bajumen instagram photo

#

Nurni Online shop Luna blouse kat pergelangan tangan xde zip ye..Lengan seolah mcm paka

Nurni Online shop

  • 27.04.2018 04:15
  • 0

Luna blouse kat pergelangan tangan xde zip ye.. Lengan seolah mcm pakai handsock tp mudah sangat nak sinsing utk ambil wuduk.. #bajuberzip #bajumengandung #bajubalikkampung #bajubalikcuti #bajumosscrepe #bajutravelling #bajumen#bajumakgojes #bajumuslimah

🎆PROMO YOUTH & SET RAMADHAN🎆 MATI HIDUP SEMULA !!😭😭😭AKIBAT TERGUNA SKINCARE BERBAHAYA + A

🎆PROMO YOUTH & SET RAMADHAN🎆

Kedai Vitamin Kuala Kangsar No Tel: 0134049500

  • 21.03.2018 19:19
  • 2

MATI HIDUP SEMULA !!😭😭😭 AKIBAT TERGUNA SKINCARE BERBAHAYA + ALLERGY RESDUNG °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Dulu rasa mcm dah mati,xmau jumpa sesapa,sedih ,kecewa,malu ,Sgt2 lh down ... Tapi sekarang dah jadi RATU SET KULIT CANTIK!!! . Alhamdulillah.. syukur . Tak sampai 6 bulan konsisten dengan SHAKLEE PRODUCT, akhirnyaaaa IMPROVEMENT terlalu banyak yang sy dapat😊 . Dulu kemain JERAWAT NANAH, JERAWAT BATU, PARUT semua ada. Dek kerana tersalah memakai satu produk yang tinggi bahan kimia. SERAM nengok uiiiii😱😅. Tambahan pula ada resdung yang teruk. . Fast action, fast result 😊 ============= ✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah... . ❌MUKA SEMBAB ❌JERAWAT HALUS ❌JERAWAT BATU ❌PARUT DEGIL ❌LIANG PORI BESAR ❌JERAGAT ❌KULIT KERING . =============== KELEBIHAN SET INI : . ❤️Kulit sihat,licin dan BERSERI! ❤️Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark. ❤️Tiada lagi parut ❤️Menegangkan kulit ❤️Kulit berseri-seri ❤️Menghilangkan jerawat ❤️Muka tampak muda! ❤️Mencegah penyakit jantung ❤️Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) ❤️Mengendurkan otot kaki dari kekejangan ❤️Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat) ❤️Kulit dan rambut menjadi sihat ❤️Mencegah anemia ❤️Menegangkan payudara yang kendur ❤️Mengurangkan risiko kanser ❤️Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam ❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka ❤️Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah ❤️Membuatkan muka tampak muda! ❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤️Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. . . ❌NO CHEMICAL ❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ❌PROVEN EFFECTIVE ❌NATURAL . =================== 📞Wasap saya untuk order k.Untuk dapatkan harga yang laaggiii jimat lebih, register je sebagai ahli. Wasap for details k ☎ +60134049500 😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . #shakleemalaysia #kulitcerah #kulitlicin #kulitflawless #skincaresetkecantikanshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee#personalshoppermalaysia #sayajualmurah #shakleekualakangsar #shakleeperak #shakleemurah #bajumen

🎆PROMO YOUTH & SET RAMADHAN🎆 MATI HIDUP SEMULA !!😭😭😭AKIBAT TERGUNA SKINCARE BERBAHAYA + A

🎆PROMO YOUTH & SET RAMADHAN🎆

Kedai Vitamin Kuala Kangsar No Tel: 0134049500

  • 21.03.2018 19:19
  • 2

MATI HIDUP SEMULA !!😭😭😭 AKIBAT TERGUNA SKINCARE BERBAHAYA + ALLERGY RESDUNG °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Dulu rasa mcm dah mati,xmau jumpa sesapa,sedih ,kecewa,malu ,Sgt2 lh down ... Tapi sekarang dah jadi RATU SET KULIT CANTIK!!! . Alhamdulillah.. syukur . Tak sampai 6 bulan konsisten dengan SHAKLEE PRODUCT, akhirnyaaaa IMPROVEMENT terlalu banyak yang sy dapat😊 . Dulu kemain JERAWAT NANAH, JERAWAT BATU, PARUT semua ada. Dek kerana tersalah memakai satu produk yang tinggi bahan kimia. SERAM nengok uiiiii😱😅. Tambahan pula ada resdung yang teruk. . Fast action, fast result 😊 ============= ✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah... . ❌MUKA SEMBAB ❌JERAWAT HALUS ❌JERAWAT BATU ❌PARUT DEGIL ❌LIANG PORI BESAR ❌JERAGAT ❌KULIT KERING . =============== KELEBIHAN SET INI : . ❤️Kulit sihat,licin dan BERSERI! ❤️Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark. ❤️Tiada lagi parut ❤️Menegangkan kulit ❤️Kulit berseri-seri ❤️Menghilangkan jerawat ❤️Muka tampak muda! ❤️Mencegah penyakit jantung ❤️Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) ❤️Mengendurkan otot kaki dari kekejangan ❤️Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat) ❤️Kulit dan rambut menjadi sihat ❤️Mencegah anemia ❤️Menegangkan payudara yang kendur ❤️Mengurangkan risiko kanser ❤️Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam ❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka ❤️Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah ❤️Membuatkan muka tampak muda! ❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤️Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. . . ❌NO CHEMICAL ❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST ❌PROVEN EFFECTIVE ❌NATURAL . =================== 📞Wasap saya untuk order k.Untuk dapatkan harga yang laaggiii jimat lebih, register je sebagai ahli. Wasap for details k ☎ +60134049500 😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . #shakleemalaysia #kulitcerah #kulitlicin #kulitflawless #skincaresetkecantikanshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee#personalshoppermalaysia #sayajualmurah #shakleekualakangsar #shakleeperak #shakleemurah #bajumen

