klang instagram photo

#

Lena-Lisa Gsell #konzert#bühne#singersongwriter#leben#lieben#leidenschaft#guitar#klan

Lena-Lisa Gsell

  • 14.08.2018 23:15
  • 0

#konzert#bühne#singersongwriter#leben#lieben#leidenschaft#guitar#klang#stimme#emotionen#facetten#keinehalbensachen#moment#momentaufnahme#stille#lautundleise#loslassen#dynamik#menschen#dankbar 💛💛💛

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 14.08.2018 23:11
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SubangJaya#Klang#AmpangJaya#ShahAlam#PetalingJaya#Cheras#Kajang#SelayangBaru#Rawang#TamanGreenwood#Semenyih#Banting#Balakong#GombakSetia#KualaSelangor#Serendah#BukitBeruntung#PengkalanKundang#Jenjarom#SungaiBesar#BatuArang#Sekinchan#Sabak#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Frysio Fit Physiotherapie #angebot #entspannen #klang #massage #instawell #instagood #instahealt

Frysio Fit Physiotherapie

  • 14.08.2018 22:39
  • 0

#angebot #entspannen #klang #massage #instawell #instagood #instahealth #instafit

trusted.mrspropertyadvisor .For Sale : END LOT Double Storey (Low Cost) .. Location : Taman Te

trusted.mrspropertyadvisor

Port Klang

  • 14.08.2018 22:27
  • 0

. For Sale : END LOT Double Storey (Low Cost) . . Location : Taman Telok Gedung Indah, Port Klang . . Details : ======= ➖End Lot ➖3 Bilik Tidur & 2 Bilik Air ➖Luas Tanah : 1549 sqft ➖Leasehold ➖Malay Reserved ➖Basic unit . . ➖Tenanted . . ➖Rumah facing open. Tidak mengadap rumah lain. . . ------------------------------------------------ Asking Price : RM300,000 (nego) -------------------------------------------------- . Whatsapp : 019 2095742 MOMO 019 2095742 MOMO 019 2095742 MOMO www.wasap.my/60192095742 . #klang #portklang #westport #shahalam #endlot #lowcost #tamantelokgedungindah

MilanBubble Online Boutique Brandnew prada wallet rm1xxx#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:53
  • 0

Brandnew prada wallet rm1xxx #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

MilanBubble Online Boutique Brandnew lv neoneo rm6xxx#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #puc

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:52
  • 0

Brandnew lv neoneo rm6xxx #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

MilanBubble Online Boutique Brandnew prada bag rm850#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #puch

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:49
  • 0

Brandnew prada bag rm850 #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

MilanBubble Online Boutique Brandnew prada wallet rm1590#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:49
  • 0

Brandnew prada wallet rm1590 #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

MilanBubble Online Boutique Brandnew Fendi rm2950#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #puchong

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:48
  • 0

Brandnew Fendi rm2950 #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

MilanBubble Online Boutique Brandnew prada wallet rm1790#authentic  #kuantan #milanbubble #Bag #

MilanBubble Online Boutique

  • 14.08.2018 20:48
  • 0

Brandnew prada wallet rm1790 #authentic #kuantan #milanbubble #Bag #puchong #kelantan #kualalumpur #pahang #kl #Malaysia #damansara #ampang #subang #kuching #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #klcc #kualalipis #perlis #johorbahru #seremban

Fitness Lifestyle Left or right? ❤️❤️❤️🔹Follow: @bestrongbadass ✔️@

Fitness Lifestyle

  • 14.08.2018 20:47
  • 4

Left or right? ❤️❤️❤️ 🔹Follow: @bestrongbadass ✔️ @bestrongbadass ✔️ @bestrongbadass ✔️ @bestrongbadass ✔️ 🔹Send your goals in DM 📲 📸 @cxloebaldwin . . . . . . . #exercise #klang #health #getfit #training #personaltrainer #fitlife #gym #goals #cardio #ripped #shredded #muscle #instafit #yoga #aesthetic #fitspiration #fitness #getitdone #squat #fitmom #instapic #igfit #fitstagram #fitchick #fitwife #sweat #flex #momswholift #igfitness

pulut kuning shah alam #kekmarble #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #kekbutter #marblecak

pulut kuning shah alam

Tman Sri Muda S.alam

  • 14.08.2018 20:45
  • 0

#kekmarble #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #kekbutter #marblecakes #marblesexy #cakeraya #kekmurahshahalam #kekmurah #cakes #cake #kek #bazarpaknilcake #cakeinstagram #instalike #kekmalaysia #bakers #bakershahalam #sayajualcakes #sayajualkekmarble #homemadecake #shahalam #subangjaya #subang #usj #bandarputriklang #klang #alamimpian #alammegah #putraheight #subangjaya Order blh wasap 0123604272

pulut kuning shah alam #kekmarble #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #kekbutter #marblecak

pulut kuning shah alam

Tman Sri Muda S.alam

  • 14.08.2018 20:44
  • 1

#kekmarble #kekmarbleshahalam #kekbuttershahalam #kekbutter #marblecakes #marblesexy #cakeraya #kekmurahshahalam #kekmurah #cakes #cake #kek #bazarpaknilcake #cakeinstagram #instalike #kekmalaysia #bakers #bakershahalam #sayajualcakes #sayajualkekmarble #homemadecake #shahalam #subangjaya #subang #usj #bandarputriklang #klang #alamimpian #alammegah #putraheight #subangjaya Order blh wasap 0123604272

SZ.Device.Enterprise selesai tukar buzzle iphone 5 hanya bermodal kan RM50 saja siap psng c

