instashopmalaysia instagram photo

#

Yus Berminat klik ->Www.wasap.my/60133303744#Englishcotton#sayajual#k

Yus

  • 19.02.2018 04:46
  • 0

Berminat klik -> Www.wasap.my/60133303744 #Englishcotton #sayajual #kainpasangcotton #kaincotton #menarik #cantik #menarikhati #jombeli #jom #jombelionline #visitmyig #bazar #bazaronline #igshopmalaysia #igseller #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #budakmalaysia #bajuborongmalaysia

Yus Berminat klik ->Www.wasap.my/60133303744#Englishcotton#sayajual#k

Yus

  • 19.02.2018 04:45
  • 0

Berminat klik -> Www.wasap.my/60133303744 #Englishcotton #sayajual #kainpasangcotton #kaincotton #menarik #cantik #menarikhati #jombeli #jom #jombelionline #visitmyig #bazar #bazaronline #igshopmalaysia #igseller #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #budakmalaysia #bajuborongmalaysia

Ella Rockqueen Mall E L L A  B E A U T Y  S K I N C A R E .Coming soon ...Instagram: @b

Ella Rockqueen Mall

  • 19.02.2018 04:45
  • 0

E L L A B E A U T Y S K I N C A R E . Coming soon .. . Instagram: @beautybyraturock Facebook page: @Ella Rockqueen Mall ▪ #ellaaminuddin #beautybyRatuRock #ellaBeautyHealth #jusMoringaGold #ellaBeautySkincare #ellaBeautyWaterNew #ellaFeminineWash #EllaRockqueenMall #skincare #produkkecantikan #penjagaankulit #pembersihwanita #onlineshopping #onlineshoppingMalaysia #onlineshoppingSingapore #onlineshoppingBrunei #shoppingonline #jualanonline #kecantikan #perawatwajah #storeKecantikan #olshopmalaysia #instashopmalaysia #kedaionlinemalaysia

Yus Berminat klik ->Www.wasap.my/60133303744#Englishcotton#sayajual#k

Yus

  • 19.02.2018 04:45
  • 1

Berminat klik -> Www.wasap.my/60133303744 #Englishcotton #sayajual #kainpasangcotton #kaincotton #menarik #cantik #menarikhati #jombeli #jom #jombelionline #visitmyig #bazar #bazaronline #igshopmalaysia #igseller #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #budakmalaysia #bajuborongmalaysia

Elanish Beauty (EB1003) Memperkenalkan Produk Serum Kecantikan Terbaru!!!! Kenapa WAJIB mencub

Elanish Beauty (EB1003)

  • 19.02.2018 04:45
  • 1

Memperkenalkan Produk Serum Kecantikan Terbaru!!!! Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? ~100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ~100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ~100% produk organik dan natural. ~100% tanpa bahan terlarang. ~100% dijamin selamat. ~100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ~100% GMP certified. ~100% buatan tempatan. Whatsapp: +6014-5449666 Whatsapp: +6014-5449666 Whatsapp: +6014-5449666 #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan #serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

Yus Berminat klik ->Www.wasap.my/60133303744#Englishcotton#sayajual#k

Yus

  • 19.02.2018 04:44
  • 1

Berminat klik -> Www.wasap.my/60133303744 #Englishcotton #sayajual #kainpasangcotton #kaincotton #menarik #cantik #menarikhati #jombeli #jom #jombelionline #visitmyig #bazar #bazaronline #igshopmalaysia #igseller #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #budakmalaysia #bajuborongmalaysia

PROM0 100 RIBU DAPAT 3 SWEATER .Annora dress  85.000mat : balotelysize : all size fit LCARA ORDE

PROM0 100 RIBU DAPAT 3 SWEATER

  • 19.02.2018 04:44
  • 0

. Annora dress 85.000 mat : balotely size : all size fit L CARA ORDER LANGSUNG DIPAHAMI: 1. SCRENSHOOT BARANG YANG BESERTA HARGA . 2. ORDER TANYA MELALUI : Wa : 081214295273 #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #sayajualonline #instashop #igshop #murah #igshopmalaysia #onlineshop #instashopmalaysia #uitm #lokalah #kualalumpur #trustedseller #malaysiaonlineshop #selangor #shahalam #bazaronline #bazaaronline #sayajualbaju #onlineshopping #dressmurah #sale #cantik #bajumurah #sabah #onlineshopmalaysia #shawl

Pen Comel & Perler Beads PERLER BEADS @barang_comel_kraf .🛢RM15🛢50G @ 800 beads (+-)

Pen Comel & Perler Beads

  • 19.02.2018 04:42
  • 0

PERLER BEADS @barang_comel_kraf . 🛢RM15 🛢50G @ 800 beads (+-) 🛢5MM 📦EXC POS ❌NO REFUND ✅READY STOK 🎁SPECIAL FREE GIFT PURCHASE 10 BEADS AND ABOVE . Warna sedikit berbeza dengan gambar sebenar . #instashopmalaysia #igshop #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #onlineshopping #onlineseller #sayajualborong #alattulismurah #alattulisunik #alattulislucu #alattulis #sayajualmurah #sayajualmurah2 #craft #sayajualmurahmalaysia #testimonibarangcomel #perlerbeads #malaysiainstashop #instafamous #fattzura #dramasangat

PROM0 100 RIBU DAPAT 3 SWEATER .Nagita dress 90.000mat : balotely mix katunsize : all size fit L

PROM0 100 RIBU DAPAT 3 SWEATER

  • 19.02.2018 04:41
  • 1

. Nagita dress 90.000 mat : balotely mix katun size : all size fit L CARA ORDER LANGSUNG DIPAHAMI: 1. SCRENSHOOT BARANG YANG BESERTA HARGA . 2. ORDER TANYA MELALUI : Wa : 081214295273 #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #sayajualonline #instashop #igshop #murah #igshopmalaysia #onlineshop #instashopmalaysia #uitm #lokalah #kualalumpur #trustedseller #malaysiaonlineshop #selangor #shahalam #bazaronline #bazaaronline

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001] .Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING?

