hargamampumilik instagram photo

#

meena_zip_zap ⏩Michael kors susannah large⏩berminat📲📲📲017 37 38 213

meena_zip_zap

  • 20.01.2018 21:52
  • 3

⏩Michael kors susannah large ⏩berminat📲📲📲017 37 38 213 ✔Preorder2-4week ✔deposit 50% ✔💯authentic #sayajual #sayajualonline #shoppingdiinstagram #sayajualhandbag #sayajualjam #sayajualwallet #sayajualkasut #maisinggahsini #igshopmalaysia #like4follow #mcm2pilihan #peminatbegtangan #bagmichaelkors #handbagori #hargaberpatutan #hargamampumilik #barangoriginal #100authentic #💯original #kenapabelanjalebih #hadiahharijadiisteri #harijadiibu #anniversary #hantarankawinan #hantarannikah #hantarantunang

meena_zip_zap ⏩Michael kors susannah quilted small⏩berminat📲📲017 37 38 21

meena_zip_zap

  • 20.01.2018 21:45
  • 6

⏩Michael kors susannah quilted small ⏩berminat📲📲017 37 38 213 ✔Preorder2-4week ✔deposit 50% ✔💯authentic #sayajual #sayajualonline #shopping #onlinejerla #hargamampumilik #hargaberpatutan #sayajualwallet #sayajualjam #sayajualhandbag #sayajualkasut #handbagmk #michaelkorsoriginal #jomsinggah #maisinggahsini #mcm2pilihan #mcm2pilihan #shoppingonlinemalaysia #jimatmasajimatwang #bagterkini #fashionterbaru #fashionterkini

PROMOTION JIMAT RM1O!!! OMG!!!! APA #amourskincare dah buat kat skin dia ni??? 😱😱😱 na

PROMOTION JIMAT RM1O!!!

  • 20.01.2018 21:27
  • 2

OMG!!!! APA #amourskincare dah buat kat skin dia ni??? 😱😱😱 nak tau kena swipe tepi 😘 look how amourskincare boleh rawat muka dia yang mula2 teruk pastu boleh hilang semua yg ada kat muka tu 😍 alhamdulillah berkat sabar n konsisten kan? Anyone yg ada masalah exactly sama mcm sis ni jgn give up!! Still ada solution dia 😊 kasi try guna amourskincare dulu. Inshaallah berkesan ❤ cepat grab amour set exclusive sebab stock dh mmg makin sikit laku keras kan 🙈 nak lagi jimat chuols boleh grab SET COMBO AMOURSKINCARE WHICH IS SET EXCLUSIVE+KRIM IBU KUNYIT 💥 cepat cepat before terlambat!!!! pm sis 019-8179458 or boleh click dekat bio atas 💋 . #amourteam #amourskincarefeedback #amourdolly #amourskincare #viral #motifviral #malaysia #sabah #sarawak #marudi #lofattah #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #alifsatar #jepsari #fatfaz #hargamampumilik #kosmetik #kecantikan #glowingskin #flawless #jeragat #jerawat #sunburn #kulitkusam #kulitbreakout #hargakasihsayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #titiancinta

Elle Ronella Essential Oil Ronella Lavender Essential Oil.Kelebihan:.1. Meningkatkan mood dan

Elle Ronella Essential Oil

  • 20.01.2018 19:00
  • 0

Ronella Lavender Essential Oil . Kelebihan: . 1. Meningkatkan mood dan menyokong perkembangan otak.Secara tradisinya, lavender telah digunakan dalam membantu merawat isu-isu seperti migrain, tekanan, kebimbangan dan kemurungan. Satu kajian yang menekankan bahawa menyedut aroma lavender oil selama 60 minit sehari dapat mengelakkan tekanan yang di hadapi. 💖Selain itu, wanita yang lepas bersalin diffuse lavender oil di rumah dapat membantu mereka menghilangkan kemurungan selepas bersalin.💗. . . 2. Melenakan tidur dan insomnia. Dengan diffuse lavender oil di ruang bilik anda, ia dapat membantu melenakan tidur dan mengurangkan insomnia.😊 Anda juga boleh titiskan 2 titis lavender oil di atas bantal dan apabila dilute bersama carrier oil boleh sapu terus di belakang telinga atau bahagian leher anda. Selain itu, boleh titiskan lavender oil ke dalam tab mandi, ia dapat menghilangkan penat dan melenakan tidur anda.😊. . . 3. Meredakan kesan kebakaran. Selepas meletakkan air sejuk pada luka selama lebih kurang 10 minit, letakkan 2 titis lavender oil bersama 8 titis coconut oil ke bahagian yang terbakar (termasuk selaran matahari). Ini akan membantu proses penyembuhan. 🌞Selain itu, dengan mencampurkan lavender oil bersama alovera juga dapat membantu menyembuhkan kulit kering di wajah anda. . . 4. Meredakan masalah pernafasan. Dengan menggunakan diffuser, ia dapat sebarkan aroma lavender oil ke seluruh ruang rumah anda. Aroma lavender sangat sesuai untuk meredakan masalah pernafasan dan ia membuatkan anda berasa lebih tenang. 💖Anda juga boleh titiskan lavender oil ke atas tisu dan menghirup terus aromanya.💗. . . Produk ini adalah 100% pure, tiada sebarang bahan kimia dan alkohol di dalamnya. 😉 . Berminat? 👉 DM/ WA 0132073511 . #ronella #ronellamalaysia #ronellalavendereo #igseller #healthylifestyle #naturallifestyle #essentialoilmalaysia #hargamampumilik #sayagunasayajual #bazaarpaknil #kedaionline #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #eomalaysia #eolover #bandarseriputra #bukitmahkota #nilai #bandarbarubangi #gayahidupsihat