SZ.Device.Enterprise

Bandar Saujana Putra

  • 14.08.2018 20:39
  • 0

selesai tukar buzzle iphone 5 hanya bermodal kan RM50 saja siap psng customer area bangsa ^_^ warranty 1 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras

pulut kuning shah alam Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kun

pulut kuning shah alam

Tman Sri Muda S.alam

  • 14.08.2018 20:38
  • 0

Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kuning belayar ni....pada siapa yg berkenan dgn anak itik blh wasap ye 0123604272#pulutkuningsedap #pulutkuning #pulut #pulutkuningrendangayam #foodinstagram #masakanmelayu #pulutkuningberhias #pulutkuningshahalam #pulutkuningsg #sayajualpulutkuning #rendangayam #halal #rendang #catering #kenduri #kenduriaqiqah #majlisperkahwinan #majlispertunangan #majliskahwin #kualalumpur #alambudiman #sgbuloh #mutiaradamansara #putrajaya #klang #glenmarie #bangsar #puchong #petalingjaya #subangjayass15market Order blh wasap 0123604272

SZ.Device.Enterprise selesai tukar back camera ip 6plus  hanya bermodal kan RM90 saja siap

SZ.Device.Enterprise

Restoran Malabar

  • 14.08.2018 20:36
  • 0

selesai tukar back camera ip 6plus hanya bermodal kan RM90 saja siap psng customer area damansara ^_^ warranty 1 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras

dasha redkina gentrification vs renate 🔊🖤💣🎵🕷#schtoodio #klang #berlin

dasha redkina

Salon - Zur wilden Renate

  • 14.08.2018 20:36
  • 6

gentrification vs renate 🔊🖤💣🎵🕷#schtoodio #klang #berlin

SZ.Device.Enterprise selesai tukar battery iphone 5 original hanya bermodal kan RM70 saja s

SZ.Device.Enterprise

Bangsar Village

  • 14.08.2018 20:35
  • 0

selesai tukar battery iphone 5 original hanya bermodal kan RM70 saja siap psng customer area bangsa ^_^ warranty 6 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cherasperdana

pulut kuning shah alam Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kun

pulut kuning shah alam

Tman Sri Muda S.alam

  • 14.08.2018 20:35
  • 0

Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kuning belayar ni....pada siapa yg berkenan dgn anak itik blh wasap ye 0123604272#pulutkuningsedap #pulutkuning #pulut #pulutkuningrendangayam #foodinstagram #masakanmelayu #pulutkuningberhias #pulutkuningshahalam #pulutkuningsg #sayajualpulutkuning #rendangayam #halal #rendang #catering #kenduri #kenduriaqiqah #majlisperkahwinan #majlispertunangan #majliskahwin #kualalumpur #alambudiman #sgbuloh #mutiaradamansara #putrajaya #klang #glenmarie #bangsar #puchong #petalingjaya #subangjayass15market Order blh wasap 0123604272

pulut kuning shah alam Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kun

pulut kuning shah alam

Tman Sri Muda S.alam

  • 14.08.2018 20:34
  • 0

Assalammuaalaikum.....nak tumpang lalu anakanak itik nk bwak pulut kuning belayar ni....pada siapa yg berkenan dgn anak itik blh wasap ye 0123604272#pulutkuningsedap #pulutkuning #pulut #pulutkuningrendangayam #foodinstagram #masakanmelayu #pulutkuningberhias #pulutkuningshahalam #pulutkuningsg #sayajualpulutkuning #rendangayam #halal #rendang #catering #kenduri #kenduriaqiqah #majlisperkahwinan #majlispertunangan #majliskahwin #kualalumpur #alambudiman #sgbuloh #mutiaradamansara #putrajaya #klang #glenmarie #bangsar #puchong #petalingjaya #subangjayass15market Order blh wasap 0123604272

SZ.Device.Enterprise selesai tukar lcd iphone 5 original hanya bermodal kan RM80 saja siap

SZ.Device.Enterprise

Bandar Saujana Putra

  • 14.08.2018 20:20
  • 0

selesai tukar lcd iphone 5 original hanya bermodal kan RM80 saja siap psng customer area shah alam ^_^ warranty 3 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras

atikahyazid90 Alhamdulillah utk hari semalam...9.30 pagi dh kuar rumah...pkul 12.30m

atikahyazid90

  • 14.08.2018 20:15
  • 2

Alhamdulillah utk hari semalam...9.30 pagi dh kuar rumah...pkul 12.30mlm td baru sampai rumah...kesian Ziyad n cik abang...😁👶👨sekali sekala kn...habis waktu kerja ofis terus pecut ke PJ nk tambah ilmu part time kaklong la n bwak bakal usahawan owner mobile spa baru lg utk minggu ni...nampaknye misi 5 angka kaklong dh hampir nk capai utk bulan ni💰💵..dgn usaha sendiri...ok la blum 30an dh merasa sekali sekala 5 angka kn...sapa nk bg...🙆💰😅jgn kata kaklong xpayung ok...nk join kaklong buat unlimited income boleh la risik2...xde nye duit datang bergolek...percayalah...lain la korg memg dh lahir trus dduk dlm keluarga bangsawan kn... ok xmau ckp bnyk...buka hati...buka minda...ambik peluang..bertindak sebelum org lain....usaha smpai dapat...tahniah utk kawan2 kaklong yg nmpak peluang depan mata...insyaAllah kaklong bantu korg smpai boleh jana 5 angka sendiri pulak...yg penting usaha...dan yakin pada diri dulu... opps terselit gmbr Ziyad tu sbb isnin cuti ibu bawak Ziyad setelkn barang2 utk usahawan spa bergerak baru...kalau ade yg berminat utk servis facial atau free fitting boleh jugak pm...xde mslh... #exclusivebeauty #mobilespa #homefacial #parttime #facial #vshape #lifting #dx #elsyle #slimming #unlimitedincome #spa #shahalam #klang #jengka #selangor #pahang💝😍👏😊😇💪💼💰🔛👍😲🔛

SZ.Device.Enterprise selesai tukar back camera ip 6plus  hanya bermodal kan RM90 saja siap

SZ.Device.Enterprise

Ampang Point Shopping Centre

  • 14.08.2018 20:15
  • 1

selesai tukar back camera ip 6plus hanya bermodal kan RM90 saja siap psng customer area damansara ^_^ warranty 1 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras

SZ.Device.Enterprise selesai tukar lcd iphone 6s original hanya bermodal kan RM300 saja sia

