Инстаграм klfw2018

Khatreena Look at how stunning our Pleated Sleeveless Evening Dress looks when m
0
Look at how stunning our Pleated Sleeveless Evening Dress looks when matched with our Pleated Vest. This style will definitely enhance your look! 😍 . It is so versatile right? This look is suitable for both casual and formal, it can be worn throughout the day till night. . Order yours today! Our Pleated Vest comes in two colours, midnight blue and pearl white. Available at @shoesshoesshoe5 ❤️ . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
DENIMJACKET SKIRT KURUNGMODEN Denim blue jacket in washed denim with distressed details. Collar, but
0
Denim blue jacket in washed denim with distressed details. Collar, buttons at front, chest pockets with flap and button, and side pockets. A classic blue washed denim jacket will give you maximum cost per wear because it really can be worn with anything. ❤ @haneesyahanee #jacketjeansmalaysia #denimjacketmalaysia #isabellawardrobejacketjeans #maxidressmalaysia #dressmalaysia #cottondressmalaysia #jumpsuitmalaysia #sweatsuitmalaysia #jeansmalaysia #jonijeansmalaysia #highwaistedjonijeans #cardiganmalaysia #longcardiganmalaysia #boyfriendshirtmalaysia #longtopmalaysia #longblousemalaysia #publicfigure #instafamous #influencer #ootd #bebold #ootdmalaysia #klfw2018 Смотреть полностью
DENIMJACKET SKIRT KURUNGMODEN Now it’s time to meet the boyfriend jean jacket. The oversize lightw
0
Now it’s time to meet the boyfriend jean jacket. The oversize lightweight layer offers a fresh spin on an old summer classic, and it can be paired with almost anything, making it a must-have piece @sh4lei#jacketjeansmalaysia #denimjacketmalaysia #isabellawardrobejacketjeans #maxidressmalaysia #dressmalaysia #cottondressmalaysia #jumpsuitmalaysia #sweatsuitmalaysia #jeansmalaysia #jonijeansmalaysia #highwaistedjonijeans #cardiganmalaysia #longcardiganmalaysia #boyfriendshirtmalaysia #longtopmalaysia #longblousemalaysia #publicfigure #instafamous #influencer #ootd #bebold #ootdmalaysia #klfw2018 Смотреть полностью
️zuusaha™️ (new) Art-to-wearBespokeBy appointmentModel wearing : Neon net dressPu
1
Art-to-wear Bespoke By appointment Model wearing : Neon net dress Purple tshirt tube Photography : @aztract.studio Mua : @fidos_kassim Model : @zahnita RUNWAY COLLECTION REBORN 2018 ©️ Copyright ZUUSAHA™ ️All Rights Reserved #artselect #artwork #doodles #artpeoplegallery #tokyofashion #trending #kualalumpur #malaysia #japan #illustration #fashion #nylonmagazine #adidas #harajuku #drawing #artlover #zuusaha #artistic #wmagazine #mint #pink #uniqlo #scientist #neon #tag_artist #losangeles #cartoonnetwork #stripes #klfw2018 #bespoke Смотреть полностью
AGENNDA SUPPLY CO Kadang-kadang kita berjalan selalu tengok bawah je kan. Cuba tengok ke
Kuala Lumpur, Malaysia
2
Kadang-kadang kita berjalan selalu tengok bawah je kan. Cuba tengok ke atas pulak, layan keindahan kombinasi binaan dan awan. 👉Benda cantik ada je kat sekeliling kita, cuma kadangkala kita yang tak perasan. Kita hanya bayangkan kecantikan tempat di negara orang je. 📸📸📸 Tema post hari ni gambar bangunan yang dekat dalam kehidupan seharian aku. Cukup lah gambar bangunan, jap lagi nak gi Ipoh plak. Chaowz!🤘 Смотреть полностью
sneakershop.my CONVERSE ONE STAR J SUEDE FREE POSTAGESIZE AVAILABLE35-44 EUROHOW
0
CONVERSE ONE STAR J SUEDE FREE POSTAGE SIZE AVAILABLE 35-44 EURO HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER ☎ 0194818597 ☎ 0194818597 #converse #conversemalaysia #conversemurah #converseonestar #conversejackpurcell #conversechucktaylor #converseoriginal #converseallstar #conversekedah #conversecopyori #converseonestar #sneakernews #bazarpaknil #vanscheckerboard #vansslipon #vansfiles #vansoffthewall #vansxsupreme #fitness #holiday #instagood #instafashion #nikemalaysia #adidasmalaysia #asicsmalaysia #pumamalaysia #conversect2 #klfw #klfw2018 Смотреть полностью
MAKEUP BRUSHES, STAY FOR PROMO SWIPE TO THE LEFT👉🏼24Pcs Hot Pink or Wooden BlackWhat is in th
0
