marykaymalaysia instagram photo

#

Beauty Consultant Sabrina 🌸 Hye 🙋🏻‍♀️.Ni simple makeup sye guna drp product Mary Kay

Beauty Consultant Sabrina 🌸

  • 22.07.2018 04:35
  • 0

Hye 🙋🏻‍♀️ . Ni simple makeup sye guna drp product Mary Kay: . 1-Foundation ➡️ color Beige. 2-Concealer ➡️ color Deep Beige. 3-Mineral Cheek Color ➡️ color shy. 4-Translucent Loose Powder. 5-Semi-matte Lipstick ➡️ color Always Apricot . Jom rawat masalah kulit wajah & cantik dgn menggunakan make up dari Mary Kay! Siapa ade masalah kulit tapi tak tahu set mane yg sesuai??? Berminat menjadi Beauty Consultant Mary Kay??🤷🏻‍♀️ - Jgn bimbang sye bole membantu, Jom Pm or wasap! . Sabrina Jeff Wasap 👇🏼 📲0172340656 📲0172340656 📲0172340656 📲0172340656 Trusted Beauty consultant Mary Kay 🌹. . #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKaygombak #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #ubatjerawat #marykaypuncakalam #BotanicalEffect #marykayshahalam #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #menskincare #timewiseskincare #marykayrawang #putihcepat #MarykayMen #organicskincare #beautyconsultant #marykaysetiawangsa #marykaySelangor #kulitputih #marykaymysg #Marykaykl #freeskincareclass

ayah+mummy NSH Microdermabrasion Refine..↪ Fungsi Microdermabrasion :- .🎗 Mem

ayah+mummy NSH

  • 22.07.2018 04:33
  • 0

Microdermabrasion Refine. . ↪ Fungsi Microdermabrasion :- . 🎗 Membuang sel kulit paling atas.. Kulit terbahagi kpd 2 bahagian utama iaitu EPIDERMIS dan DERMIS. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela. . 🎗 Bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. . 🎗 Serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum. . ➰ Sebaiknya d gunakan bersama² dgn Pore Minimizer tuk hasil yg lebih sempurna ia merapatkan pores kita yg terbuka luas tau! 😊 Berminat nak try??? Meh roger² k..mcm scrub..best je rasa pas dbersihkan..jimat sgt pakai seminggu 2x sahaja 😊 #marykay #marykaykl #marykaybangi #marykaynilai #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaysemenyih #marykayberanang #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #melacep #timewise

tasyaMK Semi-Matte Gel lipstick 💄 “Eh, best gila kot lipstick ni. Ringan

tasyaMK

  • 22.07.2018 04:31
  • 0

Semi-Matte Gel lipstick 💄 “Eh, best gila kot lipstick ni. Ringan macam tak pakai apa2. Nak beli warna lain pulak!” Selalunya gitu la feedback tasya selalu dapat tauu! Cantik ya amat warna2 semi matte lipstick MaryKay nih.. Kalau pakai laaaagi cantik 😍 Lipstick paling best tasya pernah pakai 🤗 👉 tidak menghitamkan bibir 👉 tidak mengeringkan bibir 👉 berfungsi untuk merawat 👉 pilihan warna yang menarik Paling best sekali, NO PLUMBUM! Jom grab satu untuk koleksi lipstick korang 😉 Free consultation, more details 👇🏻 Tasya MaryKay Beauty Consultant www.wasap.my/601114965589 #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantkelantan

Wajihah Derus Siapa kat sini suka sweet and elegance look? 🙋 ok wajib try blusher

Wajihah Derus

  • 22.07.2018 04:28
  • 2

Siapa kat sini suka sweet and elegance look? 🙋 ok wajib try blusher yang ohsem ni uols ❤ . . Mary Kay Mineral Cheek Color Duo . ✔Warna yang tahan lama pada kulit. ✔Mampu menyerap minyak berlebihan, tidak mengakibatkan makeup nampak cakey. ✔Warna yang sangat cantik dan natural. ✔Dilengkap dengan highlighter, untuk makeup nampak lebih glow dan berseri. ✔Tekstur yang halus dan ringan, senang untuk blend. ✔Sesuai untuk yang mempunyai kulit sensitif. . . Sis rasa macam nak bagi great deals la untuk uols. Nak tau apa yang great sangat? Jom whatsapp kakak Manis sekarang. Yang pasti, korang konfem takde rugi apa apa tau 😘 . #marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #sabah #sarawak #tawau #makeupmurah #barangmurah #ariani #fattzura #ukm #upm #uum #politeknik #jubahmurah #borongshawl #borongbajubaby #jubahcantik #handbegmurah #marykaytawau

MARYKAY IND.BEAUTY CONSULTANT Ini kulit muka Siti. Sian dia dulu selalu kena perli2 dengan orang. Ku

MARYKAY IND.BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 04:26
  • 0

Ini kulit muka Siti. Sian dia dulu selalu kena perli2 dengan orang. Kulit muka breakout habis jerawat bernanah habis naik. Sampai siti malu nak jumpa orang.Sampai la dia pakai set Timewise Miracle tu. . Skang dia happy sgt dapat kulit yang licin. Hehehe dalam group pun hari-hari post gambar di.Yela dah cun kan skang. . . Korang tak nak try ke? Mary kay xde bahan terlarang tau.. . . Zura | 0139903788 Ind.Beauty Consultant . . #marykaytestimonitimewise #marykaytimewisemiracle #marykaypahang #marykaykuantan #marykayjohor #marykayterengganu #marykayselangor #marykaymalaysia

Beauty Consultant Sabrina 🌸 “Hidup hanya sebentar, maka lakukan yang terbaik, nikmati tiap waktu

Beauty Consultant Sabrina 🌸

  • 22.07.2018 04:25
  • 0

“Hidup hanya sebentar, maka lakukan yang terbaik, nikmati tiap waktunya dan bersyukur atas segala yang ada” 🌸 . Jom rawat masalah kulit wajah & cantik dgn menggunakan make up dari Mary Kay! Siapa ade masalah kulit tapi tak tahu set mane yg sesuai??? Berminat menjadi Beauty Consultant Mary Kay??🤷🏻‍♀️ - Jgn bimbang sye bole membantu, Jom Pm or wasap! . Sabrina Jeff Wasap 👇🏼 📲0172340656 📲0172340656 📲0172340656 📲0172340656 Trusted Beauty consultant Mary Kay 🌹. . #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKaygombak #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #ubatjerawat #marykaypuncakalam #BotanicalEffect #marykayshahalam #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #menskincare #timewiseskincare #marykayrawang #putihcepat #MarykayMen #organicskincare #beautyconsultant #marykaysetiawangsa #marykaySelangor #kulitputih #marykaymysg #Marykaykl #freeskincareclass

Wajihah Derus Baca Info Pasal Mary Kay ni Dulu sebelum Anda Beli 🤗 ❤.- Produk

Wajihah Derus

  • 22.07.2018 04:25
  • 0

Baca Info Pasal Mary Kay ni Dulu sebelum Anda Beli 🤗 ❤ . - Produk Mary Kay adalah produk international . . - Produk MK 100% menggunakan bahan Botanical . . - Produk MK adalah top 10 antara skincare terbaik didunia . . . - Produk MK tahan lama (lambat habis) cleanser bertahan 7 hingga 8 bulan, moisturizer bertahan 10 bulan, mask bertahan 1 tahun, jadi berbaloi dengan harga yang mahal tu. Sebab ia tahan berbulan-bulan untuk sekali beli . . - Ada Beauty Consultant yg akan guide customer/client, dari cara cuci muka dengan betul hingga ke kuantiti produk, kami akan ajar banyak mana yg perlu diambil . . - Produk MK tidak boleh dapat dimana-mana pasaran atau dimana-mana website kecuali pada Beauty Consultant sahaja, jika ada jual dimana-mana ia tidak terjamin keselamatannya kerana produk MK cuma tahan 2 hingga 3 tahun sahaja kerana ia bahan botanical, tidak tahan lama dan tidak boleh terdedah pada panas matahari . . - Ada jaminan kepuasan dalam masa 90 hari jika kulit anda tidak bersesuaian dengan Produk MK tersebut, dengan syarat barang tersebut tidak dipakai melebihi 70% dari kuantiti sesuatu produk tersebut. T & C . . 🌹 UNTUK YG BARU NAK BERKENALAN DAN NAK CUBA PRODUK MARYKAY, BOLEH BACA FAKTA MENARIK INI 📑 . . 1. Mary Kay ni dinobatkan Top 5 Global Skin Care Brand oleh Euromonitor International, 2015. . 2. Antara top international beauty brand and direct selling product di lebih daripada 35 buah negara. . 3. Mempunyai set skincare utk penjagaan kulit dan juga cosmetic kecantikan. Setiap skincare set khusus utk jenis kulit berbeza dan masalah berbeza2. . 4. Mary Kay develop, uji, keluarkan, dan packaging majoriti produknya di state-of-the-art kilang di Dallas. . 5. Scientist Mary Kay sentiasa berbincang dan merujuk kepada independent dermatologists (pakar kulit) dan pakar perubatan di seluruh dunia mengenai setiap produk yg dihasilkan. . 6. Setiap tahun, Mary Kay membelanjakan millions of dollars dan menjalankan lebih 300,000 tests utk memastikan Mary Kay products memenuhi highest standards of quality, safety and performance. . 7. Mary Kay tidak menjalankan animal testing utk semua produknya . #marykay #marykaymalaysia #marykaytawau

MARY KAY SELANGOR Pilihan untuk raya nanti code apa ye?? Semua cantik2 kan!! Tapi apa ag

MARY KAY SELANGOR

  • 22.07.2018 04:25
  • 1

Pilihan untuk raya nanti code apa ye?? Semua cantik2 kan!! Tapi apa agak kandungan lipstick ni ya? ✔ sudah tentulah dari bahan bahan yang selamat ✔ diperbuat dari minyak bunga matahari ✔ extract jojoba ester (google kalau nak tahu) 💋Ina Mary kay Beauty consultant 0145322912 #marykayselangor #marykay#marykaymalaysia#tiktok#kekechallenge #ctdk #Timewise #sale#murahmurah#malaysiamemilih#minyak#hijabista#inmyfeelings #pencetuhummah #viral

💃BeautyConsultant💃 Morning..have a great Sunday beautiful ladiess🌹 keep on following m

💃BeautyConsultant💃

  • 22.07.2018 04:24
  • 0

Morning..have a great Sunday beautiful ladiess🌹 keep on following my post to get the latest update n more info on MaryKay product💕😉 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #rayyanhaya #skincaremarykay #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #sideincome #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

AI Zaura Introducing 💄Mary Kay Gel Semi-Matte 💄Warna yang mmg sangat me

AI Zaura

  • 22.07.2018 04:17
  • 0

Introducing 💄Mary Kay Gel Semi-Matte 💄 Warna yang mmg sangat menarik 💋🤩😍 Tahan lama. Sgt selesa. Hasil semi-matte yg cantik 💋😘 Comes in 8 colours 💋Bashful You 💋Rich Truffle 💋Mauve Moment 💋Powerful Pink 💋Always Apricot 💋Poppy Please 💋Midnight Red 💋Crushed Berry Need Consultation? Wanie, http://www.wasap.my/60148653037 #ilovemarykay #enrichwomenlives #marykaymalaysia #marykaykkcity #marykaykotakinabalu #marykaykk #marykaybeautyconsultant #MaryKaySabah

💓MaryKay Ind. Sales Director💓 RM189 untuk start this awesome business.DM me how, nanti fida akan a

💓MaryKay Ind. Sales Director💓

  • 22.07.2018 04:17
  • 1

RM189 untuk start this awesome business. DM me how, nanti fida akan ajar macam mana nak dapatkan voucher RM200❤ Free postage, Free consultation, Free sample? Whatsapp fida sekarang👇 016.4193611 Fida Arifin Trusted Beauty Consultant Marykay #marykayterengganu #marykaypantaitimur #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaykelantan #testimonimarykay #freepostagemalaysia #botanicskincare #hijabstyle #hijabfashion #bazarpaknil #janganbencicintaku #noradanish #rinasallehclothing #hantaran #hantarankahwin #bellaammara

Mary Kay Beauty Malaysia Selamat pagi. kutu Mary Kay masih dibukak tau. Tingaal sikit ja lagi t

Mary Kay Beauty Malaysia

Perlis, Perlis, Malaysia

  • 22.07.2018 04:16
  • 0

Selamat pagi. kutu Mary Kay masih dibukak tau. Tingaal sikit ja lagi tempat. . #marykay #marykayperlis #marykaymalaysia #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaylife #makeupmary #skincaremarykay

syafiq kylez Assalamualaikum n selamat pagi semua.Hai saya Nurhafiza😎.Nama

syafiq kylez

Port Dickson

  • 22.07.2018 04:16
  • 0

Assalamualaikum n selamat pagi semua . Hai saya Nurhafiza😎 . Nama glamour “FIXA” sebab ramai sangat nama fiza saya tukar Z kepada X🤣. So bunyi dia “FIKKSAA” sebut betoi2 . Saya Sales Director Mary Kay🇲🇾 . If nak try product secara percuma boleh datang ke Free Skin Care Class fixa. Banyak yg kita akan belajar nanti. Boleh call, pm, dm atau whatsapp je fixa okey😊 . InsyaAllah saya cuba bantu sebaik mungkin😎 . Fixa, 012.364.5852 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . #marykaylife #marykayus #fixamarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay

MARY KAY SIHAT & CANTIK Indulge® Soothing Eye Gel💕.. Bagi siapa yang ada eyebag berkilo

MARY KAY SIHAT & CANTIK

  • 22.07.2018 04:15
  • 0

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . . Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. . . Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍 . . 🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . . Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇️ . ✔️ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ✔️ Meningkatkan kelembapan kulit. ✔ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. ✔️ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. ✔️ Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . 🍭 Bahan utama:. . 🍀Ekstrak Teh Hijau 🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . 🍀Ekstrak Timun. 🔹 ejen menenangkan. . . 🍀Ekstrak Dog Rose Fruit. 🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . Feel free to whatsapp sis for free skin consultation 😉 . 📲Asma | 0136493962 Mary Kay Beauty Consultant💋 #marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKaymuar  #testimonimarykay #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #menskincare #beautyeye #soothingeyegel #marykayeyegel

MARYKAY BEAUTY CONSULTANT KL Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser❤.Foaming Clean

MARYKAY BEAUTY CONSULTANT KL

  • 22.07.2018 04:15
  • 0

Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser❤ . Foaming Cleanser . . CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: . . ✔Bertindak sbg mengawal tahap kelembapan yg perlu utk kulit u ladies ✔Bertindak memperbaiki tahap kecerahan kulit u ladies ✔Bertindak memberi keanjalan pd kulit u ladies ✔Bertindak memberi u ladies tahap kepuasan seolah kulit u ladies telah dia pampered . Key Ingredients: . ✔Plant stem cells ✔Tripeptide 1 ✔Skin Volume Supporting Peptide . . 📞 019-6942803 (fida) With Love ❤️ Your Trusted Beauty Consultant . #timewiserepair #skinvibrush #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #cccream #cccreammarykay #liquidfoundation #liquidfoundationmarykay #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #artismarykay #bazarpaknil #parttimejob #extraincome #jomcantik #viral #naturalbeauty

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT KL Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser❤.Foaming Clean

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT KL

  • 22.07.2018 04:15
  • 0

Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Foaming Cleanser❤ . Foaming Cleanser . . CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: . . ✔Bertindak sbg mengawal tahap kelembapan yg perlu utk kulit u ladies ✔Bertindak memperbaiki tahap kecerahan kulit u ladies ✔Bertindak memberi keanjalan pd kulit u ladies ✔Bertindak memberi u ladies tahap kepuasan seolah kulit u ladies telah dia pampered . Key Ingredients: . ✔Plant stem cells ✔Tripeptide 1 ✔Skin Volume Supporting Peptide . . 📞 019-6942803 (fida) With Love ❤️ Your Trusted Beauty Consultant . #timewiserepair #skinvibrush #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #cccream #cccreammarykay #liquidfoundation #liquidfoundationmarykay #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #artismarykay #bazarpaknil #parttimejob #extraincome #jomcantik #viral #naturalbeauty

TRUSTED BEAUTY CONSULTANT 🌞Sun Protector 🌞.Sun Protector ni sangat penting untuk kulit m

TRUSTED BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 04:08
  • 0

🌞Sun Protector 🌞 . Sun Protector ni sangat penting untuk kulit muka, sebelum uols apply cc cream atau foudation elok laa apply Sun Protector SPF 35/PA+++ ini ada la tujuan untuk menghalang sinar UVA dan UVB dr matahari drpd terus kena pd kulit muka kita, jadi kulit muka kita akan sentiasa terjaga dari bahaya sinaran UV matahari seperti penuaan, kerosakan dlm kulit, jeragat dan tona tidak sekata. . MAry Kay Sun Protector SPF35 PA/+++ juga mengandungi antioksidan dan vitamin E utk perlindungan dari radikal bebas.😉 . Kebaikan Sun Protector SPF35 PA/+++ - Perlindungan dari UVA dan UVB - tekstur yg ringan - Tidak melekit wlupun melakukan aktiviti air - Meresap terus ke kulit - Perlindungan dari kesan penuaan - Kekalkan lembapan kulit - Perlindungan terbaik dr jeragat, sunburn, skin jadi gelap dan kusam. So sebelom keluar 🏠 dan jumpa 🌞 jgn lupa pakai Sun Protector by Mary Kay ni tau! Najwa 0188701229 Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayserikembangan #marykayuser #marykaykl #alhamdulillahforeverything❤️ #sunprotector #marykaybeautyconsultant

kakti - mary kay 🍃INDULGE SOOTHING EYE GEL (ISEG)🍃______________________________

kakti - mary kay

  • 22.07.2018 03:59
  • 0

🍃INDULGE SOOTHING EYE GEL (ISEG)🍃 ________________________________ . . Fakta: kulit disekitar mata merupakan part yang paling sensitif (Betul or Memang betul❔) .. KuLit dibhagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahgian lain pada wajah. . Tats y lah..bila terlampau stress o penat...mata kita dulu yang akan memberikan respond 👉bengkak dibawah mata 👉tidak bermaya 👉kering .. Dengan ISEG nie ia dapat 🍓mengembalikan seri wajah yang suram 🍓mengurangkan bengkak di bwah mata 🍓mengembalikan tona kulit 🍓menganjal 🍓memberikan kelembapan yang optimum . ISEG juga dpt dijadikan therapist stelah penat bekerja...teksture yang sngt lembut dan sejuk...daPat memberikan kelegaan pada bhgian mata _________________________________ #marykayterengganu #marykaymalaysia #marykay #cantik #noradanish #bazarpaknil #onlineshopping #skincare #testimonimarykay #freesample #freegiftmarykay #freepostagemalaysia #freeconsultation #letscantik #antiaging #antikedut #eye #eyebag

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY Morning uolls.  Pagi ni sis nak ber-bowling.  Happy weekend uolls. Pro

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY

  • 22.07.2018 03:58
  • 0

Morning uolls. Pagi ni sis nak ber-bowling. Happy weekend uolls. Promo July still ada lagi tau. Boleh Whatsapp sis. Just click link dekat bio tau 😉 . Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍 . Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya . ==================== . Mary Kay Independent Beauty Consultant . 📲 0132988233 (ADAH) . www.wasap.my/60132988233 . #marykaybeautyconsultant_adah #maryk_adah #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaygombak #marykayklang #produkbotanikal #pencucimuka #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran #freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa #nur #hantaran #sayang

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT Morning uolls.  Pagi ni sis nak ber-bowling.  Happy weekend uolls. Pro

