palazolawa instagram photo

#

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹. Harga : 1 pcs RM59 exclude

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 16:18
  • 0

🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹 . Harga : 1 pcs RM59 exclude postage 2 pcs RM100 with postage 3 pcs RM127 with postage . . . ✔material jersey yang super selesa, minimal iron, lembut and sejukk ! . ✔ada zip memudahkan weolss untuk pakai ! . ✔pocket di kedua dua belah seluar, nak letak kunci phone pun boleh ! . ✔8 warna menjadi pilihan. Semua warna lawaa rasa nak makan ! . ✔sesuai untuk S hingga small XL, material strectable sangat selesaa uols ! Ukuran : Pinggang : 26-32 inch Peha : 24-26 inch Bukaan seluar : 25 inch Pinggul : 42-46 inch Labuh : 39 inch . Untuk tengok gambar palazzo helena kaler lain tekan je #palazzohelenaIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹. Harga : 1 pcs RM59 exclude

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 16:15
  • 0

🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹 . Harga : 1 pcs RM59 exclude postage 2 pcs RM100 with postage 3 pcs RM127 with postage . . . ✔material jersey yang super selesa, minimal iron, lembut and sejukk ! . ✔ada zip memudahkan weolss untuk pakai ! . ✔pocket di kedua dua belah seluar, nak letak kunci phone pun boleh ! . ✔8 warna menjadi pilihan. Semua warna lawaa rasa nak makan ! . ✔sesuai untuk S hingga small XL, material strectable sangat selesaa uols ! Ukuran : Pinggang : 26-32 inch Peha : 24-26 inch Bukaan seluar : 25 inch Pinggul : 42-46 inch Labuh : 39 inch . Untuk tengok gambar palazzo helena kaler lain tekan je #palazzohelenaIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 13:24
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

LUBUK NO#1 JEANS & PALAZO 🔥 TAK SELALU PALAZO INSYIRAH PUTIH NI ADA STOCK TAU! 😎So, sekarang n

LUBUK NO#1 JEANS & PALAZO 🔥

  • 23.10.2018 10:22
  • 0

TAK SELALU PALAZO INSYIRAH PUTIH NI ADA STOCK TAU! 😎 So, sekarang ni tgh ada. Tunggu apa lagi? — 1pcs Rm55 inc postage 3pcs Rm100 FREE POSTAGE! — Whatsapp Kkpiya cepat! — #palazocrepe #palazojersey #palazoplain #palazolychee #palazoselesa #palazomurah #palazomalaysia #palazopants #palazolawa #palazobesar #palazocorak #palazoobootcut #palazosejuk #seluarkerja #seluarformal #palazokerja #palazolawa #palazomalaysia #palazoworld #palazocotton #cottonpalazo #palazobesar #palazobootcutmurah #bootcutpalazo #palazobootcut #bootcutpalazocrepe #palazocrepebootcut #crepepalazo #palazolycheemurah

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO CREPE.3pcs only Rm 100 include postag

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 08:42
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO CREPE . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 cutting pulakk mmg superb ok😎 . 📲013-2710973 . Nak tengok kaler lain palazzo crepe tekan je #palazzocrepeIMguacloset . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar#palazoputih#palazzoputih#seluarputih

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO CREPE.3pcs only Rm 100 include postag

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 07:42
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO CREPE . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 cutting pulakk mmg superb ok😎 . 📲013-2710973 . Nak tengok kaler lain palazzo crepe tekan je #palazzocrepeIMguacloset . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar#palazoputih#palazzoputih#seluarputih

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga :.1 PCS RM51 exclude p

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 07:36
  • 0

🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga : . 1 PCS RM51 exclude postage 2 PCS RM100 WITH POSTAGE 3 PCS RM127 WITH POSTAGE . . Postage Sem - 1 pcs RM8 next item tambah RM2 Ss -1 pcs RM10 next item tambah RM4 . . Material : High Quality Moss Crepe ✔TAK PERLU IRON ! ✔POCKET KEDUA DUA BELAH ! ✔TINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU ! ✔TAK JARANG ! ✔KESIMPULANNYA BEST LAH ! ✔S-XL PUN MUAT ! mesurement : WAIST : 28-40 inch LENGTH : 40 inch PINGGUL : 42-52 inch PEHA : 20-26 inch BUKAAN SELUAR : 22 inch Yakin lah, cutting dia sumpah superb ya robbi percayalah ❤ . . Untuk tengok kaler lain palazzo aleesya tekan je #palazzoaleesyabyIMguacloset . . Wassap : 013-2710973📲 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga :.1 PCS RM51 exclude p

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 07:14
  • 0

🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga : . 1 PCS RM51 exclude postage 2 PCS RM100 WITH POSTAGE 3 PCS RM127 WITH POSTAGE . . Postage Sem - 1 pcs RM8 next item tambah RM2 Ss -1 pcs RM10 next item tambah RM4 . . Material : High Quality Moss Crepe ✔TAK PERLU IRON ! ✔POCKET KEDUA DUA BELAH ! ✔TINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU ! ✔TAK JARANG ! ✔KESIMPULANNYA BEST LAH ! ✔S-XL PUN MUAT ! mesurement : WAIST : 28-40 inch LENGTH : 40 inch PINGGUL : 42-52 inch PEHA : 20-26 inch BUKAAN SELUAR : 22 inch Yakin lah, cutting dia sumpah superb ya robbi percayalah ❤ . . Untuk tengok kaler lain palazzo aleesya tekan je #palazzoaleesyabyIMguacloset . . Wassap : 013-2710973📲 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 04:58
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 04:57
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 04:57
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO ADEEVA.3pcs only Rm 100 include posta

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 04:28
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO ADEEVA . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 . Rugi tak grab masa kami buat sale, sbb cutting Palazzo Adeeva ni lawa ok..gitau kawan2 share beli 3 pcs dpt Rm100 shj okkk . 📲013-2710973 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌼JAMIA PALAZZO 🌼.Material : Bubble crepe.✔Minimal Iron !