Elle Ronella Essential Oil Ronella ORANGE Essential Oil ..Citrus sinensis telah teruji baik unt

Elle Ronella Essential Oil

  • 20.01.2018 18:51
  • 0

Ronella ORANGE Essential Oil . . Citrus sinensis telah teruji baik untuk kesihatan dan kecantikan yang mana tersedia kandungan gizi yang tinggi bagi tubuh. . Kajian menunjukkan bahawa aromaterapi dari minyak pati oren dapat mengurangkan tahap kebimbangan, tekanan darah diastolic dan kadar nadi terhadap wanita bekerjaya. Selain itu, Lehrner et al. dalam kaji selidik juga mendapati aroma orange amat berkesan mengurangkan kebimbangan pesakit gigi. . Selain diffuse aroma orange, anda juga boleh menambahkan beberapa titis minyak orange pada air mandian, atau menghidu secara langsung aromanya dari botol😉 Orange Essential Oil 10ml : RM39 . Produk ini adalah 100% pure, tiada sebarang bahan kimia dan alkohol di dalamnya. 😉 . Berminat? 👉 DM/ WA 0132073511 . #ronella #ronellamalaysia #ronellaessentialoil #igseller #healthylifestyle #naturallifestyle #essentialoilmalaysia #hargamampumilik #sayagunasayajual #bazaarpaknil #kedaionline #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #eomalaysia #eolover #bandarseriputra #bukitmahkota #nilai #bandarbarubangi #gayahidupsihat

DYXY_ORIGINAL KUALA KRAI [BUKAN KRIM TIMBANG KILO].Bagi yg bertanya. Produk #dyxycosmetic nie

DYXY_ORIGINAL KUALA KRAI

  • 20.01.2018 18:49
  • 1

[BUKAN KRIM TIMBANG KILO] . Bagi yg bertanya. Produk #dyxycosmetic nie ada kelulusan KKM ke❓ . Jawapan, Yes‼️ ada kelulusan KKM & bukan ambik krim timbang kilo & jual, repacking atau rebranding ok. ❌❌❌ . Nak dapatkan KKM mesti kena ada kilang & manufacturing process & procedure semua.. Kalau krim timbang, memang tak dapat nak lepas kkm.. 😏 . Dan kilang bertaraf GMP.. Jadi produk #dyxycosmetic diproses dari awal & dipantau oleh kilang yang diiktiraf GMP bersama pakar chemist. . 💯 selamat digunakan. Jangan risau selamat ke tak selamat. Confirm selamat sebab no mercury. . TAK PERCAYA? 😱 . Produk➡️ bakar atas api♨️⏩ hitam 🌚= ada merkuri ❌ . Produk➡️ bakar atas api♨️⏩warna jernih/warna asl = xde merkuri✔️ . MASIH TAK PERCAYA? CUBA SENDIRI MEH 😁 . BERBALOI KE TAK BERBALOI?? 😍😍😍 ☺️Whatsapp sis now!!! now now now!!!👇🏽😮 . . 📲 0138955485 📲 0138955485 . . #dyxycosmetics #originalproduct #kkmaproval #hargamampumilik #freegift #freegift #teamFL #teamdyxy #kelantan #kualakrai #dyxymascara #dyxyoriginalproduct whatsapp sis skarang yer sayang²..

DYXY_ORIGINAL KUALA KRAI [BUKAN KRIM TIMBANG KILO]..Meh nak bagitau sikit.Bagi yg bertanya.

DYXY_ORIGINAL KUALA KRAI

  • 20.01.2018 18:45
  • 0

[BUKAN KRIM TIMBANG KILO] . . Meh nak bagitau sikit. Bagi yg bertanya. Produk #dyxycosmetic nie ada kelulusan KKM ke❓ . Jawapan, Yes‼️ ada kelulusan KKM & bukan ambik krim timbang kilo & jual, repacking atau rebranding ok. ❌❌❌ . Nak dapatkan KKM mesti kena ada kilang & manufacturing process & procedure semua.. Kalau krim timbang, memang tak dapat nak lepas kkm.. 😏 . Dan kilang bertaraf GMP.. Jadi produk #dyxycosmetic diproses dari awal & dipantau oleh kilang yang diiktiraf GMP bersama pakar chemist. . 💯 selamat digunakan. Jangan risau selamat ke tak selamat. Confirm selamat sebab no mercury. . TAK PERCAYA? 😱 . Produk➡️ bakar atas api♨️⏩ hitam 🌚= ada merkuri ❌ . Produk➡️ bakar atas api♨️⏩warna jernih/warna asl = xde merkuri✔️ . MASIH TAK PERCAYA? CUBA SENDIRI MEH 😁 . BERBALOI KE TAK BERBALOI?? 😍😍😍 ☺️Whatsapp sis now!!! now now now!!!👇🏽😮 . . 📲 0138955485 📲 0138955485 . . #dyxycosmetics #originalproduct #kkmaproval #hargamampumilik #freegift #freegift #teamFL #teamdyxy #kelantan #kualakrai #dyxymascara #dyxyoriginalproduct whatsapp sis skarang yer sayang²..

