igersmalaya instagram photo

#

NORA ESSENTIAL OFFICIAL FEEDBACK ! Alhamdulillah Customer berpuas hati dengan PERFUME MULUT in

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 19:07
  • 0

FEEDBACK ! Alhamdulillah Customer berpuas hati dengan PERFUME MULUT ini. Terbukti BERKESAN ! . Jom order sekarang! Anda tak layak dipinggirkan akibat nafas anda berbau ! . . 💕 PUNCA NAFAS BERBAU 💕 . ✔️ Merokok ✔️ Kaffein ✔ Karies ✔️ Makanan berempah ✔️ Tonsil & Resdung . ✔️ Tidak berus lidah ✔️ Gigi berlubang ✔ Gusi berdarah ✔️ Pembuangan tidak lancar ✔️ Ulser & Penyakit dalaman . Hanya Spray Beberapa Kali Noraessential ke dalam mulut, masalah SETTLE ! . JIMAT! 30ML TAHAN SEHINGGA 3/4BULAN . HANYA RM85.00 **add pos RM8(sem), RM12(ss) . WHATSAPP 013-4344208 @ tekan link di bio lebih mudah😉 . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

NORA ESSENTIAL OFFICIAL FEEDBACK ! Alhamdulillah Customer berpuas hati dengan PERFUME MULUT in

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 19:05
  • 0

FEEDBACK ! Alhamdulillah Customer berpuas hati dengan PERFUME MULUT ini. Terbukti BERKESAN ! . Jom order sekarang! Anda tak layak dipinggirkan akibat nafas anda berbau ! . . 💕 PUNCA NAFAS BERBAU 💕 . ✔️ Merokok ✔️ Kaffein ✔ Karies ✔️ Makanan berempah ✔️ Tonsil & Resdung . ✔️ Tidak berus lidah ✔️ Gigi berlubang ✔ Gusi berdarah ✔️ Pembuangan tidak lancar ✔️ Ulser & Penyakit dalaman . Hanya Spray Beberapa Kali Noraessential ke dalam mulut, masalah SETTLE ! . JIMAT! 30ML TAHAN SEHINGGA 3/4BULAN . HANYA RM85.00 **add pos RM8(sem), RM12(ss) . WHATSAPP 013-4344208 @ tekan link di bio lebih mudah😉 . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 19:02
  • 0

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh, hubungan jadi hambar. . . Ini semuanya berpunca dari mulut berbau ! . . Tapiiiii jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT. . . Apa dia ? . . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . 📌JIMAT! Sebotol 30ML, tahan 3/4 BULAN penggunaan, dengan 400KALI semburan. . . HARGA : RM90 (sm), RM95 (ss) **include postage** . . . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

NUR LIYANA road to convo 💐....#igersmalaysia #igersmalaya #weareunikl #un

NUR LIYANA

  • 20.10.2017 19:01
  • 0

road to convo 💐 . . . . #igersmalaysia #igersmalaya #weareunikl #uniklnproud #uniklconvo2017 #preconvo

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 19:00
  • 0

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh, hubungan jadi hambar. . . Ini semuanya berpunca dari mulut berbau ! . . Tapiiiii jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT. . . Apa dia ? . . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . 📌JIMAT! Sebotol 30ML, tahan 3/4 BULAN penggunaan, dengan 400KALI semburan. . . HARGA : RM90 (sm), RM95 (ss) **include postage** . . . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 18:59
  • 2

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh, hubungan jadi hambar. . . Ini semuanya berpunca dari mulut berbau ! . . Tapiiiii jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT. . . Apa dia ? . . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . 📌JIMAT! Sebotol 30ML, tahan 3/4 BULAN penggunaan, dengan 400KALI semburan. . . HARGA : RM90 (sm), RM95 (ss) **include postage** . . . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

ı Muhammad R ı 2 3 : 3 5 _

ı Muhammad R ı

  • 20.10.2017 18:41
  • 2

2 3 : 3 5 _ "Jangan pernah menyesal kerana mempunyai hati yang baik. Kau mungkin selalu dikecewakan. Tetapi percaya lah, akhirnya kau pasti akan menang." _ #photography #photographer #photooftheday #photoshoot #girl #nature #beauty #forest #future #travel #travelblogger #adventure #naturephotography #jetakshoot #remajagrapher #ikutcarakita #igers #igermalaysia #kakishoot #wow_men #igfeedsmenarik_ #shootxupload #gallery #gallery_ajm #igersmalaya #kisahremaja #galeri_darahmuda #thesmartcollab #anakmudajohor #ootd

TRUSTED SELLER PERHATIAN! Meh pakat2 follow ig ni. Iphone 4 sampai 7 | Pomade | Casin

TRUSTED SELLER

  • 20.10.2017 18:39
  • 0

PERHATIAN! Meh pakat2 follow ig ni. Iphone 4 sampai 7 | Pomade | Casing mcm2 ada! Rugi lah kalau tk follow. Cepat2 follow. Ajak sekali kenalan2 follow ig ni. Memang awesome! . . #igers #igersmalaysia #igersmalaya #murah #pomade #iphone #iphoneonly

Khairul Fahmi Bride to be👰🏻

Khairul Fahmi

  • 20.10.2017 18:17
  • 2

Bride to be👰🏻

Khairul Fahmi Bride to be👰🏻

Khairul Fahmi

  • 20.10.2017 18:16
  • 2

Bride to be👰🏻

Khudri Omar Tasik Temoh (Temoh Amanjaya) #throwback #tasik#nature #happy #fam

Khudri Omar

  • 20.10.2017 18:14
  • 0

Tasik Temoh (Temoh Amanjaya) #throwback #tasik #nature #happy #family #instagood #instagram #insta #instafamous #instaphoto #photoshot #followme #visitmyig #igers #igersmalaya

