bajukurungsutera instagram photo

#

Omah Jarik #kainsongketsutraOrder WA 08-995-537-995#kainsutera #jualkainsutera

Omah Jarik

Pasar Kapasan

  • 11.11.2018 01:24
  • 0

#kainsongketsutra Order WA 08-995-537-995 #kainsutera #jualkainsutera #kainsutera #jualsutera #kainsuteramurah #kainsuteracantik #kainpasangsutera #kebayasutera #bajukurungsutera #bajubodosutera #gamissutera #kulotsutera #grosirkainsutera #kainsuteramewah #dresssutera #bajusutera #roksutera #suteramurah

#vendorwantedputrajaya 💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material f

#vendorwantedputrajaya

  • 09.11.2018 16:43
  • 1

💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material fabric (tak mudah renyuk) . Price : - PM at comment- . Only 6 colours available. . Size available : XS, S, M, L, XL . Cutting : kurung moden . Material : sutera vietnam.easy iron. Wrinkle free . . * Available online at this moment, will announce soon once brought into boutique. . . #bajukurungnewarrival #bymonalena #bajukurungsutera #kurungmoden #bajukurunghotselling #bajukurungviral #bajukurungmoden #monaazizvendor #putrajaya #dropshipwanted #agentdropshipmalaysia #vendorbutikputrajaya #dropshipwantedmalaysia

#vendorwantedputrajaya 💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material f

#vendorwantedputrajaya

  • 09.11.2018 16:42
  • 1

💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material fabric (tak mudah renyuk) . Price : - PM at comment- . Only 6 colours available. . Size available : XS, S, M, L, XL . Cutting : kurung moden . Material : sutera vietnam.easy iron. Wrinkle free . . * Available online at this moment, will announce soon once brought into boutique. . . #bajukurungnewarrival #bymonalena #bajukurungsutera #kurungmoden #bajukurunghotselling #bajukurungviral #bajukurungmoden #monaazizvendor #putrajaya #dropshipwanted #agentdropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia

#vendorwantedputrajaya 💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material f

#vendorwantedputrajaya

  • 09.11.2018 09:17
  • 2

💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material fabric (tak mudah renyuk) . Price : - PM at comment- . Only 6 colours available. . Size available : XS, S, M, L, XL . Cutting : kurung moden . Material : sutera vietnam.easy iron. Wrinkle free . . * Available online at this moment, will announce soon once brought into boutique. . . #bajukurungnewarrival #bymonalena #bajukurungsutera #kurungmoden #bajukurunghotselling #bajukurungviral #bajukurungmoden #monaazizvendor #putrajaya #dropshipwanted #agentdropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia

#vendorwantedputrajaya 💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material f

#vendorwantedputrajaya

  • 09.11.2018 09:16
  • 0

💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material fabric (tak mudah renyuk) . Price : - PM at comment- . Only 6 colours available. . Size available : XS, S, M, L, XL . Cutting : kurung moden . Material : sutera vietnam.easy iron. Wrinkle free. . * Available online at this moment, will announce soon once brought into boutique. . . #bajukurungnewarrival #bymonalena #bajukurungsutera #kurungmoden #bajukurunghotselling #bajukurungviral #bajukurungmoden #butikvendorputrajaya #monaazizvendor #putrajaya #dropshipwanted #agentdropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia

#vendorwantedputrajaya 💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material f

#vendorwantedputrajaya

  • 09.11.2018 09:14
  • 0

💐《Kurung Sutera Vietnam》💐NEW Arrival ❗❗superb material fabric (tak mudah renyuk) . Price : - PM at comment- . Only 6 colours available. . Size available : XS, S, M, L, XL . Cutting : kurung moden . Material : sutera vietnam.easy iron. Wrinkle free . . * Available online at this moment, will announce soon once brought into boutique. . . #bajukurungnewarrival #bymonalena #bajukurungsutera #kurungmoden #bajukurunghotselling #bajukurungviral #bajukurungmoden #monaazizvendor #putrajaya #dropshipwanted #agentdropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia

Batik Sutera Asli Cotton Viscose 🌹🔸🔸🔸#cottonviscose #batiksutera #bati

Batik Sutera Asli

  • 01.11.2018 12:34
  • 0

Cotton Viscose 🌹 🔸 🔸 🔸 #cottonviscose #batiksutera #batiklukis #batikmalaysia #suterakelantan #suteraterengganu #bajukurungsutera #bajukurung #bajukurungmoden #kainbajukurung

Batik Sutera Asli Dark Green Jacquard Silk▫️Tempahan Pre Order▫️Tekstur jacq

Batik Sutera Asli

  • 01.11.2018 12:31
  • 0

Dark Green Jacquard Silk ▫️ Tempahan Pre Order ▫️ Tekstur jacquard silk cantik. Ada corak tenun atas permukaan kain yg licin dan xjarang. 😊 ▫️ ▫️ #jacquardsilk #batiksutera #batiklukis #batikmalaysia #suterakelantan #suteraterengganu #bajukurungsutera #bajukurung #bajukurungmoden #kainbajukurung

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 31.10.2018 06:51
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkmaroon

Batik Sutera Asli Design simple sahaja -- dedaun selang seli warna putih dan biru.🔸

Batik Sutera Asli

  • 28.10.2018 08:22
  • 1

Design simple sahaja -- dedaun selang seli warna putih dan biru. 🔸 Harga mengikut material. Dalam gmbr adalah material crepe silk 4meter dgn harga RM340, deposit RM170 utk confirm order. 🔸 Boleh request meter kain, seperti 2m, 4.5m dan 5m. Nak tukar warna pun boleh. Warna tanah dan warna corak boleh ditukar mengikut citarasa dan pilihan customer. 🔸 Kalau ada apa2 lagi nk tanya boleh whatsapp dgn tekan link di bio ye. Dm lambat sikit kita reply 🙏 🔸 #suteracrepe #crepesilk #batiklukis #batikmalaysia #bajukurungsutera #bajubatik #batiksutera #batikcrepe #bajukurungmoden

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 25.10.2018 06:09
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkhitam

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 24.10.2018 12:38
  • 8

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpink

Zuharz's Couture Mega Sales datang lagi..Harga serendah RM99..Layari www.zuharzscouture

Zuharz's Couture

  • 23.10.2018 03:30
  • 0

Mega Sales datang lagi..Harga serendah RM99..Layari www.zuharzscouture.com/collection atau Whatsapp ke 0192093056 untuk maklumat lanjut..Jangan lepaskan peluang ini.. #kurungmoden #jubahmurah #bajukurungsutera #bajukurungmanik #bajukurunglace #blousemurah #jubahsilk #megasales #abaya #muslimahfashion #bajukurungmuslimah #jubahmuslimah #bajumuslimahcantik #muslimahcantik #bajumurah #dressmurah

Zuharz's Couture MEGA SALES sempena ulang tahun ke-2 Zuharz’s Couture..Harga serendah

Zuharz's Couture

  • 23.10.2018 02:53
  • 1

MEGA SALES sempena ulang tahun ke-2 Zuharz’s Couture..Harga serendah RM99 khas untuk anda.... Layari www.zuharzscouture.com/collection. atau Whatsapp ke 0192093056 untuk mengetahui lebih lanjut. #kurungmoden #jubahmurah #bajukurunglace #bajukurungsutera #kurungsale #muslimahfashion #bajukurungmuslimah #megasales #blouse #blousemurah

💞KURUNG|PEPLUM|KEBAYA|JUBAH💞 Assalamualaikum....BERITA GEMBIRA UTK SEMUA!!!.KTE nak kasi OFFER

💞KURUNG|PEPLUM|KEBAYA|JUBAH💞

  • 20.10.2018 07:21
  • 0

Assalamualaikum... . BERITA GEMBIRA UTK SEMUA!!! . KTE nak kasi OFFER utk KURUNG SUTERA SURAYA. #ctzkurungsuterasuraya #ctzkurungcollections #ctzzccollections . -NEW ARRIVAL-LIMITED -100 PCS SAHAJA-READY STOCK- . Kita datangkan SUTERA SILK yang sejuk dan selesa sangat..Bila pakai lembut sahaja kainya... . Bila pegang jer kain ni sejuk jer rasa.Bila iron lagi lah senang sekejap jer terus hilang kedut.Material sutera silk yang timbul bunganya.Memang bila beli kain sahaja dah mahal inikan pula satu set baju(kain dan baju)..Kami dah test jual kat REGULAR customer kami ALHAMDULILAH masing masing puas hati dengan materialnya...Ada sampai repeat order... . Baru sahaja di lancar kan.... Harini order esok kami pos sebab stock ni ready stock kami hanya buat untuk 100 yang TERAWAL sahaja... . Nak pergi kerja memang akak suggest kan untuk korang try satu maklumlah pergi kerja nak baju selesa dan cantikkan...Boleh grab sekarang sebelum SOLD OUT . Adik adik yang nak konvoi nak cantik boleh juga try satu sebab duduk dalam dewan nak baju yang tak panas kan material dia..Okey memang kami reka khas untuk korang semua ni... . Dan... . yang ada kenduri Kawin blom ada baju lagi JOM grab satu... . HARGA... . NORMAL PRICE : RM169 . tapi... . BEST BUY OFFER RM109 SAHAJA . Postage Rm9 sm Postage Rm12ss . Visit page : www.facebook.com/ctzcollections www.instagram.com/ctzcollections2 . PM : www.wasap.my/60176831132/kurungsuterasuraya . #ctzcollections #cantikanggunbergaya #kurungsuterasuraya #suterasuraya #kurungsutera #suterasilk #bajukurungsutera #kurung #kurungmoden #kurungmini #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungcantik #kurungbridemaids #bajubridemaid #bajubridemaidmurah #bridemaids #bajukenduri #bajudinner #bajukonvo #ootd #testimoni #zcagent #terapiinstagram

Batik Sutera Asli Pre Order Design ❤️....🔸Boleh request tukar warna dan mete

Batik Sutera Asli

  • 19.10.2018 07:41
  • 1

Pre Order Design ❤️ . . . . 🔸Boleh request tukar warna dan meter kain ( 4.5m, 5m mahupun 2m ) . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkmaroon

Zuharz's Couture MEGA SALES semperna ulang tahun Ke-2 Zuharz’s Couture. Harga serenda

Zuharz's Couture

  • 19.10.2018 02:41
  • 0

MEGA SALES semperna ulang tahun Ke-2 Zuharz’s Couture. Harga serendah RM99. Layari https://www.zuharzscouture.com/product-category/sale/ atau Whatsapp ke 0192093056 untuk lebih lanjut. #kurungmoden #bajukurungmuslimah #bajukurungmanik #bajukurungsutera #sales #bajukurunglace #jubahmurah #jubahsales

Batik Sutera Asli 🔸 Sutera Crepe Hijau Emerald Tempahan Customer 😇...🔸Boleh

Batik Sutera Asli

  • 18.10.2018 16:32
  • 4

🔸 Sutera Crepe Hijau Emerald Tempahan Customer 😇 . . . 🔸Boleh request tukar warna dan meter kain ( 4.5m, 5m mahupun 2m ) . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkhijau

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 18.10.2018 06:50
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkkelabu

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 17.10.2018 12:53
  • 2

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpurple

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 16.10.2018 08:41
  • 2

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 15.10.2018 08:15
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli 🔸 Sutera Crepe Biru Muda 100% canting tangan🔸 Boleh request tuk

Batik Sutera Asli

  • 13.10.2018 05:52
  • 66

🔸 Sutera Crepe Biru Muda 100% canting tangan 🔸 Boleh request tukar warna dan meter ( 4.5m , 5m @ 6m ) . . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli White Crepe Silk --- Untuk yg tidak suka jarang, boleh tukar warna bac

