hautebellajubah instagram photo

#

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 19.08.2018 14:13
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Rebecca dress sale now RM84 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 19.08.2018 13:09
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Sophia sale now RM120 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน.Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan ana

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 11:08
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน . Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan anak #kyliedresskids ni. Confirm meletop ootd kita nanti mama ๐Ÿ˜˜ โ€”โ€” Price: RM119 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน.Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan ana

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 11:08
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน . Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan anak #kyliedresskids ni. Confirm meletop ootd kita nanti mama ๐Ÿ˜˜ โ€”โ€” Price: RM119 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน.Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan ana

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 11:08
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน . Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan anak #kyliedresskids ni. Confirm meletop ootd kita nanti mama ๐Ÿ˜˜ โ€”โ€” Price: RM119 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน.Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan ana

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 11:08
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน . Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan anak #kyliedresskids ni. Confirm meletop ootd kita nanti mama ๐Ÿ˜˜ โ€”โ€” Price: RM119 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน.Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan ana

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 11:07
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS KIDS๐ŸŒน . Hi hots mama. Jom pakai sedondon dengan anak #kyliedresskids ni. Confirm meletop ootd kita nanti mama ๐Ÿ˜˜ โ€”โ€” Price: RM119 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 19.08.2018 09:58
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Sophia sale now RM120 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน.Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan bebera

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 08:55
  • 1

๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน . Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan beberapa element fabric yang sangat cantik, yang pastinya korang akan jatuh hati dengan potongan tarbahru dari Bella Ammara. Antara sebab utama korang wajib dapatkan #KylieDress ni Kak Belle datang kan sekali pair dengan anak. . Yeee batul tuuu,, design yang sama tapi untuk dua golongan, kanak-kanak dan dewasa. Jadi korang boleh lah pakai sedondon dengan anak korang, mesti nampak cute kannn bila ambil gambar nanti. โ€”โ€” Price: RM179 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน.Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan bebera

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 08:26
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน . Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan beberapa element fabric yang sangat cantik, yang pastinya korang akan jatuh hati dengan potongan tarbahru dari Bella Ammara. Antara sebab utama korang wajib dapatkan #KylieDress ni Kak Belle datang kan sekali pair dengan anak. . Yeee batul tuuu,, design yang sama tapi untuk dua golongan, kanak-kanak dan dewasa. Jadi korang boleh lah pakai sedondon dengan anak korang, mesti nampak cute kannn bila ambil gambar nanti. โ€”โ€” Price: RM179 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน.Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan bebera

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 08:26
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน . Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan beberapa element fabric yang sangat cantik, yang pastinya korang akan jatuh hati dengan potongan tarbahru dari Bella Ammara. Antara sebab utama korang wajib dapatkan #KylieDress ni Kak Belle datang kan sekali pair dengan anak. . Yeee batul tuuu,, design yang sama tapi untuk dua golongan, kanak-kanak dan dewasa. Jadi korang boleh lah pakai sedondon dengan anak korang, mesti nampak cute kannn bila ambil gambar nanti. โ€”โ€” Price: RM179 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน.Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan bebera

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 08:25
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน . Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan beberapa element fabric yang sangat cantik, yang pastinya korang akan jatuh hati dengan potongan tarbahru dari Bella Ammara. Antara sebab utama korang wajib dapatkan #KylieDress ni Kak Belle datang kan sekali pair dengan anak. . Yeee batul tuuu,, design yang sama tapi untuk dua golongan, kanak-kanak dan dewasa. Jadi korang boleh lah pakai sedondon dengan anak korang, mesti nampak cute kannn bila ambil gambar nanti. โ€”โ€” Price: RM179 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน.Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan bebera

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 08:23
  • 0

๐ŸŒนKYLIE DRESS๐ŸŒน . Kombinasi yang terbaik dengan menggunakan beberapa element fabric yang sangat cantik, yang pastinya korang akan jatuh hati dengan potongan tarbahru dari Bella Ammara. Antara sebab utama korang wajib dapatkan #KylieDress ni Kak Belle datang kan sekali pair dengan anak. . Yeee batul tuuu,, design yang sama tapi untuk dua golongan, kanak-kanak dan dewasa. Jadi korang boleh lah pakai sedondon dengan anak korang, mesti nampak cute kannn bila ambil gambar nanti. โ€”โ€” Price: RM179 exclude post. Colour: Dusty Pink, Dusty Salmon, Emerald Green, Navy Blue, Pastel Aqua. โ€”โ€” -Dress design with scallop prada lace and soft net -BA satin, prada lace and soft net -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 19.08.2018 06:07
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Sophia sale now RM120 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sanga

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 03:21
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurungkids ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sanga

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 03:21
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurungkids ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sanga

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 03:21
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurungkids ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sanga

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 19.08.2018 03:20
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG KIDS๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurungkids ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 17:37
  • 1

๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurung ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 17:37
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurung ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 17:37
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurung ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน.Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 17:35
  • 0

๐ŸŒนSTILLA KURUNG๐ŸŒน . Nak baju kurung yang simple, simple sangat lah pulak, kalau yang ada detailing. Sarat sangat pulak dah macam pengantin jadinya. Aduiii memang susah kan nak cari baju yang sesuai!! . Kak Belle tahu ramai jee yang suka pakai baju kurung yang simple tanpa apa-apa detailing. #StillaKurung ni adalah pilihan terbaik. โ€”โ€” Price: RM149 exclude post. Colour: Creamy Latte, Dark Grey, Guava Pink, Electric Blue โ€”โ€” Top -Kurung Modern Cutting -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -Ba plate -BA Satin . Bottom - Tutu skirt - Lined -Side zip and hook fastening -BA satin with soft net -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BajuNikah #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #BukanCintaKristal #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 18.08.2018 13:08
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA ๐ŸŽŠBaimonds Kurung๐ŸŽŠ.. โœจDesign: Kurung modern..โœจMaterial:

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA

  • 18.08.2018 12:47
  • 0

๐ŸŽŠBaimonds Kurung๐ŸŽŠ . . โœจDesign: Kurung modern . . โœจMaterial: Custom made luxury glitter cotton lycra โ€“Lightweight Flowing . . โœจDetailing: BA Plate . . โœจFeature: Breast Feeding and Wudhuโ€™ Friendly . . โœจColour: Black, Electric Blue, Royal purple, Fushia Pink, Salmon Peach, Light Grey, Apple Green . . Price: RM187 Haii jangn tngok harga tu tgk HARGA BARU NI HANYA RM 150 SAHAJA . . โœจProduct Care: Suitable for hand wash or dry cleaning. . . To order ๐Ÿ“ฒ013 516 0094 . . #baimondkurung #baimondkurung #baimondkurung #arissajubah #sophiajubah #royalbellajubah #chasiakurung #BAlover #bellaammara #bellaammara #bellaammara #bellaammaralover #bellaammaralover #bellaammarakualalumpur #bellaraya2018 #bellaammaradesign #designbajurayabellaammara #bellaammararaya2018 #jubahraya2018 #jubahcantikbellaammara #kurungbellaammara #tudungbellaammara #shawlbellaammara #Arabellajubah #arissajubah #kurunghautebella #jubahbiamonds #bajuraya2018 #baju2018 #bellaammara #bajulawa2018 #chasiakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #ramonakurung #sophiajubah #ramonakids

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA MARKDOWN PRICE________Pakai sama-sama dengan anak korang raya nanti,

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA

  • 18.08.2018 12:43
  • 1

MARKDOWN PRICE ________ Pakai sama-sama dengan anak korang raya nanti, mesti lagi onz kannn? Ramai tak yang suka pakai sedondon? ________ To order ๐Ÿ“ฒ013 516 0094 #kyliedress #kyliedress #kyliedress #tutukurung #bellaraya2018 #Bellaammarakualalumpur #bellaammara #bellaammara #BAlover #royalbellajubah #bellaammaradesign #designbajurayabellaammara #bellaammararaya2018 #jubahraya2018 #jubahcantikbellaammara #kurungbellaammara #tudungbellaammara #shawlbellaammara #Arabellajubah #arissajubah #kurunghautebella #jubahbiamonds #bajuraya2018 #baju2018 #bellaammara #bajulawa2018 #chasiakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #ramonakurung #sophiajubah #ramonakids

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 18.08.2018 07:54
  • 2

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:33
  • 1

๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue, Emerald Green, Dark Brown. โ€”โ€”- -Dress cutting with velvet stripe -Custom made velvet stripe with glitter -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:33
  • 0

๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue, Emerald Green, Dark Brown. โ€”โ€”- -Dress cutting with velvet stripe -Custom made velvet stripe with glitter -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:33
  • 0

๐ŸŒนCASANDRA DRESS๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Deep Blue, Emerald Green, Dark Brown. โ€”โ€”- -Dress cutting with velvet stripe -Custom made velvet stripe with glitter -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:30
  • 0

๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey, Dusty Salmon. โ€”โ€”- -Dress design with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:30
  • 0

๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey, Dusty Salmon. โ€”โ€”- -Dress design with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 06:30
  • 0

๐ŸŒนARIANNA DRESS๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Dusty Grey, Dusty Salmon. โ€”โ€”- -Dress design with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

PERSONAL SHOPPER BA GRAND LAUNCHING SALE !MURAH SANGAT DAH NI YA ALLAH! UNTUK KIRIMAN OR

PERSONAL SHOPPER BA

  • 18.08.2018 06:16
  • 1

GRAND LAUNCHING SALE ! MURAH SANGAT DAH NI YA ALLAH! UNTUK KIRIMAN ORDER BOLEH WASAP NAJWA ๐Ÿ˜Š . โœ” Postage RM8 SM/RM11 SS. โœ” Ada free gift untuk lucky customer! ๐Ÿ˜ โœ” Harga dah termasuk service cas. Wasap Najwa cepat! Stok sangatlah terhad ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ“ฒ 0134512434 ๐Ÿ“ฒ 0134512434 ๐Ÿ“ฒ 0134512434

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 18.08.2018 05:53
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA ๐Ÿ‘—Stilla Kurung ๐Ÿ‘—..โœ”Design:  Basic Kurung..โœ” TutuMateri

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA

  • 18.08.2018 05:42
  • 0

๐Ÿ‘—Stilla Kurung ๐Ÿ‘— . . โœ”Design: Basic Kurung . . โœ” TutuMaterial: BA satin with soft net . . โœ”Detailing: BA Plate Feature: Breast Feeding and Wudhu Friendly . . โœ”Colour: Guava Pink, Dark Grey, Electric Blue, Creamy Latte . . ๐Ÿ’ฐPrice: RM149 only๐Ÿ˜ฑ. . โœ”Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature . . To order ๐Ÿ“ฒ013 516 0094 . . #StillaKurung #BellaAmmara #tutukurung #bellaraya2018 #Bellaammarakualalumpur #bellaammara #bellaammara #BAlover #royalbellajubah #bellaammaradesign #designbajurayabellaammara #bellaammararaya2018 #jubahraya2018 #jubahcantikbellaammara #kurungbellaammara #tudungbellaammara #shawlbellaammara #Arabellajubah #arissajubah #kurunghautebella #jubahbiamonds #bajuraya2018 #baju2018 #bellaammara #bajulawa2018 #chasiakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #ramonakurung #sophiajubah #ramonakids

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink,

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 05:30
  • 0

๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink, Pastel Aqua, Black. โ€”โ€”- -A-cut jubah with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink,

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 05:30
  • 0

๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink, Pastel Aqua, Black. โ€”โ€”- -A-cut jubah with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน.Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink,

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 18.08.2018 05:29
  • 0

๐ŸŒนARISSA JUBAH๐ŸŒน . Price: RM259 exclude post. Colour: Baby Pink, Pastel Aqua, Black. โ€”โ€”- -A-cut jubah with custom made embellishment lace -Matte satin exclusive -Lightweight flowing -Round neckline -Long sleeve -Breastfeed-friendly -Wudhuโ€™ friendly -Hidden pocket -BA plate -Size XS-XXL -Model is wearing size XS -Model is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash. . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA Arabellajubah ๐Ÿ˜..Harga jatuh merudum hanya rm 84 sahaja ..Rugi

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA

  • 18.08.2018 04:33
  • 0

Arabellajubah ๐Ÿ˜ . . Harga jatuh merudum hanya rm 84 sahaja . . Rugi xgrab time sale ni ! ๐Ÿ™ˆ . . To order ๐Ÿ“ฒ013 516 0094 . . #Arabellajubah #Arabellajubah #Arabellajubah #BellaAmmara #Bellaammara #Bellaammarakualalumpur #Jubahcantik #Jubameletop #Jubahsatin #Jubahbellaammara #Jubahbellacantik #bellaammara #Arabellajubah #Arabellajubahcantik #Bajuraya2018 #bellaraya2018 #Bajucantik #bajuletop #Bajubellaammra #Kurungbellaammara #Bellaammararaya2018 #Bajutop2018 #Jubahbiamonds #arabellajubah #hautebellajubah #hautebellakurung #ladybellakurung #Bajurayabellaammara2018 #ArabellaJubah #BellaAmmara

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA NOW RELEASE________Menggunakan prada lace pada #KylieDress, bagi loo

BELLA AMMARA|BELLARAYA2018|BA

  • 18.08.2018 04:06
  • 0

NOW RELEASE ________ Menggunakan prada lace pada #KylieDress, bagi look rich dan berani pada pemakai. Sapa suka prada lace??? ________ #BAlovers boleh dapatkan detail berkenaan dengan #KylieDress #KylieDress . . To order ๐Ÿ“ฒ013 516 0094 . . #kyliedress #kyliedress #kyliedress #tutukurung #bellaraya2018 #Bellaammarakualalumpur #bellaammara #bellaammara #BAlover #royalbellajubah #bellaammaradesign #designbajurayabellaammara #bellaammararaya2018 #jubahraya2018 #jubahcantikbellaammara #kurungbellaammara #tudungbellaammara #shawlbellaammara #Arabellajubah #arissajubah #kurunghautebella #jubahbiamonds #bajuraya2018 #baju2018 #bellaammara #bajulawa2018 #chasiakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #ramonakurung #sophiajubah #ramonakids

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 18.08.2018 04:01
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 18:44
  • 2

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 18:35
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 18:33
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 17:59
  • 0

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 17:54
  • 0

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 17:50
  • 2

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 17:31
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BE-beYOUtiful by ieka Haute Bella Jubah. Design: A cut jubah with custom made embellishmen

BE-beYOUtiful by ieka

  • 17.08.2018 17:27
  • 0

Haute Bella Jubah . Design: A cut jubah with custom made embellishment rose lace Material: Exclusive Crepe โ€“ Lightweight Flowing Detailing: BA Plate Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhuโ€™ Friendly . Colour: Baby Cream, Baby Brown, Black Price: RM565โŒ RM349 (incl postage) โœ… . . Untuk pembelian klik link di bio profil ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #HauteBellaJubah #Jubah #BellaRaya2018 #BellaAmmara #malaysia #BellaAmmarabypsieka #bebeYOUtifulbyieka #teambyezura

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 16:06
  • 2

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 15:55
  • 0

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek __ * Service charge applied Jubah / Kurung : RM10/pc Shawl / Bawal / Inner : RM5/pc __ . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP #BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

OfficialPSBA | PSBellaAmmara Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

OfficialPSBA | PSBellaAmmara

  • 17.08.2018 15:53
  • 2

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Ira sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @ps.iramalek . Cepat whatsapp Ira !! #TeamAwesomeBASP โ €โ €#BASale #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Roy

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:18
  • 1

๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Royal Blue, Mauve. โ€”โ€”- Top -Kurung morden cutting with ruffle -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -BA plate -Royal Velvet Bottom -Mermaid cut skirt -Side zip and hook fastening -Royal velvet -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Roy

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:18
  • 2

๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Royal Blue, Mauve. โ€”โ€”- Top -Kurung morden cutting with ruffle -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -BA plate -Royal Velvet Bottom -Mermaid cut skirt -Side zip and hook fastening -Royal velvet -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Roy

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:18
  • 0

๐ŸŒนRAMONA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM159 exclude post. Colour: Pink, Royal Blue, Mauve. โ€”โ€”- Top -Kurung morden cutting with ruffle -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -BA plate -Royal Velvet Bottom -Mermaid cut skirt -Side zip and hook fastening -Royal velvet -Model wears an XS and is 154cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, G

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:05
  • 0

๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, Grey, Nude. โ€”โ€”- Top - Doll top cutting - Round neckline - Breast Feeding and Wudhuโ€™ Friendly - BA Plate - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters Bottom - Mermaid cut skirt - Side zip and hook fastening - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters - Model wears an S and is 160cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning and Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, G

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:05
  • 0

๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, Grey, Nude. โ€”โ€”- Top - Doll top cutting - Round neckline - Breast Feeding and Wudhuโ€™ Friendly - BA Plate - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters Bottom - Mermaid cut skirt - Side zip and hook fastening - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters - Model wears an S and is 160cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning and Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน ๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน.Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, G

