cyberjaya instagram photo

#

Repair Iphone Area KL REPAIR FACE TO FACE 👀📲🔧bos ni repair lcd & camera depan 5s m

Repair Iphone Area KL

Restoran Hameedia, Desa Pandan

  • 21.11.2017 05:18
  • 0

REPAIR FACE TO FACE 👀📲🔧 bos ni repair lcd & camera depan 5s murah2 kasi 👍👍 ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! 👀😻Fast service BOSS!! 😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . 📲📞whatsapp/call 014-2345585 like dan share page fb kami : repairiphoneKualaLumpur ig : repairiphoneKL kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami 📸👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👦 TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❤️ #facetofacerepair #repairiphonemurah #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphone #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepair #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #batteryiphone #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone4s #wangsamaju #keramat #keramatau #hulukelang #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kl #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #repairiphonefacetoface

Baby Food @Puchong from @babyshoppeville -  Salmon Pasta with Tomato + Pumpkin Sauce..S

Baby Food @Puchong

  • 21.11.2017 05:15
  • 0

from @babyshoppeville - Salmon Pasta with Tomato + Pumpkin Sauce. . Step 1: Boil pasta for 5mins, drain and set aside . Making the sauce:- Step 2: Steam pumpkin and cherry tomatoes for 10mins Step 3: Pour EBM over steamed pumpkin + cherry tomatoes and blend into puree/sauce . Final:- Step 4: Pour sauce over pasta and add salmon floss from @haysbabyfood Step 5: Blend until desired consistency . #babies #instababy #babyfood #babyfoodideas #babypuree #resipibaby #babypasta #homemadebabyfood #homemadesolidfood #homemadesolidfoodforbaby #haysbabyfood #haysbabyfoodagent #wargapuchong #puchong #putrajaya #cyberjaya

MAGIC SCRUB 💯 Good morning district babes! May your DAY be as flawless as this lady

MAGIC SCRUB 💯

  • 21.11.2017 05:12
  • 0

Good morning district babes! May your DAY be as flawless as this lady!! We love @syifamelvin beautifully scrubbed face and you can totally have the flawless skin like Barbie if you gently scrub your face twice daily okay? 💕 . Fair Flawless Fabulous our days with #ScrubDistrict . #whiteningfacescrub #apricotscrub #facescrub #bodyscrub #dailyscrub #scrubdistrict #facial #scrubputih #whitening #districtbabes #facial #letscantik #scrub #roadtoflawless #flawless #sayajualmurah #bazaarpaknil #cod #serikembangan #serdang #putrajaya #cyberjaya #bukitjalil #sripetaling #tamanequine #misicantik #scrubdistrictfeedback

💐SERIBELLA•SERITOKS•SERISOAP Tumpang iklanIznik Tote Bag BellaAmmaraAda 3 bagRm12 satu01739552

💐SERIBELLA•SERITOKS•SERISOAP

  • 21.11.2017 05:11
  • 0

Tumpang iklan Iznik Tote Bag BellaAmmara Ada 3 bag Rm12 satu 0173955240 #serisoap #seribella #seritoks #malaysia #bellealyahya #bellaammara #carlsamsudin #sihat #putih #bangi #kajang #serdang #putrajaya #cyberjaya #detoks #antipenuaan #promosi #mampumilik #mudah #selamat #luluskkm #terbaik #igshopmalaysia #kualalumpur #instashopmalaysia #igmalaysia #bangkitbersama #rezekiallah #negaraku #bawalinstant

Sabrina Bakery Sub-Agent Closeeee up ckitttttttt tart beerrriesss ni.. erni rase nk curik 1..mk

Sabrina Bakery Sub-Agent

  • 21.11.2017 05:00
  • 0

Closeeee up ckitttttttt tart beerrriesss ni.. erni rase nk curik 1..mkn😜😜😜😜⠀ ni rasa light2 je..sbb xde coklat ke ape ke..cuma buah n beerries..nyummmeeehhh😚😚😚😚😚😚😚😚⠀ nk order wasap erni 012-6348666⠀ .⠀ #agenterni #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerycyberjaya #sayajualkek #kekmurah #keksedap #kekdelivery #kék #bandarbarubangi #serdang #btho #puchong #semenyih #kajang #kajangperdana #bangilama #bandarbukitmahkota #bandarsaujanaputra #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cake #keepsupportsabrinabakery #kekcyberjaya #jualkekonline #keksedapmurahcyberjaya #mananakdapatkattempatlain

SKIN'S BESTFRIEND | WOWSKIN! 💕 .Ouchhh! Wowskin Vitamin Serum dah jadi kegemaran ramai. Ramai kulit

SKIN'S BESTFRIEND | WOWSKIN! 💕

  • 21.11.2017 04:56
  • 0

. Ouchhh! Wowskin Vitamin Serum dah jadi kegemaran ramai. Ramai kulit dah cantik hanya dgn apply serum ni jr. Tak perlu skincare yg lain dah. 😍 . Hebat tak Wowskin Vitamin Serum ni? Mcm2 manfaat & kelebihan drpd serum ni. Don wori kulit awak akan selamat. . NO MERKURI & BAHAN BERBAHAYA . Lets try! Jgn tunggu lama2, lagi lambat lah awak nak dapat kulit yg FLAWLESS. 😎 . Awak yg belum dapatkan WOWSKIN tu jom pakat ajak kawan, kakak, adik, beli sama². Boleh kongsi postage. 😊 . Harga? Skrg kita tgh buat promosi hampir 50% + FREE BAG MAKEUP KIT tau, ruginyerr kalau x beli sekarang. 😭 . Pada yg berminat utk order boleh whatsapp terus dgn click link pada profile⬆️di atas. . #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinvitaminserum #makeupbasemalaysia #serummalaysia #serummurahmalaysia #skincaremalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #makeupmalaysia #kajang #kl #putrajaya #bangi #cyberjaya #cheras #balakong #malaywedding #malayweddingguide #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #produkmalaysia #promosimalaysia #salesmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipmalaysianeeded

i-HR Consulting Sdn. Bhd. #iHRConvention2017 opens with an opening address by #iHRConsulting's C

i-HR Consulting Sdn. Bhd.

