marykaymalaysia instagram photo

#

BEAUTY CONSULTANT KULIM KEDAH Assalamualaikum..good morning.Tgh bercuti lg ke? Atau dah bersilat kt

BEAUTY CONSULTANT KULIM KEDAH

  • 17.12.2017 07:28
  • 0

Assalamualaikum..good morning. Tgh bercuti lg ke? Atau dah bersilat kt dapur utk mkn tgh hr? Atau di ofis air cond mencari rezeki..? Sy doakan kalian sentiasa di murah kan rezeki. Aminnnn. . Penat kan hari2 tgn kita did almost all of the labour work. So adakah anda membelai dia? Adakah anda mencuci menyental tgn anda? Sng kta ada x buat home spa?? . If not buat lah..letak lotion, letak scrub, bg lemmmbut dan bermaya tgn. Bila salam suami , tak la suami terkejut tgk tgn isteri berurat sado betul tak? Buat kerja rumah tp mampu maintain as wanita ter agong..cewahh. . Mk ad keluarkan set mini comel tp boleh tahan besaqqq jugak. Sy pnggil hand spa. Smlm buat dgn uum students rata2 mmg nk set ni. Best dia ckp, tgn sunburn pun ley cerah setona. Tp set ni smpai hujung bln je. Boleh buat hantaran sb sgt affordable. Tak smpai rm50. So mai la buat hand spa tu.. . MARY KAY BEAUTY CONSULTANT HERE..🙋🙋 📌FREE SKIN CONSULTATION 📌COD MARY KAY KULIM, SP, BUKIT MERTAJAM 📌NK HARI2 CANTIK?? KICK START AS MARY KAY BC la.. 💋+601124167318 . #skinvigoratebrush #skinvigorate #marykaymalaysia #cleansing #cleansingbrush #skincaremalaysia #whitehead #blackheadremover #whiteheadstrip #botanicaleffects #marykayutara #marykaykulim #marykayperlis #detoxskin #kulitberminyak #kulitkering #productsendiri #timewisemarykay #jeragat

MARYKAY skincare & cosmetic ⓜⓚ MARYKAY SUNCARE SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF 50.Fun in the sun calls

MARYKAY skincare & cosmetic ⓜⓚ

  • 17.12.2017 07:26
  • 0

MARYKAY SUNCARE SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF 50. Fun in the sun calls for serious SPF protection for your face and body before soaking up some rays. It's protect againts both UVA and UVB rays with sunscreen and this sunscreen is waterproof & sweatproof for 80 minutes! More info or to purchase do pm. Jgn malu jgn segan,pm sja kio😉 +6016-8046541 Wanda Raphaella Your beauty consultant #marykaykotakinabalusabah #marykaymalaysia #marykay #marykaysunscreen #marykaysunblock #healthyskin #skinprotector #sunblock #sunscreen

Cik Mary Kay 💋 Set awet muda remaja 🌹!! Anti aging💃 !! Mary Kay sangat spesifik

Cik Mary Kay 💋

  • 17.12.2017 07:25
  • 0

Set awet muda remaja 🌹!! Anti aging💃 !! Mary Kay sangat spesifik tau 🙇🏻 dan set anti aging atau timewise adalah salah satu set best seller ‼️ Set Timewise Miracle untuk sis yang menginginkan dan mengidamkan kulit ✅ Anjal ✅ Lembut ✅ Berseri tanpa bahan kimia merbahaya 🤗 . Nak kulit anjal , berseri , awet muda selalu ? Baca di bawah 😍😘 . This set it for you akak2 definitely mmg dirumus khas utk u guys yg berumur 23 tahun ke atas ⬆️ Yang masih tercari cari skincare yang selamat dan boleh memuda remajakan kulit hakak hakak ? Dah kawin pun nak nampak macam anak dara ? Kulit sihat bebas kedutan dan licin ? 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯⁉️ Ni lah jawapannya timewise set miracle . Amat sesuai kepada sister sister yg berumur 23 tahun ke atas. Nak tahu sebab apa? Sebab tanda tanda penuaan terjadi pada umur 23 thn ke atas tau. Jangan tak tau, so kena cepat2 carik skincare yg sesuai dan selamat 📝 Details about this Timewise set. ✨TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging).✨ . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta merta. Love, 0172776961 (fika) #marykay #settimewisemarykay #marykayset #marykaymalaysia

Nur Aiezzah Atira Mohd Yusoff Thank you for always find ways to make me smile every time ☺️ ..

Nur Aiezzah Atira Mohd Yusoff

Sunway Hotel Seberang Jaya

  • 17.12.2017 07:25
  • 0

Thank you for always find ways to make me smile every time ☺️ . . . . . #saturdayvibes #saturdaywellspent #saturdate #lovelyicecream #marykay #marykaymalaysia #marykaypenang #instagood #instamoments #instadaily

Medispa Paling Dipercayai [PARUT]🌷MBH DermapenTreatment🌷.Ia adalah salah satu kaedah pe

Medispa Paling Dipercayai

  • 17.12.2017 07:23
  • 0

[PARUT] 🌷MBH DermapenTreatment🌷 . Ia adalah salah satu kaedah peremajaan kulit utk mengembalikan penampilan kulit yg kembali sihat remaja. Ia memberi hasil yg sama spt Dermabrasion, Laser dan Deep Chemical Peels ttp kurang invasif dan tidak melibatkan pemusnahan lapisan Epidermis (lapisan kulit paling atas). . . Mereka yg tidak boleh menjalani rawatan ini adalah:- . → Jerawat masih aktif → mengambil ubat tertentu cthnya accutane → kencing manis → penyakit melibatkn sistem darah → mereka yg cenderung utk mendapat keloid → menghidapi penyakit Herpes Zoster. . Kebaikan Dermapen pada kulit . ✔ mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit ✔ menebalkan epidermis dan menambah kepadatan Dermis bg kulit yg telah nipis akibat penggunaan produk pengelupasan. ✔mengurangkan kedut ✔ mengurangkan parut jerawat berlubang ✔ parut hitam . . #gegarvaganzaofficial #dropthebeat #coffeeprince #frkl #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #lemonex #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser

🌸 Ina Pinky 🌸 Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai.

🌸 Ina Pinky 🌸

  • 17.12.2017 07:21
  • 0

Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai. Tak perlu pening nak beli hadiah ape,tinggal pilih je nak yg mana.. u/p:pssttt nak hadiah yg budget RM50 pon ade dlm set ni..meh PM..😉😉😉😉 #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay

Sales Director Mary Kay Siapa nak kulit yang sihat ? 🙋🏻 siapa dekat sini pernah breakout

Sales Director Mary Kay

  • 17.12.2017 07:21
  • 0

Siapa nak kulit yang sihat ? 🙋🏻 siapa dekat sini pernah breakout disebabkan salah memilih produk dan nak cikti bantu ? 😊. . Apa fungsi setiap item ? 🤔 apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni ? 🤔 Siapa yang boleh guna set botanical effect ni ? 🤔 haaaa ... tak tau nak pilih skincare yang Terbaik untuk skin , dapatkan free consultation daripada Beauty Consultant Mary Kay 🙋🏻. . Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas ? 🙊 mana yang lagi sihat dan berseri ? 😊😍 . Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif agak kemerah merahan pada hidung dan parut jerawat di bahagian pipi . . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

🌸 Ina Pinky 🌸 Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai.

🌸 Ina Pinky 🌸

  • 17.12.2017 07:21
  • 0

Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai. Tak perlu pening nak beli hadiah ape,tinggal pilih je nak yg mana.. u/p:pssttt nak hadiah yg budget RM50 pon ade dlm set ni..meh PM..😉😉😉😉 #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay

🌸 Ina Pinky 🌸 Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai.

🌸 Ina Pinky 🌸

  • 17.12.2017 07:20
  • 0

Tengah cari Hadiah utk yg tersayang ke tu?Ni antara hadiah yg sesuai. Tak perlu pening nak beli hadiah ape,tinggal pilih je nak yg mana.. u/p:pssttt nak hadiah yg budget RM50 pon ade dlm set ni..meh PM..😉😉😉😉 #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay

Aisha_MaryKay Setelah 2 hari berehat. Hari ini meneruskan perjalanan ke utara pulak.

Aisha_MaryKay

  • 17.12.2017 07:20
  • 0

Setelah 2 hari berehat. Hari ini meneruskan perjalanan ke utara pulak. #kendurikawen #holiday #balikkampunglangkawi #moments #amninasuha #haifaadelia #marykaymalaysia #marykayskincare

BEAUTY CONSULTANT Bila Kulit Sihat, Nak Blend Makeup Pun Senang 😇😇.#marykay #mar

BEAUTY CONSULTANT

  • 17.12.2017 07:16
  • 0

Bila Kulit Sihat, Nak Blend Makeup Pun Senang 😇😇 . #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #marykayipoh

Cik Mary Kay 💋 ✨4 bedak asas Mary Kay 😍!!! ada yg dah try semua?  Cik mary try d

Cik Mary Kay 💋

  • 17.12.2017 07:15
  • 0

✨4 bedak asas Mary Kay 😍!!! ada yg dah try semua? Cik mary try dah! Mmg letopsss nokk. A+ utk texture dan oil control depa! 😍 . 📌Sangat Sesuai untuk Semua jenis kulit especially kulit sensitif & yang paling penting non comedogenic! 😍 Ciri ciri di atas sangat penting tau untuk elakkan skin uols berjerawat selepas menggunakan based make up tersebut. . Hello Gorgeous Ladies...😍😍 Di Mary Kay...kami ada 4 jenis bedak yang akan membuat kulit muka nampak flawless, ringan & bersih sepanjang masa. . 1. Mineral Powder Foundation💋 2. Translucent Loose Powder💋 3. Mineral Pressed Powder💋 4. Endless performance Creme-to-powder Foundation💋 . 1. Mary Kay Mineral Powder Foundation😍 Bedak mineral jenis serbuk yang halus, ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Sangat sesuai utk kulit berminyak sebab dia adalah oil- control, dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk sis yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage. . 2. Translucent Loose Powder😍 This is really my favourite sbb Translucent Powder ni feel sgt ringan & oil control jugak tau! Ia juga mempunyai serbuk mutiara dgn memberi Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. . 3. Mineral Sheer Pressed Powder😍 Bedak jenis mineral ni berbentuk compact. Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. Amat sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. Kalau sis suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you. . 4. Endless performance Creme-to-powder Foundation😍 Jenis ni adalah 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau sis perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish), sama macam kita pakai bedak. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #stailista #minaz #laraalana #like4like #titiancinta #zulariffin

Mary Kay Beauty Consultant ❣Bukan senang nak senang..dan bukan susah nak susah...❣.⚘Dah r

Mary Kay Beauty Consultant

  • 17.12.2017 07:14
  • 0

❣Bukan senang nak senang..dan bukan susah nak susah...❣ . ⚘Dah ramai yg berjaya mengubah kehidupan dengan kerjaya bersama Marykay... partime atau fulltime.... terpulang kepada individu... . ⚘Apa yg penting adalah semangat dan rajin berusaha..pastinya ada kejayaan... . ⚘Wanita sekarang dah pandai memilih... pilihlah produk yang selamat dan memberi kepuasa pada diri...bukan yg murah tp belum terjamin keselamatannya... . ⚘Sumber: Majalah EH keluaran Nov 2017⚘ . Jom dptkn Consultation kecantikan secara percuma💋 at 0194085527 . #letscantik #blackheads #whiteheads #parut #jerawat #jeragat #putih #uniszapastitahu #umtsohor #marykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayunisza #marykayumt #marykayipg

ayunisa Cc cream / foundation anda nmpk bercapok,Comot, x sekata& muke nmpak t

ayunisa

  • 17.12.2017 07:14
  • 0

Cc cream / foundation anda nmpk bercapok,Comot, x sekata& muke nmpak terlalu berkilat ble kene Pns.. ??😱😱 Anda juga tgh mencari Cc cream & liquid foundation yg sesuai..?? sis de jwpnnye utk atasi.... 😃 dgn MARY KAY cc cream & MARY KAY liquid foundation... ▪MARY KAY cc cream ni : 🏵 Melindungi kulit dengan perlindungan SPF15 🏵Mencerahkan 🏵 Light coverage 🏵 Meminimumkan kemerahan 🏵Melitupi cela2 kulit 🏵 Melembapkan 🏵Anti -aging 🏵 Melindungi kulit dari radikal bebas ▪MARY KAY liquid foundation : 🌻Anti-aging 🌻Full coverage 🌻Memberikan kesan matte 🌻 Mengandungi vitamin E 🌻menutup cela2 🌻Tona kulit nampk sekata ➡ Kulit cntik berseri sntiase selama 8jam ⬅ Cept2 grab.. Semakin cept grab.. semakin cantik kulit anda😍😍 Best ke best.. Utk details Product Wassap Nisa 012- 2118129 / Pm laju2..😃 #marykayMalaysia

Puan Nori BRIGHTENING MALACEP SERUM.Dah berapa banyak Malacep Serum ni sapu aw

Puan Nori

Nasi Kukus Sempoi Alias 2

  • 17.12.2017 07:09
  • 2

BRIGHTENING MALACEP SERUM . Dah berapa banyak Malacep Serum ni sapu award. Yang latest, Her World Beauty Award 2017! . Terkenal untuk hasilkan kulit cerah tanpa pedih, peeling, dan merah. Menyerap dgn baik kedalam kulit termasuk rongga-rongga kulit yang rosak. Sebaik saja kulit di-repair dari dalam, kulit yg sihat dan glowing akan terpancar. Nak I share kelebihan item ni? Boleh! . 1. Percepatkan proses pencerahan. 2. Skin tone akan sekata dan mengecikkan pori. 3. Bintik2 hitam/parut akan pudar dengan cepat. 4. Tekstur kulit jadi lebih smooth dan tegang. 5. Freckles pun akan menghilang secara perlahan. 6. Cerah yg nampak kulit sangat healthy. . Tolong tinggalkan product peeling yang instant putih melepak macam tepung gomak dan putih dari kulit tangan tu. Seram mak! Oh kalau nak full details pasal Malacep Serum ni, jom ler whatsapp I 😊 . DARE TO TRY AND SEE THE RESULT? . Nori 017 969 59 73 Independent Beauty Consultant . #manir #kualanerus #uitmpuncakperdana #freelancemodel #models #artistsoninstagram #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #BotanicalEffect #MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #MaryKayMalacepSerum #TerapiInstagram #MaryKayUltimateCream

Mary Kay Beauty Consultant 😄OIL FREE EYE MAKE REMOVER ! .Adakah anda memakai makeup remover d

Mary Kay Beauty Consultant

  • 17.12.2017 07:07
  • 0

😄OIL FREE EYE MAKE REMOVER ! . Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau.. sgt bahaya! . Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. . 👉area mata byk garisan halus 👉area mata sembap 👉area mata mempunyai oil seed . Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product. . OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE. . Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan. . Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan! . Jadi apa lagi mari la jaga mata seperti CHE TA !! Bila pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone. . Jom dapatkan segera!😘 . 0193095153 | Syarina😉 . #MaryKayMy #marykaymalaysia #marykaylovers💋 #syarienaMK #oilmakeupremover

Mary Kay Beauty Consultant Ramai kan antara kita ada masalah jeragat? Antara puncanya:MatahariS

Mary Kay Beauty Consultant

UiTM Puncak Alam

  • 17.12.2017 07:06
  • 1

Ramai kan antara kita ada masalah jeragat? Antara puncanya: Matahari Sinar matahari mengandungi sinar UV A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit. UV A merosakkan sel bawah kulit dan UVB pula sel luar kulit. Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi atau jeragat malah boleh membawa kepada kanser kulit. . Kehamilan Kebiasaanya wanita hamil akan mengalami banyak masalah disebabkan hormon yang tidak menentu. Jadi, ibu mengandung disarankan untuk mengambil nutrisi yang cukup untuk memastikan kulit sentiasa sihat. . Ubat-ubatan Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi ‘side effect’ juga boleh menjadi punca jeragat yang karang kita sedari dan juga ubat-ubat yang tidak diluluskan oleh KKM. . Rawatan hormon Kajian menunjukkan rawatan hormon (pil) yang mengandungi hormon progesterone, pertukaran hormon, implan banyak mengalami masalah jeragat. Punca jeragat ini menyebakan hormon menjadi tidak stabil. Jangan biarkan anda dibelenggu oleh masalah hormon! . Wangian Pewangi, sabun wangi dan kosmetik yang menyebabkan tindak balas ‘phototoxic’ adalah diantara punca terjadinya jeragat. Oleh itu dicadangkan untuk memilih produk atau ubat yang lebih natural seperti supplemen. . Hormon tidak seimbang Hormon yang tidak seimbang juga membawa kita kepada masalah jeragat. . Hypothyroidism Ia juga dikenali sebagai keadaan dimana paras hormon tiroid rendah. . Pemilihan produk yang salah Kadang-kadang kita ni ada nafsu semua nak cepat cantik, cepat putih, dan sebagainya. Jadi tindakan segera kimia yang berbahaya itulah yang akan membuatkan masalah kulit muka menjadi lebih teruk sekiranya kita berhenti pakai atau sering bertukar-tuakr produk. . Penjagaan muka yang tidak berterusan Kadang kala kita leka dengan kebersihan muka kita. Bila pakai solekan balik-balik rumah dan penat terus tidur tanpa mencuci muka terlebih dahulu. Sifat yang sambil lewa inilah yang akan menjadikan punca terjadinya jeragat dimuka anda. . Dengan pengkongsian dari ini membantu anda di luar sana untuk lebih berhati-hati dan menjadikan diri lebih disiplin tentang penjagaan muka. Sila ambil tahu punca dan masalah jeragat yang terjadi pada wajah anda.

Nik Zamzila MK A simple regimen infused with the goodness of botanicals that are pers

Nik Zamzila MK

  • 17.12.2017 07:05
  • 0

A simple regimen infused with the goodness of botanicals that are personalized to your skin type to bring out skin’s healthy radiance. #MaryKay #MaryKayMalaysia #Beauty #BotanicalEffects #Mask #NormalSkin #SkinCare #Cleanse #Exfoliate #Restore #Botanical#timewiseskincare #berusmuka #lipstick #botanicaleffects #marykaypahang #marykaymuar

Mary Kay Beauty Consultant Ramai kan antara kita ada masalah jeragat? Antara puncanya:MatahariS

Mary Kay Beauty Consultant

Saujana utama

  • 17.12.2017 07:05
  • 1

Ramai kan antara kita ada masalah jeragat? Antara puncanya: Matahari Sinar matahari mengandungi sinar UV A & B yang menyebabkan kerosakan sel kulit. UV A merosakkan sel bawah kulit dan UVB pula sel luar kulit. Kesan sinar UV ini bukan saja menyebabkan pigmentasi atau jeragat malah boleh membawa kepada kanser kulit. . Kehamilan Kebiasaanya wanita hamil akan mengalami banyak masalah disebabkan hormon yang tidak menentu. Jadi, ibu mengandung disarankan untuk mengambil nutrisi yang cukup untuk memastikan kulit sentiasa sihat. . Ubat-ubatan Pengambilan beberapa jenis ubat yang memberi ‘side effect’ juga boleh menjadi punca jeragat yang karang kita sedari dan juga ubat-ubat yang tidak diluluskan oleh KKM. . Rawatan hormon Kajian menunjukkan rawatan hormon (pil) yang mengandungi hormon progesterone, pertukaran hormon, implan banyak mengalami masalah jeragat. Punca jeragat ini menyebakan hormon menjadi tidak stabil. Jangan biarkan anda dibelenggu oleh masalah hormon! . Wangian Pewangi, sabun wangi dan kosmetik yang menyebabkan tindak balas ‘phototoxic’ adalah diantara punca terjadinya jeragat. Oleh itu dicadangkan untuk memilih produk atau ubat yang lebih natural seperti supplemen. . Hormon tidak seimbang Hormon yang tidak seimbang juga membawa kita kepada masalah jeragat. . Hypothyroidism Ia juga dikenali sebagai keadaan dimana paras hormon tiroid rendah. . Pemilihan produk yang salah Kadang-kadang kita ni ada nafsu semua nak cepat cantik, cepat putih, dan sebagainya. Jadi tindakan segera kimia yang berbahaya itulah yang akan membuatkan masalah kulit muka menjadi lebih teruk sekiranya kita berhenti pakai atau sering bertukar-tuakr produk. . Penjagaan muka yang tidak berterusan Kadang kala kita leka dengan kebersihan muka kita. Bila pakai solekan balik-balik rumah dan penat terus tidur tanpa mencuci muka terlebih dahulu. Sifat yang sambil lewa inilah yang akan menjadikan punca terjadinya jeragat dimuka anda. . Dengan pengkongsian dari ini membantu anda di luar sana untuk lebih berhati-hati dan menjadikan diri lebih disiplin tentang penjagaan muka. Sila ambil tahu punca dan masalah jeragat yang terjadi pada wajah anda.

Mary Kay Beauty Consultant MY Have a Happy Sunday !😍❤❤❤ . .#marykaylife #mymkjourney #awom

Mary Kay Beauty Consultant MY

  • 17.12.2017 07:05
  • 0

Have a Happy Sunday !😍❤❤❤ . . #marykaylife #mymkjourney #awomenwithclass #marykaylifestyle #marykaymalaysia

MK Beauty Consultant💄 Cantiknyaaaaaaa😍😍 dah la cantik ada formula untuk melembapkan bi

MK Beauty Consultant💄

  • 17.12.2017 07:09
  • 0

Cantiknyaaaaaaa😍😍 dah la cantik ada formula untuk melembapkan bibir lagi tak payah susah2 uols nak calit lip balm lagi 🤤 Yang penting bibir uols tak merekah dah guna lipstick gittewww 💁🏻 Nisa | Beauty Consultant 01117846618 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia

SEPHIA BY JANNA NICK Morningggggg!Nampak bestt takk?? THIS MONTH TOP 10 SPECIAL!Let's G

SEPHIA BY JANNA NICK

  • 17.12.2017 07:00
  • 0

Morningggggg! Nampak bestt takk?? THIS MONTH TOP 10 SPECIAL! Let's Grab It! 1. Skinvigorate - Removes makeup 85% better than cleansing by hand. 2. Mineral Cheek Color Duo - Juicy Guava 3. Forever Diamonds EDP - lovely smell for HER 4. Gel Semi-Matte Lipstick - Code Poppy Please 5. Refreshing Toner - Traces of dirt are wiped away, as are complexion dulling dead skin cells, and for a complete clean. 6. Chase a Rainbow - Shower gel - Set your sights on the prize, and go forth in confidence! 7. TimeWise Night Solution - for a freshen, energize, hydrate, smooth, firm, protect, rebuilt and reduce fine lines and wrinkles. 8. TimeWise Pore Minimizer - This gentle serum provides a daily defense against the look of enlarged pores. It reduces the visible number of pores and immediately improves skin texture! 9. TimeWise Repair: Revealing Radiance Facial Peel - for skin looks brighter, skin texture is significantly improved, and fine lines and wrinkles look reduced! 10. MelaCep Plus+ Ultimate Serum - helps skin regain and maintain clarity, significantly improves the look of skin brightness, texture and dark spots. . Choose the special for your skin. Dont know which are special and good for your skin? Dont worry! I will consult you to be younger and beautiful again! Do whatsapp me on www.wasap.my/601155050640/Top10+Special+Please or just leave your number in comment box, I will reach you. Lets beauty and healthy together Love Aishazryn | 011-5505 0640 Beauty Consultant #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKayJohorBahru #MaryKayKulai

Aerynn Aishazryn Morningggggg!Nampak bestt takk?? THIS MONTH TOP 10 SPECIAL!Let's G

Aerynn Aishazryn

  • 17.12.2017 06:59
  • 0

Morningggggg! Nampak bestt takk?? THIS MONTH TOP 10 SPECIAL! Let's Grab It! 1. Skinvigorate - Removes makeup 85% better than cleansing by hand. 2. Mineral Cheek Color Duo - Juicy Guava 3. Forever Diamonds EDP - lovely smell for HER 4. Gel Semi-Matte Lipstick - Code Poppy Please 5. Refreshing Toner - Traces of dirt are wiped away, as are complexion dulling dead skin cells, and for a complete clean. 6. Chase a Rainbow - Shower gel - Set your sights on the prize, and go forth in confidence! 7. TimeWise Night Solution - for a freshen, energize, hydrate, smooth, firm, protect, rebuilt and reduce fine lines and wrinkles. 8. TimeWise Pore Minimizer - This gentle serum provides a daily defense against the look of enlarged pores. It reduces the visible number of pores and immediately improves skin texture! 9. TimeWise Repair: Revealing Radiance Facial Peel - for skin looks brighter, skin texture is significantly improved, and fine lines and wrinkles look reduced! 10. MelaCep Plus+ Ultimate Serum - helps skin regain and maintain clarity, significantly improves the look of skin brightness, texture and dark spots. . Choose the special for your skin. Dont know which are special and good for your skin? Dont worry! I will consult you to be younger and beautiful again! Do whatsapp me on www.wasap.my/601155050640/Top10+Special+Please or just leave your number in comment box, I will reach you. Lets beauty and healthy together Love Aishazryn | 011-5505 0640 Beauty Consultant #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKayJohorBahru #MaryKayKulai

NURUL HIDAYAH LUKMANUL HAKIM Kenapa perlunya set Botanical Effect (BE)? 💚CLEANSER penting untuk

NURUL HIDAYAH LUKMANUL HAKIM

  • 17.12.2017 06:56
  • 0

Kenapa perlunya set Botanical Effect (BE)? 💚CLEANSER penting untuk mencuci wajah 💚FRESHEN pula adalah untuk membersihkan sisa2 cleanser yang tertinggal dan menutup liang pori yang terbuka disebabkan proses mencuci tadi 💚MASKER pula untuk menyerap sel-sel mati, kotoran-kotoran yang terperangkap di dalam kulit dan minyak berlebihan pada kulit kita 💚HYDRATE pula untuk menyeimbangkan kandungan air dan minyak dalam wajah agar wajah kita sentiasa kekal lembab, segar dan berseri-seri sepanjang hari. Jadi keempat2 item diatas tu penting. Tak kurang juga sebelum keluar rumah, wajib pakai Cc Cream or timewise liquid foundation yang bertujuan untuk menghalang agen-agen perosak kulit seperti habuk, debu, asap kenderaan dan kilang dan partikel-partikel halus yang bertebangan dalam ruang udara kita terkena DIRECT pada wajah kita. Lepas baca ni, agak-agaknya ada tak yang impikan kulit wajah yang bersih and sihat? Ketahuilah,cleanser sahaja tak cukup tau untuk kulit yang bersih, sihat dan bebas cela. Umpama badan kita, makan nasi kosong, tanpa sayur, sumber protein dan vitamin. Sihat ke tak badan kita? JOM WSSP DAYAH 📲013-6266658 #botanicaleffectsmarykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaykulim #marykayalorsetar #marykayipoh #marykayperak #marykaylovers #marykayusers

Alia Adnan Selamat pagi 🌞.Jom cuci muka dengan skinvi. 😍.85% lebih effe

Alia Adnan

  • 17.12.2017 06:54
  • 0

Selamat pagi 🌞 . Jom cuci muka dengan skinvi. 😍 . 85% lebih effective dari cuci guna tangan. Nak try rase perbezaan tak? 😘 . www.wasap.my/60136379807 013-6379807 Alia Husna #marykaybeautyconsultant #marykayskinvi #marykayportdickson #marykaynegerisembilan #marykaymalaysia

NURUL HIDAYAH LUKMANUL HAKIM Kenapa perlunya set Botanical Effect (BE)? 💚CLEANSER penting untuk

NURUL HIDAYAH LUKMANUL HAKIM

  • 17.12.2017 06:54
  • 0

Kenapa perlunya set Botanical Effect (BE)? 💚CLEANSER penting untuk mencuci wajah 💚FRESHEN pula adalah untuk membersihkan sisa2 cleanser yang tertinggal dan menutup liang pori yang terbuka disebabkan proses mencuci tadi 💚MASKER pula untuk menyerap sel-sel mati, kotoran-kotoran yang terperangkap di dalam kulit dan minyak berlebihan pada kulit kita 💚HYDRATE pula untuk menyeimbangkan kandungan air dan minyak dalam wajah agar wajah kita sentiasa kekal lembab, segar dan berseri-seri sepanjang hari. Jadi keempat2 item diatas tu penting. Tak kurang juga sebelum keluar rumah, wajib pakai Cc Cream or timewise liquid foundation yang bertujuan untuk menghalang agen-agen perosak kulit seperti habuk, debu, asap kenderaan dan kilang dan partikel-partikel halus yang bertebangan dalam ruang udara kita terkena DIRECT pada wajah kita. Lepas baca ni, agak-agaknya ada tak yang impikan kulit wajah yang bersih and sihat? Ketahuilah,cleanser sahaja tak cukup tau untuk kulit yang bersih, sihat dan bebas cela. Umpama badan kita, makan nasi kosong, tanpa sayur, sumber protein dan vitamin. Sihat ke tak badan kita? JOM WSSP DAYAH 📲013-6266658 #botanicaleffectsmarykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaykulim #marykayalorsetar #marykayipoh #marykayperak #marykaylovers #marykayusers

Mary Kay Beauty Consultant Morning beautiful ❤️ Salah 1 benda penting yg wajib ada dlm set sk

Mary Kay Beauty Consultant

  • 17.12.2017 06:51
  • 0

Morning beautiful ❤️ Salah 1 benda penting yg wajib ada dlm set skincare akk. Serum uolss. Serum ni boleh dikatakan sbg baja kulit. Serum dalam gambar yg akak attach kan ni adalah serum yg akak guna untuk bantu mengembalikan keremajaan kulit akk dan membantu memudarkan jeragat akk. Setiap serum yang ada di Mary Kay mempunyai fungsi berbeza utk beri kesan terbaik mengikut apa yang kita nak. 🌹 Nak anjal & awet muda ➡ Timewise Replenising Serum C. 🌹 Nak hilangkan jeragat & tona sekata ➡ Malacep Serum Pening? Tak tau apa yg baik utk kulit anda? Beauty Consultant ni kan ada 😘💝 Maizatul / 0149021209 #marykaybeautyconsultant #marykayshahalam #marykaysgkandis #IlovemyMaryKay #marykaymalaysia

MARYKAY skincare & cosmetic ⓜⓚ MK SUNCARE AFTER SUN REPLENISHING GEL.MK SUNCARE SUNSCREEN BROAD SPE

MARYKAY skincare & cosmetic ⓜⓚ

  • 17.12.2017 06:50
  • 0

MK SUNCARE AFTER SUN REPLENISHING GEL. MK SUNCARE SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF 50. MK LIP GLOSS. The perfect beach day lineup! We've got your skin protected for summer from head to toe, with some lip gloss for an extra shine! More info or to purchase do pm me😊😊 +6016-8046541 Wanda Raphaella Yout beauty consultant #marykaykotakinabalusabah #marykaymalaysia #marykay #sunscreen #sunblock #aftersun #healthyskin #lipgloss #summer #skinprotector

Margarita Ariadna Mary_k Apa beza CC cream dan BB cream?👉BB cream ialah sejenis cairan yang

Margarita Ariadna Mary_k

  • 17.12.2017 06:49
  • 0

Apa beza CC cream dan BB cream? 👉BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream. ..👉CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. . Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda. . Apa kelebihan CC Cream MK ni? 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Mun_ira Bc marykay 0126607770 #marykaytemerloh #marykaycccream #mua #marykaybestproduct #marykayfoundation #marykaycccream #marykaymalaysia #marykayampang#maskulin #remaja #wanita#sihatcantik #kulitflawless #marykaybanting #marykayshahalam #kimmiracleswan #sysuka #terbaikk

Amalia_MaryKay Nak bagi hadiah kepada yang tersayang? Ini Gift Set yang korang boleh

Amalia_MaryKay

  • 17.12.2017 06:48
  • 0

Nak bagi hadiah kepada yang tersayang? Ini Gift Set yang korang boleh pilih. Menarikkan? #marykaymalaysia #marykay #skincare #skinrejimen #flawless #glowing

TUDUNG BUDAK & TUDUNG SEKOLAH Mommy, ada lagi ke yg blom dapatkan tudung sekolah? Blom ada budget? S

TUDUNG BUDAK & TUDUNG SEKOLAH

  • 17.12.2017 06:43
  • 1

Mommy, ada lagi ke yg blom dapatkan tudung sekolah? Blom ada budget? Sekarang ni semua mahal kan? Tudung sekolah pun mahal😭😭😭. . Tapi mahal pun padan la dgn kualiti kan? Setahun boleh pakai tak payah tukar² lagi dah😍😍Nak jimat tak? Jom la beli borong murah, berganda² murahnya. Kumpul order ramai², dengan kawan opis ke,adik beradik ke. Postage utk semenanjung cuma RM 8 utk 45 helai😱😱 . Jom order sekarang sebelum habis stok!! Stok pun dah suam² kuku ni.Nanti melepas RUGI😱😱 • 🔖HARGA TUDUNG SEKOLAH BORONG HARGA SEHELAI RM17 10-19 helai RM15 sehelai 20-29 helai RM14 sehelai 30-39 helai RM13 sehelai 40-49 helai RM12 sehelai 50-59 helai RM11 sehelai 60-69 helai RM10 sehelai 70-79 helai RM9 sehelai 80-89 helai RM8 sehelai 90 dan ke atas RM7 sehelai • 🔖Pos RM8 sehingga 45 helai tudung utk Semenanjung 😱😱murah kan? . Jom BORONG🏃🏃🏃 Jika ada yg berminat boleh WHATSAPP ye.. 😍😍 1) Whatsapp ke 011 28419457 2) Whatsapp PANTAS - klik link di profail @tudung4kids 3)DM @tudung4kids

safuraa_mk277 2 ketul ni memang best seller untuk jejaka and wanita2 yg🎀Pori bes

safuraa_mk277

  • 17.12.2017 06:43
  • 0

2 ketul ni memang best seller untuk jejaka and wanita2 yg 🎀Pori besar 🎀Kulit kasar dan menggerutu 🎀Parut dan lekuk jerawat . Paling best, dia dalam range timewise. Maksudnye ada anti penuaan la. Siapa taknak kulit licin and nampak lebih muda kan?😘 . Whatsapp akak for Free Skin Consultation kalau u olls belum ada Beauty Consultant okeh😊 . Professional Beauty Consultant Nursafuraa Abu Talib http://www.wasap.my/60137232708 . #marykay #mymarykay #marykayjohor #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaykl #marykayseremban #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaykotabharu #marykaymalaysia #marykaymy

💆MARYKAY BEAUTY CONSULTANT💄 ..JERAGAT terjadi apabila kulit terlampau kering dan tiada kelembapa

💆MARYKAY BEAUTY CONSULTANT💄

  • 17.12.2017 06:41
  • 0

. . JERAGAT terjadi apabila kulit terlampau kering dan tiada kelembapan kulit. ia juga boleh terjadi apabila sering terdedah dengan matahari tanpa perlindungan kulit seperti suncreen . . . Jeragat tidak boleh dihilangkan cuma dapat durawat ! awas yaa jika kulit anda terasa tegang dan kerinng. cepat2 laa dapatkan moisturizing yang bersesuai dengan kulit anda. . . Berikut di atas merupakan testimoni jeragat yang semakin berkurang 😍dengan menggunakan produk Mary Kay iaitu Melacep Skincare . Pelbagai masalah kulit dapat dirawat dengan melacep serum. . . Berminat nak guide dari ira !? free consultation ? . . Ira | Mary Kay Beauty Consultant 013 9733025 . . #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaTerengganu #UbatKulit #PutihGebu #Serumkulit #vitaminkulit #RawatJeragat

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec)

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec)

  • 17.12.2017 06:39
  • 0

"PERGHHH! MERECIK GILER! SAYA NAK JOIN KAKAK, CEMANAA KAK NAK DAPATKAN GOLDEN INVITATION CARD TU, TAKSABAR NI! . . Korang nak jadi VIP kakak tak? Nak jadi PALING AWAL tahu apa yang best pada hari tesebut? Nak tak jadi Very Important Person of MBH? Kalau bertuah jadi "THE LUCKY ONE" pada tersebut tau, Uishhh.. terlepas ckp la pulak.. . . Kalau "SERIUS NAK", PLS BERTINDAK CEPAT KLIK LINK dibawah ni, kalau dah cukup 50 Orang, kakak akan reply "soryy kuota full" , so better cepat tau. ---> . www.wasap.my/60187764670/synakjadi_VIP_MBH ---> www.wasap.my/60187764670/synakjadi_VIP_MBH . . . #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyfair #beautyinlovinghands #gegarvaganzaofficial #dropthebeat #coffeeprince #frkl #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #lemonex #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #dermapen #sulambedak #carbonlaser

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec) MBH Medispa merupakan pusat rawatan kecantikan yang bukan sekadar faci

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec)

  • 17.12.2017 06:38
  • 0

MBH Medispa merupakan pusat rawatan kecantikan yang bukan sekadar facial biasa tetapi "we do advanced skin treatment". Pelbagai rawatan khas di formulasi utk pelbagai masalah jenis kulit dengan menggunakan teknologi , produk berkualiti tinggi dan mesin-mesin khas yang di import dr Korea & US bagi memberikan kesan dan hasil rawatan yang terbukti berkesan. . . Free Consultation- tiada yuran konsultasi (dengan pembelian) kepada pelanggan dalam periksaan dan cadangan atau tips yg diberikan oleh pakar kecantikan kami. . . Skin Analysis.-untuk mengetahu keadaan dan masalah kulit sebenar. jangan beli dulu.... consultation terlebih dahulu.... baru akan dpt tahu rawatan yg tepat bagi mengelakkan pembaziran. rawatan tepat untuk penyelesaian masalah kulit yg tepat dan cepat.... bolehh terus walkin bagi tujuan consultation dengan pakar estetik di MBH Medispa . . Untuk tempahan rawatan atau skin analysis Boleh whatsApp ika 📲018-7764670 . . #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyfair #beautyinlovinghands #gegarvaganzaofficial #dropthebeat #coffeeprince #frkl #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #lemonex #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #dermapen #sulambedak #carbonlaser

Marykay Beauty Consultant 1. SEMI MATTE lipstickApa maksud semi matte?-> Kemasan yang matte ta

Marykay Beauty Consultant

  • 17.12.2017 06:36
  • 0

1. SEMI MATTE lipstick Apa maksud semi matte? -> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering ! Sekarang tengah trend orang pakai lipstick Matte kan? 💡Color yang nampak mewah & cantik! Tapi tapi tapi sayang sebab texturnya yang matte tu membuatkan bibir jadi sangat kering 💡Bila terlalu kering dia akan start jadi kuping & bibir nampak merekah Tak secantik masa mula-mula pakai tadi 💡And kalau pakai lipstick matte wajib pakai lip balm kalau tak memang crack sana sini. Dengan MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK ni, uols da tak perlu risau nak pakai lip balm or risau bibir merekah. U can enjoy the matte look tanpa rasa ragu2 lagi! 😀 2. Teknologi MIKROSFERA GEL terkini untuk mencipta warna yang penuh, rich, menawan, tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau nampak kering. 3, Formula GEL yang sangatt ringan memberikan sapuan yang lancar & rata. 4. Warna TAHAN LAMA (LONG LASTING) Dengan penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” , lipstick ni mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 5. MELEMBAPKAN bibir MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. 💡Sesiapa saja boleh pakai lipstick ni, especially uolls yg ada masalah bibir kering ke, sensitif ke, bibir gelap ke. Color dia sangat intense boleh tutup gelap kat bibir & dalam masa yg sama dia ada bahan2 penjagaan bibir jugak 🌸 . . . Area Dungun, Terengganu, sri petaling, seri kembangan, bangi, siapa nak cuba produk Marykay, skincare atau makeup, jangan segan contact saya ye.. 😘 . Afida Marykay Independent Beauty Consultant . 📞: 013-3078248 Fb : Afida Mohd Ig : afidamohd_mkay . . . #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik

MARY KAY MALAYSIA Dua supplement yang sangat best😍sesuai untuk kulit kering dan kulit

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 06:36
  • 0

Dua supplement yang sangat best😍sesuai untuk kulit kering dan kulit berminyak.. . 🌷Intense Moisturizing Cream🌷(kulit kering) . ➡Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral ➡Membantu menyuburkan kulit. ➡Sesuai utk kulit kering yang berjeragat sebabnya jeragat suka naik kat kukit kering. . . 🌸Oil Free Hydrating Gel🌸(berminyak) . Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering. . Kelebihan OFHG: ➡Gel yg tidak berminyak dan tidak melekit ➡ Mengecutkan jerawat dengan cepat. ➡Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt ➡Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah especially yang kerhe outdoor dan sunburn. ➡Menghidrasi kulit sehingga 10jam ➡Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah ➡Sesuai utk kulit sensitif/berminyak ➡ Mempercepatkan proses detox kulit daripada kimia produk sebelum ni. ➡ Mempercepatkan proses rawat struktur kulit yang rosak dan bina balik lapisan kulit yang terhakis. . . Saya adik beradik pilih OFHG, awak nak jugak? Tapi tak tahu nak gunakan yang mana 1? Jom bincang tepi masalah skin anda..😉 Saya sedia membantu😊😊.. . 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my 💋Mary Kay Independent Beauty Consultant💋 #MaleficentQueenzGorgeousUnit #marykaymalaysia

Mary Kay Beauty Consultant🇲🇾 Timewise Firming Eye Cream.Timewise Firming Eye Cream membantu masa

Mary Kay Beauty Consultant🇲🇾

  • 17.12.2017 06:34
  • 0

Timewise Firming Eye Cream . Timewise Firming Eye Cream membantu masalah "Eye Bag". . Penggunaan Timewise Firming Eye Cream ni akan membantu: . 1️⃣ Menegangkan kulit bahagian mata yang kendur dan berkedut. . 2️⃣ Mencerahkan balik keliling mata yang gelap akibat mata letih dan kurang rehat tu. . 3️⃣ Membekalkan kelembapan yang tinggi kerana bahagian mata sangat sensitif dan nipis. . 4️⃣ Mengurangkan garis halus iaitu tanda-tanda penuaan. . 5️⃣ Mengurangkan kedutan bawah mata disebabkan faktor usia. . Pentingnya penjagaan mata untuk kelihatan muda dari usia. . . 📲 ieka 013.246.6083 . . #firmingeyecream #eyebag #eye #eyecream #marykayeyecream #pandaeyes #timewise #timewiseskincare #marykay #marykaymalaysia #krimmata #matasembab #matahitam

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT . kulit OILY SENSITIF ??.Khas utk mereka yg berkulit terlalu sensiti

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 17.12.2017 06:32
  • 0

. kulit OILY SENSITIF ?? . Khas utk mereka yg berkulit terlalu sensitif, oily sgt2, liang pori jelas kelihatan, lepas tu ada parut hitam, jerawat kemerahan dan mcm2 lagiiii😢😢 . Sis recommend set treatment ni utk awak. Jangan risau. Harga sgt mampu milikkk, tahan sehingga 6-7 bulan. Dengan set ni je kulit awak yg dlu over oily , merah dan kerap jerawat , skrg makin pudar dan makin sihatt . Nanti kalau ada bajet lebih, boleh tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagi lah flawless kannnnn 😍😍 . Apa yg penting di Mary Kay? Dapat kan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan / pemutihan / kerosakan 🙅 . . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaytreatmentset #oilyskin

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT .Masalah kulit KERING MENGELUPAS ?.Khas utk mereka yg berkulit terl

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 17.12.2017 06:31
  • 0

. Masalah kulit KERING MENGELUPAS ? . Khas utk mereka yg berkulit terlalu sensitif, kering, mengelupas, parut hitam, jerawat kemerahan dan mcm2 lagiiii😢😢 . Sis recommend set treatment ni utk awak. Jangan risau. Harga sgt mampu milikkk, tahan sehingga 6-7 bulan. Dengan set ni je kulit awak yg dlu mengelupas, merah dan jerawat , skrg pudar dan makin sihatt . Nanti kalau ada bajet lebih, boleh tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagi lah flawless kannnnn 😍😍 . Apa yg penting di Mary Kay? Dapat kan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan / pemutihan / kerosakan 🙅 . Whatsapp sekarangg. Kita bagi khas set ni memang untuk tolong awak tau! . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaytreatmentset

Blouse | Tunic | Jubah | Kurta Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu 😘.Yeayyy Eksaited ny

Blouse | Tunic | Jubah | Kurta

Bangi, Malaysia

  • 17.12.2017 06:29
  • 1

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu 😘 . Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 . “Nak tau tak harga Calista ni? Harga BAWAH RM100 😱 . “Yang LAGI BEST! PROMOSI PENGENALAN 3HARI dengan harga bawah bawah . RM80+ SAHAJA😱 . “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki #calistaabaya . LAMBAT TINGGAL 😉 . . . .. . . . . #calistaabaya #bymardinasafiyya #ajimaura #terapiinstagram #cardiganmalaysia #cardiganlabuh #abayamurah #abayamalaysia . . #bellezacollagen #kurungsyarie #unisza #bawallabuh #bawalpucci #marykaymalaysia #maryjardin #blouselabuh #blousemalaysia #bawalexclusive . #bawalexclusive #palazomurah #palazomalaysia #skirtmuslimah #skirtlabuh #handsockmalaysia #lipstickmalaysia #tutorialmakeup #purdahmalaysia #niqabis

Amani Mohd Zaki Siapa disini yg ada masalah 👇👇 😕Parut Jerawat berlubang-luban

Amani Mohd Zaki

  • 17.12.2017 06:27
  • 0

Siapa disini yg ada masalah 👇👇 😕Parut Jerawat berlubang-lubang, 😕 Tona wajah tak sekata, 😕Pori-pori besar 😕 kulit wajah kasar.. . Nak hilangkan masalah tuu tak?..jue nk share dgn anda produk dr MARY KAY yg boleh hilangkan semua tu . . TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET .. Di mana set ini buleh membantu masalah anda. . 💖TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE ✔menyuburkan kulit dr bawah ✔menambahbaikan tekstur kulit & tampilan garis halus ✔mengecilkan pori2 ✔menanggalkan sel kulit mati akibat dr jerawat yg kecut secara lembut . . 💖💖TIMEWISE PORE MINIMIZER ✔mengecilkan pori2 dgn lebih cepat ✔menegangkan kulit muka ✔menghaluskan kulit ✔muka lbh nampak flawless & mekap lebih cantik😘 . So, anda tak perlulah nak berhabis duit nk buat treatment .. Gunakan set ni utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN... . Tidak perlu guna hari2 tau..Guna 2 -3 kali seminggu aje..Harga mampu milik pula ye.. Jimat kan ??😊 Satu set tahan 7-8 bulan ke atas 😱😱sangat-sangat jimat kan utk set terbaik macam ni 😘 . . Jom pm saya skg.. Free consultation . Ws 0199121272 💞Amani Zaki 🤓 Marykay Beauty consultant #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #sayasukamakeup #sayajualprodukkecantikan #makeup #microdermabrasion #kulitputih #mulus #hijabista #lovemarykay #beauty #poriporiterbuka

safuraa_mk277 Selalu dok tertanya2 nape kena pakai banyak2 ni? Takde ke satu je All

safuraa_mk277

  • 17.12.2017 06:26
  • 0

Selalu dok tertanya2 nape kena pakai banyak2 ni? Takde ke satu je All in? . Awakkk, sedangkan makan pun kena makan macam2 untuk dapatkan nutrisi yg berbeza, inikan pula Nak jaga kulit luaran yg hari2 dok ngadap pencemaran, kotoran and alam sekeliling😅 . Nak tahu kenapa perlu semua item ni?Jom kite fahamkan dulu.Da faham baru decide hokeh😙😙😙 . Independant Beauty Consultant Nursafuraa Abu Talib http://www.wasap.my/60137232708 . #marykay #mymarykay #marykayjohor #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaykl #marykayseremban #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykaypulaupinang #marykaykotabharu #marykaymalaysia #marykaymy

Mary Kay Beauty Consultant 🤗 Jeragat Mengganggu Saya‼️😣😣.Sedih. Kulit tak sekata. Kulit

Mary Kay Beauty Consultant 🤗

  • 17.12.2017 06:25
  • 1

Jeragat Mengganggu Saya‼️😣😣 . Sedih. Kulit tak sekata. Kulit kering. Jeragat makin banyak... Sampai bila nak tutup dengan Foundation tebal-tebal????huaàaaa... . JANGAN BIMBANG‼️Jeragat boleh dikawal dan dipudarkan dengan Melacep Plus Mary Kay!!! . Boleh gunakan serum Melacep!! Sangat disarankan untuk mereka yg mempunyai jeragat dan kulit yg tak sekata. . Hasilnya kulit uolss akan putih jernih bak kristal!!!! wowwwwwwwww..... . Ingin milikinya? whatsapp Mijah segera tau.. . 👱🏻‍♀️ Mijah 📲 016-9612991 🌸 Mary Kay Beauty consultant . #marykay #marykaymalaysia #kuantan #pahang #melacep #jeragat #cerahsekata #sayajual #skincare #like4like

MARY KAY MALAYSIA Set detox utk Masalah kulit kering[ INA 5553]Setia dengan peeling pr

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 06:21
  • 0

Set detox utk Masalah kulit kering [ INA 5553] Setia dengan peeling produk? Gembira dengan tekstur kulit idaman putih, licin, lubang pori tidak langsung kelihatan & kulit wajah pinkish? . Cuba berhenti pakai untuk seketika, apa hasil yang korang dapat? Mulalah sistem kumbahan keluar dengan kuantiti yang banyak sebab setiap lapisan kulit wajah telah rosak dek pemakaian produk peeling yang kita tak tahu apa bahannya 🙀. . Langkah yang perlu diambil adalah merawat balik setiap lapisan kulit kita yang telah rosak dengan MARY KAY TREATMENT SET ❤ yang terdiri daripada: 🌸 Botanical effect cleanser. 🌸 Oil free hydrating gel. 🌸 Timewise liquid foundation. . Nak tahu lebih detail atau nak cuba² dulu produk Mary Kay boleh terus whatapps kakak okayh 😘.. . 💝ZEYRA 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my 💋Mary Kay Independent Beauty Consultant💋 #MaleficentQueenzGorgeousUnit #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA Set detox utk masalah kulit kombinasi#marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 06:20
  • 0

Set detox utk masalah kulit kombinasi #marykaymalaysia

Nurhidayah Razali Anda ingin mencuba lip mask & lip balm Mary Kay?  Sangat best bila and

Nurhidayah Razali

  • 17.12.2017 06:20
  • 0

Anda ingin mencuba lip mask & lip balm Mary Kay? Sangat best bila anda sendiri telah mencubanya. Sebelum itu mari saya tunjukkan cara-cara menggunakannya. 1: Bersihkan bibir dari lipstik.Picit sikit jer lip mask dan sapu ke seluruh bibir (jgn gosok) dan biarkan selama 5 min. 2. Setelah 5 minit, basahkan jari tengah dan bersihkan bibir dengan gerakan membulat supaya daki2 kulit mati tanggal. Bilas bibir dan kemudian pakai lip balm. 3. Ambil tisu dan tekapkan pada bibir utk buang lebihan balm tadi. 4. Pakai lipstik kegemaran anda. Tadaaa anda akan dapat bibir yang gebu dan sihat, senangkan? Anda ingin mencubanya? Hubungi perunding kecantikan anda atau anda boleh hubungi saya di sini. A nda sendiri boleh rasakan betapa bestnya lip mask & lip balm Mary Kay. 😘😘😘 #lips #lipscare #lipscrub #lipbalm #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykay #marykaybeautyconsultant #flawless #beautiful #beauty #onlineshopping #onlinebusiness

MARY KAY MALAYSIA Set detox utk masalah kulit berminyak...#marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 06:17
  • 0

Set detox utk masalah kulit berminyak... #marykaymalaysia

Nur Aziemah Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick 💄Ada 8 pilihan warna :💄Bashf

Nur Aziemah

  • 17.12.2017 06:12
  • 0

Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick 💄 Ada 8 pilihan warna : 💄Bashful You 💄Rich Truffle 💄Mauve Moment 💄Powerful Pink 💄Always Apricot 💄Midnight Red 💄Crushed Berry 💄 Poppy Please 1. Apa Semi Matte Lipstick ni? - Kemasan seperti matte tetapi tidak membuatkan bibir merekah sakit dan kering. 2. Teknologi Mikrosfera Gel terkini utk mencipta warna penuh, rich, menawan, tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir dan tidak akan menghitamkan bibir. 3. Formula Gel yg sgt ringan memberi sapuan yg lancar dan rata. 4. Melembapkan bibir kerana mengandungi bahan2 seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba utk melembapkan bibir. Recommended tauu. Best sgt 💕 Aziemah Azmi 0145343577 Marykay Malaysia 💄 #marykaykualaterengganu #marykaygongbadak #marykaykualanerus #marykayumt #marykayunisza #marykay #marykaymalaysia #unisza #umt #gongbadak #ipgkdri #marykayipgkdri #marykaywakaftembesu #marykaytokjiring #marykaypadangnenas #marykaywakaftengah #marykaymanir #marykaybatuenam #marykaytokjembal

lieza_saiful Cara Memilih Bedak Muka Mary KayAssalamualaikum & hai! :DRamai yg

lieza_saiful

  • 17.12.2017 06:12
  • 0

Cara Memilih Bedak Muka Mary Kay Assalamualaikum & hai! :D Ramai yg selalu confuse nak pilih bedak yg mana satu. Kak..Mary Kay ni banyaknye bedak! Kak.. bedak mana yg sesuai dengan saya? Kak bedak ni untuk apa? Haa banyak persoalan dalam minda uols kann hehehe. Ok lah hari ni kita nak merungkai MISTERI bedak Mary Kay! :p Mary Kay ada 4 jenis bedak setakat ini : Mineral Powder Foundation Translucent Powder Mineral Pressed Powder Endless performance Creme-to-powder Foundation Lieza Saiful Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/6017-5107688 #foundation #ctpmk #translucentloosepowdermarykay #mineralsheerpressedpowdermarykay #MaryKayMalaysia

Senior BC Mary Kay Kalau anda jenis yang tak suka makeup sangat , nak nampak natural je d

Senior BC Mary Kay

  • 17.12.2017 06:10
  • 0

Kalau anda jenis yang tak suka makeup sangat , nak nampak natural je dan pada masa yang sama nak lindungi kulit dari sinar uv , anda boleh pakai cc cream Mary Kay ni . . 1 tiub kecik ni ada 8 manfaat , betol ke ? Betol la , tak percaya kena la try sendiri . Yang dah pakai je , yang dah rasainya 😊 . Manfaatnya ; 1. Melindungi kulit daripada kerosakan sinaran UVA dan UVB dengan spektrum luas SPF15 . Bila kulit terlindung , ia dapat mencegah jeragat dari tumbuh . 2. Menyerikan kulit dan mencerahkan tona kulit dengan segera . 3. Pigmen berasaskan mineral membantu membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit dan menambahbaikkan tona kulit keseluruhan dengan pelitupan ringan seperti bebas solekan. 4. Melegakan dan meminumkan kemerahan kulit 5. Menutup tampilan cela-cela dengan segera. 6. Ia juga melegakan dan memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah . 7. Kekal hidrat selama 10 jam . Kulit berasa hidrat dengan segera . Ia memberikan rasa lembap yang melegakan tanpa berasa berminyak atau kering . 8. Meminimumkan tampilan liang pori dan pada masa yang sama ia menambahbaikkan tekstur kulit dengan ketara . . . Cc cream ni boleh tahan 7 bulan ke atas . Saya sendiri dah guna 10 bulan lebih tak habis lagi . Sangat jimat 😊 . www.wasap.my/60199947933 Ilah, Mary Kay Beauty Consultant . #TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #cccreammarykay #cccreamsunscreenspf15 #marykaymalaysia #mekapmarykay #ilovemakeup #makeuptutorial #mua #makeupartismalaysia #sayajualmekap #flawlessface #sunprotector

Senior BC Mary Kay Timewise Liquid Foundation ..Liquid Foundation Mary Kay mempunyai 2

Senior BC Mary Kay

  • 17.12.2017 06:06
  • 0

Timewise Liquid Foundation . . Liquid Foundation Mary Kay mempunyai 2 jenis , iaitu Luminous-Wear untuk kulit normal to dry & Matte-Wear untuk kulit combination to oily . Kedua-duanya medium coverage . . Kelebihan liquid foundation ini adalah : ✅Age Fighting . ✅Oil Control (matte) . ✅Tekstur yang sangat ringan & halus . ✅ Membantu menutupi dan mengurangkan garis-garis halus , kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah seperti kesan-kesan jerawat juga tona wajah yang tidak sekata ✅Penggunaan foundation ini akan membuatkan kulit kelihatan gebu , cerah dan lembut . ✅ Foundation ini mengandungi timun dan lemon serta vitamin c yang baik untuk kulit . ✅Tahan lama (8 bulan ke atas) . Luminous-Wear Liquid Foundation mempunyai 4 jenis pilihan tona warna , manakala Matte-Wear Liquid Foundation mempunyai 5 pilihan tona warna mengikut kesesuaian kulit anda 😊 . www.wasap.my/60199947933 Ilah, Mary Kay Beauty Consultant . #TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykayproduct #marykaymekap #liquidfoundation #mattewearfoundation #kulitberminyak #kulitnormal #makeup #tutorialmakeup #produkkecantikan #ilovemakeup #bazaarpaknil #foundation #flawlessface #mediumcoverage #kulitkombinasi #kulitkering #luminiouswearfoundation #mua #makeupartistmalaysia #sayajualmekap #cosmetics #internationalcosmetics

Mary Kay Cosmetics & Skin Care Hot Selling😻😻 Yeayyy offer time now!! Buy 2 colours to get a fre

Mary Kay Cosmetics & Skin Care

  • 17.12.2017 06:05
  • 0

Hot Selling😻😻 Yeayyy offer time now!! Buy 2 colours to get a free Mary Kay Nourishine Lip Gloss or Gel Mascara 😍😍😍😍 Mary Kay Semi Gel Matte 💄 Whatsapp now🙀 Watsapp now@ 60176683689 😘 #marykay #marykaylipstick #marykayskincare #marykaykosmetik #marykaylife #marykaymalaysia #marykay #marykay #marykayproducts

Noor Madura Freshener (Toner) sgt penting utk penjagaan muka. Ia ibarat double cle

Noor Madura

  • 17.12.2017 06:04
  • 0

Freshener (Toner) sgt penting utk penjagaan muka. Ia ibarat double cleansing after cuci muka tau..the most important,serum akan menyerap lebih elok ke dalam kulit. . But,utk bln pertama Dura slalu suggest set basic utk cust, bln kedua bru suggest utk tmbh freshener. . Uols yg nk cari skincare,meh cept2 pm/wa.. Dura guide dan bantu uols ikut bajet ok. Paling pnting,sabar and konsisten.jgn malas utk buat rutin penjagaan muka 🤗 . 📲 0142151562 🌸 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #kuantan #pahang #cantik #flawless #healthyskin #sayajual #skincare

Hamizah Hasim set combo kini kembali .padankan pencuci muka anda dengan skinvigorat

Hamizah Hasim

  • 17.12.2017 06:04
  • 0

set combo kini kembali . padankan pencuci muka anda dengan skinvigorate cleansing brush berwarna putih ni. pasti proses pembersihan wajah anda lebih bersih dan segar dengan gabungan 2 produk hebat ini. . grab sekarang timewise cleanser & skinvigorate cleansing brush limited stock daripada sis . bertindak cepat sebelum terlambat !!! semua ready stock !!! . WS / DM / PM 📲 0129422447 Miza Mary Kay Beauty Consultant . . . #SyukurAlhamdulillah #MaryKayBeauty #MarykayFlawless #MaryKayParttime #MaryKayMiza #MaryKayLovers #MaryKayUsers #MaryKaysGojes #MaryKayalways #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor

Mary Kay Subang SET TIMEWISE.set ini untuk anti penuaan. Yang berumur 26tahun ke ata

Mary Kay Subang

  • 17.12.2017 06:03
  • 1

SET TIMEWISE . set ini untuk anti penuaan. Yang berumur 26tahun ke atas dah boleh gunakan produk ni utk memperbaiki kulit yang semakin kurang kilang dimuka bertindak. Kerana ia diperkaya dengan anti oksidan,ia akan tegangkan kulit uols dan kembalikan semula kulit muda uols..woww hebatkan.. . . Your Professional Beauty Consultant 😘HajaMK 📲 0133090461 #MaryKayMalaysia#MaryKaySubang #MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari# #MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging

@RizaBeautyConsultantBangi Hai....🤗🤗. Awak awak ada alami masalah kulit yang sensitif, berj

@RizaBeautyConsultantBangi

  • 17.12.2017 06:02
  • 3

Hai....🤗🤗. Awak awak ada alami masalah kulit yang sensitif, berjerawat. Atau awal ada kenalan atau sedara mara yang alami masalah kulit yang sensitif.⠀ .⠀ Meh rapat-rapat....Riza nak share skincare insyallah dapat membantu menyelesaikan skin yang sensitif tu. Produk ini adalah berasakan botanical dan bebas dari bahan-bahan yang memudaratkan serta merbahaya.⠀ .⠀ ⠀ Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: ✅F1 Kulit Kering⠀ ✅F2 Kulit Normal⠀ ✅F3 Kulit Berminyak⠀ ⠀ Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 ✅Untuk formula 1:⠀ ⠀ 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta⠀ - Meninggalkan kulit berasa selesa⠀ - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit⠀ 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 ✅Formula 2:⠀ ⠀ 90% yang mencuba mengatakan set ini:⠀ - Meninggalkan kulit berasa sihat⠀ - Mencergaskan kulit⠀ - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci⠀ - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 ✅Formula 3:⠀ ⠀ 90% yang mencuba mengatakan set ini:⠀ - Memulihkan keseimbangan kulit⠀ - Mengurangkan saiz pori⠀ - Membantu mengawal minyak⠀ - Kulit kelihatan muda dan segar⠀ 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄⠀ .⠀ Anda perlukan bantuan Riza, anda mahukan Riza analisa kulit serta detail produk atau nak cuba produk. Jom book date dengan riza.⠀ .⠀ With ❤️,⠀ Riza ⠀ Your Personal Skin & Beauty Consultant⠀ Mary Kay Malaysia⠀ Klik 👉🏼https://buff.ly/2opCr9o⠀ .⠀ #Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#housewise#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#orangmalaysia#neelofa

shamriza samsudin Hai....🤗🤗. Awak awak ada alami masalah kulit yang sensitif, berj

shamriza samsudin

  • 17.12.2017 06:01
  • 4

Hai....🤗🤗. Awak awak ada alami masalah kulit yang sensitif, berjerawat. Atau awal ada kenalan atau sedara mara yang alami masalah kulit yang sensitif.⠀ .⠀ Meh rapat-rapat....Riza nak share skincare insyallah dapat membantu menyelesaikan skin yang sensitif tu. Produk ini adalah berasakan botanical dan bebas dari bahan-bahan yang memudaratkan serta merbahaya.⠀ .⠀ ⠀ Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula: ✅F1 Kulit Kering⠀ ✅F2 Kulit Normal⠀ ✅F3 Kulit Berminyak⠀ ⠀ Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊 ✅Untuk formula 1:⠀ ⠀ 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta⠀ - Meninggalkan kulit berasa selesa⠀ - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit⠀ 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 ✅Formula 2:⠀ ⠀ 90% yang mencuba mengatakan set ini:⠀ - Meninggalkan kulit berasa sihat⠀ - Mencergaskan kulit⠀ - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci⠀ - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 ✅Formula 3:⠀ ⠀ 90% yang mencuba mengatakan set ini:⠀ - Memulihkan keseimbangan kulit⠀ - Mengurangkan saiz pori⠀ - Membantu mengawal minyak⠀ - Kulit kelihatan muda dan segar⠀ 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄⠀ .⠀ Anda perlukan bantuan Riza, anda mahukan Riza analisa kulit serta detail produk atau nak cuba produk. Jom book date dengan riza.⠀ .⠀ With ❤️,⠀ Riza ⠀ Your Personal Skin & Beauty Consultant⠀ Mary Kay Malaysia⠀ Klik 👉🏼https://buff.ly/2opCr9o⠀ .⠀ #Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#housewise#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#orangmalaysia#neelofa

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY 🌸MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 😍🌸 Kelebihan dan kebai

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY

  • 17.12.2017 06:01
  • 0

🌸MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 😍🌸 Kelebihan dan kebaikan menggunakan Skinvigorate Cleansing Brush:- ~ Menanggalkan 85% mekap & kotoran di wajah lebih baik dari guna jari ~ Menghaluskan garisan dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil ~ Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat ~ Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yg berkelajuan dual-speed 8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan terpesona ! Selain daripada memberikan pembersihan yg mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:- 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp saya untuk free skin consultation. 😘 . Wanie🦋 📲www.wasap.my/60102490396 F. Sales director Mary Kay Malaysia . #marykaybeautyconsultant, #marykaymalaysia #marykay Selangor #marykaykL #marykaymelaka #negerisembilan #marykaykedah #marykayperak #marykayterengganu #marykaykelantan #skii #dematologist # clinique #marykaysarawak #marykaysabah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #trustedseller #like4like #fastservice #titiancinta

Ieza Beauty & Cosmetics Hai lovelies... Foundation penting ke? 😍😍😍 Yes, penting. Foun

Ieza Beauty & Cosmetics

  • 17.12.2017 06:01
  • 0

Hai lovelies... Foundation penting ke? 😍😍😍 Yes, penting. Foundation melindungi kulit daripada terkena kotoran secara terus menerus. Debu dan kotoran akan melekat pada foundation. Lap saja foundation menggunakan facial cloth Mary Kay. Settle. Nak pilih yang mana? Ikut keperluan & gaya hidup. Cuba sekali pasti jatuh cinta. Pastikan foundation anda membenarkan pori anda bernafas. 😉 Pilih kulit sihat & cantik. Tidak tahu mahu pilih yang mana? Jom contact 👇 Free Consultation Ieza | 0197128821 #marykayjohorbahru #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaykosmetik #marykayproducts #pretty #beautiful #beauty #woman #skincare #skjncaremalaysia #skincareoriginal #naturalskincare #makeup #review #skin #face #cream #spa #homespa #botanicalbeauty #cleanbeauty

Hamizah Hasim hai selamat pagi 😍 testimoni dari kak wani . mata panda dah hilangg

Hamizah Hasim

  • 17.12.2017 05:58
  • 0

hai selamat pagi 😍 testimoni dari kak wani . mata panda dah hilangg 😱😱😱 mkain cerah pulak tu. bestnyaaa . sapa nak cuba ? jum whatsapp kakak . . 📲 0129422447 Miza beauty consultant Mary Kay . . #Marykayskincare #MarykayLovers #marykaytestimoni #MaryKayRoutine #marykayusers #marykayproduk #marykayqualityproduct #marykaymiza #MarykayBanting #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #marykayparttimer

Marykay Skincare Hello...🤗🤗🤗.Must have item! Compulsory tau IF NAK KULIT CER

Marykay Skincare

  • 17.12.2017 05:57
  • 0

Hello...🤗🤗🤗 . Must have item! Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH - Melacep Ultimate Cream 😍 . . Kenapa sis cakap compulsory? sebab ultimate cream ni kan: . . ➡Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta. ➡Memberi manfaat pelembab yang luar biasa. ➡Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan. ➡Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan. ➡Kulit menjadi berseri. ➡Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . . ➡Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit. ➡90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit. ➡Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu. . If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaymuar #marykaylumut  #marykaysetiawan #marykaymanjung #marykaytangkak #marykaylover #skincaremarykay #skincare  #marykayskincare #melacep #setpemutihan #MelacepUltimateCream

Mary Kay Skincare & Make-Up 💄 Hello...🤗🤗🤗.Must have item! Compulsory tau IF NAK KULIT CER

Mary Kay Skincare & Make-Up 💄

  • 17.12.2017 05:56
  • 0

Hello...🤗🤗🤗 . Must have item! Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH - Melacep Ultimate Cream 😍 . . Kenapa sis cakap compulsory? sebab ultimate cream ni kan: . . ➡Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta. ➡Memberi manfaat pelembab yang luar biasa. ➡Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan. ➡Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan. ➡Kulit menjadi berseri. ➡Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . . ➡Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit. ➡90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit. ➡Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu. . If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaymuar #marykaylumut  #marykaysetiawan #marykaymanjung #marykaytangkak #marykaylover #skincaremarykay #skincare  #marykayskincare #melacep #setpemutihan #MelacepUltimateCream

💆MARYKAY BEAUTY CONSULTANT💄 ..Contoh testimoni yang mengalami masalah jeragat ! 😱😉 Sekaran

💆MARYKAY BEAUTY CONSULTANT💄

  • 17.12.2017 05:53
  • 0

. . Contoh testimoni yang mengalami masalah jeragat ! 😱😉 Sekarang muda mudi dah ada jeragat kenapa ye ?? sebab kebanyakkan lambakan skincare yang mengandungi kimia bahaya seperti mercury dan hydroquinon. jadi No wonder laa. 20an pon dah ade jeragat. ☺ . . Dalam mary kay Ada satu serum yang boleh memudarkan jeragat iaitu melacep serum. yang mana boleh membantu cerahkan kulit, memudarkan jeragat , membantu kembalikan keremajaan kulit daripada kusam dan kering. Banyak lagi manfaat dalam satu botol tau ! 😍😍😍Dah cuba baru tau. . . If berminat boleh wsap ira . Nak free consultation skin ? makeup ? skincare class ? . . Lot of Love 💕 Ira | Mary Kay Beauty Consultant 013 9733025 . . #MaryKayMalaysia #MaryKayKualaTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKayPahang #KualaTerengganu #Terengganu #Trusted #Kelantan #Kesihatan #ProdukKulit #PutihGebu #TestimoniMalaysia #TestimoniBerjaya #Nofake #originalskincare

Nurhidayah Razali Merahkan pipi anda dengan Baked Cheek Powder!#bakedcheekpowder #blush

Nurhidayah Razali

  • 17.12.2017 05:55
  • 0

Merahkan pipi anda dengan Baked Cheek Powder! #bakedcheekpowder #blush #cheek #pink #prettyinpink #promo #marykaysingapore #marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #mklife #cosmetics #kosmetik #kindheart #givingheart

M A R Y K A Y B Y S Y A S Y A Wuuuuu #marykaymalaysia #marykaykl

M A R Y K A Y B Y S Y A S Y A

  • 17.12.2017 05:48
  • 0

Wuuuuu #marykaymalaysia #marykaykl

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT💋 Muka Berpeluh Setelah Pakai Pelembap? Apa Perlu Dilakukan?Sekiranya

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT💋

Batu Caves Temple

  • 17.12.2017 05:47
  • 0

Muka Berpeluh Setelah Pakai Pelembap? Apa Perlu Dilakukan? Sekiranya muka cikpuan cepat berpeluh setelah memakai produk untuk melembapkan kulit, maka berkemungkinan besar produk tersebut mempunyai tekstur yang agak "berat" untuk kulit wajah cikpuan. Secara semulajadi, badan kita mengekalkan suhu sekitar 37 darjah Celcius. Di kawasan muka, suhu dikekalkan pada sekitar 32 ke 34 darjah Celcius. Pelembap dengan tekstur "berat" akan membentuk lapisan pada permukaan kulit yang boleh menghalang proses pembebasan haba yang dilakukan oleh kulit secara semulajadi. Apabila terhalang daripada membebaskan haba, suhu pada kawasan tersebut (dalam contoh ini adalah kulit muka yang disapu pelembap) akan meningkat dan kulit secara semulajadi akan menyejukkan kawasan tersebut dengan mengeluarkan peluh melalui liang peluh. Sekiranya perpeluhan ini berlaku setelah cikpuan memakai pelembap, dicadangkan agar cikpuan bertukar kepada pelembap yang mempunyai ciri-ciri berikut: ☑ Mempunyai tekstur yang lebih ringan, selalunya dalam bentuk gel atau losyen ☑ Menyerap hampir serta-merta sebaik sahaja disapu pada kulit ☑ Mempunyai kandungan bebas minyak (oil-free) terutama untuk kulit yang sudah sedia berminyak ☑ Pilih pelembap yang tidak menyumbat pori-pori di mana tertulis "non-comedogenic" pada bungkusan produk NOTA: Semoga perkongsian ini bermanfaat. Ramai yang bertanya soalan ini kepada saya. #PuanMary #GuruImej #MaryKay #MaryKayMalaysia

Mary Kay Skincare & Make-Up 💄 Supplement Muka yangg uolss Wajib Ada OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)S

Mary Kay Skincare & Make-Up 💄

  • 17.12.2017 05:45
  • 0

Supplement Muka yangg uolss Wajib Ada OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) Supplemen terbaik untuk korang yang mempunyai kulit yang sensitif dan berminyak. Korang wajib mencuba OFHG ! . Mary Kay Oil Free Hydrating Gel berfungsi untuk : ➡ mengurangkan iritasi dan kemerahan-merahan pd kulit disebabkan penggunaan produk bermerkuri ➡ sebagai base makeup ( makeup tahan lebih lama) ➡ mengawal minyak pd muka ➡memberi effect sejuk serta merta . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #OFHG #IntenseMoisturizingCream #intensemoisturizingcream #marykaymalaysia #skincarehalal #marykaykl #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykaykl #marykaylovers

Marykay Skincare Supplement Muka yangg uolss Wajib Ada OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)S

Marykay Skincare

  • 17.12.2017 05:44
  • 0

Supplement Muka yangg uolss Wajib Ada OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) Supplemen terbaik untuk korang yang mempunyai kulit yang sensitif dan berminyak. Korang wajib mencuba OFHG ! . Mary Kay Oil Free Hydrating Gel berfungsi untuk : ➡ mengurangkan iritasi dan kemerahan-merahan pd kulit disebabkan penggunaan produk bermerkuri ➡ sebagai base makeup ( makeup tahan lebih lama) ➡ mengawal minyak pd muka ➡memberi effect sejuk serta merta . Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant . #OFHG #IntenseMoisturizingCream #intensemoisturizingcream #marykaymalaysia #skincarehalal #marykaykl #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykaykl #marykaylovers

norhidayu 🌻Berminat??? Boleh hubungi or watsu🌻BC_ayu😊📱0132107353

norhidayu

  • 17.12.2017 05:44
  • 0

🌻Berminat??? Boleh hubungi or watsu🌻 BC_ayu😊 📱0132107353 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #botanicaltimewiseproducts #marykaymakeupset #botanicaleffectevolution #malacepplusmarykay #marycarebodycare #marykaycolorcosmetic #timewiserepair #timewiseskincare #marykayflawlessface #marykaymen

Shaklee & Mary Kay Rawang Jubah dari Bella Ammara dah sampai jumaat lepas!.Beli dengan @bellaa

Shaklee & Mary Kay Rawang

Rawang, Selangor

  • 17.12.2017 05:43
  • 0

Jubah dari Bella Ammara dah sampai jumaat lepas! . Beli dengan @bellaammara.teharahman jangan risau trusted seller!.... tq tauuu...tak sabo nak rasmi.. . #raudhah #heejab #heejabscarf #instantshawl #instantshawllabuh #tudungrawang #rawang #tudungcantik #onlineshopping #onlinemalaysia #lovemarykay #misikulitsihatdancantik #marykay #misikulitsihat #marykaymalaysia #cucimuka #nakcantik #nakkurus #nakkulitcantik #nakkulitsihat #jerawat #kulitkusam #suplemenkulit #facebrush #brush #massage #facemassage #rawang #marykayrawang #shakleerawang #shakleemalaysia

MARY KAY MALAYSIA Assalamualaikum Gemorninggg 😘Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing ber

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 05:43
  • 0

Assalamualaikum Gemorninggg 😘 Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing berlari 4 5 6 hatiku telah dicuri 6 7 8 ku tercari-cari 9 10 mary kay marilah ke mari jom jom jom jom jom belek2 la apa product mary kay ada ye?????? sapa nak catalog habaq mai ye.. kita kasi.. Paham xpuas tgk kt fon , nk tgk real product pun habaq mai, bukan tgk je, kita bg test product jugak , syok ke tidak awak? Jom awak ! 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA Assalamualaikum Gemorninggg 😘Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing ber

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 05:42
  • 0

Assalamualaikum Gemorninggg 😘 Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing berlari 4 5 6 hatiku telah dicuri 6 7 8 ku tercari-cari 9 10 mary kay marilah ke mari jom jom jom jom jom belek2 la apa product mary kay ada ye?????? sapa nak catalog habaq mai ye.. kita kasi.. Paham xpuas tgk kt fon , nk tgk real product pun habaq mai, bukan tgk je, kita bg test product jugak , syok ke tidak awak? Jom awak ! 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA Assalamualaikum Gemorninggg 😘Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing ber

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 05:42
  • 0

Assalamualaikum Gemorninggg 😘 Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing berlari 4 5 6 hatiku telah dicuri 6 7 8 ku tercari-cari 9 10 mary kay marilah ke mari jom jom jom jom jom belek2 la apa product mary kay ada ye?????? sapa nak catalog habaq mai ye.. kita kasi.. Paham xpuas tgk kt fon , nk tgk real product pun habaq mai, bukan tgk je, kita bg test product jugak , syok ke tidak awak? Jom awak ! 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA Assalamualaikum Gemorninggg 😘Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing ber

MARY KAY MALAYSIA

  • 17.12.2017 05:41
  • 0

Assalamualaikum Gemorninggg 😘 Jom nyanyi skit... 1 2 3 kucing berlari 4 5 6 hatiku telah dicuri 6 7 8 ku tercari-cari 9 10 mary kay marilah ke mari jom jom jom jom jom belek2 la apa product mary kay ada ye?????? sapa nak catalog habaq mai ye.. kita kasi.. Paham xpuas tgk kt fon , nk tgk real product pun habaq mai, bukan tgk je, kita bg test product jugak , syok ke tidak awak? Jom awak ! 📲http://Nazirahrahmat.wasap.my #marykaymalaysia

Cantik dengan Mary Kay Beauty product yang memudahkan hidup 😁. Many benefits in 1 tube...

Cantik dengan Mary Kay

  • 17.12.2017 05:40
  • 0

Beauty product yang memudahkan hidup 😁. Many benefits in 1 tube... Tak perlu apply banyak benda.. Sapu cc cream ni dan boleh keluar terus pegi kedai hihi . Refer picture for more info 😘 . Love, Ely: 0137054789 (WA link di bio) User & Mary Kay beauty consultant #marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffects #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan

Mary Kay Beauty Consultant Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay..😱 Mata SEMBAB

Mary Kay Beauty Consultant

  • 17.12.2017 05:37
  • 0

Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay . . 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Mata penat . Jom rehatkan mata dengan EyeSpa menggunakan SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay . 👉 Berfungsi untuk 💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda . 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan . Kesan juga boleh di lihat walau pertama kali menggunakannya...Bye-bye mata panda 🐼 . . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT Meh dekat2 akak nak belanjer Testimoni pengguna Marykay Pagi-pagi ni..

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 17.12.2017 05:35
  • 0

Meh dekat2 akak nak belanjer Testimoni pengguna Marykay Pagi-pagi ni.. Anda ada masalah kulit ? Atau anda pernah pakai produk penglupasan(peeling)? Jom rawat kulit dengan skincare yang lebih natural dan lembut. Marykay dirumuskan dengan bahan semulajadi yang sesuai dengan permasalahan yang anda hadapi juga sesuai dengan jenis kulit anda. Ia juga diperkaya dengan jalinan botani kompleks yang bertindak untuk memberi lembapan kulit, mengimbangkan pengeluaran minyak, membantu mengurangkan garis halus, membuang sel kulit mati, mencerahkan jeragat, juga mengekalkan kulit muda remaja. Nak tahu apa Marykay boleh bantu anda? WA saya untuk consultation lebih mendalam.. 😊 . 👇 . . Ira Marykay Independent Beauty Consultant 017 668 5659 . . . #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih

nurul suhaila Hari ni kan ahad.. Apa kata kita g jln2 dulu. 😍 jgn lupa pakai spf

nurul suhaila

  • 17.12.2017 05:32
  • 0

Hari ni kan ahad.. Apa kata kita g jln2 dulu. 😍 jgn lupa pakai spf 35 mary kay okay. Lindungi kulit dari UVA/UVB .. Boleh checkout tahap keselamatan produk mary kay dkt laman web skin cancer foundation.. #skincancerfoundation #marykaymalaysia #marykaywomen #dicemberpromotion #bestforall