Инстаграм percutianbajet

Advertise
travel with humotel Kyoto, Japan....Photo by @7kontinente..#meettheworld  #room #a
1
Kyoto, Japan . . . . Photo by @7kontinente . . #meettheworld #room #airbnb malaysia #travel #agoda #booking #homestaymurah #homestay #vacation #schooltrip #percutianbajet #guesthouse #travelinstagram #kualalumpur #suriaklcc #traveloka #shortstay #humosuites #humotel #airbnb #airbnbkl #travelokamy m#bookingyeah #athyattregency #expediapic #agodabasecamp #checkinstepout #righthere #trivago #everyoneeverywhere Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah *PROMO SURABAYA-BROMO-MALANG 5H4M*..TRAVEL DATE : 22-26 JULY 2019..
Surabaya, Indonesia
0
*PROMO SURABAYA-BROMO-MALANG 5H4M*. . TRAVEL DATE : 22-26 JULY 2019. . RM 1299/person. . Deposit : RM 300/person. . PAKEJ TERMASUK : 🛫 Tiket penerbangan KUL- Surabaya- KUL (Airasia) 🚌Transportation full Trip 👨🏻Driver, minyak, parkir dan tol 🏢 Hotel penginapan 4 malam 🎟Tiket Bromo (pos 1 & 2) 🚙Jeep bromo sunrise 🎟Tiket masuk lawatan. 👨🏻Guide bromo 🥛Air minum full trip. . PAKEJ TIDAK TERMASUK : ❌Keperluan peribadi ❌Sewa kuda di bromo ❌Makan (breakfast, lunch & dinner) ❌ Luggage. ❌ Travel insurans . Antara tempat lawatan : 📍BROMO SUNRISE. 📍KAWAH BROMO. 📍PADANG SAVANA. 📍PASIR BERBISIK. 📍RUMAH WARNA WARNI. 📍COBAN RONDO WATERFALL. 📍LADANG EPAL. 📍TAMAN LANGIT. 📍PUSAT OLE OLE KHAS BATU. 📍PUSAT KERAJINAN TANGGULANGIN. 📍BUKIT JADDIH. 📍SURAMADU BRIDGE. 📍BUKIT CINTA BROMO. 📍MASJID CHENG HO SURABAYA. 📍ALON ALON KOTA BATU. . ⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍⚍ . Sbrg pertanyaan / booking 👉 www.wasap.my/60164267406/SURABAYA1299. . #pakejsurabayamurah #promopakejsurabaya #pakejsurabaya #authorisedtravelagent #nakmurahcarisaya #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #bazaaronline #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #bazaar #backpackermalaysia #percutianbajet #bazaarpaknil #bromo #promosipercutian2019 #surabaya Смотреть полностью
PERTABI SPENDER !!! #homestay #homestaymalaysia #homestaymurah #guesthouse #ho
0
SPENDER !!! #homestay #homestaymalaysia #homestaymurah #guesthouse #homesta ymalaysia #bangisentral #selangorku #gombak #batucaves #tgkarang #selangor #bangi #malaysia #astro #malaysiaku #wowshop #terbaik #carihomestay #percutianbajet #kajang #goshop #sayasewa #erafm #sinarfm #hotfm #koolfm #tv3malaysia #tv1malaysia #takutbini #maluapabossku #malaysiaku #bukanbishebishe Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia Padan la ramai org whtsp. Hehe baca dan faham dulu ni asal nampak PERC
0
Padan la ramai org whtsp. Hehe baca dan faham dulu ni asal nampak PERCUMA je Laju je kata awok rugi beli. . . Percuma utk masuk. Untuk main dalam tu kena bayar. Pay per ride. Kalau yg sekarang 1 harga hanya byr RM50 boleh main semua permainan dan boleh ulang la sampai muntah mainnya. 😅. 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² Malaysia Maps Ipoh.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/maps 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
RENT CAR & PACKAGES TOUR JOGJA Best sangatt viewnya.....Tamu from 🇲🇾malaysia.#pakejjogj
0
Best sangatt viewnya . . . . .Tamu from 🇲🇾malaysia . #pakejjogjamurah #per cutianbajet #pakejjogjakarta #pakejcutijogja #pakejmelancongmurah #pakejjomjogja #pakejpercutian #sopirjogja #pakejcutimurah #pakejcutibudget #percutianmurahjogja #pakejmelancong #tripjogjakarta #sopirjogjakarta #tripbudgetjogja #pakejjimatjogja #pakejcutimurah #tripjogja #sewakeretajogja #pakejpercutianmurah #pakejbudgetjogja #sewakeretaindonesia #sopiryogyakarta #jomjogja #pakejpercutianjogja #percutianjogja #indonesiatrip2019 #pakejpercutianindonesia #indotrip2019 #pakejjimat Смотреть полностью
RENT CAR & PACKAGES TOUR JOGJA Berani naik ini tak ??? 😜😜.....Tamu from 🇲🇾malaysia.
0
Berani naik ini tak ??? 😜😜 . . . . .Tamu from 🇲🇾malaysia . #pakejjogjamura h #percutianbajet #pakejjogjakarta #pakejcutijogja #pakejmelancongmurah #pakejjomjogja #pakejpercutian #sopirjogja #pakejcutimurah #pakejcutibudget #percutianmurahjogja #pakejmelancong #tripjogjakarta #sopirjogjakarta #tripbudgetjogja #pakejjimatjogja #pakejcutimurah #tripjogja #sewakeretajogja #pakejpercutianmurah #pakejbudgetjogja #sewakeretaindonesia #sopiryogyakarta #jomjogja #pakejpercutianjogja #percutianjogja #indonesiatrip2019 #pakejpercutianindonesia #indotrip2019 #pakejjimat Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia Pakej berbaloi di Gold Coast Morib. Suasana Meriah, Bajet Rendah. :).
0
Pakej berbaloi di Gold Coast Morib. Suasana Meriah, Bajet Rendah. :) . RM150 all in. (Hotel + Sarapan + Waterpark) . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² Malaysia ke Gold Coast Morib 📲 http://www.wasap.my/601125574412/goldcoastmorib 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
AGENT BAHTERA KEMBARA HOLIDAY .Hai uolls 💃🏻 Siapa yang nak join sis pegi food hunting ke Haty
0
. Hai uolls 💃🏻 Siapa yang nak join sis pegi food hunting ke Hatyai ? . Deposit serendah RM50 tauuu ! Rugi siapa yang tak grab sebab seat dah hampir penuh 😱😱 . Trip ni best gilerrr tau uolls 😍 Sis taknak cakap banyak kat sini, siapa nak tahu apa yang menarik giler di Hatyai ni komen NAKKK 😋😋 . Contact https://wa.me/60194398490 segera! Hot selling trip hatyai! . #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #percutianbajet Смотреть полностью
AGENT BAHTERA KEMBARA HOLIDAY Jom bercuti!PAKEJ : CAMERON HIGHLAND.DEWASA : RM 125 / PAXKANAK-K
0
Jom bercuti! PAKEJ : CAMERON HIGHLAND . DEWASA : RM 125 / PAX KANAK-KANAK : RM 125 / PAX . BAYI : FOC (TANPA DUDUK) DEPOSIT : RM 50 / PAX . TARIKH : RUJUK WAKIL BERKENAAN . TEMPAT MENARIK : * Strawberry Farm * Key Farm Market * Cactus Valley (FREE) * Mardi (Adult RM5 | Child RM3) * Tea Boh (Adult RM5 | Child RM3) * Lavender Garden (Adult RM10 | Child RM7) . PAKEJ TERMASUK : * Pengangkutan bas pergi dan balik dari KL Sentral * Percuma Sarapan Pagi * Tour Guide (Leader) * Lawatan ke Tempat Menarik . PAKEJ TIDAK TERMASUK : * Tiket Masuk (Lavender Garden, Tea Boh, Mardi) * Makanan & Minuman (BAJET MAKAN RM10-15 SEKALI MAKAN) * Perbelanjaan Sendiri * Insurans Perjalanan (Pilihan – RM 10 / PAX) (DIGALAKKAN) #percutianmurah #percutianbajet #travelmurah #cameronhighlandtrip #travelbajet #pakejmurah Смотреть полностью
AGENT BAHTERA KEMBARA HOLIDAY TRIP MALDIVES MEMUKAU 2019!!.Kini BKH menawarkan pakej OPEN DATE den
0
TRIP MALDIVES MEMUKAU 2019!! . Kini BKH menawarkan pakej OPEN DATE dengan Deposit RM250 sahaja 🤩 . . Sebut saja Maldives ramai orang bayangkan yang Maldives ni tempat percutian mewah . Kira tempat eksklusiflah kan sebab lautnya yang cantik luarbiasa sampai ikan dan batu dalam air pun boleh nampak kalau tak pakai spect wuaahh! . Uolls yang rabun tu pun boleh nampak ikan kalau tak pakai cermin mata tau haa 🤓 . Jom ajak member korang yang “kaki pulau” bercuti ke maldives bersama kami dengan pakej yang murah dan comfirm korang puas hati . Jangan risau ! Pakej sis offer ni boleh bayar ansur2 tau tanpa dikenakan sbrg faedah pon ! So boleh lah uolls merancang kewangan uolls 😉 . Tak teliuqq ke tgk abg dan kakak kita bersemut dikaki air pantai yang sangat cantik tu? Boleh la bodekk cik abang pergi bersweet2 jauh2 sikit kan 👻 . Berminat? Komen “saya nak” nanti weolls bagi detail.. . . #bahterakembaraholidays #teamoffice #onxon #pakejmaldives #zaharisontravel #jalanjalanmaldives #percutianbajet #pakejmenarik #temanmelanconganda #jomcuti Смотреть полностью
BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS_ADILA 🐘 Hatyai Thailand 🇹🇭 .Food hunting.. Nak try makanan Thailan
Selangor
0
🐘 Hatyai Thailand 🇹🇭 . Food hunting.. Nak try makanan Thailand,, tapi taknak jejauh sgt.. Krabi Phuket Bangkok,, uishhh jauh nyee mahal pulaa.. Hatyai pkai border pass pn boleh.. Wajib try somtam, kerabu maggi, dll. . . #pakejtravelmurah #travelbajet #pulauperhentian #pulaulangkawi #pulauredang #pulautioman #pakejhatyai #pakejsingaporemurah #cameronhighlandtrip #pakejmelancongmurah #bahterakembaraholidays #maldivestrip #balimurah #bandungmurah #manjung #ipoh #percutianbajet #tiketussmurah #honeymoonmurah #pakejtravel #pakejtravelbajet #bazarpaknil #tripmurah #jalanjalan #travelsolo #pakejcutimurah #teambahterakembaraholidays #pakejkrabimurah #pakejkoreamurah #sabah Смотреть полностью
Lombok Tour & Transport Happy family👌. Bersama akak Arin dan family dari pada Malaysia...
