Инстаграм janda

Advertise
Yayasan Pendidikan Mutiara M Terima kasih banyak kepada seluruh donatur sahabat pencinta yatim YPMM
0
Terima kasih banyak kepada seluruh donatur sahabat pencinta yatim YPMM atas partisipasi dan ketulusannya yang selalu senantiasa beristiqomah dalam kebaikan, berbagi kebahagiaan dengan yg membutuhkan... Semoga Allah Ta'ala membalas segala kebaikannya dengan balasan yg terbaik dan berlipat ganda, dijaga kesehatannya, dimudahkan urusannya, dan diqobulkan segala hajatnya... Aamiin yaa Rabbal 'Alamiin😇 #Baksos #BaktiSosial #Sembako #Pakaian #Dhuafa #Janda #Lansia #YPMMInspirasi #YPMMberbagi #Donasi #Zakat #Infaq #Sedekah #Islam #instagram #inspiration Смотреть полностью
okey.jelly100 #chatseks #binor #mamahmuda #mamamuda #ibuibu #hijab #sma #smp #pasutr
1
#chatseks #binor #mamahmuda #mamamuda #ibuibu #hijab #sma #smp #pasutri #mo m #janda #sange #jandagatel #desahannikmat #surabaya #chinesesurabaya #jilmek #jilboobs #hijrah #hijabsyari #wanitahijab Смотреть полностью
LECOK PAHANG Tag member kaki sabun 🤣. Ni rupa nya kerja kau dduk dlm bilik air l
0
Tag member kaki sabun 🤣. Ni rupa nya kerja kau dduk dlm bilik air lelama ya 😂😂😂. . JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!! . Pm @lecokpahang atau . 📲Whatsapp +60195142937 +60195142937 +60195142937 . Click link ni ya awk . www.wasap.my/60195142937/PMLECOK . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti zara wassap.. muahhhxxx!#ubatkuat #lecokpahang #jomlecok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #lecokbasah #ubatpanjangzakar #tiktok #followme #suamisteri #meletop #model #vines #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap Смотреть полностью
iambabybella02 CHECK ALAT KELAMIN ANDA SEKARANG!!! BAHAYA GAISSS!!! NK TAU CARA MERAW
0
CHECK ALAT KELAMIN ANDA SEKARANG!!! BAHAYA GAISSS!!! NK TAU CARA MERAWAT BLH WS BELLA🌸 . NAK TAHU HARGA PROMOSI?? . Pm bella 📲Whatsapp?? . . Click link ni ya awk . . www.wasap.my/60135744780/Naksenokbellaqueen . . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti bella wassap.. muahhhxxx!#ubatkuat #iambabybella #jomsenok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #bellaletops #bellasinglemomletops #followme #suamisteri #meletop #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap Смотреть полностью
PERAWAT BATIN WANITA NO.1🇲🇾 CHECK ALAT KELAMIN ANDA SEKARANG!!! BAHAYA GAISSS!!! NK TAU CARA MERAW
0
CHECK ALAT KELAMIN ANDA SEKARANG!!! BAHAYA GAISSS!!! NK TAU CARA MERAWAT BLH WS BELLA🌸 . NAK TAHU HARGA PROMOSI?? . Pm bella 📲Whatsapp?? . . Click link ni ya awk . . www.wasap.my/60135744780/Naksenokbellaqueen . . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti bella wassap.. muahhhxxx!#ubatkuat #iambabybella #jomsenok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #bellaletops #bellasinglemomletops #followme #suamisteri #meletop #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap Смотреть полностью
TANTE NADYA PUTRI wow gimana nih 😅 ... #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tikt
1
wow gimana nih 😅 . . . #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tiktok #musi kindonesia #musically #anakmuda #semarang #lucu #janda #perawan #game #dangdutkoplo #jogetlucu #jawatimur #jawatengah #jawa #jawabarat #sumsel #perempuan #tutorialmakeupnatural #tutorial #semarang Смотреть полностью
SENOK ADVANCE PREMIUM HQ Hebat Senok punye penangan 🔥 Apa lagi jom Senok 🙊..So dah Sen
0
Hebat Senok punye penangan 🔥 Apa lagi jom Senok 🙊 . . So dah Senok ke semua ? Hehe . . NAK TAHU HARGA PROMOSI ? . . Whatsapp @senokhq 0135455178 . . Kalau nak tinggalkan no hp pun bole , nti @senokhq whatsapp ye . TQ 😘 muahhhxxx! . #ubatkuat #senokhq #jomsenok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #ubatketuatkelamin #janda #followme #suamisteri #meletop #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap #vines #budakwicet #senokterbaik #trending #akaksyantikk #tiktok Смотреть полностью
