malacca instagram photo

#

Y U N ๐Ÿ‰ ๐ŸŒปImpromptu Plan on a Blue Monday! ...p/s: please ignore my beau

Y U N ๐Ÿ‰

  • 23.10.2017 12:48
  • 0

๐ŸŒป Impromptu Plan on a Blue Monday! . . . p/s: please ignore my beautiful pants XD #malacca #malaccacity #cafehopping #malaysiancafes #instadaily #instaday #cafe #follow4follow #likes4likes

Caroline โŒ Grignotage de pomme malacca โค#tropicalfood #guadeloupe #caraibe

Caroline

  • 23.10.2017 12:45
  • 0

โŒ Grignotage de pomme malacca โค #tropicalfood #guadeloupe #caraibes #caraibeen #malacca #samsung #galaxys7 #s7 #colorfull #eating #like4like #likeforlike #antilles

Traveller/Observer Malacca river cruise. You could see old catheral in the background. (T

Traveller/Observer

  • 23.10.2017 12:37
  • 2

Malacca river cruise. You could see old catheral in the background. (This will be my last Malacca photo before moving on to my next trip in Japan.๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—) #beautifulsky #malacca #destinationmalaysia #visualoflifes #beautifulworldscapes #wonderful_places #skyscrapers #architecture #city #skyline #buildings

Studio 155 The Library#Studio155SG

Studio 155

  • 23.10.2017 12:35
  • 1

The Library #Studio155SG

ใ‚ขใƒชใ‚ทใ‚ข BlouseCode: U170720BColor: Light Blue / WhiteSize: XS, S, M, L, XL

ใ‚ขใƒชใ‚ทใ‚ข

  • 23.10.2017 12:35
  • 1

Blouse Code: U170720B Color: Light Blue / White Size: XS, S, M, L, XL Price: RM159.90 Journey Pants Code: 31283LP Color: Dark Blue / Light Blue Size: S, M, L, XL Price: RM169.90 #classydotzcollection #maxtino #fashion #melaka #malacca #boutique #ladies #max_tino

Yanis No beauty shines brighter than that of a good heart...#latepost #l

Yanis

  • 23.10.2017 12:34
  • 0

No beauty shines brighter than that of a good heart . . . #latepost #leisure #malacca #weekendtreat #holidaytreat #asia #qotd #potd #oldtown #oldchurch #instagallery #instaholiday #instadaily #instagood #instaplace #asiangirl #instagirl #instafollow #followme #followforlike #instaloke #100likes #instatravel #ykgram #likeforlike #like4like

Max-Tino Classydotz Collection BlouseCode: M315756BColor: Dark Blue / Light Blue Size: XS๏ผŒS, M,

Max-Tino Classydotz Collection

  • 23.10.2017 12:31
  • 0

Blouse Code: M315756B Color: Dark Blue / Light Blue Size: XS๏ผŒS, M, L, XL Price: RM149.90 Journey Pants Code: 31283LP Color: Dark Blue / Light Blue Size: S, M, L, XL Price: RM169.90 #classydotzcollection #maxtino #fashion #melaka #malacca #boutique #ladies #max_tino

ใ‚ขใƒชใ‚ทใ‚ข BlouseCode: M315756BColor: Dark Blue / Light Blue Size: XS๏ผŒS, M,

ใ‚ขใƒชใ‚ทใ‚ข

  • 23.10.2017 12:24
  • 0

Blouse Code: M315756B Color: Dark Blue / Light Blue Size: XS๏ผŒS, M, L, XL Price: RM149.90 Journey Pants Code: 31283LP Color: Dark Blue / Light Blue Size: S, M, L, XL Price: RM169.90 #classydotzcollection #maxtino #fashion #melaka #malacca #boutique #ladies #max_tino

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:20
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 12:20
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 12:20
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 12:19
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:18
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 12:17
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:16
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 12:16
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:15
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:13
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

By Norfloristandsouviner ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:12
  • 0

๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

By Norfloristandsouviner Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife..๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ

By Norfloristandsouviner

  • 23.10.2017 12:08
  • 0

Anniversary Dinner Surprised for lovely Wife . . ๐Ÿคต @shaz_esan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @fifie_1808 . . Deco : @norfloristeventplaner . . OP : @amirahmyra13 / @asrafmdnor / . Bouquet : @amirahmyra13 /@norfloristandsouvenir . . Location : Rossa Hotel . . #norfloristandsouviner #norfloristcandlelightdinner #melaka #floristmelaka #malacca #surpriseplannermelaka ##surpriseplannermelakamurah #eventplanermelaka #surprise-date #surprise #melakasurprise[่‰ฒ]

Yong Yifan #bnw #blackandwhite #streetphotography #streetfood #malacca #malaysia

Yong Yifan

  • 23.10.2017 12:06
  • 0

#bnw #blackandwhite #streetphotography #streetfood #malacca #malaysia #nomnom

dellilapatchouly No infinity and beyond in this #pool, but ain't complaining, I beat th

dellilapatchouly

  • 23.10.2017 12:02
  • 0

No infinity and beyond in this #pool, but ain't complaining, I beat the heat! #majesticmalacca #malacca #hotday #staycation

Pallavi Chhabra Saraf A good laugh while posing on the streets of Malacca ! One of the few

Pallavi Chhabra Saraf

  • 23.10.2017 11:59
  • 0

A good laugh while posing on the streets of Malacca ! One of the few places where I wanted to shop rather than being clicked. #throwback #malacca #oldtimes #melaka #jonkerstreet

hafiz hasmin living thru ups and downs! #melaka #malacca #mentomentalk #bros

hafiz hasmin

  • 23.10.2017 11:51
  • 0

living thru ups and downs! #melaka #malacca #mentomentalk #bros

Hollie Pickstock A Night in Malacca ๐ŸŒ”#malacca #malaysia #kualalumpur #travel #ramada

Hollie Pickstock

  • 23.10.2017 11:51
  • 1

A Night in Malacca ๐ŸŒ”#malacca #malaysia #kualalumpur #travel #ramadaplaza #hot #tropical #world โ˜๏ธ๐ŸŒ

Sarah S Another night in Melaka, another night market. Radish

Sarah S

  • 23.10.2017 11:48
  • 0

Another night in Melaka, another night market. Radish "cake" (?!) sautรฉed with egg & yummy sauce. Deep fried potato spiral. Not pictured: pork on a stick. #nightmarket #jonkerstreetnightmarket #jonkerwalk #jonkerstreet #radishcake #potato #friedpotato #melaka #malacca #malaysia #vacation

Atillia Zulkifli The heat is killing me! #malacca #melaka #ootd #trip2017

Atillia Zulkifli

  • 23.10.2017 11:46
  • 0

The heat is killing me! #malacca #melaka #ootd #trip2017

Heeren Straits Hotel Chicken Rice Balls on Malacca's Jonker Walk - feeling hungry anyone? #

Heeren Straits Hotel

  • 23.10.2017 11:42
  • 0

Chicken Rice Balls on Malacca's Jonker Walk - feeling hungry anyone? #JustAroundTheCorner from #HeerenStraitsHotel #Melaka #Malacca #Malaysia #ChickenRiceBalls

Alli ๐Ÿ˜Š A person who feels appreciated will always do more than what is expect

Alli ๐Ÿ˜Š

  • 23.10.2017 11:40
  • 2

A person who feels appreciated will always do more than what is expected โ˜บ๏ธ . . . . #klebang #klebangbeach #positivevibes #powerofpositivity #melaka #malacca #heritagesite #beachday #uniquebeach #allitravel #travelgram #travelstoke #travel #wanderlust #neverstopexploring #lovetravel #clozette #goprotravel #gopronation #goprohero4 #goproeverything #digitalnomad

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:34
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:34
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 11:34
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

F.A Bila org tinggi snap pic kau dan kau bukannya rendah ๐Ÿ˜‚ #nature #sun

F.A

  • 23.10.2017 11:32
  • 1

Bila org tinggi snap pic kau dan kau bukannya rendah ๐Ÿ˜‚ #nature #sunset #ikhlas #happy #smile #love #life #naturephotography #photographylover #naturelover #malaysia #melaka #malacca #style #appreciate #photooftheday #keephappy

Dos mochilas por el mundo Dรญa 191: me encanta pasear por #malacca y descubrir nuevos rincones c

Dos mochilas por el mundo

  • 23.10.2017 11:28
  • 0

Dรญa 191: me encanta pasear por #malacca y descubrir nuevos rincones cada dรญa! #melaka #asia #malaysia #malasia #travelblogger #aroundtheworld #travel #travelgram #travelphotography #travelpics #streetart #picoftheday #followme #instagram #viajar #mochileros #viajarconmochila #vivirviajando

Sarah S Once more, a little slower this time... Melaka River Cruise at 2x spee

Sarah S

  • 23.10.2017 11:34
  • 0

Once more, a little slower this time... Melaka River Cruise at 2x speed. #hyperlapse #melakarivercruise #boat #river #streetart #riverart #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S Melaka River Cruise at 6x speed. #hyperlapse #melakarivercruise #boat

Sarah S

  • 23.10.2017 11:22
  • 0

Melaka River Cruise at 6x speed. #hyperlapse #melakarivercruise #boat #river #streetart #riverart #melaka #malacca #malaysia #vacation

Uzair Faiz โ˜๏ธ๐Ÿš๏ธ.#sonya5100 #urbanphotography #streetphotographyย #stre

Uzair Faiz

  • 23.10.2017 11:12
  • 0

โ˜๏ธ๐Ÿš๏ธ . #sonya5100 #urbanphotography #streetphotographyย #streetexploration #urbanandstreet #streetportrait #streetphoto #photostreet #ig_street #architecturephoto #oldbuilding #melaka #malacca #igersmy #exploremalaysia

Sarah S A few sights from the Melaka River Cruise. #streetart #riverart #boat

Sarah S

  • 23.10.2017 11:09
  • 0

A few sights from the Melaka River Cruise. #streetart #riverart #boat #melakarivercruise #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S I'm on a boat!! #melakarivercruise #boat #river #melaka #malacca #mala

Sarah S

  • 23.10.2017 11:00
  • 1

I'm on a boat!! #melakarivercruise #boat #river #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S Gula melaka cendol. One of the weirder things I've eaten, but definite

Sarah S

  • 23.10.2017 10:58
  • 0

Gula melaka cendol. One of the weirder things I've eaten, but definitely not the weirdest. Shaved ice ball on top of pandan noodles, kidney beans & coconut milk. All topped with palm sugar syrup. #cendol #gulamelakacendol #dessert #shavedice #jonkerwalk #jonkerstreet #melaka #malacca #malaysia #vacation

Kimberley Schollick Jesus Christ it's humid but at least there's good art and shit. ๐ŸŽจ

Kimberley Schollick

  • 23.10.2017 10:57
  • 2

Jesus Christ it's humid but at least there's good art and shit. ๐ŸŽจ

malacca2020 ้ฉฌๅ…ญ็”ฒ้—ปๅๆญฆ็‰™ๆ‹‰ไนŸ~ๅ’–ๅ–ฑๆฑ่›‹็šฎๅ‰็ƒง็ƒง่‚‰้ฅญ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’

malacca2020

  • 23.10.2017 10:53
  • 0

้ฉฌๅ…ญ็”ฒ้—ปๅ ๆญฆ็‰™ๆ‹‰ไนŸ~ๅ’–ๅ–ฑๆฑ่›‹็šฎๅ‰็ƒง็ƒง่‚‰้ฅญ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’• ๅคๆ—ฉๅ‘ณ๐Ÿ’– ๅฟ…ๅƒ็พŽ้ฃŸ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘Œ ใ€‚ ใ€‚ #้ฉฌๅ…ญ็”ฒๅคๅŸŽ #้ฉฌๅ…ญ็”ฒๆ‰พๅƒ #้ฉฌๅ…ญ็”ฒ #ๅคๆ—ฉๅ‘ณ #ๅฟ…ๅƒ็พŽ้ฃŸ #ๅ’–ๅ–ฑ #่›‹็šฎ #ๅ‰็ƒง #็ƒง่‚‰ #ๅ’–ๅ–ฑ้ฅญ #melaka #malacca #malacca2020 #malaysia #melakafood #curry #charsiewrice

Sarah S Melaka #coololdshit day 2. #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S

  • 23.10.2017 10:50
  • 0

Melaka #coololdshit day 2. #melaka #malacca #malaysia #vacation

Jen. ้ฉฌๅ…ญ็”ฒ็š„ๅคช้˜ณไธๆ˜ฏไธ€่ˆฌ็š„็ƒญ๐Ÿ’ฆ #malacca #jonkerstreet #super

Jen.

  • 23.10.2017 10:46
  • 0

้ฉฌๅ…ญ็”ฒ็š„ๅคช้˜ณไธๆ˜ฏไธ€่ˆฌ็š„็ƒญ๐Ÿ’ฆ #malacca #jonkerstreet #superhotweather #instadaily #instalife #lovelife

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 10:36
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 10:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 10:35
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Xaara Fella Concept .Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini,

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 10:34
  • 0

. Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah! . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Sarah S Me and my new buddy,

Sarah S

  • 23.10.2017 10:30
  • 0

Me and my new buddy, "the father of Malaysian body building". #bodybuilding #statue #jonkerwalk #jonkerstreet #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S Been seeing this sign all over the place. Melaka: The Texas of Malaysi

Sarah S

  • 23.10.2017 10:23
  • 1

Been seeing this sign all over the place. Melaka: The Texas of Malaysia? #dontmesswithmelaka #melaka #malacca #malaysia #vacation

Sarah S Unique Melaka fika: Gula Melaka Cake (palm sugar cake with coconut) &

Sarah S

  • 23.10.2017 10:21
  • 3

Unique Melaka fika: Gula Melaka Cake (palm sugar cake with coconut) & iced tea. #fika #gula #gulamelaka #gulamelakacake #tea #afternoontea #melaka #malacca #malaysia #vacation

Phแบกm Hแป“ng Ngแปc Me and my sexy cousin ๐Ÿ˜ค #malaysia #malacca

Phแบกm Hแป“ng Ngแปc

  • 23.10.2017 10:10
  • 0

Me and my sexy cousin ๐Ÿ˜ค #malaysia #malacca

BLOUSE | PANTS MURAH ๐Ÿ’ #bythenonaa3pcsrm110 DAYANA EMBROIDERY BLOUSE 1 PCS RM452 PCS RM80

BLOUSE | PANTS MURAH ๐Ÿ’

  • 23.10.2017 10:08
  • 0

#bythenonaa3pcsrm110 DAYANA EMBROIDERY BLOUSE 1 PCS RM45 2 PCS RM80 3 PCS RM110 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material: Cotton Tag pada baju: L Measurement: Bahu 16โ€ Dada 38โ€ Labuh lengan 23โ€ Labuh baju 25โ€ WHATSAPP 0196061713 ๐Ÿ˜ #sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #venduerfestival #blousemurah #blousemalaysia #blousecantik #sayajualmurah #neelofa #sugarscarf #sayajualonline #bajumurah #bazaaronline #sayajual #sayajualbaju #sayajualblouse #hargamurah #kemeja #blouse #bajumuslimah #bajumurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayanona #bajumurah #embroideryblouse #malacca #trendyblouse

BLOUSE | PANTS MURAH ๐Ÿ’ #bythenonaa3pcsrm110 DAYANA EMBROIDERY BLOUSE 1 PCS RM452 PCS RM80

BLOUSE | PANTS MURAH ๐Ÿ’

  • 23.10.2017 10:06
  • 0

#bythenonaa3pcsrm110 DAYANA EMBROIDERY BLOUSE 1 PCS RM45 2 PCS RM80 3 PCS RM110 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material: Cotton Tag pada baju: L Measurement: Bahu 16โ€ Dada 38โ€ Labuh lengan 23โ€ Labuh baju 25โ€ WHATSAPP 0196061713 ๐Ÿ˜ #sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #venduerfestival #blousemurah #blousemalaysia #blousecantik #sayajualmurah #neelofa #sugarscarf #sayajualonline #bajumurah #bazaaronline #sayajual #sayajualbaju #sayajualblouse #hargamurah #kemeja #blouse #bajumuslimah #bajumurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayanona #bajumurah #embroideryblouse #malacca #trendyblouse

Denise Ang The beautiful ruins of A Famosa Part 3 ................

Denise Ang

  • 23.10.2017 10:05
  • 0

The beautiful ruins of A Famosa Part 3 . . . . . . . . . . . . . . . . #throwback #melaka #malacca #afamosa #ruins #heritage #building #fort #bricks #tourist #touristspot #travel #follow4follow #followforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #malaysia #canon #600d #potd #photooftheday #photography

Chang ็พŽ้ฃŸๅˆ†ไบซ๐Ÿ˜๐Ÿ˜้ฉฌๅ…ญ็”ฒๆญฆ็‰™ๆ‹‰ไนŸ่ก—~ๅ’–ๅ–ฑๆฑ่›‹็šฎๅ‰็ƒง็ƒ

Chang

  • 23.10.2017 10:00
  • 12

็พŽ้ฃŸๅˆ†ไบซ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ้ฉฌๅ…ญ็”ฒๆญฆ็‰™ๆ‹‰ไนŸ่ก—~ ๅ’–ๅ–ฑๆฑ่›‹็šฎๅ‰็ƒง็ƒง่‚‰้ฅญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ใ€‚ใ€‚ๅ“ˆๅ“ˆใ€‚ใ€‚ ็งฐๅทๆœ‰็‚น้•ฟ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โœŒโœŒ ใ€‚ ใ€‚ ๅ‡ ๅๅนด็š„่€ๅญ—ๅท,ๅˆฐ็Žฐๅœจไพ็„ถไฟๆŒไธ€ๆ ทๆฐดๅ‡†๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘่ฟ™ๅฏๆ˜ฏๆˆ‘ไปŽๅฐๅƒๅˆฐ็Žฐๅœจ็š„้ฉฌๅ…ญ็”ฒๅคๆ—ฉๅ‘ณๅฟ…ๅƒ็พŽ้ฃŸ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ใ€‚ ใ€‚ ่ฎฐๅพ—ๅฐๆ—ถๅ€™ใ€‚ใ€‚็ˆธ็ˆธๆ›พ็ปๅธฆๆˆ‘ๆฅๅƒโœŒไบบๅพˆๅคšใ€‚ใ€‚่ฆ็ญ‰ใ€‚ ็Žฐๅœจไป็„ถไบบๆฝฎๆฑนๆถŒ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚่ฆๅƒไธ€็›˜๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…่ฟ˜ๆ˜ฏ่ฆ็ญ‰20ๅˆ†้’Ÿๅทฆๅณ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ใ€‚ใ€‚ๅฅฝๅƒ็š„้ฃŸ็‰ฉๅ€ผๅพ—็ญ‰ๅพ…โœŒโœŒ๐Ÿ’—๐Ÿ’— ใ€‚ ใ€‚ #็พŽ้ฃŸ #้ฃŸ็‰ฉ #ๅคๆ—ฉๅ‘ณ #ๅ’–ๅ–ฑ #่›‹็šฎ #ๅ‰็ƒง #็ƒง่‚‰ #้ฅญ #่€ๅญ—ๅท #่ฎฐๅฟ†้‡Œ็š„ๅ‘ณ้“ #่ถ…่ตž #็พŽๅ‘ณ #ๅฏๅฃ #ๅฅฝๅƒ #้ฉฌๅ…ญ็”ฒ #ๆญฆ็‰™ๆ‹‰ไนŸ่ก— #ๅ’–ๅ–ฑ้ฅญ #share #sharing #delicious #foodpic #curry #charsiewrice #melaka #melakafood #malacca #malacca2020 #malaysia

Denise Ang The beautiful ruins of A Famosa Part 2 ๐Ÿฐ.............

Denise Ang

  • 23.10.2017 10:00
  • 1

The beautiful ruins of A Famosa Part 2 ๐Ÿฐ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #throwback #melaka #malacca #afamosa #fort #ruins #building #heritage #bricks #sky #tourist #touristspot #travel #follow4follow #followforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #canon #malaysia #600d #potd #photooftheday #photography

F A T I H A H  D Z I A U D Z I Bye awak, jumpe lagi#sedary#malacca#nurraysa#ajimaura #terapiins

F A T I H A H D Z I A U D Z I

  • 23.10.2017 09:58
  • 0

Bye awak, jumpe lagi #sedary #malacca #nurraysa #ajimaura #terapiinstagram

Thรฉo Ju #melakka #malacca #malaccacity #history #asia #malaysia #sayang #tree

Thรฉo Ju

  • 23.10.2017 09:52
  • 0

#melakka #malacca #malaccacity #history #asia #malaysia #sayang #tree #river #mondaymotivation #mondaymood #world #travels ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

I Love Royaltea Am I showing too much #love โ™ฅ๏ธ for #marshmallows #cocoa ?๐Ÿ™ˆ it's

I Love Royaltea

  • 23.10.2017 09:51
  • 0

Am I showing too much #love โ™ฅ๏ธ for #marshmallows #cocoa ?๐Ÿ™ˆ it's #monday ... #mondayblues need some #sugar loading k.... #melaka #malacca #jonker #royaltea #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanmelaka #cafe

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:43
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:42
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:42
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

Xaara Fella Concept .Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik mac

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:42
  • 0

. Sebenarnya kau takreti bergaya pon tapi kalau sarung baju cantik macam nie, terus je boleh dapat perhatian, kena pulak baju to trending yang macam kita bawak masuk nie ๐Ÿ’• Tengok le gambau nie haa ๐Ÿ‘š . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #apparel #melakaapparel #apparelmelaka

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:38
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:38
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

Xaara Fella Concept .Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusny

Xaara Fella Concept

  • 23.10.2017 09:38
  • 0

. Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT . "Gomawo Chinguโ€ . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

๐ŸŒ hustaniyah ๐ŸŒ A mind is like a parachute. It doesn't work if it isn't open. -Frank Z

๐ŸŒ hustaniyah ๐ŸŒ

  • 23.10.2017 09:34
  • 0

A mind is like a parachute. It doesn't work if it isn't open. -Frank Zappa- #happymonday #trynottobeboring #creativityforlife #Nikon1j5 #nikonindonesia #malacca

I Love Royaltea Heritage places like Penang, Ipoh, #melaka are full of wall art like t

I Love Royaltea

  • 23.10.2017 09:26
  • 0

Heritage places like Penang, Ipoh, #melaka are full of wall art like this. I like it that the #royaltea #malacca branch is embracing it inside their outlet. Strolling down to this beautiful #unesco old town of malacca, take a break n drink #cheesetea ๐Ÿค— #melaka #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakanmelaka #cafe

๐ŸŒ hustaniyah ๐ŸŒ Fortress.. #malacca #monochrome #building #upabove #symetrical #Nikon1

๐ŸŒ hustaniyah ๐ŸŒ

  • 23.10.2017 09:23
  • 0

Fortress.. #malacca #monochrome #building #upabove #symetrical #Nikon1j5 #nikonindonesia

Raden Romo #RR#malacca

Raden Romo

  • 23.10.2017 09:06
  • 0

#RR #malacca