Инстаграм niqasoldiers

Advertise
EngineerWangi🌷 Comot kat tudung ni kita spray je NIQA Instant Stain Remover. Beli 2
0
Comot kat tudung ni kita spray je NIQA Instant Stain Remover. Beli 2 free postage 😘 #teamwangi #teamseri #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA, BLOUSE, TUDUNG MURAH Mengalami masalah awning tudung tak kekal elok sepanjang hari ? Mood j
0
Mengalami masalah awning tudung tak kekal elok sepanjang hari ? Mood jadi terganggu ? . . Jangan risau Niqa Hijab Awning Starch dapat membantu anda mengekalkan tudung kekal elok sepanjang hari 😜. . Tidak melekit, wangi dan tiada kesan tompok 👍. Klik link di bio untuk pembelian, cepat cepat jangan lambat lambat 😊💖. . #teamwangi #teamwani #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
EngineerWangi🌷 Mudah je nak guna NIQA hijab wash ni. Meh, tengok video. Free postage
Bukit Jalil National Stadium
0
Mudah je nak guna NIQA hijab wash ni. Meh, tengok video. Free postage ? Meh, dm. #teamwangi #teamseri #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH ✨ NIQA Instant Stain Remover hanya RM20 sahaja sebotol sesuai untuk fabr
0
NIQA Instant Stain Remover hanya RM20 sahaja sebotol sesuai untuk fabrik termasuk pakaian, karpet, sofa, beg, langsir, kasut dan lain lain. Korang pernah guna NISR untuk fabrik apa? . Untuk membuat pesanan atau sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah atau pada bio 👇❤️ www.wasap.my/60106309697/sayanakniqa . #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
mamashopbyzahida Essential Hijab care ❤️ Wasap zahida 013.613.8865#teamwangi #niq
0
Essential Hijab care ❤️ Wasap zahida 013.613.8865 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
mamashopbyzahida Loose price 😍😍 Wasap Zahida 013.613.8865#teamwangi #niqamalays
0
Loose price 😍😍 Wasap Zahida 013.613.8865 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
mamashopbyzahida Combo Price ❤️ wasap zahida 013.613.8865 #teamwangi #niqamalaysia
1
Combo Price ❤️ wasap zahida 013.613.8865 #teamwangi #niqamalaysia #niqa hq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
WAWAWAX NIQA HIJAB WASH SABAH Morning earthlings! Dah breakfast ke belum? ☕️🥯🥞.Jom mulak
Malaysia
2
Morning earthlings! Dah breakfast ke belum? ☕️🥯🥞 . Jom mulakan hari ini dengan semangat baru, dan positif! 💪💪💪 . Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA CARA PENGGUNAAN NIQA HIJAB WASH 🌸-#niqabyah#sfgirlgang#niqahija
0
CARA PENGGUNAAN NIQA HIJAB WASH 🌸 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbat upahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
SAM A Little Progress Each Day Adds Up To Big Results 🌸-#niqabyah#sf
0
A Little Progress Each Day Adds Up To Big Results 🌸 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA, BLOUSE, TUDUNG MURAH Banyak feedback bagus bagus dari customer 😍 customer pun seronok ko
2
Banyak feedback bagus bagus dari customer 😍 customer pun seronok kotoran degil dekat tudung hilang 😊👍. . Apa tunggu lagi, dapatkan Niqa Hijab Wash sekarang dengan klik link di bio 😜.@worthy_daisy . #teamwangi #teamwani #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
EngineerWangi🌷 Beli 2 dapat free postage uols. Nak ke nak ? #teamwangi #niqamalaysia
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Beli 2 dapat free postage uols. Nak ke nak ? #teamwangi #niqamalaysia #niq ahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Mari tengok, mari pilih, mari beli. Tunggu apa lagi? 🌸💕 #teamwan
0
Mari tengok, mari pilih, mari beli. Tunggu apa lagi? 🌸💕 #teamwangi #niqamal aysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH 💐 Mula macam tak percaya, tapi sekarang kawan kawan pon terkejut.Bukan
0
Mula macam tak percaya, tapi sekarang kawan kawan pon terkejut . Bukan biashe2 produk ni. . #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #stainremover #teamwangi #niqahijabwashhq #niqamalaysia #niqasoldiers #by_niqa #niqainstantstainremover #galeriariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashpahang #niqahijabwashkelantan #niqahijabwashterengganu #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabwashjohor #niqahijabwashkedah Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH 💐