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 04:16
  • 0

🌼JAMIA PALAZZO 🌼 . Material : Bubble crepe . ✔Minimal Iron ! ✔Full getah bahagian pinggang ! ✔8 Warna menjadi pilihan ! ✔Cutting minimal bootcut ! ✔Pastel Colour Edition ! ✔Sesuai Dipakai Oleh size S-Small XL (Size 1) ! ✔ Size 2 (XXL) . . Ukuran yang disertakan adalah +/- kerana material strechtable. . . Harga : 1 PCS RM59 With Postage 3 PCS RM127 With Postage . . Untuk tengok gambar Jamia Palazzo kaler lain tekan je #jamiapalazzoIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar#teamIM

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌼JAMIA PALAZZO 🌼.Material : Bubble crepe.✔Minimal Iron !

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 23.10.2018 04:16
  • 0

🌼JAMIA PALAZZO 🌼 . Material : Bubble crepe . ✔Minimal Iron ! ✔Full getah bahagian pinggang ! ✔8 Warna menjadi pilihan ! ✔Cutting minimal bootcut ! ✔Pastel Colour Edition ! ✔Sesuai Dipakai Oleh size S-Small XL (Size 1) ! ✔ Size 2 (XXL) . . Ukuran yang disertakan adalah +/- kerana material strechtable. . . Harga : 1 PCS RM59 With Postage 3 PCS RM127 With Postage . . Untuk tengok gambar Jamia Palazzo kaler lain tekan je #jamiapalazzoIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar#teamIM

PALAZO BOOTCUT RM39 🔥🔥HOT SELLING🔥🔥🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥Stock baru smp

PALAZO BOOTCUT RM39

  • 23.10.2018 03:23
  • 0

🔥🔥HOT SELLING🔥🔥 🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥 Stock baru smpai . Sgt limited . Kalau habis mmg makan masa untuk restock . Jadi korang kena cepat2 order okay😘😘😘 . . 🌸AMEENA PALAZO🌸 . PRICE : RM39 tak termasuk postage . Saiz XXL add RM2 per pcs . Postage rm8sm/rm12ss . 🌷Material : High Quality Cotton Ameena ✔material tebal , x panas ✔ada button & zip ✔ada pocket ✔jahitan kemas ✔Ironless . . SIZE : S | M | L | XL | XXL . . MEASUREMENT: . . 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 19 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 20 inchi paha 42 inci labuh . . 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 21 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 22 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 23 inci paha 42 inci labuh . To order whatsapp 017-5159572 #palazopants #palazopant #palazopantmurah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazoberkualiti #palazoselesa #seluarpalazo #palazolawa #seluar #seluarcantik #plainpalazo #palazobootcut #palazobootcutmurah #palazomalaysia #palazobootcutmurah #palazobootcutmurahmalaysia #sayajualmurah #palazobootcut #pallazobootcut #pallazobootcutmurah #pallazobootcutmurahmalaysia #palazoslack #seluarslack #slackbootcutmurah #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluatpejabat #seluarwanitamuslimah

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 03:02
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 23.10.2018 03:01
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin ESYAA PALAZO CREPE.🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin

  • 22.10.2018 16:34
  • 0

ESYAA PALAZO CREPE . 🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG 🔆Cutting Longgar 🔆Ada poket di kedua belah seluar . Harga: . 💰1- RM45 (sm)/ RM47 (ss) 💰2- RM84 (sm)/ RM87 (ss) 💰3 - RM99 (sm) / RM103 (ss) . 🔆Size : Free size fit S to XL 🔆Waist : 26" - 42" 🔆Length : 39" 🔆Ukur lilit peha : 26" . #raraqaylaagent #raraqaylateam #raraqaylapalazzo #raraqaylacollection #palazopants #palazo #palazomurah #palazocantik #palazomalaysia #palazomalaysiamurah #palazomurahmalaysia #palazochiffon #palazoprinted #palazoborong #palazolawa #palazocrepe #palazoplainmurah #palazoplain

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin ESYAA PALAZO CREPE.🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin

  • 22.10.2018 16:33
  • 0

ESYAA PALAZO CREPE . 🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG 🔆Cutting Longgar 🔆Ada poket di kedua belah seluar . Harga: . 💰1- RM45 (sm)/ RM47 (ss) 💰2- RM84 (sm)/ RM87 (ss) 💰3 - RM99 (sm) / RM103 (ss) . 🔆Size : Free size fit S to XL 🔆Waist : 26" - 42" 🔆Length : 39" 🔆Ukur lilit peha : 26" . #raraqaylaagent #raraqaylateam #raraqaylapalazzo #raraqaylacollection #palazopants #palazo #palazomurah #palazocantik #palazomalaysia #palazomalaysiamurah #palazomurahmalaysia #palazochiffon #palazoprinted #palazoborong #palazolawa #palazocrepe #palazoplainmurah #palazoplain

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin ESYAA PALAZO CREPE.🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin

  • 22.10.2018 16:33
  • 0

ESYAA PALAZO CREPE . 🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG 🔆Cutting Longgar 🔆Ada poket di kedua belah seluar . Harga: . 💰1- RM45 (sm)/ RM47 (ss) 💰2- RM84 (sm)/ RM87 (ss) 💰3 - RM99 (sm) / RM103 (ss) . 🔆Size : Free size fit S to XL 🔆Waist : 26" - 42" 🔆Length : 39" 🔆Ukur lilit peha : 26" . #raraqaylaagent #raraqaylateam #raraqaylapalazzo #raraqaylacollection #palazopants #palazo #palazomurah #palazocantik #palazomalaysia #palazomalaysiamurah #palazomurahmalaysia #palazochiffon #palazoprinted #palazoborong #palazolawa #palazocrepe #palazoplainmurah #palazoplain

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin ESYAA PALAZO CREPE.🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG

Palazzo.Skirt.Handsock.Stokin

  • 22.10.2018 16:32
  • 0

ESYAA PALAZO CREPE . 🔆Material Poly Crepe : yg penting TAK JARANG 🔆Cutting Longgar 🔆Ada poket di kedua belah seluar . Harga: . 💰1- RM45 (sm)/ RM47 (ss) 💰2- RM84 (sm)/ RM87 (ss) 💰3 - RM99 (sm) / RM103 (ss) . 🔆Size : Free size fit S to XL 🔆Waist : 26" - 42" 🔆Length : 39" 🔆Ukur lilit peha : 26" . #raraqaylaagent #raraqaylateam #raraqaylapalazzo #raraqaylacollection #palazopants #palazo #palazomurah #palazocantik #palazomalaysia #palazomalaysiamurah #palazomurahmalaysia #palazochiffon #palazoprinted #palazoborong #palazolawa #palazocrepe #palazoplainmurah #palazoplain

ZARINABEAUTIFULBLOUSE ZAP - GFPALAZO MUARAPINGGANG GETAH, ADA TALI IKATMATERIAL :LINEN

ZARINABEAUTIFULBLOUSE

  • 22.10.2018 16:05
  • 0

ZAP - GF PALAZO MUARA PINGGANG GETAH, ADA TALI IKAT MATERIAL : LINEN MOTIF ASLI MEASUREMENT : FIT TO XL HARGA RM 60 POSTAGE RM9 SM/ RM12 SRW/ RM14 SBH NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA 6. PAYMENT HARI ISNIN PUKUL 12 PM SAMPAI DENGAN KHAMIS SEBELUM PUKUL 12 PM, (AKAN DI POS PADA HARI AHAD) 7.PAYMENT HARI KHAMIS PUKUL 12 PM SAMPAI DENGAN ISNIN SEBELUM PUKUL 12 PM, (AKAN DI POS PADA HARI KHAMIS) Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇 ➡ www.wasap.my/60129672505 ➡️ www.wasap.my/60139714197 #palazo #palazomurah #palazocantik #palazopants #palazomalaysia #palazoprinted #palazotulang #palazochiffon #palazomurahmalaysia #palazobootcut #seluarcantik #kakishopping #palazolawa #palazocrepe #palazoplain #palazolycra #palazoskirt #palazocorak #palazomuslimah #palazopantsmurah #palazotulangmurah #palazolaici #palazoplussize #kakishopping

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & MatchFree Size RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 22.10.2018 15:09
  • 2

Set 👆🏻Boleh Mix & Match Free Size RM55 1 set exclude postage Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehelai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 13:38
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 13:38
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 13:37
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 13:37
  • 0

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

#promo_seleccday Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? .

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 13:37
  • 1

Strip Palazo Murah Freepos ?? 😱😱😱Palazo Plusize Freepos ?? . . !!! 1 Helai 🍂 Rm30 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm55 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm110 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm135 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Strip Palazo Crepe (2) Strip Palazo Laici (3) Palazo Pleated (4) Palazo Linen (5) Palazo Chubby Plussize . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to L dan XL tau.. ni Material kain yang palingg lembut dan cantikk😘😘 yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar #tulanglaici #tulangcrepe

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & MatchFree Size RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 22.10.2018 13:31
  • 0

Set 👆🏻Boleh Mix & Match Free Size RM55 1 set exclude postage Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehelai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

ZARINABEAUTIFULBLOUSE PLEATED PALAZZO✨✨✨✨✨✨✨ 💥SALE 💥SALE 💥SALE!!!

ZARINABEAUTIFULBLOUSE

  • 22.10.2018 11:07
  • 0

PLEATED PALAZZO ✨✨✨✨✨✨✨ 💥SALE 💥SALE 💥SALE!!! 👉 RM25 Only! 🎀 Available color Base On Picture 👉🏻 Black 👉🏻 Grey 👉🏻 DarkBlue 👉 Maroon DETAIL PALAZO -------------------------- -Material cotton spandex(kulit laici) -Material stretchable (memeri) -Material lembut, tebal dan tidak panas -Material berkualiti dan tidak perlu di gosok -Free saiz fit to XXL -Pinggang bergetah penuh -Sangat sesuai digayakan dgn blouse @ t-shirt UKURAN PALAZO (inci):- ---------------------------- Pinggang 24"- 46" Punggung 34"-54" Labuh 34" Labuh Cawat 14" Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇 ➡ www.wasap.my/60129672505 ➡️ www.wasap.my/60139714197 #palazo #palazomurah #palazocantik #palazopants #palazomalaysia #palazoprinted #palazotulang #palazochiffon #palazomurahmalaysia #palazobootcut #seluarcantik #kakishopping #palazolawa #palazocrepe #palazoplain #palazolycra #palazoskirt #pleated palazo #palazomuslimah #palazopantsmurah #palazotulangmurah #palazolaici #palazoplussize #kakishopping

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹. Harga : 1 pcs RM59 exclude

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 11:01
  • 0

🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹 . Harga : 1 pcs RM59 exclude postage 2 pcs RM100 with postage 3 pcs RM127 with postage . . . ✔material jersey yang super selesa, minimal iron, lembut and sejukk ! . ✔ada zip memudahkan weolss untuk pakai ! . ✔pocket di kedua dua belah seluar, nak letak kunci phone pun boleh ! . ✔8 warna menjadi pilihan. Semua warna lawaa rasa nak makan ! . ✔sesuai untuk S hingga small XL, material strectable sangat selesaa uols ! Ukuran : Pinggang : 26-32 inch Peha : 24-26 inch Bukaan seluar : 25 inch Pinggul : 42-46 inch Labuh : 39 inch . Untuk tengok gambar palazzo helena kaler lain tekan je #palazzohelenaIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹. Harga : 1 pcs RM59 exclude

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 10:51
  • 0

🌹PALAZZO HELENA LIMITED EDITION!🌹 . Harga : 1 pcs RM59 exclude postage 2 pcs RM100 with postage 3 pcs RM127 with postage . . . ✔material jersey yang super selesa, minimal iron, lembut and sejukk ! . ✔ada zip memudahkan weolss untuk pakai ! . ✔pocket di kedua dua belah seluar, nak letak kunci phone pun boleh ! . ✔8 warna menjadi pilihan. Semua warna lawaa rasa nak makan ! . ✔sesuai untuk S hingga small XL, material strectable sangat selesaa uols ! Ukuran : Pinggang : 26-32 inch Peha : 24-26 inch Bukaan seluar : 25 inch Pinggul : 42-46 inch Labuh : 39 inch . Untuk tengok gambar palazzo helena kaler lain tekan je #palazzohelenaIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & MatchFree Size RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 22.10.2018 08:56
  • 4

Set 👆🏻Boleh Mix & Match Free Size RM55 1 set exclude postage Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehelai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

OrlinShop Palazo Pants Striped StretchableMeterial: Polymix Tebal dengan Desig

OrlinShop

  • 22.10.2018 08:03
  • 1

Palazo Pants Striped Stretchable Meterial: Polymix Tebal dengan Design Striped Material jenis tebal, stretchable elastic, jahitan kemas, tidak kedut, tidak berbulu, tidak jarang. Free Size (sesuai pinggang 26-34 inci) Labuh Seluar: +/- (40 - 41 inci) Pinggang full getah (Wanita Pregnant boleh pakai juga) Whatsapp 01159409038 (tekan link diatas ☝️) #palazomuslimahmurah #palazocantik #palazomuslimahmurah #palazopants #palazomalaysia #palazobelang #palazolawa #palazolawamurah #palazomampumilik #palazo

OrlinShop Palazo Pants Striped StretchableMeterial: Polymix Tebal dengan Desig

OrlinShop

  • 22.10.2018 08:02
  • 0

Palazo Pants Striped Stretchable Meterial: Polymix Tebal dengan Design Striped Material jenis tebal, stretchable elastic, jahitan kemas, tidak kedut, tidak berbulu, tidak jarang. Free Size (sesuai pinggang 26-34 inci) Labuh Seluar: +/- (40 - 41 inci) Pinggang full getah (Wanita Pregnant boleh pakai juga) Whatsapp 01159409038 (tekan link diatas ☝️) #palazomuslimahmurah #palazocantik #palazomuslimahmurah #palazopants #palazomalaysia #palazobelang #palazolawa #palazolawamurah #palazomampumilik #palazo

OrlinShop Palazo Pants Striped StretchableMeterial: Polymix Tebal dengan Desig

OrlinShop

  • 22.10.2018 08:01
  • 0

Palazo Pants Striped Stretchable Meterial: Polymix Tebal dengan Design Striped Material jenis tebal, stretchable elastic, jahitan kemas, tidak kedut, tidak berbulu, tidak jarang. Free Size (sesuai pinggang 26-34 inci) Labuh Seluar: +/- (40 - 41 inci) Pinggang full getah (Wanita Pregnant boleh pakai juga) Whatsapp 01159409038 (tekan link diatas ☝️) #palazomuslimahmurah #palazocantik #palazomuslimahmurah #palazopants #palazomalaysia #palazobelang #palazolawa #palazolawamurah #palazomampumilik #palazo

OrlinShop Palazo Pants Striped StretchableMeterial: Polymix Tebal dengan Desig

OrlinShop

  • 22.10.2018 08:01
  • 0

Palazo Pants Striped Stretchable Meterial: Polymix Tebal dengan Design Striped Material jenis tebal, stretchable elastic, jahitan kemas, tidak kedut, tidak berbulu, tidak jarang. Free Size (sesuai pinggang 26-34 inci) Labuh Seluar: +/- (40 - 41 inci) Pinggang full getah (Wanita Pregnant boleh pakai juga) Whatsapp 01159409038 (tekan link diatas ☝️) #palazomuslimahmurah #palazocantik #palazomuslimahmurah #palazopants #palazomalaysia #palazobelang #palazolawa #palazolawamurah #palazomampumilik #palazo

OrlinShop Palazo Pants Striped StretchableMeterial: Polymix Tebal dengan Desig

OrlinShop

  • 22.10.2018 08:01
  • 0

Palazo Pants Striped Stretchable Meterial: Polymix Tebal dengan Design Striped Material jenis tebal, stretchable elastic, jahitan kemas, tidak kedut, tidak berbulu, tidak jarang. Free Size (sesuai pinggang 26-34 inci) Labuh Seluar: +/- (40 - 41 inci) Pinggang full getah (Wanita Pregnant boleh pakai juga) Whatsapp 01159409038 (tekan link diatas ☝️) #palazomuslimahmurah #palazocantik #palazomuslimahmurah #palazopants #palazomalaysia #palazobelang #palazolawa #palazolawamurah #palazomampumilik #palazo

Rosepink Shop 👉 PALAZZO AISH 👈⭕ Material Skirt : High Quality Como Crepe

Rosepink Shop

  • 22.10.2018 07:55
  • 0

👉 PALAZZO AISH 👈 ⭕ Material Skirt : High Quality Como Crepe ⭕ FREE SIZE ( fit XS till XL ) (size xl refer size chart untuk keselesaan anda) ⭕ Minimal iron. Tak mudah renyuk. ⭕ Tak jarang. Tak tebal, tak nipis, tak berat. ⭕ Tak melekap pada kaki. ⭕ Poket kiri dan kanan. ⭕ Pinggang FULLY getah. . 🔹 Labuh sesuai utk tinggi 150cm-170cm 🔹 Pilihan 5 warna yg rambang mata & confirm tidak luntur bila basuh. #palazo #palazolawa #palazomurah #palazocantik #palazopants #palazobootcut #palazomalaysia #seluarpalazo #seluarpalazocantik #seluarpalazomurah #seluarpalazolawa #promosimurah #freegift #freepostage #asagent #asvengers

PALAZO BOOTCUT RM39 🔥🔥HOT SELLING🔥🔥🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥Stock baru smp

PALAZO BOOTCUT RM39

  • 22.10.2018 06:42
  • 0

🔥🔥HOT SELLING🔥🔥 🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥 Stock baru smpai . Sgt limited . Kalau habis mmg makan masa untuk restock . Jadi korang kena cepat2 order okay😘😘😘 . . 🌸AMEENA PALAZO🌸 . PRICE : RM39 tak termasuk postage . Saiz XXL add RM2 per pcs . Postage rm8sm/rm12ss . 🌷Material : High Quality Cotton Ameena ✔material tebal , x panas ✔ada button & zip ✔ada pocket ✔jahitan kemas ✔Ironless . . SIZE : S | M | L | XL | XXL . . MEASUREMENT: . . 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 19 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 20 inchi paha 42 inci labuh . . 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 21 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 22 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 23 inci paha 42 inci labuh . To order whatsapp 017-5159572 #palazopants #palazopant #palazopantmurah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazoberkualiti #palazoselesa #seluarpalazo #palazolawa #seluar #seluarcantik #plainpalazo #palazobootcut #palazobootcutmurah #palazomalaysia #palazobootcutmurah #palazobootcutmurahmalaysia #sayajualmurah #palazobootcut #pallazobootcut #pallazobootcutmurah #pallazobootcutmurahmalaysia #palazoslack #seluarslack #slackbootcutmurah #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluatpejabat #seluarwanitamuslimah

NO #1 BOOTCUT JEANS OUTFIT Good morning korang! Have a nice Monday and have a blast! 🌻—Tap

NO #1 BOOTCUT JEANS OUTFIT

  • 22.10.2018 06:04
  • 1

Good morning korang! Have a nice Monday and have a blast! 🌻 — Tappered pants — 1pcs Rm50 3pcs RM140 Free Postage . Measurement Waist 24-40" Length 34" Hip 40" Rise 11" Thigh 22" Leg opening 13" - #palazomurah #palazzo #palazopants #palazocrepe #palazobesar #palazolawa #palazoplain #palazoplainmurah #seluarplain #seluarpalazo #palazopant #palazopantmalaysia #pleatedpantcotton #rayadress #rayaoffer #pleatedpants #pleatedskirt #seluarpleated #pleatedpalazo #pleatedpalazzo #pleatedpantlabuh #pleatedpantpanjang #cottontapperedpants #cottonpants #seluarcotton #palazocotton

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO CREPE.3pcs only Rm 100 include postag

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 05:31
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO CREPE . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 cutting pulakk mmg superb ok😎 . 📲013-2710973 . Nak tengok kaler lain palazzo crepe tekan je #palazzocrepeIMguacloset . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar#palazoputih#palazzoputih#seluarputih

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO CREPE.3pcs only Rm 100 include postag

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 05:22
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO CREPE . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 cutting pulakk mmg superb ok😎 . 📲013-2710973 . Nak tengok kaler lain palazzo crepe tekan je #palazzocrepeIMguacloset . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar#palazoputih#palazzoputih#seluarputih

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 05:21
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 05:21
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 22.10.2018 05:20
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga :.1 PCS RM51 exclude p

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 05:03
  • 0

🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga : . 1 PCS RM51 exclude postage 2 PCS RM100 WITH POSTAGE 3 PCS RM127 WITH POSTAGE . . Postage Sem - 1 pcs RM8 next item tambah RM2 Ss -1 pcs RM10 next item tambah RM4 . . Material : High Quality Moss Crepe ✔TAK PERLU IRON ! ✔POCKET KEDUA DUA BELAH ! ✔TINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU ! ✔TAK JARANG ! ✔KESIMPULANNYA BEST LAH ! ✔S-XL PUN MUAT ! mesurement : WAIST : 28-40 inch LENGTH : 40 inch PINGGUL : 42-52 inch PEHA : 20-26 inch BUKAAN SELUAR : 22 inch Yakin lah, cutting dia sumpah superb ya robbi percayalah ❤ . . Untuk tengok kaler lain palazzo aleesya tekan je #palazzoaleesyabyIMguacloset . . Wassap : 013-2710973📲 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga :.1 PCS RM51 exclude p

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 22.10.2018 05:03
  • 0

🌹🌹PALAZZO BOOTCUT ALEESYA🌹🌹 Harga : . 1 PCS RM51 exclude postage 2 PCS RM100 WITH POSTAGE 3 PCS RM127 WITH POSTAGE . . Postage Sem - 1 pcs RM8 next item tambah RM2 Ss -1 pcs RM10 next item tambah RM4 . . Material : High Quality Moss Crepe ✔TAK PERLU IRON ! ✔POCKET KEDUA DUA BELAH ! ✔TINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU ! ✔TAK JARANG ! ✔KESIMPULANNYA BEST LAH ! ✔S-XL PUN MUAT ! mesurement : WAIST : 28-40 inch LENGTH : 40 inch PINGGUL : 42-52 inch PEHA : 20-26 inch BUKAAN SELUAR : 22 inch Yakin lah, cutting dia sumpah superb ya robbi percayalah ❤ . . Untuk tengok kaler lain palazzo aleesya tekan je #palazzoaleesyabyIMguacloset . . Wassap : 013-2710973📲 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO ADEEVA.3pcs only Rm 100 include posta

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 21.10.2018 17:07
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO ADEEVA . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 . Rugi tak grab masa kami buat sale, sbb cutting Palazzo Adeeva ni lawa ok..gitau kawan2 share beli 3 pcs dpt Rm100 shj okkk . 📲013-2710973 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 SALE ! SALE ! SALE !.PALAZZO ADEEVA.3pcs only Rm 100 include posta

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 21.10.2018 17:07
  • 0

SALE ! SALE ! SALE ! . PALAZZO ADEEVA . 3pcs only Rm 100 include postage😱😱😱 ***sabah/sarawak +Rm10 . Normal price Rm37/1pcs exclude postage . Material mmg tiptop..ramai dah repeat order sbb kain selesa n sejuk je pakai😍 . Rugi tak grab masa kami buat sale, sbb cutting Palazzo Adeeva ni lawa ok..gitau kawan2 share beli 3 pcs dpt Rm100 shj okkk . 📲013-2710973 . #palazo#palazzo#palazobesar#palazzobesar#palazobest#palazzobest#palazomurah#palazzomurah#palazzomalaysia#palazomalaysia#palazocrepe#palazzocrepe#palazolawa#palazzolawa#palazzocantik#palazocantik#seluarmurah#seluarbesar#seluarcantik#seluarcrepe#seluarpanjang#seluar#salepalazzo#salepalazo#saleseluar#saleseluarbesar

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & Match.Free Size .RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 21.10.2018 17:03
  • 0

Set 👆🏻Boleh Mix & Match . Free Size . RM55 1 set exclude postage . Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehalai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

Pembekal Seluar Palazo👖👚 Haiiii guysss Selamat malam , Tengah cari palazo ke?? Haaaa kedai kam

Pembekal Seluar Palazo👖👚

  • 21.10.2018 15:32
  • 0

Haiiii guysss Selamat malam , Tengah cari palazo ke?? Haaaa kedai kami tawarkan palazo harga murah pecah kepala !!😚☺️ Lelong lelong lelong !! 📣📣 Palazo palazo palazo ✔️ Open order now ✔ Colour ✅ Black ✅ Blue Black ✅ Dark Gray ✅ Light Gray ✅ Maroon ✅ Purple ✅ Dark Brown Material : Kulit laici 1 pcs / Rm 18 !! 1 pcs / Rm 18 !! 1 pcs / Rm 18 !! 3 pcs / Rm 50 ‼️ 3 pcs / Rm 50 ‼️ 3 pcs / Rm 50 ‼️ Order now 📝 Yg berkenan bleh pm tepi yer☺️ #palazo #palazomurah #palazolawa #palazo_murah #palazzo_murah #seluar #seluarpalazo #seluar_palazo #Palazzo #palazzomurah #seluarmurah #seluar_murah

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & Match.Free Size .RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 21.10.2018 15:31
  • 0

Set 👆🏻Boleh Mix & Match . Free Size . RM55 1 set exclude postage . Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehalai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌼JAMIA PALAZZO 🌼.Material : Bubble crepe.✔Minimal Iron !

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 21.10.2018 13:51
  • 0

🌼JAMIA PALAZZO 🌼 . Material : Bubble crepe . ✔Minimal Iron ! ✔Full getah bahagian pinggang ! ✔8 Warna menjadi pilihan ! ✔Cutting minimal bootcut ! ✔Pastel Colour Edition ! ✔Sesuai Dipakai Oleh size S-Small XL (Size 1) ! ✔ Size 2 (XXL) . . Ukuran yang disertakan adalah +/- kerana material strechtable. . . Harga : 1 PCS RM59 With Postage 3 PCS RM127 With Postage . . Untuk tengok gambar Jamia Palazzo kaler lain tekan je #jamiapalazzoIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar#teamIM

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍 🌼JAMIA PALAZZO 🌼.Material : Bubble crepe.✔Minimal Iron !

Palazzo/ Skirt/ Blouse Murah😍

  • 21.10.2018 13:51
  • 0

🌼JAMIA PALAZZO 🌼 . Material : Bubble crepe . ✔Minimal Iron ! ✔Full getah bahagian pinggang ! ✔8 Warna menjadi pilihan ! ✔Cutting minimal bootcut ! ✔Pastel Colour Edition ! ✔Sesuai Dipakai Oleh size S-Small XL (Size 1) ! ✔ Size 2 (XXL) . . Ukuran yang disertakan adalah +/- kerana material strechtable. . . Harga : 1 PCS RM59 With Postage 3 PCS RM127 With Postage . . Untuk tengok gambar Jamia Palazzo kaler lain tekan je #jamiapalazzoIMguacloset . 📲013-2710973 . #palazzobootcut#palazzo#palazobootcut#palazo#palazzomurah#palazomurah#palazzolawa#palazolawa#palazzobesar#palazobesar#teamIM

THE Z U R I E S COLLECTION Set 👆🏻Boleh Mix & Match.Free Size .RM55 1 set exclude postage

THE Z U R I E S COLLECTION

  • 21.10.2018 13:44
  • 0

Set 👆🏻Boleh Mix & Match . Free Size . RM55 1 set exclude postage . Blouse shj RM30 sehelai Palazo laici shj RM30 sehalai . Postage RM8 SM / RM12 SS Postage RM10 SM / RM14 SS . http://www.wasap.my/60197219938 https://t.me/thezuriescollection . #thezuriescollection #tzc #visitmyig #kedaimalaysia #baju #bajubaru #bajumurah #bajucantik #bajufreesize #bajublouse #blouses #blousemurah #blousecantik #blouseflower #blouseplain #blousefreesize #palazo #palazzo #palazopants #palazomurah #palazocantik #palazolawa #palazolaici #palazolychee #palazofreesize

NO #1 BOOTCUT JEANS OUTFIT SKY BLUE Pleated Pants! Paling ramai berebut warna ni laa. Cantik lain

NO #1 BOOTCUT JEANS OUTFIT

  • 21.10.2018 12:50
  • 0

SKY BLUE Pleated Pants! Paling ramai berebut warna ni laa. Cantik lain mcm warna ni. Tergoda tahuuu 😍 — Kalau nak jenis Pants yg ironless, of course laa kena ade Pleated Pants 😍 — #malikapleatedpants [MALIKA DOWN, HARGA SEMUA DOWN] - Price: RM55 (Postage SM RM8 | SS RM12) — Combo 2pcs Rm105 FREE POSTAGE 🌻 . Whatsapp 📱 011-2828 3720 #palazomurah #palazzo #palazopants #palazocrepe #palazobesar #palazolawa #palazoplain #palazoplainmurah #seluarplain #seluarpalazo #palazopant #koreanstyle #cottonpleatedpants #pleatedpantsmurah #palazokorean #palazopantmalaysia #pleatedpantcotton #rayadress #rayaoffer #pleatedpants #pleatedskirt #seluarpleated #pleatedpalazo #pleatedpalazzo #pleatedpantlabuh #pleatedpantpanjang #malikaplatedpants

👗 👖 BLOUSE | PALAZZO 🛍 🛒 STOCK AVAILABLE : ‼️STOCK BARU‼️.🆙PALAZO TRENDY & SLIM EF

👗 👖 BLOUSE | PALAZZO 🛍 🛒

  • 21.10.2018 12:36
  • 0

STOCK AVAILABLE : ‼️STOCK BARU‼️ . 🆙PALAZO TRENDY & SLIM EFFECT🆕 . RM 39 EXCLUDE POSTAGE . HIGH QUALITY COTTON AMEENA . SIZE : S | M | L | XL | XXL . Whatsapp 017 2562 194 . #palazzo #palazoskirt #palazzopants #palazomalaysia #palazolawa #palazomurah #palazocantik #palazoplain #palazomurahmurah #palazo #palazobesar #palazoborong #suppliermurah #rayahaji #palazotrendy #palazoterkini #palazoslimfit #palazoplain #palazo #ameenapalazzo #palazzoameena #palazzoameenamrtw #palazzoameenamurah #ameenapalazzo #palazzosale #saleraya2018 #saleraya #sale #palazzopants #palazzomalaysiamurah

Hijab Fashion Baju Murah OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZOPRICE : Rm49. - swipe left !BLOUSE

Hijab Fashion Baju Murah

  • 21.10.2018 10:22
  • 0

OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd

Palazo Termurah Rm39 🌸 PALAZZO PANT 🌸..PRICE :💰RM39/pieces ‼️Exclude Postag

Palazo Termurah Rm39

  • 21.10.2018 08:36
  • 0

🌸 PALAZZO PANT 🌸 . . PRICE :💰RM39/pieces ‼️Exclude Postage MATERIAL : HIGH QUALITY COTTON AMEENA . SIZE : S | M | L | XL | XXL MEASUREMENT: . 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 42 inci labuh . 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 42 inci labuh . 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 42 inci labuh . 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 42 inci labuh . 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 42 inci labuh . #palazorm47 #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #sayajualpalazobootcut #palazomurah #palazocantik #palazomalaysia #palazolawa #palazobootcut #palazobootcut #palazobootcut #palazomurah #palazocantik #palazobootcut #palazoprinted #blouse #blousemurah #palazopants #bawalinstant #bawalinstantcantik #sayajualbawal #sayajualbawalinstantmurah #sayajualbawalinstantmurahdanlabuh #sayajualbawalinstantsruffles #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #bawalinstantcantik #bawalinstantshawl #bawalinstantchiffon #bawalinstantbyedast #bawalinstantduamuka #bawalinstantlabuhmurah

👗 👖 BLOUSE | PALAZZO 🛍 🛒 STOCK AVAILABLE : ‼️STOCK BARU‼️.🆙PALAZO TRENDY & SLIM EF

👗 👖 BLOUSE | PALAZZO 🛍 🛒

  • 21.10.2018 08:02
  • 0

STOCK AVAILABLE : ‼️STOCK BARU‼️ . 🆙PALAZO TRENDY & SLIM EFFECT🆕 . RM 39 EXCLUDE POSTAGE . HIGH QUALITY COTTON AMEENA . SIZE : S | M | L | XL | XXL . Whatsapp 017 2562 194 . #palazzo #palazoskirt #palazzopants #palazomalaysia #palazolawa #palazomurah #palazocantik #palazoplain #palazomurahmurah #palazo #palazobesar #palazoborong #suppliermurah #rayahaji #palazotrendy #palazoterkini #palazoslimfit #palazoplain #palazo #ameenapalazzo #palazzoameena #palazzoameenamrtw #palazzoameenamurah #ameenapalazzo #palazzosale #saleraya2018 #saleraya #sale #palazzopants #palazzomalaysiamurah

PALAZO BOOTCUT RM39 🔥🔥HOT SELLING🔥🔥🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥Stock baru smp

PALAZO BOOTCUT RM39

  • 21.10.2018 06:44
  • 0

🔥🔥HOT SELLING🔥🔥 🔥AMEENA PALAZO BLACK🔥 Stock baru smpai . Sgt limited . Kalau habis mmg makan masa untuk restock . Jadi korang kena cepat2 order okay😘😘😘 . . 🌸AMEENA PALAZO🌸 . PRICE : RM39 tak termasuk postage . Saiz XXL add RM2 per pcs . Postage rm8sm/rm12ss . 🌷Material : High Quality Cotton Ameena ✔material tebal , x panas ✔ada button & zip ✔ada pocket ✔jahitan kemas ✔Ironless . . SIZE : S | M | L | XL | XXL . . MEASUREMENT: . . 💕Saiz S 25/26 inci pinggang 33/34 lilit pinggul 19 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz M 27/28 inci pinggang 35/36 inci lilit pinggul 20 inchi paha 42 inci labuh . . 💕Saiz L 29/30 inci pinggang 37/38 inci lilit pinggul 21 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XL 31/32 inci pinggang 39/40 inci pinggul 22 inci paha 42 inci labuh . . 💕Saiz XXl 34/35 pinggang 41/42/43 pinggul 23 inci paha 42 inci labuh . To order whatsapp 017-5159572 #palazopants #palazopant #palazopantmurah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazoberkualiti #palazoselesa #seluarpalazo #palazolawa #seluar #seluarcantik #plainpalazo #palazobootcut #palazobootcutmurah #palazomalaysia #palazobootcutmurah #palazobootcutmurahmalaysia #sayajualmurah #palazobootcut #pallazobootcut #pallazobootcutmurah #pallazobootcutmurahmalaysia #palazoslack #seluarslack #slackbootcutmurah #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluatpejabat #seluarwanitamuslimah

#promo_seleccday Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? .!!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!!

#promo_seleccday

  • 21.10.2018 06:43
  • 0

Promo Freepos ?? Promo Freepos ?? . !!! 1 Helai 🍂 Rm25 Freepos !!! !!! 2 Helai 🍂 Rm45 Freepos !!! !!! 3 Helai 🍂 Rm65 Freepos !!! !!! 4 Helai 🍂 Rm85 Freepos !!! !!! 5 helai 🍂 Rm100 Freepos !!! . #promoseleccday dah starrtttttt yang baru🚛🚛🚛. 🤢🤢 yang ni freepos yee untuk area semenanjung tau, uuuuollss hanya perlu pilih warna je ye.. . LIST ITEM 🎁🎁🎁. . (1) Palazo Laici (2) Palazo Lycra (3) Skirt Laici Cutting A (4) Skirt Laici Cutting Kembang (5) Skirt Laici Cutting Duyung (6) Skirt Lycra Cutting Kembang . Semua item di atas ni free size yee, dan fit to 2XL tau.. ni size besar yee ,kami akan pos setiap hari ahad hingga hari khamis yee. . plez direct ws 017-8717682 dan terus pilih colour2 yang u nak😍😍. . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . https://api.whatsapp.com/send?phone=60178717682&text=hyee+Saya+nak+promoseleccday . #palazo #palazzo #skirt #skirtA #skirts #promo #freepos #freepostage #palazolinen #palazolawa #strippalazo #palazotulang #palazolaici #palazolycra #palazobesar

PalazoRM15/BFshirt MURAH Cantik sis ni pakai colour emerald green..gorgeousTak nampak pun maca

PalazoRM15/BFshirt MURAH

  • 21.10.2018 04:28
  • 0

Cantik sis ni pakai colour emerald green..gorgeous Tak nampak pun macam seluar rm15 . #palazokanakkanak #palazocantik #palazoborong #palazomurahviral #palazolawa #palazopants #palazomurahgila #palazoviral #palazoselesa #palazomuslimah #ibumengandung #ibuberpantang #palazomurah #palazocantikmurah #palazomurahmalaysia #agentdiperlukan #palazomurahmalaysia #palazorm15 #borongpalazo #palazomalaysia #palazomurahlawa #ootdpalazomurahbymyraahouz

PalazoRM15/BFshirt MURAH Hai onti2..utk batch 4 dah separuh settle tau..tinggal lg separuh sela

PalazoRM15/BFshirt MURAH

  • 20.10.2018 18:47
  • 0

Hai onti2..utk batch 4 dah separuh settle tau..tinggal lg separuh selasa nnt okey..harap bersabar semua😘😘 . #palazomurahviral #palazokanakkanak #palazocantik #palazoborong #palazomurahviral #palazolawa #palazopants #palazomurahgila #palazoviral #palazoselesa #palazomuslimah #ibumengandung #ibuberpantang #palazomurah #palazocantikmurah #palazomurahmalaysia #agentdiperlukan #palazomurahmalaysia #palazorm15 #borongpalazo #palazomalaysia #palazomurahlawa #ootdpalazomurahbymyraahouz

PalazoRM15/BFshirt MURAH Jom jana duit sampingan dgn menjual #palazomurahviral.#palazokanakk

PalazoRM15/BFshirt MURAH

  • 17.10.2018 07:05
  • 0

Jom jana duit sampingan dgn menjual #palazomurahviral . #palazokanakkanak #palazocantik #palazoborong #palazomurahviral #palazolawa #palazopants #palazomurahgila #palazoviral #palazoselesa #palazomuslimah #ibumengandung #ibuberpantang #palazomurah #palazocantikmurah #palazomurahmalaysia #agentdiperlukan #palazomurahmalaysia #palazorm15 #borongpalazo #palazomalaysia #palazomurahlawa #ootdpalazomurahbymyraahouz