pahang instagram photo

#

DatoShareenAlmashoor (TOK.BEE) Assalamualaikum selamat pagi semua... Pagi ini Tok Bee bermusafir bers

DatoShareenAlmashoor (TOK.BEE)

Pahang

  • 25.02.2018 04:54
  • 0

Assalamualaikum selamat pagi semua... Pagi ini Tok Bee bermusafir bersama Dato Seri Rodzmah .. musafir membawa misi.. . . The Journey of a thousand miles begins with a single step! PEKAN here we come! #datoshareenalmashoor #datoserirodzmah #pekan #kuantan #pahang

SAMBIL MAKAN SAMBIL KURUS Pagi ni memberi khimat community pada penduduk nilai impian dgan membu

SAMBIL MAKAN SAMBIL KURUS

Tasik Ujana, Nilai Impian

  • 25.02.2018 04:54
  • 0

Pagi ni memberi khimat community pada penduduk nilai impian dgan membuat santaian fitness. Alhamdulillah ramai yg join ketaq lutut coach sorg² kat depan. N tqtq kat cikgu² ni sbb sudi brgambq ngan coach.. Hat lain coach xsempat ambil gambr sbb cikgu2 ni bnyak soalan so yg lain dah gerak dulu 😅 . #healthylifestyle #healthyfood #kurussecarasihat #kaminakkurus #jomkurus #changepeoplelife #kurus30hari #cabarankurus #kelantan #kedah #jdt #running #run #dengkur #kurangtidur #tips #berdengkur #bebaskolesterol #diet #pahang #ta #negeri9 #nilai #serdang #serikembangan #putrajaya #malaysia

 #GegariaFest #Gogegaria #GegaRia #Lifestlye #WanitaApp #jjcmtv3 #TeamW

Perkarangan Stadium Darulmakmur

  • 25.02.2018 04:54
  • 0

#GegariaFest #Gogegaria #GegaRia #Lifestlye #WanitaApp #jjcmtv3 #TeamWakanda #MomenthisProduction #Kuantan #Pahang #Malaysia #2018

Natural And Flawless Beauty Best Seller Set always in my heart ❤.Ramai yang dah beli set best

Natural And Flawless Beauty

  • 25.02.2018 04:53
  • 0

Best Seller Set always in my heart ❤ . Ramai yang dah beli set best seller dan jimat tau . Lagi satu sebabnya ramai ingin kelihatan cantik dan flawless seperti orang korea. . Jangan risau bahan-bahannya adalah natural & ambil masa bila nak kelihatan cantik 😉 . Apa tunggu lagi, meh la grab cepat sebelum naik ke harga asal . #aquaeyebalm #candylipsbalm #magicscrub #BNEhq #BNEstokiskapar #BNEcodkapar #BNEcodmeru #BNEcodpoliteknikshahalam #BNEcodkualaselangor #BNEcodpelabuhanklang #sayajual #bazarpaknil #shahalam #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #penang #perak #terengganu #pahang #langkawi #malaysia #sabah #sarawak

Sihat.Semulajadi|Baby.Dewasa Assalamualaikum. Good Morning..Semoga ceria bangun pagi ni. Akak mas

Sihat.Semulajadi|Baby.Dewasa

  • 25.02.2018 04:53
  • 0

Assalamualaikum. Good Morning. . Semoga ceria bangun pagi ni. Akak masih menimba ilmu di YL APAC Convention. . Tengah bersemangat ni. Speaker semua best. . Rasa teruja sangat dengan Young Living ni. International company. Company yang bukan semata-mata mementingkan bussiness tetapi care about other people. . Berminat nak menjadi sebahagian ahli keluarga kami? Meh contact akak ye. Klik link di bio. . #YLAPAC2018 #YLAPAC2018OilClique #YLAPAC2018OilyLicious #CreateYourOwnDestiny #ylconvention #EssentialOil #YoungLivingKuantan #YoungLivingPekan #YoungLivingMalaysia #DuniaMinyakYLEO #TerapiInstagram #Motivasi #SihatSeimbangCantikSemulajadi #NaturalHealing #Semulajadi #NakSihat #sihat #NakCantik #MinyakkanJer #Stress #TeamYonieBonawi #ajimaura #CODkuantan #PosLaju #kuantan #SyukurSelalu #CeritaKita #SayaGunaSayaJual #Pahang

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:52
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

photobookmurah_byAinNazra Selalunye wedding album plain je kan.. kali ni puan pengantin request

photobookmurah_byAinNazra

  • 25.02.2018 04:49
  • 0

Selalunye wedding album plain je kan.. kali ni puan pengantin request nak bebunga2 semekar hati yg berbunga bahgia berumah tangga.. 😍😍 #photobookwedding . . 📲 www.wasap.my/60139225424 Utk TEMPAHAN & pertanyaan lanjut!🤗 Terus wassap okay! Pliz don't PM / DM. FOLLOW & LIKE: Instagram : photobookmurah_byainnazra FB page : PHOTOBOOKmurah by Ain Nazra . . #photobookmurah_byainnazra #photobookmurah #photobookkemaman #photobookterengganu #photobookmalaysia #kemaman . @photobookmurah_byainnazra dah sampai ke : #terengganu #kelantan #selangor #pahang #borneo #brunei #sarawak #kualalumpur #perak #johor #langkawi #perlis #negerisembilan #melaka #sabah #birthdaysale

H.H if u have a friend yg suka sgt buat dumb pranks, jgn la dok hotel ni..

