diariluahanhati instagram photo

#

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Kerana solehah itu mahal harganya. Dan syurga itu bukan percuma ❀ #d

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 24.11.2017 13:03
  • 8

Kerana solehah itu mahal harganya. Dan syurga itu bukan percuma ❀ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Nak cari pasangan hidup yang sempurna, percayalah sampai bila-bila kau

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 22.11.2017 16:17
  • 16

Nak cari pasangan hidup yang sempurna, percayalah sampai bila-bila kau takkan jumpa. Tapi carilah yang boleh saling melengkapi, sama-sama usaha menuju ke syurga. Gittew ! 😘 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Biarlah jauh jarak memisahkan. Asalkan, dekat di hati. Dekat di dalam

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 21.11.2017 17:30
  • 27

Biarlah jauh jarak memisahkan. Asalkan, dekat di hati. Dekat di dalam doa ❀ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ± @Regranned from @diariluahanhati -  Belajar butakan mata, pekakkan tel

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ±

  • 21.11.2017 07:27
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - Belajar butakan mata, pekakkan telinga. Tak perlu hiraukan orang yang tak sukakan kita. Doakan baik-baik saja. 😘 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend - #regrann

 Belajar butakan mata, pekakkan telinga. Tak perlu hiraukan orang yang

  • 20.11.2017 19:50
  • 0

Belajar butakan mata, pekakkan telinga. Tak perlu hiraukan orang yang tak sukakan kita. Doakan baik-baik saja. 😘 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend . Repost @lukisan_dakwah

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Belajar butakan mata, pekakkan telinga. Tak perlu hiraukan orang yang

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 20.11.2017 16:47
  • 6

Belajar butakan mata, pekakkan telinga. Tak perlu hiraukan orang yang tak sukakan kita. Doakan baik-baik saja. 😘 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Fix my heart, comfort my soul Ya Rabb ❀ #diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 20.11.2017 16:19
  • 5

Fix my heart, comfort my soul Ya Rabb ❀ #diariluahanhati

Nurul Ain Amin..Off to work..Shbt2 sy yg nk g kje tu hti2 na drve❀❀❀..@

Nurul Ain

  • 20.11.2017 01:45
  • 0

Amin..Off to work.. Shbt2 sy yg nk g kje tu hti2 na drve❀❀❀ .. @Regranned from @diariluahanhati - Ya Allah, sayangilah sahabat2ku. Rahmatilah seluruh kehidupannya di dunia dan akhirat 🌸 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Ya Allah, sayangilah sahabatku. Rahmatilah seluruh kehidupannya di dun

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 19.11.2017 16:45
  • 47

Ya Allah, sayangilah sahabatku. Rahmatilah seluruh kehidupannya di dunia dan akhirat 🌸 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Tersayang βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Cukup hanya Tuhan yang tahu. 😘 #diariluahanhati..βœ” Tag Sahabat

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 19.11.2017 16:15
  • 7

Cukup hanya Tuhan yang tahu. 😘 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification βœ” Silakan Save & Share 🌸 . Nak Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

NURRAYSA|JERAWAT|PARUT|JERAGAT @Regrann from @diariluahanhati -  Allahu, tiba-tiba rasa sebak. Hargai

NURRAYSA|JERAWAT|PARUT|JERAGAT

  • 19.11.2017 11:28
  • 0

@Regrann from @diariluahanhati - Allahu, tiba-tiba rasa sebak. Hargailah ibu dan ayahmu. 😒 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Allahu, tiba-tiba rasa sebak. Hargailah ibu dan ayahmu. 😒 #diarilua

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 18.11.2017 17:23
  • 3

Allahu, tiba-tiba rasa sebak. Hargailah ibu dan ayahmu. 😒 #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Admin dulu pernah la bela ikan sekejap. Tapi sekarang F, banyak semut

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 18.11.2017 16:51
  • 267

Admin dulu pernah la bela ikan sekejap. Tapi sekarang F, banyak semut pulak sebab manis sangat kot. Haha. Korang pulak ? πŸ˜‚ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž β—†Tuhanku,Tenggelamkan aku dalam cinta-MuHingga tak ada satupun ya

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 18.11.2017 15:55
  • 6

β—† Tuhanku, Tenggelamkan aku dalam cinta-Mu Hingga tak ada satupun yang menggangguku dalam menjumpaiMu . Tuhanku, Bintang gemerlapan berkelip-kelip Manusia terlena dalam buai tidur lelap Pintu pintu istana telah pun rapat . Tuhanku, demikian malam pun berlalu Dan inilah siang datang menjelang Aku menjadi resah gelisah Apakah persembahan malamku, Engkau terima ? Hingga aku berhak mengecapi bahagia Ataukah itu Engkau tolak ? Hingga aku dihimpit duka. . Demi kekuasaan-Mu Inilah yang akan selalu aku lakukan Selama Kau beri aku kehidupan Demi belas kasihanMu, Andai Kau usir aku dari pintu-Mu Aku tak akan pergi berlalu Kerana cintaku padaMu sepenuh kalbu. . Puisi cinta Rabiatul Adawiyah β™‘ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ± Indeed. Hati yg mati itu kembali berisi ❀@Regranned from @diarilu

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ±

  • 17.11.2017 20:24
  • 0

Indeed. Hati yg mati itu kembali berisi ❀ @Regranned from @diariluahanhati - Sejak aku mengenal Allah, maka sejak itu aku tidak pernah merasa kesepian. ❀ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend - #regrann

Deawon 🌸Dalam ujian.Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, kerana Ia tahu

Deawon

  • 17.11.2017 17:55
  • 0

🌸 Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, kerana Ia tahu kau akan lebih sering mengingatNya saat ujian menghampiri Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering menyebut namaNya saat ujian menerpa. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering bersujud padaNya saat ujian melanda. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering merintih memohon padaNya saat ujian menimpa. Ya. Itulah cara Allah agar engkau selalu mendekat kepadaNya ❀ #diariluahanhati . Tag Sahabat Korang 😘 Silakan share ❀ . Quotes terbaik, Jom Follow @dakwahlegend 🌸

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Sejak aku mengenal Allah, maka sejak itu aku tidak pernah merasa kesep

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 17.11.2017 16:59
  • 3

Sejak aku mengenal Allah, maka sejak itu aku tidak pernah merasa kesepian. ❀ #diariluahanhati . . βœ” Tag Sahabat Kesayangan Kita βœ” Turn On Post Notification . Quotes & Nasihat Terbaik: Follow @dakwahlegend Follow @dakwahlegend

Haza Othman Repost from @diariluahanhati @TopRankRepost #TopRankRepost 🌸Dalam

Haza Othman

  • 17.11.2017 16:33
  • 0

Repost from @diariluahanhati @TopRankRepost #TopRankRepost 🌸 Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, kerana Ia tahu kau akan lebih sering mengingatNya saat ujian menghampiri Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering menyebut namaNya saat ujian menerpa. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering bersujud padaNya saat ujian melanda. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering merintih memohon padaNya saat ujian menimpa. Ya. Itulah cara Allah agar engkau selalu mendekat kepadaNya ❀ #diariluahanhati . Tag Sahabat Korang 😘 . Jom Follow @dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž 🌸Dalam ujian.Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, kerana Ia tahu

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 17.11.2017 16:28
  • 20

🌸 Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, kerana Ia tahu kau akan lebih sering mengingatNya saat ujian menghampiri Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering menyebut namaNya saat ujian menerpa. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering bersujud padaNya saat ujian melanda. Dalam ujian. Allah sisipkan rasa rinduNya padamu, karena Ia tahu engkau akan lebih sering merintih memohon padaNya saat ujian menimpa. Ya. Itulah cara Allah agar engkau selalu mendekat kepadaNya ❀ #diariluahanhati . Tag Sahabat Korang 😘 Silakan share ❀ . Quotes terbaik, Jom Follow @dakwahlegend 🌸

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Isteri cerdik yang solehah. ❀Eh eh siap nyanyi pulak dia πŸ˜‚ #diar

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 16.11.2017 16:26
  • 6

Isteri cerdik yang solehah. ❀ Eh eh siap nyanyi pulak dia πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 🌸 Silakan share πŸ’žπŸ’ž Tag Sahabat Korang 😘 . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

