Инстаграм bangisentral

UBAT TINGGI TERBAIK DI DUNIA (Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?
1
(Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. . . 📱ws + 601136699017 . . #Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malayalamstatus Смотреть полностью
UBAT TINGGI TERBAIK DI DUNIA (Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?
0
(Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. . . 📱ws + 601136699017 . . #Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malayalees Смотреть полностью
UBAT TINGGI TERBAIK DI DUNIA (Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?
0
(Peninggi)BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. . . 📱ws + 601136699017 . . #Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #lovemalayalam Смотреть полностью
Aryza Chia Seed
0
"Sepasang Baju Kurung Batik" Haaa... Bukan sis nak jual baju kurung yang oiii.. sis hanya jual Aryza produk semulajadi jer ok hehe🌷🌷 . . Hari ni Anniversary kami yg ke 6 tahun.. Alhamdulillah.. suami belanja kek aiskrim.. kami plak belanja suami brownies tower ❤️ . . Sweet tak.. sweet tak..🤗☺️ Hari ni kami pi jalan2 ke Melaka dan pi kenduri.. kami pekena baju kurung batik.. happy sgt sebb baju ni dah lame x pakai 💃💃 . .. Baju kurung batik ni zaman sis bujang dulu.. sekarang muat lagi pakai ni.. maksudnye ape tu yang? 🤩🤩 . . . Berat badan sis dah turun la hehehehe... Sis consisten amalkan Aryza Chia Seed yg berkualiti ni..baju zaman bujang muat pakai uoollss.. jangan JELES 😍😍😁🤭 . . #chiaseedlover #chiaseed #diabetes #aryzaYes #aryzachiaseed #kajang #semenyih #uitm #ukm #upm #kptm #aryzastokiskajang #metrokajang #aryzabbcspf30 #aryzachialiquidcleanser #beautyinsideout #chiaseedoil #glowing #flawless #bangisentral #pregnant #mummysupplement #omega3 #vendorboutique #beauty #aryzachiamiracleoil Смотреть полностью
ommo mia ❤️OmmoMia07 School Holiday Sale ..🎀BTS Long Lanyard Keychain
Bangi Sentral Shopping Hub
0
❤️OmmoMia07 School Holiday Sale . . 🎀BTS Long Lanyard Keychain 01 (2 pcs each) ________________________________________________ . 🎀 RM20, NOW RM15 each ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #btslanyardmalaysia Смотреть полностью
ommo mia ❤️OmmoMia07 School Holiday Sale ..🎀BT21 Long Lanyard Keychain
Eat & Repeat Cafe Bandar Baru Bangi
0
❤️OmmoMia07 School Holiday Sale . . 🎀BT21 Long Lanyard Keychain 02 (2pcs each) ________________________________________________ . 🎀 RM20, NOW RM15 each ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #btslanyardmalaysia Смотреть полностью
ommo mia ❤️OmmoMia07 School Holiday Sale ..🎀BT21 Long Lanyard Keychain
Car Boot Sales Teras Jernang, Bangi
0
❤️OmmoMia07 School Holiday Sale . . 🎀BT21 Long Lanyard Keychain 01 (2 pcs each) ________________________________________________ . 🎀 RM20, NOW RM15 each ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #btslanyardmalaysia Смотреть полностью
ommo mia ❤️OmmoMia07 School Holiday Sale ..🎀BTS pencil case (1pc each)
Bangi Gateway
0
❤️OmmoMia07 School Holiday Sale . . 🎀BTS pencil case (1pc each) ________________________________________________ . 🎀 RM16, NOW RM12 ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #btspencilcasemalaysia #carbootsalebangi Смотреть полностью
ommo mia ❤️OmmoMia07 School Holiday Sale ..🎀BTS & BT21 keychain lanyar
Kolej Poly-Tech MARA Bangi (KPTM)
0
❤️OmmoMia07 School Holiday Sale . . 🎀BTS & BT21 keychain lanyard ________________________________________________ . 🎀 RM18,NOW RM15 each ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #btskeychainmalaysia Смотреть полностью
ommo mia .🎀Wanna One posters 02 (1pc each)_______________________________
Bangi Gateway Shopping Complex
0
. 🎀Wanna One posters 02 (1pc each) ________________________________________________ . 🎀 1 for RM4 2 for RM6 3 for RM8 ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #wannaonepostermalaysia Смотреть полностью
ommo mia .🎀Wanna One posters 01 (1pc each)_______________________________
Car Boot Sales Teras Jernang, Bangi
0
. 🎀Wanna One posters 01 (1pc each) ________________________________________________ . 🎀 1 for RM4 2 for RM6 3 for RM8 ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #wannaonepostermalaysia Смотреть полностью
ommo mia .🎀Wanna One posters (1pc each)__________________________________
Denali & Pinnacles the Wanderer's Cafe
0
. 🎀Wanna One posters (1pc each) ________________________________________________ . 🎀 1 for RM4 2 for RM6 3 for RM8 ________________________________________________ . . 🎀ready stock . DM me if interested 🤗. —————————————————————— #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #sayajualbarangkpopmalaysia #kpopshopmalaysia #sayajualbarangkpop #bandarbarubangi #uniklbangi #kptmbangi #bangigateway #bangisentral #bandarseriputra #ukmbangi #ostiabangi #putrajaya #bangisentral #bandarseriputra #ommomiaschoolholidaysale #wannaonepostermalaysia Смотреть полностью
Cabaran Kurus Online Coaching CUBA CEK APA YANG ADE DALAM PETI AIS? ade makan segera ke atau makanan
Kota Bharu
1
CUBA CEK APA YANG ADE DALAM PETI AIS? ade makan segera ke atau makanan fresh.? . Makanan yang ade dalam peti ais biasa memainkan peranan penting dalam kehidupan kita seharian. Ye la... Kalau balik keje mesti tengok dalam peti ais apa yang ada kan? Kalau ade jajan yang tak abih swmalam mesti amik jajan makan. Tapi tak kenyang pun, nak mengunyah je, craving for something yg rasa nak makan. Ye tak? . Sebaiknya stok makanan fresh wajib ade dalam fridge. Then baru minda kita akan tergerak nak amik apa yg ada dalam fridge tu. Dah tak de choice jajan, amik buah. Ha.. Lama dah terbiasa lak amik carrot ke ke buah ke dalam peti ais tu. Lagi bagus untuk kesihatan kita kan? . Jom restok buah-buahan dan makanan segar dalam peti ais kita🍎🍏🍐🍑🍆🥕🌽🌶️🍌🍉🍇 Coach Zuzue 0133935913 Coach Lan 0192279309 #CabaranKurusOnline #StayFitTeam . . #azam2019 #bangisentral #kajang #kajangperdana #cyberjaya #putrajaya #bangians Смотреть полностью
Azizah Abd Jalal Siapa berdekatan area bangi boleh datang @snfboutique untuk tempahan j
0
Siapa berdekatan area bangi boleh datang @snfboutique untuk tempahan jahit Atau untuk pertanyaan boleh whatsap 0142279384 #jahit #bangi #tempahanjahit #tailor #tailorbangi #tempahanjahitbangi #jahitpukal #bangisentral #snfboutiquebangisentral Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
faizaitulakma kad kahwinUntuk tempahanWww.wasap.my/60173341449Popculturestore MY
0
kad kahwin Untuk tempahan Www.wasap.my/60173341449 Popculturestore MY #kad kahwinmurah #kadkahwinbajet #bannermalaysia #printingmurah #printingshahalam #printingmalaysia #denaialam #kotadamansara #damansara #klang #shahalam #uitmshahalam #selangor #kualalumpur #lembahkelang #putrajaya #bangisentral #perlis #kedah #penang #perak #johor #pahang #melaka #kelantan #terengganu #sabah #sarawak Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
faizaitulakma BuntingUntuk tempahanWww.wasap.my/60173341449Popculturestore MY #b
1
Bunting Untuk tempahan Www.wasap.my/60173341449 Popculturestore MY #buntin gmurah #buntingkahwin #bannermalaysia #printingmurah #printingshahalam #printingmalaysia #denaialam #kotadamansara #damansara #klang #shahalam #uitmshahalam #selangor #kualalumpur #lembahkelang #putrajaya #bangisentral #perlis #kedah #penang #perak #johor #pahang #melaka #kelantan #terengganu #sabah #sarawak Смотреть полностью
Kelvin Muhammed Mason Assalam ... Saya pengumpul wang lama yang dipercayai dan saya hanya in
0
Assalam ... Saya pengumpul wang lama yang dipercayai dan saya hanya ingin memaklumkan kepada anda bahawa anda perlu DM saya jika anda mempunyai barangan lama (duit syiling lama atau nota) yang boleh dijual ... Harga pembukaan setiap piecies adalah RM10k . Semoga allah memberkati anda dan keluarga anda. Kelvin #rosmahmansor #malaysiamemilih #motifviralmalaysia #malaysiaku #putrajaya #bangisentral #cintatiadaganti #malaysiamemilih2018 #undirabu #kedah #Tenaganasional #Tenaganasionalberhad #Universititenaganasional #Simedarby #felda #dataran #konvokesyen #meruipoh #runnermalaysia #unisza #uitmdihatiku #abamsado #ipts #malaysiabaru #astroawani #malaysiasoccer #kamiteammalaysia Смотреть полностью
COD BANGI | PUTRAJAYA , KPOP 💥BLACKPINK hoodie💥😝😝PRICE : RM 35.00 each.🌸COD,SELF
1
💥BLACKPINK hoodie💥 😝😝 PRICE : RM 35.00 each . 🌸COD,SELFPICKUP And POSTAGE available❗️ #korea #exo #bigbang #girlsgeneration #korealomocard #lomocard #bts #seventeen #codbangi #cod #bandarbarubangi #starshop .nice #chaneol #sayajual #kpop #codk #kl #postage #malaysia #korea #my #codbangi #cod #codkl #kualalumpur #kl #bandarbarubangi #malaysia #bangi #bangisentral #bangigateway #selangor #sayajual #kpop #sayabeli #kpophoodie #hoodie #blackpinkmalaysia Смотреть полностью
COD BANGI | PUTRAJAYA , KPOP 💥IZONE YUJIN TSHIRT💥😝😝PRICE : RM 36.00 each.🌸COD,SE
0
💥IZONE YUJIN TSHIRT💥 😝😝 PRICE : RM 36.00 each . 🌸COD,SELFPICKUP And POSTAGE available❗️ #korea #exo #bigbang #girlsgeneration #korealomocard #lomocard #bts #seventeen #codbangi #cod #bandarbarubangi #starshop .nice #chaneol #sayajual #kpop #codk #kl #postage #malaysia #korea #my #codbangi #cod #codkl #kualalumpur #kl #bandarbarubangi #malaysia #bangi #bangisentral #bangigateway #selangor #sayajual #kpop #sayabeli #kpophoodie #hoodie #izonemalaysia Смотреть полностью
COD BANGI | PUTRAJAYA , KPOP 💥Gfriend hoodie💥😝😝PRICE : RM 49.00 each.🌸COD,SELFPI
0
💥Gfriend hoodie💥 😝😝 PRICE : RM 49.00 each . 🌸COD,SELFPICKUP And POSTAGE available❗️ #korea #exo #bigbang #girlsgeneration #korealomocard #lomocard #bts #seventeen #codbangi #cod #bandarbarubangi #starshop .nice #chaneol #sayajual #kpop #codk #kl #postage #malaysia #korea #my #codbangi #cod #codkl #kualalumpur #kl #bandarbarubangi #malaysia #bangi #bangisentral #bangigateway #selangor #sayajual #kpop #sayabeli #kpophoodie #hoodie #gfriendmalaysia Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
