jubahlovers instagram photo

#

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON JUBAH RAESHA ...🌸Harga RM 140 .🌸Material : mix silk .🌸Av

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON

  • 25.11.2017 13:39
  • 0

JUBAH RAESHA . . . 🌸Harga RM 140 . 🌸Material : mix silk . 🌸Available 30 color . . . for details, wssp sis 👇atau tekan jer link di bio sis ok 😉 📱0179621944 📱0179621944 📱0179621944 #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG Comel kan reben dekat JUBAH LUBNA ni 😍, memang sweet & cute sangat

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG

  • 25.11.2017 11:00
  • 0

Comel kan reben dekat JUBAH LUBNA ni 😍, memang sweet & cute sangat sampai mata ni asyik pandang lebih 3 kali 😂💞 . Available untuk 30 colour, memang rambang mata kita semua😍😰🔥 . Hanya Rm89 je guyss, memang meletop habis 🎉😍💕 . Jangan tunggu lama-lama, jadikan Ia milik awak semua. Jangan segan jaga silu mai lah ws kami 👇👇👇 . 01129058427 01129058427 01129058427 #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG 👗HANNAH 👗➡️ Harga : RM 210 Exc postage➡️Boleh request

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG

  • 25.11.2017 07:52
  • 1

👗HANNAH 👗 ➡️ Harga : RM 210 Exc postage ➡️Boleh request warna ➡️Extra cas for extra size ➡️Material : chiffon crepe with full lining ➡️Eta : 4/6 minggu selepas bayaran, kalau tiada aral In shaa Allah lebih cepat . . whatsapp 0173717547 . . #zunaidahkhimar #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahlovers #jubahmuslimah #khimarmalaysia #khimarmurah

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.JUBAH LYCRA to let go!!!Selling Price: RM50.00

2Sisters_Collections

  • 25.11.2017 07:37
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . JUBAH LYCRA to let go!!! Selling Price: RM50.00 Material: High quality lycra Size : XXL Condition: Good (4/5) Measurement: 1. Shoulder/Bahu - 19 inch 2. Chest/Dada - 24 inch 3. Length/Labuh - 58 inch Others: - material tak panas - condition still good - reason for sell - cannot fit anymore 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp us (+6 013-353 9466) k 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #prelovedmurah #jubahlycra #jubahlycracantik #hargakawankawanjeee #jubahjakel #jubahlovers #jubahmanikexclusive #jubahexclusive #pricenegotiable

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.👗D’YANA DRESS TO LET GO!!Selling Price = R

2Sisters_Collections

  • 25.11.2017 07:30
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . 👗D’YANA DRESS TO LET GO!! Selling Price = RM120.00 Material: Cotton Premium Color : Red Size : 46 Material: Lace (top) and chiffon (bottom) Condition: Good (5/5) - baru 2-3 kali pakai 😊 Measurement: 1. Shoulder - 17 inch 2. Chest - 20.5 inch 3. Length - 56.5 inch Other Details: - material tak panas - condition still good . Reason for sell: rarely wear, spring cleaning 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp ➡️ +6013-353 9466 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #jubahpremium #preloveddress #dresspremium #jubahdyana #prelovedmurah #jubahlovers #dresslovers #misiclearwardrobe #springcleaning

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️‼️.Tq kpd customer aisyadanial.com yang t

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 07:09
  • 1

ANNIVERSARY SALE ‼️‼️ . Tq kpd customer aisyadanial.com yang try sendiri material terbaik dr kami 😍 . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️‼️.Tq kpd customer aisyadanial.com yang t

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 07:09
  • 2

ANNIVERSARY SALE ‼️‼️ . Tq kpd customer aisyadanial.com yang try sendiri material terbaik dr kami 😍 . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️‼️.Tq kpd customer aisyadanial.com yang t

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 07:08
  • 1

ANNIVERSARY SALE ‼️‼️ . Tq kpd customer aisyadanial.com yang try sendiri material terbaik dr kami 😍 . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.JUBAH  SATIN TO LET GO!!Selling Price = RM80.00

2Sisters_Collections

  • 25.11.2017 06:57
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . JUBAH SATIN TO LET GO!! Selling Price = RM80.00 Color : Cream Material: Satin Size : XXL Condition: Good (5/5) Measurement: 1. Shoulder - 19 inch 2. Chest - 24 inch 3. Length - 53 inch Other Details: - Tangan - hidden zip (senang ambil wuduk) - material tak panas - condition still good Reason for sell: rarely wear, spring cleaning 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp ➡️ +6013-353 9466 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #jubahpremium #preloveddress #dresspremium #dresscotton #prelovedmurah #jubahlovers #hargakawankawanjeee #jubahlabenon #jubahsatin #dresssatin #jubahplussize #dressplussize #jubahnurin #nurinexcited #misiclearwardrobe #springcleaning

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.JUBAH  TO LET GO!!Selling Price = RM80.00Color