Senja Lounge Sheraton
0
Happy family👌. Bersama akak Arin dan family dari pada Malaysia. . . #lombo k #indonesia #sunsetlombok #pantailombok #viewlombok #pesonalombok #triplombok #tourlombok #dailytour #privatetriplombok #privatetourlombok #explorelombok #pakettourlombok #pakethoneymoonlombok #supirlombok #bulanmadulombok #wisatalombok #familytrip #familygathering #sewamobillombok #rentcarlombok #guidelombok #travellombok #travelbajet #percutianbajet #travelbuddys #travelgram #janganlupabahagia Смотреть полностью
Raysha Condo Homestay Kl Hi hi.. Korang tunggu apa lagi.. Booking la cepat.🤗🤗.😍#raysha
2
Hi hi.. Korang tunggu apa lagi.. Booking la cepat.🤗🤗.😍#rayshacondohomestayk l #rayshahomestaykl #homestaykl #homestaymurah #homestaycantik #homestaymewah #guesthouse #airbnb #airbnbmalaysia #rentalproperty #renthouse #bookingcom #homestaymalaysia #malaysiahomestay #homestaykualalumpur #homestaysetapak #homestayswimmingpool #cuticutimalaysia #guesthousemurah #percutianmurah #percutianbajet #klhomestay #kualalumpur #stayvacation #enjoyyourstay Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah TSUNAMI SALJI DI KOREA !!! ❄️🌨️🇰🇷..Beruntung nye gro
Seoul, Korea
0
TSUNAMI SALJI DI KOREA !!! ❄️🌨️🇰🇷. . Beruntung nye group korea minggu ni dapat main salji tebal..😍😍. . Ada yang nak ke korea tp duit tidak berapa cukup?? Jgn risau, kami ada menyediakan installment pakej untuk ke sana..😘. . Cipta memori terindah bersama orang yang tersayang”. . WhatsApp utk keterangan lanjut ⤵️ www.wasap.my/60164267406/SEOULKOREA. . #pakejkorea #promoseoulkorea #bazaar #pakejseoul #viralkan #percutianbajet #bazaarpaknil #bazaaronline #pakejpercutianmurah #pakejseoul2019 #pakejtravel4you #viralkan #korea #pakejkorea5d4n #backpackers Смотреть полностью
jomcutijalan DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat k
0
DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat korang yang pernah dan bakal mengikuti percutiaan day trip bersama bahtera kembara holidays. Kak nak ceqita sikit la buat yang baru tau pasal pakej percutiaan daytrip ni. Selalunya trip Singapore ni kami buka tiap2 bulan dekat kl sentral demi menghargai customer yang berhajat nak ikut trip dari Utara nilah masanya untuk rebut peluang. Tak perlu nak pi sampai KL lani jom pakat-pakat kita himpun dekat stadium Batu Kawan ja sebab trip ni x selalu ada . Date pun cun sangat aih 30-31/8/2019 hari jumaat pukul 4.00 petang kita gerak dari sini esok pagi sabtu sampai dah kat Singapore. Tak gaduh nak cuti lama paling kurang pun half day haqi jumaat . Sabtu tu memang dah cuti umum.Jangan lepaskan peluang yang ada ni. Tak janji trip dari sini ada bila lagi yang dah booking pun bertalu-talu jangan lepas peluang. Deposit booking RM100 baki bayar kemudian. Berminat klik link wassap di bio. #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #jomcutijalan #pakejpercutianmurah #percutianbajet #cuticutimalaysia #malaysiatourism #makanangin Смотреть полностью
Vya Azizi Banyak yg dah start tanya pakej ke bandung nie..😊Nak cari kain @ b
0
Banyak yg dah start tanya pakej ke bandung nie..😊 Nak cari kain @ baju untuk raya katanya.. . Jom BANDUNG RM399/pax. . Berminat terus klik link wasap vya 👉www.wasap.my/601110799769/bandung . . #percutianbajet #pakejpelanconganmurah #pakejtravel #bercuti #pakejbajet #kembaratours #teamhairul #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #trustedAgentIDBKH05018 Смотреть полностью
Kembaratours Banyak yg dah start tanya pakej ke bandung nie..😊Nak cari kain @ b
4
Banyak yg dah start tanya pakej ke bandung nie..😊 Nak cari kain @ baju untuk raya katanya.. . Jom BANDUNG RM399/pax. . Berminat terus klik link wasap vya 👉www.wasap.my/601110799769/bandung . . #percutianbajet #pakejpelanconganmurah #pakejtravel #bercuti #pakejbajet #kembaratours #teamhairul #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #trustedAgentIDBKH05018 Смотреть полностью
Permata Holidays Sdn Bhd Jumm share dengan partner korang pergi travel 😘 Bayaran deposit 25%
0
Jumm share dengan partner korang pergi travel 😘 Bayaran deposit 25% jaa tauuu!! Haa mana nak dapat . 📞📞 Untuk Tempahan dan Pertanyaan Whatsapp @ klik link di bawah SKRG.! . . . wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60126947027/pakejlangkawi . . SHARE this dan tag rakan-rakan anda!! Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #langkawi_island Смотреть полностью
Permata Holidays Sdn Bhd Terima Kasih Nazirul Haziq 💕*Pakej Couple Standard💕 .Jom siapa
0
Terima Kasih Nazirul Haziq 💕 *Pakej Couple Standard💕 . Jom siapa lagi nak bercuti bersama Permata Holidays klik jer no di bawah!! 🙋‍♀️😇 wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60123457027/pakejlangkawi wasap.my/60126947027/pakejlangkawi . . Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #skytrex #langkawi_island Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah *TUESDAY FLASH DEAL!!* ‼‼.TIKET SUNWAY LAGOON..Tarikh Booking
Sunway Pyramid
1
*TUESDAY FLASH DEAL!!* ‼‼ . TIKET SUNWAY LAGOON. . Tarikh Booking : *19 Feb 2019* Tarikh Redeem : ANY DAY. ( min 7 hari). . OPEN DATE dibenarkan jika anda masih belum mempunyai tarikh nak pergi. . HARGA PROMOSI: >> Dewasa : RM 90 nett. >> Kanak-Kanak : RM 80 nett. . Terhad kepada 100 clients sahaja! Siapa cepat, dia dapat! . Last payment sblm 9pm @ 19 February 2019. . IMPORTANT NOTE 📣: 🎟️ E-tiket akan dihantar via WhatsApp atau email 1 hari atau paling lewat awal pagi (sebelum 9.30am) ikut tarikh masuk Sunway Lagoon anda. . Jika tak boleh tunggu/nak e-ticket dapat cepat slps pembayaran/ last minute (minimum 1 hari sblm tarikh masuk), boleh beli tiket Sunway Lagoon ikut harga yg ini 👇 . Dewasa-RM115. Kanak² (90cm-12thn) : RM95. . Berminat ? Boleh klik link WhatsApp di bawah 👇 www.wasap.my/60164267406/SUNWAYLAGOONPROMO. . #agensahvouchermurah #trustedagent #authorisedtravelagent #onlinetickets #pakejtravel4you #viral #bazaar #bazaarpaknil #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #eticket #backpackermalaysia #percutianbajet #viralkan #promosipercutian2019 #tiketpromo #tiketmurah #sunwaylagoon #sunwaylagoonthemepark Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah 🇮🇩PROMO MEDAN LAKE TOBA  CUTI SEKOLAH 4H3M🇮🇩..RM 899 PER
Medan, Indonesia
0
🇮🇩PROMO MEDAN LAKE TOBA CUTI SEKOLAH 4H3M🇮🇩. . RM 899 PER ADULT (>12Y/O) RM 849 PER CHILD (2-11 TAHUN) RM 200 PER INFANT (BAWAH 2 TAHUN). . DEPOSIT : RM 450/PAX. . TRAVEL DATE : 25-28 Mac 2019. . PAKEJ TERMASUK : ✈ Tiket KUL-KNO-KUL (AIR ASIA) 🏙 Tour guide 👨 Transport (Airport Transfer, Fuel, Parking) 🚐 4 @ 3 Star Hotel. 🍛 Meals 3 Times per day ( Breakfast, Lunch and Dinner ) as per itinerary. 🍛 Entrance Fee at Visiting Place 🍛 Ferry Fare at Lake Toba. . TAK TERMASUK : ❎ Luggage ❎ Travel insurance. . Antara tempat lawatan di Medan : 🏝 Lake Toba ⛵ Pulau samosir ⛱ Berastagi 🏔 Simarjarunjung 🌊 Air terjun Si Piso-Piso 🏕 Bukit Gundaling 🛵 Merdeka Walk 🕌 Istana Maimoon. . Nota : Pihak Agensi berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. . For booking / any enquiry 👉 www.wasap.my/60164267406/MEDANLAKETOBA899 . #pakejmedan #promomedan #medan #authorisedtravelagent #pakejtravel4you #promosicutisekolah #trustedagent #bazaaronline #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #bazaar #backpackermalaysia #percutianbajet #bazaarpaknil #promosipercutian2019 #indonesia Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah 🇻🇳 *PROMO HO CHI MINH FULLBOARD 4H3M*🇻🇳..PRICE : RM 950/
Ho Chi Minh City, Vietnam
0
🇻🇳 *PROMO HO CHI MINH FULLBOARD 4H3M*🇻🇳. . PRICE : RM 950/PAX (DEWASA). RM 899/PAX (KANAK 2-11). RM250/PAX (INFANT) . DEPOSIT : RM 400/person. . TARIKH TRAVEL : ✅ 2-5 April 2019. . TEMPAT MENARIK : 🍁Saigon Square 🍁Mekong River 🍁Benthan Market. 🍁Chu Chi Tunnel. 🍁Ar-Rahim Mosque 🍁Central Post Office 🍁Notre Dame Catheral 🍁Hard Rock Café Vietnam . PAKEJ TERMASUK : ✈️ Tiket penerbangan KUL-HCM-KUL(Airasia) 🚐Pengangkutan dari Lapangan Terbang SGN dua hala 🏨 Lien Thanh Hotel atau setaraf. 🚍Pengangkutan sepanjang trip. 🍱 8 kali Makan (3x Sarapan , 2x Makan Tengahari , 3x Makan Malam). 🕺Tour Guide ( Melayu Speaking). 💸Tips untuk Tour Guide. 🚣‍♂️Tiket Masuk ke Mekong River 🕳️Tiket Masuk ke Chu Chi Tunnel. . PAKEJ TIDAK TERMASUK : ❌Perbelanjaan Sendiri ❌ Travel Insuran. ❌ Luggage. . NOTA : Jadual perjalanan boleh berubah mengikut keadaan semasa dan pihak kami berhak menukar dan menyusun atur semula jadual perjalanan. . Berminat? Blh klik link WhatsApp di bawah ⬇️. www.wasap.my/60164267406/HOCHIMINH950. . #pakejhochiminh #promosipakejpercutian #vietnam #hochiminh #authorisedtravelagent #pakejtravel4you #agensahvouchermurah #trustedagent #bazaaronline #promosipercutianbajet #travel #cutibajet #pakejbajet #pakejmurah #cuticutimalaysia #kakitravel #kakijalan #jjcm #promosi #bazaar #backpackermalaysia #percutianbajet #bazaarpaknil #promosipercutian2019 #pakejvietnam Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia 💃Pakej Sempoi Krabi - 5H4M💃.💸Deposit : 50% / person.📌Pe
1
💃Pakej Sempoi Krabi - 5H4M💃 . 💸Deposit : 50% / person. 📌Peak Season : Surcharge RM50 . . ▪2pax = RM4500/pax ▪4pax = RM420/pax ▪6pax = RM400/pax ▪8pax = RM3900/pax ▪10pax = RM370/pax . ✅Pakej Termasuk✅. 🚖Airport transfer 🏨Penginapan 4M di Aonang area (1 bilik 2pax) 🥶Aircond room 🚤Island hopoing by longtail boat 🏊🏻Snorkeling & peralatan disediakan 🍛1x lunch semasa island hopping 🏍72 hours motorbike . ❌Pakej Tak Termasuk❌ 🍜Makan & minum selain yg dinyatakan di atas 🏛National park fee ✈Tiket flight . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² ke Thailand.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/sempoikrabi 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia 💃Pakej Sempoi Krabi - 4H3M💃.💸Deposit : 50% / person.📌Pe
0
💃Pakej Sempoi Krabi - 4H3M💃 . 💸Deposit : 50% / person. 📌Peak Season : Surcharge RM50 . . ▪2pax = RM380/pax ▪4pax = RM350/pax ▪6pax = RM340/pax ▪8pax = RM330/pax ▪10pax = RM320/pax . ✅Pakej Termasuk✅. 🚖Airport transfer 🏨Penginapan 3M di Aonang area (1 bilik 2pax) 🥶Aircond room 🚤Island hopoing by longtail boat 🏊🏻Snorkeling & peralatan disediakan 🍛1x lunch semasa island hopping 🏍48 hours motorbike . ❌Pakej Tak Termasuk❌ 🍜Makan & minum selain yg dinyatakan di atas 🏛National park fee ✈Tiket flight . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² ke Thailand.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/sempoikrabi 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia 💃Pakej Sempoi Krabi - 3H2M💃.💸Deposit : 50% / person.📌Pe
0
💃Pakej Sempoi Krabi - 3H2M💃 . 💸Deposit : 50% / person. 📌Peak Season : Surcharge RM50 . . ▪2pax = RM350/pax . ▪4pax = RM320/pax ▪6pax = RM290/pax ▪8pax = RM270/pax ▪10pax = RM250/pax . ✅Pakej Termasuk✅. 🚖Airport transfer 🏨Penginapan 2M di Aonang (1 bilik 2pax) 🥶Aircond room 🚤Island hopoing by longtail boat 🏊🏻Snorkeling & peralatan disediakan 🍛1x lunch semasa island hopping 🏍24 hours motorbike . ❌Pakej Tak Termasuk❌ 🍜Makan & minum selain yg dinyatakan di atas 🏛National park fee ✈Tiket flight . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² ke Thailand.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/sempoikrabi 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
Pakej Percutian Bajet & Murah *TUESDAY FLASH DEAL!!* ‼‼..🏢 *SWISS GARDEN DAMAI LAUT LUMUT*.
