malaysianhijjabi instagram photo

#

J O A N N A (jojo) Sekali pandang cam pembaca berita @tv3 plak. Agak2 ada gaya tak? Haha

J O A N N A (jojo)

Studio ntv7..glenmarie shah alam

  • 24.02.2018 18:36
  • 6

Sekali pandang cam pembaca berita @tv3 plak. Agak2 ada gaya tak? Haha ๐Ÿคฃ #berangan #freelance #muslimahfashion #malaysianhijjabi #malaysianhijab #hijabi #tudungbawal #tudung #habibinoura

faraalipbutter.bangsar stokist .ramai yg tanya apa kandungan rahsia yg ada dalam faraalipbutter samp

faraalipbutter.bangsar stokist

Hospital ampang

  • 24.02.2018 15:27
  • 0

. ramai yg tanya apa kandungan rahsia yg ada dalam faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni sis share di bawah : . Olive oil ๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil ๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax ๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds ๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. . WA +60199111791 ๐Ÿ’‹ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

LOTION KURUS & Multipurpose ๐Ÿ”ฎ A girl should be like a butterfly. Pretty to see hard to catch. ๐Ÿž๐Ÿ

LOTION KURUS & Multipurpose ๐Ÿ”ฎ

Kangar

  • 24.02.2018 15:08
  • 0

A girl should be like a butterfly. Pretty to see hard to catch. ๐Ÿž๐Ÿ #wedding #bigfamily #cousin #beautiful #malaysianhijjabi #boldlipmatte #simplemakeup

marimarhouseoffashion Helo gaisss.. tengah watpe tu? Ni nak belanjer before and after guna #

marimarhouseoffashion

  • 24.02.2018 15:02
  • 2

Helo gaisss.. tengah watpe tu? Ni nak belanjer before and after guna #dyxy ๐Ÿ’š Nampak tak?? Nampak tak ape perbezaan makin FLAWLESS gaisss โค๏ธ Tunggu aper lg gais2 jom klik link kat bio tu utk order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #dyxy#kosmetik#mekap#kosmetikborong#mekapborong#malaysianhijjabi#sarawak#sabahan#kkcity#kotakinabalu#keningau#tambunan#sipitang#beaufort#model#jomcantik

faraalipbutter.bangsar stokist APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 24.02.2018 06:28
  • 0

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . ๐ŸŒธArgan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . ๐ŸŒธShea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . ๐ŸŒธVitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . ๐ŸŒธOrchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . WA +60199111791 ๐ŸŒธ . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi #sayajual

iSukaBeauty, SexyCurve,ProVitC ..... curi gambar anakanda โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Love y

iSukaBeauty, SexyCurve,ProVitC

  • 23.02.2018 17:41
  • 4

..... curi gambar anakanda โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Love you Baby ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ . #Goodnight #MyDarlingCamelia #MySweetheartBaby #malaysianhijjabi

iSukaBeauty, SexyCurve,ProVitC ..... Almost every Friday #ActivityMem bersama kumpulan Bidadari Syurg

iSukaBeauty, SexyCurve,ProVitC

Ukay Perdana

  • 23.02.2018 17:04
  • 0

..... Almost every Friday #ActivityMem bersama kumpulan Bidadari Syurga menghadiri majlis ilmu, khatam Quran, baca Yaasin, Al Kahfi, berselawat, qasidah dan macam2 lagi. . . Ustazah selalu pesan โ€œKetika seorang Muslim mengejar pahala demi kebahagiaan di akhirat, maka akan ditambah nikmat dunianya oleh Allah SWTโ€. Sebagaimana firman Allah berikut ini. โ€œBarang siapa yang menghendaki keuntungan di akhirat akan Kami tambah keuntungan itu baginya dan barang siapa yang menghendaki keuntungan di dunia Kami berikan kepadanya sebagian dari keuntungan dunia dan tidak ada baginya suatu bahagia pun di akhirat.โ€ (QS. Asy-Syura: 20) . . #majlisilmu #jummahmubarak #blessedfriday #MajlisBidadariSyurga #istiqomah #tamantamanSyurga #roadtojannah #selfreminder #dakwah #muhasabahdiri #taubat #malaysianhijjabi

Shaxiera_shoppe Swatches Latifah & Sarimah ๐Ÿ˜NP RM59NOW RM49 ๐Ÿ“ฒ 0182839390#am

Shaxiera_shoppe

  • 23.02.2018 16:03
  • 0

Swatches Latifah & Sarimah ๐Ÿ˜ NP RM59 NOW RM49 ๐Ÿ“ฒ 0182839390 #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpallet #twistuplipstick #travelkitset

