nursingjubah instagram photo

#

PROMOSI!! 3 HELAI RM100 ❗❗ FREE POSTAGEUntuk maklumat lanjut dm/ whatsapp

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 07:27
  • 0

3 HELAI RM100 ❗❗ FREE POSTAGE Untuk maklumat lanjut dm/ whatsapp 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! SALE ❗❗❗ Nak menangis tengok harga 😭Untuk maklumat lebih la

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 06:35
  • 0

SALE ❗❗❗ Nak menangis tengok harga 😭 Untuk maklumat lebih lanjut tekan link whatsapp dibawah 👇👇👇 www.wasap.my/60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #ramadania #promosi #crazysale #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! 3 PCS RM100 SAHAJA ❗❗❗*BLOUSE SYIFA*--------------------------

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 06:28
  • 1

3 PCS RM100 SAHAJA ❗❗❗ *BLOUSE SYIFA* --------------------------- - Material peach heavy khoshibo - zip sorok bahagian dada(bf friendly) - hujung lengan dan hujung bawah blouse ada lining hitam Hujung lengan berzip sorok (easy wudhu ) - kocek yg versatile dikiri kanan Harga sale cust (3pcs) : Rm100sm, rm105ss FREE POSTAGE ================= 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! 3PCS RM100 SAHAJA❗❗❗*BLOUSE STELLA*---------------------------

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 06:26
  • 0

3PCS RM100 SAHAJA❗❗❗ *BLOUSE STELLA* ------------------------------ - Material peach heavy khosibo - zip nyorok bahagian dada(bf friendly) - hujung lengan bergetah (easy wudhu) - poket tepi disebelah kanan - potongan curve yg Super Elegence 😍 Harga sale cust (3 pcs) : Rm100 sm, rm105ss FREE POSTAGE 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:53
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:53
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:53
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:52
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:52
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:51
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:51
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:51
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:50
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:50
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:50
  • 1

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061📲+6014804

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:49
  • 0

Sale kembali lagi. Whatsapp untuk order 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! 🌸Aisyah Pucci kurungCode: 3364🌸 (+)Material: Arianna Silk Cotto

PROMOSI!!

  • 25.11.2017 05:31
  • 0

🌸Aisyah Pucci kurung Code: 3364🌸 (+)Material: Arianna Silk Cotton ✔️Lembut, ✔️Senang Iron ✔️Tak Panas ✔️Tak Jarang ✔️Selesa Dipakai (+)Size: S-6XL 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ✔️Zip Sorok Belakang & Tangan Getah ✔️Baju Cutting-Depan Pendek Panjang Belakang ✔️Skirt Duyung & Dua Tepi Getah RM 69 Rm10/ Rm14 postage 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG

  • 25.11.2017 04:52
  • 0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!! . Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee 😍😍😍.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada. . Regina Kurung 📌 Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada) 📌 Wuduk Friendly (lengan cuff getah) 📌Saiz S sampai 4XL Material: Lycra Korea 🐝 Tak melekat langsung kat badan hokey! 🐝 Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong 🐝 Kain berat dan sejuk Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga PROMO 🌷RM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE! Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis . Nak order? 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 💘boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan #bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah #jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG

  • 25.11.2017 04:50
  • 0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!! . Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee 😍😍😍.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada. . Regina Kurung 📌 Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada) 📌 Wuduk Friendly (lengan cuff getah) 📌Saiz S sampai 4XL Material: Lycra Korea 🐝 Tak melekat langsung kat badan hokey! 🐝 Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong 🐝 Kain berat dan sejuk Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga PROMO 🌷RM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE! Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis . Nak order? 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 💘boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan #bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah #jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG

  • 25.11.2017 04:48
  • 0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!! . Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee 😍😍😍.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada. . Regina Kurung 📌 Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada) 📌 Wuduk Friendly (lengan cuff getah) 📌Saiz S sampai 4XL Material: Lycra Korea 🐝 Tak melekat langsung kat badan hokey! 🐝 Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong 🐝 Kain berat dan sejuk Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga PROMO 🌷RM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE! Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis . Nak order? 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 💘boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan #bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah #jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SHAWL|BLOUSE|BAJU KURUNG

  • 25.11.2017 04:41
  • 0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!! . Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee 😍😍😍.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada. . Regina Kurung 📌 Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada) 📌 Wuduk Friendly (lengan cuff getah) 📌Saiz S sampai 4XL Material: Lycra Korea 🐝 Tak melekat langsung kat badan hokey! 🐝 Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong 🐝 Kain berat dan sejuk Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga PROMO 🌷RM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE! Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis . Nak order? 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 💘boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan #bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah #jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

Nursing Wear by Irni 📣free postage deal📣23-30.11.2017📣 @nursingsecrets @nursingsec

Nursing Wear by Irni

  • 25.11.2017 02:51
  • 0

📣free postage deal📣23-30.11.2017📣 @nursingsecrets @nursingsecrets 🌼pilih koleksi dan saiz mommies🌼 . Follow @nursingsecrets utk nursing wear mommies ... . #nursingblouse #nursingkurung #nursingwear #nursingjubah #gombak #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #kedaiig #kedaionline

Nursing Maternity 👗 | DAYANG Salam dear mommies.....NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!..D

Nursing Maternity 👗 | DAYANG

  • 24.11.2017 07:38
  • 1

Salam dear mommies... . . NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! . . DOLL PERPLUM - YAM . . HARGA: RM65 exc postage ✔ Nursing friendly ✔ Maternity friendly . . WhatsApp terlebih dahulu untuk lebih info details baju: saiz, material kain & availability stock.. . . WhatsApp Dayang 013 - 9730 680 segera atau klik bio wasap sy di atas (profile)..! Sementara stok masih ada..! . . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . . #bajumenyusumalaysia #bajumengandungmalaysia #nursingmaternity #restock #dollperplum #maternityblouse #nursingjubah #cozylady #tshirtnursing #tshirtmenyusu #pakaianmurah #blousemurah #bajumurah #cozybaby #bajucantik #seluarmengandung #maternitypant #bajuselak #bajumenyusu #blousemenyusu #kebayamenyusu #nursing #nursingwear #mamawear #maternity #maternitywear #bazarpaknil #bajumuslimah #sale

Nursing Maternity 👗 | DAYANG Salam dear mommies.....NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!..D

Nursing Maternity 👗 | DAYANG

  • 24.11.2017 07:36
  • 1

Salam dear mommies... . . NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! . . DOLL PERPLUM - GREY . . HARGA: RM65 exc postage ✔ Nursing friendly ✔ Maternity friendly . . WhatsApp terlebih dahulu untuk lebih info details baju: saiz, material kain & availability stock.. . . WhatsApp Dayang 013 - 9730 680 segera atau klik bio wasap sy di atas (profile)..! Sementara stok masih ada..! . . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . . #bajumenyusumalaysia #bajumengandungmalaysia #nursingmaternity #restock #dollperplum #maternityblouse #nursingjubah #cozylady #tshirtnursing #tshirtmenyusu #pakaianmurah #blousemurah #bajumurah #cozybaby #bajucantik #seluarmengandung #maternitypant #bajuselak #bajumenyusu #blousemenyusu #kebayamenyusu #nursing #nursingwear #mamawear #maternity #maternitywear #bazarpaknil #bajumuslimah #sale

Nursing Maternity 👗 | DAYANG Salam dear mommies.....NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!NEW ARRIVAL!..D

Nursing Maternity 👗 | DAYANG

  • 24.11.2017 07:35
  • 0

Salam dear mommies... . . NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! NEW ARRIVAL! . . DOLL PERPLUM - BLUE . . HARGA: RM65 exc postage ✔ Nursing friendly ✔ Maternity friendly . . WhatsApp terlebih dahulu untuk lebih info details baju: saiz, material kain & availability stock.. . . WhatsApp Dayang 013 - 9730 680 segera atau klik bio wasap sy di atas (profile)..! Sementara stok masih ada..! . . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . Klik link ni https://www.wasap.my/60139730680 . . #bajumenyusumalaysia #bajumengandungmalaysia #nursingmaternity #restock #dollperplum #maternityblouse #nursingjubah #cozylady #tshirtnursing #tshirtmenyusu #pakaianmurah #blousemurah #bajumurah #cozybaby #bajucantik #seluarmengandung #maternitypant #bajuselak #bajumenyusu #blousemenyusu #kebayamenyusu #nursing #nursingwear #mamawear #maternity #maternitywear #bazarpaknil #bajumuslimah #sale

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:56
  • 1

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:53
  • 0

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:52
  • 1

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:52
  • 0

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:52
  • 0

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA 💐LUNA TUNIC.RM79 FREE POSTAGES SS/SM.(+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA

DRESS/JUBAH/KURUNGMODEN/KEBAYA

  • 24.11.2017 06:51
  • 1

💐LUNA TUNIC . RM79 FREE POSTAGES SS/SM . (+)REKAAN LUNA TUNIC LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH . (+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ? . (+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion . (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni . (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu. . Whatsapp +60123706048 Customerreview 👉@nuhas.fc #sayajualmurah#freepostage#bajumurah#blousemurah#igshopmalaysia#bajuraya2016#bajukurung#blousecantik#kedaionlinemurah#dressjubahmurah#visitmyig#nursingjubah#muslimahcollection#wudhukfriendlyjubah#bazarpaknil#rayacollection2017#sayajualmurah#dresssulam#kebayakirana#setmomandkidskebaya#bajunikah#bajubridemaids#bridemaidsdress#songket#batik#kebayaabstack#lunatunic

Nursing Wear by Irni 📣free postage deal📣23-30.11.2017📣 @nursingsecrets @nursingsec

Nursing Wear by Irni

  • 24.11.2017 04:33
  • 0

📣free postage deal📣23-30.11.2017📣 @nursingsecrets @nursingsecrets 🌼pilih koleksi dan saiz mommies🌼 . Follow @nursingsecrets utk nursing wear mommies ... #nursingblouse #nursingkurung #nursingwear #nursingjubah #gombak #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #kedaiig #kedaionline

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES Jubah Pearl.🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES.SHOULDER : 16 ''

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES

  • 24.11.2017 03:34
  • 0

Jubah Pearl . 🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES . SHOULDER : 16 '' BUST : 39'' WAIST : 39 '' HIP : 50 '' SLEEVE : 23.5 '' ARM HOLE : 9 '' LENGTH : 55 '' . 🌸HARGA: RM85SM/RM89SS . 📲 Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian 📲Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian . ✅atau klik shj pada link di ruangan bio utk capaian yg lebih pantas #jubahbridesmaids #dressbridemaids #jubahborong #pemborongjubah #supplierjubah #borongdress #nursingjubah #jubahdinner #dressdinner

NursingCover,Sulam,ChiaSeeds🇲🇾 🔎 more available patterns at @katalog.jarummerah..Batch 25 | Nurs

NursingCover,Sulam,ChiaSeeds🇲🇾

  • 24.11.2017 01:22
  • 0

🔎 more available patterns at @katalog.jarummerah. . Batch 25 | Nursing cover with peekaboo window. . *Colour may slightly different from actual items due to lighting from photo shooting. Tq*. . 🔅durable & feather light neckline (peekaboo window) allows to easily view your baby while nursing 🔅adjustable neck strap length 🔅detachable back / waist strap 🔅size approximately 43" x 30" 🔅handmade using high quality Japanese Cotton 🔅great for breastfeeding moms and baby shower gifts 🔅price : RM47 including postage (WM), RM52 (EM) 🔅RM40 (free nationwide shipping via Poslaju ) ONLY AT shopee.com.my/jarummerah 🔅additional pouch - RM7 🔅name embroidery - from RM5 . . Screenshot & DM/WhatsApp 0179602037. . . #nursingcover #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #bajumenyusu #bfmembers #susuibuterbaik #nursingjubah #jarummerah #jarummerahnursingcover #breastpumpmurah

J Repost from @nurse_lovers_page using @RepostRegramApp - Follow @nurseg

J

  • 23.11.2017 18:07
  • 0

Repost from @nurse_lovers_page using @RepostRegramApp - Follow @nursegram_new For More Picture 💉💊 💉 👥 ⤵ Double tap & tag your friend Love it 😉💖 Would like to order Nurse T-Shirts 👕? Please check the link in my bio (profile) to order it ➡ @nurse_lovers_page * * Follow me :➡ @nurse_lovers_page For More 😉 . . . . 📷 Credit: @nursegram_new #nurse #nursery #nurselife #nurses #nurserydecor #nurseryinspo #nursesrock #nursesofinstagram #nursesweek #nurseryart #nursepractitioner #nurseryroom #nurseonduty #nurseslife #nursing #nursingschool #nursingstudent #nursingfriendly #nursingwear #nursingdress #nursingcover #nursinglife #nursingblouse #nursingmom #nursingpillow #nursingjubah #nursingstudents #murse #nurse_lovers_page

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES Jubah Pearl.🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES.SHOULDER : 16 ''

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES

  • 23.11.2017 17:29
  • 0

Jubah Pearl . 🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES . SHOULDER : 16 '' BUST : 39'' WAIST : 39 '' HIP : 50 '' SLEEVE : 23.5 '' ARM HOLE : 9 '' LENGTH : 55 '' . 🌸HARGA: RM85SM/RM89SS . 📲 Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian 📲Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian . ✅atau klik shj pada link di ruangan bio utk capaian yg lebih pantas #jubahbridesmaids #dressbridemaids #jubahborong #pemborongjubah #supplierjubah #borongdress #nursingjubah #jubahdinner #dressdinner

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES Jubah Pearl.🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES.SHOULDER : 16 ''

SUPPLIER JUBAH AND DRESSES

  • 23.11.2017 16:15
  • 0

Jubah Pearl . 🌸MATERIAL : COTTON SPANDEX , LACES . SHOULDER : 16 '' BUST : 39'' WAIST : 39 '' HIP : 50 '' SLEEVE : 23.5 '' ARM HOLE : 9 '' LENGTH : 55 '' . 🌸HARGA: RM85SM/RM89SS . 📲 Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian 📲Whatsapp ke 60124471823 utk pembelian . ✅atau klik shj pada link di ruangan bio utk capaian yg lebih pantas #jubahbridesmaids #dressbridemaids #jubahborong #pemborongjubah #supplierjubah #borongdress #nursingjubah #jubahdinner #dressdinner

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:26
  • 0

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:25
  • 1

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:25
  • 2

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:25
  • 0

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:25
  • 0

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:24
  • 0

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:24
  • 0

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:21
  • 1

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

PROMOSI!! KURUNG BASIC ASIAH..🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi,

PROMOSI!!

  • 23.11.2017 13:21
  • 1

KURUNG BASIC ASIAH . . 🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca. 🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai. 🔹Tidak jarang. 🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung. 🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll. 🔹Available Size S - 2XL. 🔹8 Pilihan warna yg demand. 🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul. 🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis. 🔹 Bahagian pinggang kain half getah. 🔹Dibahagian bahu, ada span. 🔹Bahagian tangan yg loose biasa inshaallah mudah utk ambil wuduk. Baju Kurung Asiah Harga Asal : RM 129 ▶️ HARGA JUAL PROMO 1 HELAI : RM 100 COMBO 2 HELAI : RM 180 🚚 RATE POSTAGE 1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS ADD ON : RM 4 / RM 8 EACH 📲+60148042061 📲+60148042061 📲+60148042061 #dress #jubah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #malaysiajubah #dressmalaysia #malaysiadress #dresscantik #jubahcantik #dressmurah #jubahmurah #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah #dressnursing #jubahnursing #nursingdress #nursingjubah #jubahborongmurah #dressborongmurah #kendurikawin #bridesmaid #bazaarpaknil

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:10
  • 2

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:09
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:08
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:07
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:06
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:05
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:04
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Lyana's Closet DRESS NAZNEEN.Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse den

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 13:03
  • 0

DRESS NAZNEEN . Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? . bukan.. bukan😄 . inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu . jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen . 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus . 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. . 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. . 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi . 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 . 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai . ==================== harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres ==================== . stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #nazneenadress #jubahcomocrepe #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahprincesscut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #dressbawah110 #dressbelow110 #lyanasclosetdress #preggydress #maternitydress #koleksidressmurah #koleksijubahmurah #plussizejubah

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang PAYDAY SALE.🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATK

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang

  • 23.11.2017 12:30
  • 0

PAYDAY SALE . 🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] 😍 . . ✔ Anggun dan sopan bergaya dengan kurung pahang yang longgar & menawan. ✔ Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. ✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas ✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.. ✔ EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . . 💵 Harga PROMOSI RM180 (sm) / RM185 (ss) ✔ SAIZ XXL add RM20 . [Harga asal RM200] . . Whatsapp 011-41110342 . #hannahpaydaysale . #jubah #jubahsatin #jubahchiffon #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #dresssatin #dresschiffon #dressmurah #dressmuslimah #bfjubah #nursingjubah #bfdress #peplum #nursingdress #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #dressmanik #dresstunang #chiffondress #cardiganlabuh #pakaianmuslimah #cardigandress #kurunglace #babydollkurung #kainpasang

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang PAYDAY SALE.🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATK

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang

  • 23.11.2017 12:29
  • 0

PAYDAY SALE . 🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] 😍 . . ✔ Anggun dan sopan bergaya dengan kurung pahang yang longgar & menawan. ✔ Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. ✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas ✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.. ✔ EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . . 💵 Harga PROMOSI RM180 (sm) / RM185 (ss) ✔ SAIZ XXL add RM20 . [Harga asal RM200] . . Whatsapp 011-41110342 . #hannahpaydaysale . #jubah #jubahsatin #jubahchiffon #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #dresssatin #dresschiffon #dressmurah #dressmuslimah #bfjubah #nursingjubah #bfdress #peplum #nursingdress #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #dressmanik #dresstunang #chiffondress #cardiganlabuh #pakaianmuslimah #cardigandress #kurunglace #babydollkurung #kainpasang

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang PAYDAY SALE.🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATK

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang

  • 23.11.2017 12:27
  • 0

PAYDAY SALE . 🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] 😍 . . ✔ Anggun dan sopan bergaya dengan kurung pahang yang longgar & menawan. ✔ Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. ✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas ✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.. ✔ EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . . 💵 Harga PROMOSI RM180 (sm) / RM185 (ss) ✔ SAIZ XXL add RM20 . [Harga asal RM200] . . Whatsapp 011-41110342 . #hannahpaydaysale . #jubah #jubahsatin #jubahchiffon #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #dresssatin #dresschiffon #dressmurah #dressmuslimah #bfjubah #nursingjubah #bfdress #peplum #nursingdress #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #dressmanik #dresstunang #chiffondress #cardiganlabuh #pakaianmuslimah #cardigandress #kurunglace #babydollkurung #kainpasang

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang PAYDAY SALE.🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATK

Peplum❤Baju kurung❤Kain pasang

  • 23.11.2017 12:26
  • 1

PAYDAY SALE . 🔹 QASEH PUTERI SONGKET - QPS [ ANGGUN MEMPERSONA TATKALA SI MATA MEMANDANG ] 😍 . . ✔ Anggun dan sopan bergaya dengan kurung pahang yang longgar & menawan. ✔ Special Kurung Pahang Gabungan Kain lipat yang patuh syariah. ✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas ✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality.. ✔ EDISI TERHAD dari saiz S, M, L, XL dan XXL . . 💵 Harga PROMOSI RM180 (sm) / RM185 (ss) ✔ SAIZ XXL add RM20 . [Harga asal RM200] . . Whatsapp 011-41110342 . #hannahpaydaysale . #jubah #jubahsatin #jubahchiffon #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #dresssatin #dresschiffon #dressmurah #dressmuslimah #bfjubah #nursingjubah #bfdress #peplum #nursingdress #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #dressmanik #dresstunang #chiffondress #cardiganlabuh #pakaianmuslimah #cardigandress #kurunglace #babydollkurung #kainpasang

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 10:01
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 10:01
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:59
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:58
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:57
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:56
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:54
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:53
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:48
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 09:45
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Baju Bridesmaid RM 59 PROMOSI GAJI‼️ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS_C

Baju Bridesmaid RM 59

  • 23.11.2017 08:33
  • 0

PROMOSI GAJI‼️ ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS _ Colour: Mint Available size: S,M,L, XL & XXL Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 57.5cm Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 94cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 58.5cm Size XL: Length: 143cm Bust: 106cm Waist: 100cm Shoulder: 41cm Sleeve: 59cm Size XXL: Length: 144cm Bust: 112cm Waist: 106cm Shoulder: 42.5cm Sleeve: 59.5cm _ Material: Soft Crepe Front Zip for BF, Side Pockets #abayafazura #fazura #jubahmurah #wudhufriendly #nursingjubah

Baju Bridesmaid RM 59 PROMOSI GAJI‼️ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS_C

Baju Bridesmaid RM 59

  • 23.11.2017 08:33
  • 0

PROMOSI GAJI‼️ ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS _ Colour: Navy blue Available size: S,M,L, XL & XXL Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 57.5cm Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 94cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 58.5cm Size XL: Length: 143cm Bust: 106cm Waist: 100cm Shoulder: 41cm Sleeve: 59cm Size XXL: Length: 144cm Bust: 112cm Waist: 106cm Shoulder: 42.5cm Sleeve: 59.5cm _ Material: Soft Crepe Front Zip for BF, Side Pockets #abayafazura #fazura #jubahmurah #wudhufriendly #nursingjubah