SWIPE TO THE LEFT👉🏼 24Pcs Hot Pink or Wooden Black What is in the box: 1. Big Fan Brush 2.Power Brush 3. Blush Brush 4. Contour Shadow Brush 5. Foundation Brush 6. Medium Angled Shading Brush 7. Eye Shadow brush(L) 8. Eye Shadow Fluff(M) 9. Eye Shadow Fluff(M) 10. Large Eye Shadow brush for the paste and liquid 11. Medium Eye Shadow brush for the paste and liquid 12.Eye Contour 13.Angle Eye Shadow Brush 13.Angle Eye Shadow Brush 14.Short Eye Shadow for the paste and liquid 15. Fan Brush 16. Eye Liner 17.Lip Brush 18.Angle Brow brush 19.Concealer brush 20.Precise Eye Liner 21. Sponge Applicator 22.Eyelash curler 23. Sponge Eye Shadow Brush 24. Eyebrow Comb . 🌸Price: RM 60 💎Postage: RM8 SM| RM12SS 🍟READY STOCK🍟 📲 whatassap:019-2035390 . #kabukibrush #15pcszoeva #8pcszoeva #foundationbrush #brushset #brushesbellaz #brushmalaysia #beautyblender #rawang #bangi #putrajaya #ifalawlessrawang #iflawlessbangi #naturalaquabase #nabiflawless #kelasmakeup #makeupnikah #makeupbag #makeuptips #anasism #sugarbellecosmetic #temyraclerawang #temyracle #totallycleanrawang #skincaremalaysia #facialsteamermalaysia #brushbag #shawl #duckscarves ##klfw2018 Смотреть полностью
️zuusaha™️ (new) Art-to-wearBespokeBy appointmentModel wearing : Neon net dressPu
2
Art-to-wear Bespoke By appointment Model wearing : Neon net dress Purple tshirt tube Photography : @aztract.studio Mua : @fidos_kassim Model : @zahnita RUNWAY COLLECTION REBORN 2018 ©️ Copyright ZUUSAHA™ ️All Rights Reserved #artselect #artwork #doodles #artpeoplegallery #tokyofashion #trending #kualalumpur #malaysia #japan #illustration #fashion #nylonmagazine #adidas #harajuku #drawing #artlover #zuusaha #artistic #wmagazine #mint #pink #uniqlo #neon #monster #tag_artist #losangeles #cartoonnetwork #stripes #klfw2018 #bespoke Смотреть полностью
AGENNDA SUPPLY CO Bangunan ni plak boleh kata hari-hari jugak aku nampak. Cuma sebulan s
TRX
7
Bangunan ni plak boleh kata hari-hari jugak aku nampak. Cuma sebulan saja aku kerja kat area ni. Aku panggil ni Tugu China. Gila besar! Смотреть полностью
AGENNDA SUPPLY CO Ni permandangan harian aku. Tengah-tengah bandar yang jam nak meningga
Menara Kuala Lumpur (KL Tower Official)
5
Ni permandangan harian aku. Tengah-tengah bandar yang jam nak meninggal ni.🤣 kerja takde lah penat sangat, drive gi balik kerja yang penat. Hadap jela demi mencari rezeki. Смотреть полностью
LOvE bAgS 💋 Brand : LVPrice : RM589Size : 40x25x19 cmDepo : RM200Code : M43697
2
Brand : LV Price : RM589 Size : 40x25x19 cm Depo : RM200 Code : M43697 #say ajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #sEu Смотреть полностью
LOvE bAgS 💋 Brand : GUCCIPrice : RM359Size : 19x10 cmDepo : RM100 Code : #say
1
Brand : GUCCI Price : RM359 Size : 19x10 cm Depo : RM100 Code : #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #sEu Смотреть полностью
LOvE bAgS 💋 Brand : GUCCIPrice : RM359Size : 19x10 cmDepo : RM100 Code : #say
0
Brand : GUCCI Price : RM359 Size : 19x10 cm Depo : RM100 Code : #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #sEu Смотреть полностью
LOvE bAgS 💋 Brand : DiorPrice : RM379Size : 19x10 cmDepo : RM100 Code : #saya
1
Brand : Dior Price : RM379 Size : 19x10 cm Depo : RM100 Code : #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #sEU Смотреть полностью
️zuusaha™️ (new) Get know more about our designer and ZUUSAHA in masses.com.my !Writt
3
Get know more about our designer and ZUUSAHA in masses.com.my ! Written by : @mata_kanta Click link below ⤵ http://masses.com.my/fashion/how-an-under-the-radar-designer-caught-the-eye-of-the-local-fashion-scene/ #artselect #artwork #doodles #artpeoplegallery #tokyofashion #trending #kualalumpur #malaysia #japan #fashion #nylonmagazine #adidas #harajuku #losangeles #drawing #artlover #zuusaha #bandofdoodlers #wmagazine #crazycat #uniqlo #monster #tag_artist #klfw2018 Смотреть полностью
Khatreena Fall in love with our light weight Netted Cardigan matched with our pl
0
Fall in love with our light weight Netted Cardigan matched with our pleated sleeveless evening dress in Midnight Blue. It looks super super duper effortless, chic and elegant! 😍 . Do contact us for custom orders and you can get our Netted Cardigan which comes in a set with our Pleated Vest at @shoesshoesshoe5 ! Enjoy your holidays with our looks from KLFW18. . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
PhotoByRidwanRadzi #Throwback Kuala Lumpur Fashion Week 2018. For inquiries: ridwanradz
2
#Throwback Kuala Lumpur Fashion Week 2018. For inquiries: ridwanradzi91@g mail.com #PhotoByRidwanRadzi #Photography #FashionPhotography #EventPhotography #KLFW2018 #MQproduction #Pavillion #KualaLumpur #Malaysia Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
1
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
MAKEUP BRUSHES, STAY FOR PROMO 🌟2 IN 1 OVAL BRUSH FOUNDATION (2pcs)✔Mudah blend foundation✔
1
🌟2 IN 1 OVAL BRUSH FOUNDATION (2pcs) ✔Mudah blend foundation ✔ Bulu padat tidak mudah cabut ✔ Mekap rata tidak bertompok 🌸 Material Hair: Super soft dense Artificial Fiber 🌸 Color: Black 🍟READY STOCK🍟 🛍Price: RM18 ONLY 📦Postage RM8 SM| RM12SS 📲Wassap Only: 019-2035390 💫 screenshot gambar sekali . #makeupbrush #makeuptips #makeuptutorial #makeupmalaysia #makeupnikah #MUAKL #MUAmalaysia #brushes #brushmalaysia #skincare #skincaremalaysia #makeupkelas #makeuplover #foundationbrush #conturemakeup #iflawless #minyakarganemas #iflawlessrawang #iflawlessbangi #rawang #bangi #shahalam #brushset #totallycleanwipes #facialsteamer #blackheadremoval #eyeshadow #eyeshadowpalette #theduckstore #klfw2018 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Hermes mini kellyPrice : RM500Size : 22x14x8cmColor : many
0
Brand : Hermes mini kelly Price : RM500 Size : 22x14x8cm Color : many colors Packaging : paperbag,card,dustbag Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #hermes1to1 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Hermes herbag 31Price : RM550Size : 31x25x10cmColor : many
1
Brand : Hermes herbag 31 Price : RM550 Size : 31x25x10cm Color : many colors Packaging : paperbag,card,dustbag Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #hermes1to1 Смотреть полностью
Khatreena This elegant look is our pleated sleeveless evening dress in Midnight
1
This elegant look is our pleated sleeveless evening dress in Midnight Blue. Have an edgy touch that is still very elegant. It is a piece that could easily be transformed into many versatile looks. . . Stay tuned and we will show you how you can match it up with our other pieces. 😘 . This dress is suitable for both day and night. Enjoy your holidays with our looks from KLFW18. . Do contact us to order ! ❤ . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
JACKETNYA PARA MUSLIMAH Bingung mau berapa ? 😱.Beli aja semua model , supaya ngak pusing
0
Bingung mau berapa ? 😱 . Beli aja semua model , supaya ngak pusing 😂 . Kerana kita lagi PROMO AKHIR TAHUN iaitu OFF 15 RIBU untuk setiap pembelian kak solehah !!! . Jadi masih bingung ? Kalau udah OK , buruan beli sebelum promonya habis 😜 . Belinya hanya di @swag.hijacket Atau langsung WA admin ( link di bio) . #hijacketquotes #hijacketoriginal #Hijacket #HijacketXme #ootdwithhijacket #ootdhijab #ootdtoday #ootdfashion #klfw2018 #produkindonesia #hijacketlovers #jacketmuslimah #jacketoriginal #jacketraveller #jacketstyle #jacketbomber #jacketkuliah #jacketmurah #promoakhirtaun Смотреть полностью
Noraessential Breath Spray Cube hembus nafas kat kawan sebelah tengokk !..Mati tak kawan tu he
2
Cube hembus nafas kat kawan sebelah tengokk ! . . Mati tak kawan tu hehehe . . Mati sesak nafas sebab tahan nafas anda berbau . . Org yg guna noraessential dia xperlu risau sebab bila dia hembus akan bau bunga bukan bau loji . . #mirafilzah #fikryibrahim #hishamhamid #uqashasenrose #noradanish #fashasandha #ritarudaini #ayuraudhah #sitinurhaliza #izaraaishah #nelydiasenrose #aprenamanrose #farahnabilah #fazura #neelofa #schaalyahya #fattahamin #awalashaari #emmamaembong #alvinchong #noraessential #pewangi #perfume #wangi #mulut #nafas #selamatpagi #nekpah #klfw2018 #muzikmuzik33 Смотреть полностью
Noraessential Breath Spray Bersepah testimoni Noraessential setiap hari dapat. Skrip testimoni da
0
Bersepah testimoni Noraessential setiap hari dapat. Skrip testimoni dari customers pun hampir sama semuanya dah boleh hafal dah . . ✔️ wangi gile tahan 4jam ✔️ bau rokok hilang ✔️ bau gusi berdarah hilang ✔️ yakin nak bercakap ✔️ yakin nak bercium ✔️ tak payah tutup mulut lagi ✔️ mulut bau bunga.biasa bau longkang 😂 ✔️ tahan lama, puas hati ✔️ kawan tegur nafas wangi ✔️ doktor tanya makan bunga ros ke? ✔️ nafas segar ✔️ mudah dibawa ✔️ bau coffee hilang ✔️ best sangat ✔️ bau makanan hilang ✔️ suami mintak cium hari hari . . Order ➡️ 019-9403425 . . #bahagiabukanbidaan #terapiinstagram #uitm #ukm #uum #usm #ums #unimas #upsi #unimap #utm #utp #umt #upm #ump #umk #politeknik #upnm #kktm #mrsm #kolej #cintatiadaganti #alamatnyacinta #farahnabilah #fikryibrahim #zahirahmacwilson #klfw2018 #ootd #viral #saharulridzwan Смотреть полностью
PhotoByRidwanRadzi Yung Mustafa. #Throwback #KLFW2018
0
Yung Mustafa. #Throwback #KLFW2018
PhotoByRidwanRadzi @yung.raja 👑#ThrowBack #KLFW2018
0
@yung.raja 👑 #ThrowBack #KLFW2018
Cüneyt DESTEGÜL Lady boss ellieenorman spotted wearing My Apparel Zoo Fuschia Pink Dre
0
Lady boss ellieenorman spotted wearing My Apparel Zoo Fuschia Pink Dress (KLFW RTW 2018) & Our Pink Ribbon design in support of #bazaarpinkproject2018 #harpersbazaarmy Contact us now to view and purchase our latest SS/19 collection from the #klfw2018 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Celine lugagePrice : RM1200Size : 26x27x13cmColor : beige,r
0
Brand : Celine lugage Price : RM1200 Size : 26x27x13cm Color : beige,red,black,dark grey Packaging : card,dustbag Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #celine1to1 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Celine nano beltPrice : RM500Size : 20x20x10cmColor : green
0
Brand : Celine nano belt Price : RM500 Size : 20x20x10cm Color : green,grey,black,red Packaging : card,dustbag Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #celine1to1 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Celine diagonalPrice : RM520Size : 19x11cmColor : many colo
0
Brand : Celine diagonal Price : RM520 Size : 19x11cm Color : many colors Packaging : card,dustbag,box Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #celine1to1 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Celine strap walletPrice : RM520Size : 19x12.5cmColor : man
0
Brand : Celine strap wallet Price : RM520 Size : 19x12.5cm Color : many colors Packaging : card,dustbag,box Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #celine1to1 Смотреть полностью
STREETWEAR MALAYSIA🇲🇾 FLASH SALE END YEAR‼️.HBP.02 SLIMFIT COLOUR RED BLACK PANTS THE
Laman Seni
1
FLASH SALE END YEAR‼️ . HBP.02 SLIMFIT COLOUR RED BLACK PANTS THE BEST SELLING COLOUR SO XDOPE OPEN SLOT YANG NAK ORDER UNTUK COLOUR RED BLACK,SO YOU GUYS JANGAN TERLEPAS “PROMO END YEAR”🔥 . SO KEPADA YANG BELUM GRAB COLLECTION PANTS & ITEM STREETWEAR YANG LAIN JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA DENGAN FREEGIFT DARI XDOPE🎁 (LIMITED SIZE) . High Quality💯 Pm For Price💵 Cutting: Slimfit Size: S/M/L/XL/XXL N/P: Rm12x Promo Price :Rm112 . Cod Klang/Shah Alam/Kuala Lumpur . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #fog #fearofgod #seluarmurah #seluarviral #menfashionpost #hype #hypebeaststyle #hypebae #streetwearkl #streetwearmalaysiamurah #streetwearmalaysia #streetwearmy #budakjoget #dancemalaysia #klkix #xdopestreetwear #modelmalaysia #klkix #klfw2018 #vintagemalaya #hypebeastpants #underthepalmsmy #waffleheadmy #klkixforsale #klkixmarketplace Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Chanel wocPrice : RM550Size : 19x12x4cmColor : black,redPa
0
Brand : Chanel woc Price : RM550 Size : 19x12x4cm Color : black,red Packaging : complete Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #chanel1to1 #korskl Смотреть полностью
LOvE bAgS 💋 Brand : BurberryPrice : RM379Size : 19x10 cmDepo : RM100 Code : #
6
Brand : Burberry Price : RM379 Size : 19x10 cm Depo : RM100 Code : #sayaj ual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #sS3 Смотреть полностью
Khatreena What a charmer😍Fall in love with our pleated dress and dress to im
0
What a charmer😍 Fall in love with our pleated dress and dress to impress like @erniezakri ! 😍 She looks so stunning in our soft and comfortable pleated dress that is stretchable, stylish and simple. . . Bring out the feminine touch in you with our Pleated Dress and style it with a statement piece of accessories and you will definately stand out from the crowd ❤ Believe me, you would even want to wear it to bed! 🤫 . You can get this piece at @shoesshoesshoe5 Telawi, BSC and Publika. . . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
KILANG JAHIT PUKAL Alhamdullilah abaya is done 🥰! Mana yang belum ready utk production
0
Alhamdullilah abaya is done 🥰! Mana yang belum ready utk production raya 2019 ! Elok2 la ready and standby awal2 sebelum sis tutup order ye ☺️! So boleh cepat2 whatsapp sis liz Di 017-3393436 😘 #jahitbeads #jahitjubah #jahitdress #jahitseragam #jahittudung #fashionweek2017 #design2017 #Singapore #Brunei #sabah #sarawak #duckscarves #fashionvalet #minaz #lz_tailoring #jahituniform #korporatshirt #jahitpukal #klfw2018 Смотреть полностью
NABIL VOLKERS SS19 BTS ⚡️ Link in bio #klfw2018
Kuala Lumpur
0
SS19 BTS ⚡️ Link in bio #klfw2018
Khatreena Look at the transformation of Khatreena’s Rania look by just styling
0
Look at the transformation of Khatreena’s Rania look by just styling our Detachable Ruffle Belt and adding our Silky Smooth Singlet top for a more modest look😍 . Look elegant and classy in comfort with this effortless piece! If you love this piece, we are open for custom orders now and don’t forget that our KLFW18 collection is available at @shoesshoesshoe5 ! ❤ . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
1to1worldstore 1212 salesBrand : Balenciaga Price : RM450Size : 23x15x6cmColor :
0
1212 sales Brand : Balenciaga Price : RM450 Size : 23x15x6cm Color : green Packaging : card Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #abpbh31 #fvraya2018 #rogerviviermalaysia #kekechallenge #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #balen1to1 Смотреть полностью
Realest My Why stress ? Realest got it all | Realest boleh settle, tak yah pening
0
Why stress ? Realest got it all | Realest boleh settle, tak yah pening pening . . #keepitreal #creativeworks #peningforyou #beyondimagination #real #excellence #ambitious #leadership #klfw #klfw2018 #neelofa #16baris #bigstage #igers #instagood #Instadaily #followforfollowback #followforlike #f4f #f4follow #likeforlikes #followforfollow #eventmanagement #soundsystem #lightingmalaysia #khemahkahwin #kerusimeja #website #designer Смотреть полностью
Realest My HSBC team building was lit ! And they said My Best Box Best Lah ! Alwa
MYBestBox
0
HSBC team building was lit ! And they said My Best Box Best Lah ! Always a pleasure working along side @bestboxmy. Thank you so much ! . . #keepitreal #creativeworks #peningforyou #beyondimagination #real #excellence #ambitious #leadership #klfw #klfw2018 #neelofa #16baris #bigstage #igers #instagood #Instadaily #followforfollowback #followforlike #f4f #f4follow #likeforlikes #followforfollow #eventmanagement #soundsystem #lightingmalaysia #khemahkahwin #kerusimeja #website #designer Смотреть полностью
Realest My Why stress ? Realest got it all | Realest boleh settle, tak yah pening
1
Why stress ? Realest got it all | Realest boleh settle, tak yah pening pening . . #keepitreal #creativeworks #peningforyou #beyondimagination #real #excellence #ambitious #leadership #klfw #klfw2018 #neelofa #16baris #bigstage #igers #instagood #Instadaily #followforfollowback #followforlike #f4f #f4follow #likeforlikes #followforfollow #eventmanagement #soundsystem #lightingmalaysia #khemahkahwin #kerusimeja #website #designer Смотреть полностью
Sezer Ciliz Lady boss ellieenorman spotted wearing My Apparel Zoo Fuschia Pink Dre
0
Lady boss ellieenorman spotted wearing My Apparel Zoo Fuschia Pink Dress (KLFW RTW 2018) & Our Pink Ribbon design in support of #bazaarpinkproject2018 #harpersbazaarmy Contact us now to view and purchase our latest SS/19 collection from the #klfw2018 Смотреть полностью
Khatreena Khatreena’s Rania look is can also be transformed into a modest look
0
Khatreena’s Rania look is can also be transformed into a modest look by just adding our silky smooth singlet top inside our organza blouse that is paired with our pleated skirt! 😍 . Not only that, but can see how easily our organdy detachable ruffle belt could be styled in so many ways? Transform it to suit your style and have fun with our pieces. You will definately not get bored. 😍 . If you love this piece, we are open for custom orders! . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
STREETWEAR MALAYSIA🇲🇾 FLASH SALE END YEAR‼️.HBP.02 SLIMFIT COLOUR RED BLACK PANTS THE
Suria KLCC
4
FLASH SALE END YEAR‼️ . HBP.02 SLIMFIT COLOUR RED BLACK PANTS THE BEST SELLING COLOUR SO XDOPE OPEN SLOT YANG NAK ORDER UNTUK COLOUR RED BLACK,SO YOU GUYS JANGAN TERLEPAS “PROMO END YEAR”🔥 . SO KEPADA YANG BELUM GRAB COLLECTION PANTS & ITEM STREETWEAR YANG LAIN JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA DENGAN FREEGIFT DARI XDOPE🎁 (LIMITED SIZE) . High Quality💯 Pm For Price💵 Cutting: Slimfit Size: S/M/L/XL/XXL N/P: Rm12x Promo Price :Rm112 . Cod Klang/Shah Alam/Kuala Lumpur . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #fog #fearofgod #seluarmurah #seluarviral #menfashionpost #hype #hypebeaststyle #hypebae #streetwearkl #streetwearmalaysiamurah #streetwearmalaysia #streetwearmy #budakjoget #dancemalaysia #klkix #xdopestreetwear #modelmalaysia #klkix #klfw2018 #vintagemalaya #hypebeastpants #underthepalmsmy #waffleheadmy #klkixforsale #klkixmarketplace Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Fendi 1846Price : RM450Size : 18x20x7cmColor : Packaging :
0
Brand : Fendi 1846 Price : RM450 Size : 18x20x7cm Color : Packaging :paperbag,dustbag,card Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #pru14 #kekechallenge #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #fendi1to1 Смотреть полностью
#kesahlapan Agak2 bila akan release ni? Awak nak this year or awal next year? Cuba
116
Agak2 bila akan release ni? Awak nak this year or awal next year? Cuba tolong kasi date kat bawah tu plsss nak survey 😘 #jubahsouq #jubahsouqlovers #JubahsouqXklfw2018 #JSCasual #klfw2018 Смотреть полностью
#makeup #skincare #florist Morning everyone !!.Pilih produk yang berasaskan bahan semulajadi. B
0
Morning everyone !! . Pilih produk yang berasaskan bahan semulajadi. Bila bahan semulajadi digunakan, kulit kita pun akan mendapat nutrisi yang diperlukan utk menjadi lebih sihat & cantik. So jom dapatkan BRIGHTENING SERUM #mirellebeauty dgn harga promosi kaw2 murah. Rugi kalau tak grab skrg. Ada byk free gift menarik yg kita nak bagi. Jgn lepaskan peluang !! . . #ainann_shop #mirellebeauty #hawaskincare #skincaresale #studentsale #murah #dijaminhalal #raya2018 #makeup #mua #sale #skincareroutine #setmakeup #muaterbaik #mirellebeautyfeedback #ddcushion #testimoni #feedbackcustomer #makeuptutorial #malaysia #feedback #gv5 #gv2018 #klfw2018 #euphoria #serumpencerah #serummurahmalaysia #serummurahdanberkesan Смотреть полностью
Hawa Skincare Malaysia Morning everyone 💕.Pilih produk yang berasaskan bahan semulajadi.
0
Morning everyone 💕 . Pilih produk yang berasaskan bahan semulajadi. Bila bahan semulajadi digunakan, kulit kita pun akan mendapat nutrisi yang diperlukan utk menjadi lebih sihat & cantik. So jom dapatkan BRIGHTENING SERUM #mirellebeauty dgn harga promosi kaw2 murah. Rugi kalau tak grab skrg. Ada byk free gift menarik yg kita nak bagi. Jgn lepaskan peluang !! 😱😱 . WhatsApp segera ke 019 3959774 . #mirellebeauty #hawaskincare #skincaresale #studentsale #murah #dijaminhalal #raya2018 #makeup #mua #sale #skincareroutine #setmakeup #muaterbaik #mirellebeautyfeedback #ddcushion #testimoni #feedbackcustomer #makeuptutorial #malaysia #feedback #gv5 #gv2018 #klfw2018 #euphoria #serumpencerah #serummurahmalaysia #serummurahdanberkesan Смотреть полностью
1to1worldstore 1212 salesBrand : Dior Price : RM300Size : 18cmColor : Packaging
0
1212 sales Brand : Dior Price : RM300 Size : 18cm Color : Packaging : card,dustbag Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #abpbh31 #kekechallenge #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #dior1to1 Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Burberry Price : RM400Size : 19x13.5x4cmColor : brown,black
0
Brand : Burberry Price : RM400 Size : 19x13.5x4cm Color : brown,black Packaging : box,card,dustbag Grade : super premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #AIM18 #gv5 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #burberry1to1 Смотреть полностью
SWEETY WAX HQ Ni pun benda yg famous jgk orang duk tanya..Sweety Wax boleh guna ka
10
Ni pun benda yg famous jgk orang duk tanya. . Sweety Wax boleh guna kat Miss V x? 🙈🙈🙈 . Boleh👍 . Cuma kat Miss V ni agak sakit sikit lah 😬 sebab kulit kat kawasan ni agak nipis n bulu nye pun agak kasar kan kalau nak dibandingkan dengan bulu roma. . So nak mengurangkan rasa sakit tu, apply Sweety wax ketika masih suam, wax yg suam membantu bukaan liang roma. . Sapuan jugak haruslah secara nipis dan sekata. . Mulakan dengan membuat sapuan kawasan yg kecil dahulu dan tarik. Ulang sehingga habis keseluruhan kawasan berbulu. . Tapi bila dah biasa buat dikawasan tersebut, sakit tu dah tak rasa lagi dah. 😄😄😄 . Tak elok tau simpan bulu kt miss V tu panjang² 😄 kalau guna pencukur jap je dia tumbuh semula. Gatal lak tu. Betul x? . #Sweetywax #HairRemovalWax #hotwax #HoneyWax #SugarWax #Malaysia #sayajual #BazarPaknil #sayajualwax #WaxCabutBulu #klfw2018 #neelofa #fazura #FattahAmin #bigstage #produkviral Смотреть полностью
STREETWEAR MALAYSIA🇲🇾 FLASH SALE END 2018 12.12‼️AWANDE HANDCUFF OUTFIT FASHION CLASSIC
0
FLASH SALE END 2018 12.12‼️ AWANDE HANDCUFF OUTFIT FASHION CLASSIC 🤘🏻 . New Item💯 . High Quality Pm For Price💵 RM 29 Cod Klang/Shah Alam . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #tshirtvintage #tshirthawaii #shirtvintage #streetwearkl #shirtmurah #klkix #xdopestreetwear #streetwearmalaysia #streetwearstuffmalaysia #streetwearmurahmalaysia #malaysiastreetwear #rhudeclothing #supremestickers #hypebeastmalaysia #klfw2018 #klkixforsale #classicfashion #cozystreetwear Смотреть полностью
1to1worldstore Brand : Gucci laptop casePrice : RM460Size : 39x29x7cmColor : Pack
0
Brand : Gucci laptop case Price : RM460 Size : 39x29x7cm Color : Packaging :cards,dustbag Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #abpbh31 #fvraya2018 #gv5 #gegarvaganza2018 #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #gucci1to1 Смотреть полностью
Khatreena Look how our Khatreena detachable ruffle belt can instantly transform
0
Look how our Khatreena detachable ruffle belt can instantly transform our Rania look! 😍 Khatreena is all about TRANSFORMING your look! . Do dm us for custom orders! 😍 . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
AGENNDA SUPPLY CO Single and available, pegawai kerajaan, memiliki senyuman yang menawan
Upstairs Cafe
2
Single and available, pegawai kerajaan, memiliki senyuman yang menawan, sape berkenan nak buat calon, contact agent @divanaqibahsawaludin 🤣 Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
Inner Snowcap murah SM Inner Snowcap Sejuk - Selesa - MurahNak buat brand snowcap anda send
0
Inner Snowcap Sejuk - Selesa - Murah Nak buat brand snowcap anda sendiri pon boleh. Kami boleh siap2 letak label anda tau 😍 Kelebihan snowcap dari kami ✅ Murah tapiii kualiti mahal ✅ Material lembut dan selesa bila dipakai ✅ Tidak sakit dibahagian telinga bila pakai lama ✅ Tidak mudah mengembang bila basuh menggunakan mesin basuh ✅ Jahitan penuh di bahagian belakang inner ( tak berlubang ) ✅ Warna yang cantik dan elegent Jom whatsapp sementara stock masih ada. dapatkan harga promosi & jawapan pantas terus direct wasap ke link dibawah www.wasap.my/60176567493/SNOWCAPMURAH Join telegram group https://t.me/joinchat/AAAAAFGAyeDxUcBSQW5Pmg #innertudung #innersnowcapborong #innersnowcapmurah #terlajaklaris #innersnowcapwarda #innersnowcapneelofa #innersnowcap #feedbackinnersnowcap #innersnowcapwarda #starvilion #scaf #innerneelofa #innerborongmurah #innerborong #klfw2018 #snowcapborongmurah #karnivalteratakglamraya2018 #snowcapmurah #anaktudungborong #igshopmurahonline #innersnowcaphantu #labelbaju #labelsnowcap #snowcapownbrand #labelsnowcap #labelbaju #instafamous #duckscarves #fashionvallet #snowcapborong #snowcapDD #snowcapviral #fvinbrunei Смотреть полностью
STANS.CO TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥. SPECIAL PRI
0
TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥 . SPECIAL PRICE 20 ORANG TERAWAL🔥(LIMITED QUANTITY) . High Quality💯 Colour: Blue,Pink,Black Size : M-XXL Pm For Price💵 Promo Price Rm6x Cod Klang/Shah Alam . Whatsapp For Purchase Now!📲 . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #tshirtvintage #tshirtstripe #tshirtkorea #tshirtmurah #streetwearkl #xdopestreetwear #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #fog #fearofgod #seluarmurah #seluarviral #menfashionpost #hype #hypebeaststyle #hypebae #streetwearkl #streetwearmalaysiamurah #streetwearmalaysia #streetwearmy #budakjoget #dancemalaysia #klkix #xdopestreetwear #modelmalaysia #klkix #klfw2018 #vintagemalaya #hypebeastpants Смотреть полностью