DELUXE BEAUTY LIGHTENING CREAM Blik keja Jam10 mlm 🚗🚗🚗 terus COD!!!! TQVM yg selit order tuk

DELUXE BEAUTY LIGHTENING CREAM

King Park Hotel Kota Kinabalu

  • 20.01.2018 18:40
  • 0

Blik keja Jam10 mlm 🚗🚗🚗 terus COD!!!! TQVM yg selit order tuk GLOWING mlm nii😘 Hanya dgn part-time 1 jam stgh boleh collect RM740 👑 JOM buat DUIT dgn DELUXE Cream. www.wasap.my/60165527905 #hargamampumilik #naturalglowingtanpaalasbedak #akakjamin5hariblehglowing #buatduitdgnDELUXECream

MannMohd ❎ALWAYS SUPPORT @raff.gadget ❎..Assalam guys😀, ada sape2 tak

MannMohd

  • 20.01.2018 18:40
  • 0

❎ALWAYS SUPPORT @raff.gadget ❎ . . Assalam guys😀, ada sape2 tak yg nak beli handphone yg camera cantik, tapi xcukup bajet?? @raff.gadget ada cara utk menyelesaikannya dgn sebuah gadjet yg kecil tapi cameranya mmg padu gilerr😍😍 and cantik iaitu camera action cam EKEN, camera ni ada berbagai fungsi guys antaranya waterproof ,dpt connect kat phone korang and nak tahu lebih lanjut ,korang kena beli la 😂😂 ,pasal harga tu korang jgn risauu sbb harga tu mampu milik tauu, student pun boleh beli tauu sbb harga dia mmg murah gilerr...Jom dapatkan sekarang kat igshop @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget . . #actioncammmgpadu #actioncantik #hargamampumilik #picmmglawa #alwayssupport #designmenarik #ekenh9rpadu #insyaallahdpt #barangoriginal #ekenh9rpadu #hargamampumilik #freegiftbersepah #alwayssupportyou @raff.gadget

Elle Ronella Essential Oil ✳️ Ronella Citronella Essential Oil ✳️.Citronella oil adalah

Elle Ronella Essential Oil

  • 20.01.2018 18:40
  • 0

✳️ Ronella Citronella Essential Oil ✳️ . Citronella oil adalah salah satu essential oil yang diperolehi daripada daun dan batang spesies Cymbopogon (serai). Untuk mendapatkan kandungan minyak di dalamnya, daun serai akan disuling terlebih dahulu. . Antara kelebihan Citronella Essential Oil; • Membantu merawat demam • Membantu meredakan sakit kepala dan selsema • Membantu menghilangkan sakit otot, tekanan dan masalah pernafasan • Anti serangga . Dengan adanya Ronella Citronella Essential Oil yang berasaskan tumbuhan semulajadi serta tidak membahayakan kesihatan ini, ianya dapat membantu dalam merawat penyakit yang dihadapi oleh anda semua. . . Citronella Essential Oil 10ml : RM35 . Produk ini adalah 100% pure, tiada sebarang bahan kimia dan alkohol di dalamnya. 😉 . Berminat? 👉 DM/ WA 0132073511 . #ronella #ronellamalaysia #ronellaessentialoil #igseller #healthylifestyle #naturallifestyle #essentialoilmalaysia #hargamampumilik #sayagunasayajual #bazaarpaknil #kedaionline #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #eomalaysia #eolover #bandarseriputra #bukitmahkota #nilai #bandarbarubangi #gayahidupsihat

Barangan Mum&Kids Berjenama Murah! Murah! 📣.Barang-barang IKEA, harga mampu milik 😁.Carp

Barangan Mum&Kids Berjenama

  • 20.01.2018 18:24
  • 0

Murah! Murah! 📣 . Barang-barang IKEA, harga mampu milik 😁 . Carpet, ice-cream maker, set cawan, set pinggan mangkuk, box 123, selimut 😉 #momandkidsoutlets #ikea #sayajual #hargamampumilik #carpet #box #icecreammaker #set

💞DYXY COSMETICS & NSA BEAUTY🎉 Hai NSA lovers❤.Tak lama lagi tau nak launch, Ainaa Serum ni guyss

💞DYXY COSMETICS & NSA BEAUTY🎉

  • 20.01.2018 18:20
  • 1

Hai NSA lovers❤ . Tak lama lagi tau nak launch, Ainaa Serum ni guyss, aina pun tak sabar dah ni, sorry name same pulak *hiks* . Korangg jangan lupe tau, nak pm nak pakai terus after launch je Ainaa Serum, Boleh klik je link di bio okayy, nanti aina akan layan satu2 okey . . #syafiqahaina #nsabeauty #nsabeautyofficial #nakcantik #nakflawless #cantikdansihat #confidentbooster #skinfood #nutritionforskin #hargamampumilik #serumforall #allskintype #serumainaa #serumsyafiqahaina #suitableallskintype #betterself #betterskin #beauty #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumpuchong #nsabeautyaina #ainaaserum #puchong #serumainaa

BRANDED STUFFF WALLET ZIPTIMBERLAND LEE ARMANI CAMEL✔AAA.💰Price:RM45 SMR

BRANDED STUFFF

  • 20.01.2018 17:57
  • 0

WALLET ZIP TIMBERLAND LEE ARMANI CAMEL ✔AAA . 💰Price: RM45 SM RM50 SS . 📲Whatsapp 01126674415 . #wallet#walletzip#walletlelaki#menwallet#timberland#jeep#armani#barangbaru#barangbranded#hargamampumilik#trusteddropship#trustedseller#anstufffofficial

Intan Safinaz Mohamed Assalamualaikum..salam hari Sabtu selamat berhujung minggu semua sahab

