lawakhambar instagram photo

#

🔥Nad Zainal using This🔥 🌸Motivation Pagi🌸 🌹Sis belanja sedikit motivasi harini 💥

🔥Nad Zainal using This🔥

  • 13.12.2017 02:35
  • 0

🌸Motivation Pagi🌸 🌹Sis belanja sedikit motivasi harini 💥 🌹Sis nak tanya semua dah sarapan ke?(Chat and tag sis kat komen ye) 🌹Stay strong semua dalam menempuhi perjalan hidup yg penuh cabaran ni🤗 #switzerland #dirilişertuğrul #indonesia #suriafm #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #korea #한국 #이슬람 #islam #hijab #muslim #무슬림 #koreanmuslim

🔥KEDAI BEG TREND RM60🔥 🌹Admin doa kan korang semua berjaya dalam segala apa yg korang laku

🔥KEDAI BEG TREND RM60🔥

  • 13.12.2017 02:30
  • 3

🌹Admin doa kan korang semua berjaya dalam segala apa yg korang lakukan( benda yg baik je k😉) 🌹Semoga setiap urusan kita Dipermudah kan Insya Allah 🌹Mana yg nak turun kerja tu Berhati2 lah yee 🌹ADMIN NAK TEGURR JE .... #switzerland #dirilişertuğrul #indonesia #suriafm #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #korea #한국 #이슬람 #islam #hijab #muslim #무슬림 #koreanmuslim

Ultra Viralz 🤡 😭Sedih beb.. double tap & Follow @ultraviralz .Like, Share & Tag s

Ultra Viralz 🤡

  • 13.12.2017 02:27
  • 3

😭Sedih beb.. double tap & Follow @ultraviralz . Like, Share & Tag sahabat anda . Follow @ultraviralz @ultraviralz @ultraviralz . . Follow kami di FB & Instagram @ultraviralz . @ultraviralz . . @ultraviralz . . #viral #kelakar #quote #quoteoftheday #motivasi #malaysia #katakata #instagram #visitmyig #lawakhambar #funny #legend #ultraviralz #tulis #buku #like #follow #lawak #malaysian #ootd #kualalumpur #lawakbodoh #peopleareawesome #flip #video #baby

SEMBANG HANGIT 😑 Ingat tau 😊 @sembang_hangit ...#sentap #janganmarah #jangankecam

SEMBANG HANGIT 😑

  • 13.12.2017 02:18
  • 1

Ingat tau 😊 @sembang_hangit . . . #sentap #janganmarah #jangankecam #sembanghangit #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #nakbebel #nakfakta #sempoikata #paidreview

SUPPORT AND FOLLOW THIS PAGE🐱 BAHAHAHA .. mesti org lelaki tau ape tu fake taxi😂😂.#lawakhamb

SUPPORT AND FOLLOW THIS PAGE🐱

Johor

  • 13.12.2017 02:18
  • 0

BAHAHAHA .. mesti org lelaki tau ape tu fake taxi😂😂 . #lawakhambar#faketaxi#parody#joke . Kredit : @a_syafiq_ahmad

SEMBANG HANGIT 😑 Move on 😊 | Good morning sahabat @sembang_hangit ...#sentap #jan

SEMBANG HANGIT 😑

  • 13.12.2017 01:55
  • 0

Move on 😊 | Good morning sahabat @sembang_hangit . . . #sentap #janganmarah #jangankecam #sembanghangit #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #nakbebel #nakfakta #sempoikata #paidreview

Followback SAYANG 💯 since 2002 🙈..#lawakhambar #followers #instagram #instagood #lik

Followback SAYANG 💯

  • 13.12.2017 01:45
  • 2

since 2002 🙈 . . #lawakhambar #followers #instagram #instagood #likers #morning #selamatpagi #atukpesan #apaapajerr #singgahsekejap #nakbebel #nakkongsi #lelakivsperempuan #igjoyah #abangkhan #abangkupalingsweet #malaysia #igersmalaysia

Good Vibes

Good Vibes

  • 12.12.2017 22:06
  • 1

"Imma hitta money flippa you's a lame" ----------------------------------------- - - Follow my new spam @vibeswithty.spam 🤤 - Also sub to my (YT) - [Song] () - Lol the funniest nigga you'll know😂 #rofl #laugh #laughter #comedyvideo #candy #malaysia #hijabista #hijabster #2017 #lawakhambar #bahan #hambar #2018 #instadaily #instago #memesdaily #lawak #relationshipgoal #brocuba #siscuba #indianmemestore #diwali #memepage #memer #fam #squad #indianmemes #desimemes #spicymemes #dank

