Инстаграм cendawan

Advertise
kerepek_cendawan_enoki 5 Times World Champion. Hri ni rakan2 IKS dtg support Petronas team ko
0
5 Times World Champion. Hri ni rakan2 IKS dtg support Petronas team konvoi di Petronas MRR2... . Have a good day di Kuantan olls 😀 . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawanenoki #tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks #Petronas Смотреть полностью
Liston Preddy Pasaribu Brown fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #cendawan #nature #photog
Biatan, Kalimantan Timur, Indonesia
0
Brown fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #cendawan #nature #photography
🐟PEKASAM POWER UTAQA 😋 SUP BEBOLA DAN CENDAWAN.Jika anda tak lalu untuk makan banyak atau t
1
SUP BEBOLA DAN CENDAWAN . Jika anda tak lalu untuk makan banyak atau tidak berselera untuk makan dek kerana melihat duit anda yang semakin berkurangan,resepi ini pasti mengubatkan hati anda yang lara. Bahan-Bahan: 400g cendawan tiram (dipotong kecil-kecil) 10 bebola ikan (dibelah dua) 3 ulas bawang merah, dicincang 2 ulas bawang putih 1/2 sudu udang kering (rendam & ditapis) 1 cawan air ¼ lad sulah ¼ garam Cara-Cara: Panaskan minyak dalam kuali. Tumis bawang putih dan bawang merah sehingga wangi. Masukkan udang kering. Tumis hingga udang rangup. Tambahkan air dan lada hitam. Cincang cendawan halus, cuci dan tos. Masukkan bebola ikan. Kacau hingga cendawan dimasak. Rasa dan perisakan dengan garam. Padamkan api. #masakan #malaysia #sedap #sedapsedap #mudah #jimat #senang #padu #power #sup #bebola #dan #cendawan #cubatrytest Смотреть полностью
Wanie Home Baker Layan tekak uols dgn #makaroni_daging_setambung dihiasi #cendawan luar
0
Layan tekak uols dgn #makaroni_daging_setambung dihiasi #cendawan luar dan dalam makaroni.... Ditambah pula dengan bau yang menggugat jiwa... #SEDAPKAN sape pernah try tau lah kan macamana rasa makaroni bakar cik wanie yang sebelum ni... Jom rasa yg versi cendawan pulop!~ Klik link di bio Atau save no 0108688651 #makaroni_bakar_sedap #kotabharu Смотреть полностью
#Pakej murah #kundasangtrip BORNEO MUSHROOM KPD KUNDASANG#borneomushroom #mushrooms #cendawan #b
Mesilau , Kundasang
1
BORNEO MUSHROOM KPD KUNDASANG #borneomushroom #mushrooms #cendawan #borneo traveller #kundasangdaytrip #kundasangvacation #vansewakundasang #bassewakundasang Смотреть полностью
kerepek_cendawan_enoki Selamat pagi semua..😊...#i❤️cendawan #kerepekcendawan #kere
0
Selamat pagi semua..😊 . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawane noki#tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks #Petronas Смотреть полностью
Liston Preddy Pasaribu Lonely fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #cendawan #nature #photo
Biatan, Kalimantan Timur, Indonesia
0
Lonely fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #cendawan #nature #photography
kerepek_cendawan_enoki Customer menikmati Fish Skin Salted Egg di Petronas Lingkaran Karak. .
2
Customer menikmati Fish Skin Salted Egg di Petronas Lingkaran Karak. . Thanks Mr Customer & his family yg support produk kami😊😊😊 . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawanenoki #tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks #Petronas Смотреть полностью
kerepek_cendawan_enoki Kerepek Cendawan Enoki, Fish Salted Egg & Fish Cheezy dah ada Kat PS S
0
Kerepek Cendawan Enoki, Fish Salted Egg & Fish Cheezy dah ada Kat PS Sungai Manggis dah.. So uolls boleh dpt kan stok kat sini ye.. . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawanenoki #tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks #Petronas Смотреть полностью
Pak teh@zaidi Senyum... Alhamdulilah..Merunyut tumbuh keluar pagi2... Projek kecil-
0
Senyum... Alhamdulilah.. Merunyut tumbuh keluar pagi2... Projek kecil-kecilan... X perlu nak buat projek terus labur besar2, mulakan dengan sikit2 pun boleh. Susah nak jaga? X ler... Lebih senang dari nak jaga pokok bunga 😁😀😊 Berminat boleh pm saya k: Pak teh zaidi 019-2141055 #zaraMart #cendawan #kebun #laman #tiram Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Sambil sambil tunggu customer datang.. kita makan miangkham dulu nahhh
Bq Tomyam Seafood
0
Sambil sambil tunggu customer datang.. kita makan miangkham dulu nahhh 😍😍‼️‼️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Harini di @bqtomyamseafood kita buat miangkham khas untuk pekerja 😍
Bq Tomyam Seafood
0
Harini di @bqtomyamseafood kita buat miangkham khas untuk pekerja 😍 taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa IKAN MASIN GORENG‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa IKAN MASIN GORENG‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa LAUK KERABU CAMPUR UNTUK NASI BUBUR‼️ hanya di BQTO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa LAUK KERABU CAMPUR UNTUK NASI BUBUR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa LAUK KERABU CAMPUR UNTUK NASI BUBUR‼️ hanya di BQTO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa LAUK KERABU CAMPUR UNTUK NASI BUBUR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa KERABU IKAN BILIS‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
1
Mai pakat rasa KERABU IKAN BILIS‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa KERABU IKAN BILIS‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa KERABU IKAN BILIS‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOO
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI BUBUR BERLAUK KERABU‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
kerepek_cendawan_enoki Hri ni Petronas Dealers' meeting di Pusat Latihan Petronas Dagangan, S
4
Hri ni Petronas Dealers' meeting di Pusat Latihan Petronas Dagangan, Shah Alam. Thanks Petronas sbb support kami IKS😊 . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawanenoki #tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks #Petronas Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa KERABU SOHUN aka YAM WUNSEN‼️ hanya di BQTOMYAMSEAF
Bq Tomyam Seafood
2
Mai pakat rasa KERABU SOHUN aka YAM WUNSEN‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa KERABU SOHUN aka YAM WUNSEN‼️ hanya di BQTOMYAMSEAF
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa KERABU SOHUN aka YAM WUNSEN‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa SUP EKOR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ be
Bq Tomyam Seafood
1
Mai pakat rasa SUP EKOR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa BIHUN CELUP KAKI AYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa BIHUN CELUP KAKI AYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa BIHUN CELUP KAKI AYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
1
Mai pakat rasa BIHUN CELUP KAKI AYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
hanim azhar Bubur Nasi Berlauk#nonimfood #makciksukamasak #lovecooking #buburnasi