Khudri Omar Makco Timah, Bakal Mak Mertua Awak Kot😂#mother #throwback #tasi

Khudri Omar

  • 20.10.2017 18:12
  • 0

Makco Timah, Bakal Mak Mertua Awak Kot😂 #mother #throwback #tasik #nature #happy #family #instagood #instagram #insta #instafamous #instaphoto #photoshot #followme #visitmyig #igers #igersmalaya

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan kons

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI

  • 20.10.2017 18:12
  • 1

Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

HN.13 One step closer to the end. . . .#lensasiproject #tonechasermy #rftp

HN.13

  • 20.10.2017 18:06
  • 2

One step closer to the end. . . . #lensasiproject #tonechasermy #rftp #nikonmalaysia #mkexplore #streetdreamsmag #createexploretakeover #streetphotography #streetlife #streetleaks #visualheists #exploretocreate #vscocam #thecreatorclass #aov #visualprovider #artventurers #uemytakeover #igersmalaya #agameoftones #fatalframes #streetmagazine #postthepeople #1sstinstinct #streetmalaysia#lightroom5

Khairul Fahmi Bride to be👰🏻

Khairul Fahmi

  • 20.10.2017 18:03
  • 2

Bride to be👰🏻

Muhdaizat👈✌ _peace 👻 .#borneo #kinabalupark #labanrata #kinabalutrek #amazi

Muhdaizat👈✌

  • 20.10.2017 17:58
  • 3

_ peace 👻 . #borneo #kinabalupark #labanrata #kinabalutrek #amazingborneo #sabah #exploresabah #mountkinabalu #southeastasia #visitmalaysia2017 #kolumpo_igers #igersmalaya #igersselangor #igerskolumpo #ig_malaysia_

tinggi Awakkk ! Iyaaawakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI ,Awak yg terseksa

tinggi

  • 20.10.2017 17:57
  • 1

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . Chat ---> 📲 Whatsapp : +60165031826 📲 Wechat : kedaiubatherbal . Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia #kamibencipenipuonline

Son of Mr & Mrs Haas . Mungkin hidup kau hanya tahu copy paste,Lagi gah saat kau acah high

Son of Mr & Mrs Haas

  • 20.10.2017 17:53
  • 0

. Mungkin hidup kau hanya tahu copy paste, Lagi gah saat kau acah high taste, Sedar diri bahawa mencari yg sempurna perlu bebanan, Bukan makan santai harta dari orng bawahan. . #ygpentingnganga #ygpentingpeace #syipetituKoi #hitamItuKoi #todaypunyecitaa #kptmkb #buahHatisidia #n4qhaa5 #4miraT4l1b #lokal #lokalah #igersmalaya #igermalaysia #me #happyday #tbt #picoftheday #instagood

Cantik Luar Cantik Dalam ‼️Tahukah anda⁉️

Cantik Luar Cantik Dalam

  • 20.10.2017 17:48
  • 0

‼️Tahukah anda⁉️ "Semasa mengandung, perubahan fizikal yang berlaku adalah untuk menampung keperluan bayi yang sedang membesar di dalam rahim dan juga kerana perubahan hormon. Menurut kajian, wanita selepas bersalin akan mengalami perubahan fizikal. Berbengkung akan membantu keadaan fizikal tubuh agar rapat dan kembali seperti sebelum mengandung." 💥Kebaikan berbengkung💥 ✅Mengembalikan bentuk tubuh badan asal dan membantu mengempiskan perut selepas bersalin ✅Mempercepatkan proses pengecutan rahim Mengelakkan rasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin ✅Memberi sokongan pada perut apabila bergerak dan mengawal pergerakan supaya bergerak dengan kadar yang perlahan ✅Membantu proses penyusuan kerana postur badan yang baik ketika berbengkung melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal ✅memecahkan lemak dan selulit ✅mencegah dari makan berlebihan merapatkan vagina yang telah regang dan longgar 💥Kesan tidak berbengkung 💥 ✅Perut menjadi buncit, menggeleber dan susah untuk kempis kembali ✅Senang rasa lenguh badan ✅Sukar untuk mengembalikan saiz punggung kepada keadaan asal Dapat disimpulkan disini bahawa berbengkung ketika berpantang dapat membantu menyelesaikan masalah yang mungkin akan timbul. Disiplinkan diri untuk berpantang sejak dari anak pertama lagi. Kecantikan luaran dan dalaman seharusnya tidak boleh diambil mudah biarpun sudah mempunyai ramai anak. . haaaa pakai korset jaa membantu membentukkan badan dengan cepat n mudah 😉 . 💯% ORIGINAL !! 💯% ORIGINAL !! 💯% ORIGINAL !! 💯% ORIGINAL !! . saizzz sehingga 6 XL !! . harga termasuk postage + free gift! . pm 011-15786381😊 . #jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #onlineshopper #raya #ramping #breastpumpmalaysia #cheap #photo #photography #jomkahwin #tunang #jamu #jamutunteja

Afiqah Hanapi I went to Pekan Kuala Nerang this evening. Tengah tunggu my brother so

Afiqah Hanapi

  • 20.10.2017 17:40
  • 4

I went to Pekan Kuala Nerang this evening. Tengah tunggu my brother so snap je lah buat hilang bosan. Itu pon senget. . . . #vsco #vscocam #artofvisuals #igersmalaya #ikutcarakita #lifestyle #statigram #liveauthentic #instadaily #kinfolk #liveunscripted #visual_gang #lightroom #visualsoflife #simplicity #streetstyle #createexplore #exklusive_shots #streetmobs #landscapephotography #createcommune #streetfeat #streetphotography #igers #architecturalphotography #hypebeast #urbanandstreet #illgrammers #agameoftones #stevoxmag

nazirul syazani shamsudin Bedtime #lokallense #dindazphoto #melaka #malaysia

nazirul syazani shamsudin

  • 20.10.2017 17:36
  • 1

Bedtime #lokallense #dindazphoto #melaka #malaysia

👤➡Alias   🇲🇾 •.Terasa Lega Cikit ...#potretsociety #potretsociety_20kffa #wo

👤➡Alias 🇲🇾

  • 20.10.2017 17:36
  • 4

• . Terasa Lega Cikit ... #potretsociety #potretsociety_20kffa #womenportrait #womenfeatured #urbanphotography #urbanromantix #ikutcarakita

TAMBAH TINGGI MASA 10 DAYS Awakkk ! Iyaaawakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI ,Awak yg terseksa

TAMBAH TINGGI MASA 10 DAYS

  • 20.10.2017 17:34
  • 3

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . . . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . 📞 WASSAP : +6014-980 9520 📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia @johorbahru @johor @kedah @kelantan @meleka @negerisembiln @pahang @perak @perlis @pinang @selangor @terengganu @putrajaya @sabah @sarawak @labuan @puchong @klang @kualarompin @kajang

⌚️Kedai Jam OHBRANDED™ 🆕G-SHOCK PEGLEG COPY 1:1.☑Material : Rubber Strap☑High Quali

⌚️Kedai Jam OHBRANDED™

  • 20.10.2017 17:32
  • 1

🆕G-SHOCK PEGLEG COPY 1:1 . ☑Material : Rubber Strap ☑High Quality Gred 3A ☑️Cermin kaca ☑Copy original ☑Function mcm ori ☑️Flash alert alarm function ☑️Free tin box, outerbox, manual book and paperbag . Special OFFER : RM140 Sahaja Free Postage | Fullset . ☎️Whatsapp : 012-902 5451

Nas || 20 || USIM Ada orang kata kite hensem.•••#ootd #usim #usimians #fsu #ig

Nas || 20 || USIM

  • 20.10.2017 17:32
  • 0

Ada orang kata kite hensem. • • • #ootd #usim #usimians #fsu #igersmalaya #igerstona #igersmelaka #igerslife #ikutcarakita #tone_series #lightroom #themalaya_ig #ig_malaysia_ #cunbruh #galeri_serabut #gambar_koyak #gambar_buruk #creative_bwcphotography #sunset #warung_gambar #the_artventurers #igerskundang #youngtalentgraphy #igfeedsmenarik_ #thesmart_igers

idhamismas Detach from what destroys you.

idhamismas

  • 20.10.2017 17:29
  • 2

Detach from what destroys you.

TAMBAH TINGGI MASA 10 DAYS Awakkk ! Iyaaawakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI ,Awak yg terseksa

TAMBAH TINGGI MASA 10 DAYS

  • 20.10.2017 17:28
  • 1

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . . . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . 📞 WASSAP : +6014-980 9520 📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia @johorbahru @johor @kedah @kelantan @meleka @negerisembiln @pahang @perak @perlis @pinang @selangor @terengganu @putrajaya @sabah @sarawak @labuan @puchong @klang @kualarompin @kajang

luq hpdfg Shine bright like a diamond.#hpdfg #takethemoment #onestepahead #080

luq hpdfg

  • 20.10.2017 17:27
  • 0

Shine bright like a diamond. #hpdfg #takethemoment #onestepahead #08000 #themalaya_ig #lensamy #igerskedah #igers #igerfeedsmenarik_ #igersmalaya #ikutcarakita #photography #ttfga #igersmalaysia #monochrome #my_genggua #canon #canonmalaysia #brocuba #geng_tembelang #vsco #vscocam #vscophile #kamibencipenipuonline #kamitakramai #moodygrams #canonphotography

fatinnrshahira Dah.. balik, ramai tunggu key chain tu#vscocam #endofholiday #cuticu

fatinnrshahira

  • 20.10.2017 17:25
  • 0

Dah.. balik, ramai tunggu key chain tu #vscocam #endofholiday #cuticutimalaysia #tripbujang2017 #igersmalaya #sweetescape #shortgateaway #langkawi

Makcik Kantin Pretty 🎀 • 20/10/2017 •.Aku simpul mati kekecewaan ini, demi membuka sen

Makcik Kantin Pretty 🎀

  • 20.10.2017 17:20
  • 9

• 20/10/2017 • . Aku simpul mati kekecewaan ini, demi membuka senyum dibibirmu. . . Lantas mengapa kau lerai air mata ini, dan menyisihnya dari kalbu, . . Aku yang terluka demi bahagiamu. . Photo & caption @themckp Telegram.me/RomanaPicisan . . #alhamdulillah #syukur #quotebymckp #wildlife #romanapicisan #thepuisidaie #thedaiegraphy #igersmalaya #igerspenang #igerspenangites #igersganu #igersbesut #ig_malaysia_ #instagram #photography #ikutcarakita #foundlost #hasil_kita #kawaninstagram #lokallense #lensamuslim #vsco #vscocam #vsart_my #balkan_hdr #top_hdr_photo #hdrphotography #my_genggua #mckpicture #makcikkantinpretty

Abang Kuat Membebel 👦 Ringkas tapi penuh makna..betol tak gais.. .Tag rakan  korang ..

Abang Kuat Membebel 👦

  • 20.10.2017 17:19
  • 2

Ringkas tapi penuh makna..betol tak gais.. . Tag rakan korang . . 👻 Jom follow @abang.bebel @ayah.pesan . . #igersmalaya #ayahpesan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

NUMERO UNO MY Item: Okay boring kemeja. Ni ade VANS 50/50 poly-cotton mmg sedap paka

NUMERO UNO MY

  • 20.10.2017 17:13
  • 0

Item: Okay boring kemeja. Ni ade VANS 50/50 poly-cotton mmg sedap pakai tambah2 wat skate treflip front feeble confirm. Status: Used Condition: 9/10 Size: L Pit: 20" Length: 26" Price: MYR35.00 shipped/add MYR5.00 for Sabah & Sarawak Whatsapp: +6013-6284584 COD: Pasar Karat / Sunday only #numerounomy #bundlemalaysia #prelove #used #kakibundle #sayajual #sayajualbundle #bundlemurah #bazarena #shahalam #pasarkarat #igers #igersmalaya #igersmalaysia #brandedbundle #bundlekl #bundleshahalam #bundleselangor #boyfriendshirtmalaysia #duniabundlemalaya #skatemalaysia

Fayed Sapelah nak sambut durian... From: @shutterexplore Picture: @charlott

Fayed

  • 20.10.2017 17:12
  • 1

Sapelah nak sambut durian... From: @shutterexplore Picture: @charlottelittlewolf Thanks Support ☺️👌🏻 #quotes #quotestagram #quotestags #atukpesan #nakbebel #naksentap #streetphotography #igersmalaysia #igersmalaya #streetmagazine #viners #lawak #lawakhambar #vscomalaysia #vsocam #picsart

Noorhadila Abd Wahid I cant think of any caption. #vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscob

Noorhadila Abd Wahid

  • 20.10.2017 17:11
  • 1

I cant think of any caption. #vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscobeau #vscogood #vscophoto #vscophile #vscodaily #vscofeature #vscoedit #vscoonly #iger #igers #ig_mood #igdaily #igaddict #igersoftheday #IGERSMALAYA #igersmalaysia #iphone #iphoneography #malaysia #photooftheday

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838D

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah

  • 20.10.2017 17:09
  • 0

Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838 Dapatkan penjimatan pakej combo melalui aplikasi Shopee. Info lanjut di FB page HARUMAN TERAPI AURA SYAR'IYYAH. #PerfumesEnergyAlQuran #rawatan #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #dakwah #kl #murah #kaabah #bajuanak #zikir #selawat #promosi #jual #ruqyah #jualanmurah #sayajualmurah #sayajual #malaysiaonlineshop #jamtanganmurah #sayajualonline #igersmalaysia #syifa #onlineshopmalaysia #malaysia #igersmalaya #harumanterapiaurasyariyyah #terlajaklaris #iklaninstagram #shopeemy

Noorhadila Abd Wahid The sky is the reason.#vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscobeau #vs

Noorhadila Abd Wahid

  • 20.10.2017 17:09
  • 0

The sky is the reason. #vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscobeau #vscogood #vscophoto #vscophile #vscodaily #vscofeature #vscoedit #vscoonly #iger #igers #ig_mood #igdaily #igaddict #igersoftheday #IGERSMALAYA #igersmalaysia #iphone #iphoneography #malaysia #photooftheday

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838D

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah

  • 20.10.2017 17:09
  • 1

Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838 Dapatkan penjimatan pakej combo melalui aplikasi Shopee. Info lanjut di FB page HARUMAN TERAPI AURA SYAR'IYYAH. #PerfumesEnergyAlQuran #rawatan #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #dakwah #kl #murah #kaabah #bajuanak #zikir #selawat #promosi #jual #ruqyah #jualanmurah #sayajualmurah #sayajual #malaysiaonlineshop #jamtanganmurah #sayajualonline #igersmalaysia #syifa #onlineshopmalaysia #malaysia #igersmalaya #harumanterapiaurasyariyyah #terlajaklaris #iklaninstagram #shopeemy

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838D

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah

  • 20.10.2017 17:09
  • 0

Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838 Dapatkan penjimatan pakej combo melalui aplikasi Shopee. Info lanjut di FB page HARUMAN TERAPI AURA SYAR'IYYAH. #PerfumesEnergyAlQuran #rawatan #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #dakwah #kl #murah #kaabah #bajuanak #zikir #selawat #promosi #jual #ruqyah #jualanmurah #sayajualmurah #sayajual #malaysiaonlineshop #jamtanganmurah #sayajualonline #igersmalaysia #syifa #onlineshopmalaysia #malaysia #igersmalaya #harumanterapiaurasyariyyah #terlajaklaris #iklaninstagram #shopeemy

Visithra Manikam #kohtao #visthai #thailand #sunsetsDear koh Tao What are you tryin

Visithra Manikam

  • 20.10.2017 17:08
  • 2

#kohtao #visthai #thailand #sunsets Dear koh Tao What are you trying to do to me, man? Are you trying to kill me daily with these spectacular amazing sunsets and bind me to you forever that I never leave? As tempting as that sounds, I know people who would protest. But seriously I already love you a lot you know? Ps: don't stop the daily fireworks, make me miss you more so I come here again soon. #sunset #thaistagram #igersthailand #igersthai #instathai #thai #igersmalaysia #igersmalaya #ig_malaysia_ #ig_malaysia #malaysia #igersmy #igasia #igersasia #ig_asia #travelasia #asiavibes #potdmalaysia #sonyimages #a6000 #a6000sony #sonymalaysia #sonythailand #sonythai

Noorhadila Abd Wahid 👾#vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscobeau #vscogood #vscophoto

Noorhadila Abd Wahid

  • 20.10.2017 17:08
  • 3

👾 #vsco #vscocam #vscoism #vsco_hub #vscobeau #vscogood #vscophoto #vscophile #vscodaily #vscofeature #vscoedit #vscoonly #iger #igers #ig_mood #igdaily #igaddict #igersoftheday #IGERSMALAYA #igersmalaysia #iphone #iphoneography #malaysia #photooftheday

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838D

Haruman Terapi Aura Syar'iyyah

  • 20.10.2017 17:08
  • 0

Kit rawatan, benteng & rawatan energy Al Quran. wasap.my/60133804838 Dapatkan penjimatan pakej combo melalui aplikasi Shopee. Info lanjut di FB page HARUMAN TERAPI AURA SYAR'IYYAH. #PerfumesEnergyAlQuran #rawatan #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #dakwah #kl #murah #kaabah #bajuanak #zikir #selawat #promosi #jual #ruqyah #jualanmurah #sayajualmurah #sayajual #malaysiaonlineshop #jamtanganmurah #sayajualonline #igersmalaysia #syifa #onlineshopmalaysia #malaysia #igersmalaya #harumanterapiaurasyariyyah #terlajaklaris #iklaninstagram #shopeemy

SYED MOHD HAFEEZ Beautiful Malaysia#nature #naturephotography #lanscape #drone #drone

SYED MOHD HAFEEZ

  • 20.10.2017 17:08
  • 2

Beautiful Malaysia #nature #naturephotography #lanscape #drone #dronestagram #dji #djiphantom4pro #djimalaysia #photooftheday #instagood #instamood #igers #igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #pahang #malaysia #visitmalaysia #tourismmalaysia #visitpahang #tourismpahang #panoramicpahang #visitpahang2017

Visithra Manikam #kohtao #visthai #thailand #sunsetsDear koh Tao What are you tryin

Visithra Manikam

  • 20.10.2017 17:06
  • 0

#kohtao #visthai #thailand #sunsets Dear koh Tao What are you trying to do to me, man? Are you trying to kill me daily with these spectacular amazing sunsets and bind me to you forever that I never leave? As tempting as that sounds, I know people who would protest. But seriously I already love you a lot you know? Ps: don't stop the daily fireworks, make me miss you more so I come here again soon. #sunset #thaistagram #igersthailand #igersthai #instathai #thai #igersmalaysia #igersmalaya #ig_malaysia_ #ig_malaysia #malaysia #igersmy #igasia #igersasia #ig_asia #travelasia #asiavibes #potdmalaysia #sonyimages #a6000 #a6000sony #sonymalaysia #sonythailand #sonythai

 THE FAMOUS MINI SKIRT 🌸-- •Code: Offwhite-•Material: High q

  • 20.10.2017 17:06
  • 0

THE FAMOUS MINI SKIRT 🌸 - - •Code: Offwhite - •Material: High quality lycra plain (TAK MELEKAP) •Harga: RM20 (EXC POSTAGE) - •Ukuran: -Labuh 18" -Bukaan 48" -Pinggang 24-36" (fully getah) -Pinggul : muat max 50" - •Saiz: Freesize (muat XS-XL) - •Ada belahan di kedua-dua sisi (bahagian bawah) - •Postage: RM8 (SM) // RM12 (SS) - - - 👉Nak order? 👉Jom Whatsapp CikQ : 012-2637556 . . - - - - - - - - - #tutorialbawal #tutorialshawl #bawalmurah #bawalexclusive #bawalchiffon #bawalchiffonprinted #bawalcrepe  #squareshawl #titiancinta #mencintaimumrphotographer #tudungmurah #instantshawl #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #igersmalaysia #igersmalaya #instagram #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawlkeknis #shawlcantik #satinshawl #instantshawl #extenderskirt #extenderskirtmuslimah

FACESYOK Korang rasa mcm tu tak? 😅Tag member korang#facesyok..Follow @f

FACESYOK

  • 20.10.2017 17:03
  • 42

Korang rasa mcm tu tak? 😅 Tag member korang #facesyok . . Follow @facesyok . . #facebook #igersmalaya #lawak #malaysia #instaquote #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta

SNAPSYOK Setia tu penting 💖Tag pasangan korang#snapsyok..Follow @snapsy

SNAPSYOK

  • 20.10.2017 17:02
  • 5

Setia tu penting 💖 Tag pasangan korang #snapsyok . . Follow @snapsyok . . #snapchat #igersmalaya #lawak #malaysia #instaquote #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta

Visithra Manikam #kohtao #visthai #thailand #sunsetsDear koh Tao What are you tryin

Visithra Manikam

  • 20.10.2017 17:00
  • 0

#kohtao #visthai #thailand #sunsets Dear koh Tao What are you trying to do to me, man? Are you trying to kill me daily with these spectacular amazing sunsets and bind me to you forever that I never leave? As tempting as that sounds, I know people who would protest. But seriously I already love you a lot you know? Ps: don't stop the daily fireworks, make me miss you more so I come here again soon. #sunset #thaistagram #igersthailand #igersthai #instathai #thai #igersmalaysia #igersmalaya #ig_malaysia_ #ig_malaysia #malaysia #igersmy #igasia #igersasia #ig_asia #travelasia #asiavibes #potdmalaysia #sonyimages #a6000 #a6000sony #sonymalaysia #sonythailand #sonythai

NUMERO UNO MY Item: Buttondown POLO RALPH LAUREN pon ade bohh.. Kalo minat dengan pa

NUMERO UNO MY

  • 20.10.2017 17:00
  • 4

Item: Buttondown POLO RALPH LAUREN pon ade bohh.. Kalo minat dengan pantas wassap kawe. Status: Deadstock Condition: Unworn Size: S (Classic Fit) Pit: 20.5" Length: 28" Price: MYR50.00 shipped/add MYR5.00 for Sabah & Sarawak Whatsapp: +6013-6284584 COD: Pasar Karat / Sunday only #numerounomy #bundlemalaysia #prelove #used #kakibundle #sayajual #sayajualbundle #bundlemurah #bazarena #shahalam #pasarkarat #igers #igersmalaya #igersmalaysia #brandedbundle #bundlekl #bundleshahalam #bundleselangor #boyfriendshirtmalaysia #duniabundlemalaya #stussy #ralphlaurenmalaysia

I  N  G Face your fears and wipe your tears.••••••••

I N G

  • 20.10.2017 17:00
  • 5

Face your fears and wipe your tears. • • • • • • • • • • • • • •• #womenmagz #womeninframe #womenact #ladyinsquare #womanportrait #postthepeople #streetstyle #jj_portraits #portraitpage #portraitmood #rsa_portrait #rsa_ladies #global_portraits #makeportraitsmag #igpodium_portraits #theportraitpr0ject #portraits_life #portrait_perfection #majestic_people #discover_portrait #portraitgames #portrait_vision #greatergriters #portraitfolk #moodyports #pursuitofportraits #earth_portraits #discoverportrait #makeportrait

Poetry Islamic Group *Sabar*.Biar mereka mengata,Kita tetap menjaga hati dan bicara,Sab

Poetry Islamic Group

  • 20.10.2017 16:58
  • 0

*Sabar* . Biar mereka mengata, Kita tetap menjaga hati dan bicara, Sabar itu satu keimanan juga, Melontar kata yang baik saja. . Ukirlah senyuman, Balaskan dengan kebaikan, Walau hati ada kesan keparutan, Sabar bisa memberi kemenangan. . Menahan kemarahan, Satu jihad dalam perjuangan, Yang telah di ajar oleh nabi, Rasulullah SAW; kekasih Ilahi. . Ketahuilah temanku, Sabar telah mengajar hatimu, Mengenal erti kecekalan, Untukmu menghapus kebencian. . Jadikan sabar itu sebagai didikan, Agar hati dilindungi dari kerapuhan, Kerana setiap yang berlaku, Cuma sementara waktu. . Puisi By @sipemuisi - #thepuisidaie #thedaiegraphy #usrahsantai #usrahhijrah #thedaie #afektasikata #berontakata #poetrydaie #puisilover #igerstarbiah #igersmalaya #hakhada #ruangpuisi #dakwahmudah #pahalaproject

♥♥♥♥♥♥♥ Betapa die mengejar syurga yg baru di temui , tetapi dia lupa syurga y

♥♥♥♥♥♥♥

  • 20.10.2017 16:57
  • 2

Betapa die mengejar syurga yg baru di temui , tetapi dia lupa syurga yg sentiasa ada di sisi dia Aduhai anak , jgn hidup dgn bertopengkn hipokrit , hidup lah dgn jujur.. #vscocam #vscokita #vscobestpictures #ig_feedsmenarik #igers_anakmelayu #igersmy #igersmalaya #ig_myshot #ig_malaysia_ #kolumpo_igers #fantastic_igers #the_bestsunset #thesmart_igers #poeticlife #projek_aok #projek_tempatan #rakansepenjenayah #sematnatang #dekradakz #sunsetporn #sunset_ig #nawarahpunye #my_ig_lah #worldcaptures #wow_malaysia #wow_woman #sunset

Fatin Sa'adiah Nored 🌸 Newbie sedia nak hadam ilmu 🌸Modal diorg RM10 je kot nak joi

Fatin Sa'adiah Nored

  • 20.10.2017 16:57
  • 0

🌸 Newbie sedia nak hadam ilmu 🌸 Modal diorg RM10 je kot nak join jadi dropship @yourstrulybeautyskincare . . . . Memang kena join family #YTBS ni . Dahla class marketing free, tips tips bisness yg mmg tip top. 👍🏻👍🏻 bonus gemok hujung bulan ! Serious talk weih 😍 . . . Saya hanya berkongsi peluang nak luaskan empayar bagi yg baru nak berjinak dengan business online ni d samping menjana pendapatan sampingan. . . . Korang yg baca caption saya ni tak x terasa ke nak join dropship? Join la modal murah kot . Best giler🔥🔥🔥🔥 . . . Kalau nak join dropship whatsaap saya okay 😍 Whatsaap:+601131608948( link whatsaap kat bio ) . . . #whatsapp01131608948 #readystock #trustedseller #putihpinkishytbs #agentdandropshipdiperlukan #moneyfreedom #bonusbesar #malaysia #borneo #kkcity #sayajual #collagen #nakputih #instagram #igersmalaya #instagood #ootd #potd #whiteningjuice #supplement #supportlokal #lokalah #follow #yourstrulybeautyskincare #bestgiler

BIG PROMOTION RM50 Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg

BIG PROMOTION RM50

  • 20.10.2017 16:56
  • 1

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #bazarpaknil #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #hijabista #hijabster #hambar #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal #suplementpeninggimurah

herbalife coach malaysia Shake & Sleep. zZz😄

herbalife coach malaysia

  • 20.10.2017 16:53
  • 1

Shake & Sleep. zZz😄

MAHZX the sleeping tiger right now#rsa_bnw #gf_kelantan #igersxnogori #kolu

MAHZX

  • 20.10.2017 16:53
  • 1

the sleeping tiger right now #rsa_bnw #gf_kelantan #igersxnogori #kolumpo_igers #bw_malaysia #igersmalaysia #ig_malaysia_ #igersmalaya #gf_malaysia #igersmy#minimal_people#minimal_people##minimalism_world#minimal_people#minimal_#minimalism_world#wedding#photography#weddingphotography#kelantan#kb

NUMERO UNO MY Item: Buttondown Oxford Shirt BURBERRY untuk mereka2 yg terlepas Kenzo

NUMERO UNO MY

  • 20.10.2017 16:52
  • 0

Item: Buttondown Oxford Shirt BURBERRY untuk mereka2 yg terlepas Kenzo smlm. Pantas!! Status: Used Condition: 9/10 Size: S Pit: 20" Length: 27@ Price: MYR50.00 shipped/add MYR5.00 for Sabah & Sarawak Whatsapp: +6013-6284584 COD: Pasar Karat / Sunday only #numerounomy #bundlemalaysia #prelove #used #kakibundle #sayajual #sayajualbundle #bundlemurah #bazarena #shahalam #pasarkarat #igers #igersmalaya #igersmalaysia #brandedbundle #bundlekl #bundleshahalam #bundleselangor #boyfriendshirtmalaysia #duniabundlemalaya #stussy #ralphlaurenmalaysia

BudakNerd Okehh awakkk 🙈#igbudaknerd✅ Tag kawan korang....#malaysia #

BudakNerd

  • 20.10.2017 16:50
  • 51

Okehh awakkk 🙈 #igbudaknerd ✅ Tag kawan korang. . . . #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak

王赐康 Jordan Heng ジョーダン・ヘング 週五咯

王赐康 Jordan Heng ジョーダン・ヘング

  • 20.10.2017 16:47
  • 1

週五咯

 Tourist dont know where they've been, travelers dont know where they'r

  • 20.10.2017 16:46
  • 0

Tourist dont know where they've been, travelers dont know where they're going. Dont miss that shot. #IGERSMALAYA

ABS - Ars Bundle Store Semangat orang pontian support business member. ☺ Harap kawan sorang

ABS - Ars Bundle Store

  • 20.10.2017 16:41
  • 2

Semangat orang pontian support business member. ☺ Harap kawan sorang ni puas hati lah dengan adidas rekord tu 👟 ngam je bila dia sarung hehe . #arsbundle #abs #bundle #bundles #bundlemalaysia #bundlejohor #bundlekasut #bundlemurah #adidas #adidasrekord #adidasbundle #sneakers #sneakerlah #sayajualkasut #streetwear #igersmalaya #khj

ahmad suka hati aku lah. kepala aku.#salute #420 #rasta #reggae #peace #lo

ahmad

  • 20.10.2017 16:40
  • 0

suka hati aku lah. kepala aku. #salute #420 #rasta #reggae #peace #love #harmony #stayhigh #masehhappy #masehbujang #fashion #malaysianfashion #menstyle #polobyralphlauren #random #jambuairdepanrumah #friendship #idola #matmoto #matrempit #superbike #bikers #igers #igersmalaya

Style Your Outfit! Stylo Tshirt | Stussy😎Material : 💯 high quality cottonAvailab

Style Your Outfit!

  • 20.10.2017 16:33
  • 0

Stylo Tshirt | Stussy😎 Material : 💯 high quality cotton Available size: XS to L Whatsapp 013-6363825 for online purchase Or Walk in #uptownmegaraya @ #putrakajang #stylotshirt #uptownputrakajang #bangi #kajang  #followermalaysia  #igersmy #quntumtshirtcatalogue #igersmalaya #ikutcarakita #sayajualtshirt #sayajual  #followforfollow  #like4like  #tshirt #bazaarpaknil  #uptown #tshirtmurah #tshirtstylo

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI Awakkk ! Iyaaawakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI ,Awak yg terseksa

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI

  • 20.10.2017 16:32
  • 0

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . . . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . 📞 WASSAP : +6014-980 9520 📲 WECHAT : STORE_SIHAT_MY Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia @johorbahru @johor @kedah @kelantan @meleka @negerisembiln @pahang @perak @perlis @pinang @selangor @terengganu @putrajaya @sabah @sarawak @labuan @puchong @klang @kualarompin @kajang

🦄 차키안 My kind of makan.•#foodporn #flatlay #thekerve #thesmart_igers #ig

🦄 차키안

  • 20.10.2017 16:31
  • 6

My kind of makan. • #foodporn #flatlay #thekerve #thesmart_igers #igmalaysia #my_genggua #the_artventurers #ikutcarakita #igersmalaya #wow_men #wow_malaysia #themalaya_ig #ig_malaysia_ #illgramers #way2ill #killeverygram #kita_wiggers #imaginatones #CurationNation #MindsOfHipster #minimalist #createyourhappy #meletoop

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 16:30
  • 0

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh.. Ini semuanya berpunca dari mulut berbau. . . Jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT.... . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . Sempena Ulang Tahun Kelahiran Zati Bulan 10 ni.. Zati nak bagi FREE postage selama 3 hari (18-20.10.2017) kepada yang pernah guna Noraessential mahupun belum😍😍 . . . Last order sampai pukul 12 tengah malam ni, ok!😉 . . HARGA : 🌸Sebotol RM85 🌸2 botol RM160 FREE postage ke semenanjung, Sabah/Sarawak add on RM5 saja. . . P/S : FREE postage dalam tempoh yang ditetapkan saja, lepas pada tempoh tu harga back to normal ok😉 . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

🇲🇾Hisyam Ibrahim No matter how old you get, sometimes, you still just need a hug from m

🇲🇾Hisyam Ibrahim

  • 20.10.2017 16:28
  • 1

No matter how old you get, sometimes, you still just need a hug from mom to make everything better. - anonymous #bw

Introvert // 19 ❤️❤️❤️.....#vsco #vscocam #vscocamgram #my_genggua #

Introvert // 19

  • 20.10.2017 16:23
  • 0

❤️❤️❤️ . . . . . #vsco #vscocam #vscocamgram #my_genggua #igers #igersmalaya #igersmy #justgoshoot #artventurers #streetphotography #photography #streetart #streetartist #streetmobs #visualofstreet #shot2kill #agameoftones #killergrams #toneseekers #ikutcarakita #bloodformercy #yellowclaw #yellowclawstreetteam

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 16:18
  • 0

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh.. Ini semuanya berpunca dari mulut berbau. . . Jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT.... . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . Sempena Ulang Tahun Kelahiran Zati Bulan 10 ni.. Zati nak bagi FREE postage selama 3 hari (18-20.10.2017) kepada yang pernah guna Noraessential mahupun belum😍😍 . . . Last order sampai pukul 12 tengah malam ni, ok!😉 . . HARGA : 🌸Sebotol RM85 🌸2 botol RM160 FREE postage ke semenanjung, Sabah/Sarawak add on RM5 saja. . . P/S : FREE postage dalam tempoh yang ditetapkan saja, lepas pada tempoh tu harga back to normal ok😉 . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

NORA ESSENTIAL OFFICIAL Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut s

NORA ESSENTIAL OFFICIAL

  • 20.10.2017 16:18
  • 1

Kadang kala kita leka.. Tapi paling sedih kita leka dengan bau mulut sendiri😱 . . . Sapa pernah alami situasi mcm ni? 👇 . Bermasam muka, tak berani nak buka mulut, sepatah pun tak mau bercakap, dipinggir rakan-rakan, rakan-rakan kutuk & lari, suami/isteri menjauh.. Ini semuanya berpunca dari mulut berbau. . . Jangan risau, sekarang sudah ada cara yang paling MUDAH, SELAMAT & BERKESAN untuk HILANGKAN BAU MULUT.... . . Semestinya dengan NORAESSENTIAL laaa😍😍 Spray spray terus wangi semerbak ! . . . Sempena Ulang Tahun Kelahiran Zati Bulan 10 ni.. Zati nak bagi FREE postage selama 3 hari (18-20.10.2017) kepada yang pernah guna Noraessential mahupun belum😍😍 . . . Last order sampai pukul 12 tengah malam ni, ok!😉 . . HARGA : 🌸Sebotol RM85 🌸2 botol RM160 FREE postage ke semenanjung, Sabah/Sarawak add on RM5 saja. . . P/S : FREE postage dalam tempoh yang ditetapkan saja, lepas pada tempoh tu harga back to normal ok😉 . . Order, whatsapp 013-4344208 @ klik link di bio!😉 . . . . . #noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik

hisap-hisap terus cantik SUNBURN & JERAWAT TERUS GHAIB! 😱.2 Bulan je consume Dianz Vitamin

hisap-hisap terus cantik

  • 20.10.2017 16:16
  • 2

SUNBURN & JERAWAT TERUS GHAIB! 😱 . 2 Bulan je consume Dianz Vitamin. Sebelum 2 bulan tu, kulit sunburn je, jerawat kecik2 tu bersepah. Tapi skrg, Alhamdulillah, sunburn & jerawat dah makin hilang. Kulit dah makin cerah. . Alhamdulillah, tak salah kan kita ikhtiar untuk rawat dalaman dan luaran badan kita. . . RM50 (30 biji) Exc postage 📬 SM rm7 / SS rm12 . . Kindly whatsapp to order 📲 011 3293 6505 . . . . . . #dianzvitamin #dianzvitamin2017 #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmalaysia #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminc #dianzlover #dianzvitaminsarawak #dianzvitaminselangor #kulitputih #kulitcerah #kulitcantik #perempuan #wanitacantik #wanitamalaysia #ikutcarakita #igersmalaysia #igersmalaya #like4like #selangor #uitmshahalam #shahalam #klang #kedah #penang #sarawak #wanita #kualalumpur #bestoftheday #unimasofficial

📷 Eken | Thieye | Pineng ® 🇲🇾 Original Pineng Powerbank PN951.📝 Ciri2/Kelebihan :-⚡Berkapasi

📷 Eken | Thieye | Pineng ® 🇲🇾

  • 20.10.2017 16:15
  • 0

Original Pineng Powerbank PN951 . 📝 Ciri2/Kelebihan :- ⚡Berkapasiti besar iaitu 10,000 mAh ⚡Size : 156mm x 77mm x 12mm ⚡Berat : 228g ⚡Digital Screen Display ⚡Warna : Hitam | Putih ⚡Mempunyai 2 output membolehkan korang cas 2 device dlm satu masa ⚡Fast Charging (2.1A) ⚡Cas hampir 3 kali utk phone biasa ⚡Sesuai utk yg kaki travel ⚡Sesuai utk Android, iPhone & Action Camera . 📦 Pakej termasuk :- - Powerbank - Free Pineng Usb - Manual Guide - Free PINENG Pouch - 1 Year warranty by Pineng . 💵 Harga : RM65 📮 FREE postage utk SM/+RM6 SS . Berminat?? . WHATSAPP KE 0193051692 atau KLIK LINK PD BIO KAMI 😉 . #pn951 #powerbankpineng #powerbankpinengoriginal #pineng #powerbank #powerbankmurah #sayajual #sayajualpowerbank #sayajualpowerbankpineng #sayajualgadgets #pinengmalaysia #pinengoriginal #bazaarpaknil #bazaaronline #vscomalaysia #malaysiaigers #igersmalaya

rith Haters make me stronger everyday.

rith

  • 20.10.2017 16:14
  • 1

Haters make me stronger everyday.