Инстаграм klang

Advertise
@massyuraJrm_769 READY STOK PRODUK JRM K mas wasap 019 688 3438 ID : SAAZG008#klang
0
READY STOK PRODUK JRM K mas wasap 019 688 3438 ID : SAAZG008 #klang #telu kPulai #sungaiUdang #JalanYadiKlang #kampungDelekselangor #tamanTelukPulai #telukPulai #rantauPanjangklang #kampungjawaklang #bandarKlang #juscobukitraja #juscobukittinggi #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bondarozitaibrahim #jamuratumalayaklang #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayadamansara #jamuratumalaya_kmas #empire_jrmpj Смотреть полностью
Honda Malaysia Sales Advisor Styling does not take a back seat in the comfortable Odyssey! This spa
0
Styling does not take a back seat in the comfortable Odyssey! This spacious ride is fitted with 17-inch Alloy Wheels for added style and a smooth drive.,😀👍 . Discover Odyssey's distinctive elegance here: https://www.honda.com.my/model/overview/odyssey . 🌟REBATE/ DISCOUNT FEB 2019 : RM1,999.00🌟 . Pricelist SST Include Insurance:- *Honda Odyssey Starting At RM266,384.48 . Colours:- *Platinum White Pearl (NH 883P) - Surcharge RM450 *Super Platinum Metallic (NH-704M) *Premium Twinkle Black Pearl (NH-820P) . 🔴Honda The Power Of Dreams🔴 🔎For more details, please contact : 018 - 2511 477 📧Email: honda_idaman@yahoo.com 💻Facebook: HONDA Idaman 🌟Instagram: honda_idaman . #sayajualhonda #salesadvisor #honda #sayajual #hondacity #hondajazz #hondacivic #hondaaccord #hondacrv #hondahrv #hondaodyssey #cny #newcrv #hondasales #selangor #kualalumpur #cyberjaya #putrajaya #shahalam #klang #seremban #putrajaya #airasiaallstar #kementeriankesihatan #melaka #johor #perak #negerisembilan #atm #angkatantenteramalaysia #johorbahru Смотреть полностью
@massyuraJrm_769 READY STOK PRODUK JRM K mas wasap 019 688 3438 ID : SAAZG008#klang
0
READY STOK PRODUK JRM K mas wasap 019 688 3438 ID : SAAZG008 #klang #telu kPulai #sungaiUdang #JalanYadiKlang #kampungDelekselangor #tamanTelukPulai #telukPulai #rantauPanjangklang #kampungjawaklang #bandarKlang #juscobukitraja #juscobukittinggi #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bondarozitaibrahim #jamuratumalayaklang #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayadamansara #jamuratumalaya_kmas #empire_jrmpj Смотреть полностью
Titan Gel Shah Alam TITAN GEL RUSSIA.Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda.COD:
0
TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel #igersmy #bazarpaknil #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #vscomalaysia #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak Смотреть полностью
Titan Gel Shah Alam TITAN GEL RUSSIA.Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda.COD:
0
TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku Смотреть полностью
Scrub District by Zati READY STOK SCRUB DISTRICT HERE !.Tak sabar nak flawless TEROKKS deng
0
READY STOK SCRUB DISTRICT HERE ! . Tak sabar nak flawless TEROKKS dengan #S crubdistrict? Nak guna hari yang sama? Jangan risau COD tersedia untuk korang. . 🦄 SHAH ALAM 🦄 🦄 KLANG 🦄 🦄 PUTRA HEIGHT 🦄 🦄 BDR SAUJANA PUTRA 🦄 🦄 PUCHONG 🦄 🦄 BANGI 🦄 🦄 KAJANG 🦄 🦄 PUTRAJAYA 🦄 🦄 CYBERJAYA 🦄 . . Postage Seluruh Malaysia . WhatsApp Zati +601110245263 . #scrubdistrictshahalambyzati #scrubdistrictbyzati #codshahalam #codklang #codbandarsaujanaputra #bazarpaknilmurah #bazar #gopaknil #sayajualscrub #SayaPakaiSayaJual #scrubviral #Nur #NakCantik #ScrubBadan #ScrubMuka #monalisa #bintikhitamhilang #Klang #jerawatmeradang #jeragatpudar #BandarSaujanaPutra #RahsiaHatiPerempuan #Selangor #ShahAlam #bazarpaknil Смотреть полностью
Donut Meleleh Viral Assalamualaikum Semua.....Untuk Minggu ni dah Boleh mula Order ya..
0
Assalamualaikum Semua... . . Untuk Minggu ni dah Boleh mula Order ya.. . . Whatsapp KakSya Terus ya. www.wasap.my/60172450235 . Atau AGENT. Delivery hari RABU 20.2..start jam 10am... Cod : Dari Kuala Selangor - Jeram - Kapar - Meru - Setia Alam - Shah Alam 📱 www.wasap.my/60122504761/donutsya 🍩 🍩 KUALA SELANGOR > Bestari jaya > ijok > b.badong > Kota puteri > kuala selangor > puncak alam http://www.wasap.my/601112539323/DONAT #kualaselangor #jeram #kapar #meru #bukittinggi #klang #shahalam Смотреть полностью
Rambo Spray Shah Alam 🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? ..• Pil Tahan Lama yang menggunakan
0
🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? . . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita) . 🔥 Fungsi America Superman: . •✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang. ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. ✔Meningkatkan saiz zakar. ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa. ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. . . ➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . 📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia . DM atau Whatsapp 📞 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #igersmy #bazarpaknil #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #vscomalaysia #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak Смотреть полностью
simply not just cake 🌸 hello kitty 🐱thank you my lovely customer 🌷😀😀😀 whatap
0
hello kitty 🐱 thank you my lovely customer 🌷😀😀😀 whatapp 0183148487 untuk tempahan 💕☺️ #cake #kekkawin #wedingcake #keksedap #kekbirthday #cakedrip #suprisedelivery #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykl #suprisedeliverykl #weddingcake #kekkawin #cookies #kekhantaran #kekbirthday #bouquetchocolate #keksedap #suprisedeliverymurah #cakedecoration #cake #dripcake #candybuffetmurah #candybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetselangor #desserttable #candybuffetkl #corporategifts #desserttable #coklatbouquetmurah #puncakalam #klang #kualalumpur #shahalam #kekkawin #kekbirthday #brownies #kekhantaran #macaroon Смотреть полностью