Faisal.amin Bile mmber tngh sedih sllu sngt nk buat mmber brtambh Stress😅 ... @

Faisal.amin

  • 12.12.2017 21:11
  • 1

Bile mmber tngh sedih sllu sngt nk buat mmber brtambh Stress😅 ... @muadfirdausi @muhammad_irfan.95 #pisang #merapu #vine #vinemalaysia #lawakboring #lawakhangit #lawakhambar

JJstyle Jangan main2 .::Share & like IG @jjstyle82::#kalaubaiksemuaorangsa

JJstyle

Manisfm

  • 12.12.2017 20:35
  • 2

Jangan main2 . :: Share & like IG @jjstyle82 :: #kalaubaiksemuaorangsayang #johordarultakzim #igmalaysia #insta #instarepost #abangnaktegur #malaysia #jjstyle #viral #pahang #indonesia #singapore #japan #lawakhambar #neelofa #comedy #foodlover #catlover #breakfast #kelantan #titiancinta #cat #thisispantaitimur #taktungtuang #terengganu #GV4 #afmegastar #gv4 #gegarvaganza4

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI HI-CAL I10g x 10 bungkusCiri-ciri khas :Kalsium ini diperolehi dar

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI

  • 12.12.2017 20:23
  • 2

HI-CAL I 10g x 10 bungkus Ciri-ciri khas : Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat. Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus. Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro. Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya. Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna. Cara Penggunaan : 1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Kita Hidup Cara Kita Hahahaha serius lah ada subtitle cmni? Pekatnya loghat kedah dia haha

Kita Hidup Cara Kita

  • 12.12.2017 20:05
  • 0

Hahahaha serius lah ada subtitle cmni? Pekatnya loghat kedah dia haha . . . . #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakje #lawakgila #kaufikirkelakar #mudahterhibur #malaysiaigers #lawaksolo #apaapapunusahapenting #brocuba #artismalaysia #gurausaja #lawakhambar #lawakviral #lawakgiler #lawakpadu

MALAYSIA ENTERTAINMENT IG 📽 😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #

MALAYSIA ENTERTAINMENT IG 📽

  • 12.12.2017 19:58
  • 4

😏Macam mana si rugby tu boleh sesat kat sini. . #freeBaitulMaqdis #freepalestine . . . . . 🤦🏻‍♂️tag rakan korang jom🤦🏻‍♂️. . . . 📢Turn On Post Notification📢 👨🏻‍💻Korang ada gambar/video yang lawak dm ig kami ya 👀 . . #lawakhambar #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur #neelofa #nelydiasenrose #noradanish #dramasangat #astrogempak #uitm #utm #ukm #um #usm #unimap #unisza #view #seram #ghost #nightmare #bazarpaknil #kiniviral #videoviral #kakiviral #viral #viralmalaysia

Berry Stoberry Fafa CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 C

Berry Stoberry Fafa

  • 12.12.2017 19:52
  • 2

CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 CUCUK2 BAGAI 💋 KEBAIKAN KOPI POOTEH TURBOO 1. mencantikkn & menghaluskn kulit 2. mencerahkn kulit dr dalam 3. memutihkn kulit secara semulajadi 4. kulit bertambah gebu 5. wajah tmpak glowing tnpa solekan 6. kesihatan lebih trjamin 7. menyihatkn luar dan dalam badan 8. anti aging /kedut 9. kulit lebih tegang 10. menghilangkn parut lama dan baru 11. membasmi jerawat/jeragat 12. menambah tenaga serta melancarkan peredaraan darah 13. menstabilkn hormon 14. menyegarkan badan 15. merawat rambut,kuku,tapak kaki merekah agar lebih sihat dan cantik #lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2 #motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok #pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2017 #bajurayamurah

Berry Stoberry Fafa CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 C

Berry Stoberry Fafa

  • 12.12.2017 19:44
  • 0

CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 CUCUK2 BAGAI 💋 KEBAIKAN KOPI POOTEH TURBOO 1. mencantikkn & menghaluskn kulit 2. mencerahkn kulit dr dalam 3. memutihkn kulit secara semulajadi 4. kulit bertambah gebu 5. wajah tmpak glowing tnpa solekan 6. kesihatan lebih trjamin 7. menyihatkn luar dan dalam badan 8. anti aging /kedut 9. kulit lebih tegang 10. menghilangkn parut lama dan baru 11. membasmi jerawat/jeragat 12. menambah tenaga serta melancarkan peredaraan darah 13. menstabilkn hormon 14. menyegarkan badan 15. merawat rambut,kuku,tapak kaki merekah agar lebih sihat dan cantik #lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2 #motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok #pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2017 #bajurayamurah

Kita Hidup Cara Kita Share ilmu sikit...Antara tanda berakhirnya zaman ialah .1) peremp

Kita Hidup Cara Kita

  • 12.12.2017 19:43
  • 2

Share ilmu sikit.. . Antara tanda berakhirnya zaman ialah . 1) perempuan menyerupai lelaki dan lelaki menyerupai perempuan 2) yg lain cari sendri sebab admin lupa pulak . . So yg nk kahwin tu, kenalilah pasangan ada betul betul tapi jangan pegang pegang yer🤪 . . . #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakje #lawakgila #kaufikirkelakar #mudahterhibur #malaysiaigers #lawaksolo #apaapapunusahapenting #brocuba #artismalaysia #gurausaja #lawakhambar

Berry Stoberry Fafa CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 C

Berry Stoberry Fafa

  • 12.12.2017 19:43
  • 2

CERAH GEBU PUTIH BERSERI DENGAN KONSISTEN MINUM KOPI JAA XPYH SUSAH2 CUCUK2 BAGAI 💋 KEBAIKAN KOPI POOTEH TURBOO 1. mencantikkn & menghaluskn kulit 2. mencerahkn kulit dr dalam 3. memutihkn kulit secara semulajadi 4. kulit bertambah gebu 5. wajah tmpak glowing tnpa solekan 6. kesihatan lebih trjamin 7. menyihatkn luar dan dalam badan 8. anti aging /kedut 9. kulit lebih tegang 10. menghilangkn parut lama dan baru 11. membasmi jerawat/jeragat 12. menambah tenaga serta melancarkan peredaraan darah 13. menstabilkn hormon 14. menyegarkan badan 15. merawat rambut,kuku,tapak kaki merekah agar lebih sihat dan cantik #lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2 #motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok #pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2017 #bajurayamurah

Kita Hidup Cara Kita Hahahaha kene gigit semut api baru kau tau sakitnya tang tau.. haha.

Kita Hidup Cara Kita

  • 12.12.2017 19:35
  • 2

Hahahaha kene gigit semut api baru kau tau sakitnya tang tau.. haha . . . . . #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakje #lawakgila #kaufikirkelakar #mudahterhibur #malaysiaigers #lawaksolo #apaapapunusahapenting #brocuba #artismalaysia #gurausaja #lawakhambar

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tin

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI

  • 12.12.2017 19:29
  • 4

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Kita Hidup Cara Kita Sebab tu sila izinkan suami ada kahwin lagi supaya dia x buat bende2 c

Kita Hidup Cara Kita

  • 12.12.2017 19:30
  • 2

Sebab tu sila izinkan suami ada kahwin lagi supaya dia x buat bende2 cmni hahahaha #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakje #lawakgila #kaufikirkelakar #mudahterhibur #malaysiaigers #lawaksolo #apaapapunusahapenting #brocuba #artismalaysia #gurausaja #lawakhambar #akhirzaman

DanishHisham #repostapps #lawakhambar Lawak siak..

DanishHisham

  • 12.12.2017 19:24
  • 0

#repostapps #lawakhambar Lawak siak..

thx for 8k next target 10k Kisah hidup tiga sekawan Michael,Franklin,Trevor tua sikit jadinya😂

thx for 8k next target 10k

  • 12.12.2017 19:14
  • 0

Kisah hidup tiga sekawan Michael,Franklin,Trevor tua sikit jadinya😂😂 Turn on post notification🔛 ➖➖➖➖➖ Follow:@sirius_x_lawak @astrolawatni ➖➖➖ ➖➖ ➖ #lawakbhai#kelakarsangat#lawakmalaysia#sempoichannel#lawakjintoncit#kucinglawakponok#lawakhambar#lawakxhambar#pandaipandai#lawakgile#hiburanmalaysia#lawakmengada#lawaksangat#lawaksarcasm#lawakohsem#kiniviral#harapfaham#supportme#fattahamin#mirafilzah#zizanrazak#neelofa#kamimelayu

thx for 8k next target 10k Harap korang nampakTurn on post notification🔛➖➖➖➖➖Foll

thx for 8k next target 10k

  • 12.12.2017 19:11
  • 4

Harap korang nampak Turn on post notification🔛 ➖➖➖➖➖ Follow:@sirius_x_lawak @astrolawatni ➖➖➖ ➖➖ ➖ #lawakbhai#kelakarsangat#lawakmalaysia#sempoichannel#lawakjintoncit#kucinglawakponok#lawakhambar#lawakxhambar#pandaipandai#lawakgile#hiburanmalaysia#lawakmengada#lawaksangat#lawaksarcasm#lawakohsem#kiniviral#harapfaham#supportme#fattahamin#mirafilzah#zizanrazak#neelofa#kamimelayu

TAMBAH TINGGI MASA 7 DAY 🇲🇾

TAMBAH TINGGI MASA 7 DAY 🇲🇾

  • 12.12.2017 19:08
  • 4

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

lawakbangmoji Dah tahu tnya lagi.. Lahai.. 👻👻👻.--Tag member korang 👻

lawakbangmoji

  • 12.12.2017 19:06
  • 4

Dah tahu tnya lagi.. Lahai.. 👻👻👻 . - - Tag member korang 👻👻👻 ✅ Turn on post notification Follow @lawakbangmoji . Follow @madlipz.dub.my Untuk video madlipz terbaik . Follow @pesankakmoji 🔷untuk quotes-quotes kehidupan. . - - #lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem#padutoq #trending#viral#komik#lawakbangmoji#uitm#unikl#umk#unimap#utm#uthm#umt#ump#uum#usm

TAMBAH TINGGI 10CM 15HARI RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba  HI-CAL & ZINC..HI-CAL &

TAMBAH TINGGI 10CM 15HARI

  • 12.12.2017 19:05
  • 6

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC. . HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat se

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY

  • 12.12.2017 19:04
  • 1

Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat se

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY

  • 12.12.2017 19:04
  • 0

Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat se

LAJU TINGGI 2-10CM DALAM 10DAY

  • 12.12.2017 19:03
  • 0

Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾 Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..DIJ

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:56
  • 2

Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. nak tau harga? ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱UBAT TINGGI BEST SELLER 😘 <<<<<<======= ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi =======>>>>>> FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . UBAT TINGGI BADAN NO 1 MALAYSIA :) 😘😘😘😘😘 . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾 Awakkk ! Iyaaawakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI ,Awak yg terseksa

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:56
  • 2

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .. ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi _______________>>>>>>>>> Cepat order skg!!!!! produk terbatas ...... #kl2017#kamiteammalaysia#bangkitbersama#semangatnegaraku#negaraku# #rivewmalaysia#kasut#heightupmalaysia #tiensmalaysia# #Promoseptember# #promo#MerdekaSale#kitasamahero#ayuhmalaysiaku #bazarmalaya #johor #batupahat #youngpeng #gelangpatah #malaysiaviners #lawakhambar #lawakterkini #malayvine #dubsmashmalaysian #vinemalaysia

Evalysa Pre order checked flare pants Rm89.Size s - xl .Delivery within 1we

Evalysa

  • 12.12.2017 18:55
  • 4

Pre order checked flare pants Rm89 . Size s - xl . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

Trusted Seller Salam 1 Malaysia.Promosi Year End Sale kini tiba!!!.Purse Michael

Trusted Seller

  • 12.12.2017 18:54
  • 0

Salam 1 Malaysia . Promosi Year End Sale kini tiba!!! . Purse Michael Kors √ Gred Premium / 3A √ Harga biasa - Rm65 √ Harga promo - Rm40 (jimat Rm25) √ Free kotak √ Free pos . Ws terus 016-917 1545. Sementara stok masih ada. 💃 . ~Hashtag~ #sukadompet #suka #dompet #lovelywallet #wallet #firstchoice #jombeli #sayajual #dompetberkualiti #hargaterbaik #berbaloi #lawak #lawakhambar #lawakkeder #meletop #fatzura #kakishare #jangancakapabangtakpayung

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI 🇲🇾 Ko hado?.Consume set 1 je dah naik 4 cm.. Happy ke happy kalo gini?

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:54
  • 0

Ko hado? . Consume set 1 je dah naik 4 cm.. Happy ke happy kalo gini?😂 . Korang yg nk cuba naik tinggi tu blh wasap n roger sis . ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ________________________________ #lawak #lawakhambar #lawakxhambar #lawakorseram #kelakar_ke #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakchipster #ceritaseram #Malaysia #iglawak #tidakkelakar #abanglongfadil2 #nakfakta #lawakboring #lawakfans #999Malaysia #ruhainess #lawakhangit #lawakkampung. #paidreviewrm5 #nakbebel #faktaseram #paidreviewrm10 #bknlawak #paidreviewmurah #reviewmurah #lawaksenyumsokmo #lawakkeder

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾 Ubat peninggi badanNambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hariBerserti

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:50
  • 1

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me :) ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ..... #fun #real #apakahlawak #lawakmengada #lawakmalaysia #hiburanmalaya #hiburan #dahviral #jenakamalaya #ohmalaysiaku #malaysia #lawakboring #sempoichannel #sempoi #lawakmalaysia #lawak #malaysiaviral #kiniviral #lawakhambar #pakah #lawakhangit #igshopmalaysia #mirafilzah #zizanrazak #fattahaminz #neelofa #fansmalaysia

TAMBAH TINGGI MASA 7 DAY 🇲🇾 TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ YA! HEIGHT CALCIUM &

TAMBAH TINGGI MASA 7 DAY 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:50
  • 2

TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? . HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINC™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT 1) NUTRISI SEMULAJADI 2) 100BERKESAN 3) 100SELAMAT 4) 100-HALAL Any question ?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi FAST RESPON & HAPPY SHOPPINㅤ ------------------------------------------------------------ . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

Evalysa Pre order grey blazer cardigan Rm85.Free size fit till L.Color : g

Evalysa

  • 12.12.2017 18:46
  • 2

Pre order grey blazer cardigan Rm85 . Free size fit till L . Color : grey . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

lawaksepanjangzaman Bila ampa nak tdo??esok keja.hahaha#lawak #lawakhambar #kelakar #fun

lawaksepanjangzaman

  • 12.12.2017 18:44
  • 9

Bila ampa nak tdo??esok keja.hahaha #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #gelak #ketawa #malaysia #malaysiaku #malaysian #penmerah #rotikaya #ohmedia #ohbulan #malaysiaviners #thr_raaga #malaysiantamil #tamilsong #astromalaysia #mammam #halalfriendly #fooddelivery #easytouse #malaysianfood #lawaktahapdewa #lawakgila #lawakmalaysia #lawakan

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ YA! HEIGHT CALCIUM &

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI

  • 12.12.2017 18:42
  • 4

TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? . HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINC™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT 1) NUTRISI SEMULAJADI 2) 100BERKESAN 3) 100SELAMAT 4) 100-HALAL Any question ?? . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi FAST RESPON & HAPPY SHOPPINㅤ ------------------------------------------------------------ . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI .Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja?.Nutrient Calcium/HI-CalSuplement

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI

  • 12.12.2017 18:41
  • 1

. Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja? . Nutrient Calcium/HI-Cal Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima. . Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan . Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎 . Jika berminat boleh : ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi =========>>>>>>><<<><>======== . #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI 💥SUPPLEMENT PENINGGI BADAN TIENS💥==============================

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI

  • 12.12.2017 18:40
  • 1

💥SUPPLEMENT PENINGGI BADAN TIENS💥 ================================== ✨NAK TINGGI DENGAN CEPAT ✨NAK TINGGI SEBELUM RAYA ✨JOM ORDER SEKARANG ✨DENGAN HARGA KASIHSAYANG ✨DI SETIAP COSTUMER 10 TER AWAL 🌈 FREE GIFT..... 🌈 FREE POSTAGE..... 🌈 KE SELURUH MALAYSIA.... Kalsium peninggi badan tiens sudah masuk di 243 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal... ➡ Terkenal sebagai【Raja Kalsium】 ➡ Zinc PLUS MERANSANG hormon TINGGI ➡ Calcium untuk BINA DAN KUATKAN TULANG ➡ 95KADAR PENYERAPAN ➡ Kesan seawal 10-20 hari GAYA HIDUP SEHAT ➡ Kenaikan 2-10cm RAJIN SENAMAN ➡ Menyembuhkan TULANG PATAH ➡ Mengelakkan OSTEOPOROSIS TULANG RAPUH ➡ DI IKTIRAF PAKAR NUTRISI DUNIA ➡ LULUS FDA (food and drug association) ➡ 100HALAL DAN SELAMAT ➡ 100Bersih TULANG SUM-SUM LEMBU sebagai SUMBER UTAMA ➡ TOP 500 ASIAN BRAND CARA UNTUK MENDAPATKAN PENINGGI BADAN TIENS ====>>> ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi >>>===== 😘😘😘😘😘😘😘 #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI

TINGGI (1-25 CM) 10-15 HARI

  • 12.12.2017 18:39
  • 4

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Official IG Rasmi Apa er? Share sikit kwn2. Kalau berani tag dia sekali. #atukpesanKom

Official IG Rasmi

Johor

  • 12.12.2017 18:39
  • 2

Apa er? Share sikit kwn2. Kalau berani tag dia sekali. #atukpesan Komen dan tag 4 sahabat korang ❤ . Follow ig RASMI @abangkhan @abangkhan @abangkhan . . #abangkhan #sabah #sarawak #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotes #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #viral #terkini #funny #lucu #malayvines #malaysiaigers #astrogempak #malaysia #berani

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 Salam tdur semua..bye😅😁😁 kikiki klau sudi follow IG amier k..

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:38
  • 5

Salam tdur semua..bye😅😁😁 kikiki klau sudi follow IG amier k.. . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 Main dulu seblum masuk dlm dwan..TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:37
  • 2

Main dulu seblum masuk dlm dwan..TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM JOHOR 2017😅😁😁 kikiki klau sudi follow IG amier k.. . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM JOHOR 2017😅😁😁 kikiki kl

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:34
  • 2

TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM JOHOR 2017😅😁😁 kikiki klau sudi follow IG amier k.. . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

Evalysa Pre order suede sweatset Rm115.Size s - xl.Color : black / maroon

Evalysa

  • 12.12.2017 18:33
  • 2

Pre order suede sweatset Rm115 . Size s - xl . Color : black / maroon / pink . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

