9gagtv instagram photo

#

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Dik dik. Dulu dah jadi satu kes teruk. Jangan la buat hal lagi. Buat t

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 16:11
  • 0

Dik dik. Dulu dah jadi satu kes teruk. Jangan la buat hal lagi. Buat tak boleh layan hobi. Tapi kena bertempat ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

☣️official zon lawak☣️ Sape pernh kene dulu....#humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral

☣️official zon lawak☣️

  • 17.10.2017 14:40
  • 0

Sape pernh kene dulu... . #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #hiburan #nakbebel #nakfakta #nakpesan #lawakan #lawakkeder #lawakgram #singgahsekejap #videolawak #seribusatucerita

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING Tpi kucing kalau lapar asyik meow je..takkan la tu nama admin kott

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING

  • 17.10.2017 14:16
  • 0

Tpi kucing kalau lapar asyik meow je..takkan la tu nama admin kott 😂😂😂😂 . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #noradanish #kelakar #funny #gelak

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Kebesaran Allah. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 13:43
  • 2

Kebesaran Allah. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Harris dah menyesal kan➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 13:07
  • 0

Harris dah menyesal kan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING Adakah ini dipanggil

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING

  • 17.10.2017 11:55
  • 2

Adakah ini dipanggil "Happy family".. 😍😍 . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #noradanish #kelakar #funny #gelak

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING Gerammnyaaa nak pelukkkkkkk 😱😱😱.#malaysia #asian #funnyvide

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING

  • 17.10.2017 11:15
  • 2

Gerammnyaaa nak pelukkkkkkk 😱😱😱 . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #noradanish #kelakar #funny #gelak

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Tag your partner ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 09:41
  • 3

Tag your partner ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Siapa yang suka kentut senyap2 ni? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 09:40
  • 2

Siapa yang suka kentut senyap2 ni? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW It's all about food. Yummeh➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 08:54
  • 4

It's all about food. Yummeh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Dance like nobody watching ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 08:40
  • 1

Dance like nobody watching ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING Tapi meow admin selalu je cakar org 😅😅.#malaysia #asian #funny

KOLEKSI FOTO DAN MEME KUCING

  • 17.10.2017 08:22
  • 1

Tapi meow admin selalu je cakar org 😅😅 . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #noradanish #kelakar #funny #gelak

Genie Bra Offshore AWAK TAK AKAN PERCAYA!!. Hi gorgeous, jom dapatkan genie bra origina

Genie Bra Offshore

  • 17.10.2017 06:21
  • 0

AWAK TAK AKAN PERCAYA!! . Hi gorgeous, jom dapatkan genie bra original dari sis Offshore,💖💖💖💖💖💖💖💖 . Harga combo special 😘😘😘😘😘 . FREE POSTAGE . WA/sms 011-3248 0674 . #geniebraoriginal #geniebramurah #geniebra #shawlmurah #blousemurah #sayajualmurah #tudungmurah #malaysia #malaysian #9gagtv #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia

H U D I No...#cover #billboard #pengabdisetan #9gag #9gagtv #coversong

H U D I

  • 17.10.2017 05:24
  • 1

No . . . #cover #billboard #pengabdisetan #9gag #9gagtv #coversong

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Deep bro. So deep ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terim

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 04:31
  • 1

Deep bro. So deep ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Manja betul➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima kasi

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 04:28
  • 0

Manja betul ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Alhamdulillah semua selamat➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 03:15
  • 2

Alhamdulillah semua selamat ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Cakap sorang2 pon cantik fazz ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 17.10.2017 03:11
  • 1

