hairoil instagram photo

#

Castor Oil - Minyak Jarak JL HAIR GROWTH SERUMPaket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mat

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:32
  • 0

JL HAIR GROWTH SERUM Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis, rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ kini hadir dlm kemasan yang lebih praktis karena ngk perlu lagi nge-mix, komposisi udah pasti pas...tinggal pake aja dech...sip pokoknya kemasannya mungil, bisa di bawa2 (krn harus pakai rutin klo mau tumbuh cepet)..dan yang pasti udah dilengkapi dengan brush...jadi mau pakai tinggal oles2 ke alis atau bulu mata...beeeyyes!😄 mau numbuhin rambut?bisa banget....insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten ORDER SEKARANG, KLIK LINK DI BIO #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturalskincare #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #surabaya #jakarta #semarang #yogyakarta #malanghits #olshopmalang

Castor Oil - Minyak Jarak JL HAIR GROWTH SERUMPaket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mat

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:32
  • 0

JL HAIR GROWTH SERUM Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis, rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ kini hadir dlm kemasan yang lebih praktis karena ngk perlu lagi nge-mix, komposisi udah pasti pas...tinggal pake aja dech...sip pokoknya kemasannya mungil, bisa di bawa2 (krn harus pakai rutin klo mau tumbuh cepet)..dan yang pasti udah dilengkapi dengan brush...jadi mau pakai tinggal oles2 ke alis atau bulu mata...beeeyyes!😄 mau numbuhin rambut?bisa banget....insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten ORDER SEKARANG, KLIK LINK DI BIO #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturalskincare #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #surabaya #jakarta #semarang #yogyakarta #malanghits #olshopmalang

Castor Oil - Minyak Jarak JL HAIR GROWTH SERUMPaket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mat

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:32
  • 0

JL HAIR GROWTH SERUM Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis, rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ kini hadir dlm kemasan yang lebih praktis karena ngk perlu lagi nge-mix, komposisi udah pasti pas...tinggal pake aja dech...sip pokoknya kemasannya mungil, bisa di bawa2 (krn harus pakai rutin klo mau tumbuh cepet)..dan yang pasti udah dilengkapi dengan brush...jadi mau pakai tinggal oles2 ke alis atau bulu mata...beeeyyes!😄 mau numbuhin rambut?bisa banget....insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten ORDER SEKARANG, KLIK LINK DI BIO #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturalskincare #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #surabaya #jakarta #semarang #yogyakarta #malanghits #olshopmalang

Castor Oil - Minyak Jarak REVIEW PEMAKAIANJL HAIR GROWTH OILini hasil pemakaian sebulan udah m

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:31
  • 0

REVIEW PEMAKAIAN JL HAIR GROWTH OIL ini hasil pemakaian sebulan udah mulai terlihat rambut tipis yang tumbuh JL hair growth oil adalah Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis juga rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ dibuat dengan komposisi castor dan vco yang tepat sehingga hasil lebih maksimal 📣harga 31.000/30ml sudah termasuk mini brush insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten pemesanan lewat WA bisa langsung KLIK LINK di Bio #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #botak #rambutbotak #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #jakarta #surabaya # #malanghits #olshopmalang

Castor Oil - Minyak Jarak REVIEW PEMAKAIANJL HAIR GROWTH OILmasa pemakaian selama 3 bulan,jad

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:30
  • 0

REVIEW PEMAKAIAN JL HAIR GROWTH OIL masa pemakaian selama 3 bulan, jadi ngk cepet yaa hasilnyaa...?emang, krn bahannya alami ini aja krn yg pake cowok, kurang telaten dan ngk rutin..jadi lamaa sampe 3 bulan...tapi,hasilnya di bulan ke 2 rambutnya mulai tumbuh tipis... Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis, rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten pemesanan lewat WA bisa langsung KLIK LINK di Bio #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #botak #rambutbotak #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #jakarta #surabaya # #malanghits #olshopmalang

Castor Oil - Minyak Jarak REVIEW PEMAKAIANJL HAIR GROWTH OILmasa pemakaian selama 3 bulan,jad

Castor Oil - Minyak Jarak

  • 15.11.2018 13:29
  • 0

REVIEW PEMAKAIAN JL HAIR GROWTH OIL masa pemakaian selama 3 bulan, jadi ngk cepet yaa hasilnyaa...?emang, krn bahannya alami ini aja krn yg pake cowok, kurang telaten dan ngk rutin..jadi lamaa sampe 3 bulan...tapi,hasilnya di bulan ke 3 rambutnya udah lebih lebat kan... Paket oil yang biasanya untuk numbuhkan bulu mata, alis, rambut dan selalu jadi BESTSELLER di MOEYAQ ☺️ insyaAllah, perawatan bahan alami kunci berhasilnya rutin dan telaten pemesanan lewat WA bisa langsung KLIK LINK di Bio #castoroil #castor #minyakalami #minyakjarak #VCO #penumbuhalis #penumbuhrambut #botak #rambutbotak #penumbuhbulumata #hair #hairoil #hairgrowth #serumbulumata #bulumatanatural #serum #naturaloil #naturalhair #alis #bulumata #rambut #eyelashes #eyebrows #malang #jakarta #surabaya # #malanghits #olshopmalang

Sisivisage Beauty shoot for #madamelisahairoilthailand. Do you want rich hair lik

Sisivisage

  • 15.11.2018 13:26
  • 1

Beauty shoot for #madamelisahairoilthailand. Do you want rich hair like this? Then order yours! Muse: @kwanjiracurrence MUA: @beautybytejj Hair: @hairbyope_smade Retouching: @iam_ezemichael Lighting asst: @iam_ezemichael x @mcwesley_ #hairoil #beautyshoot #productshoot #thailand #profotousa #lastolite

SheaMoisture South Africa #Repost T E X T U R E ...📸 @halina.photography @natural.nomi

SheaMoisture South Africa

  • 15.11.2018 13:23
  • 1

#Repost T E X T U R E . . . 📸 @halina.photography  @natural.nomi #4cnaturalhair #4chairchick #4chairchicks#kinkyhair #blessedwithcurls #kinkychicks#hairbutter #twistout #kinkychics#teamnatural_ #4chairdaily #naturalbeauty#howtonaturalhair #blackgirlmagic#naturalhairguru #hairoil #respectmyhair

YAY 新規お取り扱い店舗・siki 東京都渋谷区神宮前5-8-8

YAY

  • 15.11.2018 13:16
  • 2

新規お取り扱い店舗 ・ siki 東京都渋谷区神宮前5-8-8 siki渋谷ハイツ 03-6450-6992 --------------- sikiさん本日より 新店舗オープンです。@siki.hair

kurashima_risa #お気に入り #hairitem 🌿#モロッカンオイル と #ビュ

kurashima_risa

  • 15.11.2018 13:05
  • 0

#お気に入り #hairitem 🌿 #モロッカンオイル#ビューティーヘアワックス は今日買ったもの♩° 明日からこの2つを混ぜてスタイリング完了させる〜♡ ななみさんとそうまさんのヘアサロン #kiico#hairoil は彼がこの間買ってきてくれたもの♩° これは彼と一緒に使う予定だったけど、私ばかり使ってる 。。♡ (笑) どれもすご〜くいい香りでほんっと癒される〜♡ #ヘアアイテム #haircare #ヘアケア #moroccanoil #生活の木

