Инстаграм niqahijabwashviral

Advertise
niqabytieha SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM5!!.Set combo ni
Batu Pahat
1
SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM5!! . Set combo ni mengandungi: 3x NIQA Instant Stain Remover Woowww.. menarik ke idok? Cepat klik link di bio untuk order . #theunityduck #deorient #batikcake #cakenis #bawalexclusive #bawallovers #cakenisprgirl #radiusiteraya2019 #radiusite #niqahijabwashmuar #hijabwashviral #hijabwash #promoramadhan2019 #raya2019 #jubahsouqraya2019 #pujaanhatikandaraya #pujaanhatikanda #niqahijabwashmuar #niqahijabwashviral #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqainstantstainremoverspray #niqainstantstainremover #niqainstantmagicspray #niqainstanstainremoverseremban #instantstainremover #teamseri #teamwangi Смотреть полностью
niqabytieha SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM3!Set combo ni men
Batu Pahat
2
SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM3! Set combo ni mengandungi: 1x Niqa Hijab Wash 1x Instant Stain Remover Woowww.. menarik ke idok? Cepat klik link di bio untuk order . #theunityduck #deorient #batikcake #cakenis #bawalexclusive #bawallovers #cakenisprgirl #radiusiteraya2019 #radiusite #niqahijabwashseremban #hijabwashviral #hijabwash #promoramadhan2019 #raya2019 #jubahsouqraya2019 #pujaanhatikandaraya #pujaanhatikanda #niqahijabwashmuar #niqahijabwashviral #niqahijabwash #niqahijabwashviral8 #teamseri #teamwangi Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Mengaku je laaa!.Siapa raya tahun lepas masa tengah raya rumah sauda
Seremban (City)
0
Mengaku je laaa! . Siapa raya tahun lepas masa tengah raya rumah saudara tudung atau lengan baju kena rendang, kuah kari atau sambal? . Mesti dah kena tu, kelam kabut nak pi basuh kan? Pastu lagi sedih sebab kesan minyak tu tak hilang! Aduhhh dah la baru rumah pertama. Kena dkt baju paling favourite pula. Banyak lagi rumah nak raya ni 😥 . Kalau mcm tu, WAJIB ada Niqa Instant Stain Remover ni. Sebab NISR dapat menghilangkan kotoran kesan makanan dengan mudah dan cepat tanpa menggunakan air! Best ke best ni? . Dengan hanya RM20 dapat buat korang tersenyum beraya sampai malam 😊. Eh² skrg ada promo tau! Beli 3 NISR dengan hanya RM55. Jimat RM5! . Dannn.. ada FREE GIFT! 3 FREE gift sis bagi tau. . Cepat klik link whatsapp dkt bio utk order & pertanyaan . #theunityduck #deorient #batikcake #cakenis #bawalexclusive #bawallovers #cakenisprgirl #radiusiteraya2019 #radiusite #niqahijabwashseremban #hijabwashviral #hijabwash #promoramadhan2019 #raya2019 #jubahsouqraya2019 #pujaanhatikandaraya #pujaanhatikanda #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqainstantstainremoverspray #niqainstantstainremover #niqainstantmagicspray #niqainstanstainremoverseremban #instantstainremover Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM5!!.Set combo ni
Seremban (City)
2
SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM5!! . Set combo ni mengandungi: 3x NIQA Instant Stain Remover FREE! FREE! 3x Free 🎁 . Woowww.. menarik ke idok? Cepat klik link di bio untuk order . #theunityduck #deorient #batikcake #cakenis #bawalexclusive #bawallovers #cakenisprgirl #radiusiteraya2019 #radiusite #niqahijabwashseremban #hijabwashviral #hijabwash #promoramadhan2019 #raya2019 #jubahsouqraya2019 #pujaanhatikandaraya #pujaanhatikanda #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqainstantstainremoverspray #niqainstantstainremover #niqainstantmagicspray #niqainstanstainremoverseremban #instantstainremover Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM3!.Set combo ni m
Seremban (City)
0
SALE lagi!! Sehingga 4 Jun 2019. Jimat sehingga RM3! . Set combo ni mengandungi: 1x Niqa Hijab Wash 1x Instant Stain Remover FREE! FREE! 2x Free 🎁 1x Free measuring cup . Woowww.. menarik ke idok? Cepat klik link di bio untuk order . #theunityduck #deorient #batikcake #cakenis #bawalexclusive #bawallovers #cakenisprgirl #radiusiteraya2019 #radiusite #azraya2019 #niqahijabwashseremban #hijabwashviral #hijabwash #promoramadhan2019 #raya2019 #jubahsouqraya2019 #pujaanhatikandaraya #pujaanhatikanda #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashviral #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
CrushOnMe A must to have those have a kid!.Kanak-kanak selalu active kan. Kada
0
A must to have those have a kid! . Kanak-kanak selalu active kan. Kadang main2 terjatuh dekat rumput, terjatuhkan makanan, tertumpah air. . #niqah #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqainstantstainremoval #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #niqasingapore #niqahijabwash #niqahijabwashbest #niqainstantmagicspray #niqainstantspray #niqahq #niqamurah #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabsg #niqaspray Смотреть полностью
CrushOnMe Sape agree? Kalau makan mulut tak pernah tak bocor 😆😆..#niqah
0
Sape agree? Kalau makan mulut tak pernah tak bocor 😆😆. . #niqah #niqahijaba wningstarch #niqastarch #niqainstantstainremoval #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #niqasingapore #niqahijabwash #niqahijabwashbest #niqainstantmagicspray #niqainstantspray #niqahq #niqamurah #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabsg #niqaspray Смотреть полностью
CrushOnMe Niqa Magic Spray ni bukan sahaja digunakan untuk tudung, kasut sekolah
0
Niqa Magic Spray ni bukan sahaja digunakan untuk tudung, kasut sekolah pon boleh! . #niqah #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqainstantstainremoval #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #niqasingapore #niqahijabwash #niqahijabwashbest #niqainstantmagicspray #niqainstantspray #niqahq #niqamurah #niqahijabwashsg #niqahijab #niqahijabsg #niqaspray Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Pencuci magik tanpa air!! Spray pada kotoran, gosok manja dan tadaaa k
Shah Alam, Malaysia
1
Pencuci magik tanpa air!! Spray pada kotoran, gosok manja dan tadaaa kotoran hilanggg 🤩 Apa lagi, roger roger la kalau berminat.. wajib dimiliki setiap orang ni Untuk info & order klik link di bio tau! Postage & COD available ✨ Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Nak cantik, nak kemas & nak nampak lebih yakin bila pakai tudung bawal
Shah Alam, Malaysia
1
Nak cantik, nak kemas & nak nampak lebih yakin bila pakai tudung bawalicious? 😋 Goncang, sembur & gosok NIQA HIJAB AWNING STARCH pada awning tudung bawalicious anda. Andddd, off we go! WS link di bio untuk pembelian & harga istimewa✨ Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER AKU MEMANG PENCINTA TUDUNG BAWAL! AKU RASA COMEL SANGAT BILA PAKAI TUD
Shah Alam, Malaysia
1
AKU MEMANG PENCINTA TUDUNG BAWAL! AKU RASA COMEL SANGAT BILA PAKAI TUDUNG BAWAL. ALA ALA MIRA FILZAH, GADIS SOPAN IDAMAN JEJAKA 🤭😋 - Tapi, korang tau kan. Kekadang tudung bawal ni bukannya nak bagi kerjasama sangat. Dengan terpeleotnya satu, gelembung karipapnya satu. Haih. Memang berangan je laa nak jadi cun macam Mira tu. - Nasib baik aku ada terjumpa satu produk pengeras tudung yang best dari NIQA ni. Lain sungguh dari yang lain. Bau wangi, tak melekit, tak bercapuk dan paling penting sekali, tahan sepanjang hari. Kalau takat kena angin kencang pun masih chill lagi lah 😎 So pencinta bawal macam aku, boleh cuba NIQA HIJAB AWNING STARCH ni dan aku gerenti korang takkan menyesal! Yang benar, Si Pencinta Bawal 💋 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kesan peluh benda paling memeningkan kepala tapi Pya tau korang takda
Shah Alam, Malaysia
1
Kesan peluh benda paling memeningkan kepala tapi Pya tau korang takda masa untuk semua tu. Hahaha. Jadi, ini solutionnya. . Cuci tudung kesayangan dengan NIQA Hijab Wash. Kesan peluh yang degil semua akan hilang semudah “Rendam, Bilas & Sidai” Ehh, cakap banyak sangat nanti orang kata tipu. Tapi ni feedback dari customer Pya. Best kan? Ha, cecepat la ws link kat bio untuk pembelian. Kalau beli banyak Pya bagi hadiah best. Deal? Смотреть полностью
HAZE CARE | NIQA | FARAA💄 .Alhamdulillah feedback cust Niqa semua akan jatuh hati bila dah guna
Kepong, Kuala Lumpur, Malaysia
1
. Alhamdulillah feedback cust Niqa semua akan jatuh hati bila dah guna #niq ahijabwashviral ni👍🏻👍🏻 barang baik, orang mesti akan share feedback kan🌸 . Yang belum cuba #hijabwashviral ni, korang boleh beli ngan seha tau! Yang KL, seha boleh cod tempat korang🚗 & yang jauh tu, FREEPOSTAGE available untuk customer kesayangan seha 🥰 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Macam magik jeeeee! Ye la, selama ni ulang cuci pakai sabun biasa hamp
Shah Alam, Malaysia
1
Macam magik jeeeee! Ye la, selama ni ulang cuci pakai sabun biasa hampeh. Kesan peluh tu tetap ada. Takkan nak berus pulak, sayang gila tudung mahal mahal kena berus. Hmmm. - Lepas tu terjumpa NIQA Hijab Wash. Eh, rasa nak try la sebotol sebab seller cakap boleh hilangkan kotoran degil macam peluh ni. Memang tak sangkaaaa, hilang bersih macam tak pernah ada stain sedegil tu sebelum ni kat tudung. - Invest RM38 untuk hasil macam ni memang sangat sangat berbaloi. Dah la tahan lama sampai dua bulan. Memang jimat! Kalau awak belum cuba, baik bertindak sekarang. Raya ni takkan ada masalah tudung bercapuk lagi sebab dah ada NIQA Hijab Wash 😁✨ Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Bagi yang belum tahu lagi, NIQA sekarang ada tiga produk untuk tudung
Shah Alam, Malaysia
1
Bagi yang belum tahu lagi, NIQA sekarang ada tiga produk untuk tudung kesayangan korang! Sukacitanya Pya nak share yang ada harga istimewa kalau korang nak ketiga tiga produk ni, best kan? Nak tambah lagi best? Pya akan bagi free gift bernilai RM20 kalau korang beli kombo 3X ni 😋✨ - Nak tau apa free gift tu? Nak dapatkan kombo 3X ni? WS link dekat bio sekarang! Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Nak beli hijab wash sahaja pun boleh. Eh² sekarang ni ada PROMO sempe
Seremban (City)
1
Nak beli hijab wash sahaja pun boleh. Eh² sekarang ni ada PROMO sempena Pra-Ramadhan. Jimat RM4 dari harga asal tau. Cepat² la grab sebelum promo tamat tau . . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5
0
Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5 dari harga asal tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5
Seremban (City)
0
Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5 dari harga asal tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Orang yang bermekap walaupun sekadar guna bedak , akan ada masalah kes
Shah Alam, Malaysia
1
Orang yang bermekap walaupun sekadar guna bedak , akan ada masalah kesan bercapuk di tudung akibat kesan peluh . Kesan peluh + mekap memang susah nak hilang jika cuci cara biasa. Jadi pastikan korang guna hijab wash untuk cuci tudung kesayangan korang tau 😺 Смотреть полностью
niqabytieha Rm38 only....Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 011-33173212.COD: Mua
1
Rm38 only.... Cepat 📥 DM atau whatsapp 📲 011-33173212 . COD: Muar, Parit Jawa, Sg Balang, Batu Pahat & sekitar . Postage: Seluruh 🇲🇾 (Isnin - Sabtu) . #niqahijabwashhq #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqamalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #teamwangi #hijabwash #hijabfashion #hijabista #hijabistamalaysia #teamseri Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Bila ada HIJAB WASH, kena ada STAIN REMOVER. Bila dah ada dedua, kena
Shah Alam, Malaysia
1
Bila ada HIJAB WASH, kena ada STAIN REMOVER. Bila dah ada dedua, kena ada pulak HIJAB AWNING STARCH✨ Dah cukup ke produk tiga serangkai dari NIQA ni? Kalau belum, jom cepat cepat beli sekarang sebab ada promotion best sempena nak puasa ni. Kalau beli sebelum May, Pya nak bagi etra extra gift kat korang. Nilai dia RM20. Haaaaa, nak tau apa tu? WS 0177566094 sekarang untuk info lanjut 😇 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Last Monday of April 2019!Have you achieved what you have planned for
Shah Alam, Malaysia
2
Last Monday of April 2019! Have you achieved what you have planned for this month?
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Budak2 memang selalu comot, sengaja atau tidak, kadang2 makan tumpah ,
Shah Alam, Malaysia
1
Budak2 memang selalu comot, sengaja atau tidak, kadang2 makan tumpah , tangan kotor lap kat baju, berlasak sana sini sampai baju kotor, duduk merata sampai kotor seluar.. Mak mak anak kecik mesti faham kan situasi ni.. . Dan semestinya NIQA Instant Stain Remover sangat diperlukan bila waktu kecemasan .. . Sekarang kita ada promo untuk combo 3 NIQA Instant Stain Remover, boleh jimat RM5 tau! Klik link dekat bio untuk pembelian. Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Takkan nak tunggu raya nanti baru nak restock sisturs? Karang tudung m
Shah Alam, Malaysia
1
Takkan nak tunggu raya nanti baru nak restock sisturs? Karang tudung mahal tak berbasuh pulak. Hehehe. Pre Ramadhan Sale is here until 5/5/2019✨ Pilih yang mana berkenan, Pya cepat cepat hantarkan kat korang 💖 WS link di bio untuk info lanjut Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Siapa tak suka kalau awning sentiasa on point, betul tak?Awak pun na
Kuala Lumpur, Malaysia
1
Siapa tak suka kalau awning sentiasa on point, betul tak? Awak pun nak jugak? Bolehhhh, cuba NIQA HIJAB AWNING STARCH sekarang, angin ribut pun tudung tetap on point 😆 Ws link kat bio cepat cepat kalau nak harga best 😁 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Dalam gambar ni Pya pakai tudung satin (of course kaler fav) yang mema
Shah Alam, Malaysia
1
Dalam gambar ni Pya pakai tudung satin (of course kaler fav) yang memang nakal, degil dan derhaka. Ada jee gelembung sana sini, kekadang give up nak pakai even dah siap gosok. Kelmarin Pya pakai tudung ni seharian sebab ada hospital check up. Percaya tak? Cantik je terletak awning dia! Sebab sebelum pakai tu Pya dah apply siap siap magic product dari NIQA which is HIJAB AWNING STARCH 🥰 Dah la wangi, tak melekit lepas tu tahan lama. Siapa tak suka, kan? So kalau belum try, baik try sekarang! Note: Gambar ni ialah gambar lepas balik dari hospital, adela dalam 5 jam kat sana. So, onz ke tak onz? Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Ada tak yang stress bila nak pakai tudung bawal, nak nampak cun macam
Shah Alam, Malaysia
1
Ada tak yang stress bila nak pakai tudung bawal, nak nampak cun macam Mira Filzah tapiiiiii tudung tanak bagi kerjasama? Eeeee, sakitnya hati! Pya faham sangat, kekadang rasa macam tanak kua kete la sebab tudung terpleot. Tapi sejak ada NIQA HIJAB AWNING STARCH yang wangi & tak melekit ni, hati dah tak sakit. Sebelum pakai cuma kena goncang, spray & iron elok2. Dijamin cantik terletak sampai petang. Cuba sekarang & rasakan hasilnya sekelip mata, gituuu! Ws link di bio untuk harga special 💖 Смотреть полностью
CrushOnMe Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuli
0
Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuliah ? Tak perlu ke toilet lagi . . Why not give NIQA Instant Stain Remover a chance 😍 $9.50 je 😊 . Dengan NISR anda mampu hilangkan kotoran sepantas 5 minit dengan SEMBUR , GOSOK DAN LAP 😘😘 . Berminat ? Whatsapp no dibawah atau click link di bio sekarang 😘 . 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 . #niqa #niqasingapore #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqahijabwash #niqah #niqainstantstainremoval #niqamurah #niqaspray #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #singapore Смотреть полностью
CrushOnMe Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuli
0
Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuliah ? Tak perlu ke toilet lagi . . Why not give NIQA Instant Stain Remover a chance 😍 $9.50 je 😊 . Dengan NISR anda mampu hilangkan kotoran sepantas 5 minit dengan SEMBUR , GOSOK DAN LAP 😘😘 . Berminat ? Whatsapp no dibawah atau click link di bio sekarang 😘 . 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 . #niqa #niqasingapore #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqahijabwash #niqah #niqainstantstainremoval #niqamurah #niqaspray #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #singapore Смотреть полностью
CrushOnMe Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuli
0
Sering alami kotoran di tudung atau fabric lain semasa kerja atau kuliah ? Tak perlu ke toilet lagi . . Why not give NIQA Instant Stain Remover a chance 😍 $9.50 je 😊 . Dengan NISR anda mampu hilangkan kotoran sepantas 5 minit dengan SEMBUR , GOSOK DAN LAP 😘😘 . Berminat ? Whatsapp no dibawah atau click link di bio sekarang 😘 . 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 📲 Whatsapp : +6586111343 . #niqa #niqasingapore #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqahijabwash #niqah #niqainstantstainremoval #niqamurah #niqaspray #niqainstantstainremover #niqahijabwashofficial #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #niqa #singapore #niqastar ☀️sg Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Yang mana nak jimat postage, haaa ni la peluang anda 😉For further
Shah Alam, Malaysia
1
Yang mana nak jimat postage, haaa ni la peluang anda 😉 For further inquiries, click link in bio
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Bai bai kotoran degil!Penyelesaian masalah dah sedia ada depan mata n
Shah Alam, Malaysia
1
Bai bai kotoran degil! Penyelesaian masalah dah sedia ada depan mata ni, takkan nak tengok je? Dah banyak feedback positif kami terima dari pengguna setia NIQA Hijab Wash. Semuaaaaa puas hati sebab tudung kesayangan mudah dibersihkan, wangi & lembut. Nak cuba? WS 0177566094 sekarang, Pya sedia membantu 🥰 Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Kenapa NIQA Hijab Wash ini bukan pencuci biasa?..Nah, sis dedahkan
KLIA2 International Departure Hall
0
Kenapa NIQA Hijab Wash ini bukan pencuci biasa? . . Nah, sis dedahkan rahsia besar NIQA Hijab Wash . #niqahijabwash #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashviral #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #nur2 Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Jangan ingat manusia je ada teman baik tau. Hijab pun ada teman baik.