2Sisters_Collections

  • 25.11.2017 06:43
  • 2

#PRELOVEDBY2SISTERS . JUBAH TO LET GO!! Selling Price = RM80.00 Color : Cream Size : 42 Condition: Good (5/5) Measurement: 1. Shoulder - 16 inch 2. Chest - 21 inch 3. Length - 53 inch Other Details: - material tak panas - kain sangat quality, made in labenon - sis beli masa sis belajar di OZ dulu - condition still good Reason for sell: rarely wear, spring cleaning 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp ➡️ +6013-353 9466 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #jubahpremium #preloveddress #dresspremium #dresscotton #prelovedmurah #jubahlovers #hargakawankawanjeee #jubahlabenon #jubaharab #alrayhanjubah #jubahalrayhan #misiclearwardrobe #springcleaning

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.👗D’YANA DRESS COTTON TO LET GO!!Selling Pr

2Sisters_Collections

  • 25.11.2017 06:32
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . 👗D’YANA DRESS COTTON TO LET GO!! Selling Price = RM120.00 Material: Cotton Premium Color : Dark Purple Size : 44 Condition: Good (5/5) Measurement: 1. Shoulder - 16.5 inch 2. Chest - 23 inch 3. Length - 58 inch Other Details: - princess cut (kembang bahagian bawah) - material tak panas - condition still good - asalnya jubah ni kosong. Pearl di bahagian tangan & batu di bahagian depan tu sis tambah sendiri ☺️😊 Reason for sell: rarely wear, spring cleaning 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp ➡️ +6013-353 9466 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #jubahpremium #preloveddress #dresspremium #dresscotton #jubahdyana #dressdyana #prelovedmurah #jubahexclusive #dressexclusive #hargakawankawanjeee #jubahlovers #dresslovers

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️.Kebarung Kanak2 RM70Free postage.Segera P

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 05:57
  • 0

ANNIVERSARY SALE ‼️ . Kebarung Kanak2 RM70 Free postage . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral Alamat butik 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️.Kurta Kanak2 RM50 jerrFree postage.Segera

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 05:55
  • 0

ANNIVERSARY SALE ‼️ . Kurta Kanak2 RM50 jerr Free postage . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral Alamat butik 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️.Combo PLAIN (Jubah + Kurta) RM120Free posta

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 25.11.2017 05:48
  • 1

ANNIVERSARY SALE ‼️ . Combo PLAIN (Jubah + Kurta) RM120 Free postage . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral Alamat butik 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON ❤️ ULAYYA DRESS❤️..available 70 colors .material : chiffon

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON

  • 25.11.2017 04:33
  • 1

❤️ ULAYYA DRESS❤️ . . available 70 colors . material : chiffon crepe with full lining . . for details, pm me by whatsapp 👇or tekan jer link di bio sis ok 😉 📱0179621944 📱0179621944 📱0179621944 . . . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON Allahu, cair lar hati akak cantik² mcm ni 😍 MasyaAllah, hannah dre

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON

  • 25.11.2017 04:25
  • 0

Allahu, cair lar hati akak cantik² mcm ni 😍 MasyaAllah, hannah dress + khimar zunaidah sungguh menawan kalbu, ni kalau pakai cenggini siapa tengok pun tertawan...nampak ayu lembut jer kan? 😍 . mane yg belum booking order lagi tu cpt cpt ok ! jgn risau terlalu labuh ker ape, korang jgk boleh bagi ukuran korang sendiri kt kami. dont worry k. sbb semua jubah/dress kami custom made. so, thats why korang kena tempah awal²😘 . HANNAH DRESS . . . apa tunggu lagi? cpt order skg ! for details, tekan jer link di bio sis ok 😉 📱0179621944 📱0179621944 📱0179621944 . . . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON SIMPLE BUT SO NICE ! 😍 tengok sista2 kita ni siap pakai untuk mini

👗JUBAH|DRESS|BAWAL CHIFFON

  • 25.11.2017 04:10
  • 3

SIMPLE BUT SO NICE ! 😍 tengok sista2 kita ni siap pakai untuk mini concert lagi tu. murah pun murah. xrugi pun kalau korang beli. cantik dan murah ok ! haa yg nak pakai utk bridesmaid pun ok jgk ni. sis sdiri pun mcm nk order lar utk bridemaid sis ihiks 🙈 apa kata korang? cantik x? @wanietajuddin4 @amira_alwani @sai.eyda @mirahihh @naeinaz @tenwamustapha . jual murah² jer nie, mari lar order berjemaah, cecepat whatsapp sis. tekan jer link di bio sis. . . RM89 only ! ada 30 color meletopsss ❤ . . for details, pm me by whatsapp 👇or tekan jer link di bio sis ok 😉 📱0179621944 📱0179621944 📱0179621944 . . . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG 👗HANNAH 👗➡️ Harga : RM 210 Exc postage➡️Boleh request

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG

  • 25.11.2017 02:04
  • 0

👗HANNAH 👗 ➡️ Harga : RM 210 Exc postage ➡️Boleh request warna ➡️Extra cas for extra size ➡️Material : chiffon crepe with full lining ➡️Eta : 4/6 minggu selepas bayaran, kalau tiada aral In shaa Allah lebih cepat . . whatsapp 0173717547 . . #zunaidahkhimar #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahlovers #jubahmuslimah #khimarmalaysia #khimarmurah

