ampang instagram photo

#

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY TQ tempah dengan @dian_biz 😊.Whatsapps : 0182752615 / 0113910796

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:48
  • 0

TQ tempah dengan @dian_biz 😊 . Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #donathedelivery #dianbiz #gombak #ampang #tamanmelawati #cttakoyaki

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY TQ tempah dengan @dian_biz 😊.Whatsapps : 0182752615 / 0113910796

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:48
  • 0

TQ tempah dengan @dian_biz 😊 . Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #donathedelivery #dianbiz #gombak #ampang #tamanmelawati

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY TQ tempah dengan @dian_biz 😊.Whatsapps : 0182752615 / 0113910796

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:47
  • 0

TQ tempah dengan @dian_biz 😊 . Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #donathedelivery #dianbiz #gombak #ampang #tamanmelawati

Seafood Delivery Malaysia Makan apa lunch ni? Customer beli keli.. buat keli berlada ni.. yumsss

Seafood Delivery Malaysia

  • 16.07.2018 07:45
  • 0

Makan apa lunch ni? Customer beli keli.. buat keli berlada ni.. yumssss ons sangat menu ni. Ada peminat keli kat sini ke? . Keli kita rm8.80/kg.. boleh order setengah kilo jugak.. samada nak add on dengan package atau loose (min order rm50), dedua boleh 😀 . #seafood #seafoodelivery #seafoodlover #sayajual #sayajualseafood #sayajualpes #seafoodeliverylocation #bawangblend #bawangkisar #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #kualalumpur #subangjaya #usj #kl #puchong #putraheights #bspskypark #shahalam #klang #setiaalam #gombak #batucaves #ampang #petalingjaya #damansara #shahalamresident #bazarpaknilmurah

Sis Aesthetic Centre Thanks everyone that keep supporting us! 💃Let's SIS today! Only 3

Sis Aesthetic Centre

  • 16.07.2018 07:44
  • 0

Thanks everyone that keep supporting us! 💃 Let's SIS today! Only 3 slots available this afternoon #skin #whitening #likeforlikes #instafamous #assalamualaikum #ampang #wangsamaju #melawati

Agent Personal Loan# Kes minggu lepas. Customer approve loan RM28,000 walaupun sangkut PTPT

Agent Personal Loan#

  • 16.07.2018 07:44
  • 0

Kes minggu lepas. Customer approve loan RM28,000 walaupun sangkut PTPTN. . Anda ada masalah PTPTN atau HIGH COMMITMENT, contact je saya. . Wasap saya Aziz: 0111-634 6646 untuk saya settlekan masalah anda. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

PUBLIC GOLD DEALER - PG59002 1. Bila kita sudah ada simpanan yang mencukupi, barulah kita ada ‘mo

PUBLIC GOLD DEALER - PG59002

  • 16.07.2018 07:44
  • 0

1. Bila kita sudah ada simpanan yang mencukupi, barulah kita ada ‘modal’ untuk membina cabang kekayaan yang lain seperti pelaburan, modal bisnes. 2. Kalau ikut pakar-pakar kewangan, orang kaya melabur dengan duit lebih atau senang cerita dengan duit simpanan, bukan dengan duit untuk beli pampers dan susu anak! 3. Katakan kita bergaji RM3000 sebulan. Kalau kita habiskan kesemua duit gaji setiap bulan, kita takkan dapat kumpul walaupun RM1000 selepas setahun bekerja. Betul tak? 4. Lagi parah lagi bila setiap bulan perbelanjaan bulanan kita ialah RM4000… Mana pulak datangnya extra RM1000 tu? Jeng..jeng..jeng.. Bak kata Encik Syukor, kita panggil senario itu sebagai ‘Belanjawan Defisit’. 5. Bila rutin bulanan macam ini berulang-ulang, kita memang takkan dapat menyimpan. Jadi macam mana nak betulkan rutin ini? Tak lain tak bukan ialah, kena susun balik cara urus duit. 6. Sifu-sifu kewangan sarankan, kita kena simpan at least 10% duit gaji. 6. Kalau dapat duit bonus, overtime atau apa-apa duit selain gaji, kita kena simpan 50%! 7. Banyak mana gaji kita dapat taklah berapa penting. Yang lebih penting ialah berapa banyak duit gaji yang kita SIMPAN. p/s: Rakan-rakan yang bergaji RM8000 ke atas dan sudah ada simpanan 3 bulan gaji, pertimbangkan untuk simpan duit dalam bentuk 50gram goldbar pula. :-) #tipskewangan #simpandulubarubelanja #4GS2B #goldbar #publicgold #paka #kertih #kemaman #dungun #kuantan #sunway #bangi #ampang #senawang #melaka #JDT #KT #KB #ipoh #penang #alorsetar #sungaipetani

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY PROMO TSHIRT PRINT RM25!Tiada minimum order!Custom design sendiri!.

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:44
  • 0

PROMO TSHIRT PRINT RM25! Tiada minimum order! Custom design sendiri! . Email : dianbizenterprise@gmail.com Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #gombak #ampang #tamanmelawati

Agent Personal Loan# Kes minggu lepas. Customer approve loan RM28,000 walaupun sangkut PTPT

Agent Personal Loan#

  • 16.07.2018 07:44
  • 0

Kes minggu lepas. Customer approve loan RM28,000 walaupun sangkut PTPTN. . Anda ada masalah PTPTN atau HIGH COMMITMENT, contact je saya. . Wasap saya Aziz: 0111-634 6646 untuk saya settlekan masalah anda. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY PROMO TSHIRT PRINT RM25!Tiada minimum order!Custom design sendiri!.

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:43
  • 0

PROMO TSHIRT PRINT RM25! Tiada minimum order! Custom design sendiri! . Email : dianbizenterprise@gmail.com Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #gombak #ampang #tamanmelawati

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY PROMO TSHIRT PRINT RM25!Tiada minimum order!Custom design sendiri!.

PRINTING ⏺FLORIST ⏺DELIVERY

  • 16.07.2018 07:43
  • 0

PROMO TSHIRT PRINT RM25! Tiada minimum order! Custom design sendiri! . Email : dianbizenterprise@gmail.com Whatsapps : 0182752615 / 01139107963 . . #tshirtprinting #customadebaju #tshirtkosong #korporatuniform #tshirtkelas #tshirtrewang #tshirtfamilyday #tshirtcouple #tshirtkelab #tshirtevent #bajujersey #printedgifts #tshirttravel #tshirtprintingmurah #cetakbajumurah #fancyartcraft #gombak #ampang #tamanmelawati

TOP NSA BEAUTY_MEKLA Alhamdulillah positive feedback from our customer .. Yaaa betul before

TOP NSA BEAUTY_MEKLA

  • 16.07.2018 07:42
  • 0

Alhamdulillah positive feedback from our customer .. Yaaa betul before nk letak makup just apply aina serum , cause aina serum ni kasi kulit lembab , then tk terlalu kering 😘 so yeahhh finally tngk la kulit dia so cantik and fresh sngtt ... . Nsa promos set combi still available lg tau 😘😘😘 Jomm wasap skrng , just link di bio .. #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial . #serummalaysia #nsabeauty #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautykl #nsabeautyselangor #nsabeautymalaysia #naturalbeauty #cantiksemulajadi #ainaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #klcc #ampang #selayang #gombak #melaka #johor #penang #negerisembilan #flawless #kulitsihatcantik #trading #cergas #sihat

Kuiskandar Syah Bengkel di Ampang yang tak pernah mengecawakan hati pelanggan.. #ajakg

Kuiskandar Syah

  • 16.07.2018 07:40
  • 0

Bengkel di Ampang yang tak pernah mengecawakan hati pelanggan.. #ajakgaragemotorsport Kerja yang jujur dan berterus terang dengan pelanggan..so kalau tinggal kereta tak perlu risau..hasil yang TipTop👍💪 Apa2 whatssap owner utk pertanyaan👇 www.wasap.my/60104003036 #ajakgarage #hargabolehbincang #yangpentingpuashati #bengkelkeretaterbaik #ampang #tamanmestika #onxon

MASTER LEADER TEAMFL 💕 Hye dyxy lover. Special gift four u guys 😊..Jangan lepaskan pelua

MASTER LEADER TEAMFL 💕

  • 16.07.2018 07:39
  • 0

Hye dyxy lover. Special gift four u guys 😊. . Jangan lepaskan peluang PROMOSI DYXY 😍 . Kenapa mesti #dyxycosmetics ?? Dan perlu grab sekarang!! . Whtsapp Nisa 📲 https://www.wasap.my/601110044651 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -

Encik Forex Learn how to invest your money into the right direction. We are openin

Encik Forex

  • 16.07.2018 07:39
  • 0

Learn how to invest your money into the right direction. We are opening only 2 (two) fund management account for trading forex with minimum of 500usd at earliest. Think. Make a difference. #forex #forexmalaysia #viral #fx #fund #management #market #open #close #profit #loss #signal #free #telegram #brand #encikforex #investment #nyse #nasdaq #stock #kuasaviral #malaysia #kl #ampang #damansara #coaching #facetoface #trade

Aryanacandybuffet Thank you client ❤️😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? N

Aryanacandybuffet

  • 16.07.2018 07:38
  • 1

Thank you client ❤️ 😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? Nak tempah kek hari jadi? Jom buat tempahan bersama kami ❤️ AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

💄EPHYRA💄MARY KAY 🎒HANDBAG, Ni yg aku benci ni! Dia punya payah nak tanggal macam tatoo dah..Ape

💄EPHYRA💄MARY KAY 🎒HANDBAG,

  • 16.07.2018 07:38
  • 0

Ni yg aku benci ni! Dia punya payah nak tanggal macam tatoo dah. . Ape jenis bahan dorang letak dalam lipstik ni? . Huish Shima sabar jap Shima... kau duk tenyeh2 camtu boleh jadi luka bibir tuuu. . Shima ni memang jenis org yg kurang sabar. Nak2 kalau dia nak cepat. . Nasib laaa aku ada, aku syorkan dia pakai Ephyra Lips. . Senang! Takyah susah2 dia nak tenyeh. Sekali lap je dengan wet tissues biasa tu, terus hilang. . Apa lagi yg bagus dengan Ephyra Lips ni? . EPHYRA LIPS Cream-to-Matte Lip formula. . 💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (tidak termasuk postage) . 💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik . 💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) . 💋 10 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. . 💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! . 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip treatment utk melembapkan & merawat bibir yang kering . . Wassap sue 01111815499 . #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #sentul #universitimalaya #PPUM #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai

Aryanacandybuffet Minnion birthday cake, 😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? Na

Aryanacandybuffet

  • 16.07.2018 07:37
  • 0

Minnion birthday cake, 😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? Nak tempah kek hari jadi? Jom buat tempahan bersama kami ❤️ AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Aryanacandybuffet Doraemon birthday cake, 😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? N

Aryanacandybuffet

  • 16.07.2018 07:36
  • 0

Doraemon birthday cake, 😍 Dah rancang majlis hari jadi yg tersyg? Nak tempah kek hari jadi? Jom buat tempahan bersama kami ❤️ AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Bibi's Review #Repost @warisan.wardrobe• • • • •Mix and match with this

Bibi's Review

  • 16.07.2018 07:34
  • 0

#Repost @warisan.wardrobe • • • • • Mix and match with this gorgeous Kimono Japan. Proudly bring from Japan ! 👘PRELOVE ITEM 👘CLEARANCE ITEM 👘Mix and plan your OOTD now ! 👘Material : Soft Cotton 👘Price : Rm 30 INCLUDE POSTAGE 👘1 item Rm 30, 2 item Rm 50 inc postage 📲for fast reply www.wasap.my/60179519886 . . Raya kan sebulan. If you know what I mean 😏 . . Love, WW . . #KimonoJapan #Raya #ClearanceStock #KualaLumpur #KimonoSale #TengahSale #Bangsar #Putrajaya #Cyberjaya #MountKiara #Hartamas #Kajang #Cheras #Japan #Ampang #Klcc #BajuRaya #BajuCantik #KimonoCantik #KimonoMurah #kimonomalaysia #JohorBahru #Selangor #KualaLumpur #Rawang #Bangi #Butikbangi #WarisanWardrobe #bajukimono #kimonorayamurah

sosperfume Baby bole mak mak pon bole laki perempuan pon bole xkira umur bole pak

sosperfume

  • 16.07.2018 07:30
  • 0

Baby bole mak mak pon bole laki perempuan pon bole xkira umur bole pakai.. Jomm lebat kan rambut... Dijamin halal dan puas hati 😍😍😍 Saya nak share sikit .. dulu rambut anak saya lambat sangaatt tumbuh. Kalau tumbuh pon bertompok-tompok. Kak sedara rekemen guna minyak ni sbb berkesan dan ramai artis dah guna katanya.. Mula-mula tak percaya tapi saya cuba jugak sbb minyak ni tak mahal pon. Saya terkejut baru 1 bulan lebih guna rambut anak makin lebaat. Yang bertompok dulu pon makin sekata dan cantik.. Saya gatal2 kulit kepala pun hilang. Memang sgt rekemen ibu-ibu simpan sebotol minyak ni kat rumah. Tinggalkan no telefon kat komen untuk saye wasap. #Fattzura #Meletop #Setiawangsa #Keramat #ampang #cheras #wangsamaju #seremban #klcc #pwtc #kgbaru #sepang #bangi #putrajaya #IbuAnakDua #IbuCuba #BiniPaklah #SosPerfume #SupportLocalProduct #BaazarPaknil Pape rojer kakak okayyy http://sosperfume.wasap.my/ http://Www.wasap.my/60123131697

🙋 Meringue & Macaron here! 🙋 Alhamdulillah.. Thanks lovely customer. Very nice working with u. Than

🙋 Meringue & Macaron here! 🙋

  • 16.07.2018 07:27
  • 0

Alhamdulillah.. Thanks lovely customer. Very nice working with u. Thanks for enjoying our meringue 😍😘 . Custom order : Unicorn poop meringue 🌈 . Untuk tempahan goodies/borong bagi bulan 8 ke atas boleh hubungi kami di www.wasap.my/60132919096/ . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doorgiftkahwin #doorgift #食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #shahalam #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #raya2018 #ajimaura #sifucilik

Dropship Needed 🔥🔥BAZOOKA CAPSULE 🔥🔥 BAZOOKA PILL CAPSULE merupakan makana

Dropship Needed

  • 16.07.2018 07:25
  • 0

🔥🔥BAZOOKA CAPSULE 🔥🔥 BAZOOKA PILL CAPSULE merupakan makanan tambahan yang membantu melancarkan Peredaran Darah, Membesar, Memanjang dan Menguatkan otot zakar secara semulajadi. . CARA PENGAMBILAN: Ambil 2biji 1 hari selepas makan . RM100 (30biji) . Wasap/01111000703 Wasap/01111000703 Wasap/01111000703 . #shahalam#johor#johorbharu#negerisembilan#melaka#kualalumpur#pahang#perlis#perak#terengganu#kelantan#kedah#pulaupinang#ampang#subangjaya#lawak#ayatcinta#cinta#ayatjiwang#lawakhambar#lawakkasar#supplementlelaki#pengantinbaru#tv3#instamalaysia#malampertama#malaysia

