kadok instagram photo

#

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 26.04.2018 15:20
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 23:10
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 20:51
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 19:31
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 18:56
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 08:36
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 06:31
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 25.04.2018 05:19
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 JULIET EXCLUSIVE - BAJU RAYA

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018

  • 24.04.2018 16:14
  • 0

JULIET EXCLUSIVE - BAJU RAYA "WAJIB DIMILIKI" LEBARAN 2018 😘😘 💕DIAMOND SWAROVSKI DAN BUNGA 3D TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE Perincian Diamond Swarovski yg berkilauan dan campuran white beads crystals serta kuntuman bunga 3D menyerlahkan lagi kemanisan u gaiss. Diamond Swarovski yg kita guna very2 high quality yaaa. Effect kilauan yg kuat tu lainn mcm.... dr jauh dh nampak bling2. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke open house sambil dijeling rakan sebelah 🤣 💕REKAAN KHAS FRONT WING Juliet Exclusive keluaran terbaru kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Rekaan luar dr material Heavy Chiffon buat u gaiiss feeling "princess" gitew👰🏼👰🏼 💕11 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK Ada 11 pilihan warna utk Juliet Exclusive termasuk 4 warna baru gituuu. Haaa, kak ya hanya buat warna2 yg hot demand sahaja ye n TRENDING utk raya 2018 😘 Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Korang boleh pakai sedondon family dan bridesmaid , mesti lawa 😭😭😭 💕MATERIAL PLATINUM PEARL SKIN YG SUPER COMFORTABLE Material Pearl Skin ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya 😄mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Ini pilihan yg paling tepat utk korang grab Aidilfitri tahun ni . Dah tak lama ‼️ 💕BF DAN WUDHU FRIENDLY ••••••••••••••••••••••••••••••• 🔗Harga (Juliet) RM140sm/145ss ••••••••••••••••••••••••••••••• 📌READYSTOCK ‼️ . JULIET EXC - DARK PURPLE S7 M9 L32 XL2 XXL10 - NAVY BLUE S13 M16 L32 XL2 XXL5 - RED S8 M13 L15 XL7 XXL6 - ROYAL BLUE S9 M9 L22 XL3 XXL9 - DUSTY PINK S1 M5 L5 XL1 XXL2 - EMERALD (GREEN) S13 M5 L3 XL1 XXL5 - GREY S1 L2 XXL4 - BLACK S10 M20 L13 XL3 XXL5 - LILAC PURPLE S10 M12 #sohoweh #sugarwitchlog #dramamonalisa #dramamrgrey #sayabuatkek #sayajualkekmurah #sayajualbajumurah #bajuraya2018 #bajuraya2018 #like4like #kelantan #ketereh #koklanas #kadok #melor #pastryseller #mindYourtongue #keepinyourheart #surpriseteam #chocolatebouquet #coklatbouquet #coklatbouquetmurah #muslimbakers #bajumelayu #terlajaklaris

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 DIAMANTE RUFFLES EXCLUSIVE Material : Platinum Pearl Skin 📌Lembut,

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018

  • 24.04.2018 13:38
  • 0

DIAMANTE RUFFLES EXCLUSIVE Material : Platinum Pearl Skin 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 📌Design Kebarung Moden 📌Ruffles Pleated Chiffon Dijahit Kemas di Tangan Baju 📌Sarat dgn Perincian Batu Swarovski dan Pearl Beads, Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk 📌Nursing Friendly, Zip di Hadapan Memudahkan Ibu2 Menyusu 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ) 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain 📌Available Size S,M,L,XL,XXL 📌 Zip Sebelah Kiri ••••••••••••••••••••••••••••••• Harga RM140sm/145ss •••••••••••••••••••••••••••••• 📝Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Faktor Kecerahan Pd Paparan Monitor Screen Hp Anda. •••••••••••••••••••••••••••••••• 📌ITEM READYSTOCK 📌STOCK LIMITED . DIAMANTE - DARK PURPLE S5 M3 L2 XL5 XXL6 - NAVY BLUE S6 M5 XL4 XXL5 - YELLOW M1 L3 XL4 XXL5 - MINT GREEN S2 M7 L5 XL7 XXL6 - EMERALD M2 XL5 XXL5 - MAROON S4 M8 L6 XL4 XXL6 #sohoweh #sugarwitchlog #dramamonalisa #dramamrgrey #sayabuatkek #sayajualkekmurah #sayajualbajumurah #bajuraya2018 #bajuraya2018 #like4like #kelantan #ketereh #koklanas #kadok #melor #pastryseller #mindYourtongue #keepinyourheart #surpriseteam #chocolatebouquet #coklatbouquet #coklatbouquetmurah #muslimbakers #bajumelayu #terlajaklaris