Cyberview Resort & Spa

  • 21.11.2017 04:33
  • 1

#iHRConvention2017 opens with an opening address by #iHRConsulting's CEO, Mr. Roy Prasad, with an introduction video of soaring like an EAGLE. Also, a welcoming address by the host of Cyberjaya - #Setiaharuman. Both highlighting the 3 charity organisations we will be chanelling our proceeds to: 1. Pulau Banding Foundation with its aim to conserve Malaysian rainforests 2. Yayasan Amal Tengku Hajah Budriah, specially in aid of the Pink Ribbon Cancer Research 3. An orphanage in Klamg Valley #HrInsurance #HumanResources #WrongfulDismissal #Malaysia #Cyberjaya #PayrollOutsourcing #IndustrialRelations #IRLawyer

EmmaMaembongBubbleSoapPuchong Morning semua... Pepagi ni meh nk kongsikan teetimoni ni. Power x embs

EmmaMaembongBubbleSoapPuchong

  • 21.11.2017 04:32
  • 0

Morning semua... Pepagi ni meh nk kongsikan teetimoni ni. Power x embs ni? . SEMINGGU JE TERUS CANTIK FLAWLESS TAU 😍😍 . alhamdulillah sabun dan serum jerawat memang makin viral dan sangat berkesan. mana tak nya , yang ada masalah jerawat semua hilang! korang yang nak order? . whatsapp 0132300836 whatsapp 0132300836 whatsapp 0132300836 . #rahsiakejelitaanemma #embs #sabunjerawat #serumjerawat #produkkecantikan #buatanmalaysia #puchong #putrajaya #cyberjaya #selangor #instashop #sayajual #agenkosmetik #stokiskosmetik #jerawat

Kakwie Elysian Pilihan MUA Profesional! .Sekarang semua berebut nak belajar make up

Kakwie Elysian

  • 21.11.2017 04:30
  • 1

Pilihan MUA Profesional! . Sekarang semua berebut nak belajar make up kan? Nak make up cantik, base mesti terbaik. Serum foundation elysian mmg cantik dan full coverage. . . ❌Berat ❌Bercapuk ✔Makin peluh makin cantik . Dan paling best boleh makeup sambil jaga kulit tau, macam mana tu?. . . ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Memudarkan jeragat ✔ Memudarkan parut kekal . Ini bukan sekadar foundation, tapi SERUM FOUNDATION yang memberi kesan rawatan pada kulit korang. Bukan cuma nak tutup masalah kulit je tapi bila cuci habisss rosak kulit korang 😱 . Buatlah pilihan lebih bijak dengan menggunakan SERUM FOUNDATION, sambil makeup sambil jaga kulit. . Harga hanya RM60 tapi kualiti bekas n foundation mcm harga beratus kat Sephora. . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Nilai / Seremban / Senawang

Kakwie Elysian Pilihan MUA Profesional! .Sekarang semua berebut nak belajar make up

Kakwie Elysian

  • 21.11.2017 04:30
  • 1

Pilihan MUA Profesional! . Sekarang semua berebut nak belajar make up kan? Nak make up cantik, base mesti terbaik. Serum foundation elysian mmg cantik dan full coverage. . . ❌Berat ❌Bercapuk ✔Makin peluh makin cantik . Dan paling best boleh makeup sambil jaga kulit tau, macam mana tu?. . . ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Memudarkan jeragat ✔ Memudarkan parut kekal . Ini bukan sekadar foundation, tapi SERUM FOUNDATION yang memberi kesan rawatan pada kulit korang. Bukan cuma nak tutup masalah kulit je tapi bila cuci habisss rosak kulit korang 😱 . Buatlah pilihan lebih bijak dengan menggunakan SERUM FOUNDATION, sambil makeup sambil jaga kulit. . Harga hanya RM60 tapi kualiti bekas n foundation mcm harga beratus kat Sephora. . . 📲Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk further info. . . 💎Jom Jana Income Bersama, Ejen & Dropship dari seluruh negara diperlukan. . . 🚗COD available Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / KLIA / Sepang / Nilai / Seremban / Senawang

Aina Nuriezma Order minggu terakhir sblm cuti panjang😅Thank you Nini!#homemade

Aina Nuriezma

Hospital Putrajaya

  • 21.11.2017 04:22
  • 0

Order minggu terakhir sblm cuti panjang😅 Thank you Nini! #homemade #homebaked #minicreampuff #creampuff #dessert #bybakingprojectco #bakingprojectco #tqcustomer #sayajualcreampuff #bandarkinrara #puchong #serikembangan #serdang #cyberjaya #putrajaya #shahalam #cheras #bukitjalil #ilovebaking

H&K Fitness Studio 🇱🇷 🇱🇷Attention to parents out there - we are already FULLY BOOKED

H&K Fitness Studio 🇱🇷

H&K Fitness Studio

  • 21.11.2017 04:20
  • 0

🇱🇷 Attention to parents out there - we are already FULLY BOOKED on the 3rd, 9th and 10th DECEMBER 2017...only a few seats left on the 2nd DECEMBER 2017...don't miss out!!! . . #Repost @hnkfitness (@get_repost) ・・・ Limited seats left, only for 40pax . Have u registered ur kids for this School Holiday Program? MORE INFO: http://bit.ly/whatsapp_hnk . #hnkfitness #sunshowergroup #schoolholiday #kidsprogram #december #familyprogram #healthytogether #putrajaya #putrajayachallengepark #serikembangan #kinrarauptown #cyberjaya #putrajaya #puchong #bandarputrapermai #equinepark #school #kbs #fitmalaysia

Cake Dessert and Pastry 📣Combo School Break 📣  Atas permintaan tinggi, OPEN ORDER untuk

Cake Dessert and Pastry

UPM Serdang Selangor

  • 21.11.2017 04:15
  • 4

📣Combo School Break 📣 Atas permintaan tinggi, OPEN ORDER untuk combo kek Almondy. . . Pickup JUMAAT DAN SABTU (24-25/11) COMBO white choc almondy/cadburry choc almondy saiz 8' RM50 . . Whatsapp 012 690 1502 untuk order. . . Nak delivery, whatsapp juga, third party runner available, charge based kawasan ya. . . #almondycake #almondycakeserdang #keksedapupm #upmserdang #upm #serdang #putrajaya #cyberjaya

Kakwie Elysian Assalamualaikum & Selamat Pagi, pagi pagi bangun tepek Elysian Serum B

Kakwie Elysian

  • 21.11.2017 04:07
  • 1

Assalamualaikum & Selamat Pagi, pagi pagi bangun tepek Elysian Serum Booster terus kulit rasa syioookk jee tau . Moga dimudahkan semua urusan hari ni darlings 😘

Malaysia 🍫🍻🔥 Most Rare in Town !!😋🍫Cadbury Twirl Bites🍫(109g) RM27/pax

Malaysia 🍫🍻🔥

Cyberjaya

  • 21.11.2017 04:05
  • 0

Most Rare in Town !!😋🍫 Cadbury Twirl Bites🍫 (109g) RM27/pax 😋 #chocolatelover #chocolate #chocolatecrazy #cekelat #coklat #malaysia #cyberjaya #kualalumpur #cadbury #twirlbites #penggemarcoklat

TojoursAdv + KopiPakBelalang Morning Guyss!!.. rise and shine 😘😘Jom dapatkan #TOJOURS ADVAN

TojoursAdv + KopiPakBelalang

Putrajaya

  • 21.11.2017 04:05
  • 0

Morning Guyss!!.. rise and shine 😘😘 Jom dapatkan #TOJOURS ADVANCED dari kami.. . Belian 1 BOX dapat harga speciall nak bagi ni weiii...👍😂🍭 Free gift banyakkkk ++ FREE DELIVERY 🚙🚙 terus kat awakkk semuaa!!. 👍👍🏼 . . Cepat dapatkan tojours harga SPECIAL dari KAMI.. 😍😍 . ☎ 012-2515147 / 011-21880786.. . . 🚙🚙 COD:- #putrajaya #cyberjaya #dengkil #tamanequine #serdang #bangi #upm #ukm #kptm #amanputra #kajang #desapinggiranputra #november #uitmdengkil #bangisentral.