SZ.Device.Enterprise

Shah Alam, Malaysia

  • 14.08.2018 20:09
  • 2

selesai tukar lcd iphone 6s original hanya bermodal kan RM300 saja siap psng customer area shah alam ^_^ warranty 1 year boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iphone6splus #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras

Sam Loh Hot weather right now.  Body ache after a hard day's work.  Time to fl

Sam Loh

Klang

  • 14.08.2018 20:04
  • 3

Hot weather right now. Body ache after a hard day's work. Time to fly. Later guys.... #fixie #fixedgear #fixed #fixedbike #cog #keepriding #dontstop #fixedgearmalaysia #Klang #fixedgearklang #streetphotography #streetphoto #SamLoh #cyclinglife #cycling #KlangFixie #trispoke #cityride #fixedgearmalaysia #cyclist #cyclistlife #roadwarrior #bikecommute #steelbike #steelisreal #cycletowork #biketowork #hotday .

faizaitulakma prop rm25Untuk tempahanWww.wasap.my/60173341449@popculturemy #papa

faizaitulakma

  • 14.08.2018 19:59
  • 1

prop rm25 Untuk tempahan Www.wasap.my/60173341449 @popculturemy #papantanda #signagemurah #photopropmalaysia #buntingmalaysia #photoboothmalaysia #printingmurah #printingshahalam #printingmalaysia #denaialam #kotadamansara #damansara #klang #shahalam #uitmshahalam #selangor #kualalumpur #lembahkelang #putrajaya #bangisentral #perlis #kedah #penang #perak #johor #pahang #melaka #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

faizaitulakma prop rm10Untuk tempahanWww.wasap.my/60173341449@popculturemy #papa

faizaitulakma

  • 14.08.2018 19:55
  • 0

prop rm10 Untuk tempahan Www.wasap.my/60173341449 @popculturemy #papantanda #signagemurah #photopropmalaysia #buntingmalaysia #photoboothmalaysia #printingmurah #printingshahalam #printingmalaysia #denaialam #kotadamansara #damansara #klang #shahalam #uitmshahalam #selangor #kualalumpur #lembahkelang #putrajaya #bangisentral #perlis #kedah #penang #perak #johor #pahang #melaka #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA (Bahagian 2) Tips berguna berbahasa Jerman daripada Fräulein Saidah

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA

  • 14.08.2018 19:50
  • 0

(Bahagian 2) Tips berguna berbahasa Jerman daripada Fräulein Saidah 😊 Fräulein bermaksud cik Frau bermaksud puan #kelasbahasajermandishahalam #kursusbahasajermandishahalam #deutschkursinshahalam #bahasajermanmudah #belajarbahasajerman #germantutor #learninggerman #germancourseinshahalam #kelasjermanmurah #bahasajermanmudah #bahasajermanseronok #melayucakapjerman #germanlanguage #basicgermanlanguage #kelasbahasajermanperseorangan #kelasbahasajermanberkumpulan #germanlanguagetutor #shahalam #kotakemuning #klang #jalankebun #learninggermanisfun #bahasajermanbest #cakapjerman #speakinggerman #kelasbahasajermanfraunajeeba

Azwan Ab Khalil Cuba teka Abam bergambar dengan siapa? Perasan tak apa yang dia pegang

Azwan Ab Khalil

  • 14.08.2018 19:48
  • 0

Cuba teka Abam bergambar dengan siapa? Perasan tak apa yang dia pegang? Sekali sapu 3SP siap sekali SUPERFAT10. Katanya utk kegunaan business. Alhamdulillah.. Rezeki di malam hari. Kalau VVIP yang ada 80k followers di pelbagai platform online pun pakai onexox, maknanya apa tu? Terima kasih @rajakamilofficial kerana terus menggunakan onexox. Kredit to @helmi_aliarit . #onexox #onexoxprepaid #onexoxblack #onexoxsimkad #onexoxdealer #otwao #malaysia #selangor #klang #shahalam

❤Perfect Miracle Serum❤ PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐.Nak tahu rahsianya ??.✔BE

❤Perfect Miracle Serum❤

  • 14.08.2018 19:45
  • 0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #SubangJaya#Klang#AmpangJaya#ShahAlam#PetalingJaya#Cheras#Kajang#SelayangBaru#Rawang#TamanGreenwood#Semenyih#Banting#Balakong#GombakSetia#KualaSelangor#Serendah#BukitBeruntung#PengkalanKundang#Jenjarom#SungaiBesar#BatuArang#Sekinchan#Sabak#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Kemoobul Wap malaysia 🔥🔥🔥SBODY MACRO🔥🔥🔥 >>> original DNA 75W>>> small and

Kemoobul Wap malaysia

Kemoobul Wap Vape Lounge

  • 14.08.2018 19:42
  • 0

🔥🔥🔥SBODY MACRO🔥🔥🔥 >>> original DNA 75W >>> small and powerfull ⏰ Waktu Operasi : SABTU - KHAMIS 12PM - 1AM JUMAAT 3PM - 1AM ☎ Whatapps Link www.wasap.my/+60176962902 www.wasap.my/+60104366612 🚛 Pos Disediakan (add RM10) 🏠 NO.4 JALAN KS2/KS5 TAMAN KLANG SENTRAL JALAN MERU 41050 KLANG (berhadapan dengan mcdonald klang sentral) #kemoobulwap #kemoobulwapklang #kemoobulwapmalaysia #vapeshop #vapeshopklang #vapeshopmalaysia #klangsentral #klang #vapeporn #malaysianvaper #instavape #vapeshopselangor #vapecommunity #vapefam

Sobrellashah Alam Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari S

Sobrellashah Alam

  • 14.08.2018 19:38
  • 0

Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari SOBRELLA PREMIUM 😄😄😄 . TAK KENAL, MAKA TAK CINTA 😍 BILA DAH KENAL, CONFIRM TIDO TAK LENA 😆 . #rotikaya #viral #bazaarpaknil #malaysiafood #meletop #viralohviral #productmuslim #brownieschocojar #browniesleleh #klang #shahalam #wanitahariini #malaysiahariini #chocolatelover #chocolateleleh