Swiss Garden Resort & Spa Damai Laut Perak
0
*TUESDAY FLASH DEAL!!* ‼‼. . 🏢 *SWISS GARDEN DAMAI LAUT LUMUT*. 🛏 *JENIS BILIK* : Deluxe Garden. . Tarikh Booking : *19 Feb 2019*. Tarikh Menginap : *1 Apr 2019 - 31 Mac 2020*. . OPEN DATE dibenarkan jika anda masih belum mempunyai tarikh nak pergi. Sila rujuk syarat. . HARGA PROMOSI : >> Weekdays : *RM 189* nett with breakfast. >> Weekend : RM 249 nett with breakfast. >> Cuti Sekolah Weekdays : RM 229 nett with breakfast. >> Cuti Sekolah Weekend : RM 269 nett with breakfast. >> Cuti Umum : _BAR (Best Available Rate)_. . Terhad kepada *50 booking* sahaja! *Siapa cepat, dia dapat!*. . Last payment sblm 9pm @ 19 Feb 2019. . INFO TAMBAHAN UNTUK BOOKING HOTEL : . 1. Jika anda belum pasti tarikh menginap, saya boleh proseskan *open date* terlebih dahulu. Hanya perlu pilih samada weekdays, weekend atau cuti sekolah kerana harga berbeza. 2. Bagi *open date*, anda perlu inform tarikh menginap kepada saya selewat-lewatnya sebulan sebelum. 3. Anda boleh *ubah* tarikh menginap atau ubah nama (tertakluk kepada harga dan penalti semasa bagi bilik berkenaan pada tarikh anda ingin ubah, jika ada). 4. Harga weekdays & weekend adalah tidak termasuk cuti sekolah, cuti umum & _eve of public holiday_. 5. Booking adalah _non-refundable_. Tetapi anda boleh ubah nama atau tarikh (rujuk no. 3). 6. No.booking akan dihantar via Whatsapp / email 1 hari sblm tarikh / Hari check in. . WhatsApp for booking : www.wasap.my/60164267406/SWISSGARDEN189. . #promohotel #flashdeal #flashsale #pakejhotel #pakejswissgardenmurah #swissgarden #promoswissgardendamailaut #lumut #promosihotelmurah #pakejtravel4you #perak #pakejpercutianmurah #percutianbajet #viralkan #viral #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #damailaut #swissgardendamailaut Смотреть полностью
AGENT BAHTERA KEMBARA HOLIDAYS #tourvalethatyaiedisibujang .. .#tourvalethatyaiHai, sistur mencar
0
#tourvalethatyaiedisibujang .. . #tourvalethatyai Hai, sistur mencari ciri2 individu spt dibwh : 👇🏻👇🏻👇🏻 . ✅Bujang ✅Lelaki/ Perempuan ✅Bukan wife org ✅Bukan husband org ✅Bukan tunang org ✅Tidak terikat dgn apa2 ikatan cinta ✅Suka #travel . Tahniah!! Anda layak join "TRIP BUJANG 3H2M HATYAI" . . p/s : Khas untuk orang bujang shj taw..sambil melancong kita cari jodoh..hehe . Boleh wasap 👇🏻 nanti sis bagi detail kat wasap ya 😘 📲 +60145299655 (tekan link di bio) @tourvalet . 📲 +60145299655 (tekan link di bio) @tourvalet . 📲 +60145299655 (tekan link di bio) @tourvalet . . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #tourvalet #tourvaletpakej #pakejpelancongan #jommelancong #pakejpercutian #percutianmurah #pakejpercutianmurah #percutianbajet #pakejpercutianbajet #travel #travelandtour #travelagency #touragency #jomtravel #pakejtravelmurah #malaysia #cuticutimalaysia #visitmalaysia #tourism #tourismmalaysia #trulyasia #thailand #visitthailand #hatyai #visithatyai #foodlover Смотреть полностью
Tokey Cuti Cuti For those who seek for answerYa. DreamCruise memang sudah ada certif
1
For those who seek for answer Ya. DreamCruise memang sudah ada certified HALAL food restaurant. So frett not lah lepas ni kay. Sekarang ni makin ramai yg sedar dan put an effort to honour all Muslims. Alhamdulillah, respect. p/s Jom berlayar! Kami ada 2 kapal yg membelah samudera biru. Dream Cruise & Star Cruise Gemini. Ada dari Pl. KLANG, SINGAPORE & PENANG 📱 018-2323 921 . 💯% Trusted Agent #TokeyCutiCuti #crewtokeycuticuti #trustedagent #cuticutimalaysia #cutisekolah #schoolholidays #universalstudiossingapore #sabah #tripbalimurah #tripbandungmurah #tripjpgjamurah #tripmedanmurah #jogja #tripmurah #opentripmurah #privatetripmurah #bromo #opentripbromo #surabaya #TripPerth #tiketmurah #percutianbajet #familytrip #tripkrabi #starcruise #dreamcruise #privatetrip #surpriseplannerkl #roomdecor #partyplanner Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia Saya nak pergi 3H2M. Kalau saya nak beli....1- baucer TEMASEK untuk
0
Saya nak pergi 3H2M. Kalau saya nak beli... . 1- baucer TEMASEK untuk 1 malam. 1- baucer BAYOU lAGOON melaka.. . . RM100 + RM150 = RM250. . khamis - jumaat pergi bayou, jumaat sabtu pergi temasek. (murah sikit surcharge temasek) . Ataupun sabtu - ahad temasek. Ahad - isnin bayou lagoon. Pun ok kan ? . 👉 PILIHAN di tangan anda. 😊 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² Malaysia ke Melaka.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/pakejbajetlangkawi 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
✈️ PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH✈️ Semua tetamu kami terutamanya wanita pasti tak sabar menjejak kaki mer
Klang
0
Semua tetamu kami terutamanya wanita pasti tak sabar menjejak kaki mereka ke sini. . Cuba teka apa nama tempatnya ini?🙈 . . #pakejpercutianmurah #percutianbajet #pakejpercutiankekorea #pakejkoreamurah #koreatrip #pakejpercutiankoreamurah Смотреть полностью
BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS_ADILA DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat k
Selangor
1
DAY TRIP SINGAPORE DARI PENANG(STADIUM BATU KAWAN). Tanda kasih buat korang yang pernah dan bakal mengikuti percutiaan day trip bersama bahtera kembara holidays. Kak nak ceqita sikit la buat yang baru tau pasal pakej percutiaan daytrip ni. Selalunya trip Singapore ni kami buka tiap2 bulan dekat kl sentral demi menghargai customer yang berhajat nak ikut trip dari Utara nilah masanya untuk rebut peluang. Tak perlu nak pi sampai KL lani jom pakat-pakat kita himpun dekat stadium Batu Kawan ja sebab trip ni x selalu ada . Date pun cun sangat aih 30-31/8/2019 hari jumaat pukul 4.00 petang kita gerak dari sini esok pagi sabtu sampai dah kat Singapore. Tak gaduh nak cuti lama paling kurang pun half day haqi jumaat . Sabtu tu memang dah cuti umum.Jangan lepaskan peluang yang ada ni. Tak janji trip dari sini ada bila lagi yang dah booking pun bertalu-talu jangan lepas peluang. Deposit booking RM100 baki bayar kemudian. *TEMPAT YANG KITA PERGI NANTI 😗 🦁 Merlion Park 🦁 Bugis & Arab Street 🦁 Masjid Sultan 🦁 Sentosa Island 🦁 Pahlawan Beach 🦁 Marina Bay Sand 🦁 Garden By The Bay 🦁 Light & Water Show 🦁 Universal Studio Singapore Globe (USS)bergambar ini pakej tour di Singapore jika mahu ke taman tema tiket harga lain boleh booking dengan agent😊 Pick up point ke Singapore dari Penang RNR TAIPING BUKIT GANTANG SG PERAK SG BULOH SEREMBAN AYER KEROH PAGOH MACHAP GELANG PATAH Pick up di RNR menghala selatan Drop by di RNR menghala utara Dinasihatkan ada yang pick up dan drop tolong jangan lintas jalan raya besar😊. Perkhidmatan termasuk Tour Guide Pemandu Transport bas pergi balik Sarapan pagi percuma Berminat wasap akak www.wasap.my/60125136512/sgpenang . #pakejtravelmurah #travelbajet #pulauperhentian #pulaulangkawi #pulauredang #pulautioman #pakejhatyai #pakejsingaporemurah #cameronhighlandtrip #pakejmelancongmurah #bahterakembaraholidays #maldivestrip #balimurah #bandungmurah #manjung #ipoh #percutianbajet #tiketussmurah #honeymoonmurah #pakejtravel #pakejtravelbajet #bazarpaknil #tripmurah #jalanjalan #travelsolo #pakejcutimurah #teambahterakembaraholidays #pakejkrabimurah #pakejkoreamurah #sabah Смотреть полностью
Tokey Cuti Cuti KRABI memang best!Ya. Tempat mana yang tak best. Semuanya best. Tapi
6
KRABI memang best! Ya. Tempat mana yang tak best. Semuanya best. Tapi lagi best kalau kosnya tu mesra poket 🤗. RM599 siap naik kapal terbang. Walaupun pakej Free & Easy Pakej dah termasuk penginapan + pakej 4 pulau + motor sewa. Cuma tang motor sewa tu kena ada lesen sah lah. Ni bukan pekan koboi tauu 😂 . . 📱 018-2323 921 Bercuti luar negara dengan bajet murah 💯% Trusted Agent #TokeyCutiCuti #crewtokeycuticuti #trustedagent #cuticutimalaysia #cutisekolah #schoolholidays #universalstudiossingapore #sabah #tripbalimurah #tripbandungmurah #tripjpgjamurah #tripmedanmurah #jogja #tripmurah #opentripmurah #privatetripmurah #bromo #opentripbromo #surabaya #TripPerth #tiketmurah #percutianbajet #familytrip #tripkrabi #starcruise #privatetrip #surpriseplannerkl Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia 🌽Desaru Coast Adventure Waterpark(OPEN DATE).Exp date : 12/06/19
Desaru Coast Adventure Water Playpark
2
🌽Desaru Coast Adventure Waterpark(OPEN DATE) . Exp date : 12/06/19 . 🔹 Adult (12y & above) = RM119 🔹Child (3y-11y) = RM90 . 😎Operation Hours: Waterpark: 10:00 am - 6:00 pm daily Surf Wall & Skill Games: 6:00 pm to 10:00 pm daily. Last admission at 15 minutes before the closing time. . Address: Desaru Coast Adventure Waterpark, Persiaran Pantai, Desaru Coast, 81930 Bandar Penawar, Johor, Malaysia 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom cuti² Malaysia ke Johor.. 📲 http://www.wasap.my/601125574412/desaru 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
Tokey Cuti Cuti One of the best International Fun Park we have in Malaysia!- LEGOLAND
0
One of the best International Fun Park we have in Malaysia! - LEGOLAND MALAYSIA - JOHOR BAHRU Ada 2 park yg utama 1) Themepark @ Drypark where all the scream, excitement, adrenaline rush happens. 2) Waterpark - selepas penat main di drypark, kita main air pulak Ramai yg tak tau. 2-2 ada tiket entrance yg berbeza. Tapi kalau nak jimat, boleh terus ambil tiket 1-DAY COMBO . . 📱 018-2323 921 . . 💯% Trusted Agent #TokeyCutiCuti #crewtokeycuticuti #trustedagent #cuticutimalaysia #cutisekolah #schoolholidays #waterpark #jalanjalancarimakan #themepark #zoonegara #tamantema #friendship #happyfamily #legoland #universalstudiosingapore #mapsipoh #lostworldoftambun #melakawonderland #projectthemepark #bukitgambang #bukitmerahlaketownresort #tiketmurah #percutianbajet #familytrip Смотреть полностью
 *YAY!! KRABI PROMO With FLIGHT 3H2M datang lagi... 💃 💃. .Date P
0
*YAY!! KRABI PROMO With FLIGHT 3H2M datang lagi... 💃 💃. . Date Pilihan : .. 🏖1-3 July 2019 🏖8-10 July 2019 🏖22- 24 July 2019 🏖29- 31 July 2019 . Promo Valid Until 21 Feb 2019‼️ . . . . . Whatsapp sis SEKARANG tauuuu 💕 📱+601111009904 📱+601111009904 📱+601111009904 . OR click je kat bio sis ni utk direct whatsapp 🤗. @traveliciousbudget . . . . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #travelbudget #travelbajet #travelmurah #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcm #kakijalan #tripmurah #trip #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #pakejcuti #pakejcutimurah #pakejcutibajet #percutianbajet #percutianmurah #percutianbudget #budgettrip #tripbajet #budgettraveller #budgettravel #bajettrip #bajettraveller #traveliciousbudget #krabi #pakejmurahkrabi Смотреть полностью
Vya Azizi Hai orang pinang apa habaq ???.Jom pi singapore,kita buka 1 basDari
0
Hai orang pinang apa habaq ??? . Jom pi singapore,kita buka 1 bas Dari pinang naik kat stadium batu kawan . Pakej kita dah termasuk pengangkutan + tour guide dan dapat free sarapan pagi Lagi tu.. Tunggu apo lgi jom pi singapore Tinggal 10 seat je lgi.. . Berminat komen je nakk!! . . #percutianbajet #pakejpelanconganmurah #pakejtravel #bercuti #pakejbajet #kembaratours #teamhairul #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #trustedAgentIDBKH05018 Смотреть полностью
Kembaratours Hai orang pinang apa habaq ???.Jom pi singapore,kita buka 1 basDari
0
Hai orang pinang apa habaq ??? . Jom pi singapore,kita buka 1 bas Dari pinang naik kat stadium batu kawan . Pakej kita dah termasuk pengangkutan + tour guide dan dapat free sarapan pagi Lagi tu.. Tunggu apo lgi jom pi singapore Tinggal 10 seat je lgi.. . Berminat komen je nakk!! . . #percutianbajet #pakejpelanconganmurah #pakejtravel #bercuti #pakejbajet #kembaratours #teamhairul #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #temanmelanconganda #trustedAgentIDBKH05018 Смотреть полностью
Pakej Percutian Mampu Milik Apakah ada berencana mau liburan ke Padang? Bukittinggi? Makan nasi pa
1
Apakah ada berencana mau liburan ke Padang? Bukittinggi? Makan nasi padang? Ayo! Udah sampe waktunya anda booking tiket dan paketnya.. Airasia lagi promo ini, kami juga ikutan promo lah 🤩 . . Kami buka Ground Comfortnya RM450 aja untuk promosi ini dan bagi Fullboard 4H3M kami buka dengan harga RM550 (termasuk penerbangan). Harga ini hanya tersedia pada hari yang mempunyai harga promosi saja. . . Yukk booking sekarang lah, Whatsapp ke: +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 . . #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #percutianmurah #percutianbajet #viralmalaysia2019 #airasia #malaysiaairlines #malindoair #tv3 #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #pakejjakarta #pakejbandung #pakejmedan #pakejpadang #pakejbali #pakejsurabaya #pakejjogja #pakejlombok #promosionlineshop #penmerahdotcom #siakapkeli #vitdaily #pakejpercutianindonesia #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #jalanjalanmakanangin #pakejsabah #pakejlangkawi Смотреть полностью
percutian bajet #percutianbajet #percutianmalaysia #percutianmurah #jalanjalan #thaila
0
#percutianbajet #percutianmalaysia #percutianmurah #jalanjalan #thailand #sawadeekrap 🙏
percutian bajet 4D/3N BANDUNG,INDONESIA PAKEJ SHOPPING RAYA 2019 RM 999.00 per pax
0
4D/3N BANDUNG,INDONESIA PAKEJ SHOPPING RAYA 2019 RM 999.00 per pax 🏷Hari 1 Tiba di Husen Sastranegara Intl. Airport Bandung ▪Check-in Hotel ▪Shopping di Factory Outlets ▪Makan Malam ▪Acara bebas 🏷Hari 2 Bandung Volcano Tour & Shopping  Kawah Putih  Gelamping Lake Side  Shopping di Cibaduyut  Makan malam  Shopping di Paris Van Java Malls 🏷Hari 3 Bandung Shopping  Shopping di Pasar Baru  Cihampelas Jeans market  Makan malam di restoran local 🏷Hari 4 Bandung - Next Destination ( B )  Shopping di Toko TIGA  Rumah Batik Danarhadi  Pusat jajanan Kartika Sari  Transfer ke airport Pakej termasuk : • Tiket penerbangan • Transport sepanjang tour • Lunch & Dinner seperti jadual • Hotel termasuk sarapan • Tour Guide Pakej tak termasuk: • Extra makanan dan minuman • Belanja peribadi • Tip tour guide dan driver ShoppingRaya #percutianbajet #percutianmalaysia #shoppingraya #jalanjalan #percutianmurah Смотреть полностью
percutian bajet Pakej best Krabi 3H2M RM699Jadual Lawatan1. Hari Pertama * Pelancon
0
Pakej best Krabi 3H2M RM699 Jadual Lawatan 1. Hari Pertama * Pelancong tiba airport *Lawatan ke Bandar Krabi 🥰 Big Black Crabs 🥰 Khaou Khanab Nam 🥰 Wat Kaew Temple 🍜 makan tengahari 🏬 check in hotel 2. Hari Kedua 🥰 sarapan pagi 🌅 4 pulau *Poda Island *Chicken Island * Phra Nang Cave *Tup Island 3.Hari Ketiga Sarapan pagi Checkout ke KL Pakej termasuk 🌈 pengangkutan pegi balik 🌈 penginapan 2 hari di hotel/resort 🌈lawatan ke tmpt menarik di Krabi 🌈 lawatan ke pulau menaiki boat 🌈 peralatan snorkeling Tidak termasuk 🙊 perbelanjaan semasa lawatan 🙊 perbelanjaan makan minum 🙊 makanan tambahan 🙊 tips kepada pelancong 100thb 🙊 insurans 🙊 perkara yg tdk dinyatakan #percutianbajet #percutianmalaysia #percutianmurah #cuticutimalaysia Смотреть полностью
SaujanaGemilang4u 8 tempat menarik yang wajib dilawati di SINGAPORE 🇸🇬 🔊Tunggu
Saujana Gemilang Travel & Tours Sdn Bhd
0
8 tempat menarik yang wajib dilawati di SINGAPORE 🇸🇬 🔊Tunggu apa lagi?Jom travel bersama kami ! JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI #jommelawatsingapore #weekendescape #projeksgttsb #triptosingapore #percutianbajet Смотреть полностью
Raysha Condo Homestay Kl .TODAY PROMO just only RM175 / night .For booking whatapps +60163500
4
. TODAY PROMO just only RM175 / night . For booking whatapps +60163500331.. @raysha_homestay_kl #rayshacondohomestaykl #rayshahomestaykl #homestaykl #homestaymurah #homestaycantik #homestaymewah #guesthouse #airbnb #rentalproperty #renthouse #bookingcom #homestaymalaysia #malaysiahomestay #homestaykualalumpur #homestaysetapak #homestayswimmingpool #cuticutimalaysia #guesthousemurah #percutianmurah #percutianbajet #airbnbmalaysia #klhomestay #kualalumpur #stayvocation #airbnbmalaysia Смотреть полностью
Pulau Perhentian Murah Bajet ‘’Still tak boleh move on. Still x percaya ad kt tgh2 laut dlm ni
Pulau Perhentian
2
‘’Still tak boleh move on. Still x percaya ad kt tgh2 laut dlm ni & subnallah ap yg trlihat, dilihat bawah lautan sgt2 cantik, mcm mimpi tp realiti.😍 Alhamdulillah for every moment in Perhentian Island. Thanks #akaksalwaperhentian #salzanperhentian for the best n very satisfied with your service. InsyAllah ada rezeki will repeat again Thanks again #akaksalwaperhentian #salzanperhentian 😊😘’’ ....... wah custmer akak up story dia❤️❤️ Allah terharunya adik2 up moment gini😭 tenkui so much dik akak do the best untuk percutian uolss tau🤭 ada salah silap akak mintk dimaafkan dik ada kurang semua mintak halalkan deh🥰 ..... so ada yg nk join pkej by kami boleh direct contact akak CHE SALWA 0139798780 nnt akak detail harga ke sep awak dik😘😘 .... #pakejstudent #kakishare #pakejmurah #honeymoon #perhentianisland #pakejmelancongjimat #pakejjimat #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpulau #pakejpulauperhentian #travel #percutian #holidays #honeymoonisland #destinations #bajet #murah #jimat #percutian #percutianbajet #pakejpercutianmurah Смотреть полностью
RENT CAR & PACKAGES TOUR JOGJA Pagi kuu.. dengan abang2 dari negeri sebelah 😁...Tamu from 🇲
Jurang Tembelan
0
Pagi kuu.. dengan abang2 dari negeri sebelah 😁 . . .Tamu from 🇲🇾malaysia . #pakejjogjamurah #percutianbajet #pakejjogjakarta #pakejcutijogja #pakejmelancongmurah #pakejjomjogja #pakejpercutian #sopirjogja #pakejcutimurah #pakejcutibudget #percutianmurahjogja #pakejmelancong #tripjogjakarta #sopirjogjakarta #tripbudgetjogja #pakejjimatjogja #pakejcutimurah #tripjogja #sewakeretajogja #pakejpercutianmurah #pakejbudgetjogja #sewakeretaindonesia #sopiryogyakarta #jomjogja #pakejpercutianjogja #percutianjogja #indonesiatrip2019 #pakejpercutianindonesia #indotrip2019 #pakejjimat Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel ⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O)RM 749 PER CHI
5
⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O) RM 749 PER CHILD (2-12Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) DEPOSIT RM 450/ PERSON Travel Date: ✅22-25 Apr 19 ✅ 24-27 Jun 19 ✅ 21-24 July 19 ✅ 19-22 Aug 19 ✅ 18-21 Sept 19 ✅ 2-5 Oct 19 ✅ 19-22 Nov 19 PAKEJ TERMASUK : ✈️ Tiket KUL-BDO-KUL ( Airasia) 🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐( Sebilik 2 org) 🏙 Tour di Bandung 👨🏻 Driver cum tour guide 🚐 Air-conditioned transport 🍛🍹 Daily breakfast di hotel TAK TERMASUK : ❎ Lunch dan dinner ❎ Tiket lawatan ❎ Travel insurans ❎ Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Antara tempat lawatan di Bandung : 📍Pasar Baru 📍Factory Outlet di Riau dan Dago 📍Kawah Putih 📍Strawberry farm 📍Cibaduyut 📍Kopi Luwak Plantation 📍Floating market 📍Farm House (Rumah Hobbit) 📍Dusun Bambu 📍Rumah Mode 📍Toko 3 📍Kartika Sari 📍Dago Dreampark Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #bandung #indonesia #wonderfulindonesia Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel ⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O)RM 749 PER CHI
2
⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O) RM 749 PER CHILD (2-12Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) DEPOSIT RM 450/ PERSON Travel Date: ✅22-25 Apr 19 ✅ 24-27 Jun 19 ✅ 21-24 July 19 ✅ 19-22 Aug 19 ✅ 18-21 Sept 19 ✅ 2-5 Oct 19 ✅ 19-22 Nov 19 PAKEJ TERMASUK : ✈️ Tiket KUL-BDO-KUL ( Airasia) 🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐( Sebilik 2 org) 🏙 Tour di Bandung 👨🏻 Driver cum tour guide 🚐 Air-conditioned transport 🍛🍹 Daily breakfast di hotel TAK TERMASUK : ❎ Lunch dan dinner ❎ Tiket lawatan ❎ Travel insurans ❎ Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Antara tempat lawatan di Bandung : 📍Pasar Baru 📍Factory Outlet di Riau dan Dago 📍Kawah Putih 📍Strawberry farm 📍Cibaduyut 📍Kopi Luwak Plantation 📍Floating market 📍Farm House (Rumah Hobbit) 📍Dusun Bambu 📍Rumah Mode 📍Toko 3 📍Kartika Sari 📍Dago Dreampark Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #bandung #indonesia #wonderfulindonesia Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel ⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O)RM 749 PER CHI
1
⚡⚡BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 799 PER ADULT (>12Y/O) RM 749 PER CHILD (2-12Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) DEPOSIT RM 450/ PERSON Travel Date: ✅22-25 Apr 19 ✅ 24-27 Jun 19 ✅ 21-24 July 19 ✅ 19-22 Aug 19 ✅ 18-21 Sept 19 ✅ 2-5 Oct 19 ✅ 19-22 Nov 19 PAKEJ TERMASUK : ✈️ Tiket KUL-BDO-KUL ( Airasia) 🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐( Sebilik 2 org) 🏙 Tour di Bandung 👨🏻 Driver cum tour guide 🚐 Air-conditioned transport 🍛🍹 Daily breakfast di hotel TAK TERMASUK : ❎ Lunch dan dinner ❎ Tiket lawatan ❎ Travel insurans ❎ Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Antara tempat lawatan di Bandung : 📍Pasar Baru 📍Factory Outlet di Riau dan Dago 📍Kawah Putih 📍Strawberry farm 📍Cibaduyut 📍Kopi Luwak Plantation 📍Floating market 📍Farm House (Rumah Hobbit) 📍Dusun Bambu 📍Rumah Mode 📍Toko 3 📍Kartika Sari 📍Dago Dreampark Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #bandung #indonesia #wonderfulindonesia Смотреть полностью
HAT YAI 3H2M RM299 Trip hujung minggu,..Hat Yai dari KL Sentral...Hampir setiap min
1
Trip hujung minggu, . . Hat Yai dari KL Sentral. . . Hampir setiap minggu ada trip. . . Kita naik 🚌 beramai-ramai. Jom! Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel *Jogyakarta 2019 4H3M*Termasuk tiket flight!✈️✈️.Dewasa : R
1
*Jogyakarta 2019 4H3M* Termasuk tiket flight!✈️✈️ . Dewasa : RM 799/pax Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax Kanak2 2-12 thn : RM 750/pax . DEPOSIT : RM 400/pax sahaja . Travel date : ✅ 23-26 Julai 19 ✅26-29 Aug 19 ✅16-19 Sept 19 ✅8-11 Oct 19 ✅11-14 Nov 19 Pakej termasuk : ✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia) ✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour ✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman . Pakej tidak termasuk : ❌ Tiket lawatan ❌ Makan dan minum ❌ Luggage ❌ Travel insurans . . Antara tempat lawatan : 📍Malioboro 📍Alun-alun kidul 📍Hutan pokok pinus 📍Pantai Timang 📍Goa Pindul 📍Gunung merapi 📍Candi Borobudur 📍Kalibiru 📍Taman Sari Water Castle 📍Pinus pengger 📍Pasar Beringharjo 📍Gereja Ayam Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #jogjakarta #jogja #indonesia #wonderfullindonesia Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel *Jogyakarta 2019 4H3M*Termasuk tiket flight!✈️✈️.Dewasa : R
1
*Jogyakarta 2019 4H3M* Termasuk tiket flight!✈️✈️ . Dewasa : RM 799/pax Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax Kanak2 2-12 thn : RM 750/pax . DEPOSIT : RM 400/pax sahaja . Travel date : ✅ 23-26 Julai 19 ✅26-29 Aug 19 ✅16-19 Sept 19 ✅8-11 Oct 19 ✅11-14 Nov 19 Pakej termasuk : ✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia) ✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour ✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman . Pakej tidak termasuk : ❌ Tiket lawatan ❌ Makan dan minum ❌ Luggage ❌ Travel insurans . . Antara tempat lawatan : 📍Malioboro 📍Alun-alun kidul 📍Hutan pokok pinus 📍Pantai Timang 📍Goa Pindul 📍Gunung merapi 📍Candi Borobudur 📍Kalibiru 📍Taman Sari Water Castle 📍Pinus pengger 📍Pasar Beringharjo 📍Gereja Ayam Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #jogjakarta #jogja #indonesia #wonderfullindonesia Смотреть полностью
Ayden Averroes Travel *Jogyakarta 2019 4H3M*Termasuk tiket flight!✈️✈️.Dewasa : R
1
*Jogyakarta 2019 4H3M* Termasuk tiket flight!✈️✈️ . Dewasa : RM 799/pax Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax Kanak2 2-12 thn : RM 750/pax . DEPOSIT : RM 400/pax sahaja . Travel date : ✅ 23-26 Julai 19 ✅26-29 Aug 19 ✅16-19 Sept 19 ✅8-11 Oct 19 ✅11-14 Nov 19 Pakej termasuk : ✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia) ✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour ✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman . Pakej tidak termasuk : ❌ Tiket lawatan ❌ Makan dan minum ❌ Luggage ❌ Travel insurans . . Antara tempat lawatan : 📍Malioboro 📍Alun-alun kidul 📍Hutan pokok pinus 📍Pantai Timang 📍Goa Pindul 📍Gunung merapi 📍Candi Borobudur 📍Kalibiru 📍Taman Sari Water Castle 📍Pinus pengger 📍Pasar Beringharjo 📍Gereja Ayam Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. Whatsapp ☎️0182249299☎️ Whatsapp ☎️0182249299☎️ whatsapp ☎️0182249299☎️ #travelphotography #like4like #followforfollowback #follow4follow #instagram #travel #traveling #percutian #percutianbajet #cuti #cuticutimalaysia #cuticuti #percutianmurah #bajet #travelworld #instagood #travelblogger #intagramtravels #welltravelled #travelgram #pakej_kakitravel #pakejkakitravel #photography #photooftheday #jogjakarta #jogja #indonesia #wonderfullindonesia Смотреть полностью
MFR TRANSPORT Perkhidmatan sewa kenderaanVan & mpv ✍️✍️✍️✍️ Wasap.m
1
Perkhidmatan sewa kenderaan Van & mpv ✍️✍️✍️✍️ Wasap.my/60133319998 Mfrtransport.blogspot.com #mfrtransport #keretasewaterengganu #mpvsewa #vansewaterengganu #sewahilux #transporter4x4 #keretasewaairport #destinasipercutian #jomtravel #percutianbajet #cuti2malaysia #sewaalzaTerengganu #sewaalzamurah #terengganu #pinjamanALLAH #maluapabossku #maluapebossku Смотреть полностью
Pakej Percutian Murah 🏨🏝🎡 🏖MALIBEST LANGKAWIHarga bermula dari RM210. Pastikan percutian and
1
🏖MALIBEST LANGKAWI Harga bermula dari RM210. Pastikan percutian anda berbaloi hanya di @nurrulcuti2my ❤️ dm/wasap for details 📲0174540386 #langkawi #kedah #pulaulangkawimurah #cuticutimalysia #percutianbajet Смотреть полностью
_AWESOMEADVENTURE_ Travel the world and fill your heart with gratitude.  Appreciate what
4
Travel the world and fill your heart with gratitude. Appreciate what the world have to offer. Next bucketlist lets join @_awesomeadventure_ Explore the nomad country #Krgyzstan #7stans #AwesomeAdventure Смотреть полностью
travel with humotel Keep going.......#meettheworld  #room #airbnbmalaysia #travel #
2
Keep going. . . . . . . #meettheworld #room #airbnbmalaysia #travel #agoda #booking #homestaymurah #homestay #vacation #schooltrip #percutianbajet #guesthouse #travelinstagram #kualalumpur #suriaklcc #traveloka #shortstay #humosuites #humotel #airbnb #airbnbkl #travelokamy #bookingyeah #athyattregency #expediapic #agodabasecamp #checkinstepout #righthere #trivago #everyoneeverywhere Смотреть полностью
JOM PERGI BERCUTI ⛄ SEOUL TRIP 17-21 FEBRUARY 2019.Untuk Maklumat Lanjut HubungiWhatsAp
0
SEOUL TRIP 17-21 FEBRUARY 2019 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejpercutian #korea #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #pakejmelancong #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon Смотреть полностью
JOM PERGI BERCUTI ⛄ SEOUL TRIP 17-21 FEBRUARY 2019.Untuk Maklumat Lanjut HubungiWhatsAp
0
SEOUL TRIP 17-21 FEBRUARY 2019 . Untuk Maklumat Lanjut Hubungi WhatsApp Only : 0179397948 . #pakejpercutianbajet #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejpercutian #korea #pakejpercutianmurah #pakejhalal #TripBajet #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #cutijom #pakejbajet #packageholiday #pakejmurah #pakejmelancong #igreviewmalaysia #percutianbajet #muslimpackage #backpackers #backpackersmalaysia #bulanmadu #pakejhoneymoon #pakejbulanmadumurah #pakejbulanmadu #honeymoon Смотреть полностью
HP MURAH HARGA STUDENT Nak try xs max tak?? Giler cun la wei.. Menangis kalau tengok ni...A
4
Nak try xs max tak?? Giler cun la wei.. Menangis kalau tengok ni.. . Ala2 retis kalau pakai ip ni tau.. Interface ios.. Memeyy cun lah.. . Yg max ni besar sket dr yg xs tu.. Sape suke screen yg besar2 elok sgt la tu.. . QUAD CORE RAM 2GB INTERNAL 16GB BACK CAMERA 13MP FRONT CAMERA 8MP DUAL NANO SIM WIRELESS CHARGING REAL FACE DETECTION . Whatsapp sis kalau nak order.. . #kedaimurahmalaysia #paidreviewmalaysia #sayajualgadget #bazarpaknil #jualhandphonemurah #servisfollowersmurah #servicefollowers #hadiahbirthday #percutianbajet #autolikes #gadgetmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #instafamousmalaysia #igreview #emmamaembong #pulaulangkawi #pakejperkahwinan #uitmshahalam #lawakhambar Смотреть полностью
HP MURAH HARGA STUDENT Xiaomi redmi note 4x snapdragon 3gb ram + 32gb rom .. .Spec penuh bol
2
Xiaomi redmi note 4x snapdragon 3gb ram + 32gb rom .. . Spec penuh boleh check dekat gsmarena.com ye.. . Whatsapp sis jika berminat.. 😊 . #kedaimurahmalaysia #paidreviewmalaysia #sayajualgadget #bazarpaknil #jualhandphonemurah #servisfollowersmurah #servicefollowers   #hadiahbirthday #percutianbajet #autolikes #gadgetmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #instafamousmalaysia #igreview #emmamaembong #pulaulangkawi #pakejperkahwinan #uitmshahalam #lawakhambar Смотреть полностью
Pakej Percutian Mampu Milik Airasia lagi pada promo tiket ke Padang, tunggu apa lagi siih? Ayo laa
1
Airasia lagi pada promo tiket ke Padang, tunggu apa lagi siih? Ayo laah booking cepatan paket liburannya, biar bisa dapat harga promo 😁 Whatsapp segera, limited seat yaa 🤗 . . PAKEJ PDG/PKU-BUKITTINGGI . ✈️ Kuala Lumpur - Padang . ✈️ Kuala Lumpur - Pekanbaru. ✈️ Melaka - Pekanbaru Ground Basic RM338 Ground Comfort RM488 Fullboard ~RM788~ RM550 . 📲 Whatsapp: +6285761342670 . . . #paidreviewmurah #pakejpercutianindonesia #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #percutianbajet #x70 #protonx70 #pakejindonesia #pakejpadang #pakejpadangbukittinggimurah #pakejpekanbaru #pakejground #keretasewa #keretasewamurah #malaysiakini #pakejkotakinabalu #pakejredang #pakejpangkor #pakejtioman #pakejsingaporemurah #pakejhatyai #pakejvietnam #lepakmamak #arenapanggang Смотреть полностью
FOLLOW US @raretraveller London, United Kingdom 🇬🇧 .#raretraveller #raretravel #rareadve
1
London, United Kingdom 🇬🇧 . #raretraveller #raretravel #rareadventures #rar evacation #percutian #cuticuti #percutianbajet #pakejpercutian #airasia #eropah #maribercuti #cuticutimalaysia #airasiax #mattafair2018 #mattafair #malaysiaairlines #singaporeairlines #bruneiroyalfamily #musafir #jombercuti #kakijalan #travelbajet #cuticutimalaysia #kakitravel #kakitravelmalaysia Смотреть полностью
Pakej Pelancongan Jimat 🏄🏻‍♀️ MANA GENG TAK BALIK RAYA ? .Tak dapat cuti lama, nak balik kampung po
0
MANA GENG TAK BALIK RAYA ? . Tak dapat cuti lama, nak balik kampung pon tak sempat?? . Taraa raya ni, BKH buka trip untuk edisi raya ke Singapura dan juga Hatyai. Dah bagi tarikh siap siap tu tau. Tinggal bukak kalendar tarikh tu On ke Tidak je 😍 . Kalau On, tak payah fikir lama-lama. Roger tepi terus heret member yang sama tak balik kampung 🤗 . . #percutianmurah #cutibajet #percutianbajet #pakejhatyai #pakejmurahhatyai #pakejsingaporedaytrip #pakejsingaporedaytriprm135 #jalanjalan Смотреть полностью
Pakej Percutian Mampu Milik Feedback dari tetamu trip Padang-Bukittinggi (18-21 Feb 2019) Alhamdul
Bukittinggi, Indonesia
0
Feedback dari tetamu trip Padang-Bukittinggi (18-21 Feb 2019) Alhamdulillah sangat senang mendengarnya. . . Ayuh lah, booking paket Ground dan Fullboard anda dengan kami di Wisata Seluruh Asean. Harga dijamin mampu milik, lebih ramai lebih murah🤩. . . Whatsapp: +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 Website: https://1157044.site123.me/ Email: wisataseluruhasean@gmail.com . . #pakejmedan #pakejbandaaceh #pakejpadang #pakejjakarta #pakejbandung #pakejbatam #bizziboddy #pakejsurabaya #pakejbali #pakejlombok #pakejpromosi #murahmy #carousellmy #viralmalaysia2019 #paidreviewmurah #pakejpercutianindonesia #pakejhoneymoon #setelahcintaitupergi #diamenanturahsia #meletop #anugerahmeletopera #percutianbajet #pakejlangkawi #pakejsabah #pakejkuching #pakejmuslim #pakejkahwin #lawakhambar #arenapanggang #malaysiakini Смотреть полностью
Economic Joy Travel &Tour Dalam perancangan nak bercuti ke Pulau Langkawi ? Kami boleh mudahkan
0
Dalam perancangan nak bercuti ke Pulau Langkawi ? Kami boleh mudahkan kerja anda . Jangan tunggu lama, cepat hubungi kami di talian 0175543354/0124573354 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. #economicjoytravel #percutianbajet #safe #fun #cheap #langkawipakej #langkawiisland Смотреть полностью
Pakej Pulau Malaysia *LAST BOOKING 20FEB 2019*...PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!!..3D2
0
*LAST BOOKING 20FEB 2019* . . .PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!! . .3D2N KOTA KINABALU PACKAGE (MIX TRIP) (Overnite Kundasang) . . *12-14 MARCH 2019* *18-20 MARCH 2019* *2-4 APRIL 2019* *8-10 APRIL 2019* *15-17 APRIL 2019* . . . *Rm599 seorang dewasa* *Rm489 seorang kanak2 4-12tahun* *Rm349 seorang kanak2 2-3tahun* *Rm120 seorang kanak2 2tahun kebawah* . . Itinerary : . . Day 01 : . . Meet at airport & after lunch direct to kundasang, visit first Rumah Terbalik , Jambatan Gantung Tamparuli & Nabalu Market for shopping, check in hotel at kundasang. . . Day 02 : . . pick up at your hotel, check out and drive overland to Kinabalu National Park, Malaysia’s First World Heritage Site. visit Dairy Farm , Poring Hot Spring. Take canopy walk way & enjoy the natural hot spring. After Lunch , visitKg. Luanti to experience the Fish Massage at the natural setting ( River ). Then, visit Pasar Tani Kundasang & Kinabalu National Park before return back to Kota Kinabalu..check in hotel at kota kinabalu . . Day 03 : . . pick up at your hotel, check out.. Then Proceed for Kota Kinabalu City Tour. Visit State Museum, Signal Hill, Tg. Aru Beach, Likas FloatingMosque & Sabah Foundation Building .. Shopping at Philipino Market & Dried Fish Market and then transfer to airport. . . *Harga Pakej Termasuk :* . . *Tiket Flight (KL-KK-KL) *Penginapan 1malam kk 1 malam kundasang *Transportion With Driver *Service Guide *Entrance Fee . . *Harga tak termasuk:* . *Luggage *Insurance flight *Makan . . . .#sabah #pakejkundasang #pakejpercutiansabahmurah #kundasang #kotakinabalu #pakejkotakinabalu #pakejsabah #pulaumanukan #pulausabah #pulaumalaysia #pulaumanukan #pulausapi #pulauredang #pakejmurah #bagpacker #percutianbajet #pulauperhentian #pulaukapas #pulautioman #pulaulangkawi #pulaupangkor Смотреть полностью
Pakej Pulau Malaysia *LAST BOOKING 20FEB 2019*...PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!!..3D2
1
*LAST BOOKING 20FEB 2019* . . .PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!! . .3D2N KOTA KINABALU PACKAGE (MIX TRIP) (Overnite Kundasang) . . *12-14 MARCH 2019* *18-20 MARCH 2019* *2-4 APRIL 2019* *8-10 APRIL 2019* *15-17 APRIL 2019* . . . *Rm599 seorang dewasa* *Rm489 seorang kanak2 4-12tahun* *Rm349 seorang kanak2 2-3tahun* *Rm120 seorang kanak2 2tahun kebawah* . . Itinerary : . . Day 01 : . . Meet at airport & after lunch direct to kundasang, visit first Rumah Terbalik , Jambatan Gantung Tamparuli & Nabalu Market for shopping, check in hotel at kundasang. . . Day 02 : . . pick up at your hotel, check out and drive overland to Kinabalu National Park, Malaysia’s First World Heritage Site. visit Dairy Farm , Poring Hot Spring. Take canopy walk way & enjoy the natural hot spring. After Lunch , visitKg. Luanti to experience the Fish Massage at the natural setting ( River ). Then, visit Pasar Tani Kundasang & Kinabalu National Park before return back to Kota Kinabalu..check in hotel at kota kinabalu . . Day 03 : . . pick up at your hotel, check out.. Then Proceed for Kota Kinabalu City Tour. Visit State Museum, Signal Hill, Tg. Aru Beach, Likas FloatingMosque & Sabah Foundation Building .. Shopping at Philipino Market & Dried Fish Market and then transfer to airport. . . *Harga Pakej Termasuk :* . . *Tiket Flight (KL-KK-KL) *Penginapan 1malam kk 1 malam kundasang *Transportion With Driver *Service Guide *Entrance Fee . . *Harga tak termasuk:* . *Luggage *Insurance flight *Makan . . . .#sabah #pakejkundasang #pakejpercutiansabahmurah #kundasang #kotakinabalu #pakejkotakinabalu #pakejsabah #pulaumanukan #pulausabah #pulaumalaysia #pulaumanukan #pulausapi #pulauredang #pakejmurah #bagpacker #percutianbajet #pulauperhentian #pulaukapas #pulautioman #pulaulangkawi #pulaupangkor Смотреть полностью
BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS_ADILA 6 TEMPAT MENARIK DENGAN BAJET RENDAH*Kakak2 dan abang2 di luar sana
Selangor
1
6 TEMPAT MENARIK DENGAN BAJET RENDAH* Kakak2 dan abang2 di luar sana ingin melancong ? ✈️ Tetapi inginkan bajet yang rendah ? Di Bahtera Kembara Holidays, kami menawarkan pakej bajet terbaik yang dijamin mampu memuaskan hati anda semua 😍😍 Jom ke Cameron Highland Daytrip🍓🍓🍓 ◆ 🍓Strawberry Farm ◆ 👛Key Farm Market ◆ 🌵Cactus Valley ◆ 🌾Mardi (Adult RM5 | Child RM3) ◆ 🍃Tea Boh (Adult RM5 | Child RM3) ◆ 💐Lavender Garden (Adult RM10 | Child RM7) Pakej termasuk : ✅ Pengangkutan bas pergi dan balik dari KL Sentral ✅ Percuma Sarapan pagi ✅ Tour Guide (Leader) . Whatsapp : +60125136512 atau click www.wasap.my/60125136512/CH . #pakejtravelmurah #travelbajet #pulauperhentian #pulaulangkawi #pulauredang #pulautioman #pakejhatyai #pakejsingaporemurah #cameronhighlandtrip #pakejmelancongmurah #bahterakembaraholidays #maldivestrip #balimurah #bandungmurah #manjung #ipoh #percutianbajet #tiketussmurah #honeymoonmurah #pakejtravel #pakejtravelbajet #bazarpaknil #tripmurah #jalanjalan #travelsolo #pakejcutimurah #teambahterakembaraholidays #pakejkrabimurah #pakejkoreamurah #sabah Смотреть полностью
Pakej Pulau Malaysia *LAST BOOKING 20FEB 2019*...PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!!..3D2
0
*LAST BOOKING 20FEB 2019* . . .PAKEJ TERMASUK FLIGHT!!! PROMO!! . .3D2N KOTA KINABALU PACKAGE (MIX TRIP) (Overnite Kundasang) . . *12-14 MARCH 2019* *18-20 MARCH 2019* *2-4 APRIL 2019* *8-10 APRIL 2019* *15-17 APRIL 2019* . . . *Rm599 seorang dewasa* *Rm489 seorang kanak2 4-12tahun* *Rm349 seorang kanak2 2-3tahun* *Rm120 seorang kanak2 2tahun kebawah* . . Itinerary : . . Day 01 : . . Meet at airport & after lunch direct to kundasang, visit first Rumah Terbalik , Jambatan Gantung Tamparuli & Nabalu Market for shopping, check in hotel at kundasang. . . Day 02 : . . pick up at your hotel, check out and drive overland to Kinabalu National Park, Malaysia’s First World Heritage Site. visit Dairy Farm , Poring Hot Spring. Take canopy walk way & enjoy the natural hot spring. After Lunch , visitKg. Luanti to experience the Fish Massage at the natural setting ( River ). Then, visit Pasar Tani Kundasang & Kinabalu National Park before return back to Kota Kinabalu..check in hotel at kota kinabalu . . Day 03 : . . pick up at your hotel, check out.. Then Proceed for Kota Kinabalu City Tour. Visit State Museum, Signal Hill, Tg. Aru Beach, Likas FloatingMosque & Sabah Foundation Building .. Shopping at Philipino Market & Dried Fish Market and then transfer to airport. . . *Harga Pakej Termasuk :* . . *Tiket Flight (KL-KK-KL) *Penginapan 1malam kk 1 malam kundasang *Transportion With Driver *Service Guide *Entrance Fee . . *Harga tak termasuk:* . *Luggage *Insurance flight *Makan . . . .#sabah #pakejkundasang #pakejpercutiansabahmurah #kundasang #kotakinabalu #pakejkotakinabalu #pakejsabah #pulaumanukan #pulausabah #pulaumalaysia #pulaumanukan #pulausapi #pulauredang #pakejmurah #bagpacker #percutianbajet #pulauperhentian #pulaukapas #pulautioman #pulaulangkawi #pulaupangkor Смотреть полностью
Pakej Percutian Mampu Milik Apakah ada berencana mau liburan ke Padang? Bukittinggi? Makan nasi pa
Kota Padang Sumatra Barat
3
Apakah ada berencana mau liburan ke Padang? Bukittinggi? Makan nasi padang? Ayo! Udah sampe waktunya anda booking tiket dan paketnya.. Airasia lagi promo ini, kami juga ikutan promo lah 🤩 . . Kami buka Ground Comfortnya RM450 aja untuk promosi ini dan bagi Fullboard 4H3M kami buka dengan harga RM550 (termasuk penerbangan). Harga ini hanya tersedia pada hari yang mempunyai harga promosi saja. . . Yukk booking sekarang lah, Whatsapp ke: +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 +6285761342670 . . #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #percutianmurah #percutianbajet #viralmalaysia2019 #airasia #malaysiaairlines #malindoair #tv3 #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #pakejjakarta #pakejbandung #pakejmedan #pakejpadang #pakejbali #pakejsurabaya #pakejjogja #pakejlombok #promosionlineshop #penmerahdotcom #siakapkeli #vitdaily #pakejpercutianindonesia #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #jalanjalanmakanangin #pakejsabah #pakejlangkawi Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia FREE SEAT!!!!! FREE SEAT!!!😱😱😱😱😱😱😱😱😱.Dia
1
FREE SEAT!!!!! FREE SEAT!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Dia nak mai dah weyhhhh....pakat² la usha pulau² mana yang korang nak terjah...tempat bersejarah mana yang korang nak melawat... . Tapi kalau korang rasa macam tak tau nak kemana kan jangan risauuuuu...akak boleh suggestkan untuk korang...dari asia sampai ke eropah akak boleh cite hah..nak cari hotel yg best dekat malaysia pon akak boleh tunjuk😁😁 . 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Jom kita melancong..... 📲 http://www.wasap.my/601125574412/pakejterbaik 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #travelbajet #krabitrip #bandungtrip #hatyaitrip #singaporetrip #lomboktrip #perthtrip #langkawitrip #koreatrip #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #teamwany Смотреть полностью
Raysha Condo Homestay Kl TQVM for the lovely feedback..😍😍#rayshacondohomestaykl #rayshaho
5
TQVM for the lovely feedback..😍😍#rayshacondohomestaykl #rayshahomestaykl #h omestaykl #homestaymurah #homestaycantik #homestaymewah #guesthouse #airbnb #airbnbmalaysia #rentalproperty #renthouse #bookingcom #homestaymalaysia #malaysiahomestay #homestaykualalumpur #homestaysetapak #homestayswimmingpool #cuticutimalaysia #guesthousemurah #percutianmurah #percutianbajet #klhomestay #kualalumpur #stayvacation #enjoyyourstay Смотреть полностью
TIKET PESAWAT MURAH|TOUR FASILITAS NYAMAN DAN MURAH ! Hanya Rp. 2.000.000 saja dapatkan sensas
Kuala Lumpur, Malaysia
3
FASILITAS NYAMAN DAN MURAH ! Hanya Rp. 2.000.000 saja dapatkan sensasi liburan di kuala lumpur 4H3M pada bulan april mendatang ! _______________________________ Untuk info lebih lanjut, hubungi : 📞 : 0813 7534 3320 (wa) : 0823 6119 7474 (call) _______________________________ #paketliburanmurah #liburanhemat #murah #malaysia #dataranmerdeka #batucaves #pakejpercutian #aceh #kualalumpur #twintowers #pelancongmalaysia #percutianbajet #jalanjalan #acehwarnatravelkanada #thelightofaceh #wonderfulindonesia #tiketdiskon Смотреть полностью
🔥Pakej Percutian Murah 🔥 Yeayy mesti semua dah tak sabar nak tunggu pulau buka kan? 🏖 ..Ma
4
Yeayy mesti semua dah tak sabar nak tunggu pulau buka kan? 🏖 . . Masih sempat lagi kalau nak booking. Tapi weekend bulan 3 dan 4 semua date dah penuh ya untuk #redanglagoon . . . Resort lain masih ada: ✅ Redang Holiday Beach Villa ✅ Redang Mutiara ✅ Redang Delima ✅ Redang Pelangi ✅ Redang Beach Resort ✅ Laguna Resort ✅ Redang Qurrata ✅ Redang De Rimba . . . SILA WHATSAPP FOR FAST RESPOND ❤️ . Booking sekarang supaya anda tidak kecewa! . Untuk keterangan lanjut hubungi: WhatsApp Only : Kak Zati 0179609424 #pakejredang #pulauredang #pulaumalaysia #destinasibajet #pakejpulauredang #travel #kakijalan #kakitravel #destinasibajet #pakejcuti #terengganu #redangisland #cutimalaysia #pakejbajet #packageholiday #pakejpulaumurah #pakejmelancong #redang #pakejpulaumalaysia #pakejpulau #percutianbajet #percutianmurah #teamayden #redangisland #redanglagoonchalet #redanglagoon Смотреть полностью
Hoocay.com Uruskan tempahan homestay anda dengan sistem percuma dari hoocay.com.
0
Uruskan tempahan homestay anda dengan sistem percuma dari hoocay.com. Klik "become a host" di website kami sekarang. . #hoocaymisimencarihomestay #hoocay #hoocayjelah #homestayhoocayjelah #homestaymalaysia #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #homestay #percutianbajet #percutian Смотреть полностью
Rihlah Sumatera Tour #EksploreAceh Menikmati Keidahan Taman Laut Sabang - Banda Aceh 🌴
Pulau Weh, Sabang
2
#EksploreAceh Menikmati Keidahan Taman Laut Sabang - Banda Aceh 🌴 . Sabang merupakan kota di Barat Indonesia yang memang selalu jadi incaran untuk liburan. Spot snorkeling yang terkenal disini yaitu pulau rubiah yang merupakan 9 spot snorkeling terbaik di Indonesia yang memiliki keindahan laut yang mempesona dan sangat alami. Pulau rubiah dengan luas 2.600 hektare ini merupakan sebuah pulau cantik yang berada di kawasan pulau Weh, sebelah barat kota Sabang dengan keindahan pesisirnya yakni dua pantai menawan sekaligus yaitu pantai Teupin Layeu dan pantai Iboih. . Pulau Rubiah dengan taman lautnya menawarkan pesona keindahan alam bawah laut yang dapat memukau bagi siapa saja yang mengunjunginya. Anda akan menemui berbagai macam spesies ikan tropis seperti angel fish, gigantic clams, school of parrot fish, lion fish dan sebagainya. Terdapat juga berbagai jenis terumbu karang. Untuk bisa menikmati keindahan alamnya, Anda tidak harus memiliki lisensi menyelam. Karena di pulau ini, terdapat banyak spot penyelaman yang aman digunakan untuk aktivitas menyelam bagi pemula atau penyelam yang belum memiliki lisensi. . Selain sebagai tujuan wisata, Pulau Rubiah merupakan tempat penelitian biota laut. Terdapat 15 jenis biota laut yang dilindungi oleh pemerintah Indonesia. Setelah lelah melakukan kegiatan menyelam atau snorkeling, Anda dapat memanjakan perut Anda di warung makan satu-satunya yang terdapat di pulau ini. Untuk masalah fasilitas dan akomodasi, Pulau Rubiah memang masih sangat minim, karena pulau ini masih belum berpenghuni. . #jomholiday with Rihlahsumatera Смотреть полностью
Lombok Holiday Enjoy Your Holiday in LombokLiburan di Lombok 3hari/2malam Rp 1,800.0
0
Enjoy Your Holiday in Lombok Liburan di Lombok 3hari/2malam Rp 1,800.000/perorang minimal 4 orang #percutianbajet #cuticuti #jommelancong #lombok #lombokisland #island #beach #ocean #sand #bestview #happy #happyholiday #pakettourlombok #jalanjalan #liburanhemat #liburan #liburanasik #travellombok #instatravel #kutalombok Смотреть полностью
SEWA GOPRO HARGA TERENDAH .Assalamualaikum/ Salam Sejahtera.Ada ke followers kami yang nak tr
1
. Assalamualaikum/ Salam Sejahtera . Ada ke followers kami yang nak travel dalam masa terdekat? Ada ke yang nak travel tapi gopro problem last minute? Ada ke yang nak travel tapi takde gopro? . Apa kata min bagi suggestion sewa gopro dengan kami? 😇 InsyaAllah harga boleh runding. . Yang nak sewa boleh direct Whatsapp dengan tekan link di profile. Thanks! 😊 . Whatsapp/Telegram⠀ Sewa Action Camera & Jual/Beli Aksesori GoPro⠀ 📱013 480 9950 .⠀ Facebook: TSFProject⠀ Website: ⠀ https://tsfpro.com ⠀ #goprohero5 #goprohero3plus #goprohero4 #goprohero6 #rentgopro #gopromalaysia #sewagopro #goproselfie #gopro #goprooftheday #cuticuti #travelmalaysia #sewagopromurah #goprorent #goprorentals #percutian #percutianbajet #tsfproject #gopromalaysia #goprokelantan #goprojohor #cheras #loffatah #shahalam #subang #petalingjaya #cyberjaya #putrajaya Смотреть полностью
Permata Holidays Sdn Bhd Alhamdulillah. Thanks dear custome Hazizi kerana telah memilih Pakej S
0
Alhamdulillah. Thanks dear custome Hazizi kerana telah memilih Pakej Student dengan Permata Holidays 💕. InsyaAllah next time kita jumpa lagi yerr!!! Terima kasih juga atas feedback dan sokongan anda kepada kami ☺😍😉 . . Haa korang yang lain? Apa tunggu lagi? Sesapa yang nak booking atau ada sebarang pertanyaan boleh klik link di bawah SKRG.! wasap.my/60126557027/pakejlangkawi wasap.my/60126457027/pakejlangkawi wasap.my/60126947027/pakejlangkawi . . Instagram: @permataholidays_hq Website: www.permataholidays.com.my Facebook: https://www.facebook.com/permataholidays.hq #permataholidays #percutianmurahlangkawi #feedback #percutianmurah #percutianbajet #cuticutilangkawi #kalendar2019 #cuticutimalaysia #pakejmurah #pakejhoneymoon #pakejgroup #pakejmelancongmurah #holidays #pakejbajet #pakejhomestaymurahlangkawi #pakejkeretasewalangkawi #langkawi #langkawimoment #islandhopping #mangrovetour #skytrexlangkawi #skytrex #langkawi_island Смотреть полностью
Personalized Gifts 👆🏻 LIMITED EDITION: CIK ELLY ZIPPER PURSESize: 19.5cmx3cmx10.5
1
👆🏻 LIMITED EDITION: CIK ELLY ZIPPER PURSE Size: 19.5cmx3cmx10.5cm Material: Faux Leather Colour: 6 Options colours ETA: 7-10 Working Days PACKAGE PRICE: RM57 SM RM62 SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE KEYRING ✅FREE POUCHBAG #sayajual #sayajualmurah #anniversary #passportcovermurah #passportholder #cuticutimalaysia #holiday #traveller #vacation #percutianmurah #percutianbajet #travel #personalised #customised #cuticuti #bazaaronlinemalaysia #backpackers #passport #wristlet #keyholder #melancong #passportmalaysia #engrave #emboss #birthday #surprise #personalized #surprisemalaysia #giftideas #handbag Смотреть полностью
MFR TRANSPORT Alhamdulillah selamat pulang dari langkawi 🤲🤲🤲🤲 Stanby job
1
Alhamdulillah selamat pulang dari langkawi 🤲🤲🤲🤲 Stanby job Cameron highland plk🤲🤲🤲🤲💪💪💪 Wasap.my/60133319998 Mfrtransport.blogspot.com #mfrtransport #keretasewaterengganu #mpvsewa #vansewaterengganu #sewahilux #transporter4x4 #keretasewaairport #destinasipercutian #jomtravel #percutianbajet #cuti2malaysia #sewaalzaTerengganu #sewaalzamurah #terengganu #pinjamanALLAH #maluapabossku #maluapebossku Смотреть полностью
🚀Jelajah Dunia Happy birthday to you. . 🎉🎉Happy birthday to you. . 🎉🎉Ha
1
Happy birthday to you. . 🎉🎉 Happy birthday to you. . 🎉🎉 Happy birthday to you. . 🎉🎉 . Ambik pakej ni tak payah fikir dah. Decoration simple². Breakfast, dinner, kek. Tinggal beli hadiah SURPRISE je skrg kan banyak delivery. Birthday bila? . Next month? Syarat dia kena check in date birthday . Sehari sebelum@selepas date birthday. . Nak lagi romantik cari planner candle light dinner tepi pantai kan kan kan.😍 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 📲 http://www.wasap.my/601125574412/glory 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #jjcm #percutianbajet #percutianmurah #travelog #abangtravel #teamayden #viralkan #jelajahdunia #hochiminhtrip #osakatrip #cuticutimalaysia #schoolholidays #schoolholidaypromotion #promotion2019 #backpackers #travel #travelblogger #weekend #vouchermurah #voucherhotelmurah #february #teamwany Смотреть полностью
 .Orang SHAH ALAM atau sesiapa sajaa.. Ada yang nak Jejalan Cari Makan
0
. Orang SHAH ALAM atau sesiapa sajaa.. Ada yang nak Jejalan Cari Makan di HATYAI nanti tak cuti HARI MALAYSIA? lekaih lekaih booking. Seat limited dah chuols... 😍😍. Deposit RM 100 sajoo.. Balance boleh bayar ansur-ansur 😉.. . . . Whatsapp sis SEKARANG tauuuu 💕 📱+601111009904 📱+601111009904 📱+601111009904 . OR click je kat bio sis ni utk direct whatsapp 🤗. @traveliciousbudget . . . . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #travelbudget #travelbajet #travelmurah #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcm #kakijalan #tripmurah #trip #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #pakejcuti #pakejcutimurah #pakejcutibajet #percutianbajet #percutianmurah #percutianbudget #budgettrip #tripbajet #budgettraveller #budgettravel #bajettrip #bajettraveller #traveliciousbudget #jjcmHatyai #hatyai #pakejmurahhatyai Смотреть полностью
BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS_ADILA 5 Pax Dewasa Ke Kota Kinabalu & Kundasang , Sabah Malaysia 🇲🇾 .
Selangor
3
5 Pax Dewasa Ke Kota Kinabalu & Kundasang , Sabah Malaysia 🇲🇾 . Ohsem trip, semua tempat dilawati. Dgn suasana sejuk acah2 New Zealand. Subhanallah, di Malaysia je pn. Jimat sikit guna duit Malaysia kan. . Whatsapp : +60125136512 atau click www.wasap.my/6025136512/KKKSabah . #pakejtravelmurah #travelbajet #pulauperhentian #pulaulangkawi #pulauredang #pulautioman #pakejhatyai #pakejsingaporemurah #cameronhighlandtrip #pakejmelancongmurah #bahterakembaraholidays #maldivestrip #balimurah #bandungmurah #manjung #ipoh #percutianbajet #tiketussmurah #honeymoonmurah #pakejtravel #pakejtravelbajet #bazarpaknil #tripmurah #jalanjalan #travelsolo #pakejcutimurah #teambahterakembaraholidays #pakejkrabimurah #pakejkoreamurah #sabah Смотреть полностью