plussizemalaysia instagram photo

#

Yanalin RAMAI antara kita yang mengukur tahap kegemukan badan berdasarkan angk

Yanalin

  • 18.07.2018 19:20
  • 0

RAMAI antara kita yang mengukur tahap kegemukan badan berdasarkan angka berat yang dipaparkan pada alat penimbang. . Namun, anda juga harus beri perhatian terhadap ukuran lilit pinggang yang menggambarkan tahap obesiti terutamanya wanita. Cuba ukur pinggang anda sekarang. Awesome atau awesome?😅 . Turun berat perlu ilmu. . Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. . Coach Yana +60168503840 . #coachYanalin #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #shawlcantik

Coach Yana Lin RAMAI antara kita yang mengukur tahap kegemukan badan berdasarkan angk

Coach Yana Lin

  • 18.07.2018 19:19
  • 0

RAMAI antara kita yang mengukur tahap kegemukan badan berdasarkan angka berat yang dipaparkan pada alat penimbang. . Namun, anda juga harus beri perhatian terhadap ukuran lilit pinggang yang menggambarkan tahap obesiti terutamanya wanita. Cuba ukur pinggang anda sekarang. Awesome atau awesome?😅 . Turun berat perlu ilmu. . Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. . Coach Yana +60168503840 . #coachYanalin #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #shawlcantik

Green Tea Tak Pahit Langsung! PERGHHH! Patut la lawa kemain lagi kann.. Minum teh hijau jer rupanya.

Green Tea Tak Pahit Langsung!

Petaling Jaya, Malaysia

  • 18.07.2018 18:57
  • 0

PERGHHH! Patut la lawa kemain lagi kann.. Minum teh hijau jer rupanya.. Korang ? Nak tunggu apa lagi ? Jom minum teh hijau sekarang juga 😍 . . Nak yang TAK PAHIT ? Okay jom minum STEA 🤗 . . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! cepat-cepat.. jangan lambat-lambat 🤫 . . Whatsapp 📞 019.336.6619 📞 019.336.6619 📞 019.336.6619 . #stea #steamy #slimtea #slimteamy #steamalaysia #steakl #plussizemalaysia #tehhijaumalaysia #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #jk1m #fitmalaysia #pureslimmalaysia #fattzura #steatehhijau #tipsKSC #kurussihatcantik #greenteabyKSC #steabyKSC #tipskurus #tipskurussihat #tipscantik #steamurah #slimteam #greenteabenefits #greentea

Turun Berat Badan Sihat Nak kurus sihat sampai bila2? Betulkan dulu gaya hidup sihat anda buka

Turun Berat Badan Sihat

  • 18.07.2018 18:49
  • 0

Nak kurus sihat sampai bila2? Betulkan dulu gaya hidup sihat anda bukannya ambil pil kurus atau fat burner atau corset dll . Maksud gaya hidup sihat sini termasuklah mindset yang betul, tabiat pemakanan yang sihat seimbang serta gerak aktif selalu . Kehidupan kita bergantung pada apa yang kita fikirkan dan juga tabiat kita setiap hari.. Jika nak KEKAL kurus sihat sampai bila2 yang natural selepas dah turun berat badan, fokus pada 80% pemakanan sihat, 20% senaman & 100% right mindset 👍🏼😊 . #coachismailayu #teamismailayu coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #kurus #plussizemalaysia #slim2018 #meletop #bajurayacantik #kurus2018 #kahwin2018 #neelofa #fashionvalet #dietatkins #awani #raya2018 #kurusonlinecoaching

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:45
  • 0

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:45
  • 0

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:45
  • 1

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:44
  • 0

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAWAL ALLYSUMLANGKA PRELOVED BAWAL BIDANG ‘60..• Material chiffon printed • Brand Allysuml

BAWAL ALLYSUMLANGKA PRELOVED

  • 18.07.2018 18:44
  • 0

BAWAL BIDANG ‘60 . . • Material chiffon printed • Brand Allysumlangka • Condition 9/10 • RM 20 exc postage . . Berminat cepat2 ws nombor di bio 💖 . . #sayajual #preloved #tudungpreloved #bajupreloved #plussizemalaysia #prelovedplussize #prelovedallysumlangka #hijab #tudung #shawlmurah #wideshawl #bazaarpaknil #sayajualmurah #scarf #tudunglabuh #chiffonshawl #onlineshop #tudungmurah #selendang #hijabista #sayajualshawl #bazarpaknil #muslimah #bawal #hijabfashion #fashion #wideshawlmurah #sayajualtudung #malaysia

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:44
  • 0

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:44
  • 1

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769 New arrival!!.Kurung Saree Maya.Price : RM140 sem / RM145 ss.Lab

BAJU RAYA PLUSSIZE MERECIK 769

  • 18.07.2018 18:44
  • 0

New arrival!! . Kurung Saree Maya . Price : RM140 sem / RM145 ss . Label S, M dan XL (Ukuran rujuk gambar carta) . Material: Moss crepe, net bersulam saree dan labuci . ..tidak jarang dan tak perlu lining ..leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai ..lengan baju ada zip, friendly wudhuk ..potongan kurung moden dihiasi jahitan sulam dan labuci bercorak saree yg dijahit atas lapisan kain net bahagian depan baju dan lengan baju tampil cantik dan nampak mewah ..skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun ..bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace ..pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net ..warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . . INQUIRY / ORDER : 📲 wasap.my/60165492756 💄atenitaf . ❗️Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . #byatenaha #anagentdropship #apparelbyatenaha #atenahaexclusive #ootdatenitaf #sayasukaorangcantik #ootdcurvy #fashionicon #plussizeexpert #instafashion #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #casual #kaftan #freeshipping #sayajualbaju #plussizefashion #pakarkecantikan #fesyenhijabi #petitiesize . Happy Shopping 🛒🛒🛒

BAJU KURUNG 2018 🇲🇾 Bismillah.Baju Berhantu👻👻👻👻Harga sedikit mahal..Naik

BAJU KURUNG 2018 🇲🇾

  • 18.07.2018 18:40
  • 0

Bismillah. Baju Berhantu👻👻👻👻 Harga sedikit mahal.. Naik ✈️✈️✈️✈️✈️ Sebab saya nak cepat sampai 🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦 Meet our MALAIKA BABYDOLL KG0606 MALAIKA BABYDOLL . #bbmalaikababydoll . ✔LABEL 2XL (48/52) 💸 RM145 SM / RM150 SS . ✔LABEL 4XL (52/56) 💸 : RM150 SM / RM155 SS . Material Quality Moss Crepe ⚬Round neckline ⚬Back Button Closure ⚬Hidden Zip at Sleeve ⚬Mermaid Skirt with lining ⚬Chunky Beads in front ⚬Embroidery lace top and bottom edge (front only) . #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #blinkblinkofficialmodel #fashionicon #plussizemodel #blinkblinkplus #plussizeexpert #instafashion #fullfigured #curvee . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance.. . 😍Berminat ? 📷Screenshot gambar 📝Bagi details (Nama Baju/Code & Saiz) 📲WA +6010-5745619 (Link di bio)

Turun Berat Coaching Online *FOCUS PADA PENURUNAN LEMAK BUKAN HANYA BERAT SEMATA-MATA* .Kalau nak

Turun Berat Coaching Online

  • 18.07.2018 18:31
  • 0

*FOCUS PADA PENURUNAN LEMAK BUKAN HANYA BERAT SEMATA-MATA* . Kalau nak turunkan berat badan, pastikan ia turun lemak bukan turun otot atau air. Sebab, 1kg lemak lebih besar saiznya dari 1 kg otot. . 1kg otot bakar 60cal 1kg lemak bakar 3cal je. . sayangnya kalau yg turun tu hanya otot bukan lemak . *CIRI2 TURUN LEMAK* . 📌 Berat tak turun sangat tapi baju seluar banyak dah longgar 📌 Penurunan ukur lilit 📌 Rasa lebih bertenaga, fitness level meningkat 📌 Kulit lebih cantik dan glowing 📌 Berat lebih sustain n susah naik . *CIRI2 TURUN OTOT* . 📌 Berat turun tapi baju masih ketat lagi 📌 Rasa tidak bermaya dan cepat penat 📌 stamina menurun. 📌 Berat cepat naik . Untuk pastikan lemak menurun melebihi dari otot, ambillah program turun berat badan dengan menitik beratkan pengambilan makanan bernutrisi yang mencukupi. . Amalkan kehidupan yang sihat, diet yang seimbang DIET UNTUK KESIHATAN, KURUS ADALAH BONUS untuk info lanjut boleh click : http://kurusuntuksihat.wasap.my/ . #dgsarnizah #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #teamsyarifdiana #zalora #astro #malaysia #shawlcantik

MAZRUL LENTIK DARA HQ X TV3 ...⬆️⬆️⬆️ KELEBIHAN / KEUNIKAN Jus Lentik Dara ⬆️

MAZRUL LENTIK DARA HQ X TV3

Bandar Tun Razak

  • 18.07.2018 18:20
  • 2

. . . ⬆️⬆️⬆️ KELEBIHAN / KEUNIKAN Jus Lentik Dara ⬆️⬆️⬆️ . . .