STANS.CO TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥. SPECIAL PRI
2
TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥 . SPECIAL PRICE 20 ORANG TERAWAL🔥(LIMITED QUANTITY) . High Quality💯 Colour: Blue,Pink,Black Size : M-XXL Pm For Price💵 Promo Price Rm6x Cod Klang/Shah Alam . Whatsapp For Purchase Now!📲 . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #tshirtvintage #tshirtstripe #tshirtkorea #tshirtmurah #streetwearkl #xdopestreetwear #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #fog #fearofgod #seluarmurah #seluarviral #menfashionpost #hype #hypebeaststyle #hypebae #streetwearkl #streetwearmalaysiamurah #streetwearmalaysia #streetwearmy #budakjoget #dancemalaysia #klkix #xdopestreetwear #modelmalaysia #klkix #klfw2018 #vintagemalaya #hypebeastpants Смотреть полностью
STANS.CO TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥. SPECIAL PRI
3
TRENDING SHIRTS BEST ITEM SELLING SAMBAR CEPAT GUYS🔥 . SPECIAL PRICE 20 ORANG TERAWAL🔥(LIMITED QUANTITY) . High Quality💯 Colour: Blue,Pink,Black Size : M-XXL Pm For Price💵 Promo Price Rm6x Cod Klang/Shah Alam . Whatsapp For Purchase Now!📲 . #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #tshirtvintage #tshirtstripe #tshirtkorea #tshirtmurah #streetwearkl #xdopestreetwear #hypebeast #hyperpigmentation #mensfashion #streetwear #streetphotography #streetfashion #fog #fearofgod #seluarmurah #seluarviral #menfashionpost #hype #hypebeaststyle #hypebae #streetwearkl #streetwearmalaysiamurah #streetwearmalaysia #streetwearmy #budakjoget #dancemalaysia #klkix #xdopestreetwear #modelmalaysia #klkix #klfw2018 #vintagemalaya #hypebeastpants Смотреть полностью
Khatreena Beige-perfection alert! 😍 Look at how our Rania piece softens the t
0
Beige-perfection alert! 😍 Look at how our Rania piece softens the tone of your skin perfectly and elegantly flows with our Chiffon Pleated Skirt! . . Its suitable for social events and weddings especially for this December! Keep it minimalistic in neutral tones with this piece! 😘 . If you love this look do contact us for custom order! Our team at Khatreena would have so much pleasure in serving you ❤ . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
1to1worldstore 1212 salesBrand : Dior Price : RM300Size : 22cmColor : Packaging
1
1212 sales Brand : Dior Price : RM300 Size : 22cm Color : Packaging : card,dustbag Grade : premium #sayajual #sayajualbag #sayajualmurah #lvmalaysiamurah #yslmalaysia #chanelmalaysia #prelovedmalaysia #guccimalaysiamurah #guccimalaysia #chanelmalaysia #chanelmurah #premiumgrade #premiumgrademurah #raya2018 #rayacollection2018 #fvraya2018 #abpbh31 #kekechallenge #todsmalaysia #klfwrtw2018 #ballymalaysia #mansurgavrielmalaysia #loewemalaysia #mcmmalaysia #balenciagamalaysia #klfw2018 #yslbeautyhotel #dior1to1 Смотреть полностью
No.1 Luxury Closet In MALAYSIA •.Done meet-up with bro Nik to deliver “LOUIS VUITTON x SUPREME
Bank Islam m Bhd, Sri Gombak
3
• . Done meet-up with bro Nik to deliver “LOUIS VUITTON x SUPREME Arc Logo Crewneck 🔴”. Automatik 200% bertambah smart bila pakai crewneck ni nanti bossku 🔥😍 . Thanks for trusting #OhmaiCloset . We looking forward in doing business with you again. . Have a nice day and enjoy your new LV Sup Crewneck bossku ☺️✌️ . #OCFeedback #COD #PrimaSriGombak #KualaLumpur #LVSupreme #TrustedSellerMalaysia Смотреть полностью
Khatreena @yiulin looks so stunning in our Pleated Vest combo that is matching w
3
@yiulin looks so stunning in our Pleated Vest combo that is matching with our Bella Pleated Pants😍 . Get this look now at @shoesshoesshoe5 ! . #khatreena #khatreenaxklfw #klfw #klfw2018 #klfw18 #ss19 #fashion #fashionweek #malaysia Смотреть полностью
Moe Masri Crazy Rich Asians be like.#crazyrichasians #crazyrichasiansmovie #cr
Hollywood
25
Crazy Rich Asians be like. #crazyrichasians #crazyrichasiansmovie #crazy #rich #asian #asians #movie #ootd #sandal #sandals #mercedes #mercedesbenz #benz #swag #photooftheday #picoftheday #cute #love #hollywood #klfw #klfw2018 #fashionshow #fashionista  #fashionable #instagood  #fashionweek  #fashiondiaries #fashionblogger   #beautiful #model Смотреть полностью