H.H

Mandurah Hotel

  • 25.02.2018 04:49
  • 0

if u have a friend yg suka sgt buat dumb pranks, jgn la dok hotel ni.. jamban dia x de kunci.. so faham2 je la.. 😂 www.mandurahhotel.com #MandurahHotel #weekend #getaway #Beserah #Pahang #25022018

Natural And Flawless Beauty Selamat pagi bne lover.Uolls, baki tinggal 3 je lagi sebelum bertuka

Natural And Flawless Beauty

  • 25.02.2018 04:48
  • 2

Selamat pagi bne lover . Uolls, baki tinggal 3 je lagi sebelum bertukar kepada harga asal 😭 . Uolls dah ke belum? Kalau belum jom grab cepat sebelum habis promosi CNY . #aquaeyebalm #candylipsbalm #magicscrub #BNEhq #BNEstokiskapar #BNEcodkapar #BNEcodmeru #BNEcodpoliteknikshahalam #BNEcodkualaselangor #BNEcodpelabuhanklang #sayajual #bazarpaknil #shahalam #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #penang #perak #terengganu #pahang #langkawi #malaysia #sabah #sarawak

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:48
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Adilah Hashim Alhamdulillah😃,⠀ Assalamu'alaikum😉⠀⠀Seronok tengok keren

Adilah Hashim

  • 25.02.2018 04:47
  • 1

Alhamdulillah😃,⠀ Assalamu'alaikum😉⠀ ⠀ Seronok tengok kerenah budak2 yang tak reti rasa penat #kedah #perlis #penang #perak #melaka #selangor #kelantan #terengganu #pahang #johor #sarawak #sabah #kualalumpur #labuan #putrajaya #negerisembilan #jitra #changloon #arau #kangar #pauh #padangbesar #terapiinstagram #ajimaura #suplemen #ibuanak #wanita #shakleechangloon #vitamin #adilahhashim

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️ READY STOCK‼️.FREE POSTAGE 📮.FREE BOX 📦.PRICE RM80‼

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️

  • 25.02.2018 04:44
  • 0

READY STOCK‼️ . FREE POSTAGE 📮 . FREE BOX 📦 . PRICE RM80‼️ . WHATSAPP ONLY 📲0174008805 #KEDAIBURUK #JAMVIRAL #JAMDIOR #JAMDIORVIRAL #JAMDIORMURAH #SARAWAK #JAMDIORMURAHMALAYSIA #JAMDIORMALAYSIA #SABAH #JAMDIORMALAYSIAMURAH #SAYAJUALMURAH #PAHANG #SAYAJUALBORONG #PERAK #BAZARPAKNIL #MAMPUMILIK #TERLAJAKLARIS #JOHOR #KELANTAN #TERENGGANU #KEDAH #SELANGOR #NEGERISEMBILAN #MELAKA #PULAUPINANG #PERLIS #KUALALUMPUR

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:44
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

ClashGida Terima kasih.#clashgida#clashmagaza#clashon#temerloh#28000#kafe

ClashGida

  • 25.02.2018 04:41
  • 0

Terima kasih . #clashgida #clashmagaza #clashon #temerloh #28000 #kafekontena #containtercafe #pahang #mentakab #lanchang #bera #maran #foodporn #portlepokkoiaok #poksedak #hogohpahanghogoh #mantak

Ahmad 🆕 Kabel VGAPanjang 1.5 meterKondisi tiptop.Harga: RM 5 saja!! P

Ahmad

Perlis, Perlis, Malaysia

  • 25.02.2018 04:40
  • 2

🆕 Kabel VGA Panjang 1.5 meter Kondisi tiptop . Harga: RM 5 saja!! Poslaju tambah RM7 (semenanjung) atau RM9 (ss). COD area Sek. Keb. Beseri saja. Whatsapp /sms 013 8585 310 untuk miliki sekarang. . #perlis #kangar #kedah #penang #perak #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #unimap #uitmarau #uitm #uum #usm #unisel #uia #utem #gajetmurah #sayajual

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:40
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️ READY STOCK‼️.FREE POSTAGE 📮.FREE BOX 📦.PRICE RM80‼

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️

  • 25.02.2018 04:38
  • 0

READY STOCK‼️ . FREE POSTAGE 📮 . FREE BOX 📦 . PRICE RM80‼️ . WHATSAPP ONLY 📲0174008805 #KEDAIBURUK #JAMVIRAL #JAMDIOR #JAMDIORVIRAL #JAMDIORMURAH #SARAWAK #JAMDIORMURAHMALAYSIA #JAMDIORMALAYSIA #SABAH #JAMDIORMALAYSIAMURAH #SAYAJUALMURAH #PAHANG #SAYAJUALBORONG #PERAK #BAZARPAKNIL #MAMPUMILIK #TERLAJAKLARIS #JOHOR #KELANTAN #TERENGGANU #KEDAH #SELANGOR #NEGERISEMBILAN #MELAKA #PULAUPINANG #PERLIS #KUALALUMPUR

HWAITEUVITSKIN & GLOWING CREAM APA EXTEND HARGA PROMO SAMPAI 5/3/2018? Ya betul kita EXTEND HARGA PR

HWAITEUVITSKIN & GLOWING CREAM

  • 25.02.2018 04:38
  • 0

APA EXTEND HARGA PROMO SAMPAI 5/3/2018? Ya betul kita EXTEND HARGA PROMO SAMPAI 5/3/2018 , so sesiapa nak harga PROMO 2botol RM200 jom cepat cepat whatsapp ok . Harga promo tu exclude postages ya . Alhamdulilah hari2 kita ada testimoni baru testimoni yang buat pelangan kami happy ! . for order jom whatsapp kita . 📱010-4573939 . . #hwaiteuvitskin #hwaiteutestimoni #bazaarpaknil #hwaiteuvitskintestimoni #hwaiteuvitskin #hwaiteuvitskinsingapore #hwaiteuvitskinsabah #hwaiteuvitskinmalaysia #putih #gebu #mantap #anjal #antiaging #bisnesonline #malaysia #kualalumpur #melaka #terangganu #perlis #pahang #selangor #perak #kelantan #kedah #penang #johor #sabah #serawak #singapore #singaporean #jb

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:37
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

suporterindonesia45 Hands Up 🙆 Pscs Cilacap Fans  #ulhotv#ultrasworld #ultrastv#ultr

suporterindonesia45

  • 25.02.2018 04:36
  • 0

Hands Up 🙆 Pscs Cilacap Fans #ulhotv #ultrasworld #ultrastv #ultraslife #ultrasmalaya #ultrasjohor #eastbengal #johor #pahang #ultrassel #harimaumalaya #boysofstraits #ultrasthailand #holigans #ultras #ultrassingapura #myanmar #palestine #curvanord #greenboys #serawak #elephantarmy #besiktas #gatehboys #malaysia #pscs

program hamil Kuret jika dilakukan tdk bersih maka akan bs menjadi cikal bakal suatu

program hamil

  • 25.02.2018 04:35
  • 0

Kuret jika dilakukan tdk bersih maka akan bs menjadi cikal bakal suatu penyakit nnt nya. Biasanya efek nya jika kuretnya td benar, akan ada jaringan yg rusak akibat kuretase tersebut. Sehingga berikutnya akan mengganggu proses penempelan janin ke rahim sehingga sulit untuk terjadi proses penempelannya akhirnya jika gagal menempel maka akan luruh menjadi menstruasi bund. Inilah yg menyebabkan wanita yg pernah kuret kadang mengalami sulit hamil #krimjerawat #jerawat #jerawat #bintikhitam #berkesanseawal72jam #cantik #trustedseller #promosi #freepostage #sayajualmurah #kosmetik #terlajaklaris #produkkecantikan #perlis #terengganu #kelantan #shahalam #perak #selangor #kualalumpur #johor #skincare #malaysia #sarawak #sabah #melaka #kkmapproved #pahang #negerisembilan

🇲🇾🏃❤️🐻 Miss u..eh 😅#flowers #morning #riseandshine #morningjog#white

🇲🇾🏃❤️🐻

Kuantan

  • 25.02.2018 04:34
  • 2

Miss u..eh 😅 #flowers #morning #riseandshine #morningjog #white #nature #photography #naturephotography #kuantan #pahang #malaysianig #iger

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️ READY STOCK‼️.FREE POSTAGE 📮.FREE BOX 📦.PRICE RM80‼

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️

  • 25.02.2018 04:33
  • 0

READY STOCK‼️ . FREE POSTAGE 📮 . FREE BOX 📦 . PRICE RM80‼️ . WHATSAPP ONLY 📲0174008805 #KEDAIBURUK #JAMVIRAL #JAMDIOR #JAMDIORVIRAL #JAMDIORMURAH #SARAWAK #JAMDIORMURAHMALAYSIA #JAMDIORMALAYSIA #SABAH #JAMDIORMALAYSIAMURAH #SAYAJUALMURAH #PAHANG #SAYAJUALBORONG #PERAK #BAZARPAKNIL #MAMPUMILIK #TERLAJAKLARIS #JOHOR #KELANTAN #TERENGGANU #KEDAH #SELANGOR #NEGERISEMBILAN #MELAKA #PULAUPINANG #PERLIS #KUALALUMPUR