Baju Bridesmaid RM 59 PROMOSI GAJI‼️ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS_C

Baju Bridesmaid RM 59

  • 23.11.2017 08:32
  • 0

PROMOSI GAJI‼️ ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS _ Colour: Grey Available size: S,M,L, XL & XXL Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 57.5cm Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 94cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 58.5cm Size XL: Length: 143cm Bust: 106cm Waist: 100cm Shoulder: 41cm Sleeve: 59cm Size XXL: Length: 144cm Bust: 112cm Waist: 106cm Shoulder: 42.5cm Sleeve: 59.5cm _ Material: Soft Crepe Front Zip for BF, Side Pockets #abayafazura #fazura #jubahmurah #wudhufriendly #nursingjubah

Baju Bridesmaid RM 59 PROMOSI GAJI‼️ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS_C

Baju Bridesmaid RM 59

  • 23.11.2017 08:32
  • 0

PROMOSI GAJI‼️ ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS _ Colour: Black Available size: S,M,L, XL & XXL Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 57.5cm Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 94cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 58.5cm Size XL: Length: 143cm Bust: 106cm Waist: 100cm Shoulder: 41cm Sleeve: 59cm Size XXL: Length: 144cm Bust: 112cm Waist: 106cm Shoulder: 42.5cm Sleeve: 59.5cm _ Material: Soft Crepe Front Zip for BF, Side Pockets #abayafazura #fazura #jubahmurah #wudhufriendly #nursingjubah

Baju Bridesmaid RM 59 PROMOSI GAJI‼️ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS_C

Baju Bridesmaid RM 59

  • 23.11.2017 08:32
  • 0

PROMOSI GAJI‼️ ABAYA FAZURA RM 75 Postage RM 7 SM | RM 10 SS _ Colour: Maroon Available size: S,M,L, XL & XXL Measurement: Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 57.5cm Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Waist: 88cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58cm Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 94cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 58.5cm Size XL: Length: 143cm Bust: 106cm Waist: 100cm Shoulder: 41cm Sleeve: 59cm Size XXL: Length: 144cm Bust: 112cm Waist: 106cm Shoulder: 42.5cm Sleeve: 59.5cm _ Material: Soft Crepe Front Zip for BF, Side Pockets #abayafazura #fazura #jubahmurah #wudhufriendly #nursingjubah

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 07:49
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 07:48
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 07:47
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale

Lyana's Closet JUBAH QALISH QALISHA.NOVEMBER SALEHappening now till 30/11/2017.B

Lyana's Closet

  • 23.11.2017 07:46
  • 0

JUBAH QALISH QALISHA . NOVEMBER SALE Happening now till 30/11/2017 . BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 BUY 1 FREE 1 . ==================== HARGA PROMOSI HARI MALAYSIA: RM110 SM / RM115 SS utk 2 pasang (normal price RM260) . HARGA ASAL : RM130 SM / RM135 SS (termasuk pos) ==================== . 🔸 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION . 🔸APA YG ISTIMEWANYA QALISH QALISHA NI? . ✔Design Pucci Exclusive ✔Material Kain GALAXY PRINTED ✔Material Lembut & Flowy ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔ Mudah Iron ✔Saiz :  S, M, L, XL ✔Cutting LOOSE & Berdat Dibelakang ✔ Ada POKET disebelah KANAN ✔BF FRIENDLY ✔WUDUK FRIENDLY ✔️Selesa bila dipakai . 🔸Uollz tengok je ke? Cepat-cepat PM ,submit order. Nanti lambatt dah habis pulak. . ==================== STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ==================== Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 Whatsapp 0172653944 . FB: https://www.facebook.com/lyanascloset . Follow https://instagram.com/lyanas_closet 📧 : lyana.closet@gmail.com . #jubahqalishqalisha #JQQ #jubahpucci #jubahgalaxyprinted #breastfeedfriendlyjubah #nursingjubah #jubahcorakpucci #lyanascloset #trustedseller #nursingfriendlyjubah #nursingdress #nursingfriendlydress #dressmenyusu #printedjubahnursing #nursingjubahprinted #jubahacut #jubahbercorak #jubahcorakbunga #jubahkembang #jubahprincess #lyanasclosetdress #lyanasclosetjubah #jubahsale #buy1free1 #jubahbuy1free1 #jubahclearancesale