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 LUNA SERIES .🌸LABEL S - LRetail : RM135 SM /RM140 SS.🌸LABEL

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018

  • 24.04.2018 12:50
  • 0

LUNA SERIES . 🌸LABEL S - L Retail : RM135 SM /RM140 SS . 🌸LABEL XL-XXL Retail : RM140 SM /RM145 SS . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . KG045/18 LUNA SERIES AVAILABLE (stock always change) :- - DARK BLUE S1 M2 - BABY BLUE S2 M1 L1 XL2 - MAROON S1 M1 L1 - EMERALD S1 M3 - GREY S3 M1 - BLACK S5 M1 #sohoweh #sugarwitchlog #dramamonalisa #dramamrgrey #sayabuatkek #sayajualkekmurah #sayajualbajumurah #bajuraya2018 #bajuraya2018 #like4like #kelantan #ketereh #koklanas #kadok #melor #pastryseller #mindYourtongue #keepinyourheart #surpriseteam #chocolatebouquet #coklatbouquet #coklatbouquetmurah #muslimbakers #bajumelayu #terlajaklaris

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 SURPRISE CHOCOLATE BOUQUET😘💐RM75sm/Add rm10 for ss😍😍You

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018

  • 24.04.2018 12:17
  • 0

SURPRISE CHOCOLATE BOUQUET😘💐 RM75sm/Add rm10 for ss😍😍 You will have all this items👇👇 Hersheys chocolate(1) Crispy Chocolate(1) Kinder bueno(1) Cadbury chocolate(2) Hersheys nugget(1) Kitkat(1) Snickers(2) Hersheys kisses(1) Mini teddy bear(1) Card(1) Box(1) For birthday,anniversary,enggagement,wedding,mother's day,teacher's day,farewell and many more 😍 #sohoweh #sugarwitchlog #dramamonalisa #dramamrgrey #sayabuatkek #sayajualkekmurah #sayajualbajumurah #bajuraya2018 #bajuraya2018 #like4like #kelantan #ketereh #koklanas #kadok #melor #pastryseller #mindYourtongue #keepinyourheart #surpriseteam #chocolatebouquet #coklatbouquet #coklatbouquetmurah #muslimbakers #bajumelayu #terlajaklaris

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 22.04.2018 06:57
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 22.04.2018 01:23
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 22.04.2018 00:03
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 21.04.2018 23:42
  • 1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 21.04.2018 18:27
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 21.04.2018 17:20
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

maulana malik sembiring Angan

maulana malik sembiring

  • 21.04.2018 07:38
  • 3

Angan" mu terlalu besar anx muda.. #tgpura #kotakecil #bekgoy #kadok #janganlupabersyukur

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018 Double trouble choc cakeRM37/6

SugarWitch/BajuRaya Murah 2018

  • 19.04.2018 13:22
  • 2

Double trouble choc cake RM37/6" #darkchocolatecoating #sohoweh #kelantan #ketereh #koklanas #pasirputih #pastrySeller #muslimbaker #sayajualkekmurah #sayabuatkek #bajuraya2018 #ootd #Bajurayamurah #meletop #cctv #hlive #uitm #perempuankebayamerah #kadok #melor #animelover #onepiece #sugarwitchlog #sweettooth #like4like #terlajaklaris #janganmengata #keepinmyheart #mindyourtongue #love

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 19.04.2018 04:22
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 19.04.2018 03:20
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 18.04.2018 20:13
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 18.04.2018 19:02
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Queen's Corner Abc by Queen Corner!RM2 jerrJom singgah!Lokasi: sebelah Kadok Car

Queen's Corner

  • 18.04.2018 11:12
  • 4

Abc by Queen Corner! RM2 jerr Jom singgah! Lokasi: sebelah Kadok Car Wash & Spa #queencorner #abc #streetfoodkelantan #kadok #kelatebiz

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 18.04.2018 03:12
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 18.04.2018 00:45
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 17.04.2018 23:51
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Romain Moutalou #danyelwaro#kadok#974#larényon#montipeï#maloya#kreol#instalanguage#c

Romain Moutalou

  • 17.04.2018 21:53
  • 0

#danyelwaro#kadok#974#larényon#montipeï#maloya#kreol#instalanguage#culture#diversite#reuinonisland#instaday###

Hairul Muhamad SMK KADOK, Kota Bharu. Alhamdulillah ini sekolah ke-80 💝 untuk sesi

Hairul Muhamad

  • 17.04.2018 16:04
  • 22

SMK KADOK, Kota Bharu. Alhamdulillah ini sekolah ke-80 💝 untuk sesi 2018 ni. Form 4 ☺️ 👉🏽👈🏽. #SMKKADOK #SEMENKA #Kadok #HekMung😂. . . Jumpa lagi di The Breakthrough 016 kat Dewan Bangunan MARA Kota Bharu pada 12/05/18 🤗. Ketua/Penolong kelas 🗣🗣🗣sila wasap borang The Breakthrough ke 011-2559 4244 SEBELUM 10:00 MALAM NI. . .. ... P/S: Klik link kat bio untuk dapat gambaran bagaimana seminar The Breakthrough ini berlangsung insyaAllah. . . Follow @hairul_muhamad @hairul_muhamad @hairul_muhamad DAN komen 'THE BREAKTHROUGH' (Eja betul-betul ✌️). Ini peluang untuk menang topup PERCUMA 💝(Yang ada dalam DEWAN tadi sahaja tau). . . #HairulMuhamad #TeamHairulMuhamad #TheBreakthrough #TheBreakthrough016 . Credit to offical organizer : @gpms.umt 👏👏👏

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 17.04.2018 04:19
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 17.04.2018 01:11
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 16.04.2018 22:03
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

MISS ALYNN🌸 Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio

MISS ALYNN🌸

  • 15.04.2018 05:06
  • 3

Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio

MISS ALYNN🌸

  • 15.04.2018 05:06
  • 0

Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

TakAdaCintaSepertimu BERAPA LAMA BARU NAMPAK KESAN POSITIF MAGIC JELLY?(Ini hanyalah pandu

TakAdaCintaSepertimu

  • 15.04.2018 02:29
  • 0

BERAPA LAMA BARU NAMPAK KESAN POSITIF MAGIC JELLY? (Ini hanyalah panduan sahaja. Kesan bergantung kepada individu kerana badan kita berlainan hormon, jenis darah, pemakanan , gaya hidup & lain) . . 🔷Jerawat = 1 - 2 hari 🔶️Kulit Berminyak = 3-7 hari . 🔷️Parut Baru = 14-21 hari 🔶Parut Lama = makan masa sikit 🔷️Rambut gugur = 21-30 hari . 🔶️Gigitan nyamuk = 1 minit 🔷Melecur kene minyak panas = 10 minit 🔶Muka glowing berseri = 1 minit lepas pakai 🔷️Sunburn = 1-2 hari . 🔶Ruam susu & Ruam lampin = 7-14 hari 🔷Eczema = 7-21 hari 🔶Kulit kering = sejurus lepas pakai . EH KENAPA SAYA DA PAKAI TAPI TADE PERUBAHAN? . Jawapn dia 👇 SILA PAKAI SECARA KONSISTEN UNTUK KESAN YG MEMUASKAN SEBAB 👇 . ♐️Produk @LoveraMalaysia adalah produk natural & tiada kimia merbahaya yang boleh memberikan anda kesan yang "wow kulit sis ni mulus gila mcm telur" seawal 3 hari TAPI kami boleh JANJI yg kulit anda akan bersih & glowing secara sihat jika anda sabar memakai produk @LoveraMalaysia. 🚫 Apa guna luar licin tapi dalam reput . Harga: 1 botol - Rm70 Tahan 3-4 bulan penggunaan (Expired 3 tahun dr tarikh botol) . 📞 To order: +6014-534.1034 . 👭🚘 Cod location: #pasirmas #koklanas #melor #kubangkerian #kotabharu #ketereh #wakafcheyeh #kadok #mulong . Walk in: @prettyliciousboutique 👉 Belakang Tesco Kb / Sebelah Bangunan Gulatis 👉 Pembelian rm100 ke atas di butik akan dapat 🎁 FREE Trial Mj / Lcc 🎁 FREE Lipstick 💄 🎁 FREE Viva Eyebrow . . #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellykelantan #magicjellyborong #agentloverakelantan #bbjellylovera #loveradaycream #loveracleanser #magicjellykotabharu #magicjellymurah #kelantan #petuahilangkanjerawat #usmkk #kptmkb #uitmkb #kptmkb #pasirputih