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:33
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

program hamil DUH , BAHAGIANYA ... JIKA BISA MELIHAT SENYUM SI KECIL SETIAP HARIYa

program hamil

  • 25.02.2018 04:32
  • 1

DUH , BAHAGIANYA ... JIKA BISA MELIHAT SENYUM SI KECIL SETIAP HARI Ya .. Tuhan, hiasilah rumah tangga kami dengan senyuman seorang anak yang bisa mebahagiakan hati dan menjadi penyejuk mata bagi kami , amiin KAPAN BAYI MULAI TERSENYUM ? Senyum responsif merupakan senyuman yang diberikan bayi ketika bayi mencoba merespon hal-hal menyenangkan atau sesuatu yang membuat dia merasa nyaman. Apapun yang menciptakan rasa bahagia pada hati bayi Anda, maka bayi Anda akan meresponnya dengan senyuman. Adapun seyuman responsif bayi di usia 6-8 minggu ini seperti senyuman saat ia merasa nyaman ketika Anda timang dia dalam buaian, ketika Anda mendekap tubuh mungilnya, ketika Anda menidurkannya dengan nyanyian dari suara Anda. Perhatikanlah respon bayi Anda ketika Anda melakukan hal-hal tersebut, bayi Anda pasti akan menghadiahi Anda dengan senyumannya yang menggemaskan. LIKE & SHARE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konsultasi gratis👇 BBM: DDCF1EC2 /DB93CF95 Wa : 085842115934 #krimjerawat #jerawat #jerawat #bintikhitam #berkesanseawal72jam #cantik #trustedseller #promosi #freepostage #sayajualmurah #kosmetik #terlajaklaris #produkkecantikan #perlis #terengganu #kelantan #shahalam #perak #selangor #kualalumpur #johor #skincare #malaysia #sarawak #sabah #melaka #kkmapproved #pahang #negerisembilan

program hamil AKU INGIN DIA ADA DI RAHIMKU Mungkin bunda sudah lelah dengan puluhan

program hamil

  • 25.02.2018 04:31
  • 1

AKU INGIN DIA ADA DI RAHIMKU Mungkin bunda sudah lelah dengan puluhan tespeck yang selalu dicoba setiap bulannya, berharap ada jawaban dari setiap doa yang selalu bunda panjatkan, linangan air mata karena sedih dan kecewa terkadang mengiringi langkah kaki bunda. Setiap pasangan suami pasti ingin dan mau mempunyai momongan namun jika hanya diam dan tidak pernah berusaha, apakah allah akan mengabulkan nya ?? Tanpa ada usaha untuk mendapatkan dan hanya bisa merenungin masalah yang ada, apakah itu mungkin ???.......Selalu yakin dan percaya bahwa setiap usaha itu tidak ada yang mengkhianati hasil bunda.... Untuk bunda bunda yang sedang menanti sang buah hati, semangat dan bersabarlah dalam taat, beriktiharlah dalam doa, semoga allah segera menganugrahkan malaikat kecil dirahim bunda bunda semua amin... BUNDA PASTI BISA HAMIL DAN MELAHIRKAN BAYI YANG SEHAT =========================================================================== Konsultasi gratis👇 BBM: DDCF1EC2 /DB93CF95 Wa : 085842115934 #krimjerawat #jerawat #jerawat #bintikhitam #berkesanseawal72jam #cantik #trustedseller #promosi #freepostage #sayajualmurah #kosmetik #terlajaklaris #produkkecantikan #perlis #terengganu #kelantan #shahalam #perak #selangor #kualalumpur #johor #skincare #malaysia #sarawak #sabah #melaka #kkmapproved #pahang #negerisembilan

Grand Opening Sales+CNY Sales 🎉Grand Opening Sales + Chinese New Year Sales🎉🔽💥 Cap Jor

Grand Opening Sales+CNY Sales

Isma Cafe

  • 25.02.2018 04:30
  • 1

🎉Grand Opening Sales + Chinese New Year Sales🎉 🔽 💥 Cap Jordan Black💥 🔽 Harga Promosi➡️ RM 40 Harga Asal➡️ RM 55 🔽 Kualiti cun melecun💯 Selesa pakai✅ Nampak bergaya✅ Kualiti dijamin thorbaik💯 Konfem korang repeat oder😘 Material sama macam original💯 Adjustable 👍 Dapat Free Gift🎁 🔽 Whatsapp📲 01119975200 (Irfan) Malas save nombor? Tekan je link dekat bio😊 🔽 #Cap #caponline# jualcaponline #capmurah #sayajualmurah #salechristmas #kelantan #pahang #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #sabah #sarawak #gmi #unikl #uum #ukm #uitm #utp #ikm #kktm #usm #um

Hasnira Sani Salam 3-1..🐘🏆⚽So hari ni kakak pakai warna tmpt kelahiran kak

Hasnira Sani

Syarikat Bekalan Air Selangor

  • 25.02.2018 04:30
  • 1

Salam 3-1..🐘🏆⚽ So hari ni kakak pakai warna tmpt kelahiran kakak pg kerja okey 😘 #hitamputihtakkanpadam #hitamputih #pahang

program hamil SUDAH HABIS DANA BESAR ??? MEDIS ANGKAT TANGAN ?? INGIN CEPAT HAMIL DA

program hamil

  • 25.02.2018 04:29
  • 0

SUDAH HABIS DANA BESAR ??? MEDIS ANGKAT TANGAN ?? INGIN CEPAT HAMIL DALAM WAKTU 100 HARI, INI RAHASIANYA !! Setiap wanita setelah menikah pasti ingin menjadi ibu begitu pun juga laki laki pasti ingin menjadi ayah. Namun ada sebagian pasangan suami istri yang sangat mudah mendapatkan keturunan, Tapi ada juga pasangan suami istri yang sulit untuk memiliki buah hati. PERTANYAANNYA APAKAH SEMUA WANITA DAN PRIA ITU SUBUR ? Seorang wanita tidak pernah lepas dari masalah kesuburan, hampir 75 perseen masalah kehamilan berada di pihak wanita. Sehingga usaha dan keinginan untuk memiliki anak lebih besar di pihak wanita.Sayangnya setiap wanita selalu menganggap sepele masalah kehamilan sehingga membiarkan dan tidak segera di atasi. Menunda mengatasi hambatan kehamilan sama dengan menunda hadirnya buah hati, sedangkan USIA KESUBURAN WANITA ADA BATASNYA ! Hambatan kehamilan jika tidak diatasi akan semakin parah, jadi jangan ada kata menyesal dikemudian hari. Berbagai upaya telah dilakukan mulai dari cara tradisional maupun medis belum juga menunjukkan hasil yang diinginkan. Bunda mulai menyerah putus asa dan pasrah saja ? Namun apakah dengan pasrah saja tanpa melakukan apa apa bisa mewujudkan impian bunda ? Setiap masalah pasti ada solusi dan jalan keluarnya, setiap penyakit pasti ada obatnya, begitupun juga hambatan kehamilan pasti bisa teratasi. JANGAN MENUNDA UNTUK SESUATU YANG SANGAT BERHARGA DALAM HIDUP BUNDA. Konsultasikan semua hambatan kehamilan bunda secara gratis dengan tim terapis kami yang sudah berpengalaman dibidangnya dengan testimoni keberhasilan pasien kami yang sudah lebih dari 1000. Konsultasi gratis👇 BBM: DDCF1EC2 /DB93CF95 Wa : 085842115934 #krimjerawat #jerawat #jerawat #bintikhitam #berkesanseawal72jam #cantik #trustedseller #promosi #freepostage #sayajualmurah #kosmetik #terlajaklaris #produkkecantikan #perlis #terengganu #kelantan #shahalam #perak #selangor #kualalumpur #johor #skincare #malaysia #sarawak #sabah #melaka #kkmapproved #pahang #negerisembilan

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:29
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Hasnita Shuhaibi Urus setia ngan pengacara majlis utk sukan thn ni.Tp pengacara majlis

Hasnita Shuhaibi

  • 25.02.2018 04:29
  • 0

Urus setia ngan pengacara majlis utk sukan thn ni. Tp pengacara majlis tu mmg tetap dan bpencen la 😆 #sukansekolah #smklepar #leparterbaik #pekan #pahang #kamicikgusekolah

DYXY COSMETIC Hi gorgeous! Dah grab Dyxy promo set?? Terhad utk bulan Februari ni je

DYXY COSMETIC

  • 25.02.2018 04:28
  • 0

Hi gorgeous! Dah grab Dyxy promo set?? Terhad utk bulan Februari ni je tauuuu! Harga pun mmg merecik recik lahhh cantikk dia! Hiksss.. Meh pm sis laju laju nahhh💕💕💕💕💕 Whatsapp 👉 0133439890 #dyxyteam #dyxylovers #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfantasticmonth #dyxyfantastic #makeuptutorial #makeup #makeuplover #bazaarpaknil #uitmbandarayamelaka #portdickson #melaka #kedah #selangor #pahang #kelantan #penang #negerisembilan

GIVEAWAY START NOW🔥 💥 Manchester City Third 2017/2018💥🔽Harga➡️ RM 30Harga

GIVEAWAY START NOW🔥

f&f Garden Cafe Event

  • 25.02.2018 04:26
  • 4

💥 Manchester City Third 2017/2018💥 🔽 Harga➡️ RM 30 Harga Asal ➡️ RM 50 🔽 Kain cun melecun💯 Selesa pakai✅ Kain sejuk✅ Kualiti dijamin thorbaik💯 Konfem korang repeat oder😘 Material sama macam dekat butik💯 🔽 Psssttt!!! Stock tak banyak guyss.. So better cepat sebelum habis 😉😉 🔽 Whatsapp📲 0133724679 (Irfan) Malas save nombor? Tekan je link dekat bio😊 🔽 #jersi #jersionline # bolasepak #jersibola #jersirugby #sayajualmurah #salechristmas #kelantan #pahang #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #sabah #sarawak #gmi #unikl #uum #ukm #uitm #utp #ikm #kktm #usm #um

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:25
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

DYXY COSMETIC Hi gorgeous! Dah grab Dyxy promo set?? Terhad utk bulan Februari ni je

DYXY COSMETIC

  • 25.02.2018 04:24
  • 0

Hi gorgeous! Dah grab Dyxy promo set?? Terhad utk bulan Februari ni je tauuuu! Harga pun mmg merecik recik lahhh cantikk dia! Hiksss.. Meh pm sis laju laju nahhh💕💕💕💕💕 Whatsapp 👉 0133439890 #dyxyteam #dyxylovers #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfantasticmonth #dyxyfantastic #makeuptutorial #makeup #makeuplover #bazaarpaknil #uitmbandarayamelaka #portdickson #melaka #kedah #selangor #pahang #kelantan #penang #negerisembilan

Koleksi Pakaian Wanita Assalamualaikum,Halimah Kurung. 👗material soft como crepe. dimana

Koleksi Pakaian Wanita

  • 25.02.2018 04:23
  • 2

Assalamualaikum, Halimah Kurung. 👗material soft como crepe. dimana ia lembut, sejuk dipakai, mudah diurus dan less iron 👗nursing friendly dengan zip di tengah. mudahkan smua bf mommies bergaya walaupun bf 👶🏻 👗wudhu friendly, longgar pada lubang pergelangan tangan, boleh disinsing 👗tampil menawan dengan kurung tapi tampak seperti jubah. 👗potongan kain longgar dan kembang.getah separuh. 👗terdapat 7 warna baru yang menawan hati. anda pasti ingin memiliki semua warna. 👗terdapat saiz XS hingga 2XL * ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. * model saiz S (kepit belakang baju), tinggi 160 cm heels 4inci Harga : RM110 ( include postage seluruh msia!) Wassup : 0102228421 #sayajualonline #sayajual #bajuwanita #bajukurung #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #bajuraya2018 #koleksiterbaru2018 #cikgu #bajucantik #malaysiaonlineshop #bajuraya #misi #politeknik #uitm #sayajualbaju #bajumuslimah #bajucantik #sayajualmurah #bajukurungterkini #utm #ukm #blouse #bajukebaya #kurungsongket #peplum #pahang #kualalumpur #usm #selangor #fesyenterkini

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️ GIRL BELI JAM CASIO BLACK 1 PCS  BY SIS MANEH 💕.NAK BAGI KAWAN ,N

CASIOROSEGOLD(RM70) ‼️

  • 25.02.2018 04:21
  • 2

GIRL BELI JAM CASIO BLACK 1 PCS BY SIS MANEH 💕 . NAK BAGI KAWAN ,NAK BAGI KEKASIH , NAK BAGI TUNANG , NAK BAGI ISTERI SESUAI SANGAT UOLLS 😍 . #FEEDBACKCUSTOMERKEDAIBURUK #KEDAIBURUK #JAMVIRAL #JAMCASIO #JAMCASIOVIRAL #JAMCASIOMURAH #JAMCASIOMURAHMALAYSIA #JAMCASIOMALAYSIA #SABAH #JAMCASIOMALAYSIAMURAH #SAYAJUALMURAH #PAHANG #SAYAJUALBORONG #PERAK #BAZARPAKNIL #MAMPUMILIK #TERLAJAKLARIS #JOHOR #KELANTAN #TERENGGANU #KEDAH #SELANGOR #NEGERISEMBILAN #MELAKA #PULAUPINANG #PERLIS #KUALALUMPUR

Sahbudin Arof Seksa sungguh nak menghabiskan sekeping roti canai dalam perut ni 🤤

Sahbudin Arof

Kubang Gajah Water Park Temerloh

  • 25.02.2018 04:21
  • 0

Seksa sungguh nak menghabiskan sekeping roti canai dalam perut ni 🤤🥞 Ni belum tambah teh tarik oney lagi haaa... Done jogging 😘 Sape free?? Jomlah ngeteh haaa 🙊 #budakhangus #jogging #kpi60 #fitness #sekolahsukanpahang #berehatnyentokharini #pahangsportschool #kubanggajah #joggingsorangaje #temerloh #pahang #2018 Jangan lupa usar-usar ⌚️ dan 🛍 salam @sahku2_watch kot-kot berkenan boleh Wsapp 0139831090 😘

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:21
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . Cara makan : 1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari 2. Kemam dalam mulut 3. Boleh makan dalam sebulan . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Wan Shahrin #sundaybreakfast #dimsum#dimsumlover #jadeterrace#granddarulmakmur

Wan Shahrin

Grand Darulmakmur Hotel Kuantan

  • 25.02.2018 04:20
  • 0

#sundaybreakfast #dimsum #dimsumlover #jadeterrace #granddarulmakmurhotelkuantan #hotelkuantanpahang #kuantan #pahang

Online Baby Wear 4in1 COTTON BABY BLANKET.RM31 exclude postage..Size:.75CM X 75CM

Online Baby Wear

  • 25.02.2018 04:19
  • 0

4in1 COTTON BABY BLANKET . RM31 exclude postage. . Size: . 75CM X 75CM . Material : 100% Cotton. Super soft and comfortable. . HOW TO ORDER: . ✓Screenshot the item and Whatsapp +6010-3664608. . . . #barangbabymurah #bajubudakmurah2017 #barangbabymurahmalaysia #bazaronline #sabah #sarawak #selangor #perak #kelantan #pahang #melaka #kedah #perlis #selimutbaby #babyblanket #selimutbayimurah #selimutbabymalaysia #4in1cottonbabyblanket #bedungmurah

S A M • L E E 8 steps to pour over perfection. 🇲🇾...#大年初九 #初九

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:19
  • 0

8 steps to pour over perfection. 🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees #starbucks #starbucksmalaysia

malaysiansuperleague2018 Perlawanan yang sengit malam tadi ,terbaikkkkkk #selangor #jdt #perak

malaysiansuperleague2018

  • 25.02.2018 04:18
  • 1

Perlawanan yang sengit malam tadi ,terbaikkkkkk #selangor #jdt #perak #pknp #pkns #terengganu #pahang #negeri9 #kualalumpur #kelantan #kedah #melaka #harimaumalaya #selamanyaharimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #demimalaysia #nfpd #bazaarpaknil #bazarpaknil #igreview #igreviewmurah #malaysia

S A M • L E E Mandatory tourist shot. 😃🤣😂🇲🇾...#大年初九 #初

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:17
  • 0

Mandatory tourist shot. 😃🤣😂🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:17
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . Cara makan : 1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari 2. Kemam dalam mulut 3. Boleh makan dalam sebulan . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Koleksi Pakaian Wanita Kurung Cik Leepat. ✅ High quality Como crepe✅ Available 5 size SS

Koleksi Pakaian Wanita

  • 25.02.2018 04:16
  • 1

Kurung Cik Leepat. ✅ High quality Como crepe ✅ Available 5 size SS - XL ✅ 6 color exclusive ✅ Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable ✅ Design up-to-date ✅ Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event ✅ Cutting yg menampakkan ilusi langsing ✅ Wudhuk Friendly + BF Friendly HARGA : RM92.00 Postage RM8SM/RM12SS Wassup : 0102228421 #sayajualonline #sayajual #bajuwanita #bajukurung #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #bajuraya2018 #koleksiterbaru2018 #cikgu #bajucantik #malaysiaonlineshop #bajuraya #misi #politeknik #uitm #sayajualbaju #bajumuslimah #bajucantik #sayajualmurah #bajukurungterkini #utm #ukm #blouse #bajukebaya #kurungsongket #peplum #pahang #kualalumpur #usm #selangor #fesyenterkini

S A M • L E E Mandatory tourist shot. 🤣😂🇲🇾...#大年初九 #初九 #

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:16
  • 0

Mandatory tourist shot. 🤣😂🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees

SMS /WHATSAP 019-6188978 READY STOCK!BAWAL REBEN AWNING.RM 18/PCS.SMS/WA 019-6188978#wi

SMS /WHATSAP 019-6188978

  • 25.02.2018 04:16
  • 0

READY STOCK! BAWAL REBEN AWNING . RM 18/PCS . SMS/WA 019-6188978 #wideshawlborong #wideshawlchiffon #wideshawl #johor #bawalplain #brunei #perak #pahang#singapura #ootd #love #tudungborong #bawalbidang60murah #bawalborong #bawalraniamurah

S A M • L E E 涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:14
  • 0

涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼涼der。🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees

Online Baby Wear 4in1 COTTON BABY BLANKET.RM31 exclude postage..Size:.75CM X 75CM

Online Baby Wear

  • 25.02.2018 04:14
  • 1

4in1 COTTON BABY BLANKET . RM31 exclude postage. . Size: . 75CM X 75CM . Material : 100% Cotton. Super soft and comfortable. . HOW TO ORDER: . ✓Screenshot the item and Whatsapp +6010-3664608. . . . #barangbabymurah #bajubudakmurah2017 #barangbabymurahmalaysia #bazaronline #sabah #sarawak #selangor #perak #kelantan #pahang #melaka #kedah #perlis #selimutbaby #babyblanket #selimutbayimurah #selimutbabymalaysia #4in1cottonbabyblanket #bedungmurah

S A M • L E E 涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:13
  • 0

涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼涼der。🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:13
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

S A M • L E E 涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼

S A M • L E E

Genting Highlands Premium Outlets

  • 25.02.2018 04:11
  • 1

涼涼的天氣。希望平地每天的氣溫都好像雲頂那麼涼涼der。🇲🇾 . . . #大年初九 #初九 #農曆新年 #春節 #大地回春 #馬來西亞 #雲頂 #雲頂高原 #chinesenewyear #lunarnewyear #cny #yearofthedog #malaysia #trulyasia #cuticutimalaysia #gentinghighlands #genting #pahang #gentinghighlandspremiumoutlets #premiumoutlets #coolweather #22degrees

Permai Quote #PermaiMenulis #Permaidihati  #permaiquote #quote  #dakwah #permaiword

Permai Quote

  • 25.02.2018 04:09
  • 2

#PermaiMenulis #Permaidihati #permaiquote #quote #dakwah #permaiwordsofwonder #quotes #goodvibes #positivevibes #positivequotes #jomdakwah #quoteoftheday #quotespilihanadmin #silashare #wesharewecare #pahang #tagsahabatkita #tagkawankita #islamicquote #islamicreminder #permaipahang #spreaddakwah #tagsahabatkita #SilakanShareSemogaBermanfaat

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:09
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Moh Makan 📢📢📢 PENGUMUMAN!!! Assalamualaikum.Mulai esok, ISNIN, 26 Febr

Moh Makan

  • 25.02.2018 04:06
  • 0

📢📢📢 PENGUMUMAN!!! Assalamualaikum. Mulai esok, ISNIN, 26 Februari 2018, kami buka SETIAP HARI (Isnin - Ahad) bermula jam 8.00 pagi sehingga 11.00 malam. Harap maklum, terima kasih. . #mohmakan #restoran #restoranmelayu #restoranmuslim #pengumuman #announcement #businesshours #waktuniaga #tamanwawasan #raub #pahang #uitmraub

HERBAL MAGIC TIENS Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman

HERBAL MAGIC TIENS

  • 25.02.2018 04:06
  • 2

Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimonibl @pusat_herbal_tiens_kecantikan 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 PIN : DA5A7C0A LINE : Herbal_magic WA : +62 853 595 787 09 #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #PulauPinang #Selangor #Penang #Terengganu #Sarawak #Sabah #Malaysia #Brunai #Singapore #indonesia #murah #discount #worldwide #paypal #mastercard #promoteyourbone #pagi #siang #malam #mall #comel #me #love

HERBAL MAGIC TIENS Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman

HERBAL MAGIC TIENS

  • 25.02.2018 04:06
  • 1

Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimonibl @pusat_herbal_tiens_kecantikan 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 PIN : DA5A7C0A LINE : Herbal_magic WA : +62 853 595 787 09 #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #PulauPinang #Selangor #Penang #Terengganu #Sarawak #Sabah #Malaysia #Brunai #Singapore #indonesia #murah #discount #worldwide #paypal #mastercard #promoteyourbone #pagi #siang #malam #mall #comel #me #love

HERBAL MAGIC TIENS Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman

HERBAL MAGIC TIENS

  • 25.02.2018 04:06
  • 1

Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimonibl @pusat_herbal_tiens_kecantikan 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @pusat_herbal_tiens_kecantikan Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 PIN : DA5A7C0A LINE : Herbal_magic WA : +62 853 595 787 09 #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #PulauPinang #Selangor #Penang #Terengganu #Sarawak #Sabah #Malaysia #Brunai #Singapore #indonesia #murah #discount #worldwide #paypal #mastercard #promoteyourbone #pagi #siang #malam #mall #comel #me #love

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:05
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

jimystravelogue Theatre of Lights & Sound, only at the Sky Avenue, Genting Highlands,

jimystravelogue

Sky Avenue

  • 25.02.2018 04:02
  • 0

Theatre of Lights & Sound, only at the Sky Avenue, Genting Highlands, Malaysia #lightsandsound #skyavenue #gentinghighlands #jimyinmalaysia #jimystravelogue #pahang #malaysia #entertainment #freeshow

Rahmat Shaari Ismarizal + SyikinShoot for @romatphotography #romatpicture #romatp

Rahmat Shaari

  • 25.02.2018 04:02
  • 2

Ismarizal + Syikin Shoot for @romatphotography #romatpicture #romatphotography #romat #weddingphotography #weddingphotographer #pengantinbaru #pengantinfest #pengantin #pengantinsempoi #details #weddingdress #weddingguide #weddingphotography #henna #ring #promo #0179799205 #iklanperkahwinan #weddingfestival #kelantan #selangor #perak #pahang #melaka #johor #0179799205 #booknow #custom #customalbum #photobook #familyphotography #familyportrait

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 04:00
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

Jual Alat Pembesar/Pengencang 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.U

Jual Alat Pembesar/Pengencang

  • 25.02.2018 03:58
  • 3

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D632622B 📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya) 📱WA: +62895607501619 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool

*Dollita Serum by Siti Sarah* Gurauan di pagi hari..@meletop #dollita #dollitaserum #dollitahq #dol

*Dollita Serum by Siti Sarah*

  • 25.02.2018 03:56
  • 0

Gurauan di pagi hari..@meletop #dollita #dollitaserum #dollitahq #dollita_hq#dollita_hqteam #serum #kualalumpur #selangor #kedah #sabah #sarawak#kelantan #perak #taiping #penang #terengganu #melaka #johor #negerisembilan #pahang#brunei #bazaarpaknil #moodrepublik

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 03:56
  • 1

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh

JUAL ALAT PEMBESAR PAYUDARA 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??.U

JUAL ALAT PEMBESAR PAYUDARA

  • 25.02.2018 03:54
  • 1

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D632622B 📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya) 📱WA: +62895607501619 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool

BEAUTY SECRET SHALICIOUS hello beautiful <3.BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm.Harga :BELI 1 -

BEAUTY SECRET SHALICIOUS

  • 25.02.2018 03:52
  • 0

hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh