klcc instagram photo

#

SHAHRIZAN Nite uools#adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingvi

SHAHRIZAN

  • 24.11.2017 20:48
  • 1

Nite uools #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment

Mat Khair TGIF.#klcc #marinison57

Mat Khair

Marini's On 57

  • 24.11.2017 20:27
  • 0

TGIF. #klcc #marinison57

 Dinner with ๐Ÿ’ž..#yrfamily #siblings #nieceโค๏ธ #tapakurbanstreetd

TAPAK Urban Street Dining

  • 24.11.2017 20:03
  • 2

Dinner with ๐Ÿ’ž.. #yrfamily #siblings #nieceโค๏ธ #tapakurbanstreetdining #klcc

I've got feathers in my hair New brand launch, check it out in klcc #bestseller ๐Ÿ“ท @sellyelly #v

I've got feathers in my hair

  • 24.11.2017 19:50
  • 0

New brand launch, check it out in klcc #bestseller ๐Ÿ“ท @sellyelly #veromoda#only#jacknjones#klcc#avenuek

Popmy Look Winter Boots (Men) Size: 39, 40, 41, 42, 43, 44RM95Whatsapp: 013

Popmy Look

  • 24.11.2017 19:48
  • 0

Winter Boots (Men) Size: 39, 40, 41, 42, 43, 44 RM95 Whatsapp: 013 3818041 #sajat #alvinchong #kekoreakekita #jeju #airasia #klia #airasiapromo #airasiafreeseats #redvelvet #astro #tv3 #makanangin #malaysiantraveler #traveleurope #explorealberta #selamatbercuti #fattahaminz #malaysiaairlines #wanitaterindah #alifsatar #fazura #gegarvaganza #fattzura #lazadamy #laraalana #yusufiskandar #klcc #klia #rotikaya

Rizqi Anugerah Lebih detail.wassap 0133266992#bluetoothmic #ws878murah #ws1816 #ws8

Rizqi Anugerah

  • 24.11.2017 19:44
  • 1

Lebih detail.wassap 0133266992 #bluetoothmic #ws878murah #ws1816 #ws858mic #malaysiaonlineshop #baazarpaknil #bazaaronline #intrendmalaysia #klcentral #klcc #setapakcentral #intrendgala2017 #melawatimall #meletop #fattahamin #fattzura #gegarvaganza #redvelvetdrama #littlecaliphs #littlecaliph

EBRAHIM โ€#malaysia #klcc #kuala_lumpur #kualalumpur  #twin_tower #klcc_park

EBRAHIM

Putra Mosque

  • 24.11.2017 19:43
  • 1

โ€#malaysia #klcc #kuala_lumpur #kualalumpur #twin_tower #klcc_park #Park #Putrajaya ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Popmy Look Winter Boots (Men) Size: 39, 40, 41, 42, 43, 44RM95Whatsapp: 013

Popmy Look

  • 24.11.2017 19:37
  • 0

Winter Boots (Men) Size: 39, 40, 41, 42, 43, 44 RM95 Whatsapp: 013 3818041 #sajat #alvinchong #kekoreakekita #jeju #airasia #klia #airasiapromo #airasiafreeseats #redvelvet #astro #tv3 #makanangin #malaysiantraveler #traveleurope #explorealberta #selamatbercuti #fattahaminz #malaysiaairlines #wanitaterindah #alifsatar #fazura #gegarvaganza #fattzura #lazadamy #laraalana #yusufiskandar #klcc #klia #rotikaya

Popmy Look Winter Boots (Men) Size: 40, 41, 42, 43, 44RM99Whatsapp: 013 3818

Popmy Look

  • 24.11.2017 19:36
  • 0

Winter Boots (Men) Size: 40, 41, 42, 43, 44 RM99 Whatsapp: 013 3818041 #sajat #alvinchong #kekoreakekita #jeju #airasia #klia #airasiapromo #airasiafreeseats #redvelvet #astro #tv3 #makanangin #malaysiantraveler #traveleurope #explorealberta #selamatbercuti #fattahaminz #malaysiaairlines #wanitaterindah #alifsatar #fazura #gegarvaganza #fattzura #lazadamy #laraalana #yusufiskandar #klcc #klia #rotikaya

mohamad helmi bin jAafar [Fokus x???]..Dalam platform BIz saya jalankan sekarang akan mengaj

mohamad helmi bin jAafar

Kelana Jaya

  • 24.11.2017 19:36
  • 2

[Fokus x???] . . Dalam platform BIz saya jalankan sekarang akan mengajar sesiapa SAHAJA bagaimana nk manfaatkan SMARTPHONE Anda untuk sumber PENDAPATAN Passive .. paling kurang pun rm50-rm200 sehari secara Partime Simple2 je. Cukup tak ? Nak tahu. . Meh PM saya untuk saya ajarkan macam mana menjana pendapatan dengan online sahaja..๐Ÿ’ฏ . . saya ada OFFER!! OFFER !! Offer bagi 3 orang yang terawalโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . . Whatsapp/Contact ๐Ÿ“ž012-2426813 (HELMI) . (Kat profil wwwasap Tekan Teros ke wthsap) . >>MONEY MAKER TRAINER<< . #hujan2 #raybanmurah #jalan2 #vivo #oppo #shellmalaysia #iphonemurah #poliku#bajumurah #unimas #um #ukm #uitm #petalingjaya #damansara #putraheight #subangjaya #puchong #puchongjaya #putrajaya #klcc #shahalam #klia #bukitjalil #selangor #kualalumpur #projekpencenawal๐Ÿ‘†#crystalcell #malaysia #ubermalaysia

