blancaproject instagram photo

#

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 17.08.2018 21:28
  • 0

The headhunter@pangait is here!!! 😈 Done 6.00 & 7.00pm classes at F45 Desa Park..hoho This is the 301 spartan.. πŸ’ͺ🏼 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil City - Pavillion 2

  • 16.08.2018 10:13
  • 3

Jarang berhensem2 sekarang ni..sesekali bulih bah.. 😎 Mau jumpa important client..kasi ensomboi dulu..hoho Sebelum pigi karja..wajib breakfast (bukan promote Milo..haha) #blancaproject #301spartan #intellectualpropertyexec #fitnessconsultant #breakfast #karja #sepetan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Puncak Jalil

  • 15.08.2018 18:00
  • 2

I'm back!!! 107.5kg RAW squat with my all time favorite training method (5x5)+1..hoho Almost 1 week & a half since i was involved in an accident & injured my knee..but here i am again.. 😎 Glad to be back to do what i've use to loved before..so mission to Alif 3.0 is start now!!! **my knee injury level now are 70% OK.. **sorry if my form was too bad..still in recovery process.. **MUST do squat to strengthen my knee back.. #blancaproject #301spartan #squat #tahantukul #backtogymlife #fitnessconsultant #manasudahkoejamlimbanganbilang3bulanbaruokhaha

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Somewhererelax

  • 15.08.2018 13:27
  • 0

Jika ku air wudhumu.. Menjadi serimu.. Dalam 5 waktu.. Uisehhh.. πŸ˜‚ Malam ni kita pigi gym..rehab phase for my knee since the accident.. πŸ’ͺ🏼 #blancaproject #301spartan #chillout #afterwork #eveningrelax #tamantaman

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 09.08.2018 08:52
  • 2

Kisah kepentingan mendaftar karya anda sebagai harta intelek.. Kenal kartunis UJANG?? Pencipta & pelukis watak Ujang@Aku Budak Minang dalam majalah Gila-Gila.. Bila Ujang keluar dari majalah Gila-Gila, dia tidak boleh bawa watak Ujang itu di dalam majalah atau komik lain walhal watak Ujang itulah yang menaikkan namanya sebagai seorang kartunis tersohor pada waktu itu.. Sebab UJANG tidak dibenarkan membawa watak ciptaannya?? Majalah Gila-Gila telah CLAIM watak Ujang@Aku Budak Minang adalah HAK EKSLUSIF untuk majalah Gila-Gila..sedihkan.. Selepas keluar dari majalah Gila-Gila, UJANG berusaha buat komik kartun sendiri & buka kolam memancing untuk meneruskan hidup tetapi semuanya tidak bertahan lama.. Tambah perit bila kes watak Ujang@Aku Budak Minang dibawa ke mahkamah & UJANG sebagai pencipta & pelukis disaman oleh hasil ciptaannya sendiri.. Moral of the story.. Karya anda adalah IDEA anda..USAHA anda..TITIK PELUH anda.. Daftarlah IDEA anda sebagai Harta Intelek untuk menjadikan ianya HAK EKSLUSIF anda.. DM saya untuk maklumat lanjut pendaftaran Harta Intelek.. #blancaproject #301spartan #hartaintelek #intellectualproperty #trademarkyouridea #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil City - Pavillion 2

  • 08.08.2018 17:12
  • 2

Depression for a moment.. πŸ˜‘ Can't train properly like usual due to still recovery from previous injury.. Rasa macam Boyka sudah training sambil kaki sebelah pingka2.. Aiyoo.. #blancaproject #301spartan #sepetan #kemurunganseketika #jiwakelajuan #bukanyakuza

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 08.08.2018 08:34
  • 0

Anda sebagai company owner or business owner?? Ada produk, brand, design atau logo baru?? Takut orang lain tiru idea anda dalam produk, brand, design atau logo anda?? Lindungilah hak ekslusif produk, brand, design & logo anda dengan mendaftarkan cap dagangan (trademark registration) anda.. DM untuk sebarang pertanyaan & bantuan.. #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #intellectualpropertyexec #trademarkyourbrand #trademarkregistration #capdagangan #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

  • 07.08.2018 10:53
  • 4

Kompom Mr Wong punya kerja ni kasi offer.. πŸ˜‚ Pok2 mau kerja di Qatar..kena offer Special Officer di Macau plak..aiyooo.. Tinguklah dulu interview macam mana nanti.. **its good when you have wide networking with your previous clients.. πŸ‘πŸΌ **zhong guo de ceo..abiz..haha #blancaproject #301spartan #hikmahdisebalikaccident #belumkompomtingukduluapakanaoffer #workworkwork #cingcongcingcong

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Denai Alam Community

  • 01.08.2018 10:14
  • 0

Layan COD time lunch hour..hoho Kali ni pigi Denai Alam pula.. Saya adalah agen sah Jamu Mutyara..yezzaa.. Boleh COD seluruh Selangor & KL (bulih bah kalau ko..sa layan saja..haha) Antara manfaat yang diperolehi apabila mengamalkan Jamu Mutyara : β€’ Merawat luka dalaman selepas bersalin β€’ Merawat keputihan β€’ Mengecutkan rahim / peranakan β€’ Membuang angin β€’ Memulihkan tenaga β€’ Awet muda β€’ Membantu menambah susu badan β€’ Membantu menurunkan berat badan β€’ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/punggung) **RM68 sebotol.. **beli sebotol ada caj COD..beli lebih dari sebotol teda caj COD biarpun jauh2 (janji area Selangor & KL lah..haha) **jamu untuk PEREMPUAN sahaja.. #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 28.07.2018 15:26
  • 0

Trip2 fit konon..haha Abiz mengajar group training..coach pun mau workout juga.. 😎 Ada sikit workout pun jadilah..hoho Supaya tagap bulih antak si bulat.. #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #standingroller

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 28.07.2018 11:05
  • 2

No..not God of Thunder.. ⚑ Tapi kalau antak urang pakai tukul ni bulih keluar thunder juga..hoho **don't worry..gambar ni teda kena mengena dengan nyawa si bulat..sekadar gambar biasa saja.. 😈 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #godofhammer

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

  • 24.07.2018 11:00
  • 0

Ada 2 orang sudah DM tanya pasal tutor untuk Kelas Bahasa Mandarin.. Memang saya ada buat Kelas Bahasa Mandarin tapi buat masa ini untuk kawan2 sahaja but still berbayar.. 😎 Atas permintaan..mungkin akan start buat Kelas Bahasa Mandarin yang lebih proper next month.. Detail Kelas Bahasa Mandarin.. Kuota : Limited for 5 person only (susah fokus ajar ramai2.. πŸ˜‚) Masa : 1-1.5 hour.. Tempat : Saya cari dulu sebab sebelum ni ajar kawan2 di mamak sahaja..haha tapi kompom area BUKIT JALIL sahaja ya.. Sesi : 8x per month (2x per week).. Yuran : Jeng3..haha saya caj RM200 per month sahaja..murah kah?? Haha.. Kenapa murah?? Sebab saya tak janji pun yang belajar boleh sampai fasih berbahasa Mandarin (lagi lama ambil kelas mungkin bolehlah..haha) tapi at least boleh faham & tahu bila berkomunikasi Bahasa Mandarin..mungkin boleh tolong tunjuk arah kalau ada tourist China sesat jalan (selalu kena..haha) Bahh..cukup 5 kuota kelas bulih start sudah.. 😎 #blancaproject #301spartan #mandarinclass #tutorialclass #3rdlanguages #bukanbelajarmakioranghaha

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 24.07.2018 05:52
  • 0

Penerangan ringkas & mudah Harta Intelek & jenis2 Harta Intelek.. #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #intellectualpropertyexec #xspecrzconsultancy #businessonestopcentre #trademarkyourbrand

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 23.07.2018 11:17
  • 0

Settle semua ni bulih balik awal sudah..uisehhh.. πŸ˜‚ Ni lah yang dinamakan trip2 rajin.. 😎 Mau balik angkat tu besi2..supaya bulih antak si bulat.. #blancaproject #301spartan #ipexec #xspecrzconsultancy #businessonestopcentre #macammanasudahmaufotostatni

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Puncak Jalil

  • 20.07.2018 17:58
  • 5

Fall in love back to what i used to love before.. Sweats & Steels.. πŸ˜‚ Mau training jadi kuat balik supaya bulih tarik lori lagi..hoho **body under connstruction.. πŸ›  **mau kasi kalah si bulat atlas stone walaupun dia mimang kalah..haha #blancaproject #301spartan #backtogymlife #fallinloveagain #sweatsandsteels #maujadiseterungmanbalik

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 18.07.2018 12:58
  • 0

Jummm balik..mau workout malam nanti.. 😏 #blancaproject #301spartan #sepetan #intellectualpropertyexec #workdone #sinyum2

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

The Star Health Expo

  • 15.07.2018 16:51
  • 0

Done my session with the topic of "Introducing to Calisthenics Workout" with proper demo.. πŸ’ͺ🏼 Thanksv to Tuuetor for hook me into this program.. 😎 #blancaproject #301spartan #fitnessconsultant #calisthenicsinstructor #starhealthexpo2018 #tuuetor

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil, Kuala Lumpur

  • 14.07.2018 08:30
  • 1

So it's confirmed..hoho Event : Star Health Expo 2018 Venue : Mid Valley Exhibition Centre Date : 14-15 July 2018 My 1st time give fitness talk at main stage.. πŸ˜‚ Sebelum ni bagi fitness talk di kelas2 atau kuliah kicik ja.. Nevez boss..haha Thanksv to Tueetor for giving me this opportunity.. 😎 See you guys there..hoho **cari nama sa disitu..haha #blancaproject #301spartan #starhealthexpo2018 #tueetor #fitnessconsultant #calisthenicsinstructor

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Plaza Arkadia Desa Park City

  • 13.07.2018 12:42
  • 2

πŸ˜‘ #blancaproject #301spartan #sepetan #salamjumaat #warnaunguungu #tunggumaumengajar

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Mont Kiara

  • 12.07.2018 19:00
  • 0

Back to teach at Mont Kiara today.. 😁 Tonight classes is very the full house..haha Have some fun torture them (in a good & healthy way.. 😈) #blancaproject #301spartan #f45 #f45montkiara #grouptraining #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kg melayu subang

  • 11.07.2018 11:13
  • 2

Lepas abiz settle semua kerja di office & meeting with prospect..kita main COD.. 😎 Saya juga agen sah Jamu Mutyara..yezzaa.. Boleh COD seluruh Selangor & KL (bulih bah kalau ko..sa layan saja..haha) Antara manfaat yang diperolehi apabila mengamalkan Jamu Mutyara : β€’ Merawat luka dalaman selepas bersalin β€’ Merawat keputihan β€’ Mengecutkan rahim / peranakan β€’ Membuang angin β€’ Memulihkan tenaga β€’ Awet muda β€’ Membantu menambah susu badan β€’ Membantu menurunkan berat badan β€’ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/punggung) **RM68 sebotol.. **beli sebotol ada caj COD..beli lebih dari sebotol teda caj COD biarpun jauh2 (janji area Selangor & KL lah..haha) **jamu untuk PEREMPUAN sahaja.. #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil, Malaysia

  • 10.07.2018 13:53
  • 4

Confirmed..hoho Demo apa?? Of cozlah demo Raver.. πŸ™ Inilah masanya ayahanda sendiri persembahkan gerakan helikopter setaraf langit tanpa bayang..hoho See you guys there this weekend.. 😎 #blancaproject #301spartan #fitnessconsultant #starhealthexpo2018 #raverdemo #fitnessconvention

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Amir Kadir Malaysia Butik

  • 10.07.2018 11:26
  • 1

Dulu deal as one of Amir Kadir model.. Now deal as a business person pula.. Glad that i can help abang Amir Kadir regarding Intellectual Property matters.. Looking forward for this.. 😊 #blancaproject #301spartan #amirkadir #intellectualproperty #fashion #exmodel #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil, Malaysia

  • 10.07.2018 10:14
  • 0

Acah2 salt bae.. πŸ”ͺ πŸ₯© Ni kalau kasi lebat lagi moustache & beard smart kali..hoho #blancaproject #301spartan #saltbaewannabe #sepetan #shades

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Taman Rimba Riang

  • 09.07.2018 12:49
  • 3

Sesekali bawa bekal for lunch sambil duduk2 di taman..hoho Barulah ravers sejati.. πŸ™ #blancaproject #301spartan #budakravers #lunchatpark #bawabekalsebabacah2jagamakan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil, Malaysia

  • 06.07.2018 05:34
  • 0

Messy temple + sepetan.. #blancaproject #301spartan #messytemple #sepetan #salamjumaat #tgif

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Restoran Nasi Kandar Al Barkath

  • 05.07.2018 05:57
  • 0

Last night mandarin class with these two fellas..hoho Class venue at mamaksss.. πŸ˜‚ 1st lesson is numbers & directions (senang saja maaa..haha) Will not teach new syllabus if they couldn't pass 1st lesson.. **upah mengajar belanja makan durian.. **ada 1 urang lagi student tapi tia datang..kana tandang pigi pilipin..haha #blancaproject #301spartan #mandarinclass #aliflaoshi #wodexuesheng #durianatmamaksss

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 04.07.2018 07:21
  • 0

To all business owners.. Did your business & company need : ● Company name registration?? ● Brand trademark registration?? ● Intellectual Property licensing registration?? ● Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) certification?? ● JAKIM halal certification?? ● Legal advisory or contract draf for business agreement?? ● & many others related to BUSINESS?? We at XSPec RZ Consultancy are your BUSINESS ONE STOP CENTRE!! Do contact me or DM for more info about business related services & consultation.. #blancaproject #301spartan #xspecrzconsultancy #businessonestopcentre #intellectualproperty #businessservices #upscaleyourbusiness

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 03.07.2018 18:19
  • 0

Setting up equipments & stations for 6.00pm & 7.00pm classes.. 😎 **jadi rutin mingguan sudah balik kerja terus mengajar..hoho **training diri sendiri teda kah?? πŸ˜‚ #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 02.07.2018 11:49
  • 1

Company open house for Raya.. 😎 Majlis sederhana & meriah.. Tia ramai tapi kualiti.. **lepas ni kerja kuat2 lagi..hoho **thanksv for the treat boss.. **yang lukis gambar urang2 tu saya..haha #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #xspecrzconsultancy #openhouse #rayakansebulan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 02.07.2018 09:52
  • 1

Anda ada produk sendiri tapi belum mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?? Jangan risau..kami boleh membantu anda segala proses dari yang pertama sehingga produk anda mendapat kelulusan KKM.. Kami juga boleh membantu anda untuk mendapatkan Sijil Halal daripada JAKIM untuk produk anda bagi yang mengutamakan kebersihan untuk pengguna anda.. Hanya perlu DM saya untuk maklumat lanjut.. #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #kkm #jakim #xspecrzconsultancy

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 29.06.2018 12:13
  • 2

Abiz karja terus pigi gym sambung mengajar lagi.. 😎 Layan fighting video lah dulu sementara tunggu class 6.00pm nanti..hoho #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 29.06.2018 07:46
  • 0

Tahukah anda selepas ini tidak akan ada lagi penyanyi bernama ELLA kerana ELLA telah mendaftarkan nama dia sebagai Hak Ekslusif untuk dia SAHAJA.. Ingin tahu bagaimana anda boleh mendaftarkan Harta Intelek anda sebagai Hak Ekslusif anda SAHAJA?? Just DM me.. 😎 **our company services was strongly recommended by ELLAβ„’ #blancaproject #301spartan #ella #nametrademark #intellectualproperty #xspecrzconsultancy

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

myatag.com

  • 28.06.2018 19:01
  • 0

One shot of arrow will go through your heart.. 😎 #blancaproject #301spartan #yellowarrow #teambuildingactivity #myatag #xspecrzconsultancy

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

myatag.com

  • 28.06.2018 18:10
  • 1

Company team building activity with management on thursday.. Hunger game war.. 🏹 **work hard..play hard..hoho #blancaproject #301spartan #myatag #archerywar #hungergames #xspecrzconsultancy

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil, Malaysia

  • 27.06.2018 17:26
  • 9

Layan main bula di rumah sajalah.. ⚽ Belum juga final kan.. 😏 South Korea Vs Germany.. Tapi sa sukung France..hoho #blancaproject #301spartan #worldcup2018 #southkoreavsgermany #france2018worldcupwinner #maubettinglahni

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 27.06.2018 07:59
  • 0

LINDUNGI HAK EKSLUSIF ANDA β€œHarta intelek ni macam harta persendirian juga, kalau dia rasa penting, kalau dia taknak haknya β€˜diambil’ atau dicuri orang lain, dia kena daftar,” Ketua Pengarah MyIPO, Datuk Shamsiah Kamaruddin Ingin mengetahui lebih lanjut bagaimana anda boleh melindungi perniagaan & hak ekslusif anda?? Hanya perlu DM saya & saya akan terangkan secara lebih terperinci.. Alif 0128668690 #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #hartaintelek #myipo #protectyourbusiness

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil City - Pavillion 2

  • 26.06.2018 07:18
  • 2

Punca senang hati walalupun dilanda musibah selalu.. Breakfast with ramen & nescafe everyday.. 😎 **punca ensomboi pun makan ramen juga..haha #blancaproject #301spartan #breakfast #ramenlover #forfitnessthisisnotgoodhaha #makandulusebelumkarja

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kotadamansara

  • 25.06.2018 11:58
  • 4

Macam mana dorang bulih tau?? Haha.. Insyaallah kalau ada rezeki nanti..joinlah.. Setakat ni teda halangan.. **masih ada rezeki dalam fitness industry walaupun slowdown sekarang (buzy)..syukur..hoho **susah jadi trainer yang ensomboi.. πŸ˜‚ #blancaproject #301spartan #fitnessevent #fitnessconsultant #parttimetrainer #ensomboitrainer #sepetan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Denai Alam U16/66

  • 24.06.2018 14:38
  • 0

Meeting with prospect for better understanding about Intellectual Property..hoho Just contact me..we set appointment..& i'll go to meet you for explanation.. 😎 To all business owners..want to know more about how you can protect your brand?? **wiken pun karja..no hal bah..kefahaman anda keutamaan saya..uisehh..haha #blancaproject #301spartan #weekendgetaway #intellectualproperty #myipo #helpingbusinessowners

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil City - Pavillion 2

  • 23.06.2018 03:03
  • 0

Bangun awal pagi2 time weekend ni mau pigi mana?? πŸ˜‚ Mau pigi running (sejak bila jadi runner ni..haha) Back to martial art training lah ni ada lari2..hoho By the way kepagian guys.. 😎 #blancaproject #301spartan #morningvibes #kepagian #barumauberjinak2lari2 #martialartrun

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 22.06.2018 18:56
  • 0

Back to fitness lifestyle.. πŸ’ͺ Continue to workout after finished my group training classes..hoho **sandi mau start balik ni..haha **workout sampai tutup kadai.. πŸ˜‚ #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #punyaensomboisayanihaha

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Restoran Murni Bkt Jalil

  • 21.06.2018 17:41
  • 10

Dinner with my very long time no see close friend & classmate..Maggie Tomyam..haha One of my few friends that i can define as "TRUE FRIENDS".. **baru tau sudahlah rumah dakat..tempat karja pun dakat.. πŸ˜‚ #blancaproject #301spartan #uitmsabahbatch2007 #89baby #sepetan #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bukit Jalil National Stadium

  • 21.06.2018 13:20
  • 3

Santai after back from work..hoho #blancaproject #301spartan #santai #stadiumbukitjalil #ipguy #intellectualproperty

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

XSPec RZ Consultancy

  • 21.06.2018 07:12
  • 0

- Trademark Registration - Patent Registration - Industrial Design Registration - Copyright Voluntary Notification - Legal Advisory - Contract Drafter - Halal Certification - Intellectual Property Licensing Anda mau dapat komisyen mudah?? Senang sahaja.. Perkenalkan kepada saya kawan2 or kenalan anda yang memerlukan khidmat saya seperti diatas.. Anda tidak perlu berkata2..let me do the talk.. 😎 For every deal cases..i give you RM xxx as your commission.. Easy right..just introduce.. πŸ‘ **my service is including Sabah & Sarawak (jangan risau..sana pun sa bulih urus..tia lupa tampat sendiri..teda beza price juga..hoho) #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #tmyourlogo #importantoftrademark #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kampung Rampayan Menggatal

  • 18.06.2018 16:33
  • 0

Open house ex pesilat olahraga UiTM Sabah.. πŸ’ͺ Chaow2lah lexter..haha **gaya masih ada walaupun weight banyak tia in..haha **rindu pula mau beraksi balik..hoho **penyumbang2 pingat untuk UiTM Sabah.. #blancaproject #301spartan #silatolahraga #uitmsabah #fighters #martialartist

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Unit Sukan UiTM Sabah

  • 18.06.2018 11:57
  • 2

Melawat kawasan tempat membesar dengan sihat..haha Ni malam mau serbu rumah siapa ahh.. 😏 **rindu pula zaman jadi atlet uni..hoho #blancaproject #301spartan #uitmsabah #purpletheme #4thraya #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 17.06.2018 11:29
  • 2

Danding Bin Ulut Big Family (not complete..huhu) **muslim + non muslim..it's normal in our big family.. 😎 **suang lotud original sabahan..yezzaaa..hoho #blancaproject #301spartan #dandingulutfamily #suanglotud #3rdraya #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 16.06.2018 15:39
  • 2

Spot the difference between dapat duit raya & tia dapat..haha #blancaproject #301spartan #2ndraya #tahunakhirdapatduitraya #lastbujangtahunni #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 16.06.2018 13:13
  • 2

Santai di posisi tunggu tetamu datang beraya.. 😏 Sandilah buat muka begini kalau tetamu mau datang beraya..haha **this is my normal face..hoho #blancaproject #301spartan #2ndraya #yellowgoldtheme #sepetan #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 16.06.2018 06:54
  • 0

Rare ni pigi open house kana kasi hidang ikan bakar.. 🐟 Mimang licin lah..hoho **balik Sabah barulah merasa begini ni.. 😎 #blancaproject #301spartan #raya1st #lepaksampaimalam #ikanbakarnyaman

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 15.06.2018 09:35
  • 3

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir & Batin.. ハッピーエむド.. **jangan kasi tapuk kamurang punya kari kambiang.. 😏 #blancaproject #301spartan #selamathariraya #bulihmakanberabissudah #pemburukarikambing #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 14.06.2018 11:06
  • 0

Sambil kemas rumah sambil main muzik lagu raya.. 🎹 Barulah macam abdul wahub ulam raja..haha **apa kau lagu?? **bisuk bulih jadi tabarus sudah makan berabis.. 😈 #blancaproject #301spartan #bisukrayasudah #mainmuzik #keyboardist #musicguy

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 13.06.2018 12:34
  • 0

Reincarnation of Almond London : The Legend Continue..hoho Jangan salah faham..bukan sa buat ni..big boss yang buat.. Sa belum unlocked lagi skill buat biskut..kalau skill makan biskut sa campin..haha **berapa nilai hantaran kalau lelaki campin buat ni?? 😏 #blancaproject #301spartan #kitchenbattle #almondlondon #tukangkasiabizkalausudahsiap #adabanyaklagibiskutlain #projekraya2018

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 13.06.2018 09:22
  • 0

2nd Projek Raya 2018.. Main putung2 kayu bikin outdoor punya meja & bangku.. βš’ Bulihlah chill out diluar rumah dengar bunyi katak & cengkerik sambil kana tiup2 angin..nyaman..hoho **beli plywood kasi patah 3..stand meja & bangku chainsaw pokok sukun saja.. πŸ‘ #blancaproject #301spartan #rayaproject #mainputung2 #tanakkampung #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandau Kota Marudu, Sabah, Malaysia

  • 12.06.2018 08:43
  • 8

1st Projek Raya 2018.. Main lukis2 dinding rumah.. 🎨 Kampung boiii back to kampung..yezzzaa.. **back to nature..hoho #blancaproject #301spartan #rayaproject #mainlukis2 #tanakkampung #originalsabahan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Mood Republik, Pwtc

  • 09.06.2018 18:11
  • 0

Sambil berjual Jamu Mutyara di booth Mood Republic sambil share info & detail pasal Intellectual Property..hoho **jaga booth dari jam 4.00-9.00pm.. 😎 **terlepas majlis berbuka dengan uchux..huhu #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 08.06.2018 16:13
  • 3

Coaching sampai juling.. πŸ˜‚ Mau ready2 step untuk gathering besok.. Uchux & the gang tia tau Ayahanda Raver Borneo sudah lama disini.. 😎 KLCC akan bermandi darah besok.. πŸ’ͺ🏼 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #sungkaitimeclass

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Glenmarie, Shah Alam

  • 08.06.2018 04:47
  • 0

Anda seorang usahawan makanan yang ingin melindungi nama produk anda?? Anda seorang pereka fesyen yang ingin melindungi fesyen rekaan anda?? Anda seorang pengusaha kosmetik yang ingin melindungi produk kecantikan anda?? Anda seorang jurulatih kecergasan yang ingin trademark-kan senaman ciptaan anda?? Anda seorang penulis lirik atau penulis novel yang ingin melindungi karya anda?? Atau anda mempunyai syarikat & perniagaan yang ingin anda lindungi daripada diciplak orang lain?? Just contact me to know more how you can protect your Intellectual Property.. 😎 #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #trademarkyourbusiness #xspecrzconsultancy #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Puncak Jalil

  • 07.06.2018 18:36
  • 0

Restock Jamu Mutyara for this weekend event.. 😎 As usual..I'm an official agent for Jamu Mutyara..hoho **can COD to all Selangor & KL area for free (if buy 2 bottle & above) **postage to all Malaysia including Sabah & Sarawak.. πŸ’ͺ🏼 **RM68/per bottle #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Glenmarie, Shah Alam

  • 07.06.2018 04:51
  • 13

5 reasons why you should trademark your brand/logo.. πŸ‘πŸΌ For more details just asked me & I'll explain it to you.. β„’ #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #trademarkyourbusiness #xspecrzconsultancy #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Perbadanan Putrajaya

  • 06.06.2018 14:54
  • 0

Alhamdulillah..sungkai.. 😎 #blancaproject #301spartan #sungkai #syukur #tialamabulihbalikrayasudah

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Glenmarie, Shah Alam

  • 06.06.2018 06:16
  • 5

Since many have asked what is actually my current job now, here it is guys.. Currently I'm working as an Exec in Intellectual Property industry.. Meanwhile Fitness Trainer is just my part-time job (tia bulih lari dari Fitness industry sebab one of my passion.. 😎) **I'm also part-time jamu seller.. πŸ˜‚ **want to know more about Intellectual Property & how it can give benefit to your business or your things, just find me or I'll explain later.. πŸ‘πŸΌ #blancaproject #301spartan #intellectualproperty #trademarkyourbusiness #xspecrzconsultancy #myipo

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 05.06.2018 19:34
  • 7

Coaching time..hoho Only few comes today.. 😌 **saja mau kasi tinguk si jimmy the jibby.. 😏 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #sungkaitimeclass

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Glenmarie, Shah Alam

  • 04.06.2018 11:57
  • 23

I'm 29 years old today.. πŸ˜‚ Thanksv mom for having me almost 3 decades ago.. 😘 **lagi 1 tahun mau masuk 3 series club sudah..haha **stay humble & happy go lucky always.. 😎 #blancaproject #301spartan #sweet29 #masihmudadanbergetah #foreveryoung #sepetan

Young OG, 203 πŸ“ ⁢𓅓 Just turned 20 & Im only getting better, If i haven’t passed you yet

Young OG, 203 πŸ“ ⁢𓅓

  • 01.06.2018 16:53
  • 50

Just turned 20 & Im only getting better, If i haven’t passed you yet, watch me catch up now!! #geminiseason #unogang #blancaproject #staytuned

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Megan Avenue 2

  • 23.05.2018 17:47
  • 1

What a day..hoho #blancaproject #301spartan #1stday #rezekiramadhan #ramadhanchallenge #carimakanmaaa

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 22.05.2018 16:21
  • 3

Come on ladies..don't give up.. Picked up the weight.. You doing good..perfect.. Ayat wajib time mengajar.. 😏 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #myparttimejob

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandar Pinggiran Subang

  • 22.05.2018 11:58
  • 6

Kita datang dengan cara baik..kita pergi pun kena cara baik.. 😁 My last day here as tomorrow will have a new job..hoho Better offer & better opportunity..why not.. 😎 But thanksv to my current company for giving me chance to gain knowledge..all the best guys.. πŸ’ͺ #blancaproject #301spartan #lastday #newoffer #betteropportunity #jangantanyamanamata #adiosdropmic

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Bandar Pinggiran Subang

  • 22.05.2018 05:31
  • 4

Salam 6th Ramadhan..hoho Puasa kah?? 😏 #blancaproject #301spartan #ramadhan #puasakah #fastingmonth #sedekahsinyum2

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Desa Park

  • 21.05.2018 16:19
  • 0

Looks like I will regularly "sungkai" during training session.. πŸ˜‚ Apa bulih buat..cari makan..hoho **siuk pula di Desa Park ni..kalau lah sa ada rumah disini.. 😏 #blancaproject #301spartan #f45 #f45desapark #grouptraining #fitnessconsultant #myparttimejob

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 19.05.2018 17:56
  • 6

Song : Iman Mutiara By : Raihan Cuba try test nasyid akustik..mentanglah bulan puasa sekarang.. 😏 #blancaproject #kasitambahhujan #coversong #guitar #musichealsoul #sukasuka

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Mont Kiara

  • 18.05.2018 16:14
  • 1

Done my night group fitness session..hoho Back to back class at 6.00pm & 7.15pm.. 😎 My 1st time "sungkai" sambil mengajar..haha **disuruh bergambar tutup mata lah pula..panat puasa kah?? Haha.. #blancaproject #301spartan #f45 #f45montkiara #grouptraining #fitnessconsultant #sungkaitimeclass

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 17.05.2018 00:34
  • 0

Sahur2.. 😎 Selamat menunaikan ibadah puasa Ramadhan semua..hoho **jangan tanya mata pigi mana..pagi2 mimang macam tu.. #blancaproject #301spartan #sahur #ramadhanmubarak #puasasudah #sepetan

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

KLCC Park

  • 16.05.2018 16:11
  • 6

Dinner at park after finished today works..hoho Nyaman.. 😎 #blancaproject #301spartan #klccpark #dinner #nyamanstay2patah #bisukpuasasudah

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Damansara, Kuala Lumpur, Malaysia

  • 15.05.2018 06:24
  • 2

Assalamualaikum & morning guys.. 😎 Mulakan hari ini dengan Jamu Mutyara..hoho Antara manfaat yang diperolehi apabila mengamalkan Jamu Mutyara : β€’ Merawat luka dalaman selepas bersalin β€’ Merawat keputihan β€’ Mengecutkan rahim / peranakan β€’ Membuang angin β€’ Memulihkan tenaga β€’ Awet muda β€’ Membantu menambah susu badan β€’ Membantu menurunkan berat badan β€’ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/punggung) Price : RM68 I'm official agent of Jamu Mutyara for Kota Damansara area.. **jamu dipercayai sejak turun temurun.. πŸ‘ **khas untuk WANITA sahaja ya..kalau bukan WANITA jangan tubal mau pigi try juga.. 😏 #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

F45 Training Mont Kiara

  • 14.05.2018 15:57
  • 5

Officially I'm back to fitness industry.. πŸ’ͺ Being appointed as a part-time Group Training Instructor for F45 Training Club at Mont Kiara & Desa Park branch..hoho **no personal training session at the moment..too busy for my life..haha **banyak bebeh sini.. 😎 #blancaproject #301spartan #f45 #functional45 #grouptraininginstructor #fitnessconsultant #fitnesslife

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 13.05.2018 16:04
  • 10

Quest to 5000x burpees continue.. √ 100 floor leg raise √ 100 reverse crunch √ 250 burpees (only 5% from target..huhu) √ countless rope jump √ countless turning kick drill **extra 2kg weight on each feet for whole workout.. **can you guess which feet will move 1st in this stance?? 😎 #blancaproject #301spartan #roadto5000burpees #freeletics #weekendworkout #pulitikbikinserabut #focusback

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 11.05.2018 16:25
  • 1

Enough with politics 1st..focus back on fitness life.. Done 100x burpees & countless of rope jump.. Get back on mission to become the 1st man from Malaysia (as far as I know) to finish 5000x burpees.. **trying to fulfill one of 2018 wish list.. 😎 **wearing 2kg extra weight on my wrist for the whole training..hoho **banyak perUBAHan beberapa hari ni..sa pun mau berUBAHlah.. πŸ˜‚ #blancaproject #301spartan #freeletics #100burpees #questfor5000burpees #backtozero

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Gym, UiTM Sabah

  • 06.05.2018 17:08
  • 6

Zaman2 awal baru mau kenal apa itu GYM time study.. πŸ˜‚ Time ni ajar urang pun masih FOC.. 😎 #blancaproject #301spartan #throwback #earlygym #uitmsabah #ajarkawan2

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 04.05.2018 04:15
  • 9

Salam Jumaat from lost son of Wakanda..T'chalif.. 😎 #blancaproject #301spartan #tgif #salamjumaat #ninjaassassin #manbun

Mohd Alif

Mohd Alif "KOJIRO" M.

Kasturi Idaman Apartment

  • 01.05.2018 17:03
  • 0

Back to work again tomorrow..hoho Still have time to rest & compose my new song "Pigilah Kamu Mengundi".. 😎 Apa tu atas meja?? Jamu Mutyara.. Price?? RM68 sebotol.. Kelebihan Jamu Mutyara?? Tinguk ruangan komen.. I'm official agent of Jamu Mutyara for Kota Damansara area.. **jamu dipercayai sejak turun temurun.. πŸ‘ **jamu untuk WANITA sahaja.. 😏 #blancaproject #301spartan #jamumutyara #abamjamu #parttime #parttimebusiness #fitnessconsultant