 [ MOHON BACA CAPTION 😒 ]Ya Rasulullah, maafkan kami jika sampai de

  • 16.11.2017 10:46
  • 0

[ MOHON BACA CAPTION 😒 ] Ya Rasulullah, maafkan kami jika sampai detik ini hati kami belum bergerak mencintaimu. . Maafkan kami jika perbuatan kami masih jauh dari memegang teguh dan memperjuangkan syariat serta sunnahmu . Maafkan Kami yang terlalu sibuk dengan dunia sehingga melupakan kewajiban kami untuk melanjutkan jalan dakwah mu . Maafkan Kami yang belum bersemangat di dalam dakwah ini untuk menjemput Surga terindah dari Tuhanmu . Walau badan kami sempurna tanpa cacat sedikitpun namun entah mengapa hati kami masih selalu mengalami kefuturan iman 😒 . Sungguh kami malu ya Rasulullah. . Kami yang terlalu banyak mengeluh lelah, letih hingga jenuh. Sedangkan engkau? Engkau yang selalu bersemangat memperjuangkan islam hingga akhir hayatmu. . Maafkan kami ya Rasulullah 😒 . @dakwahlegend @dakwahlegend #SilakanRepostHalalπŸ’ #diariluahanhati

Nurul Ain Sama2 kita ke syurgaNya k❀❀❀.@Regranned from @diariluahanhati

Nurul Ain

  • 16.11.2017 03:30
  • 0

Sama2 kita ke syurgaNya k❀❀❀ . @Regranned from @diariluahanhati - Tag sahabat till Jannah korang. 🌸 Sahabat yang baik ialah mereka yang sentiasa mengingatkan kita untuk membuat kebaikan dan menegur apabila kita tersasar dari landasan yang sebenar. Itulah sahabat syurga, hargailah jika masih ada 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Silakan share πŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend - #regrann

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ± @Regranned from @diariluahanhati - [ MOHON BACA CAPTION 😒 ]Ya Rasu

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ±

  • 15.11.2017 20:28
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - [ MOHON BACA CAPTION 😒 ] Ya Rasulullah, maafkan kami jika sampai detik ini hati kami belum bergerak mencintaimu. . Maafkan kami jika perbuatan kami masih jauh dari memegang teguh dan memperjuangkan syariat serta sunnahmu . Maafkan Kami yang terlalu sibuk dengan dunia sehingga melupakan kewajiban kami untuk melanjutkan jalan dakwah mu . Maafkan Kami yang belum bersemangat di dalam dakwah ini untuk menjemput Surga terindah dari Tuhanmu . Walau badan kami sempurna tanpa cacat sedikitpun namun entah mengapa hati kami masih selalu mengalami kefuturan iman 😒 . Sungguh kami malu ya Rasulullah. . Kami yang terlalu banyak mengeluh lelah, letih hingga jenuh. Sedangkan engkau? Engkau yang selalu bersemangat memperjuangkan islam hingga akhir hayatmu. . Maafkan kami ya Rasulullah 😒 . @dakwahlegend @dakwahlegend #SilakanRepostHalalπŸ’ #diariluahanhati - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž [ MOHON BACA CAPTION 😒 ]Ya Rasulullah, maafkan kami jika sampai de

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 15.11.2017 17:35
  • 8

[ MOHON BACA CAPTION 😒 ] Ya Rasulullah, maafkan kami jika sampai detik ini hati kami belum bergerak mencintaimu. . Maafkan kami jika perbuatan kami masih jauh dari memegang teguh dan memperjuangkan syariat serta sunnahmu . Maafkan Kami yang terlalu sibuk dengan dunia sehingga melupakan kewajiban kami untuk melanjutkan jalan dakwah mu . Maafkan Kami yang belum bersemangat di dalam dakwah ini untuk menjemput Surga terindah dari Tuhanmu . Walau badan kami sempurna tanpa cacat sedikitpun namun entah mengapa hati kami masih selalu mengalami kefuturan iman 😒 . Sungguh kami malu ya Rasulullah. . Kami yang terlalu banyak mengeluh lelah, letih hingga jenuh. Sedangkan engkau? Engkau yang selalu bersemangat memperjuangkan islam hingga akhir hayatmu. . Maafkan kami ya Rasulullah 😒 . @dakwahlegend @dakwahlegend #SilakanRepostHalalπŸ’ #diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Mention sahabat kita yang mungkin sedang berduka. Walau apapun yang be

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 15.11.2017 17:09
  • 32

Mention sahabat kita yang mungkin sedang berduka. Walau apapun yang berlaku, bersyukurlah. Ujian yang hebat buat jiwa jiwa yang kuat. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Silakan share πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Terima kasih buat yang masih ada sehingga sekarang. Terima kasih juga

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 15.11.2017 16:41
  • 12

Terima kasih buat yang masih ada sehingga sekarang. Terima kasih juga buat yang pernah hadir, tapi kini menghilang. πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Silakan share πŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

JAM WAKTU SOLAT & AUTO KIBLAT @nakluahsikit -  Walaupun jarak memisahkan tapi doa itu mendekatkan πŸ

JAM WAKTU SOLAT & AUTO KIBLAT

  • 14.11.2017 12:20
  • 0

@nakluahsikit - Walaupun jarak memisahkan tapi doa itu mendekatkan πŸ’ž #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . .

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ± @Regranned from @diariluahanhati -  Hmm, tajdid semula niat kita nahh.

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ±

  • 13.11.2017 22:33
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - Hmm, tajdid semula niat kita nahh. 😭 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Syurga uols πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Tag sahabat till Jannah korang. 🌸Sahabat yang baik ialah mereka ya

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 13.11.2017 17:51
  • 188

Tag sahabat till Jannah korang. 🌸 Sahabat yang baik ialah mereka yang sentiasa mengingatkan kita untuk membuat kebaikan dan menegur apabila kita tersasar dari landasan yang sebenar. Itulah sahabat syurga, hargailah jika masih ada 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Silakan share πŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Hmm, tajdid semula niat kita nahh. 😭 #diariluahanhati.Turn On Not

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 13.11.2017 16:36
  • 10

Hmm, tajdid semula niat kita nahh. 😭 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Syurga uols πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Admin makan dulu pastu ambik wudhu' solat. haha. Hampa pulak selalu bu

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 12.11.2017 17:03
  • 168

Admin makan dulu pastu ambik wudhu' solat. haha. Hampa pulak selalu buat apa bila stress? 😌 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Syurga uols πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

Himpunan Diari Hati πŸ’ž 🌸Kita selalu lalai dengan hal duniawi sehingga lupa adanya akhirat

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 12.11.2017 15:54
  • 4

🌸 Kita selalu lalai dengan hal duniawi sehingga lupa adanya akhirat. Sedangkan dunia hanya sementara cuma, akhirat yang kekal selamanya. . Selagi diberi peluang hidup, gunakanlah sebaik mungkin untuk membuat amal. Moga hasilnya dapat dituai di akhirat. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Syurga πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

Meliza Ibrahim @Regranned from @nakluahsikit -  Biasalah manusia bila dia perlukan ki

Meliza Ibrahim

  • 12.11.2017 15:03
  • 4

@Regranned from @nakluahsikit - Biasalah manusia bila dia perlukan kita baru dia cari 😒 #nakluahsikit #diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Percayalah, sebenarnya yang menghadirkan kebahagiaan itu hanyalah Alla

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 11.11.2017 17:41
  • 9

Percayalah, sebenarnya yang menghadirkan kebahagiaan itu hanyalah Allah swt. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Syurga uols πŸ’žπŸ’ž . . Nak quotes & nasihat terbaik : Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend Jom follow @Dakwahlegend

SHA170717 @Regranned from @diariluahanhati -  Hahah tak sangka kami comel. Hampa

SHA170717

  • 11.11.2017 14:23
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - Hahah tak sangka kami comel. Hampa macam mana ? πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Hahah tak sangka kami comel. Hampa macam mana ? πŸ˜‚ #diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 11.11.2017 11:53
  • 55

Hahah tak sangka kami comel. Hampa macam mana ? πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

SHA170717 @Regranned from @diariluahanhati -  Hmm, priority first. Kalau korang

SHA170717

  • 10.11.2017 23:53
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - Hmm, priority first. Kalau korang pilih yang mana? 😌 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit - #regrann

SHA170717 @Regranned from @nakluahsikit -  Apa yang kau buat bila stress? Kalau

SHA170717

  • 10.11.2017 23:52
  • 0

@Regranned from @nakluahsikit - Apa yang kau buat bila stress? Kalau admin amik wudhuk, solat, makan & tidur 😝😝 #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati - #regrann

Cahaya Syurga Yang Sempurna Selamat malam maaf salah silap jangan lupa isyak kalau belum .Assalam

Cahaya Syurga Yang Sempurna

Johor Bahru

  • 10.11.2017 18:55
  • 0

Selamat malam maaf salah silap jangan lupa isyak kalau belum . Assalamuaikum #ingatanbersama #selfnote #sharingiscaring #nja #annaalynzrich #annaalynzrichsharing #repost Paling seram. Hmm tak sedia, agaknya amalan pun hanya secebis. Allahu 😭 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Paling seram. Hmm tak sedia, agaknya amalan pun hanya secebis. Allahu

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 10.11.2017 17:59
  • 37

Paling seram. Hmm tak sedia, agaknya amalan pun hanya secebis. Allahu 😭 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Luahan Hati 🌸 Walaupun jarak memisahkan tapi doa itu mendekatkan πŸ’ž #nakluahsikit

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 10.11.2017 17:19
  • 30

Walaupun jarak memisahkan tapi doa itu mendekatkan πŸ’ž #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Hmm, priority first. Kalau korang pilih yang mana? 😌 #diariluahanha

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 10.11.2017 15:49
  • 434

Hmm, priority first. Kalau korang pilih yang mana? 😌 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

SHA170717 @Regranned from @nakluahsikit -  Jujur je la korang akan pilih reaksi

SHA170717

  • 10.11.2017 15:02
  • 0

@Regranned from @nakluahsikit - Jujur je la korang akan pilih reaksi B tu πŸ˜‚πŸ˜‚ #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati - #regrann

Himpunan Luahan Hati 🌸 Terus terang saja #nakluahsikit #diariluahanhati.Tag Sahabat korang

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 09.11.2017 17:06
  • 69

Terus terang saja #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

LELAKIVSPEREMPUAN Haaa, korang rasa yang mana paling susah nak buat? πŸ˜‚ #diariluahanha

LELAKIVSPEREMPUAN

  • 08.11.2017 17:56
  • 1705

Haaa, korang rasa yang mana paling susah nak buat? πŸ˜‚ #diariluahanhati . Nak banyak lagi luahan hati terbaik, Jom follow kawan admin 😘 @Diariluahanhati @Diariluahanhati @diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Selalunya korang cepat terasa/touching/sentap sebab apa? πŸ˜‚ #diarilu

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 08.11.2017 17:30
  • 155

Selalunya korang cepat terasa/touching/sentap sebab apa? πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Hmm, admin rasa hat yang paling susah nak melupakan kot. Korang rasa c

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 07.11.2017 17:31
  • 499

Hmm, admin rasa hat yang paling susah nak melupakan kot. Korang rasa camna ? πŸ˜‚ #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Luahan Hati 🌸 Untunglah makan banyak mana pun tak gemuk², admin makan sikit pun dah

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 07.11.2017 13:00
  • 128

Untunglah makan banyak mana pun tak gemukΒ², admin makan sikit pun dah gemuk 😭😭 #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

Baby . Tak salah nak jadi cantik. Yang salah bila dah cantik, kutuk orang yan

Baby .

  • 07.11.2017 09:42
  • 2

Tak salah nak jadi cantik. Yang salah bila dah cantik, kutuk orang yang tak cantik . πŸƒ #diariluahanhati

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ± @Regranned from @diariluahanhati -  Bangkit guys, ingat Allah sentiasa

Ψ¬ΩˆΩ„ΩŠΨ§Ω†Ψ§ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ω‚Ψ§Ψ―Ψ±

  • 06.11.2017 18:44
  • 0

@Regranned from @diariluahanhati - Bangkit guys, ingat Allah sentiasa ada bersama kita. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Bangkit guys, ingat Allah sentiasa ada bersama kita. 😘 #diariluahan

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 06.11.2017 18:16
  • 22

Bangkit guys, ingat Allah sentiasa ada bersama kita. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Luahan Hati 🌸 Korang pernah mengalami macam ni? Admin pernah serius rasa menyesal πŸ

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 06.11.2017 18:12
  • 130

Korang pernah mengalami macam ni? Admin pernah serius rasa menyesal 😒 #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

SHA170717 @Regranned from @nakluahsikit -  Kalau admin paling suka no 2, no 4 da

SHA170717

  • 06.11.2017 07:02
  • 1

@Regranned from @nakluahsikit - Kalau admin paling suka no 2, no 4 dan no 6 tu sahΒ² nasi goreng paling admin suka! πŸ˜‹πŸ˜‹ #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati - #regrann

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Tag kawan yang start SPM esok. πŸ˜‚Btw, bittaufeeq wannajah adik-adik

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 05.11.2017 16:31
  • 39

Tag kawan yang start SPM esok. πŸ˜‚ Btw, bittaufeeq wannajah adik-adik. Moga diberi kelancaran dan ketenangan hati sewaktu menjawab exam nanti. 🎈 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Alhamdulillah 🌸Syukurlah, Allah sentiasa sayang pada kita semua. π

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 05.11.2017 15:57
  • 3

Alhamdulillah 🌸 Syukurlah, Allah sentiasa sayang pada kita semua. 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

berbagi ilmu kpd ukhti @Regrann from @nakluahsikit -  Bila someone yang kau minat senyum depa

berbagi ilmu kpd ukhti

  • 04.11.2017 21:04
  • 0

@Regrann from @nakluahsikit - Bila someone yang kau minat senyum depan kau be like.. Sikit je lagi aku nak sawan betul-betul dibuatnya πŸ˜‚πŸ˜‚ #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati - #regrann

Himpunan Luahan Hati 🌸 Jangan fikir bila dah ada pakwe baru bahagia. Jangan lupa Allah, famil

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 04.11.2017 17:44
  • 76

Jangan fikir bila dah ada pakwe baru bahagia. Jangan lupa Allah, family, bestfriend yang sentiasa ada dengan kita selama ni susah dan senang πŸ˜‰ #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Korang pernah tak? Admin pernaaah, mungkin teringat dosa-dosa yang be

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 04.11.2017 17:26
  • 60

Korang pernah tak? Admin pernaaah, mungkin teringat dosa-dosa yang bertimbun. Allahu 😒 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Sinta_Mayang02 Tanpa mencari atau dicari, kalau sudah waktunya pasti akan dipertemuka

Sinta_Mayang02

  • 04.11.2017 16:24
  • 0

Tanpa mencari atau dicari, kalau sudah waktunya pasti akan dipertemukan #diariluahanhati #naklua #masasma #me #adik "Anak Didik Kreatif"

Nur Farizan Nasir (CF) πŸ‡²πŸ‡Ύ setuju. Allah Maha Tahu.#Repost @diariluahanhati (@get_repost)・γƒ

Nur Farizan Nasir (CF) πŸ‡²πŸ‡Ύ

  • 03.11.2017 20:12
  • 0

setuju. Allah Maha Tahu . #Repost @diariluahanhati (@get_repost) ・・・ Jangan bersedih, Allah tangguh untuk berikan yang terbaik bagi awak. Sabar ya 🌸 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Walau apa pun berlaku, jangan pernah putus harapan dengan rahmat dan k

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 03.11.2017 18:09
  • 16

Walau apa pun berlaku, jangan pernah putus harapan dengan rahmat dan kasih sayang Allah. Have faith ! 😘 #diariluahanhati . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit

Himpunan Luahan Hati 🌸 Bila someone yang kau minat senyum depan kau be like.. Sikit je lagi a

Himpunan Luahan Hati 🌸

  • 03.11.2017 17:15
  • 134

Bila someone yang kau minat senyum depan kau be like.. Sikit je lagi aku nak sawan betul-betul dibuatnya πŸ˜‚πŸ˜‚ #nakluahsikit #diariluahanhati . Tag Sahabat korang πŸ’žπŸ’ž . . Nak tahu Luahan hati untuk Girls: Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati Jom follow β–Ά @diariluahanhati

Himpunan Diari Hati πŸ’ž Haa siapa ada kawan macam ni? Semua benda dia nak black! Tag dia lajuΒ

Himpunan Diari Hati πŸ’ž

  • 03.11.2017 16:43
  • 151

Haa siapa ada kawan macam ni? Semua benda dia nak black! Tag dia lajuΒ². Haha nanti boleh geng dengan admin πŸ˜‚πŸ˜‚ #diariluahanhati #nakluahsikit . Turn On Notification 😘 Tag Sahabat Tersayang πŸ’žπŸ’ž . . Nak banyak lagi luahan hati: Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit Jom follow β–Ά @Nakluahsikit