Shafy Cake Selesai order pagi esok. Alhamdulillah. Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0168768061. In

Shafy Cake

  • 24.11.2017 19:32
  • 0

Selesai order pagi esok. Alhamdulillah. Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0168768061. In Shaa Allah puas hati ๐Ÿ˜Š #topsellershafycake #shafycake #akusuka #sayasukamakan #food #foodlovers #soyummy #foodie #klfoodie #jjcmtv3 #mangolovers #mangocheesecake #mango #hospitalkualalumpur #hkl #iphkl #msn #klcc #menarakl #nusentral #klsentral #scacchkl #quillcitymall #avenuek #sunwayputramall #kampungbarukl #dangwangi #titiwangsa

DYXY COSMETICS COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ

DYXY COSMETICS

  • 24.11.2017 19:26
  • 0

COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 31 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-999 6794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod

DYXY PENANG @dyxybysofia#Repost @dyxylegacy (@get_repost)ใƒปใƒปใƒปLihat perubah

DYXY PENANG

  • 24.11.2017 19:22
  • 0

@dyxybysofia #Repost @dyxylegacy (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Lihat perubahannya, hanya dengan #dyxycosmetics, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0194135542 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -

DYXY COSMETICS COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ

DYXY COSMETICS

Asam Pedas Claypot Lima Beradik

  • 24.11.2017 19:12
  • 5

COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 31 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-999 6794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod

mackenziepauline Jalan2 #klcc #tgksaja #beautiful

mackenziepauline

  • 24.11.2017 18:54
  • 0

Jalan2 #klcc #tgksaja #beautiful

emas 916 emas 999 tulen murah Selamat malam adik akak abang... Ada majlis kenduri kawen Anak sedara

emas 916 emas 999 tulen murah

  • 24.11.2017 18:53
  • 0

Selamat malam adik akak abang... Ada majlis kenduri kawen Anak sedara kaklizza hari nih. Kaklizza Baru pertama Kali tengok dekat pakaian tradisional yang ni. Ada banyak lagi persalinan.tapi kaklizza tak sempat bergambar huhhu๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญesk ada program lain pulak ๐Ÿ˜˜ Jumaat sabtu ahad Dan lain lain program. Minggu yang agak busy.. Isnin 27/11/2017 kaklizza update kutu deh. (Anak Anak kutu yang dah lama berurusan dgn kaklizza mereka tahu semua kaklizza update dlm group.yang Anak kutu Baru Baru...tunggu Je kaklizza update DLM batch group anda deh๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜) Yang adik akak abang Baru follow kaklizza.. Kaklizza ada buka kutu selama 5bln. 1. Group rm100 sebulan selama 5bln (nilai BARANG KEMAS rm500) 2. Group rm200 sebulan selama 5bln (nilai BARANG KEMAS rm1000) Ada satu group kutu khas untuk regular customer sahaja. Tapi geng bisnes online Dan yg mana berminat leh whatsapp kaklizza 0136693185. Nanti kaklizza pilih. Ada 2 kekosongan Bln 9 tahun 2018 Ada 4 kekosongan Bln 10 tahun 2018 Bln 1- bulan 8 tahun 2018 dah penuh. 10bulan sahaja kaklizza open kutu untuk group special nih๐Ÿ˜˜ #emas916murah #emas999 #emas916 #terapiemas #lizzajewels #gegarvaganza #terapiinstagram #muar #johor #mersing #mentakab #pasirgudang #skudai #kualalumpur #damansara #ampang #klcc #sepang #klia #ukayperdana #rawang #gombak #cincin #minangkabau #cincinemas916 #melaka #alorgajah #tampin #seremban #senawang

Popmy Look Winter Jacket (Kids) Size: 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cmRM70W

Popmy Look

  • 24.11.2017 18:50
  • 0

Winter Jacket (Kids) Size: 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm RM70 Whatsapp: 013 3818041 #sajat #alvinchong #kekoreakekita #jeju #airasia #klia #airasiapromo #airasiafreeseats #redvelvet #astro #tv3 #makanangin #malaysiantraveler #traveleurope #explorealberta #selamatbercuti #fattahaminz #malaysiaairlines #wanitaterindah #alifsatar #fazura #gegarvaganza #fattzura #lazadamy #laraalana #yusufiskandar #klcc #klia #rotikaya

jr_hunch ้Ÿฉ็‚ฝ ุฌุณู†ูŠ ุฑุงู…ู„ูŠ ุฌูˆุณูˆู #nofilter #nocrop #level83 #sun_chaser #kltower #petronastwintowers #k

jr_hunch ้Ÿฉ็‚ฝ ุฌุณู†ูŠ ุฑุงู…ู„ูŠ ุฌูˆุณูˆู

  • 24.11.2017 18:33
  • 0

#nofilter #nocrop #level83 #sun_chaser #kltower #petronastwintowers #klcc #klselamanya #towertwo

Traveller ๐ŸŽ€ #kualalumpur #malyasia #klcc #summer #summervecation #summervecations2

Traveller ๐ŸŽ€

  • 24.11.2017 18:30
  • 0

#kualalumpur #malyasia #klcc #summer #summervecation #summervecations2017

SHAHRIZAN Masih tak boleh move on dgn persalinan nikah izara adib semggu lepas,s

SHAHRIZAN

  • 24.11.2017 18:15
  • 0

Masih tak boleh move on dgn persalinan nikah izara adib semggu lepas,sgt elegan,stunning dan gojes! #liveupdate #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment #adibizarasolemnisation

TwoFreds We still have trouble taking pictures with really tall stuff. Maybe it

TwoFreds

PETRONAS Twin Towers

  • 24.11.2017 18:05
  • 2

We still have trouble taking pictures with really tall stuff. Maybe itโ€™s our short arms. Should we get one of those selfie stick things? ๐Ÿค” #petronastwintowers #klcc #wefiechallenge #two_freds #brosfromtheritz #travelstagram #traveladventures #travel #travelling #instatravel #igtravel #holiday #kualalumpur #malaysia

DYXY COSMETICS COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ

DYXY COSMETICS

Malacca

  • 24.11.2017 18:00
  • 1

COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 31 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-999 6794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod

์†กํ•˜๋ฆผ ๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ ๋žœ๋“œ๋งˆํฌ KLCC  ๋””์ ธํŠธ๋ฅผ ๋ชป์ฐ์—ˆ๋„ค.. #์ฟ ์•Œ

์†กํ•˜๋ฆผ

  • 24.11.2017 17:56
  • 1

๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ ๋žœ๋“œ๋งˆํฌ KLCC ๋””์ ธํŠธ๋ฅผ ๋ชป์ฐ์—ˆ๋„ค.. #์ฟ ์•Œ๋ผ๋ฃธํ‘ธ๋ฅด #klcc #ํŽ˜ํŠธ๋กœ๋‚˜์ŠคํŠธ์œˆํƒ€์›Œ #์•ผ๊ฒฝ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„

DYXY COSMETICS COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ

DYXY COSMETICS

  • 24.11.2017 17:42
  • 0

COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 31 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-999 6794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod

9Club Asia Join us now.www.9clubmy.com#kl #kualalumpur #klcc #midvalley #pavill

9Club Asia

  • 24.11.2017 17:34
  • 2

Join us now. www.9clubmy.com #kl #kualalumpur #klcc #midvalley #pavillion #malaysia #igersmalaysia #malaysian #igmalaysia #instamalaysia #asiangirl #asian #sexy #new #hot #lust #fun #beautiful #atesli #seksi #beauty #nice #picture #nicepicture #woman #interesting

De'Xandra Kuala Lumpur ๐Ÿ”ฅSIRI PERFUME BARU DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ..Wangian baru De'Xandra ada pel

De'Xandra Kuala Lumpur

  • 24.11.2017 17:33
  • 2

๐Ÿ”ฅSIRI PERFUME BARU DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ . . Wangian baru De'Xandra ada pelbagai siri dan jenis bau. Boleh pm saya untuk tahu mana satu perfume yang sesuai untuk anda. . โ“Apa beza wangian baru ni dengan De'Xandra yang sebelum niโ“ . ๐Ÿ‘ Pati wangian dah upgrade, offering better quality, lebih fresh dan lebih tahan lama ๐Ÿ‘ Packaging baru yang lebih eksklusif dan tahan lasak ๐Ÿ‘ Reka bentuk baru yang lebih slim dan lebih convenient . . Semenanjung SEBOTOL RM75, DUA BOTOL RM140 . Sabah Sarawak SEBOTOL RM80, DUA BOTOL RM150 Exc postage . ๐Ÿ”ฅDapatkan mini perfume percuma bagi setiap pembelian๐Ÿ”ฅ . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0146636736 (Fikri) sekarang! . โœ” Postage (Isnin-Sabtu) โœ” COD area KL . #perfume #dexandra #dexandraperfumes #fiksell #perfumedexandra #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #kgbaru #klcc #minyakwangimurah #newdexandra #bazaarpaknil #fiksellperfume #moodrepublik #montkiara #minyakwangi #fsventures #hadiah #hantaran #codkl #segambut #sogo #gombak #jalantar

Perfume Tahan Lama (Dexandra) ๐Ÿ”ฅSIRI PERFUME BARU DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ.Wangian baru De'Xandra ada pelba

Perfume Tahan Lama (Dexandra)

Perfume De'Xandra KL

  • 24.11.2017 17:32
  • 2

๐Ÿ”ฅSIRI PERFUME BARU DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ . Wangian baru De'Xandra ada pelbagai siri dan jenis bau. Boleh pm saya untuk tahu mana satu perfume yang sesuai untuk anda. . โ“Apa beza wangian baru ni dengan De'Xandra yang sebelum niโ“ . ๐Ÿ‘ Pati wangian dah upgrade, offering better quality dan lebih tahan lama ๐Ÿ‘ Packaging baru yang lebih eksklusif dan tahan lasak ๐Ÿ‘ Reka bentuk baru yang lebih slim dan lebih convenient . . Semenanjung SEBOTOL RM75, DUA BOTOL RM140 . Sabah Sarawak SEBOTOL RM80, DUA BOTOL RM150 Exc postage . ๐Ÿ”ฅDapatkan mini perfume percuma bagi setiap pembelian๐Ÿ”ฅ . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0146636736 (Fikri) sekarang! . โœ” Postage (Isnin-Sabtu) โœ” COD area KL . #perfume #dexandra #dexandraperfumes #fiksell #perfumedexandra #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #kgbaru #klcc #minyakwangimurah #newdexandra #bazaarpaknil #fiksellperfume #moodrepublik #montkiara #minyakwangi #fsventures #hadiah #hantaran #codkl #segambut #sogo #gombak #jalantar

Yu Ke Jurcy This is..twin tower..well, single tower. #klcc #nightview #malaysia

Yu Ke Jurcy

H&m Avenue K

  • 24.11.2017 17:27
  • 1

This is..twin tower..well, single tower. #klcc #nightview #malaysia

DYXY COSMETICS COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ

DYXY COSMETICS

Malacca

  • 24.11.2017 17:24
  • 0

COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 31 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 019-999 6794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod

DYXY COSMETICS AWAS โ—๏ธSET LAKU KERAS .ย  Ada promo nov . Rugi Tak grab . . .POTO

DYXY COSMETICS

  • 24.11.2017 17:22
  • 0

AWAS โ—๏ธSET LAKU KERAS .ย  Ada promo nov . Rugi Tak grab . . . POTONGAN SEBANYAK RM45 taw . NAK KE TAK NAK ? . FREE GIFT BEST LIMITED UTK 10 orang terawal sahaja hingga 30 NOVEMBER 2017 . Cepat whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ +6019 9996794 . Or tekan je link direct Whatsapp lebih mudah . . Best ke best? Cepat Wsย  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sgtua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxymalaysiamurah

Hazel Pl Yap Today leaving office @ 9.30 pm#leavingoffice #anotherlatenight #sligh

Hazel Pl Yap

Menara Public Bank

  • 24.11.2017 17:13
  • 0

Today leaving office @ 9.30 pm #leavingoffice #anotherlatenight #slightjam #twintowers #klcc

miyitelay(khin) #KLCC

miyitelay(khin)

  • 24.11.2017 17:12
  • 0

#KLCC

Javi #jalanalor #kl #klcc #twintowers #malaysia

Javi

Kuala Lumpur

  • 24.11.2017 16:41
  • 0

#jalanalor #kl #klcc #twintowers #malaysia

ๆข_ไธ‰ ๅƒ่พ›ไธ‡่‹ฆๆ‰พๅˆฐไบ†ๅŒๅญๅก” #twintowers #malaysia #klcc #petronatwi

ๆข_ไธ‰

PETRONAS Twin Towers

  • 24.11.2017 16:33
  • 0

ๅƒ่พ›ไธ‡่‹ฆๆ‰พๅˆฐไบ†ๅŒๅญๅก” #twintowers #malaysia #klcc #petronatwintowers #kualalumpur #travelmalaysia

Ric See #KLCC #suriaklcc #CommonPurpose #GreatHeartCharity

Ric See

  • 24.11.2017 16:17
  • 0

#KLCC #suriaklcc #CommonPurpose #GreatHeartCharity

Jafra skincare Suka deh dengan colorsnya JAFRA.Bukan Hanya ringan tapi memang bisa

Jafra skincare

  • 24.11.2017 16:16
  • 1

Suka deh dengan colorsnya JAFRA . Bukan Hanya ringan tapi memang bisa dipakai untuk kulit sensitif sekalipun.. Suernya โœŒ . Baru saya tahu di JAFRA ini bukan Hanya skincare dan body care nya saja yang menutrisi kulit. Makeup nya pun sama.. Kandungan Vitamin E dan C nya bisa melawan efek Radikal bebas, melindungi dari sinar UV A dan UV B penyebab wajah terbakar dan penyebab kanker kulit juga flek, memberikan nutrisi, kelembaban dan menghaluskan kulit agar terlihat sehat. . Aman dipakai ibu hamil dan menyusui, karena beberapa kandungan nya dari bahan alami, seperti alpukat, Royal Jelly, mentimun, akar manis dan banyak lagi.. . Kepoin JAFRA yuk...๐Ÿ˜œ Chat me... for free konsultasi๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Daftar member dan konsul tentang jafra ..๐Ÿ’‹ pm yaa sayy...๐Ÿ’– Ai Sali WA : +601117647611 Line id : aisalimatussadiyyahh #jafra #jafraskincare #skincare #jaframalaysia #cosmeticos #jafratips #perfumemalaysia #fragrances #tips #bodycare #treat #treats #malaysia #klcc #singaporean #halal #hairtreatment #handcare #footcare #nutritionskin #herbalife3#naturalbeutyisthebestbeauty

NurraysaTeBySara Hai korang,Korang suka wangi2 tak?Nurraysabeauty ade promosi tau.. J

NurraysaTeBySara

  • 24.11.2017 16:02
  • 4

Hai korang, Korang suka wangi2 tak? Nurraysabeauty ade promosi tau.. Jom grab Japanese Sweet Cherry..Wangi saaanngatt..Tak nyesal korang beli ๐Ÿ˜.. Rm39.90 sm Rm41.90 ss Sara 01118762770 #nurraysabeauty #nurraysa #perfume #wangi #sayajual #bisnesonline #jomshopping #hadiah #terbaik #promosi #klcc #pavilion #midvalley #ioicitymall #fashionvalet #damansara #cyberjaya #ikutcarakita #wow_men #malaysia #lokalah #lokalbrand #tudung #unisza #dropshipwanted

SHAHRIZAN Tak dpt dgn tok ti dgn tok k pun jadi lah #adibizara #adibizararecept

SHAHRIZAN

Restoran Patin Koi , Temerloh

  • 24.11.2017 16:01
  • 0

Tak dpt dgn tok ti dgn tok k pun jadi lah #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment

Wawa Yazid Thank you @zaraartistic for your expertise. Not only the makeup artist

Wawa Yazid

  • 24.11.2017 15:58
  • 16

Thank you @zaraartistic for your expertise. Not only the makeup artist Sharina herself is beautiful, her work is really sincere to make her client beautiful too. Love love love. #sdpannualawards2017 #sdp #sdpb #simedarbyplantation #centralwestregion #klcc

DYXYCOSMETICS SERIUS BEST๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ SEJAK PAKAI BC CREAM NIE. MUKA DAH TAK MELEKIT

DYXYCOSMETICS

  • 24.11.2017 15:57
  • 2

SERIUS BEST๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ SEJAK PAKAI BC CREAM NIE. MUKA DAH TAK MELEKIT๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑTAK BERCAPUK๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑYANG PALING BEST SANGAT TAHAN LAMA๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . memang berbaloi cuba dyxy cosmetics nie๐Ÿ˜Šboleh nampak kesan sebelum dan selepas guna dyxy. . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tau๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ€ . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 . .#dyxymattelipstikb #dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan #dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot #dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl #dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers #dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang

DYXYCOSMETICS WOW๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJUST IN  3 MINIT JE DAH CANTIK, FLAWLESS DAN GLOWING๐Ÿ˜๐Ÿ˜

DYXYCOSMETICS

  • 24.11.2017 15:56
  • 0

WOW๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJUST IN 3 MINIT JE DAH CANTIK, FLAWLESS DAN GLOWING๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TAK PERLU MEKAP TEBAL TEBAL, PAKAI NIPIS NIPIS JE DAH CUKUP๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tau๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ€ . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 ๐Ÿ’01136030053 . .#dyxymattelipstikb #dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan #dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot #dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl #dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers #dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang

zultahierah azianiey92 #Repost @shahiera1295 (@get_repost)ใƒปใƒปใƒปThat's smile๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

zultahierah azianiey92

  • 24.11.2017 15:47
  • 2

#Repost @shahiera1295 (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป That's smile๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @farahnabilahofficial . . @Regranned from @shahrizanshafie - Nite #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment #titiancinta #farahnabilah - #regrann

๋ˆˆ์„๋””์ž์ธํ•˜๋‹ค 02 _SALON DE PURE LINE๋ˆˆ์„ ๋””์ž์ธํ•˜๋‹ค : ํ“จ์–ด๋ผ์ธ .After Inn

๋ˆˆ์„๋””์ž์ธํ•˜๋‹ค 02

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 24.11.2017 15:40
  • 2

_SALON DE PURE LINE ๋ˆˆ์„ ๋””์ž์ธํ•˜๋‹ค : ํ“จ์–ด๋ผ์ธ . After Inner Eyeliner . #pureline #eyeliner #eyemakeup #semipermanentmakeup #contourmakeup #ํ“จ์–ด๋ผ์ธ #์‚ด๋กฑ๋“œํ“จ์–ด๋ผ์ธ #korean #kbeauty #malaysia #kualalumpur #klcc #kl #eyebrowembroidery #sulamalismalaysia #eyebrowembroiderymalaysia #eyelashesmalaysia #eyelashpermmalaysia #malaysiawedding #singapore #johorbahru #dailybeauty #mywork #lifeisgood #beautician

HARGA BORONG ! cari black lens tp nak diamter biasa je ? mehh pilih #magicblack .le

HARGA BORONG !

  • 24.11.2017 15:38
  • 3

cari black lens tp nak diamter biasa je ? mehh pilih #magicblack . lens : MAGIC black diamter : 14mm price : rm15 Kita kasi semua murah2. Tengah promotion ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . Postage rm7.00(sm), rm11(ss) apa lagi , jum whatsapp 01******** #lenscantik #lensmurah #lensmurahmalysia #teammatachantik #perfumemurah #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #blacklens #kosmetikmurah #muamalaysia #magicblack #klcc #selangor #johorbahru #kualalumpur #bazarpaknil #disneylens #hotstuff #lenstunang

HARGA BORONG ! lens : X9/ hybrid lensdiamter : 15mmprice : rm15Kita kasi semua mu

HARGA BORONG !

  • 24.11.2017 15:36
  • 1

lens : X9/ hybrid lens diamter : 15mm price : rm15 Kita kasi semua murah2. Tengah promotion ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . postage rm7.00(sm), rm11(ss) apa lagi , jum whatsapp 01******** #lenscantik #lensmurah #lensmurahmalysia #teammatachantik #makeuptunang #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #x9lens #kosmetikmurah #muamalaysia #spataxmurah #klcc #selangor #johorbahru #kualalumpur #bazarpaknil #disneylens #hotstuff #violetlenses๐Ÿ‘€

Dream Car Expoโ„ข (Official) [THE CRAZIEST CAR DEAL] We are offering the craziest car deal of all

Dream Car Expoโ„ข (Official)