Shaxiera_shoppe Yang mana satu pilihan hati ?? ๐Ÿ˜NP RM59NOW RM49 !!!!! ๐Ÿ“ฒ 01828

Shaxiera_shoppe

  • 23.02.2018 15:59
  • 0

Yang mana satu pilihan hati ?? ๐Ÿ˜ NP RM59 NOW RM49 !!!!! ๐Ÿ“ฒ 0182839390 #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpallet #twistuplipstick #travelkitset

 .Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg tr

  • 23.02.2018 15:33
  • 1

. Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg trendy dan stylish boleh follow instagram ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas . . InsyaAllah sekali beli, nak beli lagi ๐Ÿ˜†. Trusted seller k, jangan risau ๐Ÿ˜‰ . For fast respon whatsapp 019-4602290 ๐Ÿ’ž . #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #dressmuslimahmurah #dressmuslimah

 .Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg tr

  • 23.02.2018 15:32
  • 1

. Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg trendy dan stylish boleh follow instagram ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas . . InsyaAllah sekali beli, nak beli lagi ๐Ÿ˜†. Trusted seller k, jangan risau ๐Ÿ˜‰ . For fast respon whatsapp 019-4602290 ๐Ÿ’ž . #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #dressmuslimahmurah #dressmuslimah

 .Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg tr

  • 23.02.2018 15:26
  • 0

. Berminat dengan blaus yg anggun, sopan dan labuh dengan design yg trendy dan stylish boleh follow instagram ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas @dapurlemari_munas . . InsyaAllah sekali beli, nak beli lagi ๐Ÿ˜†. Trusted seller k, jangan risau ๐Ÿ˜‰ . For fast respon whatsapp 019-4602290 ๐Ÿ’ž . #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #dressmuslimahmurah #dressmuslimah

faraalipbutter.bangsar stokist GAJI dh masuk kan harini๐Ÿ˜…So boleh laa rewardkan diri beli @faraali

faraalipbutter.bangsar stokist

Mid Valley Megamall

  • 23.02.2018 15:20
  • 0

GAJI dh masuk kan harini๐Ÿ˜… So boleh laa rewardkan diri beli @faraalipbutter ๐Ÿ˜ Nak bg nampak lg natural oles je faraalipbutter pd bibir okey๐Ÿ’‹ Mehh order dr stokist @faraalipbutter_bangsar @faraalipbutter_bangsar ๐Ÿ’„ . WA +60199111791 ๐ŸŒธ . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi #codavailable

Kak Joy Amouracosmetics Nama dia bukan zaiton tp dia pakai lipmatte hybrid dibawah koleksi kla

Kak Joy Amouracosmetics

  • 23.02.2018 14:49
  • 0

Nama dia bukan zaiton tp dia pakai lipmatte hybrid dibawah koleksi klasik.... namanya zaiton. Bukan eton... bukan jeton tau... . Kalau berkenan boleh whatsapp kak joy. Byk free gift mau kasi. . . โ˜Ž๏ธ0123049715 kak joy . #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick #makeupaddict #makeupartist #muamalaysia

faraalipbutter.bangsar stokist Hujung minggu ni terfikir nak beli #faraalipbutter tapi nak cari Agent

faraalipbutter.bangsar stokist

Ampang, Kuala Lumpur

  • 23.02.2018 14:35
  • 2

Hujung minggu ni terfikir nak beli #faraalipbutter tapi nak cari Agent yg boleh COD sampai rumah awak? Jangan risau yang mana nak #faraalipbutter & nak COD SEKITAR KL, AMPANG, CHERAS, WANGSAMAJU, SENTUL, SETAPAK, UKAY PERDANA, KERAMAT, tak kira laa mana awak berada sekali pun, boleh whatsapp Agent sis @faraalipbutter.nisa @faraalipbutter.nisa @faraalipbutter.nisa okayy ๐Ÿ˜˜ . Flavour CARAMEL MINT + ORCHID VANILLA memang sis dah restock pada dia ๐Ÿ’— CEPAT DAPATKAN HOT ITEMS #faraalipbutter sekarang sayanggg๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #codavailable #bangsar #pantaidalam #um #pj #klsentral #midvalley #kgbaru #masjidjamek #hkl #dangwangi #sentul #setapak #gombak #klcc #pwtc #viral #malaysianhijjabi #makeup #lipbutter #lipstick #sayajual #kkmapproved #ordernow

faraalipbutter.bangsar stokist APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID

faraalipbutter.bangsar stokist

  • 23.02.2018 12:10
  • 0

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . ๐ŸŒธArgan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . ๐ŸŒธShea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . ๐ŸŒธVitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . ๐ŸŒธOrchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . WA +60199111791 ๐ŸŒธ . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi #sayajual

Kak Joy Amouracosmetics Rabu depan dia dh maiiiii... apa lagi dah boleh orderrrr. Syukur baby

Kak Joy Amouracosmetics

  • 23.02.2018 11:46
  • 0

Rabu depan dia dh maiiiii... apa lagi dah boleh orderrrr. Syukur baby baru nk sampai dah. Tak sabar dh ni. . #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick #makeupaddict #makeupartist #muamalaysia

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI Sayang, nanti i pakai baju ni lagi u pakai baju ikan tau ๐Ÿ˜œ #sharedb

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI

  • 23.02.2018 11:33
  • 16

Sayang, nanti i pakai baju ni lagi u pakai baju ikan tau ๐Ÿ˜œ #sharedbyimman #ootd #ootdimman #hijabfashion #style #styleityourway #hijabtutorial #malaysianhijjabi #motd #makeupaddict #makeuplover #makeupbyimmanfaquezza #makeuptutorial #entrepreneur #mua #johorbahru #malaysia #camelleskincare #wearingdwi #fauxyofficial #reviewedbyimman #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie

 .ARMANI PLAIN.๐Ÿ’žSoft Cotton Crepe๐Ÿ’žMaterial sejuk & tak licin

  • 23.02.2018 09:54
  • 1

. ARMANI PLAIN . ๐Ÿ’žSoft Cotton Crepe ๐Ÿ’žMaterial sejuk & tak licin ๐Ÿ’žFree size S fit to L . . โ„๏ธUkuran dalam inci Bust: 36' (MAX) Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM) Punggung: 46' (MAX) . ๐Ÿคฐ๐ŸปPreggy Mommy boleh pakai ๐Ÿ˜ . Price: RM29 (+pos rm8sm/rm12ss) . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 014-5128965 . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit

 .ARMANI DRESS๐Ÿ’žSoft Cotton Crepe๐Ÿ’žMaterial sejuk & tak licin๐Ÿ

  • 23.02.2018 07:33
  • 0

. ARMANI DRESS ๐Ÿ’žSoft Cotton Crepe ๐Ÿ’žMaterial sejuk & tak licin ๐Ÿ’žFree size S fit to L . . โ„๏ธUkuran dalam inci Bust: 36' (MAX) Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM) Punggung: 46' (MAX) . ๐Ÿคฐ๐ŸปPreggy Mommy boleh pakai ๐Ÿ˜ . Price: RM29 (+pos rm8sm/rm12ss) . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 014-5128965 . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit

faraalipbutter.bangsar stokist Selamat pagi, Salam Jumaat.  Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah br

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 23.02.2018 03:35
  • 2

Selamat pagi, Salam Jumaat. Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? ๐Ÿฝ Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter tetap lekat di bibir awak๐Ÿ˜Š Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke?? . WA +60199111791 ๐ŸŒท . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi #codavailable

Promo Dress Dari RM27 Exc Pos! Yeayy!! LUNA DRESS dah ada corak baru! Korang tengok full catalogue de

Promo Dress Dari RM27 Exc Pos!

  • 22.02.2018 15:41
  • 3

Yeayy!! LUNA DRESS dah ada corak baru! Korang tengok full catalogue dekat @amaliscatalogue tau๐Ÿ˜murah-murah je sis jualโค๏ธ mommy pregnant sangat sesuai pakai๐Ÿ˜˜ . . . . . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #hijabista #fashionista #singapore #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #promo #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit #dressxl #dressmommy #pregnantdress #dresspregnant #bajupregnant #ootd

AmoiLily Kenyang perut suka hati ๐Ÿ˜‚@malaysianhijjabi #malaysianhijjabi #bb

AmoiLily

  • 22.02.2018 14:32
  • 1

Kenyang perut suka hati ๐Ÿ˜‚ @malaysianhijjabi #malaysianhijjabi #bbqchicken

Lipstick Magic #faraalipbutter So lovely ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farah

Lipstick Magic #faraalipbutter

  • 22.02.2018 08:24
  • 2

So lovely ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #lips #lipscare #codavailable #giftideas #kl #pj #ampang #cheras #putrajaya #cyberjaya #hkl #kgbaru #sentul #setapak #sayajual #kkmapproved #lipbutter #caramelmint #viral #instafamous #malaysianhijjabi #lipstick #lipbalm #organic #satiesfied

CinTa DahlIa KasihKu Puan Ezra with Fresh Brew.... Stok hujung2... Gigit kuku jelah lepas n

CinTa DahlIa KasihKu

  • 22.02.2018 06:49
  • 0

Puan Ezra with Fresh Brew.... Stok hujung2... Gigit kuku jelah lepas ni..... Tq to purchase Amoura Lipstik... Girl... Please wasap me.... Nanti abis tau... 0185725277...๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

CinTa DahlIa KasihKu Naturally Nude.Rm 39 only... #amouralovers #amouralipstick #amourali

CinTa DahlIa KasihKu

  • 22.02.2018 06:44
  • 0

Naturally Nude. Rm 39 only... #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI Allow sizs amik feel pepagi.. nk makeup sat lagi #sharedbyimman #ootd

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI

  • 22.02.2018 05:01
  • 2

Allow sizs amik feel pepagi.. nk makeup sat lagi #sharedbyimman #ootd #ootdimman #hijabfashion #style #styleityourway #hijabtutorial #malaysianhijjabi #motd #makeupaddict #makeuplover #makeupbyimmanfaquezza #makeuptutorial #entrepreneur #mua #johorbahru #malaysia #camelleskincare #wearingdwi #fauxyofficial #reviewedbyimman #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie

faraalipbutter.bangsar stokist Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? ๐Ÿฝ Nak bagit

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 22.02.2018 03:49
  • 1

Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? ๐Ÿฝ Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter tetap lekat di bibir awak๐Ÿ˜Š Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke?? . WA +60199111791 ๐ŸŒท . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi #codavailable

faraalipbutter.bangsar stokist Tak tau nak bagi hadiah apa pada kawan awak? Untuk hadiah harijadi / m

faraalipbutter.bangsar stokist

Ampang, Kuala Lumpur

  • 22.02.2018 03:31
  • 0

Tak tau nak bagi hadiah apa pada kawan awak? Untuk hadiah harijadi / majlis perpisahan? ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ . Awak boleh cari hadiah #faraalipbutter simpulkan cantik cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mesti ini laa hadiah yang kawan awak suka! ๐Ÿคฉ . Jom DM / WA @faraalipbutter_bangsar sekarangg..!! . WA +60199111791 ๐ŸŒธ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #codavailable #lips #lipscare #bangsar #ampang #cheras #masjidjamek #masjidindia #klsentral #kgbaru #hkl #sentul #setapak #sayajual #kkmapproved #married #husbandwife #giftideas #giftsforher #viral #bazarpaknil #malaysianhijjabi #friends #friendshipgoals #postageavailable

faraalipbutter.bangsar stokist APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter in ORCHID

faraalipbutter.bangsar stokist

Cheras, Kuala Lumpur

  • 22.02.2018 03:24
  • 3

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU #faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . ๐ŸŒธArgan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . ๐ŸŒธShea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . ๐ŸŒธVitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . ๐ŸŒธOrchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . WA +60199111791 ๐Ÿ’œ . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi #sayajual

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI Jarang2 sis nak pakai eyeshadow tebal2 cenggini.. but once in awhile w

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI

Johor Bahru

  • 21.02.2018 17:28
  • 14

Jarang2 sis nak pakai eyeshadow tebal2 cenggini.. but once in awhile why not kan.. okay bye! Gehnight ๐Ÿ˜˜ #sharedbyimman #ootd #ootdimman #hijabfashion #style #styleityourway #hijabtutorial #malaysianhijjabi #motd #makeupaddict #makeuplover #makeupbyimmanfaquezza #makeuptutorial #entrepreneur #mua #johorbahru #malaysia #camelleskincare #wearingdwi #fauxyofficial #reviewedbyimman #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie

 Alhamdulillah customer dah received barang. Ada banyak lg corak yg ava

  • 21.02.2018 16:02
  • 1

Alhamdulillah customer dah received barang. Ada banyak lg corak yg available taw. . Whatsapp 014-5128965 ye utk order ๐Ÿ’ž . #dressmurah #dresslabuh #hijabmuslim #dressmengandung #malaysianhijjabi #dresses #dresscode

FEB SALE!! .๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB PROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ***********while stock last******

FEB SALE!!

  • 21.02.2018 15:21
  • 3

. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB PROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ***********while stock last*********** RM28 exc post Post: tambah RM7 SM / RM11 SS . โŒSLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAINโŒ . ๐Ÿ“ฒ Whasapp 0175530221 . Free size S to L. Soft Cotton Strechable Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #CNYPROMO #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #fashionista #hijabista #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit

FEB SALE!! .๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ***********while stock last******

FEB SALE!!

  • 21.02.2018 15:21
  • 2

. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ***********while stock last*********** RM30 exc post Post: tambah RM7 SM / RM11 SS . โŒSLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAINโŒ . ๐Ÿ“ฒ Whasapp 0175530221 . Free size S to XL Soft Cotton Crepe Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #CNYPROMO #bajumengandung #dressmengandung #promo #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit #dressxl #dressmommy #pregnantdress #dresspregnant #bajupregnant

FEB SALE!! .๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ***********while stock last******

FEB SALE!!

  • 21.02.2018 15:21
  • 2

. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ***********while stock last*********** RM30 exc post Post: tambah RM7 SM / RM11 SS . โŒSLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAINโŒ . ๐Ÿ“ฒ Whasapp 0175530221 . Free size S to XL Soft Cotton Crepe Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #CNYPROMO #bajumengandung #dressmengandung #promo #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit #dressxl #dressmommy #pregnantdress #dresspregnant #bajupregnant

FEB SALE!! .๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ***********while stock last******

FEB SALE!!

  • 21.02.2018 15:20
  • 1

. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸFEB OROMO ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ***********while stock last*********** RM30 exc post Post: tambah RM7 SM / RM11 SS . โŒSLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAINโŒ . ๐Ÿ“ฒ Whasapp 0175530221 . Free size S to XL Soft Cotton Crepe Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #Sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #CNYPROMO #bajumengandung #dressmengandung #promo #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit #dressxl #dressmommy #pregnantdress #dresspregnant #bajupregnant

Cassandra Gallyot โ€œIf only thoughts had an off switch.โ€..#selangor #modellingphot

Cassandra Gallyot

Bangi, Malaysia

  • 21.02.2018 13:01
  • 7

โ€œIf only thoughts had an off switch.โ€ . . #selangor #modellingphotographer #studiomalaysia #studiophotography #potrait #professionalphotographer #model #modelsearch #modelmuslimah #malaysianmodel #eurasianmodel #modelmuslimahmalaysia #modelhijab #moodrepublik #pencarianmodelmalaysia #hijabfashion #blouse #shawl #jumpsuit #productphotoshoot #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #photography #modelhijabmalaysia #turban #bangi #malaysianhijjabi

faraalipbutter.bangsar stokist Mana satu pilihan awak? Kiri atau kanan? CARAMEL MINT๐Ÿ’šORCHID VANILL

faraalipbutter.bangsar stokist

Pavilion KL

  • 21.02.2018 11:17
  • 1

Mana satu pilihan awak? Kiri atau kanan? CARAMEL MINT๐Ÿ’šORCHID VANILLA๐Ÿ’œ atau dua dua? Nak COD sekitar KL boleh whatsapp / dm sis yaaa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . WA +60199111791 ๐ŸŒท . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klcc #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

CinTa DahlIa KasihKu Adik manis berserta Mulberry lipstik dan Ombretto by Amoura....Love s

CinTa DahlIa KasihKu

  • 21.02.2018 11:10
  • 2

Adik manis berserta Mulberry lipstik dan Ombretto by Amoura.... Love sangat.... โคโคโค #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

CinTa DahlIa KasihKu Graphite. โคโคโคโค #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #

CinTa DahlIa KasihKu

  • 21.02.2018 11:09
  • 0

Graphite. โคโคโคโค #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

CinTa DahlIa KasihKu Red velvet... โคโคโค #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte

CinTa DahlIa KasihKu

  • 21.02.2018 11:08
  • 0

Red velvet... โคโคโค #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

faraalipbutter.bangsar stokist #faraalipbutter in Orchid Vanilla! bau manis manis Vanilla dgn Orchid,

faraalipbutter.bangsar stokist

KLCC

  • 21.02.2018 08:49
  • 2

#faraalipbutter in Orchid Vanilla! bau manis manis Vanilla dgn Orchid, boleh buat bibir merah semulajadi ikut suhu badan dan jenis darah tau! lembap je bibir sepanjang hari dan buat kan muka berseri ๐ŸŒธ . dah ready nak cuba ke? . WA +60199111791 ๐ŸŒท๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃREADY STOCK ORCHID VANILLA๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

CinTa DahlIa KasihKu Amoura koleksi klasik#amouralatifah Wasap jom.... 0185725277#amou

CinTa DahlIa KasihKu

  • 21.02.2018 03:24
  • 1

Amoura koleksi klasik #amouralatifah Wasap jom.... 0185725277 #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

Iin Sharmila Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stoki

Iin Sharmila

  • 21.02.2018 02:00
  • 3

Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stokist @faraalipbutter_bangsar boleh dm / whatsapp dorg ni ye. ๐Ÿ˜˜ . KALAU NAK DUIT POKET BANYAK , ADA KEINGINAN NK MULAKAN BUSINESS TANPA MODAL? BOLEH DIRECT WHATSAPP @ DM stokist @faraalipbutter_bangsar SEKARANG.. KAMI MENCARI ANDA YG BERMINAT, RAJIN & USAHA !! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐJOM SHARE REZEKI SAMA SAMA โค๏ธ . 1. Fatin (Bangi) @faraalipbutter.bsp_bangi . 2. Sarah (Cheras) @faraalipbutter_cheras . 3. Aisyah (Sarawak) @faraalipbutter_sri_aman . 4. Fadley (Ampang/KL/Seremban) @faraalipbutter_ayra . 5. Aimi (Seremban) @faraalipbutter.sbn . 6. Azian (Bangsar/Pantaidalam) @faraalipbutter.kl . 7. Siti Fatimah (Sg Buloh) @faraalipbutterviral . 8. Aida (Perak/Nilai) @faraalipbutteripoh @faraalipbutteripoh_usim . 9. Nisa (Ampang/Cheras/KL) @faraalipbutter.nisa . 10. Zulaikha (Bangi) @faraalipbutter.bangiavenue . 11. Wawa (Johor/Kulai/Kluang) @faraalipbutter.wawa . 12. Anis (Kelantan) @faraalipbutter_kltn . 13. Nina (Sarawak) @faraalipbutter_kuching . 14. Anys (Bukit Jalil) @faraalipbutter_bukitjalil1 . 15. Maisarah (Keramat) @faraalipbutter.dkeramat . JOM SAMA SAMA CANTIK OLES @faraalipbutter di bibir ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ XOXO . . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

faraalipbutter.bangsar stokist Harini adik sis tadah muka, bg org makeup. Tp sis bg dia pakai #faraal

faraalipbutter.bangsar stokist

KLCC

  • 20.02.2018 19:03
  • 3

Harini adik sis tadah muka, bg org makeup. Tp sis bg dia pakai #faraalipbuttter ORCHID VANILLA FLAVOUR dulu supaya bibir tak jadi kering, tak mengelupas. Sebelum pakai lipmatte, kita mesti jadikan #faraalipbutter sebagai primer kat bibir, barulah tak ada menyesal kulit bibir mengelupas bila pakai lipmatte terlalu lama.. Siapa nak cantikkan bibir tu cepat whatsapp / dm stokist @faraalipbutter_bangsar yaa๐ŸŒน . WA +60199111791 โค๏ธ . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #codavailable #klsentral #kl #bangsar #pantaidalam #um #ppum #pj #sunway #damansara #ampang #cheras #sentul #setapak #pasarseni #masjidjamek #kgbaru #hkl #neelofa #tiamosweetheart100hari #tiamosweetheart #viral #malaysianhijjabi #instafamous #followmyig

faraalipbutter.bangsar stokist APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 20.02.2018 16:47
  • 1

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU @faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . ๐ŸŒธArgan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . ๐ŸŒธShea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . ๐ŸŒธVitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . ๐ŸŒธOrchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . WA +60199111791 ๐ŸŒธ . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi #sayajual

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI So I created my looks using the Focallure makeup kit.. An 8in1 makeup

NUR IMMAN FAQUEZZA BINTI ROSLI

  • 20.02.2018 16:03
  • 1

So I created my looks using the Focallure makeup kit.. An 8in1 makeup kit..thereโ€™s compact Powder, Eyeshadow, lip crayon, lip matte, mascara, brow pencil, gel liner, blusher.. to me, itโ€™s all u need for a basic makeup.. #sharedbyimman #ootd #ootdimman #hijabfashion #style #styleityourway #hijabtutorial #malaysianhijjabi #motd #makeupaddict #makeuplover #makeupbyimmanfaquezza #makeuptutorial #entrepreneur #mua #johorbahru #malaysia #camelleskincare #wearingdwi #fauxyofficial #reviewedbyimman #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie

Aqmar Ismail Shinkansen ride ๐Ÿš† featuring my favourite travel partner โžก๏ธ @nur

Aqmar Ismail

  • 20.02.2018 14:48
  • 2

Shinkansen ride ๐Ÿš† featuring my favourite travel partner โžก๏ธ @nurismile ๐Ÿ’• #winterinjapan #boomerang

NerillaViBrittania #malaysianhijjabi

NerillaViBrittania

  • 20.02.2018 14:18

#malaysianhijjabi

CinTa DahlIa KasihKu Koleksi klasik Amoura#amourasaloma ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž0185725277#amouralovers

CinTa DahlIa KasihKu

  • 20.02.2018 13:28
  • 2

Koleksi klasik Amoura #amourasaloma ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž0185725277 #amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #shimmer #bronzer #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #makeupaddict #bazaarpaknil #nyx #sayajualonline #cosmetics #lipstickmatte #katvond #hudabeauty #twistuplipstick

Cassandra Gallyot โ€œBe the best version of you.โ€.๐Ÿ“ธ@maha_studio.my.#selangor #m

Cassandra Gallyot

Bangi, Malaysia

  • 20.02.2018 13:24
  • 17

โ€œBe the best version of you.โ€ . ๐Ÿ“ธ@maha_studio.my . #selangor #modellingphotographer #studiomalaysia #studiophotography #potrait #professionalphotographer #model #modelsearch #modelmuslimah #malaysianmodel #eurasianmodel #modelmuslimahmalaysia #modelhijab #moodrepublik #pencarianmodelmalaysia #hijabfashion #blouse #shawl #jumpsuit #productphotoshoot #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #photography #modelhijabmalaysia #turban #bangi #malaysianhijjabi

faraalipbutter.bangsar stokist Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stoki

faraalipbutter.bangsar stokist

  • 20.02.2018 10:49
  • 2

Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stokist @faraalipbutter_bangsar boleh dm / whatsapp dorg ni ye. ๐Ÿ˜˜ . KALAU NAK DUIT POKET BANYAK , ADA KEINGINAN NK MULAKAN BUSINESS TANPA MODAL? BOLEH DIRECT WHATSAPP @ DM stokist @faraalipbutter_bangsar SEKARANG.. KAMI MENCARI ANDA YG BERMINAT, RAJIN & USAHA !! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐJOM SHARE REZEKI SAMA SAMA โค๏ธ . 1. Fatin (Bangi) @faraalipbutter.bsp_bangi . 2. Yas (Shah Alam) @faraalipbutter.shalamuitm . 3. Nina (Sarawak) @faraalipbutter_princess . 4. Fadley (Ampang/KL/Seremban) @faraalipbutter_ayra . 5. Aimi (Seremban) @faraalipbutter.sbn . 6. Azian (Bangsar/Pantaidalam) @faraalipbutter.kl . 7. Siti Fatimah (Sg Buloh) @faraalipbutterviral . 8. Aida (Perak/Nilai) @faraalipbutteripoh @faraalipbutteripoh_usim . 9. Nisa (Ampang/Cheras/KL) @faraalipbutter.nisa . 10. Zulaikha (Bangi) @faraalipbutter.bangiavenue . 11. Wawa (Johor/Kulai/Kluang) @faraalipbutter.wawa . 12. Anis (Kelantan) @faraalipbutter_kltn . 13. Anys (Bukit Jalil) @faraalipbutter_bukitjalil1 . 14. Maisarah (Keramat) @faraalipbutter.dkeramat . JOM SAMA SAMA CANTIK OLES @faraalipbutter di bibir ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ XOXO . . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

FDL Just Chillinโ€™ on the weekend ๐Ÿ“ท๐ŸŒŠ#love #potd. #malaysianhijjabi

FDL

  • 18.02.2018 05:29
  • 7

Just Chillinโ€™ on the weekend ๐Ÿ“ท๐ŸŒŠ #love #potd. #malaysianhijjabi @malaysianhijjabi

18 ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ โค๏ธโœจ #malaysianhijjabi

18 ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Dalam Hatiku

  • 17.02.2018 18:03
  • 30

โค๏ธโœจ #malaysianhijjabi

FDL Typical TGIF selfie โœจ๐Ÿ˜ผ#potd #tgif #malaysianhijjabi @malaysianhi

FDL

  • 16.02.2018 13:56
  • 8

Typical TGIF selfie โœจ๐Ÿ˜ผ #potd #tgif #malaysianhijjabi @malaysianhijjabi

faraalipbutter.bangsar stokist Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stoki

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 16.02.2018 02:42
  • 0

Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stokist @faraalipbutter_bangsar boleh dm / whatsapp dorg ni ye. ๐Ÿ˜˜ . KALAU NAK DUIT POKET BANYAK , ADA KEINGINAN NK MULAKAN BUSINESS TANPA MODAL? BOLEH DIRECT WHATSAPP @ DM stokist @faraalipbutter_bangsar SEKARANG.. KAMI MENCARI ANDA YG BERMINAT, RAJIN & USAHA !! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐJOM SHARE REZEKI SAMA SAMA โค๏ธ . 1. Fatin (Bangi) @faraalipbutter.bsp_bangi . 2. Yas (Shah Alam) @faraalipbutter.uitmshahalam . 3. Aisyah (Sarawak) @faraalipbutter_sri_aman . 4. Fadley (Ampang/KL/Seremban) @faraalipbutter_ayra . 5. Aimi (Seremban) @faraalipbutter.sbn . 6. Azian (Bangsar/Pantaidalam) @faraalipbutter.kl . 7. Siti Fatimah (Sg Buloh) @faraalipbutterviral . 8. Aida (Perak/Nilai) @faraalipbutteripoh @faraalipbutteripoh_usim . 9. Nisa (Ampang/Cheras/KL) @faraalipbutter.nisa . 10. Zulaikha (Bangi) @faraalipbutter.bangiavenue . 11. Wawa (Johor/Kulai/Kluang) @faraalipbutter.wawa . 12. Anis (Kelantan) @faraalipbutter_kltn . 13. Nina (Sarawak) @faraalipbutter_kuching . 14. Anys (Bukit Jalil) @faraalipbutter_bukitjalil1 . 15. Maisarah (Keramat) @faraalipbutter.dkeramat . JOM SAMA SAMA CANTIK OLES @faraalipbutter di bibir ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ XOXO . . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

faraalipbutter.bangsar stokist Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stoki

faraalipbutter.bangsar stokist

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 08.02.2018 17:14
  • 4

Hi kesayangan โค๏ธ Kalau nk order dgn dropship & agent dibawah stokist @faraalipbutter_bangsar boleh dm / whatsapp dorg ni ye. ๐Ÿ˜˜ . KALAU NAK DUIT POKET BANYAK , ADA KEINGINAN NK MULAKAN BUSINESS TANPA MODAL? BOLEH DIRECT WHATSAPP @ DM stokist @faraalipbutter_bangsar SEKARANG.. KAMI MENCARI ANDA YG BERMINAT, RAJIN & USAHA !! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐJOM SHARE REZEKI SAMA SAMA โค๏ธ . 1. Fatin (Bangi) @faraalipbutter.bsp_bangi . 2. Yas (Shah Alam) @faraalipbutter.uitmshahalam . 3. Aisyah (Sarawak) @faraalipbutter_sri_aman . 4. Fadley (Ampang/KL/Seremban) @faraalipbutter_ayra . 5. Aimi (Seremban) @faraalipbutter.sbn . 6. Azian (Bangsar/Pantaidalam) @faraalipbutter.kl . 7. Siti Fatimah (Sg Buloh) @faraalipbutterviral . 8. Aida (Perak/Nilai) @faraalipbutteripoh @faraalipbutteripoh_usim . 9. Nisa (Ampang/Cheras/KL) @faraalipbutter.nisa . 10. Zulaikha (Bangi) @faraalipbutter.bangiavenue . 11. Wawa (Johor/Kulai/Kluang) @faraalipbutter.wawa . 12. Anis (Kelantan) @faraalipbutter_kltn . 13. Nina (Sarawak) @faraalipbutter_kuching . 14. Anys (Bukit Jalil) @faraalipbutter_bukitjalil1 . 15. Maisarah (Keramat) @faraalipbutter.dkeramat . JOM SAMA SAMA CANTIK OLES @faraalipbutter di bibir ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ XOXO . . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi

NerillaViBrittania #malaysianhijjabi  ุฎูŽู†ุฑูˆุญ๐Ÿ˜˜โœˆ๏ธ- Let's Go!

NerillaViBrittania

  • 06.02.2018 10:57

#malaysianhijjabi ุฎูŽู†ุฑูˆุญ๐Ÿ˜˜โœˆ๏ธ- Let's Go!

Ika Shazana Shine bright like a SUN โ˜€ #myroundface #pipipau #malaysianhijjabi

Ika Shazana

  • 03.02.2018 06:50
  • 4

Shine bright like a SUN โ˜€ #myroundface #pipipau #malaysianhijjabi

NerillaViBrittania Her mindset will raise your children. Not her body and good looks. So

NerillaViBrittania

  • 10.01.2018 06:27

Her mindset will raise your children. Not her body and good looks. So Choose wisely. #malaysianhijjabi