Cakap sorang2 pon cantik fazz ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

kasataa fashion GOOD NEWS,NOW YOU CAN GET👜 PURSE👜 WITH NEW ZOYA CATALOGUE 💣

kasataa fashion

  • 16.10.2017 18:18
  • 1

GOOD NEWS, NOW YOU CAN GET👜 PURSE👜 WITH NEW ZOYA CATALOGUE 💣ALL DESIGNS SUPER HIT DESIGNS💣 GET ALL THESE PURSES WITH SUITS BY JUST PAYING RS. 1,500/-(including gst) EXTRA WHEN YOU BUY THE DESIGN.💎 PRE-BOOK YOUR ORDERS AS STOCK IS LIMITED. 💥HURRY UP💥 Regards, Kasataa-fashion #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #noradanish #kelakar #funny #gelak

Chinmay Banavali Online Variety Competition!!This is one of the combos from the Variet

Chinmay Banavali

  • 16.10.2017 18:06
  • 26

Online Variety Competition!! This is one of the combos from the Variety competition! Although I'm not officially competing, I think this is a great opportunity to improve! Really liked the concept! @lotarfreestyle invented this concept and it's organised by @royalteam_official ! 👏 #fslife #iamafreestyler #freestyleindia #freefootworld

FJ HIPSTER Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my.

FJ HIPSTER

  • 16.10.2017 17:52
  • 5

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my. . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . FOLLOW @terlajaktinggi.my . 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 . #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Kunyit kunyit➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima ka

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 16:05
  • 1

Kunyit kunyit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Made In 🇲🇾 Malaysia | 24/7 Dia punya cerita sampai ke langit. Sekali.. nak video lagi ada dalam @

Made In 🇲🇾 Malaysia | 24/7

  • 16.10.2017 14:33
  • 151

Dia punya cerita sampai ke langit. Sekali.. nak video lagi ada dalam @kini.viral ⠀ ⠀ PS4 Percuma Hanya @ Giveaway Contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ ⇊ Official Partners Event Photographer 📸 @fotokawen Shopping Murah 🛍 @shopjer ⠀ ⠀ ⇊ Checkidaut @lawak4x4 🔥 @wakakaviral 🔥 @cellplanexx 🔥 @lawak.boring 🔥 ⠀ ⠀ Sumber ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

👟JAM / KASUT MURAH EKSKLUSIF👟 ☝️☝️☝️☝️☝️☝️..======================.Casio

👟JAM / KASUT MURAH EKSKLUSIF👟

  • 16.10.2017 14:31
  • 1

☝️☝️☝️☝️☝️☝️. . ======================. Casio G-Shock DW6900 Jelly Copy Original. . ❗️Limited stock!. ❗️Hot Item. ======================. . ✅6 months engine warranty. ✅Full function. ✅Alarm full function. ✅Stopwatch up to 23,59,59 hours timing ( Start Stop Split Reset ). ✅Digital time, hour, minute, seconds. ✅Snooze, hourly signal and digital sound function. ✅Waterproof. 🌸 Include G-Shock tin box,manual, tag, paper bag. . Harga Promo= RM100. . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #jakarta #medan

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Sweet dorang ni ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 14:07
  • 1

Sweet dorang ni ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Harris jeles ke➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 13:31
  • 1

Harris jeles ke ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Hahahah. Tak menyoat nyempat kucing ni. Bagi la si hitam ni makan dulu

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 13:26
  • 2

Hahahah. Tak menyoat nyempat kucing ni. Bagi la si hitam ni makan dulu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Alaaa so sweetttt. Tak boleh jauh lama2 ya ➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 11:50
  • 2

Alaaa so sweetttt. Tak boleh jauh lama2 ya ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Hahahahahahaha muka driver tu tak boleh bla ➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 11:24
  • 1

Hahahahahahaha muka driver tu tak boleh bla ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Salah siapa ni?➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 11:21
  • 1

Salah siapa ni? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Made In 🇲🇾 Malaysia | 24/7 Meh la kasi can admin hiaskan hati kedua-dua penyanyi ni 😍 nak vide