Intan Safinaz Mohamed

  • 20.01.2018 17:52
  • 12

Assalamualaikum..salam hari Sabtu selamat berhujung minggu semua sahabat yg dirahmati Allah. 😊 . . TESTIMONI PENGHIDAP RESDUNG 🌻 . . “Allahu.. leganya rasa hidung ni dan anak saya bagitau hidung rasa selesa selepas guna IV MIST ni semalam. . Malam tadi keluar hingus hijau dari hidung selepas saya sapu IV MIST nie sebelum tidur”. . . Berapa banyak lagi nak habiskan duit dengan beli ubat resdung? Dulu dah cuba berbagai ubat dan rawatan Resdung tapi tak menjadi. . . 🌻Sekarang *PENAWARNYA* dah ada depan mata... Jom laa grab. IV MIST TANPA CHEMICAL. Bukan setakat untuk Resdung malahan sakit kepala, gastrik, selsema, semput, sakit sendi, sakit lutut, bahu, kaki cramp mesti nak standby ivmist..Dulu standby segala ubat dan pil. Sekarang ni standby Ivmist sebagai peneman di saat family sakit.. Serbaguna semua All in one utk seisi family. . . Alhamdulillah..kemunculan IVMIST sangat membantu di saat diperlukan.😊 Customer yg serasi sangat happy dan terus setia cari IVmist lagi berdasarkan ratusan Testimoni dari HQ yg berpuashati dgn keberkesanan ivmist..Insya Allah, asbab IV MIST mampu melegakan sakit luaran dari berlarutan dan jimatkan kos perubatan. . . Hargai kesihatanmu. Nikmati hidupmu. Jom grab ivmist untuk menikmati hidup yg lebih sihat dan ceria . 😃😍 . . whatsapp 01110195445 Intan . #ivmist #manfaatpelbagaiguna #1family1ivmist#assalamualaikum#muslimah #ejendiperlukan#bazarpaknil#resdung #terapiresdung #migrain#terapiinstagram #ajimaura#ivmistSeremban2 #instashop#posseluruhmalaysia #instafollow#aurainsta #produkkesihatan#hargamampumilik #codseremban#codseremban2 #whatsapp01110195445

Anas_lipcream Chanela yang cantik. Warna darah ikan. Merah pekat tapi bila pakai, te

Anas_lipcream

  • 20.01.2018 17:49
  • 0

Chanela yang cantik. Warna darah ikan. Merah pekat tapi bila pakai, teruskan tingkatkan keyakinan kita tau. Tersangat cantik bila di pakai😍💄GET FREE POSTAGE now!!! . . Whatsapp 60135072605 (klik link at bio) to oder. . . #iwearANAS #wedding #anasism #makeuptutorial #titiancinta #makeuplooks #dendamaurora #makeuplover #redvelvetdrama #fattzura #neolofarhijab #beauty #muaindonesia #muathailand #sayajual #bazarpaknil #muamalaysiamakeupartist #makeupforever #makeupfreak #bebeautywithANAS #makeupaddict #awesomewomanneedANAS #hargamampumilik #indonesia #malaysia #dekatkanjarakkita #foreverANAS #nakcantikcarisaya #muashahalam

Haura's Collection HANDLACE GLAMOURA 😍Cantik ke tidak? Bakal pengantin bakal tunanga

Haura's Collection

  • 20.01.2018 17:32
  • 0

HANDLACE GLAMOURA 😍 Cantik ke tidak? Bakal pengantin bakal tunangan orang 😘 Jom la cuci mata mana tahu dari mata turun ke hati ❤ Korang nak pakai untuk sebarang majlis pun boleh tau. Beli sekali pakai sentiasa 👐 Nak pakai melaram hari2 pun boleh 👼 Harga memang mampu milik. Jom DM sekarang 📲 #hargamampumilik #handsock #handlace #pengantin #kawin #tunang #perhiasanwanita #hauracollection #handlaceglamoura #glamoura #bride #bridesmaids #dulanggirls #pengapit #weddings #engagement #solemnization #white #putih #dinnerevent #majlismakanmalam #majlis #event #aksesoriwanita #women'saccessories #accessories

HARGA MAMPU MILIK New korean jacket for you guys 😻 Cantik kan ? Buy it now or you wil

HARGA MAMPU MILIK

  • 20.01.2018 17:17
  • 0

New korean jacket for you guys 😻 Cantik kan ? Buy it now or you will regret later ! Sementara stok masih ada tau, kalau lambat haa habis nanti . Menyesal kemudian tak berguna lagi 🙈 . 🌸 KOREAN JACKET 🌸 RM 70 (SM) RM 75 (SS) Available size S - XXL Preorder 3 weeks Free postage malaysia Available colors : Gules, Black, Pink Material : Polyester Fiber . ♡ Colours may slightly different from actual due to lighting ♡ Measurement may vary due to different producting batches ♡ All measurements are approximate and for reference only ♡ Any inaccuracy is regretted. ____________ WS LINK ON BIO TO ORDER 😆 #cheapclothesmalaysia #cheapjacketmalaysia #jacketmurahmalaysia #cheapclothes #cheapjacket #bajumurahmalaysia #naharclothes #naharjackets #bajumurah #jaketmurah #jaketmurahmalaysia #jaketjeans #jaketjeansmalaysia #jaketjeansmurah #jaketjeansmurahmalaysia #naharstuffs #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #freepostagemalaysia #kedaionlinemalaysia #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #pospercumamalaysia