1
Bubur Nasi Berlauk #nonimfood #makciksukamasak #lovecooking #buburnasiberla uk#buburnasi #porridge #daginggoreng #ayamkunyit #babykailan #cendawan #ikantalangmasin #sambalgorengcrispy #telurasin #makanmalam #dinner #malaysiadelight #malaysianfood #sedapsangat #kegemaran #dapurkecilku #terapi Смотреть полностью
this... is my story.. Ok.. Ku memang ade sikit obses ngan #cendawan .. Kalau nampak cendawan
SINAR AGRO
0
Ok.. Ku memang ade sikit obses ngan #cendawan .. Kalau nampak cendawan tepi jalan pun silap haribulan akan ku park kete utk snap gambar cendawan.. Huhuhu.. So harini dapat peluang ke #sinaranagrofarm .. Ape lagi.. Mmg ku spend masa dalam ruang cendawan tu puas2.. Hehehe #tripcikgucikgu #cendawantiram #oystermushroom #mushroommadness #mushroom #imlovingit Смотреть полностью
Baby Toddler FoodE 👶🏻👧🏻👦🏻 #Repost @kaka_tanggo ・・・#MushroomSpread 😋.#Hotstuff yang b
Cyberjaya
0
#Repost @kaka_tanggo ・・・ #MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je.. . . Whatsapp 📲 016-3583006 | wasap.my/60163583006/kakatango . Self Pick Up #putraperdana OR COD 🚗 #usj #putrajaya #puchong #cyberjaya with Delivery Charge *Min Order RM30 . . #spreadbykakatanggo #pastebykakatanggo #agentkakatanggo #homemadespread #homemadepaste #mushroomspread Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa NASI GORENG AYAM KUNYIT‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI GORENG AYAM KUNYIT‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa NASI GORENG AYAM KUNYIT‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI GORENG AYAM KUNYIT‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
JERAM ORGANIC FARM 21hb feb khamis 2019KURSUS ASAS TANAMAN CENDAWAN TIRAM KELABUBermina
0
21hb feb khamis 2019 KURSUS ASAS TANAMAN CENDAWAN TIRAM KELABU Berminat bleh hubungi segera wsap 012-3132374 #latihan #teori #praktikal #cendawan #selangor #pertanian #online #fb #ig #basic #malaysia #bumiputera #tempatan #organic Смотреть полностью
Liston Preddy Pasaribu Shiny Fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #nature #photography #cen
Biatan, Kalimantan Timur, Indonesia
0
Shiny Fungi #fungus #fungi #mushrooms #jamur #nature #photography #cendawan
Mazni Rahman Mai pakat rasa NASI GORENG LADNA‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
1
Mai pakat rasa NASI GORENG LADNA‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa NASI GORENG LADNA‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa NASI GORENG LADNA‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa AYAM TUMIS TOMYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa AYAM TUMIS TOMYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa AYAM TUMIS TOMYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa AYAM TUMIS TOMYAM‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
Mazni Rahman Mai pakat rasa KERABU MAGGIE THAILAND‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
7
Mai pakat rasa KERABU MAGGIE THAILAND‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa KERABU MAGGIE THAILAND‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD
Bq Tomyam Seafood
1
Mai pakat rasa KERABU MAGGIE THAILAND‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
2
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
2
baby yummy #Repost @kaka_tanggo• • • • •#MushroomSpread 😋.#Hotst
1
#Repost @kaka_tanggo • • • • • #MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je . Open. Pre Oder Click bio to oder 🆓🆓 COD area : Petron Bukit Raja | Klang Parade | Petronas Jakel Sek7 | Giant Jalan Kebun | Tesco Bukit Tinggi | . 🚘COD Charge dr RM5 : Lain-lain kawasan tertakluk kepada jarak dan tempat Смотреть полностью
SayaNajihah Alhamdulillah akhirnya siap juga Lunch untuk hari nie💕💕 #Ikan ge
1
Alhamdulillah akhirnya siap juga Lunch untuk hari nie💕💕 #Ikan gelama masak sambal #Sayur campur #Cendawan goreng Cendawan goreng kalau tak ada tak sah😆😆 Смотреть полностью
kerepek_cendawan_enoki Sambutan Ulang Tahun ke-7 & Mini IKS di Petronas AMJ Semabok, Melaka
0
Sambutan Ulang Tahun ke-7 & Mini IKS di Petronas AMJ Semabok, Melaka So org Melaka dtg ramai-ramai ye.. . . . #i ❤️cendawan #kerepekcendawan #kerepekcendawanenoki #tigajari #fishskinsaltedegg #fishskincheezy #belumcubabelumtahu #maipakat2beli #memangterbaik #takrugikalaubeli #sekalicubapastinaklagi #cendawan #iks #supportiks Смотреть полностью
HOMEMADE BABY FOOD & ESSENTIAL @kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋.#Hotstuff yang best dicuba.Sel
Nexus , Bangsar South
0
@kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je . Keep calm & happy shopping at #TheANStore 📲 0173348358 • #sayajual #sayajualmakanan #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfood #homemadefood #babyfoodmalaysia #babyfoodkl #babyfoodselangor #agentbabyfoodkl #agentbabyfoodselangor #SriPetaling #BukitJalil #PuncakJalil #BandarKinrara #SeriKembangan #Serdang #SungaiBesi #PlazaPantai #LRTKerinchi #MenaraTM #MenaraTelekom #TMCyberjaya Смотреть полностью
HOMEMADE BABY FOOD & ESSENTIAL @kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋.#Hotstuff yang best dicuba.Sel
Bangsar South
1
@kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je . Keep calm & happy shopping at #TheANStore 📲 0173348358 • #sayajual #sayajualmakanan #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfood #homemadefood #babyfoodmalaysia #babyfoodkl #babyfoodselangor #agentbabyfoodkl #agentbabyfoodselangor #SriPetaling #BukitJalil #PuncakJalil #BandarKinrara #SeriKembangan #Serdang #SungaiBesi #PlazaPantai #LRTKerinchi #MenaraTM #MenaraTelekom #TMCyberjaya Смотреть полностью
HOMEMADE BABY FOOD & ESSENTIAL @kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋.#Hotstuff yang best dicuba.Sel
PAK ABU SUP EKOR
0
@kaka_tanggo - #MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je . Keep calm & happy shopping at #TheANStore 📲 0173348358 • #sayajual #sayajualmakanan #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfood #homemadefood #babyfoodmalaysia #babyfoodkl #babyfoodselangor #agentbabyfoodkl #agentbabyfoodselangor #SriPetaling #BukitJalil #PuncakJalil #BandarKinrara #SeriKembangan #Serdang #SungaiBesi #PlazaPantai #LRTKerinchi #MenaraTM #MenaraTelekom #TMCyberjaya Смотреть полностью
Kaka Tanggo™ #MushroomSpread 😋.#Hotstuff yang best dicuba.Selain kaya dengan
1
#MushroomSpread 😋 . #Hotstuff yang best dicuba . Selain kaya dengan pelbagai #khasiat dari #cendawan . Tak pilih tekak ,sebab rasa yang #super #sedap . Baby ke papa mama baby pon suka . Sesuai untuk ✅ Sup Cendawan ✅ Panggang ✅ Gravy ✅ Kukus . Cepat try sebotol dulu dengan 😌 RM 15 je Смотреть полностью
Dapur Mak Teh 🧕🏽 Tom yam campak je apa yang ada. Sotong & cendawan. 🦑🍄
2
Tom yam campak je apa yang ada. Sotong & cendawan. 🦑🍄
Annu Perumal Mushroom Fried Rice #mushroom #friedrice #foodporn #foodie #foodforfo
0
Mushroom Fried Rice #mushroom #friedrice #foodporn #foodie #foodforfoodie #foodphotography #food #foods #spicy #malaysianfood #nasigoreng #nasigorengcendawan #cendawan Смотреть полностью
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia {descr}
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
PT Cendawan Medicata Indonesia Bed Patient Electric
Pt Cendawan Medicatama Indonesia
1
Bed Patient Electric
Norazizan Mohamad #cendawan #cendawantiram #mushrooms #iphonephotography
Dewan Serbaguna Kpg Quop Dayak
0
#cendawan #cendawantiram #mushrooms #iphonephotography
cookies jampi 💕💋 terrrrbaru...dari dapur my mak long 😍#cendawancrispy sebekas RM1
Kg Melayu Sri Kundang
0
terrrrbaru... dari dapur my mak long 😍 #cendawancrispy sebekas RM15 jerrrr stock ade 7 bekas jer yang nk ghase mai lekaihhhhh #periacrispy n ,#bendicrispy pon bole stok baru mai ni.... #cendawan #cendawangoreng #kudapansedap Смотреть полностью
🥣Oummi’s 🌳🍄BROKOLI CENDAWAN GORENG#oummis #oummimasak #oummicuba #bukum
6
🌳🍄BROKOLI CENDAWAN GORENG #oummis #oummimasak #oummicuba #bukumasakanoummi #resepi #resep #kulinernusantara #kuliner #makanan #lunch #dinner #food #foodvideos #foodgasm #foodstagram #foodporn #foodie #foodlover #healthyfood #brocoli #mushroom #stirfrymushroom #kulat #jamur #brokoli #cendawan Смотреть полностью
Liston Preddy Pasaribu Hasil berburu malam #fungus #fungi #nature #mushrooms #cendawan #photo
Biatan, Kalimantan Timur, Indonesia
5
Hasil berburu malam #fungus #fungi #nature #mushrooms #cendawan #photography
NANO @RotiCanaiTerbang Zikir pembuka rezeki.. #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodpor
Roti Canai Terbang
1
Zikir pembuka rezeki.. #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #bu rger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
BQ TOMYAM SEAFOOD JOM KITA PAKAT BASAHKAN TEKAK DENGAN AIS BATU CAMPUR { ABC} ‼️ han
BQ Tomyam Seafood
0
JOM KITA PAKAT BASAHKAN TEKAK DENGAN AIS BATU CAMPUR { ABC} ‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotonggorengtepung Смотреть полностью
Lilieanny Atmadja Nemu makhluk cantik ini pas perjalanan mau ke kondangan 🍄#fungi#
1
Nemu makhluk cantik ini pas perjalanan mau ke kondangan 🍄 #fungi #jamur #biologi #cendawan
Cendawan Sisir Emas Perak 🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sek
0
🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sekitar KL COD RM 10 luar KL :Shah Alam, Subang Jaya, Damansara, Puchong, Putrajaya,Bangi, Kajang, Ulu Langat & kawasan berdekatan. 🍄Luar kawasan cendawan sisir di hantar menggunakan khidmat poscepat J & T EXPRESS. 🍄Kos penghantaran customer boleh bayar kepada runner J & T Express apabila dapat barang. 🍄 Customer hanya perlu bayar harga cendawan sisir emas sahaja ke akaun syarikat 🍄 Sila sertakan resit bayaran, nama, alamat dan no telefon. 🍄Stok cendawan sisir emas akan masuk 2 hari sekali iaitu pada hari ISNIN, RABU & JUMAAT 🍄Penghantaran COD/POS setiap hari kecuali ISNIN 🍄Sebarang tempahan cendawan sisir emas akan dihantar selepas 2 hari, sekiranya stok ada akan dihantar pada keesokan harinya. Stok ISNIN untuk penghantaran SELASA & RABU dan berikutnya ... 🍄Whatsapp 0103942369 #cendawansisir #kulat #kulatsisir #cendawan #cendawansegar #cendawankukur #resepi #kedaimakan #restaurant #surirumah #masak #masakan #tanaman #tanamanorganik Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak 🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sek
3
🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sekitar KL COD RM 10 luar KL :Shah Alam, Subang Jaya, Damansara, Puchong, Putrajaya,Bangi, Kajang, Ulu Langat & kawasan berdekatan. 🍄Luar kawasan cendawan sisir di hantar menggunakan khidmat poscepat J & T EXPRESS. 🍄Kos penghantaran customer boleh bayar kepada runner J & T Express apabila dapat barang. 🍄 Customer hanya perlu bayar harga cendawan sisir emas sahaja ke akaun syarikat 🍄 Sila sertakan resit bayaran, nama, alamat dan no telefon. 🍄Stok cendawan sisir emas akan masuk 2 hari sekali iaitu pada hari ISNIN, RABU & JUMAAT 🍄Penghantaran COD/POS setiap hari kecuali ISNIN 🍄Sebarang tempahan cendawan sisir emas akan dihantar selepas 2 hari, sekiranya stok ada akan dihantar pada keesokan harinya. Stok ISNIN untuk penghantaran SELASA & RABU dan berikutnya ... 🍄Whatsapp 0103942369 #cendawansisir #kulat #kulatsisir #cendawan #cendawansegar #cendawankukur #resepi #kedaimakan #restaurant #surirumah #masak #masakan #tanaman #tanamanorganik #masakankampung Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak 🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sek
0
🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sekitar KL COD RM 10 luar KL :Shah Alam, Subang Jaya, Damansara, Puchong, Putrajaya,Bangi, Kajang, Ulu Langat & kawasan berdekatan. 🍄Luar kawasan cendawan sisir di hantar menggunakan khidmat poscepat J & T EXPRESS. 🍄Kos penghantaran customer boleh bayar kepada runner J & T Express apabila dapat barang. 🍄 Customer hanya perlu bayar harga cendawan sisir emas sahaja ke akaun syarikat 🍄 Sila sertakan resit bayaran, nama, alamat dan no telefon. 🍄Stok cendawan sisir emas akan masuk 2 hari sekali iaitu pada hari ISNIN, RABU & JUMAAT 🍄Penghantaran COD/POS setiap hari kecuali ISNIN 🍄Sebarang tempahan cendawan sisir emas akan dihantar selepas 2 hari, sekiranya stok ada akan dihantar pada keesokan harinya. Stok ISNIN untuk penghantaran SELASA & RABU dan berikutnya ... 🍄Whatsapp 0103942369 #cendawansisir #kulat #kulatsisir #cendawan #cendawansegar #cendawankukur #resepi #kedaimakan #restaurant #surirumah #masak #masakan #tanaman #tanamanorganik Смотреть полностью
: ) Basidiomycota#jamur #cendawan #fungi #coklat #apel #kotawisatabatu #
Sumbergondo, Jawa Timur, Indonesia
0
Basidiomycota #jamur #cendawan #fungi #coklat #apel #kotawisatabatu #kotab atu #batusmartcity #basidiomycota Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak Testimoni cendawan sisir dari bosskurrr sisir emas.... Makcik siap ant
0
Testimoni cendawan sisir dari bosskurrr sisir emas.... Makcik siap antaq gambaq nohhh terbaekkk makcik buat kami terlioq tengok aihhh..😋😋😋 . . 1 kg rm50 1/2kg rm25 Exclude postage . . . . . #cendawan #cendawankukur #masakantradisional #masakan #masakankampung #makan #malaysianfood Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak Kita pinjam masak lomak cendawan sisir/ kulat kukur ni dari customer y
2
Kita pinjam masak lomak cendawan sisir/ kulat kukur ni dari customer yg dah beli dan masak utk family..seleraaa tawww.. Esok sapa2 nak leh wassap or dm ya...😋😋😋 . . . . . #cendawan #cendawankukur #kulatsisir #masakantradisional #masakankampung #makan #dramasangat #malaysianfood #malaysian #surirumah #dropshipmalaysia Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak Kasi close up sikit cik cendawan sisir pepagi ni...nmpak cantik kan?
0
Kasi close up sikit cik cendawan sisir pepagi ni...nmpak cantik kan? mcm bebunga batu karang didasar lautan... tapiii makan pon sodapppp lagi sodap buat masak lomak cili padi perghhh 😋😋😋 . . 1 kg rm50 1/2kg rm25 Exclude postage . . . . . #cendawan #cendawankukur #masakantradisional #masakan #masakankampung #makan #malaysianfoodie Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Laguni lah bila malam minggu disini... #nanostall #roticanaiterbang #f
Roti Canai Terbang
0
Laguni lah bila malam minggu disini... #nanostall #roticanaiterbang #foodie KL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Pakat pakat belajaq tebar roti... #nanostall #roticanaiterbang #foodie
Roti Canai Terbang
0
Pakat pakat belajaq tebar roti... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #f oodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Jom pekena burger... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn
Roti Canai Terbang
0
Jom pekena burger... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #burg er #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Lempeng atau pun kata orang kedah Peknga pun ada di sini... hampa tak
Roti Canai Terbang
2
Lempeng atau pun kata orang kedah Peknga pun ada di sini... hampa tak mau mai ka... mai la rasa... tak rugi aihh... confirm sempoi... 😁😁😁😋#nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Pelbagai variasi burger yang ada di sini.. jom pakat mai rasa... #nano
Roti Canai Terbang
0
Pelbagai variasi burger yang ada di sini.. jom pakat mai rasa... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Satay anak utara baq hang... sempoi punya... hampa semua kena pakat ma
Roti Canai Terbang
0
Satay anak utara baq hang... sempoi punya... hampa semua kena pakat mai rasa... gerenti puas hati... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Lokching berasap pun ada... ape tu
Roti Canai Terbang
0
Lokching berasap pun ada... ape tu "Lokching"? ha? kalau nak tahu kenelah datang sini.. jom... #nanostall #roticanaiterbang #foodieKL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
NANO @RotiCanaiTerbang Kemeriahan malam minggu ini di Roti Canai Terbang... #nanostall #rotic
Roti Canai Terbang
0
Kemeriahan malam minggu ini di Roti Canai Terbang... #nanostall #roticanait erbang #foodieKL #foodporn #burger #delicious #baekpunya #bukanbeshebeshebossku #maluapabossku #beumcubabelumtahu #subang #shahalam #burgerbaek #lempeng #ayamgorengsinggit #cendawan Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak Siapa kata xde testimoni kulat sisir ni? Adaaa....don't worry kulat at
1
Siapa kata xde testimoni kulat sisir ni? Adaaa....don't worry kulat atau cendawan sisir ni boleh masak macam2 rasa kenyal2 mcm daging..boleh cuba ikut selera masing2 naaa 🍄 Wassap 0103942369 #cendawan #kulatsisir #cendawankukur #masakan #masakantradisional #masakannusantara #fotomasakan #masakannusantara #instamalaysia #dropshipmalaysia Смотреть полностью
Cendawan Sisir Emas Perak 🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sek
1
🍄Cendawan Sisir Emas segar: 500g RM25 dan 1kg RM50 🍄 COD RM5 sekitar KL COD RM 10 luar KL :Shah Alam, Subang Jaya, Damansara, Puchong, Putrajaya,Bangi, Kajang, Ulu Langat & kawasan berdekatan. 🍄Luar kawasan cendawan sisir di hantar menggunakan khidmat poscepat J & T EXPRESS. 🍄Kos penghantaran customer boleh bayar kepada runner J & T Express apabila dapat barang. 🍄 Customer hanya perlu bayar harga cendawan sisir emas sahaja ke akaun syarikat 🍄 Sila sertakan resit bayaran, nama, alamat dan no telefon. 🍄Stok cendawan sisir emas akan masuk 2 hari sekali iaitu pada hari ISNIN, RABU & JUMAAT 🍄Penghantaran COD/POS setiap hari kecuali ISNIN 🍄Sebarang tempahan cendawan sisir emas akan dihantar selepas 2 hari, sekiranya stok ada akan dihantar pada keesokan harinya. Stok ISNIN untuk penghantaran SELASA & RABU dan berikutnya ... 🍄Whatsapp 0103942369 #cendawansisir #kulat #kulatsisir #cendawan #cendawansegar #cendawankukur #resepi #kedaimakan #restaurant #surirumah #masak #masakan #tanaman Смотреть полностью
norazlina abdullah #gulai lemak ciliapi ikan sembilang salai cmpur belimbing buluh#ayam g
Lorong 3 Taman Putra Batu Kikir
0
#gulai lemak ciliapi ikan sembilang salai cmpur belimbing buluh#ayam goreng berempah#cendawan goreng bersama telur.. 😍😘 In the house... Смотреть полностью
agustina Sis fafi#cendawan #jamur #edisikangenkuan
0
Sis fafi #cendawan #jamur #edisikangenkuan
BQ TOMYAM SEAFOOD Mai pakat rasa KEROPOK LEKOR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼
Bq Tomyam Seafood
0
Mai pakat rasa KEROPOK LEKOR‼️ hanya di BQTOMYAMSEAFOOD ‼️‼️ bermacam macam jenis lauk dan masakan ORIGINAL daripada THAILAND❗️ taip je dekat maps bq tomyam ss19/6 SUBANG JAYA pasti anda sampai kesini‼️‼️ tunggu apa lagi❗️ jom serbuuu di @bqtomyamseafood untuk TEMPAHAN sila HUBUNGI 012-9688749 ‼️‼️ #bqtomyamseafood #foodporn #foodphotography #tomyumsoup #thailand #tomyamthai #kerabu #kerabumaggi #tomato #subangjaya #ss19 #kedaimakan #kedaimakanviral #foodie #suptulang #kailanikanmasin #paprikayam #cendawan #frenchfries #tehhijauthailand #tukangmasakthai #masakanthailand #original #makanmakan #padkaprao #ayamtumiskari #supekor #sotongtelurmasin #sotongtepung Смотреть полностью
 Even from rot and decayLife sprouts and prospers#fungi #cendawan #i
0
Even from rot and decay Life sprouts and prospers #fungi #cendawan #instan ature #instanusantara #cameraindonesia #closeshot #afternoon #keluarbentar #kamerahpgw #mataponsel #lensaindonesia #photooftheday #instadaily #saturday #edit #nofilter #fotokitaid #senja #instasunda Смотреть полностью