Made In 🇲🇾 Malaysia | 24/7

  • 16.10.2017 09:01
  • 284

Meh la kasi can admin hiaskan hati kedua-dua penyanyi ni 😍 nak video lagi ada dalam @kini.viral ⠀ ⠀ PS4 Percuma Hanya @ Giveaway Contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ ⇊ Official Partners Event Photographer 📸 @fotokawen Shopping Murah 🛍 @shopjer ⠀ ⠀ ⇊ Checkidaut @lawak4x4 🔥 @wakakaviral 🔥 @cellplanexx 🔥 @lawak.boring 🔥 ⠀ ⠀ Sumber ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

NIQAB KHIMAR MURAH NIQAVIE ..Jangan merendah-rendahkan sesuatu kebaikan walaupun hanya memberik

NIQAB KHIMAR MURAH NIQAVIE

  • 16.10.2017 07:55
  • 2

. . Jangan merendah-rendahkan sesuatu kebaikan walaupun hanya memberikan sebuah senyuman 😊 . . - Sis kita yang cute trying on khimar Marisa, makin tambah cute haa nampaknya 😍😍 . . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #khimarniqavie #khimar #musically #tamilmusically #malayalam

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Hahah➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Terima kasih kera

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 06:06
  • 3

Hahah ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

TINGGI_LANGSING_MASKER CANTIK mulanya tak percaya sebab dah bnyak cuba obat turun berat tak satupun

TINGGI_LANGSING_MASKER CANTIK

  • 16.10.2017 05:30
  • 2

mulanya tak percaya sebab dah bnyak cuba obat turun berat tak satupun berhasil.. yang ada masa tak minum berat lagi naik banyak lepas tu abang recomen produk, saya cuba dan tupun saya konsumsi x rutin sangatlah,,, masa tengok gambar.... lagi tak percaya . sya order dekat sini WA : 0125509443 Wa : 0125509443 #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #kualalumpur #lawak #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dagelan #astrogempak #kipidap #dongibab #paidreviewrm5 #happybirthday #nivinpauly #quote #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Pagi pagi kena Positive. Buang negative jauh2 okay. 😘➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 03:11
  • 6

Pagi pagi kena Positive. Buang negative jauh2 okay. 😘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Dah breakfast ke tu?➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀Te

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 03:11
  • 3

Dah breakfast ke tu? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Aisy. Siapa yang tak sabar nak tunggu petang ni. Meh tengok ni dulu

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 16.10.2017 02:57
  • 1

Aisy. Siapa yang tak sabar nak tunggu petang ni. Meh tengok ni dulu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Donut Happy National Pug Day 🎉🎉🎉 #maycauseseizures #thepugisfinetho

Donut

  • 16.10.2017 02:35
  • 62

Happy National Pug Day 🎉🎉🎉 #maycauseseizures #thepugisfinetho #hitoallmynewfollowers #donutsayszzzZZZZZ #nationalpugday

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Selamat menjamu selera guys➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 15.10.2017 19:49
  • 7

Selamat menjamu selera guys ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Apa la perangai. Takde mainan lain ke nak main. Mau oatah tulang rusuk

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 15.10.2017 19:35
  • 3

Apa la perangai. Takde mainan lain ke nak main. Mau oatah tulang rusuk ke dah satu hal ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ Terima kasih kerana support kami. Semoga murah rezeki. ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #entrepreneur #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

White_coffee_cat I’m just a baby Coffee boy 😘☕️

White_coffee_cat

  • 15.10.2017 17:40
  • 107

I’m just a baby Coffee boy 😘☕️

Master stokis Jus LentikDara Custemor nie alhamdulillah baru seminggu amal kan lentik Dara dah lost

Master stokis Jus LentikDara

  • 15.10.2017 15:08
  • 3

Custemor nie alhamdulillah baru seminggu amal kan lentik Dara dah lost 3kg 😍😍nak gojessss macam Hakak cantik nie boleh dapat kan lentik dara ..Nak dapat kan lentik dara boleh wassap. Breakfast Dinner semua boleh amik macam biasa 📲www.wasap 0132023731 📲www.wasap 013202373 📲www.wasap 0132023731 #LentikDara9Million #JomSamaSamaLentik #LentikDaraInternational

FJ HIPSTER Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my.