safiuddin bin kamaruddin إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِ

safiuddin bin kamaruddin

  • 14.04.2018 19:46
  • 0

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ 💚 Sesungguhnya orang-orang yang beriman itu (yang sempurna imannya) ialah mereka yang apabila disebut nama Allah (dan sifat-sifatNya) gementarlah hati mereka; dan apabila dibacakan kepada mereka ayat-ayatNya, menjadikan mereka bertambah iman, dan kepada Tuhan mereka jualah mereka berserah. Al-Quran-8:2# pondok beta hilir #kadok

MISS ALYNN🌸 Sweet nye dorang nie..surprise sempena birthday member di kedai makan

MISS ALYNN🌸

  • 13.04.2018 13:23
  • 0

Sweet nye dorang nie..surprise sempena birthday member di kedai makan tepi SMK LONG GHAFAR 2💕 Berminat klik link wasap di bio ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 COD di Taman Hakim Machang💕nak surprisekan ibu tersayang katanya..

MISS ALYNN🌸

  • 13.04.2018 12:58
  • 0

COD di Taman Hakim Machang💕nak surprisekan ibu tersayang katanya.. Thanks sudi order dengan #surprisecintadotcom Berminat klik link wasap di bio😘 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ TABLE DECO💕Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reuni

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 17:20
  • 0

PAKEJ TABLE DECO💕 Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reunion ➡️area KB,PASIR TUMBOH,MELOR,KETEREH,KOK LANAS & PASIR PUTEH Berminat boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan😘 #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ TABLE DECO💕Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reuni

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 17:08
  • 0

PAKEJ TABLE DECO💕 Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reunion ➡️area KB,PASIR TUMBOH,MELOR,KETEREH,KOK LANAS & PASIR PUTEH Berminat boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan😘 #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ TABLE DECO💕Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reuni

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 17:08
  • 0

PAKEJ TABLE DECO💕 Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reunion ➡️area KB,PASIR TUMBOH,MELOR,KETEREH,KOK LANAS & PASIR PUTEH Berminat boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan😘 #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ TABLE DECO💕Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reuni

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 17:05
  • 0

PAKEJ TABLE DECO💕 Sesuai untuk sambut birthday,anniversary or reunion ➡️area KB,PASIR TUMBOH,MELOR,KETEREH,KOK LANAS & PASIR PUTEH Berminat boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan😘 #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 16:56
  • 0

Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan💕➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 16:48
  • 0

Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link wasap di bio untuk pertanyaan @ tempahan💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Done cod di stor kayu,Kok Lanas💕Cust nak surprisekan sendiri kawan

MISS ALYNN🌸

  • 12.04.2018 05:10
  • 0

Done cod di stor kayu,Kok Lanas💕 Cust nak surprisekan sendiri kawan dia💃🏻 Berminat nak surprisekan insan tersayang boleh tekan link di bio💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕 Berminat bol