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]

  • 19.02.2018 04:41
  • 1

. Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING? ATAU BERMINYAK? . Dah! Takyah nk pening2 sgt nk pilih skincare apa. Meh cuba ELANISH WHITE GLOW SERUM yg mmg tgh jadi favourite sis2 skrg ni. . Ramai yg dh try sebotol je pn dh dpt hasil yg memuaskan. Bkn stkat flawless je..kulit pn GLOWING tau! . Fungsi Elanish Beauty SERUM . 📌 Menyamaratakan tona warna kulit. 📌 Menghalus dan melembutkan kulit. 📌 Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya 😉 . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 .Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepenti

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

  • 19.02.2018 04:41
  • 1

. Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepentingan memilih produk yg natural tanpa memberi kesan sampingan yg berbahaya pd kulit. Jgn terlalu obses nk cantik cepat je dgn memilih produk yg bermerkuri. Bahaya tau! . Mai la cuba Elanish Beauty White Glow Serum ni. Serum kami menjalani ujian makmal dan telah mendapat kelulusan KKM : NOT170300124K Gunakan tanpa was-was :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurahK

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018 .

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018

  • 19.02.2018 04:40
  • 0

. "Memang TERBAIK! . Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" . Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best! . Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . ✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang. ✅100dijamin selamat. ✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ✅100GMP certified. ✅100buatan tempatan. . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +6018 264 2604 . Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin . RESPON PANTAS CLICK!! . http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011 .Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangka

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011

  • 19.02.2018 04:40
  • 1

. Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangkan kita dh guna skincare set yg lengkap. Ok mcm ni, serum ni mempunyai molekul2 yg sgt halus berbanding krim2 dan ia meresap terus ke dlm lapisan kulit kita dlm tempoh beberapa saat je. Jadi kerja2 baik pulih kulit lebih berkesan dgn menggunakan serum ni. . So kalau anda dh ada skincare set yg lengkap dgn cleanser, toner, day cream & night cream, jgn lupa guna Elanish Serum jugak. Dia akn bagi kesan yg lagi WOWW pd kulit :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Pen Comel & Perler Beads PERLER BEADS @barang_comel_kraf .🛢RM15🛢50G @ 800 beads (+-)

Pen Comel & Perler Beads

  • 19.02.2018 04:39
  • 0

PERLER BEADS @barang_comel_kraf . 🛢RM15 🛢50G @ 800 beads (+-) 🛢5MM 📦EXC POS ❌NO REFUND ✅READY STOK 🎁SPECIAL FREE GIFT PURCHASE 10 BEADS AND ABOVE . Warna sedikit berbeza dengan gambar sebenar . #instashopmalaysia #igshop #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #onlineshopping #onlineseller #sayajualborong #alattulismurah #alattulisunik #alattulislucu #alattulis #sayajualmurah #sayajualmurah2 #craft #sayajualmurahmalaysia #testimonibarangcomel #perlerbeads #malaysiainstashop #instafamous #fattzura #dramasangat

KOTA KEMUNING #Repost @official_dyazahra (@get_repost)・・・Haaaaa sis belanje

KOTA KEMUNING

  • 19.02.2018 04:36
  • 0

#Repost @official_dyazahra (@get_repost) ・・・ Haaaaa sis belanje gambo nie dulu, today sis try gune 2 produk nie utk makeup artis kite sistur faezah elai yg dolly look nie, alhamdulillah foundation jadi mudah nak apply n makeup jadi tahan lama tauuuu......korang cubelah moisturiser dari @nafura n argan oil dari @mabelle_khalisahq ...cengini result die 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼...... . . P/s: gambo yg nie sis gune produk nie ye bkn artis kite so mohon jgn menggunakan gambar nie utk kepentingan sendiri dlm erti kata lain tukar caption n sewaktu dgnnye...sekian. . #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #mabellekhalisa #ArganOil #flawless #viral #kamijual #instashopmalaysia

KRIM PAYUDARA DAN PUNGGUNG -  RIBUAN WANITA PERCAYA DAN JATUH CINTA DENGAN KEBERKESANAN LOVE POTI

KRIM PAYUDARA DAN PUNGGUNG

  • 19.02.2018 04:32
  • 0

- RIBUAN WANITA PERCAYA DAN JATUH CINTA DENGAN KEBERKESANAN LOVE POTION! . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau dah beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion dan dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . Jom dapat Love Potion sekarang 😊 . Whatsapp 📱0169341778 . #misitawansuami #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin #instashopmalaysia #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #mamapapa #tilljannah - #regrann

INNISFREE MISSHA COSRX MIZON COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 50g: RM 59Berfungsi

INNISFREE MISSHA COSRX MIZON

  • 19.02.2018 04:32
  • 1

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask 50g: RM 59 Berfungsi untuk memberikan kelembapan pada wajah dan menghilangkan kesan kemerahan pada kulit. Juga berkesan untuk menghilangkan parut dengan penggunaan berterusan. Tidak melekit dan mudah dibersihkan. . Whatsapp +60132021682 atau klik link di bio untuk order dan sebarang pertanyaan. . #malaysia #instaonlineshop #cosrxmalaysia #honeymask #nightmask #tiadaarahjodohkita #tiamosweetheart #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #bazarpaknil #skincareoriginal #skincaremurah #setskincare #skincarekorea #koreanskincare #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #instamalaysia #kulitberminyak #kulitsensitif

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001] .JANGAN SALAHKAN ADMIN KLAU TERLAMPAU CANTIK!!!.ADAKAH ANDA ?? meng

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]

  • 19.02.2018 04:31
  • 1

. JANGAN SALAHKAN ADMIN KLAU TERLAMPAU CANTIK!!! . ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt : - CEPAT NAIK JERAWAT - KULIT JERAGAT - MENGELUPAS - TONE WARNA KULIT X SEKATA - RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK - KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!! . INSYAALLAH... . Memperkenalkan… Elanish White Glow SERUM . Antara fungsi yg sangatq efektif : 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌dan garis2 halus pd wajah. 📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 📌ruam lampin pd bayi. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . SYARAT MUDAH UTK ORDER.. . Tinggalkan no phone, nanti admin akan wasap.. klau rasa lambat.. bolehla wasap admin dulu . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 .Aktiviti harian yg padat dan pencemaran persekitaran boleh memberi k

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

  • 19.02.2018 04:31
  • 1

. Aktiviti harian yg padat dan pencemaran persekitaran boleh memberi kesan buruk pd kulit. Macam mana nak atasi masalah ni? . Ha..jom kami perkenalkan korang dengan 'si penyelamat' Elanish Serum yg super awesome ni. Dengan mengamalkan serum ni segala masalah kulit dapat diatasi dengan mudah! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +01115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+01115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

🌏 Today Trend® #adidas Yeezy X Off White•🔥 NEW ! NEW ! NEW !⏫ Original copy

🌏 Today Trend®

  • 19.02.2018 04:30
  • 0

#adidas Yeezy X Off White • 🔥 NEW ! NEW ! NEW ! ⏫ Original copy 1:1 📌 Size 40euro - 44euro 💸 Harga Original : RM600+ • 💲 Harga Asal : RM 299 🎉 Harga Promo : RM230 sahaja !! RM230 SAHAJA !! • 💡 JIMAT RM 69 !! JIMAT RM 69 !! • 📦 FREE postage ke seluruh Malaysia 🎁 FREE GIFT pun ada ! • ⚠ STOCK TERHAD ! • ⬇⬇⬇cara order⬇⬇⬇ • 1. Screenshot gambar ini 2. Tekan Link di bio dan hantar gambar terus ! Bertindak SEKARANG ! 💯💯💯💯💯💯💯💯💯 👍Trusted seller👍 • • FC1.90KK • • #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #sabahonlineshopping #malaysiaonlineshop #kotakinabalu #kkcity #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualkasutmurah #malaysiaonlineshop #igersmalaysia #ikutcarakita #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #sekmung #sekkepok #viralmalaysia #fattahamin #neelofa #barangjadi

Pewiit Skincare 5in1 Akak mencari 88 orangyang ada msalah kulit mukadan yang dah try maca

Pewiit Skincare 5in1

  • 19.02.2018 04:30
  • 2

Akak mencari 88 orang yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk Kesan seawal 1 minggu Cukup 88 orang akk akn tutup promosi Saya akan bantu sebaik mgkin . TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . . ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani ✔ HOMEMADE (TIADA BAHAN KIMIA) . . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. . ➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..atau bleh trus whatsap 0169313439 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit

@RizaBeautyConsultantBangi Apa yang best sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collect

@RizaBeautyConsultantBangi

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

  • 19.02.2018 04:29
  • 2

Apa yang best sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collection ni?🤔 🌹 Mempunyai bauan dari blackcurrant, sandalwood, orange blossom dan velvet musk untuk meningkatkan aroma yang manis, lembut dan mendamaikan. 🌹 Bauan bunga dan buah dapat meningkatkan deria dan memberi inspirasi diri. 🌹 Bauan sandalwood dan velvet musk menambahkan kewangian yang mengoda. 🌹 Body lotion Paint the Sky mempunyai tekstur yang mudah diserap dan mempunyai kebolehan melembap dan menghidrat dengan baik. 🌹 Wangian yang tidak terlalu kuat tetapi lembut. Psstttt....Gunakan shower gel, fragrance mist dan body lotion bersama untuk hasil yang maksima 😍😍😍😍 . Hari ni ada promosi giler giler....untuk hari ni je. . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia http://Rizaskinbeautyconsultant.wasap.my www.marykay.com.my/shamrizasamsudin . #Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia

shamriza samsudin Apa yang best sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collect

shamriza samsudin

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

  • 19.02.2018 04:26
  • 1

Apa yang best sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collection ni?🤔 🌹 Mempunyai bauan dari blackcurrant, sandalwood, orange blossom dan velvet musk untuk meningkatkan aroma yang manis, lembut dan mendamaikan. 🌹 Bauan bunga dan buah dapat meningkatkan deria dan memberi inspirasi diri. 🌹 Bauan sandalwood dan velvet musk menambahkan kewangian yang mengoda. 🌹 Body lotion Paint the Sky mempunyai tekstur yang mudah diserap dan mempunyai kebolehan melembap dan menghidrat dengan baik. 🌹 Wangian yang tidak terlalu kuat tetapi lembut. Psstttt....Gunakan shower gel, fragrance mist dan body lotion bersama untuk hasil yang maksima 😍😍😍😍 . Hari ni ada promosi giler giler....untuk hari ni je. . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia http://Rizaskinbeautyconsultant.wasap.my www.marykay.com.my/shamrizasamsudin . #Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia

Barang Murah No.1🎉🎉 ⏩TOTEBAG(BLACK)⏪--RM35 SM😱 RM45 SS--📍Ringan Dan Mudah Di

Barang Murah No.1🎉🎉

  • 19.02.2018 04:26
  • 0

⏩TOTEBAG(BLACK)⏪ -- RM35 SM😱 RM45 SS -- 📍Ringan Dan Mudah Dibawa📍High Kualiti📍Sesuai Bawak Berjalan -- 📌TOTE Bag Ni Ready Stock Guys.Cepat Sebelum Habis -- 📎Nak Order Tekan Link Di Bio #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

Barang Murah No.1🎉🎉 ⏩TOTEBAG(BLACK)⏪--RM35 SM😱 RM45 SS--📍Ringan Dan Mudah Di

Barang Murah No.1🎉🎉

  • 19.02.2018 04:26
  • 0

⏩TOTEBAG(BLACK)⏪ -- RM35 SM😱 RM45 SS -- 📍Ringan Dan Mudah Dibawa📍High Kualiti📍Sesuai Bawak Berjalan -- 📌TOTE Bag Ni Ready Stock Guys.Cepat Sebelum Habis -- 📎Nak Order Tekan Link Di Bio #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

Barang Murah No.1🎉🎉 ⏩TOTEBAG(BLACK)⏪--RM35 SM😱 RM45 SS--📍Ringan Dan Mudah Di

Barang Murah No.1🎉🎉

  • 19.02.2018 04:26
  • 0

⏩TOTEBAG(BLACK)⏪ -- RM35 SM😱 RM45 SS -- 📍Ringan Dan Mudah Dibawa📍High Kualiti📍Sesuai Bawak Berjalan -- 📌TOTE Bag Ni Ready Stock Guys.Cepat Sebelum Habis -- 📎Nak Order Tekan Link Di Bio #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

DIANZ VITAMIN COMBO PROMO Dianz Vitamin di Taman Lavendar Cameron Highlands Pahang ..#bazaarpa

DIANZ VITAMIN COMBO PROMO

  • 19.02.2018 04:24
  • 7

Dianz Vitamin di Taman Lavendar Cameron Highlands Pahang . . #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoppingonline #orangmalaysia #jerawat #glowing #bisnesonline #niqabis #handsock #produkviral #lokalah #tshirtmurah #bawallabuh #igshops #malaysia #plussizemurah #antipenuaan #serum #calitcalitcantik #handbagmurah #sayajual #skincarehalal #cameronhighlands #perfume #kopihijaualana #cerahputihgebu #assalamualaikum #jeragat

jual pomade12 warna dan aroma pomade warna premium satu satu pomade yg sekaligus utk perawatan rambu

jual pomade12 warna dan aroma

  • 19.02.2018 04:24
  • 0

pomade warna premium satu satu pomade yg sekaligus utk perawatan rambut sangat aman bagi rambut sudah mngandung vit E dan biang shampo jadi bs jug sebagai treatment rambut... warna terlihat cerah dan maksimal di rambut ready 12 warna biru~merah~hijautua~hijaumuda~~ungu~kuning~putih~abu2~pink~orange~coklat~tosca (stabilo .ORDER WA 081905080202 . .BBM:agung190 . #pomade #pomademurah #malaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #kamixramai #dropshipkl #bazaaronlinemalaysia #igshop #straightpro #pelurusrambut #kualalumpur #awekmelayu #minyakrambut #bazaronline #pelembutrambut #cantik #krimrebonding #rempit #gadismelayu #visitmyig #lokalah #krimpelurusrambut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #matmoto #pomadelokal

#tupperwarebrandsmalaysia treats rec tangular saverrm36 / 4 biji#Tupperware #tupperwaremurah

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:22
  • 0

treats rec tangular saver rm36 / 4 biji #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

Authorized Makeup Suplier SSM .RESTOCKKKK 🔥🔥.EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III

Authorized Makeup Suplier SSM

  • 19.02.2018 04:22
  • 0

. RESTOCKKKK 🔥🔥 . EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III . RM22 each . BORONG RM17 x 3 RM15 x 6 . . Whatsapp 013-6645364 Whatsapp 013-6645364 . COD CHERAS/ KL/ KAJANG . . #eliyanorbeautyzone #eliyanorbeautyeliment #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #muamalaysia #onlineshopmalaysia #makeupbangi #makeupkajang #bazaaronline #makeupcheras #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupselangor #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #sabahonlineshop #sabahonlineshopping #borongkosmetikmurahmalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #agentdropshipdiperlukan #trustedsellermalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #bruneimakeup

#tupperwarebrandsmalaysia 1 set rm30. 2 set rm50#Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:21
  • 0

1 set rm30. 2 set rm50 #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

Authorized Makeup Suplier SSM .RESTOCKKKK 🔥🔥.EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III

Authorized Makeup Suplier SSM

  • 19.02.2018 04:20
  • 0

. RESTOCKKKK 🔥🔥 . EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III . RM22 each . BORONG RM17 x 3 RM15 x 6 . . Whatsapp 013-6645364 Whatsapp 013-6645364 . COD CHERAS/ KL/ KAJANG . . #eliyanorbeautyzone #eliyanorbeautyeliment #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #muamalaysia #onlineshopmalaysia #makeupbangi #makeupkajang #bazaaronline #makeupcheras #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupselangor #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #sabahonlineshop #sabahonlineshopping #borongkosmetikmurahmalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #agentdropshipdiperlukan #trustedsellermalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #bruneimakeup

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018 .SERUM NI BAKAL MEMBUAT ORANG TAK BERKELIP MELIHAT ANDA!

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018

  • 19.02.2018 04:20
  • 0

. SERUM NI BAKAL MEMBUAT ORANG TAK BERKELIP MELIHAT ANDA! "Asal kulit ko cantik sgt?" . "Ko buat treatment apa ek? Kat mana? Mesti mahal kan?" "Eh betul ke ko ni...kenapa ko dh lain? Cantik gila" "Ko pakai susuk ae?" . Haa..itula soalan yg korang terpaksa hadap bila dh pakai Elanish White Gow Serum ni. Jgn ckp hakak tak WARNING! . Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping

S E V E N T H D A Y TASSEL TOPPrice : RM59 FREE SIZEShoulder 16’Bust 40’Sleeve

S E V E N T H D A Y

  • 19.02.2018 04:19
  • 0

TASSEL TOP Price : RM59 FREE SIZE Shoulder 16’ Bust 40’ Sleeve 19’ Length 23’ Color ; Pink and cream #sayajual #bazarpaknil #sayajualseluar #sayajualblouse #sayajualtshirt #blousemurah #bajumurah #seluarmurah #instashopmalaysia

Authorized Makeup Suplier SSM .RESTOCKKKK 🔥🔥.EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III

Authorized Makeup Suplier SSM

  • 19.02.2018 04:19
  • 0

. RESTOCKKKK 🔥🔥 . EYESHADOW TARTE RAINFOREST OF THE SEA VOL. III . RM22 each . BORONG RM17 x 3 RM15 x 6 . . Whatsapp 013-6645364 Whatsapp 013-6645364 . COD CHERAS/ KL/ KAJANG . . #eliyanorbeautyzone #eliyanorbeautyeliment #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshopping #muamalaysia #onlineshopmalaysia #makeupbangi #makeupkajang #bazaaronline #makeupcheras #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupselangor #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #sabahonlineshop #sabahonlineshopping #borongkosmetikmurahmalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #agentdropshipdiperlukan #trustedsellermalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #bruneimakeup

GARAM AURA769|POSITIF Assalamualaikum kawan-kawan positif saya. nak tau awak positif atau t

GARAM AURA769|POSITIF

  • 19.02.2018 04:17
  • 10

Assalamualaikum kawan-kawan positif saya. nak tau awak positif atau tak awak pasti jawab salam saya ni 🤪 #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoppingonline #orangmalaysia #bisnesonline #raub #handsock #produkviral #bentong #pelaris #mandianbunga #igshops #malaysia #ajimaura #antipenuaan #calitcalitcantik #terapiinstagram #sayajual #garamaura #perfume #photooftheday #assalamualaikum #GaramBukit #garamaurarezeki #aurarezeki #maryjardin #teamjelita769 #loveaura769

S E V E N T H D A Y SLEEVELESS LONG DRESS Black only Price : RM49Measurement S - MSh

S E V E N T H D A Y

  • 19.02.2018 04:16
  • 0

SLEEVELESS LONG DRESS Black only Price : RM49 Measurement S - M Shoulder 14’ Bust 39 Length 50’ L Shoulder 15’ Bust 40 Length 50.5’ Material : cotton #sayajual #bazarpaknil #sayajualseluar #sayajualblouse #sayajualtshirt #sayajualdress #dressmurah #blousemurah #bajumurah #seluarmurah #instashopmalaysia

#tupperwarebrandsmalaysia rm140#Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:15
  • 1

rm140 #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011 .Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua ber

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011

  • 19.02.2018 04:15
  • 0

. Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua berebut-rebut nk dpt kan Elanish White Glow Serum ni. Terima kasih byk2 ya semua. Nak cpt whatsapp admin ya. Kalau DM takut terlepas pandang. Jd nk mudah & cepat blh whatsapp no kt bawah ni ya: . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001] .KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???.Boleh dikatakan hampir 80peratu

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]

  • 19.02.2018 04:15
  • 0

. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam

JAM TANGAN MURAH NAMATEY LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : RUBBER Color : Refer PictureGender

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:14
  • 1

LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : RUBBER Color : Refer Picture Gender : MEN Condition : NEW With Box ============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Date,Day & Light Berfungsi ✅ Quality Rubber Material ✅ Sangat Tahan Lasak ✅ Very Limited Edition This Design ✅ Digital Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Condition NEW With Box ============================================= Harga rm70 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

S E V E N T H D A Y TASSEL TOPPrice : RM59 FREE SIZEShoulder 16’Bust 40’Sleeve

S E V E N T H D A Y

  • 19.02.2018 04:12
  • 0

TASSEL TOP Price : RM59 FREE SIZE Shoulder 16’ Bust 40’ Sleeve 19’ Length 23’ Color ; Pink and cream #sayajual #bazarpaknil #sayajualseluar #sayajualblouse #sayajualtshirt #blousemurah #bajumurah #seluarmurah #instashopmalaysia

JAM TANGAN MURAH NAMATEY COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : RUBBERColor : Refer Picture

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:12
  • 0

COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : RUBBER Color : Refer Picture Gender : COUPLE Condition : NEW =============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality RUBBER Material ✅ Analog Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk Couple tersayang ! ✅ Condition NEW =============================================== Harga rm80 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

#tupperwarebrandsmalaysia 105/set#Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwareprom

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:11
  • 0

105/set #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

#tupperwarebrandsmalaysia bowl set level rm155/set tak trrmasuk postage#Tupperware #tupperware

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:10
  • 1

bowl set level rm155/set tak trrmasuk postage #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

🍃☘️ Hm_matata ☘️🍃 #maharani Hii smua.maharani memang sesuai utuk wanita gugur dan bepa

🍃☘️ Hm_matata ☘️🍃

  • 19.02.2018 04:10
  • 1

#maharani Hii smua . maharani memang sesuai utuk wanita gugur dan bepantang,,boleh kecut rahim kuor kn darah ketol. . wasap.my/60196939124 wasap.my/60145017859 . #hm_matata #Maharani #SayaJual #SayaJualMurah #Review #PaidReview #BazarOnline #BazaarMalaysia #SayaJualOnline #ProdukViral #ProdukOnline #Viral #InstaShopMalaysia #AndaBeli #KedaiOnlineMalaysia #OnlineShopMalaysia #JualanTermurah #GiveawayMalaysia #Giveaway #JamuMurah #PemborongJamuMurah #Pemborong #VisitMyIg #Dropship #DropshipperWanted #DropshipWanted #DropshipperMalaysia

JAM TANGAN MURAH NAMATEY MEN LIMITED EDITION WATCHMATERIAL : RUBBERColor : Refer PictureGen

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:10
  • 0

MEN LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : RUBBER Color : Refer Picture Gender : MEN Condition : NEW With BOX =============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Special Edition ! ✅ Date,Day & Light Berfungsi ✅ Quality Rubber Material ✅ Sangat Tahan Lasak ✅ Very Limited Edition This Design ✅ Analog & Digital Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk abam2 handsome ! ✅ Condition NEW With BOX =============================================== Harga rm80 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

#tupperwarebrandsmalaysia eco bottle cool and chiclimited editionrm98/set tak termasuk postag

#tupperwarebrandsmalaysia

  • 19.02.2018 04:10
  • 0

eco bottle cool and chic limited edition rm98/set tak termasuk postage #Tupperware #tupperwaremurah #tupperwarelelong #tupperwarepromo #promotupperware #tupperwareputrajaya #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareklang #uitm #shahalam #klang #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #bazaarpaknil #sayajual #onlineseller #igshop #visitmyig #sayajualawakbeli #adibizara #fattzura #instashopmalaysia #sayajualmurah

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 .Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua ber

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

  • 19.02.2018 04:10
  • 0

. Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua berebut-rebut nk dpt kan Elanish White Glow Serum ni. Terima kasih byk2 ya semua. Nak cpt whatsapp admin ya. Kalau DM takut terlepas pandang. Jd nk mudah & cepat blh whatsapp no kt bawah ni ya: . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping

SERIBELLA | SERITOKS Its monday ! Chill 😁...#malaysiashop#instashopmalaysia#jerawat#

SERIBELLA | SERITOKS

  • 19.02.2018 04:08
  • 0

Its monday ! Chill 😁 . . . #malaysiashop#instashopmalaysia#jerawat#kulitputih#detox#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#sayajualmurah#bazaar#bazaarmurah#bazaaronline#bazaarpaknil#hdcreamfoundation#alhamdulillah#syukurselalu#seribella#seritoks#serisoap#coffeescrub#seriummi#serift#serihariiniseriselamanya#jerawatpasir#kulitkering#kulitberminyak#nakcantik

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA..PROMO SEM

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM

  • 19.02.2018 04:08
  • 0

TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA. . PROMO SEM 5KTK RM75 FREE POSTAGE ============================= INGIN MILIKI? . – PAYUDARA YANG BESAR – PAYUDARA YANG PADAT DAN KENYAL – MENAIKKAN KEMBALI PAYUDARA YANG JATUH – MENEGANGKAN PAYUDARA YANG KENDUR – MEMONTOKKAN PAYUDARA – INGIN PAYUDARA YANG SEKSI MEMPERKENALKAN PRODUK HEBAT UNTUK WANITA MASALAH2 KAUM WANITA. . 💕Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam! 💕Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan! 💕Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan! 💕Payudara makin melendut selepas menyusukan anak! 💕Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari! 💕Apa nak buat ni…? Malunya aku…? 💕Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…? 💕Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni… 💕Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…? Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku? ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini semua masalah boleh di atasi dgn Rapibust . . 📲WhatsApp 019 3994270 📲WhatsApp 019 3994270 . #viral2017 #kadkahwin #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #perempuancantik #quputeh #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #terbaik #neelofa #noradanish #visitmyig #kualalumpur #sayajualmurah #sayajualonline #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil #igshop #produkwanita #onlineshop #titiancinta #produkkecantikan #sayajual #instashopmalaysia #jamususukdara

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA..PROMO SEM

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM

  • 19.02.2018 04:08
  • 2

TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA. . PROMO SEM 5KTK RM75 FREE POSTAGE ============================= INGIN MILIKI? . – PAYUDARA YANG BESAR – PAYUDARA YANG PADAT DAN KENYAL – MENAIKKAN KEMBALI PAYUDARA YANG JATUH – MENEGANGKAN PAYUDARA YANG KENDUR – MEMONTOKKAN PAYUDARA – INGIN PAYUDARA YANG SEKSI MEMPERKENALKAN PRODUK HEBAT UNTUK WANITA MASALAH2 KAUM WANITA. . 💕Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam! 💕Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan! 💕Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan! 💕Payudara makin melendut selepas menyusukan anak! 💕Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari! 💕Apa nak buat ni…? Malunya aku…? 💕Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…? 💕Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni… 💕Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…? Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku? ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini semua masalah boleh di atasi dgn Rapibust . . 📲WhatsApp 019 3994270 📲WhatsApp 019 3994270 . #viral2017 #kadkahwin #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #perempuancantik #quputeh #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #terbaik #neelofa #noradanish #visitmyig #kualalumpur #sayajualmurah #sayajualonline #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil #igshop #produkwanita #onlineshop #titiancinta #produkkecantikan #sayajual #instashopmalaysia #jamususukdara

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA..PROMO SEM

LOLITA, FIIRA BREAST SERUM

  • 19.02.2018 04:07
  • 2

TAMBAT HATI PASANGAN ANDA DENGAN KEHEBATAN PAYUDARA ANDA. . PROMO SEM 5KTK RM75 FREE POSTAGE ============================= INGIN MILIKI? . – PAYUDARA YANG BESAR – PAYUDARA YANG PADAT DAN KENYAL – MENAIKKAN KEMBALI PAYUDARA YANG JATUH – MENEGANGKAN PAYUDARA YANG KENDUR – MEMONTOKKAN PAYUDARA – INGIN PAYUDARA YANG SEKSI MEMPERKENALKAN PRODUK HEBAT UNTUK WANITA MASALAH2 KAUM WANITA. . 💕Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam! 💕Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan! 💕Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan! 💕Payudara makin melendut selepas menyusukan anak! 💕Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari! 💕Apa nak buat ni…? Malunya aku…? 💕Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…? 💕Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni… 💕Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…? Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku? ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini semua masalah boleh di atasi dgn Rapibust . . 📲WhatsApp 019 3994270 📲WhatsApp 019 3994270 . #viral2017 #kadkahwin #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #perempuancantik #quputeh #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #terbaik #neelofa #noradanish #visitmyig #kualalumpur #sayajualmurah #sayajualonline #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil #igshop #produkwanita #onlineshop #titiancinta #produkkecantikan #sayajual #instashopmalaysia #jamususukdara

JAM TANGAN MURAH NAMATEY COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : STEELColor : REFER PICGende

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:07
  • 0

COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : STEEL Color : REFER PIC Gender : COUPLE Condition : NEW With Box =============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality Steel Material ✅ Analog Type With Diamonds ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk Couple tersayang ! ✅ Condition NEW With Box ================================================ Harga rm80 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

JAM TANGAN MURAH NAMATEY * DIGITAL  LIMITED EDITION WATCH*MATERIAL : JELLYColor : refer pic

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:05
  • 0

* DIGITAL LIMITED EDITION WATCH* MATERIAL : JELLY Color : refer pic Gender : MEN Condition : NEW With Limited BOX ============================================ Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Date,Day & Light Berfungsi ✅ Quality JELLY Material ✅ Sangat Tahan Lasak ✅ Very Limited Edition This Design ✅ Digital Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk abam2 kacak ! ✅ Condition NEW With Limited BOX ============================================= Harga rm80 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

CUSTOM CAKES & SURPRISES Dark Choc Eclairs with creamy custardRM35 (15pcs)..Click link in b

CUSTOM CAKES & SURPRISES

  • 19.02.2018 04:05
  • 1

Dark Choc Eclairs with creamy custard RM35 (15pcs) . . Click link in bio to place order ❤️ . . #eclairs #éclairs #eclairsmalaysia #creampuff #chouxpastry #sayajualonline #onlineshopmalaysia #malaysiaviners #viralmalaysia #kedaionline #igmalaysia #igshopmalaysia #malaysiaonline #cakesofinstagram #hargamurah #deliveryservice #trustedseller #instashopmalaysia #kek #cupcake #kekhantaran #bouquet #doorgift #birthday #anniversarygift #kualalumpur #selangor #cyberjaya #putrajaya #diamondsandrosespastry

JAM TANGAN MURAH NAMATEY COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : PVCColor : Refer PictureGen

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:04
  • 0

COUPLE LIMITED EDITION WATCH MATERIAL : PVC Color : Refer Picture Gender : COUPLE Condition : NEW ============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality PVC Material ✅ Analog Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk Couple tersayang ! ✅ Condition NEW ============================================= Harga rm80 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

JAM TANGAN MURAH NAMATEY SNAPBACK ✅ Top Selling Design ✅ Sesuai di pakai ke mana shj✅ Se

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:04
  • 0

SNAPBACK ✅ Top Selling Design ✅ Sesuai di pakai ke mana shj ✅ Sesuai untuk lelaki kacak !😎 ✅ High Grade Quality 🌟🌟🌟🌟🌟 ✅ Size ADJUSTABLE ✅ Condition NEW TIP TOP =========================================== Harga rm60 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

Penjual Sneakers Malaysia Assalamualaikum dan selamat pagi.. 😊ROSHE GALAXY Size: 36 - 40RM

Penjual Sneakers Malaysia

  • 19.02.2018 04:03
  • 0

Assalamualaikum dan selamat pagi.. 😊 ROSHE GALAXY Size: 36 - 40 RM 85 (Semenanjung) Gred AAA How to order? Screenshot this post and send to this number: Ws ➡0134439857 Then, bagitahu size apa yang korang nak. Good quality but low in price 😀 #sneakersshop #sneakerscollection #sneakers #sneakersmurah #sneakershitam #blacksneakers #sneakersberkualiti #igshop #onlinestore #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sneakerseller #penjualsneakersmalaysia #sneakerscantik #shoes #kasut #kedaikasut #kedaisneakers

JAM TANGAN MURAH NAMATEY WOMEN LIMITED EDITION WATCH Material : STEELColor : SILVERGender :

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 04:01
  • 0

WOMEN LIMITED EDITION WATCH Material : STEEL Color : SILVER Gender : WOMEN Condition : NEW ============================================== Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Quality Steel Material ✅ Nice with Diamonds design ✅ Batery Movement ✅ Analog Type ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk cewek2 hot ! ✅ Condition NEW ============================================== Harga rm90 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018 .Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]018

  • 19.02.2018 04:00
  • 0

. Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah. . Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit. . Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela. . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 👍 ruam lampin pd bayi. 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 memberi keserian pada wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001] .

ELANISH BEAUTY™ 🇲🇾 [EB1001]

  • 19.02.2018 04:00
  • 0

. "Memang TERBAIK! . Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" . Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best! . Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . ✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang. ✅100dijamin selamat. ✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ✅100GMP certified. ✅100buatan tempatan. . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +601115556677 . Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin . RESPON PANTAS CLICK!! . http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011 . SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ???.Apa beza antara pelembab dan serum?

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]011

  • 19.02.2018 04:00
  • 0

. SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ??? . Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak? Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV. TETAPI, Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM ini. Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit. Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :) . ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 👍 ruam lampin pd bayi. 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 memberi keserian pada wajah. . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Pewiit Skincare 5in1 Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1➜ Sabun kulit kayu manis

Pewiit Skincare 5in1

  • 19.02.2018 04:00
  • 0

Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1 ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm) ➜ Day cream 20grm (uv protaction) ➜ Night cream 20grm (alovera + vitamin A ,C E) ➜ Cream treatment 20grm (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) ➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) ➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 99 org terawal) ➜ FREE Foundation BB cream pewiit (Terhad kepada 99 org terawal) . 💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜 . ========================================== Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu: ========================================== ✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)* ✔ Menghilangkan jerawat batu ✔ Menghilangkan parut jerawat ✔ Menghilangkan kesan jerawat ✔ Memutihkan kulit ✔ Mengecilkan pori kulit ✔ Menyihatkan kulit ✔ Muka andar berasa segar ✔ Glowing pada wajah ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan kulit kusam ✔ UV protaction ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)* ✔ Mengawal kulit kering ✔ menyelesaikan masalah kulit kusam ✔ menghilangkan jerawat pasir . ==================== PROMOSI HARGA CUN ! ==================== Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !! . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) ✔ FREE 4 Masker shiseido . Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #sayajual #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia

Pewiit Skincare 5in1 risteena nk cari 88 orangyang ada msalah kulit mukadan yang dah try

Pewiit Skincare 5in1

  • 19.02.2018 04:00
  • 0

risteena nk cari 88 orang yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk Kesan seawal 1 minggu Cukup 88 orang akk akn tutup promosi RM2.68 Saya akan bantu sebaik mgkin . TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . . ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽utk diskaun 50%..sila whatsapp ARINA ye...hehe +60169313439 ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte ✔ FREE 4 Masker shiseido .. nk ? wthpps skrg +6069313439 ➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..+60169313439 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 04:00
  • 2

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:59
  • 1

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

JAM TANGAN MURAH NAMATEY LIMITED EDITIONMATERIAL : LEATHERColor : REFER PICGender : MENCon

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 03:59
  • 1

LIMITED EDITION MATERIAL : LEATHER Color : REFER PIC Gender : MEN Condition : NEW With BOX ============================================= Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty ✅ Date, Day & Month Berfungsi ✅ Quality LEATHER Material ✅ Fully Automatic Analog Type ✅ Latest Design ✅ LIMITED STOK ! ✅ Sesuai untuk abam2 kacak ! ✅ Condition With New Gift BOX ============================================= Harga rm220 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:59
  • 2

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

JAM TANGAN MURAH NAMATEY AUTOMATIC MEN LIMITED EDITION WATCH Material : PVCEngine : AUTOMATIC

JAM TANGAN MURAH NAMATEY

  • 19.02.2018 03:57
  • 0

AUTOMATIC MEN LIMITED EDITION WATCH Material : PVC Engine : AUTOMATIC Color : REFER PIC Gender : MEN Condition : NEW ============================================== Spec Ringkas : 🔰 2 Month Warranty 🔰 Quality PVC Material 🔰 Automatic Movement 🔰 Latest Design 🔰 LIMITED STOK ! 🔰 Sesuai untuk abam2 kacak ! 🔰 Condition NEW ================================================ Harga rm100 Free postage . Jika berminat, Asilelah 📱SCREENSHOT GAMBAR 📱WHATSAPP 🔛 018-9014880 . Atau klik link di bio.. #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jammurah

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:57
  • 1

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:57
  • 1

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:56
  • 1

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

 NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125)Material Quality Moss Cr

  • 19.02.2018 03:56
  • 1

NEW COLLECTION RM130 SM /RM135 SS (D120125) Material Quality Moss Crepe So soft, cooling and flowy Round Neck with Back Button Hidden zip Sleeve Embroidery Lace at Sleeve, Top and Bottom Edge Sleeve and check with Chunky Beads Skirt gartered waist . 👗Label S (Free Size S fit to L) Shoulder 14in Bust 40in Waist 48in Hips 50-60in Armhole 17in Sleeve Length 23in Length 27in . Skirt with lining Waist 26-40in (full elastic waist) Hips 38in Length 41in . 👗Label L (Free Size L to smal XL) Shoulder 15in Bust 42in Waist 50in Hips 60-70in Armhole 18in Sleeve Length 23in Length 28in . Skirt Waist 32-42in (elastic waist) Hips 42in Length 41in

Bodydreams Coco-S KL Good morning ☀️ Mulakan hari anda dengan Bodydream Coco-S #slimmin

Bodydreams Coco-S KL

  • 19.02.2018 03:39
  • 0

Good morning ☀️ Mulakan hari anda dengan Bodydream Coco-S #slimming #bodydreamchocolate #loveyourself #bodydream #fibremax #instashopmalaysia