FJ HIPSTER

  • 15.10.2017 14:21
  • 0

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my. . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . FOLLOW @terlajaktinggi.my . 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 . #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

White_coffee_cat Every day is a happy #caturday 🐱😘

White_coffee_cat

  • 15.10.2017 11:07
  • 111

Every day is a happy #caturday 🐱😘

K E N Z O ⚫️ How to get chicks 101 : sit down, be humble 😏.........___

K E N Z O ⚫️

  • 15.10.2017 10:47
  • 14

How to get chicks 101 : sit down, be humble 😏 . . . . . . . . . ___________ #alaskan#alaskanmalamute#houndandlife#ruffpost#videobyanimals#dog_features#barkpost#dailybarker#photos4ellen#excellent_dogs#thedodo#sendadogphoto#huffpostageam#dogs_of_instagram#animals#buzzfeedanimals#viralpets#meowsandwoofs#funbestvids#kenzothemalamute#instadog#awwclub#malamute#anjingdijualcom_mydog @anjingdijual #9gagtv #9gag @9gag #husky#dogstagram

ZhouWang von House of Blessing Yeah im 5months today....Thank for ur treat pa....#alaskanmalamutein

ZhouWang von House of Blessing

  • 15.10.2017 08:32
  • 3

Yeah im 5months today.... Thank for ur treat pa.... #alaskanmalamuteindonesia #houndandlife #ruffpost #dog_features #barkpost #dailybarker #photos4ellen #excellent_dogs #thedodo #sendadogphoto #funbestvids #instadog #anjingdijual #9gaguglypets #9gag #9gagtv #awwclub #doglover #dogloversemarang #dogstagram #animals #snackfordog #malamuteaddicts #malamute_feature #dogsgram #instadog #puppies #fluffydog_id #starbucks #starbucksid

Master stokis Jus LentikDara 💞Eh Saya Dah Ada Anak Satu Kak ☺️☺️.Laaahaaiii...Ingatkan

Master stokis Jus LentikDara

  • 15.10.2017 07:45
  • 3

💞Eh Saya Dah Ada Anak Satu Kak ☺️☺️ . Laaahaaiii...Ingatkan Budak Kolej. Rupanya Dah Ada Anak Satu. Apa Rahsia Dik?? . LENTIK DARA Laaaa... Sesudu Pagi Dan Sesudu Malam Je Kak Oiii..Terusss Transform Jadi Anak Dara Sunti. Cik Abang Pun Makin Geraamm. Tak Percaya? Lihat Testimoni Mereka, Ini Bukan Edit taw Breakfast Dinner semua boleh amik macam biasa 📲www.wasap 0132023731 📲www.wasap 013202373 📲www.wasap 0132023731 #LentikDara9Million #JomSamaSamaLentik #LentikDaraInternational

Master stokis Jus LentikDara Supplement terbaik untuk seisi keluarga💞Berbaloi consume 1 produk

Master stokis Jus LentikDara

  • 15.10.2017 07:37
  • 1

Supplement terbaik untuk seisi keluarga💞 Berbaloi consume 1 produk dan 1 keluarga dapat manfaat. Dari situ dah jimat duit dan sangat mudah nak amalkan...lepas sesudu ayah & ibu...giliran diri sendiri pulak ngap sesudu😊 . Hati senang bila orang2 tersayang sama2 sihat❤💪 . Apalah sangat keluarkan duit tak sampai rm1++ untuk 1 botol #lentikdara beli 2 dapat free pos..beli 3 dapat harga special😉..lagi best dapat free gift untuk setiap pembelian...syokk sangat😍 . ↪2 mggu hilang 4kg lemak..bye2 ↪kaki ayah semakin pulih . Tak Percaya? Lihat Testimoni Mereka, Ini Bukan Edit taw Breakfast Dinner semua boleh amik macam biasa ⬇️⬇️⬇️ 📲www.wasap 0132023731 📲www.wasap 013202373 📲www.wasap 0132023731 #LentikDara9Million #JomSamaSamaLentik #LentikDaraInternational

Master stokis Jus LentikDara Eehhhh....STOP!!.Cube Korang Tengok Kakak Ni. Dia Hilang 6 Kilo Jek

Master stokis Jus LentikDara

  • 15.10.2017 07:20
  • 1

Eehhhh....STOP!! . Cube Korang Tengok Kakak Ni. Dia Hilang 6 Kilo Jek Pownn... Tapi Saiz Badan Dia Beza Memang Berbeza Chuolsss 😱😱😱 . HEBAT SANGATLAH Penangan LENTIK DARA Ni.. Meh La Rasa Lentik Dara Ku MELETOP! 😍😍 Breakfast Dinner semua boleh amik macam biasa 📲www.wasap 0132023731 📲www.wasap 013202373 📲www.wasap 0132023731 #LentikDara9Million #JomSamaSamaLentik #LentikDaraInternational

Wakaka Viral Official 🎬 Pagi-pagi orang nak landing2 pun tak senang 😂. Nahh min bagi ig mul

Wakaka Viral Official 🎬

  • 15.10.2017 06:29
  • 17

Pagi-pagi orang nak landing2 pun tak senang 😂. Nahh min bagi ig mulut paling celupar @doktorsenyum . ⠀ ✅ Tag rakan anda 😃 ⠀ 🎯POLOW : @lawak.boring @ohemgis @lawak4x4 @cellplanexx ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Credit : DM for credit #sempoichannel #wakakaviral #lawak #funny #lawakhambar #lawakhangit #mudahterhibur #lawakterkini #komikmalaysia #indonesia #malaysia #ngakak #humor #funnyvideos #9gagtv #hilarious #jokes #lmao #funnypictures #paidreview #viralvideos #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10 #bazaarpaknil #igreviewmalaysia #swapreview #giveawaymalaysia #bonanzagiveaways #titiancinta

Syed Mohammed Daniel. Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my.

Syed Mohammed Daniel.

  • 14.10.2017 17:43
  • 7

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @terlajaktinggi.my. . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . FOLLOW @terlajaktinggi.my . 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 . #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

White_coffee_cat Morning cuddle 😘

White_coffee_cat

  • 14.10.2017 17:11
  • 132

Morning cuddle 😘

👟JAM / KASUT MURAH EKSKLUSIF👟 ☝️☝️☝️☝️☝️☝️..======================.Hublot

👟JAM / KASUT MURAH EKSKLUSIF👟

  • 14.10.2017 16:22
  • 1

☝️☝️☝️☝️☝️☝️. . ======================. Hublot BIG BANG SANG 5A. . ❗️Stok Terhad. ❗️Luxury watch. ======================. . ✅ 1 months engine warranty. ✅ 1 week exchange 1:1 if not working. 🌸 Include box. . . ✅BODY STAINLESS. ✅JAPAN MOVEMENT. ✅BATTERY. ✅RUBBER STRAP mix leather. Harga Seunit. . RM300(silver). RM330(gold). . . #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #jakarta #medan

White_coffee_cat Give me a good night kiss 😘

White_coffee_cat

  • 14.10.2017 08:58
  • 132

Give me a good night kiss 😘

Syahir Malek #Repost @ohemgis (@get_repost)・・・Fokus dekat lutut sampai habi

Syahir Malek

  • 14.10.2017 07:23
  • 1

#Repost @ohemgis (@get_repost) ・・・ Fokus dekat lutut sampai habis. Sakit nye laaa 😭 ⠀ ⠀ PS4 Percuma Hanya @ Giveaway Contest @bonanzagiveaways ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ ⇊ Official Partners Event Photographer 📸 @fotokawen Shopping Murah 🛍 @shopjer ⠀ ⠀ ⇊ Checkidaut @lawak4x4 🔥 @wakakaviral 🔥 @cellplanexx 🔥 @lawak.boring 🔥 ⠀ ⠀ Sumber @sportsbible ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #ohemgis #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #9gagtv #ladbible #viral #viralvideos #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners

ZhouWang von House of Blessing I do like flowers.... 😍🤤#alaskanmalamuteindonesia  #houndandlif

ZhouWang von House of Blessing

  • 14.10.2017 03:19
  • 1

I do like flowers.... 😍🤤 #alaskanmalamuteindonesia #houndandlife #ruffpost #dog_features #barkpost #dailybarker #photos4ellen #excellent_dogs #thedodo #sendadogphoto #funbestvids #instadog #anjingdijual #9gaguglypets #9gag #9gagtv #awwclub #doglover #dogloversemarang #dogstagram #animals #snackfordog #malamuteaddicts #malamute_feature #dogsgram #instadog #puppies #fluffydog_id

Donut ... wtf just happened? Where'd that nice man go?#fastandfurious #mis

Donut

  • 14.10.2017 00:51
  • 68

... wtf just happened? Where'd that nice man go? #fastandfurious #missyoupaulwalker #youreokaytoovindiesel #iguess #supra #furrari #ferrari #donutarchives #extendedrepost

Richa Singh Pundir Aap sab bhool gaye na dhinchaak pooja ko?? Chalo yaad kar lo fir se...

Richa Singh Pundir

  • 13.10.2017 20:53
  • 11

Aap sab bhool gaye na dhinchaak pooja ko?? Chalo yaad kar lo fir se...Dekho jhooth mat bolo mujhe pata hai aap sab ko bahot pasand hai wo 😁😂 . . . . . . #snapchat #snap #chat #snapchatme #TFLers #snapchatmenow #snapchatster #instagood #photooftheday #snapit #snapchatmemaybe #instasnapchat #funnyvines #funnyvideos #vines #9gagtv #snapchatvideos #snapchatfilters #dhinchakpooja #comedy #lol #funny #funnyposts #dubsmashofficial #dubsmashindia #girl #girls #comedians

Annie Junita Drama queens be like... 😂😂🤧🤧 #justforfun #9gag #9gagtv #dr

Annie Junita

  • 13.10.2017 20:34
  • 5

Drama queens be like... 😂😂🤧🤧 #justforfun #9gag #9gagtv #dramaqueen #sarcasm #sarcastic

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Wanita Terindah➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 18:06
  • 4

Wanita Terindah ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Cantik ciptaan Allah ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 18:03
  • 4

Cantik ciptaan Allah ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Yay or Nay➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 14:05
  • 1

Yay or Nay ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

White_coffee_cat Baby coffee meow meow 🐱 ☕️ #tb

White_coffee_cat

  • 13.10.2017 13:55
  • 282

Baby coffee meow meow 🐱 ☕️ #tb

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Baca kalau terer➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 13:00
  • 3

Baca kalau terer ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

Master stokis Jus LentikDara kami kata dah #juslentikdara ni bukan sekadar untuk kuruskan badan. ta

Master stokis Jus LentikDara

  • 13.10.2017 12:55
  • 1

kami kata dah #juslentikdara ni bukan sekadar untuk kuruskan badan. tapi macam macam khasiat dia tau. sebab dia 💯% bahan sunnah dah buah buahan. ada collegen dan vit c jugak untuk penjagaan kulit. apa yang kita boleh dapat jika consume ni? 1- haruslah pinggang yang ramping dan badan yang langsing 2- kulit yang cantik dan cerah berseri 3- rawat keputihan dan rahim 4- penjagaan ibu berpantang 5- banyakkan susu badan 6- cergaskan badan/hilang dakit badan lenguh2 7-hilangkan perut boncit 8-baik untuk kencing manis,darah tinggi, gastric, darah rendah 9- elak cancer usus 10-rawat masalah jerawat,parut dan jeragat. 11-hilangkan senggugut 12-lancarkan period SIAPA BOLEH MINUM JUS NI?? -wanita dan lelaki berumur 14 tahun dan ke atas. SIAPA TAK BOLEH MINUM? - wanita mengandung kami share kebaikan dengan semua orang. kalau berkenan boleh pm naa. rasa tak minat pun tak pa. kami tak marah sebab kami tak rugi 😘😘😘 Breakfast Dinner semua boleh amik macam biasa ⬇️⬇️⬇️ ====================== 📲www.wasap 0132023731 📲www.wasap 013202373 📲www.wasap 0132023731

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Cheeky baby➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 12:01
  • 1

Cheeky baby ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #viralvideos #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Luxurious iPhone 8 Plus Gold Plated ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 11:35
  • 1

Luxurious iPhone 8 Plus Gold Plated ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW So cute ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG RAK

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 10:33
  • 1

So cute ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

malamute cutie Waiting patiently in hope she brings me treats from the shop 😬🤞

malamute cutie

  • 13.10.2017 10:25
  • 1

Waiting patiently in hope she brings me treats from the shop 😬🤞🏻 HAPPY FRIDAY FRIENDS ❤️❤️ . . . . . . . ___________ #alaskan#alaskanmalamute#houndandlife#ruffpost#videobyanimals#dog_features#barkpost#dailybarker#photos4ellen#excellent_dogs#thedodo#sendadogphoto#huffpostageam#dogs_of_instagram#animals#buzzfeedanimals#viralpets#meowsandwoofs#funbestvids#kenzothemalamute#instadog#awwclub#malamute#anjingdijualcom_mydog @anjingdijual #9gagtv #9gag @9gag #husky#dogstagram

K E N Z O ⚫️ Waiting patiently in hope she brings me treats from the shop 😬🤞

K E N Z O ⚫️

  • 13.10.2017 10:24
  • 3

Waiting patiently in hope she brings me treats from the shop 😬🤞🏻 HAPPY FRIDAY FRIENDS ❤️❤️ . . . . . . . ___________ #alaskan#alaskanmalamute#houndandlife#ruffpost#videobyanimals#dog_features#barkpost#dailybarker#photos4ellen#excellent_dogs#thedodo#sendadogphoto#huffpostageam#dogs_of_instagram#animals#buzzfeedanimals#viralpets#meowsandwoofs#funbestvids#kenzothemalamute#instadog#awwclub#malamute#anjingdijualcom_mydog @anjingdijual #9gagtv #9gag @9gag #husky#dogstagram

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Ryan ni kenapa eh➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 09:41
  • 1

Ryan ni kenapa eh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Wow➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG RAKAN A

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 09:37
  • 2

Wow ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG RAKAN ANDA

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 09:34
  • 1

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Macam macam idea dorang nak berniaga ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 09:31
  • 1

Macam macam idea dorang nak berniaga ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Seram pulak admin tengok➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 08:21
  • 2

Seram pulak admin tengok ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW Hilman➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀👥TAG RAKA

VIDEO BEST • FOLLOWER • REVIEW

  • 13.10.2017 06:52
  • 2

Hilman ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀ ⠀ 👥TAG RAKAN ANDA 🔔Turn ON Notification ☃️Untuk lebih lawak follow: @kelakar_viral 📲DM for Paid Review ⠀ ⠀⠀ #kelakar_viral #malaysia #asian #funnyvideo #viralvideo #fazura #malaysian #9gagtv #aisy #viral #9gag #bazaarpaknil #slotakasia #lawak #lawakhambar #lawakboring #terbaik #farahnabilah #zulariffin #titiancinta #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian