muamalaysia instagram photo

#

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI .FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤.Jom dapatkan produk Sofieya Beaut

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI

  • 13.12.2017 23:35
  • 3

. FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤ . Jom dapatkan produk Sofieya Beauty dengan HARGA TAK MASUK AKAL sekarang . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja bergantung pada kuota stok yang telah disediakan . . Click ja link di profil untuk order atau whatsapp 019-9200 700 sekarang sebelum kehabisan stok❤ . . Nota kaki : Dapatkan sebelum terlambat uuoollss! Stok terhad😄 #SusuMaaez #ElinRazak

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI .FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤.Jom dapatkan produk Sofieya Beaut

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI

  • 13.12.2017 23:33
  • 1

. FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤ . Jom dapatkan produk Sofieya Beauty dengan HARGA TAK MASUK AKAL sekarang . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja bergantung pada kuota stok yang telah disediakan . . Click ja link di profil untuk order atau whatsapp 019-9200 700 sekarang sebelum kehabisan stok❤ . . Nota kaki : Dapatkan sebelum terlambat uuoollss! Stok terhad😄 #SusuMaaez #ElinRazak

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI .FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤Jom dapatkan produk Sofieya Beauty

GEBU CANTIK SEAWAL 7HARI

  • 13.12.2017 23:31
  • 1

. FLASH SALES 12.12 DAH BERMULA❤ Jom dapatkan produk Sofieya Beauty dengan HARGA TAK MASUK AKAL sekarang . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja bergantung pada kuota stok yang telah disediakan . . Click ja link di profil untuk order atau whatsapp 019-9200 700 sekarang sebelum kehabisan stok❤ . . Nota kaki : Dapatkan sebelum terlambat uuoollss! Stok terhad😄 #SusuMaaez #ElinRazak

K O S M E T I K M U R A H #alisa #alisakl #cottonangelpowder #kosmetikmurah #loosepowder #ajimau

K O S M E T I K M U R A H

  • 13.12.2017 23:28
  • 1

#alisa #alisakl #cottonangelpowder #kosmetikmurah #loosepowder #ajimaura #lokalah #bedakviral #igerskl #aaishadhiarana #fattzura #kosmetik #sayajual #tv3 #astro #terapiinstagram #sayajualkosmetik #agendiperlukan #ukm #uia #bedakviral #muaselangor #muakl #mua #muamalaysia #neelofa #ctdk

YEAR END SALES. DISKAUN KAW PROMO PROMO PROMO RM 65 ONLY!.Dah ada Natural Advance Base (NAB) ni

YEAR END SALES. DISKAUN KAW

  • 13.12.2017 23:15
  • 0

PROMO PROMO PROMO RM 65 ONLY! . Dah ada Natural Advance Base (NAB) ni senang sikit nak makeup, tak payah ambil masa lama. 5 minit dah siap makeup sempat buat Eyeshadow and contour lagi. Hehehe. Nak tau apa best nya NAB ni? Haaa meh sini . . 😍 Formula hebat - Aqua base. Rasa ringan dan sejuk je bila tepek kat muka tu . 😍 Bertindak sebagai pelembab solekan dan boleh mengekalkan solekan hingga 18 jam . 😍 finishing lebih natural and yang paling penting tak bercapuk dah. 😍 ada 2 code colour, sesuai sangat untuk kulit orang Asia . ====== 💐RM 65 Only (Any Code) 💐 add RM 8 or RM 12 for postage fee 📲 Whatsapp kita 011-26788935 . . #janganmengata #SBBrush #brushhalal #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #sayajualbrushmakeup #berusmekup#brushcantik #sayajualmakeup #SBENDSALES #cosmeticmalaysia #muapilihan #kabukimalaysia #minyakarganoriginal #agranoilmalaysia #peminatmakeup #makeupbyme #brushpilihan #foudationterbaik #cadanganmakeup #caramakeup #cantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #muamalaysia #makeupaddict #makeupjunkie #foundationmuamalaysia #foundationbagus

YEAR END SALES. DISKAUN KAW PROMO PROMO PROMO RM60 ONLY!.SIAPA NAK MAKEUP SETANDING MUA YANG MAH

YEAR END SALES. DISKAUN KAW

  • 13.12.2017 23:10
  • 0

PROMO PROMO PROMO RM60 ONLY! . SIAPA NAK MAKEUP SETANDING MUA YANG MAHA FAMOUS? 🙋Siapa je tak nak makeup dia : 1. PELOLES 2. TAK BERMINYAK 3. GLOWING 4. TAHAN HAMPIR 18 JAM 5. TAK MEREKAH 🌹 Iflawless Argan Oil With 24K Gold ================= 💐 Hanya guna minyak argan yg premium sahaja 💐 Tak bau pelik, campuran rahsia aroma terapi yg popular di negara Morocco 💐 sesuai di jadikan moisturiser sebelum makeup dan ganti kan krim siang atau malam 💐 memudahkan proses untuk blend makeup, hasil nya makeup nampak lebih flawless 💐 sangat cepat serap dalam kulit. Tak payah tunggu lama dah lepas ni ================== 🌼 RM60 ONLY 🚚 POSTAGE : RM8 SM / RM12SS ================== 📲 Whatsapp only 011-26788935 #SBBrush #brushhalal #SBENDSALES #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #sayajualbrushmakeup #berusmekup #brushcantik #brushunicorn #makeupaddict #arganoil #iFlawless #ageniflawless #minyakarganoriginal #minyakarganuntukmuka #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakargantestimoni #minyakarganemastestimoni #minyakarganemas #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #minyakarganemasshahalam #Minyakarganshahalam #minyakarganemasselangor #petalingjaya

YEAR END SALES. DISKAUN KAW PROMO PROMO PROMO RM35 ONLY!.BEGINNER WAJIB ADA😱 🌹 7 PCS METAL

YEAR END SALES. DISKAUN KAW

  • 13.12.2017 22:58
  • 2

PROMO PROMO PROMO RM35 ONLY! . BEGINNER WAJIB ADA😱 🌹 7 PCS METAL PRO BRUSH Colour : Silver Brush : Synthetic Fibre Handle : Metal ================= 💐 7 Pcs brush termasuk - Powder Brush - Foundation Brush - Shadow Brush - Pointed Liner Brush - Blush Brush - Contour Brush ================== 🌼 RM35 ONLY 🚚 POSTAGE : RM8 SM / RM12SS ================== 📲 Whatsapp only 011-26788935 #SBBrush #brushhalal #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #makeupaddict #sefarra #bioaura #terlajaklaris #facemist #hilangkanparut #tipsmua #tipsmakeup #makeupmalaysia #coverjerawat #cantik #muamalaysia #makeupmalaysia #sayajual #kabukimalaysia #dsv #peminatmakeup #cadanganbeli #cadanganmakeup #makeupjunkiemalaysia #sayajualbrushmakeup #berusmekup #brushcantik #brushunicorn

YEAR END SALES. DISKAUN KAW PROMO PROMO PROM RM 52 ONLY.!.BRUSH PREMIUM HARGA KEBABOM.🌹 Zoe

YEAR END SALES. DISKAUN KAW

  • 13.12.2017 22:55
  • 1

PROMO PROMO PROM RM 52 ONLY.! . BRUSH PREMIUM HARGA KEBABOM . 🌹 Zoeva Brush Set With bag . ================= 💐 Sangat sesuai untuk yang baru nak belajar makeup atau nak buat gift. 💐 Setiap brush dah ada nama, tak payah pening fikir fungsi brush 💐 complete set untuk fullface makeup, cakap je brush untuk apa semua complete 💐 bulu lembut senang nak blend makeup ================== 🌼 RM 52 ONLY 🚚 POSTAGE : RM8 SM / RM12SS ================== 📲 Whatsapp only 011-26788935 #SBBrush #brushhalal #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #sayajualbrushmakeup #berusmekup #brushcantik #brushunicorn #sayajualmakeup #zoevamalaysia #makeupaddict #makeupjunkie #brushlover #belajarmakeup #beautyblandermalaysia #bbsponge #foundationmuamalaysia #mumuscarves #bokitahijab #janganmengata #fatzura #redvelvetdrama #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia

zeilahamzah88 #bengkongGOLD#teamhoney #READYSTOCK_______________________________

zeilahamzah88

  • 13.12.2017 22:48
  • 3

#bengkongGOLD #teamhoney #READYSTOCK _______________________________ READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 Nak pinggang kerengga 🐜🐜mcm saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat... 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex.. 👗 Memecahkan lemak.. 👗 Membentuk pinggang.. 👗 Membetulkan posture bdn.. 👗 Menyokong tulang belakang.. 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit).. 👗 Melancarkan peredaran darah.. 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible... Selesa dipakai... 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng & kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kpd si pemakai walau 8 jam tetap selesa... 👗 Tak mdh terlipat/gulung... 👗 Tak panas & tidak berpeloh... 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci.. S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) MOHON KERJASAMA!! 📝📌👇 NOTED! Pastikan anda cek brg anda setelah smpai seblm pakai... 👗👖Pakaian dlm.. ❌blh return.. ❌ tukar saiz.. ❌ tukar warna.. 📌 Whatsapp 016.270.6663 (Ziee) Klik www.wasap.my/0162706663/BENGKONGGOLD FOR FAST RESPOND..TQ!! #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #instaseleb #muamalaysia #kasiupberkalikali #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung

zeilahamzah88 #bengkongGOLD#teamhoney #READYSTOCK_______________________________

zeilahamzah88

  • 13.12.2017 22:47
  • 2

#bengkongGOLD #teamhoney #READYSTOCK _______________________________ READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 Nak pinggang kerengga 🐜🐜mcm saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat... 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex.. 👗 Memecahkan lemak.. 👗 Membentuk pinggang.. 👗 Membetulkan posture bdn.. 👗 Menyokong tulang belakang.. 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit).. 👗 Melancarkan peredaran darah.. 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible... Selesa dipakai... 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng & kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kpd si pemakai walau 8 jam tetap selesa... 👗 Tak mdh terlipat/gulung... 👗 Tak panas & tidak berpeloh... 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci.. S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) MOHON KERJASAMA!! 📝📌👇 NOTED! Pastikan anda cek brg anda setelah smpai seblm pakai... 👗👖Pakaian dlm.. ❌blh return.. ❌ tukar saiz.. ❌ tukar warna.. 📌 Whatsapp 016.270.6663 (Ziee) Klik www.wasap.my/0162706663/BENGKONGGOLD FOR FAST RESPOND..TQ!! #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #instaseleb #muamalaysia #kasiupberkalikali #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung

zeilahamzah88 #bengkongGOLD#teamhoney #READYSTOCK_______________________________

zeilahamzah88

  • 13.12.2017 22:47
  • 0

#bengkongGOLD #teamhoney #READYSTOCK _______________________________ READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 Nak pinggang kerengga 🐜🐜mcm saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat... 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex.. 👗 Memecahkan lemak.. 👗 Membentuk pinggang.. 👗 Membetulkan posture bdn.. 👗 Menyokong tulang belakang.. 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit).. 👗 Melancarkan peredaran darah.. 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible... Selesa dipakai... 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng & kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kpd si pemakai walau 8 jam tetap selesa... 👗 Tak mdh terlipat/gulung... 👗 Tak panas & tidak berpeloh... 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci.. S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) MOHON KERJASAMA!! 📝📌👇 NOTED! Pastikan anda cek brg anda setelah smpai seblm pakai... 👗👖Pakaian dlm.. ❌blh return.. ❌ tukar saiz.. ❌ tukar warna.. 📌 Whatsapp 016.270.6663 (Ziee) Klik www.wasap.my/0162706663/BENGKONGGOLD FOR FAST RESPOND..TQ!! #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #instaseleb #muamalaysia #kasiupberkalikali #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung

solusi.hamil.smart Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, m

solusi.hamil.smart

  • 13.12.2017 22:42
  • 1

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan. Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan. Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi. Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak. Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit. PROGRAM HAMIL ---------------------------------------- Konsultasi gratis👉silahkan hubungi👇 WA: 081237481117 BBM: DD298D0

solusi.hamil.smart Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati.

solusi.hamil.smart

  • 13.12.2017 22:23
  • 2

Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas yuk Invite kami. 👉 KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi: 👉 BBM DD2985DO 👉 WA 081237481117

solusi.hamil.smart

solusi.hamil.smart

  • 13.12.2017 22:11
  • 1

"AKU INGIN ANAK" Sering kali masalah hadir dalam rumah tangga karena TIDAK adanya seorang anak, seringkali pengadilan menjadi saksi perpisahan, lalu siapakah yang patut disalahkan?? Istri? Suami?!. Semua tidak ada yang salah, namun cepat berputus asa, tanpa mencari jawaban mengapa "AKU TAK KUNJUNG PUNYA ANAK? ". Ayah bunda, ketahuilah lama menikah tak kunjung memiliki momongan itu semua ada PENGHAMBATNYA | carilah solusi untuk menuntaskan penghambatnya, bukan PERNIKAHANNYA!! Solusikan masalah penghambat kehamilan anda sekarang juga 🙋 Konsultasi gratis👉silahkan hubungi👇 WA: 081237481117 BBM: DD298D0

solusi.hamil.smart Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, m

solusi.hamil.smart

  • 13.12.2017 22:05
  • 1

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan. Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan. Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi. Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak. Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit. PROGRAM HAMIL ---------------------------------------- Konsultasi gratis👉silahkan hubungi👇 WA: 081237481117 BBM: DD298D0

kehamilan dan program diet BAHAGIA adalah ketika mendengar suara TANGISAN BAYI yang telah kita KA

kehamilan dan program diet

Denpasar, Bali, Indonesia

  • 13.12.2017 22:02
  • 2

BAHAGIA adalah ketika mendengar suara TANGISAN BAYI yang telah kita KANDUNG SELAMA 9 BULAN, dan kini hadir di tengah-tengah kita... bagi seorang wanita, tidak ada yang dapat menggantikan KEBAHAGIAAN ini.. Salah satu KODRAT WANITA adalah dapat MELAHIRKAN BAYI dari RAHIMnya sendiri... ____________________________________________________ Ingin hamil cepat dan sehat? Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA 95%. Harap menghubungi kami, Pin bbm: D900720A Wa: +6285812672681 Line: programhamilinstan

CelebrityStyle_by_yuva.r Love from MEXICO ♥️HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from MexicoA

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:54
  • 0

Love from MEXICO ♥️ HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from Mexico A Beautiful fairy she is 🧚‍♀️ Makeup Transformation 💙 Thank you so much for the love and faith on us dear It's All about the blending , setting and fixing #CelebrityStyle👑 #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries http://www.wasap.my/601117774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r Love from MEXICO ♥️HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from MexicoA

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:53
  • 1

Love from MEXICO ♥️ HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from Mexico A Beautiful fairy she is 🧚‍♀️ Makeup Transformation 💙 Thank you so much for the love and faith on us dear It's All about the blending , setting and fixing #CelebrityStyle👑 #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries http://www.wasap.my/601117774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r Love from MEXICO ♥️HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from MexicoA

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:53
  • 2

Love from MEXICO ♥️ HD MAKEOVER for Gorgeous Jessica from Mexico A Beautiful fairy she is 🧚‍♀️ Makeup Transformation 💙 Thank you so much for the love and faith on us dear It's All about the blending , setting and fixing #CelebrityStyle👑 #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries http://www.wasap.my/601117774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:46
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:46
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:45
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

Free consultation Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati.

Free consultation

  • 13.12.2017 21:44
  • 1

Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas yuk Invite kami. 👉 KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi: 👉 BBM DD2985DO 👉 WA 081237481117

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:43
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:43
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:42
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:42
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:42
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:41
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:40
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

Free consultation Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, m

Free consultation

  • 13.12.2017 21:40
  • 2

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan. Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan. Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi. Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak. Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit. PROGRAM HAMIL ---------------------------------------- Konsultasi gratis👉silahkan hubungi👇 WA: 081237481117 BBM: DD298D0 Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:40
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:39
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

Daphne Laurel Faith Fernandez Finally I get to practice my makeup on her 😍❤ my model for Face o

Daphne Laurel Faith Fernandez

  • 13.12.2017 21:40
  • 0

Finally I get to practice my makeup on her 😍❤ my model for Face of December 2017. I love her skin and strong features 😍 she's a natural beauty with a wonderful personality 💐💐💐 All the best in the finals dear Pouski @salmarizan #FOD2017 #faceofdecember2017 #photoshootmakeup #tannedskin #makeupartist #muasabah #muatambunan #muakotakinabalu #muamalaysia

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:36
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

Free consultation Miom adalah pertumbuhan di dalam atau di sekitar uterus (rahim) yang t

Free consultation

  • 13.12.2017 21:36
  • 2

Miom adalah pertumbuhan di dalam atau di sekitar uterus (rahim) yang tidak bersifat kanker atau ganas. Miom dikenal juga dengan nama mioma, uteri fibroid, atau leiomioma. Miom berasal dari sel otot rahim yang mulai tumbuh secara abnormal. Pertumbuhan inilah yang akhirnya membentuk tumor jinak. Konsultasi gratis👉silahkan hubungi👇 WA: 081237481117 BBM: DD298D0

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:36
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:35
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:35
  • 0

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:34
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:33
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

ᗩᑎᑎᗩ ᗯᗩTIE ᗰᗩKE ᑌᑭ ᗩᖇTIᔕT make up for her anniversary 💕____________________________________

ᗩᑎᑎᗩ ᗯᗩTIE ᗰᗩKE ᑌᑭ ᗩᖇTIᔕT

  • 13.12.2017 21:32
  • 0

make up for her anniversary 💕 ____________________________________ 🦋 👰🏼 0195555364 (wassap | sms only) M.U.A : Based KL / Selangor I do travel t&c apply _____________________________________🦋 #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #makeupartistkl #makeupartis #makeupartist #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #bobbibrownpromy #urbandecaymy #solekantunang #bridalmakeupmalaysia #makeupartistshahalam #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muapuchong #muasubangjaya

nurul elya bt norhilal Adel Burgundy palette eyeshadow by @eltyqa_ghazali Makeup by meWhat

nurul elya bt norhilal

  • 13.12.2017 21:29
  • 0

Adel Burgundy palette eyeshadow by @eltyqa_ghazali Makeup by me Whatsapp 0167150909 #muakl #muajb #muaipoh #muataiping #muaperak #muapenang #muaperempuan #muaseberangperai #muakedah #muamalaysia #muamanjung #muamuar #muamelaka #muaputrajaya #makandam #makeupbridal #makeupartist #makeupartistmalaysia #narsissist #narsmalaysia #nurulelyamua #muakedah #muaviral #muatudunglabuh #muakl #weddingdiarieskl

nurul elya bt norhilal Creamy MATTE  brush by @dhiaamran zoeva 15pcs setMakeup by meWhats

nurul elya bt norhilal

  • 13.12.2017 21:28
  • 0

Creamy MATTE brush by @dhiaamran zoeva 15pcs set Makeup by me Whatsapp 0167150909 #muakl #muajb #muaipoh #muataiping #muaperak #muapenang #muaperempuan #muaseberangperai #muakedah #muamalaysia #muamanjung #muamuar #muamelaka #muaputrajaya #makandam #makeupbridal #makeupartist #makeupartistmalaysia #narsissist #narsmalaysia #nurulelyamua #muakedah #muaviral #muatudunglabuh #muakl #weddingdiarieskl

🔥 CERAH PUTIH MURAH BERKESAN @muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni se

🔥 CERAH PUTIH MURAH BERKESAN

  • 13.12.2017 21:27
  • 1

@muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni setia dengan perfume kami ni. ❤ . Perfume kami murah je, RM40 je sebotol. Syokkk, wangi tahan lama! 👍👍👍 . 📲Whatsapp kami 0143157080 untuk detail dan order. . . #MuaBellaz #muamalaysia #perfumeviralmuabellaz #perfumemurahdanberkualiti #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise

Adoravel Malaysia MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang supe

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 21:27
  • 1

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic! . . Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘 . LET'S MAKE THEM STARE! . WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807 . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

Adoravel Malaysia MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang supe

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 21:27
  • 0

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic! . . Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘 . LET'S MAKE THEM STARE! . WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807 . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

🔥 CERAH PUTIH MURAH BERKESAN @muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni se

🔥 CERAH PUTIH MURAH BERKESAN

  • 13.12.2017 21:26
  • 2

@muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni setia dengan perfume kami ni. ❤ . Perfume kami murah je, RM40 je sebotol. Syokkk, wangi tahan lama! 👍👍👍 . 📲Whatsapp kami 0143157080 untuk detail dan order. . . #MuaBellaz #muamalaysia #perfumeviralmuabellaz #perfumemurahdanberkualiti #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise

Adoravel Malaysia MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang supe

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 21:26
  • 2

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic! . . Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘 . LET'S MAKE THEM STARE! . WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807 . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

Bulu Mata Rm5 Lash code: Lilac.🌷💯Human Hair🌷READY STOCK🌷Extra Light

Bulu Mata Rm5

  • 13.12.2017 21:23
  • 3

Lash code: Lilac . 🌷💯Human Hair 🌷READY STOCK 🌷Extra Light 🌷RM5/pair (MIN 3pairs) 🌷Postage : SM RM8 / SS RM11 🌷Whatsapp order : 016-268 0590 🌷COD Area : Puchong, Kuchai Lama . . #bulumatamalaysia #fakelashesmurahmurah #fakelashesmurah #sisjualmurmur #falselashesmurahmalaysia #eliselashes #humanhairlashes #beebedazzled #beautyblender #sponge #makeuptools #fakelashes #humanhair #makeup #malaysianmakeupartist #bazaarpaknil #makeupbrushes #sayajualmakeup #sayajualmurah #muakl #makeupartist #motd #makeupjunkie #baazarkarat #makeupaddiction #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #murah

Bulu Mata Rm5 Lash code: Lilac.Cust feedback! Ramai betul peminat code Lilac ni r

Bulu Mata Rm5

  • 13.12.2017 21:23
  • 4

Lash code: Lilac . Cust feedback! Ramai betul peminat code Lilac ni rupanya sbbnya very light n natural gittewww 🤩🤩🤩 . 🌷💯Human Hair 🌷READY STOCK 🌷Extra Light 🌷RM5/pair (MIN 3pairs) 🌷Postage : SM RM8 / SS RM11 🌷Whatsapp order : 016-268 0590 🌷COD Area : Puchong, Kuchai Lama . . #bulumatamalaysia #fakelashesmurahmurah #fakelashesmurah #sisjualmurmur #falselashesmurahmalaysia #eliselashes #humanhairlashes #beebedazzled #beautyblender #sponge #makeuptools #fakelashes #humanhair #makeup #malaysianmakeupartist #bazaarpaknil #makeupbrushes #sayajualmakeup #sayajualmurah #muakl #makeupartist #motd #makeupjunkie #baazarkarat #makeupaddiction #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #murah

Bulu Mata Rm5 Lash code: Lilac.🌷💯Human Hair🌷READY STOCK🌷Extra Light

Bulu Mata Rm5

  • 13.12.2017 21:21
  • 1

Lash code: Lilac . 🌷💯Human Hair 🌷READY STOCK 🌷Extra Light 🌷RM5/pair (MIN 3pairs) 🌷Postage : SM RM8 / SS RM11 🌷Whatsapp order : 016-268 0590 🌷COD Area : Puchong, Kuchai Lama . . #bulumatamalaysia #fakelashesmurahmurah #fakelashesmurah #sisjualmurmur #falselashesmurahmalaysia #eliselashes #humanhairlashes #beebedazzled #beautyblender #sponge #makeuptools #fakelashes #humanhair #makeup #malaysianmakeupartist #bazaarpaknil #makeupbrushes #sayajualmakeup #sayajualmurah #muakl #makeupartist #motd #makeupjunkie #baazarkarat #makeupaddiction #muamalaysia #shoppingonlinemalaysia #murah

ANUGRAH CANTIK BULUMATA 💋 Ready TIPLAS MING [3D],silahkan sisstaaa😍😘😘😘😘Info pem

ANUGRAH CANTIK BULUMATA 💋

Purbalingga, Jawa Tengah, Indonesia

  • 13.12.2017 21:21
  • 3

Ready TIPLAS MING [3D] ,silahkan sisstaaa😍😘😘😘😘 Info pemesanan 👇 WA . 082116350244 #mua #makeup #rias #under #lash #lashes #makeover #muamalaysia #muasumatra #muasulawesi #muakalimantan #muadenpasar #muabali #muajakarta #muamedan #muaythai #muabrunei #muaraangke #muapekanbaru #muapalembang #makeupmalaysia #muajabodetabek #muaaceh #makeuptutorial #underwear #bulumatamalaysia #makeupph #makeupartist #bulumata #palembang

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:20
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

CelebrityStyle_by_yuva.r MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4#CelebrityStyle👑 The

CelebrityStyle_by_yuva.r

  • 13.12.2017 21:20
  • 1

MakeUp for Agenda Tv Host / GIF Finalist #Day4 #CelebrityStyle👑 The Official Makeup Artist of Agenda Tv - International Indian Shopping Festival #TvMakeup #flawlessmakeup #contouring #faceshaping #perfecteyebrows #smokeyeyes #hot_on_trends #indianbridalmakeup #beunique #makeupaddict #LovinWhatIDo #passiondriven #MUA #MuaJohor #MuaMalaysia #yuva_fashionista For booking & enquiries Call / WhatsApp : 011-17774196 Facebook : Celebrity Style Instagram : CelebrityStyle_by_yuva.r

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!!.MATTE FINISHING FOUNDATION..Terdapat

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:18
  • 3

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!! . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihan warna. AURI - Light FERVI - Medium MORRI - Dark . . HARGA : RM49.90 sahaja‼️‼️‼️‼️😳😳😳😱😱 Betullll RM49.90 sahaja!!!‼️‼️‼️ . . Kebaikan FOUNDATION ini: amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ Kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! . . Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #foundation #alhalafafoundation #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!!.MATTE FINISHING FOUNDATION..Terdapat

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:16
  • 1

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!! . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihan warna. AURI - Light FERVI - Medium MORRI - Dark . . HARGA : RM49.90 sahaja‼️‼️‼️‼️😳😳😳😱😱 Betullll RM49.90 sahaja!!!‼️‼️‼️ . . Kebaikan FOUNDATION ini: amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ Kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! . . Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #foundation #alhalafafoundation #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!!.MATTE FINISHING FOUNDATION..Terdapat

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:16
  • 1

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION!! . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihan warna. AURI - Light FERVI - Medium MORRI - Dark . . HARGA : RM49.90 sahaja‼️‼️‼️‼️😳😳😳😱😱 Betullll RM49.90 sahaja!!!‼️‼️‼️ . . Kebaikan FOUNDATION ini: amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ Kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! . . Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #foundation #alhalafafoundation #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI Lawa sungguhhhhh mua hebat @khairah_ira ni kan?? tqsmmm dear for alway

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:12
  • 4

Lawa sungguhhhhh mua hebat @khairah_ira ni kan?? tqsmmm dear for always supporting our brand 😍👍 Jummm dapatkan lipstick letoppp ini! 😍😍👍🏻👍🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 6 color yang gerenti vouge dan cun!!! . Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI Korang nak lipstik ringan?? Mudah pakai ? Tidak melekit ? Matte tapi

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:09
  • 1

Korang nak lipstik ringan?? Mudah pakai ? Tidak melekit ? Matte tapi xkering? Ade collagen ? Moden ? Warna yg sesuai ? . Haaaa... Xlain tak bukan ALHA ALFA COSMETIC 💋 . . Mmg win lipstik dia, korang kena cubaaa ‼️‼️ Rugi bak hang 😘😘 Ada 6 color yang gerenti vouge dan cun!!! Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI Korang nak lipstik ringan?? Mudah pakai ? Tidak melekit ? Matte tapi

🔥MUA BELLAZ; K-COLLY MURAH ORI

  • 13.12.2017 21:08
  • 4

Korang nak lipstik ringan?? Mudah pakai ? Tidak melekit ? Matte tapi xkering? Ade collagen ? Moden ? Warna yg sesuai ? . Haaaa... Xlain tak bukan ALHA ALFA COSMETIC 💋 . . Mmg win lipstik dia, korang kena cubaaa ‼️‼️ Rugi bak hang 😘😘 Ada 6 color yang gerenti vouge dan cun!!! Berminat? 📲Whatsapp 0132578036 atau klik link www.wasap.my/60132578036 untuk detail dan order. . . #alhaalfa #alhaalfacosmetics #muaalhaalfa #muamalaysia #igmalaysia #malaysia #malaysiashop #lipstick #mattelipstick #igshopmy #igshopmurahonline #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #makeupbajet #mekapbajet #tutorialmekap #visitmyigshopmy

noor ikhwan O for OutdoorLocaition proton city tanjung malimPhoto by @cahaya_ikh

noor ikhwan

  • 13.12.2017 20:58
  • 1

O for Outdoor Locaition proton city tanjung malim Photo by @cahaya_ikhwan #protoncity #weddingphotographer #malaywedding #weddingmalaysia #weddingphotography #portrait #groom #bride #photography #photographer #photographermalaysia #photographershahalam #kualalumpur #putrajaya #shahalam #selangor #mefa #pameranpengantinklang #pameranpengantin #seripengantin #majliskawin #majlisperkahwinan #perkahwinanmelayu #mua #muamalaysia #muaselangor #D7000 #nikon

SCRUBDISTRICT ANGEL 👼 ShahAlam #Repost @scrubdistrict (@get_repost)・・・#Scrubdistrictfeedback

SCRUBDISTRICT ANGEL 👼 ShahAlam

  • 13.12.2017 20:47
  • 7

#Repost @scrubdistrict (@get_repost) ・・・ #Scrubdistrictfeedback 💕👈🏻 . More feedbacks on our magical scrub and everybody yang dah try SCRUB DISTRICT loved every bit of it! Because our scrub is totally different from other scrubs. Only 5 minutes a day and you will see the amazing results in less than a week! . To place your order, find the list of agents here @scrubdistrictangels . Fair Flawless Fabulous our days with #ScrubDistrict . #scrubdistrict #scrubdistrictangels #produkkecantikan #codmanjung #codshahalam #codkotakemuning #codusj #codsubangjaya #codklang

M     Y     A Too cute to handle!! Trying new LIMITED EDITION metallic treats glitte

M Y A

  • 13.12.2017 20:44
  • 0

Too cute to handle!! Trying new LIMITED EDITION metallic treats glitter liner set from @tartecosmetics 😍😍I love it! #tartedelight #tartecosmetics #tartecosmetics #muamalaysia #makeupartist #makeupaddict

nurul elya bt norhilal Creamy MATTE  blush by @fiacomeyyhq x @nurulelya_mua Makeup by me on

nurul elya bt norhilal

  • 13.12.2017 20:42
  • 11

Creamy MATTE blush by @fiacomeyyhq x @nurulelya_mua Makeup by me on me Whatsapp 0167150909 #muakl #muajb #muaipoh #muataiping #muaperak #muapenang #muaperempuan #muaseberangperai #muakedah #muamalaysia #muamanjung #muamuar #muamelaka #muaputrajaya #makandam #makeupbridal #makeupartist #makeupartistmalaysia #narsissist #narsmalaysia #nurulelyamua #muakedah #muaviral #muatudunglabuh #muakl #weddingdiarieskl

❤️SoBella ❤️Wongi Lotion Terharu pulak rasa bila MUA tersohor Syedewa reply komen kita 😂 Tap

❤️SoBella ❤️Wongi Lotion

Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM

  • 13.12.2017 20:41
  • 2

Terharu pulak rasa bila MUA tersohor Syedewa reply komen kita 😂 Tapi segan lah nak tag beliau 😬😝 . Thanks Syedewa. Dari peminat nubismu.. hihi. Fun fact: Syedewa pun seorang alumni UKM tau. Ewah ewah bangga kita tau. ❤️🔥 . #alumniukm #MUAmalaysia #ifollowyou #myfavouritemua #stalkdarijauh #ukmpride

M     Y     A I love my skin 😍 After 2-3months tak shopping kalini 💸💸💸Ye

M Y A

  • 13.12.2017 20:33
  • 1

I love my skin 😍 After 2-3months tak shopping kalini 💸💸💸Year end damage 😉Okayyy puasa seminggu! @caudalie @mykiehls @laneigemy @sephoramy @tartecosmetics #alhamdulillah #sayangkulitsaya #makeupbymyasyamyra #muamalaysia

SKIN CARE CELEBRITIES 💕 Bismillah 💕💕💕 Produk skincare terakhir dalam paket cantik 3 i

SKIN CARE CELEBRITIES 💕

  • 13.12.2017 20:20
  • 3

Bismillah 💕💕💕 Produk skincare terakhir dalam paket cantik 3 in 1 adalah MELIA ANTI AGING - WHITENING CREAM yang mengandung ekstrak sutra . Bahan aktif ekstrak Sutra ( zat Humektan ) adalah zat yang membantu mempertahankan kelembaban . Manfaat Melia anti aging - whitening cream 1. Anti - aging & meratakan warna kulit dari noda ( pemutih kulit ) 2. Sebagai pelembab ( kulit lebih elastis ) 3. Sebagai anti - oksidan ( menghambat perkembangan tumor di kulit karena peradangan ) 4. Mampu memperbaiki tekstur kulit , garis - garis halus serta kerutan sehingga kulit tampak lebih muda & segar 5. Bisa melembabkan kulit sepanjang hari & menyehatkan kulit Cara Pemakaian Melia Anti - Aging Whitening Cream : 1. Bersihkan wajah dengan SC cleanser. Setelah itu gunakan melia platinum serum, kemudian gunakan melia anti - Aging whitening cream . 2. Ambil MELIA anti - aging whitening cream dengan ujung jari, oleskan 6 titik di wajah & leher yg sudah bersih & kering 3. Usapkan pada wajah & leher dengan gerakan naik turun. #skincare #whiteningcream #antiageing #antipenuaan #obatjerawat #amanuntukibuhamil #amanuntukibumenyusui #higherrecommended #mua #muawedding #muabandung #muasurabaya #muapalembang #muasemarang #muajohor #muajogja #muamalaysia #muabalikpapan #muasingapore #muaindonesia

Adoravel Malaysia MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang supe

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 20:19
  • 2

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic! . . Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘 . LET'S MAKE THEM JEALOUS! . WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807 . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

Adoravel Malaysia MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang supe

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 20:18
  • 1

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic! . . Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘 . LET'S MAKE THEM JEALOUS! . WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807 . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

Adoravel Malaysia The more MASCARA the better...#adoravel #adoravelmalaysia #foundati

Adoravel Malaysia

  • 13.12.2017 20:17
  • 0

The more MASCARA the better. . . #adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam