baazarpaknil instagram photo

#

De Essence HQ De Essence Perfume🎀 Double Dose (30% essence)🎀 Triple Dose (60

De Essence HQ

  • 22.04.2018 09:53
  • 0

De Essence Perfume 🎀 Double Dose (30% essence) 🎀 Triple Dose (60% essence) Inspired Women's Fragrances : • Lady Million by Paco Rabanne • Coco Mademoiselle by Chanel • Guilty by Gucci • Leau d Issey by Issey Miyake • Bright Crystal by Versace • La Vie Est Belle by Lancome • Angel Muse by Thierry Mugler • Cherry In The Air by Escada • Viva La Juicy Sucre by Juicy Couture • Lacoste Pour Femme by Lacoste • Petite Cherie by Annick Goutal • Daisy by Marc Jacobs • Midnight Poison by Christian Dior • Rose Essentielle by Bvlgari • Si by Giorgio Armani • Bombshell by Victoria's Secret Inspired Men's Fragrances : • One Million by Paco Rabanne • Starwalker by Mont Blanc • Desire Red by Dunhill • Invictus by Paco Rabanne • Armani Code Profumo by Giorgio Armani • Tobacco Vanille by Tom Ford • Aventus by Creed • A Men by Thierry Mugler • Interlude Men by Amouage • 212 Sexy Men by Carolina Herrera • Sauvage by Christian Dior • Eros by Versace • Bleu by Chanel • Spicebomb by Viktor & Rolf Price : DOUBLE DOSE RM75.00 TRIPLE DOSE RM95.00 #deessenceperfume #perfumetahanlama #perfumemurahmalaysia #perfumemurah #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #agendiperlukan #agentwanted #agentneeded #dropshipneeded #perfumemalaysia #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumeonline #baazarpaknil #perfumecollection #perfumemurah #minyakwangi #perfumebranded #bazaaronline #perfumeoriginal #sayajualminyakwangi #sales #kosmetikmalaysia #kualalumpur #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia

TOTEBAG, BEG MURAH 🌸 TOTEBAG S 🌸.👜RM25 per pcs👜Size: 39x32cm (muat laptop)

TOTEBAG, BEG MURAH

  • 22.04.2018 09:46
  • 0

🌸 TOTEBAG S 🌸 . 👜RM25 per pcs 👜Size: 39x32cm (muat laptop) 👜Cotton Canvas (tahan lasak) 👜Tiada zip . Berminat whatsapp 01136398201 @ KLIK LINK DI PROFILE😉 . #begmurah#freepostage#uitm#iiumkuantan #followlikefollow#baazarpaknil #igshopmalaysia#instashop #sayajual#visitmyig#instaniaga #begmurah #begcomel #beghipster#totebagmurah #totebegmalaysia

TOTEBAG, BEG MURAH 🌸 TOTEBAG S 🌸.👜RM25 per pcs👜Size: 39x32cm (muat laptop)

TOTEBAG, BEG MURAH

  • 22.04.2018 09:46
  • 0

🌸 TOTEBAG S 🌸 . 👜RM25 per pcs 👜Size: 39x32cm (muat laptop) 👜Cotton Canvas (tahan lasak) 👜Tiada zip . Berminat whatsapp 01136398201 @ KLIK LINK DI PROFILE😉 . #begmurah#freepostage#uitm#iiumkuantan #followlikefollow#baazarpaknil #igshopmalaysia#instashop #sayajual#visitmyig#instaniaga #begmurah #begcomel #beghipster#totebagmurah #totebegmalaysia

TOTEBAG, BEG MURAH 🌸 TOTEBAG S 🌸.👜RM25 per pcs👜Size: 39x32cm (muat laptop)

TOTEBAG, BEG MURAH

  • 22.04.2018 09:46
  • 0

🌸 TOTEBAG S 🌸 . 👜RM25 per pcs 👜Size: 39x32cm (muat laptop) 👜Cotton Canvas (tahan lasak) 👜Tiada zip . Berminat whatsapp 01136398201 @ KLIK LINK DI PROFILE😉 . #begmurah#freepostage#uitm#iiumkuantan #followlikefollow#baazarpaknil #igshopmalaysia#instashop #sayajual#visitmyig#instaniaga #begmurah #begcomel #beghipster#totebagmurah #totebegmalaysia

ORDER & INQ Wasap +60137443003 VITAMIN WAJIB UNTUK WANITA 30AN!! Yes!wajib tau!kenapa wajib?ok jo

ORDER & INQ Wasap +60137443003

  • 22.04.2018 09:42
  • 0

VITAMIN WAJIB UNTUK WANITA 30AN!! Yes!wajib tau! kenapa wajib? ok jom cekidout sikit khasiat dia😊 🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌷membantu meningkatkan kesuburan 🌷melegakan PMS (sindrom pra haid) 🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous 🌷menguatkan dinding arteri 🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi 🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid 🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung 🌷membantu menangani eczema 🌷cegah dan rawat cyst banyak kan khasiat untuk kita kaum wanita? kita org perempuan wajib sayangi diri tau☺️ so jom amalkan mulai skrg!😓 Pm/sms/whatsap 0137443003 utk keterangan lanjut#bazarpaknil #ig #shakleejohorbahru #insta #glacomplexshaklee#glashaklee#ttc #kesuburan #setsuburshaklee #shakleeskudai#shakleejb #shakleemalaysia #shakleejohor#shakleeutm #ctdk #bazarpaknil #bazarmalaysia #baazarinsta #ig #igers #instamood #baazarpaknil#shakleeeffects #senggugut #shakleemurah#shakleesingapore #shaklee#testimonishaklee#glacomplex#shakleeperlis#shakleemutiararini

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:38
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:37
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:36
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:35
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:34
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:34
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

#1 WAXING SPECIALIST MY Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras t

#1 WAXING SPECIALIST MY

  • 22.04.2018 09:32
  • 0

Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras tapi tak sempat guna tu 🤔 _ _ Jangan Buang😱 _ Sebab lebihan tu boleh diguna balik tau . Cuma panaskan semula je . Jangan dibuang . Membazir je kalau buang banyak- banyak . _ #waxbeanrm10 #waxbeanmurah #waxbeanmalaysia #pearlwaxmurah #pearlwaxrm10 #pearlwaxmalaysia #jellywax #jellywaxmalaysia #hargaborong #beanwaxborong #sayajual #sayajualbeanwax #sayajualpearlwax #hairremoval #waxing #waxinghair #baazarpaknil #waxmalaysiamurah #hardbeanwaxmurah #waxmalaysia #produkkecantikan #letscantik #janganmengata #brazilianhair #malaysiainstashop #norahwax

#1 WAXING SPECIALIST MY Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras t

#1 WAXING SPECIALIST MY

  • 22.04.2018 09:32
  • 0

Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras tapi tak sempat guna tu 🤔 _ _ Jangan Buang😱 _ Sebab lebihan tu boleh diguna balik tau . Cuma panaskan semula je . Jangan dibuang . Membazir je kalau buang banyak- banyak . _ #waxbeanrm10 #waxbeanmurah #waxbeanmalaysia #pearlwaxmurah #pearlwaxrm10 #pearlwaxmalaysia #jellywax #jellywaxmalaysia #hargaborong #beanwaxborong #sayajual #sayajualbeanwax #sayajualpearlwax #hairremoval #waxing #waxinghair #baazarpaknil #waxmalaysiamurah #hardbeanwaxmurah #waxmalaysia #produkkecantikan #letscantik #janganmengata #brazilianhair #malaysiainstashop #norahwax

#1 WAXING SPECIALIST MY Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras t

#1 WAXING SPECIALIST MY

  • 22.04.2018 09:31
  • 0

Ada yang tanya apa nak buat bila ada lebihan bean wax yang dah keras tapi tak sempat guna tu 🤔 _ _ Jangan Buang😱 _ Sebab lebihan tu boleh diguna balik tau . Cuma panaskan semula je . Jangan dibuang . Membazir je kalau buang banyak- banyak . _ #waxbeanrm10 #waxbeanmurah #waxbeanmalaysia #pearlwaxmurah #pearlwaxrm10 #pearlwaxmalaysia #jellywax #jellywaxmalaysia #hargaborong #beanwaxborong #sayajual #sayajualbeanwax #sayajualpearlwax #hairremoval #waxing #waxinghair #baazarpaknil #waxmalaysiamurah #hardbeanwaxmurah #waxmalaysia #produkkecantikan #letscantik #janganmengata #brazilianhair #malaysiainstashop #norahwax

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY EH ! dah jadi trend pulak pakai Dolly Vshape mask ni . Kemana-mana saj

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY

  • 22.04.2018 09:30
  • 0

EH ! dah jadi trend pulak pakai Dolly Vshape mask ni . Kemana-mana saja pun boleh pakai . Macam pakai inner dagu pulak kan 😀 • • BIG THANKS TO CUSTOMER sebab sudi selfie2 dengan Dolly V shape mask ni 😍 • Rm70 : 1box Rm135 : 2box (free postage) • Whatsapp +60102064783 (kalau takNak save num , boleh click saja link di profile 😉 • #dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #utem #codmachang #codbukitjalil #codKL #codpuncakjalil #codkinrara #peruncingdagu #bengkungdagu #dollyvshapebyrznbeauty #comelpipimerah

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:25
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:24
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Miss Attire JAMEELA KURUNG.❄ Material: Custom printed crepe.❄ Colour: ⬛

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:23
  • 0

JAMEELA KURUNG . ❄ Material: Custom printed crepe . ❄ Colour: ⬛ Brown ⬛ Baby pink ⬛ Black ⬛ Baby blue . ❄ Features: 🌠 Round neckline 🌠 Wudhu' and nursing friendly 🌠 Lightweight flowing 🌠 Doll cutting 🌠 Pregnant friendly . 💵 Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

Health And Beauty Products _🌸 Bedak asas cecair yang bertekstur “ “demi – matte “ iai

Health And Beauty Products

  • 22.04.2018 09:22
  • 0

_ 🌸 Bedak asas cecair yang bertekstur “ “demi – matte “ iaitu tidak terlalu berkilat, tidak terlalu “matte” _ 🌸 Kemasannya terasa ringan dan lembut pada wajah _ 🌸 Litupan medium hingga penuh. Sapu tipis dengan jari untuk kemasan natural dan berus atau “beauty blender” untuk kemasan tebal _ 🌸 Menutup cela, parut jerawat & jeragat dengan natural tanpa meninggalkan kesan “ cakey” _ 🌸 Solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa luntur jika dipadankan dengan bedak padat / tabur _ 🌸 Membantu mengurangkan penampilan liang pori besar _ 🌸 Mengurangkan & mengaburkan penampilan garis-garis halus pada wajah _ 🌸 Mengandungi SPF 25 PA++ memberikan pelindungan dari radiasi UVA & UVB _ 🌸 Sesuai untuk kulit normal, jerawat berminyak, kombinasi & jeragat PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #coverupfoundation #foundation #makeup #smoothskin #flawless #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline #sendayutinggisabah #sendayutinggikotakinabalu #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #sendayutinggikeningau #sendayutinggitambunan #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggisepang #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggiklia #baazarpaknil

CHOCOJAR VIRAL RM3 💖 CHOCOLATE JAR CUUUUTE✨RM 3 .⛔HARGA CRAAAAZY , MESTI DAPATKAN ! .

CHOCOJAR VIRAL RM3 💖

  • 22.04.2018 09:22
  • 0

CHOCOLATE JAR CUUUUTE ✨RM 3 . ⛔HARGA CRAAAAZY , MESTI DAPATKAN ! . ⛔TURN ON NOTIFICATION ! . #chocodanger #chocojar #chocolatejar #chocolate #coklat #hantucoklat #penggemarcoklat #oreo #kinderbueno #serendahRM3 #baazarpaknil #bujibuchampel #leechongwei #coklatleleh #erafm #trend #meletop #naimdaniel #syafiqahaina #vivyyusof #fashionvalet #comingsoon #inshaaAllah 💖

#tambahfollower #follow4follow #cocosbodydream #murahsangat #cocosbodydreammurah #cocosdrink #putihge

#tambahfollower #follow4follow

  • 22.04.2018 09:21
  • 0

#cocosbodydream #murahsangat #cocosbodydreammurah #cocosdrink #putihgebu #like4like #slimmingbooster #takeme #uitm #slimmingdrinks #likeforlike #ctdk #baazarpaknil #instalike #ootd #cocosdream05 . . PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 0175800457 for FAST REPLY 💕 ❎ DM / PM 🚫 CALL ✌

DYXY KL ..HARI- HARI COD & POS!!!.DYXY IS  ANYTIME N ANYWEHERE!!.TERIMA K

DYXY KL

  • 22.04.2018 09:18
  • 1

.. HARI- HARI COD & POS!!! . DYXY IS ANYTIME N ANYWEHERE!! . TERIMA KASIH DYXY LOVER💋 . Jom grab 1 set uolss..rugii sangat la klo xbeli taw. SALE kaw kaw bulan ni hampaa😝 . 10 free gift untuk customer yg terawal taw!💕 . . . 🚘FREE COD KL & SELANGOR AREA🚘 . 💨BDR.TASIK SELATAN 💨TBS 💨CHERAS 💨SG.BESI 💨B.JALIL 💨UPM 💨KAJANG 💨SERDANG 💨BANGI 💨PUCHONG 💨DAMANSARA 💨KLANG 💨SHAH ALAM 💨AMPANG 💨KLCC 💨SETAPAK 💨GOMBAK 💨SELAYANG 💨BATU CAVES . . . 📲 016.728.5060 (Tekan link wasap kt ptofile utk FAST RESPONSE) . #dyxy #bccream #dyxybccream #bccreambydyana #dyxybrush #dyxyfacemist #setdyxy #moodrepublik #dyxymurahmalaysia #baazarpaknil #dyxybandartasikselatan #dyxycheras #dyxyampang #dyxypuchong #dyxybukitjalil #dyxyserikembangan #dyxybalakong #dyxybangi #dyxykajang #dyxyklang #dyxywangsamaju #dyxysetapak #dyxygombak #dyxyshahalam #dyxydamnsara #dyxysungaibesi #teamfl #dyxylipstick #dyxymascara

Chocolates from Langkawi Ayyy bestfriend admin order chocolate dari kita untuk mom dia yang mer

Chocolates from Langkawi

Langkawi

  • 22.04.2018 09:15
  • 0

Ayyy bestfriend admin order chocolate dari kita untuk mom dia yang merajuk! thankyou bestie 😘 Awak awak nak pujuk bf/gf/mom/dad/bff yang merajuk? 🙊nak bagi present for birthday or anniversarry pun boleh tau! 🎂🎁🎉 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 WHATSAPP OR DM US NOW! 📞 010-9729402 📞 011-36695461 #lgkbonnebonnefeedback #lgkbonnebonne #chocolates #ilovechocolates #sayajualchocolates #chocolateslangkawi #chocolateshop #chocolatelab #chocolatemurah #chocolatemurahmalaysia #langkawi #cuticutimalaysia #baazarpaknil #baazarpaknilmurah

Bonds_baby_comell BONDS INSPIRED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy.Ye

Bonds_baby_comell

  • 22.04.2018 09:13
  • 0

BONDS INSPIRED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy. Yeay, untuk penghujung April ni #BABYBONDSExclusive nak buat sale sehingga 31 April 2018 sahaja tau. Harga biasa sehelai rm35, Harga promo 3 helai hanya RM100 sahaja FREE Postage lagi. Jimat sangat mummy. Time ni la boleh borong buat koleksi simanja. Boleh pakaikan baby comel masa raya nak balik kampung, nak naik flight atau travel jalan² sesuai dan sangat selesa tau. p/s :- Psst..stok dah tak banyak tau, meh grab cepat sebab banyak design hot dah habis saiz.Nak booking rm10 dulu pun boleh, sementara nak tunggu gaji. Meh wassap cepat² ye . +60103414026 #bajubabysedondon #bonds #bondsinspired #bondsinspired #bondsinpiredexlusive #bondunisex #bondsbabycomel #baazarpaknil #kedaibajubabyonline #bondsmurah #bondsmurahmalaysia

Bonds_baby_comell BONDS INSPIRED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy.Y

Bonds_baby_comell

  • 22.04.2018 09:12
  • 0

BONDS INSPIRED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy. Yeay, untuk penghujung April ni #BABYBONDSExclusive nak buat sale sehingga 31 April 2018 sahaja tau. Harga biasa sehelai rm35, Harga promo 3 helai hanya RM100 sahaja FREE Postage lagi. Jimat sangat mummy. Time ni la boleh borong buat koleksi simanja. Boleh pakaikan baby comel masa raya nak balik kampung, nak naik flight atau travel jalan² sesuai dan sangat selesa tau. p/s :- Psst..stok dah tak banyak tau, meh grab cepat sebab banyak design hot dah habis saiz.Nak booking rm10 dulu pun boleh, sementara nak tunggu gaji. Meh wassap cepat² ye . +60103414026 #bajubabysedondon #bonds #bondsinspired #bondsinspired #bondsinpiredexlusive #bondunisex #bondsbabycomel #baazarpaknil #kedaibajubabyonline #bondsmurah #bondsmurahmalaysia

Bonds_baby_comell BONDS INSPORED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy.Ye

Bonds_baby_comell

  • 22.04.2018 09:09
  • 0

BONDS INSPORED EXCLUSIVE APRIL S A L E ❗❗ Assalamulaikum mummy. Yeay, untuk penghujung April ni #BABYBONDSExclusive nak buat sale sehingga 31 April 2018 sahaja tau. Harga biasa sehelai rm35, Harga promo 3 helai hanya RM100 sahaja FREE Postage lagi. Jimat sangat mummy. Time ni la boleh borong buat koleksi simanja. Boleh pakaikan baby comel masa raya nak balik kampung, nak naik flight atau travel jalan² sesuai dan sangat selesa tau. p/s :- Psst..stok dah tak banyak tau, meh grab cepat sebab banyak design hot dah habis saiz.Nak booking rm10 dulu pun boleh, sementara nak tunggu gaji. Meh wassap cepat² ye . +60103414026 #bajubabysedondon #bonds #bondsinspired #bondsinspired #bondsinpiredexlusive #bondunisex #bondsbabycomel #baazarpaknil #kedaibajubabyonline #bondsmurah #bondsmurahmalaysia #rompers

D I B A L I C I O U S We're open for orders soon. Stay tuned!.#dibaliciousorder #dibalicio

D I B A L I C I O U S

  • 22.04.2018 09:08
  • 0

We're open for orders soon. Stay tuned! . #dibaliciousorder #dibaliciousproduct #dibalicious #sayajual #sayajualdessert #baazaronline #baazarpaknil #moodrepublik #visitmyigmalaysia #visitmyig #foodporn #jbfood #jb #johor #johorbahru #vendorjb #vendorjohor #desserts # #dessertporn #dessertlover #homebakerjb #bakersjb #instafood #instagood #igfood #cookiesraya2018 #cookiesrayamurah #cookiesrayajb #rayahamper #biskutraya2018

Shampoo santan&Wonder hair oil Akak dah guna #SabunCoklat nie. Allah, lembut sgt kulit muka. 😍 Har

Shampoo santan&Wonder hair oil

  • 22.04.2018 09:05
  • 0

Akak dah guna #SabunCoklat nie. Allah, lembut sgt kulit muka. 😍 Harap2 lepas nie muka jadik peloles macam artis korea lahh 😂😂 Uollss yg ade mslh kulit muka, jom laa try. Sabun nie SLS FREE tau. Lagipun ia diperbuat drpd : 🌹Shea Butter 🌹Cocoa Butter 🌹Cocoa Powder 🌹Calendula Oil 🌹Aloe Vera Whatsapp http://wanieyshampoosantan.wasap.my/ #AgentShampooSantan #bazarpaknilprodukkecantikan #baazarpaknil #bazarpaknil #kosmetikmurah #antidandruffshampoo #shampoorambutgugur #shampoo #rambut_gugur #hairlosssolution #hairproblems #eczemarelief #psoriasis #agentwanted #AgentShampooSantan #Paraben_FREE #SLS_FREE #Silicone_FREE #AgentShampooSantan #FreshAndNatural #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaar #baazarpaknil #kosmetikmurah #hairloss #hairstyles #hair #igshopmalaysia #instafood #instashop #ctdk #sipipimerah #sheabutter #cocoabutter

GARAM BUKIT AURA REZEKI HQ Asbab mandi Garam untuk ikhtiar mendapatkan zuriat, rezeki, perubatan

GARAM BUKIT AURA REZEKI HQ

Malaysia

  • 22.04.2018 09:04
  • 0

Asbab mandi Garam untuk ikhtiar mendapatkan zuriat, rezeki, perubatan islam seperti: ▪️Saka ▪️Mahluk Halus ▪️Dll . One of our BESTSELLERS! . 🌸Whatsapp 0173351069 (Pengeposan Seluruh Malaysia) . #aurarezeki #aurarezekimalaysia #jodoh #meeracleserum #shampoosantan #aurapengasih #zeeta #garammandian #garambukit #wedding #baazarpaknil #fafau #marketing #business #vsco #Infinenceskincare #vscocam #aurarezekiterengganu #farafauzana #igshopmalaysia #zuezsignature #aorawater #aurarezekishahalam #aurarezekijohor #aurarezekikelantan #MinKaffe #aurarezekiterengganu #aurarezekikualalumpur

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY 1 box ade 5 keping mask 😍 1 keping boleh dipakai satu hingga dua ke

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY

  • 22.04.2018 09:04
  • 0

1 box ade 5 keping mask 😍 1 keping boleh dipakai satu hingga dua keping (sampai gel sliming pada mask tu habis) • kelebihan AWESOME yang ada pada Dolly V-shape ni ialah : 🌵Menegangkan wajah terutamanya bahagian dagu & pipi 🌵Memecahkan lemak dagu anda dari bentuk U to V 🌵Bertindak seperti bengkung 🌵Terdapat khasiat baik & moisturizer 🌵 Gel sejuk Hyaluronic acid • • Meh laju2 grab . Sekarang Sis Lani tengah buat promosi FREE POSTAGE tau. • 1box Rm70 2box Rm135 • Whatsapp +60102064783 (kalau takNak save num , boleh click saja link di profile 😉 • #dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #utem #codmachang #codbukitjalil #bengkung #letscantik #codpuncakjalil #codkinrara #peruncingdagu #bengkungdagu #dollyvshapebyrznbeauty #peruncingdagu #comelpipimerah #sayajual #dolly

Miss Attire Jameela Kurung is the right choice for those who loves floral-inspired

Miss Attire

  • 22.04.2018 09:03
  • 2

Jameela Kurung is the right choice for those who loves floral-inspired and dolly look. Jameela Kurung is a Doll Kurung in Custom Exclusive Printed Satin. Top – Doll top cutting – Round neckline – Breast Feeding and Wudhu’ Friendly – BA Plate – Custom Printed Satin . Bottom – Mermaid cut skirt – Side zip and hook fastening – Custom printed satin – Model wears an S and is 160cm tall . Product Care: Suitable for machine wash and Iron on medium temperature . Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY DOLLY V-SHAPE ❣️•Satu mask ajaib yang telah menjadi kegilaan r

DOLLY V-SHAPE | RZN BEAUTY

  • 22.04.2018 09:02
  • 0

DOLLY V-SHAPE ❣️ • Satu mask ajaib yang telah menjadi kegilaan ramai wanita diluar sana 😍 nak tahu sebab apa?sangat best,sejuk dan sangat selesa kalau nak pakai lama lama. Kalau nak pakai masa nak keluar pun takpa! Boleh buat inner tudung gitu😜 • Apa apa pun kami selalu dapat feedback yang positif daripada customer setiap hari. So uols tak perlu takut nak cuba mask ni. Mask ni ada gel slimming yang boleh membantu membakar lemak lemak pada muka tu dan kempiskan pipi pau tu!! • Rm70 1box Rm135 2box (free postage ) • Whatsapp +60102064783 (kalau takNak save num , boleh click saja link di profile 😉 • #dollyvshape #teamkimlani #rznbeauty #daguruncing #vshape #mask #rznbeautyresources #muabellaz #bengkung #baazarpaknil #baazaronline #dolly #oxygendollfoundation #utem #codmachang #codbukitjalil #bengkungdagu #peruncingdagu #codkinrara #comelpipimerah #pakarperuncingdagu

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 09:01
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 09:00
  • 1

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 09:00
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 09:00
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:59
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

Miss Attire Deyana Kurung is the right choice for those who loves floral-inspired

Miss Attire

  • 22.04.2018 08:59
  • 0

Deyana Kurung is the right choice for those who loves floral-inspired and dolly look. Deyana Kurung is a Doll Kurung in Custom Exclusive Printed Satin. Top – Doll top cutting – Round neckline – Breast Feeding and Wudhu’ Friendly – BA Plate – Custom Printed Satin . Bottom – Mermaid cut skirt – Side zip and hook fastening – Custom printed satin – Model wears an S and is 160cm tall . Product Care: Suitable for machine wash and Iron on medium temperature . Price: RM170 free postage . #busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #jubahmoden #kurta #tunic #blouse #kurung #kurungmoden #peplum #longtop #sayajual #politeknikmerlimau #kuim #uitmlendu #utem #melaka #brunei #viral #fattahamin #syarie #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:59
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:58
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

De'Heaven Xfragrance I Am King SeanJohn Gift Set Men...( RM 265 FREE POS)....Whats

De'Heaven Xfragrance

  • 22.04.2018 08:58
  • 0

I Am King SeanJohn Gift Set Men . . . ( RM 265 FREE POS) . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #bodylotionori #perfumecollector #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #baazarpaknil #deheavenxfragrance #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori #sayajualmurah #vialandminioriginal

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:58
  • 1

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:58
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12 💐SHAWL BASIC MAISARA💐..material : HEAVY CHIFFONjahitan tepi :

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12

  • 22.04.2018 08:57
  • 0

💐SHAWL BASIC MAISARA💐. . material : HEAVY CHIFFON jahitan tepi : BABY SEAM saiz shawl : 1.8m x 0.8m . . 📌 can request colour, refer to basic chiffon . HARGA : 1 pcs - RM20 (exc postage) . 〰💋〰〰〰〰💋〰〰〰〰 . . INFO UNTUK PEMBELIAN📲 WHATSAPP SIS UNTUK FAST RESPOND 💁+601137153560 . #shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#uthm#shawlrm7#uitmshahalam#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlperlis#tudungperlis#uitm#tudungperlis#bajubridesmaid#shawlbridesmaid

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:57
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:57
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12 💐SHAWL BASIC MAISARA💐..material : HEAVY CHIFFONjahitan tepi :

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12

  • 22.04.2018 08:57
  • 0

💐SHAWL BASIC MAISARA💐. . material : HEAVY CHIFFON jahitan tepi : BABY SEAM saiz shawl : 1.8m x 0.8m . . 📌 can request colour, refer to basic chiffon . HARGA : 1 pcs - RM20 (exc postage) . 〰💋〰〰〰〰💋〰〰〰〰 . . INFO UNTUK PEMBELIAN📲 WHATSAPP SIS UNTUK FAST RESPOND 💁+601137153560 . #shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#uthm#shawlrm7#uitmshahalam#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlperlis#tudungperlis#uitm#tudungperlis#bajubridesmaid#shawlbridesmaid

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12 💐SHAWL BASIC MAISARA💐..material : HEAVY CHIFFONjahitan tepi :

SHAWL RM9| BAWAL CHIFFON RM12

  • 22.04.2018 08:56
  • 0

💐SHAWL BASIC MAISARA💐. . material : HEAVY CHIFFON jahitan tepi : BABY SEAM saiz shawl : 1.8m x 0.8m . . 📌 can request colour, refer to basic chiffon . HARGA : 1 pcs - RM20 (exc postage) . 〰💋〰〰〰〰💋〰〰〰〰 . . INFO UNTUK PEMBELIAN📲 WHATSAPP SIS UNTUK FAST RESPOND 💁+601137153560 . #shawl#shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#uthm#shawlrm7#uitmshahalam#dyxy#innersnowcap#bawaltabur#shawlcantik#shawlperlis#tudungperlis#uitm#tudungperlis#bajubridesmaid#shawlbridesmaid

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:56
  • 1

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

fatin shuhada Ramai ke yang nak sarung cushion premium yang sweet cute pinky ni?

fatin shuhada

  • 22.04.2018 08:56
  • 0

Ramai ke yang nak sarung cushion premium yang sweet cute pinky ni? 💗 Stock is comingggg~~~ 💃 Angkat tangan sikit siapa nak? 🙋 sila dapatkan dengan Ciktin 😘😃 http://www.wasap.my/601114363955 @cadarkarpettotopatchworkmurah #ctdk #baazarpaknil #noradanish #ajimaura #fattzura#kusyencomel #kusyenkereta #kusyenmurah#cushioncover

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:54
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:53
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:53
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:52
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

Kasut futsal dan kasut bola PROMOSI!!! 📣📣💯💯MODEL : ADIDAS NEMEZIZ 17.3 INDOOR FUTSAL

Kasut futsal dan kasut bola

  • 22.04.2018 08:52
  • 1

PROMOSI!!! 📣📣💯💯 MODEL : ADIDAS NEMEZIZ 17.3 INDOOR FUTSAL HARGA : RM 100 SAIZ : 39-45 SAHAJA(Saiz lain kena order) KUALITI : COPY ORI 1:1(Sebijik macam Original) CARA PEMBELIAN 💵💵 1. Screenshot Gambar Kasut 2. Ws/Telegram 0127909724 FREE GIFT 🎁🎁 1. Free Mystery Gift 2. Free Postage Semenanjung (Sabah & Sarawak +RM10) Terma & Syarat ⛔⛔ 1. Kasut akan sampai dalam 1 - 14 hari 2. Segala jenis jualan tidak boleh ditukar atau dipulangkan semula 3. Duit akan direfund jika kasut tidak sampai dalam sebulan #adidas #nemeziz17 #indoor #futsal #kasutfutsalmurah #kasutfutsalmurahadidas #fifa #uefa #kasutmurah #readystock #kasutsukan #barangmurah #kakibola #kakifutsal #Malaysia #ligasupermalaysia #jdt #cr7 #messi #neymar #hazard #baazarpaknil #trending #jualanmurah #instafamous #instareview #followback

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:51
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:51
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:51
  • 1

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:50
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:50
  • 1

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

SALE RM59 SEPASANG .❣KURUNG COTTON MODEN❣.SALE 🛍  RM59 SAHAJA 💰SALE 🛍  R

SALE RM59 SEPASANG

  • 22.04.2018 08:50
  • 0

. ❣KURUNG COTTON MODEN❣ . SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 SALE 🛍 RM59 SAHAJA 💰 💸 RM65 (Normal Price) . 📭 Postage ; RM7SM / RM10SS . Kelebihan Kurung Dhia Cotton 👗English Cotton 👗Sangat mudah di iron 👗Kain tidak mengecut 👗Simple & Trendy 👗Sesuai digayakan secara formal / santai . #dhiacotton #dhiacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:49
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:49
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:48
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:48
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:47
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:47
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:47
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:46
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:45
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:45
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:44
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:44
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:43
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:43
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:42
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

RE-OPEN SALE START! Hau korang!!! Huhuiii sape kt sini sllu pkai phone pastu lag...nk scro

RE-OPEN SALE START!

  • 22.04.2018 08:42
  • 0

Hau korang!!! Huhuiii sape kt sini sllu pkai phone pastu lag...nk scroll ig explore pon ssh... . Klau rogpa itu..moh lerr order iphone ngn kita...murah jaa weii..mmg confirm anti lagi tau...fuhhh nk buat geli geli pon boleh!!! "Uishh termention"😂😂 . Tkn link kt ats tu...😅 . ...#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #uitm #visitmyigmalaysia #cod #bazaarmalaysia #baazarpaknil #sayajualiphone #trustedsellermalaysia #iphone5s #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #murah #like4like #follow4follow

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:42
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:41
  • 1

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:40
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

KURUNG MODEN VIRAL .SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️.Kurung Moden Cotton.✅RM59 SA

KURUNG MODEN VIRAL

  • 22.04.2018 08:40
  • 0

. SALE ‼️ SALE‼️SALE ‼️ . Kurung Moden Cotton . ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 ✅RM59 SAHAJA 😳 📭 Postage: RM7SM / RM10SS 📞 Whatsapp; 017-2014779 🌹Normal Price RM65 . . Kelebihan Kurung Cotton ✅ English Cotton ✅ Sangat mudah di iron ✅ Kain tidak mengecut ✅ Simple & Trendy ✅ Sesuai digayakan secara formal / santai ✅ Size XS - XXL . . p/s: ‼️ SALE SEHIGGA HARI RAYA . . . #angguncotton #angguncottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #lofattah #fattzura #fatiyalatiff #jannanick #aydajebat #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

farrah 0137443003 VITAMIN WAJIB UNTUK WANITA 30AN!! Yes!wajib tau!kenapa wajib?ok jo

farrah 0137443003

  • 22.04.2018 08:32
  • 0

VITAMIN WAJIB UNTUK WANITA 30AN!! Yes!wajib tau! kenapa wajib? ok jom cekidout sikit khasiat dia😊 🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌷membantu meningkatkan kesuburan 🌷melegakan PMS (sindrom pra haid) 🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous 🌷menguatkan dinding arteri 🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi 🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid 🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung 🌷membantu menangani eczema 🌷cegah dan rawat cyst banyak kan khasiat untuk kita kaum wanita? kita org perempuan wajib sayangi diri tau☺️ so jom amalkan mulai skrg!😓 Pm/sms/whatsap 0137443003 utk keterangan lanjut#bazarpaknil #ig #shakleejohorbahru #insta #glacomplexshaklee#glashaklee#ttc #kesuburan #setsuburshaklee #shakleeskudai#shakleejb #shakleemalaysia #shakleejohor#shakleeutm #ctdk #bazarpaknil #bazarmalaysia #baazarinsta #ig #igers #instamood #baazarpaknil#shakleeeffects #senggugut #shakleemurah#shakleesingapore #shaklee#testimonishaklee#glacomplex#shakleeperlis#shakleemutiararini