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.JUBAH ARAB to let go!!! Selling Price: RM80.00M

2Sisters_Collections

  • 24.11.2017 18:43
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . JUBAH ARAB to let go!!! Selling Price: RM80.00 Material: Tebal, tak jarang Size : 46 Condition: Good (4/5) - color manik dah lintur sikit sbb dah lama Others: - material sejuk, tak panas walaupun kainnya tebal - condition still good - reason for sell - cannot fit anymore 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp us (+6 013-353 9466) k 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #prelovedmurah #jubahmurah #jubahlovers #hargakawankawanjeee #jubahplussize #jubahmanikexclusive #jubahexclusive #pricenegotiable

noraqliahismail Meh qell citer ciri-ciri keistimewaan Jubah Almassa 👉.7 KEISTIMEW

noraqliahismail

  • 24.11.2017 18:02
  • 0

Meh qell citer ciri-ciri keistimewaan Jubah Almassa 👉 . 7 KEISTIMEWAAN JUBAH UMRAH ALMASSA . 🌷 MATERIAL ABAYA EKSKLUSIF YANG BERKUALITI Material lembut dan TAK PANAS langsung. Senang nak basuh, masukkan dalam mesin basuh dan tak perlu risau rosak selepas di basuh. Sangat nyaman serta selesa . 🌷 5 WARNA YANG EXCLUSIVE YANG DIGEMARI RAMAI Semua warna selamat dan yang paling pentinggg,, nampak SLIM. So jangan risau ye . 🌷 SOLAT-READY JUBAH Lengan boleh diselak untuk amik wudhu. Bentuk badan pulak confirm tak nampak. Aurat sis dah mmg konpem terjaga. Tak perlu risau dah nak bawa extra telekung dlm beg lepasni. . 🌷 NURSING FRIENDLY Nak susukan anak pun boleh. Takyah pening2 kepala dan buang masa yg precious tu untuk beli nursing cover kan. . 🌷 LOW MAINTENANCE JUBAH Less kedut sama sekali dan washing machine friendly. Jimat dah masa sebab lepas pakai terus masukkan dalam mesin basuh tunggu sidai pastu dah kering boleh pakai terus. . 🌷 POKET AVAILABLE BOTH SIDE Almassa ini kelebihannya salah satu adalah pada poket. Ada side poket tau. Selamat nak isi duit2 kalau x nak bawah handbag. . 🌷EKSKLUSIF LINES Almassa dihiasi dengan 3 LINES di tengah jubah. Ini boleh membuatkan Jubah ini kelihatan ada style. . “WAHHH MENARIK! HARGA MCM MANA PULAK? . ----------------------------- HARGA TERBAIK ----------------------------- RM159/sehelai 2 helai for RM300 . Penjimatan sebanyak RM18 Tidak termasuk postage . Marvelous! Cukup lengkap buat wanita diluar sana kan? Speciality abaya ini memang khas utk uols yang nak kerjakan umrah. Simple & beauty dan paling utama, keselesaan. Boleh juga dipakai setiap hari, bila bila pun. ☺ . Okay kan? . OFFER PRICE : RM 159 ONLY DAN FREE SHAWL 😍 . WhatsApp cecepat sblm warna/saiz yg sis nak dirembat org lain! . www.wasap.my/601135585489/almassa . #abaya #jubah #abayaumrah #almassa #bysarahahmad #travelfriendly #nursingfriendly #wudhufriendly #freeshawl #arissa #safa #wardah #fashionmuslimah #jubahumrah #jubahlovers #dailywear

JUBAH|DRESS|ABAYA|XXS-20XL MashaAllah, cantik dan manis sangat sangat bila sis sis semua ni sedon

JUBAH|DRESS|ABAYA|XXS-20XL

  • 24.11.2017 17:34
  • 2

MashaAllah, cantik dan manis sangat sangat bila sis sis semua ni sedondon dengan Jubah Lubna. Sesiapa yg berminat nak buat tempahan boleh click no wany dkt bio ok ya. Harga RM89 jurrrrr.. 🌹🌹 . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah@jubahlubna

kain gunting MEASUREMENT TILIA JUBAH.... Sis boley refer ukuran size 👇#ukurant

kain gunting

  • 24.11.2017 14:03
  • 0

MEASUREMENT TILIA JUBAH.... Sis boley refer ukuran size 👇 #ukurantiliajubah #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 14:01
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:58
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:58
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:57
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:57
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #jubahlovers #fattzura

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:55
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #fattzura #jubahlovers

kain gunting [NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG ME

kain gunting

  • 24.11.2017 13:54
  • 0

[NOW RELEASE..LIMITED STOCK!!!!RASA TERGODA TENGOK JUBAH TILIA YANG MENGANCAM NIE... . . Amboi laling2 dh pakat tergodaa..Nak cari baju kenduri??? Ni la pilihanye nak pakai comey2 ke kenduri..Meh pakat2 pilih yg mana 1 dh jatuh cinta..Amboi aihhh smpai terjatuh cinta😂..Haa kan klau x suka mana nak jadi kan..hehe . . Mana satu pilihan sis? . . Semuanya ada 5warna ❤black ❤navy blue ❤dark brown ❤olive green ❤emerald green HARGA PROMOSI RM69 SAHAJA SAH SEHINGGA END DISEMBER ============= CARA PEMBELIAN ============= . Untuk respond paling pantas, direct👇 . Whatsapp sekarang! klik link kat bawah ni jer; www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH www.wasap.my/+60194882192/TILIAJUBAH *SIZE MEASUREMENT bole check di page https://m.facebook.c #jubah #jubahmurah #newjubah #kualititerbaik #tiliajubah #fattzura #jubahlovers

JUBAH |ABAYA |KHIMAR |TUDUNG Tqsm #feedbackcustomerzd 😘👍Alhamdulillah kami terima order all

JUBAH |ABAYA |KHIMAR |TUDUNG

  • 24.11.2017 13:25
  • 0

Tqsm #feedbackcustomerzd 😘👍 Alhamdulillah kami terima order all size taw..Everybody is special ❤ . . Zunaidah Lace ❤ - . Harga RM180 shj.*Boleh bayar ansur-ansur. 30 warna pilihan ok 😘 - . Berminat utk tempahan / pertanyaan meh wassap admin 011.2432.4552 ok 😍😍😍 . . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah .

BALQEES BY JEDAN Shawl instant 30 second done from RM29-259 worth to buy only at Balqee

BALQEES BY JEDAN

  • 24.11.2017 09:29
  • 0

Shawl instant 30 second done from RM29-259 worth to buy only at Balqees 3rd floor Sacc Mall Shah Alam.. Opening @ 10:30 am to 9:30pm & (10pm) on weekend.So have a good shopping and make sure its worth it only for u🎀 BUTIK JEDAN COLLECTION Tingkat 3,SACC Mall,Shah Alam Siap2 parking kat Tingkat 4,turun escalator terus hampa jumpa butik kami kot sesat boleh call terus butik kami.. 03-55106691 Call : 0126128121 #balqeesrtwbyjedan #jedansaccmall #cantikgila #sale #kurungmoden #kurungpesak #dress #jubahlovers #manikkualiti #KakAnn #manik #manikmatte #beads #beading #jahitanmanik #beadswork #borderlace #lace #manikbaju #manikbunga #longbeads #jedanmanik #saccmall #shahalam #bungafabrik #mogaAllahsayangidaku

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:38
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:37
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:37
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:37
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:36
  • 2

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:36
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:35
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:34
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸 🌸Qaysara🍃.-------------------------------------------#5 SEBAB

🌸 MUSLIMAH APPAREL 🌸

  • 24.11.2017 06:18
  • 0

🌸Qaysara🍃 . ------------------------------------------- #5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E ------------------------------------------- . ✔ MATERIAL HIGH QUALITY mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, . . ✔ DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati . . ✔ MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. . . ✔ 12PILIHAN COLOUR TERBARU Yesss! ini adlah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne meroon dan banyak lagi. . . Sesuai untuk di gayakan : ❤ Nikah, Tunang, Bridesmaid, ❤ Konvo, Ootd, Raya aidiladha. . . N/P RM199✖️ Exc postage 💥PROMO #RM170 + FREE DELIVERY 💥COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY 💥COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY . . "Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... . . Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap sis ct NOW OR NEVER!? . . To purchase kindly whatsapp 📲 011-35509077 @ klik link di BIO utk lebih pantas⚡😉 . . #jubah #jubahexclusive #jubahcantik #bazarpaknil #muslimahwear #jubahlovers

JubahAbuDhabi by DisCollection Pernah tak anda mengalami situasi di mana anda tergesa2 nak keluar rum

JubahAbuDhabi by DisCollection

Berjaya Megamall Kuantan

  • 24.11.2017 06:07
  • 2

Pernah tak anda mengalami situasi di mana anda tergesa2 nak keluar rumah tapi masih memikirkan nak 👉🏻tukar baju 👗👚👕??? 👉🏻tukar seluar👖 dan macam2 lah...??? 👉🏻nak pilih warna matching lagiii... . macam leceh kan..?? 😧😧😧😧😧 . itu yang cik abang tertunggu tunggu... kadang2 dia pun geram,😠😠😠 ..sb kita ni lambat nk bersiap... . lebih2 lagi penjagaan aurat .. . itu PENTING..Sangat pentinggg tauuu . saya pernah melaluinya hehe 🙋🏻‍♀️🙋‍♀️🙋🏻‍♀️ . Kini anda tak pelu risau dengan jubah atau abaya ni saya hanya sarung je tak kira la apa yg saya pakai di dalam janji turup aurat haaa..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😄 . Senang kan mudah, cepat, yang pasti jubah tu memang sangat selesa.. jangan lupa pakai tudung pula hihi😅 . jadi jangan tgu lama2 . hubungi kami skrg 📲utk dapatkan DISKAUN jubah Abaya yg pasti cantik dan kebabomm💥💥💥 + FREE SHAWL 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601139360862/SayaNakkkDiskaunAbaya Jom Whatsapp/DM kami untuk details 📲😎 #jubahmenawan #jubahabudhabi #abayamalaysia #jubahimport #jubahabaya#jubahcantik #hijabsisters #hijababaya #abaya #abayalovers #jubahmuslimah #muslimahfashions #jubahabaya #abayadubai #jubahdubai #jubahlovers #jubahterkini #majliskendurikendara #majliskenduri #bangisentral #shahalam #kendurikahwin