Batik Sutera Asli

  • 13.10.2018 05:48
  • 2

White Crepe Silk --- Untuk yg tidak suka jarang, boleh tukar warna background ke warna gelap dan matchingkan dgn warna yg sesuai utk corak ☘️ . . . . . . . . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli 🌸 Sutera Crepe pink lembut 🌸........#suteracrepe#batikl

Batik Sutera Asli

  • 13.10.2018 05:46
  • 3

🌸 Sutera Crepe pink lembut 🌸 . . . . . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 11.10.2018 06:45
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 10.10.2018 18:24
  • 5

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkhitam

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 10.10.2018 09:36
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 09.10.2018 18:33
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

BAJU MUSLIMAH | BLOUSE | JUBAH MEKAR KURUNG PAHANG.🎀MATERIAL : ROYAL SILK HIGH QUALITY🎀SIZE

BAJU MUSLIMAH | BLOUSE | JUBAH

  • 07.10.2018 13:29
  • 4

MEKAR KURUNG PAHANG . 🎀MATERIAL : ROYAL SILK HIGH QUALITY 🎀SIZE : S, M, L, XL, 2XL 🎀Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung) 🎀Corak Bermotifkan Batik yg Cantik dan Exclusive 🎀Cutting Loose 🎀Kain Susun Sebelah Kiri 🎀Pinggang Kain Bergetah Penuh 🎀Zip Sebelah Kiri . RM1O5SM / RM11OSS FREE POSTAGE . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #kurung #kurungmoden #kurungcantik #kurungmurah #kurungmodenmurah #kurungplain #bajumuslimah #bajuwanita #muslimahootd #bajumalaysia #pakaianwanita #bajukurungsutera #kurungsutera #kurungsilk #bajukurungsilk #bajukurungpahang

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 06.10.2018 04:18
  • 14

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkbiru

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 06.10.2018 04:14
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 3-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Satin silk ☘️....#suteracrepe#batiklukis#batiksutera#s

Batik Sutera Asli

  • 01.10.2018 16:12
  • 2

☘️ Satin silk ☘️ . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 01.10.2018 13:05
  • 1

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Soft yellow crepe silk ☘️....#suteracrepe#batiklukis#b

Batik Sutera Asli

  • 01.10.2018 12:48
  • 2

☘️ Soft yellow crepe silk ☘️ . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkkuning

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 01.10.2018 10:39
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkhijau

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 01.10.2018 10:38
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM340 Jacquard Silk : RM370 Satin Silk : RM460 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkmerah

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 26.09.2018 13:04
  • 2

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkbiru

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 24.09.2018 12:26
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpeach

Batik Sutera Asli ☘️ Rose pink crepe silk ☘️....#suteracrepe#batiklukis#bat

Batik Sutera Asli

  • 24.09.2018 12:25
  • 0

☘️ Rose pink crepe silk ☘️ . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkblue

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:47
  • 2

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:46
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:45
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:45
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:45
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak m

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:45
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai seharian pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BAIDURI KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #muslimlivesmatter #muslimigers #muslimlife #wanita #koreansilk

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:12
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:11
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:10
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:10
  • 1

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:09
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mud

FASHION TRENDING MANIAC

  • 22.09.2018 09:09
  • 0

SIMPLE dan MENAWAN.!!!😱😱Kain tak panas, pakai sharia pun tak mudah renyuk. 😍😍 . . . 🌵BINDA KURUNG 🌵 Material : Royal Silk . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Ada hidden zip depan baju (BF Friendly) 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, XXL 🔗 Baju Ready Stock . . . . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . HARGA: RM90 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) 🔺BOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY🔺 #keagent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:04
  • 0

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:03
  • 0

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:03
  • 3

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:02
  • 0

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:02
  • 0

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

FASHION TRENDING MANIAC New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN  KURUNG MODEN MATERIAL BAJ

FASHION TRENDING MANIAC

  • 21.09.2018 15:00
  • 0

New collection 🌷KURUNG QYRA🌷 DESIGN KURUNG MODEN MATERIAL BAJU 🌸ROYAL Silk 🌸Corak bunga printed 🌸Design KURUNG MODEN 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG 🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut) 🌻zip tepi kain 🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. **************************** KURUNG QYRA CODE KQ HARGA: RM80 POSTAGE: RM8 (SM) /RM12 (SS) #arragent #kurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuoffice #bajupejabat #bajukerja #bajuwanita #bajucantik #bajumuslimah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukenduri #bajudinner2018 #shoppingonline #sedondon #bajutunang #bajukurungsutera #muslimah #muslimquotes #cantik #hijab #love #cinta #wanita #bajucantik #fesyenmuslimah #fesyenterbaru #fesyen

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:48
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:48
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:48
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:45
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:45
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:44
  • 4

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:44
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:44
  • 0

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:38
  • 2

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:38
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:38
  • 0

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:37
  • 1

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller#instashop #terengganubatik#handpaintedbatik#batiklukistangan #batikbrunei#batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Sutera Anggun Kain Sutera CrepeCorak Lukis TanganCorak ExclusiveHanya SEHELAI sat

Sutera Anggun

  • 21.09.2018 10:36
  • 2

Kain Sutera Crepe Corak Lukis Tangan Corak Exclusive Hanya SEHELAI satu CORAK . RM270 sahaja termasuk postage seluruh Malaysia . Berminat sila whatsapp 0178925553 @ . Terus tekan link whatsapp pd BIO profile . #sayajualbatik #batik #batikcrepe #batikterengganu #sayajualonline #trustedseller #bestbuy #igseller #instashop #terengganubatik #handpaintedbatik #batiklukistangan #batikbrunei #batikmalaysia #batiklovers #jombelibatik#hsnz #uniformbatik #wearbatik #kualaterengganu #pasarpayang #primula #seameq #pmint #minikurungbatik #minikurung #crepediamond #batiksedondon #bajukurungsutera#tempahanbatikseragam

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 20.09.2018 07:44
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 20.09.2018 07:40
  • 4

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel

Batik Sutera Asli 🌺 Ready Stock 🌺..🔸Crepe Silk 4m tanpa🔸RM310🔸Boleh

Batik Sutera Asli

  • 18.09.2018 03:06
  • 4

🌺 Ready Stock 🌺 . . 🔸Crepe Silk 4m tanpa 🔸RM310 🔸Boleh request cantingan semula utk warna lain . . . . #batiksutera#suterabatik #batikmalaysia#batikterenggani #handdrawnbatik#batikkelantan #batikcanting#batikmurah #suteracrepe#satinsilk #crepesilk#suterakelantan #bajukurungsutera#suteraterengganu #bajukurung#kurungmoden

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 17.09.2018 04:37
  • 0

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkmaroon

Batik Sutera Asli ☘️ Pre Order Design☘️..( 50% deposit, dan baki setelah kain

Batik Sutera Asli

  • 17.09.2018 04:33
  • 4

☘️ Pre Order Design☘️ . . ( 50% deposit, dan baki setelah kain siap ) 🔸🔸🔸 Crepe Silk : RM320 Jacquard Silk : RM360 Satin Silk : RM450 Cotton Viscose : RM170 🔸🔸🔸 . 💎Boleh request meter, 4.5m atau 5m 💎Boleh request tukar warna tanah dan warna bunga 💎Boleh request letak batu RM30 . . 🌸 Siap dalam 2-4 minggu bergantung kepada cuaca dan production kilang 🌸 Upah jahit RM70 . . . 🌼Nota: Warna kain mungkin sedikit berbeza kerana faktor pengcahayaan 🌼Note: Actual colors may vary slightly from what appears in the picture due to lighting effects 🙏😊 . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkblue

Batik Sutera Asli Pre order Design ....#suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabati

Batik Sutera Asli

  • 17.09.2018 04:30
  • 4

Pre order Design . . .. #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkpastel