Инстаграм cakeviral

Dessert Byfara SOLD OUT!!! Nutella Pods sepantas kilat je settle 😂 yang penting se
0
SOLD OUT!!! Nutella Pods sepantas kilat je settle 😂 yang penting sedapp 👍🏻👍🏻 sp2 yg nk order boleh pm ye 😊 #Nutellapods #premiumbuttercake #oreocheesecake #puccimablecake #blueberrycheesecake #cakemurah #cakeviral #brownies #sayajual #bazarpaknil #homemade #event #party #potluckparty #minicreampuff #cakebrulee #murah #astro #meletop #afmegastar2017 #melodi #tv3 #jjcm #goshop #viral #areasubang #creampuff #muffincoklat #muffinmurah #creampuffcustard Смотреть полностью
SITI KHADIJAH ROZAIDI #mamasabjb #mamasabagent #mamasab #redvelvet #cakes #cakelove #chocola
0
#mamasabjb #mamasabagent #mamasab #redvelvet #cakes #cakelove #chocolates #cakeviral #birthday #anniversary #suprise #celebrity #delicious #viral #super #delivery #engaged #kekhantaran Www.wasap.my/601111239897/mamasabjb Смотреть полностью
Rahasiadapurenak ..Holla mak, baru sempet upload video resep siomay kuah bekal ellea
1
. . Holla mak, baru sempet upload video resep siomay kuah bekal ellea ke sekolah tadi 😁 video aku upload 1/1 ya, durasinya gk cukup kalau seklian resep kuahnya. resep kuahnya perlu dishare juga gak ya ? . . Btw ini aku coba bikin gk pakai telur di adonannya, hasilnya lebih padet, tapi tetep enak, Ellea doyan poll... sampe tadi 2 temen sekelas Ellea minta maem juga 😂😂😂 . . Daging ayam aku pake bag dada, ini aku cincang pakai pisau aja, lagi males keluarin food processor 😂. untuk lem nya aku pakai tepung terigu 1 sdt larutin dg sedikit air. kulit pangsit aku beli jadi ya 😄 semoga bermanfaat mak 💕💕 . . Untuk video inspirasi lainnya Follow 👉 @rahasiadapursedap 😍😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak #hobimasak #menusederhana #doyancooking #resepsederhana #gorengan #resepmasakannusantara #fotomasak #resepmakanannusantara #resepkeluarga #hobbymasak #resepsedap #reseprumahan #repost @elleanoor.xaviera Смотреть полностью
Johor Bahru 7’ Moist Banana CakeSetiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran pe
Klinik Kesihatan Kempas
0
7’ Moist Banana Cake Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
RISMAGOOD OLD FASHIONED ORANGE CAKE WITH CHOCOLATE ORANGE GANACHE & VANILLA FROS
Setia Sky Residences
4
OLD FASHIONED ORANGE CAKE WITH CHOCOLATE ORANGE GANACHE & VANILLA FROSTING Thankyou for challenge me (order) 🤣 Cake ini dipesan di siang hari, sehari sebelumnya.. Sepertinya biasa aja.. Yang ga biasa.. di dlm cake ini ada RM1000 🙈 sekitar 3.5jt wkwkw.. Ga nyangka aja bisa jd bagian dr #cakeviral 🤣 Ternyata yg begini ini seru juga, bikin yg niup lilin & kel larut dalam tawa.. seru ya.. Lebih seru lagi, kl para suami yg kasi hadiah ke istrinya 🤣 Ga cuma d isi 💰💰💰 bs juga tiket jalan”.. wkwkwkw.. #birthday #birthdaycake #cakeideas #cakeidea #cakedecorating #cakedecor #cakemoney #moneycake #moneycakes #moneyrollcake #moneypullingcake #money #pastryart #bolujadul #cakedankue #kuejadul #foodporn #pastry_inspiration #dessert #desserttable #foodporn #bakewithlove #flower #doyanbaking #doyanbakingtips #doyanbakingcemilan Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Kek Pandan Gula Melaka Kek yang dibuat dari pure daun pandan yang asl
0
Kek Pandan Gula Melaka Kek yang dibuat dari pure daun pandan yang asli..bukan cordial tu okey.hari2 team blend daun fresh utk dptkan original pure pandan.sebab tu kalau u olls bau kek ini harum semerbak.ditambah dengan special cream yang manisnye sedang2 membuatkan kek ini sentiasa dapat sambutan yang hangat di Sabrina Bakery. Pelbagai size dan bentuk kami sediakn untuk pilihan u olls.dari slice hingga lah size bulat dan 12" petak. Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakepengantin #cakehantaran #cakeviral #cakebudget #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySeremban #deliverySenawang #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Rahasiadapurenak ..Holla mak, baru sempet upload video resep siomay kuah bekal ellea
1
. . Holla mak, baru sempet upload video resep siomay kuah bekal ellea ke sekolah tadi 😁 video aku upload 1/1 ya, durasinya gk cukup kalau seklian resep kuahnya. resep kuahnya perlu dishare juga gak ya ? . . Btw ini aku coba bikin gk pakai telur di adonannya, hasilnya lebih padet, tapi tetep enak, Ellea doyan poll... sampe tadi 2 temen sekelas Ellea minta maem juga 😂😂😂 . . Daging ayam aku pake bag dada, ini aku cincang pakai pisau aja, lagi males keluarin food processor 😂. untuk lem nya aku pakai tepung terigu 1 sdt larutin dg sedikit air. kulit pangsit aku beli jadi ya 😄 semoga bermanfaat mak 💕💕 . . Untuk video inspirasi lainnya Follow 👉 @rahasiadapursedap 😍😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak #hobimasak #menusederhana #doyancooking #resepsederhana #gorengan #resepmasakannusantara #fotomasak #resepmakanannusantara #resepkeluarga #hobbymasak #resepsedap #reseprumahan #repost @elleanoor.xaviera Смотреть полностью
Johor Bahru 7’ Moist Banana CakeSetiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran pe
0
7’ Moist Banana Cake Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
laazle_jengka Mixed..LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT. NAK DETAIL o
0
Mixed . . LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT . NAK DETAIL or ORDER PM NO KAT LINK BIO SIS HOODANN YE// http//www.whatsapp/01110269541 #cakeviral #codareajengka #CODsimpangjengka #selfpickup #jengka18 #jengka17 #jengka19 #jengka14 #jengka15 #jengka16 #jengka20 #jengka21   #jengka22 #jengka23 #jengka11   #kgawah #sgnerek #bandarpusatjengka #chocolover #cakeimportviral #cakedaimmurah #tobleronecake #cadburymudcake #biskutnutellabready #lovers Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Kek Buah KukusKek yang rasa sgt moist dan penuh buah2 kering.Resepi
0
Kek Buah Kukus Kek yang rasa sgt moist dan penuh buah2 kering.Resepi turun temurun dari tok nenek tau u olls.Sekali makan pasti akan jatuh cinta 😍😍 rm35 shj Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakebudget #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly Смотреть полностью
SEDAP | VIRAL | MURAH FRUITS PASTRY CAKE 🎂 ....Hai guys.. berminat dengan kek viral ka
0
FRUITS PASTRY CAKE 🎂 .. . . Hai guys.. berminat dengan kek viral kami.. Rasanya sangat menarik kerana gabungan rasa manis kek dan masam3 buah.. Jika berminat uolls semua boleh ws I ye uolls semua.. . . . X tahu macam mana nak contact kami ???? Uolls cuma click sahaja link di bio @cute_nhome . . . Rm 40 . . . . . #kekviral #cute_nhome #hantarancake #weddingcakes #cakeviral #hotcakes #superbcake #crunchycookies #cookiessedap #cakedecorating #cakeselangor #cakekl #cakeshahalam #cakebanting #cakeklang Смотреть полностью
Susi setyo rini @Regran_ed from @videomasakonline -  PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_li
1
@Regran_ed from @videomasakonline - PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawa ty 😋😋😋😋 . Jangan lupa sarapan yaa.. Musim hujan jangan juga lupa bawa payung juga... . Tap ❤❤ dan Tag Sahabat-Sahabat kalian yang suka masak ya 😘 . Untuk video inspirasi lainnya Follow 👉 @videomasakonline 😍😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak #hobimasak #menusederhana #doyancooking #resepsederhana #gorengan #resepmasakannusantara #fotomasak #resepmakanannusantara #resepkeluarga #hobbymasak #resepsedap #reseprumahan Смотреть полностью
Johor Bahru 7’ Moist Banana CakeSetiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran pe
CIQ Check Point Johor Bharu
0
7’ Moist Banana Cake Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Sis Ryne Happy luncheon semua..Sis lanje mata uols tengok kek daim sis ni..
Kuantan
0
Happy luncheon semua.. Sis lanje mata uols tengok kek daim sis ni..😋😋 Jom join cod ari ni.. cepat2 whatsapp n dm ya @laazle_kuantan ❤️ #kuantan #kuantanpahang #cakeviral #teamlaazle #kekdaim #kekdaimviral #kekdaimborong #kekdaimiport #kekimportborong #kekdaimmalaysia #kekdaim #paidreview #fatzurah #cakedaim #daimviral #cakesedap #cakedecorating #cakemurah Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Mencari desert terlajakkk sedap untuk majlis u olls?? tapi nak berjima
0
Mencari desert terlajakkk sedap untuk majlis u olls?? tapi nak berjimat jugak?? nak yang senang tingal surve kat para tetamu?? Boleh u olls sis ade jalan penyelesaian nye nih haa.. Big Combo nih se 'big' kek nye tau..semua kek dalam size 12 inci dan sudah siap dipotong.best ke best sgt u olls. jimat duit,jimat masa dan jimat tenaga kan 😃😃😃 berbaloi2 👍👍👍 Berminat nak order boleh pm sis ya 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakebudget #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Iersaniea Qarl 'Selamat Pengantin Baru..🎶🎶🎶' Sekarang musim kenduri kahwin k
0
'Selamat Pengantin Baru..🎶🎶🎶' Sekarang musim kenduri kahwin kan..meriah sana sni ade khemah depan rumah..sampai kena guna jalan lain nak ke rumah walaupun dok sekangkang kera je depan tu 😂😂😂 Para pengantin,yg bakal bergelar tunangan orang..dah dapat blom kek cantik cute miut utk hantaran u olls nanti?? di Sabrina Bakery bnyk pilihan kek utk u olls tau. u olls tingal nak pilih je 😃😃 Berminat nak order boleh pm sis ya 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakebudget #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
laazle_jengka Whole or slice 🤔..LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT.
0
Whole or slice 🤔 . . LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT . NAK DETAIL or ORDER PM NO KAT LINK BIO SIS HOODANN YE// http//www.whatsapp/01110269541 #cakeviral #codareajengka #CODsimpangjengka #selfpickup #jengka18 #jengka17 #jengka19 #jengka14 #jengka15 #jengka16 #jengka20 #jengka21   #jengka22 #jengka23 #jengka11   #kgawah #sgnerek #bandarpusatjengka #chocolover #cakeimportviral #cakedaimmurah #tobleronecake #cadburymudcake #biskutnutellabready #lovers Смотреть полностью
HERBALIFE KEBAGUSAN BAHAYAAABAGI KAMU YANG SUKA MAKAN MIE INSTAN...Berakibat fatalCoba
2
BAHAYAAA BAGI KAMU YANG SUKA MAKAN MIE INSTAN.. . Berakibat fatal Coba aja tanya saya akibat makan mie instan. ______________________________ Open slot #21DaysFitChallenge batch JANUARI coach FCO📲0895342792740 . #masakanindonesia #sup #kekinian #cakehits #fruitcake #fruitpastrycake #fruitpastrycake #cakeviral #cakehits #cakekekinian #fruitcake #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #doyanbaking #anekaresepmakanan #berbagiresep #demenbaking #shareresep #bakingcooking #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #belajarbaking #doyanmasak #lezatnikmat #panduanmemasak #doyanmasak #dapurjomblo #laperbaper #lezatnikmat #kuliner #indonesiajuarakuliners #bolumacan #rotisisir Смотреть полностью
Rika Qu #Repost @dapur_lindawaty• • • • •Assalamualaikum,Cuma ma
2
#Repost @dapur_lindawaty • • • • • Assalamualaikum, Cuma mau ngucapin met pagi Met aktifitas beb Jangan lupa sarapan Musim hujan jangan juga lupa bawa payung juga... Masak yg enak ya beb Kalo musim hujan kan gampang laper 😁 . . . . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak #dapurlindawaty_pisanggoreng Смотреть полностью
Johor Bahru 8’ Creamy Chicken & Mushroom Pie.Setiap tempahan hanya SAH dengan
0
8’ Creamy Chicken & Mushroom Pie. Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Muhamad Faiz bin Danyal Red Velvet full nutella.. Bagi yang dah order pasti teringat-ingat kes
1
Red Velvet full nutella.. Bagi yang dah order pasti teringat-ingat kesedapannya. Yang belum,boleh WA umie iya. 12" RM135 10" RM100 7" RM50 Nak order? Mehlah,dihantar dengan penuh kasih sayang Tekan saja di bio umie iya😍@dapurfaiznibu WA/PM 012 2286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #mcm2ada #deliverykl #deliveryselangor #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #nealofarhijab #terlarisdipasaran #bazarpaknilmurah #jualanmurah #kekhantaran #resepidantalambonda Смотреть полностью
Mei Hetty Evilinda ATM birthday cake by Samantha Mom 😍😍😍 Thankyou so much ya dek
0
ATM birthday cake by Samantha Mom 😍😍😍 Thankyou so much ya dek sdh order cake birthday nya... Happy belated birthday for your husband #cakeviral #moneycake #penanghomemadecookies #penanghomemadecake #orderan #vanillabuttercake #thanksmylovelycustomer 💚 #🙏🙏🙏 Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Whoopei Pei atau burger hitam 😅😅 walaupun hitam namun rasanye ma
0
Whoopei Pei atau burger hitam 😅😅 walaupun hitam namun rasanye manis tau u olls.cream cheese yang diapit dengan kek coklat yng lembut dan nutella.gabungan yang hebat ni boleh membuat u olls terlupa ingatan kejap pada kek yg lain..gituwww. Yang penting hanya rm25 shj tau..berbaloi dengan rasanye yang letopss tu 😄😄 Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakepengantin #cakehantaran #cakelover #cakebudget #cakeviral #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Surprise Delivery Termurah Tahniah Tuan!!! Terima Kasih Support❤️ ‼️ Harga Termurah Di Ke
0
Tahniah Tuan!!! Terima Kasih Support❤️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ Anda Ada Masalah Untuk Surprise Birthday/Anniversary Untuk Org Tersayang??Jangan risau lah!!!! Rkh Bakery Boleh Bantu Menyelesaikan Msalah Anda..Hanya Click Link Whatsapp Di Bawah Untuk Order... 🚕free cod pasir puteh 🎂kek fresh cream 🏦starting price rm65 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 #rkhbakery #rkhmajujayaenterprise #rkhtradingbakery #rkhtradingcarpet #bounquetmurah #karpetmurah #kekmurah #rkhbakery #pasirputeh #kelantan #malaysia #surprisedeliverymurah #surpriseviral #surprisemalaysia #penghantransurprisekelantan #murahsangat #sayajual #cakeviral #kekviral #belonmurah #surprisedeliverymurah #cakeplanner #cakedecorationmurah #birthdayplanner #surprisebirthday #penghantaranharijadimurah Смотреть полностью
Mamasab By Bonda 🎂 Belambak-lambak 🍓🍇🍫 .Tengokk pon rasa geramm kan, rasanyaa p
Shah Alam, Malaysia
0
Belambak-lambak 🍓🍇🍫 . Tengokk pon rasa geramm kan, rasanyaa pastinya lazat menjilat jari gitew 😉 . Cepat-cepat DM dan wahtsapp kakak okay untuk oder. Akak berani cakap yang uolls tak akan menyesal 😍 . Whatsapp for oder 01161989050 . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakesedap #cakeviral #keksedap #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliveryshahalam #dramatv3 #akasia Смотреть полностью
Mamasab By Bonda 🎂 Medovic Honey Rusian Cake.  Sesuaii sangatt kepada uolls yang tak suka
Shah Alam, Malaysia
0
Medovic Honey Rusian Cake. Sesuaii sangatt kepada uolls yang tak sukakan coklatt 😉 Bestt tauuu rasaa dia, jangan terus pecaya k, cubaa dulu baruu tahuu tau . Whatsapp 01161989050 for oder . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakesedap #cakeviral #keksedap #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliveryshahalam #dramatv3 #akasia Смотреть полностью
Mamasab By Bonda 🎂 Teringinn nakk makan kek mamasab, tapi kedaii jauh yakmat! Kos minyak
Petaling Lama, Kuala Lumpur, Malaysia
0
Teringinn nakk makan kek mamasab, tapi kedaii jauh yakmat! Kos minyak dan tol lagi. Dah sampai depan kedai paking pulak susahh 😪 . Dont worry uolls! Kakak setiap hari mengadakan penghantaran ke seluruh kl/selangor tauuu 😍 . So jangan tunggu lagii, cepat-cepat whatsapp kakak for oderr ya 😘 . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakesedap #cakeviral #keksedap #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliveryshahalam #dramatv3 #akasia Смотреть полностью
Mamasab By Bonda 🎂 DFCC Bunga Keliling with Strawbery + Kitkat + Maltesers 😋.Kek cok
Shah Alam, Malaysia
0
DFCC Bunga Keliling with Strawbery + Kitkat + Maltesers 😋 . Kek coklat bercheese dengan pelbagai topping yang akan buat korang tersenyum sambil menikmati setiap gigitann tauu 😍 . So jangan lengah2, bolehh whatsapp kakak segera k. Esok pepagi kakak boleh anta depan pintu ofiss korang ☺️ . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakesedap #cakeviral #keksedap #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliveryshahalam #dramatv3 #akasia Смотреть полностью
Dessert Byfara Bomboloni Nutella paling murah n sedap diabad ini RM5/4pcs Cover area
0
Bomboloni Nutella paling murah n sedap diabad ini RM5/4pcs Cover area :. *kg melayu subang *Subang Perdana *Subang Mahsing *Subang 2 *star evenue Subang #bomboloninutella #Nutellapods #premiumbuttercake #oreocheesecake #puccimablecake #blueberrycheesecake #cakemurah #cakeviral #brownies #sayajual #bazarpaknil #homemade #event #party #potluckparty #minicreampuff #cakebrulee #murah #astro #meletop #afmegastar2017 #melodi #tv3 #jjcm #goshop #viral #areasubang #creampuff #muffincoklat #creampuffcustard Смотреть полностью
Dessert Byfara Bomboloni Nutella paling murah n sedap diabad ini RM5/4pcs Cover area
2
Bomboloni Nutella paling murah n sedap diabad ini RM5/4pcs Cover area :. *kg melayu subang *Subang Perdana *Subang Mahsing *Subang 2 *star evenue Subang #bomboloninutella #Nutellapods #premiumbuttercake #oreocheesecake #puccimablecake #blueberrycheesecake #cakemurah #cakeviral #brownies #sayajual #bazarpaknil #homemade #event #party #potluckparty #minicreampuff #cakebrulee #murah #astro #meletop #afmegastar2017 #melodi #tv3 #jjcm #goshop #viral #areasubang #creampuff #muffincoklat #creampuffcustard Смотреть полностью
MND DAIMCAKE Assalamualikum dan hai semua @mndcake followers😘💕❤...Seda
0
Assalamualikum dan hai semua @mndcake followers😘💕❤ . . . Sedap ditengok dan sedap juga bila dimakan rasanya yang enak cair dimulut bila ditelan 🤤🤤🤤🤤 rugi kalau anda semua tak cuba cake import kami dari luar negara ❤❤❤❤ . . . Makan sekali pasti repeat lagi ❗❗❗❗ Anda tak percaya ? Cuba makan pasti tercari lagi 🤤😘😘😘 . . . Berminat nak order ? Boleh terus ws kami di nombor dibawah ⤵️⤵️⤵️ ⏩ 01124112097 ( najjiha ) ⏩ 0182850979 (adli) . #cakedaim #cakeviral #cakeimport #cakedaimmalaysia #tobleronecake #cakemurah #daim #toblerone #cadbury #chocolateimport #viralfood #supportmndcake #visitmyig #sayajual Смотреть полностью
Rkh Bakery Tahniah Tuan!!! Terima Kasih Support❤️ ‼️ Harga Termurah Di Ke
0
Tahniah Tuan!!! Terima Kasih Support❤️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ ‼️ Harga Termurah Di Kelantan‼️ Anda Ada Masalah Untuk Surprise Birthday/Anniversary Untuk Org Tersayang??Jangan risau lah!!!! Rkh Bakery Boleh Bantu Menyelesaikan Msalah Anda..Hanya Click Link Whatsapp Di Bawah Untuk Order... 🚕free cod pasir puteh 🎂kek fresh cream 🏦starting price rm65 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 www.wasap.my/60148262492 #rkhbakery #rkhmajujayaenterprise #rkhtradingbakery #rkhtradingcarpet #bounquetmurah #karpetmurah #kekmurah #rkhbakery #pasirputeh #kelantan #malaysia #surprisedeliverymurah #surpriseviral #surprisemalaysia #penghantransurprisekelantan #murahsangat #sayajual #cakeviral #kekviral #belonmurah #surprisedeliverymurah #cakeplanner #cakedecorationmurah #birthdayplanner #surprisebirthday #penghantaranharijadimurah Смотреть полностью
HERBALIFE KEBAGUSAN Udah gabisa ditawar tawar.Tambahan nutrisi saya setiap pagi dan malam
Cibis Business Park
0
Udah gabisa ditawar tawar. Tambahan nutrisi saya setiap pagi dan malam. . Coklat paling favorite😍 Kalo ada yang mau program sehat pasti selalu minta maunya rasa coklat. . Kamu suka rasa apa? Berry?vanilla?coklat? ____________________________ #masakanindonesia #sup #kekinian #cakehits #fruitcake #fruitpastrycake #fruitpastrycake #cakeviral #cakehits #cakekekinian #kekinian #fruitcake #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #doyanbaking #anekaresepmakanan #berbagiresep #demenbaking #shareresep #bakingcooking #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #belajarbaking #doyanmasak #lezatnikmat #panduanmemasak #doyanmasak #dapurjomblo #laperbaper #lezatnikmat #kuliner #indonesiajuarakuliners #bolumacan #rotisisir Смотреть полностью
Viral Kek Perlis Bismillah Alhamdulillah  rzki Allah utk ku hari ini 14/12/2018.. trma
0
Bismillah Alhamdulillah rzki Allah utk ku hari ini 14/12/2018.. trma ksh oder.. trm ksh pd smua yg support utk semua ni.. moga Allah bls jsa baik semua dn dpermudhkn sgla ursan Amin.. Assalammualaikum 🌈 🌈 Semoga Semua Dalam Keadaan Yang Sihat 😍 Nak tempah kek tetapi takut bajet lari ? Nak yang boleh pilih perisa ? Nak yang ada pilihan size mahupun topping ? 😓 Jom buat tempahan dengan Cik Su confirm puas hati , harga tak payah risau sesangat bebaloi hampa 😍 Berminat Boleh Tekan Link Di Bawah : http://www.wasap.my/60189041915/CakeViralPerlis #CakeViral #JomOderSekarang #CikSu #Perlis Смотреть полностью
sabrinabakery_gombak TIBER TIBER ROAD TOUR17/12/2018 ISNIN🚗🚗.Open order untuk semu
0
TIBER TIBER ROAD TOUR 17/12/2018 ISNIN🚗🚗 . Open order untuk semua warga Tapah-Langkap-Ipoh dan sekitarnya . Dibawakan khas dari kitchen #sabrinabakery untuk warga perak selatan . Delivery caj RM20 terus ke pintu hati sayang sayang . WA 0122974414 atau klik link bio #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #unicorncake #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakeviral #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek Смотреть полностью
sabrinabakery_gombak Tart Nenas Premium cair di mulut bukan ditangan...Ya Allah nikmat nyaa
3
Tart Nenas Premium cair di mulut bukan ditangan...Ya Allah nikmat nyaaa tart nenas sabrina bakery Cuba rasa sebiji kakak gerenti uols makan non stop Sebekas RM35 jerrr . WA 0122974414 atau klik link bio #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #unicorncake #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakeviral #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek Смотреть полностью
kulinermamakece Kue Balok BrowniesBahan200 gr gula pasir4 butir telur1 sdt emulsi
1
Kue Balok Brownies Bahan 200 gr gula pasir 4 butir telur 1 sdt emulsifier (sp/tbm) 300 gr tepung terigu 1sdt baking powder 50 gr coklat bubuk 50 gr margarin 100gr coklat batang 100 gr air 1sdt vanilli . Cara membuat Campur margarin dan coklat serta air, masak hingga coklat meleleh sisihkan Lalu camput gula pasir, yekur dan emulsifier kocok hingga putih kental mengunakan mixer, rendahkan speednya ke kecil dan masukan tepung terigu bergangian dengan coklat yg sudah cair. Panggang di atas kompor dengan cetakan kue balok Panggang nya ga lama ya sampai pinggir2 nya mengering aja terus angkat kalo punya tutup yg bisa dikasih arang juga jd atas nya bisa kering dalam nya masih lumer. . . By @dapur_lindawaty . . #kuebalokbrownies #brownies #anekabrownies #dessertbox #cakeviral #kekinian #anekaresepkue #doyanbaking #anekaresepmakanan #berbagiresep #demenbaking #shareresep #bakingcooking #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #belajarbaking #doyanmasak #lezatnikmat #panduanmemasak #doyanmasak #dapurjomblo #laperbaper #lezatnikmat #kuliner #indonesiajuarakuliners #dapurlindawaty_kuebalokbrownies #dapurlindawaty_brownies Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Combo marblecheese & almond brownies safely delivered to Serdang❤️
2
Combo marblecheese & almond brownies safely delivered to Serdang❤️ TQ Nazeerah for the countless time repeat order 😂 Hilang dah craving ye 😜😜 . 6” RM25 9” RM45 . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts TQ kak Anis repeat order lagi dgn @elldessertshouse😊 Kali ni angkat
0
TQ kak Anis repeat order lagi dgn @elldessertshouse 😊 Kali ni angkat 2 kotak besar terus😬😬 . 9” plain brownies RM30 9” nutella brownies RM35 . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Nutella brownies & Fruit Pastry Cake to Seri Kembangan today ❤️ TQ
3
Nutella brownies & Fruit Pastry Cake to Seri Kembangan today ❤️ TQ TQ🤗🤗 . 6” nutella brownies RM15 6” fruit pastry cake RM25 . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Johor Bahru Top-Up 🍌🍌 Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh saha
0
Top-Up 🍌🍌 Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Johor Bahru 8’ Creamy Chicken & Mushroom Pie.Setiap tempahan hanya SAH dengan
KPJ Johor Radiotherapy & Oncology Clinic / PETCT Centre
2
8’ Creamy Chicken & Mushroom Pie. Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ 💥Fruit Pastry Cake [FPC] 💥Moist Banana Cake [MBC] 💥Assorted Fudgy Gooey Brownies 💥Devil’s Food Chocolate Cake [DFCC] 💥Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Alo2 chumel nye cute cakes ni..cute cake yg mcm2 tema ni boleh didpt k
0
Alo2 chumel nye cute cakes ni..cute cake yg mcm2 tema ni boleh didpt kat Sabrina Bakery ye.kami bnyk pilihan yg bertemakan kanak2 ni u olls.so jgn risau kalau anak2 tu minat cartoon yg tengah viral skrg ni okey 😉😉 Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakelover #cakeviral #cakebudget #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryAmpang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Alo2 chumel nye kek upin ipin ni..sama cute mcm mama kita kan..cute ca
0
Alo2 chumel nye kek upin ipin ni..sama cute mcm mama kita kan..cute cake yg mcm ni boleh dpt di Sabrina Bakery ye.kami bnyk pilihan lain yg bertemakan kanak2 ni u olls.so jgn risau kalau anak2 tu minat cartoon lain okey 😉😉 Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakelover #cakeviral #cakebudget #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryAmpang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Good morning u olls..pagi ni sis belanja gmbr founder dgn cute kek si
0
Good morning u olls..pagi ni sis belanja gmbr founder dgn cute kek si baby shark dododo tu..ha sape lagi cute 😎😎😎 yg mencari2 cute cake mcm ni boleh pm sis okey..kami ade bnyk pilihan utk sikecil u olls 😉😉 Berminat order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakepengantin #cakehantaran #cakelover #cakeviral #cakebudget #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Kumpulan Video & Trik Memasak PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋.Jangan lup
66
PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋 . Jangan lupa sarapan yaa.. Musim hujan jangan juga lupa bawa payung juga... . Tap ❤❤ dan Tag Sahabat-Sahabat kalian yang suka masak ya 😘 . Untuk video inspirasi lainnya Follow 👉 @videomasakonline 😍😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak #hobimasak #menusederhana #doyancooking #resepsederhana #gorengan #resepmasakannusantara #fotomasak #resepmakanannusantara #resepkeluarga #hobbymasak #resepsedap #reseprumahan Смотреть полностью
Pusat Make Up & Skin Care PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋.Jangan lup
0
PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋 . Jangan lupa sarapan yaa.. Musim hujan jangan juga lupa bawa payung juga... . Tap ❤❤ dan Tag Sahabat-Sahabat kalian yang suka masak ya 😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak Смотреть полностью
Johor Bahru Moist Banana Cake 🍌Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran pe
Kpj Puteri Specialist Hospital
2
Moist Banana Cake 🍌 Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ Fudgy Gooey Brownies [Size 7’ atau 9’] 📍Double Chocolate Brownies 📍Double Chocolate with Walnuts/Almonds Brownies Fruit Pastry Cake [Premium Butter & Fresh Berries] 📍7’ 📍9’ Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] 📍2’ 📍4.5’ 📍8’ ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #kekpisangjb #moistbananacake #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Johor Bahru 7’ Moist Banana Cake 🍌Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayar
0
7’ Moist Banana Cake 🍌 Setiap tempahan hanya SAH dengan pembayaran penuh sahaja, insyaAllah harganya tidak membebankan poket anda! ------------------------------------------ Fudgy Gooey Brownies [Size 7’ atau 9’] 📍Double Chocolate Brownies 📍Double Chocolate with Walnuts/Almonds Brownies Fruit Pastry Cake [Premium Butter & Fresh Berries] 📍7’ 📍9’ Creamy Chicken & Mushroom Pie [CCMP] 📍2’ 📍4.5’ 📍8’ ------------------------------------------ Tempahan boleh dibuat melalui Whatsapp, 018 2844 145 [aisya]. Tempahan boleh diambil di Johor Bahru. ------------------------------------------ #rumahpertamaku #jbbaker #jbfood #jbcake #kasiviral #kekviral #cakeviral #kekpisangjb #moistbananacake #chickenpiejb #mushroompiejb #savourypie #dfcc #fruitpastrycake #brownies #browniesjb #sayajualbrownies #isellbrownies #johorbahru #iskandarputeri #bandarbaruuda #kilangbateri #gelangpatah #denainusantara #madeintamanperling #tamanperling #projectkawen #doorgift2019 Смотреть полностью
Ide Masak Harian PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋.Jangan lup
24
PISCOK NUTELLA KEJU Ala @dapur_lindawaty 😋😋😋😋 . Jangan lupa sarapan yaa.. Musim hujan jangan juga lupa bawa payung juga... . Tap ❤❤ dan Tag Sahabat-Sahabat kalian yang suka masak ya 😘 . Untuk ide makan dan masak harian Follow 👉 @idemasakharian 😍😘 . #pisanggoreng #cakeviral #kekinian #doyanbaking #demenbaking #anekaresepkue #anekaresepmakanan #berbagiresep #bakingcooking #idemasakharian #piscok #piscokeju #reseproemahku #resepyummy #laperbener #videomasak #doyanmasak Смотреть полностью
Rohaya Omar Berminat????Dah lama teringin?Terus dm yg nak try..#cakeviral
0
Berminat???? Dah lama teringin? Terus dm yg nak try.. #cakeviral
Mamasab By Bonda 🎂 The making Combo Dasyat 😍Gabungan 4 jenis kek dalam 1 kotak.Mema
Bukit Kiara, TTDI
0
The making Combo Dasyat 😍 Gabungan 4 jenis kek dalam 1 kotak . Memang dasyat penangan combo no, shari beratus-ratus kotak team akan restok. Mana tak nya, 1 harga boleh rasa 4 kek tauu . Memang berbaloi sangat, dah la sedapp. Jimat pulakk tu. Bolehh delivery sampai ke depan pintu korang pulak tu 😋 . Whatsapp kakak for oder darling 01161989050 . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakesedap #cakeviral #keksedap #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliveryshahalam #dramatv3 #akasia Смотреть полностью
Sis Ryne Ready stock Nutella B ready ya.. Harga sekotak RM27 je.. #kuantan#kuan
Kuantan
0
Ready stock Nutella B ready ya.. Harga sekotak RM27 je.. #kuantan #kuantanpa hang#cakeviral #teamlaazle #kekdaim #kekdaimviral #kekdaimborong #kekdaimiport #kekimportborong #kekdaimmalaysia #kekdaim #paidreview #fatzurah #cakedaim #daimviral #cakesedap #cakedecorating #cakemurah Смотреть полностью
Iersaniea Qarl 1 lagi combo dari Sabrina Bakery yang berbaloi2..Combo Abang Sado nama
0
1 lagi combo dari Sabrina Bakery yang berbaloi2..Combo Abang Sado namanye..eh pasal ape sado ek..sebab ape tau..semua kek yang ade dlm box ini jenis tahan lasak.x perlu simpan dalam fridge tau.so senang nak bwk travel gituwww 😃😃 rm35 shj Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryklangvelly #deliveryAmpang #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Combo kek yang sambutannye sehebat nama. hari2 team sediakan combo das
0
Combo kek yang sambutannye sehebat nama. hari2 team sediakan combo dasyat ni utk memenuhi permintaan customer. mane tak nye combo yang sgt berbaloi u olls.1 box dapat rasa 4 jenis kek.mane nak dapat tmpt lain u olls.berbaloi ke berbaloi sgt 😃😃 rm40 shj Berminat nak order boleh pm sis 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryklangvelly #deliveryAmpang #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Ranicakes Bismillah yuks order lagi😍😘.Jln Trans Kalimantan ,Kec Sui Amba
0
Bismillah yuks order lagi😍😘 . Jln Trans Kalimantan ,Kec Sui Ambawang Gg Parit Adam . Wa : 085705734663 #cakepink #cakeptk #cakeulangtahun #cakepontianakmurah #cakepontianak #cakeviral #cakemurahpontianak #cakebirthdaypontianak #cakebirthday #cakeultah #cakeanniversary #cakedankue #birthdaycakes #birthdaycakepontianak #birthdaycake #cupcakes #cupcake #kueulangtahunpontianak #kuburaya #kueultahanak #kueanniversary #kueultahmurahpontianak #kueultahpontianak #kueultahpink #kueultah #kueulangtahunanak #kueulangtahunkarakter #pontianak #2018 Смотреть полностью
laazle_jengka Wah!!!!!!COKLAT🤩🤩🤩🤩..LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VI
0
Wah!!!!!!COKLAT🤩🤩🤩🤩 . . LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT . NAK DETAIL or ORDER PM NO KAT LINK BIO SIS HOODANN YE// http//www.whatsapp/01110269541 #cakeviral #codareajengka #CODsimpangjengka #selfpickup #jengka18 #jengka17 #jengka19 #jengka14 #jengka15 #jengka16 #jengka20 #jengka21   #jengka22 #jengka23 #jengka11   #kgawah #sgnerek #bandarpusatjengka #chocolover #cakeimportviral #cakedaimmurah #tobleronecake #cadburymudcake #biskutnutellabready #lovers Смотреть полностью
laazle_jengka Nyum Nyum nyum😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘..
0
Nyum Nyum nyum😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘. . . LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT . NAK DETAIL or ORDER PM NO KAT LINK BIO SIS HOODANN YE// http//www.whatsapp/01110269541 #cakeviral #codareajengka #CODsimpangjengka #selfpickup #jengka18 #jengka17 #jengka19 #jengka14 #jengka15 #jengka16 #jengka20 #jengka21   #jengka22 #jengka23 #jengka11   #kgawah #sgnerek #bandarpusatjengka #chocolover #cakeimportviral #cakedaimmurah #tobleronecake #cadburymudcake #biskutnutellabready #lovers Смотреть полностью
laazle_jengka Wau wau wau😍😍😍😍..LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL
0
Wau wau wau😍😍😍😍 . . LAAZLE TEAM@laazle CAKE COKLAT VIRAL IMPORT . NAK DETAIL or ORDER PM NO KAT LINK BIO SIS HOODANN YE// http//www.whatsapp/01110269541 #cakeviral #codareajengka #CODsimpangjengka #selfpickup #jengka18 #jengka17 #jengka19 #jengka14 #jengka15 #jengka16 #jengka20 #jengka21   #jengka22 #jengka23 #jengka11   #kgawah #sgnerek #bandarpusatjengka #chocolover #cakeimportviral #cakedaimmurah #tobleronecake #cadburymudcake #biskutnutellabready #lovers Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Manggo cheese cake in the house yo..bersusun team ngah buat tu.hari2 b
0
Manggo cheese cake in the house yo..bersusun team ngah buat tu.hari2 bake tau..cepat je habis 😂😂 xtau lah ape yang best sgt tu.kek kami ni biasa2 aje tau.tapi..tapi kan, bila dah makan sekali for sure akan jatuh cinta gituwww 😍😍😍 U olls nak try jugak tak.nak rasa feel jatuh cinta tu macam mane 😎😎 Berminat nak order boleh pm sis ya 👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakelover #cakebudget #cakeviral #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverySalakTinggi #deliverySpringHill #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
MND DAIMCAKE Hai Assalamuailkum 😊..Biasanya, hujung tahun ni ramai yang plan
Kuala Lumpur
1
Hai Assalamuailkum 😊 . . Biasanya, hujung tahun ni ramai yang plan nak bercuti . Ada yang ke luar negara tak kurang juga yang bercuti dalam negara . . Kalau masih tertanya, nk bonding time family dengan apa, jangan lupa kena ada kek dari @mndcake 😉 . Biar terukir senyuman setiap masa . Dapatkan 1 daripada @mndcake 😘 . . #cakedaim #cakeviral #cakeimport #cakedaimmalaysia #tobleronecake #cakemurah #daim #toblerone #cadbury #chocolateimport #viralfood #supportmndcake #visitmyig #sayajual Смотреть полностью
🙋Haii Guys Next project,Alhamdulilah🥰#hantarannikah #teacherday#gift #donut
2
Next project,Alhamdulilah🥰 #hantarannikah #teacherday #gift #donutviral #c akeviral #candyboothmurah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #orkidmurah #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ balas.. Смотреть полностью
🙋Haii Guys Next project,Alhamdulilah🥰#hantarannikah #teacherday#gift #donut
0
Next project,Alhamdulilah🥰 #hantarannikah #teacherday #gift #donutviral #c akeviral #candyboothmurah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #orkid #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ maklum balas.. Смотреть полностью
🙋Haii Guys Next project,Alhamdulilah🥰#hantarannikah #teacherday#gift #donut
0
Next project,Alhamdulilah🥰 #hantarannikah #teacherday #gift #donutviral #c akeviral #candyboothmurah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ maklum balas.. #teacherday #hariguru #orkidmurah Смотреть полностью
🙋Haii Guys #feedbackcustomers🌹#teacherday#gift #donutviral#cakeviral#candy
0
#feedbackcustomers 🌹 #teacherday #gift #donutviral #cakeviral #candyboothmur ah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ maklum balas.. #teacherday #hariguru #hariibu Смотреть полностью
🙋Haii Guys #feedbackcustomers🌹#teacherday#gift #donutviral#cakeviral#candy
0
#feedbackcustomers 🌹 #teacherday #gift #donutviral #cakeviral #candyboothmur ah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ maklum balas.. #teacherday #hariguru #hariibu Смотреть полностью
🙋Haii Guys #feedbackcustomers🌹#teacherday#gift #donutviral#cakeviral#candy
0
#feedbackcustomers 🌹 #teacherday #gift #donutviral #cakeviral #candyboothmur ah #motherday #doorgiftcantik #doorgiftmurah #doorgiftexclusive #doorgiftbajet #doorgiftvvip #doorgiftmampumilik #doorgiftforanyoccasion #doorgiftforanyceremony #doorgiftaqiqah #cenderahatiperkahwinan #cenderahaticukurjambul #cenderahatimajlisperkahwinan #cenderahatipertunangan #sambutanharilahir #birthdayparty #cukurjambul #aqiqah #suprisebirthday #hamperbaby #berkhatan #budgetandakamirealisasikan Whatsapp 019-4881610 utk order @ maklum balas.. #teacherday #hariguru #hariibu Смотреть полностью
Sis Ryne Doa yang baik2 je masa hujan ni..Alhamdulillah hujan turun non stop d
Kuantan
0
Doa yang baik2 je masa hujan ni.. Alhamdulillah hujan turun non stop dari mlm td kat sini.. Hujan2 ni kalau layan kek Daim sis ni boley kan.. Cepat2 dm n whatsapp sis ya.. @laazle_kuantan #kuantan #kuantanpahang #cakeviral #teamlaazle #kekdaim #kekdaimviral #kekdaimborong #kekdaimiport #kekimportborong #kekdaimmalaysia #kekdaim #paidreview #fatzurah #cakedaim #daimviral #cakesedap #cakedecorating #cakemurah Смотреть полностью
Iersaniea Qarl Peminat DFCC ni mesti faham kenapa kami buat kek sampi 2 tingkat ni
0
Peminat DFCC ni mesti faham kenapa kami buat kek sampi 2 tingkat ni 😅😅 sebab ade yg kata x cukup lah makan bila setingkat je..okey kami cuba memenuhi permintaan u olls okey..janji u olls happy 😄😄😄 Wasap sis bila nak order ya..👇👇👇 📲 01121332532 (Ain) #sabrina_bakery #cutecake #cakehantaran #cakepengantin #cakeviral #cakebudget #cakelover #jamuanmakan #deliveryPortDickson #deliverySenawang #deliverySeremban #deliveryLukut #deliverypalong #deliveryampang #deliveryklangvelly #cikmisquad #teamroketmamasab Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts TQ sis Amirah & Sis Zulaikha ❤️❤️ semoga hilang craving ye😬
0
TQ sis Amirah & Sis Zulaikha ❤️❤️ semoga hilang craving ye😬😬 #mixcheesenute llabrownies #nutellabrownies #marblecheesebrownies . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Mix marblecheese & nutella brownies, plain brownies & mini fruit pastr
3
Mix marblecheese & nutella brownies, plain brownies & mini fruit pastry cake for Ms Zenna❤️ . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts 9inch | 36pcs brownies nutella for Kak Sarah, Sri Kembangan😊..#c
0
9inch | 36pcs brownies nutella for Kak Sarah, Sri Kembangan😊 . . #cheesetar tmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Thank you Baizura😊 2 boxes mix flavor cheese tart for todays event
0
Thank you Baizura😊 2 boxes mix flavor cheese tart for todays event at M Residence Rawang❤️ . 25pcs mix flavor RM35 . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts 🧀 + 🍇🍓 🍫🥜🍬 = ❤️..#cheesetartmurahselangor #sa
0
🧀 + 🍇🍓 🍫🥜🍬 = ❤️ . . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetar tmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts 9” combo brownies for Ms Baizura❤️ Thanks Bai for your order🤗
0
9” combo brownies for Ms Baizura❤️ Thanks Bai for your order🤗 . . #marblech eesebrownies #kitkatstrawberrynutellabrownies #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Our hot selling brownies - Brownies Nutella 9inch RM35😋😋😋 Tha
0
Our hot selling brownies - Brownies Nutella 9inch RM35😋😋😋 Thank you Kak for your purchase😬 . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts Almond brownies❤️ HAPPY BIRTHDAY CHE NAD 🎊🎉 Thank you Mira o
2
Almond brownies❤️ HAPPY BIRTHDAY CHE NAD 🎊🎉 Thank you Mira order dgn @ellde ssertshouse 🤗 . 6inch | RM20 + RM3 for wording & HB stick 9inch | RM45 + RM3 for wording & HB stick . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts 🧀 + 🍓🍫🍇🥜 🍬= ❤️❤️❤️.MINI cheesetart mix
0
🧀 + 🍓🍫🍇🥜 🍬= ❤️❤️❤️ . MINI cheesetart mix flavor min order 25pcs/box RM35 . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью
Ell Brownies & Desserts For Kak Nina again. Tq kak always come to @elldessertshouse for desser
0
For Kak Nina again. Tq kak always come to @elldessertshouse for desserts. This time Kak Nina requested to add on extra nutella for her almond brownies❤️ #browniesalmond . 6inch | RM20 + RM3 for extra nutella 9inch | RM45 + RM5 for extra nutella . #cheesetartmurahselangor #sayajualcheesetart #cheesetartmurah #cheesetartsedap #cheesetartnutella #bluebericheesetart #blueberrycheesetart #sayajualtartnenas #tartnenassedap #tartnenasviral #sayajualbrownies #browniesnutella #browniesselangor #brownieskl #browniesmurah #browniessedap #marblecheesebrownies #cheesebrownies #birthdaybrownies #browniesbajet #sayajualfruitpastrycake #cakeviral #fruitpastrycake #kekviral #sayajual Смотреть полностью