TOP SELLER BELLA AMMARA ๐ŸŒน

  • 17.08.2018 15:04
  • 0

๐ŸŒนCHASIA KURUNG ๐ŸŒน . Price: RM199 exclude post. Colour: Maroon, Grey, Nude. โ€”โ€”- Top - Doll top cutting - Round neckline - Breast Feeding and Wudhuโ€™ Friendly - BA Plate - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters Bottom - Mermaid cut skirt - Side zip and hook fastening - Fully Lined - Custom made velvet stripe with glitters - Model wears an S and is 160cm tall Product Care: Suitable for hand wash or dry cleaning and Iron on medium temperature . Nak service cepat? Nak confirm dapat baju? DM/WHATSAPP CEPAT +60177383404 | www.wasap.my/+60177383404 โฃ๏ธ . . #BellaAmmara #Bellaammaralovers #Balovers #HauteBellaKurung #HauteBellaJubah #ChasiaKurung #RoyalBellaJubah #ArissaJubah #ArianaDress #CasandaraDress #RamonaKurung #BellaRayaCollection #BajuKurung #BajuDinner #BajuKurungModen #BellaRaya2018 #BajuKurungMurah #JubahMurah #DressMurah #BajuRaya #BATurns6 #BajuKahwin #bajutunang #bajubriedmaids #followforfollow #JanganBenciCintaku #likeforfollow #sayajualmurah #jubahcantik #dresscantik

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 13:44
  • 2

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Stilla Kurung new price RM149 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 12:59
  • 1

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Hari nie last ye ci

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 17.08.2018 09:39
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Hari nie last ye cik T amik order utk grand opening sales๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Payment haruslah di buat sblum pukul 4 hari ini๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Hari nie last ye ci

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 17.08.2018 09:38
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Hari nie last ye cik T amik order utk grand opening sales๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Payment haruslah di buat sblum pukul 4 hari ini๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 09:34
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 08:46
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 07:58
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 07:45
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 07:18
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ Baimond Kurung sale now RM150 shj ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #baimondkurung #bajukurungcikgu #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 07:12
  • 3

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 05:37
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 05:16
  • 3

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 17.08.2018 04:31
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Cik T masih dibuka open oder sampai pkul 12 tngah hari ini sahaja dan payment harus lah di buat sebelum 12 tngah hri ini ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 04:31
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 17.08.2018 04:30
  • 0

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Cik T masih dibuka open oder sampai pkul 12 tngah hari ini sahaja dan payment harus lah di buat sebelum 12 tngah hri ini ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 17.08.2018 04:29
  • 0

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Cik T masih dibuka open oder sampai pkul 12 tngah hari ini sahaja dan payment harus lah di buat sebelum 12 tngah hri ini ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 17.08.2018 04:03
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP AGENT OF BELLA AMMARA Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle..Siapa nak oder what

TOP AGENT OF BELLA AMMARA

  • 16.08.2018 19:09
  • 1

Grand Launching Sale Bella Ammara | SugarBelle . . Siapa nak oder whatsapp Cik T sekarang open oder sampai pkul 11.59pm nie sahaja ok ? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Klik link dekat bio @dropship.ciksiti . Cepat whatsapp cikT !!โ €โ € #galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers #BAimondsScarf

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER .๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰

BELLA AMMARA PERSONAL SHOPPER

  • 16.08.2018 16:30
  • 0

. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Grand launching sale ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Sale BA datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‰ open for order Now limited stock first come first serve basis ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . WHATSAPP 013.408.3943 . . Pertanyaan atau order bole dm or whatsapp sis atau click direct whatsapp link Di bio IG sis @ps.rinna_bellaammara ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #bellaammara #saleba #basale #sale #officialpsba #sophiajubah #bbelleinstantshawl #hautebellajubah #hautebellakurung #arianadress #arissajubah #nealydiajubah #bazaarpaknil #bazaaronline #liker #like4like #trustedps #jubahraya #bajuraya #sayajual #Arabellajubah #rebeccadress #casandradress

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara..

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA

  • 14.08.2018 11:48
  • 0

Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara...sempena penghabisan stok.Dapatkan segera,sementara stok masih ade.. stok sgt2 limited..Jom wasap eyra skrg..postage percuma semenanjung dan Sabah sarawakโ˜บ -wasap 019-2037752 #bellaammara #bellaammaraclearancesale #hautebellajubah

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara..

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA

  • 14.08.2018 11:47
  • 0

Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara...sempena penghabisan stok.Dapatkan segera,sementara stok masih ade.. stok sgt2 limited..Jom wasap eyra skrg..postage percuma semenanjung dan Sabah sarawakโ˜บ -wasap 019-2037752 #bellaammara #bellaammaraclearancesale #hautebellajubah

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara..

TOP DISTRIBUTOR BELLA AMMARA

  • 14.08.2018 11:46
  • 0

Berita baik utk semua..Sales besar besaran Koleksi Raya Bella Ammara...sempena penghabisan stok.Dapatkan segera,sementara stok masih ade.. stok sgt2 limited..Jom wasap eyra skrg..postage percuma semenanjung dan Sabah sarawakโ˜บ -wasap 019-2037752 #bellaammara #bellaammaraclearancesale #hautebellajubah