sd

Инстаграм dinar

EMAS 999 | GOLDBAR | DINAR Tahniah Pn Suhaila dari Sunway beli 2 gram emas melalui akaun GAP.Go
0
Tahniah Pn Suhaila dari Sunway beli 2 gram emas melalui akaun GAP . Gold Accumulation Program (GAP) . Saya selalu rekomen kepada pelanggan yang berniat atau berminat nak beli emas dalam jumlah atau bajet kecil melalui akaun emas GAP . #Nota : Jumlah kecil saya maksudkan ialah RM100-RM300 setiap bulan . Ini antara kelebihan-kelebihan beli emas melalui akaun emas GAP: . 1. Boleh beli dan simpan emas berketulenan 999.9 dengan bajet minimum RM100 atau 1 gram harga semasa (Hari ini 14/1/2019: RM183/gram). 2. Boleh simpan emas di Public Gold secara percuma. Boleh beli bila-bila masa sahaja dan tiada had jumlah emas yang dibeli . 3. Tiada yuran simpanan dikenakan dan tiada tarikh luput . 4. Boleh tambah simpanan emas serendah RM100 atau 1 gram harga semasa pada bila-bila masa . 5. Boleh keluarkan emas fizikal minima 1gram atau sehingga 1 kilogram di seluruh cawangan Public Gold di Malaysia . 6. Boleh keluarkan semua emas yang kita simpan pada bila-bila masa. Sama ada dalam bentuk emas fizikal ataupun wang tunai . 7. Baki minima ditinggalkan untuk kekalkan akaun aktif cuma 1gram . 8. Urusniaga 24 jam sehari, 365 hari setahun. Boleh beli secara online dan jual pun secara online . 9. Akaun bersama (joint account) ibu bapa dan anak-anak yang di bawah umur 18 tahun juga disediakan . 10. Terbuka untuk semua warga Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura. . Saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan Смотреть полностью
Nor Anisah Mohd Salleh D I N A R  E M A S ..Tahniah Tn Zaidi (PG00192797) dan isteri Pn Dah
0
D I N A R E M A S . . Tahniah Tn Zaidi (PG00192797) dan isteri Pn Dahlia (PG00192758) dari Kota Tinggi tanpa bertangguh mula simpan 1 DINAR EMAS seorang sebagai permulaan dengan cara Belian Tunai. . Matawang sunnah DINAR EMAS jadi pilihan beliau, azam tahun baru 2019 katanya nak simpan Aset EMAS untuk mengerjakan umrah. Alhamdulillah. Semoga tercapai impian beliau gunakan matawang Islam #Dinar untuk menjadi Tetamu Allah. . Beliau seorang usahawan terkenal KAMBING GOLEK Rahsia D Zai U Bonda di Felda Adela. Tekad utk ikat keuntungan berniaga dalam bentuk EMAS. . Situasi akan berbeza bila duit modal bisnes diikat dalam bentuk EMAS. Kita takkan berpeluang "merompak" modal bisnes sendiri untuk kegunaan peribadi. . Selain tu juga bila EMAS dijadikan modal pusingan bisnes, peniaga mudah memantau perkembangan bisnes. Maknanya makin banyak EMAS yang disimpan dari hasil keuntungan bisnes makin berkembanglah modal bisnes tu. . Simpanan EMAS yang jelas matlamatnya lagi memudahkan kita capai ape yang kita inginkan. InShaaAllah. . Sisthur Anis bantu permudahkan urusan beliau memiliki DINAR EMAS. Beliau wasap kata nak mula simpan DINAR EMAS dan tanya bagaimana caranya. Semua mudah kerana urusan hanya dihujung jari. EMAS beliau akan diambil di Public Gold cawangan Johor Bahru. . Siapa lagi sahabat nak Sisthur Anis bantu. Wasap Sisthur Anis laju² untuk pemudahcara dan saya akan membimbing Sahabat² from A to Z mengikut saluran dan sistem yang betul supaya Sahabat² juga akan mengikut langkah yg sama dengan bakal pelanggan anda kelak. . . . 📲www.wasap.my/+60197824559/InfoDinarEmas 📲www.wasap.my/+60197824559/InfoDinarEmas 📲www.wasap.my/+60197824559/InfoDinarEmas Tetapkan MATLAMAT Konsisten Simpan EMAS NOR ANISAH MOHD SALLEH PUBLIC GOLD Authorised Dealer PG00109763 . . #SisthurAnisPG #PGJE24K #PG00109763 #PublicGold #pg10 #PatuhSyariah #Dinar #MataWangIslam #Umrah #Haji #Emas999 #DesignCantik #JongkongEmas #pelaburanemas #kewangan #emasonline #emasmurah #syukurselalu #jommuhasabahdiri #doayangbaikbaik #dakwahjentikhati Смотреть полностью
DNR Collection Assalamualaikum ukhtiMohon bersabar yaa yang masih nunggu launching
1
Assalamualaikum ukhti Mohon bersabar yaa yang masih nunggu launching produk kita😍 Kita masih dalam proses produksi, dijamin ga akan kecewa sama warna warna baru ini😍 Staytune ya ukh💕 #dinarcollection #dinar .cn #hijab #dailyhijab #hyconhijab #ootd #muslimah #muslimahstyle #instagram #bisnisonline #grosirhijab #fff #lfl Смотреть полностью
Azam Nur Arifin Dinar dan Dirham di Zaman Now.Bandung. 20 Januari 2019.Hadiri iyaa
0
Dinar dan Dirham di Zaman Now. Bandung. 20 Januari 2019. Hadiri iyaa! #d inar #dirham #muamalah #akhirzaman #Bandung #sihirbankir #banksters #bandunghits #bandung Смотреть полностью
Mohammad Redzuan Meludin 10 Dinar (42.5 gram) tidak memerlukan #10YearsChallenge untuk memiliki
0
10 Dinar (42.5 gram) tidak memerlukan #10YearsChallenge untuk memilikinya. . 1. Boleh beli secara full payment. Hari ini beli, hari ini boleh dapat. . 2. Boleh beli secara ansuran. Lepas 4 bulan sudah boleh dapat. . 3. Boleh beli emas sikit-sikit melalui GAP. Setiap bulan beli 3.5g-4g ($220-$250). Lepas 12 bulan dah boleh dapat 10 Dinar. . Saya yakin siapa komited dan konsisten mahu MENYIMPAN emas dalam 10 tahun boleh simpan berketul-ketul 10 Dinar, insyaAllah. . Berminat kan tahu tentang simpanan emas? Whatsapp saya 8817602. Mohammad Redzuan Meludin Road To 100 Dinar, InsyaAllah #khazanahkitani #khazanahemasdanperakkitani #khazanah #khazanahbrunei #brunei #bruneidarussalam #publicgold #publicgoldbrunei #tutong #kualabeliat #temburong #emas #repost #instarepost #dinar #syariah #tabung #saving #future #patience #sabr #menabung #family #friends #share Смотреть полностью
Emellia Maskor Emas Sebagai Hadiah================= Sekarang sudah banyak syarikat k
1
Emas Sebagai Hadiah ================= Sekarang sudah banyak syarikat korporat yang jadikan emas sebagai salah satu hadiah utama untuk diberikan kepada pelanggan setia ataupun pekerja dedikasi. 1/2 Dinar ini bernilai RM500 sangat sesuai untuk cenderahati menggantikan pemberian duit ringgit. Hadiahkan duit, orang akan habiskan duit. Hadiahkan emas, orang akan simpan baik-baik. Klik www.wasap.my/60123669330/SimpanEmas untuk info lanjut Emellia Maskor Dealer Public Gold PG041139 +6012 366 9330 #pelaburanemas #emas #publicgold #pelaburanselamat #jongkongemas #1kilo1keluarga #asetfizikal #wangemas #bukuwangemas #simpanemas #dinar #goldbar #barangkemas #emas916 #emas999 #emascantik #dealerpublicgold #insuranskewangan #mudah #murah #patuhsyariah #ASB #emasmurah #PGG100Network #hantaranbajet Смотреть полностью
The Sentral Mint In the making of Taj Mahal Bi-Metal Medallion.The Seven Wonder Serie
0
In the making of Taj Mahal Bi-Metal Medallion . The Seven Wonder Series - Special series for Public Education Open for order . Product Detail: 📍Coin Collection: Taj Mahal Bi-Metal Medallion 📍 Coin Metal: Bimetal (Gold Au9999 and Silver Ag999) 📍 Coin Mintage: 250 pcs only 📍 Price: RM158/pcs . 🔖Item are included with Limited Card 🔖Item expected to be ready by the end of this January . Postage: ✅ Semenanjung Malaysia: RM10 ✅ Sabah Sarawak: RM12 ✅ COD: Seksyen 13, Shah Alam For order or details please contact us on 👉 Whatapps www.wasap.my/60182944799 👈 #thesentralmint #tsm #silvercoin #rarecoin #limitededition #coincollector #coincollection #dirham #dinar #TajMahal #7wonders #sevenwonders #coinineducation Смотреть полностью
Mohamad Shafiq Rohaizad Buyong *Jemputan FB Live*Assalamualaikum / Salam sejahtera Berita baik say
1
*Jemputan FB Live* Assalamualaikum / Salam sejahtera Berita baik saya nak bagi tahu. Hari Jumaat ini *(18 Jan 2019 ; 10.30 pagi)* guru emas saya En Syukor Hashim akan bersiaran melalui FB Live. Tajuk yang dibincangkan *Strategi Pelaburan Emas 2019* Tajuk sangat menarik dengan ramai mengatakan 2019 merupakan tahun yang amat mencabar. Bagaimana pula dengan pelaburan emas? Tunggu jawapannya hari Jumaat ini. Selain itu ada banyak promosi istimewa menanti anda. Peluang besar menang banyak emas :) Jemput tonton FB live di page https://www.facebook.com/syukorjonaina/ Jumaat jam 10.30 pagi. p/s: Ada lucky draw menang emas untuk: 1. Buka akaun GAP 2. Topup GAP 3. Jika buat standing instruction untuk GAP 4. Offer jadi dealer/PD dengan gap (dapat gold bar) p/s: Kalau terlepas boleh ulang tayang :) Mohamad Shafiq Rohaizad Buyong Dealer Aktif Public Gold [PG00059788] 📍www.shafiqrohaizad.com 📍www.wasap.my/+60133235478 (shafiq) 📍www.wasap.my/+60194497345 (nuraini) Dapat sesuatu? Kongsikan jika bermanfaat READ | LIKE | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW eBook Percuma Klik link https://bit.ly/2ROiWli utk download #PGG100Network #NextMohdZulkifli #notaemas #gappublicgold #gap #goldbar #PG00059788 #publicgold #pgachampionship #pgsingapore #pgindonesia #emas999 #emas24k #emas #emaspublicgold #sayadealer #seminaremas #simpamemas #setaurora #silver #seminar2018 #seminar #dirham #dinar #dealership #bazaremas #emaspatuhsyariah #bukuwangemas #akaunemasgap #1gram1bulan #emaspatuhsyariah Смотреть полностью
Mohamad Shafiq Rohaizad Buyong JANA PENDAPATAN KEDUA DENGAN APA KITA SUKADunia sekarang kita tak bo
0
JANA PENDAPATAN KEDUA DENGAN APA KITA SUKA Dunia sekarang kita tak boleh harap satu pendapatan saja. Melainkan kita anak raja. Bina pendapatan kedua dengan apa kita suka. Jika suka tudung bergaya, apa kata jadikan sumber pendapatan kedua kita. Jadikan kita model bergerak mempromosikanya. Jika suka logam berharga, emas & perak. Apa kata memperkenalkannya dengan rakan-rakan kita. Pelawa mereka untuk menyimpanya. Sampaikan ilmu apa kita ada. Untung-untung kewangan mereka hensem bergaya seperti awal mula bekerja. Emas pun duit juga dalam bentuk yang berbeza. Mulakan jana pendapatan kedua, jangan membazir masa. Cepat kita mula cepat juga hasilnya. Dapat sesuatu? Kongsikan jika bermanfaat READ | LIKE | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW eBook Percuma Klik link https://bit.ly/2ROiWli utk download #PGG100Network #NextMohdZulkifli #notaemas #gappublicgold #gap #goldbar #PG00059788 #publicgold #pgachampionship #pgsingapore #pgindonesia #emas999 #emas24k #emas #emaspublicgold #sayadealer #seminaremas #simpamemas #setaurora #silver #seminar2018 #seminar #dirham #dinar #dealership #bazaremas #emaspatuhsyariah #bukuwangemas #akaunemasgap #1gram1bulan #emaspatuhsyariah Смотреть полностью
A.Narita ...昨日の夜ごはんの1品。シンプルな素材にはこ
Kobe-shi, Hyogo, Japan
0
. . . 昨日の夜ごはんの1品。 シンプルな素材にはこだわりのオリーブオイルとお塩を♡ サラダ用と調理用でオリーブオイルを使い分けています☺︎♡♡ . #カプレーゼ . . . . . . #cook #cookingram #food #foodie #foodstagram #foods #foodporn #cookingtime #cooking #dinar #cookingram #cookingathome #よるごはん #夜ご飯 #お家ごはん #おうちごはん #料理好きな人と繋がりたい #ごはん #cheese #イタリアン #Italian #トマト #トマト料理 #バジル #basil #家ごはん #cheese #cookingday #cookingclass #クッキングラム Смотреть полностью
Tentang Ayah Nah ayah #10yearchallenge kali ini berbobot dan menambah wawasan kita
0
Nah ayah #10yearchallenge kali ini berbobot dan menambah wawasan kita tentang perkonomian Islam. _ Dinar dan dirham adalah mata uang Islam yang berbentuk Emas dan perak, karena itu dinar dan dirham memiliki sifat unik yang tidak dimiliki mata uang dengan bentuk lainnya. Dinar dan dirham dapat menyimpan nilai, sehingga tidak akan pernah tergerus dengan inflasi. _ Sejak zaman Umar bin Khattab ra sampe sekarang pun, 1 dinar masih dapat membeli 1 ekor kambing. Bayangkan jika anda simpan uang 3 juta rupiah, 10 tahun lagi nilainya akan tergerus, hari ini 3 juta rupiah masih bisa membeli seekor kambing untuk qurban, 10 tahun lagi, tidak menutup kemungkinan nipai uang anda hanya cukup untuk seekor anak kambing muda yang belum laik untuk qurban. _ Terima kasih ayah @zaim.saidi untuk #10yearchallenge yang menginspirasi 😊🙏 #dinar #dirham #matauang #islam #ayah #ekonomiislam #umarbinkhattab Смотреть полностью
norhafizah_abdullah #10YearsChallenge Tak abis-abis dari tadi.Aternya, kita tunggu plak
0
#10YearsChallenge Tak abis-abis dari tadi. Aternya, kita tunggu plak tahun 2029, 2039 dan 2049...😉😁 1KG tetap 1KG 10 tahun dulu 1KG tetap 1KG 10 tahun akan datang Pengukur nilai kekayaan itu haruslah stabil dan berdiri dengan teguhnya.. Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page Fiza untuk respon yang lebih cepat! . "Who owns gold, owns money, lets kaya dengan emas" . . . . #publicgold #emas #1gram1bulan #emasdinar #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #pg1s #weeklymeeting #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #emas22k #kewangan #emascantik #emas916 #matawangsunnah #gold #emasmurah #kedaiemas #emasonline Смотреть полностью
EMAS 999 | GOLDBAR | DINAR Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya ak
1
Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya akan dapat: . ✅PERCUMA ebook asas simpanan Emas ✅PERCUMA sesi Group Coaching Emas ✅PERCUMA sesi Personal Coaching Emas . . Harga emas 999.9 hari ini RM184 segram atau boleh mula serendah RM100 untuk emas seberat 0.5gram . Saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing hampir 600 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan Смотреть полностью
Pendidik Ilmu Emas & Perak Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya ak
0
Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya akan dapat: . ✅PERCUMA ebook asas simpanan Emas ✅PERCUMA sesi Group Coaching Emas ✅PERCUMA sesi Personal Coaching Emas . . Harga emas 999.9 hari ini RM184 segram atau boleh mula serendah RM100 untuk emas seberat 0.5gram . Saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing hampir 600 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan Смотреть полностью
SIMPANAN EMAS, DINAR, SILVER Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya ak
0
Siapa yang nak mula simpan aset fizikal emas dibawah bimbingan saya akan dapat: . ✅PERCUMA ebook asas simpanan Emas ✅PERCUMA sesi Group Coaching Emas ✅PERCUMA sesi Personal Coaching Emas . . Harga emas 999.9 hari ini RM184 segram atau boleh mula serendah RM100 untuk emas seberat 0.5gram . Saya merupakan Founder Master Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing hampir 600 penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold #1gram1bulan #emas #jongkongemas #pelaburan #wangemas #bukuwangemas #duitraya #simpanemas #pelaburanemas #dinar #goldbar #emas24k #barangkemas #bisnesemas #instadaily #emas24k #kewangan #emascantik #investasiemas #emas916 #matawangsunnah #gold #logammulia #emasmurah #pelaburanselamat #asetfizikal #insuranskewangan Смотреть полностью
🇩🇿dyhia_kabyle♓_DZ🇩🇿 #dinar  #euro  #algerien  #algerienne  #algerie je vous jure q'on est
0
#dinar #euro #algerien #algerienne #algerie je vous jure q'on est dans la merde 😒
Public Gold GAP Patuh Syariah [[ Lihat, hebatnya wanita muslim ]]...βα¢α kisah inspirasi yang
0
[[ Lihat, hebatnya wanita muslim ]] . . .βα¢α kisah inspirasi yang lain di bawah 👇 .. Suatu ketika, seseorang datang meminta Rasulullah mendoakannya agar menjadi orang kaya. Beberapa kali Rasulullah mendiamkannya, namun akhirnya Nabi mengabulkan permintaan orang tersebut. . . Orang itu pun menjadi kaya karena usaha ternaknya maju. Namun setelah itu lelaki itu mulai berubah, awalnya dia mulai lalai menjalankan solat fardhu berjamaah satu waktu. Berlanjut ke waktu yang lain, bahkan sampai dia pun meninggalkan solat karena sibuk dengan kekayaannya. . . Akhirnya Allah SWT yang mengambilnya kembali semua kekayaannya. Lelaki itu tak mampu menjadi soleh ketika diuji dengan kekayaan. Oleh itu, ada hal yang perlu disiapkan ketika kita bercita-cita untuk menjadi kaya itulah, Iman yang kukuh. . . Keimanan dan ketaqwaan adalah pendorong bagi kita untuk lebih cepat dalam menjemput rizki. Kadar rizki kita sudah ditulis oleh Allah SWT di dalam lauhul mahfuuzh. Jika kita memohon dan kita berikhtiar sungguh-sumgguh menjemputnya, Allah SWT akan memberikannya kepada kita. Akan lebih baik lagi bilamana kita iringi dengan kesolehan, Allah SWT akan menambahkannya hingga tanpa batas dari berbagai arah yang tidak kita sangka. #Dinar #PublicGold #WangEmas #KalisInflasi #pg #PublicGold #bawal #tudung #emas #invest #1million #successfulcircle #successfulwomen #successquotes #rezeki #f4f #l4l #coolkids #halal #saving #money Смотреть полностью
Víctor Manuel #bikini #food #foodporn #comida #menjar #dinar #cena #barcelona #rubic
0
#bikini #food #foodporn #comida #menjar #dinar #cena #barcelona #rubicity
La Nonna Gnocco Preparats, preparados x #grupos #familias #parejas #amigos #compañero
Barcelona, Spain
0
Preparats, preparados x #grupos #familias #parejas #amigos #compañeros #gru ps #families #parelles #amics #companys #dinar #sopar #eatup #preufix #barcelona #viladegracia Смотреть полностью
Suharnoto GeraimuslimPordjo Sebuah iklan motor Honda jenis bebek yang muncul di media tahun 1975 i
0
Sebuah iklan motor Honda jenis bebek yang muncul di media tahun 1975 ini berkisah banyak. Antara lain betapa rapuh dan merugikannya sistem uang kertas. Lihatlah harga yang ditawarkan untuk sebuah motor bebek tersebut, Rp 158.000. Hari ini uang yang sama jumlahnya tidak akan dapat sebuah motor bebek yamg sama. Paling bisa untuk membeli 2 ekor bebek saja tanpa motornya! Padahal motornya dan rupiahnya sama. Daya belinya yang nyaris habis. Hari ini motor serupa harganya sekitar Rp 13-15 juta. Artinya uang kertas merosot sekitar 100 kali lipatnya. Coba kita pakai uang emas. Pada 1975 harga emas Rp 2000/gr. Artinya motor bebek itu seharga 79 gr emas. Nah, hari ini 79 emas setara sekitar Rp 45 juta. Kalau dibelikan motor bebek dapat 3 buah! Artinya dapat tambahan 2 motor lagi. Kini uang emas, yakni dinar emas, sudah kembali beredar. Dinar adalah 4.25 gr emas 22 karat. Mari gunakan. Meski bertahap. #riba #uangkertas #uangfiat #uangriil #dinar #dinaremas #dirhamperak #dirham #riba #bebek #honda #banksters #zaimsaidi #motorbebek http://geraimuslimpordjo.com/index_files/Page266.htm Смотреть полностью
Monedas del Mundo-World Coins Moneda de 100 millimes de Túnez del año 1993. Latón, 7,5 g, 27 mm.
0
Moneda de 100 millimes de Túnez del año 1993. Latón, 7,5 g, 27 mm. KM 309. Precio aprox. (MBC): 0,3 – 0,5 €. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Coin of 100 millimes from Tunisia, of the year 1993. Brass, 7.5g, 27 mm. KM 309. Approx. price (VF): 0.3 – 0.5 €. #coin #coins #moneda #monedas #africa #tunisia #dinero #money #picoftheday #travel #travelling #viajes #numismatics #cultura #culture #hobby #collection #monuments #monumentos #metal #precious #beautiful #brilliant #numismatica #coleccion #tunez #dinar #muslim #arab #arabic Смотреть полностью
Mon Feliz día internacional de la #croqueta...#croquetadecalçot  #lu
0
Feliz día internacional de la #croqueta . . . #croquetadecalçot #lunch #ca rxofes #alcachofas #horadedinar #dinar #comida #food #healthy #verdura #homemade #bacon #pimiento Смотреть полностью
Mr.Brando #IQD #dinar #mrbrando #trending #themovement #dreadheadsdoitbetter #re
0
#IQD #dinar #mrbrando #trending #themovement #dreadheadsdoitbetter #realshi t #youtube #youtuber #MrBrando Смотреть полностью
Sahra sal #Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkı
1
#Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkırı #Dinar #Emirdağ #Evciler #Hocalar #İhsaniye #İscehisar #Kızılören #Sandıklı #Sinanpaşa #Sultandağı #Şuhut #müsterimemnuniyeti Смотреть полностью
Sahra sal #Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkı
0
#Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkırı #Dinar #Emirdağ #Evciler #Hocalar #İhsaniye #İscehisar #Kızılören #Sandıklı #Sinanpaşa #Sultandağı #Şuhut #müsterimemnuniyeti Смотреть полностью
Sahra sal #Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkı
0
#Afyonkarahisar #Başmakçı #Bayat #Bolvadin #Çay #Çobanlar #Dazkırı #Dinar #Emirdağ #Evciler #Hocalar #İhsaniye #İscehisar #Kızılören #Sandıklı #Sinanpaşa #Sultandağı #Şuhut #müsterimemnuniyeti Смотреть полностью
elang Federal Reserve yang mencetak uang kertas dolar Amerika bukanlah lemba
0
Federal Reserve yang mencetak uang kertas dolar Amerika bukanlah lembaga negara Amerika Serikat, tetapi merupakan institusi swasta yang mngendalikan peredaran uang dolar. . Sebagai upaya untuk keluar dari sistem uang kertas yang dikendalikan Zionis tersebut, pada tahun 1963 Presiden J.F. Kennedy memerintahkan Departemen Keuangan Amerika Serikat untuk mencetak uang logam perak untuk mengakhiri kekuasaan The Fed. Lima bulan setelah perintah itu dikeluarkan, Presiden Kennedy mati terbunuh akibat ditembak. . Dinar dan dirham mungkin sudah dilupakan dari dunia ... Bahkan mereka yang Islam pun lupa bahwa nabinya telah mewanti-wanti kerusuhan akhir zaman yang disebabkan oleh uang kertas.... . “Pada akhir zaman, manusia di masa itu semestinya memiliki dirham-dirham dan dinar-dinar untuk menegakkan urusan agamanya dan dunianya” (Hadits riwayat Imam Al-Tabrani sebagaimana terda¬pat dalam kitab Jami’u As-Saghir karya Imam As-Sayuti), “Akan datang suatu zaman kepada manusia, barang siapa tidak mempunyai yang kuning (uang emas) dan yang putih (uang perak), maka tidak akan mendapatkan kemudahan dalam kehidupan.” (H.R. Ath-Thabrani dalam al-Kabir 17415 (20/278). ... Hanya Dinar dan dirham yang mampu untuk menjadi alat yg adil .. dan menyelamatkan dari sistem Neo kapitalisme ini...😅 #dinar #dirham #zionis #khilafah #soekarno #ustadabdulsomad #zaimsaidi Смотреть полностью
Emma Muñoz When someone pours some sugar on you... 😙😋.#sugar #sweet #lump
El Terrat Restaurant
1
When someone pours some sugar on you... 😙😋 . #sugar #sweet #lump #white #br own #candy #lunch #life #love #food #nodiet #together #friends #elterrat #restaurant #catalonia #sucre #azucar #vida #terron #dinar #amics Смотреть полностью
Exness Forex Broker Did you know that you can now open an Exness #Mini, #Classic or #ECN a
0
Did you know that you can now open an Exness #Mini , #Classic or #ECN account with the #Kuwaiti #Dinar (KWD) as the base currency? With the euro and dollar doing battle, #KWD is fast becoming the safe-haven currency for people wanting stability in the future. Sign up for an Exness account now. https://www.exness.com/a/tmodpmod or click link on our bio @exnessforexbroker __________________________________________________ Смотреть полностью
Julia Раньше я любила лето, но потом поняла,
Hôtel Welcome Meridiana Djerba
2
Раньше я любила лето, но потом поняла, что лето может быть в любое время года, если есть деньги… Теперь я люблю деньги…😃💰 #динары #валюта #деньги #летозимой #money #ilovemoney #moneyteam #tunisiamoney tunisia #africa #djerba #moneyonmymind #moneymotivated #cash #cashmoney #instacash #instatag #dinar #капуста #бабки #бабосики #тунис #африка #джерба Смотреть полностью
Jolly Tur Isparta Rezervasyon için 👉0246 232 22 33  #isparta #burdur #yalvaç #gelen
JOLLY TUR Isparta
2
Rezervasyon için 👉0246 232 22 33 #isparta #burdur #yalvaç #gelendost #eğir dir #atabey #gönen #keciborlu #uluborlu #dinar #ağlasun #bucak #sdü #makü #sdüöğrenci #yalvaçmyo #eğirdirmyo #ispartafotograf #jollyturisparta #sdutur Смотреть полностью
Sdü Gezi Programları Rezervasyon için 👉0246 232 22 33  #isparta #burdur #yalvaç #gelen
0
Rezervasyon için 👉0246 232 22 33 #isparta #burdur #yalvaç #gelendost #eğir dir #atabey #gönen #keciborlu #uluborlu #dinar #ağlasun #bucak #sdü #makü #sdüöğrenci #yalvaçmyo #eğirdirmyo #ispartafotograf #jollyturisparta #sdutur Смотреть полностью
Vicente Orvay Ribas Una de calamares 🦑 ...#orvayborn ....#orvay #foodporn #pornfoo
Orvay
1
Una de calamares 🦑 ... #orvayborn . . . . #orvay #foodporn #pornfood #insta food #instagood #top #menjarbe #restaurant #delicious #elborn #barcelona #bcn #dinar #delicatessen Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
0
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
0
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
0
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
4
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
Yasemin Enes Güler Reposted from @dalosmanoglu_kuyumculuk1 - 💥💥ÇEKİLİŞ VARRR
1
Reposted from @dalosmanoglu_kuyumculuk1 - 💥💥ÇEKİLİŞ VARRR💥💥 . SİZLERİN İSTEKLERİ ÜZERİNE HEDİYENİZİ KENDİNİZİN BEĞENECEĞİNİZ ÇEKİLİŞİMİZ İBAŞLATIYORUZ💥💎 . 👇👇ÇEKİLİŞİMİZE DAHİL OLABİLMEK İÇİN👇👇 . GÖNDERİYE ✋ 5 ARKADAŞINI ETİKETLE👈 . @dalosmanoglu_kuyumculuk1 SAYFAMINIZI TAKİP EDİN👈 . GÖNDERİYİ BEĞENMENİZ👈 . 5 KİŞİ ETİKETLE 1 HAK, 10 KİŞİ 2 HAK, 20 KİŞİ 4 HAK VE KATLANDIKÇA ARTAN HAKKINIZ OLUR✋ . VE ÇEKİLİŞİMİZİ PROFİLİNİZDE PAYLAŞMANIZ👈 . ÇEKİLİŞİMİZ 31.01.2019 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR VE KAZANAN TALİHLİMİZ GÖRSELDEKİ ÜRÜNLERDEN DİLEDİĞİNİ ALABİLİR🤩🤩❤️ #çekiliş #çekilişvar #hediye #altın #14ayar #22ayar #afyonkarahisar #bolvadin #çay #emirdağ #eskişehir #konya #akşehir #ılgın #yalvaç #kütahya #çifteler #dinar #denizli #bolvadinbmyo #erenlercity #erenler - #regrann Смотреть полностью
learnhistory_ Sadarkah? kalo uang kertas yang selama ini kita gunakan adalah tipuan
5
Sadarkah? kalo uang kertas yang selama ini kita gunakan adalah tipuan layaknya sihir Fir'aun pada jaman mesir kuno. SIHIR UANG KERTAS ! . #fyi Dinar=Emas, Dirham=Perak . . . . Barakallah Ustads @zaim.saidi 🙏🙏🙏 . part 3&4 / 4 . . . . #videoislam #sihir #ustadadihidayat #ustadzhaikalhassan #ustadzabdulsomad #maiyah #dinar #emas #dirham #perak #sejarahindonesia #sejarah #indonesia #2019prabowosandi #jokowi #beritaterkini Смотреть полностью
Círculo del Liceo El Sr. Miguel Torres, ayer en el Almuerzo-Coloquio del Círculo del Li
Círculo del Liceo
0
El Sr. Miguel Torres, ayer en el Almuerzo-Coloquio del Círculo del Liceo. 🍽️ 🍷 ~⠀ El cambio climático: una realidad que nos concierne a todos. 🌍 ~⠀ El empresario, de larga dedicación al estudio del medioambiente, nos explicó en detalle el estado actual del deterioro ambiental, cómo aplica en su empresa medios para combatirlo y las recomendaciones para paliar sus efectos nocivos.⠀ ~⠀ ~⠀ ~⠀ ~⠀ ~⠀ #circulodelliceo #cercledelliceu #barcelona #almuerzo #dinar #lunch #coloquio #conferencia #vino #enologia #wine #conference #culture #ecologia #ecologismo #cambioclimatico #climatechange #naturaleza #nature #torres #globarwarming #cambioclimatico #club #clubprivado #privateclub Смотреть полностью
Ali Abu Khotib Sebuah iklan motor Honda jenis bebek yang muncul di media tahun 1975 i
0
Sebuah iklan motor Honda jenis bebek yang muncul di media tahun 1975 ini berkisah banyak. Antara lain betapa rapuh dan merugikannya sistem uang kertas. Lihatlah harga yang ditawarkan untuk sebuah motor bebek tersebut, Rp 158.000. Hari ini uang yang sama jumlahnya tidak akan dapat sebuah motor bebek yamg sama. Paling bisa untuk membeli 2 ekor bebek saja tanpa motornya! Padahal motornya dan rupiahnya sama. Daya belinya yang nyaris habis. Hari ini motor serupa harganya sekitar Rp 13-15 juta.  Artinya uang kertas merosot sekitar 100 kali lipatnya. Coba kita pakai uang emas. Pada 1975 harga  emas Rp 2000/gr. Artinya motor bebek itu seharga 79 gr emas. Nah, hari ini 79 emas setara sekitar Rp 45 juta. Kalau dibelikan motor bebek dapat 3 buah! Artinya dapat tambahan 2 motor lagi. Kini uang emas, yakni dinar emas, sudah kembali beredar. Dinar adalah 4.25 gr emas 22 karat. Mari gunakan. Meski bertahap. Repost #zaimsaidi #riba #uangkertas #uangfiat #uangriil #dinar #dinaremas #dirhamperak #dirham #riba #bebek #honda #banksters #zaimsaidi #motorbebek Смотреть полностью
Isparta Eliz Kına Organizasyon #nişanmasası#sözmasası#elizorganizasyon#ıspartaorganizasyoneliz#s
Isparta
1
#nişanmasası #sözmasası #elizorganizasyon #ıspartaorganizasyoneliz #sözmasası spartaelizorganizasyon#💏#antalya #afyon #dinar #burdur # Смотреть полностью
Khaja (Dealer Public Gold) 10 Years Dinar Public Gold Challenge.Kalau ikutkan tahun 2019 ni ada
Ipoh, Perak
0
10 Years Dinar Public Gold Challenge . Kalau ikutkan tahun 2019 ni adalah tahun yang ke 11 Public Gold beroperasi di Malaysia sejak tahun 2008. . Dari sebuah cawangan di Bukit Jambul Penang, sekarang dah ada cawangan seluruh Malaysia dan kini telah bertapak di Singapura dan Indonesia. . Public Gold dahulunya keluarkan produk dinar berketulenan 916 yang boleh dipegang terus ditapak tangan. . Melalui pelbagai liku dalam perniagaan sehingga Public Gold keluarkan dinar yang berketulenan 999.9 berstatus antarabangsa (LBMA) pada pertengahan tahun 2014 (jika tak silap). . Public Gold terpaksa keluarkan emas berketulenan 999.9 status antarabangsa disebabkan pada tahun 2015 GST dilaksanakan di Malaysia. . Syarat untuk gelakkan emas jenis simpanan/pelaburan daripada dikenakan caj GST ia perlu berketulenan 950 dan keatas serta berstatus antarabangsa (LBMA). . Dan sehingga kini Public Gold terus keluarkan dinar berketulenan 999.9 dan dengan design yang baru lagi cantik dipandang. 😊 . Siapa berminat nak beli dinar emas Public Gold yang cantik lagi menawan qalbu ni, roger-roger le saya ye. Saya bagi bimbingan sebaiknya kepada anda. . Khaja Nazimudeen Yaacop Authorised Dealer Public Gold www.wasap.my/60165579027 . #emasduitketikagawat #masauntukemas #goldbar1kilo #kilobar #seminarBOP #silverbar #tipsbelanjawan2019 #kejar5grampertama #seminarpercuma #emaspelindungkekayaan #1gram1bulan #kalisinflasi #1family1kilo #pengimbangekonomi #1kilo1family #akaunemasgap #publicgold #goldbar #dinar #pelaburanemas #goldinvestment #seminarpublicgold #seminar #dealer #dealerpublicgold #dealerpublicgoldipoh #simpananemas #menabung #1kilo1keluarga #financalfreedom Смотреть полностью
Ferran Escuder Qué bien me cuidan siempre los amigos de @dcburguer20. Gracias chef @
DC Burguer 2.0
1
Qué bien me cuidan siempre los amigos de @dcburguer20. Gracias chef @domin_ cs por este plato tan ESPECTACULAR!! #burger #buey #ensalada #mezclum #amanida #dinar #healthyfood #beach #cubelles #picoftheday #photooftheday #tagsforlikes #ferranescuder Смотреть полностью
Braseria l'Olivera Plats de cullera pels dies de fred “cigrons amb textures de cansalad
Braseria L'Olivera
0
Plats de cullera pels dies de fred “cigrons amb textures de cansalada, airbacs de canasada i cansalada confitada” #dinar #dimecres #menu #menudiari #menudeldia #cuinacasolana #platdecullera #cuinasana #bages #santpedor #braseriaolivera Смотреть полностью
SIMPANAN | EMAS | PERAK Menyimpan Emas sebenarnya sangat mudah. Tak ada duit banyak bukan alas
1
Menyimpan Emas sebenarnya sangat mudah. Tak ada duit banyak bukan alasan. Modal serendah RM100 pun dah boleh bermula. . Dengan Public Gold ada 3 cara buat belian mengikut budget masing-masing. . 1. Belian Terus 2. Easy Payment Plan (EPP) 3. Belian secara GAP - Gold Accumulation Program . Nak bermula boleh call/WA/DM Authorised Public Gold Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724 #PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #matawangsunnah #pohkong #wahchan #habibjewels #goldbar #dinar #jongkongemas #menabung #kedaiemasmurah #danapendidikananak #simpananjangkamasapanjang #dinarmurah Смотреть полностью
SIMPANAN | ELAK BOROS Menyimpan Emas sebenarnya sangat mudah. Tak ada duit banyak bukan alas
0
Menyimpan Emas sebenarnya sangat mudah. Tak ada duit banyak bukan alasan. Modal serendah RM100 pun dah boleh bermula. . Dengan Public Gold ada 3 cara buat belian mengikut budget masing-masing. . 1. Belian Terus 2. Easy Payment Plan (EPP) 3. Belian secara GAP - Gold Accumulation Program . Nak bermula boleh call/WA/DM Authorised Public Gold Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724 #PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #matawangsunnah #cwa #publicmutual #unittrust #asbfinancing #tabunghaji #pelaburanemas #duithabis #goldbar #dinar #jongkongemas #rm100 Смотреть полностью
HAMIRUL HAFIZAL Nampak sesuatu? ...Teknik manipulasi emosi menyimpan.Apa kata tuka
Country Heights
0
Nampak sesuatu? .. . Teknik manipulasi emosi menyimpan . Apa kata tukar cara simpan .. kepada Emas . #10yearschallenge . CC gambar :sadiqin sulong . Hadiah istimewa buat anda yang nak mulakan simpanan emas bulan ini: . ✅PELUANG memenangi grand prize goldbar 5gram bernilai RM1100 ✅PERCUMA ebook asas simpanan Emas ✅PERCUMA sesi Group Coaching Emas ✅PERCUMA sesi Personal Coaching Emas . Harga emas 999.9 hari ini RM174 segram atau boleh mula serendah RM100 untuk emas seberat 0.5gram . Sekadar info buat semua, saya merupakan Dealer Public Gold di bawah mentorship Tuan Zulkifli Shafie (penulis buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih penyimpan emas seluruh Malaysia . Info lanjut cara belian emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon yang lebih cepat! . "Save gold today, it will save you tomorrow " . . . . #publicgold  #1gram1bulan  #emas  #jongkongemas #pelaburan  #wangemas  #bukuwangemas  #duitraya #simpanemas  #pelaburanemas  #dinar  #goldbar #emas24k  #barangkemas  #bisnesemas  #instadaily #emas24k  #kewangan  #emascantik  #investasiemas #emas916  #matawangsunnah  #gold  #logammulia #emasmurah  #pelaburanselamat  #asetfizikal #insuranskewangan Смотреть полностью
ilboursa 🇹🇳🇪🇺Tunisie: Dépréciation du dinar Tunisien entre 2011 e
6
🇹🇳🇪🇺Tunisie: Dépréciation du dinar Tunisien entre 2011 et 2019. 📍 Pour plus d'information sur le cours EUR-TND : bit.ly/2VX6amN #8yearschallenge #Euro #Dinar Смотреть полностью
Dinar Eau De Parfum is generally preferred by people who like a long lasting
0
Eau De Parfum is generally preferred by people who like a long lasting perfume that is lighter and not too concentrated. . . . . . #dinarperfumes #dinar #perfumes #mem #women #perfumesinindia #india #turkey #luxurylifestyle #luxuryperfumes #scent #scentsy #shoponline #onlineshopping Смотреть полностью
Dinar Extrait De Perfume is the one with the strongest fragrance. If you lik
1
Extrait De Perfume is the one with the strongest fragrance. If you like something that lasts long and doesn’t fade away, these might be for you. . . . . . #dinarperfumes #dinar #perfumes #mem #women #perfumesinindia #india #turkey #luxurylifestyle #luxuryperfumes #scent #scentsy #shoponline #onlineshopping Смотреть полностью
Özgür 40'ar Saç Akademi Hair color transformotion⚡️☑🔗enleri yaşamak hayal değil
Isparta
2
Hair color transformotion⚡️ ☑🔗enleri yaşamak hayal değil🎈kendini yeniden keşfet💯memnuniyetin merkezi 40ar saç akademiye davetlisin👌🙌 randevu için ☎2462272003 🙏lütfen rezervasyon yaptırmayı unutma🤗 #ısparta #burdur #afyon #sdü #ıspartakuaför #saç #ombre #kuaför #sombre #hair #balayage #gelinsaçı #kesimmodelleri #video #hairstyle #atabey #dinar #eğirdir #yalvaç #gönen #bucak #makü #sdu #senirkent #antalya #isparta #likeforfollow #likeforlikes Смотреть полностью
habits_saludables Per dinar, Seitó per dues.I una infusió.#noesdieta #nofaigdieta #
0
Per dinar, Seitó per dues. I una infusió. #noesdieta #nofaigdieta #canvide costums #vidasaludable #healthyfood #fastinglive #instafood #dinar #nofaigdieta #noesdieta #estildevida Смотреть полностью
Per Sucar Pa Glutenfree Pavo al papillote con ensalada de canónigos👌#lunch #dinar #turkey
0
Pavo al papillote con ensalada de canónigos👌#lunch #dinar #turkey #pavo #ga lldindi #salad #ensalada #amanida #healthylunch #healthy #healthylife #glutenfreelunch #glutenfree #singluten #sensegluten #glutenfreelife #persucarpa Смотреть полностью
Lidia Cigrons amb xoriço i cilantre #totataula #cigrons #dinar #deliciós #
2
Cigrons amb xoriço i cilantre #totataula #cigrons #dinar #deliciós #llegums #xoriç #menjar #apetitós Quan me l mengi explicaré cm l he fet..mmmm Смотреть полностью
By SARIKOÇ Restorant By SARIKOÇ Restorant Çay -Afyonkarahisar ☎️05456203485🏪7/24
By Sarikoç Restorant
0
By SARIKOÇ Restorant Çay -Afyonkarahisar ☎️05456203485 🏪7/24 hizmet 🥣çorba 🍳kahvaltı 🥩ızgara 📱WiFi 🎡Çoçuk oyun alanı 🐎At biniciliği 💳kredi kartı ↗️Engelli girişi 🍸Alkolsüz 🚗Otopark 🕌Mescit 🏞Orman manzarası 🌿Açık alan . . . #bysarıkoçrestorant #bysarıkoçbinicilik #bysarıkoçbahçe #Afyonkarahisar #Afyon #çay #Afyonçay #Bolvadin #emirdağ #Dinar #şuhut #isçehisar #çobanlar #ışıklar #Akşehir #konyayolu #turkey #türkiye #akü #kuzu #steak #tavuk #Kebap #kahvaltı #bahçe #atbiniçiliği #oyunparkı #manzara #şömine Смотреть полностью
™🏆PiyasaMakinalar™🏆 👉Beğeneceğini Düşündüğün Arkadaşını Etiketle ✮@piyasam
1
👉Beğeneceğini Düşündüğün Arkadaşını Etiketle ✮@piyasamakinalar ✮ 👉⚠️Sayfalarımız @piyasamakinalar ⚠️👈 👉⚠️TAKİP Etmeyi Unutmayın⚠️👈 👉⚠️Beğenmeyi Unutmayın⚠️👈 👇⚠️Arkadaşlarınızıda Etiketleyin⚠️👇 🔱✅✔@piyasamakinalar 🔱✅✔ @piyasamakinalar - - - - - - - - - - - - - - - - Yönetici :@rasitaltintas_ - - - - - - - - - - - - - - - - #basık #basıkworks #stance #drift #driftking #ayarsız #modifiye #lovered #air #like #likeme #followme #followforfollow #instagram #ünalturan #motorcycles #motorcycle #motor #motorsport #superbike #bikekings #bikelife #turkishriders #bikervideos #motovideo #motor #motolife #dinar #piyasamakinalar #piyasahattı #piyasamakinalar Смотреть полностью
Tom at_ @takumiramenbarcelona Spicy Teriyaki Miso started #ramen #japanese
Barcelona, Spain
1
at_ @takumiramenbarcelona Spicy Teriyaki Miso started #ramen #japanese #bcn #barcelona #enjoy #lunch #food #egg #chicken #cuisine #dinar #noodle Смотреть полностью
maulana azis #Repost @alamisharia (@get_repost)・・・Kalo orang bilang 10 tahu
0
#Repost @alamisharia (@get_repost ) ・・・ Kalo orang bilang 10 tahun yang lalu bilang uang 10 ribu dapet 10 telur ayam dan sekarang cuman dapet 6 telur, di sini engga berlaku! . Dari zaman Rasulullah sampe sekarang tetep sama! Palingan cuman di harga dinarnya. Kalo 1 dinar di 2009 itu harganya Rp 1.440.040 dibanding sekarang di 2019 itu harganya Rp 2.280.296,5. 🤔 . #halalinaja #faktaALAMI #banksyariah #shariabank #syariah #money #report #uanghalal #halal #investasisyariah #sejarah #dinar #inflasi #matauang #10yearschallenge Yuk nabung emas. @bumidatar_alq Смотреть полностью
Pendidik Ilmu Emas & Perak EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN.S
0
EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN . Senang cakap, kalau emas jatuh, ianya masih emas dan ianya bernilai sepanjang zaman but it's different with RM. Kalau RM jatuh, ianya hanya sekeping Kertas. Does it make sense? 😅 . Emas nie, kalau jatuh harganya.. ianya ibarat rezeki yg jatuh dari langit sebab kita boleh BORONG emas kaw2 pada harga murah, tetapi.. pernah kee dengar org kata harga emas MURAH? Never ever😉😉 . So, nasihat SJ adalah.. bagi yg belum mula simpan emas, mulakan jee dahulu dgn modal yg kecil. Nanti dah mula, baru lebih mahir . Itulah yg terjadi kpd SJ :) . Bagi yang dah simpan emas, konsisten jee dengan menjadikan emas sebagai cara meyimpan. . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo Смотреть полностью
Pendidik Ilmu Emas & Perak EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN.S
0
EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN . Senang cakap, kalau emas jatuh, ianya masih emas dan ianya bernilai sepanjang zaman but it's different with RM. Kalau RM jatuh, ianya hanya sekeping Kertas. Does it make sense? 😅 . Emas nie, kalau jatuh harganya.. ianya ibarat rezeki yg jatuh dari langit sebab kita boleh BORONG emas kaw2 pada harga murah, tetapi.. pernah kee dengar org kata harga emas MURAH? Never ever😉😉 . So, nasihat SJ adalah.. bagi yg belum mula simpan emas, mulakan jee dahulu dgn modal yg kecil. Nanti dah mula, baru lebih mahir . Itulah yg terjadi kpd SJ :) . Bagi yang dah simpan emas, konsisten jee dengan menjadikan emas sebagai cara meyimpan. . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo Смотреть полностью
Pendidik Ilmu Emas & Perak EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN.S
2
EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN . Senang cakap, kalau emas jatuh, ianya masih emas dan ianya bernilai sepanjang zaman but it's different with RM. Kalau RM jatuh, ianya hanya sekeping Kertas. Does it make sense? 😅 . Emas nie, kalau jatuh harganya.. ianya ibarat rezeki yg jatuh dari langit sebab kita boleh BORONG emas kaw2 pada harga murah, tetapi.. pernah kee dengar org kata harga emas MURAH? Never ever😉😉 . So, nasihat SJ adalah.. bagi yg belum mula simpan emas, mulakan jee dahulu dgn modal yg kecil. Nanti dah mula, baru lebih mahir . Itulah yg terjadi kpd SJ :) . Bagi yang dah simpan emas, konsisten jee dengan menjadikan emas sebagai cara meyimpan. . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo Смотреть полностью
SIMPANAN EMAS>GOLD BAR>DINAR EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN.S
3
EMAS PERNAH JATUH 30% SETAHUN MANAKALA RM PERNAH JATUH 50% SETAHUN . Senang cakap, kalau emas jatuh, ianya masih emas dan ianya bernilai sepanjang zaman but it's different with RM. Kalau RM jatuh, ianya hanya sekeping Kertas. Does it make sense? 😅 . Emas nie, kalau jatuh harganya.. ianya ibarat rezeki yg jatuh dari langit sebab kita boleh BORONG emas kaw2 pada harga murah, tetapi.. pernah kee dengar org kata harga emas MURAH? Never ever😉😉 . So, nasihat SJ adalah.. bagi yg belum mula simpan emas, mulakan jee dahulu dgn modal yg kecil. Nanti dah mula, baru lebih mahir . Itulah yg terjadi kpd SJ :) . Bagi yang dah simpan emas, konsisten jee dengan menjadikan emas sebagai cara meyimpan. . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo Смотреть полностью
Q Card Qom | كي كارد صرف رواتب المتقاعدين .رواتب السجناء.ر
Qom, Iran
1
صرف رواتب المتقاعدين .رواتب السجناء .رواتب الشهداء .رواتب الرعايا الاجتماعيه .رواتب العسكريين #كي_كارد #كيكارد #كيكارت #دولار #دينار #حواله #صرف #تصريف #رواتب #سجناء #شهداء #العسكريين #قم #qcard #q_card #dollar #dinar #iraq Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
1
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
0
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
2
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью
👸🏻. Magnifique photo 🤩 ................#alger #oran #tl
5
Magnifique photo 🤩 . . . . . . . . . . . . . . . . #alger #oran #tlemcen #a nnaba #bejaia #mostaganem #fiertéalgerienne #dinar #fierté #beautéalgerienne #setif #constantine #tiziouzou #tahiadjazair #tahiadz #algerie #djazair #🇩🇿 #♓️ #postdz #dz #alg #🇩🇿❤️ #postbad Смотреть полностью
BinaryOptiontrader|CEO| 🌲Connecting with nature is therapeutical for my soul 🏂I encourag
3
🌲Connecting with nature is therapeutical for my soul 🏂I encourage you to find a hobby or way to unplug from the grid and plug back into the beautiful planet we live on 🌎 Смотреть полностью
_07701966649_ SLEMANI_FASHION07701518107  Viber / tell📞SNAP  REBARSARKAWT911 >>
1
SLEMANI_FASHION 07701518107 Viber / tell📞 SNAP REBARSARKAWT911 >>>>> #sle man #slemania #slemani #slemani #slimani #سليمانى #hawler #arbil #هولير #كركوك #kirkuk #peshmerga #kurdistan #kurdish #kurdish #kurdi #kurdistan #rash #swr #nile #marone #poshak #dinar #دينار ##kurdsat #kurdsattv ســــــــــــــــليــــمانــــی ۳٠٠٠. / . هه له بجه ى تازه ٣٠٠٠/سه يد سادق ٣٠٠٠/ بياره ٣٠٠٠/ كه لار ٣٠٠٠/ باريكه ٣٠٠٠ / خورمال ٣٠٠٠/ ده ربه نديخان ٣٠٠٠/ پينجوين ٣٠٠٠/هه له بجه ى شه هيد ٣٠٠٠ / عه ربه ت ٣٠٠٠ / خا نه قين ٥٠٠٠/ كفرى ٥٠٠٠/ زه رايه ن ٥٠٠٠ /كه لار ٥٠٠٠ً(((هەولير /به حره كه و عه نكاوه و هه وليرى نوى و هه ر شه م به ١٠٠٠٠ دينار /غه يرى ئه و شوينانه به ٥٠٠٠ دينار ))) رانيه ٥٠٠٠# Смотреть полностью