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG ❤ JUBAH RAESHA ❤.Jubah secantik nama 😍, memang cantik sangat

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG

  • 24.11.2017 04:11
  • 1

❤ JUBAH RAESHA ❤ . Jubah secantik nama 😍, memang cantik sangat sampai kita akan pandang berkali-kalu tau 😘 😍 . Available untuk 30 colour 😍, awak semua boleh mix sendiri colour yang awak semua nak tau😘✨ . Hanya 140 je, memang harga superb sangat 😍💕 . Jangan tunggu lama-lama, jadikan Ia milik awak semua. Jangan segan jaga silu mai lah ws kami 👇👇👇 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

kain gunting KELEBIHAN CEKAK GETAHCekak getah pada pergelangan lebih menutup aura

kain gunting

  • 23.11.2017 12:09
  • 0

KELEBIHAN CEKAK GETAH Cekak getah pada pergelangan lebih menutup aurat..lengan tangan sentiasa tertutup dan x jatuh dr pergelangan ke siku..Lebih Mesra wuduk,nak ambil wuduk takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.. #kaingunting #jubah #newjubah #jubahlovers #newdesign #staytuned

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Jom dapatkan jubah yang cantik ni untuk anak anda di @makkahwalmadinah

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 23.11.2017 12:08
  • 1

Jom dapatkan jubah yang cantik ni untuk anak anda di @makkahwalmadinah ❤️❤️ . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 101b Available size 32 , 36 RM 55 FOR 3-8 years old kids (Size 30-38) . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Hi nak cari jubah yang cantik dan berkualiti untuk anak anda? @makkahw

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 23.11.2017 12:06
  • 0

Hi nak cari jubah yang cantik dan berkualiti untuk anak anda? @makkahwalmadinah pilihan yg terbaik! Visit our ig and shop now 🤗 . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 117 (Gold) Available size 30,32,44 RM 55 FOR 3-8 years old kids (Size 30-38) . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

skirt jubah tudung NAK TAK KALAU SIS KONGSI DENGAN KORANG DESIGN MINI SKIRT YANG PALING F

skirt jubah tudung

  • 23.11.2017 11:48
  • 1

NAK TAK KALAU SIS KONGSI DENGAN KORANG DESIGN MINI SKIRT YANG PALING FLOWY, PALING SELESA PAKAI & CONFIRM RASA CANTIK BILA PAKAI KELUAR JALAN-JALAN??? 🙈 - Item : Princess Mini Skirt Material : High quality chiffon . Ukuran : - Pinggang: strechable 24-38" -Labuh: 20" -Saiz: freesize (fit XS-XL) . Jenis pinggang : -Fully getah di bahagian depan & belakang untuk memenuhi keselesaan pemakai yg bersaiz XS-XL . Harga: 1 RM40 . . Skirt ni boleh cover dgn baju singkat 💃🏻 . . Postage rm8 sm / rm12 ss . . . COD area kl ( pm detail) . Agent sah @coverlymy 👗 @coverly.feedbacks @coverly.catalogue #miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #basicminiskirtmuslimahmurah #igerseller #igermalaysia #letscoverouraurah #muslimah #jombelionline #trustedsellermalaysia #tudung #tudungbawal #bidang60 #bidang50 #bawalplain #bawallover #muslimah #jubah #bajukahwin #jubahnikah #bajunikahmurahonline #jubahmurah #jubahplussize #jubahdress #jubahlovers #jubahdress #jubahmuslimah #prewedding #customade #jomsinggah #malaysia #bazaarpaknil

aisyadanial.com Comel adik ni pakai kebarung kanak2 dari @aisyadanial.com_  RM70 free

aisyadanial.com

  • 23.11.2017 11:24
  • 0

Comel adik ni pakai kebarung kanak2 dari @aisyadanial.com_ RM70 free postage . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

2Sisters_Collections #PRELOVEDBY2SISTERS.JUBAH LYCRA JAKEL to let go!!!Selling Price: RM

2Sisters_Collections

  • 23.11.2017 10:54
  • 0

#PRELOVEDBY2SISTERS . JUBAH LYCRA JAKEL to let go!!! Selling Price: RM120.00 Material: High quality lycra Size : L Condition: Good (5/5) - sebab pakai Others: - material tak panas - condition still good - reason for sell - cannot fit anymore 😅 . Interested? Kindly DM / whatsapp us (+6 013-353 9466) k 😉 . #prelovedby2sisterscollections #prelovedbynsj #prelovedjubah #prelovedmurah #jubahlycra #jubahlycracantik #hargakawankawanjeee #jubahjakel #jubahlovers #jubahmanikexclusive #jubahexclusive #pricenegotiable

be your own kind of beautiful Bila customer gembira kita pun gembira !! Yeayy 😉😍😍..NOVEM