HANDBEG & SLINGBEG MURAH 👆👆set men rm 65Rm 70 ss3in13a.💕For order whatsapp : 01

HANDBEG & SLINGBEG MURAH

  • 20.01.2018 17:14
  • 0

👆👆 set men rm 65 Rm 70 ss 3in1 3a . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . Www.wasap.my/01126511965 . #handbagmurah #handbagberjenama #copyori #handbagcopiori #sayajualmurah #hargamampumilik #begmurah #handbagraya #handbagrayamurah #handbagrayalawa #bagcantik #handbagb0nia #handbagsembonia #handbagfurla #handbagguess #handbagjenama #handbagvictoria #bagmurahmalaysia #bazaarpaknil #igtermurah #jualmurah #barangmurah #b0nia3in1 #guess #semb0nia #furla3in1 #begcantik #beglawa

HANDBEG & SLINGBEG MURAH 👆👆Set menRm80Rm85 ss4in13a.💕For order whatsapp : 01126

HANDBEG & SLINGBEG MURAH

  • 20.01.2018 17:13
  • 0

👆👆 Set men Rm80 Rm85 ss 4in1 3a . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . Www.wasap.my/01126511965 . #handbagmurah #handbagberjenama #copyori #handbagcopiori #sayajualmurah #hargamampumilik #begmurah #handbagraya #handbagrayamurah #handbagrayalawa #bagcantik #handbagb0nia #handbagsembonia #handbagfurla #handbagguess #handbagjenama #handbagvictoria #bagmurahmalaysia #bazaarpaknil #igtermurah #jualmurah #barangmurah #b0nia3in1 #guess #semb0nia #furla3in1 #begcantik #beglawa

HANDBEG & SLINGBEG MURAH 👆👆Set timberlandRm 125Rm 130 ss7in13a.💕For order whats

HANDBEG & SLINGBEG MURAH

  • 20.01.2018 17:12
  • 0

👆👆 Set timberland Rm 125 Rm 130 ss 7in1 3a . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . Www.wasap.my/01126511965 . #handbagmurah #handbagberjenama #copyori #handbagcopiori #sayajualmurah #hargamampumilik #begmurah #handbagraya #handbagrayamurah #handbagrayalawa #bagcantik #handbagb0nia #handbagsembonia #handbagfurla #handbagguess #handbagjenama #handbagvictoria #bagmurahmalaysia #bazaarpaknil #igtermurah #jualmurah #barangmurah #b0nia3in1 #guess #semb0nia #furla3in1 #begcantik #beglawa

HANDBEG & SLINGBEG MURAH X-GEARORIGINAL HONGKONGWaterproof 50 M💞💝💝 1 pcRm85Rm90 s

HANDBEG & SLINGBEG MURAH

  • 20.01.2018 17:10
  • 0

X-GEAR ORIGINAL HONGKONG Waterproof 50 M 💞💝💝 1 pc Rm85 Rm90 ss . Set Rm130 Rm135 ss 💞💞 WORLD TIME 💞💞AMBEK 10 PCS FREE 1 PCS - 1/2 tahun warranty (warranty mesin/battery/masuk air) -free guarantee card dan box -mesin japan . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . Www.wasap.my/01126511965 . #handbagmurah #handbagberjenama #copyori #handbagcopiori #sayajualmurah #hargamampumilik #begmurah #handbagraya #handbagrayamurah #handbagrayalawa #bagcantik #handbagb0nia #handbagsembonia #handbagfurla #handbagguess #handbagjenama #handbagvictoria #bagmurahmalaysia #bazaarpaknil #igtermurah #jualmurah #barangmurah #b0nia3in1 #guess #semb0nia #furla3in1 #begcantik #beglawalawa

🔥🔥Seluar plussize Cun Cun🔥🔥 .SET PLUS SIZE LACE BLOUSE.Bahu 18Dada 48Labuh 26-28Material mos

🔥🔥Seluar plussize Cun Cun🔥🔥

  • 20.01.2018 17:10
  • 0

. SET PLUS SIZE LACE BLOUSE . Bahu 18 Dada 48 Labuh 26-28 Material moss crepe . Palazo Pinggang 40 Punggung 48 Labuh 41 . 💰RM60.00 🚚RM11SM/RM15SS ------------------------------------------------— ❗️Serius Buyer ❗️1st. Come 1st Serve ❌No Booking/Reservation ------------------------------------------------— 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 --------------------------------------------------#sayajualbaju#bajuonline#bazaarpaknil#bazaronline#bajublousemalaysia#bajublousemurah#muslimsahmalysia#bajummuslimahmurah#jubahmuslimah#igshoponlinemalaysia#hargamampumilik#plussizemalaysia#jomborong#palazopantsmurah#plussizemalaysiaootd#bajukurungplussize#peplumplussizemurah#kemejapatchmurah#kemajapatches#jubahsaloma#jubahmuslimah#jubahterkini#jubahmurahmurahmalaysia#lacekurung#lacekurungmoden#batikkurungmoden#

Haura's Collection Majlis nikah dh dekat tpi nk lukis inai xpndai... Nk tempah dgn henna

Haura's Collection

  • 20.01.2018 17:10
  • 0

Majlis nikah dh dekat tpi nk lukis inai xpndai... Nk tempah dgn henna art bajet pn kurang 😓 Usah risau ye bakal2 pgntin, jgn biarkan tgn syg kosong di hari bhgia... Pakai handsock handlace pgntin ni, serius cantik 😍 Bkn pgntin pn blh, pkai utk sbrg mjlis 💋 Jom DM jika berminat 😘 Harga meletop 👍 #hargamampumilik #handsock #handlace #pengantin #kawin #tunang #perhiasanwanita #hauracollection

HANDBEG & SLINGBEG MURAH Michael Kors  #mk9028Rm95 smRm100 ssGred aaa26cm x 18cm x 12cm.

HANDBEG & SLINGBEG MURAH

  • 20.01.2018 17:08
  • 0

Michael Kors #mk9028 Rm95 sm Rm100 ss Gred aaa 26cm x 18cm x 12cm . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . 💕For order whatsapp : 01126511965 . Www.wasap.my/01126511965 . #handbagmurah #handbagberjenama #copyori #handbagcopiori #sayajualmurah #hargamampumilik #begmurah #handbagraya #handbagrayamurah #handbagrayalawa #bagcantik #handbagb0nia #handbagsembonia #handbagfurla #handbagguess #handbagjenama #handbagvictoria #bagmurahmalaysia #bazaarpaknil #igtermurah #jualmurah #barangmurah #b0nia3in1 #guess #semb0nia #furla3in1 #begcantik #beglawa

DYXY🌸 Boleh pm atau ws #dyxybyjay for more details‼️💯 011-14429980

DYXY🌸

  • 20.01.2018 17:06
  • 0

Boleh pm atau ws #dyxybyjay for more details‼️💯 011-14429980📱 - - #hargamampumilik #mukalebihberseridenganDYXY

V I C T O R I A S E C R E T 💎 PAKEJ LUXURY 💎.Harga yang terlajak murah untuk anda mula mem

V I C T O R I A S E C R E T

  • 20.01.2018 17:03
  • 0

💎 PAKEJ LUXURY 💎 . Harga yang terlajak murah untuk anda mula memborong. . . PAKEJ LUXURY ANDA DAPAT ✔ POCKET PERFUME 20ML - 21 BOTOL ✔ VICTORIA SECRET 60ML - 10 BOTOL ✔ VICTORIA SECRET 75ML - 10 BOTOL ✔ TESTER PERFUME 3ML - 30 BOTOL . . NORMAL PRICE SM: RM 855 SS: RM 865 . PROMO PRICE SM: RM 540 SS: RM 550 . . FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA . . MIX AND MATCH PERFUME mengikut pilihan dan citarasa anda. Terdapat lebih 100 jenis perfume yang anda boleh pilih di @victoryperfume_ . . Jom dapatkan sekarang tanpa berlengah-lengah lagi! Whatsapp kakfa utk order/list perfume . . #hargamampumilik #hargaborong #PWP #PP #vs60 #vs75 #minyakwangiviral #sayajualonline #sayajualmurah

Haura's Collection Kenduri dh dkt... Tapi henna x booking lg? 😬 Tapi... Tapi... Nk boo

Haura's Collection

  • 20.01.2018 16:58
  • 0

Kenduri dh dkt... Tapi henna x booking lg? 😬 Tapi... Tapi... Nk booking pun bajet x cukup... Apa kata bakal pengantin 👰 pakai handsock pengantin je 😍 Cantikkk... Nmpk kelainan... Jgn biarkan tgn kosong ye syg2... Yg bkn pgntin pn boleh saje pkai ye 😘 Berminat? Boleh DM ok 😊 TQ #hauracollection #handsock #handlace #kahwin #tunang #pengantin #bridesmaid #pengapit #dulanggirls #perhiasanwanita #hargamampumilik #satinbatu #satin #putih #white #wedding #engagement #majlis #bride

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:55
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:54
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:54
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:53
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:53
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:53
  • 1

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:52
  • 1

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:52
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:52
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:51
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

Fazflorist Date 🎈🎈 20/01/2018🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

Fazflorist

  • 20.01.2018 16:51
  • 0

Date 🎈🎈 20/01/2018 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 Customer share pic...disebabkn tuan bdn pemalu...ni je pic yg boleh di share utk penuhkn wall cik bunga....😁😁 ......................... Tq Ballyna Awan Biru order vase chocolate with white rose & big baloon sweet 32 utk sahabatnye...sempena birthday beliau🎊🎉🎂🎈🎁 Bertemakan black & silver....Canteekkkk & berpuashati sgt2 katanye...alhamdulillah...cik bunga pun happy jga! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Anda berminat utk surprisekn insan2 tersayang....whatsapp📲0122065845 Cik bunga Faz Florist sedia membantu. #hargamampumilik #pelbagaimajlisutkdirai #mailaorder #2018

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:51
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:51
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

MKS ENTERPRISE EYESHADOW MORPHE PALETTE 01, 02, 03 & 04 😍..💕12 Warna yang ca

MKS ENTERPRISE

  • 20.01.2018 16:51
  • 0

EYESHADOW MORPHE PALETTE 01, 02, 03 & 04 😍 . . 💕12 Warna yang cantik 💕 Shimmer & Matte shadows . . 🌹Harga RM25 exc postage . . Cara senang nak order / contact . Tekan link dkat bio ye @ 0143536514 #eyeshadow #morpheeyeshadow #morpheeyeshadows #morpheeyeshadowmurah #morpheeyeshadowpalette #hargamampumilik #hargamurah

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:50
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:50
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:50
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:50
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

nurulatikahashaari ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,be

nurulatikahashaari

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah #bajumelayu2018#bajumelayupasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2018#cadar2018#sayajualboosterwhitening# http://www.wasap.my/60134654869

Nak Sawan? Follow Me😎 JEANS MURAH | RM65.Click #amandarfaajeans for more item.6600 FLOWE

Nak Sawan? Follow Me😎

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

JEANS MURAH | RM65 . Click #amandarfaajeans for more item . 6600 FLOWER EMBROIDERY PATCH JEANS . Available size : 27 | 29 | 31 | 33 | 35 ◽buzz me for measurement . Note : - Suggest one bigger size, no returnable for wrong size choosen - Product color may slightly vary due to lighting effect/phone resolution/pc variance . Price : RM65 SM | RM69 SS Postage included . WA 019-320 3390 #bismillah #latifadzpastimaju #malaysiajeans #jeansmalaysia #studentmalaysia #jeanstampal #kolejkomunitibukitberuang #seluarmurahmalaysia #kolejkomunitikepalabatas #kolejkomunitiarau #jeansmurahmalaysia #patchesjeans #acahacahkoyak #jeansplussizemalaysia #seluarjeansbunga #seluarjeansmurah #seluarjeansmurahmalaysia #alhamdulillahrezeki #syukurselalu #patchesjeansmalaysia #hargamampumilik #uitmarau #jeanspatches #rippedjeansmalaysia #seluarjeansmalaysia #aaablinkblinkcasual

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

nurulatikahashaari ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,be

nurulatikahashaari

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah #bajumelayu2018#bajumelayupasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2018#cadar2018#sayajualboosterwhitening# http://www.wasap.my/60134654869

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:49
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:48
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:48
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

nurulatikahashaari ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,be

nurulatikahashaari

  • 20.01.2018 16:48
  • 0

✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah #bajumelayu2018#bajumelayupasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2018#cadar2018#sayajualboosterwhitening# http://www.wasap.my/60134654869

nurulatikahashaari ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,be

nurulatikahashaari

  • 20.01.2018 16:47
  • 0

✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah #bajumelayu2018#bajumelayupasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2018#cadar2018#sayajualboosterwhitening# http://www.wasap.my/60134654869

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:47
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:47
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:46
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:46
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:46
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:46
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:45
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:45
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

MKS ENTERPRISE EYESHADOW MISS ROSE PROFESIONAL MAKE UP 48 COLOR 😍..HITAM ✅.

MKS ENTERPRISE

  • 20.01.2018 16:45
  • 0

EYESHADOW MISS ROSE PROFESIONAL MAKE UP 48 COLOR 😍 . . HITAM ✅ . . 💕48 Warna eyeshadow yang sangat menarik 💕Eyeshadow 3D wet 💕pasti berpuas hati 💕cantik, jimat & murah . . 🌹Harga RM35 exc postage . . Cara senang nak order / contact . Tekan link dkat bio ye @ 0143536514 #eyeshadow #missrosemurah #missrose #hargamampumilik #hargaborongmurah #hargamurah

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:45
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:44
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:44
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:44
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:43
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:43
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

Ainie mahad Anda mencari MINI GP RACING??Puas mencari harga mampu milik tapi tak j

Ainie mahad

  • 20.01.2018 16:43
  • 0

Anda mencari MINI GP RACING??Puas mencari harga mampu milik tapi tak jumpa??Ainie bagi harga special untuk dimiliki..Harga yang cukup berpatutan,untuk keterangan lebih lanjut boleh terus klik wasap Ainie yg tertera. MINI GP RACING Berminat klik link 📲 www.wasap.my/601136524402/MiniGPRacing 📌 HARGA: Rm1400.00 👉 Menggunakan Petrol + 2T 💥Condition baik, Enjin baik Barang Baru 🚍Pos by bus Rm60 #MiniGpRacing#Racing#MotoSports#Smart#worldmotocross #aceh#Murah#hargamampumilik#trusterseller#malaysia#

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA CARA NAK ORDER?  SENANG JE*LINK NO WHATSAPP DI ATAS*SREENSHOT GAMBAR

LUBUK DUNIA KOSMETIK ANDA

  • 20.01.2018 16:43
  • 0

CARA NAK ORDER? SENANG JE *LINK NO WHATSAPP DI ATAS *SREENSHOT GAMBAR *SENAIKAN KUANTITI *ALAMAT (SM OR SS ➡STAFF TOTAL ➡SEND PAYMENT ➡ 24Jam pos POS OUT BhawangPuttehCosmetics HARGA GILA GILA MUROH. !! #BhawangPuttehVIRAL #pemborongkosmetikmurah #Kosmetikmurahborong #titangelmurah #offermakeup #casiomurah #begmurah #brushmakeupmurah #hargamampumilik #coffeprince #kasutmurah #jammurah #bajumurah #bemborongmakeupmurah #makeuptutorial

Nur Anis 💕 Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semu

Nur Anis 💕

  • 20.01.2018 16:40
  • 0

Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semua org duk tegur awk dah putih melepak sejak dua menjak ni😍😍 Haihh, sronoknya lah kan😊😊 Satu badan tau putih. tangan kaki semua putih uolss😉 Lekaih dapatkan sekarang 😍😍 . NAK ORDER?  WhatsApp 011-13343188 (Anis) . COD AREA : - Batu Pahat, Parit Raja, Sri Gading . #dianzvit #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #dianz #dianzlegacy #dianzkl #hargaberbaloi #hargamampumilik #original #originaldianz #dianzhq #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #uthm #kulitsihat #mua #muamalaysia #jomcantik #viral #naturalbeauty #resdung #cantiktanpabahanterlarang #gebu #hisaphisapteruscantik #lebihpantas

Nur Anis 💕 Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semu

Nur Anis 💕

  • 20.01.2018 16:39
  • 0

Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semua org duk tegur awk dah putih melepak sejak dua menjak ni😍😍 Haihh, sronoknya lah kan😊😊 Satu badan tau putih. tangan kaki semua putih uolss😉 Lekaih dapatkan sekarang 😍😍 . NAK ORDER?  WhatsApp 011-13343188 (Anis) . COD AREA : - Batu Pahat, Parit Raja, Sri Gading . #dianzvit #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #dianz #dianzlegacy #dianzkl #hargaberbaloi #hargamampumilik #original #originaldianz #dianzhq #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #uthm #kulitsihat #mua #muamalaysia #jomcantik #viral #naturalbeauty #resdung #cantiktanpabahanterlarang #gebu #hisaphisapteruscantik #lebihpantas

