neelofa instagram photo

#

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA

Kota Bharu

  • 25.02.2018 08:56
  • 0

Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi: . . 💚ESP: Membekalkan protein yang baik untuk kesihatan sel. (Bina, baiki & perbaharui sel kulit wajah). Memudarkan parut jerawat & kulit cerah gebu. . . ❤Vitamin C: Vitamin antioksidan yang mengecutkan jerawat dengan cepat. Vitamin C juga bantu kulit menghasilkan kolagen untuk kulit sihat, gebu, dan anjal. . . 💚Alfalfa complex: Membuang toksin dalam darah penyebab jerawat, dan berfungsi mengecutkan jerawat dengan pantas. . . ❤GLA Complex: Mengecutkan jerawat dgn cepat, mengawal ketidak seimbangan hormone penyebab jerawat, mengawal penghasilan minyak berlebihan. Membuang jeragat dan jadikan tona kulit lebih cerah sekata. . . 💚 Herblax: Detoks dan buang toksin dalam badan punca jerawat dan jeragat. Kulit lebih bersih dan sihat lepas detoks dengan herblax + alfalfa. . . ❤️ Vitamin E: Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat dengan cepat;membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit muka, melembapkan kulit dan sekatakan warna kulit. . . Follow ig shaklee : . @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee . . Klik link Whatsapp di profile @setkulitcantikshaklee . . Your Trusted Skincare Consultant SID 1217569 . . #carahilangkanjerawat #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitaminc #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleekuching #setjerawatshaklee #setckulitantikshaklee #setkulitflawless #faridkamil #fattahaminz #missfazura #neelofa #remyishak #zulariffin #nelydiasenrose . .

Pewiit.Skincare.Official 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' .Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg

Pewiit.Skincare.Official

  • 25.02.2018 08:56
  • 0

😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2951 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2951 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2951 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA

Hospital Universiti Sains Malaysia HUSM

  • 25.02.2018 08:56
  • 0

Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi: . . 💚ESP: Membekalkan protein yang baik untuk kesihatan sel. (Bina, baiki & perbaharui sel kulit wajah). Memudarkan parut jerawat & kulit cerah gebu. . . ❤Vitamin C: Vitamin antioksidan yang mengecutkan jerawat dengan cepat. Vitamin C juga bantu kulit menghasilkan kolagen untuk kulit sihat, gebu, dan anjal. . . 💚Alfalfa complex: Membuang toksin dalam darah penyebab jerawat, dan berfungsi mengecutkan jerawat dengan pantas. . . ❤GLA Complex: Mengecutkan jerawat dgn cepat, mengawal ketidak seimbangan hormone penyebab jerawat, mengawal penghasilan minyak berlebihan. Membuang jeragat dan jadikan tona kulit lebih cerah sekata. . . 💚 Herblax: Detoks dan buang toksin dalam badan punca jerawat dan jeragat. Kulit lebih bersih dan sihat lepas detoks dengan herblax + alfalfa. . . ❤️ Vitamin E: Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat dengan cepat;membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit muka, melembapkan kulit dan sekatakan warna kulit. . . Follow ig shaklee : . @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee . . Klik link Whatsapp di profile @setkulitcantikshaklee . . Your Trusted Skincare Consultant SID 1217569 . . #carahilangkanjerawat #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitaminc #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleekuching #setjerawatshaklee #setckulitantikshaklee #setkulitflawless #faridkamil #fattahaminz #missfazura #neelofa #remyishak #zulariffin #nelydiasenrose . .

💐THE ONE AND ONLY💐 Thank you very much dear for your purchase💋 .Love@dr_hijab_colle

💐THE ONE AND ONLY💐

  • 25.02.2018 08:56
  • 0

Thank you very much dear for your purchase💋 . Love @dr_hijab_collections . #drhijabcollections #tudungraya #tudung #tudungbawal #tudungmurah #theoneandonly #scarves #scarf #fashion #fashasandha #fattahamin #fatzura #fazura #neelofa #noradanish #doayangbaikbaik #ariani #aydajebat #dropship #vivyyusof #zulariffin #premiumshawl #newdesign #trustedseller #bazarpaknil #moodrepublik #ootd #tv3malaysia #dramasangat #tonton

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi

PAKAR KULIT NO.1 MALAYSIA

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

  • 25.02.2018 08:55
  • 0

Feedback dan testimoni customer #setkulitcantikshaklee yang merangkumi: . . 💚ESP: Membekalkan protein yang baik untuk kesihatan sel. (Bina, baiki & perbaharui sel kulit wajah). Memudarkan parut jerawat & kulit cerah gebu. . . ❤Vitamin C: Vitamin antioksidan yang mengecutkan jerawat dengan cepat. Vitamin C juga bantu kulit menghasilkan kolagen untuk kulit sihat, gebu, dan anjal. . . 💚Alfalfa complex: Membuang toksin dalam darah penyebab jerawat, dan berfungsi mengecutkan jerawat dengan pantas. . . ❤GLA Complex: Mengecutkan jerawat dgn cepat, mengawal ketidak seimbangan hormone penyebab jerawat, mengawal penghasilan minyak berlebihan. Membuang jeragat dan jadikan tona kulit lebih cerah sekata. . . 💚 Herblax: Detoks dan buang toksin dalam badan punca jerawat dan jeragat. Kulit lebih bersih dan sihat lepas detoks dengan herblax + alfalfa. . . ❤️ Vitamin E: Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat dengan cepat;membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit muka, melembapkan kulit dan sekatakan warna kulit. . . Follow ig shaklee : . @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee @setkulitcantikshaklee . . Klik link Whatsapp di profile @setkulitcantikshaklee . . Your Trusted Skincare Consultant SID 1217569 . . #carahilangkanjerawat #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitaminc #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleekuching #setjerawatshaklee #setckulitantikshaklee #setkulitflawless #faridkamil #fattahaminz #missfazura #neelofa #remyishak #zulariffin #nelydiasenrose . .

BOOSTERWHITENINGHQ BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop

BOOSTERWHITENINGHQ

  • 25.02.2018 08:55
  • 0

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸🌸🌸RM70.00🌸🌸🌸 🌸 🌸🌸postage (RM8sm RM11 ss)🌸🌸 . . 0163711539 . #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #abanglongfadil2 #titiancinta #zulariffin #neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin .

shamimisailani Rahsia kulit gebu flawless  nak tahu mcm mana nak kulit cantik cerah b

shamimisailani

  • 25.02.2018 08:54
  • 0

Rahsia kulit gebu flawless nak tahu mcm mana nak kulit cantik cerah berseri 😘 whatsapp +60196905324 . Antara kebaikan  TRIAL SKIN SPA & SKINSPA ► Merawat komponen sel kulit secara mendalam. ► Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit. ► Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. ► Produk yang mendapat permintaan yang tinggi ► 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap. . Cara penggunaan: Siang: Cuci  wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation) Malam: Cuci  wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream serta sapukan secara nipis.krim Auramagique (krim rawatan wajah)  dipakai 3 kali seminggu. Tips:Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari. Jom order >>> whatsapp +60196905324 +60196905325 +60196905324 #redvelvetdrama #neelofa #viral #meletop #aurawhite #gegarvaganza4 #aurawhiteofficial #aurasonic #pinjamkanhatiku #filempinjamkanhatiku #viral

Your Beauty Expert SCRUB HARI-HARI KULIT TAK KERING KER?.Jangan Risau.MAGIC SCRUB BN

Your Beauty Expert

  • 25.02.2018 08:54
  • 0

SCRUB HARI-HARI KULIT TAK KERING KER? . Jangan Risau . MAGIC SCRUB BNE TAK KERINGKAN MELEMBABKAN LAGI ADA LAH. . Tahu Kenapa? Sebab Antara Bahan² Dalam Magic Scrub BNE Ialah Aloevera & Peppermint. . Kedua-Duanya Sangat Bagus Untuk Menyejukkan + Melembabkan Kulit Wajah Kita Yang Kering Tu . Jadi Jangan Risau. Tonyoh Hari-Hari Pun Boleh. Takde masalah. #whatsapp📲0164226305 . #MagicScrubBNE #bnecodkelanajaya #AQuaEyeBalm #BazaarOnline #MyCoffeePrince #AwakSukaSayaTak #KekasihPaksaRela #SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu #Fattzura #Missfazura #Fattahamin #Fattahaminz #Neelofa #DramaSangat #bneagent #bnestokis #bneselangor #bnepetalingjaya #bnekualalumpur

DYXY TERENGGANU M-0010799

DYXY TERENGGANU M-0010799

  • 25.02.2018 08:53
  • 0

"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱 5 FREE GIFT 🎁atau 😱1 FREE GIFT EXCLUSIVE (boleh pilih) . 😱FREE POSTAGE / COD . 😱NO LUCKY DRAW 👜 WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #codkualaterengganu  #codterengganu  #kualaterengganu  #terengganu  #dianzterengganu  #dataranaustin  #kualanerus  #dyxydungun  #pasarpayang #UNISZA #bukitpayong  #batuburuk  #gongbadak #dyxykualaterengganu  #kualaibai #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxykedah  #dyxyselangor #gongtoknasek #manir  #sekmung #ganu  #pantaitimur  #coddungun #tokjembal #neelofa #dungun

CEK LAWA ORIGINAL Set Underarm Kit 3 in 1 Cek LawaSet yang menjadi kegilaan masa kini

CEK LAWA ORIGINAL

  • 25.02.2018 08:53
  • 1

Set Underarm Kit 3 in 1 Cek Lawa Set yang menjadi kegilaan masa kini 😍 . Nak tau sebab apa? Haaaa sebab kesan yang sangat efektif laa . Dalam set ni ada 👉1 x Hair Remover 👉2 x Krim Pemutih Ketiak/Celah Peha/Dll . Dijamin berkesan! Dah beribu testimoni pengguna yg sangat berpuas hati dengan keberkesanan set ini 😉 . 👉👉Whatsapp ke 01124012317 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601124012317 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #setunderarmkit #hairremoval #hairremover #buangbulu #bulutebal #wax #wawawax #veet #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #ketiakhitam #ketiakputih #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #neelofa #noradanish #aydajebat #mua #muabella

KASUT MURAH BAWAH RM 200 JE Okay guys,harini @kt_gdjet nak bagi harga murah2 untuk anda semua,jam

KASUT MURAH BAWAH RM 200 JE

  • 25.02.2018 08:53
  • 1

Okay guys,harini @kt_gdjet nak bagi harga murah2 untuk anda semua,jam daniel wellington couple set dengan harga murah giler bukan 100 bukan 90,bukan 80 tapi RM50 sahaja guys untuk couple set siap ada 6 bulan enjin warranty,1 minggu tukar kalu dok jadi. . . . Nak order tekan link di bio Sekarang 📣 Sekarang 📣 Sekarang 📣 #ktgdjetjual #ktgdjet #alwaysupdate #fastdealfastservice #firstcomefirstserve #nonstop #alwaysupdate #nevergiveup #instafashion #instafamous#stylo#sneaker#jammurah#jamcouplemurah#murahgiler#bazarpaknilmurah #jam #kasut#spek#neelofa #wakdoyok#fashion #coupleset

shamimisailani Rahsia kulit gebu flawless  nak tahu mcm mana nak kulit cantik cerah b

shamimisailani

  • 25.02.2018 08:53
  • 0

Rahsia kulit gebu flawless nak tahu mcm mana nak kulit cantik cerah berseri 😘 whatsapp +60196905324 . Antara kebaikan  TRIAL SKIN SPA & SKINSPA ► Merawat komponen sel kulit secara mendalam. ► Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit. ► Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. ► Produk yang mendapat permintaan yang tinggi ► 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap. . Cara penggunaan: Siang: Cuci  wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation) Malam: Cuci  wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream serta sapukan secara nipis.krim Auramagique (krim rawatan wajah)  dipakai 3 kali seminggu. Tips:Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari. Jom order >>> whatsapp +60196905324 +60196905324 +60196905324 #redvelvetdrama #neelofa #viral #meletop #aurawhite #gegarvaganza4 #aurawhiteofficial #aurasonic #pinjamkanhatiku #filempinjamkanhatiku #viral

La'Rich FOUNDATION Viral untk sebarang order klik link dibawah  yer👇💋 #promoKAWKAW #harga

La'Rich FOUNDATION Viral

  • 25.02.2018 08:52
  • 0

untk sebarang order klik link dibawah yer👇💋 #promoKAWKAW #hargakilang http://www.wasap.my/60143536035 #lip #larichliptherapy #merawatbibirkering #bibirmerekah #bibirmenggelupas #bibirmunggil #muabellaz #laudyacynthiabella #zul_arifin #neelofa #ctdk #sitinordiana #missfazura #fattahaminz #fashasandha #noradanish #jannanick #Sayangketatsendatpadat #dia #mfmirafilzah #nonatv3 #meloditv3 #tvalhijrah #beritaharian #maharajalawakmega #larichmemanglariss💖

Baby Online & Offline Store Aunties! Nak bagitau harga promo akan habis malam ni tau. Lepas tu har

Baby Online & Offline Store

  • 25.02.2018 08:52
  • 1

Aunties! Nak bagitau harga promo akan habis malam ni tau. Lepas tu harga jadi spt biasa. Jom whatsapp cepat utk order. Boleh join masuk pos esok ☺️ . #mdwtestimoni #sayajual #sayajualbarangbaby #tonikrambut #pelebatrambut #rambutgugur #serumrambutbayi #serumrambut #pelebatrambutbayi #rambutbayi #gugurrambut #fattzura #fattahamin #neelofa #bazaarpaknik #sayajualmurah #agentwanted #dropshipwanted #rambutbermasalah#l #rambutsihat #rambutlebat #tonikrambutberkesan #tonikrambutlelaki #rambutlelaki #rambutperempuan #hilangkelemumur #rambutsihat #babylonghair

BELI BAJU FREE POMADE .🎉uptees.co🎉 Like our photo & tag your friends..hackett sport