be your own kind of beautiful

  • 23.11.2017 08:29
  • 0

Bila customer gembira kita pun gembira !! Yeayy 😉😍😍 . . NOVEMBER SALE masih berlangsung 🎈🎈... Let's berjimat tapi kekal cantik bergaya! . . whatsapp sekarang ! 😉😉 📲0179090108 📲0179090108 📲0179090108 . . #nadieradress #maryamdress #jubahplussize #jubahmurah #jubahmurahcantik #jubahplain #jubahlovers #teamjubah #pakaianmurahcantik #dropshippakaianmurah2 #trustedseller #sayajualmurah #nurulsgallerycollection #abaya #khimar #abayamurahcantik #jubahkonvo #preweddingjubah #jubahpengantin #dressmurah #maternityshoot #novembersale

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Nampak ayu kan bila tengok anak2 kita pakai jubah? This style ada open

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 23.11.2017 08:16
  • 1

Nampak ayu kan bila tengok anak2 kita pakai jubah? This style ada open front zip, visit our ig to order @makkahwalmadinah . . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 100 grey Available size : 40 RM 55 . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Hi comelkan bila mereka pakai jubah dari @makkahwalmadinah ? Jom visit

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 23.11.2017 08:11
  • 1

Hi comelkan bila mereka pakai jubah dari @makkahwalmadinah ? Jom visit ig kami untuk dapatkan koleksi jubah . . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 100 black Available size 40,42,44,46,48 RM 65 Umbrella cutting | material fursan #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️.Rm450 (5 helai)Free postage.Segera PM Adm

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 23.11.2017 06:26
  • 0

ANNIVERSARY SALE ‼️ . Rm450 (5 helai) Free postage . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jln Seri Mas 1, Tmn Seri Mas, 43100 Hulu Langat, Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

kain gunting Semakin hari semakin cepat masa kan..hanya tinggal 1 hari lg...xsabarn

kain gunting

  • 23.11.2017 05:33
  • 0

Semakin hari semakin cepat masa kan..hanya tinggal 1 hari lg...xsabarnya nak ku temu jubah yang memukau tuu😂😍 Saborrr la sayang2 yg masih menunggu tu..kak ila akan release esok k! #kaingunting #jubah #newjubah #jubahmurah #kualititerbaik #jubahlovers #newarrival #onedaytogo #kainguntinglovers

kebayasulam/bajunikah Kebaya AfkaMaterial bahan cotton ima platinumkebaya sulam berwarna

kebayasulam/bajunikah

  • 23.11.2017 05:11
  • 0

Kebaya Afka Material bahan cotton ima platinum kebaya sulam berwarna Lengan 7/8 Kancing dalam Size dan lingkardada M. 96cm L. 98cm XL. 102cm 2L. 106cm harga RM140 1 SET termasuk kain Info dan order Whatsap. 0134118855 Fb ~ nana shope page - nana shope page #murah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2017 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil

JUBAH•DRESS•ABAYA•ALL SIZE Sesuai sangat sangat untuk hari bahagia korangg ! Jom order sekarangg

JUBAH•DRESS•ABAYA•ALL SIZE

  • 23.11.2017 04:28
  • 0

Sesuai sangat sangat untuk hari bahagia korangg ! Jom order sekarangg !! 😍😍 Aisya Dress ALL SIZE AVAILABLE UNTIL 8XL Dm or ws me noww ➡ 01131217107 for details Dm or ws me noww ➡ 01131217107 for details #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG 👗HANNAH 👗➡️ Harga : RM 210 Exc postage➡️Boleh request

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG

  • 23.11.2017 02:03
  • 0

👗HANNAH 👗 ➡️ Harga : RM 210 Exc postage ➡️Boleh request warna ➡️Extra cas for extra size ➡️Material : chiffon crepe with full lining ➡️Eta : 4/6 minggu selepas bayaran, kalau tiada aral In shaa Allah lebih cepat . . whatsapp 0173717547 . . #zunaidahkhimar #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahlovers #jubahmuslimah #khimarmalaysia #khimarmurah

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG 👗HANNAH 👗➡️ Harga : RM 210 Exc postage➡️Boleh request

JUBAH|GLITTERLACE|SAREE KURUNG

  • 23.11.2017 02:01
  • 0

👗HANNAH 👗 ➡️ Harga : RM 210 Exc postage ➡️Boleh request warna ➡️Extra cas for extra size ➡️Material : chiffon crepe with full lining ➡️Eta : 4/6 minggu selepas bayaran, kalau tiada aral In shaa Allah lebih cepat . . whatsapp 0173717547 . . #zunaidahkhimar #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahlovers #jubahmuslimah #khimarmalaysia #khimarmurah

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG ❤ Jubah Nadia❤.Anda sedang mencari baju untuk pergi ke class? Pe

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG

  • 22.11.2017 17:09
  • 1

❤ Jubah Nadia❤ . Anda sedang mencari baju untuk pergi ke class? Pergi kenduri khawin? Pergi shopping? . Kami ada penyelesaian nya, hanya Rm 90 je uolsss 😱 memang cantik & simple uolsss. Yang penting selesa sangat 😍😍 . Ada 30 warna colour yang ada boleh pilih. . Simple and nice . Jangan tunggu lama-lama, mesti ada sudah berminat dengan pandangan yang pertama. Meh ler ws kami 👇👇👇 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Comel kan mereka pakai jubah dari @makkahwalmadinah ?.Abaya Sofea (Ju

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 22.11.2017 16:21
  • 1

Comel kan mereka pakai jubah dari @makkahwalmadinah ?. Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 72 Available size 30,32,34,36,38 RM 55 FOR 3-8 years old kids (Size 30-38) . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:23
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:22
  • 1

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:22
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:21
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:20
  • 1

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:16
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:14
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:13
  • 0

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #ootd #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

Men’s Fashion Designer Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehi

Men’s Fashion Designer

  • 22.11.2017 15:13
  • 2

Ini adalah fungsi Utama jam tangan Buruj; - 🆕 Tulis NAMA anda (sehingga 7 huruf) - ↗️Arah kiblat seluruh dunia (cari kiblat dalam masa 3 saat!) - ⏲ waktu solat seluruh dunia. - 🕋 azan reminder - 🇲🇾 zon taqwem Malaysia seperti e solat jakim! - 📖 penanda al quran - 🗓kalendar hijri atau masihi - ⏱stopwatch - ⏰ 2 alarm - ☔ water resistant(30m) - Warranty 1 Tahun Pm Saya untuk harga. Terima Kasih. #burujwatches #burujexclusive #buruj #burujmikat #watches #sayajual #fashion #sayajual #ootd #slimfit #bodybuilding #menshealth #jubahlovers #malaysiamensstyle #malaysia #jubahmoden #jubahraya #jubahcantik #jubahlelakimoden #jubahlelaki #sayajualjubah #sayajual #jubahmoden #malaysia #sayajualkurta #sayajualmurah #kurta #bazaarpaknil #jubahlelakislimfit #jubahmodenlelaki #raya2018 #jubahlelakiterkini #jubahlelakimalaysia#blogger

aisyadanial.com ANNIVERSARY SALE ‼️‼️.Tq kpd customer yg dtg butik aisyadani

aisyadanial.com

Aisyadanial.com Boutique

  • 22.11.2017 14:36
  • 1

ANNIVERSARY SALE ‼️‼️ . Tq kpd customer yg dtg butik aisyadanial.com kt bangi sentral dan try sendiri material terbaik dr kami 😍 . Segera PM Admin Whatsapp 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 0125060805 / 0173357418 . Butik aisyadanial.com di Bangi Sentral 2-07-02 (1st Floor) Jalan Medan Pusat Bandar 8 Bangi Sentral 43650 Bangi, Selangor . Butik aisyadanial.com di Hulu Langat No. 36, Jalan Seri Mas 1, Taman Seri Mas, 43100 Hulu Langat Selangor . #aisyadanial #jubah #jubahmurah #jubahcantik #jubahplainmurah #jubahdress #jubahmoden #jubahjubah #jubahdubai #jubahmuslimah #jubahsongket #jubahbesar #jubahplain #jubahmalaysia #jubahtunang #jubahkoshibo #jubahperempuan #jubahexclusive #jubahcouple #jubahborong #jubahsimple #jubahanak #jubahlabuh #jubahlovers #jubahraya #jubahnikah #jubahnikahmurah #muslim #muslimah #bridesmaids

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse ADELIA DRESS (188 AA)Material: Royal SilkWudhu friendlyNursing fri

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse

  • 22.11.2017 13:19
  • 1

ADELIA DRESS (188 AA) Material: Royal Silk Wudhu friendly Nursing friendly Princess cut (potongan tengah) Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless Zip depan belakang Note: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . 🔴HARGA OFFER🔴 RM70SM RM75SS FREE POS 2XL ADD RM5.3 Berminat whatsapp 019 7375962 #dress #dressmalaysia #jubah #jubahdress #dressprincess #jubahprincess #bazarmalaysia #baazarpaknil #jubahmuslimah #jubahlovers #dressjubah #jubah #nursingfriendly #sayajualonline #jubahmalaysia #igshop #wudhufriendly #jubahraya #cikgusekolah #kurungmoden #bazaaronline #sayajual #modenmuslimah #bajubridesmaids #shawlmurah #onlineshoppingmalaysia #onlineboutique #igreview #raya2017 #tudungbawal #jubahmurahmalaysia

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Nampak sweet and cute sangat kalau tengok anak anak kita pakai jubah k

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 22.11.2017 12:49
  • 1

Nampak sweet and cute sangat kalau tengok anak anak kita pakai jubah kan? Jom dapatkan pelbagai koleksi jubah dari @makkahwalmadinah 🤗🤗 . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 104 Available size 40,42,44,46,48,50 RM 65 . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

Maria Wardrobe Tergigit bawang pulak dah erm😅..#lawak #lawakhambar  #KolejMatr

Maria Wardrobe

  • 22.11.2017 12:31
  • 1

Tergigit bawang pulak dah erm 😅 . . #lawak #lawakhambar #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik #cikgu #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahlovers #jubahmuslimah #gv4 #ajimaura #terapiinstagram

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG ❤ JUBAH SUMAYYA ❤.Cantik menawan kau memang debom, memang cun me

JUBAH | DRESS | ABAYA | TUDUNG

  • 22.11.2017 11:15
  • 1

❤ JUBAH SUMAYYA ❤ . Cantik menawan kau memang debom, memang cun melecun habis kami ni lagi-lagi kalau uolss yang pakai 😘 😍 . Memang sesuai sangat untuk semua event tau, nak pakai pergi class, pergi kenduri khawin 😍 or nak pergi jejalan 😍😘 . Hanya 90 ringgit sahaja tau 😱yang penting, tak jarang tau dan selesa sangat 👍🔥😘 . Available untuk 30 colour tau 😍, rambang mata kita semua kan?? . Jangan tunggu lama-lama, jadikan Ia milik awak semua. Jangan segan jangan silu mai lah ws kami, DM pun boleh tau 😘❤ . 👇👇👇 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 01129058427 #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

kebayasulam/bajunikah Kebaya NbMaterial cottonharga RM140 (1set termasuk kain)Lengan 7/

kebayasulam/bajunikah

  • 22.11.2017 10:33
  • 2

Kebaya Nb Material cotton harga RM140 (1set termasuk kain) Lengan 7/8 Size dan lingkardada M. 92cm L. 96cm XL. 100cm 2L. 104cm 3L. 110cm 4L. 114cm 5L. 120cm Info dan order Whatsap. 0134118855 Fb ~ nana shope page - nana shope page #murah #igbiz #visitmyig #malaysiainstashop #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshop #onlinesellers #instashop #igshop #ruangniaga #jubahdress #jombeli #jubahlovers #sayajualjubah #raya2017 #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bazarpaknil

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Comel kan bila si kecil ni pakai jubah dari @makkahwalmadinah ?jom vis

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 22.11.2017 08:53
  • 0

Comel kan bila si kecil ni pakai jubah dari @makkahwalmadinah ?jom visit ig kami ada special promo!! . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 55 (Gold) Available size 34,36 RM 55 FOR 3-8 years old kids (Size 30-38) . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA Comelnya bila si kecil ni pakai jubah dari @makkahwalmadinah ..Abaya

ORIGINAL FROM SAUDI ARABIA

  • 22.11.2017 08:23
  • 1

Comelnya bila si kecil ni pakai jubah dari @makkahwalmadinah . . Abaya Sofea (Jubah Budak Perempuan) Code : AS 80 Available size 28,30,32,34,36,38,40 RM 55 . material fursan . #abayasofea #kidswear #malaysianmuslimah #muslimahfashion #abaya #makkah #madinah #malaysian #onlineabaya #sayajualmurah #abayamurah #jubahmurah #abayaonline #muslimahstyle #muslimstyle #abayalovers #jubahlovers #kurta #malaysian #celakkajal #celakarab #celakmekah #abayaprincess #jubahprincess #princesscutting #umbrellacutting #abayaumbrella #makkahwalmadinah #habatussaudah #buahhawa

JUBAH•DRESS•ABAYA•ALL SIZE Dress simple macam ni sesuai untuk semua event walaupun ke kelas atau

JUBAH•DRESS•ABAYA•ALL SIZE

  • 22.11.2017 07:24
  • 0

Dress simple macam ni sesuai untuk semua event walaupun ke kelas atau office 😍😍 boleh maching warna kegemaran korang sendiri 😆 Raesha Dress 70 colours available Only RM140 😱😱😱 ALL SIZE AVAILABLE UNTIL 8XL Dm or ws me noww ➡ 01131217107 for details Dm or ws me noww ➡ 01131217107 for details #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

JUBAH |ABAYA |KHIMAR |TUDUNG Jom order baju penuh kelip-kelip ni 😍-Design : Jubah HurraHarga

JUBAH |ABAYA |KHIMAR |TUDUNG

  • 22.11.2017 07:22
  • 0

Jom order baju penuh kelip-kelip ni 😍 - Design : Jubah Hurra Harga : RM95 only! Material : Mix silk . . Berminat utk tempahan / pertanyaan meh wassap fea 011.2432.4552 atau dm admin ok 😍😍😍 . . #custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah .

Akmal Gallery 🎀 Sedondon ibu dan anak. Mommy in Warda Peplum (customer request bajunya

Akmal Gallery 🎀

  • 22.11.2017 06:18
  • 0

Sedondon ibu dan anak. Mommy in Warda Peplum (customer request bajunya lebih labuh) and her kids in Levina Kids (without beads & lace). . Both in Dusty Pink color. 💕💕 . 👉 Click #WardaPeplum_AZS / #KidsClothing_AZS for more details. . . #BajuKurung #BajuKurungMurah #KurungCustomMade #KurungPeplum #KurungDoll #KurungCotton #BajuKebarung #KebarungMurah #NursingDress #DressMurah #JubahMurah #JubahLovers #JubahCardigan #CardiganMuslimah #DulangGirls #BajuKenduri #RedVelvetDrama #naelofarhijab #BlouseMurah