1
"Senang, pantas & superb" . Bukan kami kata tau. Ni pelanggan kami kata . Korang nak cuba? Nak repeat order? Klik link di bio 😎 . #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #stainremover #teamwangi #niqahijabwashhq #niqamalaysia #niqasoldiers #by_niqa #niqainstantstainremover #galeriariani #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashpahang #niqahijabwashkelantan #niqahijabwashterengganu #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Kami masih menjual combo set PALING LARIS dengan harga yang sama. Gabu
0
Kami masih menjual combo set PALING LARIS dengan harga yang sama. Gabungan 3 item - NIQA Hijab Wash + NIQA Instant Stain Remover + NIQA Hijab Awning Starch. Dapatkan segera! #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Kami ada menjual combo set 2 item - NIQA Hijab Wash + NIQA Instant Sta
0
Kami ada menjual combo set 2 item - NIQA Hijab Wash + NIQA Instant Stain Remover dengan harga yang sama. Mari dapatkan segera! #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Dapatkan NIQA Hijab Awning Starch (NHAS) sekarang!#teamwangi #niqama
0
Dapatkan NIQA Hijab Awning Starch (NHAS) sekarang! #teamwangi #niqamalaysi a #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Dapatkan NIQA Instant Stain Remover (NISR) sekarang.#teamwangi #niqa
0
Dapatkan NIQA Instant Stain Remover (NISR) sekarang. #teamwangi #niqamalay sia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Wash Kuala Kangsar Dapatkan NIQA Hijab Wash (NHW) sekarang.#teamwangi #niqamalaysia #ni
0
Dapatkan NIQA Hijab Wash (NHW) sekarang. #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
EngineerWangi🌷 MEKAP , TOUCH UP, PELUH, TOUCH UP, SEHARIAN PELUH MELEKAT, FAMILIAR KA
Kuala Lumpur
1
MEKAP , TOUCH UP, PELUH, TOUCH UP, SEHARIAN PELUH MELEKAT, FAMILIAR KAN SITUASI NI? . Kesan kotor tu melekat kat tudung, adoi doi.. Memang obvious, nampak ketara, nak cuci susah hilang pulak, tak tanggal . Nak sental tudung? Takkanlah.. tudung bermanik, kain premium , saiyangggg . "Nasib ada NIQA" Ini yang kebanyakkan #niqalovers kata 😍 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Kalau masih dibelenggu masalah :🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih.
0
Kalau masih dibelenggu masalah : 🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih. 🌸 Kesan make up tak hilang. 🌸 Basuh mesin tp mcm tak basuh. 🌸 Sukar nak mencuci tudung berbatu bermanik berjurai2. #niqahijabwash adalah penyelesaian kepada semua masalah anda. Bukan hanya kotoran pada #tudung tetapi juga pada #pakaian anda. 😍😍😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Cara penggunaan hijab wash. 😍#teamwangi #niqahq #niqasoldiers #ni
0
Cara penggunaan hijab wash. 😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabw ash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Kalau masih dibelenggu masalah :🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih.
0
Kalau masih dibelenggu masalah : 🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih. 🌸 Kesan make up tak hilang. 🌸 Basuh mesin tp mcm tak basuh. 🌸 Sukar nak mencuci tudung berbatu bermanik berjurai2. #niqahijabwash adalah penyelesaian kepada semua masalah anda. Bukan hanya kotoran pada #tudung tetapi juga pada #pakaian anda. 😍😍😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Kalau masih dibelenggu masalah :🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih.
0
Kalau masih dibelenggu masalah : 🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih. 🌸 Kesan make up tak hilang. 🌸 Basuh mesin tp mcm tak basuh. 🌸 Sukar nak mencuci tudung berbatu bermanik berjurai2. #niqahijabwash adalah penyelesaian kepada semua masalah anda. Bukan hanya kotoran pada #tudung tetapi juga pada #pakaian anda. 😍😍😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Kalau masih dibelenggu masalah :🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih.
0
Kalau masih dibelenggu masalah : 🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih. 🌸 Kesan make up tak hilang. 🌸 Basuh mesin tp mcm tak basuh. 🌸 Sukar nak mencuci tudung berbatu bermanik berjurai2. #niqahijabwash adalah penyelesaian kepada semua masalah anda. Bukan hanya kotoran pada #tudung tetapi juga pada #pakaian anda. 😍😍😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
Niqakuantan06 Kalau masih dibelenggu masalah :🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih.
0
Kalau masih dibelenggu masalah : 🌸 Tudung dah cuci tapi tak bersih. 🌸 Kesan make up tak hilang. 🌸 Basuh mesin tp mcm tak basuh. 🌸 Sukar nak mencuci tudung berbatu bermanik berjurai2. #niqahijabwash adalah penyelesaian kepada semua masalah anda. Bukan hanya kotoran pada #tudung tetapi juga pada #pakaian anda. 😍😍😍 #teamwangi #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #niqakuantan06 #niqakuantan #niqaPahang #niqaMalaysia 🚘 COD bandar kuantan 📮 Pos ke seluruh 🇲🇾 ☎️ www.wasap.my/60193044414 Смотреть полностью
EngineerWangi🌷 SIAPA SUKA PAKAI TUDUNG PLAIN? PASTEL COLOR?.Sweet je kan, kalau pak
TPM - Technology Park Malaysia , Bukit Jalil
0
SIAPA SUKA PAKAI TUDUNG PLAIN? PASTEL COLOR? . Sweet je kan, kalau pakai tudung plain kaler soft, tone warna tenang . Yang tak berapa nak sweett if ada comot comot, kesan bertompok2 , biasanya kat bahagian dagu, leher, pipi tu.. APA TUUU?? Tu la kesan peluh, minyak muka, yang susah nak hilang kalau cuci dgn pencuci biasa . "NASIB ADA NIQA" ini yang kebanyakkan #niqalovers kata 😍 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA, BLOUSE, TUDUNG MURAH NIQA HIJAB WASH ! Tudung pasti bersih dan wangi 😊👍 Dm atau klik
0
NIQA HIJAB WASH ! Tudung pasti bersih dan wangi 😊👍 Dm atau klik link di bio untuk pembelian #teamwangi #teamwani #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection MUDAH SANGAT NI. . Kena cepat-cepat grab, sebelum rosak tudung tu ter
1
MUDAH SANGAT NI. . Kena cepat-cepat grab, sebelum rosak tudung tu terkena makanan. 😁 . . Untuk info n order, Klik link di bio @aaliaboutique . Whatsapp 📲 012-278 7576 . . #stainremover #instantstainremover Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA TUDUNG PRINTED SELALU NAMPAK EXCLUSIVE, DESIGN SELALUNYA PREMIUM..Sa
0
TUDUNG PRINTED SELALU NAMPAK EXCLUSIVE, DESIGN SELALUNYA PREMIUM. . Sayang kalau cuci warna jadi pudar, color kusam, corak macam tenggelam . Itu yang perlukan pencuci tanpa peluntur, selamat pada warna & corak di fabrik . "NASIB ADA NIQA" ini yang kebanyakkan #niqalovers kata. - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA NIQA Hijab Wash 🌸-#niqabyah#sfgirlgang#niqahijabwashbatupahat#
0
NIQA Hijab Wash 🌸 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahija bwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Care Agent Sikit sikit lama lama jadi bukit. 🤗#teamwangi #niqamalaysia #niqa
0
Sikit sikit lama lama jadi bukit. 🤗 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqa soldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection Semudah Sembur-Gosok-Lap.. ..Untuk info n order,klik link di bio @
1
Semudah Sembur-Gosok-Lap. . . . Untuk info n order, klik link di bio @aalia boutique . Whatsapp 📲 012-278 7576 . . #stainremover #instantstainremover Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection KOTORAN SUSAH HILANG??. Usah risau, hanya RM20 sahaja anda mampu men
1
KOTORAN SUSAH HILANG?? . Usah risau, hanya RM20 sahaja anda mampu menghilangkan kesan noda seperti percikan makanan yang terrrtumpah kena pakaian spt sambal, kari, milo dan lain2 kotoran. . Dengan 210 semburan ianya tahan 1-2 bulan penggunaan. SSangat menjimatkan. . . Untuk info n order, klik link di bio @aaliaboutique . Whatsapp 📲 012-278 7576 . . #stainremover #instantstainremover Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH ✨ #niqahijabawningstarch - digunakan untuk mengeraskan awning tudung sup
0
#niqahijabawningstarch - digunakan untuk mengeraskan awning tudung supaya onpoint kekal terletak sepanjang hari. Yang penting, tidak melekit, tidak tinggal kesan putih dan bertompok. Hanya goncang, sembur dan gosok shj 👍🏻 RM22 sahaja sebotol konfem berbaloi! . Untuk membuat pesanan atau sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah atau pada bio 👇❤️ www.wasap.my/60106309697/sayanakniqa . #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA, BLOUSE, TUDUNG MURAH Jangan bazirkan tenaga dan masa anda dengan menyental kotoran degil pa
0
Jangan bazirkan tenaga dan masa anda dengan menyental kotoran degil pada tudung ☝ Gunakan Niqa Hijab Wash untuk mendapatkan result pembersihan 5 bintang. . Dm atau klik link di bio untuk pembelian 😊. . . #teamwangi #teamwani #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Care Agent Woww😯Postage niqa produk di tengah bulan. Semua #niqahq yang urusk
1
Woww😯 Postage niqa produk di tengah bulan. Semua #niqahq yang uruskan. Memang high demand ni. Uolls dh grab ke produk viral ni? Klik link di bio untuk order. #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #postageeveryday #codavailable Смотреть полностью
EngineerWangi🌷 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencuc
0
#teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudu ng #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 🇲🇾 .Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸.TUDUNG ROSAK DISEBABKAN
0
. Assalamualaikum dan selamat sejahtera 🌸 . TUDUNG ROSAK DISEBABKAN KOTORAN DEGIL ? . TERKENA SAMBAL ? DAKWAT ? DARAH ? . Mari kami nak perkenalkan produk yang sangat sesuai dengan MASALAH ni 💖 . ✔️ 4 IN 1. Bertindak sekaligus sebagai pencuci, pelembut, pewangi & penghapus kotoran. . ✔️ DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK TUDUNG. Jangan terkejut kalau pencuci ni boleh hilangkan kotoran ditudung yang tak boleh dilakukan oleh pencuci biasa 🥴 . ✔️ DITAMBAH PATI PERFUME.. Opkos la wangii sampai berminggu. Kechingg ✨🌸 . ✔️ ANTI BAKTERIA. Kebersihan lebih terjamin. Lebih sihat 🥰 . ✔️ SELAMAT DAN BERKESAN. Beribu hijabsta telah menggunakan pencuci ini. Terbukti memang berkesan. ✨ Sangat sesuai digunakan untuk tudung walaupun fabrik sensitif. . ✔️RENDAM TANPA PERLU MEMBERUS. Yess, betul! Tak perlu susah2 berus tudung tu sampai keluar musle 💪🏻 . ✔️ MEMELIHARA SERI WARNA TUDUNG. Warna tudung sama sekali tidak akan luntur. Tudung akan sentiasa nampak baru ✨😍 . ✔️ TUDUNG LEBIH MUDAH DISETERIKA. Formula khusus menjadikan tudung lembut, kurang kedut & lebih senang diiron 🌸 . Nak raya ni mesti ramai yang beli tudung baru kan ? Harga pun opkos la mahal jugak kan ? 😏 Apa salahnya keluarkan siket duit untuk beli pencuci khas untuk tudung ni agar tudung sentiasa bau wangi semasa beraya nanti 🥰 . Berminat meh PM atau Whatsapp. 📲 017-3176155 Tak pun klik je link kat bio @niqabyeyka . #pencucitudung #pencucitudungviral #pencucitudungterbaik #hijabcare #niqahijabwash #hijabwash #niqasoldiers Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO. 1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
Kuala Terengganu
0
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO. 1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
Kuala Terengganu
0
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
Niqabynizah Alhamdulillah.. happy customer with NISR.. yang sayang tudung mahal2 t
0
Alhamdulillah.. happy customer with NISR.. yang sayang tudung mahal2 terkena stain.. pm sis.. boleh selesaikan masalah uolss 😘.. #tudungtegak #teamwangi #niqasoldiers #hijabstyle Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO. 1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
Kuala Terengganu
0
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
9
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order
PENCUCI TUDUNG NO1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
9
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order
PENCUCI TUDUNG NO1 🇲🇾 HIJAB AWNING STARCH.250ML | RM22.Klik link di bio untuk info & ord
7
HIJAB AWNING STARCH . 250ML | RM22 . Klik link di bio untuk info & order
NIQA Hijab Care Agent Masalah akan tetap jadi masalah jika tak cari penyelesaiannya. .Kami
2
Masalah akan tetap jadi masalah jika tak cari penyelesaiannya. . Kami dah ada penyelesaian untuk tudung yang susah nak dibentuk. Tak perlu tiup awning untuk pacakkan lagi. Klik link di bio untuk info atau order. 👉👉 Follow @niqa_yaney Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA //Swipe Left//-Stress nya tudung lawa-lawa tapi susah nak bentuk ter
0
//Swipe Left// - Stress nya tudung lawa-lawa tapi susah nak bentuk terus jadi tak lawa nak pakai 😩 Tak ada penyelesaian ke ? 🤔 - Ada penyelesaiannya. NIQA Hijab Awning Starch 🌸 Semburan yang halus dan wangi dapat bertahan sepanjang hari 😍 Jom cuba sekarang ! Klik link di bio utk order 😎 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
WAWAWAX NIQA HIJAB WASH SABAH Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning ta
Kota Kinabalu
1
Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning taknak terbentuk? Mood pun lari, keluar dating pun muka monyok je sebab tudung senget benget. Laaaa, kenapa nak sedih sedih, kita sekarang dah ada Niqa Hijab Awning Starch la uolssss 😍 Bau Wangi Tak Melekit Semburan Halus dan Rata Takde kesan tompok bila dah di iron Sesuai untuk material satin dan silk Serious tak tipu😍😍😍. iouls dah guna la yang buat iols confident promote ni, jom klik je link kt bawah ni Wasap.my/60138626242 Wasap.my/60138626242 Смотреть полностью
Niqa Hijabwash 4 U Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.Terima kasih setinggi2 t
0
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Terima kasih setinggi2 terima kasih kepada semua customer yang telah membeli produk2 Niqa daripada saya, kepada ahli2 team #superbultimateteam yang sentiasa berkongsi ilmu, bahan dan saling membantu untuk buat sales, dan terutama kepada Leader team @niqa_kuala_lumpur dan Founders Niqa di @niqahq yang sentiasa bagi semangat, push dan buka peluang2 untuk agen2 semua buat sales dan terus berkembang dengan Niqa. Paling utama sekali, terima kasih kepada Leader dan Founders yang bagi hadiah best2 ni sebagai rewards!! 💞💞💞 . *Late post sebab baru dapat ambik hadiah2 ni semua 😆 Siapa nak join jadi agent, kejar rewards best2 setiap bulan, meh dm saya cepat2 sementara yuran pendaftaran masih RM30 untuk seumur hidup! 😉 . Whatsapp +60133977031 (link di bio) @ Dm @niqahijabwash_4u #niqahijabwash4u #niqalovers #niqasoldiers #superbultimateteam #agentwanted Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG AJAIB #1 M'SIA! Seberapa bagus NIQA INSTANT STAIN REMOVER NI? Kesan apa yang boleh dic
0
Seberapa bagus NIQA INSTANT STAIN REMOVER NI? Kesan apa yang boleh dicuci dengan menggunakan NISR ni?? 👉minyak 👉karat 👉darah 👉kari 👉semua kotoran degil . Hebat kan? Memang antara barang wajib ada dalam handbag! RM20 sahaja untuk 210 semburan. - Tunggu apa lagi? Dapatkan NISR sekarang! ❤️ #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqaparitbuntar #niqapermatangpauh #bajurenangmuslimah #bobatea #thealley #nealofarhijab #tudungarianimurah Смотреть полностью
WAWAWAX NIQA HIJAB WASH SABAH Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning ta
1
Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning taknak terbentuk? Mood pun lari, keluar dating pun muka monyok je sebab tudung senget benget. Laaaa, kenapa nak sedih sedih, kita sekarang dah ada Niqa Hijab Awning Starch la uolssss 😍 Bau Wangi Tak Melekit Semburan Halus dan Rata Takde kesan tompok bila dah di iron Sesuai untuk material satin dan silk Serious tak tipu😍😍😍. iouls dah guna la yang buat iols confident promote ni, jom klik je link kt bawah ni Wasap.my/60138626242 Wasap.my/60138626242 Смотреть полностью
Paan Selamat petang ladies..Inilah starch tudung yang uolss cari selama
Kajang, Malaysia
0
Selamat petang ladies . . Inilah starch tudung yang uolss cari selama ini, tidak meninggalkan kesan tompok, kurang melekit dan bau nye amat lah harum . . Klik link di bio Paan untuk pembelian . . #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #starchtudungniqa #niqahijabwash #niqainstantstainremover #niqakajang #niqasoldiers #niqamalaysia #niqahq #teamwangi Смотреть полностью
NIQA Hijab Care Agent Memang banyak #pengerastudung di luar sana. Tapi mana nak sama dengan
0
Memang banyak #pengerastudung di luar sana. Tapi mana nak sama dengan #niqa hijabawningstarch Nak tau apa beza #awningstarch NIQA? Klik link di bio untuk dapatkan info. #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #awningonpoint #tudungsenangbentuk #tudungonpoint Смотреть полностью
mamashopbyzahida Ok smile ❤️ @niqamalaysia #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqas
0
Ok smile ❤️ @niqamalaysia #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
mamashopbyzahida ❤️ NIQA Hijab Awning Starch (NHAS)Testimonial by owner @mamashop
0
❤️ NIQA Hijab Awning Starch (NHAS) Testimonial by owner @mamashopbyzahidah @zahida_hamid Tudung mmg on point. Senang bentuk.. yg paling penting WANGI... 😍 @niqamalaysia #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER 🇲🇾 Hai sis...Masih tercari2 pencuci tudung anda yang boleh hilangkan kot
0
Hai sis... Masih tercari2 pencuci tudung anda yang boleh hilangkan kotoran?? NIQA HIJAB WASH sedia membantu anda😉.. Klik link di bio cik zana untuk pembelian😊 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung - Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER 🇲🇾 Hai sis...Masih tercari2 pencuci tudung anda yang boleh hilangkan kot
0
Hai sis... Masih tercari2 pencuci tudung anda yang boleh hilangkan kotoran?? NIQA HIJAB WASH sedia membantu anda😉.. Klik link di bio cik zana untuk pembelian😊 #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Care Agent Cari pengeras tudung yang best?🧕Tak bercapuk 🧕Wangi 🧕Awning
2
Cari pengeras tudung yang best? 🧕Tak bercapuk 🧕Wangi 🧕Awning senang bentuk 🧕Tak melekit 🧕Semburan lebih sekata Nak try pengeras tudung ni? Klik link di bawah 👇 http://www.wasap.my/60162014591 Atau boleh visit IG utk info lanjut 👇 https://www.instagram.com/niqa_yaney Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH NEGERI 9 Stress ke tudung tak nak terbentuk? Meh whatsapp lekaih. Sis ada penye
Seremban (City)
2
Stress ke tudung tak nak terbentuk? Meh whatsapp lekaih. Sis ada penyelesaiannya 😍 #teamwangi #niqamalaysia #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH NEGERI 9 Klik link dibio ye kalau korang ada masalah macam ni 😉#teamwangi
Seremban (City)
1
Klik link dibio ye kalau korang ada masalah macam ni 😉 #teamwangi #niqamal aysia #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA HIJAB WASH NEGERI 9 Nak tudung ON POINT SEPANJANG hari? Meh whatsapp sis laju2Klik je li
Seremban (City)
1
Nak tudung ON POINT SEPANJANG hari? Meh whatsapp sis laju2 Klik je link di bio 😉 #teamwangi #niqamalaysia #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
NIQA Hijab Care Agent #quotes #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash
1
#quotes #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #penc ucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
Durratul Muslimah BAD TUDUNG DAY?.If you're facing those problems in the picture look
31
BAD TUDUNG DAY? . If you're facing those problems in the picture look no further. Come & try out the new Hijab Awning Starch Spray by Niqa. Only 3 steps needed: Shake, Spray, Iron and you're done. . Superb feedbacks from users so far: ⭐️ Tudung on point! 😍😍 ⭐️ Long lasting ⭐️ No stain ⭐️ Smells good ⭐️ The starch will be gone after you wash your tudung . Interested? You can whatsapp me at 📱+6738864811 or simply click the link at bio ig @durratul_muslimah . #teamAFviral0834 #brunei #bruneikupromote #bruneionlinesellers #instantshawlbrunei #ootdbrunei #supotlokalbrunei #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqabrunei #niqahijabawningstarchbn #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis #mirafilzah #ctdk Смотреть полностью
Durratul Muslimah BAD TUDUNG DAY?.If you're facing those problems in the picture look
0
BAD TUDUNG DAY? . If you're facing those problems in the picture look no further. Come & try out the new Hijab Awning Starch Spray by Niqa. Only 3 steps needed: Shake, Spray, Iron and you're done. . Superb feedbacks from users so far: ⭐️ Tudung on point! 😍😍 ⭐️ Long lasting ⭐️ No stain ⭐️ Smells good ⭐️ The starch will be gone after you wash your tudung . Interested? You can whatsapp me at 📱+6738864811 or simply click the link at bio ig @durratul_muslimah . #brunei #bruneikupromote #bruneionlinesellers #instantshawlbrunei #ootdbrunei #supotlokalbrunei #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqabrunei #niqahijabawningstarchbn #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis #mirafilzah #ctdk Смотреть полностью
Durratul Muslimah BAD TUDUNG DAY?.If you're facing those problems in the picture look
0
BAD TUDUNG DAY? . If you're facing those problems in the picture look no further. Come & try out the new Hijab Awning Starch Spray by Niqa. Only 3 steps needed: Shake, Spray, Iron and you're done. . Superb feedbacks from users so far: ⭐️ Tudung on point! 😍😍 ⭐️ Long lasting ⭐️ No stain ⭐️ Smells good ⭐️ The starch will be gone after you wash your tudung . Interested? You can whatsapp me at 📱+6738864811 or simply click the link at bio ig @durratul_muslimah . #brunei #bruneikupromote #bruneionlinesellers #instantshawlbrunei #ootdbrunei #supotlokalbrunei #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqabrunei #niqahijabawningstarchbn #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis #mirafilzah #ctdk Смотреть полностью
Paan Selamat tengah hari ladies..Sudah puas mencari Hijab Awning Starch
Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia
0
Selamat tengah hari ladies . . Sudah puas mencari Hijab Awning Starch yang tidak meninggalkan kesan tompok, berbau harum dan kurang melekit . . Klik link di bio Paan untuk mendapatkan pembelian . . #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #starchtudungniqa #niqahijabwash #niqainstantstainremover #niqakajang #niqamalaysia #niqasoldiers #teamwangi Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 ❤️ NIQA Hijab Awning Starchkan adaaaa.. tak perlu marah-marah lagi lepasn
0
NIQA Hijab Awning Starchkan adaaaa.. tak perlu marah-marah lagi lepasni..tudung awk confirm terjaga kualitinya😉😉👍👍 . Berminat meh WhatsApp 📲 sis fatin sedia membantu☺️ Tekan link di bio . #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 ❤️ Pernah try starch jenama X tapi bercapuk  lepastu susah nak hilang..?
0
Pernah try starch jenama X tapi bercapuk lepastu susah nak hilang..?☹️ #te amwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PENCUCI TUDUNG NO 1 ❤️ 😠😠😠Kenapa marah-marah ni....#teamwangi #niqamalaysia #niqa
0
😠😠😠 Kenapa marah-marah ni... . #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldie rs #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning ta
0
Anda pengguna bawal tapi stress, bengang dan remuk hati bila awning taknak terbentuk? Mood pun lari, keluar dating pun muka monyok je sebab tudung senget benget. Laaaa, kenapa nak sedih sedih, kita sekarang dah ada Niqa Hijab Awning Starch la uolssss 😍 Bau Wangi Tak Melekit Semburan Halus dan Rata Takde kesan tompok bila dah di iron Sesuai untuk material satin dan silk Serious tak tipu 😍😍😍 Iolls dah guna la yang buat iolls confident promote ni, jom klik link di bio utk order 😎 Wasap.my/60178401502 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
PAKAR PENCUCI TUDUNG ANDA Tudung tersimpan selama dua tahun sejak beli sebab terlalu susah nak b
0
Tudung tersimpan selama dua tahun sejak beli sebab terlalu susah nak bentuk. Tapi hari ni kita cuba pakai dgn NIQA HIJAB AWNING STARCH 🌸 Hasilnya sangat memuaskan hati 😍 - Apa lagi, jom cuba NIQA HIJAB AWNING STARCH sekarang 🌸 - #niqabyah #sfgirlgang #niqahijabwashbatupahat #niqahijabwashparitraja #hakmiliksammy #teamwangi #niqamalaysia #niqahq #niqasoldiers #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #niqainstantstainremover #stainremover #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection Testimoni Hijab Awning Starch .Tqs #niqalovers beli dari @aaliaboutiq
1
Testimoni Hijab Awning Starch . Tqs #niqalovers beli dari @aaliaboutique 💕 . . Jom dapatkan sekarang!! Klik link di bio @aaliaboutique WhatsApp 012-2787576 . . Cod Area: (Kajang, Semenyih, Beranang, Cheras Selatan, Putrajaya) . . . . #pengerastudung #starchtudung Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection Nak tudung sentiasa onpoint sepanjang hari??.Guna je NIQA Hijab Awni
1
Nak tudung sentiasa onpoint sepanjang hari?? . Guna je NIQA Hijab Awning Starch. Jom dapatkan sekarang!! . Klik link di bio @aaliaboutique WhatsApp 012-2787576 . . Cod Area: (Kajang, Semenyih, Beranang, Cheras Selatan, Putrajaya) . . . . #pengerastudung #starchtudung Смотреть полностью
Aalia Boutique Collection Testimoni Hijab Awning Starch .Tqs #niqalovers beli dari @aaliaboutiq
1
Testimoni Hijab Awning Starch . Tqs #niqalovers beli dari @aaliaboutique 💕 . . Jom dapatkan sekarang!! Klik link di bio @aaliaboutique WhatsApp 012-2787576 . . Cod Area: (Kajang, Semenyih, Beranang, Cheras Selatan, Putrajaya) . . . . #pengerastudung #starchtudung Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Kalau baju kotor dekat rumah kawan ke kat birthday party ke dah tak pa
Shah Alam, Malaysia
1
Kalau baju kotor dekat rumah kawan ke kat birthday party ke dah tak payah nak risau lagi. Keluarkan NIQA INSTANT STAIN REMOVER dari beg. Buat tiga langkah magik; SEMBUR-GOSOK-LAP Lepas tu boleh sambung borak & partyyyyyy! 💃🏻💃🏻 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Removes stain instantly within 30 seconds! 👉🏻 Small size, easy t
Shah Alam, Malaysia
1
Removes stain instantly within 30 seconds! 👉🏻 Small size, easy to carry 👉🏻 Smells like perfume 👉🏻 210 sprays Ready stock! Click link on bio to purchase 📲 Смотреть полностью