aromaterapi instagram photo

#

Do-Dolan Essense Ready Stock, Refill Lavender 100ml BESTSELLER Essential Oil Aromather

Do-Dolan Essense

  • 25.11.2017 08:52
  • 0

Ready Stock, Refill Lavender 100ml BESTSELLER Essential Oil Aromatherapy Karya Anak Bangsa, Bersertifikat IFRA (Sertifikat Aromaterapi yang diakui oleh Eropa) Essential Oil kualitas tinggi namun Menghemat Biaya Secara Jangka Panjang (hingga lebih dari 6 bulan) Essential Oil Multifungsi yang dapat digunakan pada Water Soluble (seperti Humidifier atau Air Purifier) Hingga Oil Burner Cara penggunaan: - Pada Oil Burner, isikan air, teteskan 3-7 essential oil pada tungku menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. - Pada Humidifier / Air Purifier, isikan air, teteskan 3-4 essential oil menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. Cara memesan : 1. Tanya via comment atau chat sebelum membeli 2. Sertakan jenis ekspedisi, alamat tujuan, dan bukti transfer 3. Barang siap dikirim #dodolan #aromaterapi #essentialoil #oil #aroma #watersoluble #aromatherapy #refill #essense #relaxation #relaxing #therapy #lavender

Lemongrass House Turkey  🇹🇷 Andaman Banyo Kristali 🌱Cildinizi canlandırır, Kasları yatış

Lemongrass House Turkey 🇹🇷

Istanbul, Turkey

  • 25.11.2017 08:50
  • 1

Andaman Banyo Kristali 🌱 Cildinizi canlandırır, Kasları yatıştırır ve gözenekleri açar. Banyo alırken bir kaç kasik toz ekleyerek yorgunlugunuzu alın. Gerekli yağ, beyaz orkide, mavi papatya ve andaman deniz tuzları ile, kirleri dışarı atmaya ve gergin kasları canlandırmaya yardımcı olur. 🌿İçerik: Deniz tuzlari, epsom tuzlari, Sodyum Klorür, sodyum bikarbonat, mavi papatya ekstresi, yesil çay özü, beyaz orkide özü, vitamin E #aromaterapi #uçucuyağ #esansiyelyağlar #ciltbakımı #doğalgüzellik #saglikliyasam  #veganturkiye #terapi #vegantürkiye #sağlıklıyaşa #doğalgüzellik #doğalkozmetik #dogalkozmetik #bitkiseltedavi #bakım #eczane #bitkiselürünler #dermokozmetik #fitoterapi #uykusuzluk #aromaterapia #kendinisev  #elbakımı #vücutbakımı #vucutbakimi #kozmetik  #doğal  #spa #spaday #greenbeauty #greenbeautyblogger

Alessandro Longi 🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can

Alessandro Longi

  • 25.11.2017 08:31
  • 0

🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can follow me on my profile facebook : Alessandro Longi ❤ The subject of photography is The Sacred Mountain  Arunachala, in the North of Tamil Nadu. 🙏Ramana Maharshi revealed that "Arunachala is the Guru in the form of a mountain. Know that Arunachala is the heart of the world. It's really the same Siva! Although Ramana Maharshi has left his human form, he will always be here shining in the form of Arunachala, giving guidance and comfort to his devotees." ❤ "Silence is unparalleled eloquence, the state of grace that comes from the interior" ❤ "The primordial substance whose essence is silence that is me" ❤ "Your duty is to be: and not to be this or that . " Ramana Maharshi ❤🙏💙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💙 Se sei interessato al pensiero di Ramana Maharshi puoi seguirmi sul mio profilo facebook : Alessandro Longi 💙🙏 Il soggetto delIa fotografia è la Sacra Montagna Arunachala, nel Nord del Tamil Nadu. 🙏 Ramana Maharshi rivelò che "Arunachala è il Guru nella forma di una montagna. Sappiate che Arunachala è il cuore del mondo. E’ veramente lo stesso Siva! Sebbene Ramana Maharshi ha lasciato la sua forma umana, egli rimarrà sempre qui risplendente nella forma di Arunachala, dando guida e conforto ai suoi devoti." 🙏 "Il silenzio è ľ impareggiabile eloquenza, lo stato di grazia che sorge dalľ interno" 💙 " La sostanza primordiale la cui essenza è il silenzio quello sono io " 💙 "Il tuo dovere è quello di essere : e non di essere questo o quello." 💙Ramana Maharshi #selfhealing #holistic #holistichealth #holistichealing #alternativehealth health #healthy #healed #whole #spirituality #selfhelp #wellbeing #medicine #ayurvedalife #ayurveda #krishna #yogaitalia #harekrishna #omeopatia #cristalloterapia #fioridibach #taichi #taichichuan #iridologia #cromoterapia #aromaterapia #aromaterapi

Nusaroma

Nusaroma

  • 25.11.2017 08:25
  • 0

"jangan berhenti sampai kamu bangga" Nusaroma Truly Nature of Indonesia www.nusaroma.com/shop Whatsapp : 0812 9659 5258 Line & FP : @nusaroma #nusaroma #essentialoil #singles #oilburner #aromatheraphy #aromaterapi #kecantikan #kesehatan #obatherbal #minyakpijat #health #beauty #spa #hotel #diffuser #blend #dillute #color #black #theme #proud #raisa6690

IZZAH Memperkenalkan produk hot hot super duper fast selling iaitu ivmist..

IZZAH

  • 25.11.2017 07:33
  • 1

Memperkenalkan produk hot hot super duper fast selling iaitu ivmist.. Ramai yg tanya #ivmist ni bau mcm mana, berminyak ke tak, panas ke, berkesan ke.. meh saya jawab ye . 🌸Bau ivmist ni wangi boleh ganti perfume. Sebelum tido malam sapu sket confirm tido lena sebab bau dia menenangkan. Bau aromaterapi gitew.. 🌸Ivmist tak berminyak macam typical minyak urut ye adik2 & disebabkan dia ni menggunakan nano teknologi so sangat mudah meresap ke dlm kulit & mmg best.. 🌸Ivmist ni panas mula2 tapi sekejap je lepas tu rase sejuk dingin berangin. kalo sakit kepala sakit bahu tu mmg best la sapu ivmist. Ehh sakit lain pun best jgk laa 🌸Berkesan ke tak? Nak tahu kena la cuba sendiri hehe. Kite ikhtiar je yg menyembuhkan tu yang Maha kuasa. Harga promosi: Ivmist 12ml RM28.00 Harga tidak termasuk postage.. Berminat WhatsApp ke 014-5036094 #aromaterapi #sakitkepala #serbaguna #satukeluarga #ivmist #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist

Mybabypouch Team- Young Living ⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaan•.Consultation or More info :

Mybabypouch Team- Young Living

  • 25.11.2017 07:31
  • 0

⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaan • . Consultation or More info : Wa : 082223331150 Line : @aubreyshome (pakai @) . • #younglivingindonesia #jualyoungliving #younglivingoriginal #pejuangasi #asibooster #younglivingdepok #younglivingstarterkit #staminatubuh #essentialoil #tipshidupsehat #tipsibupintar #aromaterapi #younglivingmember #tipstravelling #pengobatanalami #tipshidupalami #starterkityoungliving #younglivingjakarta #jualminyakesensial #tipsdayatahantubuh #tipskesehatan

Mybabypouch Team- Young Living ⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaanHi mom siapa yg mau baby nya ramb

Mybabypouch Team- Young Living

  • 25.11.2017 07:27
  • 0

⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaan Hi mom siapa yg mau baby nya rambutnya tumbuh sehat dan lebat? Nih cukup pake 1-2 tetes essential oil cedarwood setiap habis mandi dan sebelum tidur, ratakan dan pijat lembut. Dan lihat perubahannya dalam beberapa waktu 😉 Manfaat lain cedarwood selain utk rambut juga banyak loh • . Consultation or More info : Wa : 082223331150 Line : @aubreyshome (pakai @) . • #younglivingindonesia #jualyoungliving #younglivingoriginal #pejuangasi #asibooster #younglivingdepok #younglivingstarterkit #staminatubuh #essentialoil #tipshidupsehat #tipsibupintar #aromaterapi #younglivingmember #tipstravelling #pengobatanalami #tipshidupalami #starterkityoungliving #younglivingjakarta #jualminyakesensial #tipsdayatahantubuh #tipskesehatan

Agent CSiti by @kaksitibidan HOT CREAMSapu di bawah perut (sekitar rahim) dan belakang pinggang /

Agent CSiti by @kaksitibidan

  • 25.11.2017 07:25
  • 0

HOT CREAM Sapu di bawah perut (sekitar rahim) dan belakang pinggang / celah peha. Tujuan : •membuang lebihan air dalam badan •melancarkan perjalanan darah •memecahkan angin dan lendir disekitar rahim Sangat mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa. Sebaik-baiknya selepas mandi kerana kulit lebih mudah menyerap cream. Guna sedikit sahaja dulu jika tidak tahan rasa berangat. ______________________________________________________________ Untuk order produk CSiti boleh terus Whatsapp : 016 888 0782 》klik link di bio #sayajual #csiti #csitibykaksitibidan #kaksitibidan #agencsiti #produkkesihatan #haid #period #setkesuburan #kesuburan #lawaskanperiod #hotcream #cream #minyakzaitun #minyakdd #kesuburanwanita #keputihan #senggugut #berjayahamil #testimoni #masalahrahim #cyst #minyakzaitun #aromaterapi #oliveoil #perak #ipoh

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 25.11.2017 07:05
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

abtira | garden Wishing us all a beautiful late November weekend🍃🌱🌿.I hope

abtira | garden

Abtira Garden

  • 25.11.2017 06:45
  • 2

Wishing us all a beautiful late November weekend🍃🌱🌿 . I hope one and all is doing well! Over here, at Batyra and Üçer household, it is always a bit painful to fall back into full-time work mode after traveling... . But but but working really a lot these days and having this massive revelatory thought (note, self-sarcasm :)) As I am a one-person operation, it all goes pretty slowly here…studying, mixing and cooking, photographing, writing, handing out, communicating….and I’m not even selling!!!!! So seriously, big respect to all makers that started as one-person shop in their kitchens or living rooms 🍾 And last but not least, many thanks to the crowdfunding efforts of the Üçer Vakıfı without whom this little startup of mine would not be possible.💚 . Lots of love, Anna . . . . . . . . . . . . #mutlu #sonbahar #haftasonu #bitki #bitkiler #şıfalıbitkiler #otlar #şıfalıotlar #organik #organikyaşam #organikkozmetik #organikciltbakımı #doğa #doğalyaşam #katkısız #ciltbakımı #katkısızhayat #katkısızyaşam #iyiyaşam #güzelyaşam #elyapımı #elyapımıkozmetik #aromaterapi #şıfalıyağlar #uçucuyağ #uçucuyağlar #wellness #abtira #aromatherapy #essentialoils

Adiba Shop Rp. 175.000Mabkhara ElektrikMabkhara adalah tempat bakaran buhur -

Adiba Shop

  • 25.11.2017 06:27
  • 0

Rp. 175.000 Mabkhara Elektrik Mabkhara adalah tempat bakaran buhur - Import dari China - Menggunakan listrik untuk memanaskan elemen pemanas - Bahan dari Alumunium - Bentuknya indah dan elegan - Model YX186S - size : 11.6*10.4*18.6 cm #bukhur #mabkhara #mubkhar #mabkharamurah #mabkhara #mubkhara #dupa #aromaterapi #wadahbukhur #tempatbukhur #wadahdupa #tempatdupa #mabkharaelektrik #mubkharelektrik

Adiba Shop Rp. 175.000.Mabkhara Elektrik.Diameter 12cmTinggi 21,5cm.Letakk

Adiba Shop

  • 25.11.2017 06:26
  • 0

Rp. 175.000 . Mabkhara Elektrik . Diameter 12cm Tinggi 21,5cm . Letakkan bukhur/dupa/aroma terapi lainnya ke dalam wadah. Hubungkan kabel ke arus listrik. Aroma bukhur akan menyebar seketika ke seluruh ruangan . #bukhur #mabkhara #mubkhar #mabkharamurah #mabkhara #mubkhara #dupa #aromaterapi #wadahbukhur #tempatbukhur #wadahdupa #tempatdupa #mabkharaelektrik #mubkharelektrik

Adiba Shop Rp. 120.000Mubkhar Manual.Wadah bukhur manual klasik.Letakkan buk

Adiba Shop

  • 25.11.2017 06:25
  • 0

Rp. 120.000 Mubkhar Manual . Wadah bukhur manual klasik . Letakkan bukhur di dalam wadah, lalu bakar . Aromanya akan menyebar seketika ke seluruh ruangan . #mabkhar #mubkhar #mabkhara #mubkhara #aromaterapi #alatbukhur #bukhur #dupa #wadahbukhur #wadahdupa #alatdupa #pembakarbukhur #pembakardupa

Testimonies_By.Hanneas @Regrann from @le.souq_by.hanneas -  The all-new Rose Oil in da house!

Testimonies_By.Hanneas

  • 25.11.2017 06:08
  • 0

@Regrann from @le.souq_by.hanneas - The all-new Rose Oil in da house! Dah grab blom Minyak Ros By.Hanneas yang baru ni? Minyak Ros kali ni adalah 100% dari ekstrak ros semulajadi 🌹 Rugiiii kalau tak grab tau! .. Bunga mawar atau ros sering dikaitkan dengan kecantikan dan cinta💕 Selain haruman ros nya yang memikat, Minyak Ros By.Hanneas juga sangat kaya dengan antioksida, mineral, dan vitamin, menjadikannya pilihan terbaik sebagai antiseptik, anti-radang, dan anti-tekanan/depresi 👍 .. Testimoni hari ni datangnya daripada seorang customer yang menggunakan Minyak Ros By.Hanneas ke atas bisul yang tumbuh di wajah beliau. Alhamdulillah, bisul mulai kering selepas 3 hari penggunaan secara konsisten, dan setelah 2 minggu bisul hilang sepenuhnya 😍 Subhanallah.. besar manfaat yang Allah swt anugerahkan ke atas minyak ros ni ❤ .. Ingin tau lebih lagi tentang Minyak Ros By.Hanneas? DM atau Whatsapp Lyn di 📲 013-3687574 ok. Boleh kita story2 panjang sket 😉 .. #testimonibyhanneas #bisulkeringdankecut #blisters #minyakros #minyakrosbyhanneas #roseoil #ekstrakros #roseextract #natural #naturalantiseptic #beauty #skinremedy #skincare #aromatherapy #aromaterapi #halalantoyyiban - #regrann

id3as Home&Living Shoes santaRp 225.000Please contact for more info Call/sms/wa 083

id3as Home&Living

  • 25.11.2017 05:57
  • 1

Shoes santa Rp 225.000 Please contact for more info Call/sms/wa 083175600438/sicilia 0717 424868 #idedecor #homedecor #ideas #home #homeliving #id3as #furniture #ethnic #minimalis #minimalisdesign #jualfurniturebangka #furnitureforsale #decorforsale #decorationlamp #interiordesign #kitchenset #bedroom #livingroom #guci #painting #rangkaianbunga #candleholder #tempatlilin #lukisan #aromaterapi #jamdinding

id3as Home&Living Katako kaktusRp 225.000Please contact for more info Call/sms/wa 0

id3as Home&Living

  • 25.11.2017 05:56
  • 0

Katako kaktus Rp 225.000 Please contact for more info Call/sms/wa 083175600438/sicilia 0717 424868 #idedecor #homedecor #ideas #home #homeliving #id3as #furniture #ethnic #minimalis #minimalisdesign #jualfurniturebangka #furnitureforsale #decorforsale #decorationlamp #interiordesign #kitchenset #bedroom #livingroom #guci #painting #rangkaianbunga #candleholder #tempatlilin #lukisan #aromaterapi #jamdinding

id3as Home&Living Rose Rp 325.000Please contact for more info Call/sms/wa 083175600

id3as Home&Living

  • 25.11.2017 05:55
  • 0

Rose Rp 325.000 Please contact for more info Call/sms/wa 083175600438/sicilia 0717 424868 #idedecor #homedecor #ideas #home #homeliving #id3as #furniture #ethnic #minimalis #minimalisdesign #jualfurniturebangka #furnitureforsale #decorforsale #decorationlamp #interiordesign #kitchenset #bedroom #livingroom #guci #painting #rangkaianbunga #candleholder #tempatlilin #lukisan #aromaterapi #jamdinding

id3as Home&Living KatakoRp 235.000Please contact for more info Call/sms/wa 08317560

id3as Home&Living

  • 25.11.2017 05:54
  • 0

Katako Rp 235.000 Please contact for more info Call/sms/wa 083175600438/sicilia 0717 424868 #idedecor #homedecor #ideas #home #homeliving #id3as #furniture #ethnic #minimalis #minimalisdesign #jualfurniturebangka #furnitureforsale #decorforsale #decorationlamp #interiordesign #kitchenset #bedroom #livingroom #guci #painting #rangkaianbunga #candleholder #tempatlilin #lukisan #aromaterapi #jamdinding

id3as Home&Living Tulip pinkRp 325.000Please contact for more info Call/sms/wa 0831

id3as Home&Living

  • 25.11.2017 05:53
  • 0

Tulip pink Rp 325.000 Please contact for more info Call/sms/wa 083175600438/sicilia 0717 424868 #idedecor #homedecor #ideas #home #homeliving #id3as #furniture #ethnic #minimalis #minimalisdesign #jualfurniturebangka #furnitureforsale #decorforsale #decorationlamp #interiordesign #kitchenset #bedroom #livingroom #guci #painting #rangkaianbunga #candleholder #tempatlilin #lukisan #aromaterapi #jamdinding

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 25.11.2017 05:39
  • 1

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 25.11.2017 05:07
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Aromaterapi-Diffuser-Carrier Manfaat Marjoram Oil ❤️.Find your blessings through Svasti.#na

Aromaterapi-Diffuser-Carrier

  • 25.11.2017 04:53
  • 0

Manfaat Marjoram Oil ❤️ . Find your blessings through Svasti . #namaste Svasti Jakarta _____________ #aroma #aromaterapi #terapi #aromatherapy #diffuser #humidifier #indonesiasehat #sehat #bersih #jakarta #hidupsehat #scent #essentialoil #essentialoils #relax #chakra #yoga #yogis #yogaindonesia #skincare #vegan #herbal #ayurveda #pilates #meditasi #eventjkt #homedecor

MALAYSIA's #1 SET BERSALIN Assalamualaikum salam sabtu mommies 🌷🌷...ADA RAMAI MOMMIESNYG

MALAYSIA's #1 SET BERSALIN

  • 25.11.2017 04:39
  • 1

Assalamualaikum salam sabtu mommies 🌷🌷. . . ADA RAMAI MOMMIESNYG TANYA, PATI MINYAK SERAI WANGI NI BOLEH KE SAPU DIRECT KULIT? . . pati minyak serai wangi boleh sapu direct ke kulit ye. x perlu 2 titis je tp 4-5 titis pun boleh. . kalau org dewasa pati minyak ni boleh sapu direct ke kulit. . kalau baby dan budak kecil je x blh sapu direct ke kulit ye. . lg satu pn, sbb pati minyak ni dia pati, jadi minyak dia sgt pekat ya. . utk licinkan minyak ni, pn boleh tambah minyak lain lg utk tujuan mengurut seluruh badan ya ikutla minyak apa cth baby oil , minyak gamat, minyak mustika. . so pn boleh campur dgn minyak lain utk licinkan lagi pati minyak serai wangi ni utk urutan seluruh badan. . klu pn xnak campur minyak lain pun boleh , depends pd pn 👍. . kami sgt ramai owner spa beli borong pati minyak ni. . utk bnyk kegunaan spa mandian aromaterapi, minyak urutan, pewangi udara. . dia produk wajib beli setiap ibu bersalin. . ibu hamil jg sgt bgs guna utk kurangkan loya dan pening. . . . RM38.00 shj . ===== Walk in ke HQ Nawal hari ni di bangi ===== . . #patiminyakseraiwangi #seraiwangi #nawalherbalbeauty #aromaterapi #sauna #tangas #mandianherba #setbersalin #setberpantang

BaliRatih Sekarjagat BaliAlus Terimakasih atas kepercayaannya 😊.▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

BaliRatih Sekarjagat BaliAlus

  • 25.11.2017 04:29
  • 0

Terimakasih atas kepercayaannya 😊 . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Paket Oil Burner 10 Terdiri dari: 1 Oil Burner 1 Tealight candle (Lilin) 10 Essential Oil (Campur, wangi Bunga dan Buah) Harga: Rp 45.000,-/paket Order: BBM 👉 5E8282F1 WA/SMS 👉 +6285648323041 www.grosirlulurmurah.com #aromaterapi#aromaterapisehat#aromaterapiindonesia#aromaterapimurah#aromaterapijakarta#aromaterapijkt#aromaterapibogor#aromaterapihumidifier#aromaterapioil#aromaterapialami#aromatherapy#aromateraphy#aromateraphymurah#aromateraphybali#aromateraphycandle#aromateraphys#aromatherapyoil#aromatherapycandle#aromatherapymurah#aromatherapycandles#aromatherapyrumah#pengharumkamar#oilburner#oilburnerbakar#aromaterapibakar#aromatherapybakar#oilburnerkeramik#souvenirunik#grosirlulurmurah

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 25.11.2017 03:37
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

0811819600 Bathtime dengan 20 tetes thieves dan 20 tetes frankincense (dalam bak

0811819600

  • 25.11.2017 03:32
  • 0

Bathtime dengan 20 tetes thieves dan 20 tetes frankincense (dalam bak mandi besar penuh air) untuk bantu imunitasnya dan kesehatan kulit, sebaiknya dicampur dulu dengan bath salt atau epsom salt ataupun himalayan salt supaya essential oilnya tercampur dengan baik. . . www.aromaterapisehat.com . #yleo #ylindo #yljakarta #ylindonesia #youngliving #younglivingid #younglivingjkt #younglivingjkt #younglivingindo #younglivingjakarta #younglivingindonesia #aromaterapi #aromaterapijkt #aromaterapisehat #jakarta #sehat #indonesia #essentialoil #promo #discount #natural #organic #organik #jualyoungliving #younglivingeo

antiksolusi.com Minyak cendanaORIGINAL TANPA CAMPURAN APAPUNMurni2mlRp. 95.000 / b

antiksolusi.com

  • 25.11.2017 02:16
  • 0

Minyak cendana ORIGINAL TANPA CAMPURAN APAPUN Murni 2ml Rp. 95.000 / botol . . 081290378079 / D9A66B29 . . Dapat digunakan untuk : Oil aromaterapi Pusaka Olesan kayu Campuran oil. . . Meningkatkan konsentrasi Membangkitkan nuansa religi . . Dapat digunakan pada Upacara adat / ritual / agama Meditasi Yoga . . #cendana# #minyakcendana# #oil# #oilaromaterapi# #aromaterapi# #sandalwood# #cendanamurni# #minyakcendanamurni#

antiksolusi.com Dupa stick ROSE for love50 stickDurasi 60menitRp. 43.000..081290

antiksolusi.com

  • 25.11.2017 02:15
  • 0

Dupa stick ROSE for love 50 stick Durasi 60menit Rp. 43.000 . . 081290378079 / D9A66B29 . . Pasang dupa di ruang keluarga atau kamr tidur anda Aroma dupa akan membawa energy yang mengundang romantisme & kehangatan . . Aroma dupa memberikan kenyamanan kepada pasangan anda, setiap anggota keluarga Membuat orang merasa tenang dan nyaman Menimbulkan suasana romantis dan penuh kehangatan . . . #dupa# #jualdupa# #dupastick# #dupabatang# #jualdupauntukcinta# #jualdupauntukkeharmonisanrumahtangga# #jualdupauntukrumahtangga# #jualdupauntukrejeki# #insence# #aromaterapi# #aromatherapy# #jualdupabatanguntukmenjagakeharmonisanrumahtangga#

BISNIS MODAL MEDSOS Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang pe

BISNIS MODAL MEDSOS

  • 25.11.2017 01:55
  • 0

Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang penuh makna dengan dunia, menyebabkan kita merasa tidak seimbang. Banyak orang mencari cara untuk menemukan kembali pengalaman dan cara alami untuk hidup lebih baik. Di tengah derasnya aktivitas sehari-hari, kita menginginkan kembali hubungan penuh arti dengan sesama manusia, dengan budaya dan dunia sekitar. Epoch Essential Oils tersedia di sini! . . . #essentialoils #eeo #minyakaromaterapi #aromaterapi

BISNIS MODAL MEDSOS Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang pe

BISNIS MODAL MEDSOS

  • 25.11.2017 01:54
  • 0

Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang penuh makna dengan dunia, menyebabkan kita merasa tidak seimbang. Banyak orang mencari cara untuk menemukan kembali pengalaman dan cara alami untuk hidup lebih baik. Di tengah derasnya aktivitas sehari-hari, kita menginginkan kembali hubungan penuh arti dengan sesama manusia, dengan budaya dan dunia sekitar. Epoch Essential Oils tersedia di sini! . . . #essentialoils #eeo #minyakaromaterapi #aromaterapi

BISNIS MODAL MEDSOS Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang pe

BISNIS MODAL MEDSOS

  • 25.11.2017 01:54
  • 0

Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang penuh makna dengan dunia, menyebabkan kita merasa tidak seimbang. Banyak orang mencari cara untuk menemukan kembali pengalaman dan cara alami untuk hidup lebih baik. Di tengah derasnya aktivitas sehari-hari, kita menginginkan kembali hubungan penuh arti dengan sesama manusia, dengan budaya dan dunia sekitar. Epoch Essential Oils tersedia di sini! . . . #essentialoils #eeo #minyakaromaterapi #aromaterapi

Mimie Med de lækre olier fra Taoasis kan du lave spændende mad- og drikkev

Mimie

  • 25.11.2017 01:43
  • 0

Med de lækre olier fra Taoasis kan du lave spændende mad- og drikkevarer. Prøv den økologisk mandarin æterisk olie til hjemmelavet is, drikkevarer, bolcher eller en lækker kage. Kun fantasien sætter grænser. Olien kan også bruges til aromaterapi og til duftlamper. Prøv lidt mandarin- og kanelolie - så dufter det af jul ☃️🎄 https://www.mimie.dk/produkt-kategori/aeteriske-olier-til-foedevarer/ #æteriskeolier #aromaterapi #økologiskeolier #cookwithessentialoils #taoasis @mimie_dk

NatNat🌿YL EssentialOil🌿Merauke Just read about Rosemary! 💜Bisa support tubuh untuk isu terkait in

NatNat🌿YL EssentialOil🌿Merauke

  • 25.11.2017 01:19
  • 0

Just read about Rosemary! 💜 Bisa support tubuh untuk isu terkait infeksi saluran kencing, meringankan nyeri otot, meningkatkan fokus dan memory 👉 uplifting the mind and bringing mental clarity, kesehatan rambut, etc 🌿Just give it a try and the oils will speak for themselves!🌿 WA 08114803639 IG @houseofpitano.youngliving #papuaonlineshop #papua #younglivingpapua #younglivingessentialoils #essentialoilspapua #essentialoils #youngliving #essentialoil #instahealth #healthylife #sehat #onlineshopping #aromatherapy #aromaterapi #jayapurapapua #papuaolshop #minyakesensial #papuabarat #instadaily #papuansphoto

Alessandro Longi 🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can

Alessandro Longi

  • 25.11.2017 01:12
  • 0

🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can follow me on my profile facebook : Alessandro Longi ❤ The subject of photography is The Sacred Mountain  Arunachala, in the North of Tamil Nadu. 🙏Ramana Maharshi revealed that "Arunachala is the Guru in the form of a mountain. Know that Arunachala is the heart of the world. It's really the same Siva! Although Ramana Maharshi has left his human form, he will always be here shining in the form of Arunachala, giving guidance and comfort to his devotees." ❤ "Silence is unparalleled eloquence, the state of grace that comes from the interior" ❤ "The primordial substance whose essence is silence that is me" ❤ "Your duty is to be: and not to be this or that . " Ramana Maharshi ❤🙏💙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💙 Se sei interessato al pensiero di Ramana Maharshi puoi seguirmi sul mio profilo facebook : Alessandro Longi 💙🙏 Il soggetto delIa fotografia è la Sacra Montagna Arunachala, nel Nord del Tamil Nadu. 🙏 Ramana Maharshi rivelò che "Arunachala è il Guru nella forma di una montagna. Sappiate che Arunachala è il cuore del mondo. E’ veramente lo stesso Siva! Sebbene Ramana Maharshi ha lasciato la sua forma umana, egli rimarrà sempre qui risplendente nella forma di Arunachala, dando guida e conforto ai suoi devoti." 🙏 "Il silenzio è ľ impareggiabile eloquenza, lo stato di grazia che sorge dalľ interno" 💙 " La sostanza primordiale la cui essenza è il silenzio quello sono io " 💙 "Il tuo dovere è quello di essere : e non di essere questo o quello." 💙Ramana Maharshi #selfhealing #holistic #holistichealth #holistichealing #alternativehealth health #healthy #healed #whole #spirituality #selfhelp #wellbeing #medicine #ayurvedalife #ayurveda #krishna #yogaitalia #harekrishna #omeopatia #cristalloterapia #fioridibach #taichi #taichichuan #iridologia #cromoterapia #aromaterapia #aromaterapi

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 25.11.2017 01:12
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

BISNIS MODAL MEDSOS Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang pe

BISNIS MODAL MEDSOS

  • 25.11.2017 00:36
  • 0

Gaya hidup modern dapat menjauhkan kita dari sentuhan langsung yang penuh makna dengan dunia, menyebabkan kita merasa tidak seimbang. Banyak orang mencari cara untuk menemukan kembali pengalaman dan cara alami untuk hidup lebih baik. Di tengah derasnya aktivitas sehari-hari, kita menginginkan kembali hubungan penuh arti dengan sesama manusia, dengan budaya dan dunia sekitar. Epoch Essential Oils tersedia di sini! . . . #essentialoils #eeo #minyakaromaterapi #aromaterapi

Homemade Aromaterapi 4 ton gülden 1 litre gül uçucu yağı elde edilirken çıkan %100 s

Homemade Aromaterapi

  • 24.11.2017 23:47
  • 4

4 ton gülden 1 litre gül uçucu yağı elde edilirken çıkan %100 saf gül uçucu yağımız... 1 ml yani 20 damlalık şişesinde... #rosa #gül #rose #aromaterapi #aromatherapy #essentialoils #uçucuyağ #saf #wellness #wellbeing #goodvibes #scent #koku

Eminönü Camdan Şişe www.camdansise.com #camdansise #cam #kavanoz #sise #istanbul #eminön

Eminönü Camdan Şişe

  • 24.11.2017 22:59
  • 0

www.camdansise.com #camdansise #cam #kavanoz #sise #istanbul #eminönü #mercan #nikahşekeri #muslukludamacana #esans #parfüm #hediyelik #davetiye #baskı #zeytinyağışişesi #lokumluk #şekerlik #nişan #kına #organizasyon #camsağlıktır #aromaterapi #kolonya #terrarium #fanus #şekerleme #bakliyat #kremkavanozu #eczaşişeleri #vazo

Eminönü Camdan Şişe www.camdansise.com #camdansise #cam #kavanoz #sise #istanbul #eminön

Eminönü Camdan Şişe

  • 24.11.2017 22:58
  • 0

www.camdansise.com #camdansise #cam #kavanoz #sise #istanbul #eminönü #mercan #nikahşekeri #muslukludamacana #esans #parfüm #hediyelik #davetiye #baskı #zeytinyağışişesi #lokumluk #şekerlik #nişan #kına #organizasyon #camsağlıktır #aromaterapi #kolonya #terrarium #fanus #şekerleme #bakliyat #kremkavanozu #eczaşişeleri #vazo

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 24.11.2017 22:45
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Atsirich

Atsirich

  • 24.11.2017 22:44
  • 1

"Bagaimana cara meringankan sakit kepala?" pertanyaan yang sering ditanyakan banyak orang. - Namun hanya sebagian kecil yang mencari solusi pada essential oil. - Jika pernah menggunakannya, essential oil apa yang kamu gunakan ketika mengalami sakit kepala?

Alessandro Longi 🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can

Alessandro Longi

  • 24.11.2017 22:16
  • 0

🙏❤If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can follow me on my profile facebook : Alessandro Longi ❤ The subject of photography is The Sacred Mountain  Arunachala, in the North of Tamil Nadu. 🙏Ramana Maharshi revealed that "Arunachala is the Guru in the form of a mountain. Know that Arunachala is the heart of the world. It's really the same Siva! Although Ramana Maharshi has left his human form, he will always be here shining in the form of Arunachala, giving guidance and comfort to his devotees." ❤ "Silence is unparalleled eloquence, the state of grace that comes from the interior" ❤ "The primordial substance whose essence is silence that is me" ❤ "Your duty is to be: and not to be this or that . " Ramana Maharshi ❤🙏💙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💙 Se sei interessato al pensiero di Ramana Maharshi puoi seguirmi sul mio profilo facebook : Alessandro Longi 💙🙏 Il soggetto delIa fotografia è la Sacra Montagna Arunachala, nel Nord del Tamil Nadu. 🙏 Ramana Maharshi rivelò che "Arunachala è il Guru nella forma di una montagna. Sappiate che Arunachala è il cuore del mondo. E’ veramente lo stesso Siva! Sebbene Ramana Maharshi ha lasciato la sua forma umana, egli rimarrà sempre qui risplendente nella forma di Arunachala, dando guida e conforto ai suoi devoti." 🙏 "Il silenzio è ľ impareggiabile eloquenza, lo stato di grazia che sorge dalľ interno" 💙 " La sostanza primordiale la cui essenza è il silenzio quello sono io " 💙 "Il tuo dovere è quello di essere : e non di essere questo o quello." 💙Ramana Maharshi #selfhealing #holistic #holistichealth #holistichealing #alternativehealth health #healthy #healed #whole #spirituality #selfhelp #wellbeing #medicine #ayurvedalife #ayurveda #krishna #yogaitalia #harekrishna #omeopatia #cristalloterapia #fioridibach #taichi #taichichuan #iridologia #cromoterapia #aromaterapia #aromaterapi

dr Tülay Hamidi Baharatlara mutfağımızda yer açmalıyız. Osmanlı mutfağında ge

dr Tülay Hamidi

  • 24.11.2017 21:56
  • 0

Baharatlara mutfağımızda yer açmalıyız. Osmanlı mutfağında geniş yer bulan bu kıymetli baharatlar özellikle kış hastalıklarına karşı koruyucu ve iyileştiricidir.. #fitoterapi #tamamlayıcıtip #emseyhospital #menopozalates #akupunktur #aromaterapi #integratiftip #sağlıkliyasam #beslenmedestegi #sağlıkliyasam #beslenmedestegi #noropati #polinöropati #allerji #atesbasmalari #baharatlar

Aydıneczanesi_aromaterapi Tabi ki ilk denemeleri herzaman ki gibi kendi üstümde yapıyorum☺

Aydıneczanesi_aromaterapi

Denizli Province

  • 24.11.2017 21:11
  • 1

Tabi ki ilk denemeleri herzaman ki gibi kendi üstümde yapıyorum☺️☺️ 3 günde #aromaterapi yağlarıyla hazırladığım karışımın etkisi... yaşasın aromaterapiiiiiii yaşasın kortizonsuz hayat ❤️❤️ #kortizonsuzhayat #aromaterapi #artdehuile #calendula #haşhaş #uçucuyağ #egzema #aydineczanesi

Ecz.Nurcihan 50’li yaşlarında Çok yakınım bir hastam dert yandı; “öksür

Ecz.Nurcihan

  • 24.11.2017 21:08
  • 5

50’li yaşlarında Çok yakınım bir hastam dert yandı; “öksürsem hapşursam çok gülsem idrarımı tutamıyorum hep kaçıyo alttan” diye :) dedim “gel sana bir karışım yapayım alt karın bölgene yatmadan önce sür her gün.” Yaptık verdik. Akşam sürmüş bugün geldi 🙃 “sabah bir hapşuruk krizi geldi normalde kesin olduğu gibi kaçırırdım altıma ama hiç bişey olmadı” diye 💃🏻 nasıl sevinmiş nasıl dua ediyor 🙃 daha önce 5 yaşında bir çocuk için de aynı sebepten dua almışlığımız var. O zaman yine, yaşasın aromaterapi 🤓 #artdehuile #aromaterapi #idrarkaçırma #idrarkaçırmatedavisi #ıhlamurterapi #ıhlamureczanesi #eczacılık @artdehuile_ @artdehuilevakalar @hulyakayhan

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 24.11.2017 20:54
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Aromatherapy Yüzünüze sabun kullanmayı seviyor, temizlendiğini ancak öyle his

Aromatherapy

  • 24.11.2017 20:31
  • 0

Yüzünüze sabun kullanmayı seviyor, temizlendiğini ancak öyle hissedebiliyorsanız, temizlerken aynı zamanda nemlendiren de #keçisütüsabunu , günlük duşunuzda içerisindeki rafine olmamış kaya tuzu ile topraklanmayı sağlarken, hindistan cevizi yağı ile de cildi besleyen #kayatuzusabunu ve tabii çok sevilen, el, yüz, vücut herşey sabunu olup, erkekler için harika bir şampuan da olan #sıvıkastilsabun ... #aromaterapi #aromatherapy #doğal #soap #sabun #essentialoils #uçucuyağ #pure #wellness #wellbeing #şampuan #sağlıklıyaşam #herbs #naturalbeauty

Mybabypouch Team- Young Living •⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaan- Thieves -•.Consultatio

Mybabypouch Team- Young Living

  • 24.11.2017 20:29
  • 0

• ⏪ Geser untuk manfaat dan kegunaan - Thieves - • . Consultation or More info : Wa : 082223331150 Line : @aubreyshome (pakai @) . • #younglivingindonesia #jualyoungliving #younglivingoriginal #pejuangasi #asibooster #younglivingdepok #younglivingstarterkit #staminatubuh #essentialoil #tipshidupsehat #tipsibupintar #aromaterapi #younglivingmember #tipstravelling #pengobatanalami #tipshidupalami #starterkityoungliving #younglivingjakarta #jualminyakesensial #tipsdayatahantubuh #tipskesehatan

Deniz Tabakoglu 25 Kasım Cumartesi Bir Nefes Yoga'da:11:00-13:00 Aromaterapi ve Cha

Deniz Tabakoglu

Bir Nefes Yoga

  • 24.11.2017 20:08
  • 0

25 Kasım Cumartesi Bir Nefes Yoga'da: 11:00-13:00 Aromaterapi ve Chakralar. 🙏🕉#aromaterapi #chakra #yoga #birnefesyoga #izmir #bornova #homemade

Homemade Aromaterapi-İzmir Limonun kabuğunun preslenmesiyle elde edilen % 100 saf limon uçucu y

Homemade Aromaterapi-İzmir

  • 24.11.2017 19:20
  • 0

Limonun kabuğunun preslenmesiyle elde edilen % 100 saf limon uçucu yağıdır (bitki öz yağıdır). Antiseptik, kuvvetli bir mikrop öldürücü, kas kuvvetlendirici, kaygıları ortadan kaldırıcı, dengeleyici özelliklere sahiptir.Tırnak beyazlatmak için kullanılır. Selülit için tedavi edicidir. #lemon #limon #aromaterapi #selulit #happy #life #aromaterapiheryerde #aromaterapi #aromatherapy #uçucuyağ #essentialoils #herbal #fruit #wellness #izmir #izmirlife

Homemade Aromaterapi Günlüğü ve adaçayını tütsü olarak yakmak istemezseniz her iki

Homemade Aromaterapi

  • 24.11.2017 18:26
  • 2

Günlüğü ve adaçayını tütsü olarak yakmak istemezseniz her ikisinin de uçucu yağları, biraz alkol ve biraz da distile su ile hazırladığımız, enerji temizliği yaparken aynı zamanda soluması da sağlıklı Günlük & Adaçayı Spreyimiz... İhtiyaç olduğunu düşündüğünüz tüm alanlar için. Ben kokusunu da çok seviyorum🌿#aromaterapi #aromatherapy #tütsü #doğal #sağlıklı #enerjitemizliği #spaceclearing #sage #adaçayı #günlük #frankincense #energy #goodvibes www.homemadearomaterapi.com

Estética personal🌼Suh🌼 #aromatecas que conquistan mi vida!! Abrir esta caja cada día para tr

Estética personal🌼Suh🌼

Estetica.personal

  • 24.11.2017 18:25
  • 0

#aromatecas que conquistan mi vida!! Abrir esta caja cada día para trabajar.... Es lo más en mi vida. #relax #aromaterapia #CosmeticaDIY BIO #aromatherapy #esteticapersonal1 #fitoaromacientifica #aceitesesenciales #aromaterapi

Mellow Way Webshop 🌸 🌼Spar 20 % 🌼på de lækre produkter fra Karmameju - 03 er til pr

Mellow Way Webshop 🌸

  • 24.11.2017 18:01
  • 0

🌼Spar 20 % 🌼på de lækre produkter fra Karmameju - 03 er til problem-, fedtet og uren hud 🌼🔝Link i profil 🔝 #mellowway #webshop #karmameju #naturlige #produkter #plejeprodukter #lækkerhud #blødhud #friforgrimkemi #aromaterapi #æteriskeolier #danskbrand #renseprodukter #julegaver

BERSALIN | BERPANTANG | TUNGKU .💞PATI MINYAK SERAI WANGI💞.❣ Minyak panas dari 100% Pati As

BERSALIN | BERPANTANG | TUNGKU

  • 24.11.2017 17:55
  • 1

. 💞PATI MINYAK SERAI WANGI💞 . ❣ Minyak panas dari 100% Pati Asli Minyak Serai Wangi. . ❣ Sesuai untuk atasi masalah loya dan pening untuk ibu hamil, sebagai wangian aromaterapi, mandian aromaterapi, minyak urut serta digunakan untuk menghangatkan badan dan membuang angin. . Harga: RM38.00 10 ml . DM/whatsapp 012-216 5464 utk info lanjut. . Atau . Walk in ke Butik @aisha.hana, Bangi Sentral. . . #NawalHerbalBeauty #ESEmpireTeam #Berpantang #SetBerpantang #setbersalin #keperluanibuberpantang #Ibuhamil #IbuBerpantang #IbuMengandung #PatiMinyakSeraiWangi #tungkubesi #tungku #sarungtungkuherba #sarungtungku #aromaterapi #bengkung #wangianaromaterapi #patiserai #lotionkurus #setbersalinlengkap #gelmandianherba #bersalin #hamil #femininewash #ConfinementCare #CikguSeo #terapiinstagram #mandiherba #bazaarpaknil #bertungku

Bengü Deliktaş Aromaterapi heryerde şart 🌿🌿🌿doğru yağları kulanmak çok

Bengü Deliktaş

MİS Eczanesi

  • 24.11.2017 17:54
  • 0

Aromaterapi heryerde şart 🌿🌿🌿doğru yağları kulanmak çok önemli ; düzenli laboratuvar analizleri yapılan ART DE HUİLE yağları ile şifalanın 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🌿🌿🌿 @artdehuile_ #aromaterapi #artdehuile

Azman Picasso 5 steps mengerakkan jualan secara f2fUntuk memulakan jualan secara d

Azman Picasso

  • 24.11.2017 17:44
  • 1

5 steps mengerakkan jualan secara f2f Untuk memulakan jualan secara direct approach,apa yg terpenting sekali adalah 5 langkah sahaja, Yang pertama adalah introduction. Dalam introduction tersebut mesti ada 3 elemen penting iaitu smile,enthusiasme dan excitement! ( S.E.E) dengan senyuman,prospek akan berasa selesa dengan kehadiran kita,walaupun mereka tahu kita adalah jurujual atau org sales. #freshcarearomatherapy#minyakanginfreshcare#aromaterapi#stress#migraine#perutkembung#sakitkepala#balikkampung#office#pejabat#borongfreshcare#menthol

zeynep eczanesi #aromaterapi #artdehuile #tıbbiaromaterapi #zeynepeczanesi #3lüaknef

zeynep eczanesi

  • 24.11.2017 17:29
  • 0

#aromaterapi #artdehuile #tıbbiaromaterapi #zeynepeczanesi #3lüakneformülü #aknelerdenkurtulun 😎🙌👊

little A healthy corner Oles transquil dan diffuse lavender/peace and calming/vetiver/cedarwoo

little A healthy corner

  • 24.11.2017 17:15
  • 0

Oles transquil dan diffuse lavender/peace and calming/vetiver/cedarwood/rutavala etc.... . . bye bye insomnia. Good nite😴💤. . . CONTACT: WA. 081283602227 #yleo #jualyoungliving #younglivingoils #younglivingessentialoils #younglivingindonesia #younglivingjakarta #younglivingid #calm #indonesiasehat #mind #essentialoils #anaksehat #theurbanmama #bekalsekolah #specialprice #healthychoices #ayomain #jakarta #ylmurah #aromaterapi #younglivingsurabaya #mamakokihandal #mamaknowsbest #montessoridirumah #uploadkompakan #skin #yleoindonesia #mpasi

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 24.11.2017 17:15
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Mimie Spar 700 kr. på vores skønne diffuser til æteriske olier. Smukt udf

Mimie

  • 24.11.2017 17:09
  • 0

Spar 700 kr. på vores skønne diffuser til æteriske olier. Smukt udformet i ahorn og glas med en lyd af rislende vand og lækker musik til meditation. #aromaterapi #æteriskeolier #yunbyputhzen #aromadiffuser #diffuser #velvære #wellness #meditation @mimie_dk

CK Boğaziçi Elektrik #Çemberlitaş Hamamı, tarihi yarımadada, Divanyolu’nda bulunan ve

CK Boğaziçi Elektrik

  • 24.11.2017 16:58
  • 0

#Çemberlitaş Hamamı, tarihi yarımadada, Divanyolu’nda bulunan ve 1584 yılından bu yana kullanılmakta olan bir hamam. #Mimar Sinan’ın eserlerinden biri olan Çemberlitaş Hamamı, iç ve dış mimarisiyle şehirdeki en görkemli hamamlardan bir tanesi. II. Selim ve III. Murat’ın annesi #Nurbanu #Sultan tarafından yaptırılan hamam, birbirinin eşi çifte #hamam olarak planlanmıştır. Yani #kadınlar ve #erkekler için ayrı bölümleri bulunmaktadır. Her iki hamam odasında da geniş bir mermer sıcaklık ve cam bölmeli kubbe bulunmaktadır. Tarihi Çemberlitaş Hamamı’nda kese, köpük, gelin hamamı gibi #geleneksel hamam hizmetlerinin yanı sıra #aromaterapi ve #refleksoloji gibi farklı #masaj terapilerine de yer veriliyor. #ckbogazici #istanbuldatarihimekanlar #çemberlitaşhamamı #istanbul

d'Essential Diffuse #purificationoil untuk menetralisir bau muntah di kamar 😂S

d'Essential

  • 24.11.2017 16:57
  • 1

Diffuse #purificationoil untuk menetralisir bau muntah di kamar 😂 Sampe rumah, bunda mencium bau tidak sedap di kamar. Ternyata tadi siang Aqila muntah kekenyangan minum susu. Udah ganti sprei, kasur udah dilap pakai d*tol tapi baunya masih menyengat. Pertolongan pertama, 3 tetes oil #purification dicampur sama 15ml air trus spray di kamar, sekitar kasur. Selanjutnya diffuse oil #purification 5 tetes. Agak banyak biar baunya cepet ilang 😂😂😂 Well, udah mendingan sekarang. Bunda deket2 sama diffuser biar gk pusing sama bau kamar 😁 #sharingiscaring #purificationoil #netralisirbau #bautidaksedap #aromaterapi #younglivingtangerang #younglivingreadystock #younglivingjakarta #younglivingindonesia

Do-Dolan Essense Ready Stock, Refill Ginger Lime 100ml Essential Oil Aromatherapy Kary

Do-Dolan Essense

  • 24.11.2017 16:41
  • 0

Ready Stock, Refill Ginger Lime 100ml Essential Oil Aromatherapy Karya Anak Bangsa, Bersertifikat IFRA (Sertifikat Aromaterapi yang diakui oleh Eropa) Essential Oil kualitas tinggi namun Menghemat Biaya Secara Jangka Panjang (hingga lebih dari 6 bulan) Essential Oil Multifungsi yang dapat digunakan pada Water Soluble (seperti Humidifier atau Air Purifier) Hingga Oil Burner Cara penggunaan: - Pada Oil Burner, isikan air, teteskan 3-7 essential oil pada tungku menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. - Pada Humidifier / Air Purifier, isikan air, teteskan 3-4 essential oil menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. Cara memesan : 1. Tanya via comment atau chat sebelum membeli 2. Sertakan jenis ekspedisi, alamat tujuan, dan bukti transfer 3. Barang siap dikirim #dodolan #aromaterapi #essentialoil #oil #aroma #watersoluble #aromatherapy #refill #essense #relaxation #relaxing #therapy #gingerlime

Do-Dolan Essense Ready stock, Refill Eucalyptus Roman 100ml Essential Oil Aromatherapy

Do-Dolan Essense

  • 24.11.2017 16:40
  • 0

Ready stock, Refill Eucalyptus Roman 100ml Essential Oil Aromatherapy Karya Anak Bangsa, Bersertifikat IFRA (Sertifikat Aromaterapi yang diakui oleh Eropa) Essential Oil kualitas tinggi namun Menghemat Biaya Secara Jangka Panjang (hingga lebih dari 6 bulan) Essential Oil Multifungsi yang dapat digunakan pada Water Soluble (seperti Humidifier atau Air Purifier) Hingga Oil Burner Cara penggunaan: - Pada Oil Burner, isikan air, teteskan 3-7 essential oil pada tungku menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. - Pada Humidifier / Air Purifier, isikan air, teteskan 3-4 essential oil menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. Cara memesan : 1. Tanya via comment atau chat sebelum membeli 2. Sertakan jenis ekspedisi, alamat tujuan, dan bukti transfer 3. Barang siap dikirim #dodolan #aromaterapi #essentialoil #oil #aroma #watersoluble #aromatherapy #refill #essense #relaxation #relaxing #therapy #eucalyptusroman

Do-Dolan Essense Ready Stock, Refill Citrus Fresh 100ml Essential Oil Aromatherapy Kar

Do-Dolan Essense

  • 24.11.2017 16:38
  • 0

Ready Stock, Refill Citrus Fresh 100ml Essential Oil Aromatherapy Karya Anak Bangsa, Bersertifikat IFRA (Sertifikat Aromaterapi yang diakui oleh Eropa) Essential Oil kualitas tinggi namun Menghemat Biaya Secara Jangka Panjang (hingga lebih dari 6 bulan) Essential Oil Multifungsi yang dapat digunakan pada Water Soluble (seperti Humidifier atau Air Purifier) Hingga Oil Burner Cara penggunaan: - Pada Oil Burner, isikan air, teteskan 3-7 essential oil pada tungku menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. - Pada Humidifier / Air Purifier, isikan air, teteskan 3-4 essential oil menggunakan piped, Aroma siap dinikmati. Cara memesan : 1. Tanya via comment atau chat sebelum membeli 2. Sertakan jenis ekspedisi, alamat tujuan, dan bukti transfer 3. Barang siap dikirim #dodolan #aromaterapi #essentialoil #oil #aroma #watersoluble #aromatherapy #refill #essense #relaxation #relaxing #therapy #citrusfresh

Pusat Barang & Kado Unik 🎁🎏 Penguin Humidifier 150ml..Harga : 125.000..Power : DC 5V/USBRat

Pusat Barang & Kado Unik 🎁🎏

  • 24.11.2017 16:13
  • 2

Penguin Humidifier 150ml . . Harga : 125.000 . . Power : DC 5V/USB Rated Power : 2.7 Watt Capacity : 150ml Spray : 30ml/h (+/- 10ml) . . Package: 1x Humidifier 1x USB Cable 1x Manual . . Contact Order: WA/Text:  0852.1911.1158 Cek IG testi: @testimoni_lapakuniku . . *NOTE: Jika warna yang diinginkan tidak tersedia, maka akan diganti dengan warna lain sesuai persediaan

SCRUB BIBIR / GLOWING / LOSYEN WEHHH, BEST GILE MINYAK ARGAN EMAS iFLAWLESS NI... . . Ha, tu dia fee

SCRUB BIBIR / GLOWING / LOSYEN

  • 24.11.2017 15:58
  • 1

WEHHH, BEST GILE MINYAK ARGAN EMAS iFLAWLESS NI... . . Ha, tu dia feedback pelanggan menggunakan Minyak Argan Emas iFlawless..mmg best sgt you. . . Kelebihan yg you olls tak akan dapat kalau tak gune Minyak Argan Emas iFlawless nih . ❤makeup glowing semulajadi sebab ade Emas 24k . ❤muke tidak berminyak sbb Premium Argan yg diformulakan khas utk muka mampu mengawal penghasilan minyak dimuka . ❤muke kering kembali segar & sihat . ❤foundation tidak bercapuk atau tebal seinci . ❤foundation tidak retak digarisan senyuman you olls . ❤bibir kering berdarah kembali munggil . ❤ketenangan dari dalaman sbb Minyak Argan Emas iFlawless mempunyai ramuan campuran aroma terapi . . . Tu lah die kelebihan yg you olls tak akan dapat kalau you olls lupe gune Minyak Argan Emas iFlawless ni . . . #iflawlesstestimoni #iflawless #minyakargan #arganoil #tahanmakeup #aromaterapi #foundationtidakbercapuk #bellazmakeup #bellazscrubbibir

Nihal Dogan #Repost @homemadearomaterapi with @repostapp・・・Kokusu, rengi,

Nihal Dogan

  • 24.11.2017 15:53
  • 0

#Repost @homemadearomaterapi with @repostapp ・・・ Kokusu, rengi, tadı, suyu, tadı, her şeyi ayrı güzel gül... Ve tabii ki sirkesi de. Sevgli @nihal.dogan.1 ’ın bizim için hazırladığı Gül Sirkesi, Isparta yöresi Organik sertifikalı Rosa Damascena cinsi gül taç yapraklarından, cam damacanalarda, doğal fermantasyon yoluyla, 6-8 aylık bir süreçte, zahmetli aşamalarla elde ediliyor. Ortaya asit oranı düşük çok özel bir sirke çıkıyor. Gül Sirkesi, yüz bakımı için doğal temizleyici, tonik ve nemlendirici etkiye sahip. Hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun olup, sabah, akşam cildinize uygulayabilirsiniz... Doğada benzer benzeri tedavi eder kuralı ile gül hastalığı, roza (rosacea) için de gülsuyu gibi gül sirkemiz de çok iyi gelir.. #rosa #rose #gül #vinegar #fermentation #natural #naturalbeauty #naturalcosmetics #aromaterapi #aromatherapy #wellness #wellbeing #aromaterapidükkanı #saf #doğal #nihaldogan

💪 PERSONEL TRAİNER 👊 #massagetherapy #therapist #masaj #antistres #antiselülit #pregrantma

💪 PERSONEL TRAİNER 👊

Bayber Kuafor

  • 24.11.2017 15:36
  • 0

#massagetherapy #therapist #masaj #antistres #antiselülit #pregrantmassage #bölgesel #aromatherapy #hands #aromaterapi #isveçmasajı #sağlık #hediye #bakım #kendinişımart #happytime #smileface #wellness #gym #nutrition #güzellik #magichands #yenilenme #bodyoil #bodyreform #Mersin #comingsoon #💆 #👫 #👐

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 24.11.2017 15:17
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

Bogor-essentialQ A child’s laugh and smile could simply be one of the most beautiful

Bogor-essentialQ

  • 24.11.2017 14:58
  • 0

A child’s laugh and smile could simply be one of the most beautiful sights and sounds in the world ♥️ . . . #younglivingpromo #younglivingsale #kidscentstootpaste #yleojakarta #yleobogor #yleopromo #younglivingbogor #aromaterapi #yogaaddict #essentialoils #tasoil #boxoil #essentialoil101 #instagood #oilylover #dewdropbag #daftarmember #memberYL #gigisehat #anaksehat #younglivingasli #daftaryoungliving #membershipyoungliving #bogoryogacommunity #bogoressentialq #beq #raindroptechniquemassage #rdtbogor

aromamania_şenay Öhö öhö😷🤒😪öksürene,boğazı ağrıyana,burnu tıkalıya

aromamania_şenay

  • 24.11.2017 14:20
  • 0

Öhö öhö😷🤒😪öksürene,boğazı ağrıyana,burnu tıkalıya var bir çare🌿hem organik🌿hem çok etkili🌿 küçük büyük herkese🌿 #bronşit#öksürük#grip#buruntıkanıklığı#nezle#allerjikrinit #allerjitedavisi #astımtedavisi #öksürükgiderici #sağlık#sağlıklıyasam #herşeyinendoğalı#aromaterapi #aromantic #yaşam#nefesalmak

Homemade Aromaterapi Kokusu, rengi, tadı, suyu, tadı, her şeyi ayrı güzel gül... Ve t

Homemade Aromaterapi

  • 24.11.2017 14:05
  • 5

Kokusu, rengi, tadı, suyu, tadı, her şeyi ayrı güzel gül... Ve tabii ki sirkesi de. Sevgli @nihal.dogan.1 ’ın bizim için hazırladığı Gül Sirkesi, Isparta yöresi Organik sertifikalı Rosa Damascena cinsi gül taç yapraklarından, cam damacanalarda, doğal fermantasyon yoluyla, 6-8 aylık bir süreçte, zahmetli aşamalarla elde ediliyor. Ortaya asit oranı düşük çok özel bir sirke çıkıyor. Gül Sirkesi, yüz bakımı için doğal temizleyici, tonik ve nemlendirici etkiye sahip. Hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun olup, sabah, akşam cildinize uygulayabilirsiniz... Doğada benzer benzeri tedavi eder kuralı ile gül hastalığı, roza (rosacea) için de gülsuyu gibi gül sirkemiz de çok iyi gelir.. #rosa #rose #gül #vinegar #fermentation #natural #naturalbeauty #naturalcosmetics #aromaterapi #aromatherapy #wellness #wellbeing #aromaterapidükkanı #saf #doğal #

Alessandro Longi 🙏❤ If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you c

Alessandro Longi

  • 24.11.2017 13:59
  • 0

🙏❤ If you are interested in the thought of Ramana Maharshi you can follow me on my profile facebook : Alessandro Longi❤There is "you" and "he". If through the search for the truth of "I", "I" ceases, you will cease "you" and "he" and shine like the One. This is the natural state of one's being.🙏Asking "Who am I?" Inside the mind, and reaching the heart, the self collapses. At the same time the true "I" appears (like "I" "I"), and although it manifests itself as "I" it is not the ego, but the true being.❤Silence is unmistakable eloquence, the state of grace rising from within.❤Primary substance whose essence is the silence that I am.❤Your duty is to be: and not to be this or that.❤Ramana Maharshi❤🙏💙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💙Se sei interessato al pensiero di Ramana Maharshi puoi seguirmi sul mio profilo facebook : Alessandro Longi🙏Esistendo l’ “io” esiste anche “tu” ed “egli”. Se attraverso la ricerca della verita’ dell’ “io”, l’ “io” cessa, cesseranno anche “tu” ed “egli” e brilleranno come l’Uno. Questo è lo stato naturale del proprio essere.💙Domandando “Chi sono io?” dentro la mente, e raggiungendo il cuore, l’ io crolla. Contemporaneamente il vero “io” appare (come “io” “io”), e che, benché si manifesti come “io”, è non l’ego, bensì il vero essere. 🙏Il silenzio è ľ impareggiabile eloquenza, lo stato di grazia che sorge dalľ interno💙La sostanza primordiale la cui essenza è il silenzio quello sono io🙏Il tuo dovere è quello di essere : e non di essere questo o quello.💙Ramana Maharshi #selfhealing #holistic #holistichealth #holistichealing #alternativehealth health #healthy #healed #whole #spirituality #selfhelp #wellbeing #medicine #ayurvedalife #ayurveda #krishna #yogaitalia #harekrishna #omeopatia #cristalloterapia #fioridibach #taichi #taichichuan #iridologia #cromoterapia #aromaterapia #aromaterapi

Natural Scented candle We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fa

Natural Scented candle

  • 24.11.2017 13:49
  • 0

We still have PROMO, you can grab a package just 165K!! So, grab it fastt before promo end. . Yukk order souvenir dikita untuk momen spesial mu. Selagi promo lohh. . Contact us : Whatsapp +62858 81490 890 LINE @BOON_ERL . Light it fast!! #boonerl #candle #natural #aromatherapy #aromaterapi #jualandilineat #jualandishopee #lilin #lilinaromaterapi #lilinwangi #pengharumruangan #souvenirjakarta #souvenirmurah #jualscentedcandle #homemade #jualsouvenir #lilinnatural #juallilin #souvenirwedding #souvenir #scentedcandle #juallilinwangi #juallilin #juallilinaromaterapi #jualcandle #candlescented #scented #candlewangi #jualaromaterapi #lilinscented

my oil journey Ingat 3 sifat dasar dari Essential Oil. Volatile, Potent & Versatile.

my oil journey

  • 24.11.2017 13:44
  • 1

Ingat 3 sifat dasar dari Essential Oil. Volatile, Potent & Versatile. Ketiga nya saling mempengaruhi. Selama memahami ketiga sifat tersebut, pasti aman. . . Order ? Membership ? LINE : oiljourney wa : 0818137419 . . #younglivingindonesia #younglivingcinere #younglivingdepok #younglivingtermurah #younglivingbali #younglivingciganjur #oilclassjakarta #oilclassyoungliving #oilclasscinere #younglivingjakarta #younglivingjaksel #jualyoungliving #jualyleo #younglivingmurah #yleocinere #memberyl #memberyoungliving #yltips #yleodepok #aromaterapi #essentialoil #minyakaromaterapi #mompreneur #mommiesdaily #ylmember #yleojakarta #promoyoungliving