Turun Berat Badan Sihat Nak masak untuk sorang je dan tak nak nasi keras berkerak?.Bole try

Turun Berat Badan Sihat

  • 18.07.2018 18:15
  • 2

Nak masak untuk sorang je dan tak nak nasi keras berkerak? . Bole try teknik ini.. Jadi woo 😚 . 1) Basuh beras dalam kuantiti yang dikehendaki. Kalau seorang makan dalam 4-5 sudu sahaja . 2) Masukkan di dalam cawan/mangkuk yang tahan panas . 3) Masukkan air di dalam cawan/mangkuk tadi. Jika beras perang, siam atau basmathi, lebihkan air atau 1 inci dari paras beras . 4) Masukkan air di dalam rice cooker, agak2 terendam separuh cawan/mangkuk yang berisi beras tadi . 5) Masukkan cawan/mangkuk tadi di dalam rice cooker . 6) Masak macam biasa . Klik "turn on post notification" supaya tak lepas banyak lagi info dan tips menarik untuk kurus sihat ❤️ . #coachismailayu #teamismailayu coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #kurus #plussizemalaysia #slim2018 #meletop #bajurayacantik #kurus2018 #kahwin2018 #neelofa #fashionvalet #dietatkins #bata #raya2018 #kurusonlinecoaching

Rahayu Bujang Closet NANAKO KIMONO PRINTED_ 📣 PRICERM125 / RM130SS_Material : Soft M

Rahayu Bujang Closet

Kajang, Malaysia

  • 18.07.2018 18:09
  • 0

NANAKO KIMONO PRINTED _ 📣 PRICE RM125 / RM130SS _ Material : Soft Moss Crepe Size : Free Size S to L _ 💥High Quality Soft Moss Crepe 💥 Hidden Zipper dikain 💥 Kain sejuk dan tidak gatal 🔥 Pinggang Skirt separuh getah 🔥 Tali dijahit sekali dgn baju 🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo _ 📌Ukuran BAHU : 15’ DADA : 40’ KETIAK : 17’ PANJANG LENGAN : 22’ PANJANG BAJU : 26’ _ PINGGANG : 26-36’ PUNGGUNG : up to 40’ PANJANG KAIN : 39’ _ Please WhatsApp 📲 Wasap.my/60137304117/NanakoKimonoPrinted untuk order dan pertanyaan #rbcloset #NanakoKimonoPrinted #blousecombo #KidsPeplumCottonRania #setibuanak #PlainSkirt #minikurung #blouse4helairm100 #blouse3helairm95 #blousemurah #bajuwow #setgojes #peplum #combo3helairm100 #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #fashionicon #rkc #bkbm

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 18:00
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

Rahayu Bujang Closet PEPLUM HANUMPRICE : RM122ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBHLABEL S/M

Rahayu Bujang Closet

Kajang, Malaysia

  • 18.07.2018 17:59
  • 1

PEPLUM HANUM PRICE : RM122 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH LABEL S/M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :"34 Armhole : 16" Sleeve length : 21" Length 25" Skirt : Waist : 24-34" Hips : 34" length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :42" armhole: 20" Waistline: 39" Sleeve length : 22.5" Length 27" Skirt : Waist : 26-36" Hips : 40" length : 42" AVAILABLE IN SIZES *S/M & L/XL* **_refer measurement guide_ • top with hoshair • top with hidden long zip behind & sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband Material: (TOP & SKIRT) moss crepe with excluslace lace Please WhatsApp 📲 Wasap.my/60137304117/PeplumHanum untuk order dan pertanyaan #rbcloset #PeplumHanum #blousecombo #KidsPeplumCottonRania #setibuanak #PlainSkirt #minikurung #blouse4helairm100 #blouse3helairm95 #blousemurah #bajuwow #setgojes #peplum #combo3helairm100 #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #fashionicon #rkc #bkbm

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:59
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:57
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

Rahayu Bujang Closet MINI KURUNG ARIANIPRICE : RM110ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBHLABE

Rahayu Bujang Closet

Kajang, Malaysia

  • 18.07.2018 17:55
  • 1

MINI KURUNG ARIANI PRICE : RM110 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH LABEL S/M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :"34 Sleeve length : 23" Length 27" Skirt : Waist : 26-36" Hips : 36" length : 42" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust :40" Waistline: 30-26" Sleeve length : 23" Length 28" Skirt : Waist : 26-38" Hips : 40" length : 42" AVAILABLE IN SIZES *S/M & L/XL* **_refer measurement guide_ • top with beads at sleeve • top with hidden long zip behind • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband •material skirt exclusive lace & moss crepe Material: (TOP & SKIRT) moss crepe with excluslace lace Please WhatsApp 📲 Wasap.my/60137304117/MiniKurungAriani untuk order dan pertanyaan #rbcloset #MiniKurungAriani #blousecombo #KidsPeplumCottonRania #setibuanak #PlainSkirt #minikurung #blouse4helairm100 #blouse3helairm95 #blousemurah #bajuwow #setgojes #peplum #combo3helairm100 #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #fashionicon #rkc #bkbm

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 ! NEW ! COKLAT PUTIH ! ..Coklat banyak ✔Bertih beras rangup ✔Mud

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 !

  • 18.07.2018 17:54
  • 0

NEW ! COKLAT PUTIH ! . . Coklat banyak ✔ Bertih beras rangup ✔ Mudah disimpan ✔ Tak perlu simpan dlm peti ais Tak perlu rendam dgn air panas sblm makan ✔ Coklat already cair . Boleh terus makan ✔ Tahan sehingga 5 bulan. . . CHOCOBY JAR. CHOCOJAR BERTIH BERAS RANGUP YG TAK PERLU RENDAM AIR PANAS. TERUS GAUL DAN MAKAN 😘. PELBAGAI TOPPING MENARIK ! . . . ✔7 TOPPING SEDAP YG MELIMPAH ⬇ ( COKLAT BIASA ) - CAPTAIN MUNCH ( MCM OREO ) - CLOUD 9 - NIPS - KONFLEKS - NESTUM - MILO NUGET - KIT KAT . . COKLAT PUTIH - CAPTAIN MUNCH OREO - MILO NUGGET - KIT KAT . . 1 BEKAS : RM10 + CAJ POS RM8 SM / RM12 SS . . 2 BEKAS : RM20 + CAJ POS RM11 SM / RM15 SS . . 3 BEKAS : RM30 + CAJ POS RM13 SM / RM18 SS . . 4 BEKAS : RM40 + CAJ POS RM15 SM / RM26 SS . . 5 BEKAS : RM50 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 6 BEKAS : RM60 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 7 BEKAS : RM70 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 8 BEKAS : RM80 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 9 BEKAS : RM90 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 10 BEKAS : RM100 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . - NO WHATSAPP ADA KAT BIO IG. - PASTIKAN ANDA SERIOUS BUYER SBLM MEMBELI. - BYR DLM MASA 24 JAM. - WE DO NOT ENTERTAIN FUSSY, RUDE & BACKOUT BUYER ! . . #uum #sayajualcoklat #sayajualchocojar #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #coklatmurah #bajurayamalaysia#bajumurah #choocobymurah #bajukurungmurah #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #coklatbanjir #chococrispy #chocolicious#choocoby #kasutmurah #tudungmurah #shawlmurah #bagmurah #kasutmurah #chococrispy #coklatbalang #malaysia #uitm #utem #uum #sayajualborong #emasmurah

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 ! NEW ! COKLAT PUTIH ! ..Coklat banyak ✔Bertih beras rangup ✔Mud

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 !

  • 18.07.2018 17:54
  • 0

NEW ! COKLAT PUTIH ! . . Coklat banyak ✔ Bertih beras rangup ✔ Mudah disimpan ✔ Tak perlu simpan dlm peti ais Tak perlu rendam dgn air panas sblm makan ✔ Coklat already cair . Boleh terus makan ✔ Tahan sehingga 5 bulan. . . CHOCOBY JAR. CHOCOJAR BERTIH BERAS RANGUP YG TAK PERLU RENDAM AIR PANAS. TERUS GAUL DAN MAKAN 😘. PELBAGAI TOPPING MENARIK ! . . . ✔7 TOPPING SEDAP YG MELIMPAH ⬇ ( COKLAT BIASA ) - CAPTAIN MUNCH ( MCM OREO ) - CLOUD 9 - NIPS - KONFLEKS - NESTUM - MILO NUGET - KIT KAT . . COKLAT PUTIH - CAPTAIN MUNCH OREO - MILO NUGGET - KIT KAT . . 1 BEKAS : RM10 + CAJ POS RM8 SM / RM12 SS . . 2 BEKAS : RM20 + CAJ POS RM11 SM / RM15 SS . . 3 BEKAS : RM30 + CAJ POS RM13 SM / RM18 SS . . 4 BEKAS : RM40 + CAJ POS RM15 SM / RM26 SS . . 5 BEKAS : RM50 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 6 BEKAS : RM60 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 7 BEKAS : RM70 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 8 BEKAS : RM80 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 9 BEKAS : RM90 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 10 BEKAS : RM100 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . - NO WHATSAPP ADA KAT BIO IG. - PASTIKAN ANDA SERIOUS BUYER SBLM MEMBELI. - BYR DLM MASA 24 JAM. - WE DO NOT ENTERTAIN FUSSY, RUDE & BACKOUT BUYER ! . . #uum #sayajualcoklat #sayajualchocojar #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #coklatmurah #bajurayamalaysia#bajumurah #choocobymurah #bajukurungmurah #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #coklatbanjir #chococrispy #chocolicious#choocoby #kasutmurah #tudungmurah #shawlmurah #bagmurah #kasutmurah #chococrispy #coklatbalang #malaysia #uitm #utem #uum #sayajualborong #emasmurah

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 ! NEW ! COKLAT PUTIH ! ..Coklat banyak ✔Bertih beras rangup ✔Mud

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 !