Love Organically It's a happy day when kids love your products! 💛🍯Thank you for a

Love Organically

  • 15.11.2018 13:02
  • 0

It's a happy day when kids love your products! 💛🍯Thank you for all the love 😍 If you haven't tried our pamper collection yet, try our all day range to keep you moisturized and hydrated:http://bit.ly/2xAHHZ4 Love Organically products do not contain: 1. Parabens 2. Sulphates 3. Paraffin 4. GMOs 5. Phthalates 6. Mineral Oil 7. Silicon 8. or any other harmful chemicals. #LoveOrganically #HappySkinNutrition #FeedYourSkin #Organic #PureHoney #OrganicProducts #OrganicSkinCare #Moisturizer #BodyLotion #HairOil #BodyWash #OrganicProducts #OrganicSkinCare #OrganicCare #Natural #LiveOrganically #ecofriendly #crueltyfree

Crystal Law 今日就係亞太區美容展嘅第二日啦,今日首先又入左

Crystal Law

  • 15.11.2018 13:00
  • 0

今日就係亞太區美容展嘅第二日啦,今日首先又入左關於頭髮既產品,就係Arganicare既品牌,佢有獨特配方系列,滋潤秀發,深層滋養和活化,同時保護頭髮免受破壞性環境因素的影響。更加有有機摩洛哥堅果油,可以比到頭髮營養同保護既作用,仲有乳木果油,可以增加水分同柔軟度。其實佢唔單止頭髮既護理,仲有身體同面部既護理架。😛😛 跟住我又走左去Moran Medical Herbs入面睇佢個Moraz+紅石榴活肌能量精華,基本上佢地係專生產各種藥用植物皮膚護理品,化妝品同護髮產品。用於治療由頭到腳嘅各種皮膚頭髮同頭皮問題。咁圖中個隻產品就係皮膚靈,專修復同解決各種皮膚問題,例如:止血,割傷,濕疹,過敏皮炎等等。佢有分膏狀同油,比各位選擇的。佢入面既成份可以令到各類傷口癒合同滋潤嚴重嘅乾燥痕癢同過敏不適。另外仲有個草本防曬修護系列同寵愛孕媽媽系列架。🤩 最後我就睇埋The Organic Hemp Line 既有有機大麻籽油既面霜。佢有豐富修護抗氧化成分同舒緩既有機蘆薈,仲有橄欖油同乳木果油,可以比肌膚細胞深層補充水分,更加滋養肌膚。佢地除左面霜之外呢,仲有眼霜,眼部同面部精華添,好多選擇架。👍🏻 #cosmoprof-asia2018 #Israelexport #Israelicosmetics #skincare #hairmask #wintermusthave #hairoil #beauty #Arganicare #紅石榴活肌能量精華 #Moraz+ #有機大麻籽油 #Daycream #moraz

Self Care ✅ Երբ ամեն բան կարևոր է ... 😊😊😍😍❤️

Self Care

  • 15.11.2018 12:44
  • 0

✅ Երբ ամեն բան կարևոր է ... 😊😊😍😍❤️❤️🛍🛍 #selfcare #organic #organicskincare #scrub #soap #bodycare #healthy #bathbombs #buttercreamforbody #hairoil #buttercream #forbody

GULACO OFFICIAL Dari awal berdiri tahun 2014 sampai hari ini, produk YLS dan MLB selal

GULACO OFFICIAL

  • 15.11.2018 12:38
  • 0

Dari awal berdiri tahun 2014 sampai hari ini, produk YLS dan MLB selalu jadi favorit dan tidak lekang oleh waktu hihihi 😋 Per hari ini, semua varian untuk Moiste Lip Balm dan Yummy Lip Scrub available yaa 👌 NIKMATI DISKON 11% HINGGA AKHIR NOVEMBER! gulacofficial.com *auto apply shopee.co.id/gulaco (kode: GULACO11) tokopedia.com/gulaco (kode: CSBKGCSEBELAS) Atau: line - '@'gulaco wa - 0878 8328 4318 #gulaco #naturalskincare #handmade #handcrafted #lipscrub #naturalsoap #sabunnatural #customsabun #juallipscrub #juallipbalm #jualsabunnatural #juallipbalm #naturallipbalm #lipbalm #jualserumbulumata #bodyoil #hairoil #lipsrub #sugarscrub #naturallipscrub #lipcare #juallipcare #lipproduct #yummylipscrub

Ovviovita Natural looking waves created with our 100% natural hair nourishing ba

Ovviovita

  • 15.11.2018 12:35
  • 0

Natural looking waves created with our 100% natural hair nourishing balm. Enriched with #ayurvedic herbs like #amla #arnica #bhringraj , #cacaobutter #sheabutter and #nourishing oils its a perfect way to nourish & hydrate hair. Pickup a jar from our stockist @official_beautyinmotion - super talented & professional mobile beauty therapist, at your next appointment. #4FabulousHair #strong #growth #hairoil #antihairfall #amla #goodhairday #naturalbeautyblogger #bblogger #ovviovita #greenbeautyblogger #beautyshop #nontoxicbeauty #beautycommuity  #hairloss #hair #ayurveda #naturalhaircare #frizzfree #naturalhaircommunity #naturalhair #naturalhairjourney #hairbalm

Salontech Do you need a Hair Accessories?⠀salontech.com⠀.⠀.⠀#salonte

Salontech

  • 15.11.2018 12:32
  • 0

Do you need a Hair Accessories?⠀ salontech.com⠀ .⠀ .⠀ #salontech #salontechstyle #camellia #miracleworker #luxuryoil #treatment #hairtreatment #powerofcamellia #beauty #hair #hairproducts #beautiful #luxury #curls #hairoil #liquidluxury #pretty #shopping #online

Anni Barri This Coconut oil by @thebodyshop is a great multipurpose oil.I use th

Anni Barri

  • 15.11.2018 12:23
  • 0

This Coconut oil by @thebodyshop is a great multipurpose oil. I use this on the ends of my hair, as they can get dry. It leaves my hair feeling moisturised and hydrated, without feeling greasy. I also use this on my legs after shaving. It soothes any irritation and keeps my legs feeling soft and smooth. You can also use this on your face, but I haven't tried. #annibarri#instagramers#skincare#haircare#bodycare#coconut#oil#bodyoil#hairoil#coconutoil#moisturizer#winter#winterskincare#hairmoisture#bodymoisturizer#treatment#bodytreatment#hairtreatment

ваш гид по волосам Пост с первыми впечатлениями от испол

ваш гид по волосам

  • 15.11.2018 12:12
  • 1

Пост с первыми впечатлениями от использования косметики @riche.cosmetics 🌿1. Гидрофильное масло для снятия макияжа, у меня версия для жирной и проблемной кожи. Я использую его уже третий день и каждый раз это дикий восторг. Масло имеет приятный косметический аромат, густую консистенцию похожую на крем, которая при соприкосновении с сухой кожей лица становится жидкой, а при соприкосновении с водой превращается в эмульсию, отлично смывающуюся теплой водой. Макияж растворяет отлично, справляется со стойким корейским bb cream, стойкими матовыми помадами и тушью. Кожу не раздражает и глаза тоже. После нее умываюсь пенкой. Лицо мягкое и напитанное. Поры очищены, лицо словно светится изнутри. 🌿2. Масло для тела с гранатом. #bodyoil Имеет очень приятный сладковатый аромат. Отлично питает и смягчает кожу тела. Достаточно быстро впитывается, оставляя после себя шелковистую кожу, к которой так и хочется прикасаться. За 8 месяцев беременности я выпила на себя столько литров масла, что кажется моя кожа еще не была такой нежной и бархатной никогда. 🌿3. Масло для волос амла. Легкое тающее масло, имеет так же очень приятный косметический аромат. Попробовала один раз. Буду использовать курсом на кожу головы, для питания и для ускорения роста волос. Сделаю фото до и после. Посмотрим на результат вместе. #pavlova_масла #pavlova_узодзателом #pavlova_skincare #гидрофильноемасло #маслоамлы #riche #bodyoil #hairoil #hydrophilicoil #oil #beautyblog #hairblog #haircare

The Samurai's daughter Christmas is on its way.#ordernow #christmas #skincare #natural #veg

The Samurai's daughter

  • 15.11.2018 12:07
  • 0

Christmas is on its way. #ordernow #christmas #skincare #natural #vegan #nonasties #metime #gift #oil #camelliaoil #hairoil #bodyoil #

SADABAHAR 👉🏻Sadabahar CoffeeUnderEye Dark Circle Serum Ingredients: Infus

SADABAHAR

Mumbai, Maharashtra

  • 15.11.2018 12:02
  • 1

👉🏻Sadabahar CoffeeUnderEye Dark Circle Serum Ingredients: Infused with coffee, green Tea & Chamomile , Palmarosa, Rosehip , Geranium & 2 more Ingredients.No added preservatives. Shelf life : Upto 1 year. Benefits: It minimizes the dark circles Reduces fine lines & accumulation of blood (which is the main cause of dark Circle near eyes) Reduces puffy eyes Helps to tighten the skin around eyes Also works to reduces wrinkles around eyes Has soothing effect on eyes Helps to Lighten skin tone Also helps to increase elasticity & collagen Quantity :15ml Price: 1350 How to Use : Lightly Massage 2 drops under eyes in a circular motion to improve blood circulation. How many hours?: To be kept overnight. Results : Depends from person to person it may take upto 1 week to 1-2 months. Results may differ depending upon your other activities and daily schedule. Grab your Skin care products Available only on SADABAHAR limited Stock To Place Order DM on Insta Or Whatsapp 9930516644 Strictly No Calls) Cod in Mumbai Only ₹200 Charges Rest Bank And Paytm Accepted ₹100 ship Shipping All Over India #fairness#besthairoil #hairoil #fairskin #beautifulyou#beautylove #fair #skinpolishincream #saffroncreamherbal #natural #homemade #secretbeauty #handmade#herbal #natural #homemade #secretbeauty #hairfree #fairtone #saffronsoap #avocadosoap #rosesoap #acnewhiteningsoap #blueberrycream #acnewhiteningcream #happiness #lemonsoap #softskin #hairoil #regrowth #nohairfall #happyreview #glowing#bestubtan

Nami♡ ..💎 shiro HAIR OIL savon 💎@shiro_japan.shiroのサボンの

Nami♡

  • 15.11.2018 12:00
  • 2

. . 💎 shiro HAIR OIL savon 💎 @shiro_japan . shiroのサボンの香りとてもお気に入り♡ 保湿効果はあまり感じないんだけどwとにかくいい香りで髪の毛ずっとくんくんしてる←え とは言えさわやか系の香りだからな〜😌 そろそろこっくりあまあまな冬の香りを仕入れたい今日この頃 . 前shiroでプレゼント買った時ショッパーのおリボンにいい香りシュッってしてくれた そういうのも嬉しいよね💎✨ . #shiro #shirocosmetics #シロ #cosme #cosmetic #hairoil #hair #haircare #ヘアオイル #body #bodycare #fragrance #フレグランス #savon #サボン #石けんの香り #love #sweet #cute #happy #natural #3ce #nail #nailpolish #glitter #black #gold #ラメ @3ce_official

Secret Senses Cosmetics #Repost @qtrove (@get_repost)・・・💁‍♀️Tired of your wea

Secret Senses Cosmetics

  • 15.11.2018 11:43
  • 0

#Repost @qtrove (@get_repost) ・・・ 💁‍♀️Tired of your weak hair strands? 👉This Bhringraj Hair Vitalizing Elixir by Secret Senses nourishes your hair while regenerating the scalp and hair follicles. Made of all natural ingredients - this is just the solution you need!👈 #MakeTheSwitch and #GoNatural @secretsensescosmetics #secretsenses ORDER NOW!! #haircare #hairoil#haircareroutine #instahair #qtrove #shopnow #shopforgood #bloggersofindia #f4f #l4l #hairelixir #nourishedhair #antidandruff

Angelica A. Villesenda 😊 Argan Hair Oil for very dry hair like mine. 😝 #haircare #naturalsby

Angelica A. Villesenda 😊

  • 15.11.2018 11:34
  • 0

Argan Hair Oil for very dry hair like mine. 😝 #haircare #naturalsbywatsons #naturals #hairoil #oil #argan #arganoil #willitwork #goodafternoon #haha #suggestedbyafriend

Aaranyaa Natural Beauty With the weather changing, our hands and feet are often ignored.Our

Aaranyaa Natural Beauty

  • 15.11.2018 11:33
  • 2

With the weather changing, our hands and feet are often ignored. Our hand and body lotion with cocoa butter keeps them hydrated, and helps mitigate damage from pollution! You can shop our range via the link in bio!x #aaranya #skincare #naturalskincare #skincareroutine #ayurveda #ayurvedic #herbal #chemicalfree #parabenfree #suphatefree #newandimproved #haircare #hairspa #athomespa #indianbeautyblogger #indianbeautycommunity #beautycommunity #arganoil #hairoil #ayurvedichaircare #haircare #naturalhaircare #chemicalfree #hairoil #hairtreatment #bodywash #bodycare #slsfree

Roko barber shop 👑roko barber shop 😎sarab پیرایش روکو در خدمت ه

Roko barber shop

  • 15.11.2018 11:32
  • 2

👑roko barber shop 😎sarab پیرایش روکو در خدمت همشهریان عزیزم 09302448638مدل 😍 خیابان مطهری نرسیده به چهارراه دارایی @rokobarbershop #sarab #ibarber#hairstyles #hari #cut #sarab #iran#video#iran #hair3 #instagram #ibarber #barbershop#hairdey#hairideas#hairfashion#instahair#coolhair#hairstylet #hairrart @hair.styles.2017 @barberdaily @worldofbarbers#instavideo#Türkiye #manfashiion #blurryfade#manstyle #hairfiber#barberlife #nicestbarbers #hairoil#sac#sakal @emir_khan4843 @kochifaraj @barbershopconnect @UKMasterBarbers#GuysHair

🌺Amirah🌺 GREAT FOR THE WHOLE FAMILY🍃ORGANIC HAIR GROWTH OIL🍃Our Organic H

🌺Amirah🌺

  • 15.11.2018 11:29
  • 1

GREAT FOR THE WHOLE FAMILY🍃ORGANIC HAIR GROWTH OIL🍃Our Organic Hair Growth Oil will help moisturize, strengthen and grow your hair. This product contains NO chemicals, NO preservatives and is made for all hair types. Cruelty Free. _________________________________________________ ORGANIC HAIR GROWTH OIL TO HELP KEEP HAIR MOISTURIZED. Use Hair Oil once a week or as needed. *Our Hair Growth Oil can also be used as a Hot Oil Treatment* _________________________________________________ CREATED FOR ALL HAIR TYPES & SAFE FOR THE WHOLE FAMILY! YES...MEN ALSO LOVE USING OUR ORGANIC HAIR GROWTH OIL IN THEIR HAIR & BEARD 🧔🏻🧔🏽🧔🏾... KEEP YOUR HAIR MOISTURIZED UNDER YOUR HIJAB 🧕🏻🧕🏽🧕🏾 *CLICK LINK IN BIO TO SHOP FOLLOW MY BUSINESS PAGE @amirahsboutique * _________________________________________________ #natural #organic #essentialoils #plantbased #naturalhair #hair #hairoil #hairgrowthoil #hairgoals #haircare #curlyhair #braids #locs #blackgirlmagic #hairstyle #melanin #twistout #blowout #teamnatural #skincare #naturalbeauty #hairstyles #beautyblogger #salon #beard #barber #barbershop #Muslimah #Muslim #AmirahsBoutique

Thebangs Loreal extraordinary oil pinkNew yaDibuka doang buat nyium baunyaR

Thebangs

  • 15.11.2018 11:25
  • 0

Loreal extraordinary oil pink New ya Dibuka doang buat nyium baunya Rp 85.000 #lorealoil #lorealmask #lorealextraordinary #hairoil #hairvitamin #prelovedhaircare #haircaresecond #haircareseken #lorealsecond #prelovedloreal #prelovedmakarizo #makarizosecond #lorealhair #hairserum

skincare & haircare @ Ayurveda Follow @charak.vidhi Follow @Charak.vidhi#bride #Beauty #natural #na

skincare & haircare @ Ayurveda

  • 15.11.2018 11:23
  • 0

Follow @charak.vidhi Follow @Charak.vidhi #bride #Beauty #natural #naturalskincare #hairgrowth #naturalmakeup #hairissues #handmade #hairgel #hairproblems #hairoil #herbs

Skin|Hair|Care charakvidhi.com Follow @charak.vidhi Follow @Charak.vidhi#bride #Beauty #natural #na

Skin|Hair|Care charakvidhi.com

  • 15.11.2018 11:20
  • 0

Follow @charak.vidhi Follow @Charak.vidhi #bride #Beauty #natural #naturalskincare #hairgrowth #naturalmakeup #hairissues #handmade #hairgel #hairproblems #hairoil #herbs

Groveda Hair Solutions Thanks Dee!We love getting these awesome reviews everyday. 😀😀

Groveda Hair Solutions

  • 15.11.2018 11:11
  • 0

Thanks Dee!We love getting these awesome reviews everyday. 😀😀😀 . . #naturalhairdaily #4chair #naturaleza #relaxer #nailsofinstagram #longhair #shorthair #naturalhair #groveda #hairoil #curlyhair #groveda #curlyhairdontcare #4chair #curlyhairproblems #longhair #shorthair #hairstyles #healthyhair #healthyhairjourney #naturalnails #hairproducts #insideout #hairvitamins #longhairdontcare #naturalista #lovequotes #loveyourself #loveyourhair #hairgrowthproducts #groveda

Raggysha.co|Skin & Beauty Care Grab our LAVISHING LOVE SOAP , with rose scents. .... .....#ha

Raggysha.co|Skin & Beauty Care

  • 15.11.2018 11:10
  • 0

Grab our LAVISHING LOVE SOAP , with rose scents. . . . . . . . . . #handmade #natural #homemade #lemonsoap #happiness #hairfree #saffronsoap #herbal #fair #regrowth #beautifulyou #glowing #secretbeauty #acnewhiteningsoap #bestubtan #acnewhiteningcream #nohairfall #beautylove #softskin #besthairoil #fairtone #skinpolishincream #avocadosoap #fairness #fairskin #saffroncreamherbal #hairoil #blueberrycream #happyreview #rose via @hashtagexpert

Cherel ten Hoor-Roffel - you know it’s love when you buy them again and again. 🍯🌺 and

Cherel ten Hoor-Roffel

  • 15.11.2018 11:04
  • 1

- you know it’s love when you buy them again and again. 🍯🌺 and also, this is a secret message to my husband that i definitely need the hair perfume as well.

SENA One of the main ingredient used in the production of SENA’s Pre-Clea

SENA

  • 15.11.2018 10:55
  • 1

One of the main ingredient used in the production of SENA’s Pre-Cleanse Treatment is Cold Pressed Extra Virgin Coconut Oil. It has powerful & abundance medium of fatty acids which is able to penetrate deeply & faster compared to any other conditioners out there!

EKSKLUZIVNA MUŠKA KOZMETIKA Ekskluzivna muška kozmetika.Sve za bradu i kosu, za muškarce koji c

EKSKLUZIVNA MUŠKA KOZMETIKA

Podgorica

  • 15.11.2018 10:52
  • 0

Ekskluzivna muška kozmetika. Sve za bradu i kosu, za muškarce koji cijene kvalitet i dobar izgled. #beard #hairstyling #HairClay #HairPaste #BeardOil #BeardCream #HairPomade #Hairoil #PremiumQuality #BeardBrush #BeardElixir #BeardShampoo #HairOil #MadeInEngland #DapperDanUk #MorgansPomade

Luxury Beauty Cosmetics Inoar Argan Oil is an incredible protector for hair.  With Multiple Mo

Luxury Beauty Cosmetics

  • 15.11.2018 10:52
  • 1

Inoar Argan Oil is an incredible protector for hair. With Multiple Moisturizing and Disciplining Functions Argan Oil transforms the weak or dry threads into silky, with healthy appearance and delicious touch. INOAR ARGAN OIL IS AVAILABLE IN UAE NOW. Available in versions 7 ML AND 60 ml. The image features ARGAN OIL 7 ml, one of 60 ML AND ANOTHER 7 ml arranged on a collage of leaves, Argan Seeds and portrait of the Argan Tree#hairtreatment#inoarbrasil#inoar#inoarprofessional#hairstyles#hairoil#arganoil# To order call us : 📲: +971563522125. +971501797407. 🚚: Free delivery across UAE

VatikaUK Is your hair Winter-ready? If not, we've got a regime to bulletproof y

VatikaUK

  • 15.11.2018 10:48
  • 0

Is your hair Winter-ready? If not, we've got a regime to bulletproof your hair for the colder months. Try out our Almond range for restoring moisture back into dry hair. Everything from the hair oil, to the conditioner. Find the range online @amazonuk or @tescofood or @asda . . . #almondoil #autumnhaircare #conditioner #hairmask #vatikaforyou #shampoo #oiling #styling #hair #hairoil #autumn #hairtip #vatika #southasianhair #vatikanaturals #vatikauk #desihair #haircare #ayurveda

maki .市販品には戻れない。オレンジの優しい香りがと

maki

  • 15.11.2018 10:48
  • 0

. 市販品には戻れない。 オレンジの優しい香りがとても幸せ🍊🧡 #l4l#Ndot#ndot#ヘアケア#サロン専売品#lnstagood#hairoil

エルナト お得や数量限定という言葉に弱い…...#ザパブリ

エルナト

  • 15.11.2018 10:42
  • 0

お得や数量限定という言葉に弱い… . . . #ザパブリックオーガニック #パブリックオーガニック #オーガニック #オーガニックヘアケア #シャンプー #トリートメント #ヘアオイル #数量限定 #thepublicorganic #organic #organichaircare #shampoo #treatment #hairoil

Beauty on TApp Be patient with yourself

Beauty on TApp

  • 15.11.2018 10:28
  • 2

Be patient with yourself

Kesavardhini The goodness of natural oils - Olive, Coconut and Mustard in Kesavardh

Kesavardhini

  • 15.11.2018 10:26
  • 0

The goodness of natural oils - Olive, Coconut and Mustard in Kesavardhini Concentrate Oil enrich your hair roots. And add the essential nourishment for your hair to grow healthier, longer and glow beautifully. Come, start applying Kesavardhini Concentrate Oil. Visit our site to order : http://kesavardhini.com/ #Kesavardhiniconcentrateoil #Kesavardhiniplusoil #kesavardhini #kesavardhinihair #beautiful #thickhair #longhair #hair #blackhair #kesavardhinioil #oil #hairoil

Sainaa naturals Hairgrowth oil and goatsmilk facewash #naturalproduct #goatmilksoap #

Sainaa naturals

  • 15.11.2018 10:25
  • 0

Hairgrowth oil and goatsmilk facewash #naturalproduct #goatmilksoap #goatmilkfacewash #herbalproduct #eyebrowgrowthoil #purehoney #homemade #nalangumaavu #royalubtan #homemadesoap #hairoil #regrowthoil #dandruffoil #hairpack #saffrongel #kumkumadhitailam #skinwhitneningpack #charcoalpack #charcoalmaskgel #pureoil #coldpressedoil #coconutoil #sesameoil #customerfeedback

Baali Herbal Hair Oil Curry leaves moisturize the scalp, also help remove the dead hair foll

Baali Herbal Hair Oil

  • 15.11.2018 10:18
  • 0

Curry leaves moisturize the scalp, also help remove the dead hair follicles. Baali Hair Oil contains Curry Leaves and other 21 ingredients. Check out our product at https://amzn.to/2ED4s5h #Baali #Everlove #HairOil #BaaliIngredients #HairCare #Beauty #HealthyHairs #Ayurveda #Herbs #Organic #Bramhi #Methi #Maka  #HairOilTreatment #NaturalOil #Bhringraj #LongHair #Triphala #likes #f4f #followforfollow #instafollow #instagood #instamood

Da Vinci Hair Care Thinking about a new color for the holidays? Try our best selling perm

Da Vinci Hair Care

Los Angeles, California

  • 15.11.2018 10:07
  • 1

Thinking about a new color for the holidays? Try our best selling permanent colors that’s infused with jojoba oil. It also provides maximum gray coverage and leaves hair feeling silky soft. #davincihair #holidayhair

RevOILution Make Sure Your Hair Is Always Loud!!!---Image Via Pinterest. #bea

RevOILution

  • 15.11.2018 10:03
  • 0

Make Sure Your Hair Is Always Loud!!! - - - Image Via Pinterest. #beauty #health #fashion #style #haircolor #hairinspo #hairgoals #hairstylist #amargan #revoilution #girlboss #bossbabe #bblogger #join #support #new #product #hairoil #summer #bright #fun #bold #luscious #fun #hair #pinterest #quote #inspiration

aya THREEのトリートメントヘアオイルをもらった!! す

aya

  • 15.11.2018 10:02
  • 0

THREEのトリートメントヘアオイルをもらった!! すごいいい匂いで傷んでた髪の毛がこれで綺麗なるの間違えなし◎ #three #hairoil#treatment

Amirah’s Boutique, LLC GREAT FOR THE WHOLE FAMILY🍃ORGANIC HAIR GROWTH OIL🍃Our Organic H

Amirah’s Boutique, LLC

  • 15.11.2018 10:01
  • 0

GREAT FOR THE WHOLE FAMILY🍃ORGANIC HAIR GROWTH OIL🍃Our Organic Hair Growth Oil will help moisturize, strengthen and grow your hair. This product contains NO chemicals, NO preservatives and is made for all hair types. Cruelty Free. _________________________________________________ ORGANIC HAIR GROWTH OIL TO HELP KEEP HAIR MOISTURIZED. Use Hair Oil once a week or as needed. *Our Hair Growth Oil can also be used as a Hot Oil Treatment* _________________________________________________ CREATED FOR ALL HAIR TYPES & SAFE FOR THE WHOLE FAMILY! YES...MEN ALSO LOVE USING OUR ORGANIC HAIR GROWTH OIL IN THEIR HAIR & BEARD 🧔🏻🧔🏽🧔🏾... KEEP YOUR HAIR MOISTURIZED UNDER YOUR HIJAB 🧕🏻🧕🏽🧕🏾 *CLICK LINK IN BIO TO SHOP* _________________________________________________ #natural #organic #essentialoils #plantbased #naturalhair #hair #hairoil #hairgrowthoil #hairgoals #haircare #curlyhair #braids #locs #blackgirlmagic #hairstyle #melanin #twistout #blowout #teamnatural #skincare #naturalbeauty #hairstyles #beautyblogger #salon #beard #barber #barbershop #Muslimah #Muslim #AmirahsBoutique

🌺Amirah🌺 SWIPE LEFT 😂😂😂🤣🤣🤣 ME TRYING TO BLOCK EVERYONE FROM M

🌺Amirah🌺

  • 15.11.2018 09:56
  • 0

SWIPE LEFT 😂😂😂🤣🤣🤣 ME TRYING TO BLOCK EVERYONE FROM MY WHOLESALE DISTRIBUTOR 😂😂😂🤣🤣🤣 #AmirahsBoutique #Boutique #Handmade #Natural #Organic #HairOil #BodyButter #Soap #BeardCream #Fragrance #EssentialOils #PlantBased #BodyOil #Cream #BathSalts #Sage #Melanin #BlackGirlMagic #CrueltyFree #SelfCare #SkinCare #HairCare #NaturalBeauty #NaturalHair #Beauty #BossBabe #Salon #Barber #BeautyBlogger #HandmadeWithLove

Blue Nectar #champi time No monkey business this is 😁😁😁. .Sar jo tera

Blue Nectar

  • 15.11.2018 09:47
  • 0

#champi time No monkey business this is 😁😁😁. . Sar jo tera chakraye💆💆💆 ya dil dooba jaye, aaja pyare paas hamare, kaahe ghabraaye, kaahe ghabraaye... Am humming this tune as I write this. Are you humming and reading this too 😉😉💆💆💆 . #tailmalish #headmassage #hairoil #haircare #hairtips #naturalhairtips #naturalhaircare #hotoilmassage #ayurveda #bluenectarayurveda #bhringrajoil #bringanantadi #ayurvedichairoil #organichairoil #organichaircare #nomineraloil #parabenfree #freeofchemicals #naturaloil #bhringraj #amla #indigooil #nomonkeybusiness

Maravi Beach Рады всех приветствовать! 🙋🤗⠀А мы с

Maravi Beach

Almaty, Kazakhstan

  • 15.11.2018 09:45
  • 0

Рады всех приветствовать! 🙋🤗⠀ А мы сегодня представим на ваш суд 3-й потрясающий продукт - масло для волос "Таитянский Моной"!!🎉🌟🔥⠀ ⠀ Супер микс из витаминов А, С, Е, гиалуроновой кислоты, а также наших топовых:⠀ 🎁 масла тыквенных семян - кладовая макро и микро элементов, легкоусвояемых белков, витаминов⠀ 🎁 невероятного масла цветов Gardenia Taitensis⠀ 🎁 особо секретной, авторской технологии Pufa Booster с нано-аллотропом углерода С60 как основным "транспортным" модулем в основе.⠀ ⠀ В общем, это "священное масло" для обезвоженных, химически обработанных, пористых, склонных к ломкости и сечению волос!👍💣⠀ ⠀ И как результат:⠀ 💎1. укрепленный и увлажненный по всей длине волос⠀ 💎2. восстановлены поврежденные участки и утраченные связи между коллагеновыми волокнами⠀ 💎3. супер мягкость и эластичность, безупречная гладкость⠀ 💎4. волос более плотный и податливый для расчесывания⠀ 💎5. шелковистость, невероятно искрящийся блеск и минимизированная посеченность волоса на концах⠀ ⠀ Применение стандартное:⠀ - выдавливаем 2-3 капли на кончики пальцев☝⠀ - равномерно наносим на всю длину влажных волос, отступив 2-3 см от корней☝☝⠀ ⠀ Напоминаем: не смываем! 🙏⠀ Просто получаем наслаждение от поистине великолепного волоса! 😄😘😍⠀ #alanhadash #hairoil #brazilianmurumuru #israeliavocado #tahitianmonoi #murumuru #avocado #monoi #pufa #pufabooster #nanotech #C60 #omega3 #hyaluronicacid #аланхадаш #АланХадаш #уходзаволосами #маслодляволос #восстановлениеволос #бразильскиймурумуру #израильскийавокадо #таитянскиймоной #пуфа #пуфабустер #углеродС60 #нанотехнологии #омега3 #гиалуроноваякислота #maravibeachkz

American 🇺🇸Traveling The World First shipment of #hairoil and #detox powder is shipped off. now I hav

American 🇺🇸Traveling The World

  • 15.11.2018 09:43
  • 2

First shipment of #hairoil and #detox powder is shipped off. now I have to ship off black seed oil and a few spices and I can relax. For those who don't know, My products are shipped to #newyorkcity to my distributor / my mother 😊. Once she picks up the package then she ships it out to all my customers. Since I've added my mother shipping has been running smoothly. Now I will be bringing my uncle into the business @cinema_styles he's a professional #videographer and #photographer in #la #losangeles who's going to help me bring you great video content I always had a vision of having a family business. All of you who will be working with me make sure you put your family on too. Everyone has a talent that they can bring ✊🏾 #blackownedbusiness

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR

  • 15.11.2018 09:36
  • 0

Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo Y.E.S #MHL? . . Esok 16 Nov. last day dah. Memang tak dapat harga jimat sampai macam ni. . . Beli kombo ke, beli 1 botol pon HARGA Y.E.S hakak belanja. Nak ke nak sangat? Rugi korang tak grab. Less banyak tu. Boleh beli lebih buat simpan stok lagi. . . Blh wssp hakak okeh untuk info lanjut. 📲📲 01128570713 📲📲 01128570713 #shampoosantan #shampooserai #hairoil #hairtonik #gentlebuttersoap

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR

  • 15.11.2018 09:34
  • 0

Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo Y.E.S #MHL? . . Esok 16 Nov. last day dah. Memang tak dapat harga jimat sampai macam ni. . . Beli kombo ke, beli 1 botol pon HARGA Y.E.S hakak belanja. Nak ke nak sangat? . . Rugi korang tak grab. Less banyak tu. Boleh beli lebih buat simpan stok lagi. . . Blh wssp hakak okeh untuk info lanjut. 📲📲 01128570713 📲📲 01128570713 #shampoosantan #shampooserai #hairoil #hairtonik #gentlebuttersoap

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo

RAWAT RAMBUT GUGUR & KELEMUMUR

  • 15.11.2018 09:33
  • 0

Year End Sale TAMAT 1 HARI LAGI.!! Kesayangan semua dah grab ke promo Y.E.S #MHL? Esok 16 Nov. last day dah. Memang tak dapat harga jimat sampai macam ni. Beli kombo ke, beli 1 botol pon HARGA Y.E.S hakak belanja. Nak ke nak sangat? Rugi korang tak grab. Less banyak tu. Boleh beli lebih buat simpan stok lagi. Blh wssp hakak okeh untuk info lanjut. 📲📲 01128570713 📲📲 01128570713 #shampoosantan #shampooserai #hairoil #hairtonik #gentlebuttersoap

#tropicalloveproducts #greatcombo сет масло для волос и масло для

#tropicalloveproducts

Bali, Indonesia

  • 15.11.2018 09:21
  • 0

#greatcombo сет масло для волос и масло для тела 1000₽ плюс доставка Побалуйте себя и своих подруг, количество ограничено ✔️ а ведь #скороновыйгод 🎄 Сумка в ПОДАРОК🔥 . #сияющаякожа #уходзалицом #уходзаволосами #уходзакожей #маслодляволос #маслодлятела #москва #сахалин #новороссийск #анапа #bali #balibaby #hairoil #bodyoil

🌍S H E A W A- TM  ©2018 #sheawa COCONUT OIL: INGREDIENT BENEFITS: With just the right amount,

🌍S H E A W A- TM ©2018

SHEA'WA

  • 15.11.2018 09:20
  • 1

#sheawa COCONUT OIL: INGREDIENT BENEFITS: With just the right amount, coconut oil is naturally antibacterial and anti fungal. For skin, it is an excellent moisturizer” FACTS ✅ Which is one of our main ingredients in our handcrafted soaps, besides Shea Butter & Cocoa Butter-

Henrik Thoroe O'right Purple Rose Hairoil😊🌱Olie til farvet, afbleget, permane

Henrik Thoroe

  • 15.11.2018 09:17
  • 0

O'right Purple Rose Hairoil😊🌱 Olie til farvet, afbleget, permanentet hår✅ Passer på farven i dit hår - varmebeskyttende - gi'r ekstrem glans✅✅ Anti-fedtende✅ Cool design😊 Økologisk🍀 #oright#purplerose#hairoil#

Sumanggi | Baby Oil Looking for Part Timer 🗓 Date: 22 Nov - 2 Dec 2018 🕰Time: 10am -

Sumanggi | Baby Oil

  • 15.11.2018 09:12
  • 0

Looking for Part Timer 🗓 Date: 22 Nov - 2 Dec 2018 🕰Time: 10am - 7pm (1 hour break) 💸Wages: RM100 per day 🚘 Location: Maeps, Serdang 👏 Jobscope; Sale and Marketing ✅Training provided ✅No lunch provided ✅Have own transportation Interested please WA us at wasap.my/601151277728/parttime (limited to 5 pax only) Thank you🙂 #sumanggimalaysia #babyoil #hairoil #telonoil #mommiesbabies #lolababakidsfestival2018

SHAMPOO SANTAN RM29 ONLY Y.E.S TAMAT LAGI 1 HARI LAGIKesayangan semua dah grab ke promo Y.E.S

SHAMPOO SANTAN RM29 ONLY

  • 15.11.2018 09:09
  • 0

Y.E.S TAMAT LAGI 1 HARI LAGI Kesayangan semua dah grab ke promo Y.E.S #MHL? Esok last day dah. Memang tak dapat harga jimat macam ni. Beli kombo ke, beli 1 botol pon HARGA Y.E.S sis belanja. Nak ke nak sangat😉 #shampoosantan #hairtonic #hairoil #YearEndSale #promosi #discount

Envypro Amazing work from @stevenmasonhair on the beautiful @charlottegshore u

Envypro

  • 15.11.2018 09:05
  • 0

Amazing work from @stevenmasonhair on the beautiful @charlottegshore using Envy Professional #sleek #hairoil #fashion #beauty #hair #hairgoals #blonde #hairenvy #hairtreatment #straighthair #hairtype #haircolour #hairextensions #envyprofessional #highlights #hairstylist #ukhair #hairsalon #hairstyle #haircare #hairdresser #hairtrends #hairporn

🌍S H E A W A- TM  ©2018 #sheawa From the motherland’s most unrefined Shea butter to Sheawa.

🌍S H E A W A- TM ©2018

SHEA'WA

  • 15.11.2018 08:55
  • 2

#sheawa From the motherland’s most unrefined Shea butter to Sheawa. SHEA BUTTER: INGREDIENT BENEFITS: “Moisturizes Dry Skin-Treats Acne And Blemishes- Reduces Skin Inflammation- Anti-Aging And Anti-Free Radical Agent- Provides Relief To Itchy And Peeling Skin- Restores The Elasticity Of The Skin- Reduce Razor Irritation And Bumps- Reduces Stretch Marks” and more... FACTS ✅

쏘헤어 SOHAIR #쏘헤어 in #홍콩코스모프로프 패키지 난리다 난리

쏘헤어 SOHAIR

Hong Kong Convention and Exhibition Centre

  • 15.11.2018 08:53
  • 5

#쏘헤어 in #홍콩코스모프로프 패키지 난리다 난리💚 샴푸, 트리트먼트 패키지가 이렇게 이쁘기 있기? . . 홍콩에서도 예쁜 패키지디자인으로 엄청난 주목을 받고있어요😀😀😀 거기에 당연히 받쳐주는 제품력까지~! 베스트셀러 #쏘헤어모로코아르간오일 외에도 신제품 반응이 정말 핫해요!!!!!

Oil Plus Beautiful hair is the best revenge! Use Oil Plus Hair Oil everyday to

Oil Plus

  • 15.11.2018 08:45
  • 0

Beautiful hair is the best revenge! Use Oil Plus Hair Oil everyday to flaunt that beautiful and healthy hair! #oilplus #hairoil #gorgeoushair #stronghair #beautifulhair #staybeautiful #haircare Shop now:https://zurl.co/ClLB

Noel(ノエル) Aesop乾燥肌さん必見!カサカサ、ゴワゴワ、パサ

Noel(ノエル)

  • 15.11.2018 08:44
  • 1

Aesop 乾燥肌さん必見! カサカサ、ゴワゴワ、パサパサ。 女性の天敵ですよね。 aesopのカミリア フェイシャル クリームはチェック済みですか? しっかり潤うのにベタつかない使用感で、朝までもっちり♡ ヘアオイルも程よいしっとり感でほのかな香りが◎ 一度使うとハマりますよ♡ 商品情報 カミリヤフェイシャルクリーム 60ml ¥3,996(税込) Hair oil 25ml ¥3,780(税込) 全てaesop Photo by @_________a.53____

Healthy Oil Press We wish for your days to be as colourful as these seeds & nuts🌈

Healthy Oil Press

  • 15.11.2018 08:42
  • 3

We wish for your days to be as colourful as these seeds & nuts🌈

🌍S H E A W A- TM  ©2018 #sheawa EXTRA VIRGIN OLIVE OIL: INGREDIENT BENEFITS ”For centuries,

🌍S H E A W A- TM ©2018

SHEA'WA

  • 15.11.2018 08:36
  • 1

#sheawa EXTRA VIRGIN OLIVE OIL: INGREDIENT BENEFITS ”For centuries, Extra Virgin Olive Oil has been used topically to relieve every day skin ailments. It has anti-inflammatory, antibacterial, and anti-aging properties because it is packed with antioxidants and vitamins. It hydrates the skin by building the skin's moisture barrier to prevent loss of moisture” FACTS ✅

Orga Blends LEFT TO RIGHT 👉 The BEFORE & AFTER picture is my kinda review I lov

Orga Blends

Chennai, India

  • 15.11.2018 08:30
  • 3

LEFT TO RIGHT 👉 The BEFORE & AFTER picture is my kinda review I love to see 😍😍 When customers take an effort to buy, take pictures, use and send me after the result is something that requires a lot of effort! Thank you for this @kavipriya.moorthy you are the best! The left one is the result picture 😁 . . #badassoil #chennaiinfluencer #orgablends #hairoil #hairgrowthoil #hairgrowth #frizzfree #customerappreciation #review

Nature Hues Shea butter body wash- Leaves your skin soft and smooth.. cleanses you

Nature Hues

  • 15.11.2018 08:19
  • 0

Shea butter body wash- Leaves your skin soft and smooth.. cleanses your skin beautifully and also doesn't dry out your skin during winters ! ❣️ Keep supporting.. ❣️ 100% chemical free products available.. #skincare #skin #mist #homemade #handmade #products #naturehues #scrub #serum #natural #hair #haircare #hairoil #lipscrub #makeup #soap #aloevera #cucumber #shampoo #cream DM for more information ..

Rey Naturals #Repost @sudha__koppad with @get_repost・・・Happiness is having

Rey Naturals

Ahmedabad, India

  • 15.11.2018 08:18
  • 2

#Repost @sudha__koppad with @get_repost ・・・ Happiness is having naturally beautiful hair ✨ . It is no secret that onion has amazing benefits for our hair, it is particularly beneficial for inducing hair growth and making hair shiny and smooth. But using onion in DIY remedies is a tough task, but don’t you worry, there exists an easy solution for this. Yes, I am talking about @reynaturals Onion Hair Oil . 🔅Highlights: •Deep Hair Nourishment •Treats Hairfall •Accelerates Hair Growth •Dandruff Control •Fights infections of the scalp •Helps restore lost nutrients to your scalp •Onion’s natural antioxidants helps reverse the effects of premature greying of hair •Gives a healthy shine to hair when used regularly •Suitable for all Hair types . Now, why @reynaturals onion hair oil is so beneficial for hair? Well, the secret lies in its sulfur, potassium and antioxidants contents which add strength to the hair strands, as well as deeply nourish hair follicles and gives us relief from hair fall. It also helps to treat dry scalp and get rid of dandruff. It’s sandalwood and rose oil content gives it a very pleasant aroma adding more value to it . So what are you waiting for? Grab yourself a bottle of @reynaturals Onion Hair Oil and experience the difference yourself!! . 🛒 Where can you buy Rey Naturals products? •Amazon.in #reynaturals #productreview #naturalhaircare #madewithlove #nofalseclaim #productsthattalk #collaboration #instablogger #bangaloreblogger #essentialoil #sudhakoppad #sudhatravels #instacollaborations #indianfashionblogger #plixxo #healthyhair #hairoil #blogger #bangalorefashionpeople #popxodaily #popxofashion #review #haircare #myhairregime #beautybloggers #beautytips #essentialoils

haru ⠀坂本さんにオイルほしいって言ったらおすすめ

haru

  • 15.11.2018 08:07
  • 1

⠀ 坂本さんに オイルほしいって言ったら おすすめしてもらった🤭 ⠀ #napla #Nドット#回し者 #やめとけやめとけw

Amirah’s Boutique, LLC SWIPE LEFT 😂😂😂🤣🤣🤣 ME TRYING TO BLOCK EVERYONE FROM M

Amirah’s Boutique, LLC

  • 15.11.2018 07:51
  • 3

SWIPE LEFT 😂😂😂🤣🤣🤣 ME TRYING TO BLOCK EVERYONE FROM MY WHOLESALE DISTRIBUTOR 😂😂😂🤣🤣🤣 #AmirahsBoutique #Boutique #Handmade #Natural #Organic #HairOil #BodyButter #Soap #BeardCream #Fragrance #EssentialOils #PlantBased #BodyOil #Cream #BathSalts #Sage #Melanin #BlackGirlMagic #CrueltyFree #SelfCare #SkinCare #HairCare #NaturalBeauty #NaturalHair #Beauty #BossBabe #Salon #Barber #BeautyBlogger #HandmadeWithLove

SharNaturals (Sharnis McCain) So I'm alil excited as a small business owner...This will be my 2nd sa

SharNaturals (Sharnis McCain)

  • 15.11.2018 07:38
  • 0

So I'm alil excited as a small business owner...This will be my 2nd sale but my 1st Black Friday/ Cyber Monday sale 😊 The sale will run from Black Friday through Cyber Monday. It will be 25% off (no code needed) ONLINE SALE ONLY. If you're picking up in person, the price will be regular. LINK IS IN MY BIO Also I do have a second IG page @sharnaturals_nyc ..just for my products and reviews only #blackfriday #cybermonday #smallbusiness #sale #sharnaturalsnyc #hairoil #homemade #organic #clean #naturalhaircare

🌺Amirah🌺 🌻PINK SUGAR BODY OIL🌻AFFORDABLE FRAGRANCE BODY OILS...COMES IN R

🌺Amirah🌺

  • 15.11.2018 07:24
  • 1

🌻PINK SUGAR BODY OIL🌻AFFORDABLE FRAGRANCE BODY OILS...COMES IN ROLL-ON (10ml), 1oz & 4oz🌻 *CLICK LINK TO SHOP* _________________________________________________ #AmirahsBoutique #Boutique #Fragrance #BodyOils #SmellGood #Scent #Body #BodyButter #BathSalts #BeardCream #HairOil #Sage #Melanin #Affordable #Handmade #BlackGirlMagic #naturalskincare #SkinCare #NaturalBeauty #TeamNatural #Beauty #SelfCare #Muslimah #Muslim #BossBabe #InstaBeauty #SmallBusiness #nj #FragranceAddict #BeautyBlogger

HkcM after all the run-ins💗 @hautehijab #girlboss where’s @amani at?!

HkcM

Spring Studios

  • 12.09.2018 06:56
  • 7

after all the run-ins💗 @hautehijab #girlboss where’s @amani at?! #muslimgirl

HkcM “i have hair oil in my bag” #nyfw 📸 @rynception

HkcM

New York, New York

  • 11.09.2018 05:37
  • 9

“i have hair oil in my bag” #nyfw 📸 @rynception

HkcM i smile for Christian💲 @csiriano #nyfw #preshow

HkcM

The Curated NYC

  • 08.09.2018 03:32
  • 10

i smile for Christian💲 @csiriano #nyfw #preshow