duckscarves instagram photo

#

NIQA Teman Fabrik Anda Selamat Pagi Semua😎😎😎

NIQA Teman Fabrik Anda

  • 16.08.2018 02:08
  • 2

Selamat Pagi Semua😎😎😎

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #kurunglace Front Knot Kurung in Nude, Pink and GreyNEW

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 16.08.2018 01:47
  • 1

#kurungmoden #kurunglace Front Knot Kurung in Nude, Pink and Grey NEW Size L / XL RP : RM255 RM99 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #kurunglace Front Knot Kurung in Nude, Pink and GreyNEW

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 16.08.2018 01:46
  • 1

#kurungmoden #kurunglace Front Knot Kurung in Nude, Pink and Grey NEW Size L / XL RP : RM255 RM99 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT 😱😱😱😱 wahhh btol2 jimat ... pe lagi cepat2 grab...💃🏻

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT

  • 16.08.2018 01:41
  • 0

😱😱😱😱 wahhh btol2 jimat ... pe lagi cepat2 grab...💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 . WA ell 👉🏻 0193380061 for more details... . #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #taswanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT #minibrownies .WA 0193380061 for more details #sabrinabakery #mamasa

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT

  • 16.08.2018 01:37
  • 0

#minibrownies . WA 0193380061 for more details #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #taswanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT #minidfcc #ngeces 🤤🤤🤤.#sabrinabakery #mamasab #sabrinabak

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT

  • 16.08.2018 01:36
  • 2

#minidfcc #ngeces 🤤🤤🤤 . #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #taswanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT Pavlova bergabung dengan WHOOPIE PIE KING 👑..KALI ni dengan PROM

_eLL87👉🏻MAMASAB AGENT

  • 16.08.2018 01:33
  • 0

Pavlova bergabung dengan WHOOPIE PIE KING 👑 . . KALI ni dengan PROMOSI syg2 dapat berjimat RM10 . Harga asal RM60 tapi kali ni RM50 untuk COMBO oiii . Murahh gilerrr 😱😱😱😱 . 📲whatsapp 👉🏻0193380061 for more details😊😊 . #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #taswanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

Niqa Hijab Wash By Aishah #niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckscarves #duckscarvestoletgo

Niqa Hijab Wash By Aishah

  • 16.08.2018 01:19
  • 0

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarvespreloved #naelofarhijab #naelofarhijaboriginal #ariani #arianilovers #arianiootd #aidijuma #aidijumascarf #shawlkeknis #tutorialhijab #tutorialshawl #tutorialpashmina #tutorialtudung #tutorialbawal #thedollscarves #aisyveil #om3ra. Kl #larniescarves #leajailaniscaft #arzuscaft

labeltudung Mari naikkan jualan produk jenama anda ❗️Tambahkan kemegahan deng

labeltudung

  • 16.08.2018 00:53
  • 2

Mari naikkan jualan produk jenama anda ❗️ Tambahkan kemegahan dengan label tag besi / woven bersulam darmask. • Setanding NAELOFAR HIJAB, DUCK SCARVES, ARIANI... • Kami @metaltag.my menerima tempahan label tag besi / woven bersulam darmask dengan harga yang terbaik terbanyak termurah • ✔️percuma design 💻 ✔️percuma consultation 📲 ✔️percuma diamond 💎 ✔️percuma tag kain bersulam • • Masalah anda selesai dgn bantuan kami. Insyaallah! MOQ: 500pcs 📲 0129148272 WhatsApp for fast response, don’t DM • Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my Follow ig @metaltag.my #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah

BAJU RAYA 2018 | BRIDEMAIDS SET KURUNG RIESYARM79 FREE POST SEMSS ADD RM5MATERIAL MOSS CREPE

BAJU RAYA 2018 | BRIDEMAIDS

  • 16.08.2018 00:35
  • 0

SET KURUNG RIESYA RM79 FREE POST SEM SS ADD RM5 MATERIAL MOSS CREPE Ukuran Baju Bahu 16 Dada 40 Lengan 7 Panjang lengan 22 Labuh baju depan 23 labuh baju belakang 42 Ukuran Skirt Pinggang 39 Punggung 42 Labuh 40 HOW TO ORDER? Screenshot and whatsapp 019-920 7436 (link in bio) #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #peplum #peplumlace #peplumdress #bawal #bridalkelantan #bridalkuantan #bridemaids #blouse #beloffa #shawl #scrub #shaklee #sneaker #syafiqkyle #kaupuasaketak #puasaramadhan #ketukketukramadhan #sneaker #ajscreamer #nurse #nur #magandaglow #azaniscarserum #cakenis #duckscarves #aidijuma

Label Besi Murah LABEL BESI SERENDAH RM1 !!.Hii Assalamualaikum, nak buat produk anda

Label Besi Murah

  • 15.08.2018 21:32
  • 3

LABEL BESI SERENDAH RM1 !! . Hii Assalamualaikum, nak buat produk anda nampak exclusive dan branded macam naelofar hijab, dUckscraves, asyallie scarve & etc? . Cuma kena tambah label brand jer.. 🙊Harga pun harga kasih sayang kami bagi! . 😚Kami boleh cetak mengikut citarasa anda tau. Cepat hubungi kami! . . WHATSAPP +60182844849 *Fast response please whatsapp don't DM* . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #sayajual #metaltag #scarf #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #barangmurah #charm #juallabel  #calaqisya #woven #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #tempahlabelbesi #naelofarhijab #labelmurah #leeyanarahman #fashionvalet  #shawlpublika #moodrepublik #charmmurah  #trustedseller #duckscarves #tudungborong #labelnama

label murah malaysia Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda??.Kami @m

label murah malaysia

  • 15.08.2018 21:28
  • 0

Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda?? . Kami @metaltag.co menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan raya anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN FREE EXTRA 10pcs FREE POSTAGE . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . FOLLOW @metaltag.co FOLLOW @metaltag.co FOLLOW @metaltag.co . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #leeyanarahman #klfw #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #kekechallenge #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #jahittudung #shawlchiffon #fazbulous #labeltagmurah

labelbaju Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda??.Kami @l

labelbaju

  • 15.08.2018 21:25
  • 2

Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda?? . Kami @labeltagmurah.co menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan raya anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN FREE EXTRA 10pcs FREE POSTAGE . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . FOLLOW @labeltagmurah.co FOLLOW @labeltagmurah.co FOLLOW @labeltagmurah.co #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #fazbulous #jenamasendiri #shawlkeknis #duckscarves #tudungmurah #shawls #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charmmurah #charm #sayajuallabel #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah #naelofarhijab #rizmanruzaini

label murah Metal Tag Termurah di Pasaran !!.Order banyak murah sis dapat !!.M

label murah

  • 15.08.2018 21:22
  • 3

Metal Tag Termurah di Pasaran !! . Order banyak murah sis dapat !! . MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻 . Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!! . PERCUMA 10pcs 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 500/1000/3000 📲 0182016899 . Fast response please whatsapp don't DM . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #tudunglabuh #shawlborong #hijabfashion #duckscarves #labelkain #kotakmurah #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #tudungborong #charm #naelofarhijaboriginal #shawlchiffon #moodrepublik #metaltagmurah #naelofarhijab #labeltag #juallabel #eyelashshawl #shawlkeknis

Metal Tag Murah Metal Tag Termurah di Pasaran !!.Order banyak murah sis dapat !!.M

Metal Tag Murah

  • 15.08.2018 21:19
  • 3

Metal Tag Termurah di Pasaran !! . Order banyak murah sis dapat !! . MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻 . Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 500/1000/3000 📲 0129707390 Fast response please whatsapp don't DM . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #fazbulous #lilypetuna #labelmurahmalaysia #duckscarves #labelkain #juallabel #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #charmmurah #shawlkeknis #naelofarhijab #sayajual #klfw #metaltagmurah #labelkain #tag #labelplastik #label #labeltag

Label Kain Termurah PERCUMA POSTAGE !!.PERCUMA DESIGN !!.PERCUMA 200PCS?? 😱.Nak t

Label Kain Termurah

  • 15.08.2018 21:16
  • 1

PERCUMA POSTAGE !! . PERCUMA DESIGN !! . PERCUMA 200PCS?? 😱 . Nak tag MURAH?? . Semua murah2 je janji sis sis semua happy2. Kita buat utk tolong sis2 yang baru nak berniaga dan yg dah lama berniaga pun boleh buat. Jangan terkejut harga murah !!! . PERCUMA 200pcs 😱!!! . Metal label for addiction to comfort ! MOQ : 200/500/1000/5000 Fast response please whatsapp don't DM 📱0183716421 #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #leeyanarahman #fashionvalet #labeltag #duckscarves #labelkain #tudungborong #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #jahitmurah #labelprinting #naelofarhijab #shawlpublika #tudungborong #metaltagmurah #eyelash #shawleyelash #jenamasendiri #labelhijab #sales

Label Besi Murah BETUL KE FREE JE SEMUA KALAU SAYA ORDER??.YE BETULLL !!!!.Kami @la

Label Besi Murah

  • 15.08.2018 21:11
  • 2

BETUL KE FREE JE SEMUA KALAU SAYA ORDER?? . YE BETULLL !!!! . Kami @labeltag.my menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN FREE EXTRA 10pcs FREE POSTAGE . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 500/1000/3000 📲 0183716421 . FOLLOW @labeltag.my FOLLOW @labeltag.my FOLLOW @labeltag.my . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #labelhijab #labelnama #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #tudungborong #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #labelprinting #sayajuallabel #juallabel #shawlborong #fashionvalet #labeltagmurah #labeltag #nsabeauty #shawlkeknis

Pieja Come on Beauties.. It’s all for sale.. Buy more save more! Box only.

Pieja

  • 15.08.2018 21:11
  • 0

Come on Beauties.. It’s all for sale.. Buy more save more! Box only.. #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo

Label Besi Termurah Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda??.Kami @l

Label Besi Termurah

  • 15.08.2018 21:07
  • 1

Anda penjual shawl?? Sudah ada LABEL BESI pada tudung anda?? . Kami @labelmurah.my menerima tempahan label besi dengan harga yang murah. JANGAN MARAH jika persiapan untuk jualan raya anda tanpa metal tag ☝🏻 . Cepat order untuk stok raya shawl atau handbag anda !!! . PROMOTION UNTUK 1000pcs keatas !!! Nak tahu promotion apa?? Boleh tanya kami !!! . Sila whatsapp kami untuk dpt harga yg special !!! . FREE DESIGN FREE EXTRA 10pcs (5000pcs ke atas) FREE POSTAGE (5000pcs ke atas) . Kami akan selesaikan masalah anda insyAllah. . MOQ : 500/1000/3000 📲 0183716421 . FOLLOW @labelmurah.my FOLLOW @labelmurah.my FOLLOW @labelmurah.my . #labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #labelkain #hijabista #shawlborong #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #tudungmurah #labeltag #shawlmurah #labelbajumurah #metaltagmurah #juallabel #sayajual #klfw #tagbaju #label #tudungborong #labelhijab #labelprinting

2nd Acc: @xolovebloosom PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! ..😻 Keknis Sha

2nd Acc: @xolovebloosom

  • 15.08.2018 19:28
  • 3

PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! . . 😻 Keknis Shawl 😻 Material : Heavy Chiffon 😻 PROMO 5 helai RM50 include postage!!! 📲 Whatsapp : 0145085562 . Open For Borong! #wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura

utkascarves RM260. Completely new. Unworn. Complete set. Original (receipt is stil

utkascarves

  • 15.08.2018 18:57
  • 0

RM260. Completely new. Unworn. Complete set. Original (receipt is still inside the box). Price includes postage. . . #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvestoletgonew #duckscarvesforsale #sayajualduckscarves #theklduck

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:51
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Exclusive HandMade FlowerCrown Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣.

Exclusive HandMade FlowerCrown

  • 15.08.2018 18:51
  • 0

Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣 . . Kt sini antara Flower Bouquet yg READY STOCK 💐 Cepat2 whatsapp dan order sebelum habis. Harga murah2 je sis nk bagi ni tapi kena cepat tau. . . For fast respond please whatsApp 017-4669160 or click the link on bio. . . . . . . #HandBouquet #LyaraSecret #BungaTangan #sayajual #Bazaarpaknil #borongmalaysia #ajimaura #bazarpaknil #pengantin #motifviral #janganmengataskincare #bajuraya #bridesmaidmalaysia #flowergirl #hantarankahwin #terapiinstagram #vivyyusof #fattzura #malaywedding #norsajat02 #duckscarves #craftmalaysia #flowercrownmalaysia #bajuraya2018 #hantaran #kedah #penang #pelaminmurah #weddingmalaysia #muabellaz

Teddybear Puchong Delivery .Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi n

Teddybear Puchong Delivery

  • 15.08.2018 18:49
  • 0

. Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi nk kene surprise, meh rapat2 dgn admin...☺ . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/ . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . 🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. . Semua inshaAllah kami boleh bantu.. . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #sayajual #sayapakai #laraalana #yusufiskandar #duckscarves #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #donutscarves #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:48
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:48
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Teddybear Puchong Delivery .Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi n

Teddybear Puchong Delivery

Kinrara Residence

  • 15.08.2018 18:47
  • 0

. Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi nk kene surprise, meh rapat2 dgn admin...☺ . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/ . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . 🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. . Semua inshaAllah kami boleh bantu.. . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #sayajual #sayapakai #laraalana #yusufiskandar #duckscarves #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #donutscarves #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya

Teddybear Puchong Delivery .Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi n

Teddybear Puchong Delivery

Taman Kinrara

  • 15.08.2018 18:45
  • 1

. Haaa, terperanjat cik tunang kene surprise dkt pejabat...sape lagi nk kene surprise, meh rapat2 dgn admin...☺ . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/ . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . 🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. . Semua inshaAllah kami boleh bantu.. . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #sayajual #sayapakai #laraalana #yusufiskandar #duckscarves #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #donutscarves #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverycyberjaya

Instalment Plan Available! PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Instalment Plan Available!

  • 15.08.2018 18:44
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Instalment Plan Available! PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Instalment Plan Available!

  • 15.08.2018 18:43
  • 1

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #lubnaNEW Knot Skirt Kurung SetGrey : L / XXL Orange :

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 15.08.2018 18:42
  • 1

#kurungmoden #lubna NEW Knot Skirt Kurung Set Grey : L / XXL Orange : XL Lavender : L RM79 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

Instalment Plan Available! PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Instalment Plan Available!

  • 15.08.2018 18:42
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:41
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:40
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Preloved Lily Jovian etc | 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Egoiste by #leeyanarahman in p

Preloved Lily Jovian etc

  • 15.08.2018 18:39
  • 2

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Egoiste by #leeyanarahman in peach to let go! Size : m Condition tip top! Open price: RM330 inc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, @preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. #prelovedlilypetuna #lilypetuna #preloved #lilyraya2018 #lilypetunaraya2018 #prelovedjovianmandagie #duckscarves #duckscarvestoletgo #jovianrtw #lilypetunian #hijabistahublebaran2018 #jovianmandagiepreloved #jovian #jovianrtw #mimpikitapreloved #mimpikita #sayajual #jovianlovers #prelovedwanzar #prelovedjannahnoe #jannahnoelover #jannahnoepreloved #jnclassiclebaran2018 #jannahnoeraya2018 #shawlpublikapreloved #shawlpublikatoletgo #leeyanarahmanlovers #lrccintahati #mimpikitapreloved

 My Friday flatlay #duckscarves #theklduck #spottheduck

  • 15.08.2018 18:39
  • 0

My Friday flatlay #duckscarves #theklduck #spottheduck

Saudagar Longchamp Malaysia PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️-For your informatio

Saudagar Longchamp Malaysia

  • 15.08.2018 18:38
  • 0

PROMO MERDEKA RAYA SAMPAI HUJUNG BULAN NI ‼️ - For your information, kita dah ada harga baru untuk bulan depan september ✨ harga akan naik ye. Shipping pun dah mahal. So cepat order promo ni okay! - whatsapp staff 018 292 0932 @ click je link kat atas tu hehehe . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #duckscarves #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #duckscarves #bujibuchempel #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #naelofar #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia #moodrepublik #uitmdihatiku #jenamasendiri #bundlemalaysia

Preloved Lily Jovian etc | 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Juliette kurung by #calacara i

Preloved Lily Jovian etc

  • 15.08.2018 18:38
  • 0

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Juliette kurung by #calacara in pink to let go! Size : m Condition tip top! Open price: RM90 inc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, @preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. #prelovedlilypetuna #lilypetuna #preloved #lilyraya2018 #lilypetunaraya2018 #prelovedjovianmandagie #duckscarves #duckscarvestoletgo #jovianrtw #lilypetunian #hijabistahublebaran2018 #jovianmandagiepreloved #jovian #jovianrtw #mimpikitapreloved #mimpikita #sayajual #jovianlovers #prelovedwanzar #prelovedjannahnoe #jannahnoelover #jannahnoepreloved #jnclassiclebaran2018 #jannahnoeraya2018 #shawlpublikapreloved #shawlpublikatoletgo #leeyanarahmanlovers #leeyanarahman #mimpikitapreloved

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #lubnaNEW Knot Skirt Kurung SetGrey : L / XXL Orange :

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 15.08.2018 18:37
  • 0

#kurungmoden #lubna NEW Knot Skirt Kurung Set Grey : L / XXL Orange : XL Lavender : L RM79 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:37
  • 1

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Preloved Lily Jovian etc | 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Lily Kayla by #lilypetuna in p

Preloved Lily Jovian etc

  • 15.08.2018 18:36
  • 0

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Lily Kayla by #lilypetuna in pink to let go! Size : L Condition tip top! Open price: RM190 inc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, @preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. #prelovedlilypetuna #lilypetunaraya #preloved #lilyraya2018 #lilypetunaraya2018 #prelovedjovianmandagie #duckscarves #duckscarvestoletgo #jovianrtw #lilypetunian #hijabistahublebaran2018 #jovianmandagiepreloved #jovian #jovianrtw #mimpikitapreloved #mimpikita #sayajual #jovianlovers #prelovedwanzar #prelovedjannahnoe #jannahnoelover #jannahnoepreloved #jnclassiclebaran2018 #jannahnoeraya2018 #shawlpublikapreloved #shawlpublikatoletgo #leeyanarahmanlovers #leeyanarahman #mimpikitapreloved

Sabrina Bakery Cheras 🍰🍮🍰🍮🍰🍮SLICE MEDOVIC HONEY RUSSIAN CAKE ..RM10 sah

Sabrina Bakery Cheras

  • 15.08.2018 18:36
  • 1

🍰🍮🍰🍮🍰🍮 SLICE MEDOVIC HONEY RUSSIAN CAKE . . RM10 sahaja . RM10 sahaja. RM10 sahaja . Dah rasa sedap bolehla Oder whole cake pulak uols. Yang pastinya memang sedap la kan. Al maklum keluar dari dapur @sabrina_bakery semestinya lah sedaaaaaap🤤🤤🤤. . klik link kat bio untuk Oder ☺️. Penghantaran ke 🚗seluruh kawasan Cheras / lain-lain . #mamasab #sabrinabakerywarrior #agentsabrinabakery #bakery #bakerylife #homebakery #biskutraya #homemadebakery #kek #sayajualkek #sayajualbiskut #keksedap #cookies #cookiesmostwanted #chocolatechipcookies #domisicookies #bajuwanita #pakaianwanita #aksesoriwanita #fashionvallet #ariani #duckscarves #kekaboolovers #tudung #tudungbawal

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:36
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:35
  • 2

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #lubnaNEW Knot Skirt Kurung SetGrey : L / XXL Orange :

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 15.08.2018 18:35
  • 0

#kurungmoden #lubna NEW Knot Skirt Kurung Set Grey : L / XXL Orange : XL Lavender : L RM79 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:35
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Preloved Lily Jovian etc | 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Priyanka kurung by #shawlpubli

Preloved Lily Jovian etc

  • 15.08.2018 18:35
  • 0

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Priyanka kurung by #shawlpublika in magenta to let go! Size : s Condition tip top! Open price: RM180 inc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, @preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. #prelovedlilypetuna #lilypetuna #preloved #lilyraya2018 #lilypetunaraya2018 #prelovedjovianmandagie #duckscarves #duckscarvestoletgo #jovianrtw #lilypetunian #hijabistahublebaran2018 #jovianmandagiepreloved #jovian #jovianrtw #mimpikitapreloved #mimpikita #sayajual #jovianlovers #prelovedwanzar #prelovedjannahnoe #jannahnoelover #jannahnoepreloved #jnclassiclebaran2018 #jannahnoeraya2018 #shawlpublikapreloved #shawlpublikatoletgo #leeyanarahmanlovers #leeyanarahman #mimpikitapreloved

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:35
  • 1

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:35
  • 1

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:34
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Preloved Lily Jovian etc | 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Georgia kurung by #shawlpublik

Preloved Lily Jovian etc

  • 15.08.2018 18:34
  • 0

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Georgia kurung by #shawlpublika in baby blue to let go! Size : m Condition tip top! Open price: RM180 inc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, @preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. #prelovedlilypetuna #lilypetuna #preloved #lilyraya2018 #lilypetunaraya2018 #prelovedjovianmandagie #duckscarves #duckscarvestoletgo #jovianrtw #lilypetunian #hijabistahublebaran2018 #jovianmandagiepreloved #jovian #jovianrtw #mimpikitapreloved #mimpikita #sayajual #jovianlovers #prelovedwanzar #prelovedjannahnoe #jannahnoelover #jannahnoepreloved #jnclassiclebaran2018 #jannahnoeraya2018 #shawlpublikapreloved #shawlpublikatoletgo #leeyanarahmanlovers #leeyanarahman #mimpikitapreloved

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo #kurungmoden #lubnaNEW Knot Skirt Kurung SetGrey : L / XXL Orange :

Rizalman|Jovian|Syomir|Fiziwoo

  • 15.08.2018 18:33
  • 0

#kurungmoden #lubna NEW Knot Skirt Kurung Set Grey : L / XXL Orange : XL Lavender : L RM79 ONLY!🔥🔥 . #zaloraya2018 #zalora #fashionvalet #modvier #syomirizwagupta #bazarpaknil #rizalmanforzalora #leeyanarahman #bajukurungmodern #zaloramy #duckscarves #fashionvalet #rizalmanforzalora2018 #jovianmandagieforzalora #leeyanarahmanlovers #jovianista #thavia #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #minazlover #minaz #minazlovers #leeyanarahman #duckscarves #boniamalaysia #mimpikitapreloved #bellaamaralovers #bellaammara #jovianrtw #jovianmandagieforzalora2018

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:33
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:33
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

Abiey Ismail Lokasi pertama.. Pi melawat air terjun terbesar di Swiss n terbesar di

Abiey Ismail

Rhine Falls Switzerland

  • 15.08.2018 18:26
  • 2

Lokasi pertama.. Pi melawat air terjun terbesar di Swiss n terbesar di Europe. What can I say... Subhanallah. Air ye membiru. Udara yg nyaman, 23° je. Kalau korang pi tempat cantik n sejuk cmni, apa benda yg wajib dibuat? 🙋🏻‍♀️ #ootd la, pe lagik 😅 #CATswissparisFREE #pictureoftheday #zara #londonduck #duckscarves #dior #stansmith #adidas #rhinefalls

NIQA Teman Fabrik Anda NIQA Hijab Wash sesuai untuk kebanyakkan jenis tudung termasuk tudung

NIQA Teman Fabrik Anda

  • 15.08.2018 18:26
  • 2

NIQA Hijab Wash sesuai untuk kebanyakkan jenis tudung termasuk tudung premium, tudung ada awning, tudung dengan hiasan 'feathers' , bermanik, tudung bercorak, serta sesuai utk pelbagai jenis fabrik seperti chiffon, satin, cotton dll

Inner Silang. Bawal Chiffon. BATIK PARIO SKIRT.1 pc RM50 SM / RM55 SS2 pc RM85 SM / RM90 SS3 pc

Inner Silang. Bawal Chiffon.

  • 15.08.2018 18:23
  • 0

BATIK PARIO SKIRT . 1 pc RM50 SM / RM55 SS 2 pc RM85 SM / RM90 SS 3 pc RM115 SM / RM120 SS . Free size fit to XL/ XXL Length/ Panjang: 106-110 cm Width/ Lebar: 200-205cm • FOC bronze buckle . Material: 🌸BATIK COTTON/BATIK SILK . . Whatsapp 👉 +6011-10726869 . #innersnowcap #shawlchiffon #nealofaraya2018 #fashionvalet #fvootd #timerayaje #innersnowcapmurah #naelofarhijab #duckscarves #duckcosmetics #bawalchiffon #fvraya2018 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #belofabynh #shawlchiffonmurah #bawalchiffonlofa #zaloraya2018 #minlunaxfashionvalet #cakenis #parioskirt #klfw #ilofayou #pariomurah #neelofaxfv #neelofaxfashionvalet #innersilang #skirtpario #snowcaplofa #batikpario

|📍SG 🇸🇬 | Assalamualaikum! Please DM directly if super interested, mailed from S

|📍SG 🇸🇬 |

  • 15.08.2018 18:06
  • 0

Assalamualaikum! Please DM directly if super interested, mailed from SG 💗! ✨NO TRADES / NO REFUNDS / NO RESERVATION. #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarves #duckscarvesbn #duckscarvesmurah #duckscarvesholic #duckscarvespreloved #duckscarvesforsale #duckscarvesmurah #duckscarveshunting #duckscarveswanted #duckscarvesforsell

💠GEBU💠MEKAR💠ANJAL💠 CUBA BANYAK PRODUK, TAK BERHASIL😭.DENGAN HUSH HUSHLEBIH YAKIN..

💠GEBU💠MEKAR💠ANJAL💠

  • 15.08.2018 18:06
  • 0

CUBA BANYAK PRODUK, TAK BERHASIL😭 . DENGAN HUSH HUSH LEBIH YAKIN.. LEBIH GEMBIRA.. Terima kasih sebab sudi share feedback best mcm ni. Happy sgt bila HUSH HUSH dapat bantu korang dapat results yang diidamkan . #thesingaporeduck #azuracouture #bengkungbersalin #limawaktuhq #jannahnoe #babycream #leeyanarahman #breastfirmingcream #breastpumpmalaysia #carmelita #bawalexclusive #belofabynh #primavalet #wanzar #scarffeya #buaiberendoi #buaiancukurjambul #coolerbagmalaysia #duckscarves #doorgifteksklusif #fareedascarf #Arianirtw #happikiddo #natalis #jubahexclusive #GaleriAriani #jovianrtw #lesleysunkl

MYHappeeshopee #Repost @myhappee_shopee (@get_repost)・・・Price Down!!!! ALHAMB

MYHappeeshopee

  • 15.08.2018 18:01
  • 0

#Repost @myhappee_shopee (@get_repost) ・・・ Price Down!!!! ALHAMBRA DUCK IN RED (SHAWL) brand new!! RM280 Plus Postage #duckgroup #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarvesnew #fashionvalet #fashion #hijabista

BAWAL, SHAWLS & HIJABS BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50• C

BAWAL, SHAWLS & HIJABS

  • 15.08.2018 17:50
  • 0

BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50 • Cotton material • Bidang 45’ • Senang bentuk!✨ [#bawal #bawalexclusive #bawaltabur #bawalcrown #bawallovers #eyelashshawl #satinshawl #plainshawl #bawalmurah #bawalcottonmurah #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalsatin #duckscarves #bawalprinted #bawalpremium #uitm #uitmkedah #uitmpp #delivery #shawl #shawlmurah #penang #bawalpenang #bawalcrepe #shawlpenang #sayajual #malaysia #innersnowcap #innerhijab]

BAWAL, SHAWLS & HIJABS BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50• C

BAWAL, SHAWLS & HIJABS

  • 15.08.2018 17:50
  • 0

BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50 • Cotton material • Bidang 45’ • Senang bentuk!✨ [#bawal #bawalexclusive #bawaltabur #bawalcrown #bawallovers #eyelashshawl #satinshawl #plainshawl #bawalmurah #bawalcottonmurah #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalsatin #duckscarves #bawalprinted #bawalpremium #uitm #uitmkedah #uitmpp #delivery #shawl #shawlmurah #penang #bawalpenang #bawalcrepe #shawlpenang #sayajual #malaysia #innersnowcap #innerhijab]

BAWAL, SHAWLS & HIJABS BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50• C

BAWAL, SHAWLS & HIJABS

  • 15.08.2018 17:49
  • 0

BAWAL CROCHET w DIAMONDS 💎 np: RM18/sehelai 💎 3 helai RM50 • Cotton material • Bidang 45’ • Senang bentuk!✨ [#bawal #bawalexclusive #bawaltabur #bawalcrown #bawallovers #eyelashshawl #satinshawl #plainshawl #bawalmurah #bawalcottonmurah #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalsatin #duckscarves #bawalprinted #bawalpremium #uitm #uitmkedah #uitmpp #delivery #shawl #shawlmurah #penang #bawalpenang #bawalcrepe #shawlpenang #sayajual #malaysia #innersnowcap #innerhijab]

Mary Kay Consultant Mary Kay Botanical Effects. 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap

Mary Kay Consultant

Penang, Malaysia

  • 15.08.2018 17:45
  • 2

Mary Kay Botanical Effects . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . . #MaryKayPerak #freegift #marykaysampel #marykaymalaysia #freesample #mekapfree #testimonimarykay #marykaytestimoni #tati #dnars #dms360 #makeupmurah #bellaammara #bellaammaralovers #duckscarves #duckscarvestoletgo #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #marykaymachangbubok #marykaydesignvillage #marykaykosmetik #marykaycareer #marykaykulimhitech #marykaybukitmertajam #marykay #marykaysarawak #like4like #marykaymurah #ipreview @preview.app

anamaryk__ *AUGUST PROMO* .*PERFECT SKIN IN 3 STEPS*BUY 1 TW LIQUID FOUNDATION

anamaryk__

  • 15.08.2018 17:43
  • 0

*AUGUST PROMO* . *PERFECT SKIN IN 3 STEPS* BUY 1 TW LIQUID FOUNDATION + 1 CONCEALER + 1 MINERAL POWDER FOUNDATION *FREE* SHEER MINERAL PRESSED POWDER. Set combo nie untuk mekap harian yang lengkap. Mula-mula pakai foundation, lepastu sapu concealer dekat mana-mana parut yang masih nampak jelas, kemudian terus sapu mineral powder untuk effect make up lebih kemas ! Bedak Sheer pressed powder tu, untuk on the go. Bawak dalam bag, guna untuk touch up bila diperlukan. 😍 . *BRIGHTENING + MOISTURIZING + ENEGIZING* BUY 1 SET MELACEP *FREE* MARY KAY CHAMPANGE COSMETIC POUCH Set melacep nie untuk yang nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan parut jeragat. Lengkap dengan cleanser + masker + softener + serum and cream (siang/malam) 😍 . Free consultation! Ws ana 0175010563☺️ . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan #marykaykedah #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves

Sarah Azami One of my favourite memories with @maamiraliyana during my uni days wo

Sarah Azami

  • 15.08.2018 17:38
  • 6

One of my favourite memories with @maamiraliyana during my uni days would be the times we traveled together. The first time was when i visited her in Colorado and we would be laughing throughout the whole conversation no matter where we were! On the streets at Denver, or walking around her campus, we can’t seem to stop laughing! I’m not even sure why! But that’s just us. We’re constantly laughing when we’re together! And I surely miss her laugh now! Come back soon eh mami 💕 #thelondonduckcontest #duckscarves #ducktravels #thelondonduck #flatlay

STOKIS BAWALSHAWL ATYRASCARF You can never go wrong with bawal shawl. Sebab pertama, muka tetap mai

STOKIS BAWALSHAWL ATYRASCARF

  • 15.08.2018 17:37
  • 2

You can never go wrong with bawal shawl. Sebab pertama, muka tetap maintain dengan bentuk bawal kat muka dan kedua tetap nampak gorjes sebab nampak macam pakai shawl. Thank you dear donning color MAROON. . Sape lagi yang nakkk??? 😄😄😄 Hehehehe . Sehelai rm30 je.. . Siapa nak order #bawalshawl #atyrascarf whatsapp dilla 018-9050970 @ boleh terus click je link dekat bio ya sayang2 . #bawalshawl #atyrascarf #atyrascarfpasirgudang #tudungraya #bawalshawlmurah #bawalmurah #bajuraya #shawlmurah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #neelofa #tudungdinner #fattahamin #fazura #chicnones #fattzura #alifsatar #tutorialshawl #zulariffin #tutorialbawalshawl #tutorialbawal #bellaammara #naelofarhijab #duckscarves #bawalborong #bawalchiffon #bawalvoile

 👟👞👓👜OPEN  ORDER  AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛

  • 15.08.2018 17:34
  • 2

👟👞👓👜OPEN ORDER AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛💜CLOSE ORDER BY 15 AUGUST 2018💜💛💚 ✈ETA MID AUGUST✈ . • SPECIALIST IN BOUTIQUE QUALITY ONLY. . 💎 We are selling BOUTIQUE QUALITY only which looks so close to originals. You may compare. Boutique quality is the highest grade. Using the same real full leather same like original and same accessories. . 💎Full Real Animal Leather same material with originals. 100% Leather . 💎 We are the CHEAPEST among other premium seller . 💎 Quality guaranteed as we go to the factory direct and get the items by ourselves. . 💎 Direct supplier not third party . 💎Buyer will keep it private and non disclosure. . 💎 Full set comes with Box, Dust Bag and Original Receipt . (Optional Add RM45) . 💎Trusted Seller . . 💎 Deposit 50% . 💎 POSTAGE SM RM30/ SS RM50 . 💎 COD KL AREA ONLY RM35 . Please make early deposit to secure your order strictly NO DM. Whats App Only . +60 11-6206 5686 . www.wasap.my/60189676168 . #handbag #premiumhandbags #hermes #handbagpremium #lv #sayajualhandbag #malaysia #raya2018 #comelpipimerah #handbagraya #neelofa #naelofarhijab #duckscarves #preloved #prelovedhandbags #diormalaysia #lvmalaysia #chanelmalaysia #guccimalaysia #dior #gucci #chanel #dyxy #handbaglv #handbagdior #handbaggucci #handbagchanel #celine

 👟👞👓👜OPEN  ORDER  AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛

  • 15.08.2018 17:31
  • 0

👟👞👓👜OPEN ORDER AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛💜CLOSE ORDER BY 15 AUGUST 2018💜💛💚 ✈ETA MID AUGUST✈ . • SPECIALIST IN BOUTIQUE QUALITY ONLY. . 💎 We are selling BOUTIQUE QUALITY only which looks so close to originals. You may compare. Boutique quality is the highest grade. Using the same real full leather same like original and same accessories. . 💎Full Real Animal Leather same material with originals. 100% Leather . 💎 We are the CHEAPEST among other premium seller . 💎 Quality guaranteed as we go to the factory direct and get the items by ourselves. . 💎 Direct supplier not third party . 💎Buyer will keep it private and non disclosure. . 💎 Full set comes with Box, Dust Bag and Original Receipt . (Optional Add RM45) . 💎Trusted Seller . . 💎 Deposit 50% . 💎 POSTAGE SM RM30/ SS RM50 . 💎 COD KL AREA ONLY RM35 . Please make early deposit to secure your order strictly NO DM. Whats App Only . +60 11-6206 5686 . www.wasap.my/60189676168 . #handbag #premiumhandbags #hermes #handbagpremium #lv #sayajualhandbag #malaysia #raya2018 #comelpipimerah #handbagraya #neelofa #naelofarhijab #duckscarves #preloved #prelovedhandbags #diormalaysia #lvmalaysia #chanelmalaysia #guccimalaysia #dior #gucci #chanel #dyxy #handbaglv #handbagdior #handbaggucci #handbagchanel #celine

Makeup Artist| SA0483637-P Before | After | Yuna 💕..Makeup by @adielanawawi ..Click link

Makeup Artist| SA0483637-P

  • 15.08.2018 17:28
  • 0

Before | After | Yuna 💕 . . Makeup by @adielanawawi . . Click link dekat bio untuk direct whatsapp . . Whatsapp or email me with your details . Name : Event : Date : Time : Location : H/P No : Email : . #muakelanajaya #muasetapak #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muapetalingjaya #muaselangor #convouitm #muaconvocation #muabrunei

 💜ON BEHALF TO SWAP💜 Have- Pink Doily Shawl -new to swap with Bla

  • 15.08.2018 17:17
  • 0

💜ON BEHALF TO SWAP💜 Have- Pink Doily Shawl -new to swap with Black Doily (new) Square or Shawl. Shah Alam swap preferable - DM if you have mutual interest. . #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #duckscarvestoswap #thedoilyduck

Exclusive HandMade FlowerCrown Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣.

Exclusive HandMade FlowerCrown

  • 15.08.2018 17:15
  • 0

Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣 . . Kt sini antara Flower Bouquet yg READY STOCK 💐 Cepat2 whatsapp dan order sebelum habis. Harga murah2 je sis nk bagi ni tapi kena cepat tau. . . For fast respond please whatsApp 017-4669160 or click the link on bio. . . . . . . #HandBouquet #LyaraSecret #BungaTangan #sayajual #Bazaarpaknil #borongmalaysia #ajimaura #bazarpaknil #pengantin #motifviral #janganmengataskincare #bajuraya #bridesmaidmalaysia #flowergirl #hantarankahwin #terapiinstagram #vivyyusof #fattzura #malaywedding #norsajat02 #duckscarves #craftmalaysia #flowercrownmalaysia #bajuraya2018 #hantaran #kedah #penang #pelaminmurah #weddingmalaysia #muabellaz

 👟👞👓👜OPEN  ORDER  AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛

  • 15.08.2018 17:11
  • 1

👟👞👓👜OPEN ORDER AUGUST TRIP 2018 ✈✈✈✈ 💚💛💜CLOSE ORDER BY 15 AUGUST 2018💜💛💚 ✈ETA MID AUGUST✈ . • SPECIALIST IN BOUTIQUE QUALITY ONLY. . 💎 We are selling BOUTIQUE QUALITY only which looks so close to originals. You may compare. Boutique quality is the highest grade. Using the same real full leather same like original and same accessories. . 💎Full Real Animal Leather same material with originals. 100% Leather . 💎 We are the CHEAPEST among other premium seller . 💎 Quality guaranteed as we go to the factory direct and get the items by ourselves. . 💎 Direct supplier not third party . 💎Buyer will keep it private and non disclosure. . 💎 Full set comes with Box, Dust Bag and Original Receipt . (Optional Add RM45) . 💎Trusted Seller . . 💎 Deposit 50% . 💎 POSTAGE SM RM30/ SS RM50 . 💎 COD KL AREA ONLY RM35 . Please make early deposit to secure your order strictly NO DM. Whats App Only . +60 11-6206 5686 . www.wasap.my/60189676168 . #handbag #premiumhandbags #hermes #handbagpremium #lv #sayajualhandbag #malaysia #raya2018 #comelpipimerah #handbagraya #neelofa #naelofarhijab #duckscarves #preloved #prelovedhandbags #diormalaysia #lvmalaysia #chanelmalaysia #guccimalaysia #dior #gucci #chanel #dyxy #handbaglv #handbagdior #handbaggucci #handbagchanel #celine

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕 - Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomB

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕

  • 15.08.2018 17:04
  • 1

- Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomByHushHush . Pakar penjagaan payudara dan punggung masa kini. . ❌SURGERY MENYAKITKAN ❌TELAN PIL PENYEBAB ROSAK BUAH PINGGANG ❌PARABEN PENYEBAB KANSER PAYUDARA . ✔SELAMAT ✔BAHAN SEMULAJADI ✔KKM APPROVED ✔100% BERKESAN ✔MUDAH ✔BERBALOI . . Jom whatsapp sekarang, sebelum terlambat . . #hushhushlovepotion #hushhushwonderbloom #officialhushhushagent #produkwanita #janganbencicintaku #produkviral #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #quputeh #tipscantik #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #rahsiapikatsuami #breastcream #kosmetikmalaysia #jomkahwin #maccosmetics #urbandecaymalaysia

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕 - Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomB

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕

  • 15.08.2018 17:03
  • 0

- Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomByHushHush . Pakar penjagaan payudara dan punggung masa kini. . ❌SURGERY MENYAKITKAN ❌TELAN PIL PENYEBAB ROSAK BUAH PINGGANG ❌PARABEN PENYEBAB KANSER PAYUDARA . ✔SELAMAT ✔BAHAN SEMULAJADI ✔KKM APPROVED ✔100% BERKESAN ✔MUDAH ✔BERBALOI . . Jom whatsapp sekarang, sebelum terlambat . . #hushhushlovepotion #hushhushwonderbloom #officialhushhushagent #produkwanita #janganbencicintaku #produkviral #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #quputeh #tipscantik #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #rahsiapikatsuami #breastcream #kosmetikmalaysia #jomkahwin #maccosmetics #urbandecaymalaysia

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕 - Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomB

ASET MENAWAN SUAMI SAYANG 💕

  • 15.08.2018 17:03
  • 0

- Miliki aset idaman anda dengan #LovePotionByHushHush & #WonderBloomByHushHush . Pakar penjagaan payudara dan punggung masa kini. . ❌SURGERY MENYAKITKAN ❌TELAN PIL PENYEBAB ROSAK BUAH PINGGANG ❌PARABEN PENYEBAB KANSER PAYUDARA . ✔SELAMAT ✔BAHAN SEMULAJADI ✔KKM APPROVED ✔100% BERKESAN ✔MUDAH ✔BERBALOI . . Jom whatsapp sekarang, sebelum terlambat . . #hushhushlovepotion #hushhushwonderbloom #officialhushhushagent #produkwanita #janganbencicintaku #produkviral #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #quputeh #tipscantik #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #rahsiapikatsuami #breastcream #kosmetikmalaysia #jomkahwin #maccosmetics #urbandecaymalaysia

shafirapreloved SELLING ON BEHALF: Duckscarves satin silk in Dulche Leche to let go at

shafirapreloved

  • 15.08.2018 17:03
  • 0

SELLING ON BEHALF: Duckscarves satin silk in Dulche Leche to let go at only RM99! 😍 Postage to Peninsular Malaysia is inclusive / DM me quick to purchase! 😘 (Disclaimer: As the item is held & kept by the seller, @shafirapreloved will not be held responsible for any defects, if any, in the physical condition of the item) #shafirapreloved #prelovedmalaysia #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #shafiraprelovedavailable

INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT DOUBLE SERUM ! 😍❤️..Sebab tu ramai yang tanya kenapa kulit F

INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

  • 15.08.2018 17:02
  • 0

DOUBLE SERUM ! 😍❤️ . . Sebab tu ramai yang tanya kenapa kulit Fira makin lama makin peloles ! 🙊☺️ . . Fira tak cakap, orang lain yang cakap. Hihi . Kita pakai mary kay je awakkkk ! . . . Tak pernah skip dua dua serum kesayangan ni. Timewise Replenishing Serum C dan Lumivie Serum ! . . Kedua dua fungsi serum ni berbeza so ambik dua dua utk kesan maksimum . . . Alahhhh siapa nak cantik dulu, pakai serum banyak-banyakkk 😆😆 haaa tepuk! . . #serumCmarykay #marykayserum #lumivieserum #serumvitaminC #serummuka #nakflawless #nakputih #marykayskincare #duckcosmetics #duckscarves #klfw

Selling Preloved Of Mine Ariani Tote bag RTWRM 45 inc posRM35 cod KL areaWassap 0192565805

Selling Preloved Of Mine

  • 15.08.2018 16:56
  • 0

Ariani Tote bag RTW RM 45 inc pos RM35 cod KL area Wassap 0192565805 😊 #bagariani #arianibag #begariani #arianibeg #arianitotebag #totebag #totebeg #arianirtw #arianilovers #arianimurah #sayajualtotebag #creationbysitinurhaliza #belladally #sitinurhaliza #arianilovers #janganbencicintaku #cintabukankristal #fattzura #neelofa #tetobagmalaysia #totebegmalaysia #duckscarves #duckscarvesmurah #theduckgroup #vivyyusof

UNICORN COLLECTION 🦄 Unicorn tapestry 🦄✨Pre order.RM57 Saiz 150*102cmPolyester.W

UNICORN COLLECTION 🦄

Kuantan

  • 14.08.2018 17:06
  • 1

Unicorn tapestry 🦄✨ Pre order . RM57 Saiz 150*102cm Polyester . WhatsApp 0182484948 . Or click link biru dekat bio 💕 . . #unicornited #unicornio #unicornshop #unicorn #tapestry #tapestrycute #tapestrymurah #cute #tapestryunicorn #tapestrydecor #decoration #hipstermalaysia #sunwaypyramid #kualalumpur #bangi #kl #gentinghighland #brunei #neelofa #igshopmurah #asyalliee #fattahamin #kuantan #ootdmalaysia #duckscarves

UNICORN COLLECTION 🦄 Unicorn european style pillow 🦄50cmPre orderRM62 exc postage.0

UNICORN COLLECTION 🦄

Politeknik Sultan Idris Shah, (PSIS)

  • 14.08.2018 07:43
  • 1

Unicorn european style pillow 🦄 50cm Pre order RM62 exc postage . 0182484948 . #kuantan #muar #melaka #ipoh #batupahat #gentinghighland #unisza #neelofa #unicornio #sandakan #brunei #kualalumpur #unicornited #taiping #johorbahru #pulaupinang #seremban #miri #uthm #segamat #begmurah #unisza #unicorn #bangi #unicornshop #cute #ctdk #ootdmalaysia #duckscarves