Rambo Spray Shah Alam 🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? ..• Pil Tahan Lama yang menggunakan
0
🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? . . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita) . 🔥 Fungsi America Superman: . •✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang. ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. ✔Meningkatkan saiz zakar. ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa. ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. . . ➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . 📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia . DM atau Whatsapp 📞 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku Смотреть полностью
Anne Henna Artist rm20pekat memekat dan merah seperti hatimu.#InaiShahAlam#InaiSetia
0
rm20 pekat memekat dan merah seperti hatimu . #InaiShahAlam #InaiSetiaAlam #InaiCelupSetiaAlam #InaiCelupShahAlam #InaiLukis #ShahAlam #SetiaAlam #MalaysianHennaArtist #TopRankRepost #Like4Like #HennaArtist #Damansara #Klang #KualaLumpur #InaiCelupMerah Смотреть полностью
fenglin 豐林 🇲🇾 18/02/2019 Chu 🖐🏼🖐🏼✌🏼✌🏼 出队咯!#吧生豐
Selangor
1
18/02/2019 Chu 🖐🏼🖐🏼✌🏼✌🏼 出队咯!#吧生豐林醒狮體育會 #吧生 #豐林team #sentosa #4x4 #sportteam #liondance #liondanceofinstagram #klang Смотреть полностью
RAHSIA KURUS KERENGGA DISINI Selamat pagi !Mulakan pagi korang dgn kopi klubna 😋..#fitnessma
5
Selamat pagi ! Mulakan pagi korang dgn kopi klubna 😋 . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kopikurus #klubnalaleh #kopikurusviral #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #kopiviral #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #selangor #johor #melaka #kualalumpur #klang #damansara #shahalam Смотреть полностью
UBAT KUAT SHAH ALAM RAMBO SPRAY.TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.SELAMBER HENJUT
0
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #igersmy #bazarpaknil #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #vscomalaysia #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak Смотреть полностью
UBAT KUAT SHAH ALAM RAMBO SPRAY.TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.SELAMBER HENJUT
0
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #igshopmalaysia #igersmy #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #dropshipmalaysia #kahwin #malaywedding #vapemalaysia #meletop #ikutcarakita #terlajaklaris #bazaronline #sayajual #besar #panjang #keras #tahanlama #kurus #minyaklintah #maluapabossku Смотреть полностью
RAWANG Haaa rugi ke tak ehh beli #ainaacleanser ni😏.Nak tahu, tengok sam
Melaka
0
Haaa rugi ke tak ehh beli #ainaacleanser ni😏 . Nak tahu, tengok sampai habis‼️ . #ainaaserummelaka #ainaserumshahalam #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumrawang #ainaaserumklangsentral #ainaaserummeru #ainaaserumecoardence #ainaaserumbandartasikputeri #ainaaserumjasinmelaka #ainaalipamttespicedcranberry #ainaalipmattesoftcream #ainaacleanser #ainaacleansermelaka #ainaacleanserrawangselangor #ainaacleansersetiaalam #klang #serummurah #pencucimukaterbaikdimalaysia #lazadamalaysia #shoopeemalaysia #ainaaserumcod #ainaserumpostage #ainaaserumcodseluruhmalaysia #nsabeautybySyafiqahAina #nsawanisquad @wanieaway.nsa @nsabeautyofficial @hafizmahamad @syafiqahaina Смотреть полностью
CAKES🎂 | DESSERT🍮 | BISCUIT🍪 Separuh manis manis madu separuh lagi manis manis coklat😋Sedapnyaa
0
Separuh manis manis madu separuh lagi manis manis coklat😋 Sedapnyaa dapat rasa dua kek dalam 1 box yg sama😍😍 Best tau kalau dapat hadiah birthday mcm ni🎉 . Half Medovic + Half Spartak Cake Size 8" RM100 sahaja🌟 RM100 sahaja⭐ . NAK ORDER? MEH WHATAPPS FIKA 0187729515 ATAU JUST TEKAN LINK DEKAT BIO 🌹 . 🛵🚙 CAKE DELIVERY DISEDIAKAN SETIAP HARI KE LEMBAH KLANG DAN KL. ** Caj penghantaran dikenakan mengikut jarak tempat anda 😊 . #keksedapshahalam #nutellacheesecake #mermaid #bukitjelutong #puncakalam #uitm #browniesshahalam #kekkahwinmurah #dfcc #sabrinabakery #kekcawan #browniessetiaalam #brownieskedut #selangor #keksedapsetiaalam #keksedapklang #kekshahalam #keksetiaalam #kekklang #kekkl #fooddeliveryservice #cakedelivery #kekredvelvet #shahalam #kl #setiaalam #merufoodelivery #klang #birthdaycake Смотреть полностью
Top Distributor BellaAmmara Our #ladyboss @bellealyahya in our hot selling BAimond Jubah ❤️.
Kompleks Majlis Agama Islam Selangor MAIS Klang
0
Our #ladyboss @bellealyahya in our hot selling BAimond Jubah ❤️ . #BAlovers . BAIMOND JUBAH | RM150 _ _ 🎁 FREE SERVICE CHARGE 🎁 FREE GARMENT BAG 🎁 FREE 5ML PERFUME PUDORE 🌼 PICKUP KLANG / SHAH ALAM / PUCHONG (HICOM) 🌼 TIPTOP SERVICE N #feedbackcustnad 📬 POSTAGE AVAILABLE 🗨️ WHATSAPP NAD 0182117403 OR KLIK LINK KT BIO SIS K.. . . #baimondsjubah #jubahbellaammara #bajumuslimah #jubahsouq #baimondjubahbellaammara #balovers #bellaammaralovers ❤️ #imanboutique #jubahgliters #feedbackcustnad #teampowerbasa #jubahbaimond #bellaraya #jubahdressmurah #jubahsimple #psbellaammara #agentbellaammara #poplook #fashionvalley #muslimahfashion #bajudinner #shahalam #klang #bajukenduri #jubahdressmurah #sukshahalam #pensyarahuitm #cikgusekolahmenengah #maybankmalaysia Смотреть полностью
ajumain/aju/wattong/benibrahim Segar Pagi Senin. ...Ambil mood dulu... 😎Tarik nafas...Lepasss..
Pulau Kekabu, Marang
2
Segar Pagi Senin. ... Ambil mood dulu... 😎 Tarik nafas... Lepasss... 8 lagi... . Assalamualaikum. Selamat Pagi. Zao Shang Hao. Good Morning. . Ahhahaha... #Apamaukira 😁 Sedagher. Sedaghi. . #KodahKenapa #Sedagher #ok #Steady #BeardedGentlemen #Model #OOTD #Positive #Power #Motivation #simplelife #simple #Senyumciked #Smile #Happy #WeMalaysia #Malaysia #KL #terengganu #KualaLumpur #Kajang #Klang #China #Beijing #Beijinger #Expatslife #expats #instaphoto Смотреть полностью
M A R I N A Nak tahu makanan yang boleh menambah susu ibu ? Jom ikuti pesanan ring
0
Nak tahu makanan yang boleh menambah susu ibu ? Jom ikuti pesanan ringkas ni . Nak mudah boleh amalkan OMB Nufiya sebab salah satu bahan yang kami gunakan adalah kurma 😉 - #regrann #nufiyaklang #nufiyakapar #nufiyasetiaalam #jamu #jamumoden #jamutradisional #nufiyashahalam #nufiyaselangor #jamu #coffee #kacipfatimah #manjakani #women #wanitahariini #tradisional #kopi #breakfast #dinner #wanita #cantikluardalam #ibubersalin #ibuberpantang #berpantang #klang #moden #milkbooster #igersmalaysia #like4likes #nufiyabangi #nufiyakajang Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies kita keluarkan semula DOORGIFT KEKACANG. kali ni pelbagai packaging ki
0
kita keluarkan semula DOORGIFT KEKACANG. kali ni pelbagai packaging kita bawakkan untuk anda😉 KEKACANG HIPSTER ni pon ada tau. tertarik kan? cantik kan? sesuai nak bagi budak budak atau add on dalam goodies beg😍 boleh nampak isi dia dengan pelbagai jenis kekacang yang sedap tu😘 70SEN/PCS nahh. harga pon murah je kita bagi ni. berkenan tak? haa. kalau berkenan mai klik link wassap dekat bio kakak ya😘 kakak tunggu wassap uolss💕 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwinmurah #goodiesmurah #goodiesbajet #popcornmurah #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock #doorgiftkacang #doorgiftkekacang #botoldoorgift #doorgiftbotol Смотреть полностью
GAMEPAD.SODO.MICROPHONE.WATCH LIKE, TAG RAKAN & WIN SODO HEADPHONE‼️⠀⠀CAMERA TRIPOD black
2
LIKE, TAG RAKAN & WIN SODO HEADPHONE‼️ ⠀⠀ CAMERA TRIPOD black edition 145cm!! Sangat kukuh & confirm puas hati👍🏻 ⠀⠀ FUNGSI BLACK EDITION: ✅free phone holder ✅free waterproof bag ✅boleh adjust tinggi rendah ✅boleh guna phone & semua jenis camera ⠀⠀ --------------------- HARGA: RM60 (106 cm) RM100 (145 cm) Inc postage SM / SS --------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Nak oder 👉🏻Dm/WA 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Смотреть полностью
M A R I N A -Cara hidangan Ladyes Coafee . Mudah ja ! ☺️ - #regrann  #nufiyak
0
- Cara hidangan Ladyes Coafee . Mudah ja ! ☺️ - #regrann #nufiyaklang #nuf iyakapar #nufiyasetiaalam #jamu #jamumoden #jamutradisional #nufiyashahalam #nufiyaselangor #jamu #coffee #kacipfatimah #manjakani #women #wanitahariini #tradisional #kopi #breakfast #dinner #wanita #cantikluardalam #ibubersalin #ibuberpantang #berpantang #klang #moden #milkbooster #igersmalaysia #like4likes #nufiyabangi #nufiyakajang Смотреть полностью
M A R I N A Dulu dengar ja JAMU memang skeptikal habis . Nanti susu drop , badan p
0
Dulu dengar ja JAMU memang skeptikal habis . Nanti susu drop , badan panas tak boleh terima , anak bf akan cirit la - Tapi saja nak cuba 1 jamu ni dalam bentuk air koko dan kopi sebab nampak mudahnya nak ambil . Bancuh minum ala-ala minum mocha . Tak terasa macam makan jamu pun - Dulu sembelit , minum jamu ni terus lawas , sengugut pun tak terasa awal-awal period - Alhamdulillah , asbab nak ambil jamu sebab dah umur 30 . Anak pun dah 3 . Nak kena juga jaga badan kan tapi boleh lawas tu memang best lah jamu ni 👍 - #regrann #nufiyaklang #nufiyakapar #nufiyasetiaalam #jamu #jamumoden #jamutradisional #nufiyashahalam #nufiyaselangor #jamu #coffee #kacipfatimah #manjakani #women #wanitahariini #tradisional #kopi #breakfast #dinner #wanita #cantikluardalam #ibubersalin #ibuberpantang #berpantang #klang #moden #milkbooster #igersmalaysia #like4likes #nufiyabangi #nufiyakajang Смотреть полностью
KNITWEAR| BUNDLE Nak dapat knitwear cantik,Jemput singgah kedai...Kuala Terengganu:
2
Nak dapat knitwear cantik, Jemput singgah kedai. . . Kuala Terengganu: Simpang 4 Futsal hazlan. . . #sayajual #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsmalaysia #vintagepantsborong #vintagepantsmurahmalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmalaysia #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #flannelshirt #flannelshirtmalaysia #flannelmurah #flannelmalaysia #boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #boyfriendshirtmalaysia #knittopmurah #knitwearmurah #knitwearborong #uitm #selangor #shahalam #klang #malaysia #borongmurah #bajumurah #sarawak Смотреть полностью
RINGLIGHT.EARPHONE.M2.GAMEBOY 1 set REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE + arm stand😍⠀FUNGSI REM
1
1 set REMAX MOBILE RECORDING MICROPHONE + arm stand😍 ⠀ FUNGSI REMAX MICROPHONE: 👍🏻3 months warranty!! ✅Original Remax product ✅Support iOS, PC, Recorder, Android ✅Balancing voice quality (bass, treble & echo) ✅Supporting more than 99 apps for karaoke ✅Easy plug and play to PC or phone ✅Colours: gold, silver, pink ⠀ ----------------------- HARGA: RM129 mic sahaja RM180 1 set Inc postage (sm & ss) ----------------------- ⠀ Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406 ( tekan link di bio utk direct whatsapp ) ⠀ Смотреть полностью
Muhamad Bin Abdullah ♥♥Happy Monday! Get our Happy Hour deal♥♥ (5GB+1GB+88MIN @ RM3
2
♥♥Happy Monday! Get our Happy Hour deal♥♥ (5GB+1GB+88MIN @ RM30) today! Details are below ❇Happy Hour 5GB+1GB+88MIN❇ Date: TODAY (18/2/19) Code: YES Package: 5GB+1GB+88MIN Price: RM30 📢 FEBRUARY 2019 HUAT AH! Campaign has started. Grab this opportunity to win RM888 or our grand prize RM2,888! INFO Campaign Date: 26/1/2019 – 24/2/2019 💥Campaign Prizes💥 🏆Grand Prize🏆 💰RM2,888 X 1 🏅Consolation Prizes🏅 💰RM888 X 29 MECHANISM 1. Campaign is open to all XOX Prepaid and BLACK subscribers. 2. Top-up or pay bill at a minimum of RM30 for 1 entry 3. Top-up or pay bill at a minimum of RM30 at any XCC, XPP or SPACE*m for 2 entries 4. Top-up or pay bill at a minimum of RM30 on ANY ONLINE PLATFORM for 3 entries T&C Apply. 🌏 More Info: bit.ly/2HxtHrn #HUATAH ! #XOXMOBILE #BLACK #XOXMALAYSIA #PenjimatanMaksimumAndaKeutamaanKami #OnexoxCenterPekelilingLama #SimKadPatuhSyariah #OutThereWeAreOne #XOXMalaysia #B39PLUS20 #CNY2019 #2018SICMAMAwards #SepangCircuit #PeopleChoiceAwards #Malaysia #onexox #onexoxprepaid #onexox4G #telcopatuhsyariah #usahawantelco #dealeronexox #patuhsyariah #OneAlphaTeam #lambattinggal #OutThereWeAreOne #otwao #tkkrracingteam #onexoxttkr #malaysiacupprix #XoxMALAYSIA #KLANG #Banting . Смотреть полностью
NONA ROGUY ORIGINAL FROM HQ Loose Sari Ayu (PARAM/TAPEL/PILIS ) .✅Param 150ml +- 400g : ( NP RM
0
Loose Sari Ayu (PARAM/TAPEL/PILIS ) . ✅Param 150ml +- 400g : ( NP RM20 ) ✅Pilis 100ml +- 350g : ( NP RM15 ) ✅Tapel 150ml +- 400g : ( NP RM20 ) . . 1) Pilis 100ml Disapukan pada dahi bagi mengatasi masalah pening2, elak angin naik kepala yg boleh menyebabkan migrain dan meroyan, elak sembab bawah mata, rabun dan menyegarkan . 2) Tapel 150ml Disapukan di bahagian perut. Membantu mengecilkan & mengempiskan perut, mengencangkan kembali otot perut serta melancarkan perjalanan darah nifas., elak angin masuk dlm bandan dan rengat selepas bersalin, **Dah habis pantang pon masih blh guna krim tapel ni utk kempiskan perut..hasilnya mmg kempis walaupon dah beranak pinak, kulit pon cantik. . . 3) Krim Param 150ml Sapu di seluruh tubuh setiap kali selepas mandi atau bila perlu. Membantu melancarkan perjalanan darah, mengatasi sengal2 badan, bisa2 badan, mengejabkan otot tubuh agar kekal fit, membuang angin dalam badan dan menghangatkan badan semasa berpantang, reshape bentuk tubuh dan atasi kembung angin dan air.. . . . 📲 011-26644100 @ klik link whastapp di bio👆🏻 . #param #pilis #tapel #sariayusetbersalin #keperluanibuberpantang #klang #shahalam #pandabear_byrifqisshoppe Смотреть полностью
R.A Bakery #vanilla #butterscotch #cake #fishing #happybirthday #birthdaycake for
0
#vanilla #butterscotch #cake #fishing #happybirthday #birthdaycake for @dyn azlee #butterscotchcake #kgdelek #klang Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies total 30kg POPCORN BUNDLE TRIO ORI tempahan customer 😘terima kasih
0
total 30kg POPCORN BUNDLE TRIO ORI tempahan customer 😘terima kasih sudi order dari kami😊 sangat sesuai untuk yang nak packing sendiri. yang nak berjimat boleh amek yang kilo ni😘 1KG RM14 SAHAJA Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock #doorgiftrm1 #doorgiftrm1selangor Смотреть полностью
Maszactivelife KARPET UKURAN 185 X 190CM ●ANTI SLIP●MATERIAL BALDU *material sa
2
KARPET UKURAN 185 X 190CM ●ANTI SLIP ●MATERIAL BALDU *material sama karpet gebu RM170.00 include postage Nak order whatsapp wasap.my/60175260564/karpet #karpet #murah #klang #perabotklang #leyna #bantalleyna #terbaik #malaysia #tv3 #terbaik #jualan #jual #hebat #mantap #like4likes #likeforlikes #likeforfollow #followforfollowback #follower #follow4like #perabotonline #kedaiperabot #perabot #mantap #bermutu #satu #baik #l4l Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies total 12.5kg POPCORN BUNDLE TRIO ORI tempahan customer 😘terima kasi
0
total 12.5kg POPCORN BUNDLE TRIO ORI tempahan customer 😘terima kasih sudi order dari kami😊 sangat sesuai untuk yang nak packing sendiri. yang nak berjimat boleh amek yang kilo ni😘 1KG RM14 SAHAJA Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock #doorgiftrm1 #doorgiftrm1selangor Смотреть полностью
KIMBAP KOREA CITARASA MALAYSIA Morning geng!.Macam mana cuti dua hari ni? Mesti ada yang Monday Blu
Tesco Puncak Alam
0
Morning geng! . Macam mana cuti dua hari ni? Mesti ada yang Monday Blues untuk study dan kerja hari ni 😎 . Jangan risau akak ada ubatnya. 😉 . Orang Kuala Selangor boleh dapatkan hari ini. Yang berada diluar kawasan, swipe gambar ini ke kiri bagi jadual dan lokasi minggu ini 🥳 . 🔹Setiap Isnin-Jumaat : Kuala Selangor (Sekitar bandar kuala - Sg Terap - Bukit Belimbing - Kg Kuantan - Taman Kasawari - Pasir Tuntong) . Waktu delivery : 10AM - 6PM . Caj delivery : RM 3 - RM 15 . Untuk menempah sehari awal : . * Whatsapp : 011-37497019 * Click link on BIO (www.kimbaphunger.wasap.my/) . OFFLINE WHATSAPP : Every 10PM . Save the date geng! Hopefully you’ll enjoy the kimbap soon! . . #kimbaphunger #tastemelayu #kimbapkorea #kimbap #gimbap #kimbab #sushi #sushimelayu #delivery #koreanfoodhalal #koreanfood #maluapabossku #saujanautama #puncakalam #bukitmalawati #kolejvokasional #unisel #klang Смотреть полностью
R.A Bakery #chocolate #indulgence #cake with #pink #tiara #crownprincess for amy
0
#chocolate #indulgence #cake with #pink #tiara #crownprincess for amy #birt hdaycake #2 #kgdelek #klang Смотреть полностью
Mastura #wanproduk#specialedition#klang#agendiperlukan
0
#wanproduk #specialedition #klang #agendiperlukan
Mastura Shahauddin TBSelamat pagiAssalammualaikum Hidup jangan terlalu cepat putus as
1
TB Selamat pagi Assalammualaikum Hidup jangan terlalu cepat putus asa! Usaha tangga kejayaan Solat 5 waktu Meminta² hanya pada Allah Wah.. Berpalsalpah pagi nie hehe 😂😂😂 #morning #Assalamualaikum #klang Смотреть полностью
🌷Creampuff Murah Klang🌷 🚗🚗🚗🚗 vroomm vroommm 💨💨💨 Hari2 kita ada delivery t
Klang
0
🚗🚗🚗🚗 vroomm vroommm 💨💨💨 Hari2 kita ada delivery tauuu adik kakak abang sekalian👋👋 Teringin nak makan custard creampuff order je dengan kita.. wassap 0194539223 📣 #creampuff #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffmurah #klang #shahalam #jalankebun #subangairport #subang #puncakalam #setiaalam #kotakemuning #bukittinggi #andalas #sentosa #kgdelek #sungaiudang #pulauindah #westportmalaysia #portklang Смотреть полностью
Han Never give up, and be confident in what you do 😍 lebiu and happy Mo
Alor Setar
1
Never give up, and be confident in what you do 😍 lebiu and happy Momdays yunk http://www.wasap.my/+60193352401 #AliffSyukriTerlajakLaris #ShahidaD 'Herbs #BabyTerlajakLaris #asLegacy #teamWarrior #BizziBoddy #BidaraShowerGel #HarumNita #WeightLoseJourney #FitnessFirst #AzizanOsman #DAO #Klang #AlorSetar #HijauKuning #MyDiary #RahmanWarrior #ASLegacyWarriorBoom #InstaSeleb #malaysianfoodie #jalanjalancarimakan #foodies Смотреть полностью
BISKUT RAYA 2019 Ni lah dia devil food chocolate cake (dfcc). Kek coklat yang digemari
0
Ni lah dia devil food chocolate cake (dfcc). Kek coklat yang digemari ramai. Ada topping cheese & no cheese. 😋😋😋 . . Whatsapp untuk order 👇 📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636 🚘 delivery seluruh kl/selangor 📌 follow ig/fb pages: @dessert.meletop.sb . . . #devilfoodchocolatecake #dfcc #dfccnocheese #KekCoklat #kekcyberjaya #petalingjaya #putrajaya #kualalumpur #bangi #pantaidalam #montkiara #subangjaya #sepang #salaktinggi #dengkil #klang #klangvalley #shahalam #jalankebun #jalanampang #jalantunperak #jalankuching #jalanipoh #jalanduta Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕kali ni turn si manis POPCORN Z
0
PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕 kali ni turn si manis POPCORN ZIPLOCK CUPCAKE 😘 ada 4 pilihan warna yang mnarik seperti di dalam gambar😘 kakak sangat suka dengan packaging ni sebab isi banyak + warna menarik + sangat manis design dia💞 HARGA PROMO : RM1.60/PCS **FREE STICKER **MIN ORDER 200PCS bila lagi nak berjimat kan? time promo ni la masanyaa😉 kalau berminat meh klik link wassap dekat bio kakak ya😏 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕kali ni turn si manis POPCORN Z
0
PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕 kali ni turn si manis POPCORN ZIPLOCK CUPCAKE 😘 ada 4 pilihan warna yang mnarik seperti di dalam gambar😘 kakak sangat suka dengan packaging ni sebab isi banyak + warna menarik + sangat manis design dia💞 HARGA PROMO : RM1.60/PCS **FREE STICKER **MIN ORDER 200PCS bila lagi nak berjimat kan? time promo ni la masanyaa😉 kalau berminat meh klik link wassap dekat bio kakak ya😏 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock Смотреть полностью
popcorn /Doorgift /Goodies PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕kali ni turn si manis POPCORN Z
0
PROMOSI SEPANJANG BULAN FEBRUARI 💕 kali ni turn si manis POPCORN ZIPLOCK CUPCAKE 😘 ada 4 pilihan warna yang mnarik seperti di dalam gambar😘 kakak sangat suka dengan packaging ni sebab isi banyak + warna menarik + sangat manis design dia💞 HARGA PROMO : RM1.60/PCS **FREE STICKER **MIN ORDER 200PCS bila lagi nak berjimat kan? time promo ni la masanyaa😉 kalau berminat meh klik link wassap dekat bio kakak ya😏 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock Смотреть полностью
Dessert Shah Alam Klang Happy monday everyone!  Pagi ni syira nak tunjuk 10
1
Happy monday everyone! Pagi ni syira nak tunjuk 10" Walnut Carrot Cake yang diorder oleh Auntie May. Dah selamat dihantar ke TTDI, KL dah pun alhamdulillah. Untuk dibawa ke majlis khatam Al Quran, kata beliau. Tqsm ya Auntie 😉. Auntie May dah booking siap2 dessert & kek dari @muazzin_bakery lagi untuk next event pada 23feb 💪👏😁 . #alhamdulillah #muazzinbakery #walnutcarrotcake #carrotcakeshahalam #shahalam #klang #kampungjawaklang #jalankebun #johansetia #alamimpian Смотреть полностью
Eddie Fat Cat Petang semaam Abam FaT^CaT pi hantarkan cake, cupcakes & kuih muih @sp
0
Petang semaam Abam FaT^CaT pi hantarkan cake, cupcakes & kuih muih @spiced_ pumpkincafe ke AVENUE K 😄😄😄 #cake #spice_pumkincafe #baker #fondantcake #babycake #birthdaycake #anniversarycake #weddingcake #monogramcake #kekpengantin #cakedelivery #delivery #runnerberkereta #kualalumpur #selangor #shahalam #klang #kelanajaya #usj #sunway #petalingjaya #pj #kotadamansara #subang #puchong #bangsar #bandarutama #ttdi #setiaalam #damansara Смотреть полностью
LORDQO ENTERPRISE Ilustrasi 3D daripada arkitek kami untuk bahagian dapur daripada top v
0
Ilustrasi 3D daripada arkitek kami untuk bahagian dapur daripada top view untuk projek renovasi akan datang. Projek: penambahan dapur dan ubahsuai bilik. Lokasi : Taman Bunga Negara, sek 27, Shah Alam. #lordqoenterprise #pembinaan #renovation #ubahsuai #ubahsuaimalaysia #deko #dekorasi #dekomalaysia #renovationmurah #interiorshahalam #interiorklang #kontraktormalaysia #interiordesignmalaysia #kualalangat #shahalam #klang #selangor #malaysia #designandbuildcontractor #desingandbuild #construction #kontraktorbinarumah #interiordesign #ubahsuairumah #ubahsuaiofis #kontraktorselangor #pembinaan #rumahkonsep #rumahmampumilik #ubahsuaimampumilik #1family1house Смотреть полностью
🌷Creampuff Murah Klang🌷 Sorry laa...camera phone hakak tak berapa nak clear😂 nanti hakak up
Shah Alam, Malaysia
4
Sorry laa...camera phone hakak tak berapa nak clear😂 nanti hakak upgrade hp biar gambar jadi HD 😂 Eh,jangan risau...gambar memang biashe2 tapi rasa custard creampuff ni bukanlah biashe2....haha Nak order cepat whatsapp 0194539223.. ok #creampuff #creampuffcustard #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffmurah #klang #shahalam #jalankebun #subangairport #subang #puncakalam #setiaalam #kotakemuning #bukittinggi #andalas #sentosa #kgdelek #sungaiudang #pulauindah #westportmalaysia #portklang Смотреть полностью
🌷Creampuff Murah Klang🌷 Bismillahirrahmannirrahim... Kami mulai jualan hari ini dengan memohon
Klang
0
Bismillahirrahmannirrahim... Kami mulai jualan hari ini dengan memohon keberkatan dari Allah SWT...🌹 #creampuff #creampuffcustard #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffmurah #klang #shahalam #jalankebun #subangairport #subang #puncakalam #setiaalam #kotakemuning #bukittinggi #andalas #sentosa #kgdelek #sungaiudang #pulauindah #westportmalaysia #portklang Смотреть полностью
95% ESSENCE ALOE VERA ..Lavera Essense 💧Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis ski
1
. . Lavera Essense 💧 Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis skin 🌱 ✓ Membuat makeup nampak cantik dan smooth. ✓ Mengurangkan iritasi kulit akibat sunburn @ kulit terbakar tersalah pakai produk berkimia. ✓ Speed up proses penyembuhan untuk kulit berjerawat serta mencegah terjadinya parut ✓ Mengurangkan jerawat, membantu. stimulate kan penumbuhan sel kulit yang baru ✓ Aloevera adalah agent anti bakteria & anti iritasi. ✓ Membantu kecutkan liang pori especially parut berlekuk. ✓ Memudarkan parut hitam @ parut lama. Paling penting ada kelulusan KKM tau serta lulus LAB TEST ♥ . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
95% ESSENCE ALOE VERA ..Lavera Essense 💧Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis ski
1
. . Lavera Essense 💧 Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis skin 🌱 ✓ Membuat makeup nampak cantik dan smooth. ✓ Mengurangkan iritasi kulit akibat sunburn @ kulit terbakar tersalah pakai produk berkimia. ✓ Speed up proses penyembuhan untuk kulit berjerawat serta mencegah terjadinya parut ✓ Mengurangkan jerawat, membantu. stimulate kan penumbuhan sel kulit yang baru ✓ Aloevera adalah agent anti bakteria & anti iritasi. ✓ Membantu kecutkan liang pori especially parut berlekuk. ✓ Memudarkan parut hitam @ parut lama. Paling penting ada kelulusan KKM tau serta lulus LAB TEST ♥ . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
95% ESSENCE ALOE VERA ..Lavera Essense 💧Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis ski
1
. . Lavera Essense 💧 Kebaikan Lavera Essence untuk semua jenis skin 🌱 ✓ Membuat makeup nampak cantik dan smooth. ✓ Mengurangkan iritasi kulit akibat sunburn @ kulit terbakar tersalah pakai produk berkimia. ✓ Speed up proses penyembuhan untuk kulit berjerawat serta mencegah terjadinya parut ✓ Mengurangkan jerawat, membantu. stimulate kan penumbuhan sel kulit yang baru ✓ Aloevera adalah agent anti bakteria & anti iritasi. ✓ Membantu kecutkan liang pori especially parut berlekuk. ✓ Memudarkan parut hitam @ parut lama. Paling penting ada kelulusan KKM tau serta lulus LAB TEST ♥ . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
Ansar gasang OUTDOOR--------------------- .BANTING SELANGOR@shiasajali dan pasan
1
OUTDOOR --------------------- . BANTING SELANGOR @shiasajali dan pasangan Thank you for having us. For any inquiry contact us 019-3658771 #wedingphotographer #weddingdress #wedding #weddingmalaysia #kahwinbajet #malaywedding #kahwin #shahalam #klang #selangor #photography #photoshoot #ansargasang #muaselangor #weddingplannerkl #weddingplannersealngor #klweddingplanner #weddingplannerselangor #selangorweddingplanner #weddingdiaries #weddingconcept #klmua #muakualalumpur #selangormua #jurugambarperkahwinan #photographerwedding #igmalaysia #igmalaya #enjoy #travel Смотреть полностью
Raiyan Abdul Rahim Special dinner last night with Rafizi Ramli and Selangor grassroots. A
0
Special dinner last night with Rafizi Ramli and Selangor grassroots. Able to express our appreciation for all their help and support during last year’s party elections. #merridahotel #klang #pkr #keadilan #mpp #mpwp Смотреть полностью
Eddie Fat Cat Tengahari semalam, Abam FaT^CaT pi hantarkan POPCORN Doorgifts @dtownp
1
Tengahari semalam, Abam FaT^CaT pi hantarkan POPCORN Doorgifts @dtownpopcor n sebanyak 1000 buckets ke TAMAN MEDAN 😄😄😄😄😄 #popcorns #doorgifts #popcorndoorgifts #popcorndelivery #doorgiftdelivery #delivery #deliveryservice #runner #runnerberkereta #runnerservice #kualalumpur #selangor #shahalam #klang #kelanajaya #usj #sunway #petalingjaya #pj #kotadamansara #subang #puchong #putraheights #bangsar #bandarutama #ttdi #setiaalam #damansara Смотреть полностью
angah_fittrainer TELUR REBUS SEPARUH MASAK. . . Korang semua suka makan telur yg macam
Kuala Selangor
1
TELUR REBUS SEPARUH MASAK. . . Korang semua suka makan telur yg macam mana? Jom share dengan kawan². . . Dalam meal plan 30 hari KFOC ada menu telur tau. Coach bagi resepi sekali. Sebab nak diet ni kena pelbagaikan sumber protein. Cara masak pun tukar² la. Baru tak bosan. . . Jom join KFOC dgn klik link di profile @angah_fittrainer @angah_fittrainer @angah_fittrainer utk join season Mac depan. Masih sempat nak kurus 2019 ni. Tempat terhad. Hanya utk yg serious sahaja. . . Coach Angah ❤❤ | 0123452444 Смотреть полностью
Cuci Rumah Shah Alam Selamat pagi ISNINBagi seorang wanita yang biasa menguruskan rumah a
Shah Alam, Malaysia
1
Selamat pagi ISNIN Bagi seorang wanita yang biasa menguruskan rumah adalah “kegembiraan” bila tengok lantai rumah licin berkilat 😍 Tandas sentiasa bersih dan rumah teratur dan kemas Tapi tak semudah ABC nak buat semua tu setiap hari / setiap minggu lagi-lagi para wanita sekarang berkerjaya. Masa yang banyak kadang di gunakan untuk bekerja Balik lewat tak sempat nak siapkan semua kerja Bila cuti hujung minggu pulak manfaatkan masa dengan keluarga . Jangan risau semua tu kami boleh selesaikan... Hubungi team #cucirumahshahalam untuk pakej yang kami sediakan . Wasap.my/60128156272/cucirumahshahalam #klang #shahalam #bandarbukitraja #bandarbotanik #setiaalam #cuciofis #cucirumahkosong #cucirumah #renovation #lipatkain #ironbaju Смотреть полностью
Sirius Gospelkor Gospel is the word! Vi øver til vårens konserter, stay tuned for inf
0
Gospel is the word! Vi øver til vårens konserter, stay tuned for info🎶✨#sir iusgospelkor #gospelgram #gospelchoir #norwegiangospelchoir #gospelkorinorge #klang #musikkglede Смотреть полностью
Heike Mirabai Health Tuning ♥️Ein Klang- & BewegungsmeditationsabendAbschalte
0
Health Tuning ♥️ Ein Klang- & Bewegungsmeditationsabend Abschalten, loslassen & Platz für Neues schaffen....✌️🕉♨︎🙌 11.03.2019 18:00 - 19:30 Uhr Kostenbeitrag: 30,- € Seminarhaus Dortmund Infos & Anmeldung: https://www.sound-spirit-mirabai.de/shamanic-medicine-workshops/health-tuning/ ———————————————- #trommel #spiritualität #meditation #tanzen #sound #klang #klangschalen Смотреть полностью
RegionMalayaAgent SELANGOR————-CODE : JSSL-V1.👕SAIZXS - 3XL sahaja.Leng
Selangor
2
SELANGOR ————- CODE : JSSL-V1 . 👕SAIZ XS - 3XL sahaja. Lengan pendek sahaja . 💵 HARGA 1 Helai : RM69 2 Helai : RM65/helai 3 Helai & keatas : RM59/helai . 🚚POSTAGE FREE POSTAGE ke seluruh MALAYSIA. ***Penghantaran ke luar negara juga ada. Kos penghantaran bergantung kepada kawasan anda. . 🔠NAMESET Nama +RM10 (max 10 huruf) 1 No +RM5 2 No +RM10 . 📱Whatsapp Tempahan & pertanyaan : 017 792 7468 . #negerikuselangor #negeriku #selangor #negeri #state #shahalam #sekinchan #banting #hululangat #kajang #semenyih #klang #gombak #petaling #sepang #sabakbernam #huluselangor #negarakumalaysia #malaysia #regionmalaya #regionwarriors #jersey #design Смотреть полностью
AEM ברכות לדני רובס והלהקה שהתחדשו במערכת
0
ברכות לדני רובס והלהקה שהתחדשו במערכת KLANG לסיבוב ההופעות הקרוב! אז מה היה לנו - מערכת KLANG:fabrik לניהול ויצירת מיקסים בתלת מימד מגבר אוזניות KLANG:quelle בתקשורת Dante 2 משדרים ומקלטים אלחוטיים של Sennheiser G4 אוזניות של Vision Ears קייס שתוכנן במיוחד לצרכי ההפקה, אייפדים וחיווט לכל סטאפ שיבוא בעתיד… איזה כיף כשכיף🤘🏻 #KLANG #3DIEM #STAGESOUND #PROAUDIO #visionears #madebycharmergroup @klang_technologies @charmergroup @visionears @dannyrobas #aemisrael Смотреть полностью
Acoustic Energy Deutschland 🇬🇧Acoustic Energy Reference 3 - Nicht nur für uns eine Referenz
0
🇬🇧Acoustic Energy Reference 3 - Nicht nur für uns eine Referenz in Sachen Lautsprecher 🔈 #hifiaudio #hifi #hifiporn #standlautsprecher #nameistprogramm #lautsprecher #acousticenergy #acousticenergydeutschland #stereo #fortheloveofmusic #crema #homeaudio #audio #audioporn #audiophile #audiophiles #music #musik #klang #sound Смотреть полностью
♡♥♡گ̷ب̷ر̷يآء آن̷ث̷ى♡♥ #klang #makeuptutorial #makeup
0
#klang #makeuptutorial #makeup
95% ESSENCE ALOE VERA ..Ni antara kebaikan LaveraEssence...Jangan pandang produk murah b
1
. . Ni antara kebaikan LaveraEssence.. . Jangan pandang produk murah besha besha tau, Haaa, kandungan yang ada dalam cik koala kita memang cukup untuk buat kulit kita sihat.. . . Kepada yang ada masalah kulit sensitif, jangan risau jangan takut untuk guna LaveraEssence ni tau sebab kandungan yang ada dalam cik koala kita ni adalah pure aloe vera atau dengan kata lain lidah buaya, cumenya lidah buaya tu berbau siket, tp LaveraEssence ni dah dirumus khas untuk pengguna memakai dalam keadaan selesa dan tidak berbau... . . Faham ke tak ni... Penat kita membebel. . . Ok sapa nak order bole wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
95% ESSENCE ALOE VERA ..Ingredients dalam LaveraEssence sendiri dah power serba serbi cuku
1
. . Ingredients dalam LaveraEssence sendiri dah power serba serbi cukup ! Tak perlu ragu tak perlu takut dah lepas lab test dah pon siap ada kelulusan kkm not lagitau 😊 Rege dia sembilan belas hengget sembilan ploh sen aje 🙈 . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
95% ESSENCE ALOE VERA ..Ni antara kebaikan LaveraEssence...Jangan pandang produk murah b
1
. . Ni antara kebaikan LaveraEssence.. . Jangan pandang produk murah besha besha tau, Haaa, kandungan yang ada dalam cik koala kita memang cukup untuk buat kulit kita sihat.. . . Kepada yang ada masalah kulit sensitif, jangan risau jangan takut untuk guna LaveraEssence ni tau sebab kandungan yang ada dalam cik koala kita ni adalah pure aloe vera atau dengan kata lain lidah buaya, cumenya lidah buaya tu berbau siket, tp LaveraEssence ni dah dirumus khas untuk pengguna memakai dalam keadaan selesa dan tidak berbau... . . Faham ke tak ni... Penat kita membebel. . . Ok sapa nak order bole wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🌵 Смотреть полностью
This is Klang Portata numero #13_ TUKTU AND THE BELUGAS QUARTET & _ COME DOWN
Klang Roma
2
Portata numero #13 _ TUKTU AND THE BELUGAS QUARTET & _ COME DOWN
This is Klang #Repost @clauclau19 (@get_repost)・・・Venerdì sera alla discot.
Klang Roma
2
#Repost @clauclau19 (@get_repost ) ・・・ Venerdì sera alla discot....ah no 😂😜🎶#venerdisera #fridaynight #frydayiminlove #thecesso #klang #klangroma #viernesporlanoche #musicaycerveza #birraemusica Смотреть полностью
SKIN POTION SERUM ..Hiii semuaa 😍👋 sis nak share pasal bahan utama dalam lefeera
1
. . Hiii semuaa 😍👋 sis nak share pasal bahan utama dalam lefeera serum kita yg bantu menyelesaikan masalah pada kulit anda seperti kulit kusam, kesan jeragat, parut jerawat dan pori terbuka 🧖 bahan utama Lefeera serum ialah , PURE VITAMIN C EXTRACT , SEAWEED , GLYCERIN LIQUID , L-GLUTATHIONE and PROPYLENE GLYCOL😉 . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🍊 Смотреть полностью
SKIN POTION SERUM ..positive feedback dari customer 💋 alhamdulillah... tqsm dear .