Sobrellashah Alam Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari S

Sobrellashah Alam

  • 14.08.2018 19:37
  • 0

Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari SOBRELLA PREMIUM 😄😄😄 . TAK KENAL, MAKA TAK CINTA 😍 BILA DAH KENAL, CONFIRM TIDO TAK LENA 😆 . #rotikaya #viral #bazaarpaknil #malaysiafood #meletop #viralohviral #productmuslim #brownieschocojar #browniesleleh #klang #shahalam #wanitahariini #malaysiahariini #chocolatelover #chocolateleleh

Sobrellashah Alam Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari S

Sobrellashah Alam

  • 14.08.2018 19:35
  • 0

Mari kita sama2 rasai kelazatan BROWNIES CHOCOJAR yang istimewa dari SOBRELLA PREMIUM 😄😄😄 . TAK KENAL, MAKA TAK CINTA 😍 BILA DAH KENAL, CONFIRM TIDO TAK LENA 😆 . #rotikaya #viral #bazaarpaknil #malaysiafood #meletop #viralohviral #productmuslim #brownieschocojar #browniesleleh #klang #shahalam #wanitahariini #malaysiahariini #chocolatelover #chocolateleleh

Sarina Bali is.... Bamboo Music ♡..#balinese ##bali🌴 #balidaily #expl

Sarina

Bali, Indonesia

  • 14.08.2018 19:20
  • 0

Bali is.... Bamboo Music ♡ . . #balinese ##bali🌴 #balidaily #explorebaliisland #explorebali #bamboo #bamboomusic #rindik #music #musik #happy #hearit #hearing #relaxing #travellinggram #travelblogger #travellers #explore #vielmehrurlaub #instadaily #instapic #indonesia #happy #throwback #understandbali #bambus #klang

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA (Bahagian 1) Tips berguna berbahasa Jerman daripada Fräulein Saidah

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA

  • 14.08.2018 19:20
  • 0

(Bahagian 1) Tips berguna berbahasa Jerman daripada Fräulein Saidah 😊 Fräulein bermaksud cik Frau bermaksud puan #kelasbahasajermandishahalam #kursusbahasajermandishahalam #deutschkursinshahalam #bahasajermanmudah #belajarbahasajerman #germantutor #learninggerman #germancourseinshahalam #kelasjermanmurah #bahasajermanmudah #bahasajermanseronok #melayucakapjerman #germanlanguage #basicgermanlanguage #kelasbahasajermanperseorangan #kelasbahasajermanberkumpulan #germanlanguagetutor #shahalam #kotakemuning #klang #jalankebun #learninggermanisfun #bahasajermanbest #cakapjerman #speakinggerman #kelasbahasajermanfraunajeeba

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA @saidah_sasa bertutur dalam bahasa Swiss Jerman  dan anda boleh menden

KELAS JERMAN FRAU NAJEEBA

  • 14.08.2018 19:16
  • 0

@saidah_sasa bertutur dalam bahasa Swiss Jerman dan anda boleh mendengar perbezaan antara bahasa Jerman dan Swiss Jerman. Bahasa Swiss Jerman ibaratnya seperti bahasa Indonesia dan Jerman seperti bahasa Melayu. #kelasbahasajermandishahalam #kursusbahasajermandishahalam #deutschkursinshahalam #bahasajermanmudah #belajarbahasajerman #germantutor #learninggerman #germancourseinshahalam #kelasjermanmurah #bahasajermanmudah #bahasajermanseronok #melayucakapjerman #germanlanguage #basicgermanlanguage #kelasbahasajermanperseorangan #kelasbahasajermanberkumpulan #germanlanguagetutor #shahalam #kotakemuning #klang #jalankebun #learninggermanisfun #bahasajermanbest #cakapjerman #speakinggerman #kelasbahasajermanfraunajeeba

HennabySriNasril Lengkapkan hari bahagiamu dengan henna by Sri Nasril 😘Henna pakej

HennabySriNasril

  • 14.08.2018 19:10
  • 0

Lengkapkan hari bahagiamu dengan henna by Sri Nasril 😘 Henna pakej bermula serendah RM80 shj. Visit fb Tepak Event untuk lihat hasil kerja yang lain atau wasap sis terus untuk booking. Fb : @tepakevent Ig : @hennbysrinasril . Nak lagi mudah 📱, klik sini je . http://www.wasap.my/60173043197 . Fb : @tepakevent Ig : @hennabysrinasril . 📸 Hebat dari Norhadey Gallery Aqishie photo Rooshdey Fotografi #hennabysrinasril#inaijari#klang#shahalam#hennapengantin#inspiredbyotherhennaartist#simplehenna#hennamalaysia#hennadesign#inaimurah#hennaselangor#hennasimple#bridalhenna#bridalmakeup#makeupklang

The Darenish #hazrellanaqi jumpa pakcik hazimin. Pakcik yang jarang jarang nampak m

The Darenish

  • 14.08.2018 19:10
  • 0

#hazrellanaqi jumpa pakcik hazimin. Pakcik yang jarang jarang nampak mukanya. Abang kawasan andalas nie... hahahaha #thedarenish #kawanlama #klang

Titan Gel & Capsule Subang Cod dulu lah gaiss. Ada nak join sekali tak? Kalau ada boleh WA 011114

