Инстаграм azauthorizedreseller

Advertise
Ameerazaini & Thesouk SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALETinggal 4hari lagi. Jo
0
SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALE Tinggal 4hari lagi. Jom grab sekarang‼️ #AZAddict #AZEuphoria #AZFlamingo #azsale #ameerazainiofficial #ameerazainilovers #ameerazainisale #azauthorizedreseller #AZRaya2019 #tudungraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 Смотреть полностью
 SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALE #AZAddict #AZEuphoria
0
SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALE #AZAddict #AZEuphoria #AZFlamingo #ame erazainiofficial #azauthorizedreseller #AZRaya2019 #tudungraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 Смотреть полностью
Raihana_AZdropship Balik Kampung SALE still going💥Bawa hadiah untuk yang tersayang d
1
Balik Kampung SALE still going💥 Bawa hadiah untuk yang tersayang dihari Raya AZ collection with exclusive box 💫 Wrap it with love 💖 Perfect for gift💝 Wasap 0129393046 or click link on my bio↗ #AmeeraZainiCollection #AZdropship #AZdropshippahang #AZdropshipjohor #AZauthorizedreseller #SALEbalikkampung #Tudungraya2019 #Raya2019 Смотреть полностью
|AZ |HERMANAS|DEXANDRA| Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azadd
1
Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azaddict #azgrace #bedaisy #bawalprinted #satinprinted Jadi pkat serbu #sale kami kt #subangparade & #sunwaypyramid Klo nk pos better awal2 wasap kami kt link bio atas tu yer #tudungraya #rayasale #azauthorizedreseller #azpremiumstokis 💘💘 Смотреть полностью
ameerazainiscarf.rara Cantik kan this pastel look for raya?-Jom grab #AzPrintEuphoria dgn
0
Cantik kan this pastel look for raya? - Jom grab #AzPrintEuphoria dgn harga #balikkampungsale *30%* discount sekarang hanya RM 62.30 (NP RM 89) - Boleh dm or whatsapp rara di 011-12176401 atau x nak susah2 save number bolwh click link bio @ameerazainiscarf.rara - #ameerazainiofficial #AZDropship #AZlover #AZsters #azscarves #AZRaya2019 #AZAuthorizedReseller #ameerazainitudungbawal #ameerazainicollection #ameerazainikelantan Смотреть полностью
|AZ |HERMANAS|DEXANDRA| Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azadd
0
Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azaddict #azgrace #bedaisy #bawalprinted #satinprinted Jadi pkat serbu #sale kami kt #subangparade & #sunwaypyramid Klo nk pos better awal2 wasap kami kt link bio atas tu yer #tudungraya #rayasale #azauthorizedreseller #azpremiumstokis 💘💘 Смотреть полностью
|AZ |HERMANAS|DEXANDRA| Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azadd
Subang Parade
0
Mai nak habaqq.. Kami ada sale #ameerazainiofficial #euphoria #azaddict #azgrace #bedaisy #bawalprinted #satinprinted Jadi pkat serbu #sale kami kt #subangparade & #sunwaypyramid Klo nk pos better awal2 wasap kami kt link bio atas tu yer #tudungraya #rayasale #azauthorizedreseller #azpremiumstokis 💘💘 Смотреть полностью
syaf.scarves Nih pon tgh on sales tau gaisssPrice: np RM 89 💥Promo RM 62.30
0
Nih pon tgh on sales tau gaisss Price: np RM 89 💥Promo RM 62.30 💥 Jom cepat2 grab🤩 Promo smpai 28hb jeerr 💋Jom Raya dengan ameera zaini collection 💋 #ameerazainipreloved #ameerazainilover #azauthorizedreseller #ameerazainicollection #ameerazainiofficial #azaddict #katesquare #azgrace #azlaraa #sarahtieback #sarahtiebackscarf #azaura #dropshipameerazainijb #dropshipjohor #ameerazainipahang #ameerazainiselangor #ameerazainimelaka #ameerazainikuantan #ameerazainihijabrevival #ameerazainikelantan #ameerazainiterengganu #ameerazainipenang #ameerazainisabahagent #sarawak #brunei #singapore Смотреть полностью
 SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALE #AZAddict #AZEuphoria
0
SALE‼️SALE‼️SALE‼️#BALIKKAMPUNGSALE #AZAddict #AZEuphoria #AZFlamingo #ame erazainiofficial #azauthorizedreseller #AZRaya2019 #tudungraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 Смотреть полностью
 Selesai smlm punya postage.. Day 1 punya sale mmg dasyat. ❤️❤️
0
Selesai smlm punya postage.. Day 1 punya sale mmg dasyat. ❤️❤️.. Harini Sale utk Day 2 guys. Jom cepat2 pilih dan ws sis. #AZRaya2019 #BALIKKAMPUNGSALE #azauthorizedreseller #ameerazainiofficial Смотреть полностью
AUTHORIZED AZ RESELLER Happy weekend uolllss! #BALIKKAMPUNGSALE masih valid sampai 28 Mei 201
3
Happy weekend uolllss! #BALIKKAMPUNGSALE masih valid sampai 28 Mei 2019! . Meh grab #ameerazainicollection cepat!! . SALE!! 30% off for #AZAddict & #AZEuphoria RM62.30 (NP : RM89) Tap link on bio to order . #ameerazainiofficial #ameerazainicollection #AZAuthorizedReseller #AZAddict #AZPrintEuphoria 🦋 #AZFlamingo #sayajualtudung Смотреть полностью
Fermin Auto Firm All #Toyota #parts #autoexperts #ferminautofirm #authorizeddealer #aut
0
All #Toyota #parts #autoexperts #ferminautofirm #authorizeddealer #authenti c💯 #azauthorizedreseller #LC200 #4runner #oemparts Full accesos to all #Toyota Diagrams ACCESO TOTAL A TODOS LOS DIAGRAMAS TOYOTA. Смотреть полностью
Fermin Auto Firm All #Toyota #parts #autoexperts #ferminautofirm #authorizeddealer #aut
0
All #Toyota #parts #autoexperts #ferminautofirm #authorizeddealer #authenti c💯 #azauthorizedreseller #LC200 #4runner #oemparts Смотреть полностью
ameerazainiscarf.rara New collection #AZRaya2019 -For #balikkampungsale harga #azlaraa hany
0
New collection #AZRaya2019 - For #balikkampungsale harga #azlaraa hanya RM 47.20 jer..jom cepat2 order dgn rara..NORMAL price RM 59...Boleh dm rara or whatsapp rara dgn click link bio @ameerazainiscarf.rara 🤗 ... #AZRaya2019 #AZDropship #AZAuthorizedReseller #azscarves #ameerazainicollection #ameerazainiofficial #ameerazainilovers #ameerazainipahang #ameerazainiterengganu #ameerazainikelantan #ameerazainieidcollection #ameeraazainipantaitimur #ameerazainiscarves #ameerazainihijab #ameerazaini #ameerazainiselangor #ameerazainiperlis #ameerazainijohor #ameerazainimelaka #ameerazainikedah #ameerazainiperak #ameerazainisarawak #ameerazainisabah #ameerazainipenang Смотреть полностью
Home of Beautiful Hijabs The Blooming Berry is SELLING FAST online✨This is our LAST RESTOCK s
1
The Blooming Berry is SELLING FAST online✨This is our LAST RESTOCK so you don't wanna miss it! Shop now or regret later! _ Photo by @farahanimrazak don't you love how pretty #AZAddict is even from the side? 😍 . Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online! . . #AZAddict #AZAddict #AZAuthorizedReseller #AmeeraZainiAuthorizedReseller #AmeeraZaini #AmeeraZainiAuthorizedReseller #AZAuthorizedReseller #stokisameerazaini #officialameerazainistockist #AmeeraZainihijab #puncakalam #AmeeraZainipuncakalam #AmeeraZaini #agenameerazaini #agenameerazainiselangor #agenameerazainiPuncakAlam #agenameerazainishahalam #agenAmeeraZainimeru #agenAmeeraZainisetiaalam #agenAmeeraZainiklang #agenAmeeraZainisaujanautama #agenAmeeraZainikualaselangor #uitmpuncakalam #stockistAmeeraZaini #stokisAmeeraZainiselangor #stokisAmeeraZainiPuncakAlam #stokisAmeeraZainishahalam #stokisAmeeraZainimeru #stokisAmeeraZainisetiaalam Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI #SarahTieBackScarf jangan dilupai uolls ♥️ Our best seller ever. T
1
#SarahTieBackScarf jangan dilupai uolls ♥️ Our best seller ever. Tudung 2 in 1, nak pakai macam shawl pon bole, nak pakai macam bawal pon bole 😄 Untung kan? Hihii ☺️ . . She is donning Sarah in Dusty Purple color. So, sape rayaa tema purple? Cepat dapatkan Sarah 💜 Dah laa ironless, pinless, attached with round inner and stylish 🙆🏼‍♀️ . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI Merelip relip sungguh tudung raya kite ni ✨✨ Sara dah tengok sendi
3
Merelip relip sungguh tudung raya kite ni ✨✨ Sara dah tengok sendiri tudung ni so far, kain memang lawaa sangat, lembut, tak berkilat, tak panas, tak jarang, material nampak sangat mahal and susah nak cari 😬 . . Our ladyboss, Ameera Zaini is wearing #AZAura in Maroon color. Yaa Allah, color ni memang sangat cantik tambah pulak dengan Original Swaroszki Crystals kat belakang tudung 😅 Omaigod rasa nak pengsan je 😬 . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI Super comfort scarf, #AZLaraa 💛 Sekali pakai, beribu kali terus nak
1
Super comfort scarf, #AZLaraa 💛 Sekali pakai, beribu kali terus nak pakai bawa pergi kelas, kerja, mall, keluar makan, jupe mak mertua dan macam macam lagi 😂 . . She is donning AZ Laraa in Mustard color. Hmm, color ni sentiasa hot selling in Lisaa Instant and Sarah TieBack 😬 AZ Laraa pon sama tau! Jom dapatkan buat rayaa . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
syaf.scarves Tutorial Az Laraa 😍...#Repost @ameerazaini (@get_repost)・
0
Tutorial Az Laraa 😍 . . . #Repost @ameerazaini (@get_repost ) ・・・ Practical & easy. Ironless, pinless and long enough! #ameerazainipreloved #ameerazainilover #azauthorizedreseller #ameerazainicollection #ameerazainiofficial #katescarf #azaddict #katesquare #azgrace #azlaraa #sarahtieback #sarahtiebackscarf #azaura #dropshipameerazainijb #dropshipjohor #ameerazainipahang #ameerazainiselangor #ameerazainimelaka #ameerazainikuantan #ameerazainihijabrevival #ameerazainikelantan #ameerazainiterengganu #ameerazainipenang #ameerazainisabahagent #sarawak #brunei #singapore Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 SALE 30% FOR #AZAddictOnly RM63.20 exc pos24-28 May 2019 #BALIKKAM
2
SALE 30% FOR #AZAddict Only RM63.20 exc pos 24-28 May 2019 #BALIKKAMPUNGS ALE #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawalsatin #tudungsatin #tudungbawalsatinprinted #tudungbawalprinted #tudungameerazaini Смотреть полностью
syaf.scarves Ameerazaini collection 💥BALIK KAMPUNG SALES💥AMEERA ZAINI BALIK
0
Ameerazaini collection 💥BALIK KAMPUNG SALES💥 AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE * ▫AZPRINT FLAMINGO* 🔺( Np)RM79.00~ 🔺 ❗❗❗Discount 25% ❗❗❗ 💥*_AFTER DISCOUNT, RM59.00*💥 Guyssss jom cepat2 grab ... Mkin susut nih stock.. raya dengan Az flamingo ❣️ ameerazainipreloved #ameerazainilover #azauthorizedreseller #ameerazainicollection #ameerazainiofficial #katescarf #azaddict #katesquare #azgrace #azlaraa #sarahtieback #sarahtiebackscarf #azaura #dropshipameerazainijb #dropshipjohor #ameerazainipahang #ameerazainiselangor #ameerazainimelaka #ameerazainikuantan #ameerazainihijabrevival #ameerazainikelantan #ameerazainiterengganu #ameerazainipenang #ameerazainisabahagent #sarawak #brunei #singapore Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 #AZPrintFlamingo Sale RM59 only!#ameerazainikl #ameerazainiaradamans
0
#AZPrintFlamingo Sale RM59 only! #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawal #tudungmosscrepe #tudungameerazaini #codLRTkelanajayaline Смотреть полностью
ALHUMAIRA AMEERAZAINI KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK MEMBUAT PEMBELIAN 😉...#BalikKam
0
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK MEMBUAT PEMBELIAN 😉 . . . #BalikKampungSale #AZAuthorizedReseller #AZSters #AZScarves #AmeeraZaini #AmeeraZainiHijabRevival #AmeeraZainiTerengganu #AZKateScarf #AZKateShawl Смотреть полностью
ameerazainiscarf.rara #AzPrintEuphoria sempena #balikkampungsale RM 62.30 ONLY #AZsters grab
0
#AzPrintEuphoria sempena #balikkampungsale RM 62.30 ONLY #AZsters grab urs now 🤗 - #ameerazainiofficial #ameeraazainipantaitimur #AZRaya2019 #AZDropship #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI Ada lagi yang rindu saya tak? Hehee 💙 Tudiaa penangan #AZAddict in
1
Ada lagi yang rindu saya tak? Hehee 💙 Tudiaa penangan #AZAddict in Cloud Pewter tak pernah mengecewakan guys. Katanyaa senang nak match dengan baju color plain sebab combination sangat lawa 😄 . . Sape nak lagi AZ Addict in Cloud Pewter? Cepat whatsapps Sara sebab stock sangat LIMITED 😂 . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
syaf.scarves AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE * ▫AZPRINT EUPHORIA** ▫AZPRINT AD
0
AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE * ▫AZPRINT EUPHORIA* * ▫AZPRINT ADDICT 🔺 ~RM89.00~ 🔺 ❗❗❗Discount 30% ❗❗❗ *_AFTER DISCOUNT, RM62.30_* * ▫AZPRINT FLAMINGO* 🔺 ~RM79.00~ 🔺 ❗❗❗Discount 25% ❗❗❗ *_AFTER DISCOUNT, RM59.00* #ameerazainipreloved #ameerazainilover #azauthorizedreseller #ameerazainicollection #ameerazainiofficial #katescarf #azaddict #katesquare #azgrace #azlaraa #sarahtieback #sarahtiebackscarf #azaura #dropshipameerazainijb #dropshipjohor #ameerazainipahang #ameerazainiselangor #ameerazainimelaka #ameerazainikuantan #ameerazainihijabrevival #ameerazainikelantan #ameerazainiterengganu #ameerazainipenang #ameerazainisabahagent #sarawak #brunei #singapore Смотреть полностью
AZ Authorized Reseller Koleksi hot selling yang dah totally sold out di website & butik. Laju
4
Koleksi hot selling yang dah totally sold out di website & butik. Laju2 whatsapp atau dm sis. Klik link di atas untuk FREE POSTAGE 👆🏻👆🏻#AZAuthorizedReseller #AZAura #codwangsamaju #codsetapak #codmelawati #codtamanmelati #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sapotlokal #bazaarpaknil Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 #AZAddict #AZPrintEuphoria #AZPrintFlamingoCOLOR AVAILABLE FOR COD-
0
#AZAddict #AZPrintEuphoria #AZPrintFlamingo COLOR AVAILABLE FOR COD -Addict Ivory Pink -Addict Rose Brick -Euphoria Hazel -Euphoria Black -Euphoria Crimson #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawalsatin #tudungsatin #tudungbawalsatinprinted #tudungbawalprinted #tudungameerazaini #codLRTkelanajayaline Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 SALE 30% FOR #AZAddictOnly RM63.20 exc pos24-28 May 2019 #BALIKKAM
0
SALE 30% FOR #AZAddict Only RM63.20 exc pos 24-28 May 2019 #BALIKKAMPUNGS ALE #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawalsatin #tudungsatin #tudungbawalsatinprinted #tudungbawalprinted #tudungameerazaini Смотреть полностью
Infiniti Writers This beautiful shayari written by author Mr. SAURABH VERMA. @saurabhve
4
This beautiful shayari written by author Mr. SAURABH VERMA. @saurabhverma42 8 .For read his more shayari read his book "SHAYARI KE SUR" which is available on Amazon. . . . Regards INFINITI WRITERS Come and show your writing talent and get famous in this world by us. . . Follow us @infinitiwriters #shayari #life #motivationalquotes #motivation #motivation 💯 #lifequotes #world #inspirationalquotes #inspiration #inspirational #hindishayri #shayariquotes #shayarilovers #lifestyleblogger #author #azauthorizedreseller Смотреть полностью
AMEERA ZAINI PREMIUM STOCKIST Acik.. acik memang sporting 😘 berhelai2 tdg @ameerazainiofficial di
0
Acik.. acik memang sporting 😘 berhelai2 tdg @ameerazainiofficial dia beli bkn utk ank2 tp acik punya sorangg😆 dia kata tudung best kualiti terbaik! Terima kasihhh moga murah rezeki acik sekeluarga 🥰 . #booth46 #bazarkluang #azauthorizedreseller #postageeveryday 📦 #premiumreseller Смотреть полностью
AMEERA ZAINI SCARVES Tak perlu susah payah nak nampak cantik. Gayakan #AZLara dah cukup bua
Kuala Lumpur, Malaysia
1
Tak perlu susah payah nak nampak cantik. Gayakan #AZLara dah cukup buat anda nampak gorgeous! RM59 sahaja ❤️ #ameerazainiofficial #azauthorizedreseller #azauthorizedreseller Смотреть полностью
shawls.couture Selalu kan kita pening nak match kan tudung apa dgn baju ? Antara warn
4
Selalu kan kita pening nak match kan tudung apa dgn baju ? Antara warna yg kena standby ialah nude brown, kelabu, putih dan hitam. Dlm video ni juga senang nak match kan dgn baju raya😃😃♥️ #AZRaya2019 #LimitedEdition #stocksarelimited #siapacepatdiadapat #AZAuthorizedReseller #AZSter #AZRaya2019 #sayajual #AZLaraa Смотреть полностью
Ameera Zaini Premium Stockist RESTOCK❗️Color hot selling for #SarahTieBackScarf still available
Bangi Sentral Shopping Hub
3
RESTOCK❗️ Color hot selling for #SarahTieBackScarf still available 😍 - Don't worry, you can grab this item with us. Secure ur order now. Click jaa link WhatsApp di bio. First comes, first servesss 🤗 - - Kepada penduduk sekitar Bangi, let's walk in ke 📌butik Kay Khadeja, Bangi Sentral. For more details boleh 📲WhatsApp admin 012-3345454 #azauthorizedreseller #azsters #azlovers #KateScarf #KateSquare #KateShawl #ameerazainiofficial #ameerazaini #AZPrintFlamingo #AZEyelashes #AZPrintBeDaisySE #AZPrintBeDaisy #azsters #SarahTieback #Indonesia #Singapore #Malaysia Смотреть полностью
ameerazainiscarf.rara GOOD NEWS #AZsters sekarang SALES #balikkampungsale dah START..banyak
1
GOOD NEWS #AZsters sekarang SALES #balikkampungsale dah START..banyak harga promotion yang menjimatkan anda..for order or maklumat lebih lanjut blh dm rara or whatsapp rara dgn click link bio 😊 @ameerazainiscarf.rara - #ameerazainiofficial #ameerazainisale #ameerazainitudungbawal #ameeraazainipantaitimur #ameerazainilover #ameerazainiscarves #AZRaya2019 #AZDropship #AZAuthorizedReseller #AZAddict #AZSarahTieBack #AZAura #AZGrace #AzPrintEuphoria #azprintflamingo #azkatescarf #azkateshawl #azkatesquare #azlaraa #AZlover Смотреть полностью
AUTHORIZED AZ RESELLER Hi sisters! Dah beli tudung raya ke belum tu? 😍 Kita ada berita bai
0
Hi sisters! Dah beli tudung raya ke belum tu? 😍 Kita ada berita baik! #BALI KKAMPUNGSALE dari 24 Mei - 28 Mei 2019 untuk koleksi #AZAddict #AZEuphoria & #AZFlamingo sahaja. Meh grab #ameerazainicollection dengan saya! Tap link on bio to order 🌸 #ameerazainiofficial #ameerazainicollection #AZAuthorizedReseller #sayajualtudung Смотреть полностью
Baju Kurung Cotton |Bawal AZ Alahai comelnya bertudung merah jambu😍.#azprintallure #azprint #
0
Alahai comelnya bertudung merah jambu😍 . #azprintallure #azprint #bawalpri nted #ameerazainicollection #tudungraya2019 #bawalmurah #bawalprinted #AZangels #azauthorizedreseller #ameerazainilovers #ameerazainiofficialtudungbawal Смотреть полностью
Ameerazaini & Thesouk AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE!!.🦋AZPRINT EUPHORIA🦋🍁AZPRI
0
AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE!! . 🦋AZPRINT EUPHORIA🦋 🍁AZPRINT ADDICT🍁 🔺 RM89.00 🔺 . ❗❗❗Discount 30% ❗❗❗ AFTER DISCOUNT, RM62.30 . . 🦢AZPRINT FLAMINGO🦢 🔺 RM79.00 🔺 . ❗❗❗Discount 25% ❗❗❗ _AFTER DISCOUNT, RM59.00 . . #AZRaya2019 #tudungraya2019 #tudungbawal2019 #ameerazainitudungbawal #azsters #ameerazainiofficial #ameerazainilovers #ameerazainicollection #ameerazainionline #AZAddict #azlovers #AzPrintEuphoria #azeuphoria #azauthorizedreseller #AZFlamingo Смотреть полностью
Ameerazaini & Thesouk AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE!!.🦋AZPRINT EUPHORIA🦋🍁AZPRI
0
AMEERA ZAINI BALIK KAMPUNG SALE!! . 🦋AZPRINT EUPHORIA🦋 🍁AZPRINT ADDICT🍁 🔺 RM89.00 🔺 . ❗❗❗Discount 30% ❗❗❗ AFTER DISCOUNT, RM62.30 . . 🦢AZPRINT FLAMINGO🦢 🔺 RM79.00 🔺 . ❗❗❗Discount 25% ❗❗❗ _AFTER DISCOUNT, RM59.00 . . #AZRaya2019 #tudungraya2019 #tudungbawal2019 #ameerazainitudungbawal #azsters #ameerazainiofficial #ameerazainilovers #ameerazainicollection #ameerazainionline #AZAddict #azlovers #AzPrintEuphoria #azeuphoria #azauthorizedreseller #AZFlamingo Смотреть полностью
Fakhriah Salam Jumaat. Sales @ameerazainiofficial dah bermula. Boleh order noww
0
Salam Jumaat. Sales @ameerazainiofficial dah bermula. Boleh order nowww😍😍 AZ Euphoria 30% = RM 62.30 AZ Kate Shawl 20% = RM 47.20 AZ Sarah Tie Back 20% = RM 55.20 DM/whatsapp at 011-17547310 #ameerazainilovers #ameerazainiofficial #azdropship #azeuphoria #azkateshawl #sarahtiebackscarf #azauthorizedreseller Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI Morning kengkawan sara 💜 Kalau dah nama tudung #AZAura kan, tudung
4
Morning kengkawan sara 💜 Kalau dah nama tudung #AZAura kan, tudung merelip relip dia tu bukan main lagi kann? Kalah artiss ni kalau kite pakai hihiiii ✨✨ . . She is donning AZ Aura in Mauve color. Color ni macam dark purple. Seriously sangat cantik, dah laa fabrik lembut and nampak expensive 😬 Macam tak kena harga je 😂 . . Price: RM59 Postage: RM8 SM | RM12 SS . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 SALE 30% FOR #AZPrintEuphoriaOnly RM63.20 exc pos24-28 May 2019 #B
4
SALE 30% FOR #AZPrintEuphoria Only RM63.20 exc pos 24-28 May 2019 #BALIKK AMPUNGSALE #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawalsatin #tudungsatin #tudungbawalsatinprinted #tudungbawalprinted #tudungameerazaini Смотреть полностью
shawls.couture Close up fabrik dull satin  sikit. Ramai juga tanya sama ke mcm satin
0
Close up fabrik dull satin sikit. Ramai juga tanya sama ke mcm satin yg printed di pasaran tu ? Semestinya tidak. Fabriknya matte metallic, tidak licin, “airy”, lembut dan kali ni coraknya lbh minimal utk mudah disuai padan dgn baju bercorak atau polos. #euphoria #stocksarelimited #siapacepatdiadapat #AZAuthorizedReseller #AZSter #AZRaya2019 #sayajual Смотреть полностью
shawls.couture Close up fabrik dull satin  sikit. Ramai juga tanya sama ke mcm satin
0
Close up fabrik dull satin sikit. Ramai juga tanya sama ke mcm satin yg printed di pasaran tu ? Semestinya tidak. Fabriknya matte metallic, tidak licin, “airy”, lembut dan kali ni coraknya lbh minimal utk mudah disuai padan dgn baju bercorak atau polos. #euphoria #stocksarelimited #siapacepatdiadapat #AZAuthorizedReseller #AZSter #AZRaya2019 #sayajual Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
4
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Taupe Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Dusty Purple Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Light Grey Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
4
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Maroon Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Mustard Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Apple Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Chocolate Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
1
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Turkish Blue Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Sarah Tieback*Harga Asal : RM69Harga selepas diskaun: RM55.20 (20%
2
*Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) Color : Dusty Pink Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #sarahtiebackscarf Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
0
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Olive Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
4
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Hibiscus Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
2
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Coffee Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
1
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Punch Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
2
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Cerulean Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
3
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Light Sand Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
Your Authorised AZ Dropship *Eyelashes Chiffon*Harga Asal: RM55Harga selepas diskaun: RM30 (45%
1
*Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) Color : Magenta Whatsapp me now 📲 0186675401 or click link at bio 🌸🍂_ #ameerazaini #ameerazainiofficial #azdropship #azauthorizedreseller #azeyelasheschiffon Смотреть полностью
PS Amal ✨ Since 2014 SALE 30% FOR #AZPrintEuphoriaOnly RM63.20 exc pos24-28 May 2019 #B
0
SALE 30% FOR #AZPrintEuphoria Only RM63.20 exc pos 24-28 May 2019 #BALIKK AMPUNGSALE #ameerazainikl #ameerazainiaradamansara #azauthorizedreseller #tudungbawalsatin #tudungsatin #tudungbawalsatinprinted #tudungbawalprinted #tudungameerazaini Смотреть полностью
#AZauthorizedreseller we have good news😍..SALE ON SELECTED ITEM..*AZPrint EUPHORIA*
0
we have good news😍 . . SALE ON SELECTED ITEM . . *AZPrint EUPHORIA* Harga Asal : RM89 Harga selepas diskaun: RM62.30 (30% off) . *Sarah Tieback* Harga Asal : RM69 Harga selepas diskaun: RM55.20 (20% off) . *Eyelashes Chiffon* Harga Asal: RM55 Harga selepas diskaun: RM30 (45%off) . #ameerazainiofficial #ameerazainicollection #AzRaya2019 #ameerazainilovers #azforwomen #azforaz # #azauthorizedreseller #azdropshipn9 #azdropship #AzLara #AzGrace #AzAura #AzAddict #AzPrintEuphoria #sarahtieback #azflamimgo #azprintbedaisy #azprintbedaisyse #azyelashes #KateScarf #katescarf #kateshawl #katescarfsquare #katesquare #bawal #bawalovers #bawalbasic #bawalbasic #ironlessshawl #bazaarpaknil #postageworldwide . . . how to purchase? 👇 ws 01114385472 or just click link on bio😉 Смотреть полностью
AM💜AZ❤BA❤ScarftanXAaiscarf 🎵Indahnya sungguh di hari raya🎵Ramainya orang bersuka ria🎵I
1
🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria 🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria . Cepat book tudung AZ sementara ada sale ni👏😱. . 📲 Whatsapp now utk order. Nanti sold out plak😂 . . +60189099787 Sue Trusted AZ Reseller 💕"Pakai tudung AZ, baru la raya"💕 . #AZsters #AZauthorizedreseller #AZGIVEAWAY #AZdropship #tudungraya #tudungbawal #AZpaka #AZAURA #AZADDICT #azlisainstant #AZdungun #AZterengganu #AZmarang #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #AZlovers #sayapakaisayajual #rumahfashionbysue Смотреть полностью
AM💜AZ❤BA❤ScarftanXAaiscarf 🎵Indahnya sungguh di hari raya🎵Ramainya orang bersuka ria🎵I
1
🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria 🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria . Cepat book tudung AZ sementara ada sale ni👏😱. . 📲 Whatsapp now utk order. Nanti sold out plak😂 . . +60189099787 Sue Trusted AZ Reseller 💕"Pakai tudung AZ, baru la raya"💕 . #AZsters #AZauthorizedreseller #AZGIVEAWAY #AZdropship #tudungraya #tudungbawal #AZpaka #AZAURA #AZADDICT #azlisainstant #AZdungun #AZterengganu #AZmarang #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #AZlovers #sayapakaisayajual #rumahfashionbysue Смотреть полностью
AM💜AZ❤BA❤ScarftanXAaiscarf 🎵Indahnya sungguh di hari raya🎵Ramainya orang bersuka ria🎵I
2
🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria 🎵Indahnya sungguh di hari raya 🎵Ramainya orang bersuka ria . Cepat book tudung AZ sementara ada sale ni👏😱. . 📲 Whatsapp now utk order. Nanti sold out plak😂 . . +60189099787 Sue Trusted AZ Reseller 💕"Pakai tudung AZ, baru la raya"💕 . #AZsters #AZauthorizedreseller #AZGIVEAWAY #AZdropship #tudungraya #tudungbawal #AZpaka #AZAURA #AZADDICT #azlisainstant #AZdungun #AZterengganu #AZmarang #malaysia #malaysian #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #AZlovers #sayapakaisayajual #rumahfashionbysue Смотреть полностью
TUDUNG RAYA 2019 Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been wait
0
Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been waiting for? 😬 We're having #BALIKKAMPUNGSALE from 10 am tomorrow till 10 am of 28th May. 5 hari sahaja. Sale melibatkan semua collection tau! Kami akan keep secret so anda kena buka website awal-awal esok okay. Sale ini juga anda boleh dapatkan melalui Reseller sah kami. _ Ingat stock adalah sangat TERHAD. Bagi satu ❤️ kalau korang excited! #ameerazainitopagent #ameerazainitopstockist #AZAllure #AZprintallure #AZPRINTEUPHORIA #AZADDICT #AZGRACE #AZLARAA #AZsarahtiebackscarf #AZAuthorizedReseller . Untuk pertanyaan atau pembelian sila tinggalkan no telefon di ruang comment @ klink link whatsapp di bio @printed_exclusive 📲0199323188 📱 Смотреть полностью
TUDUNG RAYA 2019 Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been wait
0
Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been waiting for? 😬 We're having #BALIKKAMPUNGSALE from 10 am tomorrow till 10 am of 28th May. 5 hari sahaja. Sale melibatkan semua collection tau! Kami akan keep secret so anda kena buka website awal-awal esok okay. Sale ini juga anda boleh dapatkan melalui Reseller sah kami. _ Ingat stock adalah sangat TERHAD. Bagi satu ❤️ kalau korang excited! #ameerazainitopagent #ameerazainitopstockist #AZAllure #AZprintallure #AZPRINTEUPHORIA #AZADDICT #AZGRACE #AZLARAA #AZsarahtiebackscarf #AZAuthorizedReseller . Untuk pertanyaan atau pembelian sila tinggalkan no telefon di ruang comment @ klink link whatsapp di bio @printed_exclusive 📲0199323188 📱 Смотреть полностью
TUDUNG RAYA 2019 Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been wait
0
Here's what's waiting for you! Or should we say, what YOU've been waiting for? 😬 We're having #BALIKKAMPUNGSALE from 10 am tomorrow till 10 am of 28th May. 5 hari sahaja. Sale melibatkan semua collection tau! Kami akan keep secret so anda kena buka website awal-awal esok okay. Sale ini juga anda boleh dapatkan melalui Reseller sah kami. _ Ingat stock adalah sangat TERHAD. Bagi satu ❤️ kalau korang excited! #ameerazainitopagent #ameerazainitopstockist #AZAllure #AZprintallure #AZPRINTEUPHORIA #AZADDICT #AZGRACE #AZLARAA #AZsarahtiebackscarf #AZAuthorizedReseller . Untuk pertanyaan atau pembelian sila tinggalkan no telefon di ruang comment @ klink link whatsapp di bio @printed_exclusive 📲0199323188 📱 Смотреть полностью
AZ AUTHORIZED DROPSHIPPER ATTENTION❗❗❗❗❗❗❗❗📢📢📢📢📢📢#BALIKKAMPUN
28
ATTENTION❗❗❗❗❗❗❗❗📢📢📢📢📢📢 #BALIKKAMPUNGSALE akan bermula dari 24/5/2019 hingga 28/5/2019 untuk semua collection tudung AMEERAZAINI sebanyak 70% 🧕🏻 . Tapiiii nak habaq mai niii.. LIMITED STOCK❗❗❗ Apa tunggu lagi JOM ORDER dengan Umi SEKARANG kalau TAK NAK lepaskan peluang #SALEBALIKKAMPUNG ni. BERBALOI-BALOI UOLLS❗❗❗ . Do DM or whatsapp me now!! 📲 013-4493850 (link at bio) #azauthorizeddropshipper #azauthorizedreseller #ameerazaini #ameerazainiofficial #azster #azprintflamingo #azprinteuphoria #azbasicsaratieback #kateshawl #azlaraa #azgrace #azaura #katesquare #azeyelaheschiffon #azbasiclisainstant #azaddict #azprintbedaisy #azprintbedaisyse Смотреть полностью
STOCKIST TUDUNG AMEERA ZAINI Kalau dah nama #AZAura ✨ Pergi mana manaa pon memang menyerlah laa a
2
Kalau dah nama #AZAura ✨ Pergi mana manaa pon memang menyerlah laa aura uolls hihiiii. Mana taknyaa tudung cantik merelip relipp siap berkilauan Original Swaroszki Crystals lagi tau✨✨✨ . . She is donning AZ Aura in Khaki color. Lawaa kan? Color ni memang lawaa, soft and exclusive uolls. Hot selling la katakan 😬 Stock color ni tak banyak, lets grab now! 🌸 . . Whatsapps Sara +60142103499 or click link on my bio to purchase 📲 #AZAuthorizedReseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Clarabyameerazaini 🌷AZHermine🌷.Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnif
0
🌷AZHermine🌷 . Exclusive design by AmeeraZaini Beauty and magnificent 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 material : premium soft como crepe size : 45 x 45 choose your favourite color☺️ . whatsapp 0132328474 to place your order now 😉 #clarascarf_boutique #postageeveryday #ameerazaini #lovebawal #azhermine #azauthorizedreseller Смотреть полностью
Home of Beautiful Hijabs Dah shopping tudung raya belum tu? #AZADDICT warna Cloudy Pewter ni da
2
Dah shopping tudung raya belum tu? #AZADDICT warna Cloudy Pewter ni dah restock 4 kali setiap kali confirm licin so cepattttttttt ladies! Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online ❤️ . . . #AZAddict #AZAddict #AZAuthorizedReseller #AmeeraZainiAuthorizedReseller #AmeeraZaini #AmeeraZainiAuthorizedReseller #AZAuthorizedReseller #stokisameerazaini #officialameerazainistockist #AmeeraZainihijab #puncakalam #AmeeraZainipuncakalam #AmeeraZaini #agenameerazaini #agenameerazainiselangor #agenameerazainiPuncakAlam #agenameerazainishahalam #agenAmeeraZainimeru #agenAmeeraZainisetiaalam #agenAmeeraZainiklang #agenAmeeraZainisaujanautama #agenAmeeraZainikualaselangor #uitmpuncakalam #stockistAmeeraZaini #stokisAmeeraZainiselangor #stokisAmeeraZainiPuncakAlam #stokisAmeeraZainishahalam #stokisAmeeraZainimeru #stokisAmeeraZainisetiaalam Смотреть полностью