MISS ALYNN🌸

  • 11.04.2018 12:51
  • 0

Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕 Berminat boleh telan link wasap di bio untuk pertanyaan dan order😘 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 10.04.2018 14:15
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . Sebarang info/order sila whatsapp 0149922019 atau click whatsapp link di bio @serum_arsyabeaute . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 10.04.2018 09:10
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . Sebarang info/order sila whatsapp 0149922019 atau click whatsapp link di bio @serum_arsyabeaute . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

TakAdaCintaSepertimu 🎉 FREEGIFT LOVERA DAY CREAM 3g🎉💙 9 - 22 APRIL.🎁 FREE LO

TakAdaCintaSepertimu

  • 10.04.2018 02:24
  • 1

🎉 FREEGIFT LOVERA DAY CREAM 3g🎉 💙 9 - 22 APRIL . 🎁 FREE LOVERA DAY CREAM (Rm150+) 🎁 FREE VOUCHER RM10 (3 keping) 🎁 FREE BOX (Set Purchase) 📮 POST SEM RM8/ SS RM11 . ................................................................. . PROMO PRICE ⤵ 1⃣ MAGIC JELLY ( MJ ) = RM70 . 2⃣ L.COMPLETE CLEANSER ( LCC ) = RM40 . 3⃣ LOVERA DAY CREAM (LDC) = RM15 (3g), RM40 (15g) . 4⃣ BB JELLY ( BBJ) = RM45 . 5⃣ GLOW MIST = RM45 6️⃣ TWIN SET ( 2 M. JELLY ) = RM135 . 7️⃣ TRIPLE SET = RM200 . 8️⃣ BASIC SET (MJ + LCC) = RM110 . 9️⃣ RADIANCE SET = RM115 (MJ + BBJ) . 🔟 ACNE SET ( MJ + LCC + LDC ) = 150 . 1️⃣1️⃣ GLOWING SET ( 1 MJ + LCC + MIST) = RM150 . 1️⃣2️⃣ SCAR FREE SET (MJ + BBJ + LDC) = RM150 . 1️⃣2️⃣ WHITENING SET (1 MJ + LCC + BBJ + LDC) = RM190 . 1️⃣3️⃣ FLAWLESS SET (1 MJ + LCC + BBJ + MIST) = RM190 . 1️⃣4️⃣ DRY SKIN SET ( MJ + LCC + LDC + MIST) = RM190 . . . 🚫NO BOOKING 🚫NO RESERVATION 🚫NO "KAK SAYA NAK BAYAR PROMO NI MINGGU DEPAN BOLEH?" TAK BOLEH! 🙅 . . 📝 TO ORDER +6014-534.1034 . . 🚙👭NAK COD? #pasirmas #koklanas #ketereh #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #melor #mulong #kadok #wakafcheyeh #machang #tanahmerah . 🚗 Cod charged for 5km above . . 🏬👭Walk in: @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . (Every purchase in boutique get 3 special FREEGIFT) . Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials . #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #magicjellykotabharu #magicjellykelantan #loverakelantan #bbjellylovera #stokislovera #agentloverakelantan #loverakelantan #loveradaycream #kelantan #usmkk #kubangkerian #pasirtumboh #politeknikkotabharu #kptmkb #pasirputih #kotabharukelantan

Huba Sánta #moftajó#kinnaződbe#miccs#sör#flekkeny#kadok#krosszok#chill#Kormos

Huba Sánta

  • 08.04.2018 22:14
  • 0

#moftajó#kinnaződbe#miccs#sör#flekkeny#kadok#krosszok#chill#Kormos

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 08.04.2018 15:10
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

MISS ALYNN🌸 Sorang penghantar tapi untuk dua penerima..hadiah dari sahabat👏🏻

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 12:41
  • 0

Sorang penghantar tapi untuk dua penerima..hadiah dari sahabat👏🏻👏🏻 Done surprise delivery at Kolej Matrikulasi,Pasir Puteh..Terima kasih menggunakan servis kami😘 Berminat boleh wasap alynn www.wasap.my/601120870310/teamsurprisecinta ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Done table deco di K-Grill, Kota Bharu..Si anak nak buat surprise unt

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 12:41
  • 0

Done table deco di K-Grill, Kota Bharu.. Si anak nak buat surprise untuk birthday ibunya💕 Berminat wasap alynn www.wasap.my/601120870310/teamsurprisecinta ➡️KB,MELOR,KETEREH,PASIR TUMBOH,KOK LANAS & TUMPAT #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Dapat surprise birthday dari insan tersayang..happy birthday👏🏻

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 12:32
  • 0

Dapat surprise birthday dari insan tersayang..happy birthday👏🏻👏🏻 Done surprise delivery at Kg. Kuchelong, Jelawat..Terima kasih menggunakan servis kami😘 Berminat boleh wasap alynn www.wasap.my/601120870310/teamsurprisecinta ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 08.04.2018 08:44
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 08.04.2018 06:57
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

MISS ALYNN🌸 Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕👉🏻bouqu

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 06:49
  • 0

Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕 👉🏻bouquet coklat 👉🏻blackforest cake(tempahan perlu dibuat seawal 3-4 hari sebelum tarikh) ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu Berminat boleh wasap Alynn www.wasap.my/601120870310/teamsurprisecinta #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕👉🏻bouqu

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 06:48
  • 0

Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕 👉🏻bouquet coklat 👉🏻 cake(tempahan perlu dibuat seawal 3-4 hari sebelum tarikh) 👉🏻giant foil balloon ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu Berminat boleh wasap Alynn www.wasap.my/601120870310/teamsurprisecinta #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 BLACK FOREST CAKE 6

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 06:04
  • 0

BLACK FOREST CAKE 6"💕 *tempahan boleh dibuat seawal 3-4 hari sebelum tarikh😘 Berminat boleh tekan link wasap di bio utk pertanyaan dan order💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕Bouquet cokla

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 06:01
  • 0

Pakej menarik dan berbaloi dari #surprisecintadotcom💕 Bouquet coklat + belon plain love with sticker *custom made sticker boleh ditempah seawal 3-4 hari sebelum tarikh❤️ Berminat boleh tekan link wasap di bio utk pertanyaan & order😘 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ BOUQUET BELON💕Pelbagai pakej bouquet belon yg pastinya mena

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 05:57
  • 0

PAKEJ BOUQUET BELON💕 Pelbagai pakej bouquet belon yg pastinya menarik & menarik💕 Berminat boleh tekan link wasap di bio utk pertanyaan & order ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 PAKEJ BOUQUET BELON💕Pelbagai pakej bouquet belon yg pastinya mena

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 05:55
  • 0

PAKEJ BOUQUET BELON💕 Pelbagai pakej bouquet belon yg pastinya menarik dan berbaloi💕 Berminat boleh tekan link wasap di bio utk pertanyaan & order😘 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Tempahan boleh dibuat seawal 2-3 hari sebelum tarikh💕Berminat bol

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 05:52
  • 0

Tempahan boleh dibuat seawal 2-3 hari sebelum tarikh💕 Berminat boleh tekan link wasap di bio utk sebarang pertanyaan & order ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

MISS ALYNN🌸 Mini love foil balloon❤️ Boleh add on dengan bouquet coklat,bouque

MISS ALYNN🌸

  • 08.04.2018 05:50
  • 0

Mini love foil balloon❤️ Boleh add on dengan bouquet coklat,bouquet bunga,kek n cupcake Berminat boleh tekan link wasap di bio utk sebarang pertanyaan & order💕 ➡️delivery seluruh kelantan kecuali Gua Musang,Jeli & Kuala Krai ➡️Terengganu hanya area Jerteh,Marang,Setiu,Kuala Berang & Kuala Terengganu #surprisecintadotcom #surprisecintakelantan #surprisedeliveryterengganu #birthdaysurprise #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb #rantaupanjang #pengkalankubur #kualaterenganu #setiu #kualaberang #jerteh #marang

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 08.04.2018 02:42
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 08.04.2018 02:29
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 07.04.2018 23:56
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 07.04.2018 13:35
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling#Pendang#Langkawi#Yan#Sik#KualaNerang#PokokSena#BandarBaharu#KotaBharu#PengkalanKubor#TanahMerah#Peringat#WakafBharu#Kadok#PasirMas#GuaMusang#KualaKrai#Tumpat#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat