Инстаграм niqahijabwashviral

Advertise
Niqa Hijab Wash Seremban Bila kita ada masalah, sudah tentu kita akan cari penyelesaiannya.An
Seremban (City)
0
Bila kita ada masalah, sudah tentu kita akan cari penyelesaiannya . Antara masalah yg sering dihadapi oleh wanita bertudung, pastinya kesan peluh dan minyak muka yg masih melekat di tudung kesayangan walaupun telah dibasuh berkali² . Penyelesaiannya? Cuci tudung guna NIQA HIJAB WASH. Kotoran bukan lagi igauan . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #hijabwash #hijabers #hijabistamalaysia #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashbahau #niqahijabwashmuar #niqahijabwashmelaka #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #hijabcare #ejenwanted #ejendiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Susah ke nak guna Niqa Hijab Wash ni? .Issshhh tak lah! Senang jerrr.
Cyberjaya
0
Susah ke nak guna Niqa Hijab Wash ni? . Issshhh tak lah! Senang jerrr. Semudah 1,2,3 . 1️⃣ Rendam 2️⃣ Bilas 3️⃣ Sidai . Utk kotoran degil/lama, sapukan sedikit hijab wash di kawasan kotoran sebelum rendam 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #viral #meletop #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashmuar #niqahijabwashseremban #niqahijabwassenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashbahau #hijabwash #hijabcare #hijabistamalaysia #hijabers #hijabfashion Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Rata² pengguna ada masalah Minyak Muka dan kesan Peluh di tudung. Niq
Cyberjaya
0
Rata² pengguna ada masalah Minyak Muka dan kesan Peluh di tudung. Niqa Hijab Wash ni memang pakar utk membersihkan kotoran minyak muka dan peluh . So, jom dapatkan Niqa Hijab Wash ni. Hanya RM38 untuk 350ml . Set combo RM55 jimat RM3 dari harga asal 😉 . Boleh tahan 1 hingga 1 bulan setengah bergantung kepada penggunaan . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashmuar #niqahijabwashbahau #pencucitudungviral #pencucitudungmurah #pencucitudungniqa #pencucitudung #pencucitidungno1 #hijabwash #hijabers #hijabistamalaysia #hijabcare Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Yang berniqab/ berpurdah pun mesti ada masalah kesan peluh & minyak mu
Ampang, Kuala Lumpur
0
Yang berniqab/ berpurdah pun mesti ada masalah kesan peluh & minyak muka yg melekat dkt niqab tu kan? . Kini tak perlu risau lagi, guna NIQA je 😊. Niqab & NIQA kena jadi teman baik ni 🤗 . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitidungno1 #hijabwash #hijabers #hijabistamalaysia #hijabista #bloggerlifestyle #bloggermalaysia #waarnasisters #balovers #bawalexclusive Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Shawl lama pun bila dibasuh dengan NIQA, memang hilang kesan minyak tu
Bandar Diraja Seri Menanti
0
Shawl lama pun bila dibasuh dengan NIQA, memang hilang kesan minyak tu . Memang minyak muka di tudung ni masalah utama wanita bertudung la. Betul tak? Sebab banyak testimoni berkenaan minyak muka . #niqahijabwash #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudung #hijabwash #hijabista #hijabers Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Seronok customer ni sebab kesan MINYAK MUKA di tudung dah hilang. Bers
Negeri Sembilan
2
Seronok customer ni sebab kesan MINYAK MUKA di tudung dah hilang. Bersyukur & terharu sangat dia . Sis pun ada perasaan yg sama bila mula² guna NIQA Hijab Wash dulu. Memang happy sangat²! . Siapa lagi yg ada masalah mcm ni? Boleh la dapatkan Niqa Hijab Wash ni cepat² 😉 . 📥 DM atah whatsapp 📲 sis utk order. Link whatsapp di bio 😉 . #niqahijabwashmelaka #niqahijabwash #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashmuar #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashseremban #niqahijabwashbahau #niqahijabwashviral #hijabwash #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudung #niqahq Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Masih tercari² NIQA? Do contact me NOW 😉.💌 Niqa Hijab Wash -
Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia
0
Masih tercari² NIQA? Do contact me NOW 😉 . 💌 Niqa Hijab Wash - RM38 (350ml) 💌 Niqa Instant Stain Remover - RM 20 (30ml) . ❣️ Set Combo - RM55 (NHW 1x + NISR 1x) . Nak order? Boleh 📥 DM atau whatsapp 📲 010-652 9849. Nak lebih mudah klik je link whatsapp di bio . #niqahijabwash #niqainstantstainremover #niqahijabwashviral #niqainstantstainremoverspray #teamwangi Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Ada lagi yg masih tertanya² apa fungsi Hijab Wash ni? Okey sis share
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Ada lagi yg masih tertanya² apa fungsi Hijab Wash ni? Okey sis share ya 😉 . ✔️ NHW adalah pencuci tanpa perlu menyetal. Kalau perlu, hanya sentalan manja² je . ✔️ NHW sebagai pelembut fabrik. Tak perlu dah lepas basuh tudung rendam dgn softlan dsb. Senangkan? . ✔️ Mengurangkan kedutan & memudahkan seterika . ✔️ Pewangi dgn haruman yg sungguh wangi. Dah kering pun masih wangi . ✔️ Sebagai pengekal kualiti & pewarna fabrik. Tak ada peluntur, so tak perlu risau ya warna tudung makin pudar . So? Hebat ke hebat Niqa Hijab Wash ni? 😆 . #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahq #teamwangi #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudung #hijabwash #hijabcare #hijabfashion Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban B.U.K.T.I.!!! Tudung kesayangan yg lama disimpan dah boleh pakai semul
Kuala Pilah
2
B.U.K.T.I.!!! Tudung kesayangan yg lama disimpan dah boleh pakai semula lepas cuci dengan NIQA hijab Wash! . Dah basuh berkali², dah guna Vanxxh pun masih tak hilang². Cuci je dengan NIQA terus dah boleh pakai balik tudung Favourite! . Happy ke tidak kalau mcm ni hasilnya? . #niqahijabwash #niqahq #niqahijabwashviral #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashmuar #pencucitudungmurah #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitidungno1 #ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban 😱😱😱 Kesan karat dekat 5 helai tudung??? Sayangnyaaa... bayang
Kepayang Heights
1
😱😱😱 Kesan karat dekat 5 helai tudung??? Sayangnyaaa... bayangkan kalau sehelai tudung dalam RM100, 5 helai tudung??? Tak kan nak buang? Ke Simpan? 🤔. Nak pakai nampak pula kesan karat tu. Beli mahal² sayang tak boleh pakai lagi 😭😭 . Tak ada masalah, dah ada NIQA kan? . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashseremban #niqahq #teamwangi #pencucitudungviral #pencucitudungmurah #pencucitudungniqa #pencucitudung #pencucitudungterbaik #hijabwash #hijabers #hijabistamalaysia #hijabfashion #bloggermalaysia #bloggerlifestyle Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Pagi tadi sis iron shawl sambil tersenyum², hati girang 🌸🌸🌸
Seremban (City)
1
Pagi tadi sis iron shawl sambil tersenyum², hati girang 🌸🌸🌸 berbunga² cinta lagi tau . Kenape??? sebab bila iron shawl, tak de dah nampak kesan minyak, kesan peluh yg melekat dkt shawl 😆😆 . Bukan sis sorang je yg ckp mcm ni tau, customer ni pun sama ckp mcm ni. Okey, joget sikit💃💃💃 . #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashmuar #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahq #pencucitidungno1 #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqabyseri #ejenwanted #ejendiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Eh eh ingatkan plushie ni kena HFMD berbintik2 sana sini 🤭. Rupanya
Negeri Sembilan
0
Eh eh ingatkan plushie ni kena HFMD berbintik2 sana sini 🤭. Rupanya sikecil conteng dgn ink marker . Macam mana nak hilangkan tu? 1. Spray n sental guna Niqa Instant Stain Remover, utk hilangkan kesan kotoran . 2. Then rendam dgn NIQA Hijab Wash, nak pastikan segala kotoran betul2 hilang, dan plushie gebu seperti asal . Tadaaa.. puas hatiii lah dengan hasil nya 🤩 . #niqahijabwash #niqainstantstainremover #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashviral #niqainstantstainremoverspray #niqainstantmagicspray #ejenwanted #ejendiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Apakah masalah utama anda ketika membasuh tudung?.🙋 masalah sis,
Seremban (City)
0
Apakah masalah utama anda ketika membasuh tudung? . 🙋 masalah sis, kotoran tak hilang. Tapi sis dah jumpa solutionnya 😊 . #niqahijabwash #niqamalaysia #teamwangi #niqahijabwashviral #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Assalamualaikum. Selamat pagi 🌞. Hello Monday. No Monday blues okey
Seremban (City)
0
Assalamualaikum. Selamat pagi 🌞. Hello Monday. No Monday blues okey 😉 . #n iqahijabwash #niqahijabwashviral #teamwangi Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Siapa ada masalah ni? Sy admit, masalah utama sy adalah kesan minyak m
Kuala Pilah
0
Siapa ada masalah ni? Sy admit, masalah utama sy adalah kesan minyak muka & peluh 😥 . Tapi sekarang, semua tu dah tak jadi masalah. Semua kotoran tu dah hilang bila guna Niqa Hijab Wash 😀😀 . #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwash #niqahijabwashenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashbahau #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #hijabwash #hijabers #hijabistamalaysia #hijabcare #hijabfashion #ejenwanted #ejendropshipdiperlukan Смотреть полностью
CrushOnMe Tudung lame boleh pakai semula!.Happynye sebab tudung yang lame tak
0
Tudung lame boleh pakai semula! . Happynye sebab tudung yang lame tak lagi lapuk. Kadangnye tudung yang lame colour dah luntur, tak pun bau yang tk menyenangkan atau ade stain yang susah nak cuci. . #niqahijabwash ni specialist wash for tudung tau! Rendam selama 5-10 min dan cuci gunakan tangan. Sental dengan pukulan manja gitu. . Psst!! #niqah ni kan bukan saja boleh digunakan untuk tudung,baju skola anak kotor pon bole hilang tau insya allah. . #niqahijabwashbest #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq Смотреть полностью
CrushOnMe Tudung lame boleh pakai semula!.Happynye sebab tudung yang lame tak
0
Tudung lame boleh pakai semula! . Happynye sebab tudung yang lame tak lagi lapuk. Kadangnye tudung yang lame colour dah luntur, tak pun bau yang tk menyenangkan atau ade stain yang susah nak cuci. . #niqahijabwash ni specialist wash for tudung tau! Rendam selama 5-10 min dan cuci gunakan tangan. Sental dengan pukulan manja gitu. . Psst!! #niqah ni kan bukan saja boleh digunakan untuk tudung,baju skola anak kotor pon bole hilang tau insya allah. . #niqahijabwashbest #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq Смотреть полностью
CrushOnMe Tudung lame boleh pakai semula!.Happynye sebab tudung yang lame tak
0
Tudung lame boleh pakai semula! . Happynye sebab tudung yang lame tak lagi lapuk. Kadangnye tudung yang lame colour dah luntur, tak pun bau yang tk menyenangkan atau ade stain yang susah nak cuci. . #niqahijabwash ni specialist wash for tudung tau! Rendam selama 5-10 min dan cuci gunakan tangan. Sental dengan pukulan manja gitu. . Psst!! #niqah ni kan bukan saja boleh digunakan untuk tudung,baju skola anak kotor pon bole hilang tau insya allah. . #niqahijabwashbest #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Happy bila dapat fedback mcm ni dari customer 😍. Dah lama cari cara
Seremban (City)
0
Happy bila dapat fedback mcm ni dari customer 😍. Dah lama cari cara nak hilangkan kotoran di tudung . . ✔️ tudung chiffon semua bersih ✔️ kesan bedak compact hilang ✔️ kesan peluh hilang ✔️ kesan air tumpah hilang . Ada lagi yg mengalami masalah mcm ni? Jom 📥 DM atau whatsapp 📲 utk tahu lagi tentang produk hebat ni . #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwash #niqahijabwashq #niqamalaysia #teamwangi #ejendropshipdiperlukan #ejendiperlukan #ajl33 #maluapabossku #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #ducklovers #balovers #ootdfashion #hijabers #hijabistamalaysia #niqabyseri Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban 🔥HOT COMBO SET🔥.Set combo paling larisssss abad ini..💦 N
Seremban (City)
2