Seremban (City)
0
Jangan ingat manusia je ada teman baik tau. Hijab pun ada teman baik . Teman baik yg memberikan kebaikan. Mesti semua sayang kan 😊 . Assalamualaikum. Salam Jumaat semua . #niqahijabwash #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashviral #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungniqa Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kalau baru baru rasa nak cuba produk NIQA, Pya cadangkan korang ambik
Shah Alam, Malaysia
1
Kalau baru baru rasa nak cuba produk NIQA, Pya cadangkan korang ambik set kombo popular ni. RM55 untuk Hijab Wash & Stain Remover✨ Selain dari jimat RM3 dari harga asal, korang boleh gak jimat postage sebab bayar sekali je & paling best sekali ada FREE GIFT! Nak pos, kita pos. Nak cod, kits cod. Nak self pick up, mai datang rumah. Ws 0177566094 atau DM je untuk pertanyaan 😘 Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Niqa Hijab Wash ni, adalah must have item kalau you alls sayangkan tud
0
Niqa Hijab Wash ni, adalah must have item kalau you alls sayangkan tudung anda 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #hijabwash #hijabwashviral #hijabcare Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Ada yg Monday blues lagi ke petang² ni 😆. Siapa cuci tudung guna N
0
Ada yg Monday blues lagi ke petang² ni 😆. Siapa cuci tudung guna Niqa Hijab Wash? Sep sikit 🙋 . #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwash #hijabwashviral #hijabwash #niqahijabwashviral #teamseri #teamwangi Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Tu diaaaa, penangan pakai NIQA Hijab Wash. Tudung lelama pun kena mand
Shah Alam, Malaysia
1
Tu diaaaa, penangan pakai NIQA Hijab Wash. Tudung lelama pun kena mandi sampai habis sebotol, Pya boleh rasa excitement tu! Sometimes, bila kita dah jumpa solution untuk masalah kita yang dah lama terpendam macam customer ejen Pya ni, memang confirmlah lepas ni dia repeat order lagi 🥰 Jadi kalau sistur sekalian ada masalah macam ni, ambil langkah bijak please! Cuba NIQA Hijab Wash, memang puas hati! Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Jom kongsi beli NIQA Hijab Wash dengan bff, boleh dapat free NIQA Inst
Shah Alam, Malaysia
1
Jom kongsi beli NIQA Hijab Wash dengan bff, boleh dapat free NIQA Instant Stain Remover edisi terhad! Whatsapp link di bio untuk pembelian 😇 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Last working day of the week!Who's excited?
Shah Alam, Malaysia
1
Last working day of the week! Who's excited?
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Ada lagi ke yg cuci kesan minyak muka & peluh yg melekat ditudung guna
Seremban (City)
0
Ada lagi ke yg cuci kesan minyak muka & peluh yg melekat ditudung guna bedak, sabun buku atau baking powder? Kemon ladies, skrg dah 2019. Kenapa perlu susah² kalau dh ada yg lebih mudah. Guna NIQA HIJAB WASH je. NIQA Hijab Wash berfungsi utk menghilangkan: . ✔️ Kesan Peluh, minyak muka ✔️ Kesan bedak alas dan solekan ✔️ Kesan kotoran lama bercapuk ✔️ Kesan makanan ✔️ Kesan minyak wangi . 💯 Sesuai utk semua jenis fabrik 💯 Selamat digunakan 💯 Tanpa bahan peluntur . So apa lagi? Jangan biarkan kotoran ini menguasai tudung kesayangan anda‼️‼️ . Whatsapp 📲untuk order dan pertanyaan .Klik link whatsapp di bio 😉 #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabwash #hijabcare #hijabstyle Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER SIAPA BELUM TAU LAGI TENTANG KEWUJUDAN PENCUCI SEGERA TANPA MEMERLUKAN
Shah Alam, Malaysia
1
SIAPA BELUM TAU LAGI TENTANG KEWUJUDAN PENCUCI SEGERA TANPA MEMERLUKAN BILASAN AIR? Well, you're missing out the trend baby 💁‍♀️ Sekarang dah maju, kotor kotor kena kat tudung ke, baju ke, karpet ke, sofa ke dah takpayah nak sental dengan berus atau air sabun. Pya tau, memang leceh gila nak bersihkan. Nak tunggu kering lagi. Kalau tak kering bebetul, bau kepam pulokkkkk 🤦‍♀️ Sebab tu kena ada at least sebotol NIQA INSTANT STAIN REMOVER ni dekat satu rumah. Memudahkan uruskan pembersihan, ada ekstrak pewangi & paling penting sekali tak rosakkan kualiti fabrik. Power ke power? Ok kalau belumm ada, mai beli satu kat Pya ea 🧕 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Yang dah lama dok usha usha tu mai datang dekat!Kali ni komitmen nak
Shah Alam, Malaysia
1
Yang dah lama dok usha usha tu mai datang dekat! Kali ni komitmen nak jadi ejen untuk produk terbukti berkesan ni bukan mahal pun, RM30 JE UOLS!!!!! Ye, ini bukan omong kosong. Ada banyak lagi yang menanti contohnya bonus jualan, ganjaran bulanan & paling penting, takde MOQ. Boleh order ikut keperluan, tiada paksaan 😇 Klik link dekat bio kalau anda memang seorang yang pantas bertindak! Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Beli tiga barang sekaligus baru untung awak!Nak lagi best? Pya sedia
Shah Alam, Malaysia
3
Beli tiga barang sekaligus baru untung awak! Nak lagi best? Pya sediakan hadiah istimewa yang pastinya memudahkan penggunaan produk NIQA. Nak tahu apa tu? Kenala beli dulu. Whatsapp 0177566094 untuk pembelian. COD, SELF-PICKUP & POSTAGE AVAILABLE! Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5
Seremban (City)
0
Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5 dari harga asal tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5
Kepayang Hill
0
Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5 dari harga asal tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5
Seremban (City)
0
Terima kasih dapatkan Set Combo 3x dari NIQA. Set ni ada discount RM5 dari harga asal tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Niqa Hijab Wash hanya RM38 untuk 350ml. Berbaloi sbb besar 😍.Taha
Beting
1
Niqa Hijab Wash hanya RM38 untuk 350ml. Berbaloi sbb besar 😍 . Tahan 1-2 bulan bergantung kepada penggunaan . #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #pencucitudung #hijabwash #hijabwashviral #hijabcare Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 NIQA Hijab Wash - Pakar pencuci tudung anda!.DM atau klik link whats
Ampangan, Negeri Sembilan, Malaysia
7
NIQA Hijab Wash - Pakar pencuci tudung anda! . DM atau klik link whatsapp di bio utk order & pertanyaan . #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #pencucitudung #hijabwash #hijabwashviral #hijabcare Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Masih tercari² pencuci khas yg boleh membersihkan kesan minyak muka,
Seremban (City)
1
Masih tercari² pencuci khas yg boleh membersihkan kesan minyak muka, kesan peluh & foundation yg melekat di tudung? . #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #pencucitudung #hijabwash #hijabwashviral #hijabcare Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Kenapa perlu pilih kalau ketiga² nya anda perlukan?.Set Combo 3x n
Negeri Sembilan
1
Kenapa perlu pilih kalau ketiga² nya anda perlukan? . Set Combo 3x ni jimat RM5 dari harga asal tau . #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #nur2 #niqahijabwashsenawang Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Tiga cara mudah untuk guna NIQA HIJAB AWNING STARCH✨Nak cuba tapi
Shah Alam, Malaysia
5
Tiga cara mudah untuk guna NIQA HIJAB AWNING STARCH✨ Nak cuba tapi malu nak cakap? Ws je Pya, hehehee Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Kenapa perlu pilih salah satu kalau kedua-duanya sama penting dalam ke
Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia
0
Kenapa perlu pilih salah satu kalau kedua-duanya sama penting dalam kehidupan seharian kita. Berdua kan lebih baik ☺️☺️ . Jom dapatkan set combo Niqa. Jimat RM3 dari harga asal. Whatsapp http://niqabyseri.wasap.my/ atau klik link dkt bio . #teamseri #teamwangi #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #nur2 #ame2019 #asalkandiabahagia #niqahijabwashsenawang Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Bulan terakhir dalam sistem lama, masih di tempat kedua. Alhamdulillah
Shah Alam, Malaysia
1
Bulan terakhir dalam sistem lama, masih di tempat kedua. Alhamdulillah, semua ni sebenarnya berkat kerja keras #sfgirlgang . Pya cuma tumpang popularity jek, ehehee. So for April, kita pakai sistem baru dan Pya tak tau nak letak target apa, tapi I look forward to help my fellow girls in making more and more money for raya! Come and join us now for only RM30✨ Ws link in bio for more info Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Selain dari postage lelaju, COD masih lagi available sampai sekarang.
Petaling Jaya
1
Selain dari postage lelaju, COD masih lagi available sampai sekarang. Cakap je nak dekat mana dalam area Shah Alam ni, terus sampai depan office/rumah degan senyuman ikhlas 🥰 Place your oder thru ws now dear! Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Nah contoh penggunaan NIQA INSTANT STAIN REMOVER.Senang kacang krupp
Shah Alam, Malaysia
3
Nah contoh penggunaan NIQA INSTANT STAIN REMOVER. Senang kacang krupp krapp jek nak guna. SPRAY, GOSOK & LAP✨🌈 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Buah pisang buah bidara,Ada dalam bonet kereta,NIQA ada pencuci sege
Shah Alam, Malaysia
2
Buah pisang buah bidara, Ada dalam bonet kereta, NIQA ada pencuci segera, Hilangkan kotoran sekelip mata. Pejam mata, jalan meraba, Sambil mengunyah sekeping roti, Kalau uols rasa nak cuba, Pya boleh COD dengan senang hati. Haaa, kan dah berpantun. Okay whatsapp link kat bio kalau nak fasr service & respond yee 😘 Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 COD semalam. Terima kasih adik manis dapatkan NIQA dari @niqabyseri. S
Kuala Pilah
1
COD semalam. Terima kasih adik manis dapatkan NIQA dari @niqabyseri. Set combo mcm ni hanya RM55 sahaja tau . Nak juga? Klik link whatsapp di bio 👆 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Cara paling mudah nak hilangkan masalah kesan peluh atau minyak muka d
Shah Alam, Malaysia
1
Cara paling mudah nak hilangkan masalah kesan peluh atau minyak muka dah ada, cuma kena cari jalan je macamana nak dapatkannya. Cuba tengok kat link bio Pya, Pya boleh hantar terus ke hati awak, cia cia ciaaaa Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Tak rugi balik kampung bawak stock. Lepas majlis birthday anak buah, t
Seremban (City)
0
Tak rugi balik kampung bawak stock. Lepas majlis birthday anak buah, terus open table dkt mak cik- mak cik 😆. Terima kasih dapatkan NIQA dari saya 😊. . Nak NIQA? Klik link whatsapp di bio 😉 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudviral #pencucitudungniqa Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Tak rugi balik kampung bawak stock. Lepas majlis birthday anak buah, t
Seremban (City)
0
Tak rugi balik kampung bawak stock. Lepas majlis birthday anak buah, terus open table dkt mak cik- mak cik 😆. Terima kasih dapatkan NIQA dari saya 😊. . Nak NIQA? Klik link whatsapp di bio 😉 . . #niqahijabawningstarch #niqastarch #niqastarchviral #starchtudung #starchtudungniqa #starchpengerastudung #starch #pengerastudungniqa #pengerastudung #pengerastudungviral #bawallovers #starchtudungmalaysia #pencucitudung #hijabwash #niqahijabwash #niqahijabwashviral #pencucitudviral #pencucitudungniqa Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER TIGA KAWAN BAIK YANG PATUT ANDA ADA!Kalau beli loose memang rugi tap
Shah Alam, Malaysia
3
TIGA KAWAN BAIK YANG PATUT ANDA ADA! Kalau beli loose memang rugi tapi kalau ambil combo, boleh jimat RM5✨ Hijab Wash boleh hilangkan kesan kotoran degil pada tudung, Instant Stain Remover pulak boleh jadi penyelamat di saat anda perlukan pencuci segera (tak perlukan air pun!) & Hijab Awning Starch untuk gegadis pencinta bawal yang nak tudung sentiasa on point. Nahhhh, pakej lengkap! Satisfaction guaranteed. Ws link di bio atau DM untuk pertanyaan lanjut 😘 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER NIQA Instant Stain Remover ..✓ Segera menghilangkan kotoran✓ Ca
Shah Alam, Malaysia
1
NIQA Instant Stain Remover . . ✓ Segera menghilangkan kotoran ✓ Cara guna yang sangat mudah ✓ Cucian tanpa air ✓ Menjaga kualiti fabrik ✓ Sesuai untuk kebanyakkan fabrik ✓ Tanpa bahan peluntur ✓ Mengandungi pewangi Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Susahke nak guna Niqa Hijab Wash ni?..Eh, tak susah la. Senang sngt
0
Susahke nak guna Niqa Hijab Wash ni? . . Eh, tak susah la. Senang sngt2. Hanya rendam, bilas dan & sidai . Utk kotoran degil spt minyak muka, peluh, boleh sapu sedikit Niqa Hijab Wash dkt kawasan kotoran tu. Kemudian rendam dalam 3-4 jam . Ha... senang ke senang ni? . Yg nak dapatkan Niqa Hijab Wash tu bole klik link whatsapp dkt bio #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashhq #pencucitudungniqa #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabwash #hijabcare #hijabers #hijabersmalaysia #niqahijabwashseremban #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashmuar #niqahijabwashmelaka Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Selain mencuci, Niqa Hijab Wash ni jga berfungsi sebagai pelembut, pew
Seremban (City)
0
Selain mencuci, Niqa Hijab Wash ni jga berfungsi sebagai pelembut, pewangi & pengekal kualiti . Senangkan? Semua ada dalam 1 botol. Jimat pun jimat 😊 . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashmelaka #niqahijanwashmuar #hijabstyle #hijaber #hijabermalaysia #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #teamseri #teamwangi #marchmore Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Kotoran yg boleh dihilangkan dengan Niqa Hijab Wash.Banyak testimoni
Seremban (City)
0
Kotoran yg boleh dihilangkan dengan Niqa Hijab Wash . Banyak testimoni berjaya dari customer2 kami dan rata2 amat berpuas hati dgn Niqa Hijab Wash ni . Utk info dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashhq #niqahijabwashviral #hijabwash #hijabcare #agentwanted #ejendiperlukan #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudung #teamseri #teamwangi #niqabyseri Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Kenapa pilih cara lama kalau sekarang dah ada cara yg lebih mudah 😉
Negeri Sembilan
1
Kenapa pilih cara lama kalau sekarang dah ada cara yg lebih mudah 😉 . Bertukarlah ke NIQA Hijab Wash . Hanya RM38. Info lanjut boleh DM atau klik link whatsapp di bio . #niqahijabwash #niqahijabwashkualapilah #nigahijabwashmelaka #niqahijabwashviral #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #pencucitudung #hijabwash #hijabwashviral #hijabers #hijabersmalaysia #teamwangi #teamseri Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kesan foundation & mekap pada tudung, susah nak hilang kalau pakai pen
Shah Alam, Malaysia
1
Kesan foundation & mekap pada tudung, susah nak hilang kalau pakai pencuci biasa.. Siapa ada masalah macam ni? Kalau ada pencuci yang boleh bersihkan kotoran degil di atas tanpa perlu menyental, nak cuba tak? Cuba klik link kat bio, nanti Pya share ☺️ Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Ye, jangan tak percaya. Kesan minyak dkt tudung memang hilang dengan N
2
Ye, jangan tak percaya. Kesan minyak dkt tudung memang hilang dengan Niqa Hijab Wash ni . Info lanjut boleh DM atau klik link whatsapp dia bio . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #hijabwash #hijabwashviral #hijabcare #pencucitudung #pencucitudviral #pencucitudungniqa #teamseri #teamwangi #bloggerlifestyle #waarnasisters #waarna #bawalexclusive #shawllovers #tudungpeople #radiusite #naelofarhijab #naelofa Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kan dah kata, kalau malas nak keluar meet up atau taknak pos Pya boleh
Shah Alam, Malaysia
1
Kan dah kata, kalau malas nak keluar meet up atau taknak pos Pya boleh COD depan rumah @ tempat kerja✨ So, takde alasan untuk tak cuba produk-produk NIQA okay? Everything is easy now 😌 Thank you for your purchase, Sis Iza 💖 . . *COD ONLY AVAILABLE IN SHAH ALAM/KLANG/SUBANG AREA* Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Ahhh, hati gembira ni sebab tudung cantik terletak, terpacak & on poin
Shah Alam, Malaysia
2
Ahhh, hati gembira ni sebab tudung cantik terletak, terpacak & on point! Jadi senyum besar- besar okay? NIQA HIJAB AWNING STARCH RM22 ONLY! READY STOCK & AVAILABLE FOR COD POSTAGE EVERYDAY WS 0177566094 to place your order now✨ Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Sy suka dgn testimoni ni. Shawl yg berbelak² hilang dgn Niqa Hijab Wa
Malaysia
3
Sy suka dgn testimoni ni. Shawl yg berbelak² hilang dgn Niqa Hijab Wash. Okey, siapa ada masalah mcm ni jugak, mohon mengaku ye 😆 . . Lepas tu cepat² order Niqa Hijab Wash ni ye . #niqahijabwashkualapilah #niqahijabwashseremban #niqahijabwashsenawang #niqahijabwash #niqahijabwashviral #hijabwash #hijabcare #pencucitudung #pencucitudungniqa #pencucitudungviral #pencucitudungno1 #hijabista #hijabistamalaysia #bloggerlifestyle #bloggermalaysia #niqabyseri #teamseri #teamwangi Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kadang kadang satu je, kadang kadang dua tiga. Kadang kadang berkotak
Shah Alam, Malaysia
3
Kadang kadang satu je, kadang kadang dua tiga. Kadang kadang berkotak kotak. Semua dah rasa. Kadang kadang takde yang nak dipos pun ada. Hahaha. Semua ni rezeki dari Allah. Lebih kuat usaha kita, lebih luas rezeki kita. Semoga kawan kawan lain dalam #teamwangi diperluaskan rezeki, tak kiralah apa pun korang jual. Biar kita kaya sesama! 😝 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER
Shah Alam, Malaysia
1
"ALAHHH, SEMUA STARCH SAME JE PADA SAYA, JANJI TUDUNG BAWAL LEMBIK MENJADI. KIRA OKAY LA 💁‍♀️" . . Kejappppppp! Kejappppppp! Kejappppppp! Tak baik stereotaip sis, cuba tengok video ni. Ada sebab sebab utama kenapa sis perlu cuba NIQA HIJAB AWNING STARCH ni tau. And so far, semua customer yang dah cuba memang puas hati sangat, siap compare dengan starch lain lagi 🤭 Murah je, RM22 tak termasuk postage. Jom klik link kat bio untuk order ✌️ Смотреть полностью
NIQA Seremban | SALE RAYA 2019 Ehemm ehemm.. Happy School Holiday to all teachers & students.Wowww.
0
Ehemm ehemm.. Happy School Holiday to all teachers & students . Wowww...bestnya cuti seminggu. Kemana je tu cuti² ni? Tak kisah kemana pun pergi, jangan lupa bawa NIQA tau 😉 . #niqahijabwash #niqahijabwashviral #hijabwash #hijabcare #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungniqa #hijabers #hijabistamalaysia #teamseri #sayajualpencucitudung Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER
Shah Alam, Malaysia
2
"BOLEH KE KESAN PELUH LAMA DI TUDUNG HILANG KALAU GUNA NIQA HIJAB WASH?" . Boleh sesangat, dear. Kami dah terima banyak feedback positif pasal ni. NIQA Hijab Wash memang dibuat khas untuk bersihkan kesan peluh , minyak muka, bekas mekap foundation kat tudung, lama atau baru boleh. Смотреть полностью