KLCC Convention Centre

  • 24.11.2017 15:34
  • 2

[THE CRAZIEST CAR DEAL] We are offering the craziest car deal of all time by giving away car purchase free gifts worth RM 5,000 at the 5th Dream Car Expo. Venue: KLCC Hall 5 Date : 12th - 14th January 2018 Time : 10:00 a.m. - 9:00 p.m. Gifts are guaranteed free without any hidden charges with terms and conditions apply. More information visit www.dreamcarexpo.com.my or text us at https://www.wasap.my/60129708229 I'm Malaysian , I'm A Good Driver #dreamcarexpo #klcc #thecraziestcardeal #twinturbo #naturallyaspirated #supercharged #carswithoutlimits #topgear #petrolhead #carlove #caroftheday #itswhitenoise #exoticcar #trackday #circuit #dailydriven #awd #stanced #lowered #speedhunters #timeattack #driftcar #widebody #hoonigan #airlift #royalstance #slammedenuff

 Acah2 jerlh..๐Ÿ˜#klcc #klcctower #klccpark #klccaquaria #klccaquariu

  • 24.11.2017 15:33
  • 0

Acah2 jerlh..๐Ÿ˜ #klcc #klcctower #klccpark #klccaquaria #klccaquarium #hitamputih

๊น€์ก”์ก” ๋ชจ๋“ ๊ฒƒ์ด ์ข‹์•˜๋‹ค #๋ฃจํ”„ํƒ‘#์—ฌํ–‰์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ๆ—…่กŒ #๋ง๋ ˆ

๊น€์ก”์ก”

  • 24.11.2017 15:31
  • 14

๋ชจ๋“ ๊ฒƒ์ด ์ข‹์•˜๋‹ค #๋ฃจํ”„ํƒ‘ #์—ฌํ–‰์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ๆ—…่กŒ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ #ใƒžใƒฌใƒผใ‚ทใ‚ข #KualaLumpur #ใ‚ฏใ‚ขใƒฉใƒซใƒณใƒ—ใƒผใƒซ #klcc #ใƒ—ใƒผใƒซ

Wila_nurhaliza comell.... ;) #Repost @shahrizanshafie: Tokk ti nape muka ketat penat

Wila_nurhaliza

  • 24.11.2017 15:30
  • 1

comell.... ;) #Repost @shahrizanshafie: Tokk ti nape muka ketat penat bwk baby ye,hehe #liveupdate #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment

Wila_nurhaliza #Repost @shahrizanshafie: #liveupdate #adibizara #adibizarareception #

Wila_nurhaliza

  • 24.11.2017 15:29
  • 2

#Repost @shahrizanshafie: #liveupdate #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment #ctdk #ctdkfans #sitizoners

M. Rafi San | ๆ‹‰่ฒ Esok di Shariah Investing anjuran Bursa Saham, KLCC Convention Centre.

M. Rafi San | ๆ‹‰่ฒ

KLCC Convention Centre

  • 24.11.2017 15:22
  • 3

Esok di Shariah Investing anjuran Bursa Saham, KLCC Convention Centre. Nah, booth untuk @mitimalaysia ! . PRINTLINE- Any Size, Any Place & Any High just #bringiton | www.printline.com.my - the large format printing centre #bringiton . Welcome to Jemz Group Malaysia, the diversified creative group based in Kuala Lumpur, Malaysia, with business interest in the Advertising, IT, Event & Printing industries. . #miti #shariahinvestingfair2017 #klcc #jemzgroup #jemzmy #printlinemy #wearelaiyon #dc2space #entrepreneur #creative #design #graphic #branding #advertising #graphicdesign #printing #offsetprinting #largeformatprinting #mobileapp #mobilemarketing #eventspace #exhibition #display #cheras

DYXY Cosmetics Team FL BEAUTY LADY ๐Ÿ˜˜.โœ… Bc Cream Foundationโœ… Spray Face Mistโœ… Mas

DYXY Cosmetics Team FL

  • 24.11.2017 15:21
  • 0

BEAUTY LADY ๐Ÿ˜˜ . โœ… Bc Cream Foundation โœ… Spray Face Mist โœ… Mascara Dyxy โœ… Brush Dyxy โœ… Free postage sm โœ… Free limited gift โœ… Free paper bag . Ws ๐Ÿ“ฒ +60178276470 (Kak Ema) . #foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Adeline ้˜ฟๅพทโ„ข #blackandwhitechallenge #klcc #petronastower

Adeline ้˜ฟๅพทโ„ข

  • 24.11.2017 15:21
  • 0

#blackandwhitechallenge #klcc #petronastower

Joid Philip Selamat petang igersss๐Ÿ˜ƒ Apa nak jadi dgn faizuddin ni.. terbuat #b

Joid Philip

  • 24.11.2017 15:17
  • 0

Selamat petang igersss๐Ÿ˜ƒ Apa nak jadi dgn faizuddin ni.. terbuat #busines sama sama saya & sekarang terdapat pendapatan RM100 sehari.. adoi ~ nasib laa badan.. RM100 sehari boleh buat apa yeee ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ takpe laa.. pandai pandai laa @faizuddin_awang ni.. haha.. budak student pegang duit banyak.. mungkin dia boleh nak ringankan beban parent dia sikit kut..syukur . Tahniah ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ faiz, hanya follow module yg diberikan, bisnes online online jee.. paling penting trusted & legal platform.. nak 1001 cara #RTempire payung.. tak mau, cukup 1 alasan dah buatkan hidup korang terbeban dgn ekonomi yg semakin maju sekarang ni.. . . Kalau korang ada rasa nak buat sama sama dgn joid alu alukan yee.. paling penting, pm joid dulu, sbb mungkin joid ada ofer baik utk korang.. nak tak joid payung 50% kerja ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ join sahaja just buat 50% jee.. haaa... bukan senang nak dapat.. ni sempena peluang terbaik tahun aje ni ws-joid 0164081191 #RTempire #DareToDream #TopoYoungMillionaire #ProjekIncomeTurbo #RetireYoungRetireRich #UbahKehidupan . . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Lunaxpert KKM Approved NOT170903799K.Deluxe Beauty gives your skin the best mo

Lunaxpert

  • 24.11.2017 15:13
  • 7

KKM Approved NOT170903799K . Deluxe Beauty gives your skin the best moisturising and repairing effects. It helps revive skin clarity and reduce the appearances of dark spots. . It helps remove blemishes, leaving skin rejuvenate and radiant. This rich, melt-in whitening cream can be applied twice a day to deliver clarity, hydration and well being of skin. The appearance of a flawless complexion and clear skin is the preserved. . New Skincare by the Original manufacturer and the prestigious company of Royal International from Pakistan. . Till todate no one can challenge the skincare expert's invented cream. Due to high demand & customers trust, again the Founder is making a stylish comeback to Malaysia with his New Skincare. . Defining beauty with style with Royal International from Pakistan. . #whitening #lunaxpert #whiteningcream #cream #original #madeinpakistan #cerahkankulit #cerahberseri

SHAHRIZAN Kilafairy dan neelofa #adibizara #adibizarareception #mandarinorienta

SHAHRIZAN

Terminal Bas Butterworth, P.Pinang

  • 24.11.2017 15:12
  • 1

Kilafairy dan neelofa #adibizara #adibizarareception #mandarinoriental #weddingviel #weddingguide #malaywedding #syoknyekawen #syoknyegambar #fawaa #fawarriors #photojournalist #klcc #moment #weddingmoment

Arjumand Bano Soomro #wandering #visiting #stall #pottery #colors #pots #painted #paintedpo

Arjumand Bano Soomro

  • 24.11.2017 15:08
  • 0

#wandering #visiting #stall #pottery #colors #pots #painted #paintedpots #cultural #culture #interiordecor #decor #decoration #klcc #fascinating #beaitifulart #artanddesign #KL #Malaysia

Sharifah Ivy Malam ni kita layan tengok anak dara main clarinet #youthwindorchestr

Sharifah Ivy

Dewan Filharmonik Petronas

  • 24.11.2017 15:07
  • 1

Malam ni kita layan tengok anak dara main clarinet #youthwindorchestra #spwinds #windorchestra #sbp #dewanfilharmonikpetronas #klcc

DISCOUNT RM 35-80 SET COMBO Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di

DISCOUNT RM 35-80 SET COMBO

  • 24.11.2017 15:03
  • 0

Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di atas .. . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Hara baik hati nak bagi 5 Gift menarik utk uols ๐Ÿ˜ . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! ๐ŸŽ . Apa tunggu lagi mehh whatsapp hara cecepat ! Tekan je link biru kt bio @dyxystore_hara Now!!! . . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras.

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘  Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘ 

  • 24.11.2017 15:02
  • 0

Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di atas .. . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Hara baik hati nak bagi 5 Gift menarik utk uols ๐Ÿ˜ . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! ๐ŸŽ . Apa tunggu lagi mehh whatsapp hara cecepat ! Tekan je link biru kt bio @letsdyxy_hara Now!!! . . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras.

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘  Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘ 

  • 24.11.2017 15:02
  • 0

Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di atas .. . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Hara baik hati nak bagi 5 Gift menarik utk uols ๐Ÿ˜ . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! ๐ŸŽ . Apa tunggu lagi mehh whatsapp hara cecepat ! Tekan je link biru kt bio @letsdyxy_hara Now!!! . . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras.

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘  Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di

HARGA LESS RM 35-80 ๐Ÿ‘ 

  • 24.11.2017 15:02
  • 0

Harini Hara ada COD DYXY COSMETICS AREA MELAKA di area tertentu yg di atas .. . Yang nak dapatkan discount rm35-rm50 per set jom oder DYXY SET harini ! Hara baik hati nak bagi 5 Gift menarik utk uols ๐Ÿ˜ . Best ke Best? Beli Dyxy Dapat Gift!!! ๐ŸŽ . Apa tunggu lagi mehh whatsapp hara cecepat ! Tekan je link biru kt bio @letsdyxy_hara Now!!! . . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras.

Wardah All time favourite!Kek Gula Hangus & Brownies.Thanks K.Andak,Sara &

Wardah

  • 24.11.2017 15:01
  • 0

All time favourite! Kek Gula Hangus & Brownies. Thanks K.Andak,Sara & Cikpa yang kutip order kawan2 hihi.. #brownieskeduts #fudgebrownies #desserts #klcakes #kekgulahangus #keksarangsemut #instafood #homebaker #klcc #wangsamaju #danaukota #setiawangsa #setapak #gombak

Sheyeng โ™ ๏ธ Cheyenne โ™ฆ๏ธ ๅนธ่Šธ Dinner situation ๐Ÿ๐Ÿฒ๐Ÿฅ—๐Ÿท #withcolleagues #farewellnight #tatt

Sheyeng โ™ ๏ธ Cheyenne โ™ฆ๏ธ ๅนธ่Šธ

Tattoo

  • 24.11.2017 15:01
  • 2

Dinner situation ๐Ÿ๐Ÿฒ๐Ÿฅ—๐Ÿท #withcolleagues #farewellnight #tatto #hampshire #hampshireplace #klcc #nicefood #yummypizza #conversation #abitawkwardtho #generationgap ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ #eatdrinkkl #klrestaurants #klbars #instafood #instadaily

TUDUNG LABUH MURAH ...Tunic fairy. Baru lagi, jom cepat2 grab, selalu tunic akan habis

TUDUNG LABUH MURAH

  • 24.11.2017 14:59
  • 9

. . . Tunic fairy. Baru lagi, jom cepat2 grab, selalu tunic akan habis dalam masa beberapa hari saja tau . Kalau lambat melepas la awak. RM39 only exc pos . . . . . . . . . . . . . . . #modestmuslimah #jubahhijabgaleria #tudunglabuh #tudungfree #purdahfree #jubah #jubahprincess #jubahmurahmalaysia #bawalbidang60murah #bawalprintedbidang60 #tutorialtudung #alhamdulillah #giveawaymalaysia #like4like #instafamous #blouselabuhmurah #sayajualjubah #bangi #kualalumpur #klcc #ajimaura #terapiinstagram #shawllabuhmurah #tutorialshawl #muslimahexclusive #niqabis #zikirharian #tudunglabuhmurah #maalhijrah #hijrahhati

SHAKLEE ID 1250189 Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERN

SHAKLEE ID 1250189

  • 24.11.2017 14:57
  • 0

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE?? . . Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni. . . I highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau. . . KELEBIHAN VITA-C PLUS ๐Ÿ’– Perlindungan daripada sinar UV ๐Ÿ’– Mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ’– Membantu prevent masalah jerawat degil ๐Ÿ’– Tona kulit lebih sekata ๐Ÿ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐Ÿ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau) ๐Ÿ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐Ÿ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐Ÿ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐Ÿ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐Ÿ’– Kulit lebih glowing dan radiant . KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (๐Ÿ‡GRAPESEED๐Ÿ‡) ๐Ÿ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas ๐Ÿ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐Ÿ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat ๐Ÿ‡ Boleh buat sebagai masker ๐Ÿ‡ Melambatkan proses penuaan . Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya ๐Ÿ˜‰ . . Amalyna 0193261289 . . #shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

SHAKLEE ID 1250189 Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERN

SHAKLEE ID 1250189

  • 24.11.2017 14:57
  • 0

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE?? . . Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni. . . I highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau. . . KELEBIHAN VITA-C PLUS ๐Ÿ’– Perlindungan daripada sinar UV ๐Ÿ’– Mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ’– Membantu prevent masalah jerawat degil ๐Ÿ’– Tona kulit lebih sekata ๐Ÿ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐Ÿ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau) ๐Ÿ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐Ÿ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐Ÿ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐Ÿ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐Ÿ’– Kulit lebih glowing dan radiant . KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (๐Ÿ‡GRAPESEED๐Ÿ‡) ๐Ÿ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas ๐Ÿ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐Ÿ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat ๐Ÿ‡ Boleh buat sebagai masker ๐Ÿ‡ Melambatkan proses penuaan . Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya ๐Ÿ˜‰ . . Amalyna 0193261289 . . #shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

SHAKLEE ID 1250189 Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERN

SHAKLEE ID 1250189

  • 24.11.2017 14:56
  • 0

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE?? . . Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni. . . I highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau. . . KELEBIHAN VITA-C PLUS ๐Ÿ’– Perlindungan daripada sinar UV ๐Ÿ’– Mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ’– Membantu prevent masalah jerawat degil ๐Ÿ’– Tona kulit lebih sekata ๐Ÿ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐Ÿ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau) ๐Ÿ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐Ÿ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐Ÿ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐Ÿ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐Ÿ’– Kulit lebih glowing dan radiant . KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (๐Ÿ‡GRAPESEED๐Ÿ‡) ๐Ÿ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas ๐Ÿ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐Ÿ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat ๐Ÿ‡ Boleh buat sebagai masker ๐Ÿ‡ Melambatkan proses penuaan . Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya ๐Ÿ˜‰ . . Amalyna 0193261289 . . #shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

MPH Group Printing (M) Sdn Bhd #mou#alibaba #school #uum #klcc #klccconventioncentre

MPH Group Printing (M) Sdn Bhd

KLCC Convention Centre

  • 24.11.2017 14:52
  • 2

#mou #alibaba #school #uum #klcc #klccconventioncentre

Eyad Creativity takes courage.____________________________________________

Eyad

  • 24.11.2017 14:50
  • 4

Creativity takes courage. _______________________________________________________ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #wow #like4follow #like4like #love #instacool #instalove #instagramable #starbucks #christmas #likeforlike #likeforfollow #red #cup #klcc #artist #kualalumpur #travel #saudiairlines #saudiarabia #sky #airplane #above #pilot #hotel #art #business #businessclass #luxury #luxurytravel #money

ORIANO #throwback Kangen bangeett ๐Ÿ˜ฟ#latepost #holiday #kualalumpur #mala

ORIANO

KLCC Park

  • 24.11.2017 14:50
  • 0

#throwback Kangen bangeett ๐Ÿ˜ฟ #latepost #holiday #kualalumpur #malaysia #cuticutimalaysia #malaysiatrulyasia #klcc #klcctower #klccpark