cottonviscose instagram photo

#

IPOH/B.GAJAH/SRI.ISKANDAR READY STOCK 8 COLORS AVAILABLE. ADA YG BERMINAT? ❀️.BASIC PREMIU

IPOH/B.GAJAH/SRI.ISKANDAR

  • 15.11.2018 13:08
  • 0

READY STOCK 8 COLORS AVAILABLE. ADA YG BERMINAT? ❀️ . BASIC PREMIUM SHAWL tidak perlu diperkenalkan lagi. Ia antara koleksi basic plain shawl yang paling digemari. Diperbuat daripada fabrik original korean chiffon. Ia tidak jarang, terletak dan mudah dibentuk. Penggayaannya menghasilkan flowy yang cantik dan kemas . PRODUCT DETAILS Material : Original Korean chiffon. . SIZE Width : 68 cm est. Height : 180 cm est. . RM59 POSTAGE +RM8 SM/RM11SS . Interested, kindly WA 0142569256 atau klik link whatsapp di bio untuk lebih pantas πŸ“² . πŸ”’FIRST PAY FIRST SERVE . #officialagentalhumaira #inner #alhumairafans #cottonviscose #tiffanyinneragents #basicdeluxeplainshawl #alhumairashawl #valenedualtone #alhumairashawl #hijab #hijabista #hijabmalaysia #hijabmuslimah #muslimahhijab #muslimahstyle #muslimahfesyen #alhumairaagentbatugajah #shawlbasic #basicshawl #basicpremium #basicpremiumplainshawl #premiumshawl #AlhumairaBasicPremium

Anis Batik Exclusive Sape nak pre order design ni..?Clearance Rm160 shjHarga asal rm200

Anis Batik Exclusive

  • 15.11.2018 09:37
  • 2

Sape nak pre order design ni..? Clearance Rm160 shj Harga asal rm200 Boleh request saiz xs till xxl Sejuk lembut dan jatuh terletak nak order? Atau nak senang lagi klik kt profile ig saya ade no wasap.. Terus je link kt saya.. Pastikan no saya 0139105369, takut sesapa plak cik pm nanti.. πŸ˜…πŸ˜…Sape cepat kita dahulukan order dia.. Yg kedian2 tu kemudianlah que order dia.. Nak yang tahan sabar saje ye.. Suci hati dalam pembelian.. InsyaAllah kesabaran itu manis hasilnya.. Amin.. Lets wasap gais..full payment shj Add onn Leher kurung add rm5 Tambah zip baju dan kain rm15 Tambah diamond rm10 Estimate siap 3-5 minggu bergantung cuaca n ikut giliran jahit siap awal pos awal.. Musim hujan ni kritikal sikit.. Sbb masa hujan kita x buat la.. Takut rosak dan banyak risiko yang lain.. Hari panas baru kita buat.. Baru nampak menyerlah warna batik tu.. Hihi Whatsapp 0139105369 Ukuran size XS/S/M/L/XL/XXL BAHU 14 /14.5/15/16/17/18 Dada 35/37/38/40/42/44 Labuh tangan 22 /22 /22 /23/23/23 Labuh baju 27/27/27/28/28/28 Pinggang 29/31/33/35/37/40 Punggung kain 37/39/41/43/46/49 Labuh kain 41/41/41/41/41/41 Cotton kedut juga tp bukan jenis kedut seribu mcm fuji baju tido.. Tryla selai xkan nyesal... Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Batik Sutera Asli πŸ”ΈSutera crepe agak nipis dan flowy. Tekstur seperti dalam gambar, d

Batik Sutera Asli

  • 15.11.2018 08:14
  • 3

πŸ”ΈSutera crepe agak nipis dan flowy. Tekstur seperti dalam gambar, dan jatuh elok di badan bila siap buat baju. Cumanya agak jarang kalau warna putih atau pastel.. . πŸ”ΈPeminat warna putih atau pastel seperti admin, boleh jahit baju dgn lining. Bukan sahaja x jarang malahan baju akan nmpk lebih kemas dan terletak bila ada lining. Cantik tau kalau tanah putih dan pastel.. Bunga automatik naikkk 😍😍😍 . . πŸ”Έ . . . . . #suteracrepe#batiklukis#batiksutera#suterabatik#cottonspan#cottonviscose#sayajualbatik#sayajualsutera#suteraterengganu#suterakelantan#suteraasli#batikcrepe#tempahanbatikseragam#bajukurung #kurungcotton #kaftanbatik #crepesilk #satinsilk #batikmalaysia#bajukurungsutera#kaftancrepe #suterasilkputih

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:10
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:09
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:09
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:09
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:08
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:08
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:07
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:07
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:06
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

Kain Cantik Kain Ela 4u2c πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton 🌝πŸ

Kain Cantik Kain Ela 4u2c

  • 15.11.2018 08:06
  • 0

πŸŒœπŸ–€πŸŒ Siang Malam / Sutera Vietnam #kaincantikkaincotton πŸŒπŸ–€πŸŒ› Bidang 45 Open meter RM 58 Sepsg bg 4M RM 14.50 per meter Limited stok Ciri2 kain -lembut -ironless -x mudah renyuk -tahan lasak -x kecut -lembut(vicose cotton) -exclusive # Harga belum termasuk kos pos Nak Order? Click www.wasap.my/60126927227 Tak nak ketinggalan kain pasang terbaru ? Click & join : Group Wasap : https://chat.whatsapp.com/9OMEyUjjde0A0hluKASDM2 Group Telegram : https://t.me/joinchat/JnqnNkWViWKYzEFp62idNg #kainpasang #kainpasangterkini #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangonline #kainopenmeter #kainela #kaincantikopenmeter #kainsuteravietnam #kainsiangmalam #kaincotton #kaincotton #kaincottonviscose #cottonviscose #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasang2018

ainie_ramli *Jubah ROZANA*------------------------------🌷Material High Qualit

ainie_ramli

  • 15.11.2018 06:38
  • 0

*Jubah ROZANA* ------------------------------ 🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.) 🌷Size S - 5XL 🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusu.kan anak.) 🌷Hujung lengan cerut 🌷Poket tepi 🌷Cutting 'A' cut /////////////////////////////////// 🚩Harga RM75sm / RM80ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM67sm / RM72ss #freepostageseluruhmalaysia #jubahmurah #muslimahcantik #cottonviscose

ainie_ramli *Kurung AMALINA*---------------------------------🌷Material High Q

ainie_ramli

  • 15.11.2018 06:30
  • 0

*Kurung AMALINA* --------------------------------- 🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.) 🌷Size S - 5XL 🌷Zip BF dan Zip lengan (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.) 🌷Kain zip tepi 🌷Kain cutting duyung 🌷Kain getah penuh /////////////////////////////////// 🚩Harga RM80sm / RM85ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM72sm / RM77ss #freepostageseluruhmalaysia #kurungmoden #muslimahcantik #borong #cottonviscose

JUBAH MURAH | KURTA MURAH *Jubah ROZANA*------------------------------by D'Himmar Collection.

JUBAH MURAH | KURTA MURAH

  • 15.11.2018 05:10
  • 1

*Jubah ROZANA* ------------------------------ by D'Himmar Collection . . 🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.) 🌷Size S - 5XL 🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.) 🌷Hujung lengan cerut 🌷Poket tepi 🌷Cutting 'A' cut . . 🚩Harga RM75sm / RM80ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM67sm / RM72ss *Free Postage . . Nak tanya2.. Meh wssp ye😁😁 0196683289 0196683289 0196683289 . . JEMPUT LIKE PAGE πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://m.facebook.com/mamashayangshoppe2/ . . Jom follow IG pula πŸ‘‰ https://instagram.com/mamashayangshope/ . . Maceh sayang sayang semua😘 . #jubahcottonmurah #jubahcottonviscosemurah #jubahcottonnursingmurah #jubahviscose #cottonviscose #jubahcottonviscose #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenbf #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #bajukurungplaincantik #bajukurungplainmalaysia #bajukurungcottonmurah #bajucottonmurah #kurungcottonmurah #kurungmenyusu #kurungmurah #kurungsaizbesar #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia

JUBAH MURAH | KURTA MURAH *Jubah ROZANA*------------------------------by D'Himmar Collection.

JUBAH MURAH | KURTA MURAH

  • 15.11.2018 05:09
  • 0

*Jubah ROZANA* ------------------------------ by D'Himmar Collection . . 🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.) 🌷Size S - 5XL 🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.) 🌷Hujung lengan cerut 🌷Poket tepi 🌷Cutting 'A' cut . . 🚩Harga RM75sm / RM80ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM67sm / RM72ss *Free Postage . . Nak tanya2.. Meh wssp ye😁😁 0196683289 0196683289 0196683289 . . JEMPUT LIKE PAGE πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://m.facebook.com/mamashayangshoppe2/ . . Jom follow IG pula πŸ‘‰ https://instagram.com/mamashayangshope/ . . Maceh sayang sayang semua😘 . #jubahcottonmurah #jubahcottonviscosemurah #jubahcottonnursingmurah #jubahviscose #cottonviscose #jubahcottonviscose #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenbf #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #bajukurungplaincantik #bajukurungplainmalaysia #bajukurungcottonmurah #bajucottonmurah #kurungcottonmurah #kurungmenyusu #kurungmurah #kurungsaizbesar #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia

JUBAH MURAH | KURTA MURAH *Jubah ROZANA*------------------------------by D'Himmar Collection.

JUBAH MURAH | KURTA MURAH

  • 15.11.2018 05:09
  • 0

*Jubah ROZANA* ------------------------------ by D'Himmar Collection . . 🌷Material High Quality Viscose Cotton (Tak melekap badan,sangat selesa dan lembut.) 🌷Size S - 5XL 🌷Zip BF (Sesuai untuk ibu yg menyusukan anak.) 🌷Hujung lengan cerut 🌷Poket tepi 🌷Cutting 'A' cut . . 🚩Harga RM75sm / RM80ss 🚩Borong (Min.6 helai) RM67sm / RM72ss *Free Postage . . Nak tanya2.. Meh wssp ye😁😁 0196683289 0196683289 0196683289 . . JEMPUT LIKE PAGE πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://m.facebook.com/mamashayangshoppe2/ . . Jom follow IG pula πŸ‘‰ https://instagram.com/mamashayangshope/ . . Maceh sayang sayang semua😘 . #jubahcottonmurah #jubahcottonviscosemurah #jubahcottonnursingmurah #jubahviscose #cottonviscose #jubahcottonviscose #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenbf #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #bajukurungplaincantik #bajukurungplainmalaysia #bajukurungcottonmurah #bajucottonmurah #kurungcottonmurah #kurungmenyusu #kurungmurah #kurungsaizbesar #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia

IPOH/B.GAJAH/SRI.ISKANDAR TIFFANY BATCH #19 READY STOCK NOW! πŸ”₯.PRODUCT DETAILSMaterial : H

IPOH/B.GAJAH/SRI.ISKANDAR

  • 15.11.2018 04:55
  • 9

TIFFANY BATCH #19 READY STOCK NOW! πŸ”₯ . PRODUCT DETAILS Material : High quality cotton viscose. No zip / string at the back. SIZE One size fits all CARE INSTRUCTIONS Hand wash. Machine wash is not advisable PRICE : RM39 EACH POSTAGE :RM7 SM/11 SS Grab yours now! . Interested, kindly WA 0142569256 atau klik link whatsapp di bio untuk lebih pantas πŸ“² . πŸ”’FIRST PAY FIRST SERVE . #officialagentalhumaira #inner #alhumairafans #cottonviscose #tiffanyinneragents #tiffanyinnerneck #innermagic #innerneck #basicessentials #basicessentialplainshawl #basicdeluxe #basicdeluxeplainshawl #alhumairashawl #valenedualtone #alhumairashawl #hijab #hijabista #hijabmalaysia #hijabmuslimah #muslimahhijab #muslimahstyle #muslimahfesyen #alhumairaagentbatugajah #batugajahperak #batugajah #uitmseriskandar #utp #innersejukdipakai

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:46
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:45
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:45
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:44
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:44
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:43
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:43
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:43
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:42
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:42
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:41
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:41
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:41
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:41
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:40
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:40
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:40
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:39
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:39
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:39
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:39
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #sayajualbatikmurah #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:38
  • 1

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #batikkelantan #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:37
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #batikkelantan #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 04:36
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #batikkelantan #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

MAF Fashion House OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£.Batik cotton (manik)🌼🌼 RM100

MAF Fashion House

  • 15.11.2018 03:21
  • 0

OFFER SEHINGGA 17/11/18πŸ“£πŸ“£ . Batik cotton (manik) 🌼🌼 RM100 excl postage🌼🌼 DM @ WASAP: 0173550776 . #kainbatik #batikcotton #batiklukis #batik #batikmodern #batikdiamond #batikmanik #maffashionhouse #kainbatikmurah #kainmurah #bajubatik #batikmalaysia #batikkelantan #readystock #sayajual #sayajualbatik #cottonviscose #kainbatikcantik #sale #bajubatikcotton #bajubatikmurah

nurizzholshop IDR : 255k#mukena#mukenamurah#mukenasolo#mukenaremaja#mukenadewasa#m

nurizzholshop

  • 14.11.2018 14:57
  • 1

IDR : 255k #mukena#mukenamurah#mukenasolo#mukenaremaja#mukenadewasa#mukenawanita#mukenaperempuan#mukenacewek#mukenapolos#mukenawarna#mukenabordir#mukenacantik#mukenafashion#mukenamodis#mukenakeren#mukenakekinian#mukenaimport#mukenabranded#mukenacottonviscose#cottonviscose#safarleenamukena#safarleena#lava#olshopsolomurah

ALHUMAIRA AGENT (AAA073) Liv Cross Tie Back Inner RM29 kini available di jahittepishop! ❀️

ALHUMAIRA AGENT (AAA073)

  • 14.11.2018 07:59
  • 2

Liv Cross Tie Back Inner RM29 kini available di jahittepishop! ❀️ Liv Cross Tie Back Inner diperbuat daripada fabrik Cotton Viscose yang sangat berkualiti tinggi di mana ianya diimport khas dari Korea. Fabrik cotton viscose ini memang best, sejuk, serap peluh dan sekaligus mampu membuatkan anda yang memakainya merasa selesa sepanjang masa . Istimewanya Liv Cross Tie Back Inner ini adalah, ia mempunyai design yang berbentuk silang di bahagian depan. Jadi sekaligus ianya akan memberi kelainan dalam penggayaan anda! Selain itu, Liv Cross Tie Back Inner ini juga mempunyai tali di bahagian belakang supaya anda boleh adjust mengikut size atau keselesaan masing-masing. Sekali cuba confirm takkan cari inner lain dah tau! Happy shopping! ❀️ More info atau nak order? DM / WAπŸ“² +60172765137 DM / WAπŸ“² +60172765137 DM / WAπŸ“² +60172765137 #officialagentalhumaira #jahittepishop #alhumairaauthorisedagent #Agent073 #alhumairacontemporary #Alhumairashahalam #repost #newarrivals #livcrosstiebackinner #cottonviscose #AlhumairaLiv #hotselling #thebestinnerever #innercross #inneralhumaira #innermurah #innersnowcap #innersilang #innerbertali #grabitnow #agentbatupahat #agentshahalam #localbrand #muslimahfashion #trustseller #sayajualinner

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:20
  • 1

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:19
  • 2

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:19
  • 1

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:18
  • 1

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:17
  • 3

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:17
  • 0

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:16
  • 2

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:16
  • 0

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE.Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak b

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 14.11.2018 05:13
  • 1

JUBAH COTTON 3D EXCLUSIVE . Kenapa 3D ? Warna terang2, solid, nampak basah dan corak timbul nampak hidup. Pembuatan nya yang lebih teliti. . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Boleh alter kecikkan yang pakai saiz XS, S, M, L, XL. . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 70 sahaja. . KENAPA HARGA BERBEZA ? kerana pembuatannya yang lebih terperinci dari segi corak dan warna yang digunakan. . . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:46
  • 1

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:45
  • 1

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:44
  • 0

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:44
  • 1

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:43
  • 1

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:43
  • 1

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:43
  • 0

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Jubah batik Eksklusif RM 60  RM 60  RM 60 sahaja...READY STOK.Jub

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 16:42
  • 0

Jubah batik Eksklusif RM 60 RM 60 RM 60 sahaja. . . READY STOK . Jubah Batik Cotton Viscose β™₯ Batik Original dari Kelantan β™₯ Batik Canting 100% Lukis Tangan β™₯ Material - Cotton Viscose β™₯ Kain Sejuk dan tidak akan kecut β™₯ Senang Iron β™₯ Tidak Melekap di Badan β™₯ Sesuai untuk Majlis Formal @ Casual β™₯ Jubah straight cut . Sapa cepat dia dapat. Kami mengutamakan yang buat bayaran dahulu ye. ❌ de booking2 mulut je..kalau nak terus buat bayaran. . . Free saiz fit to XXL. Yang pakai saiz XS, S, M, L, XL boleh alter kecikkan skit. . ( KAMI BOLEH ALTERKAN ) - cas Rm 10 sahaja sepasang . Anggaran ukuran (inci) ~~~~~~~~~~~~~~~ Bahu = 18-19 (tak de span) Dada = 48-50 Labuh Tgn = 22 Labuh Jubah = 55/56 . Harga sepasang RM 60 + pos Rm 8 S/M (sepasang) / Rm 12 Sabah Sarawak . Untuk order klik link di bio ye 😘 . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #bajurayamurah #igshopmalaysia #bajuraya #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #syjualbatik #minikurung #batiklukis #batikmurah #bazarpaknil#jubahplussize#jubahmuslimah#batikkelantanmurah #jubahmuslimah#menutupaurat#auratterjaga#

Anis Batik Exclusive Sape nak pre order design ni..?Rm160 shjBoleh request saiz xs till x

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 13:18
  • 0

Sape nak pre order design ni..? Rm160 shj Boleh request saiz xs till xxl Sejuk lembut dan jatuh terletak nak order? Atau nak senang lagi klik kt profile ig saya ade no wasap.. Terus je link kt saya.. Pastikan no saya 0139105369, takut sesapa plak cik pm nanti.. πŸ˜…πŸ˜…Sape cepat kita dahulukan order dia.. Yg kedian2 tu kemudianlah que order dia.. Nak yang tahan sabar saje ye.. Suci hati dalam pembelian.. InsyaAllah kesabaran itu manis hasilnya.. Amin.. Lets wasap gais..full payment shj Add onn Leher kurung add rm5 Tambah zip baju dan kain rm15 Tambah diamond rm10 Estimate siap 3-5 minggu bergantung cuaca n ikut giliran jahit siap awal pos awal.. Musim hujan ni kritikal sikit.. Sbb masa hujan kita x buat la.. Takut rosak dan banyak risiko yang lain.. Hari panas baru kita buat.. Baru nampak menyerlah warna batik tu.. Hihi Whatsapp 0139105369 Ukuran size XS/S/M/L/XL/XXL BAHU 14 /14.5/15/16/17/18 Dada 35/37/38/40/42/44 Labuh tangan 22 /22 /22 /23/23/23 Labuh baju 27/27/27/28/28/28 Pinggang 29/31/33/35/37/40 Punggung kain 37/39/41/43/46/49 Labuh kain 41/41/41/41/41/41 Cotton kedut juga tp bukan jenis kedut seribu mcm fuji baju tido.. Tryla selai xkan nyesal... Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Sape nak pre order design ni..?Clearance Rm160 shjHarga asal rm200

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 10:36
  • 1

Sape nak pre order design ni..? Clearance Rm160 shj Harga asal rm200 Boleh request saiz xs till xxl Sejuk lembut dan jatuh terletak nak order? Atau nak senang lagi klik kt profile ig saya ade no wasap.. Terus je link kt saya.. Pastikan no saya 0139105369, takut sesapa plak cik pm nanti.. πŸ˜…πŸ˜…Sape cepat kita dahulukan order dia.. Yg kedian2 tu kemudianlah que order dia.. Nak yang tahan sabar saje ye.. Suci hati dalam pembelian.. InsyaAllah kesabaran itu manis hasilnya.. Amin.. Lets wasap gais..full payment shj Add onn Leher kurung add rm5 Tambah zip baju dan kain rm15 Tambah diamond rm10 Estimate siap 3-5 minggu bergantung cuaca n ikut giliran jahit siap awal pos awal.. Musim hujan ni kritikal sikit.. Sbb masa hujan kita x buat la.. Takut rosak dan banyak risiko yang lain.. Hari panas baru kita buat.. Baru nampak menyerlah warna batik tu.. Hihi Whatsapp 0139105369 Ukuran size XS/S/M/L/XL/XXL BAHU 14 /14.5/15/16/17/18 Dada 35/37/38/40/42/44 Labuh tangan 22 /22 /22 /23/23/23 Labuh baju 27/27/27/28/28/28 Pinggang 29/31/33/35/37/40 Punggung kain 37/39/41/43/46/49 Labuh kain 41/41/41/41/41/41 Cotton kedut juga tp bukan jenis kedut seribu mcm fuji baju tido.. Tryla selai xkan nyesal... Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘 Zoom Jubah Batik Exclusive corak 3D. Warna terang, basah, corak nampak

CANTIK, BERKUALITI, MURAH 😘

  • 13.11.2018 06:46
  • 0

Zoom Jubah Batik Exclusive corak 3D. Warna terang, basah, corak nampak timbul dan hidup. Kelainan dari batik lain. . . Mencipta kelainan dari yang lain. Pertama yang keluarkan batik corak 3D adalah kami. . . #batikkelantan #batikcotton #jubahmurah #jubahlelong #batikmalaysia #ootdmalaysia #igshopmalaysia #cottonviscose #lelong #batiklukistangan #jubahbatik #igshopmurah #jubahviral #jubahbatikcotton #bazaarpaknil #lelong #barangmurah #jubahbatikviral #cottonspan #syjualbatik #batikmurah #bazarpaknil #batikkelantanmurah #jubahmuslimah#jubahplussize#batikplussize#batikeksklusif#batikcantingtangan#batikcomel#batikcantik

T.M.Aidil Batik Assalamualaikum .. selamat pagiπŸ€—Live dri kilang jrang2 update xpe

T.M.Aidil Batik

  • 13.11.2018 05:15
  • 0

Assalamualaikum .. selamat pagiπŸ€— Live dri kilang jrang2 update xpe kn😁 Berminat nk buat tempahan batik seragam , tempahan skrin lilin , tempahan design , nk borong kain pasang batik atau pelbagai jenis batik , kain putih cotton/ crepe boleh call wssp 0199224147 #tmaidilbatik #tempahanbatikseragam #batikborong #batikterengganu #batikkelantan #batikpasarpayang #kilangbatik #batikdetail #batikhalus #borongbatik #syukurselalu #batikori #batikasli #batik #emmasahiracollection #kainputih #cottonviscose #crepe

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:39
  • 0

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:39
  • 0

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:38
  • 0

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:38
  • 1

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:38
  • 0

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:38
  • 2

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Anis Batik Exclusive Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meterMaterial high qualit

Anis Batik Exclusive

  • 13.11.2018 04:37
  • 0

Ready stock Batik Cotton Terengganu RM220 4 meter Material high quality cotton, tak sama versi Kelantan ye. Ni mmg original Terengganu. Sgt Exclusive. Siapa yang biasa beli tu tahu la ye camne best tu 😘 Whatsapp +60139105369 Whatsapp +60139105369 πŸ“£#batikcotton #cottonbatik #batikterengganu #bajukurung #bajukurungmalaysia #batikmalaysia #batikcantik #batikcanting #minikurungbatik #minikurungmalaysia #batikcottonmalaysia #batikslover #batikmurah #batiksekolah #cottonviscose #batikcottonspan #cottonspan #kainpasang #kainbatikpasang #batikpasang #kainpasangmalaysia #batikcantik

Ptk free Ongkir Thx ya uda order πŸ˜™πŸ˜™ Tq buat Cuss dan teman2 yg percaya kepada ol

Ptk free Ongkir

  • 13.11.2018 03:53
  • 0

Thx ya uda order πŸ˜™πŸ˜™ Tq buat Cuss dan teman2 yg percaya kepada olshop kita 😍 Siap2 kirim dan antar 😊 Bagi Cuss pecinta baju tidur percayakanlah baju tidur anda di olshop kita karena yg kita jual kualitas terjamin dan bahan yg sangat nyaman di pake krn lembut dan adem Happy Shopping 😘😘 #sleepwear #nightwear #pajamas #cgjsleepwear #pajamasparty #cottonviscose #celanapanjangtidur #bajusantai

TheDesignArchives Can’t wait for our new Jewel collection... big, bold, sumptuous ...

TheDesignArchives

London, United Kingdom

  • 12.11.2018 19:53
  • 3

Can’t wait for our new Jewel collection... big, bold, sumptuous ... simply stunning!