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 03:57
  • 1

Morning uolls. Pagi ni sis nak ber-bowling. Happy weekend uolls. Promo July still ada lagi tau. Boleh Whatsapp sis. Just click link dekat bio tau 😉 . Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍 . Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya . ==================== . Mary Kay Independent Beauty Consultant . 📲 0132988233 (ADAH) . www.wasap.my/60132988233 . #marykaybeautyconsultant_adah #maryk_adah #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaygombak #marykayklang #produkbotanikal #pencucimuka #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran #freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa #nur #hantaran #sayang

AI Zaura 😍 sisterhood who are willing to support each other. Thank you so mu

AI Zaura

  • 22.07.2018 03:53
  • 0

😍 sisterhood who are willing to support each other. Thank you so much for the knowledge guys. You are the best. Kalau tau, awal2 lg join ni. Menyesal x join dr awal tahun hari tu. Mo jugak tunggu bulan 7kan.. hah kan dah melepas... rugi siss.. 😂 xpa.. kita mula dr bawah ya.. Insha Allah berjaya mcm dorg dalam masa terdekat.. aaminn.. Jom dptkn free skin consultation dr sy Wanie, http://www.wasap.my/60148653037 #ilovemarykay #enrichwomenlives #marykaymalaysia #marykaykkcity #marykaykotakinabalu #marykaykk #marykaybeautyconsultant #MaryKaySabah

CANTIK MUDA ANJAL MENAWAN AssalamualaikumSetiap pagi mengadap cermin mesti tertanya2 masih ada

CANTIK MUDA ANJAL MENAWAN

  • 22.07.2018 03:53
  • 0

Assalamualaikum Setiap pagi mengadap cermin mesti tertanya2 masih ada harapan ke untuk cantik. Kadang2 dah settle masalah jerawat, tapi malangnya ada pulak lekuk2 bekas parut2 jerawat tu.. Dua item ni Penyelesaian untuk kulit berparut & lekuk jerawat korang taw. Siapa nak rasa free meh pm. 😉 Aisyah| 01156552796 Perunding Kecantikkan Anda #AisyahMKRich #aurasrikandi #marykaymysg #parutjerawat #bekasjerawat #kulitberjerawat #kulitmati #kulitberlubang #skincaremarykay #ilovemarykay #poribesar #marykaymalaysia #marykaybatupahat #kulitsensetif #housekeeping #dijaminhalal #dijaminselamat #marykayjohorbahru #marykayparitsulong #marykayparitraja #marykayayerhatim #marykaymuar #marykaysimpangrenggam #marykaykulai #marykaytangkak #marykaymersing #marykaykualalumpur

MARY KAY❤️De ' X A N D R A Saya nak share tips utk restkan skin😘.PAGI.🍅Cuci muka guna ai

MARY KAY❤️De ' X A N D R A

  • 22.07.2018 03:51
  • 0

Saya nak share tips utk restkan skin😘 . PAGI.🍅 Cuci muka guna air biasa dan nak lagi best..Buat tomato lenyek-lenyek kan dan tampal kat muka dlm 15 minit. Selepas itu bilas. . MOISTURIZER KULIT 🌝 Boleh lenyek timun dan jadikan scrub kat muka. Dalam 15 minit selepas tu bilas. . MALAM🌑 Basuh muka guna air sejuk/ais Tak boleh air suam nnt pori terbuka Biarkan muka bersih tanpa makeup dan apa2 krim. (INGAT STOP GUNA) . Kalau malas buat cara atas bubuh dlm bekas ice cube dan nak cuci muka amik seketul. . Amalkan selama 14 hari ketika natural kan kulit #infokulitcantik #infokulitsihat #marykaymalaysia #marykaykulitcantik

JERAWAT.JERAGAT.KUSAM.SUNBURN Korang sayang kulit muka tak? Kalau sayang kena lah spend masa manjaka

JERAWAT.JERAGAT.KUSAM.SUNBURN

  • 22.07.2018 03:51
  • 2

Korang sayang kulit muka tak? Kalau sayang kena lah spend masa manjakan kulit muka tu taw! . ___ ♥️

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT Ada orang tanya... kenapa kena pakai complete skincare basic baru bole

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 03:51
  • 0

Ada orang tanya... kenapa kena pakai complete skincare basic baru boleh pakai serum? Jawapan : Guna serum tanpa memakai complete basic skincare adalah seperti buat satu perkara yang sia2. No point. Serum bukan lah basic skincare yg wajib anda guna setiap hari. Ia lebih kepada additional. Mempunyai bahan aktif yg padat, tinggi dan sgt bermanfaat utk kulit. Ia mudah meresap ke dalam kulit dan boleh digunakan bersama produk yg lain. Dan yg paling penting sekali, serum ni dia menangani masalah kulit lebih spesifik. Pelbagai jenis serum ada dijual diluar sana. Setiap serum yg dijual, ada fungsi spesifik. Nisa bagi contoh, serum2 Mary Kay ya... ➡️ Kalau awak nak kulit cerah dgn cepat, kurangkan jeragat, guna lah MELACEP SERUM / LUMIVIE SERUM utk boost kan penggunaan basic skincare awak. ➡️ Kalau awak nak kan kulit yg awet muda, mudah je, gunakan TIMEWISE REPLENISHING SERUM +C ➡️ Kalau awak idamkan pori yang kecil, gunakanlah PORE MINIMIZER ➡️ Kalau awak nak menentang penuaan atau anti penuaan gunakan VOLU-FIRM LIFTING SERUM atau TIMEWISE NIGHT SOLUTION. ➡️ Dan last sekali, kalau nak atasi masalah kulit berjerawat gunakan CLEARPROOF PORE-PURIFYING SERUM Ha.... begitu la fungsi serum2 Mary Kay ni. Lebih spesifik utk boost kan penggunaan basic skincare yg awak gunakan. Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp hany untuk free skin consultation. Boleh klik link dekat bio 👆🏻 Shawani Ab Manan Beauty Consultant MaryKay Malaysia #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaylovers💋 #marykaykosmetik #marykayjohor #marykaysegamat #marykaysegamatjohor

GREENTEA MINT FACE SCRUB - .Shhhh!.-Dengar tak perut korang duk berkeroncong mintak nasi tuh

GREENTEA MINT FACE SCRUB

  • 22.07.2018 03:50
  • 2

- . Shhhh!. - Dengar tak perut korang duk berkeroncong mintak nasi tuh? - Haa, samalah dengan skin kita, sampai satu tahap tu wajib jugak letak mask! Kasi kotoran semua tu keluar. Hydrate kan lagi wajah kita.. - Barulah kenyang sebulan. . ___ ♥️ -

cik kemal mary kay Cik kemal memang suka sangat Oil Free Hydrating  Gel(OFHG) sebabnya ia

cik kemal mary kay

  • 22.07.2018 03:40
  • 0

Cik kemal memang suka sangat Oil Free Hydrating Gel(OFHG) sebabnya ia xberminyak dan ia sangat melembapkan kulit. . Tau x utk korang yg skin merah2, pedih2 and sensitive akibat peeling produk, terbaik guna OFHG sbb ia boleh melegakan radang kat kulit korang.😱😱 . OFHG ni mcm kita pakai 1 layer air atas kulit kita. So if korang xde masalah skin, amalkan OFHG ni boleh membantu skin korqng supaya sentiasa hydrate terutama time panas2🌞 mcm ni. . Nak makeup tahan lama and nampak fresh, OFHG the best kita tepek sebelum start makeup! . Berminat?? Contact cik kemal : 0102082075 📱 Senior beauty consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykay #marykaykualalumpur #marykaysetapak #marykaygombak #kulitcerah #kulitcantik #kosmetik #fattzura

MARY KAY MALAYSIA Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask. Mask arang bertindak seper

MARY KAY MALAYSIA

  • 22.07.2018 03:37
  • 0

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask. Mask arang bertindak seperti magnet untuk liang yang sangat bersih. Formula secara klinikal ditunjukkan untuk menyerap minyak yang berlebihan dan mengurangkan bersinar. 79% lelaki dan wanita bersetuju: "Kulit kelihatan lebih jelas" selepas digunakan. . Sesiapa yg berminat nak cuba Charcoal Mask ni bole Klik Bio Link ig ya. Special price, Free Gift, Free Sampel & Free Postage. . Your Syantikk Beauty Consultant Wanee, 01120888750. . #marykaymalaysia #marykaylabuan #marykaysabah #marykayshahalam #marykaybywanee #marykaymurah #charcoalmask

Mary Kay Malaysia 💐*TIMEWISE MIRACLE SET* . 💐Anti-Aging Skincare untuk 23Tahun ke

Mary Kay Malaysia

Malacca

  • 22.07.2018 03:37
  • 0

💐*TIMEWISE MIRACLE SET* . 💐Anti-Aging Skincare untuk 23Tahun ke atas. . 💐Set ini di panggil *Miracle Set* . kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. . Set Timewise ini mengandungi:- 1) 🌹*TimeWise 3 in 1 Cleanser* - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. 2) 🌹*Timewise Age Fighting Moisturizer* - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda Dan kekal lembab sehingga 10 jam. 3) 🌹*Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 35* - Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. 4) 🌹*Time Wise Night Solution* - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Aisyah Beauty Consultant Marykay www.wasap.my/0173390780 #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #beautyconsultantmarykay #merlimau #marykay #ilovemarykay #skincare #botanical #biz #bizmelaka #bizmalaysia #like4like #like4follow #likeforfollow #like4follow #marykaymuar #marykaynegerisembilan #marykayipoh #marykayperak #marykaykedah #freepostage #freeconsultant #marykayjasin #marykaymerlimau #likeforalike #melaka #kiki #cantik #kulitsihat

Puan Ray_Mary kay my simple routine everyday#marykaymalaysia #marykayselangor #skincar

Puan Ray_Mary kay

  • 22.07.2018 03:36
  • 0

my simple routine everyday #marykaymalaysia #marykayselangor #skincarelover #pencintamakeup

Syaurah_MK Pakai foundation jer jerawat berkunjung tiba tandanya foundation terse

Syaurah_MK

  • 22.07.2018 03:30
  • 0

Pakai foundation jer jerawat berkunjung tiba tandanya foundation tersebut berat pada kulit dan menyumbat pori2 anda. Tapi dgn foundation Mary Kay, anda tak perlu risau sbbnya ia bersifat non-comedogenic dan ringan pd kulit tambahan pula ianya mengandungi vit-e yg boleh memudarkan parut dan bintik2 hitam pd wajah anda. Ini adalah pengalaman akak sendiri yg mana ianya mampu bertahan selama 4 hingga 6 bulan ye uolzzz. Say no to fake products k sayang2 semua..😙 WA 0145499750 #Marykaybeautyconsultant#marykayshahalam#MaryKaySelangor#marykayklang#marykaymalaysia#marykaymalacepplusset#marykaykualakrai#timewise#timewiserepair#malacepskincare#timewisefoundation#timewisemiracleset#evomarykay

kakti - mary kay RAHSIA MUDA REMAJA 👩👧 Antara Best Seller produk skincare Mary Ka

kakti - mary kay

  • 22.07.2018 03:25
  • 0

RAHSIA MUDA REMAJA 👩👧 Antara Best Seller produk skincare Mary Kay🙈 😀2 serum terbaik dalam timewise skin care :- 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 (Best Seller) ✨ 👉🌹Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda 👉🌹Mengandungi formula anti penuaan Yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus . 💖TimeWise Night Solution (Best Seller)✨ 👉🌹Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam 👉🌹Mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat , anjal dan muda: Ingin kelihatan muda dr usia sebenar ..dptkan set penjagaan timewise di mana ia mengandungi formula anti penuaan yg efektif dan berkesan! 😉😉😉 #marykayterengganu #marykaymalaysia #marykay #cantik #noradanish #bazarpaknil #onlineshopping #skincare #testimonimarykay #freesample #freegiftmarykay #freepostagemalaysia #freeconsultation #letscantik #antiaging #antikedut

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT 💃🏻 BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION..🍓GEL PEMBERSIH🍓SCRU

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT 💃🏻

  • 22.07.2018 03:24
  • 0

BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION. . 🍓GEL PEMBERSIH 🍓SCRUB MENYEGARKAN 🍓TONER MENYEGARKAN 🍓GEL PELEMBAP 🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI . FREE Clear Proof Mask . . 👱🏼‍♀️Lydiasumaya 👜Independent Beauty Consultant 📞+601136844046 💗Mary Kay . . #marykay #marykayjb #marykaytrue #markayjohor #marykayproduk #marykayparty #marykaypasirgudang #marykaythebest #marykaylydia #marykayloveyou #marykaylipstick #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaycosmeticmalaysia #believe #marykaymalaysia #marykaykulitsihat #kulitsehat #andabolehmengubahnya #marykaytimewiserepair #marykayskincare #marykayskincareclass #marykayskinvigorate #marykayskincaremalaysia #marykaycosmeticmalaysia

🙋noor_marykaymalaysia Mary Kay® Lash Intensity Mascara.Apa yg bestnya mascara ni??.🌻

🙋noor_marykaymalaysia

  • 22.07.2018 03:19
  • 0

Mary Kay® Lash Intensity Mascara . Apa yg bestnya mascara ni?? . 🌻Melebatkan dan memanjangkan bulu mata mcm pakai bulu mata palsu kerana volume bulu mata lebih lebat mcm pakai extended eyelash . 🌻memberi kesan bulu mata yang menarik . 🌻bulu mata jadi lembut...x kejung mcm sesetengah mascara yang mengakibatkan bulu mata tertanggal . 🌻boleh tahan lama, bulu mata kekal nampak natural dan still maintain je..sesetengah mascara dia akan berkuping menjadi habuk dan jatuh ke dalam mata..itu amat bahaya! . 🌻mudah dicuci dan dibersihkan. Bulu mata akan jadi jauh lebih lembut... kerana ia mengandungi pro vitamin B5 yang membantu memelihara, merapi, melindungi dan memperkuat bulu mata . 🌻ia juga mengandungi vitamin E yang merupakan pelindung yang terkenal . Kann..best kan mascara ni..kita pakai nampak natural..di samping dia pelihara pulak bulu mata kita ni..jadi, bulu mata kita akan kekal sihat dan cantik..so, no fake eyelash ye..👀 . . Noor Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #sayapakaimarykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaybatupahat #marykaymuar #marykaybatupahatmuar #lashintensitymascaramarykay

MARY KAY MALAYSIA Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah!! ..SATIN HANDS PAMPERING SET ..

MARY KAY MALAYSIA

  • 22.07.2018 03:17
  • 0

Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah!! . . SATIN HANDS PAMPERING SET . . 💅PROTECTING SOFTENER . . -Membantu menyokong penghalang kulit,menguncikan kelembapan . -Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan . . 💅REFINING SHEA SCRUB . . -Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan,menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering . -Mengandungi Shea Butter, kulit tampak lebih licin . . 💅NOURISHING SHEA CREAM . . -Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera . -Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembap sepanjang 24 jam . -Mengandungi minyak aprikot,kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti bahawa kaya dalam vitamin A,E dan omega-3 . . Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugak..😁😁😁 . . Berminat jom pm sis laju2 ☎ . #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #satinhandspamperingset #spatangan #satinhandsmarykay

RAHSIA KULIT LICIN FLAWLESS Nak makeup lawa glowing tak? Smooth je bila dapp foundation. Tak berca

RAHSIA KULIT LICIN FLAWLESS

  • 22.07.2018 03:09
  • 1

Nak makeup lawa glowing tak? Smooth je bila dapp foundation. Tak bercapuk pun. — Haaa kalau nak wajib SCRUB kulit muka dulu yek! — Pastu pilih laa SCRUB yg ada GREENTEA. Baru lahh kulit tu sihat. Dia singkir kan semua KOTOQ tu! . ___ ♥️

marykay_ramz Moisture Renewing Gel Mask🌸Membantu membaikpulih kulit muka yang k

marykay_ramz

  • 22.07.2018 03:02
  • 0

Moisture Renewing Gel Mask 🌸Membantu membaikpulih kulit muka yang kering dan rosak 🌸Menganjalkan dan mengurangkan tampilan pori 🌸Menjadikan kulit lebih glowing Kalau minat, meh pm cik ram boleh kita sembang2 lebih lagi pasal #moisturerenewinggelmask ni www.wasap.my/60169847587 #marykay #marykayproduk #marykaymoisturerenewinggelmask #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaykuantan

Beauty Consultant Mary Kay Good morning🤗🤗.Untuk anda yg ada masalah parut jerawat berluba

Beauty Consultant Mary Kay

  • 22.07.2018 03:01
  • 0

Good morning🤗🤗 . Untuk anda yg ada masalah parut jerawat berlubang, pori besar dan kulit kusam👆 . Set Timewise Microdermabrasion + Replenishing Serum C - Promo Julai (jimat RM59) . 💕Menambah baik tekstur kulit 💕Mengurangkan garis halus 💕Mengecilkan pori . 🌷Microdermabrasion Refine - sebagai pencuci dengan menanggalkan sel kulit mati dan kotoran daripada pori-pori dengan kebaikkan yang dapat mengurangkan garis2 halus dan menghaluskan kulit. . 🌷Pore Minimizer - Mengurangkan bilangan pori-pori yang jelas kelihatan secara signifikan. . ❤free postage❤free consultation❤free sample . Love, Teha 0136872219 Your Beauty Consultant . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykl #marykayperak #beautyconsultant #marykaytimewise #timewisemicrodermabrasion #marykayskincare #marykaycosmetics #antiaging #trustedbc #kulitcantik #kulitsihat #marykay #serum

TIPS KULIT LICIN DAN SIHAT JATUH CINTA SAMPAI KE BULAN..

TIPS KULIT LICIN DAN SIHAT

  • 22.07.2018 02:59
  • 1

JATUH CINTA SAMPAI KE BULAN . . "Sejak bulan jun 2017 barulah rasa bagaikan hidup semula. Sebelum ni,rasa sangat sedih bila jumpa kawan atau saudara mara. Rasa nak menyorok bawah kerusi ja. Semua orang akan tegur kulit saya yang berparut dan jerawat tak berhenti naik macam cendawan diletak baja . Alhamdulillah,sekarang jerawat dah tak berani nak hinggap. Pakai mekap nampak sekata dan tak comot lagi. Nak keluar jumpa orang pun konfiden level dah naik bertangga-tanga 😇 . Bermula dengan mini VCS 5ml terus jatuh hati dengan keberkesannya dan setia sampai sekarang ❤️" - pencinta tegar VCSAnnona . Selamat tinggal kulit parut dan berjerawat, terima kasih kulit cantik dan sihat . Eh eh sempat pulak berpantun 😌 . Yelah,bila dapat feedback macamni iols super excited 😍 . Nak beraya dengan kulit cantik peloles macam adik manis ni ☝️☝️ . . Mehla masuk meminang #VCSAnnona, saya nak bagi harga kawan sekolah ni 😂 . WhatsApp 0133187935

MARY KAY MALAYSIA BEST SELLER ❤️.Miz nina paling suka jual Skinvi Brush ni! Bila c

MARY KAY MALAYSIA

  • 22.07.2018 02:56
  • 0

BEST SELLER ❤️ . Miz nina paling suka jual Skinvi Brush ni! Bila customer dh dapat brush masing2, suka dengar dorg komen : . “Bestnya Skinvi Brush ni. Rasa muka bersih sangat. And yg paling penting, V-SHAPED uollsssss” 🤩 . Sambil cuci, sambil urut.. Sambil bersih, sambil kurus.. Wahhhhhhh 😍😍😍 . Yang belum dapatkan SKINVI BRUSH ni, boleh watsapp Miz nina cepat2 tau. Nak cuba dulu pun boleh 🤗 . Cepat-cepat watsapp 0192684603 💋 . #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaybynina #marykaykl #skinvigoratebrush #kulitbersih #kulitcantik #timewisemarykay #botanicaleffects

Puan Ray_Mary kay Get your protection..cc cream from mary kay#marykay #marykaymalaysia

Puan Ray_Mary kay

  • 22.07.2018 02:52
  • 0

Get your protection..cc cream from mary kay #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawangmarykaybatangkali #marykayrawang #skincaremalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan

SKRUB SEJUK SEGAR WANGI .Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah.

