percutianbajet instagram photo

#

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Honeymoon Bali โœ…Tarikh : 06-09 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 20:12
  • 0

Honeymoon Bali โœ… Tarikh : 06-09 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejbali #pakejbalimurah #pakejpercutian #bali #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #honeymoon #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Honeymoon Bali โœ…Tarikh : 06-09 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 20:10
  • 0

Honeymoon Bali โœ… Tarikh : 06-09 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejbali #pakejbalimurah #pakejpercutian #bali #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #honeymoon #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Honeymoon Bali โœ…Tarikh : 06-09 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 20:09
  • 0

Honeymoon Bali โœ… Tarikh : 06-09 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejbali #pakejbalimurah #pakejpercutian #bali #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #honeymoon #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Honeymoon Bali โœ…Tarikh : 06-09 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 20:09
  • 0

Honeymoon Bali โœ… Tarikh : 06-09 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejbali #pakejbalimurah #pakejpercutian #bali #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #honeymoon #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

Pakej Percutian Langkawi Suka snorkeling? Jom pergi snorkeling di Pulau Payar! Untuk ke Pulau

Pakej Percutian Langkawi

  • 13.11.2018 18:16
  • 0

Suka snorkeling? Jom pergi snorkeling di Pulau Payar! Untuk ke Pulau Payar, perlu menaiki feri dari jeti Kuah dan mengambil masa kira-kira sejam. Kemudian anda boleh snorkeling sepuasnya dari pagi sampai petang. Kami ada pakej untuk snorkeling di Pulau Payar. Harganya RM180 seorang. Pakej snorkeling pantai ini termasuk: . ๐Ÿ–๏ธPengangkutan dari hotel ke jeti Kuah, feri ke Pulau Payar dan balik ke hotel ๐Ÿ–๏ธMakan tengahari ๐Ÿ–๏ธPeralatan snorkeling & jaket keselamatan ๐Ÿ–๏ธInsuran Masa: 8.30 pagi - 4 petang (Pastikan anda memperuntukkan 1 hari untuk aktiviti ini) Tapi, sekarang ada promosi tau! Hanya RM150 seorang! Jom tempah dengan kami... DM atau klik link di bio untuk sebarang pertanyaan ya! Jom #makananginlangkawi ! #pakejlangkawi #pakejpulaumurah #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutianlangkawi #pakejlangkawibajet #pakejlangkawimurah #pakejlangkawi2org #pakejlangkawi2019 #pakejlangkawi2018 #percutianbajet #percutianmurah #cuticutilangkawi #cuticutimalaysia #pakejsnorkelingpulaupayar #snorkelingpulaupayar #pulaupayar #payarisland #pakejsnorkeling

Citytour.bandung Ayo jalan jalan #wisatabandung #lawatanbandung #percutianbajet #perkhi

Citytour.bandung

Bandung

  • 13.11.2018 16:59
  • 0

Ayo jalan jalan #wisatabandung #lawatanbandung #percutianbajet #perkhidmatan #supirbandung #pakejsewakeretabandung #cuticutibandung #holidaybandung #jompibandung #jombandung #jomgibandung - - WhatsApp for easy booking +6281 2223 88810 #asepascar #asepascarbandungtour #malaysia #singapore #bruneidarussalam #kualalumpur #kualaselangor #johorbahru #kelantan #shaalam #melakatrip #sabah

Pakej Percutian Termurah! Assalamualaikum korang ๐Ÿ˜ meh sis nak pantun sikit meh Berjalan-jal

Pakej Percutian Termurah!

  • 13.11.2018 16:44
  • 0

Assalamualaikum korang ๐Ÿ˜ meh sis nak pantun sikit meh Berjalan-jalan ke sungai Kelah, Next month nak start cuti sekolah, Nak mintak pakej boleh saja bah, Jangan takut, jangan sengan Meh Lah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Korang yang kaki jalan, kaki travel, kaki makan dan bermacam macam kaki lagi. Eh ๐Ÿ˜œ mai la usha ig @cuticutikitatravel Yang mana nak booking satu bas, dua bas eh eh tiga bas pun boleh sangat aihhh.. Cuti sekolah dah nak start, korang dah plan ke nak pergi mana? Trip 2019 pun sis ada bukak, whatsapp sis kalau nak tau date available utk tahun depan ๐Ÿ˜‰ Korang nak pi mana, habaq ja kat sis, plan bila, berapa orang.. Insyaallah sis tolong korang. Follow @cuticutikitatravel yerr Dannnn paling besttt, korang boleh bayar ansur2 tau ๐Ÿ˜ Meh lekaih follow @cuticutikitatravel @cuticutikitatravel #upm #ump #uitmshahalam #uiagombak #uitmpuncakalam #msushahalam #iium #unikl #travel #percutianmurah #percutianbajet #krabi #hatyai #vietnam #singapore #bali #jogja #kundasang #cameronhighlands #teamsingle #kakitravel #kakimakan #langkawi

Pakej Percutian Termurah! Korang dah plan ke nak pergi mana cuti sekolah ni? Singapore Jom ๐Ÿ˜

Pakej Percutian Termurah!

  • 13.11.2018 15:52
  • 0

Korang dah plan ke nak pergi mana cuti sekolah ni? Singapore Jom ๐Ÿ˜ banyak tempat menarik kat sana kita boleh pergi tau #upm #ump #uitmshahalam #uiagombak #uitmpuncakalam #msushahalam #iium #unikl #travel #percutianmurah #percutianbajet #krabi #hatyai #vietnam #singapore #bali #jogja #kundasang #cameronhighlands #teamsingle #kakitravel #kakimakan #langkawi

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Honeymoon Bali โœ…Tarikh : 06-09 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 15:40
  • 0

Honeymoon Bali โœ… Tarikh : 06-09 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejbali #pakejbalimurah #pakejpercutian #bali #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #honeymoon #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Medan Mix Trip โœ…Tarikh : 13-16 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 15:28
  • 0

Medan Mix Trip โœ… Tarikh : 13-16 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejmedan #pakejmedanmurah #pakejpercutian #medan #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #honeymoon #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #pakejmelancong #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

Private Tour Europe Bestkan kalau dpt melancong dekat sini? Awok2 semua tggu ape lagi? Meh

Private Tour Europe

  • 13.11.2018 15:28
  • 0

Bestkan kalau dpt melancong dekat sini? Awok2 semua tggu ape lagi? Meh pakat ramai2 dptkan khidmat pelancongan dri kami. Murah dan berpatutan.๐Ÿ˜‹. Anda juga boleh customize percutian anda dgn kami. Jika berminat utk dptkan perkhidmatan drpd kami, boleh ws ke no tersebut: โ˜Ž๏ธ011-16552537 (Farhana) โ˜Ž๏ธ+44 7428 129310 (Sala) โ˜Ž๏ธ010-9000723 (Fathin) . FOLLOW INSTAGRAM KAMI CEPAT. @jomtraveleurope @jomtraveleurope @jomtraveleurope #privatehire #jalanjalan #jomjalaneurope #traveleurope #percutianbajet #travel #percutianmurah #vsco #vscocam #igers #makanangin #trip #tripbajet #iceland #uk #london #paris #belgium #holland #balkan #traveloka #backpacker

Pakej Percutian Termurah! Explore The World gaiss ๐Ÿ˜‰Nak Pakej Percutian Termurah di Malaysia

Pakej Percutian Termurah!

  • 13.11.2018 15:27
  • 0

Explore The World gaiss ๐Ÿ˜‰ Nak Pakej Percutian Termurah di Malaysia?? Jom whatsapp, borak dengan sis korang nak pergi trip mana.. Hatyai? Korea? Singapore? Cameron Highlands? Krabi? Jom Jom plan dengan kawan office, kawan sekolah, kita pergi ramai2 ๐Ÿ˜ Whatsapp sis sekarang utk book seat korang .. #uitmpuncakalam #uitmshahalam #shahalam #puncakalam #klang #setiaalam #travel #daytrip #percutianmurah #percutianbajet #hatyai #singapore #cameronhighland #krabi #langkawi #redang #cuticutikitatravel #travelsampaipengsan

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ Medan Mix Trip โœ…Tarikh : 13-16 November 2018.Untuk Maklumat Lanju

๐Ÿ”ฅ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH ๐Ÿ”ฅ

  • 13.11.2018 15:27
  • 0

Medan Mix Trip โœ… Tarikh : 13-16 November 2018 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejmedan #pakejmedanmurah #pakejpercutian #medan #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #honeymoon #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #pakejmelancong #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon

Bahtera Kembara Holidays Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ.Berjalan-jalan ke sungai KelahNext mont

Bahtera Kembara Holidays

  • 13.11.2018 14:55
  • 0

Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Berjalan-jalan ke sungai Kelah Next month nak start cuti sekolah Nak mintak pakej boleh saja bah Jangan takut, jangan sengan Meh Lah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Haaa... Mane Mak2 ummi2 mama2 mommy2 semua yang nak merancang percutian keluarga mase cuti meh PM sy... Kite discuss nak ke mane and bajet berape... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ Dah bincang baru boleh usulkan dengan ketua keluarga betul x?? Hehehehhe... Xkan nak men cerita je tanpa survey ape2 kan... X syokk la... At least nak berborak mohon bajet dengan Ketua keluarga kene la ade usul2 dan idea kan??? Baru senang nak lulus bajet percutian... Hehehehhe... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Jom Pm Cik sy sekarang... Kalau nak sy PM korang komen kat bwh PM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #percutian #percutianmurah #percutianbajet #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #percutianmenarik

Bahtera Kembara Holidays Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ.Berjalan-jalan ke sungai KelahNext mont

Bahtera Kembara Holidays

  • 13.11.2018 14:55
  • 0

Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Berjalan-jalan ke sungai Kelah Next month nak start cuti sekolah Nak mintak pakej boleh saja bah Jangan takut, jangan sengan Meh Lah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Haaa... Mane Mak2 ummi2 mama2 mommy2 semua yang nak merancang percutian keluarga mase cuti meh PM sy... Kite discuss nak ke mane and bajet berape... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ Dah bincang baru boleh usulkan dengan ketua keluarga betul x?? Hehehehhe... Xkan nak men cerita je tanpa survey ape2 kan... X syokk la... At least nak berborak mohon bajet dengan Ketua keluarga kene la ade usul2 dan idea kan??? Baru senang nak lulus bajet percutian... Hehehehhe... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Jom Pm Cik sy sekarang... Kalau nak sy PM korang komen kat bwh PM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #percutian #percutianmurah #percutianbajet #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #percutianmenarik

Bahtera Kembara Holidays Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ.Berjalan-jalan ke sungai KelahNext mont

Bahtera Kembara Holidays

  • 13.11.2018 14:54
  • 0

Hai Gais โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Berjalan-jalan ke sungai Kelah Next month nak start cuti sekolah Nak mintak pakej boleh saja bah Jangan takut, jangan sengan Meh Lah... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Haaa... Mane Mak2 ummi2 mama2 mommy2 semua yang nak merancang percutian keluarga mase cuti meh PM sy... Kite discuss nak ke mane and bajet berape... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ Dah bincang baru boleh usulkan dengan ketua keluarga betul x?? Hehehehhe... Xkan nak men cerita je tanpa survey ape2 kan... X syokk la... At least nak berborak mohon bajet dengan Ketua keluarga kene la ade usul2 dan idea kan??? Baru senang nak lulus bajet percutian... Hehehehhe... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Jom Pm Cik sy sekarang... Kalau nak sy PM korang komen kat bwh PM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #percutian #percutianmurah #percutianbajet #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #percutianmenarik

makananginjogja Dengar cerita supir, antara pelopor atau founder gondola di Pantai Tim

makananginjogja

  • 13.11.2018 13:09
  • 0

Dengar cerita supir, antara pelopor atau founder gondola di Pantai Timang ini ialah Pak Sis (yang buka kedai lobster tu), pada tahun 1997. Tujuan asalnya untuk menangkap lobster yang memang banyak di sekitar kawasan ini. Hanya beberapa tahun lepas ia dikomersialkan kepada pengunjung luar. Jom #makananginjogja ! #pakejjogja #pakejjogjakarta #pakejjogjamurah #pakejjogjabajet #pakejjogja2019 #percutianbajet #percutianjogja #jompijogja #traveljogja #tripjogja #jogjatrip #jogjaistimewa #gondolatimang #pantaitimang

RBA TRAVEL  & SERVICES SDN BHD Trip Banda AcehJom layan video nie ๐Ÿ˜#rbatravel #video #ootd #pot

RBA TRAVEL & SERVICES SDN BHD

  • 13.11.2018 13:07
  • 0

Trip Banda Aceh Jom layan video nie ๐Ÿ˜ #rbatravel #video #ootd #potd #videotravel #pakejmurah #viideographer #videography #malaysia #percutianmurah #percutianbajet

RBA TRAVEL  & SERVICES SDN BHD Trip Banda AcehJom layan video nie ๐Ÿ˜#rbatravel #video #ootd #pot

RBA TRAVEL & SERVICES SDN BHD

  • 13.11.2018 13:07
  • 0

Trip Banda Aceh Jom layan video nie ๐Ÿ˜ #rbatravel #video #ootd #potd #videotravel #pakejmurah #viideographer #videography #malaysia #percutianmurah #percutianbajet

RBA TRAVEL  & SERVICES SDN BHD Trip Banda AcehJom layan video nie ๐Ÿ˜#rbatravel #video #ootd #pot

RBA TRAVEL & SERVICES SDN BHD

  • 13.11.2018 13:06
  • 0

Trip Banda Aceh Jom layan video nie ๐Ÿ˜ #rbatravel #video #ootd #potd #videotravel #pakejmurah #viideographer #videography #malaysia #percutianmurah #percutianbajet

Permata Holidays Sdn Bhd Jomm bercuti bersama keluargaa di Langkawi ! ๐ŸŠโ€โ™‚๏ธ Bila lagi n

Permata Holidays Sdn Bhd

  • 13.11.2018 13:00
  • 0

Jomm bercuti bersama keluargaa di Langkawi ! ๐ŸŠโ€โ™‚๏ธ Bila lagi nak bawa mak ayah adik2 pergi bercuti kan..Jangan risauu..Permata Holidays menyediakan Pakej Percutian Mampu Milik ke Pulau Langkawi dengan bayaran booking hanya 25%!!! Repeat again 25% sahaja !! So jangan tunggu lama2. Cepat plan trip korang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž Untuk Tempahan dan Pertanyaan Whatsapp @ klik link di bawah SKRG.! wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60126947027/pakejlangkawi . . SHARE this dan tag rakan-rakan anda!! Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #langkawi_island

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Jom laa travel. .Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn b

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 13.11.2018 12:29
  • 2

Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐Ÿ… LOST WORLD OF TAMBUN THEME PARK ๐Ÿ…..Promotion Ticket Price ๐

Pakej Percutian Bajet & Murah

Lost World Of Tambun

  • 13.11.2018 12:06
  • 2

๐Ÿ… LOST WORLD OF TAMBUN THEME PARK ๐Ÿ…. . Promotion Ticket Price ๐Ÿ’ฅ. . Adult ๐Ÿ‘‰RM60. Child๐Ÿ‘‰ RM55. __________________________________________________. โœ… 24 hours process ( Immediate Confirmation). โœ…Kena ada date. โŒTidak perlu pos baucar. Jimat!. โœ”๏ธE-tiket ๐Ÿ‘‰ Wajib print & bawa bersama ke Theme park. . Ticket Inclusive Access to: โœ…Lost World Amusement Park. โœ…Lost World Water Park. โœ…Lost World Tiger Valley. โœ…Lost World Petting Zoo. โœ…Lost World Tin Valley. โœ…Lost World Hot Springs & Spa. . Available only on: Weekdays: 11.00am โ€“ 10.00pm. Weekends: 10.00am โ€“ 11.00pm. . Note : Park closed every Tuesday, except on Malaysian school & public holidays. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/LOSTWORLDTAMBUN. . #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah #lwot #tambun #lostworldoftambun #ipoh

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Jom laa travel. .Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn b

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 13.11.2018 12:04
  • 3

Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Jom laa travel. .Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn b

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 13.11.2018 12:04
  • 1

Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐Ÿ… LOST WORLD OF TAMBUN THEME PARK ๐Ÿ…..Promotion Ticket Price ๐

Pakej Percutian Bajet & Murah

Ipoh, Perak

  • 13.11.2018 11:41
  • 0

๐Ÿ… LOST WORLD OF TAMBUN THEME PARK ๐Ÿ…. . Promotion Ticket Price ๐Ÿ’ฅ. . Adult ๐Ÿ‘‰RM60. Child๐Ÿ‘‰ RM55. __________________________________________________. โœ… 24 hours process ( Immediate Confirmation). โœ…Kena ada date. โŒTidak perlu pos baucar. Jimat!. โœ”๏ธE-tiket ๐Ÿ‘‰ Wajib print & bawa bersama ke Theme park. . Ticket Inclusive Access to: โœ…Lost World Amusement Park. โœ…Lost World Water Park. โœ…Lost World Tiger Valley. โœ…Lost World Petting Zoo. โœ…Lost World Tin Valley. โœ…Lost World Hot Springs & Spa. . Available only on: Weekdays: 11.00am โ€“ 10.00pm. Weekends: 10.00am โ€“ 11.00pm. . Note : Park closed every Tuesday, except on Malaysian school & public holidays. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/LOSTWORLDTAMBUN. . #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah #lwot #tambun #lostworldoftambun #ipoh

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐Ÿ…LOST WORLD OF TAMBUN HOTEL๐Ÿ…. ๐Ÿ‘‰ *Ready stok* ๐Ÿ‘ˆ.. EXOTIC

Pakej Percutian Bajet & Murah

Selangor

  • 13.11.2018 11:32
  • 4

๐Ÿ…LOST WORLD OF TAMBUN HOTEL๐Ÿ…. ๐Ÿ‘‰ *Ready stok* ๐Ÿ‘ˆ. . EXOTIC ROOM ๐Ÿ‘‰RM199. โœ…2 breakfast. โœ…2 hotspring night and spa. โœ…Weekend *friday & saturday / school holiday on weekday* (RM70) & cuti sekolah weekend or public surcharges RM120. โŒblack out day tak boleh guna voucher untuk tarikh ( 15-17/9/18, 25-27/12/18, 4-9/2/19). โŒ Tak boleh refund selepas beli. โœ… Bilik boleh booking slps pembelian voucher dan tempahan bilik perlu dibuat selepas mendapat voucher di tangan. . Voucher sah sehingga 31 march 2019. Add on postage : RM8. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/LOSTWORDHOTEL. #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah #lwot #tambun #lostworldoftambun #ipoh

Pakej Percutian Termurah! Nak Pakej Percutian Termurah di Malaysia?? Jom whatsapp, borak dengan

Pakej Percutian Termurah!

  • 13.11.2018 11:18
  • 4

Nak Pakej Percutian Termurah di Malaysia?? Jom whatsapp, borak dengan sis korang nak pergi trip mana.. Hatyai? Korea? Singapore? Cameron Highlands? Krabi? Jom Jom plan dengan kawan office, kawan sekolah, kita pergi ramai2 ๐Ÿ˜ Whatsapp sis sekarang utk book seat korang.. #uitmpuncakalam #uitmshahalam #shahalam #puncakalam #klang #setiaalam #travel #daytrip #percutianmurah #percutianbajet #hatyai #singapore #cameronhighland #krabi #langkawi #redang #cuticutikitatravel #travelsampaipengsan

AHMAD FARiNO iZAM Masjid Kristal adalah antara lokasi WAJIB dilawati pengunjung ke #tere

AHMAD FARiNO iZAM

Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam

  • 13.11.2018 10:56
  • 1

Masjid Kristal adalah antara lokasi WAJIB dilawati pengunjung ke #terengganu๐Ÿ˜ Bagi yang memerlukan Van/MPV untuk bercuti boleh hubungi 012-738 0313 @jang_936 #percutianbajet #cutiterengganu #sewavan #vansewa #jommelancong

FNS Travel Plan nak bercuti bersama membe or pasangan ke Langkawi ??! Tapi nak ba

FNS Travel

  • 13.11.2018 10:11
  • 2

Plan nak bercuti bersama membe or pasangan ke Langkawi ??! Tapi nak bajet ? ๐Ÿ˜ Tapi nak ada pakej aktiviti ? ๐ŸŠโ€โ™‚๏ธ Jangan risauu..Permata Holidays menyediakan Pakej Percutian Mampu Milik ke Pulau Langkawi dengan bayaran booking hanya 25%!!! Repeat again 25% sahaja !! So jangan tunggu lama2. Cepat plan trip korang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž Untuk Tempahan dan Pertanyaan Whatsapp @ klik link di bawah SKRG.! wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126557027/pakejlangkawi . . SHARE this dan tag rakan-rakan anda!! #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #langkawi_island

FNS Travel Feedback ๐ŸŒธAlhamdulillah. Thanks dear customer, Ernawati kerana te

FNS Travel

  • 13.11.2018 10:07
  • 3

Feedback ๐ŸŒธ Alhamdulillah. Thanks dear customer, Ernawati kerana telah memilih Pakej Super Value dengan Permata Holidays ๐Ÿ’•. InsyaAllah next time kita jumpa lagi yerr!!! Terima kasih juga atas feedback dan sokongan anda kepada kami โ˜บ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ . . Haa korang yang lain? Apa tunggu lagi? Sesapa yang nak booking atau ada sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah SKRG.! wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126557027/pakejlangkawi . . #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #skytrex #langkawi_island

Trip Percutian Bajet & Murah PROMOSI PAKEJ JAKARTA-BANDUNG 4H3M RM499 WITH FLIGHTNO NEED PASSPORT

Trip Percutian Bajet & Murah

  • 13.11.2018 10:03
  • 2

PROMOSI PAKEJ JAKARTA-BANDUNG 4H3M RM499 WITH FLIGHT NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . . PERCUMA MAKAN TENGHARI 1X . Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period : JUL 2019 - NOV 2019 . MIX TRIP . . Dewasa 11 tahun dan keatas : RM499 (RM200 Deposit) Kanak2 4-10 tahun : RM499 (RM200 Deposit) Kanak 2-3 tahun : RM449 (RM200 Deposit) Kanak2 0-23 bulan : RM199 (RM199 Deposit) . JIKA 1 BILIK 3 ORANG AKAN ADA 1 KATIL QUEN 1 TILAM/ 3 KATIL SINGLE . HARGA PAKEJ TERMASUK :* . โœ” Tiket Flight pergi balik - KUL-JAKARTA-KUL โœ” Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm) โœ” Hotel New Moonlight(1 star by Agoda)/ setaraf untuk 4H3M โœ” Breakfast 3 x โœ” Transport 4H3M โœ” Mineral water โœ” Driver/Supir 4H3M โœ” Tol + minyak + parking + Tipping โœ” Airport Transfer โœ” Lawatan ke tempat menarik(tiket masuk tak termasuk) โœ” Tipping - if nk bg lg pada driver pun xpe :) . HARGA TAK TERMASUK: . โœ˜ Insuran flight(travel) - RM30 - bagitau awal2 if nk-better amik, if jadi apa2 kami tak tanggung apa2 โœ˜ Duit poket/shopping โœ˜ Mkn tenhari dan MLM โœ˜ Entrace fees โœ˜ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia โœ˜ Luggage, bgtau awal2 masa booking if nk (jika add kemudian ada cas RM50 per group upah add + harga luggae semasa): 20KG : RM71.40 sehala (RM84 harga after booked) 25KG : RM79.80 sehala (RM94.50 harga after booked) 30KG : RM126 sehala (RM147 harga after booked) 40KG : RM231 sehala (RM262.50 harga after booked) โœ˜ sebarang tambahan luggage/insuran/meals/seat/lain2 changes selepas tiket dah book, ada cas upah RM50 per group . . *Tambah RM120 perpax jika mahu upgrade Pasar Square Hotel/D'Best Hotel Bandung/Raffleshom Bandung /Fave Hotel Hyper Square/Zodiak Kebon Kawung/* *if nak date private trip pun boleh..harga maybe lain :)* . . *Reply "DATECGK 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami* . . . *SAPE CPT DIA DPT* . ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60164644691/CGK

Ayden Averroes Travel *LIMITED FOR 10 PAX ONLY* โ—โ—โ—โ™จ *PROMO MEDAN LAKE TOBA  4H3M*

Ayden Averroes Travel

  • 13.11.2018 10:01
  • 1

*LIMITED FOR 10 PAX ONLY* โ—โ—โ—โ™จ *PROMO MEDAN LAKE TOBA 4H3M* RM 699 PER ADULT (>12Y/O) RM 650 PER CHILD RM 200 PER INFANT DEPOSIT : RM 280/PAX TRAVEL DATE : 04-07 AUG 2019 22-25 SEPT 2019 PAKEJ TERMASUK : โœˆ๏ธ Tiket KUL-KNO-KUL (AIR ASIA) ๐Ÿ™ Tour guide ๐Ÿ‘จ Transport (Airport Transfer, Fuel, Parking) ๐Ÿš 4 @ 3 Star Hotel ๐Ÿ› Meals 3 Times per day ( Breakfast, Lunch and Dinner ) as per itinerary ๐Ÿ› Entrance Fee at Visiting Place ๐Ÿ› Ferry Fare at Lake Toba TAK TERMASUK : โŽ Luggage โŽ Travel insurance Antara tempat lawatan di Medan : ๐Ÿ Lake Toba โ›ต Pulau samosir โ›ฑ Berastagi ๐Ÿ” Simarjarunjung ๐ŸŒŠ Air terjun Si Piso-Piso ๐Ÿ• Bukit Gundaling ๐Ÿ›ต Merdeka Walk ๐Ÿ•Œ Istana Maimoon Nota : *Pihak Ayden Averroes Travel Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian* . Whatsapp โ˜Ž๏ธ0182249299โ˜Ž๏ธ Whatsapp โ˜Ž๏ธ0182249299โ˜Ž๏ธ whatsapp โ˜Ž๏ธ0182249299โ˜Ž๏ธ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #Indonesia #medan #medanlaketoba

Medina's Homestay Bab2 review dari customer ni tak pernah mengecewakan. Alhamdulillah @m

Medina's Homestay

  • 13.11.2018 09:54
  • 1

Bab2 review dari customer ni tak pernah mengecewakan. Alhamdulillah @medinashomestay masih menyediakan yang terbaik untuk semua customer. Thanks Pn Dayang from Sarawak kerana memilih @medinashomestay sebagai pilihan di Cameron Highlands ๐Ÿ˜Š . . Jom follow kami di:- . IG: https://www.instagram.com/medinashomestay/ . FB: https://www.facebook.com/medinashomestay . . ๐Ÿ“Medina's Homestay๐Ÿ“ Homestay ๐Ÿก yang terletak di Tanah Rata Cameron Highlands: โœ…3 Bilik โœ…2 Bilik Air โœ…Fully Furnished Berdekatan: ... โœ…3 minit ke Pasar Malam CH menaiki ๐Ÿš— ๐Ÿ’จ โœ…1 minit ke town Tanah Rata โœ…10 minit ke Brinchang โœ… ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“Farm โœ… 33 minit ke Ladang BOH Sg Palas โœ… 7 minit ke Bharat Tea Plantation โœ…26 minit ke Lavender Garden... . ๐Ÿ”Š ๐Ÿ”ŠJadi tunggu apa lagi, sila PM di www.wasap.my/60176417445 utk booking secepat mungkin๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . . ================ Berminat sila direct.. ================ WHATSAPP: 017- 6417445 . . Atau Klik Link whatsapp di bawah: . wasap.my/60176417445 wasap.my/60176417445 . . #cameronhighlands #homestay #cameronhighlandshomestay #cameronhighlandsresort #cuticutimalaysia #instafamous #percutianbajet #jalanjalancarimakan #airbnb #bookingcom #fattzura #cutisekolah #schoolholidayairbnb #cameronhighland #homestaycameronhighland #homestaycameron #jalanjalancarimakan #holiday #homestaycameronhighland #homestraymurah #tanahrata #brinchangnightmarket #brinchang