Malaysia 🍫🍻🔥 Ada yang tengah craving coklat Daim Minis ???Daim Minis 😋🍫1pac

Malaysia 🍫🍻🔥

Cyberjaya

  • 21.11.2017 04:03
  • 0

Ada yang tengah craving coklat Daim Minis ??? Daim Minis 😋🍫 1pack(280g) RM34(42minis) 1ctn/10pack RM215 Postage-RM10(SM) RM12 (SS) #chocolatelover #chocolatebar #chocolate #chocolateworld #penggemarcoklat #chocolatecrazy #gilacoklat #coklat #cekelat #malaysia #kualalumpur #cyberjaya

i-HR Consulting Sdn. Bhd. Among the exhibitors who are joining forces with #ihrconsulting for th

i-HR Consulting Sdn. Bhd.

Cyberview Resort & Spa

  • 21.11.2017 04:01
  • 0

Among the exhibitors who are joining forces with #ihrconsulting for the #iHRConvention2017 - to pay forward for charity #HrInsurance #HumanResources #WrongfulDismissal #Malaysia #Cyberjaya #PayrollOutsourcing #IndustrialRelations #IRLawyer

Mcgyvergadget and Sparepart Good morning !!! Terima kasih banyak2 support kami.Jadi yang lain bila

Mcgyvergadget and Sparepart

  • 21.11.2017 03:59
  • 0

Good morning !!! Terima kasih banyak2 support kami.Jadi yang lain bila lgi?. Meh pm laju2 kami untuk dapatkan LCD iphone sparepart dgn harga yg sangat berpatutan call/whatsapp : 0196092689 #lcdmurah #gantilcd #lcd5 #lcdcrack #lcdpecah #lcdrosak #sparepartmurah #sparepartlcdmurah #lcd5s #lcd6 #puchong #putrajaya #cyberjaya #bangi #ukm #gmi #keramat #wangsamaju #melawati #setiawangsa #repairiphone #bateri #bateriphonehilang #bateriphone

hanis atiqah Assalamualaikum...ada yang bermasalah macam sis nie?... boleh mencuba

hanis atiqah

  • 21.11.2017 03:53
  • 1

Assalamualaikum...ada yang bermasalah macam sis nie?... boleh mencuba set dari Elysian dapat menyelesaikan masalah kulit anda...boleh hubungi 0194781372 #codputrajaya#cyberjaya 😍

hidayahhalim Good Morning 😉.Kingswright Edu-Training Centre is now open for De

hidayahhalim

Johor

  • 21.11.2017 03:52
  • 1

Good Morning 😉 . Kingswright Edu-Training Centre is now open for Dec Intake 17! #goodmorning #skillsforfuturecareer #hairdressing #dreams #ambitions #careers #lifestyles #malaysia #cyberjaya #sijilkemahiranmalaysia #belajarguntingrambut #pt3 #spm #igcse #smklaksamana #smktunhabab #smktamankotajaya #smktanjungdatuk #smkkotamasai2 #smkulutiram #smkpaichee #smksrimersing #smkkulaibesar #smkpermasjaya2 #sriutamajb #smkputriwangsa #smkbandartenggara #smkbandarpenawar #alphaomega #foonyewhighschool

AH Beauty Agen Bangi AH Beauty strawberry soap 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

AH Beauty Agen Bangi

Le Méridien Putrajaya

  • 21.11.2017 03:51
  • 0

AH Beauty strawberry soap 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 Satu-satunya agen PENCERAH KULIT NO 1 dlm set skincare AH Beauty . . . BERFUNGSI untuk ; . . 🌷 Mencerahkan kulit muka 🌷 Menghilangkan parut jerawat 🌷 Menyamakan tona kulit 🌷 Menghapuskan kulit kusam 🌷 Membersih muka dgn selamat (organic based) 🌷 Menghilangkan sunburn P/s: Untuk kesan yg efektif, consume One Set Strawberry . Wassup Cikfafa 014 5165024 #ahbeauty #agensahahbeauty #productskincareorganicbased #jomcantiksama2 #bangi #kajang #cyberjaya #putrajaya

aisyah ahmad 🌀Satu LoveraGlowMist RM45 🌀MJ+LoveraGlowMist RM115🌀Free post

aisyah ahmad

  • 21.11.2017 03:46
  • 0

🌀Satu LoveraGlowMist RM45 🌀MJ+LoveraGlowMist RM115 🌀Free postage 2 botol ke atas 🌀RM10 voucher + free gift 🌀COD Cyberjaya & Putrajaya 🌀Nak tanya nak order Whatsapp 60136421612 tekan kat bio. Lagi senang. Tak yah save terus wasap. 😘 FREE CONSULTATIONS #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #bbjelly #LoveraGlowMist #adekmanesjual #cyberjaya #putrajaya #produkhalal #nakcantik #glowingskin #naturalproducts

wan ain natasha bt wan zainal Clearance sales hanya utk packaging lama..tp semua bau ada!!! Yieeehaa

wan ain natasha bt wan zainal

  • 21.11.2017 03:26
  • 1

Clearance sales hanya utk packaging lama..tp semua bau ada!!! Yieeehaaa.. Meh pm tepi cepat... #dexandraclearancesales #allscents #agentsahdexandra #A2600 #putrajaya #cyberjaya #dengkil #bangi #kajang

Bougas Beauty Serdang Selamat pagi semua, nak taw x knp Bougas Beauty Serum ni bestt sgt??.

Bougas Beauty Serdang

  • 21.11.2017 03:23
  • 1

Selamat pagi semua, nak taw x knp Bougas Beauty Serum ni bestt sgt?? . -Tidak melekit & berminyak sbb serum ni 100% water based, dan cepat meresap pd kulit -Melembapkn kulit kering -Menceriakan semula kulit kusam -Sesuai dijadikan makeup based supaya makeup nmpk lebih sekata, glowing & thn lama -Sgt berkesan memudarkn parut2 jerawat -Menyelesaikan masalah jerawat -Sesuai utk kulit sensitive & kusam akibat penggunaan makeup yg kerap . . Berikan yg terbaik utk diri anda! Whatsapp 01127570774 atau pun boleh klik link kat bio💕💕. . #bougasbeautyserum#serumvavavum#bougasbeauty#bougas#bougasserum#serumbougas#serum#serumviral#serumhebat#serummurah#serummalaysia#erni#ernibougas#baya#bayabougas#beauty#malaysia#cyberjaya#bangi#kajang#putrajaya

miraeswim MORNING EVERYONE..Pagi ni tecer mira ada kelas tadika tbc. Kali ni

miraeswim

Akademi Aquaputra

  • 21.11.2017 03:22
  • 3

MORNING EVERYONE . . Pagi ni tecer mira ada kelas tadika tbc. Kali ni tecer mira nk test sorang2 berenang..hehe.. Get ready k kids. Tecer dh standby jam dh..hahaha.. . . Ok all trainer pn be ready. ANDA PUN DIUJI,,hihihi.. . . Saranghae Miraeswim From zero can SWIM A Lesson For Life . #sharefortoday #renangbayi #renang #swimmingclass #swimminglessons #kelasrenang #swimsuit #swimmingpool #bronze #kolamrenang #bajurenang #bajurenangmuslimah  #sport #nakkurus #eusahawan #mdec #erezeki #putrajaya #kajang #cyberjaya #miraeswim #fromzerocanswim

TOUJOURS ADVANCED🍭 Satu sachet pagi ini untuk membantu badan menghasilkan sel baru, menam

TOUJOURS ADVANCED🍭

  • 21.11.2017 03:20
  • 0

Satu sachet pagi ini untuk membantu badan menghasilkan sel baru, menambahkan kolagen, melawaskan sistem pencernaan, membuang toksik dalam tubuh, dan memancarkan kesihatan dalaman melalui kulit yang sekata dan berseri! Itulah manfaat dari zat-zat #ToujoursAdvanced yang menjadi kemestian untuk ramai orang! Masa untuk mencuba 💋 . Stokis sah #toujoursadvanced +60165516471 💄FREE MAKEUP BEG 📦 FREE POSTAGE/ FREE DELIVERY 🎁 freegift TOUJOURS advance 💐 FREE GUIDE PAMPLET 🌸FREE PAPERBEG . 🚘 COD area : #KL (seluruh) #gombak #batucaves #selayang #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #puchong #subangjaya #petalingjaya #damansara #shahalam #SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist

Fudgy Brownies by Cik dede Morning semua. Kejap ja dah selasa , Selamat bekerja semua. 😘😘

Fudgy Brownies by Cik dede

  • 21.11.2017 03:20
  • 0

Morning semua. Kejap ja dah selasa , Selamat bekerja semua. 😘😘😘 . 👇👇👇👇👇👇👇👇 Self Collect at OUR NEAREST BRANCH : . ☎️️cik dede (OUG Parklane Jalan Klang Lama) : wasap.my/60176743606 . ☎️Cik wawa (Bangi Branch):wasap.my/60173192894 . ❤️❤️❤️And Special for sabahan (KK): ☎️ Cik Ida:wasap.my/60123800930 . #BrowniesBangi#BrowniesNilai#BowniesSerdang#BrowniesKajang#BrowniesCyberJaya#BrowniesPutrajaya#BrowniesOugParklane#fudgybrownies#ougparklane#brownies#RedVelVetBrownies#NutellaCheeseTart#DreamLandChocolateCake#CongoBar#cheeseTart#dedeMyBrownies#jalanKlangLama#oldKlangRoad#BandarBaruBangi#Bangi#Kajang#CyberJaya#Putrajaya#Serdang#mangoCheeseCake#dfcc#DevilFoodChocolateCake#PandanGulaMelaka

Honda Sales Advisor With the All-New CR-V's LaneWatch feature, you'll always be aware of y

Honda Sales Advisor

  • 21.11.2017 03:16
  • 0

With the All-New CR-V's LaneWatch feature, you'll always be aware of your surroundings! It eliminates blind spots with a camera mounted on the passenger side mirror. . 🎉REBATE NOV 2017 : RM4,000.00🎊 . The CR-V come with 4 variants Honda CR-V 2.0L 2WD ~ RM146,655.41 Honda CR-V 1.5TC 2WD ~ RM160,313.69 Honda CR-V 1.5TC 4WD ~ RM166,379.05 Honda CR-V 1.5TC-P 2WD ~ RM172,644.41 . Colours:- . *White Orchid Pearl . *Lunar Silver Metallic . *Modern Steel Metallic . *Obsidian Blue Pearl . *Dark Olive Metallic . >Door to door service >Fast Delivery >Guarantee excellent service to you . 🚘Honda Sales Advisor 📲Call/Text/Whatsapp: 012-3999517 (Ermizan)😊😊😊 "Your Trusted Sales Advisor" 🌍Website: http://stylishhonda.wixsite.com/stylishhonda . #hondasalesadvisor #hondajazz #hondacity #hondacivic #hondaaccord #hondahrv #hondacrv #hondaodyssey #selangor #cyberjaya #putrajaya #klia #klia2 #sepang #klang #sayajualkereta #rebate #discount #kajang #subang #kualalumpur #car #carsales #loan #seremban #honda #visitmyig #hondathepowerofdream #shahalam

i-HR Consulting Sdn. Bhd. Good morning from Cyberview Resort & Spa. #iHRConsulting welcomes you

i-HR Consulting Sdn. Bhd.

Cyberview Resort & Spa

  • 21.11.2017 03:13
  • 1

Good morning from Cyberview Resort & Spa. #iHRConsulting welcomes you to #iHRConvention2017 - the most prestigious one-of-its-kind human resources & industrial relations convention. It is not always that we have more than 200 delegates in a hall for a #knowledgesharing #convention, along with well-known exhibitors, all geared up to learn and contribute to charity. With renowned speakers throughout the 2-days event, we believe this Convention will leave a remarkable impact to all attendees. #HrInsurance #HumanResources #WrongfulDismissal #Malaysia #Cyberjaya #PayrollOutsourcing #IndustrialRelations #IRLawyer

Honda Malaysia .🚗HONDA BR-V🚗✔PRICELIST✔DOWNPAYMENT✔MONTHLY 7 YRS & 9

Honda Malaysia

  • 21.11.2017 03:10
  • 0

. 🚗HONDA BR-V🚗 ✔PRICELIST ✔DOWNPAYMENT ✔MONTHLY 7 YRS & 9 YRS . Colours:- *Dark Ruby Red Pearl *Lunar Silver Metallic *Modern Steel Metallic *Taffeta White *Golden Brown Metallic . 🔴Honda The Power Of Dreams🔴 🔎For more details, please contact : 018 - 2511 477 📧Email: honda_idaman@yahoo.com ↪Facebook: HONDA Idaman . #sayajualhonda #salesadvisor #honda #sayajual #hondacity #hondajazz #hondacivic #hondaaccord #hondacrv #hondahrv #hondaodyssey #yearendsale #hrv #hondasales #selangor #kualalumpur #cyberjaya #putrajaya #shahalam #klang #seremban #putrajaya #brv #newyear #melaka #perak #bangi #johor #negerisembilan

Give Gifts by Hazie Halim Rainbow fudgy brownies for the kids. Ujung2 taon byk majlis anak2. Tq

Give Gifts by Hazie Halim

  • 21.11.2017 03:08
  • 1

Rainbow fudgy brownies for the kids. Ujung2 taon byk majlis anak2. Tq Hanum for the order & enjoy it Hafiy 😍 #givecake #cake #homebake #fudgybrownies #browniesmerekah #brownies #brownieskedut #rainbowbrownies #rainbow #kekdpp #partycake #jamuankelas #kekdpp #kekputrajaya #kekcyberjaya #kekdengkil #keksepang #keknilai #kekkajang #kekbangi #dpp #desapinggiranputra #putrajaya #cyberjaya #dengkil #sepang #tuesday #tuesdaymorning #cakegram #cakestagram

Lea Oven MY Pandan Gula Melaka Cake ordered by Puan Masyitah.#pandangulamelaka #

Lea Oven MY

Lea Oven Shoppe

  • 21.11.2017 02:59
  • 3

Pandan Gula Melaka Cake ordered by Puan Masyitah . #pandangulamelaka #pandangulamelakacake #pandangulamelakacupcake #primecake #leaovenclass #leaovenmy #bakersselangor #bakerskualalumpur #baking #kotawarisan #kotaseriemasnilai #nilai #nilaiimpian #dengkil #salaktinggi #banting #bangi #putrajayafood #cyberjaya #cyberjayafood #cakeporn #cakestagram #kursuskue #bakingclass #bakingclassmalaysia

dapur_kukusku MARI ORDER..MARI RASA☺☺.nona manis sentiasa ade utk anda!memenuh

dapur_kukusku

  • 21.11.2017 02:52
  • 0

MARI ORDER..MARI RASA☺☺ . nona manis sentiasa ade utk anda!memenuhi citarasa semua lapisan masyarakat. . kesedapan lemak manis santan ditambah dgn aroma daun pandan sungguh ummpphhh!! . anda mahu kami COD @ anda sendiri ambil di rumah.semua ditangan anda. . mari rasai setiap gigitan CIK NONA MANIS yg penuh syahdu..du..du.💃💃 . sila order SEMINGGU AWAL. . ws di no 0187762832/0142450199. . CAJ COD TERTAKLUK PADA KAWASAN TERTENTU.HARAP MAKLUM. . #dapur_kukusku#dahrasajatuhhati#nonamanispandan💚#nonamanisjagung🌽#bangi#kajang#cyberjaya#putrajaya#semenyih#banting#damansara#shahalam#nilai#codbangi#codkajang#codsemenyih#codserdang#rezekihalal#bukansenangnaksenang#foodpic#cookingistherapy#

HD's Special Chicken Rice *Bismillahirrohmanirrohim...Allahuma Ya Fattah...Ya Wahhab...Ya Razzaq

HD's Special Chicken Rice

  • 21.11.2017 02:43
  • 0

*Bismillahirrohmanirrohim...Allahuma Ya Fattah...Ya Wahhab...Ya Razzaq...Ya Ghoniy...Ya Mughniy...Ya Latiff...* Anda tiada di rumah...ank2 takde makanan??? Balik kerja lambat taksempat masak??? Takcukup cash di tangan??? Tetamu tetiba dtg..taksempat nk masak??? Bahan mentah takde kt umah...tp perut da lapar??? Bos setel meeting lewat...ank2 da tunggu di rumah dlm kelaparan??? Tiba2 ade hal emergency,takdpt balik tghr anta makanan utk ank2??? Jangan risau...kami ada penyelesaian...meh order dgn kami... *Assalamualaikum wbt...* kami *HD's SCR(CHINESE STYLE)* membuka order utk *LUNCH & DINNER BOX HARI SELASA 21.11.2017!!!* ---------------------- Menu Kami: *NASI AYAM HD RM5* *NASI GORENG AYAM HD RM6* *MEE KARI NYONYA HD RM5* Add on: Nasi Ayam Extra *RM1.50* Nasi Goreng Extra *RM2.50* Ayam Extra *RM3.50* Sup/Cili/Kicap Extra *FOC* ---------------------- 🚗 sekitar *_Putrajaya_* Min order *♴ PAX* (caj RM2⃣) *FREE 🚘 utk 3⃣PAX* *Every 🔟PAX 🆓1⃣PAX* 🚗 sekitar *_Cyberjaya_* Min order *♸pax* (Caj RM5) *FREE 🚘 utk 🔟PAX* 🚫 *Close Order* Pkl10.30pg...lbh dr itu tiada special2 request...hanya apa yg ada... ⏲ penghantaran *11.30-2pm* & *4.30pm-selesai* 📞✉ whatsapp/sms/call : 👉🏻👉🏻👉🏻 *http://www.wasap.my/60196041581* Boleh join group *HD's SCR* utk update delivery status...klik link--> *https://chat.whatsapp.com/29cOfoKE0yeJyokrvuOWDQ* ---------------------- *CUST HAPPY TUMMY N POKET...KAMI HANYA MENCARI BERKAT DAN REDHO ILLAHI* #Putrajaya #putrajayadelivery #fooddelivery #deliveryservice #bestCRinTown #hargaberbaloibaloi #putrajayafooddelivery #foodporn #instafoodie #food #food🍴 #cyberjaya #cyberjayafood #cyberjayadelivery #cyberjayadeliveryfood #putrajayavendor

Erin's Oven .Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueber

Erin's Oven

  • 21.11.2017 02:33
  • 1

. Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueberry + kiwi 🥝💚.. Luv it ❤💛💙 . WA : 012.4299442 (erin) . #pavlova #largepavlova #specialcream #sedap #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eusahawan #pandangulamelakacake #bazarpaknilcake #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #november #kotadamansara #mixfruit

Naora Matte Lip Liquid Morning girls (^_^).Adik comel ni calit ckit jek kt bibir dah nampak

Naora Matte Lip Liquid

  • 21.11.2017 02:34
  • 0

Morning girls (^_^) . Adik comel ni calit ckit jek kt bibir dah nampak cantik & sekata. Code 02 melisa nude 😊 Nak kan lip liquid yg berkualiti dgn harga yg mampu milik? . Naora matte mempunyai Collagen, Vitamin E & Argan Oil ini hanya RM35 shj & FREE postage!!! . Berminat boleh dm or whatsapp 0127664484 . Agent & Dropship diperlukan! . . . . #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #cyberjaya #shahalam #mahsauniversity #moodrepublik #arganoil #lipstick #konvokesyen #mattelipcream #titiancinta #fattzura #sephora #hudabeauty #lofattah #gincu #beautyblogger #instafollow #gegarvaganza #sfmm32 #ask2017 #dramasangat #lipstickmurah #justiceleague #cute #makeup #freepostage

Erin's Oven .Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueber

Erin's Oven

  • 21.11.2017 02:26
  • 1

. Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueberry + kiwi 🥝💚.. Luv it ❤💛💙 . WA : 012.4299442 (erin) . #pavlova #specialcream #sedap #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #fudgybrownies #eusahawan #bazarpaknilcake #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #november #kotadamansara #mixfruit #homemadecake #ilovebaking

Cakesandsuch Oh no!!! When you have an early morning lecture,  and you suddenly rea

Cakesandsuch

  • 21.11.2017 02:21
  • 2

Oh no!!! When you have an early morning lecture, and you suddenly realise U're out of coffee!! 😱😱😵😵😥😨😨#morningrush #coffeeaddict #cakesandsuch #cyberjaya

Erin's Oven .Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueber

Erin's Oven

  • 21.11.2017 02:11
  • 1

. Large classic pavlova + special cream + strawberry 🍓❤ + blueberry + kiwi 🥝💚.. Luv it ❤💛💙 . WA : 012.4299442 (erin) . #pavlova #classicpavlova #specialcream #sedap #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eusahawan #bazarpaknilcake #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #november #kotadamansara #fruit #thankyouforyoursupport #homemadecake #ilovebaking

Yuyu hereeeeeeee Dinner for 3...tp drink cups ada 5 😂😂😂😂😂 siapa yang die

Yuyu hereeeeeeee

Aroii Thai

  • 21.11.2017 01:51
  • 1

Dinner for 3...tp drink cups ada 5 😂😂😂😂😂 siapa yang diet sekarang meow #aroiithai #cyberjaya #shaftsbury #dinner #sedap #makanbest #naklagi #cat #meow #kitten #wild #malaysia

galleryhanie #32b *Update stock TRIUMPH BATCH 31*Ready Stock👍www.wasap.my/6012

galleryhanie

  • 21.11.2017 01:49
  • 2

#32b *Update stock TRIUMPH BATCH 31* Ready Stock👍 www.wasap.my/60127067503 ❌ fussy buyer ❌backout buyer ✔ADD RM8 for postage (semenanjung| sabah| sarawak) #bratriumph #triumphbra #bramalaysia #bra #bramurah #bratriumphoverrunfactory #girdle #panties #overrunfactory #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #batupahat #johor #selangor #titiancinta #bazarpaknil #jualanmurah2017

galleryhanie #34 #40b *Update stock TRIUMPH BATCH 31*Ready Stock👍www.wasap.my/

galleryhanie

  • 21.11.2017 01:49
  • 0

#34 #40b *Update stock TRIUMPH BATCH 31* Ready Stock👍 www.wasap.my/60127067503 ❌ fussy buyer ❌backout buyer ✔ADD RM8 for postage (semenanjung| sabah| sarawak) #bratriumph #triumphbra #bramalaysia #bra #bramurah #bratriumphoverrunfactory #girdle #panties #overrunfactory #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #batupahat #johor #selangor #titiancinta #bazarpaknil #jualanmurah2017

FLORIST STUDIO (BC0006913-D) RM100Artificial Orkid Putih + Orkid PinkPromosi Hari ini sahajaSiap

FLORIST STUDIO (BC0006913-D)

  • 21.11.2017 01:32
  • 4

RM100 Artificial Orkid Putih + Orkid Pink Promosi Hari ini sahaja Siapa cepat dia dapat!!! Nak bagi murah2 sempena Befday Bro Eri Arrangement #artificialflower #orchid #orkid #flowerarrangement #bunga #gift #doorgift #gubahanhantaran #hantaran #cyberjaya #putrajaya #upm #terengganu #artificialorchid #artificialflower #gubahan #graduationbouquet #kelantan #ukm #hydrangeas #uitm #eriarrangement #homedecor #bouquet #bouquetbunga #vase #orkidlatex #orkidmurah

FLORIST STUDIO (BC0006913-D) RM100Artificial Orkid Putih + Orkid PinkPromosi Hari ini sahajaSiap

FLORIST STUDIO (BC0006913-D)

  • 21.11.2017 01:32
  • 1

RM100 Artificial Orkid Putih + Orkid Pink Promosi Hari ini sahaja Siapa cepat dia dapat!!! Nak bagi murah2 sempena Befday Bro Eri Arrangement #artificialflower #orchid #orkid #flowerarrangement #bunga #gift #doorgift #gubahanhantaran #hantaran #cyberjaya #putrajaya #upm #terengganu #artificialorchid #artificialflower #gubahan #graduationbouquet #kelantan #ukm #hydrangeas #uitm #eriarrangement #homedecor #bouquet #bouquetbunga #vase #orkidlatex #orkidmurah

FLORIST STUDIO (BC0006913-D) RM100Artificial Orkid Putih + Orkid PinkPromosi Hari ini sahajaSiap

FLORIST STUDIO (BC0006913-D)

  • 21.11.2017 01:31
  • 11

RM100 Artificial Orkid Putih + Orkid Pink Promosi Hari ini sahaja Siapa cepat dia dapat!!! Nak bagi murah2 sempena Befday Bro Eri Arrangement #artificialflower #orchid #orkid #flowerarrangement #bunga #gift #doorgift #gubahanhantaran #hantaran #cyberjaya #putrajaya #upm #terengganu #artificialorchid #artificialflower #gubahan #graduationbouquet #kelantan #ukm #hydrangeas #uitm #eriarrangement #homedecor #bouquet #bouquetbunga #vase #orkidlatex #orkidmurah

M.I.B.I GLOW Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursa

M.I.B.I GLOW

Bukit Beruang

  • 21.11.2017 01:27
  • 3

Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #MELAKA #KUALALUMPUR (seluruh) #serikembangan #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #puchong #subangjaya #petalingjaya #shahalam #klang #ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

NO.1 STOKIS TOUJOURS ADVANCED Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursa

NO.1 STOKIS TOUJOURS ADVANCED

Avenue K

  • 21.11.2017 01:25
  • 3

Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #MELAKA #KUALALUMPUR (seluruh) #serikembangan #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #puchong #subangjaya #petalingjaya #shahalam #klang #ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

toujoursadvanced collagen dont forget to consume 1 shot #toujoursadvanced before breakfast dear.

toujoursadvanced collagen

  • 21.11.2017 01:20
  • 0

dont forget to consume 1 shot #toujoursadvanced before breakfast dear..what???what is toujours??? TRANSFORMASI KECANTIKAN TOUJOURS ADVANCED! -✅ Seawal 3hari penggunaan, perubahan seri wajah dpt dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu & kulit tidak lagi kusam. -✅ Kecutkan dan hilangkan jerawat. -✅ Pudarkan parut jerawat & jeragat. ✅-Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah & semakin hilang dgn penggunaan berterusan. ✅- Kecilkan pori-pori di wajah. -✅ Kulit semakin berseri (dgn glowing efek) & cerah seluruh badan. ✅-Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati. -✅ Menganjalkan kulit dan kurangkan kedutan. Kulit yg anjal tidak tertumpu pd wajah shj, perhatikan perubahan positif pd buah dada dan punggung (bg wanita). -✅ Turun berat badan apabila kadar metabolisme ditingkatkan dgn pengambilan berterusan. -✅ Semakin hari kandungan kolagen bdn kita berkurang, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti tingkatkan penghasilan kolagen tubuh badan. KELEBIHAN KESIHATAN: 💟 -Menstabilkan tekanan darah & tingkatkan sistem imunisasi dlm badan. 💟 -Membantu menguatkan sendi-sendi. 💟 -Membantu merawat resdung & penyakit kencing manis. 💟- Membantu merawat & cegah Kanser. -💟 Membantu merawat & cuci buah pinggang. sangat mudah untuk consume hanya koyak dan terus minum #toujoursteamhana #toujourstesti #toujoursmummy #toujoursadvancedagensah #bangi #serdang #serdanghebat #serikembangan #cyberjaya #puashati #putrajaya #putraperdana #punjakjalil #puchong #pengantin #petronas #sayajual #sihat #slim #um #uitm #utm #upm #uniten #ukm #mmu wassap 0137790143

The Duchess Kitchen double trouble choc chip cookies with extra choc chip #dessertlover #

The Duchess Kitchen

  • 20.11.2017 23:42
  • 2

double trouble choc chip cookies with extra choc chip #dessertlover #dessertgasm #foodstagram #dessertgram #instayummy #desserttime #igdessert #dessertheaven #foodlover #instafood #foodporn #dessertporn #dessert #sweettooth #bazarpaknil #kualalumpur #selfie #bandarsungailong #kajang #bandarbarubangi #mahkotacheras #balakong #cheras #bandartunhusseinonn #cyberjaya #putrajaya #theduchesskitchen

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️ Alhamdulillah. Setiap hari pasti ada testimoni positive tentang OKAYA

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️

  • 20.11.2017 23:33
  • 0

Alhamdulillah. Setiap hari pasti ada testimoni positive tentang OKAYA CREAM TO POWDER ni ! BEBAS MERKURI juga tau ! . Uolss pasti jatuh cinta giler dengan OKAYA ni ! . LAGI LAMA PAKAI LAGI CANTIK ! . Alhamdulillah customer sangat berpuas hati dengan OKAYA, pakai OKAYA lebih 8 jam pun masih anggun katanya 😍 Client siap tegur ! . Whatsapp 0192547005 . www.wasap.my/0192547005 . #codcyberjaya #okaya #okayacreamtopowder #cyberjaya #creamtopowderfoundation

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️

  • 20.11.2017 23:23
  • 0

"Sis! PUAS HATI SANGAT DENGAN OKAYA NI ! TAK MEREKAH ! FLAWLESS & GLOWING ! DAH PAKAI 3 BULAN MASIH ADA LAGI ! JIMAT !! " . Alhamdulillah. Setiap hari pasti ada testimoni positive tentang OKAYA CREAM TO POWDER ni ! BEBAS MERKURI juga tau ! . Uolss pasti jatuh cinta giler dengan OKAYA ni ! . LAGI LAMA PAKAI LAGI CANTIK ! . Alhamdulillah customer sangat berpuas hati dengan OKAYA, pakai OKAYA lebih 8 jam pun masih anggun katanya 😍 Client siap tegur ! . Whatsapp 0192547005 . www.wasap.my/0192547005 . #codcyberjaya #okaya #okayacreamtopowder #cyberjaya #creamtopowderfoundation

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️

⚜️Okaya Official Cyberjaya⚜️

  • 20.11.2017 23:22
  • 0

"Sis! PUAS HATI SANGAT DENGAN OKAYA NI ! TAK MEREKAH ! FLAWLESS & GLOWING ! DAH PAKAI 3 BULAN MASIH ADA LAGI ! JIMAT !! " . Alhamdulillah. Setiap hari pasti ada testimoni positive tentang OKAYA CREAM TO POWDER ni ! BEBAS MERKURI juga tau ! . Uolss pasti jatuh cinta giler dengan OKAYA ni ! . LAGI LAMA PAKAI LAGI CANTIK ! . Alhamdulillah customer sangat berpuas hati dengan OKAYA, pakai OKAYA lebih 8 jam pun masih anggun katanya 😍 Client siap tegur ! . Whatsapp 0192547005 . www.wasap.my/0192547005 . #codcyberjaya #okaya #okayacreamtopowder #cyberjaya #creamtopowderfoundation

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola Hallottál már Cyberjayáról? 😮🏢🌴🌊 Tudod, mit jelent a v

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Cyberjaya

  • 20.11.2017 22:20
  • 1

Hallottál már Cyberjayáról? 😮🏢🌴🌊 Tudod, mit jelent a vállalkozói ökoszisztéma és a vállalkozásfejlesztési mentorálás fogalma? 💼 A múlt pénteki Wekerle-konferencia ilyen és más hasonló érdekes közgazdasági témákkal foglalkozott. 👌 Keresd hamarosan a WSUF honlapján, link a BIO-ban! ⬆️ #Cyberjaya #konferencia #vállalkozás

Nostos Restaurant and Cafe #cyberjaya #cyberjayafood #cyberjayacatering #food #foodporn #foodblog

Nostos Restaurant and Cafe

Cyberjaya

  • 20.11.2017 21:58
  • 2

#cyberjaya #cyberjayafood #cyberjayacatering #food #foodporn #foodblogger #foodlover #comingsoon #openingsoon2017 #2017 #december

Amro 5 years back with my monster @bashar_murad bodybuilding #healthylifest

Amro

  • 20.11.2017 21:47
  • 0

5 years back with my monster @bashar_murad bodybuilding #healthylifestyle #cyberjaya #limkokwingstudent #agym #fitnessforever #celebratefitness #gym #loveyourself #happy #mood

Flexihomemy Yes. We are here.#cyberjaya #cybersquare #cybersquarecyberjaya #shaft

Flexihomemy

Cyberjaya

  • 20.11.2017 21:28
  • 0

Yes. We are here. #cyberjaya #cybersquare #cybersquarecyberjaya #shaftburysquare #shaftburycyberjaya

Kulit Cerah Seawal 14 Hari Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦.RAHSIA kulit

Kulit Cerah Seawal 14 Hari

  • 20.11.2017 20:11
  • 2

Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦 . RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #semenyih #senawang #seremban #batucaves #selayang #skudai #kulai #pandanindah #sungaibesi #sunway #kk #penampang #sabah #sabahan #sarawak

Kulit Cerah Seawal 14 Hari Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦.RAHSIA kulit

Kulit Cerah Seawal 14 Hari

  • 20.11.2017 20:11
  • 1

Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦 . RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #semenyih #senawang #seremban #batucaves #selayang #skudai #kulai #pandanindah #sungaibesi #sunway #kk #penampang #sabah #sabahan #sarawak

Kulit Cerah Seawal 14 Hari Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦.RAHSIA kulit

Kulit Cerah Seawal 14 Hari

  • 20.11.2017 20:11
  • 2

Our happy customer lepas dapat parcel miracle white📦 . RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #semenyih #senawang #seremban #batucaves #selayang #skudai #kulai #pandanindah #sungaibesi #sunway #kk #penampang #sabah #sabahan #sarawak

Nura 🇨🇦🇦🇪 B.A., MEd. Faith can move mountains BUT you have to keep pushing and moving forwa

Nura 🇨🇦🇦🇪 B.A., MEd.

  • 20.11.2017 19:54
  • 1

Faith can move mountains BUT you have to keep pushing and moving forward as you are praying 💪✨🙏 . . . Sports Hijab, legging, top from @nashatadotcom @nashata.me . . ------------------------------------------------ #keepmoving #keeppushing #movingforward #strongnotskinny #stronggirltakeover #lsit #calesthenics #pullups #push #mitivation #hijabi #hijabers #hijab #modestactivewear #malaysia #cyberjaya #putrajaya #abudhabifitness #abudhabi #dubai #bahrain #canada #oman #kuwait #strongwomen #faith

 if u can see on Red color tent #1stmalaysiantesla #kualalumpur #teslam

  • 20.11.2017 19:34
  • 0

if u can see on Red color tent #1stmalaysiantesla #kualalumpur #teslamodels #tesla #cyberjaya #putrajaya #electricvehicle #iskandarmalaysia #southeastasia #1malaysia #tanahair #love #lovemycar #exoticcars #noradanish #cdtk #pretty #green #greentechnology #sg #bmw #audi #mercedes #teslamodelx #teslamodel3 #tesla #photography #moments #world #red #tent

Sabrina Bakery Sub-Agent Alhamdullilah...terima kasih daun keladi, nanti boleh order lagi.. @ir

Sabrina Bakery Sub-Agent

  • 20.11.2017 19:15
  • 0

Alhamdullilah...terima kasih daun keladi, nanti boleh order lagi.. @ira_amy cust yg best,sporting n simple..semoga murah rezeki n kesihatan yg baik. ❤️❤️❤️sape2 yang nak buat tempahan boleh contact erni 012-6348666/ 011-12763677 #agenterni #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerycyberjaya #sayajualkek #kekmurah #keksedap #kekdelivery #kék #bandarbarubangi #serdang #btho #puchong #semenyih #kajang #kajangperdana #bangilama #bandarbukitmahkota #bandarsaujanaputra #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cake

🌼jadee🌼 Each goodbye is a reminder of how precious every minute is with you...

🌼jadee🌼

  • 20.11.2017 19:14
  • 1

Each goodbye is a reminder of how precious every minute is with you..... 😏✈ G O O D N I G H T 🌃💫 #imwaynogoodatgoodbyes #latenights #citylights #verdi #cyberjaya #malaysia #kldiaries🇲🇾 #justlove #lovelynight❤️ #nightscape #nightview🌃 #splendid ##myeyesadoredyou #instamoments #sky #igmalaysia #igersph

Memey @ Qhalisha Wee Please share#petalingjaya#puchong#cyberjaya#shahalam#kinrara#usj

Memey @ Qhalisha Wee

  • 20.11.2017 19:12
  • 2

Please share #petalingjaya #puchong #cyberjaya #shahalam #kinrara #usj #cheras #ampang #putrajaya #sripetaling #bukitjalil #makeupclass #makeupservice #makeupclassmurah #makeupservicemurah

Repairing Iphone Iphone Anda Problem LCD or BateriFace-to-face RepairingLCD - ip4/i

Repairing Iphone

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

  • 20.11.2017 19:08
  • 1

Iphone Anda Problem LCD or Bateri Face-to-face Repairing LCD - ip4/ip4s = RM150 LCD - ip5/ip5s = RM190 LCD - Ip6 = RM230 LCD - Ip6+ = RM260 LCD - ip6s = RM330 LCD - ip6s+ = RM390 LCD - ip7 = rm350 Bateri ip5 = RM75 Bateri ip6 = RM80 Bateri ip6+ = RM100 Bateri ip6s = RM110 1 bulan warranty high grade/gred AAA insyallah 30-60 minit je Sekitar putrajaya & berhampiran whatsap 0102965169 testimoni banyak kat fb page Blatz Store #putrajaya #bangi #serdang #serikembangan #dengkil #cyberjaya #repairiphone #repairphone #repairface2face #uitmdengkil #baikiiphone #iphonerosak #puchong #sepang #shahalam #kptmbangi #gmi #kajang #semenyih #upm #ukm #uniten #sepang #iukl

Erin's Oven .Rasberry Pistachio Cake 😍Size : 6inch.Tqsm shida for your kind

Erin's Oven

  • 20.11.2017 19:07
  • 2

. Rasberry Pistachio Cake 😍 Size : 6inch . Tqsm shida for your kind support! 😍❤ Kek untuk En. suami tercinta 😉.. Happy Birthday Izadeen! 😎 . WA : 012.4299442 (erin) . #Rasberrypistachiocake #pistachio #cheesecream #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eusahawan #bazarpaknilcake #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #novemberorder #kotadamansara #blueberry #thankyou #simpledecor #cake

Erin's Oven .Rasberry Pistachio Cake 😍Size : 6inch.Tqsm shida for your kind

Erin's Oven

  • 20.11.2017 19:04
  • 3

. Rasberry Pistachio Cake 😍 Size : 6inch . Tqsm shida for your kind support! 😍❤ Kek untuk En. suami tercinta 😉.. Happy Birthday Izadeen! 😎 . WA : 012.4299442 (erin) . #Rasberrypistachiocake #pistachiocake #cheesecream #sayajualdessert #sayajualkek #kekbirthday #eusahawan #bazarpaknilcake #followmyig #setiaalambakers #setiaalam #shahalam #shahalambakers #cyberjaya #putrajaya #klang #meru #kl #uitmshahalam #novemberorder #kotadamansara #blueberry #thankyou #simpledecor

hamody_delpiero.Italian💉blood💙 Alla fine andra tutto bene . Se non andra bene , non e la fine 🔝

hamody_delpiero.Italian💉blood💙

Pavilion KL

  • 20.11.2017 18:58
  • 4

Alla fine andra tutto bene . Se non andra bene , non e la fine 🔝😇 #kualalumpur #cyberjaya #initalian