SKRUB SEJUK SEGAR WANGI

  • 22.07.2018 02:51
  • 1

. Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah. Namun begitu di dalam obsesi menjaga wajah, kadangkala ada juga kesalahan-kesalahan yang kita lakukan secara sengaja atau tidak. 1 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA SEBELUM TIDUR !!! Kesalahan ni sering kali dilakukan bila kita dah penat dan sangat mengantuk. Balik je rumah, nampak bantal busuk, nampak katil empuk, terus lupa atau malas nak bersihkan mekap kat muka. Lepas tu tidoooo je. Mekap yang dipakai seharian adalah sudah “rosak” kerana terdedah kepada udara tidak bersih dan sinaran cahaya matahari. Lepas tu tidur pulak dengan mekap tu di wajah, akan mengganggu proses kritikal kulit yang berlaku semasa kita tidur. 2 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA DI WAKTU PAGI !!! Kadangkala, ada di antara kita yang rasa muka dah cukup bersih bila bangun pagi sebab sebelum tidur dan cuci muka. Ye lah.. bukan buat apa pun.. Tido je kan? Kulit kita bernafas kan sebab dah cuci muka?? Haaa salah tanggapan tu yeh! Tahukan korang.. kita kena tidur 8 jam supaya kulit ada masa yang cukup untuk menjalankan proses pembaharuan. Maka itulah orang kata tidur yang cukup ialah petua wajah cantik! Jadi, sepanjang proses pembaharuan tu berlaku, macam-macam jenis toksin dan produk metabolik dibuang dari kulit. 3 – MENCUCI MUKA SECARA BERLEBIHAN !!! Ambuiii mentang-mentang suruh cuci muka, habis disentalnye muka tuh! Haaa mencuci muka secara berlebihan bermaksud menggunakan terlalu banyak sabun, menggosok atau menyental muka dengan kasar. Serius aku pernah tengok orang cuci muka dia, pastu ambil towel pergi sental-sental pipi dia. Korang pikir lagi kuat sental muka tu,lagi bersih la?? NO NO NO!! WRONG!! Perbuatan yang kasar pada kulit wajah akan menyebabkan kemerahan pada kulit, iritasi dan juga kekeringan. . . Haaa… lepas ni tolongggg lah take note akan kesalahan yang biasa korang lakukan. Sebenarnya tak susah dan leceh pun menjaga muka ni kalau kita dah biasa lakukannya secara teratur dan berdisiplin. Bila kulit dah ada macam-macam masalah tapi baru nak start jaga betul-betul memanglah susah dan leceh! Kbai.

JERAWAT JERAGAT PARUT KUSAM .Ketika cuaca panas ☀ pori-pori kulit akan terbuka. .Apa pun jenis

JERAWAT JERAGAT PARUT KUSAM

  • 22.07.2018 02:47
  • 1

. Ketika cuaca panas ☀ pori-pori kulit akan terbuka. . Apa pun jenis kulit anda, pelembap ber SPF adalah penting untuk melindungi kulit dari sinar UV yg bebahaya😎 . 🌸Vitamin C Moisturising Cream SPF30 . 👍NEW with IMPROVED FOrmula . 👍VCMC kali ni 👉water-based . 👍Bila pakai nampak glowing bukan sebab oil, tapi sebab ia betul2 beri hidrasi dari air. . ......... 🎏 KOMBO BASIC BEAUTY 🎁RM99 . 🎁Vitamin C Gentle Cleanser VCGC RM39 . 🎁Vitamin C Serum VCS RM39 . 🎁vitamin C Moisturising Cream VCMC RM39 . . 💌RM8 (Pos Laju) .📲0177469976. Produk ahli farmasi dengan kekuatan 10X vitamin C

anamaryk__ Parut berlubang dan pori terbuka😍😍Mary kay ada solution😉Yan

anamaryk__

  • 22.07.2018 02:44
  • 0

Parut berlubang dan pori terbuka😍😍 Mary kay ada solution😉 Yang penting berasas bahan botani dan tanpa bahan kimia bahaya😉jelas kan parut berlubang dah pulih😍😍and paling best ada promo jimat rm59 tau! . Set Parut dan Pori yang Hebat😱✔✔✔ . Apa Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum ni??😁 . 🌷Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang pori lebih kecil! . Cukup sekadar 2 ke 3 kali seminggu. Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis.😍😍 . Refine ni jugak bantu kecikkan pori dengan cara tanggalkan set kulit mati yang terbentuk secara semulajadi/faktor persekitaran kat dalam and sekeliling pori tu.😉 . 2)Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum . Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori😘 🤗ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil. . 🤔Bila dah pakai Refine yang berfungsi macam scrub, dah tentu kita perlu something yang melembutkan kulit betul tak? 😉 . Yang berjerawat berlubang tadi elok sangat untuk ratakan balik struktur kulit.😍 . Jelas kan😉 Jom ana bantu anda!! Free consultation! Free sampel! Ws ana 0175010563😘😘 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #nabilarazali #neelofa #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #beautyskin#wadiadra #rayyanhaya #trustedbeautyconsultant #marykaymysg #puterimuslimahasia2018 #melacep#ofhgmarykay #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #aksiaasia2018 #videodakwahmy #cintafatamorgana #lawakkeder#nur #marykayipoh #marykaydamansara

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT Assalammualaikum 💖Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 02:39
  • 0

Assalammualaikum 💖 Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp hany untuk free skin consultation. Boleh klik link dekat bio 👆🏻 Shawani Ab Manan Beauty Consultant MaryKay Malaysia #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaylovers💋 #marykaykosmetik #marykayjohor #marykaysegamat #marykaysegamatjohor

Marykay_Awatif LANGKAH KULIT FLAWLESS.Assalamualaikum, Alhamdulillah, sekarang kuli

Marykay_Awatif

  • 22.07.2018 02:37
  • 0

LANGKAH KULIT FLAWLESS . Assalamualaikum, Alhamdulillah, sekarang kulit Awatif dah makin bertambah baik. . So, memang ni lah step yang Awatif buat sebelum keluar g jalan-jalan. . Tapi selalu, bila malas sangat tu, Awatif calit-calit cc cream kegemaran Awatif, then pakai translucent powder n calit lipstick sikit. . Yang penting, kena ada juga coverage kat muka. 🛡️Elak debu dan kotoran masuk liang pori 🛡️Elak UVA & UVB 🛡️Moist kan kulit 🛡️Tutup cela di wajah 🛡️ Untuk kulit kelihatan flawless dan glowing . Ada jugak yang masih skeptikal dengan 'mekap punca jerawat' kan?🤔 . Jangan macamtu, sebenarnya As long as produk tu non-comedogenic (tak clog pores) macam produk marykay ni, insyaallah, mekap bukan lagi punca jerawat! . . Suka sembang pasal mekap? Jom wasap. Awatif - 0176109210. . . #translucentpowder #foundationmarykay #foundationprimer #cccream #cccreambestseller #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayfoundation #foundationmarykay #marykaymineralpowder #marykayselayangbaru #marykayguarchempedak #marykaytemerloh

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT Anti penuaan 💕Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp han

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 02:36
  • 1

Anti penuaan 💕 Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp hany untuk free skin consultation. Boleh klik link dekat bio 👆🏻 Shawani Ab Manan Beauty Consultant MaryKay Malaysia #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaylovers💋 #marykaykosmetik #marykayjohor #marykaysegamat #marykaysegamatjohor

anamaryk__ Setia dengan Ofhg sampaila kulit pulih!!😉😉.Selamat pagi dear!!

anamaryk__

  • 22.07.2018 02:33
  • 0

Setia dengan Ofhg sampaila kulit pulih!!😉😉 . Selamat pagi dear!!dah start skincare routine dgn cuci muka pagi ni??😍😍❤ Uolss ada masalah kulit breaout😢😢?dah cuba macam2 tapi still breakout jugaaa🙁rasa down sgt.ana faham perasaan tu.itulah yg ana rasa masa muka breakout lepas gunaa peeling tapi alhamdulillah ana berjaya rawat muka dgn mary kay😉😉 . Kalau before makeup pon wajib apply barula kulit tak oily makeup tak cair😘 . *OIL FREE HYDRATING GEL* Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu. . 🤗 *Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?* . - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap . - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . - Control minyak . - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! . - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah .- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .. - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) . Jom dapatkan free consultation😉😉 Free sampel! Ws ana 0175010563😎 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat

 @youwannadowhat #repost 💕REWRITE IT! 💪🤩#marykay #ilovemymaryk

  • 22.07.2018 02:30
  • 0

@youwannadowhat #repost 💕REWRITE IT! 💪🤩#marykay #ilovemymarykay #bebeautiful #loveyourself #marykaykuching #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA Smell the fresh AMBITION in the morning. Selamat pagi semua..🌾..

MARY KAY MALAYSIA

  • 22.07.2018 02:29
  • 0

Smell the fresh AMBITION in the morning. Selamat pagi semua..🌾 . . #marykaymalaysia #marykaybyidachemat #marykaycheras #mymklife #skincaremalaysia #selamatpagi

SYAFIQ KYLE Diformulasikan utk mencerahkan wajah dan untuk kulit JERAGAT...💆 B

SYAFIQ KYLE

Setia City Convention Centre

  • 22.07.2018 02:28
  • 0

Diformulasikan utk mencerahkan wajah dan untuk kulit JERAGAT... 💆 Boleh selesaikan masalah jeragat 😍 . Selepas menggunakan produk secara KONSISTEN dan seperti yg dicadangkan kulit akan #kelihatan lebih cerah,berseri.Tona kulit lebih sekata #rasa lebih lembut dan licin dan memudarkan bintik2 hitam.. Insyaallah... . Cadangan penggunaan 👉Cleanser 👉Mask 👉Freshen 👉Ultimate Cream 👉Ultimate Serum . Dapatkan FREE Consultation, FREE sample, FREE Postage, FREE skincare and basic makeup class . Perlukan ini semua untk bajet anda ? Boleh ws atau dm aishah 🙆 . To success, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare  #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #botanicaleffectevolution #basicsetmarykay #newbrushcollection #marykayuitmshahalam #marykayunisel

Mary Kay Sabah I would like to help more women to achieve their dreams. Who needs it

Mary Kay Sabah

Papar, Sabah

  • 22.07.2018 02:28
  • 0

I would like to help more women to achieve their dreams. Who needs it, come and ask me how. 😘 Arnez http://www.wasap.my/60138101435 #ilovemarykay #enrichwomenlives #marykaymalaysia #marykaykkcity #marykaykotakinabalu #marykaykk #marykaypapar

Baju Raya | Jubah | Kurta Assalamualaikum wbt ☺.Salam sejahtera dan selamat pagi semua.Ber

Baju Raya | Jubah | Kurta

Shah Alam, Malaysia

  • 22.07.2018 02:25
  • 1

Assalamualaikum wbt ☺ . Salam sejahtera dan selamat pagi semua . Berpagian bersama #EVONYKURUNG . Class kau Jah,😍 nama baju dah class, 😘 Design lagi class 💘 . ___ . Aurat Terpelihara Keayuan Terserlah . Hubungi jejakajualbaju Whatsapp 📲+60145164512 Channel Telgram t.me/jejakajualbaju . ___ . #bajunikah #maryjardin #kurungmalaysia #bawallabuh #nurraysa #blousemurah #kurungsyarie #emmamaembong . #blousemalaysia #jannanick #ctdk #whiteningbooster #janganbencicintaku #fattzura #dexandra #bellezacollagen #jubahsyarie . #bawalplain #ajimaura #terapiinstagram #bawalinstant #kurungmoden #blousemurahmalaysia #marykaymalaysia #ootdraya #dianzvitamin #raya2018 #bynurhafizah #teamaurasyurga

Sales Director Mary Kay Proses kulit wajah kembali sihat dan pulih bergantung pada masalah kul

Sales Director Mary Kay

  • 22.07.2018 02:21
  • 0

Proses kulit wajah kembali sihat dan pulih bergantung pada masalah kulit wajah masing masing 😊. . . Ada yang sebulan , ada yang 6 bulan ( macam cik siti ) dan ada yang setahun. Biar lambat asal selamat, inilah sebab cik siti memilih Mary Kay sebagai skincare, make up, set penjagaan badan & perfume😆😜. . . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #kulitsihat #like4like#marykaybest#marykaylimbang#marykaysabah#marykaybeautyconsultant#marykaykl#marykaycheraskl #marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#melacep#bestproduk#jerawat#trustedbc#marykaymysg#bazaarpaknilmurah

SYAFIQ KYLE Apa lagi yg kita nak selain nak cantik betul ? Tapi nak cantik buat dg

SYAFIQ KYLE

Setia City Convention Centre

  • 22.07.2018 02:10
  • 0

Apa lagi yg kita nak selain nak cantik betul ? Tapi nak cantik buat dgn cara yg betul 🤗 jgn main tepek je hape² krim dkt muka tau. No..no.. noo.. Hakak takut sgt bila adik² muda ni berani untk try product mcm tu. Jgn ye adik² 😭 nt nyesal tak suda parahhh🤦 . MARY KAY BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION promo july yang awesome. setiap pembelian set ini, uolss akan dapat PERCUMA CHARCOAL MASK BERHARGA RM108. 😱😱 apa yang bestnye set ini..? 👇👇 💋 Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋 Pilihan produk yang membuatkan anda senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋 Dengan bahan semulajadi dari buah naga & aloe vera . Your Trusted Beauty Consultant. I'm here for you ✌️😉 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare  #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #botanicaleffectevolution #basicsetmarykay #newbrushcollection #skincare #marykayuitmshahalam #marykayunisel

SYAFIQ KYLE Zaman remaja biasanya kita main taram je apa-apa produk skin care ada

SYAFIQ KYLE

Setia City Convention Centre

  • 22.07.2018 02:08
  • 0

Zaman remaja biasanya kita main taram je apa-apa produk skin care ada di luar sana. Betul kan 😁 Janji kulit bersih Rasa tak berminyak. Beli product tanpa guide yang betul lama kelaman lain jadinya. Sapa macam ni? Saya dulu pun mcm ni 😌 skrng dah tobat dah 😣 Kesian tengok adik remaja yang ada masalah kulit berjerawat, berminyak, kusam tak bermaya Dan sebagainya. Confident level rendah 😌 Sy share set skin care di rumus khas untuk kulit remaja yang berusia 21 tahun ke bawah Produk bebas dari bahan kimia yang terlarang serta kaya dengan mineral asli dan badan semulajadi sahaja. Mempunyai extracts dragon fruit dan aloe vera dapat memberi manfaat antioksidan dalam setiap set EVOLUTION OF BOTANICAL EFFECT. Kita tengok feedback adik ni. Bile dah dapat set skin care yang baik Dan guide yang betul. Alhamdulillah now she is a very happy lady 🤩 Your Trusted Beauty Consultant. I'm here for you ✌️😉 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare  #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #botanicaleffectevolution #basicsetmarykay #newbrushcollection #skincare #marykayuitmshahalam #marykayunisel

SYAFIQ KYLE MARY KAY BOTANICAL EFFECTS EVOLUTIONpromo july yang awesome. setiap

SYAFIQ KYLE

Setia City Convention Centre

  • 22.07.2018 02:07
  • 0

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION promo july yang awesome. setiap pembelian set ini, uolss akan dapat PERCUMA CHARCOAL MASK BERHARGA RM108. 😱😱 apa yang bestnye set ini..? 👇👇 💋 Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋 Pilihan produk yang membuatkan anda senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋 Dengan bahan semulajadi dari buah naga & aloe vera 💋 5 in 1 set : 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. Your Trusted Beauty Consultant. I'm here for you ✌️😉 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare  #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #botanicaleffectevolution #basicsetmarykay #newbrushcollection #skincare #marykayuitmshahalam #marykayunisel

Follow Kami Kalau Nak Runcing💖 Here's are Some of our testimony🙌🏻🙌🏻Customer ni send feed

Follow Kami Kalau Nak Runcing💖

  • 22.07.2018 02:04
  • 1

Here's are Some of our testimony🙌🏻🙌🏻 Customer ni send feedback after guna 1box✅ Magloure vshape mask😍😍😍 Try & feel the difference now‼️‼️ . JULY PROMO‼️ BUY 1 box free postage ✨ BUY 2 box free postage, less rm10✨ . Jom runcing sebelum raya nakk??? Kalau nak , ws👇🏻 0174005857 noww✅ . . . #anaslipcream #anasism #ashannas #vshapemaskmalaysia #kosmetikmalaysia #hilangkandoublechin #nsabeauty #duckscarves #tudungpeople #sayajualserum #duckscarveshunting #takadacintasepertimu #pipitembam #babyctdk #comelpipimerah #antitembam #facemaskmalaysia #nakcantik #vshapemask #syafiqahainaserum #letscantik #nakkurus #marykaymalaysia #vivixmalaysia #maglourevshapemask #slimmingface #liftingmask #kurussebelumraya

Cabut Bulu | Picit Tekan Tarik BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!

Cabut Bulu | Picit Tekan Tarik

  • 22.07.2018 02:04
  • 2

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE! _ Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni? _ Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau: _ ✅ Tak Perlu Cukur ✅ Tak Perlu Cabut . ✅ Tak Pedih ✅ Tiada Rasa Gatal . ✅ Tiada Kesan Cukur ✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis _ Beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax. _ Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau. _ Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu. _ Mcm mn nak order? Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio @wawa.wax.my my 😘 _ 📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day) _ 🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju) _ #wawawaxuser #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax #organichairremoval #norahwax #norahwaxmurah #wawawaxipoh #cabutbulu #bazarpaknil #shavingtips #waxmurah #waxmurahmalaysia #jimatduit #waxipoh #norahipoh #norahhairremoval #cabutbuluketiak #cabutbulumissv #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumkl #kecantikan #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundationmalaysia #marykaymalaysia #marykayselangor #mamadil

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT 🌿Mary Kay Microdermabrasion Set🌿Set ini memperbaiki tekstur ku

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 22.07.2018 02:03
  • 0

🌿Mary Kay Microdermabrasion Set🌿 Set ini memperbaiki tekstur kulit dan mewujudkan kulit yang sempurna. Garis halus kelihatan kurang ketara, dan liang roma kelihatan lebih kecil. Mary Kay Timewise Microdermabrasion Plus Set Terdiri 🍂Micro Refine Untuk parut berlekuk boleh guna microdermabrasion refine. Scrub halus yang meratakan permukaan muka. 🍂Pore Minimizer mengecilkan pori yang jelas. . . Bayangkan kalau nak buat rawatan microdermabrasion ni beratus2 untuk satu sesi sahaja 💆 kalau ada set ni dekat rumah, 2-3 kali seminggu boleh pakai. Jimat kan? . . Serum ada molekul yang sangat halus dan lebih aktif berbanding skincare biasa hingga mampu diserap jauh ke dalam lapisan kulit. Mampu pergi ke lapisan paling jauh dan paling bawah yang tak mampu dilakukan oleh skincare biasa tadi. Bahasa pasarnya, serum mampu cantikkan dan repair kulit jauh dari dalam. Sebab itu ada bezanya dari segi harga dan kita memang boleh nampak beza yang ketara antara orang yang pakai skincare sahaja dan serum. . . Love, Miza | +60 13 689 4962 Mary kay ind. Beauty consultant #promojuly #skincaremalaysia #marykaymalaysia #marykay #ajimaura #terapiinstagram #marykayproduct #erezeki #eusahawan

Mary Kay Sabah Sesi recognition buat beauty consultant Mary Kay sy yg tersayang.. Tah

Mary Kay Sabah

Mary Kay Beauty Centre, Kk Times Square

  • 22.07.2018 01:57
  • 0

Sesi recognition buat beauty consultant Mary Kay sy yg tersayang.. Tahniah hadir event Mk BOSS kelmarin.. tahniah kerana membenarkan diri utk menimba pengalaman baru, belajar benda baru dan dpt kawan2 baru.. ❤️ Dorren yg sanggup naik flight dr labuan. @misscylla yg masih dlm pantang n dr kota marudu.. @caprius89 yg sanggup stay smpi petang lagi utk study nco.. Kamu adalah orang2 yg hebat! 💪 Dan bakal jd org yg hebat juga suatu hari nanti.. jom sama2 hebatkan diri dan memperkayakan diri. Love u all! Arnez http://www.wasap.my/60138101435 #marykaybeautyconsultant #MaryKaySabah #marykaysipitang #MaryKayBeaufort #MaryKayBongawan #freeconsultation #freeskincareclass #ilovemarykay #enrichwomenlives #marykaymalaysia #marykaykkcity #marykaykotakinabalu #marykaykk #marykaypapar

Mary kay Beauty Consultant Good Morningggg 😘😍 Boleh saya tau siapa ada masalah dengan bibir

Mary kay Beauty Consultant

  • 22.07.2018 01:57
  • 1

Good Morningggg 😘😍 Boleh saya tau siapa ada masalah dengan bibir dia. 😊 Saya belanja lip spa nak? 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 👄Nak bibir nampak cantik bila pakai lipstick... 👄Lipstick akan nampak smooth je 👄bibir akan nampak cantik je walaupun tak pakai lipstick.. Jom cuba ... 1⃣ scrub - tanggalkan sel kulit mati punca bibir kusam 2⃣ balm - melindungi dan melembapkan kulit bibir 3⃣ lipstick - mudah disapu atas permukaan bibir yang licin... Wow.. best sgt... siapa dah pernah cuba mesti merasai kehebatan produk ni.. 👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ❤Fatin Anati Marykay beauty consultant www.wasap.my/60196216969 . #marykay #marykaymalaysia #marykaybatucaves #bizonline #bizig #makeup #bazarpaknil #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykayampang #marykaysetapak #marykaykl #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #freegift #freepostage #skincare #malaysia #bizigmalaysia #marykayproduct #kulitsihat #kulitsensitive #bibir #lipstick #lippmatte #beautyconsultant

MARY KAY Kulit lelaki sering menghadapi masalah ber peluh, berminyak, pori ters

MARY KAY

  • 22.07.2018 01:50
  • 0

Kulit lelaki sering menghadapi masalah ber peluh, berminyak, pori tersumbat & kulit yang kasar. Dengan Marykay semuanya akan berubah & jadi lebih mudah. Isteri2 jom hadiahkan buat yg tersayang dengan Mk MEN Set 👓MKMen Cleanser •membersih Dan menggilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara. 👓MKMen Facial Toner •menambahbaikan tekstur kulit dan menjadikan kulit berasa lega, hidrat dan seimbang 👓MKMen Advance Eye Cream •menghidrat dengan segera dan menegangkan kulit sekitar mata. Mengurangkan lingkaran hitam mata. 👓 MKMen Body Spray Haruman badan ini berbau ringan dan segar. Sesuai digunakan setiap hari. 👓 MKMen Moisturizer sunscreen SPF 25 •membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan •kembalikan wajah yang tampak lebih muda •menjadikan kulit berasa licin dan lembut • perlindungan matahari •UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam http://wasap.my/60136303301 #organicskincare #marykayskinvigorate #mkmen #maskulin #nakcantik #kulitcantik #marykayworld #botanicaleffects #timewiserepair #marykaymysg #marykaymalaysia

Mary Kay Beauty Consultant Good morning😍.Happy Sunday!.Masa terluang ni nak buat eye spa d

Mary Kay Beauty Consultant

  • 22.07.2018 01:49
  • 0

Good morning😍 . Happy Sunday! . Masa terluang ni nak buat eye spa dulu. Then boleh keluar jalan2 👫 . *Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay* . 😱 Mata SEMBAB 😱 EYEBAG menganggu 😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata 😱 Mengadap laptop lama 😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt 😱 Menangis lama 😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines 😱 Penyebabkan mata penat . Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk 💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan . Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya . Orang kata dari mata turun ke hati Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna 💋 . Love, Shela Khairuddin Beauty Consultant Mary Kay Tekan link di Bio untuk FREE CONSULTATION #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykaymenggatal #marykayperak #marykaytelukintan #beautyconsultant #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaymysg #dermatologist #kulitcantik #kulitsihat

MARY KAY MALAYSIA *TIMEWISE MIRACLE*.Rangkaian produk anti-penuaan premium, diformulas

MARY KAY MALAYSIA

  • 22.07.2018 01:48
  • 0

*TIMEWISE MIRACLE* . Rangkaian produk anti-penuaan premium, diformulasi khas untuk membantu kulit kelihatan lebih muda dan tegang, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta menjadikan tona kulit lebih sekata. . 💋 3-IN-1 CLEANSER - Merupakan satu produk dengan tiga fungsi berbeza untuk membersih, mengangkat sel kulit mati dan menyegarkan kulit dalam satu langkah mudah. Menggalakkan proses pembaharuan kulit semulajadi supaya kulit tampak lebih rata, lebih berseri dan lebih muda. . 💋 AGE-FIGHTING MOISTURIZER - Membekalkan kelembapan dan penghidratan kepada kulit sehingga 10 jam menerusi formula kompleks yang dipatenkan untuk hasil yang lebih ketara. Rumusan eksklusif serta antioksidan kuat menggalakkan proses pembaharuan kulit secara semulajadi untuk melindungi kulit dari radikal bebas serta mengurangkan garis halus dan kedutan. . 💋 DAY SOLUTION SUNSCREEN SPF35/PA+++ - Menghalang ancaman sinar UVA/UVB yang berbahaya untuk membantu mencegah garis-garis halus dan warna kulit tidak sekata. Mengandungi antioksidan untuk menyahaktifkan radikal bebas, serta peptid penenang yang membantu melegakan garis-garis ekspresi dan kedutan. . 💋 NIGHT SOLUTION - Diperkaya dengan bahan botani dan peptid bagi mengurangkan kerosakan yang telah dialami pada waktu siang serta mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit. Membekalan mikrokapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan untuk mengoptimumkan proses pembaharuan kulit serta memudarkan garis-garis dan kedutan. . Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. . . . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayklang #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects #mkmen #marykayskinvigorate #marykaycosmetics #freeskincareclass #freemakeuptrial

Siti Norsuhaila Assalamualaikum & hai sayang semua 😍.. .Apa kata kita belajar bebe

Siti Norsuhaila

  • 22.07.2018 01:41
  • 0

Assalamualaikum & hai sayang semua 😍.. . Apa kata kita belajar beberapa langkah yg sangat mudah untuk dapatkan bibir yg sihat, licin dan mungil 😘😘 . *Step 1* Bersihkan bibir dari kesan lipstick atau lipgloss dengan menggunakan *Mary Kay Oil Free Make up Remover*.. OFMR ini ada sedikit silikon, so ia membantu menegangkan dan mengeluarkan sisa2 kesan lipstick pada bibir.. Dan ianya tidak berminyak... Titikkan ke atas facial cotton dan wipe bibir sehingga bersih... . *Step 2* Senyum lebar2, dan sapukan *MK Satin Lip Sugar Scrub* ke serata bibir atas dan bawah... Biarkan selama 3 minit. Scrub tu akan masuk ke celah2 garisan bibir juga... Sbb tu kene senyum lebar2 😄😄😄 . *Step 3* Lps 3 minit, lembapkan bibir dgn air, dan scrub perlahan2 dgn menggunakan jari tengah dgn gerakan membulat... Ini utk menanggalkan sel kulit mati dan kekotoran yg melekat pada bibir yg telah lama 'bertapa' tu 😘😘😘 . *Step 4* Dgn menggunakan facial cloth lembap, wipe bibir yg telah di-scrub tadi sehingga bersih dan keringkan... . *Step 5* Sapukan *Mary Kay Satin Lips Shea Butter Balm*.. . *Step 6* Sapukan lipscolor kegemaran anda...xkisah la nak pakai lipstik @ lipsgloss...asalkan bibir ada warna dan mungil gitewwww....😘😘 . Good luck dan selamat mencuba💋 . Jika anda membuat pesanan sekarang, anda akan dapat : 👇🏻👇🏻👇🏻 🎁 FREE POSTAGE 🎁 FREE COD 🎁 FREE SAMPLE 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION 🎁 FREE MAKEOVER 🎁 FREE SKINCARE CLASS . utk konsultasi secara PERCUMA & peluang kerjaya di mary kay boleh ws sue di : http://www.wasap.my/60193652520 http://www.wasap.my/60193652520 http://www.wasap.my/60193652520 #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #lipscrub #lipbalm #lipstick #beautyconsultant #beautyconsultantbachok #kelantan #skincare #makeup #skincareclassPERCUMA #sharingiscaring

Gadis MK Kulit dah cerah dan jerawat dah reda 😍 Set Botanical amat sesuai un

Gadis MK

  • 22.07.2018 01:39
  • 0

Kulit dah cerah dan jerawat dah reda 😍 Set Botanical amat sesuai untuk remaja yang inginkan kulit kekal sihat dan yang bermasalah ❤ 💓Sesuai utk remaja seawal 12 tahun 💓 Set Botanical Effects Evolution Diformulasi dgn menggunakan 2 bahan utama iaitu aloe vera & buah naga. Kebaikan Aloe Vera pada kulit : Salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia, gel aloe mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin. Membantu mengekalkan halangan kelembapan kulit dan mempunyai vitamin yang tinggi kandungan E, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit. Menggalakkan kulit yang sihat dan perolehan sel. Memberikan kulit anda rangsangan tambahan antioksidan. Kebaikan Buah Naga pada kulit : Juga dipanggil pitaya Mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin B-kompleks : dipanggil "vitamin anti-stress" B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dan B3 (niacin). Penuh dengan mineral seperti besi, kalsium dan fosforus. Kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan. *Guna Invigorating Scrub pada sebelah pagi atau malam selepas mencuci muka, 2 atau 3 kali seminggu. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory

Gadis MK Eyebag? 👀 Panda eyes?🐼 Lingkaran gelap bawah mata ?👀 Mata sem

Gadis MK

  • 22.07.2018 01:36
  • 1

Eyebag? 👀 Panda eyes?🐼 Lingkaran gelap bawah mata ?👀 Mata sembap? . . . 💙 INDULGE SOOTING EYE GEL💙 - 💓Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan 💓Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. 💓 Mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. . . Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata. . . Love, 💋 Meza, Independent Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia, Whatsapp www.wasap.my/60179474584 . #marykaymalaysia#marykaypasirmas#marykaykotabhbaru#marykaykelantan#marykayterengganu#marykayperak#marykaykedah#marykayselangor#marykaypahang#marykaypenang #aydajebat#neelofa#fatahamin#fazura#hotfm#erafm#hitfm#jomheboh #cctv #hlive#utmskudai#uthm#uum #um #ukm#tunmahathir

Gadis MK Hadiah yang ideal untuk graduan atau orang special dalam hidup anda.

Gadis MK

  • 22.07.2018 01:33
  • 1

Hadiah yang ideal untuk graduan atau orang special dalam hidup anda. Mary Kay® Believe + Wonder™ Paint the Sky™ Fragrance Mist Biarkan aroma bunga buah ini menaikkan deria anda dan memberi inspirasi kepada anda untuk "cat" visi apa yang boleh. Langit adalah had! . Biarkan aroma bunga buah ini menaikkan deria anda dan memberi inspirasi kepada anda untuk "cat" visi apa yang boleh. Langit adalah had! . Nota atas termasuk currant hitam, bunga apel dan rumpun. Nota tengah mengandungi freesia, cendana, bunga oren dan salisilat. . Nota-nota bawah termasuk musola beludru, hutan berambut pirang, air mata benzoin dan amber emas. . Mist Fragrance dengan Cat Shower Gel dan Losyen Badan Sky ™ adalah satu koleksi. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory

Cabut Bulu | Sapu Tekan Tarik BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!

Cabut Bulu | Sapu Tekan Tarik

  • 22.07.2018 01:26
  • 0

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE! _ Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni? _ Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau: _ ✅ Tak Perlu Cukur ✅ Tak Perlu Cabut . ✅ Tak Pedih ✅ Tiada Rasa Gatal . ✅ Tiada Kesan Cukur ✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis _ Beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax. _ Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau. _ Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu. _ Mcm mn nak order? Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio @wax.my 😘 _ 📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day) _ 🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju) _ #wawawaxuser #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax #organichairremoval #norahwax #norahwaxmurah #wawawaxipoh #cabutbulu #bazarpaknil #shavingtips #waxmurah #waxmurahmalaysia #jimatduit #waxipoh #norahipoh #norahhairremoval #cabutbuluketiak #cabutbulumissv #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumkl #kecantikan #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundationmalaysia #marykaymalaysia #marykayselangor #mamadil

MK Senior Consultant Malaysia Takda dua items ni memang tak lengkap hari-hari sis. Rasa down sangat

MK Senior Consultant Malaysia

  • 22.07.2018 01:23
  • 1

Takda dua items ni memang tak lengkap hari-hari sis. Rasa down sangat bila nak berdepan dengan orang ramai, takda keyakinan diri langsung 😭 . sis akan pastikan dua items ni wajib bawa ke mana-mana even travel jauh. Kita sama takk? . Pagi ku cerah (DAY SOLUTION) matahari bersinar! Malam ku sunyi tanpa mu di sini wahai (NIGHT SOLUTION) . Lots of love 💓 . . Beauty Consultant, Alya (0147564274) . #skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay

@!nZ@!M@ Pilihan ini tepat atau pun tidak, aku pun tatahu... Tapi masa dah pack

@[email protected][email protected]

Pasir Puteh

  • 22.07.2018 01:22
  • 0

Pilihan ini tepat atau pun tidak, aku pun tatahu... Tapi masa dah pack sgt daa 😑 ada sesape berminat? Boleh kita chit chat.. 😉 #mk #marry #marykay #marykaymalaysia #wanita #ladies

Mary Kay Malaysia Kenapa Mary Kay? Sebab company Mary Kay strong dan stable 💖💖. Bu

Mary Kay Malaysia

  • 22.07.2018 00:40
  • 0

Kenapa Mary Kay? Sebab company Mary Kay strong dan stable 💖💖. Buktinya, Mary Kay telah pun berada di pasaran selama 55 tahun! Kukuh kan? Beauty Consultant Ehya www.wasap.my/60145072148 #BeautyByEhya #BeautyConsultantEhya #MaryKay #MaryKayMalaysia

Rahsia Kulit Sihat Kalau uols nak tau sel kulit mati ni la yang buatkan kulit uols nampak

Rahsia Kulit Sihat

  • 22.07.2018 00:30
  • 3

Kalau uols nak tau sel kulit mati ni la yang buatkan kulit uols nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Adehhh Sebab tu kita kena selalu skrub kulit muka kita hokay! Guna apa apa scrub pun boleh tapi kalau ciknie memang dah jatuh chinta dengan #ScrubSejuk ni. ❤ Walaupun biji walnut yg ada dalam scrub ni halus tapi dia gerudi sampai ke dasar liang pori tau. Bila tengah massage muka MasyaAllah, berangin sangat muka ni macam duduk depan ekon bersuhu 16c. Bila kita mekap pon nampak sekata jurrr sebab kulit kita dah merdeka dari sel kulit mati. Bagi orang yg tengah stress sebab mekap bercapuk ciknie suggest scrub muka dulu. Amalkan scrub 2 atau 3 kali seminggu InsyaAllah pasti nampak hasil. Cubalah. 😘

Rahsia Kulit Sihat Dah ready ke nak halau semua kulit-kulit mati yang duk bersarang kat m

Rahsia Kulit Sihat

  • 22.07.2018 00:29
  • 1

Dah ready ke nak halau semua kulit-kulit mati yang duk bersarang kat muka tu? - If yess, jom kita scrub muka sama-sama malam nanti! ___ ♥️

Rahsia Kulit Sihat AWAK NAK TAHU TAK ? 😱.Bila awak pakai #GREENTEAMINTFACESCRUB ni,

Rahsia Kulit Sihat

  • 22.07.2018 00:29
  • 1

AWAK NAK TAHU TAK ? 😱 . Bila awak pakai #GREENTEAMINTFACESCRUB ni, skincare awak akan berkesan 3x ganda lagi tau ! Kenapa? . Sebabnya dia tanggalkan kulit-kulit mati awak tu, tanggalkan bahan kimia yang awak duk tempek tiap hari tu 😉 .

Mary Kay Malaysia Masalah kulit muka mgkin menjadi2 dibiarkan melarat, malu berdepan dgn

Mary Kay Malaysia

  • 22.07.2018 00:22
  • 1

Masalah kulit muka mgkin menjadi2 dibiarkan melarat, malu berdepan dgn org ramai, hilang keyakinan diri.... nak cuba produk #marykay risau tkot over bajet....🙇🏻‍♀🤷🏻‍♀ Don’t worry just wassap me...i will help U...Dptkan basic item dgn harga promosi...Terhad untk 5 set shj...anda yg blm pernah menggunakan produk Mary Kay digalakkan mencuba😘😘😉 Sebarang pertanyaan blh wassap👇👇 Www.wasap.my/60187788306 Beauty consultant mary kay malaysia #produktanpabahankimia #testimonipelanggan #beautyconsultantmarykaymalaysia #marykaykulim #marykayjohor #marykaypahang #marykaymalaysia #ilovemarykay #marykaykelantan #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaysabah #marykaymiri #marykaysarawak #marykaykedah #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaysepang #marykayselangor #marykaygombak #marykaykualalumpur #klsogo #naelofarhijab #marykayperak #marykaysungaipetani #marykayalorsetar #marykayjerteh #marykaypenang

RAHSIA KULIT FLAWLESS .Nak cantik ? Lelaki sekarang semua nk cari dahi licin je , pipi mera

RAHSIA KULIT FLAWLESS

  • 21.07.2018 22:43
  • 1

. Nak cantik ? Lelaki sekarang semua nk cari dahi licin je , pipi merah , kulit glowing flawless 😢 . Mana pandang kalau kita yang berjeje ni 😭😭 takkan cuolls nak biar je muka tu bergerutu byk jeje. . So cepat cepat grab set vitamin c serum untuk merawat masalah cuollsss semua. . 5 sebab cuollsss kena grab Vitamin C Serum ni 🔥 . 🎊 Membantu memudarkan parut dan jeragat 🎊 Mengecilkan liang pori terbuka 🎊 Melembapkan dan menganjalkan kulit 🎊 Memperbaiki sel kulit yang rosak akibat salah guna kosmetik . Cepat cepat grab yeeeeeee cuollsssssss 😘😘😘😘😘

MaryKay|Skincare|MakeUp|Career ▪️Jom tengok testimoni Skinvigorate yg hebat ni.. Kali ni tested

MaryKay|Skincare|MakeUp|Career

  • 21.07.2018 22:28
  • 1

▪️ Jom tengok testimoni Skinvigorate yg hebat ni.. Kali ni tested di tangan orang tua pulak.. . Boleh tengok kan resultnya sangat menakjubkan!! Bayangkan lah jika kita gunakan skinvigorate sebagai rutin harian ketika mencuci muka. Alangkah bestnyaaa kulit muka kita rasa bersih dan segar sentiasa! 💦💦 . Teringin nk dapatkan 1 skinvigorate ni? Whatsapp sis yaa.. . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE • 👰 Mary Kay Diva ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my • #KakDiva #MaryKayDiva #MaryKayJourneyFMY #Marykaybyfmy #marykayshahalam #marykaysetiaalam #MaryKayKlang #MaryKayMeru #MaryKayPerak #MaryKayIpoh #MaryKayTaiping #marykay #MaryKayMalaysia #testimonimarykay #testimonimarykayfiza #Top5GlobalSkincareBrand #Top2GlobalMakeupBrand #GorgeousSwan #skincare #beauty #makeupraya #BodyCare #MKMen #parttimeincome #Sephora #PencarianNewBeautyConsultant #MisiMemperkayakanWanita #EnrichingWomensLife