1
. . positive feedback dari customer 💋 alhamdulillah... tqsm dear . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer 🍊 Смотреть полностью
SKIN POTION SERUM Hai uolls ...jangan lupa sebelum keluar kerja sapu dlu Serum C , kuli
1
Hai uolls ... jangan lupa sebelum keluar kerja sapu dlu Serum C , kulit terasa lembut , lembab dan cerah sekata 😍 . ia bertindak untuk membaik pulihkan sel2 kulit yang bermasalah . Tkstur waterbase di dalam bentuk gel, so senang rata dan meresap ke dalam kulit wajah 😍 -tidak melekit atau berminyak . konsisten untuk dapatkan hasil yg maximum 👌🏻 pSss.. boleh juga dijadikan sbgai makeup base tau , sblum awk apply treatment foundation pakai serum dlu untuk memberi effect makeup lg kebabom 🙆🏼‍♀️ . berminat boleh tekan link dekat our bio atau wasap ke 0192691127 🍊 Смотреть полностью
SERUM PELOLES HQ❤️ 👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang-
1
👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang -Melindungi Kulit Daripada Kerosakan -Anti Radang -Mencegah Stretch Marks/Parut -Membaikpulih Kulit Wajah -Melembabkan Kulit -Mencerahkan Kulit Wajah -Menghilangkan Parut Pada Kulit Wajah -Mengurangkan Kedutan Wajah -Menyegarkan kedutan wajah -Menyegarkan dan melembutkan kulit wajah -Mengurangkan Jerawat -Menjadikan Kulit Bersinar Dan Glowing -Sesuai untuk semua jenis kulit wajah -Mengecilkan liang pori terbuka -awet muda -Lelaki dan Perempuan boleh pakai (SIAPA NAK ODER SERUM_PELOLES_BEUATY_HQ BOLEH TERUS WHATSAPP :- 01123216997) #serum #serumviral #beauty #egentdropship #serumjerawat #serumcerahkulit #baranghot #serummurah #serumoriginal #serumdropship #Malaysia #Selangor #klang Смотреть полностью
SERUM PELOLES HQ❤️ 👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang-
0
👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang -Melindungi Kulit Daripada Kerosakan -Anti Radang -Mencegah Stretch Marks/Parut -Membaikpulih Kulit Wajah -Melembabkan Kulit -Mencerahkan Kulit Wajah -Menghilangkan Parut Pada Kulit Wajah -Mengurangkan Kedutan Wajah -Menyegarkan kedutan wajah -Menyegarkan dan melembutkan kulit wajah -Mengurangkan Jerawat -Menjadikan Kulit Bersinar Dan Glowing -Sesuai untuk semua jenis kulit wajah -Mengecilkan liang pori terbuka -awet muda -Lelaki dan Perempuan boleh pakai (SIAPA NAK ODER SERUM_PELOLES_BEUATY_HQ BOLEH TERUS WHATSAPP :- 01123216997) #serum #serumviral #beauty #egentdropship #serumjerawat #serumcerahkulit #baranghot #serummurah #serumoriginal #serumdropship #Malaysia #Selangor #klang Смотреть полностью
SERUM PELOLES HQ❤️ 👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang-
1
👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang -Melindungi Kulit Daripada Kerosakan -Anti Radang -Mencegah Stretch Marks/Parut -Membaikpulih Kulit Wajah -Melembabkan Kulit -Mencerahkan Kulit Wajah -Menghilangkan Parut Pada Kulit Wajah -Mengurangkan Kedutan Wajah -Menyegarkan kedutan wajah -Menyegarkan dan melembutkan kulit wajah -Mengurangkan Jerawat -Menjadikan Kulit Bersinar Dan Glowing -Sesuai untuk semua jenis kulit wajah -Mengecilkan liang pori terbuka -awet muda -Lelaki dan Perempuan boleh pakai (SIAPA NAK ODER SERUM_PELOLES_BEUATY_HQ BOLEH TERUS WHATSAPP :- 01123216997) #serum #serumviral #beauty #egentdropship #serumjerawat #serumcerahkulit #baranghot #serummurah #serumoriginal #serumdropship #Malaysia #Selangor #klang Смотреть полностью
Kraftquelle Dasitzen, lauschen und zur Ruhe kommen – Klänge wahrnehmen. Zu dies
1
Dasitzen, lauschen und zur Ruhe kommen – Klänge wahrnehmen. Zu diesem Thema hat der Musiker und Obertonsänger @paulfreh einen sehr schönen Artikel geschrieben. Könnt Ihr ab März in der neuen Ausgabe KRAFQUELLE lesen. Das war heute auf der Mordaualm bei Ramsau. #mantra #meditation 🙏 #kraftquelle #kraftquellebgl #klang #tropfen #mordaualm #berchtesgadenerland #bgl #schneeschmilzt #schneeschmelze #video #schnee #lauschen #meditation #bavaria Смотреть полностью
SERUM PELOLES HQ❤️ 👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang-
0
👉FUNGSI PRODUK SERUM PELOLES👈 -Mengurangkan Penuaan Pra-Matang -Melindungi Kulit Daripada Kerosakan -Anti Radang -Mencegah Stretch Marks/Parut -Membaikpulih Kulit Wajah -Melembabkan Kulit -Mencerahkan Kulit Wajah -Menghilangkan Parut Pada Kulit Wajah -Mengurangkan Kedutan Wajah -Menyegarkan kedutan wajah -Menyegarkan dan melembutkan kulit wajah -Mengurangkan Jerawat -Menjadikan Kulit Bersinar Dan Glowing -Sesuai untuk semua jenis kulit wajah -Mengecilkan liang pori terbuka -awet muda -Lelaki dan Perempuan boleh pakai (SIAPA NAK ODER SERUM_PELOLES_BEUATY_HQ BOLEH TERUS WHATSAPP :- 01123216997) #serum #serumviral #beauty #egentdropship #serumjerawat #serumcerahkulit #baranghot #serummurah #serumoriginal #serumdropship #Malaysia #Selangor #klang Смотреть полностью
Hajar Mokkhani Parkir kayuuuu...Gambar paling pantas dapat di ambil sebab owner nak
Shah Alam, Malaysia
0
Parkir kayuuuu... Gambar paling pantas dapat di ambil sebab owner nak siap laaaaaa tu juga.. Berpeluh2 juga siap sebab Tq kak na dari shah alam. . . Always made with passion and love . #keyfob #sulamnametag #keychain #shahalamcity #klang #puchong #malaysia #keyfobmalaysia #nametagmurahmalaysia #nametag #nametagsekolah #tandanama #shahalam #sekolah #selangor #jawi #nametagjawi #tandanamajawi #sulamnamasekolah #pembuatsulamnama #namasekolah #sekolah Смотреть полностью
Oscar Lau #手机摄影#phonephotography#malaysia #malaysiatrip #马来西
North Port Porklang
6
#手机摄影 #phonephotography #malaysia #malaysiatrip #马来西亚 #马来西亚旅行 #klang #tr avel #travelgram #travelphotography #natural #vscotravel #instatravel #vscocam #bestvacations #vacation #malaysiatravel #malaysiatourism #photography #photo #travel_drops #photooftheday #EveryTraveler #visionofpictures #snapshot #snapseed Смотреть полностью
Oscar Lau #手机摄影#phonephotography#malaysia #malaysiatrip #马来西
Klang
16
#手机摄影 #phonephotography #malaysia #malaysiatrip #马来西亚 #马来西亚旅行 #klang #tr avel #travelgram #travelphotography #natural #vscotravel #instatravel #vscocam #bestvacations #vacation #malaysiatravel #malaysiatourism #photography #photo #travel_drops #photooftheday #EveryTraveler #visionofpictures #snapshot #snapseed Смотреть полностью
R.A Bakery #coffeecake #happyanniversary order by @rusnani_razak  #congratulation
3
#coffeecake #happyanniversary order by @rusnani_razak #congratulations 😄 #kgdelek #klang
R.A Bakery #pulutkuning for #hantaran #bertunang ordered by Along #kgdelek #klang
0
#pulutkuning for #hantaran #bertunang ordered by Along #kgdelek #klang
R.A Bakery #chocolatecake for #hantaran #bertunang order by Nia #peach #kgdelek #
0
#chocolatecake for #hantaran #bertunang order by Nia #peach #kgdelek #klang
R.A Bakery #strawberry #tower #strawberrytower tuk #hantaran #bertunang ordered b
0
#strawberry #tower #strawberrytower tuk #hantaran #bertunang ordered by Along #kgdelek #klang
R.A Bakery 2box #carrotcake tuk kak yati 😄 #dessert #kgdelek #klang
0
2box #carrotcake tuk kak yati 😄 #dessert #kgdelek #klang
R.A Bakery 1kg #carrotcake #selamatpengantinbaru for abg faizal 😄 #carrot #cak
12
1kg #carrotcake #selamatpengantinbaru for abg faizal 😄 #carrot #cake #kgdelek #klang