Rose @Regranned from @lawaktahapdewa -  Wah wah si ketot dua ketul ni. Kau

Rose

  • 12.12.2017 18:31
  • 1

@Regranned from @lawaktahapdewa - Wah wah si ketot dua ketul ni. Kau jgn sampai admin buat laporan dekat JAIS tau. Sukati je bercomolot dkt tmpt awam. Lepas tu takde tanda nk rasa bersalah, siap happy lagi. Admin perati je korang 2 ketul ni. 💆😑 . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia - #regrann

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM JOHOR 2017😅😁😁 kikiki kl

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:27
  • 3

TAHNIAH Dady 1st Runner Up MR TOURISM JOHOR 2017😅😁😁 kikiki klau sudi follow IG amier k.. . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 Apa macam..ada gaya tak 😅😁😁 ada gaya  model tak..kikiki klau

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:23
  • 6

Apa macam..ada gaya tak 😅😁😁 ada gaya model tak..kikiki klau sudi follow IG amier k..amier datang sokong DADY bertanding🤗🤗🤗💛💜💙 . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

sharifah khairunnisa Nak Keropok #lawak #lawakkeder #lawakhambar @lawak_hambar @lawak_kamp

sharifah khairunnisa

  • 12.12.2017 18:22
  • 2

Nak Keropok #lawak #lawakkeder #lawakhambar @lawak_hambar @lawak_kampung @himpunanbahanlawak @lawak4x4 @lawak.boring @lawak_ker_der @lawak.gusi @lawak.hangit @lawak_fans @lawak_seram17 @lawak_fans @lawak.dab @lawak_king

Evalysa Pre order checked grey overall Rm89.Size s - xl .Delivery within 1

Evalysa

  • 12.12.2017 18:20
  • 0

Pre order checked grey overall Rm89 . Size s - xl . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜 Apa macam..ada gaya tak 😅😁😁 ada gaya  model tak..kikiki klau

💜💙💜Amier Asyraf Ghufron💜💙💜

  • 12.12.2017 18:19
  • 3

Apa macam..ada gaya tak 😅😁😁 ada gaya model tak..kikiki klau sudi follow IG amier k.. . #tamandaya #johorean #melayuboleh  #lawakkerder #modelkids #modelkanakkanak #modeljohor #lawakhambar #segalanya #malaysiaviners  #komik #girlsgeneration #dubsmashmalaysian_ #jaybee #johorbahru #malaydubsmasher  #tv3 #gegarvaganza  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #johordarultakzim #melayu #sekolah #malaysiaviners #pelakon  #zonlawak #cikgusekolah #murid  #cutisekolah

Mutiara Kata 🇲🇾 .Hati2 semua 😓.👤 Tag member korang 👇👇👇👇.✅Turn

Mutiara Kata 🇲🇾

  • 12.12.2017 18:19
  • 3

. Hati2 semua 😓 . 👤 Tag member korang 👇👇👇👇 . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @wan1words . 🔥 @wansupplement . 🔥 @ikhtiyar.co . #wanwords #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia

😂lawak_kasy.germpack😂 Jika pasukan bukan Islam menjaringkan gol ! 😃😂😉.....Fol

😂lawak_kasy.germpack😂

  • 12.12.2017 18:18
  • 1

Jika pasukan bukan Islam menjaringkan gol ! 😃😂😉 . . . . . Follow:@lawak_kasy.germpack . SHARE TO YOUR ALL FRIEND #lawakbola #lawakciot #lawakdalamkaki #lawakbaqhang #lawakhambar #lawakKZ #lawakbukanmain

😂lawak_kasy.germpack😂 Terlalu lame dalam bas BE LIKE ☝!😂😂😂😂..Follow @es3aj

😂lawak_kasy.germpack😂

  • 12.12.2017 18:09
  • 2

Terlalu lame dalam bas BE LIKE ☝!😂😂😂😂 . . Follow @es3aj for more . . #bodo #stupidirty #lawakgile #lawakbas #lawakciot #lawak_kasy #lawaksedap #lawakhambar #lawakhabis #lawakKZ #lawak_es3aj

Supplier Jam Tangan Berjenama BELL & ROSS.☑️Leather Strap☑High Quality Gred 3A☑Copy orig

Supplier Jam Tangan Berjenama

  • 12.12.2017 18:01
  • 1

BELL & ROSS . ☑️Leather Strap ☑High Quality Gred 3A ☑Copy original ☑Diameter 45mm ☑️Automatic movement . Special OFFER : RM290 Sahaja Free Postage | Free Giftbox . 📱Whatsapp : 010-334 6315

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI Salam Guys,Pesanan

TAMBAH TINGGI 2-18CM 10 HARI

  • 12.12.2017 18:01
  • 1

Salam Guys, Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya >• CARA Nak ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI terus wassap. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #sunnah #muslim #malaysia #selamathariraya #msumalaysia #creative #muhasabahbersama #atukpesan #quotes #mudahterhibur #quotestagram #nakbebel #streetphotography #astrogempak #nakfakta #dakwahmudah #lawak #malaysiaviners #igmy #vscomy #dakwahislamic #lawakhambar #mensstyle #mensfashion #menshair #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Kedai Jam ABANG | BRANDED BELL & ROSS.☑️Leather Strap☑High Quality Gred 3A☑Copy orig

Kedai Jam ABANG | BRANDED

  • 12.12.2017 17:59
  • 1

BELL & ROSS . ☑️Leather Strap ☑High Quality Gred 3A ☑Copy original ☑Diameter 45mm ☑️Automatic movement . Special OFFER : RM290 Sahaja Free Postage | Free Giftbox . 📱Whatsapp : 010-334 6360

Kedai Jam No.1 Di Instagram TAG H3UER RS2.☑Leather Strap☑High Quality Gred 3A☑Copy origi

Kedai Jam No.1 Di Instagram

  • 12.12.2017 17:58
  • 2

TAG H3UER RS2 . ☑Leather Strap ☑High Quality Gred 3A ☑Copy original ☑️All subdial function ☑Diameter 42mm ☑️Battery movement . Special OFFER : RM290 Sahaja Free Postage | Free Giftbox . ☎Whatsapp : 012-9025451

Evalysa Pre order ruffles white top Rm85.Size s - xl.Delivery within 1week

Evalysa

  • 12.12.2017 17:55
  • 4

Pre order ruffles white top Rm85 . Size s - xl . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

Lawak_artis Cantiknye Dato Siti😍😍😍😍..Semoga dato siti sihat dan dapat

Lawak_artis

  • 12.12.2017 18:05
  • 1

Cantiknye Dato Siti😍😍😍😍..Semoga dato siti sihat dan dapat baby comey...🤗🤗🤗🤗 . #lawarkerder #lawak #jatuh #najwalatif # #Lawakhambar #penyanyi #zianazain #melaka #selangor #tv3 #astroria #sitinurhaliza #ctdk #meletop #putrajaya #artis #penyanyi #khaibahar94 #neelofa #khaibahar#kualalumpur #pelakon #astroria #astro #malaysia #melayu #malay #fizoomar #latah #melatah

BEST PENINGGI BADAN 2-15 CM Ubat peninggi badanNambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hariBerserti

BEST PENINGGI BADAN 2-15 CM

  • 12.12.2017 17:51
  • 3

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me :) 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL ..... #fun #real #apakahlawak #lawakmengada #lawakmalaysia #hiburanmalaya #hiburan #dahviral #jenakamalaya #ohmalaysiaku #malaysia #lawakboring #sempoichannel #sempoi #lawakmalaysia #lawak #malaysiaviral #kiniviral #lawakhambar #pakah #lawakhangit #igshopmalaysia #mirafilzah #zizanrazak #fattahaminz #neelofa #fansmalaysia

SNEAKERS TERMURAH DI MALAYSIA 👟🐒Nmd Runner Grey Tricolor🐒👟..SIZE 36-38..PRICE HANY

SNEAKERS TERMURAH DI MALAYSIA

  • 12.12.2017 17:51
  • 2

👟🐒Nmd Runner Grey Tricolor🐒👟 . . SIZE 36-38 . . PRICE HANYA RM85 ,HARGA TERMASUK POSTAGE KECUALI SABAH&SARAWAK +RM5 . . BERMINAT KLIK LINK DI BIO KAMI!! . . #kasutmurah#sneakersmurah#kasutlawa#sneakerslawa#branded#sneakers#kasut#kasutcantik#kasutsukan#tahanlasak#freepostage#limited#dropship#sapacepatdiadapat#murah#cantik#sayajualmurah#murah#sayajual#sayajualonline#onlineshopmalaysia#vsco#vscocam#malaysia #igersmalaysia #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual

JOM TAMBAH TINGGI 2-15 CM Nak tambah tinggi? jom order !!!sebab tengah ade promotion and free

JOM TAMBAH TINGGI 2-15 CM

  • 12.12.2017 17:48
  • 0

Nak tambah tinggi? jom order !!! sebab tengah ade promotion and free postage 😊 -Ready stok !! ====> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL <===== #lawakbhai#kelakarsangat#lawakmalaysia#sempoichannel#lawakjintoncit#kucinglawakponok#lawakhambar#lawakxhambar#pandaipandai#lawakgile#hiburanmalaysia#lawakmengada#lawaksangat#lawaksarcasm#lawakohsem#kiniviral#harapfaham#supportme#fattahamin#mirafilzah#zizanrazak#neelofa#kamimelayu

SUPPORT DAN FOLLOW😞 Main Tepi😂😂😂 Follow👉@lawakhambarvideo#lawak#lawakhambar#

SUPPORT DAN FOLLOW😞

  • 12.12.2017 17:43
  • 1

Main Tepi😂😂😂 Follow👉@lawakhambarvideo #lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#ohbulan#malaysiaviner#malaysia#malaysiaku#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohsem#lawakhambarvideo#madlipz Tag Kawan Korang 😂

Evalysa Pre order pearl beads top Rm69.Size s - 2xl.Delivery within 1week

Evalysa

  • 12.12.2017 17:41
  • 2

Pre order pearl beads top Rm69 . Size s - 2xl . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI Ko hado?.Consume set 1 je dah naik 4 cm.. Happy ke happy kalo gini?

TAMBAH TINGGI MASA 10 HARI

  • 12.12.2017 17:34
  • 0

Ko hado? . Consume set 1 je dah naik 4 cm.. Happy ke happy kalo gini?😂 . Korang yg nk cuba naik tinggi tu blh wasap n roger sis . ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL ________________________________ #lawak #lawakhambar #lawakxhambar #lawakorseram #kelakar_ke #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakchipster #ceritaseram #Malaysia #iglawak #tidakkelakar #abanglongfadil2 #nakfakta #lawakboring #lawakfans #999Malaysia #ruhainess #lawakhangit #lawakkampung. #paidreviewrm5 #nakbebel #faktaseram #paidreviewrm10 #bknlawak #paidreviewmurah #reviewmurah #lawaksenyumsokmo #lawakkeder

Evalysa Pre order fluffy sleeve top Rm79.Size s - m.Color : blue / white /

Evalysa

  • 12.12.2017 17:32
  • 0

Pre order fluffy sleeve top Rm79 . Size s - m . Color : blue / white / red . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

LELAKIVSPEREMPUAN In Shaa Allah ❤.( Tag orang² yang tersayang 💕 )..Nak ayat g

LELAKIVSPEREMPUAN

  • 12.12.2017 17:28
  • 94

In Shaa Allah ❤ . ( Tag orang² yang tersayang 💕 ) . . Nak ayat gosip follow▶@joyahohjoyah Nak ayat budak nakal follow▶ @igbudaknakal Nak ayat sweet follow▶@ayatabangmotor . . ‌#lelakivsperempuan#igjoyah#hatikecai#igbudaknakal#nakkongsi#nakbebel#nakfakta#nakpickupline#nakpesan#nakngepek#lawakan#lawakkeder#lawakgram#lawakhambar#apaapajer#singgahsekejap#lawak#videolawak#seribusatucerita#atukpesan#malaysiatrending#igersmalaysia#vscomalaysia#dubsmashmalaysian#dubsmashid#mudahterhibur#nakbebel#nature#streetphotography#quote#himpunanlawakmalays ,

YEAR END SALESS #repost @hiburanmalaya• • •Dak ps2 je fhm 😂Tag ur friends

YEAR END SALESS

  • 12.12.2017 17:26
  • 3

#repost @hiburanmalaya • • • Dak ps2 je fhm 😂 Tag ur friends for follow 👉🏻 @hiburanmalaya and watch more funny moments ↪️ ↩️ ↪️ ↩️ #hiburanmalaya #lawakhambar #kingcoco #food #follow #fattahamin #fathersday #lofattah #omg #fuckit #love #lol #kun #kunyit #salam #salamjumaat #truestory #deep #cake #me #memes #meow #funny #sila #silameninggal

Evalysa Pre order abstract design blouse Rm85.Size s - xl.Delivery within

Evalysa

  • 12.12.2017 17:26
  • 2

Pre order abstract design blouse Rm85 . Size s - xl . Delivery within 1week . DM or Whatsapp 017-8754880 . #bazaarpaknil #visitmyig #sayajual #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #nakfakta funnyvideo #handbagmurahmalaysia #bagmurah #designerbag #kasutmurah #bajumurah #hypebae

SEKEJAP LAJU TINGGI 2-10CM Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat se

SEKEJAP LAJU TINGGI 2-10CM

  • 12.12.2017 17:25
  • 0

Eh eh betull la tu uolls.😉 Sudah terbukti keberkesanannya! Lihat sendiri testimoni2 customer kami yg berjaya tambah tnggi. Anda bagaimana? Nak ragu2 ke nak tinggi? Pilihan di tangan anda😈 Jom selit Order sekarang : . whatsapp : +60164362430 or pm Wechat ID : product_sihat . Dijamin halal & telah diiktiraf oleh Malaysia Power Brand! Jgn sia2kan usia anda utk tambah tinggi! 😄 #sisjual #naktinggi #terbuktitinggi #terlajaklaris #jomtinggi #vscocammalaysia #ikutcarakita #ig_malaya #kipidap #dongibap #fitmalaysia #abangsado #jangancakapabangtakpayung #polis #fatburner #heightupmurah #kolumpo_igers #ohmalaysiaku #muahciked #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysia #kimk #komiksengal #lippappmalaysia