1
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
AINA SERUM & COSMETICS💄 Testimoni..Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm
0
Testimoni . . Ada tak sesiapa dekat sini yang ada masalah yg sama mcm gambar atas ni? 👆 . . Kalau ada, jom dapatkan Aina Serum and Aina cleanser utk dapat kan perubahan yang sangat Wowww! 😍😍 . . Jangan risau, Aina Serum and Aina cleanser bebas Merkuri dan selamat digunakan. Korang boleh bt research sendiri kalau tak percaya 😁 . . Dah nak masuk tahun baru kan..... Tak kan nk hadapi masalah yang sama sedangkan anda boleh rawat kulit anda? . . Jadi untuk dapatkan free consultation, sila click link di bio okay 😉😘 . . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #utm #utmkl #uitm #uia #kuis #kias #kuin #bazaarpaknil #jengukjumaat #malaysia #bangi #kajang #semenyih #sgmerab #ukm #bsp #bangisentral #bangigateway #nsabeautybangi #kuantan #besut #jerteh #nsaairafighter #nsateamkakjupaa Смотреть полностью
azz_zahra_shoppe BOXING DAY SALES.❤️15.12.18 - 25.12.18❤️.✔️HARI NI LES
1
BOXING DAY SALES . ❤️15.12.18 - 25.12.18❤️ . ✔️HARI NI LESS 20% BAGI SALES ITEM ✔️ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat2 order . JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING SEKARANG!! 🛍🛍🛍🛍🛍 . . #ttcmembers #ttcseller #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #sale #tudungturkicollection #seksyen7 #bangisentral #ttdi #klcc #cheras #ampang #selangor #pavilionkl #kualalumpur #subang #sabah #sarawak #igersmalaysia Смотреть полностью
Cabaran Kurus Online Coaching Bukan tak usaha.. Cuma tak tahu cara yang betul untuk kurus.Bila nak
2
Bukan tak usaha.. Cuma tak tahu cara yang betul untuk kurus . Bila nak ubah sesuatu tabiat.. Perlukan masa.. Paling baik 21 hari . Nak konsisten untuk follow pelan pemakanan yang baik pun perlukan masa. 21 hari waktu terbaik untuk berubah. . Contoh kalau korang tak biasa amik makanan yang bakar, yang rebus, steam, kukus cuba ubah dalam masa tu. Yang jarang amik sayur cuba ubah sikit2 amik dulu sayur yang korang suka. Then tambah sikit2. . Kalau dulu minum air kosong pun segelas sehari, air manis 10 gelas sehari. Boleh cuba ubah 10gelas air kosong 1 gelas air manis sehari dan seterusnya. Ubah sikit-sikit lama-lama akan terbiasa . 21 hari boleh mengubah tabiat kalau konsisten dilakukan setiap hari❤️ . Sebab tu dalam program online kami tekankan konsisten 21 hari untuk ubah sesuatu tabiat pemakanan. Sebab tu bila peserta dah terbiasa makan akan berlaku sedikit perubahan pada pola pemakanan mereka dan penurunan berat badan berjaya💪. Turun 3-10kg sebulan tu best ke best? 😍 . Coach Zuzue 0133935913 Coach Lan 0192279309 #CabaranKurusOnline #StayFitTeam . #azam2018 #bangians #kajang #kajangperdana #cyberjaya #putrajaya #bangisentral Смотреть полностью
 STUDIO PHOTOSHOOTFor more details n bookings,may wassap directly to 0
1
STUDIO PHOTOSHOOT For more details n bookings,may wassap directly to 01135505355. T&C applied Photo by @denoy_mahayudin of @_mahastudio_ #studio #portrait #studiobangi #studioshahalam #studiomuslimah #photography #bangi #fashionphotographer #tudung #jubah #hijab #hijabfesyen #hijabista #hijabers #hijabmuslimah #hijabsters #hijabstyle #bangisentral #hijabmalaysia #malaysianhijab #productphotoshoot #muslimahstyle #muslimahfashion #studiophotography #shahalam #newborn #newbornphotography #productphotoshoot #bandarputeribangi #bandarsriputra Смотреть полностью
HERBALIFE COACH KURUS ❌ Kurus Tanpa stress❌ Tak wajib masak❌ Tak wajib bersenam❌
2
❌ Kurus Tanpa stress ❌ Tak wajib masak ❌ Tak wajib bersenam ❌ Kurus Tanpa Berlapar ✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2 ✔️ Boleh makan nasi ✔️ Personalize Mealplan yang mudah ✔️ Group Coaching Wanita sahaja ✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching ✔️ Ebook Resipi Sihat 🎁 Rewards & Recognitions KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING 📲 0192112157 #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💎 CLEARANCE STOCK 💎.PRICE RM 15 | RM10 | RM5..POSTAGE : RM
0
💎 CLEARANCE STOCK 💎 . PRICE RM 15 | RM10 | RM5 . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #naelofarhijab #sayajual #sayajualonline #tudunglofa #bangisentral #naelofarhijabbangi #bangisentralboutique #bawalchiffon #milkysilklofa #boutiquecafe #sayajual #tudunglofamurah Смотреть полностью
HERBALIFE COACH LYNDA Start Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach⚫️ Kuru
1
Start Now👉🏻 📱 017 286 8966 ⚫️ Herbalife Coach ⚫️ Kurus MUDAH & BERKESAN dari rumah sahaja #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 BLOUSE💖.Price: RM 39.00..POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS.
0
💖 BLOUSE💖 . Price: RM 39.00 . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumalaysia #bangisentral #sayajualblouse #bangisentralboutique #bajulawa #blouselawa #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 PALAZZO RUFFLE 💖..Price: RM 40.003 RM 100 ONLY ..POSTAGE
0
💖 PALAZZO RUFFLE 💖 . . Price: RM 40.00 3 RM 100 ONLY . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 PALAZZO RUFFLE 💖..Price: RM 40.003 RM 100 ONLY ..POSTAGE
0
💖 PALAZZO RUFFLE 💖 . . Price: RM 40.00 3 RM 100 ONLY . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 PALAZZO SALOMA 💖. .Price: RM 40.003 RM 100 ONLY ..POSTAGE
1
💖 PALAZZO SALOMA 💖 . . Price: RM 40.00 3 RM 100 ONLY . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 MOLLY PANTS 💖. .Price: RM 55.002 RM 100 ONLY ..POSTAGE :
0
💖 MOLLY PANTS 💖 . . Price: RM 55.00 2 RM 100 ONLY . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 HEIDI PANTS 💖.Okay , heidi pants ni pulak khas untuk korg2 y
0
💖 HEIDI PANTS 💖 . Okay , heidi pants ni pulak khas untuk korg2 yang suka nampak exclusive and bekerjaya mcm tu lah , boleh pakai as formal wear jugak ! Calling all hijabster2 yang mmg mencari pant mcm ni . next week kita buat free postage , siapa nak boleh 👉🏻klik link kat bio . . Price: RM 40.00 . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
CLOTHING ALTERATION sempena final ni, ada yang semngat alter #jerseymalaysia .. alhamdulil
The Atmosphere, Seri Kembangan
0
sempena final ni, ada yang semngat alter #jerseymalaysia .. alhamdulillah ngam . . boleh contact nombor di bawah untuk pertanyaan. . 011.5653.4595 011.56534595 011.56534595 > > > > > #helpingyoutolookgood #bekindtooneanother > > Operation hour : > > 10.30 am - 6.30pm Monday close > > > > > #premiumalteration #potonglabuhseluar #potonglabuhjubah #tukarzip #kecilkaki #kecilskirt #shirt #tshirt #kemeja #slack #jeans #bangisentral #upm #ukm #hospitalserdang #kptmbangi #gmibangi #uniklbangi #alterationbangi #alterationkajang #icerd #alterationserdang #sepang #klia #klia2 Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 KURUNG COTTON 💖.🌷KURUNG MINI 🌷Price: RM65.00 . 🌷KE
1
💖 KURUNG COTTON 💖 . 🌷KURUNG MINI 🌷 Price: RM65.00 . 🌷KEBAYA MODEN🌷 Price: RM75.00 👉🏻 Tidak jarang 👉🏻 Tidak panas 👉🏻 Mudah gosok . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajukurungmoden #bangisentral #sayajualbajukurung #bangisentralboutique #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #kurungcotton #kebayacotton #minikurungcotton Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 STRIPE PANTS PALING VOGEU ABAD INI 💖.Price: RM69.00.Materi
0
💖 STRIPE PANTS PALING VOGEU ABAD INI 💖 . Price: RM69.00 . Material seluar ni sgt high kualiti , kain tebal tapi tak panas , fit ikut size , kita ada size S sampai XL . ada beberapa jenis colour jugak taw . nak taw details byk2 lagi 👉🏻 klik link dekat bio 🙇‍♀️. . POSTAGE : FREE ! . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
TUDUNG TURKI COLLECTION BOXING DAY SALESPrinted Cotton Scarf by Akel❤(15.12.2018 - 25.12.2
0
BOXING DAY SALES Printed Cotton Scarf by Akel ❤(15.12.2018 - 25.12.2018)❤ 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✔ BERMULA HARI INI LESS SEBANYAK 20% SETIAP ITEM ✔ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat-cepat order 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING DI TTC #ttcseller #ttcmembers #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #seksyen7 #shahalam #bangisentral #TTDI #publika #pavilionkl #klcc #cheras #ampang #selangor #melaka #langkawi #kualalumpur #malaysia Смотреть полностью
TUDUNG TURKI COLLECTION BOXING DAY SALESPrinted Cotton Scarf by Akel❤(15.12.2018 - 25.12.2
0
BOXING DAY SALES Printed Cotton Scarf by Akel ❤(15.12.2018 - 25.12.2018)❤ 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✔ BERMULA HARI INI LESS SEBANYAK 20% SETIAP ITEM ✔ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat-cepat order 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING DI TTC #ttcseller #ttcmembers #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #seksyen7 #shahalam #bangisentral #TTDI #publika #pavilionkl #klcc #cheras #ampang #selangor #melaka #langkawi #kualalumpur #malaysia Смотреть полностью
NURAY 👉👉 PRE-ORDER CUSHION COVER MADE IN TURKEY 🇹🇷 👈👈..
Bangi, Malaysia
1
👉👉 PRE-ORDER CUSHION COVER MADE IN TURKEY 🇹🇷 👈👈 . . SIS NAK BAGITAHU DEKAT KALIAN SEMUA , MEMANG SANGAT RUGI KALAU KALIAN TAK JOIN PRE-ORDER YANG SEDANG BERLANSUNG SEKARANG NI TAU , SEBABNYA 👇 . 💞 BAYARAN BOLEH DIBUAT SECARA ANSURAN + FREE POSTAGE . 💞 DEPOSIT SERENDAH RM20 SAHAJA . . 💞 BAKI SELEBIHNYA PELU DIJELASKAN SELAPAS PRODUK TIBA DI MALAYSIA PADA 10 JAN 2019 . . 💞 TARIKH TAMAT PRE-ORDER PADA 3 JAN 2019 . . . 👍 DAHLAH DAPAT BAYAR SECARA ANSURAN LEPASTU HARGA MURAH LAGI 😱😱😱 . 👍 WAH DAPAT FREE GIFT LAGI DARI TURKEY 🇹🇷😱😱😱 . . . ( PEMBELIAN ADALAH SECARA BORONG DAN JUGA RUNCIT ) . . . JANGAN SEGAN-SEGAN TAU , JIKA SIS DILUAR SANA BERMINAT DENGAN APA SAJA PRODUK DARI TURKI BILEH CEPAT-CEPAT DIRECT WHATSAPP SAYA DENGAN HANYA KLIK NO TEL NI 👇🤗🌹💞 . http://wasap.my/+60173936476 http://wasap.my/+60173936476 http://wasap.my/+60173936476 . . IG - @kedaiturki IG - @turkish.bag FB PAGE - Kedai Turki . . #produkturki #kedaiturki #kajang #putrajaya #ampang #bangsar #kotabharu #magnetbrooch #bangisentral #puchongperdana #shahalam #plazaangsana #serikembangan #johor #singapore #melaka #terengganu #penang #kedah Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 STRIPE PANTS PALING VOGEU ABAD INI 💖.Price: RM69.00.Materi
0
💖 STRIPE PANTS PALING VOGEU ABAD INI 💖 . Price: RM69.00 . Material seluar ni sgt high kualiti , kain tebal tapi tak panas , fit ikut size , kita ada size S sampai XL . ada beberapa jenis colour jugak taw . nak taw details byk2 lagi 👉🏻 klik link dekat bio 🙇‍♀️. . POSTAGE : FREE ! . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 🌺BLOUSE & RUFFLE SKIRT, SATIN PLAIN🌺..Price: RM 109.00onlin
0
🌺BLOUSE & RUFFLE SKIRT, SATIN PLAIN🌺 . . Price: RM 109.00 online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #bajusetblouse #sayajualbaju #bajucantik #bajuraya #bajukainlembut #prettycolors #bangi #kajang #kurti #bajukurung #fashionblouse #bangisentral #boutiquehaveall Смотреть полностью
TUDUNG TURKI COLLECTION BOXING DAY SALESSatin Dwitone Scarf by Akel❤(15.12.2018 - 25.12.20
0
BOXING DAY SALES Satin Dwitone Scarf by Akel ❤(15.12.2018 - 25.12.2018)❤ 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✔ BERMULA HARI INI LESS SEBANYAK 20% SETIAP ITEM ✔ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat-cepat order 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING DI TTC #ttcseller #ttcmembers #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #tudungturkicollection #tudungturkimalaysia #seksyen7 #shahalam #bangisentral #TTDI #publika #pavilionkl #klcc #cheras #ampang #selangor #melaka #langkawi #kualalumpur #malaysia Смотреть полностью
Fesyen Trend Terkini New! Kain Batik. Bermula size S hingga Xxl. Macam2 warna ada. Pelbagai
0
New! Kain Batik. Bermula size S hingga Xxl. Macam2 warna ada. Pelbagai peringkat umur boleh pakai. Jangan risau kain ni x terbelah ye. Rujuk video di atas. Berminat boleh Dm or Ws or Walk in booth Alia Collection di Bangi Gateway #kainbatik #batik #bangi #bangisentral Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 LYCHEE PALAZO 💖.Alah, palazo ni korang semua taw punya , kai
0
💖 LYCHEE PALAZO 💖 . Alah, palazo ni korang semua taw punya , kain dia best , tak murah renyuk , maybe dah ada dah dalam uolss punya collection . Tapi cuba check it our our new colour ni . ada yang berkenan tak ? next week kita buat free postage , siapa nak boleh 👉🏻klik link kat bio . . Price: RM 50.00 . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Fit S - L . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualpalazzo #sayajual #sayajualonline #palazomurah #bangisentral #sayajualpalazo #bangisentralboutique #bajukurungmurah #bajumurah #palazzobootcut #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready #palazomurah #palazomalaysia #bohemianpantsmurah #sayajualpalazo #palazomalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 JUBAH PLAIN 💖.Price: RM 50.00 .👉🏻 Tidak jarang👉
0
💖 JUBAH PLAIN 💖 . Price: RM 50.00 . 👉🏻 Tidak jarang 👉🏻 Tidak panas 👉🏻 Mudah gosok . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajukurungmoden #bangisentral #sayajualbajukurung #bangisentralboutique #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
Qaysaahijab & Arco KG217/18  MONSTERA SERIES #amandarfaablack.Price : RM100 SM | RM105
0
KG217/18 MONSTERA SERIES #amandarfaablack . Price : RM100 SM | RM105 SS Postage included . Material : Quality Printed Korean Crepe (with lining) . Others : Round neck Back zip Detachable ribbon brooch (boleh bukak) Sleeve zip Skirt with back zip Ruffles at end skirt . Size : L, XL, XXL . Click #amandarfaaminikurungmoden for more item . Note : Color may slightly vary due to studio lighting effect and phone resolution or pc variance . WA 019-3203390 to purchase #jelebu #kualakububharu #kualaklawang #kualalumpur #bangsarsouth #bangisentral #kurungmodenbunga #bandarbaruuda #bandartasikputeri #bandarseriputra #bandarsunway #kurungplussize #bajuplussizemurah #kotabharu #bajukurungsari #gurunkedah #minikurungsimple #minikurungplussizemurah #minikurungsale #minikurungmalaysiamurah #minikurungmodern #kurungmodenplussize #minikurungdolly #minikurungcape #minikurungmodenmalaysia #kuchingonlineshop #aaablinkblink Смотреть полностью
Qaysaahijab & Arco KG217/18  MONSTERA SERIES #amandarfaablack.Price : RM100 SM | RM105
1
KG217/18 MONSTERA SERIES #amandarfaablack . Price : RM100 SM | RM105 SS Postage included . Material : Quality Printed Korean Crepe (with lining) . Others : Round neck Back zip Detachable ribbon brooch (boleh bukak) Sleeve zip Skirt with back zip Ruffles at end skirt . Size : L, XL, XXL . Click #amandarfaaminikurungmoden for more item . Note : Color may slightly vary due to studio lighting effect and phone resolution or pc variance . WA 019-3203390 to purchase #jelebu #kualakububharu #kualaklawang #kualalumpur #bangsarsouth #bangisentral #kurungmodenbunga #bandarbaruuda #bandartasikputeri #bandarseriputra #bandarsunway #kurungplussize #bajuplussizemurah #kotabharu #bajukurungsari #gurunkedah #minikurungsimple #minikurungplussizemurah #minikurungsale #minikurungmalaysiamurah #minikurungmodern #kurungmodenplussize #minikurungdolly #minikurungcape #minikurungmodenmalaysia #kuchingonlineshop #aaablinkblink Смотреть полностью
Qaysaahijab & Arco KG217/18  MONSTERA SERIES #amandarfaapink.Price : RM100 SM | RM105 S
1
KG217/18 MONSTERA SERIES #amandarfaapink . Price : RM100 SM | RM105 SS Postage included . Material : Quality Printed Korean Crepe (with lining) . Others : Round neck Back zip Detachable ribbon brooch (boleh bukak) Sleeve zip Skirt with back zip Ruffles at end skirt . Size : L, XL, XXL . Click #amandarfaaminikurungmoden for more item . Note : Color may slightly vary due to studio lighting effect and phone resolution or pc variance . WA 019-3203390 to purchase #jelebu #kualakububharu #kualaklawang #kualalumpur #bangsarsouth #bangisentral #kurungmodenbunga #bandarbaruuda #bandartasikputeri #bandarseriputra #bandarsunway #kurungplussize #bajuplussizemurah #kotabharu #bajukurungsari #gurunkedah #minikurungsimple #minikurungplussizemurah #minikurungsale #minikurungmalaysiamurah #minikurungmodern #kurungmodenplussize #minikurungdolly #minikurungcape #minikurungmodenmalaysia #kuchingonlineshop #aaablinkblink Смотреть полностью
Qaysaahijab & Arco KG217/18  MONSTERA SERIES #amandarfaayellow.Price : RM100 SM | RM105
0
KG217/18 MONSTERA SERIES #amandarfaayellow . Price : RM100 SM | RM105 SS Postage included . Material : Quality Printed Korean Crepe (with lining) . Others : Round neck Back zip Detachable ribbon brooch (boleh bukak) Sleeve zip Skirt with back zip Ruffles at end skirt . Size : L, XL, XXL . Click #amandarfaaminikurungmoden for more item . Note : Color may slightly vary due to studio lighting effect and phone resolution or pc variance . WA 019-3203390 to purchase #jelebu #kualakububharu #kualaklawang #kualalumpur #bangsarsouth #bangisentral #kurungmodenbunga #bandarbaruuda #bandartasikputeri #bandarseriputra #bandarsunway #kurungplussize #bajuplussizemurah #kotabharu #bajukurungsari #gurunkedah #minikurungsimple #minikurungplussizemurah #minikurungsale #minikurungmalaysiamurah #minikurungmodern #kurungmodenplussize #minikurungdolly #minikurungcape #minikurungmodenmalaysia #kuchingonlineshop #aaablinkblink Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 JUBAH LACE DULL SATIN 💖.Price: RM 90.00 .👉🏻 Tidak jar
0
💖 JUBAH LACE DULL SATIN 💖 . Price: RM 90.00 . 👉🏻 Tidak jarang 👉🏻 Tidak panas 👉🏻 Mudah gosok . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajukurungmoden #bangisentral #sayajualbajukurung #bangisentralboutique #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖 KURUNG DIANDRA 💖.Price: RM 149.00 .👉🏻 Tidak jarang
0
💖 KURUNG DIANDRA 💖 . Price: RM 149.00 . 👉🏻 Tidak jarang 👉🏻 Tidak panas 👉🏻 Mudah gosok . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajukurungmoden #bangisentral #sayajualbajukurung #bangisentralboutique #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
Qaysaahijab & Arco KG217/18  MONSTERA SERIES #amandarfaawhite.Price : RM100 SM | RM105
0
KG217/18 MONSTERA SERIES #amandarfaawhite . Price : RM100 SM | RM105 SS Postage included . Material : Quality Printed Korean Crepe (with lining) . Others : Round neck Back zip Detachable ribbon brooch (boleh bukak) Sleeve zip Skirt with back zip Ruffles at end skirt . Size : L, XL, XXL . Click #amandarfaaminikurungmoden for more item . Note : Color may slightly vary due to studio lighting effect and phone resolution or pc variance . WA 019-3203390 to purchase #jelebu #kualakububharu #kualaklawang #kualalumpur #bangsarsouth #bangisentral #kurungmodenbunga #bandarbaruuda #bandartasikputeri #bandarseriputra #bandarsunway #kurungplussize #bajuplussizemurah #kotabharu #bajukurungsari #gurunkedah #minikurungsimple #minikurungplussizemurah #minikurungsale #minikurungmalaysiamurah #minikurungmodern #kurungmodenplussize #minikurungdolly #minikurungcape #minikurungmodenmalaysia #kuchingonlineshop #aaablinkblink Смотреть полностью
azz_zahra_shoppe BOXING DAY SALES.❤️15.12.18 - 25.12.18❤️.✔️HARI NI LES
Kuala Lumpur, Malaysia
0
BOXING DAY SALES . ❤️15.12.18 - 25.12.18❤️ . ✔️HARI NI LESS 20% BAGI SALES ITEM ✔️ STOK AMAT TERHAD (1 UNIT SHJ BAGI SETIAP ITEM SALE) so anda perlu cepat2 order . JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING SEKARANG!! 🛍🛍🛍🛍🛍 . . #ttcmembers #ttcseller #ttcboxingsale #kedaiturki #madeinturkey #originalturki #produkturki #sale #tudungturkicollection #seksyen7 #bangisentral #ttdi #klcc #cheras #ampang #selangor #pavilionkl #kualalumpur #subang #sabah #sarawak #igshop Смотреть полностью
HERBALIFE COACH KURUS Saya bukan peminat burger. Tapi sesekali teringin nak makan burger, sa
1
Saya bukan peminat burger. Tapi sesekali teringin nak makan burger, saya makan je waktu Treat Meal 😋 . Syukur sangat ada Herbalife, lagi-lagi untuk yang suka makan & food hunting macam saya. Sebab tu boleh maintain berat yg sama dah hampir 7 tahun, tanpa strict diet & saya still enjoy fav food saya. . Takde rahsia khusus pun. Saya cuma apply knowledge yg saya bg pada coachees dlm Elite Coaching je 🤗 #herbalifemalaysia #teamsurikurus #onlinecoaching #herbalifecoachmalaysia #foodhuntermalaysia Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 🌼KURUNG JASMINE 🌼.Price: RM 109.00 .👉🏻 Tidak jarang
0
🌼KURUNG JASMINE 🌼 . Price: RM 109.00 . 👉🏻 Tidak jarang 👉🏻 Tidak panas 👉🏻 Mudah gosok . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajukurungmoden #bangisentral #sayajualbajukurung #bangisentralboutique #bajukurung2018 #bajukurungmurah #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 🌸 THINK QALAS 🌸.LAINA TOP SLEEVE ORGANZA RM70.00.MIREA PALAZ
1
🌸 THINK QALAS 🌸 . LAINA TOP SLEEVE ORGANZA RM70.00 . MIREA PALAZZO RM60.00 . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #thinkqalas #sayajual #sayajualonline #bajumelayu #bangisentral #blousemurah #bangisentralboutique #bajuhipster #bajumurah #blousecantik #palazormurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 🌸 ZARA TOP 🌸.Price : RM59.002 for RM 80.003 for RM 100.00P
1
🌸 ZARA TOP 🌸 . Price : RM59.00 2 for RM 80.00 3 for RM 100.00 POSTAGE : RM 6 SM / RM 8 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajuhipster #bangisentral #bajumelayumoden #bangisentralboutique #blousemurah #bajuhipstermurah #bajublouse #thinkqalas #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 💖STRIPES TSHIRT 💖.Price: RM 39.003 for RM 100.00..POSTAGE
0
💖STRIPES TSHIRT 💖 . Price: RM 39.00 3 for RM 100.00 . . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumalaysia #bangisentral #sayajualblouse #bangisentralboutique #bajulawa #blouselawa #bajumurah #blousemurah #boutiquecafe #sayajual #bajumebc #bajuready Смотреть полностью
Korean Womens' Accessories Ramai dah SD Lovers singgah SARRADHYYA ni, mencari aksesori Korea yg c
SARRADHYYA
0
Ramai dah SD Lovers singgah SARRADHYYA ni, mencari aksesori Korea yg cantik, berkualiti & harga berpatutan. Anda2 bila lagi?? Jom serbu SARRADHYYA sekarang! 😘 . Atau boleh juga shopping secara online di www.SARRADHYYA.com 💃🏼 . Ni alamat kita dear. SARRADHYYA, 8-09-01, Jln Medan, Pusat Bandar 7A, Bangi Sentral, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan. Contact No : 03-8922 0935 / 011-1326 4969. Website : www.SARRADHYYA.com *Operation Hours : 10AM - 8PM / Monday - Sunday* Waze : SARRADHYYA Link waze : https://www.waze.com/location?h=w282ge082 *Landmark : Belakang PKNS Bangi saje...masuk ikut McDonald (Jika tak jumpa, call shj talian d atas* Tak sabar nk jumpa sis. Kita jumpa kat SARRADHYYA taw! 😊 . #koreanaccesories #sarradhyya #bangisentral Смотреть полностью
clutches and many more! ; Thanks to those yg dh grab 35% OFF promo.Yang belum, laju-laju bel
0
; Thanks to those yg dh grab 35% OFF promo. Yang belum, laju-laju beli ok! Promo ends this Dec 17th! Some of 35% OFF stocks. #dressinlurve #dil #mengkuangclutch #clutch #kuchingonlineboutique #bangisentral Смотреть полностью
Korean Womens' Accessories Cari yg comel2 ye sis2, semua cantik blink2. Pilih sis jgn xpilih ye s
SARRADHYYA
1
Cari yg comel2 ye sis2, semua cantik blink2. Pilih sis jgn xpilih ye sis😘😘 . Anda2 bila lagi?? Jom pakat ramai2 family kawan2 serbu sekarang! 😘 . Atau boleh juga shopping secara online di www.SARRADHYYA.com 💃🏼 . Ni alamat kita dear. SARRADHYYA, 8-09-01, Jln Medan, Pusat Bandar 7A, Bangi Sentral, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan. Contact No : 03-8922 0935 / 011-1326 4969. Website : www.SARRADHYYA.com *Operation Hours : 10AM - 8PM / Monday - Sunday* Waze : SARRADHYYA Link waze : https://www.waze.com/location?h=w282ge082 *Landmark : Belakang PKNS Bangi saje...masuk ikut McDonald (Jika tak jumpa, call shj talian d atas* Tak sabar nk jumpa sis. Kita jumpa kat SARRADHYYA taw! 😊 . #koreanaccesories #sarradhyya #bangisentral Смотреть полностью
M’SIA TOP NO#1 FASHION BEAUTY 🌺 BLOUSE HAFNIE 🌺..Price: RM 65.00online order / cod wssp
0
🌺 BLOUSE HAFNIE 🌺 . . Price: RM 65.00 online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #blousehafnie #blousemuslimah #blousecantikmurah #blousehafniebangi #bangisentral #blouselabuh #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #blousewanita Смотреть полностью
Aara Exquisite Boutique RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingg
0
RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingga 5 helai. Jadi, beli lah banyak2. Jimat duit postage. Ajak kawan2 join beli. Best sangatttt halfmoon aara. Bukan sis cakap tau. Customers aara yang cakap 😍💓💗. . . 🍉🍃CLEARANCE HALFMOON BASIC PUJAAN RAMAI🍃🍉 . . ■TYPE : Halfmoon Shawl. ■COLOR: Maroon. ■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately). ■MATERIAL:Chiffon Georgette. ■PRICE : RM25/each. ■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak). . . HOW TO ORDER? 👇. . . ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. . . #aaraexquisite #halfmoonshawl #shawlhalfmoon #meriahbersama #rayakansebulan #ootdraya2018 #bajukurungcantik #halfmoonshawl #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #teamrayajohor #salamkosongkosong #tudungmurah #tudungchiffonmurah #weddingdais #chiffonshawl #shawls #ootd 💗 #shawlmurah #shawlcantik #chiffonshawlmurah #tudung #shawlcantik #crepeshawl #shawllovers #shawlgeorgette #chiffongeorgette #bangisentral #bajuraya2018 Смотреть полностью
Aara Exquisite Boutique RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingg
0
RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingga 5 helai. Jadi, beli lah banyak2. Jimat duit postage. Ajak kawan2 join beli. Best sangatttt halfmoon aara. Bukan sis cakap tau. Customers aara yang cakap 😍💓💗. . . 🍉🍃CLEARANCE HALFMOON BASIC PUJAAN RAMAI🍃🍉 . . ■TYPE : Halfmoon Shawl. ■COLOR: Evening shadow. ■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately). ■MATERIAL:Chiffon Georgette. ■PRICE : RM25/each. ■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak). . . HOW TO ORDER? 👇. . . ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. . . #aaraexquisite #halfmoonshawl #shawlhalfmoon #meriahbersama #rayakansebulan #ootdraya2018 #bajukurungcantik #halfmoonshawl #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #teamrayajohor #salamkosongkosong #tudungmurah #tudungchiffonmurah #weddingdais #chiffonshawl #shawls #ootd 💗 #shawlmurah #shawlcantik #chiffonshawlmurah #tudung #shawlcantik #crepeshawl #shawllovers #shawlgeorgette #chiffongeorgette #bangisentral #bajuraya2018 Смотреть полностью
Aara Exquisite Boutique RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingg
1
RM25 sehelai. Postage RM8 saja ke seluruh semenanjung untuk satu hingga 5 helai. Jadi, beli lah banyak2. Jimat duit postage. Ajak kawan2 join beli. Best sangatttt halfmoon aara. Bukan sis cakap tau. Customers aara yang cakap 😍💓💗. . . 🍉🍃CLEARANCE HALFMOON BASIC PUJAAN RAMAI🍃🍉 . . ■TYPE : Halfmoon Shawl. ■COLOR: Purple. ■LENGTH: 1.5 mtr × 0.7 mtr (approximately). ■MATERIAL:Chiffon Georgette. ■PRICE : RM25/each. ■POSTAGE : RM8 (Peninsular) / RM11 (Sabah, Sarawak). . . HOW TO ORDER? 👇. . . ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. ■WA 017.439.9189. . . #aaraexquisite #halfmoonshawl #shawlhalfmoon #meriahbersama #rayakansebulan #ootdraya2018 #bajukurungcantik #halfmoonshawl #sayajualonline #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #teamrayajohor #salamkosongkosong #tudungmurah #tudungchiffonmurah #weddingdais #chiffonshawl #shawls #ootd 💗 #shawlmurah #shawlcantik #chiffonshawlmurah #tudung #shawlcantik #crepeshawl #shawllovers #shawlgeorgette #chiffongeorgette #bangisentral #bajuraya2018 Смотреть полностью
HERBALIFE COACH KURUS Masa snacking, pilih snack dalam 100kcal yang kenyang. Bukan totally k
1
Masa snacking, pilih snack dalam 100kcal yang kenyang. Bukan totally karbo semata2.😊 . #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki Смотреть полностью
HERBALIFE COACH KURUS Bila orang lain round table ambil semua makanan yang ada, anda terfiki
1
Bila orang lain round table ambil semua makanan yang ada, anda terfikir, . Aku kene ambil jugak ke ye? Tak rasa nak makan pon yang tu tapi kalau sedap macam mana?😂 . Pernah tak macam tu? Tekak tak teringin pon tapi just curious nak tahu apa rasa dia. Tak perlu lah ambil kalau macam tu. Sayang kalori kita.😉 . #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki Смотреть полностью
HERBALIFE COACH KURUS Hari ni pagi2 lagi dah ke kolej atas urusan kerja. Mana mungkin nak pr
1
Hari ni pagi2 lagi dah ke kolej atas urusan kerja. Mana mungkin nak prepare breakfast bila tiba2 ada urgent matter. Tapi sis chill je, buat peace buat lek. Herbalife shake kan ada.😂😉 . Searching for an easy and fast breakfast yet complete with nutrients? Do pm me okay? . Jr Coach Syuhada📲011-19716995 #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki Смотреть полностью