mbo instagram photo

#

el Iedere dag hoop ik nieuwe doelen te bereiken. Zo ben ik gister gewoon

el

  • 19.02.2018 12:29
  • 0

Iedere dag hoop ik nieuwe doelen te bereiken. Zo ben ik gister gewoon met iets meer km op te teller thuis gekomen. En ga ik morgen de presentatie geven die gaat over doorzettings- vermogen voor studenten skills vakwedstrijden voor MBO’ers van ROC . . . #youcandoit #icandoit #newgoals #presentation #skills #vakwedstrijden #professional competition #mbo #roc #students #championship #worldchampion #fighting #first #

Sherlee Sim Kitty Lover#mbo #kittycollection #like4likes

Sherlee Sim

  • 19.02.2018 12:20
  • 0

Kitty Lover #mbo #kittycollection #like4likes

Merel Hoe maak je in een groepje een toren van spaghetti en spekjes, zonder

Merel

  • 19.02.2018 12:13
  • 0

Hoe maak je in een groepje een toren van spaghetti en spekjes, zonder met elkaar te praten? Deze studenten weten wel raak met de opdracht! #ditismbo #mbo #studentenleven #teachersfollowingteachers #teambuilding #practialeducation

Wij zijn Katapult “Ja, dan heb je bestaansrecht” Hoe mooi is dat! .Centre of Expert

Wij zijn Katapult

Centre of Expertise Water Technology

  • 19.02.2018 12:11
  • 0

“Ja, dan heb je bestaansrecht” Hoe mooi is dat! . Centre of Expertise Water Technology (CEW) #talent #onderwijs #student #mbo #hbo #bedrijfsleven #ondernemers #nhlhogeschool @ltoglaskracht @ltoregionoord @hogeschool_vhl @provinciefryslan

 有很多水杯,还是要买~😂😍😍#thanks#MBO#Hannari kitt

  • 19.02.2018 10:43
  • 2

有很多水杯,还是要买~😂😍😍 #thanks#MBO#Hannari kitty#Yuri kitty

Alfa-college Uniformberoepen Eén van de evenementenstages van de #leerlingen #htv en #beveiliging

Alfa-college Uniformberoepen

  • 19.02.2018 09:57
  • 0

Eén van de evenementenstages van de #leerlingen #htv en #beveiliging is het werken als #verkeersregelaar bij @fcgroningen ⚽️ Hoe dat in z’n werk gaat zie je in deze eerste aflevering van ‘Stage lopen bij FC Groningen’. Maandag 26 komt op #instagram de tweede aflevering #online van deze driedelige #micro-docu (slechts 1 minuut) en maandag 5 februari de laatste. So stay tuned for more action💥 @alfacollege @alfacollegeuniformberoepen #uniformberoepen #handhaving #ditismbo #mbo #fcgroningen #euroborg @noordleasestadion #noordleasestadion @groningen #groningen #voetbal #wiewiljezijn #staytuned

De VEVA opleiding Een #VEVA #student test de 'schommel' van een #heli tijdens een #stage

De VEVA opleiding

  • 19.02.2018 08:55
  • 0

Een #VEVA #student test de 'schommel' van een #heli tijdens een #stageweek op een #luchtmachtbasis. Je kan om te schommelen natuurlijk ook kiezen voor de opleiding tot onderwijsassistent, want op ieder schoolplein is ook wel een schommel te vinden... ;) Wel een mooi beroep, maar daar word je niet voorbereid op een baan bij #Defensie. Bij VeVa wel! #ditisveva #photooftheday ##MBO #ROC #Afzien

sheene欣倪 #MBO #Hellokitty #sanrio #mbohellokitty

sheene欣倪

MBO Cinemas

  • 19.02.2018 08:22
  • 0

#MBO #Hellokitty #sanrio #mbohellokitty

Yunnie Phang Get✔❤️💜️#MBO #hellokitty

Yunnie Phang

  • 19.02.2018 07:30
  • 0

Get✔❤️💜️ #MBO #hellokitty

mama ADH Excited memasing dapat angpaw from #mbo Mohon abah igt tarikh tgk way

mama ADH

  • 19.02.2018 06:52
  • 0

Excited memasing dapat angpaw from #mbo Mohon abah igt tarikh tgk wayang selanjutnye hahahah..maksu,kak yuni , kak ica, udo mohon jgn jeles 😂😂 x nak tag uolls..

mama ADH rezeki adh kids la tgk wayang dapat ang pow..next sape nak ikutttt? Jo

mama ADH

  • 19.02.2018 06:38
  • 0

rezeki adh kids la tgk wayang dapat ang pow..next sape nak ikutttt? Jommmm #mbo

Nicolly Andrade💕 Sorria, menina florSeu sorriso encantaSua alegria transformaSua alm

Nicolly Andrade💕

  • 19.02.2018 05:34
  • 10

Sorria, menina flor Seu sorriso encanta Sua alegria transforma Sua alma apaixona Sua força é seu amor Não guarde seu talento Não prenda sua voz Seu canto é alimento Seu dom é o poema Sua visão inspira Sua semente é sentimento 🌼💕 ___________________________________ #nicollyandrade #ny #teammbo #mbo #miniblogueirasoficial #sougak #modakids #modateen #flor #sejaflor #meninaflor

MBO Settlements Never too late to share Sunday Funday Brunch pictures. Hoping everyone

MBO Settlements

Bethesda, Maryland

  • 19.02.2018 05:12
  • 1

Never too late to share Sunday Funday Brunch pictures. Hoping everyone has a great long weekend!

Oleksandr Savitskyy Наверное для меня это не свойственно,

Oleksandr Savitskyy

Warsaw, Poland

  • 19.02.2018 03:27
  • 5

Наверное для меня это не свойственно, но немного о бизнес-литературе для всех в не зависимости от текущего положения дел👨🏽‍💻vs🕺🏻 ⠀ ⠀В течении последней недели я изучал по книге в день, начиная с самых известных книг о бизнесе и психологии успешных людей, это п%здец🤫 ⠀ ⠀Разумеется усвоит и прочитать это совершенно разные вещи. Но даже мимолётное погружение в данную литературу может изменить ваше видение в абсолютно любой жизненной ситуации. Либо просто ложите ¥🧐 ⠀ ⠀Итак, порядок книг в списке обусловлен днём недели, а не важностью, так что по|европейски на этот факт😯 ⠀ ⠀Роберт Кийосаки «Богатый папа, бедный папа» - комментарии излишни. Кто не слышал о книге тот🤫 ⠀ ⠀Брайан Трейси «Действуй разумно» - уважаемые не тупите👌🏾 ⠀ ⠀Джон Девисон Рокфеллер «Как я нажил 500 000 000 долларов. Мемуары миллиардера» ⠀ ⠀Скотт Джонсон «Закон 80/20: преуспеть без усилий» - это книга больше для людей без образования в сфере бизнеса. О законе Парето орут на всех лекциях. Ничего сложного, элементарный анализ вашему вниманию. ⠀ ⠀Кинг Бернард «Привычки успешных людей» - Учитесь ставить 🎯 ⠀ ⠀Наполеон Хилл «Думай и богатей» наверное самая лучшая книга для изменения вашего сознания и понимания важности творческой личности внутри вас. Идея начало всего 💡 ⠀ ⠀На этом моменте я захотел спать😴, поэтому вам с этим жить, Удачи 😌

Isabelli Deprá da Veiga Um sorriso contagiante passando na sua timeline 😁✨ #semfiltro #te

Isabelli Deprá da Veiga

Sinop, Brazil

  • 19.02.2018 00:05
  • 6

Um sorriso contagiante passando na sua timeline 😁✨ #semfiltro #teammbo #mbo #miniblogueirasoficial #coisasdecriança #diadivertido

Evelien Project management €7,-Samengevat rekenen 3f €7,-Begroten & budg

Evelien

Utrecht, Netherlands

  • 18.02.2018 22:29
  • 0

Project management €7,- Samengevat rekenen 3f €7,- Begroten & budgetteren €15,- Communicatie handboek €10,- #marketing #communicatie #mbo #opleiding #studie #boeken #studieboeken #tekoop #boek #leren

Les Microbrasseries Okev Le Plaisir De La Bière Artisanale🍺🔥🍺 #MBOBiere-pression pe

Les Microbrasseries Okev

  • 18.02.2018 20:13
  • 0

Le Plaisir De La Bière Artisanale 🍺🔥🍺 #MBO Biere-pression pendant votre mariage Nos moments partagés : www.abcco.org/mbo-galleries 📲 #mariage #bierelocale #drinklocal #partywithcraftbeer #whitebeer #cristalbeer @beerpromotion

Landstede Sport & Bewegen 🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor

Landstede Sport & Bewegen

Drachten

  • 18.02.2018 19:46
  • 0

🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor het Nederlands vrouwen zaalvoetbalteam tegen Finland! Zet ‘m op topper! 💪🏼⚽️ #knvb #zaalvoetbal #mbo #sportenbewegen

Landstede Sport & Bewegen 🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor

Landstede Sport & Bewegen

  • 18.02.2018 19:46
  • 2

🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor het Nederlands vrouwen zaalvoetbalteam tegen Finland! Zet ‘m op topper! 💪🏼⚽️ #knvb #zaalvoetbal #mbo #sportenbewegen

Landstede Sport & Bewegen 🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor

Landstede Sport & Bewegen

Drachten

  • 18.02.2018 19:43
  • 0

🇳🇱-🇫🇮 Onze eigen @mizznrg staat vanavond onder de lat voor het Nederlands vrouwen zaalvoetbalteam tegen Finland! Zet ‘m op topper! 💪🏼⚽️ #knvb #zaalvoetbal #mbo #sportenbewegen

Noor Asiah Reps Plus And Reps Studio Member Movie Night🎬🎥🎭#repsplus #re

Noor Asiah

REPS Plus Fitness Centre

  • 18.02.2018 19:34
  • 1

Reps Plus And Reps Studio Member Movie Night🎬🎥🎭 #repsplus #repsplusfitnesscentre #repsstudio #movienight #membermovienight #mbo #ksl #bondingtime #fun #johorbahru #johor #johordarultakzim #johorean #malaysia

REPS FITNESS GROUP BLACK PANTHER. REPS PLUS & REPS STUDIO member movie night. #blackpan

REPS FITNESS GROUP

  • 18.02.2018 18:49
  • 3

BLACK PANTHER. REPS PLUS & REPS STUDIO member movie night. #blackpanther #repsmembersmovienight #repsplus #repsstudio #reps #mbo #ksl #johorbahru #johor #jb #plazapelangi #nongchikriverside

Nicolly Andrade💕 A delicadeza é a flor da humanidade. 🌼🌸 _______________________

Nicolly Andrade💕

  • 18.02.2018 18:06
  • 21

A delicadeza é a flor da humanidade. 🌼🌸 ______________________________________________ . • Acessório @ana_maria_acessorios . ______________________________________________ #nicollyandrade #ny #miniblogueirasoficial #mbo #teammbo #sougak #modakids #modateen #sejaflor #flordodia #flores

Eefje Donders “De bouw maakt het” #bouwendbelgie @debouwmaakthet #antwerpen #vak

Eefje Donders

  • 18.02.2018 17:40
  • 1

“De bouw maakt het” #bouwendbelgie @debouwmaakthet #antwerpen #vakmanschapismeesterschap #mbo

Song & Dance Zwolle Auditie Training✨

Song & Dance Zwolle

Song & Dance Zwolle

  • 18.02.2018 17:12
  • 1

Auditie Training✨

Eve 新年的节目📺 看戏噜~~ #MBO

Eve

  • 18.02.2018 16:55
  • 0

新年的节目📺 看戏噜~~ #MBO

S A M B E L G A L A K Pisssae west#mbo

S A M B E L G A L A K

  • 18.02.2018 16:29
  • 0

Pisssae west #mbo

Mervin til'Leon #MBO Premier for #BlackPanther ..Splurging for the experience, but n

Mervin til'Leon

  • 18.02.2018 14:40
  • 1

#MBO Premier for #BlackPanther . . Splurging for the experience, but now I'm spoilt. How will I ever go back to normal cinema seatings? 😂😂 . . . . . . #splurge #experience #noturningback #MBOcinemas #popcorn #spoilt #pamper #friends #weekend #together

YENNN ♊ Chu👌 #ootd #mbo #monsterhunter2

YENNN ♊

  • 18.02.2018 14:01
  • 0

Chu👌 #ootd #mbo #monsterhunter2

Maria Erenkova Леди, выбираем вино по ситуациям и зад

Maria Erenkova

Bellucci Cafe

  • 18.02.2018 13:21
  • 2

Леди, выбираем вино по ситуациям и задачам😂 Если конечно критерии не только - красненькое или беленькое 😜 #вино #винишко🍷 #mbo

RKBM Academy Mudahnya Bisnes OnlineBetul ke?Kita selalu dengar orang sebut muda

RKBM Academy

  • 18.02.2018 13:16
  • 0

Mudahnya Bisnes Online Betul ke? Kita selalu dengar orang sebut mudah je nak buat bisnes online ni. Ye ke? Kalau tanya saya, saya akan bagi 2 jawapan. Ia akan jadi susah bila kita buat tanpa ada ilmu. Namun sebaliknya jika kita lakukan setelah ada ilmu yang cukup inshaAllah kejayaan akan jadi lebih mudah untuk dicapai. Memang ada banyak ilmu dekat luar sana. Kita boleh beli buku, tengok video tutorial, bertanya kepada kawan-kawan dan yang paling senang guna sahaja pakcik google tu. Malangnya bila terlalu banyak ilmu dekat luar sana, kita tak tahu mana satu yang betul dan mana satu yang betul2 berhasil. Jalan paling mudah adalah cari guru yang sanggup berkongsi ilmu dengan kita. Ada satu masalah lagi... dekat luar sana ada ramai guru. Pastikan anda pilih guru yang betul2 membantu dan telah pun bantu ramai orang. Pastikan juga pilih guru yang sesuai dengan apa yang hendak dipelajari. Jika nak belajar pemasaran pilih lah guru pemasaran yang terbukti. Jika nak belajar fb ads... cari guru fb. Jika nak belajar buat website ecommerce a.k.a kedai online...cari lah guru yang memang ajar buat website dalam masa yang singkat dan dengan teknik paling mudah. Jika anda nak belajar bina website tanpa belajar ilmu2 teknikal tahap gaban(belajar coding)saya ada penyelesaiannya. Anda mesti hadir jika anda bermula dari zero atau pertengahan. InshaAllah saya akan guide anda dengan teknik2 yang mudah dan menyeronokkan. Daftar sekarang di rkbmacademy.com/mbo2018 Tawaran akan ditutup bila2 masa bila seat dah penuh. #zakuanmohamad #rkbmacademy #mudahnyabisnesonline #mbo #kedaionline

AMIT  KUMAR  THAKUR #sunday  #mbo  #preparation

AMIT KUMAR THAKUR

  • 18.02.2018 12:59
  • 0

#sunday #mbo #preparation

HuiXuan 我又来看了 啊哈哈哈 #mbo#secondtime#cinema#抓妖记2

HuiXuan

MBO Cinemas

  • 18.02.2018 12:54
  • 0

我又来看了 啊哈哈哈 #mbo#secondtime#cinema#抓妖记2

Zakuan Mohamad Mudahnya Bisnes OnlineBetul ke?Kita selalu dengar orang sebut muda

Zakuan Mohamad

  • 18.02.2018 12:52
  • 0

Mudahnya Bisnes Online Betul ke? Kita selalu dengar orang sebut mudah je nak buat bisnes online ni. Ye ke? Kalau tanya saya, saya akan bagi 2 jawapan. Ia akan jadi susah bila kita buat tanpa ada ilmu. Namun sebaliknya jika kita lakukan setelah ada ilmu yang cukup inshaAllah kejayaan akan jadi lebih mudah untuk dicapai. Memang ada banyak ilmu dekat luar sana. Kita boleh beli buku, tengok video tutorial, bertanya kepada kawan-kawan dan yang paling senang guna sahaja pakcik google tu. Malangnya bila terlalu banyak ilmu dekat luar sana, kita tak tahu mana satu yang betul dan mana satu yang betul2 berhasil. Jalan paling mudah adalah cari guru yang sanggup berkongsi ilmu dengan kita. Ada satu masalah lagi... dekat luar sana ada ramai guru. Pastikan anda pilih guru yang betul2 membantu dan telah pun bantu ramai orang. Pastikan juga pilih guru yang sesuai dengan apa yang hendak dipelajari. Jika nak belajar pemasaran pilih lah guru pemasaran yang terbukti. Jika nak belajar fb ads... cari guru fb. Jika nak belajar buat website ecommerce a.k.a kedai online...cari lah guru yang memang ajar buat website dalam masa yang singkat dan dengan teknik paling mudah. Jika anda nak belajar bina website tanpa belajar ilmu2 teknikal tahap gaban(belajar coding)saya ada penyelesaiannya. Anda mesti hadir jika anda bermula dari zero atau pertengahan. InshaAllah saya akan guide anda dengan teknik2 yang mudah dan menyeronokkan. Daftar sekarang di rkbmacademy.com/mbo2018 Tawaran akan ditutup bila2 masa bila seat dah penuh. #zakuanmohamad #rkbmacademy #mudahnyabisnesonline #mbo #kedaionline

Shereen Wanyie Cny collection done 🙋🙈😬#cny #rilakkuma #hellokitty #mbo #mov

Shereen Wanyie

  • 18.02.2018 11:21
  • 0

Cny collection done 🙋🙈😬 #cny #rilakkuma #hellokitty #mbo #movie

Mohammad Fazree #mbo #hellokitty

Mohammad Fazree

  • 18.02.2018 09:35
  • 2

#mbo #hellokitty

CurlyKikay29 #Sundaygala #swimming #sunrisepool #mbo

CurlyKikay29

  • 18.02.2018 08:50
  • 0

#Sundaygala #swimming #sunrisepool #mbo

Daphne Natalie Jing Ming Black Panther on the second day of chinese new year #movie #mbo #cny

Daphne Natalie Jing Ming

  • 18.02.2018 07:46
  • 0

Black Panther on the second day of chinese new year #movie #mbo #cny

MBO Settlements Enjoyed some refreshing lingonberry juice while braving the unexpected

MBO Settlements

College Park, Maryland

  • 18.02.2018 07:21
  • 1

Enjoyed some refreshing lingonberry juice while braving the unexpected sleet this afternoon! #alwaysonthego

 MBO的爆米花超好吃的~~椅子也很好坐呢~~-就是

  • 18.02.2018 06:44
  • 0

MBO的爆米花超好吃的~~ 椅子也很好坐呢~~ - 就是分行比较少不然就太远了~~ - - - 狗年第一部贺岁电影——《栋笃神探》 搞笑到一个点~ 虽然也没有什么重点~ 可是就是可以看黄子华耍耍帅😍 佘诗曼耍耍酷😍 - - - #mbo #cinema #movie #popcorn

👑Q Sueraya Tan Lepas the whole day spent dgn parents, adik2 & semua anak buah2an yg m

👑Q Sueraya Tan

  • 18.02.2018 06:12
  • 0

Lepas the whole day spent dgn parents, adik2 & semua anak buah2an yg memey manja dgn aii. Dapatlah aii melepak sebentar dgn brothers of #ppguj walaupun x complete #the13 WAKANDA FOREVER!! ❌🤘🤣 Sapa nak tahu ape ke benda nye tu kena g tgk #blackpanther yg #best nak mateyyy tuh! Thanx brothers. Will miss you both & our other 10 brothers 😘😘 Till next time. 💪 #happy #movienight #brothers #love #greatthingstocome #great #familygoals #friendshipgoals #yeay #happen #bestmovie #mbo #support #koghase

cut marwati Anak rantau yg lg kasmaran sama kmpung halamannya#Love#suakgedeubang#

cut marwati

  • 18.02.2018 04:52
  • 0

Anak rantau yg lg kasmaran sama kmpung halamannya #Love#suakgedeubang#peach#mbo#Aceh#..

Nicolly Andrade💕 Brilhe, ainda que haja escuridão. 🌟🌌 __________________________

Nicolly Andrade💕

  • 18.02.2018 03:17
  • 5

Brilhe, ainda que haja escuridão. 🌟🌌 ____________________________________________ #nicollyandrade #ny #mbo #miniblogueirasoficial #teammbo #sougak #kids #minifashionista #style #moda #modakids #modateen

Vincenzo Mbo La Mura #mbo  #music #recordingsession #smokarec #basslines #groove #saturdayn

Vincenzo Mbo La Mura

  • 18.02.2018 03:08
  • 0

#mbo #music #recordingsession #smokarec #basslines #groove #saturdaynight #musiclife #momih #visionidistorte #onlysmokecrew #vdcrew #cilentodoppiah #carhartt #isolid #loobster #ibanez #adidas

Youtuber Mirim➡️FashionBlogger O que vocês estão fazendo hoje? Nós estamos curtindo o @seaworldorl

Youtuber Mirim➡️FashionBlogger

Sea World Orlando Florida

  • 18.02.2018 02:24
  • 12

O que vocês estão fazendo hoje? Nós estamos curtindo o @seaworldorlando ❤️🇺🇸🐬 #estadosunidos #orlando #seaworld