igmalaysia instagram photo

#

Beautiful Gorgeous 3-LEVEL LED CLIP SELFIE BEAUTY RING ✨.READY STOCK ‼.RM35 free

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:54
  • 0

3-LEVEL LED CLIP SELFIE BEAUTY RING ✨ . READY STOCK ‼ . RM35 free postage . Warna Putih Pink Hitam Tiffany blue . Whatsapp 0126837356 . #ringlightmurah #ringlight #selfieringlight #ringlightmalaysia #makeupartis #mua #selfieringlightmalaysia #selfieringlightmurah #ringlightreadystock #malaysiatrend #igmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia

Beautiful Gorgeous FRESHCAREMinyak angin aromatherapyHarga RM8(10ml)Beli 2 - RM15

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:53
  • 0

FRESHCARE Minyak angin aromatherapy Harga RM8 (10ml) Beli 2 - RM15 Postage sm8/ss12 Bauan : Citrus Green Tea Bubble Gum Sandalwood Strong Lavender Splash Fruity Sports Passion Fruit Happy Cherry . Cara Pemakaian FreshCare : Gosokkan secukupnya pada kening, dada, hidung, atau pada bagian yang sakit lainnya. Hasilnya?! Nyaman.. Selesa.. Whatsapp 0126837356 #freshcare #minyakangin #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #cod #gombak #uia #batumuda #tamangreenwood #srigombak

Beautiful Gorgeous TIARA HAIR MIST.Harga RM45 (60ml)Postage sm8/ss12.3000 WANITA DI

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:52
  • 0

TIARA HAIR MIST . Harga RM45 (60ml) Postage sm8/ss12 . 3000 WANITA DI KL TELAH KEMBALI WANGI RAMBUTNYA SLPS MENGHIDAP PENYAKIT "RAMBUT MASAM SELEPAS SEHARIAN MEMAKAI TUDUNG" 😳 . Tudung bukanlah 1 alasan wanita Muslim untuk mengeluh rambut berbau apabila seharian menutup mahkota mereka utk melakukan tugas seharian. Oleh sebab itu, Hair Mist Tiara By Dayana Roza dicipta khas untuk WANITA yang pentingkan RAMBUT CANTIK, WANGI, SIHAT, & LEMBAP 😘 . TIARA BY DAYANA ROZA tidak sekadar pewangi rambut malah berfungsi sebagai serum rambut yang bertindak MEMPERBAIKI, MEMELIHARA, dan MENYIHATKAN RAMBUT! 😎 . Tiara By Dayana Roza amat sesuai untuk:- . ✅ wanita bertudung ✅ wanita yg senang berpeluh ✅ wanita yg baru lepas rebonding/relaxing/coloring rambut ✅ wanita yg aktif dengan sukan ✅ wanita yg selalu bekerja di luar ✅ wanita yg seringkali nak rambut wangi tp tak sempat nak basuh krn kesuntukan masa ✅ wanita yg mengalami rambut kering ✅ juga sesuai utk lelaki yg impikan rambut wangi, sihat dan segar sentiasa 😊 . . Kandungan dalam Tiara : 👉🏻 Argan Oil 👉🏻 Jojoba Oil 👉🏻 Green Tea Extract 👉🏻 Aloe Vera 👉🏻 Vit E 👉🏻 Nano Silver 👉🏻 RO water . Dannn yang penting sekali Tiara Hair Mist by Dayana Roza ni BEBAS ALKOHOL, dan boleh DIBAWA SOLAT Tanpa WAS-WAS 😉 . Whatsapp 0126837356 . . #tiarahairmist #tiarabydayanaroza #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia

Fauziah Mat Yusop Hai syg2x semuaWah mmg best deodoran nie say dah 3 thn guna dr bkn a

Fauziah Mat Yusop

  • 25.02.2018 16:52
  • 0

Hai syg2x semua Wah mmg best deodoran nie say dah 3 thn guna dr bkn ahli sampi register jadi ahli sbb nak beli lebih murah... Satu family pki... Baik jadi ahli.. Lebih jimat dn untung tau. Plg best drpd brand X yg kat luar.. Dah la jimat, murah plk tu, tahan lama jimat duit sis, tdk melekit, 48jam, unisexs, Paling best tiada bahan kimia... So pki rs selamat sepnjng hari insyaallah halal dan organik Pm me 0123182403 #deodorantamway #deoamway #deodorant #sayajual #sayajualbarangamway #sayajualsayapakai #organik #halalproduct #businessonlinemalaysia #businesshopping #business #malaysiashopper #malaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #igshop

Beautiful Gorgeous SUTRA MANJAKANI FEMININE WASH(200ml)Harga RM30Postage sm7/ss11Wh

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:51
  • 0

SUTRA MANJAKANI FEMININE WASH (200ml) Harga RM30 Postage sm7/ss11 Whatsapp 0126837356 #sutramanjakanifemininewash #sutra #igmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #femininewash #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia

PS AZREENA .Order...🔖Harga Item + Postage📲+60104229645NO DM.LIKE Gamb

PS AZREENA

  • 25.02.2018 16:51
  • 0

. Order... 🔖Harga Item + Postage 📲+60104229645 NO DM . LIKE Gambar Ini Jika Anda Suka dan Komen Jika Anda Ingin Tahu Mengenai Produk Tersebut... . #sayajual#malaysia#kualalumpur#ttdidamansara#thecurve#lokalah#personalshoppermalaysia#dropshipmalaysia#onlineshoppingmalaysia#instashoppingmalaysia#kl#Igmalaysia#shopping#aksesori#cute#bandarutama#damansarautama#sayajual#bazaarpaknil#supportlocalbrand

nourrel_fashiON9 Blouse trendy.1pc RM322pcs RM643pcs RM95📫RM8 SM/ RM12 SS. sekal

nourrel_fashiON9

Melaka

  • 25.02.2018 16:49
  • 0

Blouse trendy. 1pc RM32 2pcs RM64 3pcs RM95 📫RM8 SM/ RM12 SS. sekali caj shj. . Satu size sahaja. ukuran dan material seperti di 👆 . 📲 www.wasap.my/60143374688 untuk oder. . lagi koleksi menarik di #nourrel_blouses. . #makantime #bajucantik #ootdmalaysia #bajukerja #bajukuliah #kualalumpur #pahang #melaka #instafashion #instamalaysia #malaysiaig #igmalaysia #muamalaysia #kekasihpaksarela #dinnerdate #blousemalaysiamurah #blousemalaysia #blousecantik #cantik2 #majlis #minumpetang #jamuan #majlispersaraan #putrajaya #rehat #wakturehat #hsc

Izzah Nur Afiqah Abdul Aziz 🌸 I love the colours 😍#pink #white #green #orange #purple #johor #j

Izzah Nur Afiqah Abdul Aziz 🌸

Crown Istana Bukit Serene

  • 25.02.2018 16:49
  • 0

I love the colours 😍 #pink #white #green #orange #purple #johor #johorbahru #malaysia #igmalaysia #igersmalaysia #vscomalaysia #vsco #oppof1s

Beautiful Gorgeous NOVAU BODY SPRAYHarga RM26 (110ml)..Postage sm7/ss11.Whatsapp 01

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:49
  • 0

NOVAU BODY SPRAY Harga RM26 (110ml) . . Postage sm7/ss11 . Whatsapp 0126837356 . Manfaat Novau Novau 1. Deodoran lebih natural dan selamat berkesan 2. Tanpa aluminium yg dikatakan jika terlebih dlm badan menyebabkan sakit tulang, alzeimer ,lupa 3. Pasti tiada alkohol 4. Hanya asas air dan garam mineral yang menggunakan teknologi khas 5. Bukan antiperspirant, tidak menyekat peluh keluarkan toksik badan 6. Tidak melekit 7. Tahan lama selagi tak mandi guna sabun 8. Baju tiada lagi bau tengik 9. Tetap tak berbau badan walau peluh mencurah curah 10. Sifatnya memang tidak berbau boleh dibawa solat dan dalam ihram tanpa was was 11. Boleh dikongsi dlm keluarga sebab guna spray jadi menjimatkan 12. Boleh digunakan di kaki, malah semua bhgian badan 13. Tiada kesan alergi kecuali ada orang alergi garam 14. Tidak perlu kkm kerana ia dalam kategori toiletries/kegunaan peribadi 15. Tiada haf umur 16. Sesuai utk orang sakit tak mampu mandi- spray dan lap untuk kekal tiada bau yang kurang selesa 17. Spray di luka kecil untuk elakkan jangkitan kulit. 18. Tiada kesan kuning pada bahagian ketiak di baju InsyaAllah banyak lagi. Untuk makluman: kepada pengguna novau untuk spray pada kadar sekali dua tekan cukup untuk meliputi kawasan yang dikehendaki. Berkemungkinan kalau banyak sangat akan terbentuk kristal garam pada kulit yang menyebabkan kulit rasa kasar sedikit. Mungkin geseran kristal garam ni merengsa kulit. Selepas spray terutama di bahagian ketiak sila ratakan dengan tapak tangan sekadarnya. Pada asasnya kita tiada alah garam kerana ia adalah dalam fitrah kejadian manusia perlu garam. Saya yakin kegunaan yang betul novau sangat selamat. . #novau #deodoran #sayajual #sayajualmurah #instamalaysia #instaonlinemalaysia #igmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM😘 Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM😘

  • 25.02.2018 16:49
  • 1

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM😘 Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM😘

  • 25.02.2018 16:48
  • 2

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘 Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘

  • 25.02.2018 16:47
  • 0

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘 Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘

  • 25.02.2018 16:47
  • 0

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

HOTTEST PRODUCTS IN THE MARKET Ready Stock Tapi Terhad! Poslaju 3 Hari! COD area Bdr Bkt Puchong.Al

HOTTEST PRODUCTS IN THE MARKET

  • 25.02.2018 16:46
  • 0

Ready Stock Tapi Terhad! Poslaju 3 Hari! COD area Bdr Bkt Puchong . Alat Pengesan Duit Palsu 💵💵💵 . Fake & Counterfeit Money Detector 💴💴💴 . . 👍 Wajib ada bagi mereka yg ada bisnes sendiri terutama yg ada booth2 jualan, food court, kedai2, ofis2, money changer, market2, mini market2 atau restoran2 . Dapatkan sekarang & pastikan anda tak terima duit palsu lagu! 😮 . 👉 Harga asal RM60. Harga lepas diskaun hanya RM40 termasuk pos di Semenanjung. Sabah & Sarawak tambah RM10 . 🛃 Poslaju ke rumah, ofis atau kedai anda dlm 3 hari. Ready stock! Bukan dropship atau pre-order! . Warranty 3 bulan! . #picoftheday #wangpalsu #brghot #duitpalsu #fakemoney #fakenotes #beware #sayajualmurah #sayajual #begood #dontcheat #dontlietome #baranghot #jgnkenatipu #igmalaysia #igkl #bisnes

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘 Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 5 - 15 CM 😘

  • 25.02.2018 16:46
  • 0

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM Haduii abam2,, adek2 n hakak2...no worries...Supplement peninggi b

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:45
  • 0

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller ======>>> WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL <<<====== . . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:45
  • 0

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Beautiful Gorgeous RELIAN MASCARA 👀Rm20 - 1 pcsRm19 - min 3 pcsRm18 - min 6 pcsP

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:45
  • 0

RELIAN MASCARA 👀 Rm20 - 1 pcs Rm19 - min 3 pcs Rm18 - min 6 pcs Postage sm8/ss12 Whatsapp 0126837356 #relianmascara #relian #mascara #relianmascaraoriginal #original #relianmurah #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia

Beautiful Gorgeous LIPHOP 👄Rm20 - 1 pcs.3 pcs RM60 free postage.Postage sm8/ss12

Beautiful Gorgeous

  • 25.02.2018 16:44
  • 0

LIPHOP 👄 Rm20 - 1 pcs . 3 pcs RM60 free postage . Postage sm8/ss12 . Whatsapp 0126837356 . #liphop #liphopmurah #lipgloss #liphopmalaysia #liphoporiginal #liphoplipgloss #liphop #liptint #sayajualmurah #lokalah #igmalaysia #instamalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurah #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia

TAMBAH TINGGI 2-15CM Terbantut ?Nak tinggi ?Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tingg

TAMBAH TINGGI 2-15CM

  • 25.02.2018 16:41
  • 1

Terbantut ? Nak tinggi ? Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam. So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia. Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran. So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya. Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

TAMBAH TINGGI 2-15CM Terbantut ?Nak tinggi ?Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tingg

TAMBAH TINGGI 2-15CM

  • 25.02.2018 16:41
  • 1

Terbantut ? Nak tinggi ? Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam. So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia. Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran. So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya. Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RAS

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:41
  • 0

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??? MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL. HEIGHT CALCIUM Solusinya, HEIGHT CALCIUM Adalah Supplement berupa susu dan sejumlah nutrisi yang membantu lelaki dan wanita yang berumur 12 tahun hingga tahun yang terbantu ketinggian atau yang nak nambah tinggi badan. HEIGHT CALCIUM ni terbuat dari tulang sumsum sapi segar dari Mongolia dan di olah menggunakan BIOTEQNOLOGI yang modern, HEIGHT CALCIUM dapat membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang. ¥Cara nak order¥ 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ <<<<<<<==== WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL =======>>>> FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal?

TAMBAH TINGGI 2-15CM Terbantut ?Nak tinggi ?Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tingg

TAMBAH TINGGI 2-15CM

  • 25.02.2018 16:41
  • 2

Terbantut ? Nak tinggi ? Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam. So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia. Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran. So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya. Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Khyyril 👁‍🗨 DuaLipa I still get things done, so that is fine.inFrame @_faiqarzi #photoof

Khyyril 👁‍🗨 DuaLipa

  • 25.02.2018 16:40
  • 0

I still get things done, so that is fine. inFrame @_faiqarzi #photooftheday #kualalumpur #malaysia #instaphoto #photoday #photogram #canonmalaysia #canon #portrait #instagood #igmalaysia #malaysian #shoottokill #bokehkillers #artofvisuals #exploreeverything #creativeoptic #igersmalaya #reflection #nature #beautyphoto #lightroom #color #malay #streetshared #makeportaraits #vscoportrait #portraitsmag

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM Haduii abam2,, adek2 n hakak2...no worries...Supplement peninggi b

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:37
  • 1

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller ======>>> WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL <<<====== . . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

TAMBAH TINGGI 2-15 CM Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 2-15 CM

  • 25.02.2018 16:37
  • 1

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

TAMBAH TINGGI 2-15 CM Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 2-15 CM

  • 25.02.2018 16:37
  • 0

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia __

Akak Minah Cantik™ Aku tak suka orang mainkan hati aku 💔... #akakminah ..Jom follow

Akak Minah Cantik™

  • 25.02.2018 16:36
  • 0

Aku tak suka orang mainkan hati aku 💔... #akakminah . . Jom follow @akakminah . . ✅Tag someone yang korang sayang💕 . . . #Malaysia #igmalaysia #akakminah #akakkeningtebal #igbudaknerd #atukpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #lawakhambar #lawaksajat #lawakgram #nakpesan #nakfakta #nakbebel #mudahterhibur #vcsomalaysia @kipaslipas_ig @ig_gigibiru @naksentap @akakkeningtebal #atukpesan #kipaslipas #akuokay @kisah_awak_dan_saya #kisah_awak_dan_saya @igbudaknakal #igbudaknakal

TAMBAH TINGGI 2-15 CM Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 2-15 CM

  • 25.02.2018 16:36
  • 0

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ . 📲 ws : +6016-803 4321 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . #capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:36
  • 1

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM .Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja?.Nutrient Calcium/HI-CalSuplement

UBAT PENINGGI BADAN 2-15CM

  • 25.02.2018 16:35
  • 0

. Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja? . Nutrient Calcium/HI-Cal Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima. . Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan . Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎 . Jika berminat boleh : . WASSAP : +6016-803 4768 WECHAT : STORE_SIHATKL =========>>>>>>><<<><>======== . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

Rare items Share it Cheap Sape ckp Square scarf xcantik?!😈😈 cubelah gayakan gaya mcmni..Me

Rare items Share it Cheap

  • 25.02.2018 16:34
  • 0

Sape ckp Square scarf xcantik?!😈😈 cubelah gayakan gaya mcmni..Mesti meletupz.Nangis jiran sebelah tengok sambil siram pokok cili die😆😆 PM or wassap sis direct 0162152554 stock limited jadi cepat cepat tanye ade available stok! Nanti sis send picture yg available ye🌸😍😍✈✈✈ #hargakasihsayangibu #ariani #arianilovers #arianiootd #igmalaysia #sayajualtudung #sayajualmurah

Aaron Tee March is coming soon. Stay calm even I’m still quite lost and confu

Aaron Tee

Kampong Sawah Ring, Johor, Malaysia

  • 25.02.2018 16:34
  • 2

March is coming soon. Stay calm even I’m still quite lost and confused.

Lawak • Paid Review RM10 Yg mana korang buleh buat? 😛..🏰 Jom follow @lawak.amerika unt

Lawak • Paid Review RM10

  • 25.02.2018 16:32
  • 6

Yg mana korang buleh buat? 😛 . . 🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.tube 🔥 @abangcikgu 🔥 @jurugambar.alam 🔥

I Am FaMous . My I Am Famous BatikRM 90Long SleevesSlim Fit Available in size M,L

I Am FaMous . My

Iamfamous.my

  • 25.02.2018 16:32
  • 1

I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Limited stocks Postage Semenanjung RM 8 Sarawak RM 10 Sabah RM 12 To Order Send the picture of your desired batik to Whatsapp : 019-6988815 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy

RATUSLIMMINGJELLY JB SKUDAI 👸🏼PROMO FREE POSTAGE!👸🏼-Yes yess, kita bagi FREE POSTAGE

RATUSLIMMINGJELLY JB SKUDAI

  • 25.02.2018 16:32
  • 0

👸🏼PROMO FREE POSTAGE!👸🏼 - Yes yess, kita bagi FREE POSTAGE bagi setiap pembelian 2 bottle #ratuslimmingjelly tauuuu - 🎀Beli  1 bottle RM69 (tambah postage rm7sm or rm11ss) - 🎀Beli 2 bottle RM138 FREE POSTAGE! 🎁Dapat special gift pulak tu 😄 - Whatapps now 014 988 4700 and submit your order! Stock for first batch sangat sangat limitedddd! - 🚗Cod area: JB / SKUDAI / SENAI / KULAI - 📮POSTAGE SETIAP HARI 🎁SPECIAL GIFT UNTUK 100 CUSTOMER TERAWAL - #ratuslimmingjellyjb #ratuslimmingjellyjohor #ratuslimmingjellyskudai #ratubyamyera #ratuslimmingjellymalaysia #ratuslimmimgjellykl #ratuslimmingjellybangsar #ratuslimmingjellyklsentral #ratuslimmingjellyselangor #amyerabeauty #amyerabeautykl #amyerabeautyoriginal #amyerabeautytestimonial #igmalaysia #instashop #instamalaysia

JOM BUAT DUIT AS DROPHSIP 🚥NEW STOCK GAISS🚥 ⬆️ GRED : COPY ORIADIDAS YEZZY BOOST 350

JOM BUAT DUIT AS DROPHSIP

Kemaman, Terengganu, Malaysia

  • 25.02.2018 16:31
  • 0

🚥NEW STOCK GAISS🚥 ⬆️ GRED : COPY ORI ADIDAS YEZZY BOOST 350 ZEBRA Size 40-45 👉🏻Harga Kami RM160 SAHAJA ❌Harga Seller Lain RM190-219 - 🚚Postage free ke seluruh semenanjung malaysia - 100% PUAS HATI tu jnji kami - SUMPAH PUAS HATI BELI😋 - HARGA BWH MARKET - 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 READY STOCK (1-3 Hari smpai) - - WHATSAPP📲011-40202083 (KAMI JANJI KAN QUALITY SAMA MCM PIC DAN HRGA ) ------ #kasutmurah #rezsneakers #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sneakersmurah #visitmyig #visitmyigmalaysia #bazarpaknil #readystock #love #onlinestore #dropship #dropshipneeded #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #kl #igersmalaysia #vscomalaysia #malaysianhair #malaysiaonlineshop #igmalaysia #merdekapromo #lawakhambar

CANTIK_GEBU_PUTIH_DETOX_KURUS First time sapu #SureGlowLotion kat muka terus ada kawan tegur kulit n

CANTIK_GEBU_PUTIH_DETOX_KURUS

  • 25.02.2018 16:31
  • 0

First time sapu #SureGlowLotion kat muka terus ada kawan tegur kulit nampak cantik & putih!😍 Siap nak repeat order lagi tauu. . Sure Glow mengandungi susu & serbuk mutiara so kulit akan terasa lembut je. Klu konsisten pakai lama2 kulit akan putih berkekalan. . Whatsapp 01125690093 utk lebih details. . Nak join #TeamSyahmimi?? Sila Whatsapp 01125690993 . . #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #murah #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #igmalaysia #SureGlowLotionTestimoni #sales #SayangiKulitAnda #instafamous #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #Viral

GIVEAWAY BAGPACK ~JOM BELI BAGPACK GUYS~@rezempire 🎒------Name: ADIDAS PLAINhar

GIVEAWAY BAGPACK

Kemaman Idaman

  • 25.02.2018 16:29
  • 1

~JOM BELI BAGPACK GUYS~ @rezempire 🎒 ------ Name: ADIDAS PLAIN harga asal rm100 HARGA SALE = RM80 JIMAT RM20 TAU ------ 📍BELI DUA BAGPACK ADA DISKAUN LAGI 📍FREE POS SELURUH SEMENANJUNG ⏱CEPAT DAPATKAN SEGERA BAGPACK YANG ANDA MINAT SEKARANG!!!! 🕹SEMENTARA STOCK MASIH ADA ----- 📌First come first serve. 📌Stock limited Susah nak dapat dekat tempat lain 😊 ----- 📱 ORDER WHATSAPP AT +601140202083 NOW ----- #sayajualbagmurah #sayajualbagpack #sayajualbag #bagmurah #lokalah #hipster #malaysia #dropship #dropshipper #macambos #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysianhair #malaysian #igmalaysia #onlineshopmalaysia #rezempire

Nur Iman Half time break#ootd#love #igmalaysia#picoftheday#bonding

Nur Iman

Kota Bharu

  • 25.02.2018 16:27
  • 2

Half time break #ootd#love #igmalaysia#picoftheday#bonding

Rare items Share it Cheap hurry hurry😍😍😍 Limited stock ! PM or wassap to 0162152554#

Rare items Share it Cheap

  • 25.02.2018 16:27
  • 0

hurry hurry😍😍😍 Limited stock ! PM or wassap to 0162152554 #ariani #arianilovers #arianipreloved #hargakasihsayangibu #sayajualmurah #igmalaysia #igshopemurah

CANTIK•PUTIH•KURUS•SKINCARE Bacaaaaaa!!!!!!!! Berminat nak try cepat PM ✅.#productputih #produ

CANTIK•PUTIH•KURUS•SKINCARE

  • 25.02.2018 16:26
  • 0

Bacaaaaaa!!!!!!!! Berminat nak try cepat PM ✅ . #productputih #productberkesan #igshopmalaysia #viral #sayajualonline #motifviral #meleTOP #fashionmalaysia #bajumurah #fattzura #order #sales #bazaarpaknil #bazaaronline #murah #teamsyaherabeauty #sapotlocal #localbran #instafamous #igmalaysia

IZ ◐Junior💁◐📷 : @_yoeelll...#nikon #canon #vscocam #vsco #

IZ

  • 25.02.2018 16:19
  • 0

◐Junior💁 ◐📷 : @_yoeelll . . . #nikon #canon #vscocam #vsco #photography #photographer #ig_nycity #igmalaysia #igkelantan #igmaahad #world #jumaat #kelantan #kotabharu #black #blackandwhite #streetwear #streetstyle #abdul #love #boy #happy #calm #semekamkacak #photographer #photography

Visithra Manikam #unfairandlovely The whitening of beauty in AsiaA 4 year old was to

Visithra Manikam

  • 25.02.2018 16:18
  • 4

#unfairandlovely The whitening of beauty in Asia A 4 year old was told she couldn’t be beautiful as she was not fair and had curly hair by other 4 year olds. This kind of discriminating racism is not new. I grew up facing similar statements but one thing was different, I did see darker skinned women on screen. When I was younger the tamil film industry had stunning talented dark skin actresses like Banupriya, Radhika, Suhashini, Rohini, Madhavi, Shalini, Nanditha Das and Saritha. All leading women with dozens of movies under their name. Most of all I grew up seeing Silk Smitha as the sexiest women on screen. Then, Malay singers and actresses were darker skinned too or light brown skinned. There was Ziana Zain, Fauzia Latiff, Zaiton Sameon, Sharifah Aini, Sanisah Huri, Azizah Aziz as well. I was looking through the current list of Malay actresses and there is not even one darker skinned actress. Even shocking, some of the names I mentioned above have all miraculously turned white. I only found Dayang Nurhaliza, Zee Avi and Yuna who are darker skinned in the Malay entertainment industry. In the Tamil film industry we only have Amala Paul and increasingly fairer looking Nayanthara in the leading ladies list. Dhanshika, Aiswarya Rajesh, Bindu Madhavi don’t really get the best offers. I know we were always fair skinned obsessed but when did we get this bad?? And you wonder how brands like Watson, Fair and lovely, and Slimme White get away with making discriminative ads on how dark skin is ugly and only fair skin is beautiful. Ads, movies rarely feature darker skin women unless they want to show them as a before image. Otherwise you would get a pan Asian to represent indian women. Unfortunately Malay women only have fair and pale women to look at. Seriously entertainers, the entertainment industry need to start acting responsible but why would they when they themselves have launched whitening creams for even children! The Malaysian Health Ministry's National Pharmaceutical Regulatory Department (NPRA) has been increasing efforts to ban these instant cosmetic producers whose products contain harmful substance. Continues in comments #darkskin #browngirls

BrandedWatch.my Tag cinta korang hah 💋kalau korang sayang kan diorang😎,📞ðŸ“

BrandedWatch.my

Mamee Jonker House

  • 25.02.2018 16:18
  • 1

Tag cinta korang hah 💋kalau korang sayang kan diorang😎 , 📞📲 : www.wasap.my/6014-5326236 , #kopiori #jammurah#my#igmalaysia#jammy#lawak#dropship#dropshipmy#jam #gshock#copyoriginal#jamnike#jammy#hipster#smartwatch #coverphone#tempatanfest#baju#tf#kuantan#gshockmy#murah#barang#festival#gempakonline

Chinese Rainbow Callihraphy Another busy day indeed in Twin Palms CNY Prosperity Open House!#彩

Chinese Rainbow Callihraphy

  • 25.02.2018 16:17
  • 0

Another busy day indeed in Twin Palms CNY Prosperity Open House! #彩虹書法 #chineserainbowcalligraphy #rainbowcalligraphy #byjackychow #jackychow #calligraphy #calligraphyart #calligraphymasters #chinesecalligraphy #art  #artwork #handrawn #byhand #chinese #chineseart #chinesecharacter  #書法 #文字 #中文 #event #live #demonstration #calligraphydesign #calligrapher #igersmalaysia #igmalaysia

SISTHO LIPMATTE |  LIPSTICK SISTHO LIPMATTERM35 /pcsPostage add RM8Whatsapp 019-4583274 untuk

SISTHO LIPMATTE | LIPSTICK

Nilai

  • 25.02.2018 16:16
  • 0

SISTHO LIPMATTE RM35 /pcs Postage add RM8 Whatsapp 019-4583274 untuk order😘 #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualsabunkunyit #thebeautyhacks #dahliansandco #proudtobedahlians #jerawat #jeragat #jomcantik #sabunkunyit #codpekan #codmuadzam #muadzamshah #pekan #politeknik #politeknikmuadzamshah #unitenmuadzam #bazarpaknil #keknis #lofattah #igmalaysia #thebeautyhacks #sabunberas #pekancod #tbhpahang #thebeautyhackspekan #tbhpekan

Micha_Official MICHA NATURAL BEAUTY SERUM boleh berkesan menyelesaikan masalah kulit

Micha_Official

Selangor

  • 25.02.2018 16:14
  • 0

MICHA NATURAL BEAUTY SERUM boleh berkesan menyelesaikan masalah kulit anda💃🏻💃🏻 Serum bersifat WATER-BASED: >HALAL >Mesra WUDHU >Tak melekit >Cepat meresap kedalam kulit >Bau wangi dan segar • • Kelebihan MICHA NATURAL BEAUTY SERUM😊😊 • Agen anti penuaan yang baik/awet muda • Menganjalkan dan menegangkan kulit • Memudarkan parut dan jeragat • Merawat sunburn dan jerawat • Merawat kulit berminyak • Mengecilkan liang pori • Sumber nutrisi kulit - mengandungi Vitamin C,E & F • Mengandungi extract aloevera yang asli • Kesan seawal 5-7 hari • Lulus KKM #michanaturalbeautyskincare #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #borong #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmurah #instamalaysia #bazaarmalaysia #dubsmashmalaysia #fattzura #lawakmalaysia #malaysia #lofattah #aydajebat #spinner #igmalaysia #igshopmalaysia #promosimurah #promosi #sayajual #jualan #jualanonline #diskaun #diskaunhebat #iklaninstagram #borongmurah

Krik Alfie Hunting sunset Bukit Batu Putih Malaysia#hiking#sunset#sunset_ig#nat

Krik Alfie

  • 25.02.2018 16:11
  • 1

Hunting sunset Bukit Batu Putih Malaysia #hiking#sunset#sunset_ig#naturephotography#ocean#bukitbatuputih#malaysia#malaysiatrulyasia#igmalaysia#igmer#vsco#vscocam

IPHONE REFURBISHED Ok x pic yg cikpo snap ni? Not bad la kan utk iphone 5 yg lahir since

IPHONE REFURBISHED

  • 25.02.2018 16:09
  • 0

Ok x pic yg cikpo snap ni? Not bad la kan utk iphone 5 yg lahir since 2012. Dah 6 tahun yg lepas kot. Tp camera still tiptop kalah android2 yg br keluar 💁 . And for your information rear camera & front camera utk iphone 5 adalah sama taraf dgn iphone 5s, 6 & 6+ WHAT SAMA LEVEL?????? 😱😱😱😱 YUP!! Sama level okeyyyyy Rear camera : 8MP Front camera : 1.2MP Butttttttttt!!!!!! Cikpo nk bagitau ni. Nak tau tak???? Harga iphone 5 yg cikpo tawarkan lagi lagi lagi murah gila babeng oooooooo. Xmampu nk simpan duit utk beli iphone 7???? Boleh jadi'k iphone 5 as starter pack utk anda sebelum m'jadi instafamos 😬😬 . Takkan uolls nak tgk je ahli jemaah surau uolls dah pakai iphone sambil snap2 gmbr lps tu #donesolat kat ig tp uolls still lg dgn android. BOOOOOOOO 😝😜😝😜😝 . Cepat WA cikpo sekarang!!!!!! 018-9010 694 @ click je link di bio tuh. Zassss terus ckp storage yg u nak. InsyaAllah kita nego sampai jadi u angkat sebijik iphone dr cikpo ok 👌 . #sayajual #sayajualmurah #iphone #iphone5 #iphone5s #iphoneSE #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #igersmalaysia #igmalaysia #instashop #igshop #malaysia #bazarpaknil

Acnecare ACNE CARETablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk me

Acnecare

  • 25.02.2018 16:06
  • 6

ACNE CARE Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat ! Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 📲 whatsap 0129788097 #acnecare #acnecarecandy #jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Lawak • Paid Review RM10 Ini lah kehebatan SENOK by @senok_iera..Sedikit info mengenai minya

Lawak • Paid Review RM10

  • 25.02.2018 16:02
  • 2

Ini lah kehebatan SENOK by @senok_iera . . Sedikit info mengenai minyak SERUM SENOK OIL . . - kesan seawal 3-7 hari . . -saiz boleh capai 7-8inch dan ada juga lebih dari tu (kira rezeki tu) . . - Memang Tahan lama and walaupun dah game over tapi still pacak (berapa round mmg slamber) . . - air mani akan lebih banyak dan pekat . . - kalau dah tak pakai kesan KEKAL . . - 100% Ori Dhab Tanah Arab & NO CHEMICAL . . - Membantu urat saraf, buang angin & menyihatkan kulit zakar . . -Kesan tahan lama bole nmpk slps 2 kali sapu . - tiada kesan sampingan (No SIDE EFFECT) . . NAK TAHU HARGA PROMOSI BULAN NI? . Please pm @ dm @senok_iera @@senok_iera @senok_iera di wassap +60135455178 . Untuk fast respon, klik ke link dekat bio @senok_iera

Inikan Bola Jurulatih pasukan Johor Darul Ta’zim, Ulisses Morais mengejutkan pem

Inikan Bola

  • 25.02.2018 15:56
  • 2

Jurulatih pasukan Johor Darul Ta’zim, Ulisses Morais mengejutkan peminat pasukan tersebut apabila meletakkan jawatan berkuat-kuasa serta merta. . Ketahuinya di www.inikanbola.my / klik pautan di bio profil kami. . Gambar: Johor Southern Tigers #inikanbola #jdt #bolasepak #ligamalaysia #ligasuper #malaysian #malaysia #coach #football #luaskankuasamu #unifiligasuper #igshopmalaysia #malaysianhair #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #vscomalaysia #igmalaysia #handbagmalaysia #onlineshopmalaysia #work #ootd #kakibola #kakifutsal #futsal

Zuuuuuunda I had an elegant and blissful time at a beauty salon.お友達と三ä

Zuuuuuunda

  • 25.02.2018 15:51
  • 1

I had an elegant and blissful time at a beauty salon. お友達と三人で旅行。まずは素敵なホテルでマッサージ。 #cameronhighland #cameronhighlandresort #trip #malaysia #igmalaysia #malaysialife #aromamassage #momlife #mom #instagood #relax #relaxtime #キャメロンハイランド #ホテル #エステ #アロママッサージ #リラックス #マレーシア #マレーシア生活 #海外生活 #海外移住 #海外暮らし #外国暮らし #女子旅 #ママ #ママライフ

Design by One Esok 😍😍😍 #sayajual #shawls #hijabs #shawl #hijabfashion #hija

Design by One

  • 25.02.2018 15:50
  • 0

Esok 😍😍😍 #sayajual #shawls #hijabs #shawl #hijabfashion #hijabwrap #hijaab #bawal #bawalplain #bawalbidang50 #bawalkanggaroo #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #uum #uitm #unisel #visitmyig #kedaionline #instashop #igmalaysia #hijabist #sayajualbawal #sayajualbawalbidang50 #bawalchiffon #chiffoncurve #bawalbubblebidang50 #bawalbubble #bubblepremiumbawal #duotone #fattzura

Amy Syamsul #kidstagram #instakid #toddler #toddlerfashion #toddlerstyle #toddlerg

Amy Syamsul

Morrisville, North Carolina

  • 25.02.2018 15:50
  • 2

#kidstagram #instakid #toddler #toddlerfashion #toddlerstyle #toddlergram #instatoddler  #cutetoddler #malaysian #britishmalaysian #northcarolina #USA #igersmalaysia #igmalaysia #malaysianig #expat #expatliving #thirdculturekid #melayu #malay #malaygirl #budakmelayu #toddleractivities #toddlerfun #longhair #nicehair #playground

Lawak • Paid Review RM10 isnin ni gais. skin ML la jom 😂..🏰 Jom follow @lawak.amerika

Lawak • Paid Review RM10

  • 25.02.2018 15:46
  • 7

isnin ni gais. skin ML la jom 😂 . . 🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.tube 🔥 @abangcikgu 🔥 @jurugambar.alam 🔥

nurulazrahayu Mai kita tgk ni la bahan2 yg terdapat dlm JUS SEDAP PERUT.. semua berk

nurulazrahayu

  • 25.02.2018 15:44
  • 0

Mai kita tgk ni la bahan2 yg terdapat dlm JUS SEDAP PERUT.. semua berkhasiat tau.. jadi jgn ragu2 nak cuba ye.. harga pun x mahal sebotol rm19 je.. nak cuba wasup ye #wasupp0185749588 #bazarpaknilmurah #kedaionlinemurah2 #jomsihat #onlineshopping #igshopmalaysia #igmalaysia

SET MAKEUP RM15! .BOOSTER WHITENING Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Ba

SET MAKEUP RM15!

  • 25.02.2018 15:44
  • 1

. BOOSTER WHITENING Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! Ingin Putihkan Kulit Putih Gebu Flawless? BOOSTER WHITENING Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Berparut) Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualskincaremurah #igmalaysia #igshopmurahonline #sayaguna #sayagunasayajual #mukaglowing #mukaflawless #ubatputih #sayajualprodukkecantikanmurah #prelovedmalaysia #fattzura #fastglowskincare #boosterwhiteningpremium #boosterwhitening #originalhq #bazaarpaknil #bazaarmalaysia

M a r t a 🌚 Oh look!

M a r t a 🌚

  • 19.09.2017 22:08
  • 5

Oh look!

M a r t a 🌚 🌴🐬😊

M a r t a 🌚

PETRONAS Twin Towers

  • 07.03.2017 17:41
  • 16

🌴🐬😊