Titan Gel & Capsule Subang

Kedai Makan Sebelah Mydin Klang

  • 14.08.2018 19:06
  • 0

Cod dulu lah gaiss. Ada nak join sekali tak? Kalau ada boleh WA 01111401249 area Shah Alam, Subang Jaya, Klang. #titangel #gambiremas #rambospray #kamamax #titancapsule #vimax #stimax #klang #shahalam #subangjaya #petalingjaya

transcript Verlag Jörn Peter Hiekel, Wolfgang Mende (Hg.):Klang und Semantik in der Mu

transcript Verlag

  • 14.08.2018 19:01
  • 0

Jörn Peter Hiekel, Wolfgang Mende (Hg.): Klang und Semantik in der Musik des 20. und 21. Jahrhunderts. http://www.transcript-verlag.de/978-3-8376-3522-5 Wieviel Semantik steckt im Klang der Kunstmusik seit 1910? Der Band liefert eine Bestandsaufnahme aus kunstphilosophischer, kulturwissenschaftlicher und musiksemantischer Perspektive. #Musik #Semantik #Klang #NeueMusik #20Jahrhundert #21Jahrhundert #Kunstphilosophie #Musikwissenschaft #Musikgeschichte #welovebooks #instabook #instabooks #buch #book #books #igreads #bookstagram #transcriptverlag

🔥SY@H!RAN Jom kiki🤤😋🍌🍌🔥🔥🔥💯 #vape #vapemalaysia #vapemala

🔥[email protected]!RAN

Klang

  • 14.08.2018 18:59
  • 4

Jom kiki🤤😋🍌🍌🔥🔥🔥💯 #vape #vapemalaysia #vapemalaysia #vapetricks #vapenation #vaper #vapers #kiki #kikichallenge #kikivapes #malaysiavape #malaysia #vapeselangor #selangor #vapeklang #klang #🔥#🍌

bynaami tailoring Kain 360° in making...Material soft cotton...😃...Menerima tem

bynaami tailoring

  • 14.08.2018 18:59
  • 1

Kain 360° in making... Material soft cotton...😃 . . . Menerima tempahan pakaian wanita. Berminat boleh wasap 011-27118581 . . . #tailorshahalam #tailorklang #tukangjahit #tempahanjahit #upahjahit #custommade #tailormade #tailoring #shahalam #klang #selangor #womensfashion #womenswear #bajukurung #kebaya #blouse #bajukurungmoden #peplum #throwback

Homemade Kids Hijab by F&D Black + Mustard Yellow.. 🎀🎀..Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.

Homemade Kids Hijab by F&D

  • 14.08.2018 18:57
  • 0

Black + Mustard Yellow.. 🎀🎀 . . Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. 👍👍 . . Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊 . . Ribbon dijual berasingan 🎀🌼🎀🌼🎀 . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . . #shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras

Tupperware Lover Tupperware Bersize Besar L, 5.5L x 2 melengkapkan lagi collection rose

Tupperware Lover

  • 14.08.2018 18:55
  • 0

Tupperware Bersize Besar L, 5.5L x 2 melengkapkan lagi collection rose anda, boleh letak keropok ikan atau kudap2 memandangkan keluasan yang luas dan kedap udara. . Royal Red Rose One Touch Maxi Canister anda akan dapat 2 bekas Besar pada satu harga..👍🏻 . Harga Retail : RM 133.60 . Harga Promo : RM 99.90 . ❤️RM90.00❤️ . Order boleh Whatsapp kami www.wasap.my/60193327726 #tupperware #tupperwareklang #tupperwaresale #tupperwaremurah #bazaar #bazaarpaknil #andalas #klang #ahli #jom #daftar #hargamurah #terbaik #bazaarpaknilmurahmurah

Titan Setia Alam 🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 M

Titan Setia Alam

Setia Alam

  • 14.08.2018 18:46
  • 0

🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali ✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 Minit Serap ✅ Boleh Terus On The Game! ✅ Support 30-60 Minit Bersama ✅ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✅ Tak Kebas & Tak Panas ✅ Ada Kelulusan KKM ✅ Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan *BAHAN UTAMA DALAM RAMBO SPRAY* - Gambir - Catuaba - Butea Superba - l-arginine *CARA GUNA* 1. Spray 3-4 kali di alat sulit. 2. Lumurkan semua dengan tangan. 3. Tunggu hanya 3 minit sahaja. 4. Terus ON GAME. * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) : *NOT171203522K* WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 Atau klik link terus di bawah 👇👇👇 wasap.com.my/60135825169/RS2 #rambo #rambospray #rambosprayoriginal #uhzge #GEHERBS #GAMBIREMAS #GAMBIREMASORIGINAL #gambir #gambirjantan #gambirsarawak #gambiremasmalaysia #gambiremasginseng #ubatkuat #ubatkuatlelakipower #ubatkuatsuamiisteri #ubattahanlama #zakar #zakarkecik #zakarlembik #zakarlemah #matipucuk #zakarkuat #freecod #shahalam #klang #puncakalam #setiaalam #freeposlajuseluruhmalaysia

Gambir Emas Klang 🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 M

Gambir Emas Klang

Klang

  • 14.08.2018 18:45
  • 0

🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali ✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 Minit Serap ✅ Boleh Terus On The Game! ✅ Support 30-60 Minit Bersama ✅ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✅ Tak Kebas & Tak Panas ✅ Ada Kelulusan KKM ✅ Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan *BAHAN UTAMA DALAM RAMBO SPRAY* - Gambir - Catuaba - Butea Superba - l-arginine *CARA GUNA* 1. Spray 3-4 kali di alat sulit. 2. Lumurkan semua dengan tangan. 3. Tunggu hanya 3 minit sahaja. 4. Terus ON GAME. * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) : *NOT171203522K* WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 Atau klik link terus di bawah 👇👇👇 wasap.com.my/60135825169/RS2 #rambo #rambospray #rambosprayoriginal #uhzge #GEHERBS #GAMBIREMAS #GAMBIREMASORIGINAL #gambir #gambirjantan #gambirsarawak #gambiremasmalaysia #gambiremasginseng #ubatkuat #ubatkuatlelakipower #ubatkuatsuamiisteri #ubattahanlama #zakar #zakarkecik #zakarlembik #zakarlemah #matipucuk #zakarkuat #freecod #shahalam #klang #puncakalam #setiaalam #freeposlajuseluruhmalaysia

PRODUK KESIHATAN SUAMI ISTERI 🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 M