TANTE NADYA PUTRI wow gimana nih 😅 ... #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tikt
0
wow gimana nih 😅 . . . #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tiktok #musi kindonesia #musically #anakmuda #semarang #lucu #janda #perawan #game #dangdutkoplo #jogetlucu #jawatimur #jawatengah #jawa #jawabarat #sumsel #perempuan #tutorialmakeupnatural #tutorial #semarang Смотреть полностью
TANTE NADYA PUTRI wow gimana nih 😅 ... #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tikt
0
wow gimana nih 😅 . . . #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tiktok #musi kindonesia #musically #anakmuda #semarang #lucu #janda #perawan #game #dangdutkoplo #jogetlucu #jawatimur #jawatengah #jawa #jawabarat #sumsel #perempuan #tutorialmakeupnatural #tutorial #semarang Смотреть полностью
TANTE NADYA PUTRI wow gimana nih 😅 ... #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tikt
0
wow gimana nih 😅 . . . #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tiktok #musi kindonesia #musically #anakmuda #semarang #lucu #janda #perawan #game #dangdutkoplo #jogetlucu #jawatimur #jawatengah #jawa #jawabarat #sumsel #perempuan #tutorialmakeupnatural #tutorial #semarang Смотреть полностью
TANTE NADYA PUTRI wow gimana nih 😅 ... #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tikt
0
wow gimana nih 😅 . . . #cantik #wanita #tiktokhot #tiktoksexy #tiktok #musi kindonesia #musically #anakmuda #semarang #lucu #janda #perawan #game #dangdutkoplo #jogetlucu #jawatimur #jawatengah #jawa #jawabarat #sumsel #perempuan #tutorialmakeupnatural #tutorial #semarang Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
2
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
1
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
PinkladyOriginalHQ Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak l
0
Tak lama lagi bakal berkahwin ... Nak WOW kan bakal suami ?? Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱 . Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni .. . Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ?? Haa jom ws kita sembang tepi ... ☺🌸 #pinkadyoriginal #mantap #montok #selim #kurus #putih #cerah #sihat #luluskkm #originalpinklady #pinkladymalaysia #ladies #perawan #janda #sayang #instafamous #viral #maluapabosku #klia #kelantan #kotabharu #produkawetmuda Смотреть полностью
Putus Akal Try la sekali😈.. buleh tengok rasukan ablasa😂😂..#maluapabo
Bukit Bintang
3
Try la sekali😈.. buleh tengok rasukan ablasa😂😂 . . #maluapabossku #10yearsc hallenge #2019 #johanashaari #polisevo2 #paskalthemovie #paskau #komando #pubg #mobilelegends #malaysia #festivalfood #tomyam #nasigoreng #janda #sayang #dsv #terlajaklaris #pamoga #kaya #miskin #kufur #islam #chedet #najib #pekan #wataniah #leftenanmuda #selamatpagi #hahaha Смотреть полностью
Senok_ShahAlam_Klang Kesian suami kena belasah , puncanya tak puas. Jangan jadi macamnie br
0
Kesian suami kena belasah , puncanya tak puas. Jangan jadi macamnie bro. Segala masalah ada jalan penyelesaiannya. #kasisenok dulu la. Baru isteri tau sapa belasah siapa. Sampai termuntah dia nak layan nanti. . Anda mempunyai masalah :- . BOBOI KECIK ? BOBOI TAK PADU ? BOBOI TAK TAHAN LAMA ? ALAT KELAMIN LELAKI & WANITA ADA KETUAT KELAMIN ? PINGGUL DAN DADA WANITA KURANG MANTAP ? . Kami ada jalan penyelesaiannya. . Inilah kehebatan Senok Advance Premium by @senok_shahalam_klang #senokadvancepremium pilihan No 1 lelaki & wanita di #Malaysia . Mampu untuk membantu : . ✔️ Memanjangkan ✔️ Mengeraskan ✔️ Mengembangkan ✔️ Membanyakkan air money ✔️ Tahan lama ✔️ Merawat kencing tak lawas ✔️ Buang angin ✔️ Antiketuatkelamin . TESTIMONI SEMUA REAL BEB !!! MEMANG TANPA RAGUI !!! PADU THORRBAIK !!! TERLAJAK SENOK !!! . NAK TAHU HARGA PROMOSI BULAN NI . Serta Info Produk #senokadvance #senokadvancemurah . Like page : https://www.facebook.com/SenokSerumOilSabunSenokBooster/ . Nak bertanya info @ detail tentang produk Senok Advance Premium boleh Pm 📲Whatsapp saya . Jangan malu jangan segan. . https://www.wasap.my/601120976520 . #suamisteri #panjangzakar #ubatkuatlelaki #teruna #dara #janda #duda #pengantinbaru #ubattahanlama #ubatketuatkelamin #ketuatkelamin #senoksenok #ubatpanjang #ubatbesar #ubatbesarpunggung #ubatbesarpayudara #mantap #malaysiaku #viral #tiktok #tiktokmalaysia #produkviral #maluapabossku #BBB #bukanbiasabiasa Смотреть полностью
LECOK MALAYA HAHAHA! BIAR MULA PECAH YG PENTING POWER? ALAMAK AIII KESIAN ABG2 YG L
0
HAHAHA! BIAR MULA PECAH YG PENTING POWER? ALAMAK AIII KESIAN ABG2 YG LEMAH TU!!! JOM ABG TRY LECOK!!! MEH @lecokmalaya TLG CEMANA NK JADI BURUNG HELANG!!! Hehe! Pm tau! . JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!! . Pm ina @lecokmalaya atau . 📲Whatsapp +60135455248 +60135455248 +60135455248 . Click link ni ya awk . www.wasap.my/60135455248/Pmlecok . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti ina wassap.. muahhhxxx! . #ubatkuat #erina #jomlecok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #bellaletops #lecokbasah #ubatpanjangzakar #bellasinglemomletops #followme #suamisteri #meletop #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap Смотреть полностью
STAMINA PRIA INDONESIA Ready Stok!! Stamina Pria Tahan Lama Best Seller 👍👍Kini telah H
0
Ready Stok!! Stamina Pria Tahan Lama Best Seller 👍👍 Kini telah Hadir produk nutrisi untuk pria sangat aman dan tanpa efek samping, diolah dengan Bioteknologi modern dan Bersertifikat BPOM dan Halal. Sangat gampang dikonsumsi dan Berkhasiat 100Ampuh. Kenapa Harus Beli di @strong.id_ 1. @STRONG.ID_ adalah satu-satunya Distributor supplemen Pria Tahan Lama resmi di Indonesia. 2. Produk yang kami jual adalah yang Asli Premium dengan Segel yang Original. 3. GRATIS Pengiriman Ke seluruh indonesia dan di Asuransikan. Pesan sekarang 👇🏻 📲 WA. : +6287830515735 Tidak melayani pertanyaan di kolom comment, langsung chat Contact kita aja. GRATIS KONSULTASI! #cewekseksi #janda #tantegirang #tantehot #cewek #cewekindo #cewekhot #indonesiaindah #indonesiangirl #indonesiaolshop #rumah #gadiscantik #rumahminimalis #jogja #surabaya #jakarta #medan #bali #makasar #denpasar #palembang #balikpapan #indonesianfood #obatkuat #bandung #jakartaolshop #bola #malanghits Смотреть полностью
Tere Liye Quote Yg pacaran, jadi... Janda Duda🤣🤣🤣.Tag teman2mu..#tereliy
50
Yg pacaran, jadi... Janda Duda🤣🤣🤣 . Tag teman2mu . . #tereliye #tereliyequo te #pacar #pacaran #abi #ummi #janda #duda #relationship #hubungan Смотреть полностью
KING👑OF👅VCS💦🔞 Cewek sange DM aja yaa beb gak usah munafik apalagi malu maluFree vcs
0
Cewek sange DM aja yaa beb gak usah munafik apalagi malu malu Free vcs kok #privasi100 %amansayang #SANGE_AAAAAAAAAA #vcsyuk #tante #abg #perawan #janda #crot Смотреть полностью
Gadis Instagram 💪😃😊!▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
1
💪😃😊! ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ Follow ▶ @gadis_instagran tag teman kamu!!! Tinggalkan juga jejak kamu dengan LIKE & KOMENTAR ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ #cantik #viral #hits #ayodolan #kekinian #80juta #bali #semarang #capres #kuta #yamaha #persija #lucubanget #pubg #vanessaangel #medan #pilpres #janda #politik #lucu #bali #pelakor #mobilelegends #pemilu2019 #indonesia #mantan #hijab #dangdut #tiktokhot #mantanmodel #banten Смотреть полностью
Senok_ShahAlam_Klang Good Morning #malaysia #malaysiaku #negaraku semoga semua rakyat malay
0
Good Morning #malaysia #malaysiaku #negaraku semoga semua rakyat malaysia sihat walafiat , hidup aman harmoni di bumi bertuah ini. . NAK TAHU HARGA PROMOSI BULAN NI . Serta Info Produk #senokadvance #senokadvancemurah . Like page : https://www.facebook.com/SenokSerumOilSabunSenokBooster/ . Nak bertanya info @ detail tentang produk Senok Advance Premium boleh Pm 📲Whatsapp saya . Jangan malu jangan segan. . https://www.wasap.my/601120976520 . #suamisteri #panjangzakar #ubatkuatlelaki #teruna #dara #janda #duda #pengantinbaru #ubattahanlama #ubatketuatkelamin #ketuatkelamin #senoksenok #ubatpanjang #ubatbesar #ubatbesarpunggung #ubatbesarpayudara #mantap #viral #tiktok #tiktokmalaysia #produkviral #maluapabossku #BBB #bukanbiasabiasa Смотреть полностью
edoy bangadoy Do YoU EvEn VaPe BrUh......#vape #vapers #vapersindo #vapetrick
7
Do YoU EvEn VaPe BrUh . . . . . . #vape #vapers #vapersindo #vapetricks #ja ndamurah #jandahot #willo_officials #support #smoking #vapor #liquid #vaperism #janda #bekep #apex #apexlegends #pc Смотреть полностью
Dimas Teguh Tri Wibowo Reposted from @dakwah_tauhid -  MEMULIAKAN JANDA, SETARA DENGAN JIHAD
0
Reposted from @dakwah_tauhid - MEMULIAKAN JANDA, SETARA DENGAN JIHAD . Ikhwan Fillah... Santunilah fakir miskin, anak yatim dan dhu'afa... . Kemudian muliakanlah para janda dgn menyantuni dan membantu biaya hidupnya atau bahkan dgn menikahinya meskipun dia harus menjadi "Istri Perdana-mu", semoga Alloh Ta’ala mencatat niat dan amalanmu itu "Semulia" Rosululloh, tatkala Beliau menikahi Siti Khodijah. . Lakukan sepenuh hati, belanjakanlah hartamu utk dia dan anak2nya bila si janda itu sdh memiliki anak, ikhlaskan lahir bathinmu dan "Tancapkanlah Niat" hanya utk mencari Ridho Alloh Ta’ala, niscaya dirimu akan mendapatkan "Pahala Kebaikan yg Setara dgn Jihad". Aamiiin. . Dari Abu Hurairah dari Nabi Shallallahu alaihi wa sallam bersabda: . السَّاعِى عَلَى اْلأَرْمَلَةِ وَ اْلمـِسْكِيْنِ كَالمـُجَاهِدِ فِى سَبِيْلِ اللهِ وَ كَاْلقَائِمِ لَا يَفْتُرُ وَ كَالصَّائِمِ لَا يُفْطِرُ . “Orang yang berusaha menanggung para janda dan orang miskin itu sama seperti orang yang berjihad di jalan Allah, orang yang qiyam (menegakkan sholat) malam tanpa istirahat dan seperti orang yang berpuasa tanpa berbuka”. [HR Muslim: 2982] . Ibnu Batthal dalam syarh Shahih Bukhari mengatakan: . من عَجَز عن الجهاد في سبيل الله، وعن قيام الليل، وصيام النهار – فليعملْ بهذا الحديث، ولْيسعَ على الأرامل والمساكين؛ لِيُحشر يومَ القيامة في جملة المجاهدين في سبيل الله، دون أن يَخطو في ذلك خُطوة، أو يُنفق درهمًا، أو يلقى عدوًّا يرتاعُ بلقائه، أو ليحشر في زُمرة الصائمين والقائمين . “Siapa yang tidak mampu berjihad di jalan Allah, tidak mampu rajin tahajud atau puasa di siang hari, hendaknya dia praktekkan hadits ini. Berusaha memenuhi kebutuhan hidup janda dan orang miskin, agar kelak di hari kiamat dikumpulkan bersama para mujahidin fi Sabilillah. Tanpa harus melangkah di medan jihad atau mengeluarkan biaya, atau berhadapan dengan musuh. Atau agar dikumpulkan bersama orang yang rajin puasa dan tahajud.” (Syarh Shahih Bukhari – Ibnu Batthal) . . #dakwahtauhid #dakwah #tauhid #janda #sedekah #nafkah #nikah #jihad #tahajjud #puasa - #regrann Смотреть полностью
Cewek Penakluk #cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker
2
#cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker
sabrina #cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker
2
#cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker
cantikku #cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker
1
#cewekhot #janda #cewektoge #cewekindo #ceweknakal #poker