bawalsatin instagram photo

#

👑 eliey.style Nah sis lanje pic satu ☺ tudung yang sis pakai ni sis pakai dari pag

👑 eliey.style

  • 17.10.2017 22:32
  • 1

Nah sis lanje pic satu ☺ tudung yang sis pakai ni sis pakai dari pagi tau sampai ke malam . See? Still terbentuk kan ? 👍 kalau tak percaya uolls sendiri boleh try okay ❤ #bawalsatinmurahmalaysia #tudungdullsatinmurahmalaysia #eusahawankptm #bawal #bawalmurah #bawalsatin #tudungmurah #tudung #tudungtrending

jurinarina5136@gmail.com Set see first !!!20.10.2017New Design📢📢📢📢 #Galeririna#ba

jurinarina5136@gmail.com

  • 17.10.2017 22:16
  • 0

Set see first !!!20.10.2017 New Design📢📢📢📢 #Galeririna #bawalsatin #bysyuhadablossom #0177441908

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:07
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:06
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:06
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Flzh.rosli 🌸 BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage .#tudungbawalfareha #bawal

Flzh.rosli 🌸

  • 17.10.2017 22:06
  • 0

BAWAL SATIN FAREHA 🌸 RM 25 exc postage . #tudungbawalfareha #bawalfareha #bawalchiffonplain #bawalmurah #bawalsquare #bawalsatin #bawalsatinvalentino #satinfareha

Talk Scarves Tq so much for the people who joined our giveaway and we will do it ag

Talk Scarves

  • 17.10.2017 19:49
  • 0

Tq so much for the people who joined our giveaway and we will do it again so make sure you guys ON NOTIFICATIONS on us !!! there are always huge giveaways coming soon. 😍 congratulations to the winner 1. @nadzziera 2. @_intanmysara Please and please and please DM us your detail to claim the prize within 24 hours 😍 #proudmalaysian #iamhomegrown #talkscarves #tudungruffle #duckscarves #naelofar #bawalsatin #bawalmurah #ruffles #ootd #bazarpaknil #sayajualshawl #trustedseller #talkscarvesfeeback #ariani #naelofarhijab #sugarscarf #tudungpeople #asyalliescarves #edast #tudungmurah #bawalchiffon #bawalruffle #snowcapmurah #bawalchiffonputih #letscantik #janganmengata #fashionvalet #senjascarf #shawlmurahmalaysia

Muslimah_Dress_Enterprise RM15 SAHAJA 💵😱BAWAL SATIN LASERCUT ❤️10 HELAI = RM120 SAHA

Muslimah_Dress_Enterprise

  • 17.10.2017 19:43
  • 0

RM15 SAHAJA 💵😱 BAWAL SATIN LASERCUT ❤️ 10 HELAI = RM120 SAHAJA 20 HELAI = RM220 SAHAJA #bawalbuluhati #bawalbuluhativiralll🔊🔊🔊🔊🔔🔔🔔😍😍🔔👇👇👇👇 #instantbawalchiffon #bawallaser #bawalchiffonpastel #bawalchiffon #bawalhelwa #bawalsaudia #bawalchiffonlasercut #bawalsaudiadenim #bawalborongmurah #shawlariani #shawlzehra #bawalchiffonmurah #bawalchiffonpastel #shawlzehralofa #shawlzehramurah #shawlariani #shawlarianimurah #bawallasercut #bawalrufflebulumurah #telekunglace #telekungmurah #telekungarafahlace #telekungpalingmurah #bawalrufflebulu #instantsaraceline #bawalrufflebulus #tudungraya #bawalsatin #bawalruffleonline #bawalsatinlasercut

Korea Premium Brooch New Arrival Korean BroochHarga borong RM7Sebarang pertanyaan/order:

Korea Premium Brooch

  • 17.10.2017 19:35
  • 0

New Arrival Korean Brooch Harga borong RM7 Sebarang pertanyaan/order: PM 019.5299251 #broochuniq #brooch #broochkorea #broochmurah #keronsang #keronsangmurah #pinshawl #borongbrooch #borongkeronsang #borong #bawal #shawl #tudung #instantshawl #borongbrooch #borongkeronsang #bawalpucci #bawalsatin #bawalmurah #bawalcrepe

BAWALSATIN PLAIN❣️BAWALORGANZA Assalamualaikum Lovelies ❣️.Atas permintaan kesayangan sis semua

BAWALSATIN PLAIN❣️BAWALORGANZA

  • 17.10.2017 19:27
  • 0

Assalamualaikum Lovelies ❣️ . Atas permintaan kesayangan sis semua,,Bawal Chiffon voile already in stock 😘😚jom grab colour2 peberet awk semua sblm licinnn 😁 Happy shopping Lovelies ❤️ . BAWAL CHIFFON VOILE Bidang 45 Material Heavy Chiffon . 🌸Sangat mudah dibentuk 🌸Tidak panas dan Tidak jarang 🌸Sgt selesa dipakai . RM 18 sahaja RM 18 sahaja RM 18 sahaja 3pcs FREE POSTAGE 🎈🎈🎈 . 💌Whatsapp 017-9092324 . #bawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonvoile #bawallofa #bawalborong #bawalsatin #bawalsatinexclusive #bawalsatinborong #bawalsatinplain #bawalsatinplainmurah #bawalsatinpucci #bawalmanik #bawalorganza #tudungorganza #bawalsatinmurah #plainsatin #squarescarf #satinplain #satinscarf #bawalpucci #tudungbawal #tudungbawalsatin #tudungbawalchiffon #nursajat #naelofarhijab #revolusibawal

BAWALSATIN PLAIN❣️BAWALORGANZA Assalamualaikum Lovelies ❣️.Atas permintaan kesayangan sis semua

BAWALSATIN PLAIN❣️BAWALORGANZA

  • 17.10.2017 19:26
  • 0

Assalamualaikum Lovelies ❣️ . Atas permintaan kesayangan sis semua,,Bawal Chiffon voile already in stock 😘😚 Happy shopping Lovelies ❤️ . BAWAL CHIFFON VOILE Bidang 45 Material Heavy Chiffon . 🌸Sangat mudah dibentuk 🌸Tidak panas dan Tidak jarang 🌸Sgt selesa dipakai . RM 18 sahaja RM 18 sahaja RM 18 sahaja 3pcs FREE POSTAGE 🎈🎈🎈 . 💌Whatsapp 017-9092324 . #bawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonvoile #bawallofa #bawalborong #bawalsatin #bawalsatinexclusive #bawalsatinborong #bawalsatinplain #bawalsatinplainmurah #bawalsatinpucci #bawalmanik #bawalorganza #tudungorganza #bawalsatinmurah #plainsatin #squarescarf #satinplain #satinscarf #bawalpucci #tudungbawal #tudungbawalsatin #tudungbawalchiffon #nursajat #naelofarhijab #revolusibawal

rose&beads.scarves ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah te

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:29
  • 0

ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah terpikat?? 😘 apa yang ditunggukan lagi?? bunga ditaman kami sudah mekar menanti anda untuk dipetik. 😋 bagi pencinta tudung bunga2, kami mempersembahkan 2 jenis collection baru kami yang mampu buat hati anda bergetar. 💓 🌹Long Shawl (Light cream & light purple) Material : Satin silk Measurement : 1.8 m x 0.7 m 1) CUSTOM PRINTED- Design ini tidak akan dapat dimana-mana. 2) EXCLUSIVE dan LIMITED 3) Terdapat dalam bentuk square( tudung bawal) dan long shawl. Jadi pilihan di tangan semua 4) Disertakan dengan exclusive box & card 5) Material amat selesa, tak jarang & best Ready stock price : Rm 79 sebarang pertanyaaan atau pembelian, sila whatsapp kami ya?? 😉 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

rose&beads.scarves ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah te

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:29
  • 0

ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah terpikat?? 😘 apa yang ditunggukan lagi?? bunga ditaman kami sudah mekar menanti anda untuk dipetik. 😋 bagi pencinta tudung bunga2, kami mempersembahkan 2 jenis collection baru kami yang mampu buat hati anda bergetar. 💓 🌹Long Shawl (Light cream & light purple) Material : Satin silk Measurement : 1.8 m x 0.7 m 1) CUSTOM PRINTED- Design ini tidak akan dapat dimana-mana. 2) EXCLUSIVE dan LIMITED 3) Terdapat dalam bentuk square( tudung bawal) dan long shawl. Jadi pilihan di tangan semua 4) Disertakan dengan exclusive box & card 5) Material amat selesa, tak jarang & best Ready stock price : Rm 79 sebarang pertanyaaan atau pembelian, sila whatsapp kami ya?? 😉 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

Pemborong Tudung Shawl Murah BEST SELLERBAWAL SATIN TURKI LAMIZ BDG 60.🌸Material: Dull Satin

Pemborong Tudung Shawl Murah

  • 17.10.2017 18:27
  • 1

BEST SELLER BAWAL SATIN TURKI LAMIZ BDG 60 . 🌸Material: Dull Satin 🌸Measurement: Bidang 60 🌸Warna random . Harga 20 helai SM RM235 || SS RM245 . Harga dah termasuk postage . Whatsapp 0192600035 - #bawalsatincorak #arabicwideshawl #bawalcrepe #bawalturki #bawalturkiborong #bawalturkimurah #bawalturkiprinted #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallamiz #bawalturkibidang60 #bawalbidang60 #bawalsatinborong #bawalsatinturki #bawalpucci #bawalsatincorak #bawalsatin #bawalmurah #bawalturki #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale

rose&beads.scarves ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah te

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:25
  • 0

ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah terpikat?? 😘 apa yang ditunggukan lagi?? bunga ditaman kami sudah mekar menanti anda untuk dipetik. 😋 bagi pencinta tudung bunga2, kami mempersembahkan 2 jenis collection baru kami yang mampu buat hati anda bergetar. 💓 🌹Square Scarves (Light cream & light purple) Material : Satin silk Measurement : 1.1 m x 1.1 m (bidang 45) 1) CUSTOM PRINTED- Design ini tidak akan dapat dimana-mana. 2) EXCLUSIVE dan LIMITED 3) Terdapat dalam bentuk square( tudung bawal) dan long shawl. Jadi pilihan di tangan semua 4) Disertakan dengan exclusive box & card 5) Material amat selesa, tak jarang & best Ready stock price : Rm 79 sebarang pertanyaaan atau pembelian, sila whatsapp kami ya?? 😉 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

rose&beads.scarves ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah te

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:24
  • 0

ROSALINDA PREMIUM 🌹🌹🌹 Mata sudah tertarik?? 😍Hati sudah terpikat?? 😘 apa yang ditunggukan lagi?? bunga ditaman kami sudah mekar menanti anda untuk dipetik. 😋 bagi pencinta tudung bunga2, kami mempersembahkan 2 jenis collection baru kami yang mampu buat hati anda bergetar. 💓 🌹Square Scarves (Light cream & light purple) Material : Satin silk Measurement : 1.1 m x 1.1 m (bidang 45) 1) CUSTOM PRINTED- Design ini tidak akan dapat dimana-mana. 2) EXCLUSIVE dan LIMITED 3) Terdapat dalam bentuk square( tudung bawal) dan long shawl. Jadi pilihan di tangan semua 4) Disertakan dengan exclusive box & card 5) Material amat selesa, tak jarang & best Ready stock price : Rm 79 sebarang pertanyaaan atau pembelian, sila whatsapp kami ya?? 😉 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

Pemborong Tudung Shawl Murah BEST SELLERBAWAL SATIN TURKI LAMIZ 31.🌸Material: Dull Satin🌸

Pemborong Tudung Shawl Murah

  • 17.10.2017 18:23
  • 0

BEST SELLER BAWAL SATIN TURKI LAMIZ 31 . 🌸Material: Dull Satin 🌸Measurement: Bidang 45 🌸Warna random . Harga 20 helai SM RM140 || SS RM150 . Harga dah termasuk postage . Whatsapp 0192600035 - #bawalsatincorak #arabicwideshawl #bawalcrepe #bawalturki #bawalturkiborong #bawalturkimurah #bawalturkiprinted #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallamiz #bawalsatinborong #bawalsatinturki #bawalpucci #bawalsatincorak #bawalsatin #bawalmurah #bawalturki #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale

Pemborong Tudung Shawl Murah BEST SELLERBAWAL SATIN TURKI LAMIZ 30.🌸Material: Dull Satin🌸

Pemborong Tudung Shawl Murah

  • 17.10.2017 18:21
  • 0

BEST SELLER BAWAL SATIN TURKI LAMIZ 30 . 🌸Material: Dull Satin 🌸Measurement: Bidang 45 🌸Warna random . Harga 20 helai SM RM140 || SS RM150 . Harga dah termasuk postage . Whatsapp 0192600035 - #bawalsatincorak #arabicwideshawl #bawalcrepe #bawalturki #bawalturkiborong #bawalturkimurah #bawalturkiprinted #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallamiz #bawalsatinborong #bawalsatinturki #bawalpucci #bawalsatincorak #bawalsatin #bawalmurah #bawalturki #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale

Pemborong Tudung Shawl Murah BEST SELLERBAWAL SATIN TURKI LAMIZ 28.🌸Material: Dull Satin🌸

Pemborong Tudung Shawl Murah

  • 17.10.2017 18:21
  • 0

BEST SELLER BAWAL SATIN TURKI LAMIZ 28 . 🌸Material: Dull Satin 🌸Measurement: Bidang 45 🌸Warna random . Harga 20 helai SM RM140 || SS RM150 . Harga dah termasuk postage . Whatsapp 0192600035 - #bawalsatincorak #arabicwideshawl #bawalcrepe #bawalturki #bawalturkiborong #bawalturkimurah #bawalturkiprinted #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallamiz #bawalsatinborong #bawalsatinturki #bawalpucci #bawalsatincorak #bawalsatin #bawalmurah #bawalturki #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale

Pemborong Tudung Shawl Murah BEST SELLERBAWAL SATIN TURKI LAMIZ 27.🌸Material: Dull Satin🌸

Pemborong Tudung Shawl Murah

  • 17.10.2017 18:20
  • 0

BEST SELLER BAWAL SATIN TURKI LAMIZ 27 . 🌸Material: Dull Satin 🌸Measurement: Bidang 45 🌸Warna random . Harga 20 helai SM RM140 || SS RM150 . Harga dah termasuk postage . Whatsapp 0192600035 - #bawalsatincorak #arabicwideshawl #bawalcrepe #bawalturki #bawalturkiborong #bawalturkimurah #bawalturkiprinted #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallamiz #bawalsatinborong #bawalsatinturki #bawalpucci #bawalsatincorak #bawalsatin #bawalmurah #bawalturki #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale

BAWAL CHIFFON PASTEL MURAH Item: Bawal Chiffon B45Price: RM15/pcPostage:SEMENANJUNG RM8 for

BAWAL CHIFFON PASTEL MURAH

  • 17.10.2017 18:08
  • 0

Item: Bawal Chiffon B45 Price: RM15/pc Postage: SEMENANJUNG RM8 for 1-3 pcs RM10 for 4 pcs Free postage for 5 pcs and above SABAH & SARAWAK RM12 for 1-3 pcs RM14 for 4 pcs Add RM5 from the total of scarf prices for 5 pcs and above Example: buy 5 pcs = rm75 + rm5 Refer to the NEWEST list & LATEST picture and click the link in bio to order. Out of stock colours will be updated immediately. Colour J01-cream J02-barley white J03-champagne J04-mustard gold J05-tomato ❌ (sold out) J06-coral pink J07-cotton candy J08-old rose ❌ (sold out) J09-pink daisy J10-sand beach ❌(sold out) J11-carnation beach ❌ (sold out) J12-misty rose ❌ (sold out) J13-lemonade ❌ (sold out) J14-dusty pink J15-nostalgia rose ❌ (sold out) J16-nude pink ❌ (sold out) J17-cadillac pink ❌ (sold out) J18-pink peony J19-rosewood ❌ (sold out) J20-blood J21-plum J22-lavender ❌ (sold out) J23-sky blue J24-royal blue J25-navy blue J26-natural beige J27-burly wood ❌ (sold out) J28-milk chocolate ❌ (sold out) J29-cocoa powder J30-dark chocolate ❌ (sold out) J31-mountain fresh J32-celadon J33-cadet blue ❌ (sold out) J34-jeans ❌ (sold out) J35-light grey J36-grey ❌(sold out) J37-dark grey J38-black #bawalchiffonpastel #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalsatin #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffonplain45 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalmurahmalaysia #bawalchiffonfeedback

rose&beads.scarves sudah jatuh cinta kah dengan

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:04
  • 0

sudah jatuh cinta kah dengan "teaser" new collection kami tu?? 😉 nah.. sempena perayaan DEEPAVALI ni, kami mempersembahkan "bawal heavy chiffon" yang sangat cantik bak bunga rose yang mekar gitu. 🌹😍 so, apa lagi gaiss?? 😋tambahkan lagi collection tudung anda dengan new collection kami ini yang didatangkan dengan pelbagai colour menarik yang mampu menarik hati anda. 😍😉 material 👉🏻 heavy chiffon measurement 👉🏻 bidang 45 sebarang pertanyaan atau pembelian, sila whatsapp pada kami ya?? 😘 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

rose&beads.scarves sudah jatuh cinta kah dengan

rose&beads.scarves

  • 17.10.2017 18:03
  • 0

sudah jatuh cinta kah dengan "teaser" new collection kami tu?? 😉 nah.. sempena perayaan DEEPAVALI ni, kami mempersembahkan "bawal heavy chiffon" yang sangat cantik bak bunga rose yang mekar gitu. 🌹😍 so, apa lagi gaiss?? 😋tambahkan lagi collection tudung anda dengan new collection kami ini yang didatangkan dengan pelbagai colour menarik yang mampu menarik hati anda. 😍😉 material 👉🏻 heavy chiffon measurement 👉🏻 bidang 45 sebarang pertanyaan atau pembelian, sila whatsapp pada kami ya?? 😘 www.wasap.my/60166475388 #rose&beads.scarves #uitmkedah #uitmdihatiku #ent530 #am228 #eusahawan #ucanduit #momoiroscarves #momoiroqueens #customadeshawl #customadebawal #shawlterbaru #shawlsatin #bawalmuslimah #bawalsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalcorak #tudungbawalbunga #squareshawls #squareprintedscarf #shawlkeknis #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalsatinsilk #hijab #hijabtutorial #tutorialtudung #tutorialhijab

BAWAL CHIFFON PASTEL MURAH She is wearing our signature bawal chiffon on burly wood 😍#bawalc

BAWAL CHIFFON PASTEL MURAH

  • 17.10.2017 18:02
  • 0

She is wearing our signature bawal chiffon on burly wood 😍 #bawalchiffonpastel #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalsatin #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffonplain45 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalmurahmalaysia #bawalchiffonfeedback

BORONG TUDUNG SHAWL MURAH Bawal Favourite Tahun Ni!! ..Bawal Heavy Chiffon Bidang 45  cantik m

BORONG TUDUNG SHAWL MURAH

  • 17.10.2017 18:02
  • 0

Bawal Favourite Tahun Ni!! . . Bawal Heavy Chiffon Bidang 45 cantik manis simple 🌺 . 🌸Size : Bidang : 45 🌸Material : Heavy Chiffon (best sangat senang bentukkk 🤗) 🌸Warna : 20 warna 🌸 🌸Harga Promo : RM170 SM / RM180 SS . Jom borong? Whatsapp admin RC +60136284088 . #bawalchiffon #borongbawalchiffon #borongtudungbawal #bawalbidang45 #bawalheavychiffon #bawalsquare #bawalmesir #bawalturki #bawalsatin #bawalpucci #bawalsaudya #bawalkangaroo #kelantan #terengganu #johor #perak #pahang #singapore #sabah #sarawak #brunei #borongshawl #borongmurah #sayajualborong #sayajualmurah #borongtudung

#CYBERSALE #DROPSHIPWANTED ! Who's ready for the weekend? 🙋  Don't forget you can still purchase

#CYBERSALE #DROPSHIPWANTED !

  • 17.10.2017 17:56
  • 0

Who's ready for the weekend? 🙋 Don't forget you can still purchase any BL Bawal with 10% OFF !! WHILE STOCK LAST. So hurry up 😍 Stay Safe and Happy HoliYAAAY Girls ! 💋💋 Disclaimer: We do not own this picture. Just a #Hijabinspiration for reference ________________________ #bawalinspiration #bawaltutorial #bawalstyle #squarescarfhijab #squarescarfstyle #hijabista #bawaleyelash #tudungbawal #bawalmurah #rahaelhaute #rahaelhautecatalog #rahaelhauteempire #bawalsatin #dropship #dropshipwanted #dropshipneeded #bawalfeather #fastmoney #bazarpaknil #bawaleyelash #tudungbawal #bawalmurah #rahaelhauteempire #rahaelhaute #bawalsatin #rahaelhautecatalog #bawaleyelash #tudungbawal #bawalmurah #rahaelhauteempire #rahaelhaute #bawalsatin #rahaelhautecatalog #cybersale #sale #yearendsale #dropshipwanted #stockistwanted

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:49
  • 2

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:49
  • 1

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:48
  • 2

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:48
  • 2

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:47
  • 1

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:47
  • 4

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:46
  • 0

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:46
  • 1

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

BAWAL/ KHIMAR / INSTANT SHAWL Sarung Je terus Comel. Kalau macam ni hari hari saya. Kerja berlambak

BAWAL/ KHIMAR / INSTANT SHAWL

  • 17.10.2017 17:46
  • 0

Sarung Je terus Comel. Kalau macam ni hari hari saya. Kerja berlambak macam mana pon senyum je settle kan. Tudung Cantik Hati Senang 😍. - Kitty Instant Rm59. 2 HELAI RM110 shj. - Whatsapp me now: +6012 7217632 / click link at bio. #dearsweetynaurah #dsproperhijab #tudunglabuh #khimarlabuh #bawallabuh #bawalsatin #bawalbidang60 #bawalsatinlabuh #shawlsatinlabuh #shawllabuh #instantshawllabuh #tudungsarunglabuh #bawalchiffonlabuh #borongtudung #boronginstantshawl #borongbawalchiffon #borongkhimar #bawalchiffonmalaysia #khimarmalaysia #instantshawlmalaysia #uiamgombak #uiamkuantan #uiampj #uiampagoh #johordarultazim

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:46
  • 4

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:45
  • 4

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc RESTOCK!!!!LIMITED!! ..Maleena Square Scarf •Istimewanya Square

REA▪️Scarf▪️Tudung▪️Herba▪️etc

  • 17.10.2017 17:44
  • 2

RESTOCK!!!!LIMITED!! . . Maleena Square Scarf • Istimewanya Square Scarf; • ❤️Warnanya yang Cantik ❤️Mudah & senang dibentuk ❤️Selesa dipakai ❤️material kain Satin yang Sangat SOFT & sejuk • Material : MATTE SATIN . 💖Size : 45” x 45” . 💖Color : 20 colors . 💖Finishing : Maleena Signature Hem(LASER CUT) • . . SALES ANNIVERSARY RM41 sehelai!!JIMAT RM19 Normal Price RM60/pcs Tak termasuk kos pos . . SALES TAMAT 20 Oktober !! . . Whatsapp 01132693038 . . #bawalbasic #bawalsatin #bawalplain #bawalviral #bawal #tudungbawal #uum #uitm #unimas #ums #upm #koleksibawal #koleksisatin #bazaarpaknil #bazar #bazarpaknil #kedaionline #artisfesyen #bridesmaid #kenduri #kendurikesyukuran #majlis #satinbawal #sayajualtudung #utm #utem #gadishijab #malaysiafesyen #fesyenwanita #hadiah

BAWAL | SHAWL ❤ LUXE BASIC SQUARE SCARF ❤.CODE : HONEY GOLD.👄Status : AVA

BAWAL | SHAWL

  • 17.10.2017 17:33
  • 0

❤ LUXE BASIC SQUARE SCARF ❤ . CODE : HONEY GOLD . 👄Status : AVAILABLE Price : sehelai rm39 , 3 for rm100 Postage : FREE . 👄material : light weight perfect smooth & silky matte satin ( MONACO ITALIAN SILK ) with perfectly neat  baby seam tailoring . 👄size : bidang 45 " ( 110CM × 110CM ) adjustable to 50 #luxebellebyzyra To order , kindly whatsap : 01120599356 #LuxeBasic #Luxebelle #Luxebellebasic #BawalSatin #bawalsatinplain #BawalSatinexlusive #bawalcantik #bawallovers #bawalplaincantik #bawalsatinlovers #bawalsatinsenang #bawalsatinmudahbentuk #tudungraya

Korea Premium Brooch New Arrival Korean BroochHarga borong RM7Sebarang pertanyaan/order:

Korea Premium Brooch

  • 17.10.2017 17:20
  • 0

New Arrival Korean Brooch Harga borong RM7 Sebarang pertanyaan/order: PM 019.5299251 #broochuniq #brooch #broochkorea #broochmurah #keronsang #keronsangmurah #pinshawl #borongbrooch #borongkeronsang #borong #bawal #shawl #tudung #instantshawl #borongbrooch #borongkeronsang #bawalpucci #bawalsatin #bawalmurah #bawalcrepe

DoubleCtScarVeS_byezlina Siapa pernah rasa insecure bila keluar berjalan? Rasa tudung yang kor

DoubleCtScarVeS_byezlina

  • 17.10.2017 17:15
  • 1

Siapa pernah rasa insecure bila keluar berjalan? Rasa tudung yang korang pakai tu tak cukup labuh je nak elakkan dari mata yang memandang. . . Kak ct nak bagitahu korang, brand Ezlina ni memang pakar tudung korang. Labuh dia memang awesome! 👍 . . Labuh dia boleh tutup punggung tau. Siap ada saiz dari L sampai 3XL haa. Kita pilih je suka labuh tahap mana 😉 . . In shaa Allah lepasni korang nak pergi jalan mana-mana rasa secure je 😉 . . #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #onlineshopping #kakishopping #kakishoppingonline #syjualtudung #tudung #shawl #selendang #tudungmurah #tudunglawa #tudunglabuh #selendanglabuh #muslimahfashion #muslimahfashion #muslimahstyle #onlineseller #syjualonline #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcrepe #bawallabuh #bawalsatin #bawalpucci #bawalcantik #shawlmurah #shawllabuh #shawlinstant #ajimaura #terapiinstagram

Bawal | Shawl | Shoes Bawal Chiffon Pastel 😍RM18👉 Type square bawal👉 Material c

Bawal | Shawl | Shoes

  • 17.10.2017 17:06
  • 0

Bawal Chiffon Pastel 😍 RM18 👉 Type square bawal 👉 Material chiffon ringan 👉 Measurement 45"x45" 👉 Bidang 45" Untuk order 👇 📸 Screenshot item 📲 Dm atau whatsapp 0196174720 #tudung #tudungmurah #bawal #shawl #bawalmurah #bawalsatin #bawalprinted #bawalorganza #bawalchiffon #shawlbubble #bidang45 #haydascarf #pastel #terengganu #pahang #ootd #trustedseller

Bawal | Shawl | Shoes Bawal Chiffon Pastel 😍RM18👉 Type square bawal👉 Material c

Bawal | Shawl | Shoes

  • 17.10.2017 17:05
  • 0

Bawal Chiffon Pastel 😍 RM18 👉 Type square bawal 👉 Material chiffon ringan 👉 Measurement 45"x45" 👉 Bidang 45" Untuk order 👇 📸 Screenshot item 📲 Dm atau whatsapp 0196174720 #tudung #tudungmurah #bawal #shawl #bawalmurah #bawalsatin #bawalprinted #bawalorganza #bawalchiffon #shawlbubble #bidang45 #haydascarf #pastel #terengganu #pahang #ootd #trustedseller

Bawal | Shawl | Shoes Bawal Chiffon Pastel 😍RM18👉 Type square bawal👉 Material c

Bawal | Shawl | Shoes

  • 17.10.2017 17:05
  • 0

Bawal Chiffon Pastel 😍 RM18 👉 Type square bawal 👉 Material chiffon ringan 👉 Measurement 45"x45" 👉 Bidang 45" Untuk order 👇 📸 Screenshot item 📲 Dm atau whatsapp 0196174720 #tudung #tudungmurah #bawal #shawl #bawalmurah #bawalsatin #bawalprinted #bawalorganza #bawalchiffon #shawlbubble #bidang45 #haydascarf #pastel #terengganu #pahang #ootd #trustedseller

📌BAWAL COTTON VOILE RM10 ●INSTANT 2FACE KAMILIA●Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI

📌BAWAL COTTON VOILE RM10

  • 17.10.2017 17:02
  • 0

●INSTANT 2FACE KAMILIA● Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI ●material:heavy chiffon... Murah bukan?? @gorgeous_hijabs ...Haa so, kalau korang berkenan... Whatsapp 0189014910... #bawalplain #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawal #bawalmurah #bawalchiffonlabuh #bawalsatin #tudungmurahmurah #tudungmurah #instantshawlmurah #instantbawal #instantdoubleloop #instant2face #instantbawalmurah #instantshawllabuh #instantshawl #bawal #bawalcrepe #bawalcrepemurah #sayajual #shawl #shawlmurah #tudungmurahbrunei #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalchiffonvoilemurah #bawalcottonmurah #bawalcottomrm10

📌BAWAL COTTON VOILE RM10 ●INSTANT 2FACE KAMILIA●Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI

📌BAWAL COTTON VOILE RM10

  • 17.10.2017 17:02
  • 0

●INSTANT 2FACE KAMILIA● Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI ●material:heavy chiffon... Murah bukan?? @gorgeous_hijabs ...Haa so, kalau korang berkenan... Whatsapp 0189014910... #bawalplain #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawal #bawalmurah #bawalchiffonlabuh #bawalsatin #tudungmurahmurah #tudungmurah #instantshawlmurah #instantbawal #instantdoubleloop #instant2face #instantbawalmurah #instantshawllabuh #instantshawl #bawal #bawalcrepe #bawalcrepemurah #sayajual #shawl #shawlmurah #tudungmurahbrunei #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalchiffonvoilemurah #bawalcottonmurah #bawalcottomrm10

📌BAWAL COTTON VOILE RM10 ●INSTANT 2FACE KAMILIA●Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI

📌BAWAL COTTON VOILE RM10

  • 17.10.2017 17:00
  • 1

●INSTANT 2FACE KAMILIA● Sarung 2kali trus siap.. ●RM23SEHELAI ●material:heavy chiffon... Murah bukan?? @gorgeous_hijabs ...Haa so, kalau korang berkenan... Whatsapp 0189014910... #bawalplain #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawal #bawalmurah #bawalchiffonlabuh #bawalsatin #tudungmurahmurah #tudungmurah #instantshawlmurah #instantbawal #instantdoubleloop #instant2face #instantbawalmurah #instantshawllabuh #instantshawl #bawal #bawalcrepe #bawalcrepemurah #sayajual #shawl #shawlmurah #tudungmurahbrunei #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalchiffonvoilemurah #bawalcottonmurah #bawalcottomrm10

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:50
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:50
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:50
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:50
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:49
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

PALAZZO BOOTCUT RM 39 HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak e

PALAZZO BOOTCUT RM 39

  • 17.10.2017 16:42
  • 0

HAPPY DEEPAGAJI SALE come again 🤙🏻 okay siapa yang mintak akak extend promo sbb hari tu tak berkesempatan joint, haaa meyh order sekarang sementaraa stocks warna masih banyak lagi 😘😘 . . PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 PROMO 4 PCS RM 100🎉🎊🎁 . BOLEH MIX OKAY!🌷 . cepat whatsapp akak 011-2673 4526 sementara stocks warna masih ada & limited time only!🎈 . . #palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:38
  • 1

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

borong instant bawal chiffon Bawal printed bidang 60😍😍😍.Harga untuk 20 helai sudah terma

borong instant bawal chiffon

  • 17.10.2017 16:35
  • 0

Bawal printed bidang 60😍😍😍 . Harga untuk 20 helai sudah termasuk postage. Material: Satin Bidang 60 Color macam dalam gambar. Ada repeat color. Whatsapp sekarang 0167171069 #bidang60#bawalturkimurah #bawalturki #bawalturkiborong #borongbawalbidang60 #bawalprinted #bawalbidang60 #borongbawal #bawalsatinprinted #bawalsatin #hijabwholesale #tudunglabuh #khimar #bawalsatinbidang60 #bawalbidang60 #pemborongtudungtermurah #koleksibawalhan

borong instant bawal chiffon Bawal printed bidang 60😍😍😍.Harga untuk 20 helai sudah terma

borong instant bawal chiffon

  • 17.10.2017 16:33
  • 0

Bawal printed bidang 60😍😍😍 . Harga untuk 20 helai sudah termasuk postage. Material: Satin Bidang 60 Color macam dalam gambar. Ada repeat color. Whatsapp sekarang 0167171069 #bidang60#bawalturkimurah #bawalturki #bawalturkiborong #borongbawalbidang60 #bawalprinted #bawalbidang60 #borongbawal #bawalsatinprinted #bawalsatin #hijabwholesale #tudunglabuh #khimar #bawalsatinbidang60 #bawalbidang60 #pemborongtudungtermurah #koleksibawalhan

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:33
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:33
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:33
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:32
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:31
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:31
  • 1

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:31
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:30
  • 1

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:30
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:30
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

wawachantique BUBBLE PRINTED SHAWLMaterial : Bubble chiffonSize : approximately 1.

wawachantique

  • 17.10.2017 16:29
  • 0

BUBBLE PRINTED SHAWL Material : Bubble chiffon Size : approximately 1.8m x 0.75m (Baby seam) . Price : RM12/pcs Postage: 1-5 pcs RM8 (SM) / RM12 (SS) . Whatsapp 0194570812. *Color might be slightly different due to lighting and screen resolution #setiaalam #shahalam #bawalcrepe #bawalneelofa #bawalcotton #shawlfringe #shawlarab #arabicshawl #bawalmurah #bawalsatin #bawallamiz #printedshawl #bubbleshawl #bawalkangaroo #bubbleprintedshawl #bubbleprinted #borongbubble #shawlkeknismurah #shawlkeknis #bawalsatin #bawalklcc #bawalpuccimurah #taiping #ipoh #melaka #shawlmurah #paidreviewmurah #swapreview #bawalchiffon #bawalheavychiffon #shawlkeknis #borongtudung #bawalcrepe

TUDUNG BORONG MURAH 😍 H&M INSPIRED PLAIN WIDESHAWL LACE-Material: Cotton StrechableMeasur

TUDUNG BORONG MURAH 😍

  • 17.10.2017 16:29
  • 0

H&M INSPIRED PLAIN WIDESHAWL LACE - Material: Cotton Strechable Measurement: 1.8Mx0.7M . Plain cotton wideshawl with lace. Jatuh hatinyaaa 😍 . 🌸Warna2 random sahaja . HARGA OFFER DAH TERMASUK POSTAGE RM160 SM RM170 SS . Whatsapp to order +6010-9113330 - #bawal #bawalmurah #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzamalaysia #bawalorganzaborong #bawalcotton #bawalcottonbulu #bawalbulu #bawaltabur #bawaldiamond #bawalsatin #bawaldullsatin #cottonwideshawl #qishawideshawl #arabicwideshawl #gridwideshawl #hmwideshawl #softcottonwideshawl #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

TUDUNG BORONG MURAH 😍 H&M INSPIRED PLAIN WIDESHAWL LACE-Material: Cotton StrechableMeasur

TUDUNG BORONG MURAH 😍

  • 17.10.2017 16:26
  • 0

H&M INSPIRED PLAIN WIDESHAWL LACE - Material: Cotton Strechable Measurement: 1.8Mx0.7M . Plain cotton wideshawl with lace. Jatuh hatinyaaa 😍 . 🌸Warna2 random sahaja . HARGA OFFER DAH TERMASUK POSTAGE RM160 SM RM170 SS . Whatsapp to order +6010-9113330 - #bawal #bawalmurah #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzamalaysia #bawalorganzaborong #bawalcotton #bawalcottonbulu #bawalbulu #bawaltabur #bawaldiamond #bawalsatin #bawaldullsatin #cottonwideshawl #qishawideshawl #arabicwideshawl #gridwideshawl #hmwideshawl #softcottonwideshawl #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

TUDUNG|BAWAL|SHAWL|INSTANT [Play video] Tutorial bawal manis Bidang  55..Cuma RM49 jerr sis. Ko

TUDUNG|BAWAL|SHAWL|INSTANT

  • 17.10.2017 16:26
  • 2

[Play video] Tutorial bawal manis Bidang 55. . Cuma RM49 jerr sis. Kombo 2 helai RM90 exc postage. . Nak order? Jom Whatsapp terus ke 013-3007519

TUDUNG BORONG MURAH 😍 JUWITA DEWI PREMIUM COTTON WIDESHAWL-Kain cotton best berkualiti pr

TUDUNG BORONG MURAH 😍

  • 17.10.2017 16:22
  • 0

JUWITA DEWI PREMIUM COTTON WIDESHAWL - Kain cotton best berkualiti premium dihias dengan lace tepi border. Cantik sangattt. Very the arabic gegirls gituu 😍 . Material: Cotton Measurement: 1.8Mx1.0M . 🌸Warna2 random sahaja . WHOLESALE ✨10PCS - RM170 SM/RM180 SS ✨20PCS - RM260 SM/RM270 SS . Whatsapp to order +6010-9113330 - #bawal #bawalmurah #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzamalaysia #bawalorganzaborong #bawalcotton #bawalcottonbulu #bawalbulu #bawaltabur #bawaldiamond #bawalsatin #bawaldullsatin #cottonwideshawl #qishawideshawl #arabicwideshawl #gridwideshawl #softcottonwideshawl #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

TUDUNG BORONG MURAH 😍 JUWITA DEWI PREMIUM COTTON WIDESHAWL-Kain cotton best berkualiti pr

TUDUNG BORONG MURAH 😍

  • 17.10.2017 16:21
  • 0

JUWITA DEWI PREMIUM COTTON WIDESHAWL - Kain cotton best berkualiti premium dihias dengan lace tepi border. Cantik sangattt. Very the arabic gegirls gituu 😍 . Material: Cotton Measurement: 1.8Mx1.0M . 🌸Warna2 random sahaja . WHOLESALE ✨10PCS - RM170 SM/RM180 SS ✨20PCS - RM260 SM/RM270 SS . Whatsapp to order +6010-9113330 - #bawal #bawalmurah #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzamalaysia #bawalorganzaborong #bawalcotton #bawalcottonbulu #bawalbulu #bawaltabur #bawaldiamond #bawalsatin #bawaldullsatin #cottonwideshawl #qishawideshawl #arabicwideshawl #gridwideshawl #softcottonwideshawl #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia

TUDUNG BORONG MURAH 😍 JUWITA SERI PREMIUM COTTON WIDESHAWL-Kain cotton best berkualiti pr

TUDUNG BORONG MURAH 😍

  • 17.10.2017 16:20
  • 0

JUWITA SERI PREMIUM COTTON WIDESHAWL - Kain cotton best berkualiti premium dihias dengan lace tepi border. Cantik sangattt. Very the arabic gegirls gituu 😍 . Material: Cotton Measurement: 1.8Mx1.0M . 🌸Warna2 random sahaja . WHOLESALE ✨10PCS - RM170 SM/RM180 SS ✨20PCS - RM260 SM/RM270 SS . Whatsapp to order +6010-9113330 - #bawal #bawalmurah #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzamalaysia #bawalorganzaborong #bawalcotton #bawalcottonbulu #bawalbulu #bawaltabur #bawaldiamond #bawalsatin #bawaldullsatin #cottonwideshawl #qishawideshawl #arabicwideshawl #gridwideshawl #softcottonwideshawl #tudungborong #pemborongtudung #pemborongmalaysia