  • 18.07.2018 17:53
  • 1

NEW ! COKLAT PUTIH ! . . Coklat banyak ✔ Bertih beras rangup ✔ Mudah disimpan ✔ Tak perlu simpan dlm peti ais Tak perlu rendam dgn air panas sblm makan ✔ Coklat already cair . Boleh terus makan ✔ Tahan sehingga 5 bulan. . . CHOCOBY JAR. CHOCOJAR BERTIH BERAS RANGUP YG TAK PERLU RENDAM AIR PANAS. TERUS GAUL DAN MAKAN 😘. PELBAGAI TOPPING MENARIK ! . . . ✔7 TOPPING SEDAP YG MELIMPAH ⬇ ( COKLAT BIASA ) - CAPTAIN MUNCH ( MCM OREO ) - CLOUD 9 - NIPS - KONFLEKS - NESTUM - MILO NUGET - KIT KAT . . COKLAT PUTIH - CAPTAIN MUNCH OREO - MILO NUGGET - KIT KAT . . 1 BEKAS : RM10 + CAJ POS RM8 SM / RM12 SS . . 2 BEKAS : RM20 + CAJ POS RM11 SM / RM15 SS . . 3 BEKAS : RM30 + CAJ POS RM13 SM / RM18 SS . . 4 BEKAS : RM40 + CAJ POS RM15 SM / RM26 SS . . 5 BEKAS : RM50 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 6 BEKAS : RM60 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 7 BEKAS : RM70 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 8 BEKAS : RM80 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 9 BEKAS : RM90 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 10 BEKAS : RM100 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . - NO WHATSAPP ADA KAT BIO IG. - PASTIKAN ANDA SERIOUS BUYER SBLM MEMBELI. - BYR DLM MASA 24 JAM. - WE DO NOT ENTERTAIN FUSSY, RUDE & BACKOUT BUYER ! . . #uum #sayajualcoklat #sayajualchocojar #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #coklatmurah #bajurayamalaysia#bajumurah #choocobymurah #bajukurungmurah #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #coklatbanjir #chococrispy #chocolicious#choocoby #kasutmurah #tudungmurah #shawlmurah #bagmurah #kasutmurah #chococrispy #coklatbalang #malaysia #uitm #utem #uum #sayajualborong #emasmurah

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 ! NEW ! COKLAT PUTIH ! ..Coklat banyak ✔Bertih beras rangup ✔Mud

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 !

  • 18.07.2018 17:53
  • 0

NEW ! COKLAT PUTIH ! . . Coklat banyak ✔ Bertih beras rangup ✔ Mudah disimpan ✔ Tak perlu simpan dlm peti ais Tak perlu rendam dgn air panas sblm makan ✔ Coklat already cair . Boleh terus makan ✔ Tahan sehingga 5 bulan. . . CHOCOBY JAR. CHOCOJAR BERTIH BERAS RANGUP YG TAK PERLU RENDAM AIR PANAS. TERUS GAUL DAN MAKAN 😘. PELBAGAI TOPPING MENARIK ! . . . ✔7 TOPPING SEDAP YG MELIMPAH ⬇ ( COKLAT BIASA ) - CAPTAIN MUNCH ( MCM OREO ) - CLOUD 9 - NIPS - KONFLEKS - NESTUM - MILO NUGET - KIT KAT . . COKLAT PUTIH - CAPTAIN MUNCH OREO - MILO NUGGET - KIT KAT . . 1 BEKAS : RM10 + CAJ POS RM8 SM / RM12 SS . . 2 BEKAS : RM20 + CAJ POS RM11 SM / RM15 SS . . 3 BEKAS : RM30 + CAJ POS RM13 SM / RM18 SS . . 4 BEKAS : RM40 + CAJ POS RM15 SM / RM26 SS . . 5 BEKAS : RM50 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 6 BEKAS : RM60 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 7 BEKAS : RM70 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 8 BEKAS : RM80 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 9 BEKAS : RM90 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 10 BEKAS : RM100 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . - NO WHATSAPP ADA KAT BIO IG. - PASTIKAN ANDA SERIOUS BUYER SBLM MEMBELI. - BYR DLM MASA 24 JAM. - WE DO NOT ENTERTAIN FUSSY, RUDE & BACKOUT BUYER ! . . #uum #sayajualcoklat #sayajualchocojar #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #coklatmurah #bajurayamalaysia#bajumurah #choocobymurah #bajukurungmurah #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #coklatbanjir #chococrispy #chocolicious#choocoby #kasutmurah #tudungmurah #shawlmurah #bagmurah #kasutmurah #chococrispy #coklatbalang #malaysia #uitm #utem #uum #sayajualborong #emasmurah

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 ! NEW ! COKLAT PUTIH ! ..Coklat banyak ✔Bertih beras rangup ✔Mud

CHOCOJAR TAKYAH RENDAM RM10 !

  • 18.07.2018 17:52
  • 0

NEW ! COKLAT PUTIH ! . . Coklat banyak ✔ Bertih beras rangup ✔ Mudah disimpan ✔ Tak perlu simpan dlm peti ais Tak perlu rendam dgn air panas sblm makan ✔ Coklat already cair . Boleh terus makan ✔ Tahan sehingga 5 bulan. . . CHOCOBY JAR. CHOCOJAR BERTIH BERAS RANGUP YG TAK PERLU RENDAM AIR PANAS. TERUS GAUL DAN MAKAN 😘. PELBAGAI TOPPING MENARIK ! . . . ✔7 TOPPING SEDAP YG MELIMPAH ⬇ ( COKLAT BIASA ) - CAPTAIN MUNCH ( MCM OREO ) - CLOUD 9 - NIPS - KONFLEKS - NESTUM - MILO NUGET - KIT KAT . . COKLAT PUTIH - CAPTAIN MUNCH OREO - MILO NUGGET - KIT KAT . . 1 BEKAS : RM10 + CAJ POS RM8 SM / RM12 SS . . 2 BEKAS : RM20 + CAJ POS RM11 SM / RM15 SS . . 3 BEKAS : RM30 + CAJ POS RM13 SM / RM18 SS . . 4 BEKAS : RM40 + CAJ POS RM15 SM / RM26 SS . . 5 BEKAS : RM50 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 6 BEKAS : RM60 + CAJ POS RM17 SM / RM29 SS . . 7 BEKAS : RM70 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 8 BEKAS : RM80 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 9 BEKAS : RM90 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . 10 BEKAS : RM100 + CAJ POS RM30 SM / RM55 SS . . - NO WHATSAPP ADA KAT BIO IG. - PASTIKAN ANDA SERIOUS BUYER SBLM MEMBELI. - BYR DLM MASA 24 JAM. - WE DO NOT ENTERTAIN FUSSY, RUDE & BACKOUT BUYER ! . . #uum #sayajualcoklat #sayajualchocojar #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #coklatmurah #bajurayamalaysia#bajumurah #choocobymurah #bajukurungmurah #plussizemalaysia #prelovedmalaysia #coklatbanjir #chococrispy #chocolicious#choocoby #kasutmurah #tudungmurah #shawlmurah #bagmurah #kasutmurah #chococrispy #coklatbalang #malaysia #uitm #utem #uum #sayajualborong #emasmurah

Rahayu Bujang Closet MINI KURUNG QUSYAPRICE : RM125ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBHLABEL

Rahayu Bujang Closet

Kajang, Malaysia

  • 18.07.2018 17:48
  • 1

MINI KURUNG QUSYA PRICE : RM125 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust :"36 Armhole : 16" Sleeve length : 22" Length 25" Skirt : Waist : 23-34" Hips : 38" length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :42" Armhole : 19" Sleeve length : 23" Length 26" Skirt : Waist : 26-40" Hips : 42" length : 41" AVAILABLE IN SIZES *M & XL **_refer measurement guide_ • elegant mini kurung top with exclusive beads • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut , with full elastic waistband Material: (TOP & SKIRT) denim cotton stretchable Please WhatsApp 📲 Wasap.my/60137304117/MiniKurungQusya untuk order dan pertanyaan #rbcloset #MiniKurungQusya #blousecombo #KidsPeplumCottonRania #setibuanak #PlainSkirt #minikurung #blouse4helairm100 #blouse3helairm95 #blousemurah #bajuwow #setgojes #peplum #combo3helairm100 #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #fashionicon #rkc #bkbm

 Think of all the good moments of today and keep a smile for tomorrow!

  • 18.07.2018 17:43
  • 1

Think of all the good moments of today and keep a smile for tomorrow! Good night! 💖 . . . @plussize_blinkblink769 . . . #giftreview #giftreviewmalaysia #ootdcurvy #plussizemalaysia #plussizemalaysiaootd #bigsizemalaysia #plussizefashion #kakshitireview

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:41
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

Rahayu Bujang Closet ISABELLA FLARED LACE KURUNG_HARGA ♥️ (Free Size) : RM95 SM / RM

Rahayu Bujang Closet

Kajang, Malaysia

  • 18.07.2018 17:41
  • 1

ISABELLA FLARED LACE KURUNG _ HARGA ♥️ (Free Size) : RM95 SM / RM100 SS HARGA ♥️ (Plus Size) : RM125 SM / RM130 SS _ Material : Soft Moss Crepe Size : S-M, XL-XXL _ 💥High Quality Soft Moss Crepe 💥 Hidden Zipper dikain 💥 Kain sejuk dan tidak gatal 🔥 Pinggang Skirt separuh getah 🔥 Ada hiasan lace di bahagian tangan dan bawah baju 🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo _ 📌Ukuran size S-L : BAHU 15’ DADA 38’ PNJG BAJU 28’ KETIAK 18’ PNJG TGN 23’ PINGGANG 28-34’ PUNGGUNG up to 40’ PANJANG KAIN 39’ _ size XL - XXL : BAHU 19’ dada 48’ pnjg baju 33’ ketiak 20’ pnjg tgn 24’ _ pinggang 34-40’ punggung 50 pnjg skirt 44 _ Please WhatsApp 📲 Wasap.my/60137304117/IsabellaFlaredLaceKurung untuk order dan pertanyaan #rbcloset #IsabellaFlaredLaceKurung #blousecombo #KidsPeplumCottonRania #setibuanak #PlainSkirt #minikurung #blouse4helairm100 #blouse3helairm95 #blousemurah #bajuwow #setgojes #peplum #combo3helairm100 #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #fashionicon #rkc #bkbm

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:40
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

difa Collection 769 JC 7831 New Ladies Stylish Vintage Zip-up PATCH BOMBER JACKET ~ INSPIR

difa Collection 769

  • 18.07.2018 17:40
  • 0

JC 7831 New Ladies Stylish Vintage Zip-up PATCH BOMBER JACKET ~ INSPIRED BY ZARA #bbbomberjacket #JC7831 #bbjacketcollection . RP RM80 SM / RM85SS Inc postage To purchase 📲014-6138-156 . This feminine jacket is made from Quality Polyester Glossy Material with unique embroidered patch with features : ➰A stand collar ➰Front zipper closure ➰Slanted front zip pockets ➰Long Sleeve with a zipper pocket on one of the sleeve ➰Ribbed rotary on the bottom hem and cuffs ➰Embroidered patch detail on front and sleeve as in pictures. ➰Material more Thick and Quality compares from previous . #ootdcurvy #bbkurungmerecikhijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #plussizemodel #blinkblinkofficialmodel #fashionicon #plussizemodel #blinkblinkplus #plussizeexpert #instafashion #fullfigured #curvee. . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance .

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:38
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

Plus Size Fashion Men KL 🇲🇾 Sesiapa yg saya lupa dm tu, or pernah minta saya roger, sila lah hanta

Plus Size Fashion Men KL 🇲🇾

  • 18.07.2018 17:37
  • 0

Sesiapa yg saya lupa dm tu, or pernah minta saya roger, sila lah hantar dm/whatsapp. Ada 4 helai sahaja, ngam utk sesiapa pakai saiz di atas. . Saya order custom made dari tailor. Beli kain & jahit jadi standard hoodie. Special material. Kain mcm jersey bola. Warna hitam plain. . Gambar saya akan bagi pada yg berminat & contact sahaja, sebab takut tak cukup stok kalau permintaan tinggi. . Harga? Tak sampai 3 angka! Kecuali kalau nak pos ke Russia. . WA 017 21 31 282 . #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #bajubesar #bajugemuk #jeansplussizemalaysia #bajuplussizemalaysia #bazaarpaknil #seluarplussize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia #bfshirt #talipinggangplussize #ootd #plussizeootd #plussizelelaki #joggerpants #joggerpantsbesar #hoodiebesar #hoodieplussize

1260 FEDBACK MALAYSIA KPOPSHOP PLUS SIZE PANTS RM65FREE POSTAGE SMPOSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137

1260 FEDBACK MALAYSIA KPOPSHOP

  • 18.07.2018 17:36
  • 0

PLUS SIZE PANTS RM65 FREE POSTAGE SM POSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137700177 ⭐️ SIZE/WAIST/HIPS/LENGTH 6XL/75-120cm/128cm/82cm 6XL/29-47”/50”/32” ⭐️ MATERIAL COTTON BLEND COLOUR BLACK ⭐️ LIMITED STOCK FIRST PAY FIRST SERVE POST AT 11AM ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY ⭐️ #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #plussizedress #bajubesar #bajugemuk #bajuplussizemalaysia #dressplussize #plussizejeansmalaysia #seluarplussize #bazarpaknil #saizbesar #oversize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #seluarviralplussize #seluarviral #bazaarpaknil #cikguseo #bigsize #saizbesarmalaysia #bfshirtplussize #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belu

FESYEN TRENDY & PLUSSIZE

  • 18.07.2018 17:35
  • 0

Gegirl comel sayang..baju untuk Raya Haji dah ada ke belum? Kalau belum ada, jom kita beraya dengan Kurung Dolly yang super gojes ni.. . Kurung Dolly Batik . Baju Material : Moss Crepe Kain Material : Spendex stretchable . Baju cutting Doll Kain cutting mermaid . Ukuran Baju : Bahu 18” Dada 49” Punggung 58” Armhole 26” Labuh tangan 23.5” Labuh baju 30” . Ukuran kain : Pinggang maksimum 48” Punggung maksimum 60” Labuh 42” . Harga : Baju sahaja : RM65 Kain sahaja : RM65 Combo kurung set : RM120 . Postage : Single item - SM RM8 / SS RM11 Set kurung - SM RM10/ SS RM12 . To order, whatsapp : 012-6144525😊 . #ssm #plussize #kurungdollybatik #rayahaji2018 #batikkurungplussize #bajukurungplussizecantikmurah #dollykurungplussize #plussizemalaysia #kurungmodernplussize #kurungmosscrepebatik #bajurayaplussize2018

SELUAR VIRAL PLUS SIZE PLUS SIZE PANTS RM65FREE POSTAGE SMPOSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137

SELUAR VIRAL PLUS SIZE

  • 18.07.2018 17:35
  • 0

PLUS SIZE PANTS RM65 FREE POSTAGE SM POSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137700177 ⭐️ SIZE/WAIST/HIPS/LENGTH 6XL/78-120cm/122cm/97cm 6XL/30-47”/48”/38” ⭐️ MATERIAL COTTON BLEND COLOUR BLACK ⭐️ LIMITED STOCK FIRST PAY FIRST SERVE POST AT 11AM ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY ⭐️ #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #plussizedress #bajubesar #bajugemuk #bajuplussizemalaysia #dressplussize #plussizejeansmalaysia #seluarplussize #bazarpaknil #saizbesar #oversize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #seluarviralplussize #seluarviral #bazaarpaknil #cikguseo #bigsize #saizbesarmalaysia #bfshirtplussize #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia

SELUAR PLUS SIZE VIRAL PLUS SIZE PALAZZO RM65FREE POSTAGE SMPOSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 01

SELUAR PLUS SIZE VIRAL

  • 18.07.2018 17:34
  • 2

PLUS SIZE PALAZZO RM65 FREE POSTAGE SM POSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137700177 ⭐️ SIZE/WAIST/HIPS/LENGTH 4XL/94-136cm/94-136cm/99cm 4XL/37-53”/37-53”/38” ⭐️ MATERIAL POLYESTER COLOUR PINK/BLUE ⭐️ LIMITED STOCK FIRST PAY FIRST SERVE POST AT 11AM ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY ⭐️ #plussize #plussizemalaysia #plussizefashion #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #plussizedress #bajubesar #bajugemuk #bajuplussizemalaysia #dressplussize #plussizejeansmalaysia #seluarplussize #bazarpaknil #saizbesar #oversize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #seluarviralplussize #seluarviral #bazaarpaknil #cikguseo #bigsize #saizbesarmalaysia #bfshirtplussize #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia

KNITWEAR BORONG PALING MURAH Thanks dear borong knitwear 10kg dengan @sweetbyorked .Korang yg belu

KNITWEAR BORONG PALING MURAH

  • 18.07.2018 17:34
  • 0

Thanks dear borong knitwear 10kg dengan @sweetbyorked . Korang yg belum order lagi meh cepat² order sebab confirm tak menyesal . modal sikit , untung berganda² .. Ayuhlah sama² cari rezeki 💕 . #sweetbyorkedfeedback . . . #vintagepantsmalaysia #prelovesmalaysia #plussizemalaysia #plussizepants #vintagepants #vintagepant #vintagepantsmurah #pemborongvintagepants #borongturtleneck #turtlenecktops #turtleneckmurah #turtleneckborong #pemborongturtleneck #uniqlo #turtleneck #uitm #utem #politeknik #turtleneckmurah #uniqlo #uniqlomalaysia #yearendsale #yes #moodrepublik #knitwear #knittedwear #knitwearmurah #knittedwearmurah #knitwearborong #knittedwearborong

THE CELEBRITY WAIST TRAINER Senaman untuk menghilangkan perut yg buncit/menggelebir. Untuk kesan y

THE CELEBRITY WAIST TRAINER

  • 18.07.2018 17:27
  • 1

Senaman untuk menghilangkan perut yg buncit/menggelebir. Untuk kesan yang cepat, anda boleh melakukan senaman ini bersama THE KIM K WAIST TRAINER kerana ianya berfungsi sebagai FAT BURNING 🔥 . BENEFITS 🔥Increased Thermal Activity 🔥Ideal for exercising 🔥Lose inches instantly, and more over time 🔥Stimulates perspiration for burning fat 🔥Supports Posture and helps with back pain 🔥Flexiboning support 🔥Cotton lined interior 🔥3 rows of hook closures for sizing flexibility . . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungmudah #bodyfitness #fitnessmalaysia #lokalah #fitness #bazaarpaknil #plussizebengkung #plussizemalaysia #malaysia #malaysiaonlinebusiness #produkkurus #sayajualprodukkurus #kimkwaisttrainer

Beautiful Lifestyle Are you looking solutions to Healthy Lose Weight?PM me to get FREE We

Beautiful Lifestyle

  • 18.07.2018 17:15
  • 0

Are you looking solutions to Healthy Lose Weight? PM me to get FREE Wellness Evaluation, Sampling and Meal Plan NOW! COACH PRISCILLA HP No.: 012-2118928 http://onlinecoachpriscilla.wasap.my #weightlossmalaysia #weightmanagement #weightlosstransformation #weightlossjourney #malaysia #mealplan #protein #mealplanmalaysia #proteinmalaysia #bajubesarmalaysia #PlusSizeMalaysia #turunberatbadan #fat #fitmalaysia #coachmalaysia #onlinecoachingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlinemalaysia #onlinemalaysiashop #malaysiashopping #eatcleanmalaysia #脂肪 #体脂肪 #体脂肪率 #内脏脂肪

PARKA SPECIALIST SIDE STRIPE PANTSRM30 EXC POSM-XXL FAST PAYWA: +6016-718 1798#sa

PARKA SPECIALIST

  • 18.07.2018 17:12
  • 2

SIDE STRIPE PANTS RM30 EXC POS M-XXL FAST PAY WA: +6016-718 1798 #sayajualpreloved #sayajualparka #parkajacketmalaysia #lokalah #katasapot #streetwearmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #zaramalaysia #zaramy #sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajualjeans #sayajualbundle #heroseorangcinderella #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bigsizemalaysia #malaysiabigsize #sayajualseluar #fattzura #prelovedmalaysia #andainyatakdir2 #sayajualbajuraya #parkamalaysia #NUR #bajuraya2018

Coach Turun Berat Online #syoknyakurusonline  TANPA STRESS DAN BERLAPAR..Enjoy makan 5x sehar

Coach Turun Berat Online

  • 18.07.2018 17:04
  • 0

#syoknyakurusonline TANPA STRESS DAN BERLAPAR. . Enjoy makan 5x sehari dan turun berat 3-10kg sebulan, WAJIB MAKAN NASI! . Kenapa online? Untuk memudahkan peserta turun berat lebih fleksibel dari rumah, pejabat atau mana2 sahaja. . Untuk siapa? ✅ bmi lebih 23, umur 18⬆️ ✅ nak kahwin/tunang ✅ uniform dah sendat ✅ tak ada masa bersenam ✅ tak ada ilmu/bimbingan yang betul utk kurus . Apa beza Diet sendiri dgn memasuki #syoknyakurusonline ini? Diet sendiri : ❌ Tak ada bimbingan Coach ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai ❌ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress ❌ Tak ada tempat nak rujuk ❌ Tak ada MOTIVASI ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi . APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA SERTAI #syoknyakurusonline? . ✅Jadual pemakanan supaya tidak pening nak makan apa selama sebulan ✅ TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi ✅Teknik2 exercise yang betul ✅Personal coach(boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) ✅Pemantauan dari coach selama supaya anda lebih berdisiplin ✅Topik pembelajaran pengurusan berat badan ✅Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp ✅Wang tunai bagi yang turun terbanyak ikut peratusan . Turun berat akan lebih mudah jika ada coach. . Coach Diana +60195868733 Coach Syarif +60139728795 . #syarifdianaa #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #shawlcantiku

BEAUTEASLIM X LOLITA Qamai dok konpius lg😤😆Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei.

BEAUTEASLIM X LOLITA

  • 18.07.2018 17:02
  • 0

Qamai dok konpius lg😤😆 Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei....ampa jgn pening2 lagi k. Sama kesan tetap hebat tetap produk kuquih #1 habaq hang😜😛 . . Ni haaa...haqi2 kami dok share feedback cust yg try lolita ni. Sbb apa depa share sbb depa kata berkesan....depa dah kuquih.😉 Lolita mmg produk kurus No1 yg wajib ampa cuba. Nyesal xcuba. Mmg dijamin boleh kuquih habaq hang😗😘 bukan nak bangga tapi kalo benda betui xsalah kita share sama2. . ✔Xyah banyak2 kotak . ✔xyah tgu lama2 nak kuquih . ✔xyah buang duit beli produk mahal2; cukup sekotak dlu. Ampa puas hati ampa repeat la utk buang lemak ampa lagi. . ✔✔dah nak sambut posa ni. Pastu qaya. Ampa xmo kuruih ka sebelum qaya???? . . . ➰WA 017 5656053➰ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

Jom Kurus Qamai dok konpius lg😤😆Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei.

Jom Kurus

  • 18.07.2018 17:01
  • 0

Qamai dok konpius lg😤😆 Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei....ampa jgn pening2 lagi k. Sama kesan tetap hebat tetap produk kuquih #1 habaq hang😜😛 . . Ni haaa...haqi2 kami dok share feedback cust yg try lolita ni. Sbb apa depa share sbb depa kata berkesan....depa dah kuquih.😉 Lolita mmg produk kurus No1 yg wajib ampa cuba. Nyesal xcuba. Mmg dijamin boleh kuquih habaq hang😗😘 bukan nak bangga tapi kalo benda betui xsalah kita share sama2. . ✔Xyah banyak2 kotak . ✔xyah tgu lama2 nak kuquih . ✔xyah buang duit beli produk mahal2; cukup sekotak dlu. Ampa puas hati ampa repeat la utk buang lemak ampa lagi. . ✔✔dah nak sambut posa ni. Pastu qaya. Ampa xmo kuruih ka sebelum qaya???? . . . ➰WA 017 5656053➰ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

AUTHORISED STOKIS Qamai dok konpius lg😤😆Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei.

AUTHORISED STOKIS

  • 18.07.2018 17:00
  • 0

Qamai dok konpius lg😤😆 Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei....ampa jgn pening2 lagi k. Sama kesan tetap hebat tetap produk kuquih #1 habaq hang😜😛 . . Ni haaa...haqi2 kami dok share feedback cust yg try lolita ni. Sbb apa depa share sbb depa kata berkesan....depa dah kuquih.😉 Lolita mmg produk kurus No1 yg wajib ampa cuba. Nyesal xcuba. Mmg dijamin boleh kuquih habaq hang😗😘 bukan nak bangga tapi kalo benda betui xsalah kita share sama2. . ✔Xyah banyak2 kotak . ✔xyah tgu lama2 nak kuquih . ✔xyah buang duit beli produk mahal2; cukup sekotak dlu. Ampa puas hati ampa repeat la utk buang lemak ampa lagi. . ✔✔dah nak sambut posa ni. Pastu qaya. Ampa xmo kuruih ka sebelum qaya???? . . . ➰WA 017 5656053➰ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

STEA TEH HIJAU JEPUN .STEA Teh Hijau1 kotak RM60 tidak termasuk kos penghantaranSekotak

STEA TEH HIJAU JEPUN

  • 18.07.2018 17:00
  • 1

. STEA Teh Hijau 1 kotak RM60 tidak termasuk kos penghantaran Sekotak penggunaan untuk 4 minggu . Antara kebaikan STEA: 1. Detox 2. Mengawal berat badan 3. Mengawal selera makan 4. Meningkatkan metabolisma 5. Menambah tenaga 6. Menghalang pengumpulan lemak dalam badan 7. Bagus untuk kulit 8. Anti oksidan . . . Nak sihat nak kurus secara semulajadi harus cuba STEA. Hanya Rendam 2-3 minit dan minum. Korang klu Nak tau kenalah cuba. Kerana ada 1001 khasiat dlm teh hijau. . . . Berminat bolehlah direct Whatsapp . . . WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 . #steakurus #teamsteatehhijau #stea #steamy #slimtea #slimteamy #steamalaysia #steajohor #steabyeja #kulai #senai #skudai #plussizemalaysia #tehhijaumalaysia #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #jk1m #dropshipneeded #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted #dropshipwanted #cantikdenganmudah #plussize #melaka #batupahat #igers #teamsteatehhijau #indapurakulai #ioimallkulaijaya #solidmolid

➰BEAUTEASLIM KURUS in10days➰ Qamai dok konpius lg😤😆Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei.

➰BEAUTEASLIM KURUS in10days➰

  • 18.07.2018 16:59
  • 0

Qamai dok konpius lg😤😆 Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei....ampa jgn pening2 lagi k. Sama kesan tetap hebat tetap produk kuquih #1 habaq hang😜😛 . . Ni haaa...haqi2 kami dok share feedback cust yg try lolita ni. Sbb apa depa share sbb depa kata berkesan....depa dah kuquih.😉 Lolita mmg produk kurus No1 yg wajib ampa cuba. Nyesal xcuba. Mmg dijamin boleh kuquih habaq hang😗😘 bukan nak bangga tapi kalo benda betui xsalah kita share sama2. . ✔Xyah banyak2 kotak . ✔xyah tgu lama2 nak kuquih . ✔xyah buang duit beli produk mahal2; cukup sekotak dlu. Ampa puas hati ampa repeat la utk buang lemak ampa lagi. . ✔✔dah nak sambut posa ni. Pastu qaya. Ampa xmo kuruih ka sebelum qaya???? . . . ➰WA 017 5656053➰ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:57
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:56
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:56
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:55
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:55
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

PLUS SIZE CANTIK2 Yuhuuuu! Cantik gilosss jegging ni. Ada double side line. So ada effec

PLUS SIZE CANTIK2

  • 18.07.2018 16:54
  • 1

Yuhuuuu! Cantik gilosss jegging ni. Ada double side line. So ada effect haluss dan tinggi gituu. Pic first tu real item tau. Yg slide tu gambaran bila korang ootd. Ada 2 size and cuma ada 1 color ni sahja. Stock limited sgt ‼️ . Double Side Line Jegging Plus size Material: cotton mix (strecthable) Size: size A dan B (rujuk ukuran dibawah) Ukuran: . Size B Pinggang: 35”-42” Cawat: 34cm Punggung: 42” Peha: 24” Panjang: 17cm . Color: black only (mcm dalam gambar pertama . Harga: RM60 FREE POS SM RM65 for SS . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . ‼️warna mungkin sedikit lain dari produk asal disebabkan faktor cahaya semasa pengambaran‼️ . #jeggingplussize #jeansplussize #seluarjeansplussize #bootcutplussize #candyjeggingplussize #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #seluarplussize #jeanssizebesar #jeansplussize #plussizemurah #plussizemodel #plussizeootd #plussizemalaysia #plussizesg #plussizeootd #plussizeindonesia #sayajualsizebesar #jeggingsizebesar #seluarplussize #plussizemalaysia #plussizemurah #seluarbesar #palazzoplussize #bellbottomplussize #sidelinejegging

STEA TEH HIJAU JEPUN .Semakin ramai yg dah jatuh hati dengan STEAteh hijau...* Selamat

STEA TEH HIJAU JEPUN

  • 18.07.2018 16:54
  • 1

. Semakin ramai yg dah jatuh hati dengan STEA teh hijau. . . * Selamat tinggal perut buncit * Selamat tinggal dagu berlapis * Selamat tinggal lemak2 jahat. . . Gara gara produk terlajak laris ni. Semua masalah bagai di flush!! . . Semua feedback dari custmer #steatehhijau Alhamdulilah semua nya positif 😘😍 Awak awak tak kan nak tengok jee ?? Tak nak try ke? . Start your STEA teh hijau today! . Berminat bolehlah direct Whatsapp . WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 . #steakurus #teamsteatehhijau #stea #steamy #slimtea #slimteamy #steamalaysia #steajohor #steabyeja #kulai #senai #skudai #plussizemalaysia #tehhijaumalaysia #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #jk1m #cuncantik #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted #melaka #cantikdenganmudah #plussize #melaka #batupahat #igers #teamsteatehhijau #sungaipetani #rempeyekcheesemasssss #solidmolid

STEA TEH HIJAU JEPUN .Semakin ramai yg dah jatuh hati dengan STEAteh hijau...* Selamat

STEA TEH HIJAU JEPUN

  • 18.07.2018 16:53
  • 0

. Semakin ramai yg dah jatuh hati dengan STEA teh hijau. . . * Selamat tinggal perut buncit * Selamat tinggal dagu berlapis * Selamat tinggal lemak2 jahat. . . Gara gara produk terlajak laris ni. Semua masalah bagai di flush!! . . Semua feedback dari custmer #steatehhijau Alhamdulilah semua nya positif 😘😍 Awak awak tak kan nak tengok jee ?? Tak nak try ke? . Start your STEA teh hijau today! . Berminat bolehlah direct Whatsapp . WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 WhatsApp +60137229688 . #steakurus #teamsteatehhijau #stea #steamy #slimtea #slimteamy #steamalaysia #steajohor #steabyeja #kulai #senai #skudai #plussizemalaysia #tehhijaumalaysia #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #jk1m #cuncantik #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted #melaka #cantikdenganmudah #plussize #melaka #batupahat #igers #teamsteatehhijau #sungaipetani #rempeyekcheesemasssss #solidmolid

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡.🦄 KURUNG MELIDA 🦄.SIZE

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:52
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . 🦄 KURUNG MELIDA 🦄 . SIZE : S M L XL 2XL 3XL . RM120 FREE POSTAGE . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🍍material lycra,sejuk. Tak melekap dibadan. 🍍ironless, x pyh gosok 🍍nursing friendly 🍍mesra wudhu 🍍ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit . . 🍁sng bwk travel x pyh pikir nk gosok 🍁Capai,sarung,siap..mudah kan.. 🍁ada 5warna , semua cantik 😍 🍁paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍 🍁pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" . ✅tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi) ✅saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

Plus Size  Shoes Soalan2 dari customer #zanneshoes..Ya , kami keluarkan size besar..

Plus Size Shoes

  • 18.07.2018 16:51
  • 1

Soalan2 dari customer #zanneshoes . . Ya , kami keluarkan size besar.. kalau dalam pasaran biasa size paling besar mungkin sampai 9 je kan. . Kelebihan zanne shoes , kasut kami range besar dari 10 sehingga 12 Sila rujuk size chart kami . Size kasut anda, tak boleh main2 agak2 je.. 😊 jangan minta size paling besar.. tapi hakikat nya size anda bukan size 12 pun.. sila rujuk dulu size chart ye.. . Cutting kasut kami lebar.. jangan risau . Sekian Anne Adie (Zanne Shoes) . . #questiontozanne #zanneshoes #kasutmalaysia #plussizemalaysia

BLOUSE FREE SIZE TO PLUSSIZE👗 #blousenzrh.CLARA TOP👗.RM 55Postage RM 8 sm / RM 12 ssMateri

BLOUSE FREE SIZE TO PLUSSIZE👗

  • 18.07.2018 16:49
  • 0

#blousenzrh . CLARA TOP👗 . RM 55 Postage RM 8 sm / RM 12 ss Material : Cotton Size : S, M, L Measurement in cm S: Shoulder 38, Bust 96, Length 60, Sleeve 57 M: Shoulder 39, Bust 100, Length 61, Sleeve 58 L: Shoulder 40, Bust 104, Length 62, Sleeve 59 . . #plussizetopmurah #jeansplussizemurah #plussizebaju #plussizeblouse #plussizemalaysia #plussizemalaysian #bajubigsize #bajuplussize #bajuplussizemurah #bajuplussizecantik #palazzoplussize #sayajualbajuplussize #sayajualbajuplussizemurah #blouseplussizemurah #embroideryblousemurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia #bajubesar #dollyblousemurah #dollyblouseplussize #xxlmalaysia #kurungrayaplussize #bazarpaknilmurah #moodrepublik #sleevelessdressplussize

Authorised Lolita  STOKIS Qamai dok konpius lg😤😆Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei.

Authorised Lolita STOKIS

  • 18.07.2018 16:48
  • 0

Qamai dok konpius lg😤😆 Beauteaslim dah tukar packaging baqu wei....ampa jgn pening2 lagi k. Sama kesan tetap hebat tetap produk kuquih #1 habaq hang😜😛 . . Ni haaa...haqi2 kami dok share feedback cust yg try lolita ni. Sbb apa depa share sbb depa kata berkesan....depa dah kuquih.😉 Lolita mmg produk kurus No1 yg wajib ampa cuba. Nyesal xcuba. Mmg dijamin boleh kuquih habaq hang😗😘 bukan nak bangga tapi kalo benda betui xsalah kita share sama2. . ✔Xyah banyak2 kotak . ✔xyah tgu lama2 nak kuquih . ✔xyah buang duit beli produk mahal2; cukup sekotak dlu. Ampa puas hati ampa repeat la utk buang lemak ampa lagi. . ✔✔dah nak sambut posa ni. Pastu qaya. Ampa xmo kuruih ka sebelum qaya???? . . . ➰WA 017 5656053➰ . . #maxxslimoriginal #ubatkurus #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #testimoniubatkurus #juzfit #dtrim #qurose #tipskuruskanbadan #tipsturunberatbadan #maxxslimmalaysia #ubatkurusmalaysia #testimoniubatkurusmalaysia #ubatkurusoriginal #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #tipskuruscepat #testimonidtrim #testimoniqurose #testimonijuzfit #tipskurus #bajubesar #bajubesarmalaysia #plussizemalaysia #bajuplussize #bajuplussizemalaysia

BLOUSE FREE SIZE TO PLUSSIZE👗 #blousenzrh.ASYA TOP👗.RM 40Postage RM 8 sm / RM 12 ssSize ML

BLOUSE FREE SIZE TO PLUSSIZE👗

  • 18.07.2018 16:47
  • 0

#blousenzrh . ASYA TOP👗 . RM 40 Postage RM 8 sm / RM 12 ss Size ML/XL Material : crepe Tag ML Shoulder : 16” Sleeves : 23” Arm hole : 15” Bust : 42” Length : 28” Tag XL Shoulder : 18.5” Sleeves : 23” Arm hole : 16” Bust : 46” Length : 29” . . #plussizetopmurah #jeansplussizemurah #plussizebaju #plussizeblouse #plussizemalaysia #plussizemalaysian #bajubigsize #bajuplussize #bajuplussizemurah #bajuplussizecantik #palazzoplussize #sayajualbajuplussize #sayajualbajuplussizemurah #blouseplussizemurah #embroideryblousemurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia #bajubesar #dollyblousemurah #dollyblouseplussize #xxlmalaysia #kurungrayaplussize #bazarpaknilmurah #moodrepublik #sleevelessdressplussize

Coach Yana Lin Makan menu yang sama setiap hari memang membosankan. Sekiranya anda be

Coach Yana Lin

  • 18.07.2018 16:43
  • 1

Makan menu yang sama setiap hari memang membosankan. Sekiranya anda berasa bosan ketika diet, anda mungkin tidak boleh meneruskannya lagi. Ianya sangat rugi. . Cuba plan apa yang anda makan setiap minggu. Contoh, jika hari ini anda makan nasi putih, boleh tukar kepada ubi manis keesokan harinya.. . Peserta program #sabahjomkurus dibekalkan #Mealpan rahsia kurus untuk turun berat. Tidak perlu risau lagi perlu makan apa setiap hari selama 30hari. Dijamin tidak membosankan kerana setiap hari berbeza menu. . Turun berat perlu ilmu. . Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. . Coach Yana +60168503840 . #coachYanalin #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #shawlcantik

Yanalin Makan menu yang sama setiap hari memang membosankan. Sekiranya anda be

Yanalin

  • 18.07.2018 16:42
  • 0

Makan menu yang sama setiap hari memang membosankan. Sekiranya anda berasa bosan ketika diet, anda mungkin tidak boleh meneruskannya lagi. Ianya sangat rugi. . Cuba plan apa yang anda makan setiap minggu. Contoh, jika hari ini anda makan nasi putih, boleh tukar kepada ubi manis keesokan harinya.. . Peserta program #sabahjomkurus dibekalkan #Mealpan rahsia kurus untuk turun berat. Tidak perlu risau lagi perlu makan apa setiap hari selama 30hari. Dijamin tidak membosankan kerana setiap hari berbeza menu. . Turun berat perlu ilmu. . Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. . Coach Yana +60168503840 . #coachYanalin #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #teamsyarifdiana #shawlcantik

Huda's House Beauty Shop MINI KURUNG WASINIPRICE : RM85ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBHLABEL

Huda's House Beauty Shop

  • 18.07.2018 16:37
  • 0

MINI KURUNG WASINI PRICE : RM85 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 13.5" Bust :"34 Armhole : 14" Sleeve length : 22" Length 29" Skirt : Waist : 24-34" Hips : 35" length : 39" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :36" Armhole : 16" Sleeve length : 22" Length 29" Skirt : Waist : 26-36" Hips : 37" length : 39" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust :40" Armhole : 18" Sleeve length : 22" Length 29.5" Skirt : Waist : 27-37" Hips : 40" length : 39" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5" Bust :44" Armhole : 19.5" Sleeve length : 22" Length 29.5" Skirt : Waist : 28-38" Hips : 44" length : 39" AVAILABLE IN SIZES *S,M,L&XL* **_refer measurement guide_ • elegant mini kurung top with lace at sleeve • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband Material: (TOP & SKIRT) moss crepe #ootdcurvy #hijab #hijjab #hijabfashion #hijabista #hijabtrend #hijabi #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #plussizemodel #fashionicon #plussizemodel #plussizeexpert #instafashion #fullfigured #curvee #hijabers #hijabfashion #fattzura #fashioninfluencer #fashiontrends #bazaarpaknil

PLUSSIZE MAMPU MILIK BLOUSE ZARA PARIS(RANDOM)RM30Exc postageSize : M/L/XL/2XLUKURA

PLUSSIZE MAMPU MILIK

  • 18.07.2018 16:36
  • 0

BLOUSE ZARA PARIS (RANDOM) RM30 Exc postage Size : M/L/XL/2XL UKURAN DLM INCI Size 2xl Bahu 19" Armhole 22" Dada 50" Labuh 35" Size XL Bahu 18" Armhole 19" Dada 48" Labuh 35" Size L Bahu 17" Armhole 18" Dada 46" Labuh 34" Size M Bahu 16" Armhole 17" Dada 44" Labuh 33" Untuk pembelian Wssp 0176395679 #plussizemalaysia #plussizemurah #jeggingplussize #jeggingmurahmalaysia

Women's Bespoke Tailoring Lucia Dress จากประสบการณ์ที่ตัด

Women's Bespoke Tailoring

  • 18.07.2018 16:34
  • 3

Lucia Dress จากประสบการณ์ที่ตัดมาหลายชุด เป็นเดรสอีกตัวที่เรามั่นใจมากว่าสาวอวบใส่ง่าย ไปได้ทุกงาน และค่อนข้างเข้าได้กับทุกรูปร่างค่ะ ( หากไม่แน่ใจว่าจะเข้ากับรูปร่างคุณหรือไม่ ปรึกษาก่อนได้เลยนะคะ ) #RACHAYAbkk

Coach Turun Berat Online Pernah Tak Korang Alami Mcm tu 😅 Terkejut kena panggil Akak Lebih T

Coach Turun Berat Online

  • 18.07.2018 16:33
  • 0

Pernah Tak Korang Alami Mcm tu 😅 Terkejut kena panggil Akak Lebih Teruk Lagi Makcik?? . . Kelihatan tua dari usia sebenar sebabkan oleh gaya hidup. Lemak terlalu tinggi hingga obese. . Jom transform diri korang sekarang di #syoknyakurusonline sebab anda akan dapat hasil yang anda seolah-olah tak percaya dengan apa korang tengok dan rasa sendiri. . Turun berat perlu ilmu. . Intake #syoknyakurusonline edisi Ogos kini dibuka. Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai BMI 23 ke atas. . . Coach Tasha +60109677645 . #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #plussizemalaysia #coachturunberatonline #bajuraya #dietatkins #plateau

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡..🔹Code: 3310A 🦄Liesha Bea

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:32
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . .🔹Code: 3310A 🦄Liesha Beads Kurung🦄 . OFFER RM90 FREE POSTAGE SS ADD RM5 . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin) . 🌟Tangan Saloma 🌟Belakang Zip Sorok 🌟Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah . 🗣 Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡..🔹Code: 3310A 🦄Liesha Bea

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:31
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . .🔹Code: 3310A 🦄Liesha Beads Kurung🦄 . OFFER RM90 FREE POSTAGE SS ADD RM5 . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin) . 🌟Tangan Saloma 🌟Belakang Zip Sorok 🌟Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah . 🗣 Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

BAJU PLUSSIZE MURAH SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡..🔹Code: 3310A 🦄Liesha Bea

BAJU PLUSSIZE MURAH

  • 18.07.2018 16:31
  • 0

SLIDE LEFT FOR MEASUREMENT ➡➡➡ . .🔹Code: 3310A 🦄Liesha Beads Kurung🦄 . OFFER RM90 FREE POSTAGE SS ADD RM5 . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin) . 🌟Tangan Saloma 🌟Belakang Zip Sorok 🌟Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah . 🗣 Warna akan sedikit berbeza kerana faktor pencahayaan dan setting camera . . #plussizemalaysia #plussizefashion #bajurayaplussize #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #bajusaizbesar #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #bajulaceplussize #bajurayaplussizemurah #dressplussize #dressplussizemurah #dressplussizemalaysia #kurunglaceplussize #kurungmodenplussize #kurungmodernplussize #kebayasongketplussize ##kurungbabydollplussize

"CANTIK SIHAT LUAR DAN DALAM "

  • 18.07.2018 16:24
  • 0

wahhh 😍 sis @memeysuhaiza pon gunakan saunaku gold! 👍 . RAHSIA MANTAIN BERAT BADAN SELEPAS BERSALIN ❤️😍😍 . Nak jadi mcm artis2 skrg yg mantain jelita dalam dan luar kena la try sauna 😍 . Rawatan bersauna dalam pantang boleh membantu badan rasa lebihhh segar dan sihat! 😍 baik utk dalaman wanita ..malah! boleh turun berat badan dgn mendadak!! . Nak bersenam ..malas nk keluar umah, malu nk pakai baju senam lah..mcm2 alasan..last2 stress sambung makan..😥😮 . Meh sini nak share tips kurus dgn kaedah sihat dan boleh bantu mantain berat badan!🤘😎 Sauna ni sama fungsi mcm workout, tapi Kesan dia LEBIHHHH LAGI! . Xnak ke masuk sauna je kluar tu boleh burn 400-500 kalori? 😮😮🤤 Ramai customer kami berpuasa hati dgn result bersauna, RUGINYAAA KALAU XCUBA😄🌼 . #sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #pivy #vivyyusof #mareamesabel #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN 📲017-69662211botol 30biji RM98Trial 15biji RM58.❤PRODUK KURUS

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN

  • 18.07.2018 16:24
  • 0

📲017-6966221 1botol 30biji RM98 Trial 15biji RM58 . ❤PRODUK KURUS 2018❤ . ✔MORE POWER ✔MORE RESULT ✔MORE CONFIDENT ✔MORE SLIM!!!! . WOWWW WOWW WOW!😱😱 . MUST TRY OKEYY!! . 💓VTOXULTRA💓 . KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: . ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita . SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX . ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 💊VTOX ULTRA FAT BUSTER SLIMMING PRODUC NO 1💊 . ❤️Isi Kandungan❤️ 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15min ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. . 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #vtoxultrafatbuster #kuruscepat #kurus7hari #ubatkurusberkesan #ubatkurus #baazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah #pilkurus #pilkurcusberkesan #juskurus #igshopmalaysia #plussizemalaysia #vtoxultra #ubatkurusvtox #pilkurusvtox #uitm #testimonivtoxultrafatbuster #ubatkurusberkesan #kuruscepat #ubatsekatselera #testimonivtox #zumbamalaysia #terlajaklaris #pilsekatseleramakan #pilbakarlemak #bakarlemak #cairlemak #purebodygoal #dtrimd

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN 📲017-69662211botol 30biji RM98Trial 15biji RM58.❤PRODUK KURUS

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN

  • 18.07.2018 16:23
  • 0

📲017-6966221 1botol 30biji RM98 Trial 15biji RM58 . ❤PRODUK KURUS 2018❤ . ✔MORE POWER ✔MORE RESULT ✔MORE CONFIDENT ✔MORE SLIM!!!! . WOWWW WOWW WOW!😱😱 . MUST TRY OKEYY!! . 💓VTOXULTRA💓 . KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: . ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita . SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX . ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 💊VTOX ULTRA FAT BUSTER SLIMMING PRODUC NO 1💊 . ❤️Isi Kandungan❤️ 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15min ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. . 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #vtoxultrafatbuster #kuruscepat #kurus7hari #ubatkurusberkesan #ubatkurus #baazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah #pilkurus #pilkurcusberkesan #juskurus #igshopmalaysia #plussizemalaysia #vtoxultra #ubatkurusvtox #pilkurusvtox #uitm #testimonivtoxultrafatbuster #ubatkurusberkesan #kuruscepat #ubatsekatselera #testimonivtox #zumbamalaysia #terlajaklaris #pilsekatseleramakan #pilbakarlemak #bakarlemak #cairlemak #purebodygoal #dtrimd

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN 📲017-69662211botol 30biji RM98Trial 15biji RM58.❤PRODUK KURUS

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN

  • 18.07.2018 16:18
  • 0

📲017-6966221 1botol 30biji RM98 Trial 15biji RM58 . ❤PRODUK KURUS 2018❤ . ✔MORE POWER ✔MORE RESULT ✔MORE CONFIDENT ✔MORE SLIM!!!! . WOWWW WOWW WOW!😱😱 . MUST TRY OKEYY!! . 💓VTOXULTRA💓 . KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: . ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita . SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX . ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 💊VTOX ULTRA FAT BUSTER SLIMMING PRODUC NO 1💊 . ❤️Isi Kandungan❤️ 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15min ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. . 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #vtoxultrafatbuster #kuruscepat #kurus7hari #ubatkurusberkesan #ubatkurus #baazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah #pilkurus #pilkurcusberkesan #juskurus #igshopmalaysia #plussizemalaysia #vtoxultra #ubatkurusvtox #pilkurusvtox #uitm #testimonivtoxultrafatbuster #ubatkurusberkesan #kuruscepat #ubatsekatselera #testimonivtox #zumbamalaysia #terlajaklaris #pilsekatseleramakan #pilbakarlemak #bakarlemak #cairlemak #purebodygoal #dtrimd

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN 📲017-69662211botol 30biji RM98Trial 15biji RM58.❤PRODUK KURUS

PRODUK KURUS LANGSING BERKESAN

  • 18.07.2018 16:18
  • 0

📲017-6966221 1botol 30biji RM98 Trial 15biji RM58 . ❤PRODUK KURUS 2018❤ . ✔MORE POWER ✔MORE RESULT ✔MORE CONFIDENT ✔MORE SLIM!!!! . WOWWW WOWW WOW!😱😱 . MUST TRY OKEYY!! . 💓VTOXULTRA💓 . KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: . ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita . SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX . ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 💊VTOX ULTRA FAT BUSTER SLIMMING PRODUC NO 1💊 . ❤️Isi Kandungan❤️ 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15min ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. . 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #vtoxultrafatbuster #kuruscepat #kurus7hari #ubatkurusberkesan #ubatkurus #baazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah #pilkurus #pilkurcusberkesan #juskurus #igshopmalaysia #plussizemalaysia #vtoxultra #ubatkurusvtox #pilkurusvtox #uitm #testimonivtoxultrafatbuster #ubatkurusberkesan #kuruscepat #ubatsekatselera #testimonivtox #zumbamalaysia #terlajaklaris #pilsekatseleramakan #pilbakarlemak #bakarlemak #cairlemak #purebodygoal #dtrimd

"CANTIK SIHAT LUAR DAN DALAM "

  • 18.07.2018 13:28
  • 1

TERPAKSA BELI BAJU BARU! . SEBULAN bersauna customer kami TERKEJUT semua baju longgar! 😍 . Penangan SET SAUNA VIRAL! . JOMSAUNA! . KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! 😍 . Klik link whatsapp dkt bio utk sebarang pertanyaan 👆🤓 . #sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #pivy #vivyyusof #mareamesabel #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia

Plus Size  Shoes Renda Wedges by #zanneshoes.Type : 3 inch wedgesMaterial : soft p.u

Plus Size Shoes

  • 18.07.2018 08:55
  • 1

Renda Wedges by #zanneshoes . Type : 3 inch wedges Material : soft p.u. .100% Handmade . Colour : black ✔️nude ✔️blue . Size - 7 , 8 ,9 , 10, 11 & 12 . Price : RM 159 . Online Purchase . Whatapp #0146692336 . .#zanneshoes #plussizeshoes #kasutplussize

Plus Size  Shoes Wedges by #zanneshoes ..Pada yang lebih selesa wedges lebih rendah n

Plus Size Shoes

  • 18.07.2018 08:53
  • 1

Wedges by #zanneshoes . . Pada yang lebih selesa wedges lebih rendah now here is Melur Wedges ( 2 inches) . . wedges by #zanneshoes . . Code : Melur Wedges . Type : 2 inch wedges Material : soft p.u. .100% Handmade . Colour : black ✔️nude ✔️ Blue . Size - 7 , 8 ,9 , 10, 11 & 12 . Price : RM 139 Postage RM 9 (sm) / RM 15(ss) . . . . Online Purchase . 📲📲Whatapp ( 014 669 2336 ) . . #zanneshoes #plussizeshoes #kasutplussize

Preloved Plussize Plus size Long blouse in blackBust : suits for 54-60”Armhole : 20

Preloved Plussize

  • 11.07.2018 02:40
  • 1

Plus size Long blouse in black Bust : suits for 54-60” Armhole : 20” Hip : 60++ very loose! Length : 33” Condition : 10/10 NEW Just try on once! Never worn outside. Material chiffon, it’s lil bit thin you’ll need inner for this if you mind😊 Very light weight and loose. *The color may slightly differ due to lightning Price RM50 Postage WM +RM8 EM +RM11 DM me to purchase 🌸

Preloved Plussize Plus size Long sleeve T-shirt in Maroon Brand Simply Emma 4XLBust :

Preloved Plussize

  • 11.07.2018 02:36
  • 2

Plus size Long sleeve T-shirt in Maroon Brand Simply Emma 4XL Bust : 56-60” Hip : 60++ very loose! Length : 33” Condition : 10/10 Great condition! Just try on once! Material so soft very comfy and really loose😊 *The color may slightly differ due to lightning Price RM50 Postage WM +RM8 EM +RM11 DM/Whatsapp to make purchase🌸

Preloved Plussize Plus size jogger jeans in DARK BLUECondition : USED 8/10 The crotch

Preloved Plussize

  • 09.07.2018 20:09
  • 5

Plus size jogger jeans in DARK BLUE Condition : USED 8/10 The crotch is faded in color due to sign of usage you can refer in the last pic! But it’s totally invisible when you’re wearing. Material : Jeans Denim (very stretchable) Waist : Free size 40”-50” Hips : 54”-64” Length : 40" Tights : 26”-32” Very stretchable! Selling it because I can’t fit anymore. *The color may slightly differ due to lightning Price : RM30 EXCLUDE POS . DM me for more info 🌸

Preloved Plussize Plus size ripped jogger jeans in DARK BLUE (40)Condition : USED 9/10

Preloved Plussize

  • 09.07.2018 20:08
  • 4

Plus size ripped jogger jeans in DARK BLUE (40) Condition : USED 9/10 Still good condition Material : Jeans Denim (very stretchable) Waist : Free size 36”-46” Hips : 50”-60” Length : 40" Tights : 23”-29” Very stretchable! Selling it because I can’t fit anymore. *The color may slightly differ due to lightning Price : RM40 INCLUDE POS to WM +RM5 for EM (NP Price is rm75)

Preloved Plussize Plus size ripped jogger jeans in LIGHT BLUE (40)Condition : USED 9/1

Preloved Plussize

  • 09.07.2018 20:06
  • 3

Plus size ripped jogger jeans in LIGHT BLUE (40) Condition : USED 9/10 Worn less than 5 times Material : Jeans Denim (very stretchable) Waist : Free size 36”-46” Hips : 50”-60” Length : 40" Tights : 23”-29” Very stretchable! Selling it because I can’t fit anymore. *The color may slightly differ due to lightning Price : RM40 INCLUDE POS to WM +RM5 for EM (NP Price is rm75)