🔥HOT COMBO SET🔥 . Set combo paling larisssss abad ini . . 💦 Niqa Hijab Wash merupakan pencuci tudung yg boleh menghilangkan kotoran seperti MINYAK MUKA, PELUH, FOUNDATION, ALAS BEDAK, DLL semudah Rendam, Bilas & Sidai . 💦 Niqa Instant Stain Remover adalah pencuci tanpa air yg dapat menghilangkan sisa makanan spt sambal, kari, foundation, lipstik, darah, ice cream, cokelat dll. Penyelamat anda terutama ketika berada di luar rumah . . Dalam set combo ni ada: 1x NHW (350ml) 1x NISR (30ml) . ➕ 🎁🎁 FREE GIFT . Yeaayyy or yeaayyy? Hanya RM55 sahaja. Jimat RM3 dari harga asal 😘 . Mcm mana nak beli? Cuma 📥 DM atau klik link 📲 whatsapp dekat bio 😉 . #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwash #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #duckhunting #ducklovers #hijabistamalaysia #hijabers #bloggermalaysia #maluapabossku #ejendropshipdiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban P.R.O.M.O - NISR COMBO.Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni?5 x NIS
Seremban (City)
0
P.R.O.M.O - NISR COMBO . Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni? 5 x NISR 5 x Free GIFT 1 x MYSTERY Gift . Eh² banyak nya GIFT 🎁🎁🎁 kan?? . Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 010-652 9849 . COD: Seremban, Senawang, Kuala Pilah & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia #niqabyseri Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Bukan tudung je tau boleh basuh guna NIQA Hijab Wash ni. Beauty blende
Negeri Sembilan
1
Bukan tudung je tau boleh basuh guna NIQA Hijab Wash ni. Beauty blender ni pun boleh tau 😉😉 . Meh 📥 DM tau whatsapp 📲 sis. Utk dapatkan Niqa ni 😉😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwashsenawang #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungterbaik #pencucitudungno1 #testimoniniqahijabwash Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Yeaayyy.. Kesan minyak dah hilanggg... especially dekat tudung satin
Negeri Sembilan
1
Yeaayyy.. Kesan minyak dah hilanggg... especially dekat tudung satin 🤩🤩 . Ada lagi ke #hijabista yg mengalami masalah sama mcm ni? . Meh 📥 DM tau whatsapp 📲 sis. Kita sembang² tentang produk hebat ni 😉😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwashsenawang #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungterbaik #pencucitudungno1 #testimoniniqahijabwash Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Yeaayyy.. Kesan minyak & stain lama dah hilang la.. Tudung berbau wang
Negeri Sembilan
3
Yeaayyy.. Kesan minyak & stain lama dah hilang la.. Tudung berbau wangi 🌸🌸🌸 dan bersih 🤩🤩 . Ada lagi ke #hijabista yg mengalami masalah sama mcm ni? . Meh 📥 DM tau whatsapp 📲 sis. Kita sembang² tentang produk hebat ni 😉😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwashsenawang #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungterbaik #pencucitudungno1 #testimoniniqahijabwash #niqabyseri Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER INK PEN, MARKER BOLEH HILANG TAK SIS??.Soalan yang selalu ditanya ol
Subang Jaya
1
INK PEN, MARKER BOLEH HILANG TAK SIS?? . Soalan yang selalu ditanya oleh customer. Serius sis, boleh hilang! Banyak dah testimoni kami dapat. . Just SPRAY, GOSOK, LAP dengan NIQA Instant Stain Remover je okayy. . Klik link di bio utk order . #teamwangi #niqabysuzanne #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashshahalam #duckscarves #fareedascarf #arzuscarf #niqahijabwashviral #tudungruffle #duckscarvestoletgomalaysia #stainremover #niqainstantstainremover #bazarpaknil #niqahijabwashkualalumpur #aidijuma #galeriariani #pencucitudung #pencucitudungonthego #niqahijabwashsubang #niqahijabwashklang #niqahijabwashpuchong #niqalovers #niqasoldiers #niqaklcc #haydascarf #waarna #tudungpeople #cakenis #sugarscarf Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Ini antara sebab kenapa anda perlu memiliki NIQA HIJAB WASH.Yang pe
Seremban (City)
1
Ini antara sebab kenapa anda perlu memiliki NIQA HIJAB WASH . Yang penting Niqa Hijab Wash ni dapat mengekalkan warna dan kualiti fabrik . So, jangan risau ye. Niqa Hijab Wash tak ada bahan peluntur tau 😉😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashbahau #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #bloggerlifestyle #bloggermalaysia #ajl33 #maluapabossku #pujaanhatikanda Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban TUDUNG PRINTED NI NAMPAK EXCLUSIVE, DESIGN SLALUNYA PREMIUM.Sayang k
Seremban (City)
0
TUDUNG PRINTED NI NAMPAK EXCLUSIVE, DESIGN SLALUNYA PREMIUM . Sayang kalau cuci warna jadi pudar, color kusam, corak macam tenggelam . Itu yang perlukan pencuci tanpa peluntur, selamat pada warna & corak di fabrik . . "NASIB ADA NIQA" ini yang kebanyakkan #niqalovers kata . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashbahau #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #ajl33 #maluapabossku #niqabyseri #pujaanhatikanda #jelitasara #tudungpeople #duckhunting #duckies #hijabister Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Waahhh meriah tau pakat² guna NIQA ramai². Tak de la nak jelous dgn
Seremban (City)
2
Waahhh meriah tau pakat² guna NIQA ramai². Tak de la nak jelous dgn officemate sbb tudung dia bersih dari segala kotoran degil daaannn bau wangi 🌸🌸🌸 . Thank you #niqalovers sebab pilih NIQA 😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitidungno1 #ajl33 #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #maluapabossku #duckhunting #jelitasara #tudungpeople #niqabyseri #teamwangi #niqasoldier Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Siapa perasan, kat tudung, kadang ada kesan basah, kadang bercapuk, be
Seremban (City)
0
Siapa perasan, kat tudung, kadang ada kesan basah, kadang bercapuk, bertompok.. padahal tak de lah kena kotor apa2 . Bila cuci susah sangat hilang walaupun dah sental kuat2 . Sebenarnya , tu kesan peluh, kesan minyak muka. . Takperlu sental pon bila guna Niqa Hijab Wash . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashbahau #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #ajl33 #maluapabossku #niqabyseri #pujaanhatikanda #jelitasara Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Set C.O.M.B.O paling meletopp!! Hanya RM55 sahaja. Jimat RM3 dari harg
Seremban (City)
0
Set C.O.M.B.O paling meletopp!! Hanya RM55 sahaja. Jimat RM3 dari harga asal . Nak lagi berbaloi? Ada P.R.O.M.O utk set sharing combo. Slide gambar 👉. Dapat banyak FREE GIFT 🎁🎁🎁 tau . . 📥 DM atau whatsapp 📲 utk order dan pertanyaan. Link whatsapp di bio 😉 . #niqahijabwashq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashbahau #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #ajl33 #maluapabossku #niqabyseri #pujaanhatikanda #jelitasara Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Wowww tak lama lagi cuti panjang kan utk org² yg bekerja di Wilayah.
Seremban (City)
1
Wowww tak lama lagi cuti panjang kan utk org² yg bekerja di Wilayah. Cuti hari Wilayah, then terus sambung cuti sampai Chinese New Year. Syok nya 💃💃💃 . Tak tahu nak buat apa cuti² nanti? Apa kata cuci tudung kesayangan yg dah lama tak pakai sebab ada kotoran degil yg susah nak hilang tu . Nak cuci guna apa? Guna N.I.Q.A Hijab Wash la sisturrr 😉😉 . #niqabyseri #niqahijabwashhq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #ajl33 #maluapabossku #ejendropshipdiperlukan Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Happy nya dapat feedback dari customer mcm ni. Berbunga² 🌸🌸 hat
Seremban (City)
0
Happy nya dapat feedback dari customer mcm ni. Berbunga² 🌸🌸 hati ❤️ sis tau . Rata² wanita memang ada masalah dgn kesan peluh & kesan minyak muka yg melekat dkt tudung yg memang susah nak hilang. So dgn NIQA hijab wash ni, semua masalah tu dah tak jadi masalah 😉😉 . Sis yg ada masalah mcm ni juga, boleh dapatkan NIQA HIJAB WASH dari sy. Just 📥 DM atau klik link whatsapp 📲 dekat bio 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitidungno1 #pencucitudungviral #niqabyseri #bloggerlifestyle #bloggermalaysia #ajl33 #pujaanhatikanda #maluapabossku Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Dalam penjagaan tudung, tak perlu pun bezakan tudung premium/ tudung m
Negeri Sembilan
0
Dalam penjagaan tudung, tak perlu pun bezakan tudung premium/ tudung mahal dgn tudung murah . Semuanya perlukan penjagaan yg terbaik. Sebab, semua tudung yg kita ada, mempunyai sentimental value yg tersendiri . So, bagaimana cara penjagaan tudung yg baik? Antaranya cuci tudung dengan pencuci K.H.A.S seperti NIQA HIJAB WASH 😊 . Nak dapatkan NIQA HIJAB WASH? Boleh 📥 DM atau whatsapp 📲 010-652 9849. Atau boleh juga klik je link whatsapp dkt bio 😉 . #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwash #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashseremban #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudungterbaik #arianishawl #arianilovers #galeriariani #niqabyseri #ajl33 Смотреть полностью
NiqabyKINCheras Selamat berhujung minggu #niqalovers 💓.Niqa penyelamat hari anda
Manjakaki Foot Reflexology & Spa BTHO
1
Selamat berhujung minggu #niqalovers 💓 . Niqa penyelamat hari anda #niqahi jabwashhq #niqahijabwashselangor #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqastainremover #niqasoldierbtho #niqahijabbtho #kotoranhilang #pujaanhatikanda 🎬🎥 #isteridalamsangkar Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban Set Combo ni paling laris tau.K.E.N.A.P.A??? .1️⃣ Kedua2 nya a
Kuala Pilah
0
Set Combo ni paling laris tau . K.E.N.A.P.A??? . 1️⃣ Kedua2 nya adalah pencuci namun mempunyai fungsi yang berlainan. 2️⃣ Memenuhi keperluan yang berbeza. 3️⃣ Harga yang berbaloi dan lebih menjimatkan berbanding pembelian berasingan 4️⃣ Jimat kos penghantaran . So berbaloi ke tidak? Nak dapatkan set berbaloi ni boleh 📥DM atau whatsapp 📲 010-652 9849. Atau boleh juga klik link whatsapp dkt bio 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashhq #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungmurah #pencucitudungniqa #pencucitudungno1 #niqahijabwashviral #ejenwanted #ejendropshipdiperlukan #ejendiperlukan #niqabyseri #ajl33 Смотреть полностью
Nurul Fatihah P.R.O.M.O - NISR COMBO.Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni?5 x NIS
2
P.R.O.M.O - NISR COMBO . Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni? 5 x NISR 5 x Free GIFT 1 x MYSTERY Gift . Eh² banyak nya GIFT 🎁 kan?? . Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 011-33173212 . COD: Muar, batu pahat & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashbatupahat #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia Смотреть полностью
Nurul Fatihah P.R.O.M.O - SHARING COMBO.Ape awak akan dpt utk sharing Combo ni?2
0
P.R.O.M.O - SHARING COMBO . Ape awak akan dpt utk sharing Combo ni? 2 x NHW 2 x NISR 2 x Free GIFT 1 x MYSTERY Gift . Eh² banyak nya GIFT 🎁🎁🎁 kan?? . Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 011-33173212 . COD: muar, batu pahat & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashbatupahat #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban P.R.O.M.O - NISR COMBO.Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni?5 x NIS
Kuala Pilah
0
P.R.O.M.O - NISR COMBO . Ape awak akan dpt utk NISR Combo ni? 5 x NISR 5 x Free GIFT 1 x MYSTERY Gift . Eh² banyak nya GIFT 🎁🎁🎁 kan?? . Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 010-652 9849 . COD: Seremban, Senawang, Kuala Pilah & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia #niqabyseri Смотреть полностью
Niqa Hijab Wash Seremban P.R.O.M.O - SHARING COMBO.Ape awak akan dpt utk sharing Combo ni?2
Seremban (City)
0
P.R.O.M.O - SHARING COMBO . Ape awak akan dpt utk sharing Combo ni? 2 x NHW 2 x NISR 2 x Free GIFT 1 x MYSTERY Gift . Eh² banyak nya GIFT 🎁 kan?? . Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 010-652 9849 . COD: Seremban, Senawang, Kuala Pilah & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia #niqabyseri Смотреть полностью
Pencuci Premium 🌸 PENCUCI NO 1 DI MALAYSIA, SINGAPORE & BRUNEI.Mampu menhilangkan kesa
2
PENCUCI NO 1 DI MALAYSIA, SINGAPORE & BRUNEI . Mampu menhilangkan kesan peluh, makeup, minyak dan kotoran degil pada . 🌸Material sensitive 🌸Tudung bermanik, berbatu, lace 🌸 Tudung Awning 🌸 Telekung 🌸 Baju beruniform 🌸 Baju sekolah 🌸 Kusyen @ sofa 🌸 Tilam . ⚫Kandungan Niqa Hijab Wash TIDAK MENGANDUNGI bahan peluntur . CARA PENGGUNAAN: HANYA RENDAM - BILAS - SIDAI . #pencucino1 #pencucitudung #niqahijabwashviral #hijabmalaysia #Hijabsaviour #teamwangi #niqahijabwash #seluruhmalaysia #hijab #hijabstyle #hijabista #tudungpremium #tudungbawal #ariani #naelofarhijab #tudungfareeda #bawalexclusivekelantan #uniformkerja #muamalaysia #mua Смотреть полностью