Kuih Muih, Talam, Savoury Tempahan cara berlauk. Terima kasih utk tempahan. Tgk isi daging penuh

Kuih Muih, Talam, Savoury

  • 16.07.2018 07:23
  • 0

Tempahan cara berlauk. Terima kasih utk tempahan. Tgk isi daging penuh 2 atas tu. Cara berlauk musim ni mmg top selling sehari lebih 400pcs. #caraberlauk #caradaging #caraberlaukwangsamaju #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #setiawangsa #gombak #cyberjaya #bangi #putrajaya #klcc #ampang

INSTANT SHAWL WIDE SHAWL . . .. . . . “SERIUS KE INSTANT SHAWL NI ALA ALA PRINCESS YANG CANT

INSTANT SHAWL WIDE SHAWL

  • 16.07.2018 07:21
  • 0

. . . . . . . “SERIUS KE INSTANT SHAWL NI ALA ALA PRINCESS YANG CANTIK MENAWAN TU” . . . . . *Jangan lupa SHARE dengan kawan kawan yang suka bercantik ni. Jadi ramai ramai VIRALkaaan! . . Bosan la kan asyik pakai shawl plain je 24jam 7hari. Takkan sis taknak berseri seri dengan sedikit sentuhan simple tapi nampak cantik dan manis je. Kali ini Magical Shawl keluarkan Diamond Edition dengan aksesori yang berlainan yang lebih trendy. Rugi sangat kalau tak cuba sehelai, ramai yang repeat order tau sebab puas hati! . . Berminat?? . 📱WhatsApp 019-7049497 . 📱WhatsApp 019-7049497 . . #pemborongtudung #borongshawl #shawls #tudungraya #tudungchiffon #instantshawl2muka #instantshawlmalaysia #instantshawlduamuka #upsi #ampang #damansara #uitm #unisel #unimap #kuantan

A’WawaNike Bridal Pelamin Bajet Dewan 20ftDi Surau An Nur BangiTerima Kasih sis. @lu

A’WawaNike Bridal

  • 16.07.2018 07:20
  • 0

Pelamin Bajet Dewan 20ft Di Surau An Nur Bangi Terima Kasih sis. @lutfiahanunah A'Wawa Nike Boutique ~ Everything A Bride-to-be Needs. . . . We cover area Beranang, Semenyih, Kajang Dan Putrajaya. Whatsapp / Call our ladyboss : 👩🏻‍💻 www.wasap.my/+60192200479 #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinsemenyih #bajupengantinkajang #kajang #semenyih #putrajaya #pakejkahwinmurah #pelaminmurah #pelaminkajang #pelaminselangor #pelaminsemenyih #pakejpelaminmurahselangor #pelaminmurahkajang #pelaminmurahsemenyih #pakekhawinmurahkajang #pakejkahwinmurahsemenyih #cheras #ampang #selangor #negerisembilan #pelaminkhemahmurah #pelaminrumahmurah #pelamindewanmurah #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminnikah

A’WawaNike Bridal Pelamin Bajet Dewan 20ftDi Surau An Nur BangiTerima Kasih sis. @lu

A’WawaNike Bridal

  • 16.07.2018 07:20
  • 0

Pelamin Bajet Dewan 20ft Di Surau An Nur Bangi Terima Kasih sis. @lutfiahanunah A'Wawa Nike Boutique ~ Everything A Bride-to-be Needs. . . . We cover area Beranang, Semenyih, Kajang Dan Putrajaya. Whatsapp / Call our ladyboss : 👩🏻‍💻 www.wasap.my/+60192200479 #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinsemenyih #bajupengantinkajang #kajang #semenyih #putrajaya #pakejkahwinmurah #pelaminmurah #pelaminkajang #pelaminselangor #pelaminsemenyih #pakejpelaminmurahselangor #pelaminmurahkajang #pelaminmurahsemenyih #pakekhawinmurahkajang #pakejkahwinmurahsemenyih #cheras #ampang #selangor #negerisembilan #pelaminkhemahmurah #pelaminrumahmurah #pelamindewanmurah #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminnikah

A’WawaNike Bridal Pelamin Bajet Dewan 20ftDi Surau An Nur BangiTerima Kasih sis. @lu

A’WawaNike Bridal

  • 16.07.2018 07:20
  • 0

Pelamin Bajet Dewan 20ft Di Surau An Nur Bangi Terima Kasih sis. @lutfiahanunah A'Wawa Nike Boutique ~ Everything A Bride-to-be Needs. . . . We cover area Beranang, Semenyih, Kajang Dan Putrajaya. Whatsapp / Call our ladyboss : 👩🏻‍💻 www.wasap.my/+60192200479 #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinsemenyih #bajupengantinkajang #kajang #semenyih #putrajaya #pakejkahwinmurah #pelaminmurah #pelaminkajang #pelaminselangor #pelaminsemenyih #pakejpelaminmurahselangor #pelaminmurahkajang #pelaminmurahsemenyih #pakekhawinmurahkajang #pakejkahwinmurahsemenyih #cheras #ampang #selangor #negerisembilan #pelaminkhemahmurah #pelaminrumahmurah #pelamindewanmurah #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminnikah

MASTER LEADER DYXY (M-0010005) Hye dyxy lover. Special gift for u guys 😊 jgn lepaskan peluang. Wha

MASTER LEADER DYXY (M-0010005)

  • 16.07.2018 07:14
  • 0

Hye dyxy lover. Special gift for u guys 😊 jgn lepaskan peluang. Whasapp sekarang 😁 . Admin 📲 Hotline : 013-3755705 Admin 📲 Hotline : 013-3755705 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -

Kasut|Sandal|Wedges JK8065arrived.price : rm65 sm /70 ss color : black brown gold gre

Kasut|Sandal|Wedges

  • 16.07.2018 07:14
  • 0

JK8065 arrived. price : rm65 sm /70 ss color : black brown gold grey red size : 36-40 heel : 2.5" Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304 📲 0129787304 📲 0129787304 #dresslawa #bajupeplum #bridesmaidsmalaysia #ootdmalaysia #dresscantik #bajutunangcantik #dressterkini #bajubridesmaidmurah #bajukurunglawa #dresscantikmurah #klcc #seluar #kurungmoden #blouse #peplummalaysia #bajukenduri #bajunikah #bajukendurikahwin #peplumdress #cikgucikgi #neelofa #kualalumpur #kebaya #jubah #dress #like4like #ampang #makanan

Emas Zakaria&SONS Jewels ••• [PROMOSI‼️PROMOSI‼️PROMOSI‼️.]• [KEDAI BUKA

Emas Zakaria&SONS Jewels

Kedai Emas Zakaria & Sons II Ampang Point

  • 16.07.2018 07:13
  • 0

• • • [PROMOSI‼️PROMOSI‼️PROMOSI‼️.] • [KEDAI BUKA HARI INI @11:30 pagi!!] • • Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅 • GST = 0%.‼️ GST = 0%.‼️ • "I am not shopaholic, I am helping the economy!" 💋 •••• Bracelet. 1-RT041937 | Wg: 39.04g | L: 19.00 | W: 1.50 | A: 92703. •••• ⭕️ GST 0% ........vs. ⭕️ Harga Emas&Upah MURAH. ........vs. ⭕️ Trade-In TINGGI. ........vs. ⭕️ Buy-Back TINGGI. ........vs. ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF. ........vs. ⭕️ Pilihan MARVELOS. ........vs. ⭕️ Repeat Customer DISKAUN. ........vs. ⭕️ 40gm & ke atas DISKAUN. ........vs. ⭕️ FREE GIFT. ........vs. ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣. •••• 💢 FB page: http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels • 💢 IG: emas_zakariasons2 • 💢 Our Location using Google Map, search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels' • 💢 For Waze, just search for: 'Kedai Emas Zakaria&SONS' • 💢 Our Hotline: 03 4270 0791. • #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

zura cakes & cookies Untuk tempahan wassap di 0126669413..#frozencake #kekfrozen #birthday

zura cakes & cookies

  • 16.07.2018 07:13
  • 0

Untuk tempahan wassap di 0126669413.. #frozencake #kekfrozen #birthdaycakefrozen #birthdaycake #kekharijadi #cake #cakestagram #instacake #cakeporn #keramat #setiawangsa #cheras #ampang #kualalumpur #delivery

MASTER LEADER TEAMFL 💕 Hye dyxy lover. Special gift four u guys 😊..Jangan lepaskan pelua

MASTER LEADER TEAMFL 💕

  • 16.07.2018 07:12
  • 0

Hye dyxy lover. Special gift four u guys 😊. . Jangan lepaskan peluang PROMOSI DYXY Sempena SALE JJULY 2018😍 . Kenapa mesti #dyxycosmetics ?? Dan perlu grab sekarang!! . Whtsapp Nisa 📲 https://www.wasap.my/601110044651 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -

zura cakes & cookies Untuk tempahan wassap di 0126669413..#frozen #frozencake #birthdaycak

zura cakes & cookies

  • 16.07.2018 07:11
  • 0

Untuk tempahan wassap di 0126669413.. #frozen #frozencake #birthdaycakefrozen #birthdaycake #kekharijadi #cake #instacake #cakestagram #keramat #setiawangsa #ampang #cheras #kualalumpur #delivery

my_sweetreats Anda peminat cheese? Meh cuba KEK LAPIS CHEESY FRUITY. Digabungkan den

my_sweetreats

  • 16.07.2018 07:09
  • 0

Anda peminat cheese? Meh cuba KEK LAPIS CHEESY FRUITY. Digabungkan dengan 5 perisa buah-buahan! Mangga + Blueberry + Kiwi + Lemon & Strawberry pasti memukau deria rasa anda! . stop wondering, start ordering!...segalanya homemade.. . 🔷Lapis CHEESY FRUITY ⭐large 9"x9" ⭐small 2"x9" . boleh SELF COLLECT... POS & PENGHANTARAN Akan dikenakan bayaran tambahan😀 . INFO LANJUT boleh terus WHATSAPP 0169061001 . real testimoni @sweetreatstesty . #layercakes#kuihrayamalaysia#raya2018 #syawal#viral#keklapisfruitycheese#keklapischeese#keklapischeesyfruity#keklapissedap#keklapis#keklapissarawak#klfoodie#bandarsridamansara#sungaibuloh#subangjaya#shahalam#kotadamansara#kepong#selayang#batucaves#rawang#ttdi#bangsarsouth#bangsar#damansaradamai#setapak#wangsamaju#ampang#petalingjaya#cheras

Aryanacandybuffet ✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️

Aryanacandybuffet

Royale Chulan Damansara

  • 16.07.2018 07:08
  • 1

✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

AAHNIPPON Testimony On Wagyu Beef Food Testing During Miami Grill Restaurants op

AAHNIPPON

  • 16.07.2018 07:08
  • 0

Testimony On Wagyu Beef Food Testing During Miami Grill Restaurants opening ceremony in Putrajaya http://www.aahnippon.co/ #isetanshinjuku #ampang #malaysia #isetan #isetanklcc

AuroraSXPremium | Safieyillias ⚠️ stock barang

AuroraSXPremium | Safieyillias

  • 16.07.2018 07:07
  • 0

⚠️ stock barang "JAHAT" yang VIRAL dan TRENDING now available untuk COD | postage. . 🔥 sebotol 30 biji untuk kegunaan selama 1 bulan sangat JIMAT & BERBALOI, yang pasti ORIGINAL! Kesan SEAWAL 1 botol penggunaan! . ⏳ promotion RM130.00 sebotol + FREE sabun gluta bernilai RM25 + FREE postage! TERHAD kepada 30 customer yang TERAWAL sahaja! . 👫 sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yang mengalami masalah kulit muka seperti JERAWAT, JERAGAT, PARUT, BERMINYAK, KUSAM dan BLACKHEAD! . 📦 postage dilakukan pada SETIAP HARI untuk pembayaran sebelum pukul 10 pagi. . 💱 setiap hasil daripada pembelian anda RM1 akan di DERMA kan kepada @syriacaremalaysia dan @amanpalestinofficial pada setiap bulan, jadi tunggu apa lagi? membeli sambil BERAMAL adalah amalan MULIA. . 📲 untuk ORDER sepantas KILAT sila whatsapp +6017 8888 792 dan follow our IG @stokis.shahalam now! #aurorasxpremium #shahalam #subangjaya #klang #kotadamansara #ampang #safieyilias #dsiempire #selangor #malaysia #beauty #skin #original #unisex #readystock #poslaju #cashondelivery #supplements #halal #healthy

Chak Amin Down halfway. #icednescafe #1439h #2018 #brunch #gcam #redmi3sprime #h

Chak Amin

  • 16.07.2018 07:06
  • 0

Down halfway. #icednescafe #1439h #2018 #brunch #gcam #redmi3sprime #hm3s #land #liquidremix #android #oreo #aosp #customrom #notmiui #xdadevs #malaysia #ampang #selangor #hdr #nofx #nofilter #nopostprocessing

Sislin Kurus Mudah Selamat🌹🌹 “ALAMAK!!PERUT DAH GELEBEH!!😩😩😩” KAMI ADA CARA UTK MENGAT

Sislin Kurus Mudah Selamat🌹🌹

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 16.07.2018 07:05
  • 0

“ALAMAK!!PERUT DAH GELEBEH!!😩😩😩” KAMI ADA CARA UTK MENGATASINYA! ❤️❤️❤️ 🌺 MUNAFIE SLIMMING PANTS🌺 💜 Buncit / Boroi hilang dlm sesaat 💜Tak perlu risau sakit perut sbb ketat 💜Tak bgulung bila duduk 💜Tak bpeluh walau seharian pkai 💜Sangat sangat selesa 💜Mbentuk lekuk tubuh yg indah 📌📌 FUNGSI : • Mengecilkan perut • Melangsingkan Pinggang • Membakar lemak yg berlebihan • Menaikkan & Mengencangkan punggung • Melancsrkan peredaran darah RM9 only !!!!! COD KL area 🛵🛵🛵 Postage 📩📩📩 #munafie #munafiekl #munafiemalaysia #munafiemurah #sayajual #kurus #bengkung #corsetklmurah #pantsmurah #bazarpaknil #bazarraya #bazarramadhan #shoppee #ampang #kl #bangsar #keramat #mytown #ikeacheras #puchong #montkiara #hartamas #pandan #malaysia #murah #jualmurah #jakel #isnin #lakukeras

The Lab Potion DARI 109KG KE 84KG..Real testimoni founder The Lab Potion..3 bulan

The Lab Potion

  • 16.07.2018 07:04
  • 0

DARI 109KG KE 84KG. . Real testimoni founder The Lab Potion. . 3 bulan consume mampu turun sebanyak 25kg. . WOW! . Just follow simple diet kami dan berat badan idaman confirm dalam genggaman. . Yang lebih best, once stop, berat badan tetap maintain. . Berminat? Whatsapp ain sekarang 👇🏻👇🏻 01432401750 . #tipskurus #tipskurusmudah #tipskuruscepat #tipsflawless #tipscantik #stayfit #stayhealthy #staybeauty #stayslim #cheras #kajang #bangi #shahalam #ampang #klang #banting #damansara #selangor #malaysia #sayajual #sayanakkurus #detox #detoks

Aryanacandybuffet 🍀☘️🍎 HUNGRY CATERPILLAR PARTY 🍃🍄🍀🌿.14/7/2018.

Aryanacandybuffet

Sepang, Malaysia

  • 16.07.2018 07:03
  • 0

🍀☘️🍎 HUNGRY CATERPILLAR PARTY 🍃🍄🍀🌿. 14/7/2018 . . . . 🍎Package Decor Grand RM 680🍄 🍎Package Decor Grand RM 680🍄 🍎Package Decor Grand RM 680🍄 . . Add on : Butter Cream Cupcakes! For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

LEPTOS DAN BELVYA GOLD Up sikit testimoni diri sendiri dengan #leptos ni 😎..Alhamdulilla

LEPTOS DAN BELVYA GOLD

  • 16.07.2018 07:03
  • 1

Up sikit testimoni diri sendiri dengan #leptos ni 😎. . Alhamdulillah ..berat sekarang maintain je 48/49kg .. . Yang paling penting untuk kesihatan..tau lah bila obes mcm mcm penyakit nak datang melawat. Tetamu tak diundang ni kita tak mau lah kalau boleh kita usaha lah cegah. . Nak mcm Linda jom ber Leptos. Cuba dulu trial pek Leptos RM70 ada 30 biji😉. Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio 😉 #Alhamdulillah #sakitlutut #solatduduk #sakitkaki #kolagen #slippeddisc #jerawat #kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang #scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita

Saudagar_kekabu .MURAH DARI TEMPAT LAIN?!..Seronok dapat feedback macam ni... wala

Saudagar_kekabu

  • 16.07.2018 07:01
  • 0

. MURAH DARI TEMPAT LAIN?! . . Seronok dapat feedback macam ni... walaupun takde rezki lagi dengan customer ni...tapi dia sendiri cakap harga dari SaudagarKekabu MURAH lagi! . InshaAllah... kita bagi Harga yang MURAH dan SERVIS TERBAIK! Wassap cepat... . Saya Janji😊 . #Saudagarkekabu #Tilammurah #Murah #servis #kekabucampur #Trustedseller #onlineseller #Ampang #Gombak #wangsamaju #klang #selangor

MOSLEMA IN STYLE EVENT MGMT Hi girls! 🤗🤗🤗 if you have nothing to do on weekend, why don

MOSLEMA IN STYLE EVENT MGMT

  • 16.07.2018 07:00
  • 0

Hi girls! 🤗🤗🤗 if you have nothing to do on weekend, why don’t you spend time with us and join our modelling class on 29 July 2018 ? It would be a great opportunity to those who want to broaden their knowledge and try their luck in modelling. Come and join us! The instructors for this season are: - 🌹Mastura Zahari : make up 🌹Nadya Syahera : pose 🌹Zahnita Wilson : cat walk Details: Fee: RM 399 Venue: Mblast Studio, Taman Kajang Utama,Kajang What you waiting for? Come and have fun with us! Register now as we have few seats left, so you gotta be quick! It will be more fun, if you can bring along your friends at least 2 person to get RM10 cut off/person. The more the merrier! ❤❤❤ . For more details, WhatsApp: 011 2637 1654 Instagram : @moslemainstyle . See you there! 💃🏻 #moslematalentagency #moslemainstyle #professionalmodels #runwaymodels #moslemainstyle #moslemateam #moslemagoglobal #moslemacommunity#eventmanagement #business #marketing #branding #fashionblogger #fashion#instagramers #tokyo #moslemamodel #modelmuslimah #bangi #kualalumpur #selangor #kajang #models #career#ampang #subangjaya

AZTEC CLAY MASK & NOUFA BEAUTY Alhamdulillah..selesai postage utk hari ni😊 2 set #noufabeauty & 1

AZTEC CLAY MASK & NOUFA BEAUTY

  • 16.07.2018 06:59
  • 0

Alhamdulillah..selesai postage utk hari ni😊 2 set #noufabeauty & 1 set #aztecclaymask !!😉 . Korg2 yg ada masalah jerawat tu cepat2 pm bella k..jom bella bantu korg 😘😘 . WHATSAPP BELLA 📲+60193803231 / click je link dekat bio ❤️ COD AREA CHERAS & AMPANG🚙💨 . 🎀OPEN UTK AGENT / DROPSHIP / BORONG🎀 . #aztecclaymask #aztecsecret #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskmurah #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay #noufabeautyskinexpert #noufaserum #greenteamintfacescrub #jerawathilang #jerawat #parut #skinbreakout #bazarpaknil #cheras #ampang #teambellasecretbeauty

Kakzu_zuss Nak rasa 4 jenis kek ni dalam satu box? 😊#nutellagunungberapi#bro

Kakzu_zuss

  • 16.07.2018 06:59
  • 0

Nak rasa 4 jenis kek ni dalam satu box? 😊 #nutellagunungberapi #brownieswalnut #congobars #brownies . RM35 saja . Penghantaran Isnin - Sabtu Whatsapp kakzu 017-5008170 . #kualalumpur #petalingjaya #damansara #ampang #Keramat #wangsamaju #hulukelang #selayang #gombak #kepong #sgbuloh #subang #rawang

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO .Penghantaran COD semalam. Lokasi di Kampung Cheras Baharu, CherasP

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO

Kampong Baharu Cheras Batu Sa-Belas, Negeri Sembilan, Malaysia

  • 16.07.2018 06:57
  • 2

. Penghantaran COD semalam. Lokasi di Kampung Cheras Baharu, Cheras Pelanggan buat pembelian : > 1 kotak Lazz Asli. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami. . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz #SkuadRogerLazz #Batu11Cheras . Servis Home Delivery COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur

📌MASKER MUKA PALING AJAIB✨💫 Kulit bercampuk & kelihatan kelabu Apabila mengunakan foundation. .Ja

📌MASKER MUKA PALING AJAIB✨💫

  • 16.07.2018 06:56
  • 2

Kulit bercampuk & kelihatan kelabu Apabila mengunakan foundation. . Jangan risau lagi dengan Noir Sunblock anda tidak akan mengalami Masalah yang sama lagi. . Pilihan Di tangan anda. 2 tone mengikut warna kulit anda. #noir #noiruvwhitesunblock #sunblock #foundation

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO .Penghantaran COD semalam. Lokasi di Taman Pandan Mewah, Ampang.Pel

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO

Pandan Mewah, Ampang

  • 16.07.2018 06:53
  • 2

. Penghantaran COD semalam. Lokasi di Taman Pandan Mewah, Ampang. Pelanggan buat pembelian : > 1 kotak Lazz Cafe. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami. . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz #SkuadRogerLazz #PandanMewah . Servis Home Delivery COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur

Aryanacandybuffet Orange, pink & green close up sikit Apam Polka Gebu manja ni😍For

Aryanacandybuffet

  • 16.07.2018 06:53
  • 0

Orange, pink & green close up sikit Apam Polka Gebu manja ni😍 For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Kobo Ngamuk Official Bye FIFA2018Cari kami: #MLBW #MINYAK #LINTAH #BELACAK #WARISAN #kual

Kobo Ngamuk Official

  • 16.07.2018 06:51
  • 0

Bye FIFA2018 Cari kami: #MLBW #MINYAK #LINTAH #BELACAK #WARISAN #kualaselangor #AMPANG #cheras #sabah #zakarpanjang #suamiisteri #LELAKI #puchong #kajang #produk #fifa2018

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO .Penghantaran COD semalam. Lokasi di Kampung Sri Raya, Batu 9 Cheras.

DIRECT HQ LAZZ - BABY EXPO

Batu 9 Cheras

  • 16.07.2018 06:51
  • 1

. Penghantaran COD semalam. Lokasi di Kampung Sri Raya, Batu 9 Cheras. Pelanggan buat pembelian : > 2 kotak Lazz Choco > 4 kotak Lazz Kurma. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami. . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz #SkuadRogerLazz #Batu9Cheras . Servis Home Delivery COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur

MONTOK | ANJAL | MELENTIK 💋 Hai hai hai !! Korg mesti dah tau benefit2 TORBAEKK PINKLADY kan ??.

MONTOK | ANJAL | MELENTIK 💋

  • 16.07.2018 06:49
  • 1

Hai hai hai !! Korg mesti dah tau benefit2 TORBAEKK PINKLADY kan ?? . . N Korang yg baca ni mst ad mslh2 tuuuuu 👇🏾👇🏾 . . sengggut yg sampai menangis2 ... ?keputihan yg sampai gatal2 miss v .. miss v longgar lebih 5cm luas ?? 🤞 . . tekkktekk yg tk berapa nak besar sampai beli bra pun yg tak push up .. ?punggung straight mcm pembariss ... ? . . priod dtg on off yg buat korg rimas tiba2 bocor bila2 masa n rasa insecure je pegi mana2 .. ? kulit tk putih flaulessss jauh beza dgn budak skolah skrg ni ..? . . Tak payah susah2 cari produk sapu ni utk tektekk , telan tu utk kulit , calit tu utk missv , kemam ni utk bontott ... tak payahh susah2 .. . . Telan je 2 kapsul sehari , dlm kapsul ni utk setelkan semua kt ats tu .. alahai senangnya .. telan 2 kapsul , habis citeee .. . . Promosi utk 50 org FREE GIFT FREE POS terhad . Kental nak setel mslh2 kt ats yg dh bertahun2 hadap mai whatsapp 0133633650😘😘 . .

Aryanacandybuffet Happy monday everyone🌸Jom dapatkan Dessetbar/candybuffet by @aryan

Aryanacandybuffet

  • 16.07.2018 06:48
  • 1

Happy monday everyone🌸 Jom dapatkan Dessetbar/candybuffet by @aryanacandybuffet_officialpage .. Special Promo - Pakej A RM 650 3 types of dessert with FREE CANDIES!! . . . Package A RM 650 ✅50 pcs Apam Polka Dot ✅25 pcs Butter Cream Cupcakea ✅25 pcs Brownies/Muffin/Tartlet/CakeSlice Decoration ✅Balloon Pillar 2 set Theme ✅Backdrop Banner Theme ✅Large Poster Theme . . . For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Sweet Tooth by Aisyah Hello monday!We are back in business 💃💃 Featured is our best se

Sweet Tooth by Aisyah

  • 16.07.2018 06:47
  • 2

Hello monday! We are back in business 💃💃 Featured is our best seller , chicken pie. Slot for this week is still available. Pastry order must be placed at least 3 days earlier. Please jangan last minute order ya. To order, please kindly whatsapp 010-2013473. #chickenpie #sayajualpastry #kekraya #openhouse #sayajual #sayajualkek #sayajualdessert #desserttable #kajang #semenyih #beranang #bangi #serdang #balakong #serikembangan #puchong #putrajaya #cyberjaya #dengkil #cheras #ampang #bangsar #hululangat #subang #sgmerab #petalingjaya

Delalicious_Cakes Disebabkan ramai yg suka Creampuff ni,maka kita lanjutkan promosi samp

Delalicious_Cakes

  • 16.07.2018 06:47
  • 0

Disebabkan ramai yg suka Creampuff ni,maka kita lanjutkan promosi sampai end Julai. Berapa berapa berapa?? 1box 30pcs RM25 sahaja. Siapa yang nak,boleh booking untuk order, http://www.wasap.my/60173560156/Tempahan_orderCreampuff #delalicious_cakes #Creampuff #creampuffmurah #creampuffampang #creampuffsemenyih #ampangkek #semenyihkek #ampang #browniesmurah #jalanampang #jalanwatan #kgmelayuampang #bandarbaruampang #dessertampang #bandarbaruampang #tamankosasampang #tamansritanjung #pekansemenyih #sayajualbrownies #ampangdessert #bukitindahampang

Melur Henna Art 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Dm us for

Melur Henna Art

  • 16.07.2018 06:45
  • 0

😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dm us for July and August Promotion! Melur Henna Art Design Open For Booking! Promotion Price! Please PM or Comment ' Saya Suka Melur Henna Art' Melur Henna Art Henna Service - Nikah - Bersanding - Majlis Makan Pagi / Tengahari / Malam - Event Yang Bermacam Event - Henna Biasa-Biasa Pun Ada ( RM 5 - RM 20 ++) - Henna untuk lepak2 santai - Henna Tattoo Art ( Non Permanent ) Kami Cover Area Wangsa Maju Sri Rampai Setiawangsa Ampang Genting Klang Gombak Dan sekitar KL *luar kl pun boleh pm tepi #MelurHennaArt #Henna #Wedding #KerjaKahwin #JomKahwin #RelationshipGoals #SisHenna #inai #Igers #instagood #instafamous #seni #muamalaysia #makeup #solek #lukisan #senihenna #inaihenna #nikah #sanding #artist #hashtag #jomhenna #kualalumpur #wangsamaju #srirampai #ampang #klcc #gombak #setapak

TELEKUNG COTTON |INSTANT SHAWL Moga kita dapat istiqomah 🌸.#STSModestWear #PakarTudungMesraAurah

TELEKUNG COTTON |INSTANT SHAWL

  • 16.07.2018 06:42
  • 0

Moga kita dapat istiqomah 🌸 . #STSModestWear #PakarTudungMesraAurah #JimmyScarves #instantshawl #instantshawl2muka #instantshawllabuh #instantdoubleloop #tudungsarung #instantshawlplain #shawllabuh #shawlplain #shawlchiffon #tudungumrah #tudungberdagu #umrahziarah2017 #ibadahumrah #tudunglabuh #tudunglabuhumrah #tudunginstant #tudunglawa #KgDatoKeramat #Keramat #Ampang #setiawangsa

cookies factory 👻 Mini doorgift untuk majlis kenduri kesyukuran. Request dari customer.

cookies factory 👻

  • 16.07.2018 06:42
  • 0

Mini doorgift untuk majlis kenduri kesyukuran. Request dari customer. Dm to order. #sayajualbrowniestart #sayajualmooncake #sayajualbrownies #sayajualcookies #meringuekisses #pretzels #doogiftmurah #hampermurah #hantaran #hantarankahwin #halalmooncake #senawang #seremban #serialam #pasirgudang #kuantan #kotabharu #ampang #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia

Sweep® Barbershop Ampang Peserta Kedua beraksi. Good luck dik!!! #sweepbarbershopampang #ampang

Sweep® Barbershop Ampang

Ampang, Kuala Lumpur

  • 16.07.2018 06:37
  • 0

Peserta Kedua beraksi. Good luck dik!!! #sweepbarbershopampang #ampangpoint #ampangjaya #ampang #stailobarber #barbershop #modelkanakkanak

Melur Henna Art 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Dm us for

Melur Henna Art

  • 16.07.2018 06:36
  • 1

😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dm us for July and August Promotion! Melur Henna Art Design Open For Booking! Promotion Price! Please PM or Comment ' Saya Suka Melur Henna Art' Melur Henna Art Henna Service - Nikah - Bersanding - Majlis Makan Pagi / Tengahari / Malam - Event Yang Bermacam Event - Henna Biasa-Biasa Pun Ada ( RM 5 - RM 20 ++) - Henna untuk lepak2 santai - Henna Tattoo Art ( Non Permanent ) Kami Cover Area Wangsa Maju Sri Rampai Setiawangsa Ampang Genting Klang Gombak Dan sekitar KL *luar kl pun boleh pm tepi #MelurHennaArt #Henna #Wedding #KerjaKahwin #JomKahwin #RelationshipGoals #SisHenna #inai #Igers #instagood #instafamous #seni #muamalaysia #makeup #solek #lukisan #senihenna #inaihenna #nikah #sanding #artist #hashtag #jomhenna #kualalumpur #wangsamaju #srirampai #ampang #klcc #gombak #setapak

Sweep® Barbershop Ampang Peserta Pertama.. Pencarian Model Kids Sweepbarbershop Ampang bermula.

Sweep® Barbershop Ampang

Selangor

  • 16.07.2018 06:35
  • 0

Peserta Pertama.. Pencarian Model Kids Sweepbarbershop Ampang bermula... Good luck dik!! #sweepbarbershopampang #stailobarber #ampang #ampangpoint #ampanghilir #ampangjaya #modelkanakkanak

Melur Henna Art 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Dm us for

Melur Henna Art

  • 16.07.2018 06:35
  • 2

😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dm us for July and August Promotion! Melur Henna Art Design Open For Booking! Promotion Price! Please PM or Comment ' Saya Suka Melur Henna Art' Melur Henna Art Henna Service - Nikah - Bersanding - Majlis Makan Pagi / Tengahari / Malam - Event Yang Bermacam Event - Henna Biasa-Biasa Pun Ada ( RM 5 - RM 20 ++) - Henna untuk lepak2 santai - Henna Tattoo Art ( Non Permanent ) Kami Cover Area Wangsa Maju Sri Rampai Setiawangsa Ampang Genting Klang Gombak Dan sekitar KL *luar kl pun boleh pm tepi #MelurHennaArt #Henna #Wedding #KerjaKahwin #JomKahwin #RelationshipGoals #SisHenna #inai #Igers #instagood #instafamous #seni #muamalaysia #makeup #solek #lukisan #senihenna #inaihenna #nikah #sanding #artist #hashtag #jomhenna #kualalumpur #wangsamaju #srirampai #ampang #klcc #gombak #setapak

BEST SELLING SCRUBDISTRICT ...Selamat Pagi. Happy Monday! No monday mood guys!...Pagi ni sempa

BEST SELLING SCRUBDISTRICT

  • 16.07.2018 06:30
  • 1

... Selamat Pagi. Happy Monday! No monday mood guys! ... Pagi ni sempat tak scrub muka tu dengan #scrubdistrict? kalau tak sempat makesure before bed scrub dahulu yea. Kita tak nak lah nanti bila kita tak ikut rutin & secara konsisten, kulit yang uols idamkan tu, lambat nampak effectnya kan ... Setiap hari kita pakai makeup, terdedah dengan kotoran, kalau tak cuci muka dengan betul, lama2 kotoran/ bakteria/ kesan bahan makeup akan duduk lama bertakung dalam pori² muka tu. Akibatnya muka akan jadi kusam, bintik hitam/putih akan timbul, jerawat naik & seterusnya akan buatkan pelbagai masaalah kulit timbul. ... Cucilah muka & buat secara konsisten. Sabar itu perlu, bahan natural kan ambil masa untuk nampak hasilnya (bergantung pada jenis kulit uols) ... READY STOCK! ScrubDistrict Whitening Facial Scrub in Jar, Harga: RM62, excl postage (1-3 bulan usage mengikut pemakaian) . COD RM3 charged to all AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ AEON BIG AMPANG/ BKT BELACAN/AMPANG SAUJANA/ TMN SAGA/ TMN TERATAI/ PANDAN INDAH/ PANDAN JAYA/ BDR BR AMPANG/TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ LRT AMPANG/ LRT CAHAYA/LRT CEMPAKA/ LRT AMPANG PARK/ JALAN AMPANG/ AMPANG POINT/ TESCO AMPANG/ DESA PANDAN & YG BERDEKATAN. . FREE COD only for Self Pickup at the following area; MCD, PETRONAS TANJUNG/ MCD, BHP TAMAN KOSAS/ MASJID BUKIT INDAH/ AEON BIG AMPANG & LRT AMPANG. . Whatsapp/ Ezza atau click link di BIO website untuk fast reply 0⃣1⃣9⃣2⃣3⃣1⃣3⃣6⃣8⃣0⃣ . #ScrubDistrict #DistrictBabes #BarbieAngels #teambarbiefaa #ScrubDistrictAngels #siscuba #sisflipshawl #ezzaflipshawl #halal #glow #ScrubDistrictFeedback #ScrubJerawat #ScrubBadan #ScrubMurah #facescrub #ScrubMurahMalaysia #WhiteningFaceScrub #KoreanScrub #londonvibes #ampang #victoriasecret #glowingradiance #bodyscrub #apricotscrub #lokalah #smallbusiness #sayapakaisayajual #scrubdistrictampang

The Lab Potion Banyakkan makan makanan yg berkhasiat dan memberi manfaat..Untuk det

The Lab Potion

  • 16.07.2018 06:29
  • 0

Banyakkan makan makanan yg berkhasiat dan memberi manfaat. . Untuk details produk, whatsapp ain 👇🏻👇🏻 0132401750 . #tipskurus #tipskurusmudah #tipskuruscepat #tipsflawless #tipscantik #stayfit #stayhealthy #staybeauty #stayslim #cheras #kajang #bangi #shahalam #ampang #klang #banting #damansara #selangor #malaysia #sayajual #sayanakkurus #detox #detoks

Baby Food & Toddler Meal Mommy yang mana satu?#proudlyhomecooked #homemade #homecooking #baby

Baby Food & Toddler Meal

Mutiara Damansara

  • 16.07.2018 06:27
  • 1

Mommy yang mana satu? #proudlyhomecooked #homemade #homecooking #babyfood #solidfood #solidfoodforbaby

Pemutih Gigi Bright Smile KL Alhamdulillah permintaan semakin meningkat. Stock pun tak banyak skrg

Pemutih Gigi Bright Smile KL

  • 16.07.2018 06:26
  • 0

Alhamdulillah permintaan semakin meningkat. Stock pun tak banyak skrg ni. Jadi siapa yang berminat nk try bright smile boleh pm. Agent dropship dialu-alukan juga ye. . #brightsmilehq #brightsmilekl #brightsmilemalaysia #gigiputih #pemutihgigi #kualalumpur #ampang#sayajual #visitmyig

MASTER LEADER DYXY (M-0010005) Hye dyxy lover. Special gift for u guys 😊 jgn lepaskan peluang. Wha

MASTER LEADER DYXY (M-0010005)

  • 16.07.2018 06:24
  • 0

Hye dyxy lover. Special gift for u guys 😊 jgn lepaskan peluang. Whasapp sekarang 😁 . Admin 📲 Hotline : 013-3755705 Admin 📲 Hotline : 013-3755705 . . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -

DYXYCOSMETICS SPECIAL FREE GIFTS FOR DYXY LOVERS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘

DYXYCOSMETICS

  • 16.07.2018 06:23
  • 0

SPECIAL FREE GIFTS FOR DYXY LOVERS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘 . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . .#dyxyselangor #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxypahang #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxysabah #dyxysarawak #teamfl #dyxypenang #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #uitm #viral #janganbencicintaku #naelofarhijab #ajimaura #regrann

DYXY Kuala Lumpur Sebelum tido pakai Bangun tido selepas mandi pakai Selepas make up p

DYXY Kuala Lumpur

  • 16.07.2018 06:20
  • 0

Sebelum tido pakai Bangun tido selepas mandi pakai Selepas make up pakai Petang/siang pakai Haih bila bila la boleh pakai . Segar bugar fresh gitu Wangian harum Green Tea semula jadi Menglowingkan wajah uolss Membantu merawat kulit berminyak, bekas parut jerawat InsyaAllah. . Whatapps +60176312856 😊 #teambyintan #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamist #dyxybrush #dyxymattelipstik #trustedseller #agentsah #flawscurebeuty #dyxybyika #ampang #kualalumpur #gombak #tamandagang #galaxyampang #murah2 #original #flowlessmakeup #jimatmasadantenaga #3in1#freepostage #freegift

Jie's Signature Foundation atau yang lebih dikenal secara umum sebagai alas bedak memi

Jie's Signature

  • 16.07.2018 06:17
  • 0

Foundation atau yang lebih dikenal secara umum sebagai alas bedak memiliki fungsi bukan hanya untuk bedak pada wajah tetapi juga untuk menutup kekurangan kecil yang mungkin terdapat pada wajah anda, misalnya semacam kesan itam atau bintik hitam. Dengan foundation, tekstur wajah juga akan terlihat lebih halus. . CARA-CARA PAKAI MAGIC CREAM FOUNDATION . Step 1: Pakai SERUM FLAWLESS ADVANCE ke seluruh muka(2 titik). Step 2: Rub and mix MAGIC CC FOUNDATION tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST. Step 3: Tunggu sebentar supaya SERUM dan FOUNDATION tu absorb ke dalam kulit anda. Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!! . FREE CONSULTATION👄 FREEGIFT💝 FREE POS📬 COD🏍️ . 📞 www.wasap.my/601126112618/foundation . Follow my fanpage~ Jie Signature - Cantiqa Skincare Follow my fb group~ Cantiqa Miracle Skincare*Purest Skin . Testimoni klik sini ▶️ https://www.facebook.com/pg/cantiqapurestskin/photos/ . #sisjie #agencantiqa #cantiqaskincare #cantiqaangels #TeamSuperb #cantiqagolden #jelatek #jalanjelatek #klcc #kualalumpur #setiawangsa #Au2 #keramat #melawati #ampang #greateasternmall #ampangpoint #nakcantik #kulitcerah #kulitflawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #foundationcantiqa #serumflawlessadvance #produkkecantikan #parutjerawat #foundationcccream #kulitcantik #awetmuda

YasserAzman #peplum #kainpanel #kainduchess #kurungraya #kurunglace #kurungmoden #

YasserAzman

  • 16.07.2018 06:16
  • 0

#peplum #kainpanel #kainduchess #kurungraya #kurunglace #kurungmoden #kurungchiffon #patchlace #patchwork #detailing #dresspengantin #bajukawin #bajunikah #tempahanbaju #tempahan #tukangjahitonline #tukangjahit #cheras #ampang #yasserazman

YasserAzman #longdress #dresses #gown #eveningdress #bajukawin #bajunikah #dresspe

YasserAzman

  • 16.07.2018 06:14
  • 0

#longdress #dresses #gown #eveningdress #bajukawin #bajunikah #dresspengantin #weddingdress #patchlace #patchwork #beadwork #crystals #bunga3d #detailing #tukangjahitonline #tukangjahit #cheras #ampang #yasserazman

Nur Shafawati Alhamdulillah...best seller pastry yg sentiasa menjadi pilihan pelangg

Nur Shafawati

  • 16.07.2018 06:13
  • 2

Alhamdulillah...best seller pastry yg sentiasa menjadi pilihan pelanggan2 tetap dan baru....beratus2 biji cp tempahan pelanggan dr Kampung Pandan, Jln Ampang & Pandan Indah #creampuffpandanindah #creampuffhululangat #creampuffampang #creampuffkl #creamhornpandanindah #creamhornhululangat #creamhornampang #creamhornkl #cookiespandanindah #cookieshululangat #cookiesampang #cookieskl #sweetdealhomebakery #sdhb #ampang #hululangat #kl #pandanindah #ukayperdana #kampungpandan #keramat #sayajualkek #bakingclasskl #bakingclassampang #kelasbaking

OSKAAUTO Whatsup bro? #minicooper @mini #polish #wax #nanocoating #oskaauto #xd

OSKAAUTO

  • 16.07.2018 06:13
  • 0

Whatsup bro? #minicooper @mini #polish #wax #nanocoating #oskaauto #xdehalbro #sharewithsmf #ampang #f3asians #sepang #autodetailing #headlamprestoration #monday #jacketkoyaksociety #jks #kilat #kl

FameStokis_selangorKLshahalam .• • • • • • • • • • • • • • • • •

FameStokis_selangorKLshahalam

  • 16.07.2018 06:13
  • 1

. • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Ape warna kegemaran uolls ye??? . Sis tgh survey.. Kot2 nk buat contest, FREE lipcream nih... 😄 . • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • . Whatsapp ⤵ 017-3955100 016-6073626 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #famerayaedition #famerayasetedition #famekualalumpur #fameKL #fameklang #fameputrajaya #ampang #klcc #jalantunrazak #jalanampang #desapandan #pandanindah #ukperdana #keramat #bandarputeriklang #pelabuhanklang #westportklang #bandarbotanicklang #pulauindahklang #raya2018 #mekapmurah #mekapviral #mekapraya #viralmalaysia #klang #famescarlet #muaselangor #muakl

Aryanacandybuffet_yuyu ✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️

Aryanacandybuffet_yuyu

  • 16.07.2018 06:12
  • 0

✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ . 15/7/2018 . . Package C RM 1350++ With add on *2 tier birthday cake *Entrance Balloon *Helium Balloon . For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Aryanacandybuffet_yuyu ✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️

Aryanacandybuffet_yuyu

  • 16.07.2018 06:12
  • 0

✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ . 15/7/2018 . . Package C RM 1350++ With add on *2 tier birthday cake *Entrance Balloon *Helium Balloon . For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

Aryanacandybuffet_yuyu ✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️Adam Isaac Airlines✈️✈️

Aryanacandybuffet_yuyu

  • 16.07.2018 06:11
  • 0

✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ ✈️Adam Isaac Airlines✈️ . 15/7/2018 . . Package C RM 1350++ With add on *2 tier birthday cake *Entrance Balloon *Helium Balloon . For booking @aryanacandybuffet_saf1 @aryanacandybuffet_yuyu @aryanacandybuffet_maryamishaq . AryanaDream ☎️ #0123237805 #candybuffetkl #candybuffetmalaysia #candybuffetseremban #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #sayajualmurah #sayabuatcandybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayajual #sayabuatcandybuffet #cheras #sayajualmurah #btho #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines

DYXY Kuala Lumpur WhatApps 📲 017-631 2856 Whatapps +60176312856 😊#teambyintan #t

DYXY Kuala Lumpur

  • 16.07.2018 06:11
  • 1

WhatApps 📲 017-631 2856 Whatapps +60176312856 😊 #teambyintan #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamist #dyxybrush #dyxymattelipstik #trustedseller #agentsah #flawscurebeuty #dyxybyika #ampang #kualalumpur #gombak #tamandagang #galaxyampang #murah2 #original #flowlessmakeup #jimatmasadantenaga #3in1#freepostage #freegift