PRODUK KESIHATAN SUAMI ISTERI

Klang

  • 14.08.2018 18:43
  • 0

🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali ✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 Minit Serap ✅ Boleh Terus On The Game! ✅ Support 30-60 Minit Bersama ✅ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✅ Tak Kebas & Tak Panas ✅ Ada Kelulusan KKM ✅ Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan *BAHAN UTAMA DALAM RAMBO SPRAY* - Gambir - Catuaba - Butea Superba - l-arginine *CARA GUNA* 1. Spray 3-4 kali di alat sulit. 2. Lumurkan semua dengan tangan. 3. Tunggu hanya 3 minit sahaja. 4. Terus ON GAME. * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) : *NOT171203522K* WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 Atau klik link terus di bawah 👇👇👇 wasap.com.my/60135825169/RS2 #rambo #rambospray #rambosprayoriginal #uhzge #GEHERBS #GAMBIREMAS #GAMBIREMASORIGINAL #gambir #gambirjantan #gambirsarawak #gambiremasmalaysia #gambiremasginseng #ubatkuat #ubatkuatlelakipower #ubatkuatsuamiisteri #ubattahanlama #zakar #zakarkecik #zakarlembik #zakarlemah #matipucuk #zakarkuat #freecod #shahalam #klang #puncakalam #setiaalam #freeposlajuseluruhmalaysia

PRODUK KESIHATAN SUAMI ISTERI 🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 M

PRODUK KESIHATAN SUAMI ISTERI

Shah Alam, Malaysia

  • 14.08.2018 18:42
  • 0

🔪RAMBO SPRAY ✅ Spray 3 Kali ✅ Sapu Seluruh Zakar ✅ Biar 5-8 Minit Serap ✅ Boleh Terus On The Game! ✅ Support 30-60 Minit Bersama ✅ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✅ Tak Kebas & Tak Panas ✅ Ada Kelulusan KKM ✅ Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan *BAHAN UTAMA DALAM RAMBO SPRAY* - Gambir - Catuaba - Butea Superba - l-arginine *CARA GUNA* 1. Spray 3-4 kali di alat sulit. 2. Lumurkan semua dengan tangan. 3. Tunggu hanya 3 minit sahaja. 4. Terus ON GAME. * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) : *NOT171203522K* WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 WHATSAPP 0135825169 Atau klik link terus di bawah 👇👇👇 wasap.com.my/60135825169/RS2 #rambo #rambospray #rambosprayoriginal #uhzge #GEHERBS #GAMBIREMAS #GAMBIREMASORIGINAL #gambir #gambirjantan #gambirsarawak #gambiremasmalaysia #gambiremasginseng #ubatkuat #ubatkuatlelakipower #ubatkuatsuamiisteri #ubattahanlama #zakar #zakarkecik #zakarlembik #zakarlemah #matipucuk #zakarkuat #freecod #shahalam #klang #puncakalam #setiaalam #freeposlajuseluruhmalaysia

HeimkinoWelt HEOS ist ein kabelloses Musiksystem, mit dem Du deine gesamte Musik m

HeimkinoWelt

  • 14.08.2018 18:37
  • 0

HEOS ist ein kabelloses Musiksystem, mit dem Du deine gesamte Musik mühelos von überall im Haus steuerst. Du benötigst lediglich einen oder mehrere HEOS WLAN Lautsprecher und die kostenlose App. #heimkinowelt #heos #denon #design #werbung #streaming #musik #spotify #amazonmusic #alexa #steuerung #klang #pur #lautsprecher

CHEESE POWDER MURAH 200GM RM13 Wow.😲 Burger dilimpahi dengan lelehan cheese. Fuuhh.. Terliur pula

CHEESE POWDER MURAH 200GM RM13

  • 14.08.2018 18:30
  • 1

Wow.😲 Burger dilimpahi dengan lelehan cheese. Fuuhh.. Terliur pula tengok burger ni. Meleleh leleh.. 😋😋⠀ .⠀ Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang uolls nak. 😊😊⠀ .⠀ Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. ⠀ .⠀ Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀ .⠀ SERBUK CHEESE POWDER⠀ .⠀ 200 gm = RM 13⠀ Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀ .⠀ Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊⠀ .⠀ #bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #johorbahru #klang #selangor #kualalumpur #sayajualmurah #bazariaonline #bazarpaknilmurah #lazadamalaysia #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #kedah #melaka #serembanmacammacamada #cheesepowdermalaysia #sayasukacheese #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #jalapenocheesepowder #seremban2 #shahalamresident #iium

PROMO RAYA HAJI! 🌹🌹Feedback pengguna #Saffiyahijabspray🌹🌹.Alhamdulillah r

PROMO RAYA HAJI!

  • 14.08.2018 18:28
  • 2

🌹🌹Feedback pengguna #Saffiyahijabspray🌹🌹 . Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan #cikpiyya ni 😊 . Yg nak order boleh ws sis ye. Klik je link kat bio, xpayah save nombor 😊 . #tudung #pengerastudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #saffiyahijabspray #uitmshahalam #uitm #uum #umt #usm #syantik #selangor #klang #shahalam #spraytudung #spraypakaian #saffiyahijabspraymeru #saffiyahijabspraykapar #saffiyahijabspraysetiaalam #bawal

PROMO RAYA HAJI! 🌹🌹Feedback pengguna #Saffiyahijabspray🌹🌹.Alhamdulillah r

PROMO RAYA HAJI!

  • 14.08.2018 18:27
  • 0

🌹🌹Feedback pengguna #Saffiyahijabspray🌹🌹 . Alhamdulillah ramai yg berpuas hati dengan #cikpiyya ni 😊 . Yg nak order boleh ws sis ye. Klik je link kat bio, xpayah save nombor 😊 . #tudung #pengerastudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmalaysia #saffiyahijabspray #uitmshahalam #uitm #uum #umt #usm #syantik #selangor #klang #shahalam #spraytudung #spraypakaian #saffiyahijabspraymeru #saffiyahijabspraykapar #saffiyahijabspraysetiaalam #bawal

Fitness camp no 1 in Malaysia Come and join us on next fitness bootcamp!click ws link on profile for

Fitness camp no 1 in Malaysia

Shah Alam, Malaysia

  • 14.08.2018 18:23
  • 1

Come and join us on next fitness bootcamp!click ws link on profile for more info! . #zumbaselangor #zumbamalaysia #fitness #fitnessmalaysia #fitnessmotivation #jomkurus #aiavitality #stretching #strengthtraining #kesihatan #kualalumpur #damansara #kotadamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #kajang #bangi #tamanzaaba #ttdi #puchong #putraheights #seksyen27 #setiaalam #idccshahalam

AuroraSXPremium | Safieyillias ⚠️ stock barang

AuroraSXPremium | Safieyillias

  • 14.08.2018 18:18
  • 2

⚠️ stock barang "JAHAT" yang VIRAL now available untuk COD | postage . 🔥 sebotol 30 biji untuk kegunaan selama 1 bulan sangat JIMAT & BERBALOI, yang pasti ORIGINAL! kesan seawal 1 botol penggunaan. . ⏳ promotion RM130.00 sebotol + FREE sabun gluta bernilai RM25 + FREE postage. . 👫 sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yang mengalami masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, parut, berminyak, kusam & blackhead. . 📦 postage dilakukan pada setiap hari untuk pembayaran sebelum pukul 10 pagi. . 💱 RM1 akan di derma kan kepada yang memerlukan, jadi tunggu apa lagi? membeli sambil beramal adalah amalan mulia. . 📲 any inquiries, whatsapp +6017 8888 792 for fast reply. #aurorasx #aurorasxpremium #shahalam #subangjaya #klang #kotadamansara #ampang #safieyilias #dsiempire #selangor #malaysia #beauty #flawless #skin #original #unisex #readystock #poslaju #cashondelivery #supplements #halal

AuroraSXPremium | Safieyillias ⚠️ stock barang

AuroraSXPremium | Safieyillias

  • 14.08.2018 18:18
  • 1

⚠️ stock barang "JAHAT" yang VIRAL now available untuk COD | postage . 🔥 sebotol 30 biji untuk kegunaan selama 1 bulan sangat JIMAT & BERBALOI, yang pasti ORIGINAL! kesan seawal 1 botol penggunaan. . ⏳ promotion RM130.00 sebotol + FREE sabun gluta bernilai RM25 + FREE postage. . 👫 sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yang mengalami masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, parut, berminyak, kusam & blackhead. . 📦 postage dilakukan pada setiap hari untuk pembayaran sebelum pukul 10 pagi. . 💱 RM1 akan di derma kan kepada yang memerlukan, jadi tunggu apa lagi? membeli sambil beramal adalah amalan mulia. . 📲 any inquiries, whatsapp +6017 8888 792 for fast reply. #aurorasx #aurorasxpremium #shahalam #subangjaya #klang #kotadamansara #ampang #safieyilias #dsiempire #selangor #malaysia #beauty #flawless #skin #original #unisex #readystock #poslaju #cashondelivery #supplements #halal

AuroraSXPremium | Safieyillias ⚠️ stock barang

AuroraSXPremium | Safieyillias

  • 14.08.2018 18:18
  • 1

⚠️ stock barang "JAHAT" yang VIRAL now available untuk COD | postage . 🔥 sebotol 30 biji untuk kegunaan selama 1 bulan sangat JIMAT & BERBALOI, yang pasti ORIGINAL! kesan seawal 1 botol penggunaan. . ⏳ promotion RM130.00 sebotol + FREE sabun gluta bernilai RM25 + FREE postage. . 👫 sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yang mengalami masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, parut, berminyak, kusam & blackhead. . 📦 postage dilakukan pada setiap hari untuk pembayaran sebelum pukul 10 pagi. . 💱 RM1 akan di derma kan kepada yang memerlukan, jadi tunggu apa lagi? membeli sambil beramal adalah amalan mulia. . 📲 any inquiries, whatsapp +6017 8888 792 for fast reply. #aurorasx #aurorasxpremium #shahalam #subangjaya #klang #kotadamansara #ampang #safieyilias #dsiempire #selangor #malaysia #beauty #flawless #skin #original #unisex #readystock #poslaju #cashondelivery #supplements #halal

Tasty Panda 🐼💕 Hey peeps ! 🙋🏻‍♀️ Raikan waktu petang anda bersama kek bat

Tasty Panda 🐼💕

  • 14.08.2018 18:17
  • 0

Hey peeps ! 🙋🏻‍♀️ Raikan waktu petang anda bersama kek batik tasty panda 💕✨ • 100% Halal • Lembut • Lazat • Siap dipotong • Lebih sedap disimpan sejuk Rm7 = 15 pieces ! ❤ Further details , please contact us : 📞 Whatssap : 0172820780 🛵 COD: Area Shamelin Star & KUPTM KL Free delivery ! Laju laju order ! 😉 #ent241 #sec14 #ampang #cheras #KualaLumpur #Klang #kekbatik #kekbatikhomemade #chocolate #chocolatelover #homemade #foodlover #panda #tastypanda #oncebitewantmore #busines #moist #stripescake #chocolatecoffee #coffee #homemaderecipe #sedap #coffeelover #dessert #kuptmkl

CHEESE POWDER MURAH 200GM RM13 Inginkan Cheezy Sauce lebih..? Meleleh leleh.. 😋😋.Sangat mudah

CHEESE POWDER MURAH 200GM RM13

  • 14.08.2018 18:15
  • 0

Inginkan Cheezy Sauce lebih..? Meleleh leleh.. 😋😋 . Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang uolls nak. 😊😊 . Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC. . Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 . . SERBUK CHEESE POWDER . 200 gm = RM 13 Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak) . Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #serembanmacammacamada #codseremban #codseremban2 #cheesepowdermurah #lazadamalaysia #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #shahalamresident #klang #foodlovers #kptmbangi

Tasty Panda 🐼💕 Hey peeps ! 🙋🏻‍♀️ Love is empty without something meaning

Tasty Panda 🐼💕

  • 14.08.2018 18:13
  • 2

Hey peeps ! 🙋🏻‍♀️ Love is empty without something meaning . Fill your life with something special . Forget your problem and find something to make you happy . Kek Batik Homemade fullfill your dream with every bite . Remember , once bite want more 😋 The tasty is yummy and let's dream high with tasty panda 😉❤✨🍫 To order: 📞 Whatssap : 0172820780 🛵 COD: Area Shamelin Star and KUPTM KL 1 Jar = RM7 / 15 pieces 🍫🍰 100% product halal, tahan lama dan lebih sedap jika disimpan sejuk 👌🏻 #ent241 #sec14 #ampang #cheras #KualaLumpur #Klang #kekbatik #kekbatikhomemade #chocolate #chocolatelover #homemade #foodlover #panda #tastypanda #oncebitewantmore #busines #moist #stripescake #chocolatecoffee #coffee #homemaderecipe #sedap #coffeelover #dessert #kuptmkl

PTFADHLI Boot camp is not all about exercise.. Is about fun... And leisure.. Jo

PTFADHLI

  • 14.08.2018 18:10
  • 2

Boot camp is not all about exercise.. Is about fun... And leisure.. Join us at @fittosense_malaysia for real fun things #zumbaselangor #zumbamalaysia #fitness #fitnessmalaysia #fitnessmotivation #jomkurus #aiavitality #stretching #strengthtraining #kesihatan #kualalumpur #damansara #kotadamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #kajang #bangi #tamanzaaba #ttdi #puchong #putraheights #seksyen27 #setiaalam #idccshahalam

LuXicon Coffee Lab Q-grader 1⃣️..#luxiconcoffeelab#coffeeinourlife#coffeeacademy

LuXicon Coffee Lab

  • 14.08.2018 18:08
  • 0

Q-grader 1⃣️ . . #luxiconcoffeelab #coffeeinourlife #coffeeacademy #international #coffeelab #malaysiacoffeelab #malaysia #klang #specialtycoffee

Tasty Panda 🐼💕 Eat less sugar cause you're sweet enough already 🙈💕 Kek batik ho

Tasty Panda 🐼💕

  • 14.08.2018 18:06
  • 1

Eat less sugar cause you're sweet enough already 🙈💕 Kek batik homemade by tasty panda rasanya bukan manis gula bahkan manis milo dan susu 😊 Semua peringkat usia boleh makan 💪 Teringin nak makan sepotong dua ? Further details , please contact us : 📞 Whatssap : 0172820780 🛵 COD: Area Shamelin Star & KUPTM KL #ent241 #sec14 #ampang #cheras #KualaLumpur #Klang #kekbatik #kekbatikhomemade #chocolate #chocolatelover #homemade #foodlover #panda #tastypanda #oncebitewantmore #busines #moist #stripescake #chocolatecoffee #coffee #homemaderecipe #sedap #coffeelover #dessert #kuptmkl

PTFADHLI

PTFADHLI

  • 14.08.2018 18:05
  • 1

" jauhkan diri dari org yg suka menjatuhkan kita" Biasalah mereka bergurau kasar dgn kata2 yg menjatuhkan semangat kita, kerana MEMANG KITA SUKA HANGAT2 TAHI AYAM. Mereka jadi begitu kerana sikap kita sendiri. Nah, sekarang jauhkan diri dari mereka dan tunjukkan kita bukan HANGAT2 TAHI AYAM Jika anda masih belum brjaya dlm proses transformasi bentuk badan anda, hubungi saya di 0123920897 untuk sessi 1 on 1 secara percuma! #zumbaselangor #zumbamalaysia #fitness #fitnessmalaysia #fitnessmotivation #jomkurus #aiavitality #stretching #strengthtraining #kesihatan #kualalumpur #damansara #kotadamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #kajang #bangi #tamanzaaba #ttdi #puchong #putraheights #seksyen27 #setiaalam #idccshahalam

YOUNG ENTREPRENEUR #serisoapfeedback “ SELEPAS 3 HARI GUNA SERISOAP, JERAWAT KECUT”

YOUNG ENTREPRENEUR

Selangor, N. Sembilan, Melaka, dan lain-lain

  • 14.08.2018 16:24
  • 0

#serisoapfeedback “ SELEPAS 3 HARI GUNA SERISOAP, JERAWAT KECUT”😍😍😍 . . . #seribeautyofficial #serisoap #serisoapfeedback #serisoaptestimoni #sabuntomato #sabunviral #sabunmukamurah #serisoapklang #serisoapmeru #serisoapkapar #serisoappuncakalam #serisoapselangor #klang #meruklang #kapar #puncakalam #serisoapmelaka #melaka #codmeru #codsetiaalam #codkapar #codpuncakalam #posseluruhmalaysia #trustedseller #jomdrop #jomdropnerrys #nerrys #gbopnerrys #gbop #seriempirenerry

Madu Lebah Sarang Padu🐝 Madu lebah sarang#sayajualmadu #maduasli #madulebahsarang #maduviral

Madu Lebah Sarang Padu🐝

  • 14.08.2018 15:46
  • 0

Madu lebah sarang #sayajualmadu #maduasli #madulebahsarang #maduviral #madu #madulebah #syantik ##viral #upm #unikl #uitm #utm #unisel #semanishoney #setiajaya #setiaalamresident #kambingbakar #meruklang #bukitkapar #kapar #klang #denaialam #bukitlanchong #alambudiman #seksyen7shahalam #denaialam #cahayaspk #tnb #uem #fattzura

acai💞💞 std witu windah kan bossku..xde weng2 ke💞💞💞💞 #orangtuagara

acai💞💞

  • 14.08.2018 15:26
  • 7

std witu windah kan bossku..xde weng2 ke💞💞💞💞 #orangtuagarage #speedlane_injector #kroni115injection #kroniekortajam #lembagainjectionselatan #southernspeedjector #kapcaijahat #kapcaimalaya #injection115fi #lagenda115fi #jupiterrc #gpedition #vietnam #kapcaisado #kronirempit #rempitkuantan #klang