BELI BAJU FREE POMADE

  • 25.02.2018 08:52
  • 0

.🎉uptees.co🎉 Like our photo & tag your friends . .hackett sport -RM60-size S-XXXL -100% cotton . -unisex -long sleeve available -Buy 4 & above get free postage . How to order: -screenshot -whatsapp 0195320690‎ . . Follow us👉@uptees.co for more cool design . . #Igersmalaysia‎ ‎#onlineshop#on9shop #emmamaembong‎ ‎#instashop#tshirtmurah #isterituanihsan #tshirtmurah #amyrarosli #uitm #uthm #utm#sayajualmurahmurah #isterituanihsan#hipstertshirt #hipster #raysharizrose #uqashasenrose #nelydiasenrose #fattahamin #neelofa #tf #jdt #tmj#aj #aydajebat

Pewiit skincare 5in1 9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' .Haa..apa tnggu lgi, Jom

Pewiit skincare 5in1

  • 25.02.2018 08:52
  • 0

9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

~PURSE/WALLET/HANDBAG/BAGPACK~ GL Baellery SW009 Long WalletRm40 SMRm45 SS (OS)#beg#begduit#pur

~PURSE/WALLET/HANDBAG/BAGPACK~

  • 25.02.2018 08:52
  • 4

GL Baellery SW009 Long Wallet Rm40 SM Rm45 SS (OS) #beg #begduit #purse #wallet #pursemurah #johor #selangor #putrajaya #kelantan #terengganu #kedah #perak #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum #neelofa #lelaki #igshopmalaysia #shakleemalaysia #fattzura #remyishak #begmurahmalaysia #naktinggi #putihgebu #diet #lafazkankalimahcintamu #meletop #uniten

.pewiit.skincare.hq... JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ====================

.pewiit.skincare.hq...

  • 25.02.2018 08:52
  • 0

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . 💖💖 pewiit skincare 5in1 💖💖 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata. Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- ☆ OIL CONTROL ☆ Memudarkan kesan parut. ☆ Kulit lebih halus ☆ Mencerahkan kulit ☆ Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Naelofarhijab Pinkjelita 10 Koleksi Naelofar Birthday akan Menemui AndaAre U Ready ???#naelof

Naelofarhijab Pinkjelita

  • 25.02.2018 08:51
  • 0

10 Koleksi Naelofar Birthday akan Menemui Anda Are U Ready ??? #naelofarhijab #nhauthorisedstockist #belofa #belofabynh #neelofabirthday2018 #neelofa

BAITIE NUR ATIQAH 🍬 Regrann from @tambah_followers_malaysia_my -  CARA CARA NAK DAPATKAN F

BAITIE NUR ATIQAH 🍬

  • 25.02.2018 08:51
  • 1

Regrann from @tambah_followers_malaysia_my - CARA CARA NAK DAPATKAN FOLLOWERS DAN LIKES PERCUMA HANYA IKUT STEP DI BAWAH SAHAJA!!! 1-FOLLOW @tambah_followers_malaysia_my 2-like gambar di atas✔️✔️ 3-tag kawan-kawan anda seramai 10 orang 4-follow semua artis di dalam folowing @tambah_followers_malaysia_my 5-tunggu sehingga (1JAM) 6-unfollow balik semua artis dalam following @tambah_followers_malaysia_my 7-ulang balik dari step 1-6 P/s-pastikan ikut masa yang betul (1JAM) untuk mengelakkan dari di BAN oleh sistem insta “ANAK MUDA MESTI RAJIN DAN BERSABAR JIKA HENDAK BERJAYA” 👉*DM untuk promote👈 #tambah_followers_malaysia_my #tambahfolowersinstagram #tambahfollowersmalaysia #tambahlike #instalikes #tambahlagi #akuboleh #kauboleh #akubuatkoyangpanas #apehal #jomtry #vsco #vscomalaysia #vscocam #vscofilter#belajar#wakdoyok #malaysia #zizanrazak#neelofa #fattahamin #emmamaembong #pomade #kipidap #dongibab - #regrann

soouuqq . Waktu solat hari ini (Ahad). 9 Jamadilakhir 1439. 25 February 2018

soouuqq

  • 25.02.2018 08:50
  • 1

. Waktu solat hari ini (Ahad) . 9 Jamadilakhir 1439 . 25 February 2018 . . Pic credits http://www.e-solat.gov.my

Norasmaa_SendayuTinggi Alhamdulillah done COD utk hari ahad. .PPUMMid ValleyBandar Permais

Norasmaa_SendayuTinggi

TAMAN TASIK PERMAISURI,BANDAR TUN RAZAK

  • 25.02.2018 08:50
  • 1

Alhamdulillah done COD utk hari ahad. . PPUM Mid Valley Bandar Permaisuri . . Terima kasih beli dgn sis,, sy jual ya. Semoga bermanfaat InsyaAllah 😘❤ . . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with extra charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . 📲011-21902656 . . #sendayutinggionlinedealer

Riffa/Argania/Okaya/greentea DIANZ VITAMIN.- vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/

Riffa/Argania/Okaya/greentea

  • 25.02.2018 08:50
  • 0

DIANZ VITAMIN . - vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/jeragat.. - vitamin E berasaskan maquiberry utk melembapkan kulit.. - kolagen asli berasaskan ikan talapia utk kulit lembut & gebu.. - Extra glutathione sebagai antioksida & menggandakan pencerahan - Extra ascorbic acid(vitamin C) utk lebih kuasa penyerapan dianz vitamin dlm tubuh.. Kelebihan dianz vitamin . - 5x ganda lebih cepat penyerapan .. - berperisa berry(masam2 manis).. - sesuai untuk lelaki & perempuan umur 16 tahun keatas.. - sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi.. - sesuai untuk yang berkulit sensitif.. - boleh diambil ketika period/dalam pantang.. - baik untuk tumit kaki,rambut & kuku.. - selamat & berkesan.. - tiada gelatin & 100% halal.. - produk muslim & kilang bertaraf Gmp.. - diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah Akta Farmasi.. Berminat ? . Click link di bio ig sy . Atau . Terus dm . #dianzvitamin #dianz #vitamin #terapiinstagram #selamatmalam #jomcantik #tipcantik #merecik #mudahdancepat #mampumilik #neelofa #wanyhasrita #aydajebat #uthm #malaysia #uitm #usm #usahawan #alhamdulillahsyukurselalu #dramasangat #jimatmasa #jannanick #makeuptutorial #makeupartis #jomcantik #moodrepublik #luluskkm #halal #

BELI BAJU FREE POMADE .🎉uptees.co🎉 Like our photo & tag your friends.-RM25 -size S-X

BELI BAJU FREE POMADE

  • 25.02.2018 08:49
  • 0

.🎉uptees.co🎉 Like our photo & tag your friends . -RM25 -size S-XXXL -100% cotton . -unisex -long sleeve available -Buy 4 & above get free postage . How to order: -screenshot -whatsapp 0195320690‎ . . Follow us👉@uptees.co for more cool design . . #Igersmalaysia‎ ‎#onlineshop#on9shop #emmamaembong‎ ‎#instashop#tshirtmurah #isterituanihsan #tshirtmurah #amyrarosli #uitm #uthm #utm#sayajualmurahmurah #isterituanihsan#hipstertshirt #hipster #raysharizrose #uqashasenrose #nelydiasenrose #fattahamin #neelofa #tf #jdt #tmj#aj #aydajebat

BALLEYRINA GALLERY 💗💗💗.PEPLUM HANNA.RM 85.00 SMRM 90.00 SS.🌸 MATERIAL

BALLEYRINA GALLERY

  • 25.02.2018 08:49
  • 0

💗💗💗 . PEPLUM HANNA . RM 85.00 SM RM 90.00 SS . 🌸 MATERIAL BLOUSE MOSS CREPE 🌸 SKIRT BROCADE SULAM 🌸DIHIASI JAHITAN SULAM DIPERGELANGAN TANGAN 🌸 ZIP DIDEPAN MEMUDAHKAN PEMAKAIAN DAN BF FRIENDLY 🌸SKIRT PINGGANG BERGETAH, ZIP DISISI DAN CUTTING MERMAID 🌸ADA TALI DIPINGGANG BOLEH DI IKAT REBEN . UKURAN BAHU 15" DADA 38" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 22" PINGGANG 36" PINGGUL 44" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 28"-36" PINGGUL 38" LABUH 40" . Berminat? Sila print shot gambar untuk elakkan sebarang kekeliruan warna/design semasa membuat pertanyaan/tempahan . To Order: WA/TELE 0132022939 . For more collections, pls visit us here: www.balleyrina.com . Don't forget to FOLLOW+SHARE+LIKE our Instagram / Facebook @balleyrina_gallery for more new arrivals!! 😘 . #ikutcarakita #jomshopping #kainpasang #sayajualonline #kedaionline #visitmyig #iklanvisitig #sapotlokal #jombeli #sayajualmurah #tv3 #plussizemalaysia #ctdk #noradanish #neelofa #lofattah #ootdmalaysia #meletop #uitm #utm #upm #terlajaklaris #kakishopping #lokalah #fashionvalet #tempatanfest #ruangrezekihanania #igmalaysia #bazaarmalaysia #malaysiaonlineshop

Riffa/Argania/Okaya/greentea DIANZ VITAMIN.- vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/

Riffa/Argania/Okaya/greentea

  • 25.02.2018 08:49
  • 1

DIANZ VITAMIN . - vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/jeragat.. - vitamin E berasaskan maquiberry utk melembapkan kulit.. - kolagen asli berasaskan ikan talapia utk kulit lembut & gebu.. - Extra glutathione sebagai antioksida & menggandakan pencerahan - Extra ascorbic acid(vitamin C) utk lebih kuasa penyerapan dianz vitamin dlm tubuh.. Kelebihan dianz vitamin . - 5x ganda lebih cepat penyerapan .. - berperisa berry(masam2 manis).. - sesuai untuk lelaki & perempuan umur 16 tahun keatas.. - sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi.. - sesuai untuk yang berkulit sensitif.. - boleh diambil ketika period/dalam pantang.. - baik untuk tumit kaki,rambut & kuku.. - selamat & berkesan.. - tiada gelatin & 100% halal.. - produk muslim & kilang bertaraf Gmp.. - diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah Akta Farmasi.. Berminat ? . Click link di bio ig sy . Atau . Terus dm . #dianzvitamin #dianz #vitamin #terapiinstagram #selamatmalam #jomcantik #tipcantik #merecik #mudahdancepat #mampumilik #neelofa #wanyhasrita #aydajebat #uthm #malaysia #uitm #usm #usahawan #alhamdulillahsyukurselalu #dramasangat #jimatmasa #jannanick #makeuptutorial #makeupartis #jomcantik #moodrepublik #luluskkm #halal #

Riffa/Argania/Okaya/greentea DIANZ VITAMIN.- vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/

Riffa/Argania/Okaya/greentea

  • 25.02.2018 08:47
  • 0

DIANZ VITAMIN . - vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/jeragat.. - vitamin E berasaskan maquiberry utk melembapkan kulit.. - kolagen asli berasaskan ikan talapia utk kulit lembut & gebu.. - Extra glutathione sebagai antioksida & menggandakan pencerahan - Extra ascorbic acid(vitamin C) utk lebih kuasa penyerapan dianz vitamin dlm tubuh.. Kelebihan dianz vitamin . - 5x ganda lebih cepat penyerapan .. - berperisa berry(masam2 manis).. - sesuai untuk lelaki & perempuan umur 16 tahun keatas.. - sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi.. - sesuai untuk yang berkulit sensitif.. - boleh diambil ketika period/dalam pantang.. - baik untuk tumit kaki,rambut & kuku.. - selamat & berkesan.. - tiada gelatin & 100% halal.. - produk muslim & kilang bertaraf Gmp.. - diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah Akta Farmasi.. Berminat ? . Click link di bio ig sy . Atau . Terus dm . #dianzvitamin #dianz #vitamin #terapiinstagram #selamatmalam #jomcantik #tipcantik #merecik #mudahdancepat #mampumilik #neelofa #wanyhasrita #aydajebat #uthm #malaysia #uitm #usm #usahawan #alhamdulillahsyukurselalu #dramasangat #jimatmasa #jannanick #makeuptutorial #makeupartis #jomcantik #moodrepublik #luluskkm #halal

NEW : NAYLA 5.0 & NURAA Waduhh2.. terima kasih Che Puteh yang cantik manis sudah menggayakan N

NEW : NAYLA 5.0 & NURAA

  • 25.02.2018 08:47
  • 1

Waduhh2.. terima kasih Che Puteh yang cantik manis sudah menggayakan NURAA di Jakarta 💗 simple aje gayanya tapi lawa tauuu bila dah sarung NURAA tu!! . Haa... kan CikFiza dah gitau. Tudung sarung Ohmyhijab memang senang pakai ke mana saja & dah ramai bawa travel tau 😍 . @catalog.ohmyhijab #omhfeedback

Ejen GGF ID:LB0216_QILLAH Time malas makeup, rutin harian macam ni pun dah cukup. Tak kiralah na

Ejen GGF ID:LB0216_QILLAH

  • 25.02.2018 08:46
  • 0

Time malas makeup, rutin harian macam ni pun dah cukup. Tak kiralah nak keluar atau nak cecantik untuk husband kat rumah. Pakai foundation glitterglow dan serum vitamin e . Terus merecik-recik glowing muka, tak perlu guna highlighter dah tau 😍😍. Seriuosly best sangat sebab ringan, wangi, tak bercapuk langsung. Pakai jari dan span je dah ploles sangat sambil bantu rawat skin dari masalah kulit yang memacam tu. Boleh dapatkan sekarang dng Qillah AGEN SAH LORABEAUTY Sebarang pertanyaan whatsapp qillah 0135098462 atau tinggalkan nombor telefon anda di bawah 👇👇👇👇 #glitterglowfoundation #serumvitamine#neelofa#jannannick #sayangsendatketatpadat #ctdk #masauntukdrama #MalaysiaTV3#bbb2018 #día #serum#foundation#foundationmurah

EymaRazali_Empire .PEPLUM SAREE LABUH .Harga : RM199 free postage*.Meterial | chiffo

EymaRazali_Empire

  • 25.02.2018 08:46
  • 1

. PEPLUM SAREE LABUH . Harga : RM199 free postage* . Meterial | chiffon high quality whit lining Size | XXXS - 5XL . PROSES ORDER 7 HARI BEKERJA BAGI YANG TIADA STOK www.wasap.my/60192089572/PEPLUM SAREE LABUH . #bajucantik #hargamampumilik #jombeli #bazarpaknilmurah #shoppingonline #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #erezeki #bisneswomen #surirumah #saree #belajarinstagram #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #fashionista #elegant #eusahawan #azizanosman #sayajual #tambahfollowers #ajimaura #youcanduit #irfankhairi #raya2018 #sifufbads #fashion2018 #rezekidariallah #persiapanraya

Ejen GGF ID:LB0216_QILLAH Time malas makeup, rutin harian macam ni pun dah cukup. Tak kiralah na

Ejen GGF ID:LB0216_QILLAH

  • 25.02.2018 08:46
  • 0

Time malas makeup, rutin harian macam ni pun dah cukup. Tak kiralah nak keluar atau nak cecantik untuk husband kat rumah. Pakai foundation glitterglow dan serum vitamin e . Terus merecik-recik glowing muka, tak perlu guna highlighter dah tau 😍😍. Seriuosly best sangat sebab ringan, wangi, tak bercapuk langsung. Pakai jari dan span je dah ploles sangat sambil bantu rawat skin dari masalah kulit yang memacam tu. Boleh dapatkan sekarang dng Qillah AGEN SAH LORABEAUTY Sebarang pertanyaan whatsapp qillah 0135098462 atau tinggalkan nombor telefon anda di bawah 👇👇👇👇 #glitterglowfoundation #serumvitamine#neelofa#jannannick #sayangsendatketatpadat #ctdk #masauntukdrama #MalaysiaTV3#bbb2018 #día #serum#foundation#foundationmurah

💕HAMALIAH TUKIMEN💕 WOW! BUY 1 GET 1 50% OFF!!🎉🎉🎉..Macamana tu???.Haaa...mac

💕HAMALIAH TUKIMEN💕

  • 25.02.2018 08:45
  • 0

WOW! BUY 1 GET 1 50% OFF!!🎉🎉🎉 . . Macamana tu??? . Haaa...macamni!! Bila uolss grab SET ZIKIR ni kami bagi 1 lagi SET ZIKIR dengan diskaun 50%!! Jimat banyak tu...😘 Haaaa best kan... . . Hanya RM165 SAHAJA SIAP FREE POS LAGI PULAK TU!! Nak lagi best, grab banyak2, leh bagi mak kt kampung and mertua terus. Nak bagi gift tuk kawan kawin pun cantik juga😍😍😍 . SET ni kami datangkan dengan box sekali tau & free card untuk uols yang nak buat hadiah. . . Nak join pos esok? Whatsapp saya segera📲012 2255002 . . . #kufimurah #kufi #frame #promosi #sapotlokal #moodrepublic #bazaar #bazarkarat #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #igreview #ajimaura #terapiinstagram #igmalaysia #igshop ##igshopmalaysia #instareview #instafamous #aidijuma #terlajaklaris #neelofa #wanita #wanitahariini #nona #sayajual #sayajualonline #trustedseller

EymaRazali_Empire .PEPLUM SAREE LABUH .Harga : RM199 free postage*.Meterial | chiffo

EymaRazali_Empire

  • 25.02.2018 08:45
  • 0

. PEPLUM SAREE LABUH . Harga : RM199 free postage* . Meterial | chiffon high quality whit lining Size | XXXS - 5XL . PROSES ORDER 7 HARI BEKERJA BAGI YANG TIADA STOK www.wasap.my/60192089572/PEPLUM SAREE LABUH . #bajucantik #hargamampumilik #jombeli #bazarpaknilmurah #shoppingonline #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #erezeki #bisneswomen #surirumah #saree #belajarinstagram #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #fashionista #elegant #eusahawan #azizanosman #sayajual #tambahfollowers #ajimaura #youcanduit #irfankhairi #raya2018 #sifufbads #fashion2018 #rezekidariallah #persiapanraya

handbag/purse/slingbag/bagpack ST Pidengbao NSP836 Long PurseRm35 SMRm40 SS (OS)#beg#begduit#pu

handbag/purse/slingbag/bagpack

  • 25.02.2018 08:45
  • 2

ST Pidengbao NSP836 Long Purse Rm35 SM Rm40 SS (OS) #beg #begduit #purse #wallet #pursemurah #johor #selangor #kl #kelantan #terengganu #kedah #perak #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum #neelofa #wanita #igshopmalaysia #shakleemalaysia #fattzura #remyishak #begmurahmalaysia #naktinggi #putihgebu #diet #lafazkankalimahcintamu #meletop #uniten #ajimaura

Iin Sharmila WHATSAPP 0122911593 (fast respon)#dyxyterengganu #dyxybccreamfound

Iin Sharmila

  • 25.02.2018 08:45
  • 0

WHATSAPP 0122911593 (fast respon) #dyxyterengganu  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #codkualaterengganu  #codterengganu  #kualaterengganu  #terengganu  #dianzterengganu  #dataranaustin  #kualanerus  #muaterengganu  #pasarpayang #UNISZA #bukitpayong  #batuburuk  #gongbadak #dyxykualaterengganu  #kualaibai #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxykedah  #dyxyselangor #gongtoknasek #manir  #sekmung #ganu  #pantaitimur  #thrgegar #tokjembal #neelofa #kualaselangor

Pin Tudung Swarovski - Cik Zu Serlahkan kilauanmu dengan Starbloom. Crystal swarovski original dari

Pin Tudung Swarovski - Cik Zu

  • 25.02.2018 08:44
  • 1

Serlahkan kilauanmu dengan Starbloom. Crystal swarovski original dari Austria. . Harga: Starbloom pin RM38 Starbloom baby brooch RM38 Starbloom Queen brooch RM55 . DM/ PM/ WhatsApp Zu 📱 01112380326. . #swarovski #pintudungswarovski #pinswarovski #hijabpinswarovski #broochswarovski #wirdoraambassador #butangbajumelayu #wirdoraswarovski #wirdora #muslimahhijab #hijab #bawalexclusive #shawl #duckscarves #neelofa #sugarscarf #bokitta #arzu #naelofarhijab #nhlover #ariani #sitinurhaliza #fattahamin #cikzublingbling #doorgift #hantarankahwin #gifts #birthdaypresent #trustedseller

hidayah BAWAL PRINTED PASTEL YANG SEMESTINYA BUAT GADIS-GADIS TAK KERUAN😉.

hidayah

  • 25.02.2018 08:43
  • 2

BAWAL PRINTED PASTEL YANG SEMESTINYA BUAT GADIS-GADIS TAK KERUAN😉 . ✔️ Material dubai silk ✔️ Bidang 45 dgn jahitan tepi yg kemas ✔️ Tak rasa "pekak" bila pakai ✔️ Semestinya ironless (jika basuh guna tangan) ✔ Kain berat dan terletak . Hanga serendah RM35 TIDAK TERMASUK POSTAGE . Postage rm8 sm/rm12 ss (muat 1-3pcs) . For fast respond wasap Dayah terus ya😊 01137539985 . #bawal #bawalprinted #bawalpastel #farehacollection #tudungpastel #bawalironless #pastelcolour #limitededition #ctdk #fattzura #neelofa #ernizakri #syamel #ajl32 #onlineshop #bazar #dropship

 Thank you Haryanti! Semoga awak suka <3P/s : Car accessories. Price

  • 25.02.2018 08:42
  • 1

Thank you Haryanti! Semoga awak suka <3 P/s : Car accessories. Price rm25 exclude postage :) #embroiderywork #handmadeembroidery #embroideryhandmade #embroidery #embroideryhoop #hoopembroidery #caraccessories #cardecoration #malaysiaembroidery #malaysiahoopart #malaysiaonlinebusiness #handmade #broidery #needlework #neelofa #custommade #commisionart #artoninstagram #ctdk #stitchersofinstagram #sayajualonline #tiamorsweetheart100hari #lafazkankalimahcintamu #gapoever

KUSAM | JERAWAT | JERAGAT PROMO FURAIHA #NdaEmpireSet combo TAK TUN TUANGBlusher stickEyesh

KUSAM | JERAWAT | JERAGAT

  • 25.02.2018 08:42
  • 0

PROMO FURAIHA #NdaEmpire Set combo TAK TUN TUANG Blusher stick Eyeshadow diva palette FREE GIFT Sabun Aqua Habbatus Sauda Woven bag Whatsapp 016 4254620 016 4254620 016 4254620 #furaihashahalam #furaiha #codshahalam #furaihasubang #furaihaKlang #furaihaselangor #furaihakosmetik #furaihalovers #furaihaskincare #furaiha2018 #bazaarpaknilkosmetik #neelofa #engagement #ajimaura #terapiinstagram #blusherfuraiha #satinskincushion #eyeshadow #tipscantik #tipsmakeup #tiamosweetheart #fattzura

Queen Of Cliche' Cosmetics Manage to bring My 1st baby Glowy Stick Foundation by @cliche.cosmetic

Queen Of Cliche' Cosmetics

  • 25.02.2018 08:41
  • 0

Manage to bring My 1st baby Glowy Stick Foundation by @cliche.cosmetics_hq to Turkey and such a great experience sbb dlm bus blh touch up dalam flight blh touch up 😍 . Super TRAVEL FRIENDLY (foundation + brush) a great for traveler! 💕 . Check out @cliche.cosmetics_hq & follow follow follow !! 😽 . Nice background at Pamukkale 💕 tenang je view tu uolls 😍 . #clichecosmetics #malaysianproduct #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmakeupmurah #muakl #muashahalam #muamelaka #muaseremban #muajohor #muapahang #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #sephoramy #naelofarhijab #neelofa #fazura #jannanick #haniszalikha #stickfoundation #stickfoundationmurah

hidayah BAWAL PRINTED PASTEL YANG SEMESTINYA BUAT GADIS-GADIS TAK KERUAN😉.

hidayah

  • 25.02.2018 08:40
  • 1

BAWAL PRINTED PASTEL YANG SEMESTINYA BUAT GADIS-GADIS TAK KERUAN😉 . ✔️ Material dubai silk ✔️ Bidang 45 dgn jahitan tepi yg kemas ✔️ Tak rasa "pekak" bila pakai ✔️ Semestinya ironless (jika basuh guna tangan) ✔ Kain berat dan terletak . Hanga serendah RM35 TIDAK TERMASUK POSTAGE . Postage rm8 sm/rm12 ss (muat 1-3pcs) . For fast respond wasap Dayah terus ya😊 01137539985 . #bawal #bawalprinted #bawalpastel #farehacollection #tudungpastel #bawalironless #pastelcolour #limitededition #ctdk #fattzura #neelofa #ernizakri #syamel #ajl32 #onlineshop #bazar #dropship

SH BEAUTY Saya tak cucuk tapi consume vitamin c je. Kemam-kemam terus putih.#de

SH BEAUTY

  • 25.02.2018 08:39
  • 1

Saya tak cucuk tapi consume vitamin c je. Kemam-kemam terus putih. #dewyglow #dewyglowkelantan #dewyglowcodkotabharu #teamgojeshabis #testimonidewyglow #dewyglowmurah #dewygloworiginal #gegarvaganza #dyxy #dianvitamin #kcolly #belleza #susumaaez #queenofmutiara #uforacollagen #makeuptutorial #kdoll #sureglowlotion #neelofa #quputeh #audela #produkibuberpantang #pamoga #produkputih #cepatputih

PURSE.WALLET.CLUTCH Code : 4GMen Short Wallet D3286👝br.Material : CanvasMeasuremen

PURSE.WALLET.CLUTCH

  • 25.02.2018 08:38
  • 1

Code : 4G Men Short Wallet D3286👝br . Material : Canvas Measurement : 9.5cm x 11.5cm x 2cm 4 Colours : Black | Brown | Green | Black with inner biege . RM30 sm/RM35 ss 💞Free postage . Cara order: 👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737 . . #assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah #pursemurah #walletcantik #bagmurah #igshopmalaysia #uitm #usim #utem #unisza #kelantan #kl #selangor #handbagmurahmalaysia #jdt #neelofa #sitinordiana #jamtanganmurah #erezeki #eusahawan #bagpackmurah #shawlmurah #dyxykl #shaklee #tudungturki #instantshawlmalaysia #wanita

RASHIDAH UMAIRAH ENTERPRISE SALE . SALE . SALE . SALE‼️‼️.🌸KURUNG SENROSE 🌸.JOM

RASHIDAH UMAIRAH ENTERPRISE

  • 25.02.2018 08:38
  • 0

SALE . SALE . SALE . SALE‼️‼️ . 🌸KURUNG SENROSE 🌸 . JOM SERLAHKAN KEAYUANMU DENGAN BERBAJU KURUNG, SOPAN BERGAYA DENGAN TREND MUSLIMAH MODERN . ✔️ Saiz S M L XL XXL ✔️ Design Yang Ekslusif ✔️ Corak yang sangat Up to Date ✔️ Harga MAMPU MILIK ✔️ Material Top ROYAL Silk ✔️ Material Skirt Platinum Pearl Skin ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Design Kurung Modern ✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang ✔️ Jenis Kain A Cut ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai . Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . 🌹 EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 🌹 . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 🔴 RM 85/sm RM 90/ss 🔴 ----------------------------- . PROCEED POS 5 DAYS‼️ . 📌SILA UKUR SEBELUM BT PEMBELIAN📌 . berminat? click link ini 👇🏻 http://www.wasap.my/60134807386 . ❗️ig: click link whatsapp kt pRofile ig sy . #rashidahumairahrk# #rcollections# #raya2018collection# #bajukurung# #bajukurungmoden# #bajubridesmaid# #kurungmodenmurah# #bajukurungraya2018# #kurungbatik# #dropshipbaju# #bajuraya2018# #dropship# #agentbaju# #kurungsales #bajukurungraya2018# #rayacollection #kurungsilk #koleksiraya #kurungraya2018# #bajukenduri #minikurung# #kurungoffer #neelofa #fashasandha #fazura #meletop #noradanish #faridkamil #cikgu

.pewiit.skincare.hq... 9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' .Haa..apa tnggu lgi, Jom

.pewiit.skincare.hq...

  • 25.02.2018 08:35
  • 0

9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

sweetweety_shoppe Happy lunch hour!😀..STOK baru RESTOK!! 2 HELAI RM120 jerr😙.

sweetweety_shoppe

  • 25.02.2018 08:35
  • 0

Happy lunch hour!😀 . . STOK baru RESTOK!! 2 HELAI RM120 jerr😙 . . Kelebihan Nadine Blouse . . 💗Tak perlu gosok 💗Nursing selak 💗High quality moss crepe 💗Ada finger hole (x pakai handsock pon ok) 💗Sesuai utk ibu mengandung,ibu menyusu 💗Sesuai untuk travel.. 💗berpoket 💗cutting bawah yang stylo dan elegant 💗dan yang paaaaaling best tak payah nak susah-susah cari iron👍 Recommended 👍👍👍 . . Jom PM sis sebelum stok warna kegemaran anda habisssss!😀: . . http://www.wasap.my/+60136440785 #starchsolution#starch #blousetakpayahgosok #blousenursing #blousetakpayahiron #blousemuslimah #blouseberpoket #blousecantik #tudungsarungmarwah#tudungsarungmurah#um#usim#ukm#uia#quenzarateam#tudungpatuhsyariah#sayajual#neelofa #fattzura#dekatkanjarakkita#um#usim#gegarvaganza

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

  • 25.02.2018 08:33
  • 2

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

  • 25.02.2018 08:33
  • 3

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

sweetweety_shoppe Happy lunch hour!😀..Kelebihan Nadine Blouse ..💗Tak perlu go

sweetweety_shoppe

  • 25.02.2018 08:33
  • 0

Happy lunch hour!😀 . . Kelebihan Nadine Blouse . . 💗Tak perlu gosok 💗Nursing selak 💗High quality moss crepe 💗Ada finger hole (x pakai handsock pon ok) 💗Sesuai utk ibu mengandung,ibu menyusu 💗Sesuai untuk travel.. 💗berpoket 💗cutting bawah yang stylo dan elegant 💗dan yang paaaaaling best tak payah nak susah-susah cari iron👍 Recommended 👍👍👍 . . Jom PM sis sebelum stok warna kegemaran anda habisssss!😀: . . http://www.wasap.my/+60136440785 #starchsolution#starch #blousetakpayahgosok #blousenursing #blousetakpayahiron #blousemuslimah #blouseberpoket #blousecantik #tudungsarungmarwah#tudungsarungmurah#um#usim#ukm#uia#quenzarateam#tudungpatuhsyariah#sayajual#neelofa #fattzura#dekatkanjarakkita#um#usim#gegarvaganza

Balloons Specialist - Malaysia Let's do a theme like Neelofa's Birthday surprise 🎉.#neelofa #bir

Balloons Specialist - Malaysia

  • 25.02.2018 08:32
  • 0

Let's do a theme like Neelofa's Birthday surprise 🎉 . #neelofa #birthdayparty #partyaccessories #belonmurah #belonshahalam #belon

BAJU MURAH Belacan 100% udangTakdak campuran ikan or anything yaaBau sedap yakm

BAJU MURAH

  • 25.02.2018 08:31
  • 1

Belacan 100% udang Takdak campuran ikan or anything yaa Bau sedap yakmat ,yang penting bau tak kuat nahh Dlm bekas nie 500g, 300g pon ada kalau nak Wasap ja nanti nahh +60175109095 Ps: org islam buat nah, jgn dok risau 😊

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

  • 25.02.2018 08:31
  • 1

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 .Ramai yg tanya admin:

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

  • 25.02.2018 08:31
  • 1

. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

  • 25.02.2018 08:30
  • 2

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

BLOUSEMURAH(PLUSIZE&FREESIZE) 1PCS Rm35FREESIZEBOLE WASSAP 0179413542 !!! #blouseplusize #blousesa

BLOUSEMURAH(PLUSIZE&FREESIZE)

  • 25.02.2018 08:30
  • 0

1PCS Rm35 FREESIZE BOLE WASSAP 0179413542 !!! #blouseplusize #blousesaizbesar #blousesaizbesar46 #blousesaizbesarmurah #kurungmurah #3pcsrm100 #palazoprinted #palazomurah #jeansmurah #neelofa #jubah #jubahmurah #sale10% #jubahmoden #jubahmuslimah #dreesmurah #nursajat #onlineshopping #discount #safieyilias #yearendsale #blousemurah #blousemuslimah #blouseonline #blouseterkini #blousefesyen #blouselabuh #borongmurah #blouseborong

LIPSCRUB MURAH MALAYSIA #feedbackseductionlipscrub.SIAPA ADA BIBIR KERING ? BIBIR BERKERAK ?

LIPSCRUB MURAH MALAYSIA

  • 25.02.2018 08:30
  • 1

#feedbackseductionlipscrub . SIAPA ADA BIBIR KERING ? BIBIR BERKERAK ? BIBIR HITAM ?? UNTUK BIBIR CANTIK , SMOOTH & PINKISH BOLEH WHATSAPP 016-6174196 . LIPSCRUB HANYA RM15 . Postage semenanjung RM8 / sabah sarawak RM12 . COD pun available tau 😍 . . #seductionmy #seductionlipscrub #fattzura #fattahamin #jampi #elfiraloy #awekcendol #fazura #badang #tiamorsweetheart100hari #neelofa #zulariffin #zulofa #moodrepublik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #uitmsamarahan2 #uitm #uitmpasirgudang #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmmelaka #uitmseriiskandar #uitmdengkil #uitmpahang #uitmmachang #unisel #shahalam

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

  • 25.02.2018 08:30
  • 1

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

Q'Rosse Kuala Lumpur Hanya perlu amalkan Q’rosse setiap hari.Jangan terkejut bila perut

Q'Rosse Kuala Lumpur

  • 25.02.2018 08:29
  • 1

Hanya perlu amalkan Q’rosse setiap hari. Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair. 3 hari lost 3kg! 7 hari lost 10kg! 1 bulan lost 20kg! KHAS UNTUK BERAT 90KG KEATAS.. : 019-8881831 atau tinggalkan No.WhatsApp untuk saya whatsup 1 per 1.. Atau klik link wasap dibawah http://www.wasap.my/60198881831/Saya%30Nak%30Turunberat . #jomkurus #qrosse #beauteaslim #magicslims #kurusselamat #produkadakkm #kkm #kurusselamat #nakkurus #kunyahkurus #qrossekualalumpur #qrossestockist #qrosseagen #qrossetestimoni #qrosseubatkurus #qrossemalaysia #qrosseampang #neelofa #herbalife #magicslims #jrm #titiancinta #redvelvet

NAK PUTIH GEBU WAJIB FOLLOW! LOSYEN PALING BEST📢📢 TEKSTUR RINGAN & TAHAN 2/3 BULAN!!! LOSYEN

NAK PUTIH GEBU WAJIB FOLLOW!

  • 25.02.2018 08:27
  • 0

LOSYEN PALING BEST📢📢 TEKSTUR RINGAN & TAHAN 2/3 BULAN!!! LOSYEN PUTIH GEBU BY MIMY BEAUTY💕 Ni antara sebab2 losyen putih gebu digilai ramai sehingga ke hari ini... ada yg skali beli 2-3 botol skaligus... sbb katanya mmg x pernah jmpe losyen sebagus Losyen Putih Gebu mimy❤❤ 1 botol blh guna 3 bulan.. so kiralah sebulan baru dalam rm20... blh buat kulit lembap & putih kekal.. SELAMAT DIGUNAKAN UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR !! Losyen Putih Gebu terdiri dari : 🥛 50% susu 🥛 30% collagen 🥛 20% vitamin E Bau wangi tau.. tiap kali guna losyen ni selalu je letak tangan kat hidung nak cium-cium😅 rasa confident sentiasa sebab badan hari2 wangi Uollss!!! 🌹setiap pembelian produk #mimybeauty @cikrapunzels_92 akan bagi #freegift tester produk mimybeauty😱 tapi,tapi,tapi semenentara stok masih ada je tau😘 rugi la kalau tak grab sekarang.hihi💕 . wa:013-6787059 #mandiansusumimy#mandiansusukambingmimy#mimybeauty#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyteam#vitc#vitcrosehip#vitcroseshipmimybeauty#superwhitening#superwhiteningmimy#putih#putihgebu#cantik#kulitkusam#kulitputih#neelofa#wakdoyok#fattzura#ctdk#ptptn#uitm#umk#ump#cantik#losyenputihgebumimy#losyen#losyenputih

PEPLUM | DRESS | SAREE ATILIYA BEADS & LACE KURUNG.RM 150 SM | RM 160 SS.TERMASUK POS LAJ

PEPLUM | DRESS | SAREE

Bukit Bendera, Penang Hill Penang

  • 25.02.2018 08:27
  • 2

ATILIYA BEADS & LACE KURUNG . RM 150 SM | RM 160 SS . TERMASUK POS LAJU . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) . 🌟Depan 12" (Zip Sorok) 🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan : Biasa . POS 2 HARI BEKERJA . . #anasyaacollection #bazaarpaknilmurah #bajuraya #likeforfollow #newarrival #kebayamodern #kainpasangmurah #kainpasangonline #ootdshare #malaywedding #uitmseriiskandar #jubahmalaysia #malaysia #trustedonlineseller #onlineshopping #neelofa #fattzura #noradanish #ctdk #youcandoit #staytuned #jubahlace #bajupengapit #cikgumalaysia

ONEXOX SHAM TAIPING DEALER Assalamualaikum  JOM Upgrade  Simkad 1xox  yg jimat serta  berbaloiiii

ONEXOX SHAM TAIPING DEALER

AEON MALL Taiping

  • 25.02.2018 08:26
  • 2

Assalamualaikum JOM Upgrade Simkad 1xox yg jimat serta berbaloiiiiiiii sgt ni SAHABAT JIMAT DATA LAJU #onexox #simkad1xox_jimat_internet_laju #onexoxtaiping #rm10 #onexoxsimkad #taiping #kualakangsar #neelofa #fattahamin #jannanick #baganserai #onexoxdealermalaysia #jimat #wanita #cikgu #usahawan #universiti #produkviral #ucanduit #instashop #onexoxprepaid #toneexcel #celcom #digi #maxis #pasifincome #redone #santaijim #terapiinstagram #ajimaura

Masitah Zaini PROMOSI CHINESE NEW YEAR.MATA TAK CUKUP REHAT?.Selalu Kan Mata Let

Masitah Zaini

  • 25.02.2018 08:26
  • 0

PROMOSI CHINESE NEW YEAR . MATA TAK CUKUP REHAT? . Selalu Kan Mata Letih Tapi Tak Mengantuk Pun . Hadap Skrin Lappy Hadap Skrin Phone . Buat Kerja Lewat Malam Patutlah Eye Bag Muncul . Tapi... Lepas Calit² AEB Mestu Rasa Tegang Segar Ja Balik Mata 🤣 . Rugi Tak Try 😜 www.wasap.my/60179433561/AEB . #AQuaEyeBalm #NoMoresPandaEyes #DarkCircle #EyeBag #LebamBawahMata #GelapBawahMata #BijiKolestrol #MataKusam #MataPanda #AntiKedutan #AntiAging #BazaarOnline #BazaarPakNil #BazaarMalaysia #OnlineIgShop #BusinessOnlineMalaysia #MyCoffeePrince #CoffeePrince #DekatkanJarakKita #AwakSukaSayaTak #KekasihPaksaRela #SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu #SejadahUntukDia #TiadaArahJodohKita #Fattzura #Missfazura #Fattahamin #Neelofa #DramaSangat

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012 .

ELANISH BEAUTY™🇲 🇾 [EB1002]012

  • 25.02.2018 08:25
  • 0

. "Memang TERBAIK! . Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." . "sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye... . "Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" . Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best! . Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? . ✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ✅100produk organik dan natural. ✅100tanpa bahan terlarang. ✅100dijamin selamat. ✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ✅100GMP certified. ✅100buatan tempatan. . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp : +601115556677 . Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin . RESPON PANTAS CLICK!! . http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

Masitah Zaini PROMOSI CHINESE NEW YEAR.SCRUB HARI-HARI KULIT TAK KERING KER?.Ja

Masitah Zaini

  • 25.02.2018 08:24
  • 0

PROMOSI CHINESE NEW YEAR . SCRUB HARI-HARI KULIT TAK KERING KER? . Jangan Risau . MAGIC SCRUB BNE TAK KERINGKAN MELEMBABKAN LAGI ADA LAH . Tahu Kenapa? . Sebab Antara Bahan² Dalam Magic Scrub BNE Ialah Aloevera & Peppermint . Kedua-Duanya Sangat Bagus Untuk Menyejukkan + Melembabkan Kulit Wajah Kita Yang Kering Tu . Jadi Jangan Risau Tonyoh Hari-Hari Pun Boleh . No Hal Very Recommended 👍 . #MagicScrubBNE #AQuaEyeBalm #BazaarOnline #BazaarPakNil #BazaarMalaysia #OnlineIgShop #BusinessOnlineMalaysia #MyCoffeePrince #CoffeePrince #DekatkanJarakKita #AwakSukaSayaTak #KekasihPaksaRela #SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu #SejadahUntukDia #TiadaArahJodohKita #Fattzura #Missfazura #Fattahamin #Fattahaminz #Neelofa #DramaSangat

Emas 999|Simpanan|Pelaburan Beberapa perkataan dinar dan dirham tercatat dalam Hadis Rasulullah SA

Emas 999|Simpanan|Pelaburan

  • 25.02.2018 07:54
  • 8

Beberapa perkataan dinar dan dirham tercatat dalam Hadis Rasulullah SAW: Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan bahawa beliau mendengar Rasulullah SAW telah bersabda "Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham (untuk digunakan). Hadis dari Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal. Marilah kita menyahut seruan Rasulullah dengan menyimpan emas untuk kegunaan di kemudian hari. Limited! Get it now!!! sekarang!!!! ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ 01128509986 @bagold.my ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #neelofa # #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #miaahmadsupporter #cikguseo #ajimaura #BAgold #simpananemasfizikal #simpananaemasuntukmasadepan #assalamualaikum #pelaburanemas #habibjewels #pohkong #emas916 #emmamaembong #ducktravel #duckhunting #powergold #zenithgold #powergoldbiz @carlsamsudin @belleammara @bellealyahya @sugarbellecosmetics.co @ummi_mall #BAGold #bellaammara #Jutawan #Gold #Emas #savings #futureplans #malaysia #simpananemas - #simpananpersaraan