Инстаграм cakeviral

Advertise
Kajang Brownies & Desserts Plain brownies & nutella cheesetart🍫Terima kasih sis Fatihah for yo
2
Plain brownies & nutella cheesetart🍫Terima kasih sis Fatihah for your order 🥰🥰🥰 . . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Terima kasih Cikgu Ram dari SMK Seri Mulia KL for your order.. 🍓
0
Terima kasih Cikgu Ram dari SMK Seri Mulia KL for your order.. 🍓🍓🍓 . . ✅ For custom brownies kindly whatssap for price . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
KAFE & FOOD DELIVERY Get 10% discount if you order whole burnt cheese cake for raya.. Last
Canang Cafe
8
Get 10% discount if you order whole burnt cheese cake for raya.. Last pick up on 2nd June.. Call us at 03 55100014 or wasap 019 5730691 to place ur order! #burntcheesecake #canangcafe #canangbylittlekitchen #cakeviral #berayapenuhgaya #cakeraya Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
6
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Trusted MAMASAB Agent REDVELVET FULL NUTELLA🌹.Untung ke Untung Sangat Topping penuh cen
0
REDVELVET FULL NUTELLA🌹 . Untung ke Untung Sangat Topping penuh cenggitu..😂 . PM ya yg mana nak order deserts untuk juadah hari raya..🥰 . Klang Valley boleh dapat day before raya tau..ONZ tak ONZ . #nutellaredvelvet #redvelvetcakes #mamasablovers #mamasabwarrior #cakeviral Смотреть полностью
Zack_merican Fruit pastry cake..tqsm Ruby..😍🥰😘#premiumbrowniesbyzackmeric
0
Fruit pastry cake..tqsm Ruby..😍🥰😘 #premiumbrowniesbyzackmerican #bakewithl ove #cakeviral #fruitpastrycake Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Absolutchocolat.rawang Gebu2 gebas.. ok janji ni last utk malam ni😆 jgn terliur ok.. x pe
Rawang, Selangor
8
Gebu2 gebas.. ok janji ni last utk malam ni😆 jgn terliur ok.. x pe esok boleh ordee😆👌😘 #absolutchocolatcake #absolutchocolat #cakeoftheday #cakeviral #rawang #rawangselangor #mycountryhome #emeraldlake #tamansetosa #tamanjati #tamanbersaturawang #aeonanggunrawang #codtescorawang Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Cheesetart & brownies nutella🥰🥰 Thank you dear Ira for ordering
0
Cheesetart & brownies nutella🥰🥰 Thank you dear Ira for ordering untuk buka puasa today.. . . ✅ Cheesetart 25pcs RM40 ✅ 6” nutella brownies RM15 . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
PS 👩🏼‍💼Makeup🧥JPO 👠Jovian👗 Preorder!!Daim almondy cake RM45 eachMilka hazelnut cake RM45 eachp
0
Preorder!! Daim almondy cake RM45 each Milka hazelnut cake RM45 each pickuo at Tmn Perling JB/ Damansara PJ #daimcake #cakeviral #kekviral #kekdaim #milkacake #kekmilka #cakedaim #cakemilka Смотреть полностью
PS 👩🏼‍💼Makeup🧥JPO 👠Jovian👗 Preorder!!Daim almondy cake RM45 eachMilka hazelnut cake RM45 eachp
0
Preorder!! Daim almondy cake RM45 each Milka hazelnut cake RM45 each pickuo at Tmn Perling JB/ Damansara PJ #daimcake #cakeviral #kekviral #kekdaim #milkacake #kekmilka #cakedaim #cakemilka Смотреть полностью
Ramizah Kamis As salam semua..baru dpt luruskan pinggang jap, tgk phone kejap and lp
0
As salam semua..baru dpt luruskan pinggang jap, tgk phone kejap and lps ni smbung marathon buat kuih n kek.. .. . Tgh2 baca fb sy baca comment dari mereka yg beli kek saya.. Tp ada satu ni geli hati saya, comel sgt sbb ada dialog sekali... Allah, terharunya bila customer bg feedback sgt positif, hilang rasa penat.. Alhamdulillah.. Tqso much fiza.. #rezekibulanpuasa #rezekiAllah #cakeviral #cakejejai #cakekakeija Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Salam Nuzul Quran & good morning Semuga segala amalan ibadah kita sem
0
Salam Nuzul Quran & good morning Semuga segala amalan ibadah kita semua diterima Allah Ta'alah.. Aamiin Allahumma Aamiin Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
By Idalid lara Sloth cake video!💗 enjoy:)•••••••••••••
0
Sloth cake video!💗 enjoy:) ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #cak edecorating #cake #cakes #cakepops #cakes #cakesmash #caketutorial #cakecouture #cakesinstyle #cakesinstyle #tieredcakes #caketutorial #cakevideos #cakevideo #cakeviral #cakevideosdaily #cakevids Смотреть полностью
MuMmY AmmaR CTDK pun dah rasa uols, anda bila lagi,
0
CTDK pun dah rasa uols, anda bila lagi, "tgk tu cantik kan" alahaiii, dato ct nurhaliza ni bercakap pun mcm menyanyi sedapnya. alhamdulilaah Grandma's Fruitcake, kek buah resepi nenda sejak 1929. Kalau nak beli kek dgn mummy ammar,klik link wassap dkt bio tu ye #instacake #instafamous #cakeviral #barangviral #ctdk #jbfooddelivery #kekbuah #fruitcake Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal SPARTK RUSSIAN CAKE8
0
SPARTK RUSSIAN CAKE 8" RM120 Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Ramadhan Kareem n gd morning uolssBerita baik untuk warga Johor/Sela
0
Ramadhan Kareem n gd morning uolss Berita baik untuk warga Johor/Selatan Sesapa yang berminat utk menjana pendapatan tanpa : Modal Registration fees Kedai Tak perlu bertemu customers Meredah bad traffic Etc..etc Berminat menjana pendapatan utk menambah rezeki utk family dan sebagainya? Kita yang mengubah kehidupan dgn berusaha Meh PM/WA umie..kita sama2 menjana rezeki dengan konsep sharing rezeki PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
🇸🇴🇰🇪IFRAH | Future Baker I am using #wiltontip21 ------#cakedesgin #cakedecoration #cakes
New York, New York
0
I am using #wiltontip21 - - - - - - #cakedesgin #cakedecoration #cakestutor ials #cakes #cakedecorating #viralvideos #viral #cakefun #cakedecorators #cakeviral #bakery #bake #Cake #cakepop #chocolate #yummyfood #chocolatecake #cakeboss #cakemasters #cakery #vanilla #yumm #yummyummy #buttercream #cakestvcake #cakedecoratingvideo #buttercreamfrosting Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian
0
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cak eviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake in boxKlepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #unti
0
Klepon cake in box Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelap a # #cakekinian #cakeviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian
0
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cak eviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian
0
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cak eviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian
3
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cak eviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian
3
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cak eviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts All safely delivered🥰🥰 Thank you Kak Irda, Baizura, Kak Ila, Cik
3
All safely delivered🥰🥰 Thank you Kak Irda, Baizura, Kak Ila, Cikgu Salmiah😊 . ✅Semperit Klasik ✅Nestum Chocolate ✅Almond London ✅Aiskrim cookies ✅Choc Chip Almond . . . . . . . . #biskutrayakajang #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Resep Kue dan Cake KUE BALOK BROWNIES.cr. @dapur_lindawaty.Kue balok browniesBahan2
2
KUE BALOK BROWNIES . cr. @dapur_lindawaty . Kue balok brownies Bahan 200 gr gula pasir 4 butir telur 1 sdt emulsifier (sp/tbm) 300 gr tepung terigu 1sdt baking powder 50 gr coklat bubuk 50 gr margarin 100gr coklat batang 100 gr air 1sdt vanilli . Cara membuat Campur margarin dan coklat serta air, masak hingga coklat meleleh sisihkan Lalu camput gula pasir, yekur dan emulsifier kocok hingga putih kental mengunakan mixer, rendahkan speednya ke kecil dan masukan tepung terigu bergangian dengan coklat yg sudah cair. Panggang di atas kompor dengan cetakan kue balok Panggang nya ga lama ya sampai pinggir2 nya mengering aja terus angkat kalo punya tutup yg bisa dikasih arang juga jd atas nya bisa kering dalam nya masih lumer. . . . . #kuebalokbrownies #brownies #anekabrownies #dessertbox #cakeviral #kekinian #anekaresepkue #doyanbaking #anekaresepmakanan #berbagiresep #demenbaking #shareresep #bakingcooking #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #belajarbaking #doyanmasak #lezatnikmat #panduanmemasak #doyanmasak #dapurjomblo #laperbaper #lezatnikmat #kuliner #indonesiajuarakuliners #dapurlindawaty_kuebalokbrownies #dapurlindawaty_brownies Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Antara yang hotzz dr dapur MamasabTepek harga ..senang uolss nak tau
0
Antara yang hotzz dr dapur Mamasab Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
SPECIALIST DESSERT BOX Belgian Box / Ready Sore yah 😘Pecinta Coklat Ga akan Nyesel Nyoba
4
Belgian Box / Ready Sore yah 😘 Pecinta Coklat Ga akan Nyesel Nyobain ini 😍 Rasanya Full Coklat,Dan lelehan Coklat Belgian nya lebih Tebel di atas nya di banding yg lain Lapisan Cake super lembut dan super nyoklat Mousse Coklat yg Nyoklat Cake Coklat Belgian yg Melimpah 😍 Surgaaaa banget buat pecinta Coklat 😀 #newdessertbox #madebyorder #cake #dessertbox #kuekekinian #cakejkt #cakepremium #dessert #monogramcake #cakeviral #cakedankue #tintinraynergiveaway6 #jajan #jajanantangsel #foodpedas #foodporn #jktfoodbang #dagelan #kamuharustau #jktfooddestination #attahalilintar #jajajanenak #mukbang Смотреть полностью
Montchoco_ampang Sesiapa yang hat teringin cake tu boleh la whatsapp sis 😊 jimat rm4
1
Sesiapa yang hat teringin cake tu boleh la whatsapp sis 😊 jimat rm4 tau 😍😍 Boleh beli ayaq tembikai kat bazaar 😍 WhatsApp now 0169010577 #montchoco #montchocoampang #premiumswisschocolatecake #cakeviral #cakesedap Смотреть полностью
Trusted MAMASAB Agent Tadaaaa.Perkenalkan cake yang sangat unik.. Jarang ada Kat pasaran.
0
Tadaaaa . Perkenalkan cake yang sangat unik.. Jarang ada Kat pasaran . Spartak Russian chocolate cake . Tu gambar sebiji n gambar slice . In between slice tu ada cheese.. Topping dengan chocolate callabaut yg nyum padu.. Hahaha 😜 . #spartakchocolaterussiancake #spartakrussianchocolatecake #chocolatecake #cakeviral #mamasablovers #mamasabbakery Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Nutella brownies & cheesetart for Kak Nina.. thank you kak selalu repe
0
Nutella brownies & cheesetart for Kak Nina.. thank you kak selalu repeat order🥰🥰 . . . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Hadiza ( Mc Bakery ) Fresh from openg #makcikek Dptkan di Mc Bakery ari ni, kelmarin 30bij
1
Fresh from openg #makcikek Dptkan di Mc Bakery ari ni, kelmarin 30biji xckup kek murr... Murr...murr #Rm10 ..ari ni kita top up lg.😍😍😍 #cakepops #decorationcake #cakeviral Смотреть полностью
NurainiSaad 1.Brownies Extra Drizzle (7inci)RM402.Brownies Nuts (7inci)RM403
0
1.Brownies Extra Drizzle (7inci) RM40 2.Brownies Nuts (7inci) RM40 3.Congo Bars (7inci) RM30 (Gambar kek ikut urutan list harga ok) Pm 010-565 4577 #MAMASABBakery #CakeViral Смотреть полностью
NurainiSaad 1.Pandan Gula Melaka 7inci RM4010inci RM7012inci RM902.Red Velvet
0
1.Pandan Gula Melaka 7inci RM40 10inci RM70 12inci RM90 2.Red Velvet Full Nutella 7inci RM50 10inci RM100 12inci RM135 3.Brownies Standard (7inci) RM35 (Gambar kek ikut urutan seperti list harga ok) Pm 010-565 4577 #MAMASABBakery #CakeViral Смотреть полностью
𝓢𝓾𝔃𝓪𝓷𝓪 𝓘𝓼𝓶𝓪𝓲𝓵 Part2:.Farewell cake Oishikeki .My firefighters 🔥Team Bomba Her
Balai Bomba Dan Penyelamat Sentul
1
Part2: . Farewell cake Oishikeki . My firefighters 🔥 Team Bomba Hero2 . . #pbzack @zack_ibn_umar #pbzuan #bombasentul #pbazwan @mohdazwanbinsaibi #pbamin @xmindrx #pbsyuk @syukri5777 #pbmijan @agkumohdhamizan10 . . #hero2 #bombahero #farewell #iftar #cakeviral #oishikeki @oishikeki_hq #nsstarstudio @herotheseries Смотреть полностью
𝓢𝓾𝔃𝓪𝓷𝓪 𝓘𝓼𝓶𝓪𝓲𝓵 Alhamdulillah berkesempatan juga iftar bersama2 abang bomba menikmati
Balai Bomba Dan Penyelamat Sentul
6
Alhamdulillah berkesempatan juga iftar bersama2 abang bomba menikmati Oishikeki cake viral ni.. tapi yang lawaknya.. dorg ni nyanyi besday song utk saya padahal cake tu saya order utk farewell dorg dari saya semperna kerjasama dorg yg hampir 4 bulan dlm drama Bomba Hero musim ke2. Di penghujung drama ni terasa sedih pulak bila nak berpisah dgn dorg ni.. sbb sy anggap dorg semua sebahagian family dlm production ni. Sikap dorg yg cool dan sporting tu tak akan sy lupa. Love korg semua. ❤️ . . #pbzack @zack_ibn_umar #pbzuan #bombasentul #pbamin @xmindrx #pbazwan @mohdazwanbinsaibi #pbmijan @agkumohdhamizan10 #pbsyuk @syukri5777 . #hero2 #bombahero #iftar #farewell #oishikeki #cakeviral @oishikeki_hq #nsstarstudio @herotheseries Смотреть полностью
ybMie_CooCakes Alhamdulillah dapat feedback melegakan hatiku ini drpd ✔️Seremban
1
Alhamdulillah dapat feedback melegakan hatiku ini drpd ✔️Seremban ✔️Kuala Lumpur ... yg mana berdekatan DUNGUN, boleh tinjau2 ybmie_coocakes di MOLEK BAKERI.. di PAKA, boleh usha2 intai di AUFIMART betul2 trafic light nk ke santong tu.. Semperit Lejen Coklat Cip #RasaDariHati 💞 Roger jer Kak Mie aka YbMie www.wasap.my/60129495409 www.instagram.com/ybmie_coocakes #biskutraya #ybmiecoocakes #biskutraya2019 #rasau #kerteh2 #ketengahjaya #cakeviral #biskutrayaviral2019 #biskutrayamurah Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Mix berries & Nutella cheesetart 🍇🍓 🍫..✅ 25pcs RM40 ..
0
Mix berries & Nutella cheesetart 🍇🍓 🍫 . . ✅ 25pcs RM40 . . . . . #cheesetar tkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Mix berries cheesetart 🍓 🍇..✅ 25pcs RM40 .....#cheeset
1
Mix berries cheesetart 🍓 🍇 . . ✅ 25pcs RM40 . . . . . #cheesetartkajang #ch eesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Brownies tower for Puan Poziah Rahmat.. belated mother’s day present
0
Brownies tower for Puan Poziah Rahmat.. belated mother’s day present ordered by her daughter 💕💕💕 . . ✅ For custom brownies kindly whatssap for price.. . . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Simple birthday brownies for Kak Ayu’s husband.. plain brownies with
1
Simple birthday brownies for Kak Ayu’s husband.. plain brownies with cadbury & ferrero rocher🎉🎉🎉 . . . . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
dapurkuistanaku Kleponcake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa #untikelapagul
1
Kleponcake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa #untikelapagulamera h #cakekinian #cakeviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake#kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa #untikelapagu
6
Klepon cake #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa #untikelapagulamer ah #cakekinian #cakeviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Nak buat majlis iftar ? Nak sedekah ke surau/masjid di bulan mulia ini
0
Nak buat majlis iftar ? Nak sedekah ke surau/masjid di bulan mulia ini? Or nak bawa balik ke kampung sebagai buah tangan? Sangattt sesuai. Jimat RM5,sedap dan dapat free cake lagi yang bernilai RM35... Best kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
ybMie_CooCakes Selamat mendarat dgn jayanya.. Mohon order lagi 😁 ✔️ Kuala Lump
1
Selamat mendarat dgn jayanya.. Mohon order lagi 😁 ✔️ Kuala Lumpur ✔️Seremban ✔️Putrajaya Semperit Lejen Coklat Cip www.instagram.com/ybmie_coocakes #RasaDariHati 💞 #biskutraya #ybmiecoocakes #biskutraya2019 #rasau #kerteh2 #ketengahjaya #cakeviral #biskutrayaviral2019 #biskutrayamurah Смотреть полностью
dapurkuistanaku Klepon cake yg lagi viral.Dibuat dengan 2 versiCake dengan emulsi da
4
Klepon cake yg lagi viral. Dibuat dengan 2 versi Cake dengan emulsi dan tanpa #kleponcake #klepon #kelapaunti #untikelapa # #cakekinian #cakeviral #viralcake #madebyorder #madebyme #meidafelicidapurMm #meidafelicidapurmm #dapurmm #dapurMM Смотреть полностью
KULINER DEPOK | #DEPOKFOODIES Wonderwomen- blackpanther.Nyuuum!🤗🙃Who doesnt love cheesecake
4
Wonderwomen- blackpanther . Nyuuum!🤗🙃 Who doesnt love cheesecake?! . Cheesecake On A Stick! With varian topping . Order yuk! Sensasinya seperti ice cream hihi . Depok, Indonesia Get it in online🍰 . Welcome Reseller . Hub: 085710370470 (Whatsapp) Beji, Depok - Universitas Indonesia - PNJ bisa COD ya Selain itu bisa order via ojol🤗✨ . #cheesecakefactory #cheesecakedepok #cheesecakelove #cheesecakejakarta #cheesecakedelivery #cheesecakedeliveryjakarta #cheesecakemeleleh #cheesecake 🍰 #cheesecakemurah #desertdepok #desertjakarta #idntimes #caramakanCheesecakeberbeda #cakeviral #viral #margocity #cheesecake #makananviral #hitz #stick #yummy #dagelan #ngakakkocak #foodie #fooddepok #foodjakarta #indonesia #exploredepok #explorejakarta @jktfoodbang @jktinfo @foodys @depok24jam @depok24jamkuliner @exploredepok @jakartaeatery @jktfooddestination @jakartaeatery @kuliner.depok @kuliner.depok credit: @chezze.krypton Смотреть полностью
NurainiSaad Hanya available untuk Ramadan sahaja ye.. Tapi minggu terakhir Ramadan
0
Hanya available untuk Ramadan sahaja ye.. Tapi minggu terakhir Ramadan kita stop jual tau . So 2 minggu lagi lah combo ni available 🐰🐰🐰🐰🐰 . 6 flavor dalam satu set 🐣🐣🐣🐣 Pm 010-565 4577 #MAMASABBakery #CakeViral Смотреть полностью
bakulan3d #cakeviral #moneycaketangerang #moneycakeciledug
0
#cakeviral #moneycaketangerang #moneycakeciledug
bakulan3d Money cake#cakeviral #moneycaketangerang #moneycakeciledug
0
Money cake #cakeviral #moneycaketangerang #moneycakeciledug
NurainiSaad Kat komen asyik tanya harga kan 🤣🤣🤣.Mama letak harga terus
0
Kat komen asyik tanya harga kan 🤣🤣🤣 . Mama letak harga terus senang Korang nak shopping 😜😜 Pm 010-565 4577 #MAMASABBakery #CakeViral Смотреть полностью
Trusted MAMASAB Agent Set berbuka puasa dengan family ramai2.Dengan kawan2 keer.Beli 3 p
0
Set berbuka puasa dengan family ramai2 . Dengan kawan2 keer . Beli 3 percuma terus sebiji kek dfcc 😍 . Combo paling jimat 😘😘 . Yang mana nak COD pun boleh..DM/WA tepi ye sayunk2..🥰 . wasap.my/60133506992/combo3 wasap.my/60133506992/combo3 wasap.my/60133506992/combo3 . #brownieslegend #browniesedap #browniesviral #nutellagunungberapi #congobarsedap #congobars #chocolatecake #cakesedap #cakeviral #mamasablovers #mamasabbakery #sabrinabakery Смотреть полностью
SPECIALIST DESSERT BOX BEST SELLER!! DURIAN BELGIAN100% daging Durian Asli Tampa Tambahan P
9
BEST SELLER!! DURIAN BELGIAN 100% daging Durian Asli Tampa Tambahan Perasa,essens Perpaduan Cake Coklat yang lembut,Daging Durian,dan Lelehan Coklat Belgian Yang Nikmat....Masyallah Rasa nya Enakkkkkk Bangettttt ❤❤❤ Cuzzz Mumpung Masi Ready Stok Terbatas ya 😊 #newdessertbox #madebyorder #cake #dessertbox #kuekekinian #cakejkt #cakepremium #dessert #monogramcake #cakeviral #cakedankue #tintinraynergiveaway6 #jajan #jajanantangsel #foodpedas #foodporn #jktfoodbang #dagelan #kamuharustau #jktfooddestination #attahalilintar #jajajanenak #mukbang Смотреть полностью
izzah cakes this pineapple tart is inspiration of my nenda recipe. .some people l
0
this pineapple tart is inspiration of my nenda recipe. . some people love melting tart, and others like their tart to be little bit bake . my nenda love the little bit bake. she always said to me "yong, bakar lama sikit tart tu..opah suka tart yg bakar garing sikit" . so dedicated to her, this "tart nenas nenda" is born. . p/s: nenda is Grandma..☺️☺️ . . . #kektaiping #taiping #kamunting #simpang #kekkamunting #keksimpang #taipingbaker #sayajualkek #bakerviral #cakeviral #halalcakes #cakeart #cakeboss #cakemalaysia #izzahcakes #taipingbaker #kekcantik #sayajualkeksedap #cakedesign #cakestagram #cakedesign #foodie #spoonfeed #cakedecorating #kekviral #keksedap #huffposttaste #kekmalaysia #f25gram #yumyum Смотреть полностью
ybMie_CooCakes Terima kasih membeli.. mohon beli lagi 😁😁😁 Semperit LejenCok
0
Terima kasih membeli.. mohon beli lagi 😁😁😁 Semperit Lejen Coklat Cip ✔️kerteh2 ✔️rasau ✔️ketengahjaya ✔️Dungun ✔️Paka ✔️Kemaman ✔️ Kuala Terengganu ✔️Seremban ✔️Putrajaya #RasaDariHati 💞 #biskutraya #ybmiecoocakes #biskutraya2019 #rasau #kerteh2 #ketengahjaya #cakeviral #biskutrayaviral2019 #biskutrayamurah Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannnOrang Johor,kami ada h
0
Tepek harga ..senang uolss nak tau harga kannn Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Adik beradik minipack yang meletop 😁 gitewOrang Johor,kami ada hu
0
Adik beradik minipack yang meletop 😁 gitew Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
ybMie_CooCakes Selamat mendarat dgn jayanya di 3 kawasan... ✔️Kuala Lumpur ✔️
Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia
3
Selamat mendarat dgn jayanya di 3 kawasan... ✔️Kuala Lumpur ✔️Seremban ✔️Putrajaya Semperit Lejen Coklat Cip #RasaDariHati 💞 #biskutraya #ybmiecoocakes #biskutraya2019 #rasau #kerteh2 #ketengahjaya #cakeviral #biskutrayaviral2019 Смотреть полностью
Absolutchocolat.rawang Assalammualaikum semua.. Now!! We open slot for slice cake!!! Please D
0
Assalammualaikum semua.. Now!! We open slot for slice cake!!! Please DM me for booking your slot ok👌 .Have a nice day 😘 Moist choc cake / lava milk cake #delicious #cakeviral #absolutchocolat #moistchoclatecake #lavacake #feberetfood #lovecake 😘 Смотреть полностью
🍩Donut | Cake🍰 | Dessert 🍮 To all teachers 💕#happyteachersday #happyteachersday2019 #fauzi
0
To all teachers 💕 #happyteachersday #happyteachersday2019 #fauzialebaker #cakechocolatemoist #cakeviral #kkcityonlineshop #kkbirthdaycake #kkcity #kkfood #sabahancake #foodpornsabah Смотреть полностью
SPECIALIST DESSERT BOX Belgian BoxPecinta Coklat Ga akan Nyesel Nyobain ini 😍Rasanya Fu
2
Belgian Box Pecinta Coklat Ga akan Nyesel Nyobain ini 😍 Rasanya Full Coklat,Dan lelehan Coklat Belgian nya lebih Tebel di atas nya di banding yg lain Lapisan Cake super lembut dan super nyoklat Mousse Coklat yg Nyoklat Cake Coklat Belgian yg Melimpah 😍 Surgaaaa banget buat pecinta Coklat 😀 #newdessertbox #madebyorder #cake #dessertbox #kuekekinian #cakejkt #cakepremium #dessert #monogramcake #cakeviral #cakedankue #tintinraynergiveaway6 #jajan #jajanantangsel #foodpedas #foodporn #jktfoodbang #dagelan #kamuharustau #jktfooddestination #attahalilintar #jajajanenak #mukbang Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Happy Teacher's Day..Selamat Hari Guru kpd semua warga pendidik.. jasa
0
Happy Teacher's Day..Selamat Hari Guru kpd semua warga pendidik.. jasa2 kalian dihargai hingga ke akhir hayat Utk menghargai mrk,uolss blh order yang mana suka dan kami blh hantarkan dgn kasih syg Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
izzah cakes
Taiping, Perak
4
"A good teacher know how to bring out the best in students" ~~ Charles Kuralt . if a teacher give up to teach student the right way, the student will never excel in the right way..teachers, even how hard it is, please never give up on student..you can do it!!💪🏻💪🏻💪🏻 . Happy teacher's day 🌹🌹 . . . #kektaiping #taiping #kamunting #simpang #kekkamunting #keksimpang #taipingbaker #sayajualkek #bakerviral #cakeviral #halalcakes #cakeart #cakeboss #cakemalaysia #izzahcakes #taipingbaker #kekcantik #sayajualkeksedap #cakedesign #cakestagram #cakedesign #foodie #spoonfeed #cakedecorating #kekviral #keksedap #huffposttaste #kekmalaysia #f25gram #yumyum Смотреть полностью
Kajang Brownies & Desserts Thank you Sis Fatin order brownies tower & combo box untuk celebrate b
1
Thank you Sis Fatin order brownies tower & combo box untuk celebrate birthday suami 🤗 Harap2 semuanya okay 😀😀💕 . . . . . . #cheesetartkajang #cheesetartmurah #cheesetartnutella #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual #combobox #dessertsbox #browniestowermurah #towerbrownieskl #towerbrowniesselangor #browniestowerklselangor #brownieskajang #browniesalmond #browniesviralrm10 Смотреть полностью
Bea | Self Taught Baker 🎀 🇫🇷Patience.Décorer des gâteaux c'est quelque chose qui m'apai
St. Lucia
16
🇫🇷Patience. Décorer des gâteaux c'est quelque chose qui m'apaise🤗 et pour une hyperactive comme moi c'est un miracle😜. Je me concentre à fond et prends vraiment le temps alors que si vous me connaissiez dans la vrai vie vous saurez que je suis toujours à mille à l'heure à réfléchir à 20trucs à la seconde😱 J'espère que cette vidéo vous apaisera aussi😍 _________________________________________________________ 🇺🇸Patience is Key. Decorating cake ans cupcakes really calms me down😊 It's my me time and I cherish it😍 I am an hyperactive and constantly thinking at a million things every second😱 But when I am baking and decorating I am at peace🙈 How baking makes you feel? 🎶Music: To the space | Musician: InShot . #bakingoverseas Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Kek Kukus buah.. 700g/RM40.Tahan berbulan . Diperkaya dengan  bahan p
2
Kek Kukus buah.. 700g/RM40. Tahan berbulan . Diperkaya dengan bahan premium Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
🍩Donut | Cake🍰 | Dessert 🍮 Nutella Chocolate Fudge Definitely rich with chocolate inside out.. T
0
Nutella Chocolate Fudge Definitely rich with chocolate inside out.. Tq dear Balqis...preggy adik ku sorg ni rupanya..."mengidam kak " katanya. #fauzialebaker #slicecake #cakeviral #donuts #donutalabigapple #akikah #doorgift #sabah #kotakinabalu #foodporn #homebaker #homemade #cheesecakeleleh #smallbiz #kkbirthdaycake #cakedeco #chocolatecake #nutellachocolatefudgecake Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Rasanya yaa ampunnn..tak boleh nak cakappp.. Memang tsunami tekak bila
0
Rasanya yaa ampunnn..tak boleh nak cakappp.. Memang tsunami tekak bila makan😁 Gabungan Full Nutella Tart & Whoopie King Size Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
Shifah SH 🇧🇳 Thank you @addyamaliah bersedekah #KekViralIstana 😘#CakeViral #Dess
1
Thank you @addyamaliah bersedekah #KekViralIstana 😘#CakeViral #Dessert
Johor Bahru 8’ Moist Banana Cake.terima kasih. jika ada terlebih atau terkuran
1
8’ Moist Banana Cake. terima kasih. jika ada terlebih atau terkurang, mohon dihalalkan. jangan serik. insyaAllah berjumpa lagi. setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #jbbaker #jbfood #sgfood #jbcake #bananacakejb #moistbananacakejb #kekpisangjb #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #fruitpastrycake #browniesjb Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal *BELI 1 RED VELVET CAKE LELEH* *FREE 1 JUS VIRAL* RM40Harga sama sep
0
*BELI 1 RED VELVET CAKE LELEH* *FREE 1 JUS VIRAL* RM40 Harga sama seperti biasa 🐰🐰 Cuma kali ni Free 1 jus viral, jus tak boleh pilih ⛔⛔🐝🐝🐝 random 🌹Start Esok Rabu 15.5.2019 hingga Sabtu 18.5.2019🌹 4 hari je promo ni 🐋🐋🐋🐋 taww Orang Johor,kami ada hub di Johor yaa.. cafe di Kuantan, Cyberjaya,Sentul,hub di Rawang & HQ di PJ Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan runner dan road tour So apa lagi..meh order..terus dihantar ke tangan uolss dengan kasih syg KL/Selangor/Kuantan (cover Pahang) Terengganu hari-hari ada delivery Pantai timur, selatan dan utara - special delivery 😍@dapurfaiznibu PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #deliverykl #deliveryselangor #deliverykuantan #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #kekhantaran #resepidantalambonda #tartnenas #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryNo1Malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018lain2 Смотреть полностью
SPECIALIST DESSERT BOX Choco Cheese,  Ready bbrp pcs saja....Yuk,Buat Berbuka Nanti Sore 😘
4
Choco Cheese, Ready bbrp pcs saja....Yuk,Buat Berbuka Nanti Sore 😘 #newde ssertbox #madebyorder #cake #dessertbox #kuekekinian #cakejkt #cakepremium #dessert #monogramcake #cakeviral #cakedankue #tintinraynergiveaway6 #jajan #jajanantangsel #foodpedas #foodporn #jktfoodbang #dagelan #kamuharustau #jktfooddestination #attahalilintar #jajajanenak #mukbang Смотреть полностью