kamidesign instagram photo

#

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰 NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price..⭕

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰

  • 31.01.2018 16:28
  • 2

NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price. . ⭕️ Material Glossy finishing ⭕️ Double Side Printed ⭕️ Design & Print ⭕️ Minimum Order 200pcs 🚚 Postage SS RM 6 : SM RM 9 📱 Any enquiry DM/011.1016.7869 ------------------------------------------- #bazarpaknil #sticker #store #handmade #insta #instashop #kakishopping #belionlinemalaysia #jomiklan #kamidesign #designstiker #frozenfood #madukelulut #produkhomemade #produkmuslim #kosmetik #kotak #packaging #flyers #tudung #telekong #photoshop #gurafikku #gurafikku #box #kotakmurah #packagingdesign #life #workspace #designerlife #igshopmalaysia

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰 NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price..⭕

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰

スルタン・モハマド4世スタジアム

  • 31.01.2018 15:27
  • 1

NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price. . ⭕️ Material Glossy finishing ⭕️ Double Side Printed ⭕️ Design & Print ⭕️ Minimum Order 200pcs 🚚 Postage SS RM 6 : SM RM 9 📱 Any enquiry DM/011.1016.7869 ------------------------------------------- #bazarpaknil #sticker #store #handmade #insta #instashop #kakishopping #belionlinemalaysia #jomiklan #kamidesign #designstiker #frozenfood #madukelulut #produkhomemade #produkmuslim #kosmetik #kotak #packaging #flyers #tudung #telekong #photoshop #gurafikku #gurafikku #box #kotakmurah #packagingdesign #life #workspace #designerlife #igshopmalaysia

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰 NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price..⭕

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰

  • 31.01.2018 15:24
  • 0

NameCard pelaburan berbaloi. Whatsapp kami untuk special price. . ⭕️ Material Glossy finishing ⭕️ Double Side Printed ⭕️ Design & Print ⭕️ Minimum Order 200pcs 🚚 Postage SS RM 6 : SM RM 9 📱 Any enquiry DM/0169500739 ------------------------------------------- #bazarpaknil #sticker #store #handmade #insta #instashop #kakishopping #belionlinemalaysia #jomiklan #kamidesign #designstiker #frozenfood #madukelulut #produkhomemade #produkmuslim #kosmetik #kotak #packaging #flyers #tudung #telekong #photoshop #gurafikku #gurafikku #box #kotakmurah #packagingdesign #life #workspace #designerlife #igshopmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Material High impact untuk sesiapa yang mahukan ketahanan yang lama. B

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 30.01.2018 12:09
  • 1

Material High impact untuk sesiapa yang mahukan ketahanan yang lama. Boleh bertahan sehingga 2 tahun!!. Material KERAS! TIDAK BOLEH PATAH!!!. Ada siapa yang berminat? Kami menerima tempahan mengikut cita rasa anda . Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰 Kuning atau Putih??.Working On Tshirt------------------------------

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰

  • 29.01.2018 16:08
  • 1

Kuning atau Putih?? . Working On Tshirt ------------------------------------------------------------- #bazarpaknil #sticker #store #handmade #insta #instashop #kakishopping #belionlinemalaysia #kamidesign #designstiker #gshockonline #madukelulut #produkhomemade #igshopmalaysia #kosmetik #gshockmalaysia #flyers #tudung #shawl #photoshop #kadkahwin #igshopmurah #wedding #sayajualmurah #packagingdesign #meletop #workspace #gshock #igshopmalaysia #gshockmalaysia #gshockmurah

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Paddock pass design for Terengganu Drag Battle 2017 #kamidesign #sme #

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 27.01.2018 14:57
  • 0

Paddock pass design for Terengganu Drag Battle 2017 #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd #visitterengganu

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM SIAP BUNTING 2x5..TARPAULIN 740dpi RM1.50*per feet*KAMI DESIGN ! KA

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 26.01.2018 11:56
  • 0

SIAP BUNTING 2x5. . TARPAULIN 740dpi RM1.50*per feet* KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI DELIVERY !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak bunting ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI ANTA SAMPAI DEPAN RUMAH !!! Alhamdulli

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 26.01.2018 07:22
  • 0

KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI ANTA SAMPAI DEPAN RUMAH !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak business card ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Rempah Gulai sticker for Repoh5. Call us to revamp your brand! 😄 .

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 25.01.2018 10:55
  • 0

Rempah Gulai sticker for Repoh5. Call us to revamp your brand! 😄 . #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Alhamdullilah. Terima kasih kerana support coloulabprinting . Siap 10c

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 25.01.2018 08:18
  • 1

Alhamdullilah. Terima kasih kerana support coloulabprinting . Siap 10cm x 2cm sticker 200pcs . KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI ANTA SAMPAI DEPAN RUMAH !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak business card ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Prosess sticker printing . Kami hanya mengutamakan hasil kerja yang ca

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 25.01.2018 05:09
  • 0

Prosess sticker printing . Kami hanya mengutamakan hasil kerja yang cantik dan kepuasan kepada pelanggan . !! Quality sticker yang boleh bertahan selama lebih dari 2 tahun . Bergantung padaa penggunaan in door & outdoor . Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Sliding top display freezer sticker design for Satar Goreng Pok Awang

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 24.01.2018 07:50
  • 2

Sliding top display freezer sticker design for Satar Goreng Pok Awang Misai 😎 #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) X-Stand banner for one of our regular client, Cap Bunga Rose #kamidesi

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 23.01.2018 09:48
  • 0

X-Stand banner for one of our regular client, Cap Bunga Rose #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Banner design & print for Terengganu Drag Battle 2017. #kamidesign #sm

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 22.01.2018 19:33
  • 6

Banner design & print for Terengganu Drag Battle 2017. #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd #visitterengganu

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Fire & Rescue Academy Malaysia FRAMZINE, design by Artiseni™ 🤓#ka

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 22.01.2018 08:02
  • 2

Fire & Rescue Academy Malaysia FRAMZINE, design by Artiseni™ 🤓#kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Ads Agency by Day, Invention Lab by Night. We are Artiseni™. Call us

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 21.01.2018 19:57
  • 6

Ads Agency by Day, Invention Lab by Night. We are Artiseni™. Call us! 😄 . #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Business card by Artiseni™. #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 21.01.2018 18:47
  • 3

Business card by Artiseni™. #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd #samsung #note8

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Follow our updates and feel free to contact us for any business enquir

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 21.01.2018 09:02
  • 0

Follow our updates and feel free to contact us for any business enquiries. 😎 #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd #samsung #note8

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Metallized Plastic Packaging for Fish Crackers. Doodle Concept. #kamid

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 21.01.2018 07:17
  • 0

Metallized Plastic Packaging for Fish Crackers. Doodle Concept. #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Jus Durian Belanda by Berkat Utama Trading. Design by Artiseni™. #ka

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 21.01.2018 05:51
  • 1

Jus Durian Belanda by Berkat Utama Trading. Design by Artiseni™. #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd #ypu

ADA Marketing #ecommerce #webdesign only at RM3388Whatsapp #0173131703 or visit us

ADA Marketing

  • 20.01.2018 19:45
  • 0

#ecommerce #webdesign only at RM3388 Whatsapp #0173131703 or visit us at #vistamagna #adamarketing #websitedesign  #malaysiawebsitedesign #cheapwebdesign #cheapwebsitedesign #promotion #affordable #website #freedomain #freeemail #freeserver #lamanwebsite #binalamanweb #websitedesign #marketing #advertising #howtostartbusiness #ebusiness #onlinemarketing #kualalumpur #sarawak #kl #websitekl #kamidesign #bestwebsite  #malaysia

sticker label Proposed design for Custom by IA...nak kami design untuk anda punya lo

sticker label

  • 17.01.2018 17:58
  • 0

Proposed design for Custom by IA...nak kami design untuk anda punya logo perniagaan atau sebagainye boleh hubungi kami di talian 0193160705 #lamaxpost #tshirtdesign #kamidesign #kamiprint

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W) Art is Seni right? 😅 #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwor

Artiseni™ Sdn Bhd (1259619-W)

  • 17.01.2018 07:40
  • 3

Art is Seni right? 😅 #kamidesign #sme #label #malaysiabrand #artwork #ECER #lokal #localeconomy #graphic #localbusiness #woodcraft #myigers #igmalaysia #lokalah #bazaarpaknil #localbrand #bazaaronline #packaging #artiseni #artisenisdnbhd

V I N D U E Black and white have always been good friends! #lessismore Candles m

V I N D U E

Vindue

  • 13.01.2018 13:52
  • 1

Black and white have always been good friends! #lessismore Candles meet beautiful little paper bag from @kami.design and sweet pin by @wereoutofoffice all in the house! . . . . #vindue #vinduestore #kamidesign #candles #blackandwhite #schwarzweiss #kerzen #pin #metallpin #paperbag #accessories #decor #decorationideas

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰 T.Shirt on progress. Draff design dulu-------------------------------

🇧🇷🇴🇼🇪🇦🔰

  • 13.01.2018 11:28
  • 1

T.Shirt on progress. Draff design dulu ------------------------------------------- #bazarpaknil #sticker #store #handmade #insta #instashop #kakishopping #belionlinemalaysia #kamidesign #designstiker #gshockonline #madukelulut #produkhomemade #igshopmalaysia #kosmetik #gshockmalaysia #flyers #tudung #shawl #photoshop #kadkahwin #igshopmurah #wedding #sayajualmurah #packagingdesign #meletop #workspace #gshock #igshopmalaysia #gshockmalaysia #gshockmurah

MyEternalPremiumCollection Button Badges.....sesuai utk wedding give away jugak ni..meh order dgn

MyEternalPremiumCollection

  • 12.01.2018 07:08
  • 0

Button Badges.....sesuai utk wedding give away jugak ni..meh order dgn sis.... Whatsapp sis kat no bwh ni 👉🏻0162173413... #buttonbadges#kamisupply#kamidesign#premiumitem#souvenirs

Handmade 🌹KAMI🌹 Набор из 5ти браслетов #kamidesign #kamiaccessoriesa

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 10.01.2018 10:37
  • 0

Набор из 5ти браслетов #kamidesign #kamiaccessoriesalmaty #kamiacessorios

Handmade 🌹KAMI🌹 Поздравляем обладательницу 2го места

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 09.01.2018 17:44
  • 0

Поздравляем обладательницу 2го места🎉🎉🎉 набор и 5 браслетов🌺 #конкурсыками #kamidesign #kamiaccessories @zakirova_mmm

Handmade 🌹KAMI🌹 #kamiaccessories #kamiaccessoriesalmaty #kamidesign #kamidesignalmaty

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 08.01.2018 15:00
  • 1

#kamiaccessories #kamiaccessoriesalmaty #kamidesign #kamidesignalmaty #браслетыназаказ #именныебраслетыалматы #держателипустышеквалматы #юбкитуту

Kedai Printing Sulaman Sentral Buat masa skg kami tidak ada kod

Kedai Printing Sulaman Sentral

  • 05.01.2018 09:35
  • 0

Buat masa skg kami tidak ada kod" utk design kami.. kalau ada design yg kamu tertarik, langsung saja screenshot dan whatsapp dgn kami. 0145733649 . Creative Log, 1st Floor, Block J-1-3, Sulaman Sentral, Sabah. . #bazaarpaknil #kamidesign #sayadesign #sayacetak #sayaprint #designmenarik #designcantik #designkreatif #designlawa #grafikdesign #sabahan #kotakinabalu #sulamansentral #sepanggar #ums #unitar #politeknik #designcepat #kahwin #bantingkahwin #tunang #harijadi #pernikahan #kadkahwinmurah #labelstiker #tagnamamurah #propskahwin #penunjukarah #stickerkahwin

Tam Ok. Ich hab wohl schon länger keinen (Baby-)Kindermeilenstein erreich

Tam

  • 30.12.2017 11:53
  • 12

Ok. Ich hab wohl schon länger keinen (Baby-)Kindermeilenstein erreicht.. ich vergaß dass jedes Softwareupdate mit unterbrochenem Nachtschlaf kommt. So war es zumindest immer bei Levin (ich kann jetzt das Wirt "früher" einsetzen denn es ist ja schon eeewig her!) und so ist es jetzt auch wieder! Plus dieses "alleine schlafen im selben Raum" ist auch wieder out. • • Dieses Mal dauert es aber gefühlt seeehr lange. Seit etwa drei Monaten wird der Nachtschlaf wieder zwischen 1-4 Uhr für 1-2 Std unterbrochen um die Installation des Levin 3.1 hinter uns zu bringen. Dieses Sprachpaket kommt besser auch mit ner Übersetzungsmaschine in 15 Sprachen damit es sich so richtig lohnt! • Ab wann rechne ich denn wieder mal mit ner vollen Nacht Schlaf?🤔 Oder schreibe ich das direkt für die nächsten 5 Jahre ab? • #mummystired #givemeallthecoffee #erhatglückdassersüssist #nachtsnichtsosehr #levinliebt #schaudochmalbeitaimierein #kamidesign #meinikea #mumlife #wennschlafluxuswird #lebenmitkind

Handmade 🌹KAMI🌹 Именные браслеты из натуральных камне

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 26.12.2017 12:58
  • 1

Именные браслеты из натуральных камней❤️ #браслетывалматы #ручнаяработа #kamidesign #kamidesignalmaty #kamiaccessories #kamiaccessoriesalmaty #именныеукрашенияназаказ

Handmade 🌹KAMI🌹 На заказ 4-5 дней! В любом размере и расц

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 26.12.2017 07:10
  • 3

На заказ 4-5 дней! В любом размере и расцветке! 😍 @kami_accessories @kami_design__ #kamidesignalmaty #kamidesign #kamiaccessoriesalmaty #kamiaccessories #юбкитуту #юбкитутуназаказалматы #новогодниекостюмыдлядетей #браслетысвоимируками #браслетыназаказ #браслетычеткидержателипустышеквалматы #ручеаяработа #ручнаяработавалматы

Handmade 🌹KAMI🌹 На заказ 2-3 дня😍😍😍 в любом образе❤

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 25.12.2017 08:49
  • 0

На заказ 2-3 дня😍😍😍 в любом образе❤️ #kamidesignalmaty #kamidesign #kamiaccessoriesalmaty #kamiaccessories #вседлядетокалматы #новоголниекостюмыдлядетей #юбкитутуназаказ

Handmade 🌹KAMI🌹 Аксессуар дополняет и завершает любой

Handmade 🌹KAMI🌹

  • 22.12.2017 22:47
  • 1

Аксессуар дополняет и завершает любой образ! Особенно маленьких модниц! На сегодняшний день самым популярным аксессуаром маленьких красавиц является - ободок, повязочка, диадема, веночек❤️ и мы @kami_accessories выполним любой каприз маленьких модниц🌺. #камидизайналматы #юбкаизфатина #юбкатутуназаказ #ободкиотками #ручнаяработалюбойсложностивалматы #юбкиободки #юбкиободкивенкивалматы #kamidesign #kamidesignalmaty #kamiaccessoriesalmaty #kamiaccessories

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Sijil siap 50pcs . Sikit banyak pun kita terima . .ART CARD 230GSM .

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 21.12.2017 09:56
  • 0

Sijil siap 50pcs . Sikit banyak pun kita terima . . ART CARD 230GSM . Lagi banyak lagi murah !!! Nak sikit sikit pun kita layannn ....... KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI DELIVERY !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak bunting ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Alhamdullilah . Siap flyers utk hari ni 1000pcs ..ART PAPER 128gsm .

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 18.12.2017 11:21
  • 0

Alhamdullilah . Siap flyers utk hari ni 1000pcs . . ART PAPER 128gsm . Lagi banyak lagi murah !!! Nak sikit sikit pun kita layannn ....... KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI DELIVERY !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak bunting ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM Customer repeat order !!! Kata nya puas hati dengan printing dari kami

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 18.12.2017 07:54
  • 1

Customer repeat order !!! Kata nya puas hati dengan printing dari kami . 3x2 20pcs , 2x2 20cs , 1x1 20pcs . Alhamdullilah . . TARPAULIN 740dpi RM1.50*per feet* KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI DELIVERY !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak bunting ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

Monique 🌸 Créatrice { Thème-idées-cadeaux à adopter 3️⃣ • Chouette, crochet & bo

Monique 🌸 Créatrice

Valladolid

  • 11.12.2017 18:15
  • 6

{ Thème-idées-cadeaux à adopter 3️⃣ • Chouette, crochet & boîte origami } . ✔️EDIT: Chouette d’hiver adoptée s’est envolée près du Portugal 🌟 . Mais qui c’est? 🦉❄️✨ Oui 🙈 plutôt que prévu, voici la petite sœur promise ‘Chouette d’hiver’ en couleur ivoire et écharpe vert d’émeraude léger 💚 parce que même sœurettes, on est toutes différentes 😉 . La box origami #kamidesign accompagnera Chouette d’hiver, elle est comme celle où je dépose les pelotes de laine pour mes encours, toute légère en cellulose recyclée, pliée et à monter vous mêmes pour le plaisir 💕 . Pour l’adoption 🐣 lire sur le premier post 1,2,3,4... avant le spam, hihi . Une pause au cabinet mais plus courte que prévue, les habituels imprévus du lundi 🤦🏻‍♀️, rdv en début de soirée vers 19h pour le tissage Lune 🌙 Ce cappuccino ☕️ un lundi c’est utopique 😂 Poke @bemerryb prépare tes mains, tes mitaines sont prêtes!!! . Bon début de semaine à vous 😘 . ✔️Chouette 12x18cm de ht #crochetbymelimelo laine #ricodesign #weareknitters #woolandthegang . #enavent #lejolitempsdesfetes #melimelothe

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM .KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINTCANVAS 1440dpi high qualit

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 08.12.2017 16:55
  • 0

. KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINT CANVAS 1440dpi high quality printing .Boleh pm kami atau call terus !! Servis lain yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM .KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINTCANVAS 1440dpi high qualit

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 08.12.2017 16:54
  • 0

. KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINT CANVAS 1440dpi high quality printing .Boleh pm kami atau call terus !! Servis lain yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM .KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINTCANVAS 1440dpi high qualit

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 08.12.2017 15:56
  • 1

. KAMI JUGA TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT PRINT CANVAS 1440dpi high quality printing .Boleh pm kami atau call terus !! Servis lain yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 07.12.2017 16:09
  • 1

KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak business card ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 07.12.2017 16:08
  • 0

KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak business card ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 07.12.2017 15:47
  • 0

KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI HANTAR !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak business card ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

Cecetak Printees Kami juga menawarkan perkhidmatan sulaman pada pakaian, baju korporat

Cecetak Printees

  • 06.12.2017 15:34
  • 0

Kami juga menawarkan perkhidmatan sulaman pada pakaian, baju korporat dll sepertimana yg direquest oleh para pelanggan kami. #bajubabysulam #daddymommyloveme #kamijual #kamidesignkamicetak #kamidesign #bajukorporat #supplierbajumurah #suppliertuala

Dee's Studio Design Tingkatkan jualan anda pada tahun 2018 dengan Promosi YES ... kini and

Dee's Studio Design

Dee's Studio Design

  • 04.12.2017 10:11
  • 0

Tingkatkan jualan anda pada tahun 2018 dengan Promosi YES ... kini anda mampu melonjakkan Bisnes anda dengan pengiklanan melalui ✔️ Business Card ✔️ Flyers ✔️ Kalender ✔️ Set Promo Table + Roll Up ( Self Collect Only ) *************************************************** Melonjakkan nama brand produk anda dengan perkhidmatan kami dengan harga mampu milik . . !! ✔️ trend terkini usahawan ✔️ Cantik , Kualiti, Elegance ✔️ Penghantaran percuma diseluruh semenanjung Tawaran berakhir sehingga 31 DEC 2017 Bertindak sekarang, Click sahaja link ini untuk hubungi kami atau sebarang pertanyaan . . !! http://www.wasap.my/60165325375 http://www.wasap.my/60173256234 #design #designer #designproject #designprint #designbusinesscard #designflyer #designcalendar #kamidesign

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM SIAP BUNTING 2x2 50pcs..TARPAULIN 740dpi RM1.50*per feet*KAMI DESIG

PRINTING MURAH KL/SHAH ALAM

  • 30.11.2017 08:42
  • 0

SIAP BUNTING 2x2 50pcs. . TARPAULIN 740dpi RM1.50*per feet* KAMI DESIGN ! KAMI PRINT ! KAMI DELIVERY !!! Alhamdullilah . Client puas hati dengan design kami . Siapa ada lagi berminat nak bunting ? Nak tahu harga murah tak murah sampai harga tak masuk akal . Boleh pm kami atau call terus !! Servis yang kami tawarkan ialah : 🖨 BusinessCard 🖨 Flyers 🖨 Sticker 🖨 Label 🖨 Banner 🖨 Bunting 🖨 Signboard 🖨 Kotak Sebarang pertanyaan boleh Pm kami atau call 0173101026 #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:05
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:05
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:03
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:03
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:02
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:02
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:01
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 09:00
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 08:59
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 08:58
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 08:58
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia

House of Utusan Raja Sehari BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120BACKDROP MURAH!!!🔥

House of Utusan Raja Sehari

Kajang, Malaysia

  • 29.11.2017 08:57
  • 0

BACKDROP CARTOON SIZE 10KAKI X 7.5KAKI.. RM120 BACKDROP MURAH!!! 🔥🔥UNTUK PELBAGAI MAJLIS!!! 🔥🔥LEBIH 500 DESIGN READY MADE DISEDIAKAN!!! 🌟 Untuk Majlis Kahwin, Tunang, Aqiqah, Dinner, Business, Konvokesyen, Hari Jadi, Business, dsbgnya.. Boleh edit tulisan dan letak gambar FOC EDITING... HARGA KAMI ⚡ 6 x 6kaki RM50/pc ⚡ 7 x 7kaki RM65/pc ⚡ 8 x 8kaki RM80/pc ⚡ 10 x 10kaki RM100/pc Self Collect Area Balakong The Mines Postage RM15 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM25 (10×10) Sem. Malaysia. Postage RM27 (6×6, 7×7 & 8×8) - RM35 (10×10) Sbh Srwk https://www.facebook.com/backdropHofURS Whatsapp +60 10-428 2557 http://www.wasap.my/+60104282557 #backdrop #kahwin #HofURS #kadkahwin #wedding #printingmurah #banner #bunting #poster #kertas #a4 #signboard #sticker #tarpaulin #advertising #printingkl #printingmalaysia #kedaiprinting #label #packaging #kotakprinting #businesscard #namecard #colourprinting #digitalprinting #kamidesign #printingmurah #printingbanner #printingmalaysia