igshop instagram photo

#

servislikes_followers thanks customer sbb percayah kan kmi😊 #likesmalaysiamura#ubatkurus

servislikes_followers

  • 23.02.2018 09:38
  • 0

thanks customer sbb percayah kan kmi😊 #likesmalaysiamura#ubatkurus#igshopmalaysia#yakiniku#murah#wow#meletop#murahkanrezekihananiabdulhamid#sokong#berkesan#pantas#igshop#likesmurah#jomkurus#followmurah#terkejut#nakkayadanberjayakenaberanisahutcabaran#nakkaya#support#likesrealindomurah#lawak#lawakhambar#lawakkampus#lawakboring#gilamurah#kasut

Jualan kain pasang Ready stock Ready to post High Quality CottonGred AAABidang 45

Jualan kain pasang

  • 23.02.2018 09:37
  • 0

Ready stock Ready to post High Quality Cotton Gred AAA Bidang 45" . 4 METER RM88 SM RM93 SS TERMASUK POS . ✂Bidang 45 . keistimewaan cotton kami : tak jarang tak kecut tak berbulu lepas basuh tak renyuk mudah digosok sejuk & selesa dipakai . Quality di Jamin Puas hati Ready stock ♡♡♡♡♡ Order whatsapp 01131514662 01131514662 Like fanpage Koleksi dcomelbyadamaya #kain #sayajual #sayajualkain #kaincantik #majliskahwin #sayajualonline #onlineshop #ootd #shoppingbajuraya #shoppingraya #saleskain #merah #sedondonraya #shoppingkain #kainmurah #songketcantik #kainpasangmurah #raya #cottonprinted #johor #kainsongket #design #tean #stripe #onlineboutique #igshop #bajukurung #bajuraya #instafamous

No1StickerPrintMalaysia Label Printed/woven  Size blh campur*WHATSAPP : 013-638 4766EMAIL :

No1StickerPrintMalaysia

  • 23.02.2018 09:36
  • 0

Label Printed/woven Size blh campur* WHATSAPP : 013-638 4766 EMAIL : nurulaila.sulaiman@gmail.com #arcyliclabel #arcylictag #labeltudung #tagtudungmurah #labeltag #tagarcylic #sayajualtagtudung #labelbaju #labelhijab #taghijab #labeljubah #labelbajumuslimah #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #igshop #sayajual #sayajuallabel #tudung #scarves #engravename #bangicentral #customlabel #labelmurah

Butik #No1 Paling Ohsem Di GM 🎀 New Collections 🎀.✔Rm45.✔Size : free size fits to l.

Butik #No1 Paling Ohsem Di GM

  • 23.02.2018 09:35
  • 1

🎀 New Collections 🎀 . ✔Rm45 . ✔Size : free size fits to l . ✔Material : cotton . ✔Colour available : all colour . ✔Postage add RM8sm / RM10ss . . 📍WALK IN : Lot 8285 Tingkat Bawah Bangunan Sri Galas, 18300 Gua Musang, Kelantan. . . 📲ONLINE ORDER : whatsapp +0179016532 / +60179508890 . . WECHAT ID : suzizulkifli . . #suzigalleryboutique #guamusang #kelantan #vendorboutique #readystock #onlineshopping #newarrivals #visitmyig #sayajual #bajutrending #blouseterkini #onlineboutiquekelantan #malaysiaonlineshop #fashion #igshop #instashop #skinnyjeans #murah #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualpalazo #sayajualwedges #sayajualkasut #butikohsem #butikpalingbest #butikbestno1 #ootd #bajuviral2018 #bajuviralmurah

Bundle.MK ‼️‼️RM 55 ‼️‼️.#BUNDLEMKAVAILABLE..GU Skinny Jea

Bundle.MK

  • 23.02.2018 09:35
  • 0

‼️‼️RM 55 ‼️‼️ . #BUNDLEMKAVAILABLE . . GU Skinny Jeans . . Size : 30/31 PANJANG 39.5 . . STRETCHABLE . . Price : RM 55 inc postage (+RM 5 SS) . . . Condition 9/10 PADU 👊🏻 . . . Whatsapp 📲 017 275 8039 . . #bundlemalaysia #bundlebaek #prelovedmalaysia #gapjeans #skinnyfit #jeansmurah #bundlemurah #jeansbundle #skinnybundle #uniqloskinny #uniqlomalaysia #uniqlomurah #gapmalaysia #skinny #sayajual #hipster #rippedjeans #seluarbundle #malaysia #streetwear #gapmurah #ootd #skinnymurah #igshop #slimfit #skinnypants #vintage #fashion

BODYDREAM COCOSLIMMING (AGENT) 1 box setengah loss 8.7kilo!!! Omg uollss. Kalau diet aktin pun tak bo

BODYDREAM COCOSLIMMING (AGENT)

  • 23.02.2018 09:34
  • 0

1 box setengah loss 8.7kilo!!! Omg uollss. Kalau diet aktin pun tak boleh turun macam ni! Dengan coco slim, uolss boleh makan macam biasa tanpa pantang. Tiada pantang larang ape pun. Malah korang dapat slim solid lagi tanpa jejas aset. So tak kan nak gigit jari tengok orang slim melim. Tak teringin nak pakai baju idaman di hari raya ke?? Ni la masanyaaa transform diri. Consume coco slim sekarang juga WhatsApp/dm 📱014-2420268 @cocoslimming_beautyslim FB 👉 Kartika Hashim Fast respon insyaallah #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #ikaagentlangkawi#codlangkawi

No1StickerPrintMalaysia Label Printed/woven  Size blh campur*WHATSAPP : 013-638 4766EMAIL :

No1StickerPrintMalaysia

  • 23.02.2018 09:34
  • 0

Label Printed/woven Size blh campur* WHATSAPP : 013-638 4766 EMAIL : nurulaila.sulaiman@gmail.com #arcyliclabel #arcylictag #labeltudung #tagtudungmurah #labeltag #tagarcylic #sayajualtagtudung #labelbaju #labelhijab #taghijab #labeljubah #labelbajumuslimah #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #igshop #sayajual #sayajuallabel #tudung #scarves #engravename #bangicentral #customlabel #labelmurah

R SCARVES SIGNATURE ==================*Wow!!! MENGGODA BETUL DESIGN 2018 NI*============

R SCARVES SIGNATURE

  • 23.02.2018 09:34
  • 0

================== *Wow!!! MENGGODA BETUL DESIGN 2018 NI* ================== Sure jiran sebelah jeling2 tengok baju yg akak2 sidai tu..👀👀 Napa lah baju dia cantik2 sangat.. Hari2 tukar baju...murah ke dia dapat..klu tak silap gedung besar design mcm ni mahal ni... *ANDA TAK SALAH TEMPAT..* ================= *INI LAH LUBUK KAIN PASANG VIRAL..* ================== DETAIL KAIN 🌸4M 🌸TAK MUDAH RENYUK 🌸SENANG IRON 🌸TAK NIPIS 🌸SEJUK DAN SELESA DIPAKAI 🌸 FLOWY 🌸PERMUKAAN KAIN YG LEMBUT DAN GEBU 🌸BIDANG 45 sesuai jugak untuk 👇👇👇 🌟 SERAGAM CIKGU CIKGI 🌟 SERAGAM KUMPULAN MARHABAN 🌟 SEDONDON RAYA/KENDURI KENDARA klik www.wasap.my/601128008843/kainpasangmurah #borongmurah #borong #bazarpaknil #wholesale #muslimahfashion #murah #kainpasang #kainpasangmurah #kainela #kain #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #instashop #instashopmalaysia #hargamurah #jualonline #bajuraya #seragam #sedondon #royal #sayajualkain #sayajualkainpasang

New venture coming soon 🌱 In the midst of finalizing the product packaging while listening to go

New venture coming soon 🌱

Shah Alam, Malaysia

  • 23.02.2018 09:32
  • 0

In the midst of finalizing the product packaging while listening to good music 🎵. Jom follow @alterego.my ✔ tk sabar nk share dgn uols! 😉 . #alteregomalaysia #alteregosquad #shahalam #kualalumpur #malaysia #kedaionline #kedaionlinelelaki #kedaionlinemurah #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #skincaremurah #bebaskimia #coffeescrubmurah #scrubmurah #onlineshopmurah #skincarelelaki #igshopmurah #igshop #makeupmurah #waxmurah #sayajual #lokalah #sayajualmurah #tudungmurah #hijabista #shawlmurah #hijabista #natural #lokalah #shampoomurah #malaysiaigshop #organicmurah

Dropship Needed Bubble Natural +No black ring ... 💸Rm 18..Come with colors :

Dropship Needed

  • 23.02.2018 09:31
  • 0

Bubble Natural +No black ring . . . 💸Rm 18 . . Come with colors : Brown Gray . . Interested? Whatsapp : +6012-2459299 #lensmurah #lensborong #poserlens #instaselfie #instashop #igshop #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #korealensmurah #korealens #barbielens #contactlensmurah #dropshipneeded #dropshipwanted #lensmurah #lenskoreamurah #lensoriginal #contactlensrm16 #lensrm16

WorkingApparelWorld® 波鞋專門店 NMD @waw_sneaker #wawhk #wawhkbestmart -🔺新貨預訂🔺 日牌Best

WorkingApparelWorld® 波鞋專門店 NMD

Working Apparel World

  • 23.02.2018 09:30
  • 0

@waw_sneaker #wawhk #wawhkbestmart - 🔺新貨預訂🔺 日牌Best mart Pullover Hoodie - 11色@Ivory/Oatmeal/Blue/Deep Navy/Green/Beige/Brown/Dark Brown/Grey/Charcoal/Black🔥 ✅ HK$279 ea. - ►預訂尺碼: *** Free : 約 cm 124衫胸圍圈 62.5衫長 ►付款方式: 訂金HK$179 尾數HK$100 取貨時付款。 - ►預訂時間: 貨到約1-2星期。 ►落單👉門市落單 👉Whatsapp (852) 55988212 | (852) 91717661 👉Facebook inbox 👉WeChat: WAWHKG --------------------------------------------------------- Instagram: #預訂 + #現貨 👉 @workingapparelworld Instagram: #現貨 👉 @waw_sneaker 📢如果唔想miss咗我哋嘅最新動向,跟住以下簡單嘅設定☺ 1. 按右上角" ... " 2. 請按"開啟帖子通知" --------------------------------------------------------- 門市: 九龍旺角彌敦道610號,荷李活商業中心8樓815室 (近旺角地鐵站E出口 ●"百老匯戲院對面"●) 營業時間: 星期一 至 星期日 1:00pm - 9:30pm Online Store: www.wawhk.com Facebook: Working Apparel World --------------------------------------------------------- #hksneakershop#ighker#ighk#sneakerhk#HKIGERS#hkonlineshop#hk#igshop#ighongkong#波鞋 #韓國直送 #日本代購 #英國代購 #hksneakershop#hkgirlseller #girlsneakers #日牌代購

🇯🇵 🎏🇭🇰政府註冊商店Since2009🍻批發/零售 🇺🇸美國直送!#feistypets 多款 💲2️⃣9️⃣9️⃣

🇯🇵 🎏🇭🇰政府註冊商店Since2009🍻批發/零售

  • 23.02.2018 09:30
  • 0

🇺🇸美國直送!#feistypets 多款 💲2️⃣9️⃣9️⃣🆙 一秒變惡樣! 👉🏻本地運費需額外收取 ———————————————— ▫約21cm高 ———————————————— 📲WhatsApp:852 61239373 👑門市經營8年現正轉營網店,放心選購! 🔺訂購商品不設退換,付款後訂貨🙌🏻 ➿ ig @mr.mushroomhk 📮自費郵寄不包險🚶🏻面交加$15📬順豐到付 ❓歡迎whatsapp查詢 💲接受恆生匯豐/支付寶/Payme ⚠圖片只供參考🙏🏻一切以實物作準 - #hkig #igshop #shop #潮人 #852shop #bearbrickhk #Disneyhk #美國直送 #兆萬中心 #迪士尼代購 #potaters #simpsons #公仔代購 #美國代購 #精品店 #stussy代購 #potatohead #兆萬 #日本迪士尼代購 #復古 #gremlinshk #代購 #日本代購 #禮物

Firraonlineshop CANTIK KE CANTIK??? Apa ayat pertama yang keluar dari mulut korang bil

Firraonlineshop

  • 23.02.2018 09:30
  • 1

CANTIK KE CANTIK??? Apa ayat pertama yang keluar dari mulut korang bila tengok tunik baru nie yg gojes.. Bukan baju je cantik sipemakai mesti kelihatan lagi cantiik apabila mengayakannya.. Whatsapp saya 0177663935 #testimoni #trussaller #takrugibeli #igshop #onlineshop #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #dress #jubah #blouse #kemeja #tunic #jombeli #jualbaju #lawalawa #cantikcantik #nakcantik #murahmurah #firraboutique #blousemuslimah #bajumuslimah #NHPREMIUM5 #superB #comingsoon www.wasap.my/60177663935 Tekan link nie 👆🏼👆🏼untuk lebih mudah dan pantas

MAHKOTA DARASUNTI OFFICIAL Wanita dan mahkotanya😍 U olls jangan anggap perkara remeh tau. Har

MAHKOTA DARASUNTI OFFICIAL

  • 23.02.2018 09:30
  • 0

Wanita dan mahkotanya😍 U olls jangan anggap perkara remeh tau. Hari nie ibu mau share beberapa permasalahan yang berhubungan dengan organ intim kewanitaan, 1. Bau Busuk Semua wanita pasti tahu bahawa Miss V yang sehat adalah yang tidak berbau. Tapi kalau berbau? Well, bau itu memiliki sejuta kemungkinan penyebab. Jika tercium seperti bau busuk bisa jadi itu pertanda ada bakteri. Penyebabnya mungkin kerana pemakaian pembalut atau pakaian dalam yang terlalu lama. 2. Gatal Mungkin ini sering sekali dirasakan oleh semua wanita iaitu rasa gatal yang berulang, terutama yang mengalami keputihan berlebihan. 3. Keputihan Naah, masalah ini yang paling sering dialami oleh setiap wanita. Biasanya terjadi sebelum haid, ataupun pada wanita hamil. Macam mana cara nak atasi Masalah diatas? Mai nak citer pengalaman sendiri, sejak dulu sampai sekarang, ibu adalah salah seorang pengguna setia MDS. IBU percaya MDS mengandungi bahan 100%tumbuhan asli memenuhi citarasa kaum hawa dan yang pasti dapat menjaga kesihatan miss V dan dalaman u olls. Hanya minum teh MDS secara teratur setiap hari dapat menjaga kesehatan Miss V.. MDS bukan hanya menyegarkan dan membersihkan dari dalam rahim, tapi dapat mengeratkan lagi hubungan suami isteri😘. Nak cik abg sentiasa jeling 😍 MDSlah jawapannye DM OR WHATAPPS untuk order dan maklumat lanjut tentang MDS WHATAPPS 0163064688 WHATAPPS 0163064688 WHATAPPS 0163064688 Mahkota darasunti merawat masalah dibawah 🌹 becak 🌹 keputihan 🌹 senggugut 🌹 ketatkan missV 🌹 missV berbau 🌹 period xstabil 🌹 masalah hormon 🌹 migrain 🌹 rahim jatuh 🌹 tombong 🌹 cyst/fibroid 🌹 buang angin 🌹 sembelit 🌹 milkbooster 🌹 ikhtiar hamil 🌹 kencing manis 🌹 darah tinggi 🌹 lawas buang air kecil 🌹 lawas buang air besar 🌹 detox 🌹 paru2 berair 🌹 rahim kembang 🌹 servis rahim kotor 🌹 koleterol 🌹 masalah boyak #pakarmerawatmasalahwanita #anugerahwanitateragung #mahkotadarasunti #mds #stokiswanted #stokiswantedmalaysia #agenwanted #dropshipwanted #ketatdara #masalahperiod #bazaarpaknil #artismalaysia #onlineshop #instaonline #igshop #terapiinstagram #jamu

SUPER ACTIVE WHITENING DUST .Wow..Promosi!Promosi!!🔈🔈.SUPER SAVER PROMO (SSP).🍂Promo

SUPER ACTIVE WHITENING DUST

  • 23.02.2018 09:26
  • 0

. Wow..Promosi!Promosi!!🔈🔈 . SUPER SAVER PROMO (SSP) . 🍂Promo start : 22 February 2018 🍃Limited to 200 early customers only . SUPER SAVER PROMO khas utk semua #QallistaLovers nk dptkn rangkaian produk kami dengan Penjimatan yg berganda2.... !!! . SETIAP PEMBELIAN PAKEJ COMBO BUY 2 FREE 1,uolss akan dapat ~ 🍁 PERCUMA 1 PRODUK!! 🍁 DISKAUN RM8!!. 🍁 3 (TIGA) MISTERI GIFT!!. 🍁 POCKET CALENDAR 2018!! . Terma dan Syarat : *Harga Promosi ini hanya utk PAKEJ BUY 2 FREE 1 sahaja ... *Terhad utk 200 customer yg terawal sahaja... . *Boleh MIX ketiga2 produk kami iaitu QallistaSignature, Qallista FlawScrub dan Qallista Lipscrub.. . . Grab skrg sblum sold outt...sebelum order, sila tny kami dlu, offer ini masih ada or tidak... . . #qallistasignature #qallistaflawscrub #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igshop #glowing #cerah #putih #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent #international .

🌸SIHAT DLM/CANTK LUARAN 🌸 Ramai benar anak dara pertikai penggunaan pencuci miss v.Rata² bagi

🌸SIHAT DLM/CANTK LUARAN 🌸

  • 23.02.2018 09:26
  • 0

Ramai benar anak dara pertikai penggunaan pencuci miss v. Rata² bagitau , mak tak kasi pakai.. Katanya anak dara tak elok pakai pencuci apa² kat situ.. Ada pulak tahu dia tu ada keputihan.. Tapi konon biasa la tu... Ha'ah kau terkepit kepit tahan gatal.. Normal ke..?? Ada tu sampai kawan sebelah leh bau..!! Malas nak cakap banyak. Esok² kalau dah kronik Jangan cakap mak tak bagitauuu.. 🌝🌝🌝 . . . wassap 0122285935 📱 . . . POSTAGE: RM8 (S,M) RM11 (S,S) . . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayastokisnsahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah

Original & 1:1 Quality. 📣PRE ORDER (14 Working Days).👟 Nike Air Max Flair.🏷️ SI

Original & 1:1 Quality.

  • 23.02.2018 09:24
  • 1

📣PRE ORDER (14 Working Days) . 👟 Nike Air Max Flair . 🏷️ SIZE 40 - 47 . 💰 RM 219 (Booking 50%) . 💌 FREE POS SELURUH MALAYSIA . 📲 Whatsapp 0139101056

🌸SIHAT DLM/CANTK LUARAN 🌸 <<Apa tu Celebrity Feminine Scrub Wash ???>>.Celebrity Feminine Scru

🌸SIHAT DLM/CANTK LUARAN 🌸

  • 23.02.2018 09:24
  • 0

<> . Celebrity Feminine Scrub Wash adalah pembersih wanita ber-scrub yang membantu merawat masalah Cik Bunga seperti Ke.pu.ti.ha.n, Kegat.alan, Bau, Gelap, Gatal-Gatal, Masalah Dat.ang Bul.an dan pelbagai lagi masalah Cik Bunga. . Tetapi, pembersih wanita Celebrity Feminine Scrub Wash ini sangat berbeza dengan yang terdapat di pasaran kerana mengandugi scrub lembut dan halus yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati, menggebukan, pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit di bahagian Cik Bunga secara perlahan-lahan dan lembut. Malah, dapat membantu mencerahkan bahagian celah-celah peha dari daki-daki hitam degil. . Bau bunga Melur yang wangi dan mempunyai efek sensasi dingin membantu anda mendapatkan Cik Bunga lebih selesa dan bersih. . Dapatkan produk terbaru kami di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan. Jom Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 😌 PM,CT,oN...✌ whatsapp,012,2285935 📲 postage: rm8 (sm) rm11 (ss) #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayastokissahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah

不想起床小姐 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl💁🏼‍♀️預大約5-12工作

不想起床小姐

  • 23.02.2018 09:24
  • 0

🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl 💁🏼‍♀️預大約5-12工作天 (韓國星期六/日休息)送到你手上 #韓國直送 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ Free size ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 接受銀行 / PayMe 過數 💁🏼‍♀️順豐到付 🙅🏼‍♀️不設退換喔 購買前請確認好款式尺寸適合 📲 Whatsapp 6752 9192 🦖 Wechat vanillakuma 🍄 follow our FB Page Dearest Snow White . . . . . #dearestsnowwhite #ootd #ootdshare #fashionblog #ootdhk #mystyle #hkgirl #hkiggirl #iggirl #hkshop #hkonlineshop #hkstore #hkigshop #igshop #hkgirls #onlineboutique #onlinefashionstore #Seoul #seoulfashion #seoulstyle #koreanfashion #koreafashion #好物 #穿搭 #女神款

LANTAI VINYL MURAH Selamat Ptg & Salam Jumaat yg Barakah semua! Cantik menarik tertarik k

LANTAI VINYL MURAH

  • 23.02.2018 09:23
  • 0

Selamat Ptg & Salam Jumaat yg Barakah semua! Cantik menarik tertarik kan lantai ni? Anda berminat? Anda mahu rumah anda nampak cantik? Cepat2 lah hubungi kami kerana kami akan tunaikan impian anda. Kami juga boleh siap pasang lantai vinyl di rumah dan juga office anda. Harga serendah RM4.90/ft2. Jika berminat jangan malu jangan segan, cepat ambil phone tu dan whatsapp ke 019-371 5915 untuk quote harga! 😊 #vinyl #vinylflooring #lantaivinyl #lantaimurah #vinylmurah #lantaikayu #lantaikayumurah #renovationrumah #renovate #renovation #rumah #office #kedai #lantai #tiles #igshop #instashop #rumahbaru #lantaioffice #lantairumah #kontraktor #kontraktorrumah #interiordesign #interior #flooring #homedeco #mediaprima #astrogempak #teamkemas #kemasflooring

不想起床小姐 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl💁🏼‍♀️預大約5-12工作

不想起床小姐

  • 23.02.2018 09:22
  • 0

🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl 💁🏼‍♀️預大約5-12工作天 (韓國星期六/日休息)送到你手上 #韓國直送 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ Free size ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 接受銀行 / PayMe 過數 💁🏼‍♀️順豐到付 🙅🏼‍♀️不設退換喔 購買前請確認好款式尺寸適合 📲 Whatsapp 6752 9192 🦖 Wechat vanillakuma 🍄 follow our FB Page Dearest Snow White . . . . . #dearestsnowwhite #ootd #ootdshare #fashionblog #ootdhk #mystyle #hkgirl #hkiggirl #iggirl #hkshop #hkonlineshop #hkstore #hkigshop #igshop #hkgirls #onlineboutique #onlinefashionstore #Seoul #seoulfashion #seoulstyle #koreanfashion #koreafashion #好物 #穿搭 #女神款

The Perfume Workshop Who doesn't love perfume? It can complete an outfit, uplift your mood

The Perfume Workshop

  • 23.02.2018 09:22
  • 1

Who doesn't love perfume? It can complete an outfit, uplift your mood and give you confidence to get through any day. Double tap if you agree💜

涵曦❤嘉恩 × 官方授權代理 🎊過年期間🎊大魚大肉🐟🍲🐔夜夜笙歌喝完這一

涵曦❤嘉恩 × 官方授權代理

  • 23.02.2018 09:22
  • 0

🎊過年期間🎊 大魚大肉🐟🍲🐔夜夜笙歌 喝完這一杯還有百十杯🙈 你可知道一次大醉,相當於患了3次肝炎。如果你一定要應酬,記得帶上latoja酵素。喝酒前半小時喝一瓶🤗保護胃腸黏膜同時減少酒精對肝臟的傷害。如果你熬夜,失眠,抽煙,必備顏如玉,助睡眠增加肺泡彈性肺張力。 親愛的朋友們,身體是自己的,要懂得愛護自己哦! - 🌸💮🌸💮🌸💮🌸💮🌸 - 💟💟💟涵曦💟💟💟 🔺➳♥︎如果你問我涵曦的牌子安全嗎❓酵素能喝嗎❓私護能用嗎❓護膚品什麼樣❓來翻翻我的po,看一下涵曦獲得的IFSCC金牌會員的證書‼️這是一個了不起的榮譽,中國只有6個化妝品牌🉐️到這個金牌會員證書,在微商行業是第1️⃣個,這足夠證明涵曦的品質被國際化妝品行業認可,這也證實涵曦經過3年的努力,讓中國的化妝品牌🉐️到全世界的稱贊‼️👍 🔺IFSCC金牌會員,意味着與Chanel、SHISEIDO 、L'Oréal 比肩同位,L'Oréal、SHISEIDO每年都會派出科研代表參加IFSCC的技術會議,選送文獻並爭取獎項。SHISEIDO 1962年便加入IFSCC,是至今為止獲獎最多的企業。可以理解為,加入並參與IFSCC的活動標誌着一個企業對研發的重視程度。中國企業近幾年才叩開IFSCC的大門成功入會。據介紹,IFSCC的金牌會員是定向邀約制的‼️ - 🌸💮🌸💮🌸💮🌸💮🌸 - 歡迎大家查詢任何關於護膚問題、婦科問題 微信號👉kayan610_1215 Line號👉pkay0319 whatsapp👉+886 903922226 愛護自己❤愛護身體❤請認准正貨 - 🌸💮🌸💮🌸💮🌸💮🌸 - #涵曦 #LATOJA #LATOJA涵曦 #涵曦LATOJA #VIKAR #私護 #纖體乳 #減肥乳 #酵素 #CORE′E FILLE #EVELLANCE #伊芙齡 #瘦身 #瘦身燒脂 #燒脂 #bb針 #嬰兒針 #保濕 #提亮 #補水 #玻尿酸 #緊致 #TWIGSHOP #IGSHOP #減肥 #美白 #keepfit  #護膚 #纖體

燕后 心多多💕💕,想試燕窩,又想花膠,仲有桃膠呀😍

燕后

  • 23.02.2018 09:20
  • 0

心多多💕💕,想試燕窩,又想花膠,仲有桃膠呀😍!隻隻味都想試下?叫多個朋友👭👭👭,一齊 share 咪可以囉🤣 . . W͎t͎s͎a͎p͎p͎ o͎r͎d͎e͎r͎ : 9584-9353 #thequeennest #燕后 #燕窩 #花膠 #桃膠 #即叫即燉 #即食 #igshop #hkigshop  #foodies #hkfoodie #hongkong #birdnest  #beauty #collagen #勁足料 #送貨服務 #太子美食 #開心share #三五知己 #正呀喂 #愛心媽媽 #甜食 #吃貨 #早食早享受

Malaysia Kpop Store ITEM : ULLZZANG GRID LIT PANTS PRIZE : Rm 45 EACH SIZE : S/M ** Size

Malaysia Kpop Store

  • 23.02.2018 09:20
  • 0

ITEM : ULLZZANG GRID LIT PANTS PRIZE : Rm 45 EACH SIZE : S/M ** Size may vary 1- 3 cm * . . . . . #shop#ulzzang#tee#idol#kpopshop#kpopshopmalaysia#kshop#kshopmalaysia#igshop#igshopmalaysia#instashop#instashopmalaysia#brgmurah#korea#bts#exo#wannaone#twice#blackpink#redvelvet#apink#snsd#suju#nct#got7

Vee Cious Enterprise Hot selling item🔥PUMA SNEAKERS🔥..Price: RM75 Free postage A

Vee Cious Enterprise

  • 23.02.2018 09:20
  • 0

Hot selling item 🔥PUMA SNEAKERS🔥 . . Price: RM75 Free postage Available size: 38 #readyitem #readystock #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #sayajualkasutmurah #sayajualsneakers #murahmurah #sale #hargabolehrunding #freepostage #igshop

One Stop Fashion Cute tassel front slit top😍Size : S M LPrice: 700 only

One Stop Fashion

  • 23.02.2018 09:20
  • 1

Cute tassel front slit top😍 Size : S M L Price: 700 only

不想起床小姐 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl💁🏼‍♀️預大約5-12工作

不想起床小姐

  • 23.02.2018 09:19
  • 0

🇰🇷🇰🇷🇰🇷 lagirl 💁🏼‍♀️預大約5-12工作天 (韓國星期六/日休息)送到你手上 #韓國直送 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ Free size ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 接受銀行 / PayMe 過數 💁🏼‍♀️順豐到付 🙅🏼‍♀️不設退換喔 購買前請確認好款式尺寸適合 📲 Whatsapp 6752 9192 🦖 Wechat vanillakuma 🍄 follow our FB Page Dearest Snow White . . . . . #dearestsnowwhite #ootd #ootdshare #fashionblog #ootdhk #mystyle #hkgirl #hkiggirl #iggirl #hkshop #hkonlineshop #hkstore #hkigshop #igshop #hkgirls #onlineboutique #onlinefashionstore #Seoul #seoulfashion #seoulstyle #koreanfashion #koreafashion #好物 #穿搭 #女神款

khairunisa sazali DAH TAK MALU KELUAR RUMAH DENGAN MUKA TOGEL! Sebelum ni kalau nak kel

khairunisa sazali

  • 23.02.2018 09:19
  • 0

DAH TAK MALU KELUAR RUMAH DENGAN MUKA TOGEL! Sebelum ni kalau nak keluar rumah mesti kena bersiap satu jam awal. Sebab nak touch up muka yg penuh dengan masalah tu. Tapi sejak jadi pengguna #mekcunserum ni kulit makin lama makin flawless, makin lama makin glowing, makin lama makin bersih. Bila dah dapat skin goals buat apa nk bazir masa mekap lelama ? Touch up apa yg patut je, nak keluar muka togel pun dah takde masalah lagi. #mekcunserum #serumviral #mekcunviral #igshop #produkhalal #skincare #treatmentserum

ziha ruzaiha Mini kabuki10 pcsRM 19Free bagBerminat boleh klik link WhatsApp zi

ziha ruzaiha

  • 23.02.2018 09:18
  • 0

Mini kabuki 10 pcs RM 19 Free bag Berminat boleh klik link WhatsApp ziha di BIO ig @ziha_ruzaiha #brushmakeup #brush #makeup #makeuptools #makeupstation #visitmyigmalaysia #visit my ig #igsaya #igshop #jomorder #jombeli

SKIRT PLG SELESA DI MALAYSIA CHESTNUT 😍.✅ TAK JARANG (xperlu pakai inner)✅ TAK MUDAH BERK

SKIRT PLG SELESA DI MALAYSIA

Kuala Lumpur

  • 23.02.2018 09:17
  • 0

CHESTNUT 😍 . ✅ TAK JARANG (xperlu pakai inner) ✅ TAK MUDAH BERKEDUT (minimum iron) ✅ KAIN HIGH QUALITY (jatuh terletak) ✅ GETAH PINGGANG LEMBUT (sesuai utk ibu mengandung) ✅ LABUH & TAK MELEKAT (sopan lagi patuh syariah) ✅ TAK PANAS (selesa dipakai) . Berminat? Tekan je link ws kat bio untuk purchase 😎 . #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirttravel #sayajual #jomjual #sayajualonline #igshop #igshopmalaysia #musicallymalaysia #muslimahfashion #bazarpaknilmurah #tutupaurat #promote #nakcendol #jombelionline #jombeli #skirtmurah #fesyen #manjalapar #skirtlabuh #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #beautiful #clothes #fashionista #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost

17 살 /نور ✨ NOVEL SEMUSIM DI BARZAKH, SATU FENOMENA BUAT PEMBACA NOVEL DI MALAYSIA

17 살 /نور ✨

  • 23.02.2018 09:17
  • 0

NOVEL SEMUSIM DI BARZAKH, SATU FENOMENA BUAT PEMBACA NOVEL DI MALAYSIA! . . "Saya merasai Azab yang diceritakan dalam novel ini" -Deanzhr, Pembaca Novel Semusim Di Barzakh. "Novel ini buat aku menangis tanpa henti serius, ia runtuhkan cinta ku pada Tuhan". - Akmal Hisyam 30. . Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya. . . Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian? Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup. . . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri! Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja. . . PERCUMA E BOOK YANG BERNILAI RM25 . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601129028573 . . #iloveallah #novelislamic #semusimdibarzakh #viral #igshop

COCO SLIMMING FIBERMAX CARA CARA MINUM BODYDREAM.👉🏻 Minum 1 Sachet + air panas/ suam

COCO SLIMMING FIBERMAX

  • 23.02.2018 09:16
  • 0

CARA CARA MINUM BODYDREAM . 👉🏻 Minum 1 Sachet + air panas/ suam 150ml sekali sehari Air sejuk pun boleh tau 💕 . 👉🏻 Minum selepas breakfast atau sebelum lunch . 👉🏻 Banyakkan minum Air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (lebih lagi bagus 😉) . ⭐️ Makan macam biasa tak perlu diet . ⭐️ Jangan skip makan risau perut masuk angin . MUDAH kan?😉 Minum CoCo S dengan consistent and yang paling penting PLEASE jangan skip makan tu je boleh turunkan berat badan. Nak cari apa lagi? 🤔😝 . ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️ ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️ . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP . #bodydreammalaysia #cocoslimmingdrink #codsungaipetani #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreammalaysia #bodydreampenang #bodydreambutterworth #bodytransformation #hotchocolate#sayanakkurus #sayanaksihat #supplementkurus #supplementkecantikkan #nakkurus #nakkuruscepat #lemakdegil #lemakjahat #codpenang #codbutterworth #agentbodydreambuttwrworth #bisnesonline #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurahmurah

ZBC Zetty Butterscotch Cake everyday routine..putar jangan tak putarrr 😜.#ZBC #testimoniZBC #

ZBC Zetty Butterscotch Cake

Kedai Kek Bangi

  • 23.02.2018 09:15
  • 0

everyday routine..putar jangan tak putarrr 😜 . #ZBC #testimoniZBC #kedaikekbangi #walnutbutterscotch #viral #trending #viral2018 #motifviral #keksedap #kekviral #bazarpaknil #brim2018 #businessonline #igshop #bangi #putrajaya #serdang #kajang #ukm #upm #uniten

DYXY SALE 2018 !!!! Salam jumaat semua. Dah touch up dyxy sebelum keluar ? Kalau belum jom

DYXY SALE 2018 !!!!

  • 23.02.2018 09:15
  • 0

Salam jumaat semua. Dah touch up dyxy sebelum keluar ? Kalau belum jom touch up dulu supaya muka tak pucat yer kawan kawan😍😍😘😘. Sekarang nk beli dyxy pun boleh booking tau sis semua. Booking serendah rm10 sahaja ! Dah booking terpulang korang nak bayr balance bila-bila masa tau. for MORE info & order whatsapp 📲 0132005561 📲 0132005561 📲 0132005561 . . #dyxybccream #dyxylovers #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #bccreambydyana #seluruhmalaysia #bccreambydyanaagen #dyxyterengganu #byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu #goBYAMIERATEAM #goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

HoMusic好音樂 結他教室及專門店 今日課前就去左觀塘做交收,$380初學者之選的確抵玩

HoMusic好音樂 結他教室及專門店

Kwun Tong Station

  • 23.02.2018 09:14
  • 0

今日課前就去左觀塘做交收,$380初學者之選的確抵玩嘅💕近排大熱🔥心思思想試玩下又唔想太貴就岩哂啦🎁仲可以超優惠價升級埋做5mm綿袋同換購新手配件 提提大家,木色暫時缺貨,黑色只剩兩支😂要買就快d搵我地啦😣否則就要等下次翻貨啦 再次多謝呢位客人支持小店 --------------------------------------------------------------------------------- 【電結他 木結他 Ukulele 課程報名 / 結他產品及配件 訂購及查詢】 Wtsapp: 55068930 Facebook: www.facebook.com/homusichk Instagram: www.instagram.com/homusichk #電結他 #結他 #木結他 #結他課程 #學結他 #guitar #結他導師 #結婚 #求婚 #婚禮 #自彈自唱 #樂器 #音樂 #興趣 #夢想 #homusichk #busking #唱歌 #結他教學 #igshop #180223 #禮物 #音樂課程 #報8堂即減100蚊 #買結他送精美筆記及結他譜 #homusic結他產品 #新年 #fingerstyle #觀塘 #交收

khairunisa sazali Selamat pagi si kulit flawless❤Jangan lupa apply #MekCunSerum sebe

khairunisa sazali

  • 23.02.2018 09:14
  • 0

Selamat pagi si kulit flawless❤ Jangan lupa apply #MekCunSerum sebelum keluar rumah tau. Uols mencari serum SUPER KEBABOM dengan harga mampu milik? Dapatkan serum mekcun skrg sementara harga promo sedang berlangsung 😊 Berminat pm cik niesa 0175268770 #mekcunserum #serumviral #mekcunviral #igshop #produkhalal #skincare #treatmentserum

WorkingApparelWorld® 波鞋專門店 NMD @waw_sneaker #wawhk #wawhknewbalance #新貨預訂 -🔺新貨預訂

WorkingApparelWorld® 波鞋專門店 NMD

Working Apparel World

  • 23.02.2018 09:13
  • 0

@waw_sneaker #wawhk #wawhknewbalance #新貨預訂 - 🔺新貨預訂🔺 New Balance shopper Bag (3色) - Black / Navy / Grey ✅ HK$199 ea. - ►尺碼: * 約 36 x 34.5 cm ►付款方式: 訂金HK$99 尾數HK$100 取貨時付款。 - ►預訂時間: 貨到約 1-2 星期。 ►落單👉門市落單 👉Whatsapp (852) 55988212 | (852) 91717661 👉Facebook inbox 👉WeChat: WAWHKG --------------------------------------------------------- Instagram: #預訂 + #現貨 👉 @workingapparelworld Instagram: #現貨 👉 @waw_sneaker 📢如果唔想miss咗我哋嘅最新動向,跟住以下簡單嘅設定☺ 1. 按右上角" ... " 2. 請按"開啟帖子通知" --------------------------------------------------------- 門市: 九龍旺角彌敦道610號,荷李活商業中心8樓815室 (近旺角地鐵站E出口 ●"百老匯戲院對面"●) 營業時間: 星期一 至 星期日 1:00pm - 9:30pm Online Store: www.wawhk.com Facebook: Working Apparel World --------------------------------------------------------- #HKIGERS#hkonlineshop#igshop #igonlineshop#hkjackwills#hkigshop #hkigstore #newbalancekr #nbkr #hkshop# #newbalancetote#英國代購 #美國代購 #supreme #ne #英國代訂 #nbsandal #nbkr #韓國代購 #日本代購

COCO SLIMMING FIBERMAX 12 KILO LOSS DENGAN BODYDREAM.Bezanyaa bila sis cantik ni dah kurus

COCO SLIMMING FIBERMAX

  • 23.02.2018 09:13
  • 0

12 KILO LOSS DENGAN BODYDREAM . Bezanyaa bila sis cantik ni dah kurus. Nampak makin muda. Kulit makin flawless. Semestinya lebih energy dengan badan yang kecil molek ni. . Uolsss tak perlu risau tau. Coco S ni make your body slim curvy taw. Bukan kurus kering. Best sangat. Tanpa pantang tanpa diet tanpa senaman still can lose weight. . Jom kurus secara sihat dengan BODYDREAM! . KLIK LINK DI BIO NOW ❤️ . #bodygoals #bodydreammalaysia #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreammurah #cocoslim #bodydreamcocos #igshop #trustedseller #cocoslimmingmurah #kurustanpasedar #postageeveryday #instaboomakademi #fibermax #detox #bodydreamfibermax #misikuruslepaspantang #misikurus #tipspantang #mummygojes #jomkurus #tipskurus #barangbaby #makananberpantang #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaronline #barangmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

KAI OTOKO • Multi-Pocket Harness TrouserMaterial : polyesterSize : S , M , L

KAI OTOKO

  • 23.02.2018 09:13
  • 0

• Multi-Pocket Harness Trouser Material : polyester Size : S , M , L , XL , XXL , 3XL Price : hkd$ 590,usd$ 78 - - - - Available to order Worldwide delivery - - - - Contact me to order / get more picture whatsapp : +852 96198381 - - - - No refund or Exchange。except for damage #kaiotoko#igshop#offwhitetee#top#mensfashion#blackfashion#blvckfashion#darkfashion#hongkong#onlinestore#julius#julius_7#meninrickowens#rickowensaroundtheworld#rickowensonline#yohjiyamamoto#yohji#yohjistyle#11bybbs#11bbs#anndemeulemeester#damirdoma#lightindarkshadow#ins_rickowens code : P-LP-51

 CARA PANASKAN SWEETY WAX by Love Bella1) *TEKNIK DOUBLE BOILER*➡

  • 23.02.2018 09:13
  • 0

CARA PANASKAN SWEETY WAX by Love Bella 1) *TEKNIK DOUBLE BOILER* ➡️Masukkan botol wax yg telah dibuka penutup ke dalam periuk berisi air sehingga menenggelamkan 3/4 paras botol. Panaskan atas api sehingga wax cair. 2) *RENDAM DALAM AIR PANAS* ➡️ Masukkan botol ke dalam mangkuk berisi air panas dan rendam sehingga wax cair. *PERINGATAN:* Uji suhu wax sebelum sapu ke kulit. JANGAN sapu wax yg masih panas ke kulit. Tunggu sehingga suhu wax suam. PANDUAN WAXING 1) *Pastikan kulit dalam keadaan kering*. Taburan bedak yg nipis membantu menyerap lembapan. Wax tidak akan melekat di permukaan kulit yg basah atau lembap. 2) Sapukan wax ke kulit menggunakan kayu yg diberi mengikut arah bulu tumbuh. Sapuan hendaklah NIPIS DAN SEKATA. 3) Tampal cloth strip dan ratakan. 4) Tarik cloth strip arah lawan sapuan (bulu tumbuh) dengan KUAT DAN SEPANTAS KILAT. 5) Bilas bahagian yg telah di wax. Sapukan lotion untuk mengelakkan keradangan kulit. Bulu yg hendak di wax mestilah sekurang-kurangnya 0.7cm panjang. Cloth strip BOLEH DIBASUH DAN DIGUNA SEMULA ( rendam dalam air, kesan wax dan bulu akan tanggal dengan sendiri). . . #waxingmurah #waxing #wax #sugarwaxing #sugarwax #sugarwaxmurah #hairremoval #organic #organichairremoval #hairless #bebasbulu #malaysia #igshop #igshopmalaysia

Malaysia Kpop Store ITEM : ULLZZANG LOOSE SHORT SLEEVE PRIZE : Rm 45 EACH SIZE : FREE SI

Malaysia Kpop Store

  • 23.02.2018 09:12
  • 0

ITEM : ULLZZANG LOOSE SHORT SLEEVE PRIZE : Rm 45 EACH SIZE : FREE SIZE COLOUR : BLACK / PINK ** Size may vary 1- 3 cm * . . . . . #shop#ulzzang#tee#idol#kpopshop#kpopshopmalaysia#kshop#kshopmalaysia#igshop#igshopmalaysia#instashop#instashopmalaysia#brgmurah#korea#bts#exo#wannaone#twice#blackpink#redvelvet#apink#snsd#suju#nct#got7

Bundle.MK ‼️‼️RM 65 ‼️‼️..#BUNDLEMKAVAILABLE..GU Skinny F

Bundle.MK

  • 23.02.2018 09:12
  • 0

‼️‼️RM 65 ‼️‼️ . . #BUNDLEMKAVAILABLE . . GU Skinny Fit Jeans . . Size : 31/32 PANJANG 42 . . . . Price : RM 65 inc postage (+RM 5 SS) . . . Condition 9/10 PADU 👊🏻 . . Whatsapp 📲 017 275 8039 . . #bundlemalaysia #bundlebaek #prelovedmalaysia #gapjeans #skinnyfit #jeansmurah #bundlemurah #jeansbundle #skinnybundle #uniqloskinny #uniqlomalaysia #uniqlomurah #gapmalaysia #skinny #sayajual #skinnymurahmalaysia #rippedjeans #seluarbundle #malaysia #streetwear #gapmurah #ootd #skinnymurah #igshop #slimfit #skinnypants #vintage #denimjeans #uniqlooriginal

DROPSHIP WANTED! .Soap Bar The Rice⚫Kandungan Sabun Beras:🍒 Ekstrak beras🍒

DROPSHIP WANTED!

  • 23.02.2018 09:11
  • 0

. Soap Bar The Rice ⚫ Kandungan Sabun Beras: 🍒 Ekstrak beras 🍒 Serbuk Mutiara 🍒 Ekstrak Lily Putih 🍒 Minyak kelapa 🍒 Vitamin E ⚫ Fungsi Sabun Beras: 🍒 Ejen pencerahan kulit semulajadi. 🍒 Membantu mengecilkan pori. 🍒 Menganjalkan dan melembutkan kulit. 🍒 Membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. 🍒 Sesuai untuk kulit kombinasi. 🍒 Merawat masalah jerawat pasir. ⚫ Harga: RM12 (60g) Postage: RM8 SM | RM11 SS . Whatsapp 📲 0199055097 . #sabunmuka #sabunTBH #sabunarang #jerawathilang #makincerah #thecharcoal #sayapakaisayajual #arang #sayajualsabun #igshop #instashop #trustedseller #instaboomakademi #iamme #datoserivida #dianzvitamin #terlajaklaris #nurraysabeautyskincare #skincare #tbh #thebeautyhacks

●韓國老闆親自主理●20萬人FB讚好小店●韓國化妝護膚品 【無眉人救星】手殘也不怕3秒完成眉妝! 一條完整

●韓國老闆親自主理●20萬人FB讚好小店●韓國化妝護膚品

  • 23.02.2018 09:10
  • 0

【無眉人救星】手殘也不怕 3秒完成眉妝! 一條完整無缺眉毛完成! . ☎WHATSAPP 9538 7707 . ❤ 用第一次就立即愛上了!方便到快到無話可說! . 今次返既係日本版呀🎀 多左個色選擇,仲好貼心送埋眉刷tim呀! . 如果你係化妝手殘妹,睡過頭趕住出門口,呢個絕對係你既恩物!有無試過一時錯手或手快快畫完先知兩邊眉型唔一樣,高左短左,有左佢,以後化妝就可以快速解決眉妝part了! . 常常覺得自己沒辦法畫出好看的眉型,或許可以買這項眉毛印章回家試試看哦~以後化妝就可以快速解決眉毛part啦!Yeah!講緊既就係呢盒「眉毛印章」啦~ . 外型都真係幾似印章,盒上面有左右兩邊既眉毛模型,而盒內係眉粉,只要將眉印章壓係眉粉上( 一定要瞄準位置,眉頭對眉頭,眉尾對眉尾,留意高低位置岩唔岩)輕輕力蓋係眉毛上,3秒瞬間擁有一條完美無懈既美眉完成了! 以後大大縮短畫眉既時間,印完用眉刷刷返鬆佢就可以啦! . 今次我地返左日本版呀!包裝會唔同左,另外顏色都多左個選擇~仲有送埋眉刷 ( 兩個眉型/ 兩個顏色選擇) 日版平眉&自然挑眉 Deep Brown / Natural Brown . 【Kiss 眉毛印章】 🎉 推薦給你們😍 快來試試~ _________________________________ . 觀塘成業街怡生工業中心G座1樓 | 查詢 whats app 95387707 | ♡ 🔽如想知道更多產品詳細資料 🔽 可以去返 profile 度 click 網址 @shegoestoseoul - #chuu #icecream #igshop #fashiononline #onlineshop #koreanfashion #kfashion #ootd #dailylook #klook #852shop #iger #852igshop #852onlinestore #852seller #852shop #shegoestoseoul#kiss#印章#眉毛#懶人

●韓國老闆親自主理●20萬人FB讚好小店●韓國化妝護膚品 【無眉人救星】手殘也不怕3秒完成眉妝! 一條完整

●韓國老闆親自主理●20萬人FB讚好小店●韓國化妝護膚品

  • 23.02.2018 09:09
  • 0

【無眉人救星】手殘也不怕 3秒完成眉妝! 一條完整無缺眉毛完成! . ☎WHATSAPP 9538 7707 . ❤ 用第一次就立即愛上了!方便到快到無話可說! . 今次返既係日本版呀🎀 多左個色選擇,仲好貼心送埋眉刷tim呀! . 如果你係化妝手殘妹,睡過頭趕住出門口,呢個絕對係你既恩物!有無試過一時錯手或手快快畫完先知兩邊眉型唔一樣,高左短左,有左佢,以後化妝就可以快速解決眉妝part了! . 常常覺得自己沒辦法畫出好看的眉型,或許可以買這項眉毛印章回家試試看哦~以後化妝就可以快速解決眉毛part啦!Yeah!講緊既就係呢盒「眉毛印章」啦~ . 外型都真係幾似印章,盒上面有左右兩邊既眉毛模型,而盒內係眉粉,只要將眉印章壓係眉粉上( 一定要瞄準位置,眉頭對眉頭,眉尾對眉尾,留意高低位置岩唔岩)輕輕力蓋係眉毛上,3秒瞬間擁有一條完美無懈既美眉完成了! 以後大大縮短畫眉既時間,印完用眉刷刷返鬆佢就可以啦! . 今次我地返左日本版呀!包裝會唔同左,另外顏色都多左個選擇~仲有送埋眉刷 ( 兩個眉型/ 兩個顏色選擇) 日版平眉&自然挑眉 Deep Brown / Natural Brown . 【Kiss 眉毛印章】 🎉 推薦給你們😍 快來試試~ _________________________________ . 觀塘成業街怡生工業中心G座1樓 | 查詢 whats app 95387707 | ♡ 🔽如想知道更多產品詳細資料 🔽 可以去返 profile 度 click 網址 @shegoestoseoul - #chuu #icecream #igshop #fashiononline #onlineshop #koreanfashion #kfashion #ootd #dailylook #klook #852shop #iger #852igshop #852onlinestore #852seller #852shop #shegoestoseoul#kiss#印章#眉毛#懶人

SUPER CHEAP POLAROID PRINTING .🍣FULL SQUARE SIZE. 🍭(6cm x 6cm)-50 sen (1-199 pcs)-40 sen (

SUPER CHEAP POLAROID PRINTING

  • 23.02.2018 09:08
  • 0

. 🍣FULL SQUARE SIZE . 🍭(6cm x 6cm) -50 sen (1-199 pcs) -40 sen (200 pcs keatas) . . 🍣FULL SQUARE PATTERN 🍭( 6cm x 6cm ) -60 sen (1-199 pcs) -50 sen (200 pcs keatas) . . . .MINIMUM ORDER 9 PCS . . 🚛 HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE POS LAJU RM8 SM/10 SS . . 📷MATERIAL GLOSSY PAPER . . ❌BUKAN INSTAX FILM . . #polaroid #instax #glossypaper #photo #printing #printgambar #cucigambar #minipolaroid #printgambarmurah #polaroidmurah #polaroidprintingmurah #polaroidcantik #polaroidmalaysia #mypolaroid #polaroidcute #jualpolaroid #printingmurah #print #polaroidmy #gambar #4r #photoprint #squarepolaroid #widepolaroid #standardpolaroid #igshop

Jam Tangan Murah Malaysia Brand : CASIOModel : EDIFICE 2 TimeGrade : AAStrap : SteelEngine :

Jam Tangan Murah Malaysia

  • 23.02.2018 09:06
  • 1

Brand : CASIO Model : EDIFICE 2 Time Grade : AA Strap : Steel Engine : Battery Spec : ✔️Time digital & analog, ✔️Date & day ✔️Alarm Warranty : 3 Month Price : RM90 Postage : Free SM / RM5 SS *READY STOCK ========================================== ORDER NOW 1. SCREENSHOT 2. WHATSAPP 0134975912 - MALAS NAK SAVE NO. TEKAN LINK DEKAT BIO 3. NEGOTIATE/PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE * BANK IN HARINI, ESOK POS(T&C) ========================================== #jamtanganmalaysia #jualjamtangan #politeknik #uitm #hantaran #hantaranmurah #sayajual #sayajualjam #barangmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jualjamtangan #igshop #usm #murah #murahmurah #jualjam #jamtanganlelaki #jamtanganwanita #jamtanganmurah #jammurah

Borneo Hype🔥 NMD R1 JAPAN 'TRIBLE WHITE'😎🔥-UK 7 READYSTOCKRM 550-To Ord

Borneo Hype🔥

  • 23.02.2018 09:05
  • 1

NMD R1 JAPAN 'TRIBLE WHITE'😎🔥 - UK 7 READYSTOCK RM 550 - To Order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp 014-8623125 for MORE DETAIL PICS & PURCHASE - #authentic #legit #legitsneakers #legitseller #igshop #original #nofufu #borneohype #nmd #r1 #japan #triplewhite #adidas #adidasmy #sneakerhead #hypebeast #sabahan #kotakinabalu #kk #kkcity #trusted #trustedseller #dreambig #hustle #youcandoit

新Monday 【Nike Air Max 95 Premium SE】HK$1,249🛒 購物著數👉 @igpick

新Monday

  • 23.02.2018 09:01
  • 0

【Nike Air Max 95 Premium SE】HK$1,249 🛒 購物著數👉 @igpicks 👈 . 購買方式: 1. 按入 ▶️ @igpicks 2. 再按入 @igpicks profile 上的 link ( nmplus.hk/igpicks/ ) 3. Link 內可購買😍 . Nike Air Max 95 是第一款在前足位置加入可見式 Nike Air 緩震設計的鞋款。Nike Air Max 95 Premium SE 男子運動鞋以革新物料,配搭多種質感及設計重點,為經典設計增添活力。 . . #igpicks #igpick #igshop #網店 #網購 #特賣 #優惠 #折扣 #特價 #著數 #hkigershop #hkigshop #hkig #hkiger #hkigers #開箱 #測評 #unbox #波鞋

HolyBuy好易買🤗 Gucci Padlock Continental Wallet我地三月頭飛歐洲🇮🇹🇩

HolyBuy好易買🤗

  • 23.02.2018 09:00
  • 0

Gucci Padlock Continental Wallet 我地三月頭飛歐洲🇮🇹🇩🇪, 去各大專門店同outlet🛍幫大家搜羅各款名牌手袋👜 銀包👛 化妝品💄 有睇啱inbox我地代購, 3月18到香港🛬 專門店直運, 保證正貨 現價:HKD6,350/HKD7,200包運 (要訂!) - - - - - - - - - - 尺寸:19(W) x 10(H) x 3.5(D) cm 鏈帶長:18 cm (可拆除) 入面有12個卡位 #holybuy_gucci #igshop #美國代購 #歐洲代購 #英國代購 #日本代購 #michaelkors #katespade #toryburch #marcjacobs #gucci #gucci代購 #salvatoreferragamo #moschino #ysl #chloe #seebychloe #mcm #coach #prada #alexandermcqueen #furla #valentino #rebeccaminkoff #bally #fendi #stellamccartney #givenchy #burberry #tedbaker

#activeuser virgin coconut oil softgel RM 59www.wasap.my/601139698085.whatapp /

#activeuser

  • 23.02.2018 09:00
  • 0

virgin coconut oil softgel RM 59 www.wasap.my/601139698085 . whatapp /sms +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 +6011-3969 8085 . Postage Rm10 sm Rm15 ss . #sayajual #sayajualmurah #kosmetikmurahonline #onlineshop #instashop #igshop #sayajualkosmetik #kosmetikborong #kosmetikmurah #perfume #perfumeviral #pemborongkosmetikmalaysia #pemborongkosmetikBN

Baju baby⚫Shoes⚫Smiggle 🌷Long Sleeved Cardigan Blouse🌷 Age : 3-8yColor : Pale PInk .

Baju baby⚫Shoes⚫Smiggle

  • 23.02.2018 09:00
  • 1

🌷Long Sleeved Cardigan Blouse🌷 Age : 3-8y Color : Pale PInk . Harga RM37 Postage rm8 sm/ rm11 ss . Pre order item (10-14 working days) WhatsApp Damia : 011-1133 3431 . #sayajualbajubaby #bajurayakanakkanak #bajubudak #bajubudakmurah #bajubabymurah #bajubabygirl #jualonline #sayajualonline #dropshipwantedmalaysia #jualonlinemurah #onlineshopping #singapore #brunei #igshop #shopping #bruneionlineshop #bruneionlinestore #brunei_ig #singapore #dropshipmalaysia #dropshipwanted #trending

SKINCARE, BEAUTY & INNERTREATS Wowwwwww...... bnyk kak free gift bulan ni ...... . ..So cepat2 grab

SKINCARE, BEAUTY & INNERTREATS

  • 23.02.2018 08:59
  • 1

Wowwwwww...... bnyk kak free gift bulan ni ...... . . . So cepat2 grab ya uolls ... . While stock last ❤❤❤❤ . . . . . Nak kulit SIHAT???? . . Bertukar ke DERMALOGICA sekarang .... . . Mulakan rutin harian anda dengan set DERMALOGICA #skinhealth ini!! . . . . CLICK pada LINK yg di sediakan di profil untuk info lanjut ... .. . . Follow ig @dermalogica_malaysia .... . . #kulitkering #masalahporitersumbat #dermalogica #skincareroutine #iklanig #sayajual #skincareproducts #shopping #shoppingonline #onlineshop #igmalaysiashop #bazarpaknil #bazaronline #jomshopping #orderonline #igshop #instashop #jomcantik #igshoppingmalaysia #seriiskandar #kulitsihat #wanita #skinroutine #kulitsihat #parutjerawat #kulitkusam #jeragat

Skincare Korea Murah PERIPERA Ink Lasting Pink Cusion.👉Suitable for all skin type👉

Skincare Korea Murah

  • 23.02.2018 08:59
  • 0

PERIPERA Ink Lasting Pink Cusion . 👉Suitable for all skin type 👉 Rosy & pinkish glow 👉Coverage 👉Soft focus finish 👉Long-lasting . Price: rm 72 include postage Sabah/Sarawak : +rm2 . Ws: +60197908545 . #periperamurah #periperamalaysia #tonymolymurah #dailyskin #skincare #korean #strawberrymilksoap #innisfreemurah #dailyskinmurah #laneigemurah #igshop #tonymolymurah #etudehouse #periperamurah #g9skinmurah #g9skinmalaysia #dailyskinmalaysia #beautycare

SCANDINAVIAN|HOMEDEKO|PERABOT Your small space solution. Mini desk designed from Maureen Mid-century

SCANDINAVIAN|HOMEDEKO|PERABOT

  • 23.02.2018 08:58
  • 1

Your small space solution. Mini desk designed from Maureen Mid-century modern style to tackle the small space problem. Made from Mahogany wood with premium mdf solid covered with duco then layered with laquer. . . . . Maureen Mini Desk Lebar 90 cm Kedalaman 50 Tinggi 75 . .Price: RM989 ( Inc postage) . #homedecormalaysia #homedecomalaysia #homedecor #scandinavianmalaysia #barangbaby #kidsroomdecormalaysia #nurserymalaysia #barangbabyonline #beddingmalaysia #roomdecormalaysia #bajubaby #pengantin #murah #tudung #igshop #igseller #instashopmy #malaysiasale #ctdk #jubah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #kesihatan #onlineshop #ikea #muslimah #muslimahfashion #perabot

GIVE AWAY NR ALOEVERA 💰IDR : 80.000Ket : Limited Product----------------------------

GIVE AWAY NR ALOEVERA

  • 23.02.2018 08:58
  • 0

💰IDR : 80.000 Ket : Limited Product ---------------------------- 👠👜 : tvs.shop2(@) . Order? Screenshoot picture kirim ke ↙ Wa : 081365216347 (no call) Line : tryavika.s Bbm : tvshop ---------------------------- #olshopdumai #dumaiolshop #onlineshopdumai #olshopriaumurah #olshoppku #olshopekanbaru #olshopbengkalis #olshopsiak #olshopduri #trustedolshop #olshophits #igdumai #dumaifreeongkir #jualankaka #instashop #happyshopping #jualanku #bajumurah #jualbaju #jualbajumurah #resellerwelcome #igshop #bajuwanitamurah #instashopping #freeongkirdumai #openorder #tahun2018

SOBELLA COSMETIC VIRAL EYESHADOW PEN PERTAMA DI MALAYSIA!😍.'Majestick Eyeshadow Sobella'

SOBELLA COSMETIC VIRAL

  • 23.02.2018 08:58
  • 0

EYESHADOW PEN PERTAMA DI MALAYSIA!😍 . 'Majestick Eyeshadow Sobella', Eyeshadow pertama yang didatangkan dalam bentuk pen. . Ada 5 warna yang sangattttt super duper cantik. Wajib pening nak choose kaler 😍 . ❤ Goldiva ❤ Cranberry ❤ Hasbrown ❤ Coconut ❤️ Rosegold . Effectnya tersangat pigmented (tahan) dan shimmer. Dari jauh lagi dah nampak berkelip-kelip mata tu. 😍 . Sesuai sangat untuk daily used ataupun pergi event. Tak sampai 2 minit pun dah siap. Tak payah blend-blend guna berus. Takde berus pun boleh dapat hasil yang cantik😘 . Cara pakai 1. Tekan pen tu sampai keluar mata eyeshadow 2. Calit di kelopak mata 3. Dap/ratakan sikit guna hujung jari . Tadaa SIAP!😍❤ Senang sangatkan? Dah selesai dah satu masalah. Harga? . Dengan kelebihan yang ada, harga tersangatlah mampu milik. Cuma RM39 sahaja! Dah jimat tak payah beli brush dah tau.😬 . JIMAT 👍🏻 MURAH 👍🏻 . So? Sis nak kaler mana satu? . Klik je link wassap kat bawah tau! www.wasap.my/60126176649 #sobellacosmetics #bazar #igshop #igseller #makeuptutorial #makeupartist #makeup #eyeshadow

SKINCARE, BEAUTY & INNERTREATS Have a good day .... ...Untuk effect yang lebih menarik..jangan lup

SKINCARE, BEAUTY & INNERTREATS

  • 23.02.2018 06:23
  • 0

Have a good day .... . . . Untuk effect yang lebih menarik..jangan lupe add 2 to 3 drops #phytoreplenishoil dalam foundation anda .... . . . . Jom bertukar ke DERMALOGICA untuk kulit yang lebih SIHAT .... . . . . Dapatkan nya dengan promosi November !!! . FREE POSTAGE !!! . . . Dm or click link di profil utk keterangan lanjut... . . Follow ig @dermalogica_malaysia . . . #phytoreplenish #kulitkering #promosiraya #promosijune #visitmyig #dermalogica #skincareroutine #iklanig #sayajual #skincareproducts #shopping #shoppingonline #onlineshop #igmalaysiashop #bazarpaknil #bazaronline #onlineshopping #jomshopping #orderonline #igshop #instashop #jomcantik #igshoppingmalaysia #seriiskandar #mua #kulitsihat #wanita #skincare #kulitsihat

DYXY SALE 2018 !!!! Selamat pagi & salam jumaat semua ! Semoga hari ni menjadi hari yg bar

DYXY SALE 2018 !!!!

  • 23.02.2018 02:59
  • 0

Selamat pagi & salam jumaat semua ! Semoga hari ni menjadi hari yg barakah utk kita semua ! Jangan lupa baca surah al kafh ye. #dyxybccream #dyxylovers #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #bccreambydyana #seluruhmalaysia #bccreambydyanaagen #dyxyterengganu #byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurah #lipgloss #lipmatte #lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu #goBYAMIERATEAM #goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi