cikguseo instagram photo

#

BAJU | BABY | KANAK-KANAK ready stock dekat kedai... baby set (short sleeve + long pant)Rm12s

BAJU | BABY | KANAK-KANAK

  • 19.01.2018 02:34
  • 0

ready stock dekat kedai... baby set (short sleeve + long pant) Rm12 size 6-24m www.wasap.my/60173479832 #romperbaby #rompermurah #sayajual #peplumbudak #setpeplum #tudungbaby #bajubudakmurah #bajubabygirl #bajubabymurah #bajubaby #jumperbudak #jumpermurah #bajukanakkanak #bajubayi #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtbaby #tshirtbudakmurah #pyjamasbudak #bajuset #pakaianbaby #pakaianbabymurah #seluarjeansbudak #jeansbudakmurah #setpalazobudak #bajutidurbudak #cikguseo #singletbaby #singletkanakkanak #bajutidurmurah

Melor Karisma Cosmetic Melaka Seminggu sekali Melor akan pastikan kulit Melor dirawat dengn scrub ni

Melor Karisma Cosmetic Melaka

  • 19.01.2018 02:24
  • 0

Seminggu sekali Melor akan pastikan kulit Melor dirawat dengn scrub ni. Scrub strawberi ni memng beza dari scrub2 yg Melor pernah guna. Teksturnya lembut, bau yg harum , calit2 kat muka kemudian sapu rata2... biarkan dalam 10 ke 15 minit bilas, aduhh!! kesannya kulit lembut mcm baby😊😊 licin halus dan segar yg amat. Nmpk je kecil, hasilnya superb, kecil2 cili padi scrub strawberi by KC ni. Selain itu ia menanggalkan sel2 kulit2 mati, jdinya kulit sentiasa rasa baru dan muda.😍😍 UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil

HSF NATURALS SHAMPOO Assalamualaikum sahabat positif kaksu❤Didoakan moga harini dipermu

HSF NATURALS SHAMPOO

  • 19.01.2018 02:02
  • 1

Assalamualaikum sahabat positif kaksu❤ Didoakan moga harini dipermudahkan setiap urusan. Sabar dan senyum selalu tau. Pesan untuk diri ni ni jugak 😊 #hsfnaturals #tipsrambutsihat #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang #rambuthalus #rambutjarang #hairsalon #homesalon #sayajualmurah

HSF NATURALS SHAMPOO Fuhh! TIAP TIAP hari dapat feedback.. Pergghhhhhh!!! ..Besttkan k

HSF NATURALS SHAMPOO

  • 19.01.2018 01:58
  • 0

Fuhh! TIAP TIAP hari dapat feedback . . Pergghhhhhh!!! . . Besttkan kalau rambut panjang! Bestkan kalau rambut cantik! macam rambut sis ni! . . Korang semua tak nak ke rambut macam ni??? Tak payah nak buat rebonding bagai! Tak payah nak p salon mahal-mahal! . . Hanya dari rumah je uolsss!!! Pakai #Shampoo_Aloevera je Tak sampai RM60 pun! . . Jimat,Berkualiti,Murah! Yang penting kesan nya yabedabeduu Sangat osemmm uols!! #HSF_NATURALS #hsfnaturals #tipsrambutsihat #syampualoevera #syampuorganik #cikguseo #rambutjarangkembalihitam #rambuthitam #rambutlembut #rambutlebat #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #instantshawl #instantshawllabuh #bajubabymurah #rambutgugur #rambutbermasalah #bazaarpaknil #tonikrambut #ibudananak #kelemumur #rambutbercabang #rambuthalus #rambutjarang #hairsalon #homesalon #sayajualmurah

Peacefulness www.wasap.my/+60189072787 #nurraysa #mesrawudhuk #kabukibrush#brus

Peacefulness

  • 19.01.2018 01:20
  • 0

www.wasap.my/+60189072787 #nurraysa #mesrawudhuk #kabukibrush #brush #cikguseo #igkrazy

Jubah Shawl Satin Blouse Ini bukan Tengku Aqeela😉 Tapi ini Aqeela bikin hati awak gundah..

Jubah Shawl Satin Blouse

Kuala Lumpur railway station

  • 19.01.2018 00:41
  • 1

Ini bukan Tengku Aqeela😉 Tapi ini Aqeela bikin hati awak gundah. . . Assalamualaikum Uolss. Selamat Pagi. Salam penuh warna warni merelip lip lap😁 #bellaamaralovers 😍 . . Sangat sakit tuh disitu dengan Bella Ammara ni buat jiwa mami gundah gulana. meronta-ronta kalbu nak dapatkan Bawal Voile baru keluaran @bellaammara ni 😅 cacarmarba habis u . . Dengan taburan lip lap lip batu diamond atas kepala, alahai.. siapa tak nak awak sekalian. . . Mami dengar dengar dari angin lalu regr memang mampu milik awak 😍 bila agaknya la nak release ni?.. tak sabaq mami disini huhuu. . . Kalau awak takut item sold out mase release macam hat baru lepas meh mami Lis tolong awak sekalian book awal awal confirm 💯dapat la u. Genggam erat erat memang tak lepas dah😉 . . Whats app 0192457680 atau DM " Saya peminat setia Bawal Bella Ammara", kena apa kena order dengan mami Lis? Pasai mami Lis nak bagi awak sekalian 🎁 laaaa... 😘 suka tak?? . . Bawal genggam ketat dah. Ada free gift lagi. Fantas la. Jangan lambat nanti nagis macam hat lepas. Bila habis😭 . . Mami Lis With 💖💙 @bellaammara.kaklis @kakliss.serigroup . . #teamkakakgigih #tkgba24 #bawalbellaammara #bawalvoile #bawalcotton #tudungbawal #qeelabawal #bellaammara #tutupaurat #tutorialtudung #bawaldiamond #bawalpastel #bawalmampumilik #mampumilik #bawalcantik #hargastudent #bazarpaknil #terapiinstagram #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #bawalbatu #instafemes #tudungsenangbentuk #tudunglabuh #instashawl #personalcare #bawalcottonvoile #ukm

Jubah Shawl Satin Blouse Ini bukan Tengku Aqeela😉 Tapi ini Aqeela bikin hati awak gundah..

Jubah Shawl Satin Blouse

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 19.01.2018 00:30
  • 0

Ini bukan Tengku Aqeela😉 Tapi ini Aqeela bikin hati awak gundah. . . Assalamualaikum Uolss. Selamat Pagi. Salam penuh warna warni merelip lip lap😁 #bellaamaralovers 😍 . . Sangat sakit tuh disitu dengan Bella Ammara ni buat jiwa mami gundah gulana. meronta-ronta kalbu nak dapatkan Bawal Voile baru keluaran @bellaammara ni 😅 cacarmarba habis u . . Dengan taburan lip lap lip batu diamond atas kepala, alahai.. siapa tak nak awak sekalian. . . Mami dengar dengar dari angin lalu regr memang mampu milik awak 😍 bila agaknya la nak release ni?.. tak sabaq mami disini huhuu. . . Kalau awak takut item sold out mase release macam hat baru lepas meh mami Lis tolong awak sekalian book awal awal confirm 💯dapat la u. Genggam erat erat memang tak lepas dah😉 . . Whats app 0192457680 atau DM " Saya peminat setia Bawal Bella Ammara", kena apa kena order dengan mami Lis? Pasai mami Lis nak bagi awak sekalian 🎁 laaaa... 😘 suka tak?? . . Bawal genggam ketat dah. Ada free gift lagi. Fantas la. Jangan lambat nanti nagis macam hat lepas. Bila habis😭 . . Mami Lis With 💖💙 @bellaammara.kaklis @kakliss.serigroup . . #teamkakakgigih #tkgba24 #bawalbellaammara #bawalvoile #bawalcotton #tudungbawal #qeelabawal #bellaammara #tutupaurat #tutorialtudung #bawaldiamond #bawalpastel #bawalmampumilik #mampumilik #bawalcantik #hargastudent #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #bawalbatu #instafemes #tudungsenangbentuk #tudunglabuh #instashawl #personalcare #bawalcottonvoile

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK Lepas pakai sabun organik madu pamela jerawat cepat kecut dan hilang!

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK

  • 18.01.2018 19:56
  • 6

Lepas pakai sabun organik madu pamela jerawat cepat kecut dan hilang! Nak selamat pilih organik👍 . Harga promosi RM29 . 📲📲 whatsapp 0176243706 . . #ubatjerawat #ubatjeragat #foundation #lennefoundation #treatmentfoundation #cantik #uitm #cikgu #igers #igersmalaya #igermalaysia #malaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #jerawat #jeragat #cikguseo #mesrasolat #sabunorganik #lipstickorganik #malaysianig #malaysiaig #malaysiaigers #malaysiaviners #igshopmalaysia #igmalaysia #igmalaysiashop #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK 💟Penawar Jerawat Jeragat💟.Harga promosi RM69(tahan 4 bulan).

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK

  • 18.01.2018 19:54
  • 1

💟Penawar Jerawat Jeragat💟 . Harga promosi RM69(tahan 4 bulan) . 📲📲 whatsapp 0176243706 . . #ubatjerawat #ubatjeragat #foundation #lennefoundation #treatmentfoundation #cantik #uitm #cikgu #igers #igersmalaya #igermalaysia #malaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igshopmalaysia #jerawat #jeragat #cikguseo #mesrasolat #sabunorganik #lipstickorganik #malaysianig #malaysiaig #malaysiaigers #malaysiaviners #igshopmalaysia #igmalaysia #igmalaysiashop #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia

Melor Karisma Cosmetic Melaka Baru dapat susun produk Karisma cosmetic yg Melor restok semalam😂 c

Melor Karisma Cosmetic Melaka

  • 18.01.2018 19:06
  • 2

Baru dapat susun produk Karisma cosmetic yg Melor restok semalam😂 cuti keje hakiki tapi bisnes tetap jalan setiap hari😍 ngosekkkkk habisss produk Karisma ni! Bertalu2 WhatsApp masuk order karisma..penangan viral!! Area Melaka/Tampin & mane yg berdekatan dengan Melor leh aje Melor COD terus ke KC lovers 💕😍 yg jauh2 tu Jgn risau,melor boleh poskan... FREE POSTAGE ye😉 JOM DAPATKAN PRODUK KARISMA COSMETIC DENGAN MELOR,stokis SAH KC Melaka☺️ UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #jomcantik #hilangjerawat #merawatjeragat

Melor Karisma Cosmetic Melaka MELETOP WEIII...TESTIMONI KC NI GAKKKALAU TAK BOMM GAK BUKAN KC LAH.

Melor Karisma Cosmetic Melaka

  • 18.01.2018 18:58
  • 0

MELETOP WEIII... TESTIMONI KC NI GAKK KALAU TAK BOMM GAK BUKAN KC LAH.. Panas 🔥🔥🔥testimoni sis kita yang sorang ni dari pengguna biasa up ke agent yang dulunya mempunyai masalah kulit kusam..jerawat dan parut jerawat yang ketara tetapi sekarang telah hilang masalah skin sis ni dengan menggunakan skincare karisma cosmetic selama 1 bulan dan pastinya tidak pernah curang Kulit semakin glowing Flowless Gebu gitu.. Dengan karisma... Pastiii chantikkkk sangatttt!!!!!! JOM DAPATKAN PRODUK KARISMA COSMETIC DENGAN MELOR,stokis SAH KC Melaka☺️ UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir la

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM

  • 18.01.2018 18:46
  • 2

Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir lama2?hehe Lambat2 nanti melepassss :D Royal Silk Premium Bidang 45 X panas X mudah komot Warna gojess Lembut, gebu. Berat Berapa? RM60 je sepasang termasuk pos! :) Borong RM45/pasang untuk 3 items boleh campur2 belum masuk pos. Seragam RM48/pasang tak masuk pos warna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 jom ler, jomler! roger cepat tau..nanti melepasss 0127942484 #kain #kainpasangmurah #kainbatikmodern #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangcantik #kainpasangbatik #kainelaterkini #kainelacorakbatik #kainela #kainelamurah #kainelacantik #kainelaseragam #kainpasangseragam #kainseragambatikmurah #kainbahanbaju #bajubatik #kurungminimoden #kurung #bajukurung #bajuseragamcantik #bajuseragambatik #batiksekolah #bajubatikseragam #bajukurungterkini #sabah #sarawak #cikguseo

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir la

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM

  • 18.01.2018 18:44
  • 2

Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir lama2?hehe Lambat2 nanti melepassss :D Royal Silk Premium Bidang 45 X panas X mudah komot Warna gojess Lembut, gebu. Berat Berapa? RM60 je sepasang termasuk pos! :) Borong RM45/pasang untuk 3 items boleh campur2 belum masuk pos. Seragam RM48/pasang tak masuk pos warna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 jom ler, jomler! roger cepat tau..nanti melepasss 0127942484 #kain #kainpasangmurah #kainbatikmodern #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangcantik #kainpasangbatik #kainelaterkini #kainelacorakbatik #kainela #kainelamurah #kainelacantik #kainelaseragam #kainpasangseragam #kainseragambatikmurah #kainbahanbaju #bajubatik #kurungminimoden #kurung #bajukurung #bajuseragamcantik #bajuseragambatik #batiksekolah #bajubatikseragam #bajukurungterkini #sabah #sarawak #cikguseo

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir la

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM

  • 18.01.2018 18:41
  • 4

Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir lama2?hehe Lambat2 nanti melepassss :D Royal Silk Premium Bidang 45 X panas X mudah komot Warna gojess Lembut, gebu. Berat Berapa? RM60 je sepasang termasuk pos! :) Borong RM45/pasang untuk 3 items boleh campur2 belum masuk pos. Seragam RM48/pasang tak masuk pos warna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 jom ler, jomler! roger cepat tau..nanti melepasss 0127942484 #kain #kainpasangmurah #kainbatikmodern #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangcantik #kainpasangbatik #kainelaterkini #kainelacorakbatik #kainela #kainelamurah #kainelacantik #kainelaseragam #kainpasangseragam #kainseragambatikmurah #kainbahanbaju #bajubatik #kurungminimoden #kurung #bajukurung #bajuseragamcantik #bajuseragambatik #batiksekolah #bajubatikseragam #bajukurungterkini #sabah #sarawak #cikguseo

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir la

KAIN PASANG |SONGKET|SERAGAM

  • 18.01.2018 18:39
  • 4

Jom cepat grab, kain kualiti, seller dipercayai, apa lagi nak fikir lama2?hehe Lambat2 nanti melepassss :D Royal Silk Premium Bidang 45 X panas X mudah komot Warna gojess Lembut, gebu. Berat Berapa? RM60 je sepasang termasuk pos! :) Borong RM45/pasang untuk 3 items boleh campur2 belum masuk pos. Seragam RM48/pasang tak masuk pos warna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 jom ler, jomler! roger cepat tau..nanti melepasss 0127942484 #kain #kainpasangmurah #kainbatikmodern #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangcantik #kainpasangbatik #kainelaterkini #kainelacorakbatik #kainela #kainelamurah #kainelacantik #kainelaseragam #kainpasangseragam #kainseragambatikmurah #kainbahanbaju #bajubatik #kurungminimoden #kurung #bajukurung #bajuseragamcantik #bajuseragambatik #batiksekolah #bajubatikseragam #bajukurungterkini #sabah #sarawak #cikguseo

KURUS•SLIM•CANTIK•PUTIH•MONTOK Rugilah dear kan tak cuba.. 😚😚😚Sebotol 15x lebih fungsi.. Ta

KURUS•SLIM•CANTIK•PUTIH•MONTOK

  • 18.01.2018 18:33
  • 6

Rugilah dear kan tak cuba.. 😚😚😚 Sebotol 15x lebih fungsi.. Tak payah makan banyak2 jenama lagi kan... Kesan paling cepat 4 biji dah rasa.. 👍👍 . Seawal seminggu jer dah rasa melentik 😍😍 . Nanti harga dah naik kembali pada harga asal dan promosi dah habis.. Tak dapat uolls nak grab harga jimat super duper ni kan?? 😚😚 . . nak harga super meletup? . Jom WhatsApp cepat utk dapatkan stock uolls.. . 📲 0192843446 📲 0192843446 📲 0192843446 . www.wasap.my/60192843446 #pinklady #ukugroup #UKUGROUPTerbaik #cantik #montok #kurussihat #kurusselamat #putih #payudarakencang #payudarabesar #awekmuda #wanitasihat #slim #anjal #mantap #ketat #pikatsuami #kekaldara #missvketat #pejal #kurus #idaman #menawan #tegang #melentik #igshopmalaysia #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil

Melor Karisma Cosmetic Melaka Dengan skincare by karisma skincare JERAGAT blh hilang ??biar btul😱

Melor Karisma Cosmetic Melaka

  • 18.01.2018 18:33
  • 4

Dengan skincare by karisma skincare JERAGAT blh hilang ??biar btul😱 ♥ uols nak tau ???? Jeragat merupakan di antara 10 masalah kulit yang kerap dihadapi oleh kaum wanita yang berumur di antara 20 - 50 tahun. ♥ Ia disebabkan oleh pembentukan minyak, sel² kulit mati & juga bakteria dibahagian liang² muka. ♥ Jeragat kerap muncul di kawasan muka seperti di bahagian pipi. Namun, terdapat juga yang mengalaminya di bahagian hidung dan dahi. ♥ Seperti testimoni sis ni, jeragat yg dahulunya bertepek2 di pipi , sana sini oii...sekarang dah hilang. hanya guna set skincare karisma je. ♥ Tunggu apa lagi ? Meh rawat skin muka bg cantik. pudarkn tompok2 itam dan jeragat d muka tu...jgn d biarkn ia membiak kehitaman..jom cuba skincare by Karisma cosmetic. Pasti...Chantikkk Sangattt!!! ️UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil

FREE REVIEW 😘 Hi peminat2 dyxy cosmetic.. @shadyah.xy tengah adakan jualan dyxy cosm

FREE REVIEW 😘

Shah Alam, Malaysia

  • 18.01.2018 18:12
  • 5

Hi peminat2 dyxy cosmetic.. @shadyah.xy tengah adakan jualan dyxy cosmetic dengan harga promosi yang tak masuk akal..😱 . so? tunggu apa lagi dapatkan sekarang sebelum 31 jan..Jom serbu ig ni @shadyah.xy ramai-ramai..🙌Confirm takkan rugi.. . Haa lagi satu klau nk order senang je pergi ig @shadyah.xy dan tekan ws link pada bio ye, klau malas juga dm pon bolehh, wanita2 cantik yang sedang baca ni tunggu apa lagi? ni lah masanya nk menyerlah tanpa membazir kan😉 Follow. @shadyah.xy @shadyah.xy

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apa kelebihan Face Scrub Gold?.Sesuai untuk mereka yang ada masalah

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 18:03
  • 5

Apa kelebihan Face Scrub Gold? . Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit kusam, kering, parut, kasar & berjerawat. FSG ni boleh mencerahkan kulit wajah dan kembalikan keremajaan kulit kamu. . Yang ada masalah tona kulit tidak sekata, jeragat dan jerawat halus tu, bolehlah pakai FSG ni ya. Untuk yang ada jerawat batu bernanah, elakkan memakai face scrub sebab nanti jerawat kamu lagi tambah teruk. Fsg ni juga anti-aging ya uols😚. Banyak lagi kelebihan lain. RM33 . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agenttbhmirisarawak #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #miri #sarawak #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #skincare #loveyourskin #facescrubgoldtbh

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apa kelebihan Face Scrub Milk?.Untuk kamu yang ada masalah liang por

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 17:57
  • 4

Apa kelebihan Face Scrub Milk? . Untuk kamu yang ada masalah liang pori terbuka, masalah blackhead & whitehead, bolehlah pakai face scrub milk (fsm) ni untuk menyelesaikan masalah itu. . Oh ya! Nota penting, pastikan kamu tiada alergik dengan sebarang kacang kerana kandungan walnut terdapat didalam fsm ni. So make sure kamu kenal pasti dahulu jenis kulit kamu ya sebelum membeli fsm ni. Siapa ada sunburn boleh pakai fsm ni ya untuk merawat sunburn kamu. . Face scrub sesuai dipakai 2x seminggu. Itu sudah memadai. Jangan pakai setiap hari nanti mengakibatkan iritasi pada kulit kamu. . Ada vitamin C & E untuk bantu penghasilan sel kulit baru yang lebih sihat, mampu lawan pigmentasi dan lain-lain. Harga RM33 . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agenttbhmirisarawak #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #miri #sarawak #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #skincare #loveyourskin

Jerawat| Jeragat| Parut| Cerah WANITA INI HANYA GUNA 2 BARANG JE TAPI .......parut jerawat pudar,

Jerawat| Jeragat| Parut| Cerah

Kuala Lumpur

  • 18.01.2018 17:54
  • 7

WANITA INI HANYA GUNA 2 BARANG JE TAPI ..... . . parut jerawat pudar, jerawat cepat kecut, kulit kurang berminyak . Memang miracle effect sangat ! . . Tudia kesan vcs + moisturising cream SPF30 bila bergabung guna secara konsisten 👍🏻 . . Tak perlu inject, Tak perlu skincare pengelupasan . . Rawat kulit cara selamat dan berkesan . NAK CUBA ? . . WHATSAPP 014-2346431

👱morsa_haurra_online_shop👶 Slip on sneaker WrnaGrey-all size available Pink-23/28/29&30Sila

👱morsa_haurra_online_shop👶

  • 18.01.2018 17:51
  • 5

Slip on sneaker Wrna Grey-all size available Pink-23/28/29&30 Sila refer ukuran yg diberi Tmbah 0.5cm selepas ukur kaki Rm38 size 21-25 Rm40 size 26-30 Pos add rm8sm 12ss Whatsapp link di bio #sneakers #kidssneakers #pinksneakers #cikguseo #sneaker #greysneakers #kasutkanakkanak #kasutcomel

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Im a big believer in that if you focus on good skincare, you really wo

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 17:50
  • 2

Im a big believer in that if you focus on good skincare, you really won't need a lot of makeup. . . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agenttbhmirisarawak #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #miri #sarawak #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #skincare #loveyourskin

Melor Karisma Cosmetic Melaka WARNA KULIT YG BERBEZA TAPI ORANG YANG SAMAMASALAH : KULIT KUSAM DAN

Melor Karisma Cosmetic Melaka

  • 18.01.2018 17:36
  • 5

WARNA KULIT YG BERBEZA TAPI ORANG YANG SAMA MASALAH : KULIT KUSAM DAN GELAP SET YG DIGUNAKAN : SET SKINCARE KARISMA COSMETIC Pasti...Chantikkk Sangattt!!! JOM DAPATKAN PRODUK KARISMA COSMETIC DENGAN MELOR,stokis SAH KC Melaka☺️ UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Ayer Keroh/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #cantik #gebugebas #putih #jeragatpudar #halus #wajahberseri #kulitkusam #putihseluruhbadan #putihmulus #cantiksemulajadi #cantikluardalam #kulitputihberseri #jerawatterok #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil

Kasut Jam Trending Slide tepi.💃Stock Beg Baru Masuk💃💥Merecik Hawau💥😲Ku

Kasut Jam Trending

  • 18.01.2018 17:36
  • 1

Slide tepi . 💃Stock Beg Baru Masuk💃 💥Merecik Hawau💥 😲Kualiti terbaik, bukan cikai2 punya 😒 . 🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗 . 💯 gambar sebenar . Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat . 💵 Price : RM 60 SM, RM 65 SS . 👌 Quality : Tip top macam dalam gambar 🙌 . Berminat? Whatsapp 0174077943 . Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘 #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #begmurah #clutchbag #clutchbegmalaysia

Ubat PERIOD |SENGGUGUT |MISS V BERJAYA SUBUR & HAMIL ANAK KE-2 ASBAB AMALKAN 2 BOTOL @gula.subur.stra

Ubat PERIOD |SENGGUGUT |MISS V

  • 18.01.2018 17:24
  • 12

BERJAYA SUBUR & HAMIL ANAK KE-2 ASBAB AMALKAN 2 BOTOL @gula.subur.strawberi 😊😘 . . Assalamualaikum semuaa Bukan 300 Bukan 250 Bukan 200 Bukan 150 . . Kenapa perlu bayar mahal ? Jika ada yang lebih jimat dan terbukti berkesan 👌 . . Sepanjang 5 tahun dipasaran @gula.subur.strawberi keluaran Eida Laura telah membantu ribuan pasangan yang ingin miliki cahayamata. Alhamdulillah Allah mudahkan niat baik kami 😊😘 . . Nak lihat perkongsian pengguna..? . . TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik TESTIMONI : @set.hamil.mampu.milik . . PROMOSI SET COMBO : RM100sm/110ss ORDER : sila ke @set.hamil.mampu.milik __________________________________

FREE REVIEW 😘 Hi pretty!!! 🙈.Korang tau tak foundation ni boleh dikatakan found

FREE REVIEW 😘

Selangor

  • 18.01.2018 17:21
  • 7

Hi pretty!!! 🙈 . Korang tau tak foundation ni boleh dikatakan foundation paling jimat???😱 . Dah la kandungan dia banyak guys. 30ml weyyy!! Pastu korang pun pakai sikit jeee. Satu pump cukup kot untuk satu muka. Sebab coverage dia tinggi mampu tutup dark circles, jerawat, parut dan seangkatan dengannya. 🙊🙆 . . @prettycakedbysh @prettycakedbysh @prettycakedbysh . Whatsapp us : 📲0179325280 . #prettycaked #prettycakedfoundation

Penapis Air|Udara Coway BERITA BAIK ! PROMO RM0 YURAN DAFTAR SEMPENA JANUARI NI ..Apa tunggu

Penapis Air|Udara Coway

Pavilion KL

  • 18.01.2018 17:14
  • 7

BERITA BAIK ! PROMO RM0 YURAN DAFTAR SEMPENA JANUARI NI . . Apa tunggu lagi akak, abang, FREE YURAN tu. JIMAT RM200! . Dah la boleh guna dulu sebelum start bayar! GILA SEMPOI BAK HANG 😍 . . Mana nak cari penapis Air #HALALJAKIM ada cop #SIRIM dan certificate dari #WQA macam @coway.original . . ✔️FREE SERVIS ✔️FREE INSTALLATION .. #trustedbrand #asiahalalbrandawards2017

KURUS DIABETIS LAWAS | KREATIF minum supper...haaaaaaa...nk p mamak...ank da sleep...so kita minum mi

KURUS DIABETIS LAWAS | KREATIF

  • 18.01.2018 17:11
  • 8

minum supper...haaaaaaa...nk p mamak...ank da sleep...so kita minum min cha je la...sm je rsnya ng teh tarik mamak . jom minum secawan . #Bongkok #SakitPinggang #SakitBelakangHilang #BersalinCzer #KawalMakan #PerutBuncitTiada #CegahKanser #BadanRingan #LancarkanPeriod #SenggugutTiadaLagi #KeputihanTiada #BantuHamil #PulihkanGastrik #Migrain #KecilkanPunggung #LawasBuangAirBesar #TurunBeratBadan #ResdungTeruk #BuangAngin #SembelitHilang #Menyusu #BuangToksinDalamBadan #SakitSendiLutut #TumitKakiPecah #KulitAnjalDanTegang #TambahTenagaLelaki #KolestrolTurun #Gout #KencingManisDarahTinggi #cikguseo

JERAWAT| JERAGAT| KUSAM|KURUS ARGAN OIL memberikan 3 kali kelembapan daripada vitamin E yang lain. M

JERAWAT| JERAGAT| KUSAM|KURUS

Pejabat Pos Tesco Setia Alam

  • 18.01.2018 17:02
  • 7

ARGAN OIL memberikan 3 kali kelembapan daripada vitamin E yang lain. Mana nak dapat argan oil? Contact zura dapatkan mist spray. #KurusAlami #JerawatMuka #JeragatTiada #KulitKusamTiada #KembungPerut #Senggugut #TonaSekata #WaterbasedFoundation #TidakBerminyak #KulitSekata #LingkaranHitam #SerumAntiPenuaan #MesraWudhu #TidakMelekit #ParutPudar #ParutLukaLama #MudahDibawa #MudahDicuci #CepatKenyang #KempiskanPerut #KecilkanLengan #KecilkanPeha #TiadaDoubleChin #LotionKurusSejuk #Slimming #MelawaskanPembuangan #KulitTegangAnjal #Cikguseo #SeqyLover #ProdukBaruSeqy

BAJU DINNER KENDURI TUNANG OFFER : RM115SEM| RM120SS  inc Pos .. .MINI KURUNG ANEESA.SIZE S/M

BAJU DINNER KENDURI TUNANG

  • 18.01.2018 16:54
  • 4

OFFER : RM115SEM| RM120SS inc Pos . . .MINI KURUNG ANEESA . SIZE S/M ( LABEL TAG S) Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :34" Sleeve length : 22" Length : 26.5" Skirt : Waist : 28-36" (fully getah) Hips : 37" Length : 41" . . . SIZE L/XL ( LABEL TAG XL) Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :39" Sleeve length : 22.5" Length : 27" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 40" Length : 42" -Material moss crepe - hidden zip didada dan tangan -skirt cutting mermaid *Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .

BAJU DINNER KENDURI TUNANG OFFER : RM115SEM| RM120SS  inc Pos .. .MINI KURUNG ANEESA.SIZE S/M

BAJU DINNER KENDURI TUNANG

  • 18.01.2018 16:54
  • 3

OFFER : RM115SEM| RM120SS inc Pos . . .MINI KURUNG ANEESA . SIZE S/M ( LABEL TAG S) Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :34" Sleeve length : 22" Length : 26.5" Skirt : Waist : 28-36" (fully getah) Hips : 37" Length : 41" . . . SIZE L/XL ( LABEL TAG XL) Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :39" Sleeve length : 22.5" Length : 27" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 40" Length : 42" -Material moss crepe - hidden zip didada dan tangan -skirt cutting mermaid *Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .

BAJU DINNER KENDURI TUNANG OFFER : RM115SEM| RM120SS  inc Pos .. .MINI KURUNG ANEESA.SIZE S/M

BAJU DINNER KENDURI TUNANG

  • 18.01.2018 16:53
  • 5

OFFER : RM115SEM| RM120SS inc Pos . . .MINI KURUNG ANEESA . SIZE S/M ( LABEL TAG S) Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :34" Sleeve length : 22" Length : 26.5" Skirt : Waist : 28-36" (fully getah) Hips : 37" Length : 41" . . . SIZE L/XL ( LABEL TAG XL) Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :39" Sleeve length : 22.5" Length : 27" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 40" Length : 42" -Material moss crepe - hidden zip didada dan tangan -skirt cutting mermaid *Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .

KEPUTIHAN | PERIOD | SENGGUGUT Assalamualaikum kekakak. Antara fungsi terbaik@jamu.abang.sayang yang

KEPUTIHAN | PERIOD | SENGGUGUT

  • 18.01.2018 16:46
  • 19

Assalamualaikum kekakak. Antara fungsi terbaik @jamu.abang.sayang yang perlu kekakak tahu adalah ia sangat bagus atasi masalah keputihan dan bau❗️kesan seawal 1 hari tauu.. . . cuba dulu nannti kak ila guide cara makan utk cepat kesan okeyhhh 😊😘👌 . . Jom baca info pasal @jamu.abang.sayang yang multifunction nihhh ! . 👌Rasa Strawberi 👌Sesuai untuk Anak Dara 👌Sesuai untuk Ibu menyusu 👌Tak panas 👌Sebotol untuk sebulan . . KHASIAT JSP GOLD: ✔️Merawat keputihan & lendiran yang banyak ✔️Mengetatkan rahim seperti anak dara ✔️Meredakan senggugut ✔️Menstabilkan period ✔️Menyuburkan rahim ✔️Ikhtiar hamil ✔️Mencegah kegatalan di miss V ✔️Menyerikan muka dan kulit badan ✔️Menegangkan payudara ✔️Anti kanser (cyst/fibroid/endo/pcos) ✔️Melawaskan ✔️Mengurangkan sakit urat ✔️Menstabilkan berat badan . . TESTIMONI : @jamu.abang.sayang . . PROMOSI : RM55SM/30sachet WASAP : +601120915471 _________________________________

BEBAS BAU BADAN 3 HARI Nak hilangkan bau hapak peluh diketiak/kaki/pelipat/kelangkang dan dis

BEBAS BAU BADAN 3 HARI

  • 18.01.2018 16:45
  • 1

Nak hilangkan bau hapak peluh diketiak/kaki/pelipat/kelangkang dan diseluruh badan dengan segera dan tahan lama? Nak cerahkan ketiak yang hitam? Nak hilangkan kerak daki di tengkuk, pelipat,  kelangkang, siku, lutut dan buku lali? Magic Blue berkesan menyelesaikan masalah bau hapak tengik dan daki hitam diseluruh badan Sebotol hanya RM29ss/RM36, free postage seluruh Malaysia. 20ml, Tahan 2-3 bulan. Diskaun istimewa untuk belian 2 botol ke atas. Berminat? DM laju2 ya! #deodoranbebaskimia #deodoranorganik #deodoransemulajadidanselamat #deodorantanpabau #deodorantnatural #deodorantuntukkulitsensitif #deodorantberkesan #deodorantmujarab #deodoranttanpabau #deodorantformenterbaik #deodorantahanlama #unscenteddeodorant #agendropshipwanted #agendropshipneeded #agendropshipdiperlukan #meletop #hilangkanbaubadan #hilangkanbautilamhancing #hilangkanbaupetibusuk #hilangkankesanhitamdisikulututbukulali #hilangkanbauketiak #hilangkanbaukaki #cerahkanketiakhitam #ketiakbusuk #putihkanketiakhitam #cikguseo #cod_magicblueShahAlam #cod_magicblueAlamBudiman #cod_magicblueSubang #cod_magicblueMeru

SHAKLEE MURAH ESP Omega Guard [PREGNANCY VS NUTRISI].Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasi

SHAKLEE MURAH ESP Omega Guard

Subang Bestari

  • 18.01.2018 16:34
  • 5

[PREGNANCY VS NUTRISI] . Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada: . . ❁ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna ❁ Perkembangan bayi yang sihat ❁ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan: . 1) Vita-Lea® Iron Formula . . ❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C . ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex . ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . . 4) ESP . ❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam ❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain . ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal. . 5) Ostematrix . . ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . Whatsapp anis www.wasap.my/60179053292 . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekgmelayusubang #shakleebukitsubang #shakleedenaialam #shakleesubang #shakleesgbuloh #shakleekotadamansara #damasaradamai #damansaraperdana #espshaklee #espmurah #setbersalin #setpantang #setberpantang #setbersalinshaklee #setpantangshaklee #postnatal #hbrendah #simpulbiawak #cramp #kencingkotor #omegaguardshaklee #ostematrixshaklee #multivitaminshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #cikguseo #readystockshaklee

BAHAN CRAFT READY STOCK HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCKCara order :1)

BAHAN CRAFT READY STOCK

Johor Bahru

  • 18.01.2018 16:25
  • 2

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCK Cara order : 1) Screenshot, pilih warna dan kuantiti 2) Whatsapp cik sari di 0123767725 #charmborong #charmmurah #charmborongmurah #charmmalaysia #resin #resinmurah #resinborongmurah #resinborongmalaysia #resinmurahmalaysia #resinmalaysia #bahanresin #cecairresin #bahanresinmalaysia #moldresinmalaysia #mold #bead #beads #stone #stonemurah #gelangmurah #gelangstone #gelangstonemurah #gelangstonemalaysia #gelangmanik #bahangelang #gelangbatu #gelangstone #gelangnama #bahankrafttangan #cikguseo

BAHAN CRAFT READY STOCK HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCKCara order :1)

BAHAN CRAFT READY STOCK

Johor Bahru

  • 18.01.2018 16:24
  • 0

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCK Cara order : 1) Screenshot, pilih warna dan kuantiti 2) Whatsapp cik sari di 0123767725 #charmborong #charmmurah #charmborongmurah #charmmalaysia #resin #resinmurah #resinborongmurah #resinborongmalaysia #resinmurahmalaysia #resinmalaysia #bahanresin #cecairresin #bahanresinmalaysia #moldresinmalaysia #mold #bead #beads #stone #stonemurah #gelangmurah #gelangstone #gelangstonemurah #gelangstonemalaysia #gelangmanik #bahangelang #gelangbatu #gelangstone #gelangnama #bahankrafttangan #cikguseo

BAHAN CRAFT READY STOCK HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCKCara order :1)

BAHAN CRAFT READY STOCK

Johor Bahru

  • 18.01.2018 16:23
  • 1

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE BAHAN KRAFT READY STOCK Cara order : 1) Screenshot, pilih warna dan kuantiti 2) Whatsapp cik sari di 0123767725 #charmborong #charmmurah #charmborongmurah #charmmalaysia #resin #resinmurah #resinborongmurah #resinborongmalaysia #resinmurahmalaysia #resinmalaysia #bahanresin #cecairresin #bahanresinmalaysia #moldresinmalaysia #mold #bead #beads #stone #stonemurah #gelangmurah #gelangstone #gelangstonemurah #gelangstonemalaysia #gelangmanik #bahangelang #gelangbatu #gelangstone #gelangnama #bahankrafttangan #cikguseo

FREE REVIEW 😘 Hai semua, dah cuba belum miracle serum??. Serum yang wajib ada dala

FREE REVIEW 😘

Kuala Lumpur

  • 18.01.2018 16:13
  • 4

Hai semua, dah cuba belum miracle serum?? . Serum yang wajib ada dalam beg uolls tahu, ingin kulit wajah glowing dan bermaya hanya dengan Miracle serum 😍😍 . Hanya RM38 FREE POSTAGE !!! . Whatsapp us: +6017-9325280 @miracleserumbysh @miracleserumbysh @miracleserumbysh

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apa kelebihan whitening lotion ni?.Selain ada SPF50, lotion tbh juga

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 15:51
  • 4

Apa kelebihan whitening lotion ni? . Selain ada SPF50, lotion tbh juga boleh mencerahkan kulit kita. Lotion tbh sesuai dipakai setiap hari untuk melindungi kulit kita daripada sinaran UV. . Haruman lotion yang wangi tanpa perlu memakai perfume membuatkan siapa saja yang memakainya akan lebih tenang kerana wangian yang lembut tidak membuatkan hidung merasa sakit atau gatal bila terhidu. . Lelaki wanita boleh pakai lotion ni. Siapa yang ada masalah kulit kering dan sunburn tu, seeloknya rajin-rajinkan lah diri pakai losyen ya😀. . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #putihkankulitbadan #whiteninglotiontbh

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apa kelebihan sabun arang ni?.Untuk yang mengalami masalah kulit mu

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 15:44
  • 6

Apa kelebihan sabun arang ni? . Untuk yang mengalami masalah kulit muka berminyak secara berlebihan macam buat goreng ayam tu, better anda cuba pakai sabun arang ni untuk mengurangkan tompokan minyak berlebihan pada wajah. Untuk kulit kering tidak sesuai pakai sabun arang ni ya. Nanti kulit tambah kering pula. Yang ada masalah selulit di badan pun boleh pakai ni. Sesuai juga untuk lelaki dan wanita. . Harga sabun arang adalah RM18. Berbeza dengan harga sabun beras & kunyit. Manfaat dan kebaikan juga memang berbeza. So pilihlah sabun ikut masalah kulit muka kamu ya🤗. Kalau kurang pasti boleh tanya sis 👌🏿! Nanti sis bantu. . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #putihkankulitbadan #sabunarangtbh

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Always take care of your skin. Commit to it! And love your skin you ar

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 15:39
  • 4

Always take care of your skin. Commit to it! And love your skin you are in. Spoil your skin with us @thebeautyhacks_sabah . . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #putihkankulitbadan #loveyourskin

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apakah kelebihan sabun kunyit ni?.Boleh merawat masalah jerawat bat

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 15:34
  • 7

Apakah kelebihan sabun kunyit ni? . Boleh merawat masalah jerawat batu, jerawat bernanah, bekas jerawat ataupun parut jerawat. Serta banyak lagi kelebihan lain sabun kunyit ni. . Sabun kunyit sesuai untuk orang yang berkulit berminyak dan berjerawat. Kalau kulit kering dan penuh jerawat kat muka, pun boleh pakai sabun kunyit ni tapi kena pakai moisturizer untuk lembapkan kulit muka kamu😁. Lelaki perempuan boleh pakai. . Harga Sabun kunyit & sabun beras cuma RM12 ja seketul. Murah dan mampu bilik. #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #sabunberastbh #buangdaki #putihkankulitbadan #mirisarawak #sabunkunyittbh

soffiya_store sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32..dua helai rm32.

soffiya_store

  • 18.01.2018 15:29
  • 3

sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32.. dua helai rm32.. dua helai rm 32.. include postage.. free size s to m #kemeja#sale #salekasilicin #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb#ootd#faridkamil

soffiya_store sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32..dua helai rm32.

soffiya_store

  • 18.01.2018 15:28
  • 6

sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32.. dua helai rm32.. dua helai rm 32.. include postage.. free size s to m #kemeja#sale #salekasilicin #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb#ootd#faridkamil

soffiya_store sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32..dua helai rm32.

soffiya_store

  • 18.01.2018 15:28
  • 1

sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32.. dua helai rm32.. dua helai rm 32.. include postage.. free size s to m #kemeja#sale #salekasilicin #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb#ootd#faridkamil

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Apakah kelebihan sabun beras ni?.Sabun beras adalah ejen pencerah ku

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

Miri, Sarawak

  • 18.01.2018 15:28
  • 5

Apakah kelebihan sabun beras ni? . Sabun beras adalah ejen pencerah kulit semulajadi tanpa membuat kulit kita rasa sakit. Sabun beras sangat sesuai untuk lelaki dan wanita yang ada masalah kulit wajah kusam, sunburn, kering, menggelupas dan ada jerawat pasir tu pun boleh pakai sabun beras ni ya😊. . #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #atenninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #sabunberastbh #buangdaki #putihkankulitbadan

soffiya_store sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32..dua helai rm32.

soffiya_store

  • 18.01.2018 15:28
  • 2

sale kasi licin..🎊🎊🎊 kemeja dua helai rm32.. dua helai rm32.. dua helai rm 32.. include postage.. #kemeja#sale #salekasilicin #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb#ootd#faridkamil

FURAIHA  BELLAAMMARA SERIBELLA @Regranned from @bellaammara.kaklis -  B’Belle Instant Shawl dari Be

FURAIHA BELLAAMMARA SERIBELLA

Kuala Lumpur railway station

  • 18.01.2018 15:27
  • 11

@Regranned from @bellaammara.kaklis - B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak cantik tapi pada masa yang sama sibuk dan kejar masa setiap hari. Nak tahu tak kenapa? . . Ok. B’Belle Instant Shawl mudah untuk pakai, tak perlu banyak pin atau jarumpun. Shawl ni ada satu loop yang memudahkan #BellaAmmaraLovers untuk pakai. Sarung and then adjust sikit terus nampak perfect. sambil korang jalan pun boleh je sarung tudung B’Belle ni tau! . . Material yang digunakan pun bagi effect terjatuh helok je. alahai lovenya dengan material ni. . . Best lagi, material ni tak panas, dan susah kedut. Walaupun seharian pakai, B’Belle akan nampak kemas dan terletak je pada korang. Tak nampak comotpun. 5 bintang kita kasi boleh tak? . . Tambah lagi bestnya, ianya didatangkan dengan beberapa pilihan colour untuk korang matchkan dengan baju-baju korang, nak pakai dengan jubah, baju kurung, suits atau casual wear pun sesuai. Semuapon boleh. Sebab B’Belle ni sangat simple dan letups habis. . . 🌟Sis semua boleh dapatkan dengan kaklis. Satu malaya kaklis pos. Setiap pembelian akan disertakan dengan box exclusive BellaAmmara dan tadaa ada lagi misteri Gift tau🎁😉😍 #teamkakakgigih #tkgba24 @kakliss.serigroup . . B’Belle Instant Shawl. . ⭐Design : Semi Instant Shawl. . ⭐ Material : Exclusive Korean Chiffon. . ⭐Detailing : BA Plate. . . ⭐ Colour : : 🌟 Black Chocolate 🌟 Deep Maroon. 🌟 Royal Blue. 🌟 Royal Green. . . Harga : RM 59 GST included. . . 🌟 Product Care: Suitable for machine wash . . . Order : DM @ WhatsApp 0192457680 . . . #BBelle #BellaAmmara #cikgusekolah #cikguseo #cikgucikgi #instantshawlchiffon #instashawl #shawls #shawlmampumilik #senangbentuk #instatudung #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bawalpastel #shawlcantikmalaysia #shawlpastel #jubahmoden #inner #personalcare #petalingjaya #pantaidalam #tumpat #instafemes #instalike #muslimahstyle #muslimahcantik

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE

  • 18.01.2018 15:21
  • 4

Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang tinggi serta tidak mahir? Igmonsta ada menyediakan satu aplikasi, menaikkan engagement dan follower secara sistematik. Lebih POPULAR Teknik viral yang pasti ledakkan brand anda tanpa sia-sia. Klik sini: https://igkrazy.onpay.my/order/form/igmonsta2/IG001 #instashopmalaysia #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ootdmalaysia #imkk #tip #tipinsta #igermalaysia #jubah #jubahdress #tudung #tudungbawal #tudungmurah #kelasonline #pakarig #terapiinstagram #bisnesonline #ejen #ejendiperlukanseluruhmalaysia #stokis #stokisjsd #aurainsta #auraglow #jerawat #kurus #diet #jjcm #popular #cikguseo

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE

  • 18.01.2018 15:20
  • 6

Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang tinggi serta tidak mahir? Igmonsta ada menyediakan satu aplikasi, menaikkan engagement dan follower secara sistematik. Lebih POPULAR Teknik viral yang pasti ledakkan brand anda tanpa sia-sia. Klik sini: https://igkrazy.onpay.my/order/form/igmonsta2/IG001 #instashopmalaysia #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ootdmalaysia #imkk #tip #tipinsta #igermalaysia #jubah #jubahdress #tudung #tudungbawal #tudungmurah #kelasonline #pakarig #terapiinstagram #bisnesonline #ejen #ejendiperlukanseluruhmalaysia #stokis #stokisjsd #aurainsta #auraglow #jerawat #kurus #diet #jjcm #popular #cikguseo

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang

TEKNIK MUDAH INSTA | WEBSITE

  • 18.01.2018 15:20
  • 7

Nak banyakkan sales dalam Instagram? Ada problem dengan kos ads yang tinggi serta tidak mahir? Igmonsta ada menyediakan satu aplikasi, menaikkan engagement dan follower secara sistematik. Lebih POPULAR Teknik viral yang pasti ledakkan brand anda tanpa sia-sia. Klik sini: https://igkrazy.onpay.my/order/form/igmonsta2/IG001 #instashopmalaysia #uitm #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ootdmalaysia #imkk #tip #tipinsta #igermalaysia #jubah #jubahdress #tudung #tudungbawal #tudungmurah #kelasonline #pakarig #terapiinstagram #bisnesonline #ejen #ejendiperlukanseluruhmalaysia #stokis #stokisjsd #aurainsta #auraglow #jerawat #kurus #diet #jjcm #popular #cikguseo

Kek Lapis Sarawak 🔥LAPIS OREO CHEESE🔥JUM ORDER . 😱😱😱😱😱😱😱

Kek Lapis Sarawak

  • 18.01.2018 15:18
  • 4

🔥LAPIS OREO CHEESE🔥 JUM ORDER . 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 . . .. .#keklapissarawakcikyanz #agentwanted #keklapis #jumcariduitpoket ..#cakes #keklapisgulungcoklat #keklapissarawak #keklapis #cyberjaya #cyberjayafood #cyberjayafooddelivery #kajang #kajangperdana #bangi #bangifooddelivery #cikguseo #terapiinstagram #kekbajet #fooddeliverykl #malaysianpeople #bazarpaknil #instafamous #trending #likeforlike #lapissarawak #ctdk #malaysianfood #instaseleb #deliverytoyourdoorstep #foodie #putrajaya

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM Invest in your skin!It is going to represent you for a very long time

JERAGAT|JERAWAT|BIBIR HITAM

  • 18.01.2018 15:12
  • 6

Invest in your skin! It is going to represent you for a very long time! ______________________ #thebeautyhackssabah #thebeautyhacks #atenazlan #agenttbhsabah #agentthebeautyhackssabah #ateninspireworks #feedbacksTBH #like4like #limbang #limbangplaza #sayajual #sabahonlineshopping #sarawakonlineshopping #entrepreneur #entrepreneurlife #lipsscrubtbh #facecreamtbh #facemaskhoneytbh #soapbartbh #kotakinabalu #kkcity #uitm #cikguseo #bodyscrubtbh #lulurbadan #buangdaki #putihkankulitbadan #loveyourskin

TUDUNG |INSTANT SHAWL|TELEKUNG Tudung sarung warda 2.0  by jimmy scarves yang super comfy masih menja

TUDUNG |INSTANT SHAWL|TELEKUNG

  • 18.01.2018 14:29
  • 7

Tudung sarung warda 2.0 by jimmy scarves yang super comfy masih menjadi rebutan ramai. Tak perlu iron, material yang sejuk dan awning yg selesa. NEW DESIGN SARUNG WARDA BY JIMMY SCARF *Material* : • KOREAN LYCRA SATIN • SOFT AWNING COTTON LYCRA • CUSTOM PRINTING *Ukuran SAIZ L* Depan (dari bawah dagu) - 18inch +/- Belakang (dari atas kepala) - 29inch +/- Muka 10inch *Ukuran SAIZ XL* Depan (dari bawah dagu) - 20inch +/- Belakang (dari atas kepala) - 32.5inch +/- Muka 10inch *Ciri - ciri :* 🌸 KOREAN LYCRA SATIN 🌸 TIDAK JARANG & TAK PANAS 🌸 LABEL BESI 🌸 TIDAK PERLU IRON 🌸 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING 🌸 AWNING MUDAH BENTUK 🌸 10 FRESH DESIGN/WARNA MENARIK 🌸 LIMITED EDITION FROM JIMMYSCARVES UTK ORDER KLIK ⤵⤵ www.wasap.my/601112450758 #tudung #tudungsarungmurah #tudungsale #shawllabuh #labuh #labuhmurah #cantiks #muslimahfashion #terlajaklaris #terlajakcantik #baju #cikguseo #asalamualaikum #muslimahs #muslimahwears #khimar #putih #cikgusejarah #cikgusekolah #cikgucikgi #cikgu #universitimalaya #Instantshawl #putih #flawless

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .UKURAN BLOUSE CASANDRA_.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:27
  • 7

. UKURAN BLOUSE CASANDRA _ . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita #UKURANCASANDRA

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .FULL COLOUR CASANDRA_Dari kiri warna :GREYMAROONMINT GREENROYA

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:27
  • 3

. FULL COLOUR CASANDRA _ Dari kiri warna : GREY MAROON MINT GREEN ROYAL BLUE SOFT PEACH VIOLET . . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : MAROON SANGRIA.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:26
  • 6

. KOD WARNA : MAROON SANGRIA . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : GREY.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 deng

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:24
  • 5

. KOD WARNA : GREY . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : ROYAL BLUE.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:24
  • 4

. KOD WARNA : ROYAL BLUE . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : MAROON SANGRIA.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:24
  • 4

. KOD WARNA : MAROON SANGRIA . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : SOFT PEACH.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:24
  • 7

. KOD WARNA : SOFT PEACH . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : MINT GREEN.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:24
  • 3

. KOD WARNA : MINT GREEN . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG .KOD WARNA : VIOLET.Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 de

BLOUSE • JUBAH • BAJU KURUNG

  • 18.01.2018 14:23
  • 7

. KOD WARNA : VIOLET . Peluang untuk dapatkan harga COMBO lagi 😍 dengan pembelian blouse CASSANDRA 😍😍 : . • REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE • Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED. . . . •SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT •SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP •MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA •BF DAN WUDHU FRIENDLY . . WHATSAPP : 0135343198 . Saiz S ke 5XL ( Saiz S-XL) Sehelai RM69 Tiga helai RM165 . ( Saiz XXL ke 5XL) Sehelai RM74 Tiga helai RM180 *Tertakluk kepada STOK #blousemurahmalaysia #bajuibumengandung #bajuibumengandungmurah #bajuibumenyusu #blouseCassandra #JWejen #bajucantik #blousemurah #blouselabuhpatuhsyarie #blouselabuhmurah #bajucantik #bajublousecantik #bajunursingfriendly #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #cikguseo #terapiinstagram #muslimahwear #bajuwanita

Penapis Air|Udara Coway Tahniah! #coway Malaysia Dianugerahi “Sistem Penapisan Air Halal Te

Penapis Air|Udara Coway

Kuala Lumpur

  • 18.01.2018 14:23
  • 7

Tahniah! #coway Malaysia Dianugerahi “Sistem Penapisan Air Halal Terbaik” dibawah Jenama Warisan yang diadili oleh wakil JAKIM, HDC, MITI dan MATRADE! Hanya untuk jenama yang melebihi 25 tahun di Asia! . Coway Malaysia satu-satunya syarikat dari Industri Penulenan Air & Penapisan Udara yang menerima "The Heritage Award" di Asia Halal Brand Award oleh #JAKIM 😍 Halal Luar & Dalam 👍👍 . . . *** Nak pasang Coway? WHATSAPP 0113-258 6881 . Klik link di bio utk fast respond 😘

FRESH FLOWER💐CAMERON HIGHLAND Penghantaran hr ni 18.1.2018Ke Pekan n KajangAlhamdulillah Tq Allah

FRESH FLOWER💐CAMERON HIGHLAND

  • 18.01.2018 14:20
  • 5

Penghantaran hr ni 18.1.2018 Ke Pekan n Kajang Alhamdulillah Tq Allah n tq cust Berminat membeli bunga segar blh hubungi sy 0179054679-kyrul #bungasegarcameronhighlands #bungasegarmurah #freshflowers #freshflowerscameronhiglands #terengganu #buoquetflower #flowerbouquet #bouquetkonvo #bungakonvo #suprisebouquetmelaka #surprisdeliveryjohorbahru #surprisebouquetsgpetani #surprisebouquetperlis #surprisebouquetalorsetar #bouquetseriiskandar #surprisebouquetkuantan #surpriseflowers #surpriseflowersterengganu #surprisebouquetkualaterengganu #surprisebouquetkualakrai #surprisebouquetkotabharu #cikguseo #cikgusekolah #cikgucikgi

Jubah Shawl Satin Blouse B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak ca

Jubah Shawl Satin Blouse

  • 18.01.2018 14:16
  • 11

B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak cantik tapi pada masa yang sama sibuk dan kejar masa setiap hari. Nak tahu tak kenapa? . . Ok. B’Belle Instant Shawl mudah untuk pakai, tak perlu banyak pin atau jarumpun. Shawl ni ada satu loop yang memudahkan #BellaAmmaraLovers untuk pakai. Sarung and then adjust sikit terus nampak perfect. sambil korang jalan pun boleh je sarung tudung B’Belle ni tau! . . Material yang digunakan pun bagi effect terjatuh helok je. alahai lovenya dengan material ni. . . Best lagi, material ni tak panas, dan susah kedut. Walaupun seharian pakai, B’Belle akan nampak kemas dan terletak je pada korang. Tak nampak comotpun. 5 bintang kita kasi boleh tak? . . Tambah lagi bestnya, ianya didatangkan dengan beberapa pilihan colour untuk korang matchkan dengan baju-baju korang, nak pakai dengan jubah, baju kurung, suits atau casual wear pun sesuai. Semuapon boleh. Sebab B’Belle ni sangat simple dan letups habis. . . 🌟Sis semua boleh dapatkan dengan kaklis. Satu malaya kaklis pos. Setiap pembelian akan disertakan dengan box exclusive BellaAmmara dan tadaa ada lagi misteri Gift tau🎁😉😍 #teamkakakgigih #tkgba24 @kakliss.serigroup . . B’Belle Instant Shawl. . ⭐Design : Semi Instant Shawl. . ⭐ Material : Exclusive Korean Chiffon. . ⭐Detailing : BA Plate. . ⭐ Colour : . Black Chocolate. Deep Maroon. Royal Blue. Royal Green. . . Harga : RM 59 GST included . Product Care: Suitable for machine wash . . Order : DM @ WhatsApp 0192457680 . . #BBelle #BellaAmmara #cikgusekolah #cikguseo #cikgucikgi #instantshawlchiffon #instashawl #shawls #shawlmampumilik #senangbentuk #instatudung #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bawalpastel #shawlcantikmalaysia #shawlpastel #jubahmoden #inner #personalcare #petalingjaya #pantaidalam #tumpat #instafemes #instalike #muslimahstyle #muslimahcantik

Bukan Fazura💃 :Teringat kata-kata penceramah dalam radio semalam,

Bukan Fazura💃

  • 18.01.2018 14:16
  • 11

: Teringat kata-kata penceramah dalam radio semalam, "Dunia adalah pentas ujian. Bukan taman tema, mahupun taman permainan". Sentap! Nota hati: @nurulnaim.razali #NunaRzEmpire

Jubah Shawl Satin Blouse B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak ca

Jubah Shawl Satin Blouse

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 18.01.2018 14:15
  • 1

B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak cantik tapi pada masa yang sama sibuk dan kejar masa setiap hari. Nak tahu tak kenapa? . . Ok. B’Belle Instant Shawl mudah untuk pakai, tak perlu banyak pin atau jarumpun. Shawl ni ada satu loop yang memudahkan #BellaAmmaraLovers untuk pakai. Sarung and then adjust sikit terus nampak perfect. sambil korang jalan pun boleh je sarung tudung B’Belle ni tau! . . Material yang digunakan pun bagi effect terjatuh helok je. alahai lovenya dengan material ni. . Best lagi, material ni tak panas, dan susah kedut. Walaupun seharian pakai, B’Belle akan nampak kemas dan terletak je pada korang. Tak nampak comotpun. 5 bintang kita kasi boleh tak? . Tambah lagi bestnya, ianya didatangkan dengan beberapa pilihan colour untuk korang matchkan dengan baju-baju korang, nak pakai dengan jubah, baju kurung, suits atau casual wear pun sesuai. Semuapon boleh. Sebab B’Belle ni sangat simple dan letups habis. . . 🌟Sis semua boleh dapatkan dengan kaklis. Satu malaya kaklis pos. Setiap pembelian akan disertakan dengan box exclusive BellaAmmara dan tadaa ada lagi misteri Gift tau🎁😉😍 #teamkakakgigih #tkgba24 @kakliss.serigroup . . B’Belle Instant Shawl. . ⭐Design : Semi Instant Shawl. . ⭐ Material : Exclusive Korean Chiffon. . ⭐Detailing : BA Plate . ⭐ Colour : . Black Chocolate. Deep Maroon. Royal Blue. Royal Green. . . Harga : RM 59 GST included . Product Care: Suitable for machine wash . . Order : DM @ WhatsApp 0192457680 . . #BBelle #BellaAmmara #cikgusekolah #cikguseo #cikgucikgi #instantshawlchiffon #instashawl #shawls #shawlmampumilik #senangbentuk #instatudung #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bawalpastel #shawlcantikmalaysia #shawlpastel #jubahmoden #inner #personalcare #petalingjaya #pantaidalam #tumpat #instafemes #instalike #muslimahstyle #muslimahcantik

Jubah Shawl Satin Blouse B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak ca

Jubah Shawl Satin Blouse

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 18.01.2018 14:12
  • 1

B’Belle Instant Shawl dari BellaAmmara design khas untuk yang nak cantik tapi pada masa yang sama sibuk dan kejar masa setiap hari. Nak tahu tak kenapa? . . Ok. B’Belle Instant Shawl mudah untuk pakai, tak perlu banyak pin atau jarumpun. Shawl ni ada satu loop yang memudahkan #BellaAmmaraLovers untuk pakai. Sarung and then adjust sikit terus nampak perfect. sambil korang jalan pun boleh je sarung tudung B’Belle ni tau! . . Material yang digunakan pun bagi effect terjatuh helok je. alahai lovenya dengan material ni. . . Best lagi, material ni tak panas, dan susah kedut. Walaupun seharian pakai, B’Belle akan nampak kemas dan terletak je pada korang. Tak nampak comotpun. 5 bintang kita kasi boleh tak? . . Tambah lagi bestnya, ianya didatangkan dengan beberapa pilihan colour untuk korang matchkan dengan baju-baju korang, nak pakai dengan jubah, baju kurung, suits atau casual wear pun sesuai. Semuapon boleh. Sebab B’Belle ni sangat simple dan letups habis. . . 🌟Sis semua boleh dapatkan dengan kaklis. Satu malaya kaklis pos. Setiap pembelian akan disertakan dengan box exclusive BellaAmmara dan tadaa ada lagi misteri Gift tau🎁😉😍 #teamkakakgigih #tkgba24 @kakliss.serigroup . . B’Belle Instant Shawl. . ⭐Design : Semi Instant Shawl. . ⭐ Material : Exclusive Korean Chiffon. . ⭐Detailing : BA Plate . ⭐ Colour : Black Chocolate. Deep Maroon. Royal Blue. Royal Green. . . Harga : RM 59 GST included . Product Care: Suitable for machine wash . . Order : DM @ WhatsApp 0192457680 . . #BBelle #BellaAmmara #cikgusekolah #cikguseo #cikgucikgi #instantshawlchiffon #instashawl #shawls #shawlmampumilik #senangbentuk #instatudung #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bawalpastel #shawlcantikmalaysia #shawlpastel #jubahmoden #inner #personalcare #petalingjaya #pantaidalam #tumpat #instafemes #instalike #muslimahstyle #muslimahcantik

Ubat PERIOD |SENGGUGUT |MISS V Salam maniss. Alhamdulillah soping sakan kakak kita ni.. Set Exclusive

Ubat PERIOD |SENGGUGUT |MISS V

  • 18.01.2018 13:44
  • 25

Salam maniss. Alhamdulillah soping sakan kakak kita ni.. Set Exclusive yang ada @gula.subur.strawberi ni terus jadi pilihan ⬇⬇ >> Bakal Pengantin >> Pengantin Baru >> Pengantin Lama . . Tak susah nak jaga rahim dan tambat hati sidia dengan set combo aummm nih 😊😘👌 . . Jangan cuba kalau tak tengok lagi feedback letops kamii ya @gula.subur.strawberi @ubat.hamil.power @set.hamil.mampu.milik @miss.v.perfume __________________________________

sale-jubah.kurung.blouse Beli mana2 koleksi Adinda Mahsuri Songket dan Seri Mahligai Songket de

sale-jubah.kurung.blouse

  • 18.01.2018 13:26
  • 3

Beli mana2 koleksi Adinda Mahsuri Songket dan Seri Mahligai Songket dengan harga diskaun. . .Beli sehelai dah dapat diskaun, beli dua helai dapat lebih diskaun, beli tiga helai dapat lagi banyak diskaun.. berbaloi kan?? . . .-----------------------------------------------------. .🌹*COMBO SEDONDON AMS + SMS*🌹 . . .🔥*COMBO H*: . .BELI 1 : RM180 BELI 2 : RM329 (360) JIMAT RM31 BELI 3 : RM479 (540) JIMAT RM61. . . *JIMAT POSTAGE WORTH :* *RM8/SM RM12/SS* -----------------------------------------------------. . ...Semenanjung : Free postage. .Sabah/Sarawak : + RM 5 utk postage. . .Sale sah sehingga 31 Jan 2018. Jadi apa tunggu lagi, whatsapp 0192756398 untuk pembelian. #baju #bajukurung #bajukurungsongket #sale #salebajukurung #jualanmurah #jualanmurahawaltahun #salenewyear #promosiawaltahun #jualancombo #cikgu #cikguseo #kakitanganawam #kakitangankerajaan

😎 PEMUTIH GIGI MURAH & MUDAH 😎 Feedback crest3d strips. Thankyou customer! 😍😍.Nak order? Wha

😎 PEMUTIH GIGI MURAH & MUDAH 😎

  • 18.01.2018 13:13
  • 6

Feedback crest3d strips. Thankyou customer! 😍😍 . Nak order? Whatsapp 0182766026 (boleh click link pd bio) 😉 #crest3dwhite #crest3dwhitestrips#crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia#sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #putihkangigi#gigiputihberseri #pemutihgigi#teethwhitening #whiteningteeth #gigiputih#crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #cikguseo #malaysia #sayajual #sayajualmurah #pemutihgigimurah

Shukri Ahmad InsyaAllah,MALAM INI !Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersamaUsta

Shukri Ahmad

  • 18.01.2018 13:05
  • 16

InsyaAllah, MALAM INI ! Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersama Ustaz Ahmad Rizam Al-Ghazali . 📆 : 18 JANUARI 2018 | KHAMIS Tajuk: "SELANGKAH KE SYURGA" 🕌 : MASJID AT-TAQWA, DURIAN BURUNG, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN Muslimin & muslimat dijemput HADIR ! LIVE @ Page FB Mohd Zarifie Jusoh AWT7 Original #DokPerlukanLIKE #HanyaPerlukanSHARE #Mzj9009 #AWT7 #dgshop2u #kuliah #jusdurianbelandasedap #cikguseo #assalamualaikum

Jus Durian Belanda Sedap InsyaAllah,MALAM INI !Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersamaUsta

Jus Durian Belanda Sedap

  • 18.01.2018 13:04
  • 20

InsyaAllah, MALAM INI ! Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersama Ustaz Ahmad Rizam Al-Ghazali . 📆 : 18 JANUARI 2018 | KHAMIS Tajuk: "SELANGKAH KE SYURGA" 📣 : MASJID AT-TAQWA, DURIAN BURUNG, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN Muslimin & muslimat dijemput HADIR ! LIVE @ Page FB Mohd Zarifie Jusoh AWT7 Original #DokPerlukanLIKE #HanyaPerlukanSHARE #Mzj9009 #AWT7 #dgshop2u #kuliah #jusdurianbelandasedap #cikguseo #assalamualaikum

DGShop InsyaAllah,MALAM INI !Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersamaUsta

DGShop

  • 18.01.2018 13:02
  • 21

InsyaAllah, MALAM INI ! Kuliah MAGHRIB Bulanan At Taqwa bersama Ustaz Ahmad Rizam Al-Ghazali . 📆 : 18 JANUARI 2018 | KHAMIS Tajuk: "SELANGKAH KE SYURGA" 📣 : MASJID AT-TAQWA, DURIAN BURUNG, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN Muslimin & muslimat dijemput HADIR ! LIVE @ Page FB Mohd Zarifie Jusoh AWT7 Original #DokPerlukanLIKE #HanyaPerlukanSHARE #Mzj9009 #AWT7 #dgshop2u #kuliah #jusdurianbelandasedap #cikguseo #assalamualaikum

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY 🔥AMARAN KERAS🔥 ..TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER ..JANGAN

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY

  • 18.01.2018 13:02
  • 5

🔥AMARAN KERAS🔥 . . TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER . . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo

bajulawashoppe JENNY FLARE PANTS!..Harga : rm35Pos 8sm/12ss12 COLOUR.Material

bajulawashoppe

  • 18.01.2018 13:00
  • 3

JENNY FLARE PANTS! . . Harga : rm35 Pos 8sm/12ss 12 COLOUR. Material : HERMES LYCRA BUBBLE FREESIZE FIT XS-XXL . STRECHABLE/ MEMERI . MEASUREMENT| UKURAN (INCI) . Pinggang/ Waist 28-40" Labuh / Length 42" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb

sale-jubah.kurung.blouse Jualan combo. 2 pasang baju kurung dengan satu harga. Beli baju kurung

sale-jubah.kurung.blouse

  • 18.01.2018 12:58
  • 4

Jualan combo. 2 pasang baju kurung dengan satu harga. Beli baju kurung bella d zara (Bdz 406) dan baju kurung Gema pastel Songket (Gps 356), cuma bayar RM 139 sahaja.. free pos lagi. . .----------------------------------------------------- .🌹*COMBO BDZ + GPS*🌹 . . .🔥*COMBO F* : BDZ-406 + GPS-356 🔥*COMBO G* : BDZ-406 + GPS-358 . . .*NORMAL PRICE SP* BDZ SP : RM 145 GPS SP : RM 160 . . .*TOTALSP : RM 305* *SALES SP : RM139* . . .*JIMAT POSTAGE WORTH :* *RM8/SM RM12/SS* ----------------------------------------------------- . . ..Semenanjung : Free postage. .Sabah/Sarawak : + RM 5 utk postage. . .Berminat, boleh whatsapp ke 0192756398 #baju #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungsongket #belladzaracollection #belladzarra #gemapastelsongket #sale #salecombo #salebajukurung #salenewyear #jualancombo #jualanmurahcombo #jualanmurahawaltahun #jualanmurah #cikgu #cikguseo #cikgusekolah #kakitanganawam #kakitangankerajaan

TELEKUNG I BLOUSE I KURUNG Nak pouch, bolehNak sling, bolehNak tote, bolehNak ketiga-tiga, la

TELEKUNG I BLOUSE I KURUNG

  • 18.01.2018 12:55
  • 8

Nak pouch, boleh Nak sling, boleh Nak tote, boleh Nak ketiga-tiga, lagi boleh. Tambah jimat lagi tau...😘😘 #jualan #jualanakhirtahun #diskaun #instaonline #bisnesinsta #insta #instagram #schoolgirl #instaseleb #yes #slingbag #yearendsales #totebag #pouch #bag #shazaha #slingbag #pouchbag #cikgu #teenagegirls #girlsapparel #girls #teengirls #girl #unisex #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo

BAJU/HANDBAG/SELUAR MURAH/JAM 🌻Hai gadis-gadis!Jangan lepaskan peluang ini.Semanis_gadis COLLE

BAJU/HANDBAG/SELUAR MURAH/JAM

  • 18.01.2018 12:44
  • 1

🌻Hai gadis-gadis! Jangan lepaskan peluang ini . Semanis_gadis COLLECTION: DW WATCHES . 🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗 . 💯 gambar sebenar . Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat . Material : Pu Leather Condition : NEW Gender : Ladies Free box biasa . ====================== Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin ✔ Batery watch ✔ Gred AA ✔ Analog function 🔸Sesuai untuk gadis-gadis Hot ! 😘 . ============================= 💵 Price : RM 50 SM . Free postage semenanjung SS add Rm5 . Berminat? Whatsapp 0176523526 . Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘 . 👉Terus nantikan barang menarik daripada @semanis_gadis . Memang lawa memang cantik memang meletup memang takkan menyesal dikemudian hari 😚 . #bajulawa #bajumurah #gadiscantik #begmurah #blousecantik #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarpaknik #blousemuslimah #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #jammurah #jamcantikmalaysia #jamlokal #jamladies #jamgempak #supportlokal #hanbagmurahmalaysia #hanbaglover #topmurahmalaysia #begcantik #blousebaru #bajumurahcantik #jubahlabuhmurah #blouselabuh #hanbagmurah #jubahwanita

jeffrey_samad salam minum petang semuasambil minum..jom belek barang kemas 916 kat

jeffrey_samad

  • 18.01.2018 12:24
  • 8

salam minum petang semua sambil minum..jom belek barang kemas 916 kat sini... abang jeff ada loket emas 916 yang kurang dari 1 gram dan pasti harga pun mampu milik... meh whatsapp or pm abng jeff #0164445789 #barangkemas #0164445789 #cikgu #cikgusekolah #cikgumalaysia #cikgushopping #cikgucikgu #cikgucikgi #gelangwomenfuh916 #newdesign #916 #janganmengata #cikguseo #ipoh #ipohcalling #ipohcityowesome #love #perak #kl #malaysia #emas #sayajual #syjual #igmonsta #bisnessonline #bazarpaknil #syjualonline

EMAS | DINAR | SILVER | GOLD Jom cuci mata sat tengok CINCIN AUDI 916. 😍.#emas #rantaiemas #ge

EMAS | DINAR | SILVER | GOLD

  • 18.01.2018 12:20
  • 0

Jom cuci mata sat tengok CINCIN AUDI 916. 😍 . #emas #rantaiemas #gelangemas #emas916 #emas999 #cincinemas #tunang #kahwin #love #like4like #subangemas #golbar #dinar #silver #shopping #beauty #doorgift #kedaiemas #emasmurah #jualemas #diamond #trustseller #pelamin #terjamin #produkislam #produkbumiputera #poslaju #cikguseo #sabarich #emastulentermurah

EMAS | DINAR | SILVER | GOLD Jom cuci mata sat tengok CINCIN FESYEN 916. 😍.#emas #rantaiemas #

EMAS | DINAR | SILVER | GOLD

  • 18.01.2018 12:19
  • 2

Jom cuci mata sat tengok CINCIN FESYEN 916. 😍 . #emas #rantaiemas #gelangemas #emas916 #emas999 #cincinemas #tunang #kahwin #love #like4like #subangemas #golbar #dinar #silver #shopping #beauty #doorgift #kedaiemas #emasmurah #jualemas #diamond #trustseller #pelamin #terjamin #produkislam #produkbumiputera #poslaju #cikguseo #sabarich #emastulentermurah