Promo.mommy101 #Repost @promo.mommy101・・・#Repost @bukubayimommy101・・・

Promo.mommy101

  • 28.01.2018 10:27
  • 0

#Repost @promo.mommy101 ・・・ #Repost @bukubayimommy101 ・・・ MY BABY DIARY Cukup dengan 1 buku ini, Mom sudah merangkum masa-masa indah saat si Kecil balita. Bayangkan jika Mom memberikan buku ini sebagai hadiah ketika si Kecil sudah besar nanti 😀 Yuk order di WA : 08561061078 [email protected]: @mommy101store , dengan @ Harga 185k Spesifikasi : - Size A5 Berat 600 gram - Cover Mika PVC , cover depan belakang ada kantong selip, bisa diisi foto2 atau ganti cover - Spiral besi binder, bisa diisi ulang atau ganti kertas - Amplop Mika PVC untuk simpan buku binder - Isi 50 halaman full design - Kertas ekstra design lucu 10 lbr - Bonus sticker lucu 36 pcs - 2 pcs kantong ziplock utk simpan pernak pernik bayi - 3 design cover bayi Isi Halaman : - Biodata Orang Tua - Dokumentary pernikahan - Dokumentary kehamilan, testpack, foto usg - Persiapan lahiran, foto2 tempat tidur bayi - Silsilah Keluarga / Family Tree - Data Kelahiran bayi - Arti nama bayi - Akte kelahiran dan Passport pertama - Stempel/Cap tangan dan kaki bayi - Data perkembangan bayi, meliputi milestone, data vaksin, tingkah laku sehari2 dll - Data pertumbuhan gigi - Dokumentary pencukuran rambut - Acara2 penting keagamaan, spt aqiqah-idul fitri/ baptism-natal - Ulang tahun pertama bayi - Kata2 pertama bayi, langkah pertama - Kumpulan foto2 bayi dari newborn - 1 th - Cerita bayi dari tahun pertama, kedua, ketiga s.d kelima tahun kumpulan foto bayi dari 1 th - 5 th Fungsi Ziplock PVC: - Menyimpan testpack kehamilan, - Gelang identitas dari Rumah Sakit - Umbilical Cord bayi yg sudah pupus - Sample cukuran rambt bayi - Gigi pertama yang tanggal - Sarung tangan bayi yang pertama dipakai - Tiket penerbangan pertama - Kartu2 ucapan yang berkesan di hari lahiran - Usb yang berisi foto2 atau video kenangan bayi Dicari reseller : tanpa minimum order, tanpa deposit, tanpa nyetok #bukubayi #bukujurnal #jurnalbayi #albumbayi #albumfoto #albumfotobayi #kartubayimurah #kartumilestonebayi #kartumilestone #kartubayi#kartumilestonebayi #bukudiarybayi #babydiary #jualdiarybaby #jualbukubayi #jualalbumfotobayi #diarybayimurah #fotobayi #kadokelahiran #kadobayi #giftbaby #giftbayi #bukubayimurah #busuifriendly #bajumen

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 06.07.2017 10:47
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 13:02
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:45
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:21
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:20
  • 1

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:14
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:11
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:09
  • 1

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:08
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 05.07.2017 03:08
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 19:00
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:59
  • 1

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:57
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:51
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongalleryBridal wear by Amirkadirofficial

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:46
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:28
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:21
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:04
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia For nona tv3 by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 18:03
  • 0

For nona tv3 by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery3 #nonatv3 #nona

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 11:36
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 11:16
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 11:10
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:55
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia For him by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amir

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:51
  • 0

For him by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:49
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:49
  • 1

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:33
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia #malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:22
  • 0

#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia Bridal collections by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadir

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:01
  • 0

Bridal collections by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

AmirKadir Malaysia Bridal by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirk

AmirKadir Malaysia

  • 04.07.2017 10:00
  • 0

Bridal by Amirkadirofficial#malaydesign#designer#amirkadirdesign#amirkadirofficial#ak#bajukurung#bajumalaysia#hijab#hijabnista#muslimah#muslimwear#dress#longue#eveningdress#amirkadirbridal#bridalfashion#bridalstyle#bridalgown#weddingfashion#bridalcouture#brunei#malaysianfashion#bajumen#bajuwomen#fashiongallery

Yanti Zhang #tshirtcowok #tshirtsmurah #tshirt #tshirtboy #quality #welcomereselle

Yanti Zhang

  • 20.11.2014 13:06
  • 0

#tshirtcowok #tshirtsmurah #tshirt #tshirtboy #quality #welcomereseller #jakarta #jualbajucowok #jualbajukualitasbagus #jualbaju #bajucowok #bajumen #bajucowokmurah #boy #kualitasbagus #kualitasbajubagus Rp.70.000 All Size reguler fit lebar dada : 38 panjang : 26 lengan : 14 lebar di ukur dari ketiak ke ketiak MINAT HUBUNGI : LINE : peiqi8 Pin : 7ED94CDF Wechat : peiqi888