Nur Anis 💕 Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semu

Nur Anis 💕

  • 20.01.2018 16:39
  • 0

Jom amalkan dianz vitamin utk kecerahan seluruh badan.. Taknak ke semua org duk tegur awk dah putih melepak sejak dua menjak ni😍😍 Haihh, sronoknya lah kan😊😊 Satu badan tau putih. tangan kaki semua putih uolss😉 Lekaih dapatkan sekarang 😍😍 . NAK ORDER?  WhatsApp 011-13343188 (Anis) . COD AREA : - Batu Pahat, Parit Raja, Sri Gading . #dianzvit #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #dianz #dianzlegacy #dianzkl #hargaberbaloi #hargamampumilik #original #originaldianz #dianzhq #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #uthm #kulitsihat #mua #muamalaysia #jomcantik #viral #naturalbeauty #resdung #cantiktanpabahanterlarang #gebu #hisaphisapteruscantik #lebihpantas

nurul aida faraha MENCARI TUDUNG/SHAWL?????🤗🤗🤗🤗 MAI JENGUK WALL SIS!!!😍 K

nurul aida faraha

  • 20.01.2018 16:34
  • 1

MENCARI TUDUNG/SHAWL?????🤗🤗🤗🤗 MAI JENGUK WALL SIS!!!😍 KOT ADA Y TERKENAN...BOLEH BELI.... LAGI2 SKRG NI CUACA PANAS... SHAWL/TUDUNG NI LEMBUT JA N SEJUK...TAK CAYA??😅😅 MAI LA TGK2👀👀👀👀 SOFEAROSE THALIA 5.0 (Long Shawl) Bersantai dan sejuk. Sesuai digayakan tidak kira masa & dimana jua. 🤗 Walaupun didatangkan dengan corak yang simple & bersahaja tapi ia mampu menarik minat mata yang memandang jika anda memakainya. 😍😍😍 Sofearose Thalia 5.0 mempunyai 6 variasi warna-warna lembut untuk anda pilih: ❣Thisle Purple ❣Buttermilk Cream ❣Carolina Blue ❣Flamingo Pink ❣Tea Green ❣Cloudy Grey Cantik-cantik bukan colour2 tudung yang Sofearose keluarkan untuk Thalia5.0 kali ni? ☺ Sekali pakai mesti anda akan ketagih nak pakai berkali-kali 😉😉😉 Apa tunggu lagi, cepat-cepat dapatkan satu sebagai koleksi anda! 💕 ✅ Material : High Quality Imported Premium Chiffon la ✅ Ukuran : 2.0m x 0.7m ✅ Mudah digayakan ✅ Flowy & Heavy Kalau ada yg berminat.. jangan malu jangan segan.. PM saya atau whatssap ke no 0199980886 @ klik link http://www.wasap.my/60199980886 😘😘😘 #hijabista #hargamampumilik #mudahsenang #cantikbergaya #gayakeunggulan #hadiah #suamiisteri

DYXY🌸 DYXY Bc Cream RM 85 sahaja‼️💯🔥--Dapatkan #dyxybyjay sekar

DYXY🌸

  • 20.01.2018 16:33
  • 0

DYXY Bc Cream RM 85 sahaja‼️💯🔥 - - Dapatkan #dyxybyjay sekarang‼️ #hargamampumilik

Nur Adira | Vit Blossom C by Akma Abdullah | 🌸 Mencerahkan kulit muka dan bad

Nur Adira

  • 20.01.2018 16:32
  • 0

| Vit Blossom C by Akma Abdullah | 🌸 Mencerahkan kulit muka dan badan 🌸 Merawat jerawat, parut2 dan kulit kusam 🌸 Membuang toksin dalam badan 🌸 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus 🌸 Dari bahan2 yang selamat dan natural #BlossomC #byAkmaAbdullah #AkmaAbdullahBeaute #TeamAkmaAbdullah #Teamsendiri #SihatCantikLuaranDanDalaman #HargaMampuMilik #TsunamiAAB Whatsapp http://60164341162.wasap.my

MannMohd ❌Hai Guys😎😎 @raff.gadget nk buat live pukul 10.00 mlm nie so j

MannMohd

  • 20.01.2018 16:29
  • 0

❌Hai Guys😎😎 @raff.gadget nk buat live pukul 10.00 mlm nie so jom join live okay ,pemenang akan diumumkan dlm tu okay👌👌❌ . . . Assalam guys😀, ada sape2 tak yg nak beli handphone yg camera cantik, tapi xcukup bajet?? @raff.gadget ada cara utk menyelesaikannya dgn sebuah gadjet yg kecil tapi cameranya mmg padu gilerr😍😍 and cantik iaitu camera action cam EKEN, camera ni ada berbagai fungsi guys antaranya waterproof ,dpt connect kat phone korang and nak tahu lebih lanjut ,korang kena beli la 😂😂 ,pasal harga tu korang jgn risauu sbb harga tu mampu milik tauu, student pun boleh beli tauu sbb harga dia mmg murah gilerr...Jom dapatkan sekarang kat igshop @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget @raff.gadget . . #actioncammmgpadu #actioncantik #hargamampumilik #picmmglawa #alwayssupport #designmenarik #ekenh9rpadu #insyaallahdpt #barangoriginal #ekenh9rpadu #hargamampumilik #freegiftbersepah #alwayssupportyou @raff.gadget