Aina Faqihah Jom ke Seoul Korea 5D 4N serendah RM2,899. Flight + Ground. #TeamKemb

Aina Faqihah

  • 13.11.2018 09:09
  • 1

Jom ke Seoul Korea 5D 4N serendah RM2,899. Flight + Ground. #TeamKembaraImpian #KembaraImpian #TeamAzieSam #TripkeSeoul #SeoulKorea #MusimSakuraSeoul #SeoulKorea2019 #TeamAzieSam #mengembara #tripkeMelbourneSpring #tripMelbourne2019 #percutianbajet #travelmurah #travelkeMelbourne #triptoMelbourne2019 #Melbourne2019 #MelbourneSpring2019 #Maldives2019 #Turkey2019 #tripmurah #seoulholiday #PercutiankeKorea

Permata Holidays Sdn Bhd Alhamdulillah. Thanks dear customer Ernawati kerana telah memilih Pake

Permata Holidays Sdn Bhd

  • 13.11.2018 08:19
  • 0

Alhamdulillah. Thanks dear customer Ernawati kerana telah memilih Pakej Super Value Permata Holidays ๐Ÿ’•. InsyaAllah next time kita jumpa lagi yerr!!! Terima kasih juga atas feedback dan sokongan anda kepada kami โ˜บ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ . . Haa korang yang lain? Apa tunggu lagi? Sesapa yang nak booking atau ada sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah SKRG.! wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60125947027/pakejlangkawi . . Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #skytrex #langkawi_island

Work๐Ÿ’ช๐ŸปSave๐Ÿ’ฐTravelโœˆ๏ธRepeat๐ŸŒŽ Cuti sekolah hampir tiba dah plan ke nak kemana cuti ni? Haa jom usha

Work๐Ÿ’ช๐ŸปSave๐Ÿ’ฐTravelโœˆ๏ธRepeat๐ŸŒŽ

  • 13.11.2018 08:04
  • 0

Cuti sekolah hampir tiba dah plan ke nak kemana cuti ni? Haa jom usha usha dulu๐Ÿ˜ฌ pakej ni paling laku keras tau๐Ÿค‘ . Masih tak cukup duit nak travel? Jangan risau baki boleh bayar secara ansuran tau. . Berminat ? Meh whtspp sis cepat 01125565897 atau boleh click link whtsapp di bawah๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601125565897 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays

Permata Holidays Sdn Bhd Terima Kasih Ain ๐Ÿ’• *Pakej Bajet.Jom siapa lagi nak bercuti bersam

Permata Holidays Sdn Bhd

  • 13.11.2018 08:02
  • 0

Terima Kasih Ain ๐Ÿ’• *Pakej Bajet . Jom siapa lagi nak bercuti bersama Permata Holidays klik jer no di bawah!! ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜‡ wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60126947027/pakejlangkawi . . Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #skytrex #langkawi_island

Work๐Ÿ’ช๐ŸปSave๐Ÿ’ฐTravelโœˆ๏ธRepeat๐ŸŒŽ Private trip singapore๐Ÿ’– thankyou semua enjoy dengan trip kami๐Ÿ˜Š๐Ÿ

Work๐Ÿ’ช๐ŸปSave๐Ÿ’ฐTravelโœˆ๏ธRepeat๐ŸŒŽ

  • 13.11.2018 07:27
  • 0

Private trip singapore๐Ÿ’– thankyou semua enjoy dengan trip kami๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป . Korang taknak ke pergi singapore ramai ramai ni? Haa kalau nak cepat pm sekarang. . Berminat boleh whtsapp 01125565897 atau boleh click link whtsapp di bawah๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601125565897 . #singapore #singaporedaytrip #daytrip #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays

Trip Percutian Bajet & Murah Krabi Package PROMO 'SERENDAH RM720' (2019)โ€“ include flight ticket(

Trip Percutian Bajet & Murah

  • 13.11.2018 07:15
  • 3

Krabi Package PROMO 'SERENDAH RM720' (2019)โ€“ include flight ticket (4 days 3 nights) . Last Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel Period : MEI - OKT 2019 . OPEN TRIP DEPOSIT = RM300/PAX . โœ” Any dates Mei-Okt (2019) can choose but must check with us for the price. . โš‘ Serendah RM699 seorang (Travel Mei-Oct) - Low Season 2-4 orang = RM770 seorang 5-7 orang = RM750 seorang 8-10 orang = RM720 seorang . price for kid (3-12 tahun) - kid with bed (-rm20 from the package price) - kid without bed (-RM50 from the package price) - infant (RM199) 0-2 tahun . Package Includes: โœ” Flight ticket KUL-KBV-KUL, โœ” Airport Transfer (2 ways) โœ” Halal Breakfast 3 x โœ” Jungle tour(Emerald Pool, Hot Spring, Tiger Cave, Elephant Trekking) โœ” Lunch during jungle tour 1 x โœ” Hotel 3 nights at Ben House Hotel, Aonang, Krabi (1 room 2 person) โœ” Island Hopping (4island by long tail boat) โœ” Free Scooter for 24hours (1 scooter share 2 person)pping โœ” Packaging lunch during island hopping (budget lunch) โœ” Free fruit and mineral water during island hopping โœ” Snorkeling with equipment . Not Include: โœ˜ National park entrance fee for 4 Islands(400baht) โœ˜ Other meals . . ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60164644691/krabi4h3m . . . . #pakejkrabi #aonangkrabi #tripkrabi #pakejpercutianbajet #airasiapromo #pakejmurahtravel #krabithailand #krabitown #promoairasia #krabiisland #jomtravel #airasia #destinasibajet #kakitravel #backpackersbuddiesmalaysia #percutianbajet #pakejkrabibajet #krabi #tripbajet #malaysiatraveller #kakitravelmalaysia #krabitrip #pakejpulaumurah #pakejpulau #kakitravelbajet #malaysiabackpackers #pakejkrabihatyai #pakejkrabimurah #jomjalanjalan #backpackersmalaysia

PAKEJ MURAH KEBABOOM ๐Ÿ”ฅโœˆ๏ธ Maldives Jommm Uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Best je tengok sis tu lepak lepak depan

PAKEJ MURAH KEBABOOM ๐Ÿ”ฅโœˆ๏ธ

  • 13.11.2018 06:50
  • 0

Maldives Jommm Uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best je tengok sis tu lepak lepak depan pantai sambil hirup udara segar dekat Maldives tu ๐Ÿคญ . . Kat sana nanti kita sediakan semua ni untuk korang semu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . Pakej Termasuk : โœ…Penginapan 3 malam (Rasdhoo Island ) 2/3 orang sebilik โœ… Breakfast Lunch and Dinner (based on itinerary) โœ… Maldives Airport transfer โœ… Snorkeling Trip (2 point) โœ… Sandbank โœ… Air mineral โœ…Dolphin Cruise Tour โœ…Sunset Cruise Tour โœ… Night Fishing Trip โœ… BBQ dinner (Ikan Bakar hasil tangkapan) โœ… Professional guide for snorkeling trip โœ… Tour Guide Tips City Tour Male City โœ… Photographer Service . . . Bermint komen NAKKK sekarang !!! . . #cikmasBKH #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #maldives #temanmelanconganda #percutianbajet

Trip Percutian Bajet & Murah PROMOSI PAKEJ JOGJA 4H3M SERENDAH RM699 WITH FLIGHT!NO NEED PASSPORT

Trip Percutian Bajet & Murah

  • 13.11.2018 06:44
  • 8

PROMOSI PAKEJ JOGJA 4H3M SERENDAH RM699 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . Booking Period: 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period: NOV 2018 - JAN 2020 . MIX TRIP . . Dewasa 12 tahun dan keatas : RM699 (RM350 Deposit) Kanak2 3-11 tahun(extra katil/tilam) : RM699 (RM350 Deposit) Kanak2 3-11 (share bed with parent) tahun : RM649 (RM350 Deposit) Kanak 2 tahun : RM599 (RM350 Deposit) Kanak2 0-23 bulan : RM199 (RM199 Deposit) . HARGA TERMASUK โœ” Tiket Flight pergi balik - KUL-JOG-KUL โœ” Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm) โœ” Hotel 2 atau 3 bintang based on avaibility (Tickle Hotel/Grand Sarila/Favehotel/setaraf) โœ” Breakfast 3 x โœ” Transport MPV/VAN/ELF โœ” Lawatan(tiket tak termasuk) โœ” Parking Transport . HARGA TIDAK MASUK: โœ˜ Insuran flight(travel) - RM28 - bagitau awal2 if nk-better amik, if jadi apa2 kami tak tanggung apa2 โœ˜ Duit poket/shopping โœ˜ Mkn tenhari dan MLM โœ˜ Entrace fees โœ˜ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia โœ˜ Luggae, bgtau awal2 masa booking if nk (jika add kemudian ada cas RM50 per group upah add + harga luggae semasa): 20KG : RM71.40 sehala (RM84 harga after booked) 25KG : RM79.80 sehala (RM94.50 harga after booked) 30KG : RM126 sehala (RM147 harga after booked) 40KG : RM231 sehala (RM262.50 harga after booked) . . โœ˜ sebarang tambahan luggage/insuran/meals/seat/lain2 changes selepas tiket dah book, ada cas upah RM50 per group . . . *if nak date private trip pun boleh..harga mungkin lain* :) . *Reply "DATEJOG 2018" jika nak tengok tarikh2 2018 kami* . *Reply "DATEJOG 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami* . *Reply "DATEJOG 2020" jika nak tengok tarikh2 2020 kami* . . ๐Ÿ“ฒ 0164644691 klik link di bio. . . #pakejpercutianbajet #airasia #airasiaindonesia #jogja #backpackers #jomjalanjalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #backpackersbuddiesmalaysia #aadc2 #pakejjogja #pakejindonesia #jogjakarta #airasiapromo #malaysiabackpackers #percutianbajet #backpackersmalaysia #pakejjogjakarta #promoairasia #punthuksetumbu #pakejmurah #pakejmurahtravel #pakejjogjamurah #malaysiatravel #malaysiatraveller #jomtravel

PERCUTIAN BUDGET MURAH OPEN FOR BOOKING NOW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ.SA

PERCUTIAN BUDGET MURAH

  • 13.11.2018 05:28
  • 0

OPEN FOR BOOKING NOW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . SAMBUTAN PANAS๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Ramai tau nangis tepi katil tak sempat booking๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ . Napa nak risau?? kami dah Open date baru untuk bulan January & February awal2.. . Jangan lupa tau booking now guyss.. Depo RM100 sahaja sorang then boleh bayar sikit2 sampai habis.. JOM kita JJCM ke Hatyaii.. Pulut ayam, mangga dan durian sedang menunggu.. Slurrppyy !!๐Ÿก๐Ÿญ๐Ÿ—๐ŸŒถ . klik link di Bio untuk keterangan lanjut.. . #percutian #percutianmurah #percutianbajet #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #caravanseraiholidays #agentcaravan #pakejhatyai #pakejhatyaimurah #hadiahanniversary #pakejhoneymoon #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #tudungmurah #tudunglabuh #hijabmuslimah #bazaronline #cuticutimalaysia

Dura Norell Dura nak bagi tau ni. Kalau ada di antara korang yang memang dah ada p

Dura Norell

  • 13.11.2018 03:11
  • 1

Dura nak bagi tau ni. Kalau ada di antara korang yang memang dah ada plan percutian next year yang perlukan korang booking tiket flight dan tempah hotel.. Dura suggest korang grab Pakej Kombo Flight + Hotel by TRAVELOKA sekarang! Supersaving sehingga 11.5% sebab korang bayar pada harga bundle price! ๐Ÿ˜ฑGiler tak best?๐Ÿ˜ . Nak lebih cambest? Traveloka juga ada bagi Kupon Diskaun untuk pakej kombo ni! Kupon sah untuk booking sehingga 15 November 2018 je tapi tarikh percutian adalah ANYTIME! Haa best tak best tak?๐Ÿ˜Š . Details tentang pakej kombo dan CODE kupon ada di link di bawah. Grab cepat sebab bukan korang je yang ngidam pakej ni, mereka dan keluarga mereka pun berkenan juga๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜ . Details ada di sini : https://bit.ly/2OIjB54 . . . . . #duranorell #duranorellsjourney #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #momlife #lifestyleblogger #travelblogger #traveloka #pakejkomboflighthotel #jakartatourpackages #hotelmurahjakarta #flightmurahjakarta #tiketflightmurah #percutianbajet #tripbajet #travelbajet #travelokamalaysia #travelling #hotelbajet #tripjakarta #tempahhotelmurah

Citytour.bandung Hidup itu indah jika kita selalu bersyukur atas semua yang ada--Jan

Citytour.bandung

  • 13.11.2018 01:37
  • 0

Hidup itu indah jika kita selalu bersyukur atas semua yang ada - - Jangan di rumah saja ayo banyak tempat wisata yang menarik dan unik di Bandung Jawa barat Indonesia - #jombandung2018 #bandungtrip2018 #bandunghits #sewakereta #percutianbajet #perkhidmatan #lawatanbandung #cuticutibandung #supirbandung #selamatbercuti

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ†.Rainbow Skywalk & Observatory Deck

Pakej Percutian Bajet & Murah

Selangor

  • 12.11.2018 17:34
  • 1

๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ† . Rainbow Skywalk & Observatory Deck. . Harga tiket : . Adult = RM48. Child/senior citizen = RM28. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/THETOPKOMTAR. . #thetopkomtar #rainbowskywalk #observatorydeck #penang #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ†.Rainbow Skywalk & Observatory Deck

Pakej Percutian Bajet & Murah

Penang, Malaysia

  • 12.11.2018 17:25
  • 0

๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ† . Rainbow Skywalk & Observatory Deck. . Harga tiket : . Adult = RM48. Child/senior citizen = RM28. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/THETOPKOMTAR. . #thetopkomtar #rainbowskywalk #observatorydeck #penang #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ†.Rainbow Skywalk & Observatory Deck

Pakej Percutian Bajet & Murah

Penang, Malaysia

  • 12.11.2018 17:20
  • 1

๐ŸŒ† THE TOP KOMTAR, PENANG ๐ŸŒ† . Rainbow Skywalk & Observatory Deck. . Harga tiket : . Adult = RM48. Child/senior citizen = RM28. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60164267406/THETOPKOMTAR. . #thetopkomtar #rainbowskywalk #observatorydeck #penang #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah

Trip Percutian Bajet & Murah PROMO PAKEJ KOREA + FLIGHT RETURN FROM RM2199 JERR. NO NEED PASSPORT

Trip Percutian Bajet & Murah

South Korea

  • 12.11.2018 16:55
  • 1

PROMO PAKEJ KOREA + FLIGHT RETURN FROM RM2199 JERR. NO NEED PASSPORT FOR BOOKING. . . SAPE CEPAT DIA DPT,BIASA PROMO AIRASIA KEJAP JE ABIS. . BOOKING XYAH PASSPORT,BG NAMA PENUH DAN TARIKH LAHIR JE. :) . Booking Period: 11 NOVEMBER - 18 NOVEMBER 2018. Travel period: NOV 2018 - DIS 2019. . . Kami Provide ape jer dalam pakej ini? ๐Ÿ˜„ . ๐Ÿ“Airport Transfer pergi dan Balik Not usung beg naik train ni , kami sediakan bas terus ke kawasan penginapan . Tak perlu tarik naik tangga turun tangga dgn beg besorrr tu . . ๐Ÿ“Penginapan yang selesa dan Privacy di Open Guest house . Ada ruang selesa utk solat , ada tempat basuh baju . Ada ruang masak . Yang lagi gila kami ada peralatan memasak halal kami sendiri tau !!! . ๐Ÿ“Pengangkutan , kami gunakan cara backpacker.. naik public bas , naik subway, naik ferry , naik taxi.. bukan bas rombongan mcm trip cik kiah ye...so ini pon dh termasuk dlm pakej ye. . ๐Ÿ“Tiket lawatan ke Nami , Ferry ke Nami Island , tiket subway , entrace ke Palace dan segala pengangkutan kami Include dah okey. ๐Ÿ“Guide Melayu juga akan disediakan utk menjadi juru arah // juru pandu sepanjang percutian awk disana . Takde la sesat memanjang nanti . . . Pakej Termasuk. . ๐Ÿ“ŒTiket Flight pergi balik - KUL-SEOUL-KUL. . ๐Ÿ“ŒFree 7KG luggage return(max 1 cabin bag & small bag). . ๐Ÿ“ŒTransport. . ๐Ÿ“ŒPenginapan Guest House. . ๐Ÿ“ŒSarapan pagi (sediakan sendri bahan kami bg). . ๐Ÿ“ŒLawatan. . ๐Ÿ“ŒGuide. . ๐Ÿ“ŒTiket ke Nami Island . . ๐Ÿ“ฒWA 0164644691 klik link di bio untuk details. . . . . #pakejpercutianbajet #tripbajet #southkorea #kakitravelmalaysia #tripkorea #kakitravelbajet #backpackersbuddiesmalaysia #pakejmurah #kakitravel #promoairasia #jomjalan #jomtravel #pakejmurahtravel #airasia #pakejkoreamalaysia #percutianbajet #jomjalanjalan #malaysiatraveller #airasiapromo #pakejkoreamuslim #korea #malaysiatravel #destinasibajet #pakejkoreamurah #koreatrip #backpackers #backpackersmalaysia #pakejkoreabajet #pakejkorea #tripkoreamurah

Trip Percutian Bajet & Murah PROMOSI PAKEJ LOMBOK 4H3M RM599 WITH FLIGHT!NO NEED PASSPORT FOR BOOK

Trip Percutian Bajet & Murah

Lombok, Nusa Tenggara Barat, Indonesia

  • 12.11.2018 16:27
  • 1

PROMOSI PAKEJ LOMBOK 4H3M RM599 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . Booking Period: 11 NOVEMBER - 18 NOVEMBER 2018. Travel period: NOV 2018 - JANUARY 2020. . MIX TRIP . . Dewasa 12 tahun dan keatas : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 11 tahun ada katil : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 3-10 tahun ada katil : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 3-10 tahun share katil : RM549 (RM250 Deposit). . Kanak 2 tahun share katil: RM499 (RM250 Deposit). . Kanak2 0-23 bulan share katil: RM199 (RM199 Deposit). . HARGA PAKEJ TERMASUK : . โœ” Tiket Flight pergi balik - KUL-Lombok-KUL. โœ” Free 7KG hand carry cabin baggage. (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm). โœ” Hotel 3 or 4 star 4H3M based on avaibility: 4 star : D'MAX Hotel & Convention 3 star : Favehotel Langko Mataram/Lombok Plaza Hotel. โœ” Breakfast 3 x. โœ” Transport 4H3M. โœ” Driver cum Tour Guide 4H3M. โœ” Tol + minyak + parking. โœ” Airport Transfer. โœ” Lawatan(tiket masuk tak termasuk). . . Reply "DATELOP 2018" jika nak tengok tarikh2 2018 kami. Reply "DATELOP 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami. Reply "DATELOP 2020" jika nak tengok tarikh2 2020 kami. . . โ—SAPE CPT DIA DPTโ— . . ๐Ÿ“ฒWA 0164644691 klik link di bio. . . . . #visitlombok #jomtravel #explorelombok #pakejpercutianbajet #malaysiabackpackers #triplombok #kakitravelbajet #backpackersmalaysia #jomjalan #percutianbajet #kakitravel #backpackersbuddiesmalaysia #pakejindonesia #pakejlombokmurah #triplombokmurah #lomboktrip #lombokisland #pakejmurahtravel #airasia #airasiaindonesia #jomjalanjalan #tripbajet #malaysiatraveller #promoairasia #destinasibajet #malaysiatravel #pakejlombok #lombok #airasiapromo #kakitravelmalaysia

Trip Percutian Bajet & Murah PROMOSI PAKEJ MALDIVES 4H3M BERMULA RM2,399 WITH FLIGHT!NO NEED PASSP

Trip Percutian Bajet & Murah

Maldives

  • 12.11.2018 15:46
  • 0

PROMOSI PAKEJ MALDIVES 4H3M BERMULA RM2,399 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING. . . Booking Period: 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period: DIS 2018 - DIS 2019 . โ—Dewasa 12 tahun dan keatas : RM2,399 (RM800 Deposit). โ—Kanak2 2-11 tahun : RM2,399 (RM800 Deposit). . HARGA PAKEJ TERMASUK:- . โœ” Tiket Flight pergi balik - KUL-Maldives-KUL. โœ” Free 7KG hand carry cabin baggage. (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm). โœ” Return Aiport Transfer by Speedboat. โœ” 4 star Hotel Kaani @Deluxe Room Seaview with Balcony / Arena Beach Hotel Seaview /setaraf 3mlm. โœ” Breakfast 3 x di hotel. โœ” Dinner 3 x di hotel ( jika flight mlm KL- MLE dpt 2 x je). โœ” Lunch 1 x during Excursion Trip di Sandbank. โœ” Excursion Trip (Snorkeling to 3 Reefs,Dolphin Watching). . โœ” Guide for snorkerling trip only. . โœ” Night Fishing Trip ( 5 pm gerak, balik 8mlm ). โœ” Snokerling Gear + Life Jackets + Mineral Water. โœ” Beach Towel During Snokerling. . โœ” Free Photo during Excursion Trip (Soft Copy). โœ” Free cameraman service during Excursion Trip. . Reply *DATEMALE 2018 RM2,399* . Reply *DATEMALE 2019 RM2,399* . . โ—SAPE CPT DIA DPT. . WA +60164644691 klik link di bio. . . . #pakejpercutianbajet #promoairasia #malaysiatraveller #kakitravelmalaysia #maldiveslovers #instatrip #maldivesbeach #pakejmaldivesmurah #backpackersbuddiesmalaysia #pakejpulau #pakejmurah #jomtravel #kakitravel #malaysiatravel #tripbajet #airasiapromo #kakitravelbajet #maldives๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ป #beautifulmaldives #malaysiabackpackers #pakejpulaumurah #visitmaldives #pakejmaldives #airasiaindonesia #percutianbajet #jomjalanjalan #maldivesislands #maldives #jomjalan #pakejmurahtravel

MalaysianTravelScandinavia Iceland. Exposure for Aurora Borealis. Starting from MYR2900. Price in

MalaysianTravelScandinavia

  • 12.11.2018 15:45
  • 0

Iceland. Exposure for Aurora Borealis. Starting from MYR2900. Price including transportation, fuel, driver, guide and accommodation. 6 Days 5 Night. Available in Sept and Oct. @skydew_balkan @skydewturkiye #travelmurah #traveloversea #travel #murah #bercuti #traveljimat #tripjimat #tripmurah #tripscandinavia #tripscandinavianmurah #jomtravel #jomjalan #murah #bajettravel #travelbajet #travelbudget #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #thevocket #vocket #percutianmurah #percutianbajet #percutian #pakejpercutianbajet #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejmelancong #pakejmelancongmuslim #pakejmelancongjimat #kakitravel #kakitravelmalaysia

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†.โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFF

Pakej Percutian Bajet & Murah

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 12.11.2018 15:29
  • 0

๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†. โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFFER* โ€ผ๏ธ. . Tiket MAPS :- Dewasa/Kanak2/WargaEmas :- ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. _________________________________________________ โœ”๏ธ Boleh digunakan pada bila2 masa sahaja sebelum *1/05/2019*. โœ”๏ธ Untuk semua permainan dan zone tiada had. โŒ *Tiada caj tersembunyi*. ๐ŸŽซ E-tiket ๐Ÿ‘‰ tak perlu bayar postage. ๐Ÿ—“๏ธ Open Date ๐Ÿ‘‰ Sah digunakan sehingga 01/05/2019. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Dewasa dan kanakยฒ sama harga. ๐ŸšผKanakยฒ 3tahun kebawah percuma. (Lahir tahun 2015,2016 & 2017, 2018 PERCUMA!!!). _________________________________________________. Waktu Operasi Movie Animation Park Studios (MAPS) Ipoh*. . ISNIN hingga JUMAAT, 10:00 pagi - 6:00 petang (KECUALI RABU- TUTUP). SABTU, AHAD , CUTI UMUM & CUTI SEKOLAH, 10:00 pagi - 10:00malam. . MAPS terletak di Persiaran Meru Raya 3, Bandar Meru Raya 3, 30020 Ipoh, Perak. . Berminat? Boleh terus Whatsapp: www.wasap.my/60164267406/MAPS. . #mapsipoh #movieanimationparkstudios #ipoh #themepark #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #cuticutiperak

Trip Percutian Bajet & Murah PROMOSI PAKEJ MEDAN-LAKE TOBA 4H3M RM599 WITH FLIGHT!NO NEED PASSPORT

Trip Percutian Bajet & Murah

  • 12.11.2018 15:26
  • 0

PROMOSI PAKEJ MEDAN-LAKE TOBA 4H3M RM599 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING โ—HARGA ASAL RM799 . Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period : NOV 2018 - JAN 2020 . Murah murah siap makan. WA 0164644691 link di bio. . . . . . #jomjalanjalan #malaysiatraveller #airasiapromo #jomtravel #pakejindonesia #backpackersbuddiesmalaysia #danautobaview #pakejmurahtravel #percutianbajet #malaysiabackpackers #laketoba #kakitravelmalaysia #backpackers #pakejpercutianbajet #laketobatrip #jomjalan #kakitravelbajet #backpackersmalaysia #tripbajet #pakejmedanmurah #promoairasia #kakitravel #airasiaindonesia #malaysiatravel #danautoba #pakejmedan #airasia #laketobaindonesia #destinasibajet #pakejmurah

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†.โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFF

Pakej Percutian Bajet & Murah

Perak

  • 12.11.2018 15:19
  • 0

๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†. โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFFER* โ€ผ๏ธ. . Tiket MAPS :- Dewasa/Kanak2/WargaEmas :- ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. _________________________________________________ โœ”๏ธ Boleh digunakan pada bila2 masa sahaja sebelum *1/05/2019*. โœ”๏ธ Untuk semua permainan dan zone tiada had. โŒ *Tiada caj tersembunyi*. ๐ŸŽซ E-tiket ๐Ÿ‘‰ tak perlu bayar postage. ๐Ÿ—“๏ธ Open Date ๐Ÿ‘‰ Sah digunakan sehingga 01/05/2019. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Dewasa dan kanakยฒ sama harga. ๐ŸšผKanakยฒ 3tahun kebawah percuma. (Lahir tahun 2015,2016 & 2017, 2018 PERCUMA!!!). _________________________________________________. Waktu Operasi Movie Animation Park Studios (MAPS) Ipoh*. . ISNIN hingga JUMAAT, 10:00 pagi - 6:00 petang (KECUALI RABU- TUTUP). SABTU, AHAD , CUTI UMUM & CUTI SEKOLAH, 10:00 pagi - 10:00malam. . MAPS terletak di Persiaran Meru Raya 3, Bandar Meru Raya 3, 30020 Ipoh, Perak. . Berminat? Boleh terus Whatsapp: www.wasap.my/60164267406/MAPS. . #mapsipoh #movieanimationparkstudios #ipoh #themepark #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #cuticutiperak

Pakej Percutian Bajet & Murah ๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†.โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFF

Pakej Percutian Bajet & Murah

Ipoh, Perak

  • 12.11.2018 15:17
  • 0

๐ŸŽ† MOVIE ANIMATION PARK STUDIOS, IPOH ๐ŸŽ†. โ€ผ๏ธ *LIMITED TIME OFFER* โ€ผ๏ธ. . Tiket MAPS :- Dewasa/Kanak2/WargaEmas :- ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. ๐Ÿ‘‰ RM55 sahaja. _________________________________________________ โœ”๏ธ Boleh digunakan pada bila2 masa sahaja sebelum *1/05/2019*. โœ”๏ธ Untuk semua permainan dan zone tiada had. โŒ *Tiada caj tersembunyi*. ๐ŸŽซ E-tiket ๐Ÿ‘‰ tak perlu bayar postage. ๐Ÿ—“๏ธ Open Date ๐Ÿ‘‰ Sah digunakan sehingga 01/05/2019. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Dewasa dan kanakยฒ sama harga. ๐ŸšผKanakยฒ 3tahun kebawah percuma. (Lahir tahun 2015,2016 & 2017, 2018 PERCUMA!!!). _________________________________________________. Waktu Operasi Movie Animation Park Studios (MAPS) Ipoh*. . ISNIN hingga JUMAAT, 10:00 pagi - 6:00 petang (KECUALI RABU- TUTUP). SABTU, AHAD , CUTI UMUM & CUTI SEKOLAH, 10:00 pagi - 10:00malam. . MAPS terletak di Persiaran Meru Raya 3, Bandar Meru Raya 3, 30020 Ipoh, Perak. . Berminat? Boleh terus Whatsapp: www.wasap.my/60164267406/MAPS. . #mapsipoh #movieanimationparkstudios #ipoh #themepark #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #perak #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #cuticutiperak

MalaysianTravelScandinavia Iceland. Exposure for midnight sun. Starting from MYR2800. Price inclu

MalaysianTravelScandinavia

  • 12.11.2018 15:16
  • 0

Iceland. Exposure for midnight sun. Starting from MYR2800. Price including transportation, fuel, driver, guide and accommodation. 6 Days 5 Night. Available in May, June and august 2019. @skydew_balkan @skydewturkiye #travelmurah #traveloversea #travel #murah #bercuti #traveljimat #tripjimat #tripmurah #tripscandinavia #tripscandinavianmurah #jomtravel #jomjalan #murah #bajettravel #travelbajet #travelbudget #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #thevocket #vocket #percutianmurah #percutianbajet #percutian #pakejpercutianbajet #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejmelancong #pakejmelancongmuslim #pakejmelancongjimat #kakitravel #kakitravelmalaysia

Shakira Holiday Bandung Intinerary sila pilih yang terbaik,kami hantar๐Ÿ™๐ŸปFor fast respon

Shakira Holiday Bandung

  • 12.11.2018 14:46
  • 0

Intinerary sila pilih yang terbaik,kami hantar๐Ÿ™๐Ÿป For fast respon sila wasap "Best Price Better Service" #agentmalaysia #travelagentmalaysia #travelbandung #sopirbandung #driverbandung #sewakeretamurah #sewakeretabandung #transportbandung #pakejbajet #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmurahbandung #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #percutian #percutianbajet #percutianmurah #percutianbudget #percutianbandung #cuticutibandung #cuticutimalaysia2018 #cuticutimalaysia #bercuti #melancong #malaysia #singapore #brunai

kaki.travel Masihhh !! Masih ada yaaa kawan2 ... Hanya RM 299 / pax, korang boleh

kaki.travel

Johor

  • 12.11.2018 14:28
  • 0

Masihhh !! Masih ada yaaa kawan2 ... Hanya RM 299 / pax, korang boleh travel ke Hatyai. Hotel, tour guide dan transport disediakan ! Murah kan? Jom tempah seat korang. Harga tengah murah ni. Takkan tak nak kot.. Rugi la kalau tak grab ! Whatsapp 0172804899 untuk segala maklumat yang lebih detail ya. #percutianbajet #kakitravel #kakivacay #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #agentbahterakembaraholidays #agentacubahterakembaraholidays

Pakej Percutian Bajet & Murah GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ..๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR

Pakej Percutian Bajet & Murah

Bandar Baru Bangi

  • 12.11.2018 12:52
  • 0

GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ. . ๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR BHARU ๐ŸŽข. . E-TICKET Price :- . 1.๐ŸŒŠ Waterpark ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult : RM98. Child (3-12years) : RM83. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 2.๐ŸŽขThemepark๐Ÿฐ Adult : RM151. Child ( 4-12years) : RM120. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 3. ๐ŸŽขCombo Theme & Water Park ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult = RM188. Child (4-12years) : RM151. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/LEGOLAND. . #promolegoland #legolandmalaysia #tiketlegolandmurah #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #legoland #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019

Pakej Percutian Bajet & Murah GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ..๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR

Pakej Percutian Bajet & Murah

Melaka

  • 12.11.2018 12:47
  • 0

GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ. . ๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR BHARU ๐ŸŽข. . E-TICKET Price :- . 1.๐ŸŒŠ Waterpark ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult : RM98. Child (3-12years) : RM83. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 2.๐ŸŽขThemepark๐Ÿฐ Adult : RM151. Child ( 4-12years) : RM120. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 3. ๐ŸŽขCombo Theme & Water Park ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult = RM188. Child (4-12years) : RM151. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/LEGOLAND. . #promolegoland #legolandmalaysia #tiketlegolandmurah #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #legoland #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019

Pakej Percutian Bajet & Murah GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ..๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR

Pakej Percutian Bajet & Murah

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 12.11.2018 12:47
  • 0

GREAT DEAL โ€ผ๏ธ GREAT DEAL โ€ผ๏ธ. . ๐ŸŽข LEGOLAND MALAYSIA , JOHOR BHARU ๐ŸŽข. . E-TICKET Price :- . 1.๐ŸŒŠ Waterpark ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult : RM98. Child (3-12years) : RM83. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 2.๐ŸŽขThemepark๐Ÿฐ Adult : RM151. Child ( 4-12years) : RM120. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . 3. ๐ŸŽขCombo Theme & Water Park ๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. Adult = RM188. Child (4-12years) : RM151. ( Open date ๐Ÿ‘‰ Valid until 28 December 2018). . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/LEGOLAND. . #promolegoland #legolandmalaysia #tiketlegolandmurah #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #legoland #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019

Private Tour Europe Bestkan kalau dpt melancong dekat sini? Awok2 semua tggu ape lagi? Meh

Private Tour Europe

  • 12.11.2018 10:31
  • 0

Bestkan kalau dpt melancong dekat sini? Awok2 semua tggu ape lagi? Meh pakat ramai2 dptkan khidmat pelancongan dri kami. Murah dan berpatutan.๐Ÿ˜‹. Anda juga boleh customize percutian anda dgn kami. Jika berminat utk dptkan perkhidmatan drpd kami, boleh ws ke no tersebut: โ˜Ž๏ธ011-16552537 (Farhana) โ˜Ž๏ธ+44 7428 129310 (Sala) โ˜Ž๏ธ010-9000723 (Fathin) . FOLLOW INSTAGRAM KAMI CEPAT. @jomtraveleurope @jomtraveleurope @jomtraveleurope #privatehire #jalanjalan #jomjalaneurope #traveleurope #percutianbajet #travel #percutianmurah #vsco #vscocam #igers #makanangin #trip #tripbajet #iceland #uk #london #paris #belgium #holland #balkan #traveloka #backpacker

Pakej Percutian Bajet & Murah New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•.. ๐ŸŽข DESARU

Pakej Percutian Bajet & Murah

Selangor

  • 12.11.2018 10:31
  • 2

New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•. . ๐ŸŽข DESARU COAST ADVENTURE WATERPARK๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. . Day pass E-Ticket ( Promotion from November until December 2018): . Adult : RM126. Child ( 3-11years) /Senior (above 60yrs) / OKU : RM95. . Minimum purchase of 2 pax. Booking process in 5 working days. Valid for selected visit date only. . Add on : Food Voucher ๐Ÿ‘‰ RM15/pax. . Bring family together ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Spice up your day ๐Ÿ’–๐Ÿ–๏ธ. . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/DESARUJOHOR. . #promodesarujohor #desarucoastadventurewaterpark #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #waterparkmalaysia

Pakej Percutian Bajet & Murah New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•.. ๐ŸŽข DESARU

Pakej Percutian Bajet & Murah

Johor Bahru

  • 12.11.2018 10:28
  • 1

New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•. . ๐ŸŽข DESARU COAST ADVENTURE WATERPARK๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. . Day pass E-Ticket ( Promotion from November until December 2018): . Adult : RM126. Child ( 3-11years) /Senior (above 60yrs) / OKU : RM95. . Minimum purchase of 2 pax. Booking process in 5 working days. Valid for selected visit date only. . Add on : Food Voucher ๐Ÿ‘‰ RM15/pax. . Bring family together ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Spice up your day ๐Ÿ’–๐Ÿ–๏ธ. . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/DESARUJOHOR. . #promodesarujohor #desarucoastadventurewaterpark #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #waterparkmalaysia

Pakej Percutian Bajet & Murah New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•.. ๐ŸŽข DESARU

Pakej Percutian Bajet & Murah

Melaka

  • 12.11.2018 10:26
  • 1

New Placeโ€ผ๏ธ... New Excitementโ€ผ๏ธ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•. . ๐ŸŽข DESARU COAST ADVENTURE WATERPARK๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธ. . Day pass E-Ticket ( Promotion from November until December 2018): . Adult : RM126. Child ( 3-11years) /Senior (above 60yrs) / OKU : RM95. . Minimum purchase of 2 pax. Booking process in 5 working days. Valid for selected visit date only. . Add on : Food Voucher ๐Ÿ‘‰ RM15/pax. . Bring family together ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Spice up your day ๐Ÿ’–๐Ÿ–๏ธ. . For reservation, Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60164267406/DESARUJOHOR. . #promodesarujohor #desarucoastadventurewaterpark #pakejwaterpark #cuticutijohor #promohotel #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #notascammer #viral #bazaar #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #waterparkmalaysia

 TIKET AIRASIA TENGAH MURAHHHH GILAAA KANNN ... APE KATA JOMMM COMBINE

  • 12.11.2018 07:42
  • 1

TIKET AIRASIA TENGAH MURAHHHH GILAAA KANNN ... APE KATA JOMMM COMBINE KAN DENGAN GROUND KOREA KAMI , MURAHHH GILAAAA โ€ผโ€ผ Ground Korea kami bakal d naikkan harga tauuu , tinggal beberap hari ja lagi ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ KOREA RM 1,199 ๐Ÿ . (Tarikh boleh pilih dalam jadual) . *PAKEJ TERMASUK* โœ…Penginapan 4 Malam Guesthouse โœ…Pengangkutan Awam , yaa uall boleh tengok kehidupan org korea. โœ…Tiket Lawatan. โœ… English Breakfast. โœ… Crew a.k.a guide Malaysia Dan banyak lagiiii . . Nak lebih detail , meh whatsapp www.wasap.my/+6011110009904 โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #travelbudget #travelbajet #travelmurah #jjcm #kakijalan #tripmurah #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #pakejcuti #pakejcutimurah #pakejcutibajet #percutianbajet #percutianmurah #percutianbudget #budgettrip #tripbajet#travelagentmalaysia #budgettraveller #budgettravel #bajetmurah #bajettravel #bajettrip #bajettraveller #travelicious #trustedtravelagent

Aina Faqihah 2-3 hari ni ramai yang wasap trip Melbourne masih available tak??? Jaw

Aina Faqihah

  • 12.11.2018 06:53
  • 0

2-3 hari ni ramai yang wasap trip Melbourne masih available tak??? Jawapan yang sama available tapi hanya untuk musim spring sahaja. Musim winter sangat laku keras sampai dah tambah trip pun masih tak mencukupi. โ € โ € Ramai nak main salji di MT BULLER tapi apakan daya, kami takboleh nak tambah trip dah.โ € โ € Jadi siapa yang teringin nak pergi Melbourne, boleh book sekarang yaaaa!!!! Kita pergi musim spring. Tengok bunga2 yang cantik. Sangat indah pemandangan nanti.โ € โ € Berminat tekan link dibawah ok ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://bit.ly/2OQyebxโ € โ € #tripkembaraimpian #KembaraImpian #TeamAzieSam #mengembara #tripkeMelbourneSpring #tripMelbourne2019 #percutianbajet #travelmurah #travelkeMelbourne #triptoMelbourne2019 #Melbourne2019 #MelbourneSpring2019

HAT YAI 3H2M RM299 Sup tulang merah Hj. Kadir.Seketul dia jual, dua Singapore dollars.

HAT YAI 3H2M RM299

Golden Mile Food Centre

  • 12.11.2018 05:36
  • 1

Sup tulang merah Hj. Kadir. Seketul dia jual, dua Singapore dollars. RM6 duit kita. Sis tak reti nak sedut sedut tu... Sis makan isi yang bahagian luar tulang tu je. Suami cakap Sis rugi. ๐Ÿ˜‚ Haha. Tapi kuah dia sedap sangat buat cicah dengan roti perancis. Sepinggan roti perancis, satu dollar je. Teringin nak pergi Singapore, tapi malas nak amik cuti? Kita ada buat day trip tau. Pergi Jumaat malam, Sabtu malam dah gerak balik ke KL. No need apply cuti. โ˜บ๏ธ

Rihlah Sumatera Pucuklah pisang sibunga rampai..Harum semerbak disenjalah hari..Sung

Rihlah Sumatera

Banda, Aceh, Indonesia

  • 12.11.2018 05:26
  • 5

Pucuklah pisang sibunga rampai.. Harum semerbak disenjalah hari.. Sunggulah bimbang kasih tak sampai.. Lupakan sahaja, mari kita pergi bercuti....๐Ÿ˜‚ . โค Group trip Banda Aceh - Sabang 20 - 23 Oktober 2018 Puan Faridah & Friends from Kuala Lumpur.โค . Your best Package @rihlahsumatera_holiday . . www.rihlahsumatera.com

Medina's Homestay Dah nak hujung tahun dah! Maknanya cuti sekolah yang panjang pon akan

Medina's Homestay

  • 12.11.2018 04:19
  • 2

Dah nak hujung tahun dah! Maknanya cuti sekolah yang panjang pon akan bermula. Jom ke Cameron Highlands untuk bercuti. @medinashomestay dah macam pisang goreng panas dah ni. So buat masa sekarang ini, first come, first serve lah ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Jom follow kami di:- . IG: https://www.instagram.com/medinashomestay/ . FB: https://www.facebook.com/medinashomestay . . ๐Ÿ“Medina's Homestay๐Ÿ“ Homestay ๐Ÿก yang terletak di Tanah Rata Cameron Highlands: โœ…3 Bilik โœ…2 Bilik Air โœ…Fully Furnished Berdekatan: ... โœ…3 minit ke Pasar Malam CH menaiki ๐Ÿš— ๐Ÿ’จ โœ…1 minit ke town Tanah Rata โœ…10 minit ke Brinchang โœ… ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“Farm โœ… 33 minit ke Ladang BOH Sg Palas โœ… 7 minit ke Bharat Tea Plantation โœ…26 minit ke Lavender Garden... . ๐Ÿ”Š ๐Ÿ”ŠJadi tunggu apa lagi, sila PM di www.wasap.my/60176417445 utk booking secepat mungkin๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . . ================ Berminat sila direct.. ================ WHATSAPP: 017- 6417445 . . Atau Klik Link whatsapp di bawah: . wasap.my/60176417445 wasap.my/60176417445 . . #cameronhighlands #homestay #cameronhighlandshomestay #cameronhighlandsresort #cuticutimalaysia #instafamous #percutianbajet #jalanjalancarimakan #airbnb #bookingcom #fattzura #cutisekolah #schoolholidayairbnb #cameronhighland #homestaycameronhighland #homestaycameron #jalanjalancarimakan #holiday #homestaycameronhighland #homestraymurah #tanahrata #brinchangnightmarket #brinchang

PakejTripBajet Nak ke tak nak??๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Aduhhhh..bikin poket nipisssss nih๐ŸŒธ#pake

PakejTripBajet

  • 12.11.2018 04:15
  • 1

Nak ke tak nak??๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Aduhhhh..bikin poket nipisssss nih๐ŸŒธ #pakejtripbajet #teambahterakembaraholidays #Bahterakembaraholidays #cutibajet #pelanconganmurah #percutianbajet #airasiapromo #AirAsia

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Ke Singapore pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys...Jom laa

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 12.11.2018 03:49
  • 0

Ke Singapore pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys.. . Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Ke Bali pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys...Jom laa trav

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 12.11.2018 03:47
  • 1

Ke Bali pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys.. . Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Adip (BKH06-006) (Malaysia) Ke Krabi pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys...Jom laa tra

Adip (BKH06-006) (Malaysia)

  • 12.11.2018 03:45
  • 1

Ke Krabi pulakk wei.. Jangan lepaskan peluang ini guys.. . Jom laa travel. . Kami menawarkan pakej2 yang menarik dah sesuai dgn baget anda.. Jangan risau. Ni bukan tipu atau cobaam. Ini betul2 punya. . Comment NAK sekang!!! . #bahterakembaraholidays #BahteraKembaraHolidays #adiptravel #ciksutravel #unikl #utm #uitm #travelmurah #travelblogger #pakejmurahmaldives #pakejmurah #uum #percutianbajet #perhentian #redang #langkawi #tioman #malaysia #cuticutimalaysia #cutisekolah #singapura #thailand #indonesia #pantai #gunung #laut #view #permandangan

Pakej Percutian Langkawi Berkayak di hutan paya sungai Kilim yang tenang. Nak cuba? Jom #makana

Pakej Percutian Langkawi

  • 12.11.2018 03:32
  • 1

Berkayak di hutan paya sungai Kilim yang tenang. Nak cuba? Jom #makananginlangkawi ! #pakejlangkawi #homestaylangkawi #pakejhomestaylangkawi #honeymoonlangkawi #pakejhoneymoonlangkawi #jompilangkawi #percutianlangkawi #percutianbajet #Repost @lily.scurfield (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป I think the highlight of my trip in #malaysia so far. #kayaking through the beautiful #mangroves on #langkawi #island. Winding down the narrow #rivers was my favourite part. The pictures donโ€™t even come close to showing how peaceful (and sometimes spooky) this place is ๐Ÿ’š #travel #adventure

MFR TRANSPORT ๐Ÿ‘‰Available today โœŒ๏ธโœŒ๏ธโœŒ๏ธ๐Ÿ‘‰Toyota hiace 11seater๐Ÿ‘ˆ

MFR TRANSPORT

  • 12.11.2018 02:37
  • 0

๐Ÿ‘‰Available today โœŒ๏ธโœŒ๏ธโœŒ๏ธ ๐Ÿ‘‰Toyota hiace 11seater๐Ÿ‘ˆ Wasap.my/60133319998 #mfrtransport #keretasewaterengganu #mpvsewa #vansewaterengganu #sewahilux #transporter4x4 #keretasewaairport #destinasipercutian #jomtravel #percutianbajet #cuti2malaysia