produkputihberkesan instagram photo

#

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 17.07.2018 16:37
  • 0

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 17.07.2018 16:36
  • 0

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 17.07.2018 16:36
  • 0

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

village shop Krim happy whiteMerupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih ber

village shop

  • 02.07.2018 07:03
  • 0

Krim happy white Merupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. Kandungan : Pati Anggur, Vit C & E, Ekstrak Glutathione, Hyaluronic Acid. Bebas kimia hidrokuinon serta tiada kesa  sampingan Kelebihan : ✔ Mencerahkan kulit pantas seawal 3hri ✔ Kecerahan secara alami, sekata dan natural ✔ Tiada pengelupasan ✔ Menghaluskan parut dan cela ✔ Mencerahkan bahagian gelap seperti ketiak, celah peha ✔ Merawat masalah kulit seperti jerawat, gatal gatal, kudis, alergik, ekzema dll ✔ Sesuai digunakan pd wajah dan badan Cara Penggunaan : 1. Gunakan pada waktu malam saja. 2-3x seminggu.Selepas mandi,sapu nipis ke seluruh badan..nak lagi cepat berkesan..sapu setiap malam keseluruh badan anda😊.. ❇for trial rm38 ✅ termasuk pos.. #produkputihgigi #produkputihgebu #produkputihkulitberkesan #produkputihkanwajah #produkputihmurah #produkputihkorea #produkputih1badan #produkputihmalaysia #produkputihselamat #produkputihkulit #produkputihkanbadan #produkputihseluruhbadan #produkputihterbaik #produkputihkankulit #produkputih #produkputihsatubadan #produkputihdengancepat #produkputihkurus #produkputihkanseluruhbadan #produkputihketiak #produkputihcepat #produkputihberkesan #produkputihgebugebas #produkputihkanmuka #produkputihnom1malaysia #prilaga #produkputihmelepak #produkputihkulitberkesandanselamat

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSEUP feedback sebelah. Baca full conversation dekat gambar sebelah.

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 24.05.2018 07:34
  • 1

CLOSEUP feedback sebelah. Baca full conversation dekat gambar sebelah. . Consume sekotak belleza collagen je tau dah nampak kesan macam ni 😍 Terujanya customer ni, hehe. Dengan belleza new edition, kesan memang pantasss. 2x lebih cepat dari yang lama. Dengan bahan2 yang lebih power, selamat dan mujarab. . No worries,sis jual barang best2 je. Customer mesti puas hati semua 😁 . Meh whatsapp k.lynda untuk dapatkan harga promosi +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL NAMPAK PERUBAHAN LEPAS 1 BOX BELLEZA.Wahhhh terujanya customer ni, h

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 24.05.2018 07:33
  • 1

NAMPAK PERUBAHAN LEPAS 1 BOX BELLEZA . Wahhhh terujanya customer ni, hehe. Mana tak nya, lepas consume sekotak Belleza je dah nampak kesan. Sekotak je tau. Consume la 3 bulan keatas, mesti awak akan puas hati dengan result dia. . Ramai yang tanya, kalau dah putih nak stop consume akan jadi hitam balik ke ? Tak lah awakkk. Tapi jangan lah pergi berjemur tengah panas pulak. Memanglah hitam balik. . Tapiii, seeloknya consume la secara berterusan. Makin meningkat umur kita, makin kurang kolagen dalam badan. Sebab tu la wujudnya supplement kolagen macam ni semua. Untuk bantu kulit awak kekal sihat dan aweksss muda 🤗 . Meh whatsapp k.lynda untuk dpatkan harga promosi +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 23.05.2018 12:04
  • 2

PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH DENGAN KERETA DAH HA . "Menipulah dia ni" "Alahhh mekap tebal boleh laa" "Tak payah nak tipu sangat, mesti cucuk vitamin C ni" "Putih2 macam hantu ni nak buat apa?" "Putih sangat tak nampak sihat" . Ooommgeeee awak ni dah kenapa? Jeles ea ? Awak tak nak putih sudah, tak paksa pun.Sis nak tolong orang yang nak putih jurr. Kadang2 kita tak tau apa masalah orang tu. . Mungkin tujuan dia nak putih sebab nak level confident dia tinggi, siapa tahu kan? Mungkin dia kene ejek selalu? Rasa down sampai malu nak keluar rumah? . Feedback2 dalam ni 100% dari customer. Awak rasa customer ada masa nak edit gambar filter banyak2 sampai putih bagi dekat sis? Dah tu buat apa dia membazir beli belleza 😂 . Putih macam hantu ke tak sihat ke apa ke, dah macam tu yang dia nak. Tak payah la kisah kulit dia macam mana. Kalau awak nak jugak, ha cuba consume belleza collagen dulu. Dah nampak hasil nanti mesti senyum sampai ke telinga 😁 . Inject vitamin c ? Oh no no no ~ inject2 merbahaya okay. Baik kita consume supplement je. Tak sakit kene cucuk jarum, tak membazir beriban2, tak rosakkan buah pinggang. Hanya perlu koyak sachet, dan tuang dalam mulut je. Kemam2 and rasa kesedapan masam manis belleza ni. . Sekarang dah percaya? Tak percaya scroll lagi feedback sampai bawah. Baca semua dengan teliti. Tak percaya lagi? Haa meh whatasapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk m

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 23.05.2018 00:51
  • 3

Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk minum ke, pil ke, tablet ke, inject2 ke ape ? . Ha tengok gambar atas ni👆🏼 belleza collagen ni berbentuk serbuk tau. Nak makan pon senang je. Koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa xleh nk kemam bancuh je dlm gelas mcm video kat bawah ni. . Rasa macam mana? Rasa masam masam manis. Mcm makan gula2 lot 100 manggo tu. Tau x ? Xtau google cepat, hehe. . Ade ppe lg x paham? Meh wasap k.lynda +6011-39984945, kite sembang2 sana, sape ws sis bg discount. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Kemam Belleza Collagen makin cerah kulit dibuatnya..Nampak kan perbe

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 22.05.2018 13:49
  • 0

Kemam Belleza Collagen makin cerah kulit dibuatnya. . Nampak kan perbezaannya? Kulit yg sblm ni kusam, jadi makin cerah, jerawat pun makin berkurang. Nampak berseri-seri lagi. . Inilah hasilnya konsisten 2box Belleza Collagen nampak kan perubahan kulit sis nih. Jaga pemakanan dan pengambilan air cukup penting jugak yer untuk kesan yang optimum. . Belleza ni mmg mempunyai bahan-bahan yang berfungsi untuk mencerahkan kulit, menganjalkan kulit & menglowingkan kulit. . Nak cuba belleza,meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP feedback sebelom ni(boleh baca full conversation dekat gambar

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 18.05.2018 05:57
  • 0

CLOSE UP feedback sebelom ni(boleh baca full conversation dekat gambar tadi) . . Tengok lah penangan belleza collagen ni macam mana.Baru 4 hari consume dah ada perubahan.Yang penting ikut apa yang kita guide,mesti menjadi dan berkesan.Kalau tak konsisten tak dapat sis nak nolong nye😊 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL 4 HARI JE DAH ADA PERUBAHAN😍.Tengok lah penangan belleza collagen

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 18.05.2018 05:56
  • 0

4 HARI JE DAH ADA PERUBAHAN😍 . Tengok lah penangan belleza collagen ni macam mana.Baru 4 hari consume dah ada perubahan.Alhamdulillah.Custemer ni dia ambik 3 sachet sehari sebab nak kesan yang cepat😁 . Yang penting ikut apa yang kita guide,mesti menjadi dan berkesan.Kalau tak konsisten tak dapat sis nak nolong nye😊 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK PAKAI MAKEUP TEBAL NAMPAK MACAM TEPUNG GOMAK.Uishhh siapa ada masala

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 17.05.2018 03:56
  • 2

PAKAI MAKEUP TEBAL NAMPAK MACAM TEPUNG GOMAK . Uishhh siapa ada masalah macam ni ? Hehe. Dah pakai makeup tebal2 3inci dah, tapi muka still nampak pelik. Nampak kelabu lah, nampak tepung gomak lah. Nak tau kenapa ? Seba tona kulit awak tak sekata atau masalah kusam . Macam feedback customer atas ni, sebelum dia consume set combo Belleza collagen dengan susu maaez, dia selalu makeup tebal2 pun still ada yang tak kena. Tapi lepas je consume 1 set combo susu belleza ni, tak payah calit foundation pon dah nampak macam makeup. Berseri and glowing je muka 😍 . Sebab belleza membantu dari dalam tau. Bila sihat dari dalam, barulah masalah kulim kusam tu tak ada. . Ramai kan yang ada masalah kulit kusam ni ? Whatsapp k.lynda cepat +6011-39984945 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA !.Bila ada yang tanya set susu maaez

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 17.05.2018 03:23
  • 2

COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA ! . Bila ada yang tanya set susu maaez dengan belleza collagen ni, mesti sis teruja nak cerita. Set ni paling ramai orang order tau. Sebab apa? Sebab set ni memang powerr. Cepat nau berkesan. . Susu maaez jika diambil bersama belleza kesan dia akan lebih cepat tau. Sebab susu maaez ni booster whitening untuk belleza. Kalau consume belleza saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii. . Nak consume salah satu je ? Takde masalah. Boleh je. Kesan power je. Cuma kalau kalau dua dua ni diambil bersama memang kesan kebabom. Tak nak cakap banyak, ramai dah repeat order and bagi feedback. . Tunggu apa lagi? Beli set combo ni lagi jimat nak pengsan. Meh order cepat,whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#kl#selangor#sofieyabeauty#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#kekasihpaksarela#lrtkerinchi#kerinchi#mycoffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL KULIT MAKIN BERSIH LEPAS CONSUME BELLEZA.Kalau tanya sis, supplement

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 17.05.2018 02:55
  • 2

KULIT MAKIN BERSIH LEPAS CONSUME BELLEZA . Kalau tanya sis, supplement apa paling best pernah cuba, opkos la Belleza Collagen. Feedback untuk semua masalah kulit ada tau. Jerawat ke, parut ke, kusam ke, tak sekata ke, nak putih gebu macam princesss ke. Semua boleh ha. . Yang penting kene cuba dulu. Baru tau macam mana penangan Belleza Collagen ni tau. Macam feedback atas ni dia share gambar before after consume belleza. Parut dan jerawat makin kurang tau. Alhamdulillah syukur. . Walaupun tak sepenuhnya, janji nampak kesan kan ? Hehe. Siapa nak harga promo ? Whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat 😍 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty..KELUARAN MUSLIM

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 17.05.2018 02:54
  • 1

Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 16.05.2018 07:39
  • 1

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Alhamdulillah dalam masa 3 minggu je dah nampak kesan macam ni.Yang penting kena KONSISTEN dan ikut tips yang kita bagi.Jangan risau bahan2 dalam belleza adalah selamat. Bahan2 dari gred AAA tau. Sebab tu berkesan cepat. . No side effect, no worries okay ? Nak tahu apa fungsi belleza lagi? Meh whatsapp k.lynda cepat +6011-39984945. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CONSUME SET COMBO BELLEZA & SUSU MAAEZ SEBULAN JE 😍.Alhamdulillah

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 16.05.2018 07:38
  • 4

CONSUME SET COMBO BELLEZA & SUSU MAAEZ SEBULAN JE 😍 . Alhamdulillah, banyak sangat dah feedback set combo belleza dengan susu maaez ni. Untuk sesiapa yang baru nak cuba, memang sis suggest ambik both item ni. Sebab susu maaez ni booster whitening kepada belleza. So lagi cepat kesan dia bila diambil bersama. . Macam feedback customer ni, baru consume 3 minggu je kot. Dah nampak kesan ketara. Tapi dia memang disiplin. Air masak minum banyak setiap hari. Barulah lagi cepat kesan tu. . Nak cuba jugak ?Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK MUKA MAKIN BERSIH, CERAH, KELEMUMUR HILANG, HIDUNG DAH TAK GATAL.Tud

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 16.05.2018 02:55
  • 1

MUKA MAKIN BERSIH, CERAH, KELEMUMUR HILANG, HIDUNG DAH TAK GATAL . Tudiaaa penangan set combo sampai macam ni sekali. All in one ! Customer ni ada masalah pagi2 gatal hidung. Selalu macam ni ada resdung. Then masalah kelimumur makin berkurang. Wahh feedback kelemumur makin banyak ni. Sebabkan masalah kelemumur makin kurang la customer ni nak repeat ordee terus, hehe. . Adik2 siap tegur lagi muka dia makin cerah dan bersih. Wahhh seronoknya. Berbaloi sangat beli set combo ni asalnya nak putih je. Tapi dapat semua sekali. Alhamdulillah. Janji kita ikhtiar. Mesti ada penyelesaiannya. . Jadi, siapa ada masalah macam customer ni jangan malu jangan segan whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK KULIT MAKIN BERSIH LEPAS CONSUME BELLEZA.Kalau tanya sis, supplement

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 16.05.2018 02:54
  • 0

KULIT MAKIN BERSIH LEPAS CONSUME BELLEZA . Kalau tanya sis, supplement apa paling best pernah cuba, opkos la Belleza Collagen. Feedback untuk semua masalah kulit ada tau. Jerawat ke, parut ke, kusam ke, tak sekata ke, nak putih gebu macam princesss ke. Semua boleh ha. . Yang penting kene cuba dulu. Baru tau macam mana penangan Belleza Collagen ni tau. Macam feedback atas ni dia share gambar before after consume belleza. Parut dan jerawat makin kurang tau. Alhamdulillah syukur. . Walaupun tak sepenuhnya, janji nampak kesan kan ? Hehe. Siapa nak harga promo ? Whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat 😍 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty..KELUARAN MUSLIM

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 15.05.2018 05:25
  • 2

Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 15.05.2018 03:47
  • 1

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Kesan ketara macam ni boleh dapat hanya dengan 10sachet Belleza je tau. Haa power kan ? Serious ramai dah yang share feedback dengan sis lepas 7 hari consume. . Kesan bukan sikit2, tapi memang nampak kesan putih tu. Tak jeles ke awak hari2 tengok sis pos feedback berjaya ni ? 😁 . Kalau jelesss meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat ❤ . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK KESAN LEPAS CONSUME 10 SACHET BELLEZA 😱.Ramai yang tanya

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 15.05.2018 03:45
  • 1

KESAN LEPAS CONSUME 10 SACHET BELLEZA 😱 . Ramai yang tanya "sis kalau ambik belleza ni berapa lama boleh nampak kesan untuk putih ye ?" . Kalau sis cakap seminggu percaya tak ? Kalau tak percaya, baca feedback atas ni. Customer ni baru consume 10 sachet je tau. Ketara betul kesan dia. Nampak putih dah tangan dia kan ? 😍 . Seronoknyaaa makin ramai yang bagi feedback berjaya putih dengan belleza. Awak nak cuba ke ? Whatsapp k.lynda cepat +6011-39984945 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversat

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 09.05.2018 11:30
  • 3

CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversation) . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss😁 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL HANYA 5 SACHET SAHAJA! 😍.Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 09.05.2018 11:29
  • 0

HANYA 5 SACHET SAHAJA! 😍 . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss😁 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA!.

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 09.05.2018 11:27
  • 1

WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA! . "Lisa x suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH.. Lisa takut dgn jarum 😅" . Lisa, Pengguna Belleza. . Awak follow insta Sis mesti sebab si cantik putih salju ni kan ? Si cantik ni nama dia lisa. Since ada yang tak percaya lisa ni putih melepak pakk pakk, siap cakap edit gambar lah, makeup tebai lah apa lah. Lisa consume Belleza Collagen je awak. . Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengena dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss! Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni" . Nak tengok testimoni berjaya? Scroll ig bawah2 👇 Nak putih mcm lisa jgk? Meh wasap k.lynda cepat, sekarang ada sale tau, jimat banyakkk. Wasap +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari previous post (boleh refer post sebelum ni untuk baca co

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 08.05.2018 16:04
  • 3

CLOSE UP dari previous post (boleh refer post sebelum ni untuk baca conversation) . Siapa nak putih sampai nampak urat hijau ?? Ha baca feedback adik ni dekat sebelah cepat. Tam mustahil tau kalau dari kecik gelap, bila dah besar tetiba putihhhh lepak. . Janji rajin je. Consume belleza collagen ni consistant. Jangan la skip2 pulak. Lepas tu cakap takde kesan. Yang penting consume cara betul. Yang beli dengan sis,sis consult cara consume yang betul sampai berjaya tau. . Cepat2 whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela#mycoffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL NAMPAK URAT HIJAUUU 😱.Macam tak percayaaaaa.sis sendiri pun tak p

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 08.05.2018 16:03
  • 2

NAMPAK URAT HIJAUUU 😱 . Macam tak percayaaaaa.sis sendiri pun tak percaya bila baca. Putih sampai nampk urat ui. Putih sangat tu. Penangan belleza collagen ni, fuhhhh ! . Yang penting, kawan2 semua siap tegur lagi. Cakap muka makin putih, glowing berseri gitu. Makcik2 siap tenung muka dia lagi, cakap "dulu hitam je awak, sekarang dah putih dah" makcik bawang sangat nih, hahaha. . Jom la cuba, cuba sekotak, pasti repeat berkotak2 😁 meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 sementara ada promosi ni. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty..KELUARAN MUSLIM

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 08.05.2018 13:51
  • 2

Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSEUP feedback sebelah.Baca full conversation dekat gambar sebelah.

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 08.05.2018 11:21
  • 0

CLOSEUP feedback sebelah.Baca full conversation dekat gambar sebelah. . Belleza collagen new edition ni memang cepat betul kesan dia 2x ganda lebih pantas berbanding yg lama,memang terbaiklah. . Takkan tengok jerrr..😁Nak cuba,whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL KULIT MUKA DAH TAK KUSAM..Meh tengok feedback custemer ni,after con

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 08.05.2018 11:20
  • 2

KULIT MUKA DAH TAK KUSAM. . Meh tengok feedback custemer ni,after consume 11sachet,kulit muka dah tak kusam dan gelap.Yang bestnyaa kulit makin putih.Rasa belleza pun sedap,Nak makan senang.Koyak je satu sachet just kemam2,haa gittew😊 . Belleza collagen new edition ni memang cepat betul kesan dia 2x ganda lebih pantas berbanding yg lama,memang terbaiklah. . Takkan tengok jerrr..😁Nak cuba meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL KULIT DAH TAK BERMINYAK LEPAS CONSUME 1 SACHET BELLEZA JE 😍.Uishh

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 07.05.2018 04:00
  • 0

KULIT DAH TAK BERMINYAK LEPAS CONSUME 1 SACHET BELLEZA JE 😍 . Uishhhh ajaib sangat dah ni. Hahaha. Yela mana tak nye, baru consume sehari je belleza collagen kulit dah tak berminyak. . Selalu balik dari sekolah je kulit muka mesti berminyak minyak sememeh je kan? Macam adik ni, lepas consume belleza sehari je, kulit muka dah tak berminyak walaupun dah balik sekolah. . Fuhh hebat betul penangan belleza collagen ni. Kalau dah berkenan di hati tu, jangan tunggu lama lama2. Nanti terbawa bawa sampai ke mimpi 😁 . Nak cuba belleza collagen?meh cepat whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL MEMBER RAMAI TEGUR KULIT MAKIN CANTIK 😍.Kadang2 kita tak perasan

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 07.05.2018 03:59
  • 0

MEMBER RAMAI TEGUR KULIT MAKIN CANTIK 😍 . Kadang2 kita tak perasan pun ada perubahan. Tapi bila ada orang yang tegur barulah tahu rupanya kilit kita semakin cantik, gituu 😁 . Parut mula pudar, kulit makin cerah, muka makin glowing dan skin nampak sihat. Tu tanda awal2 perubahan. Macam feedback atas ni la. Haa best kan ? . Nak tahu apa lagi kehebatan Belleza Collagen ni ? Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 06.05.2018 17:10
  • 1

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 06.05.2018 17:10
  • 1

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 06.05.2018 17:09
  • 2

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

DOLLYWAX COLOURFULL FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-meraha

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 06.05.2018 11:54
  • 0

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat ✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih berkilat . 👉APA ITU BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY?? . Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Membantu mencerahkan dan menggebukan kulit. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh . 💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 06.05.2018 05:20
  • 1

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Kesan penggunaan Belleza selama 1 minggu. Tadi sis bagi conversation dia kan. Ni k.lynda bagi gambar closeup pulak. Kot kot la kata edit kan. Hehe. . Alhamdulillah, Belleza dah bantu ramai wanita diluar sana yang idamkan kulit sihat dan cantik. Cewahh skema nau 😂 . Kesan kekal atau tidak ? Opkoss kekal. Tapi jangan lah awak berjemur tengah panas lama lama pulak. Memang gelap balik la cite dia. . Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat. Kite sembang2 masalah awak 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#mycoffeeprince#fattzura#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CONSUME BELLEZA SEMINGGU JE DAH NAMPAK KESAN !.Yang ni feedback kebe

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 06.05.2018 05:20
  • 1

CONSUME BELLEZA SEMINGGU JE DAH NAMPAK KESAN ! . Yang ni feedback keberapa ribu pun tak tau lah. Feedback yang cakap consume seminggu je dah nampak kesan. Lagi best, yang consume 2 hari je dah nampak. Memang rare betul lah Belleza Collagen ni. . Patut lah orang sanggup borong sampai 3-4 box terus. Sebab dah yakin dan percaya dengan Belleza Collagen ni. . Yang penting, ikut apa yang kita guide. Mesti akan menjadi dan berkesan. Kalau tak disiplin, hmmm tak boleh nak tolong ape2 lah. . Kalau dah hari2 dok scroll feedback Belleza kat insta k.lynda ni, dah boleh dah whatsapp +6011-39984945 cepat2. Bukan apa, takut terbawa bawa dalam mimpi. Belleza belleza belleza ~ hahah . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 05.05.2018 08:22
  • 1

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 05.05.2018 08:20
  • 1

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ???.Jom amalkan

KURUS /PUTIH /SLIM / DETOX

  • 05.05.2018 08:20
  • 1

NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT SEBELUM RAYA ??? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 013-6076310 / 013-6076310 cepat!!😘 . . . #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #booster #bwpremium #bwp #bvrori #ubatputih #ubatputihberkesan #produkputihberkesan #macammananakcantik #macammananakputih #sayanakputih #macammananakhilangkanjerawatjeragat #tipsputihseluruhbadan #tipscantik #macammananakputih #sayanakputih #bengkungsajat #supplementuntukputih #supplementputihgebu #caracepatputih #sayanakputih #produkputihcepat

SUSU UTK KULIT CANTIK COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA !.Bila ada yang tanya set susu maaez

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 27.04.2018 13:20
  • 0

COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA ! . Bila ada yang tanya set susu maaez dengan belleza collagen ni, mesti sis teruja nak cerita. Set ni paling ramai orang order tau. Sebab apa? Sebab set ni memang powerr. Cepat nau berkesan. . Susu maaez jika diambil bersama belleza kesan dia akan lebih cepat tau. Sebab susu maaez ni booster whitening untuk belleza. Kalau consume belleza saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii. . Nak consume salah satu je ? Takde masalah. Boleh je. Kesan power je. Cuma kalau kalau dua dua ni diambil bersama memang kesan kebabom. Tak nak cakap banyak, ramai dah repeat order and bagi feedback. . Tunggu apa lagi? Beli set combo ni lagi jimat nak pengsan. Meh order cepat,whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CLOSEUP feedback tadi(boleh refer previous post untuk baca conversatio

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 27.04.2018 10:01
  • 0

CLOSEUP feedback tadi(boleh refer previous post untuk baca conversation). Nah gambar besar sikit kita share. . Kang kata edit pulak kan. Nampak kan beza sebelum selepas. Selepas kulit putih melepak sampai nampak urat hijau.Mmg powerlah belleza ni😘 . Jadi siapa nak cuba memang tak rugi. Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL KULIT DAH TAK BERMINYAK LEPAS CONSUME 1 SACHET BELLEZA JE 😍.Uishh

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 27.04.2018 09:58
  • 0

KULIT DAH TAK BERMINYAK LEPAS CONSUME 1 SACHET BELLEZA JE 😍 . Uishhhh ajaib sangat dah ni. Hahaha. Yela mana tak nye, baru consume sehari je belleza collagen kulit dah tak berminyak. . Selalu balik dari sekolah je kulit muka mesti berminyak minyak sememeh je kan? Macam adik ni, lepas consume belleza sehari je, kulit muka dah tak berminyak walaupun dah balik sekolah. . Fuhh hebat betul penangan belleza collagen ni. Kalau dah berkenan di hati tu, jangan tunggu lama lama2. Nanti terbawa bawa sampai ke mimpi 😁meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #mycoffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL TAK HABIS 1 BOX LAGI CONSUME BELLEZA COLLAGEN..Cantiknya customer so

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 27.04.2018 09:57
  • 0

TAK HABIS 1 BOX LAGI CONSUME BELLEZA COLLAGEN. . Cantiknya customer sorang ni 😍 bersih sangat skin dia. Putih glowing glowing gitu. Ni tak habis sekotak lagi makan belleza dah dapat result mcm ni. Bayangkan kalau consume 2-3 box ? Ermm mau meleleh pakwe pakwe usha 😁 . Customer ni beli 2box belleza terus sebab dia yakin. Tapi baru 2 minggu je consume dah ramai yang tegur. Nampak perubahan yang ketara. Skin makin glow glowing. Yang pasti air masak memang minum banyak lah. . Siapa nak sis guide sampai cantik macam ni ? Haaa meh whatsapp k.lynda cepat +6011-39984945.tapi sis share dengan customer sis jela ye. Sebab siapa yang jadi customer kita, memang akan dapat banyak kelebihan dan keutamaan 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #mycoffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CONSUME 10 SACHET BELLEZA TANGAN SAMPAI NAMPAK URAT 😱.Alamakkkk d

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 27.04.2018 04:22
  • 1

CONSUME 10 SACHET BELLEZA TANGAN SAMPAI NAMPAK URAT 😱 . Alamakkkk dahsyatnya penangan Belleza Collagen ni. Baru ambik 10 sachet belleza. Tapi kesan dia sampai nampak urat 😍 tak percaya la tu. Cuba zoom gambar feedback atas ni. . Feedback ni fresh dari customer tau. Takde edit2. Memang terbukti berkesan. . Meh whastapp k.lynda +6011-39984945,k.lynda jamu mata awak dengan feedback2 yang berkesan kalau ada yang ragu2 lagi 😊 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Belleza Collagen mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawa

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 27.04.2018 04:19
  • 1

Belleza Collagen mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja! Kenapa Belleza Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS A. . Lihat saja bahan-bahan kandungan Belleza, 100% organic. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Ada status HALAL, KKM & GMP. . Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Belleza Collagen agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak  drendah . Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Belleza Collagen mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi! . Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih! . Nak order atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari previous post (boleh refer post sebelum ni untuk baca co

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 15:21
  • 3

CLOSE UP dari previous post (boleh refer post sebelum ni untuk baca conversation) . Gambar besar feedback lelaki tadi. Jangan kata sis edit pulak. Ni gambar fresh2 dari customer tau. Tak tergoda ke tengok feedback lelaki macam ni ? Ketara betul perubahan dia. . Haa kalau nak kesan cepat macam ni kene consume ikut cara yang betul. Siapa yang beli dengan sis, kita consult sampai nampak kesan. Kalau yang beli dengan seller lain mohon refer seller lain ya. Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL LELAKI CONSUME BELLEZA 4 HARI DAH PUTIH ??.Wowwwww 😱 biaq betikk.

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 15:20
  • 1

LELAKI CONSUME BELLEZA 4 HARI DAH PUTIH ?? . Wowwwww 😱 biaq betikk. Ni feedback dari lelaki tau. Tu gambar tangan dia bagi. Perghhh baru 4 hari 8 sachet. Maksudnya dia consume sehari 2 sachet belleza boleh dapat kesan giniiii. . Belleza terbaik ! Lelaki mana la nak layan supplement2 ni sangatkan. Ni sekali dia consume terus berkesan. Mana la dia tak terkejut. Terus share feedback sendiri dengan sis. . Nampak tak ? Lelaki perempuan boleh consume and takde masalah. Yang penting sangat berkesan walaupun untuk lelaki. . Jom la cuba, whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 09:17
  • 3

"LELAKI boleh consume BELLEZA COLLAGEN TAK?" . Ehhh mestilah boleh. Boleh sesangatt. Tengok cik abang ni, kemain tauu selfie dengan Belleza😍 Ingat perempuan je yang nak jaga kulit, lelaki pun dah pandai jaga kulit sekarang tauu. Maskulin gitewwww! Kulit bebas jerawat, parut, kusam, gelap, berminyak dan kulit kering semua tu, siapa yang taknak kan? Bahan-bahan gred tinggi dan aktif yang terkandung didalam Belleza Collagen boleh memberikan kesan seawal 7 hari dan selaju 2x ganda ! . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-meraha

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 26.04.2018 08:36
  • 1

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat ✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih berkilat . 👉APA ITU BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY?? . Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Membantu mencerahkan dan menggebukan kulit. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh . 💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversat

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 05:48
  • 0

CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversation) . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss😁 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL HANYA 5 SACHET SAHAJA! 😍.Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 05:47
  • 1

HANYA 5 SACHET SAHAJA! 😍 . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss😁 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk m

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 26.04.2018 03:05
  • 2

Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk minum ke, pil ke, tablet ke, inject2 ke ape ? . Ha tengok gambar atas ni👆🏼 belleza collagen ni berbentuk serbuk tau. Nak makan pon senang je. Koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa xleh nk kemam bancuh je dlm gelas mcm video kat bawah ni. . Rasa macam mana? Rasa masam masam manis. Mcm makan gula2 lot 100 manggo tu. Tau x ? Xtau google cepat, hehe. . Ade ppe lg x paham? Meh wasap k.lynda +6011-39984945, kite sembang2 sana, sape ws sis bg discount. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 16:25
  • 0

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Parut hilang terussss 😍 nampak tak ? Gambar sebelum tu bertepek bekas parut jerawat. Gambar after tu bersih je skin dia. . Happy customer ni. Siap tak sabar nak repeat order. Dia baru consume tak habis 1 box belleza lagi. Nak tengok lagi testimoni berjaya ? . Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL BERKESAN SANGAT ! NAK REPEAT ORDER LAGI 😍.Orang cakap, kalau nak

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 16:24
  • 0

BERKESAN SANGAT ! NAK REPEAT ORDER LAGI 😍 . Orang cakap, kalau nak tahu poduct tu berkesan ke tak bila ada ramai customer yang repeat order. Yelah, barang mahal, siapa yang nak bazir duit kalau tak berkesan kan ? . Kalau lepas 1 box je dah nampak kesan, awak patut teruskan hingga 3box keatas. Sebenarnya nak betul2 nampak berkesan kene consume 6 bulan berturut2. Barulah kesan tu betul2 ketara. . Tak yakin nak cuba ? Whatsapp k.lynda +6011-39984945 dulu.Sis akan bantu selesaikan masalah awak 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk m

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 25.04.2018 13:43
  • 0

Ramai yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair utk minum ke, pil ke, tablet ke, inject2 ke ape ? . Ha tengok gambar atas ni👆🏼 belleza collagen ni berbentuk serbuk tau. Nak makan pon senang je. Koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa xleh nk kemam bancuh je dlm gelas mcm video kat bawah ni. . Rasa macam mana? Rasa masam masam manis. Mcm makan gula2 lot 100 manggo tu. Tau x ? Xtau google cepat, hehe. . Ade ppe lg x paham? Meh wasap k.lynda +6011-39984945, kite sembang2 sana, sape ws sis bg discount. . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-meraha

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 13:10
  • 2

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat ✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih berkilat . 👉APA ITU BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY?? . Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Membantu mencerahkan dan menggebukan kulit. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh . 💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 25.04.2018 09:57
  • 0

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Gambar sebelum dah tepek mekap, tapi skin tetap nampak kusam dan gelap. Siap nampak kelabu kelabu sikit ha. . Gambar selepas tak makeup atau tepek secalit makeup pun. Tapi skin nampak sihat, cerah dan glowing uolls. . Dengan hanya 1 box penggunaan Belleza Collagen je dah boleh dapat kesan macam ni. Awak tak nak ke cuba ? Bukti depan mata dah ni. Fresh feedback dari customer tanpa edit. . Nak cuba,meh whtasapp k.lynda +6011-39984945 cepat😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 09:52
  • 1

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Kesan ketara macam ni boleh dapat hanya dengan 10sachet Belleza je tau. Haa power kan ? Serious ramai dah yang share feedback dengan sis lepas 7 hari consume. . Kesan bukan sikit2, tapi memang nampak kesan putih tu. Tak jeles ke awak hari2 tengok sis pos feedback berjaya ni ? 😁 . Kalau jelesss meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat. Ada promo ❤ . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK KULIT MUKA DAH TAK KUSAM SELEPAS CONSUME 1 BOX BELLEZA !.Wahhh masal

SUSU UTK KULIT CANTIK

Petaling Jaya, Malaysia

  • 25.04.2018 05:16
  • 0

KULIT MUKA DAH TAK KUSAM SELEPAS CONSUME 1 BOX BELLEZA ! . Wahhh masalah kulit kusam pun boleh elok ye lepas consume Belleza ? Opkos bolehh. Baca la feedback ni sampai habis. . Lepas consume 1box Belleza Collagen je dah makin cerah and glowing muka adik ni. Kalau dulu nak keluar rumah tanpa makeup insecure gila. Tapi sekarang tak calit sikit pun makeup bagai, tetap kompidenn. . Gambar yang sebelum tu tepek makeup pun nampak kusam lagi. Wah wah wahhh memang seronok lah. Siapa yang dok berfikir lagi nak beli ke tak nak beli ke tak tu, ha meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat. Feedback dah selori sis bagi ni. Kalau tak percaya lagi tak tahu lah 😂 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL KESAN LEPAS CONSUME 10 SACHET BELLEZA 😱.Ramai yang tanya

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 05:12
  • 0

KESAN LEPAS CONSUME 10 SACHET BELLEZA 😱 . Ramai yang tanya "sis kalau ambik belleza ni berapa lama boleh nampak kesan untuk putih ye ?" . Kalau sis cakap seminggu percaya tak ? Kalau tak percaya, baca feedback atas ni. Customer ni baru consume 10 sachet je tau. Ketara betul kesan dia. Nampak putih dah tangan dia kan ? 😍 . Seronoknyaaa makin ramai yang bagi feedback berjaya putih dengan belleza. Awak nak cuba ke ? Whatsapp k.lynda cepat +6011-39984945 sebelum habis promosi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 25.04.2018 02:50
  • 0

PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH DENGAN KERETA DAH HA . "Menipulah dia ni" "Alahhh mekap tebal boleh laa" "Tak payah nak tipu sangat, mesti cucuk vitamin C ni" "Putih2 macam hantu ni nak buat apa?" "Putih sangat tak nampak sihat" . Ooommgeeee awak ni dah kenapa? Jeles ea ? Awak tak nak putih sudah, tak paksa pun.Sis nak tolong orang yang nak putih jurr. Kadang2 kita tak tau apa masalah orang tu. . Mungkin tujuan dia nak putih sebab nak level confident dia tinggi, siapa tahu kan? Mungkin dia kene ejek selalu? Rasa down sampai malu nak keluar rumah? . Feedback2 dalam ni 100% dari customer. Awak rasa customer ada masa nak edit gambar filter banyak2 sampai putih bagi dekat sis? Dah tu buat apa dia membazir beli belleza 😂 . Putih macam hantu ke tak sihat ke apa ke, dah macam tu yang dia nak. Tak payah la kisah kulit dia macam mana. Kalau awak nak jugak, ha cuba consume belleza collagen dulu. Dah nampak hasil nanti mesti senyum sampai ke telinga 😁 . Inject vitamin c ? Oh no no no ~ inject2 merbahaya okay. Baik kita consume supplement je. Tak sakit kene cucuk jarum, tak membazir beriban2, tak rosakkan buah pinggang. Hanya perlu koyak sachet, dan tuang dalam mulut je. Kemam2 and rasa kesedapan masam manis belleza ni. . Sekarang dah percaya? Tak percaya scroll lagi feedback sampai bawah. Baca semua dengan teliti. Tak percaya lagi? Haa meh whatasapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty..KELUARAN MUSLIM

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 25.04.2018 02:47
  • 2

Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 24.04.2018 09:15
  • 0

CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Kesan penggunaan Belleza selama 1 minggu. Tadi sis bagi conversation dia kan. Ni k.lynda bagi gambar closeup pulak. Kot kot la kata edit kan. Hehe. . Alhamdulillah, Belleza dah bantu ramai wanita diluar sana yang idamkan kulit sihat dan cantik. Cewahh skema nau 😂 . Kesan kekal atau tidak ? Opkoss kekal. Tapi jangan lah awak berjemur tengah panas lama lama pulak. Memang gelap balik la cite dia. . Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat. Kite sembang2 masalah awak 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK CONSUME BELLEZA SEMINGGU JE DAH NAMPAK KESAN !.Yang ni feedback kebe

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 24.04.2018 04:57
  • 0

CONSUME BELLEZA SEMINGGU JE DAH NAMPAK KESAN ! . Yang ni feedback keberapa ribu pun tak tau lah. Feedback yang cakap consume seminggu je dah nampak kesan. Lagi best, yang consume 2 hari je dah nampak. Memang rare betul lah Belleza Collagen ni. . Patut lah orang sanggup borong sampai 3-4 box terus. Sebab dah yakin dan percaya dengan Belleza Collagen ni. . Yang penting, ikut apa yang kita guide. Mesti akan menjadi dan berkesan. Kalau tak disiplin, hmmm tak boleh nak tolong ape2 lah. . Kalau dah hari2 dok scroll feedback Belleza kat insta k.lynda ni, dah boleh dah whatsapp +6011-39984945 cepat2. Bukan apa, takut terbawa bawa dalam mimpi. Belleza belleza belleza ~ hahah . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

SUSU UTK KULIT CANTIK Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty..KELUARAN MUSLIM

SUSU UTK KULIT CANTIK

  • 24.04.2018 03:09
  • 0

Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 23.04.2018 03:54
  • 4

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 23.04.2018 03:54
  • 0

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

Belleza Collagen// Susu Maez MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

Belleza Collagen// Susu Maez

  • 23.04.2018 03:54
  • 0

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp 0169418138 Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan BellezaCollagen #bellezacollagenseremban

pc✨ #Repost @shopee_bylynda• • •CLOSEUP feedback tadi. Baca full c

pc✨

  • 19.04.2018 11:41
  • 0

#Repost @shopee_bylynda • • • CLOSEUP feedback tadi. Baca full conversation disebelah. GLOWING habis skin dia. Zoom dekat dekat nampak sihat je kulit. . Sedara semua pakat tegur dan puji dia makin putih dan kulit makin licin tau. Hari2 dia scroll feedback belleza ni, tergugat kot tengok semua kesan kebabom je kan. Terus dia pun eksaited nak consume belleza hehe. . Awak pun nak cuba? Whatsapp sis cepat +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

pc✨ #Repost @shopee_bylynda• • •BARU 8 SACHET, SAUDARA TEGUR KULIT

pc✨

  • 19.04.2018 11:40
  • 1

#Repost @shopee_bylynda • • • BARU 8 SACHET, SAUDARA TEGUR KULIT MAKIN PUTIH & LICIN ! . Perghhhh cantik gila skin adik ni. Tengok dekat gambar pun dah nampak glowing dia. Feedback ni daripada adik salah seorang dropship sis. Adik dia baru je consume 8 sachet belleza collagen uollsss. Tapi kesan dia memang tak tipu la. Kita yang tengok ni jadi tak sabar nak putih. . Adik dia siap share gambar muka dengan tangan lagi sebab nak tunjuk betapa berkesannya belleza ni dengan dia. Memang nampak perbezaan sebelum dan selepas dekat muka dan tangan dia kan? . Sedara semua pakat tegur dan puji dia makin putih dan kulit makin licin tau. Hari2 dia scroll feedback belleza ni, tergugat kot tengok semua kesan kebabom je kan. Terus dia pun eksaited nak consume belleza hehe. . Awak pun nak cuba? Whatsapp sis cepat +6011-39984945 🤗 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL CLOSEUP feedback tadi. Baca full conversation disebelah.GLOWING habi

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 19.04.2018 04:17
  • 0

CLOSEUP feedback tadi. Baca full conversation disebelah. GLOWING habis skin dia. Zoom dekat dekat nampak sihat je kulit. . Sedara semua pakat tegur dan puji dia makin putih dan kulit makin licin tau. Hari2 dia scroll feedback belleza ni, tergugat kot tengok semua kesan kebabom je kan. Terus dia pun eksaited nak consume belleza hehe. . Awak pun nak cuba? Whatsapp sis cepat +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL BARU 8 SACHET, SAUDARA TEGUR KULIT MAKIN PUTIH & LICIN !.Perghhhh ca

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 19.04.2018 04:16
  • 1

BARU 8 SACHET, SAUDARA TEGUR KULIT MAKIN PUTIH & LICIN ! . Perghhhh cantik gila skin adik ni. Tengok dekat gambar pun dah nampak glowing dia. Feedback ni daripada adik salah seorang dropship sis. Adik dia baru je consume 8 sachet belleza collagen uollsss. Tapi kesan dia memang tak tipu la. Kita yang tengok ni jadi tak sabar nak putih. . Adik dia siap share gambar muka dengan tangan lagi sebab nak tunjuk betapa berkesannya belleza ni dengan dia. Memang nampak perbezaan sebelum dan selepas dekat muka dan tangan dia kan? . Sedara semua pakat tegur dan puji dia makin putih dan kulit makin licin tau. Hari2 dia scroll feedback belleza ni, tergugat kot tengok semua kesan kebabom je kan. Terus dia pun eksaited nak consume belleza hehe. . Awak pun nak cuba? Whatsapp sis cepat +6011-39984945 🤗 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

GLITTZGLOW CARA MENGHILANGKAN #JERAGAT DENGAN CEPAT  DAN BERKESAN TANPA PENGGELUP

GLITTZGLOW

  • 18.04.2018 16:53
  • 1

CARA MENGHILANGKAN #JERAGAT DENGAN CEPAT DAN BERKESAN TANPA PENGGELUPASAN KULIT . . Merawat dalam 6 hari, dengan makan sebiji dan bermasker seluruh wajah yang bermasalah. . . ❌ Jera"gat dan Jera"wat ❌ Liang P0ri Terbuka ❌ Pa.rut Berlubang ❌ Kul!it Gelap dan Kusam . . Dijami!n selepas pakai terus canti!k . . ⏩ 100% Ekstrak Semulajadi . . ⏩ Hasilnya Semangkin Cerah, Jeragat Pudar, Glowing, Lembab, Bintik Hitam Tiada Dan Pori-pori Tertutup. . . Nak lebih cepat respon terus whatsapp ya ⤵️ 📲 +6013-4930050 . . @idarahaman88 @idarahman88 . . #CerahSeawal6Hari #GlittzglowViral #ByRoserichEmpires #jeragathilangcepat #jerawatpasir #jerawatbatuhilang #Parut #maskerwajah #masker #VitaminC #putihsebadan #cantiksebelumraya #ibumenyusu #boosterterbaik #sayajual #produkputihberkesan

DOLLYWAX COLOURFULL PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 18.04.2018 15:20
  • 1

PUTIH 1 BADAN? DARI KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI? WARNA KULIT SAMA PUTIH DENGAN KERETA DAH HA . "Menipulah dia ni" "Alahhh mekap tebal boleh laa" "Tak payah nak tipu sangat, mesti cucuk vitamin C ni" "Putih2 macam hantu ni nak buat apa?" "Putih sangat tak nampak sihat" . Ooommgeeee awak ni dah kenapa? Jeles ea ? Awak tak nak putih sudah, tak paksa pun.Sis nak tolong orang yang nak putih jurr. Kadang2 kita tak tau apa masalah orang tu. . Mungkin tujuan dia nak putih sebab nak level confident dia tinggi, siapa tahu kan? Mungkin dia kene ejek selalu? Rasa down sampai malu nak keluar rumah? . Feedback2 dalam ni 100% dari customer. Awak rasa customer ada masa nak edit gambar filter banyak2 sampai putih bagi dekat sis? Dah tu buat apa dia membazir beli belleza 😂 . Putih macam hantu ke tak sihat ke apa ke, dah macam tu yang dia nak. Tak payah la kisah kulit dia macam mana. Kalau awak nak jugak, ha cuba consume belleza collagen dulu. Dah nampak hasil nanti mesti senyum sampai ke telinga 😁 . Inject vitamin c ? Oh no no no ~ inject2 merbahaya okay. Baik kita consume supplement je. Tak sakit kene cucuk jarum, tak membazir beriban2, tak rosakkan buah pinggang. Hanya perlu koyak sachet, dan tuang dalam mulut je. Kemam2 and rasa kesedapan masam manis belleza ni. . Sekarang dah percaya? Tak percaya scroll lagi feedback sampai bawah. Baca semua dengan teliti. Tak percaya lagi? Haa meh whatasapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

GLITTZGLOW PUTIH CERAH SELURUH BADAN❗❗..👍Kulit Semakin Lembut👍Jeraw

GLITTZGLOW

  • 18.04.2018 08:35
  • 1

PUTIH CERAH SELURUH BADAN❗❗ . . 👍Kulit Semakin Lembut 👍Jerawat Mengecut 👍Kulit Putih Cerah 👍Dari Muka Hingga Ke Kaki Lebih Cerah . . Gabungan 4 Bahan Glittzglow Sangat POWER PANTAS TERBAIK untuk merawat masalah kulit anda. . . P/S : Hanya 1 biji : 2 hari sekali sahaja.. & lakukan masker muka.. Dalam cantik & luar lagilah bertambah cantik 😍😍😍 . 📲+6013-4930050 . . @idarahaman88 @idarahman88 . . #Wassap #CerahSeawal6Hari #ByRoserichEmpires #GlittzglowViral #putihtanpaefeksamping #kulitmukaflawless #jeragathilangcepat #jerawatbatuhilang #masaalahkulit #maskerwajah #muaterkenal #foundation #sayanak #akusuka #kitaok #produkputihberkesan

pc✨ #Repost @shopee_bylynda• • •Fakta Ringkas Mengenai Belleza by

pc✨

  • 18.04.2018 07:27
  • 2

#Repost @shopee_bylynda • • • Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty. . KELUARAN MUSLIM •  Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI •  Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A. . MENGANDUNGI 20 SACHETS •  Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. . TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . MAJORITI BERANSUR PULIH •  Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah. . whatsapp k.lynda untuk dapat kan harga promosi+6011-39984945 😘 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

pc✨ #Repost @shopee_bylynda• • •BELLEZA MEMANG PENIPU !.😱 Ter

pc✨

  • 18.04.2018 07:26
  • 0

#Repost @shopee_bylynda • • • BELLEZA MEMANG PENIPU ! . 😱 Terkejut jantung baca feedback customer ni. Rupa rupanyaaaaaaa.. sebab kesan 3 hari dah nampak 😂 ingatkan apa la. Kata kesan seawal 7 HARI. Tapi apa yang customer ni dapat kesan seawal 3 HARI. . Feedback ni memang dari customer sendiri ye. Takde edit2. Dia cakap tempat yang sama, masa yang sama, ligting yang sama. So memang nampak perubahan yang BERBEZA ! . Fuhhh sis baca sendiri pun terkejut ni. Dahsyat sangat feedback kalini, hehe. Nak cuba letuww. Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat 😙 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT!.#bellezacollagen adalah antara suppleme

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 18.04.2018 03:11
  • 2

MUST HAVE BEAUTY SUPPLEMENT! . #bellezacollagen adalah antara supplement untuk memutihkan kulit yang tengah hot sekarang ni! Selalu out of stock sebabnya permintaan tinggi dari pengeluaran! "Kenapa sampai macam tu sekali?" Emmm... Sape yang dah pernah makan akan tahu macam mana dia punya hasil. Kebanyakkan yang mengamalkannya akan repeat order sebabnya berpuas hati. Mana taknya, kalau produk berkesan sape tak suka kan? . Alhamdulillah, Belleza Collagen telah banyak membantu penggunanya menyelesaikan masalah mereka. . Nak cuba meh whatsapp k.lynda +6011-39984945.Harga kasih sayang kita bagi 😁 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL FRESH FEEDBACK😙. Kesan after 9 sachet, sunburn makin hilang😱😱

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 17.04.2018 12:30
  • 1

FRESH FEEDBACK😙. Kesan after 9 sachet, sunburn makin hilang😱😱. Baca apa kata mekda ni. Eksited betul dia lepas dapat kesan macam ni. Sebelum ni try macam-macam tak jadi. Tapi consume belleza baru 9 sachets dah boleh nampak kesan. . Belleza ni memang betul buat orang teruja lah. Bukan je kesan cepat tapi rasa dia pun sedap! . Haa.. kalau nak tahu, Belleza ni bukan sahaja berkesan untuk memutih dan mencerahkan kulit. Tapi mampu merawat dalaman sekali. . Kalau jenis yang ada masalah keputihan, memang patut consume Belleza Collagen. Cepat je settle👍 . Nak cuba boleh whatsapp k lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 17.04.2018 05:42
  • 2

"Sis , nak tanya ni, boleh ke kalau nak bancuh Belleza Collagen tu selain daripada kemam?" . Opkoss boleh. Tapii ! Jangan bancuh dengan air panas pulak. Nanti habis khasiat2 belleza collagen tu hilang. Bancuh dengan air biasa atau air sejuk. Tapi akan berkelampung la sikit, sebab serbuk dengan air sejuk kan, hehe. . Kalau tak nak kelampung, shake2 bnyk kali sampai serbuk tu sebati dgn air.Siapa yang suka kemam boleh je,lagi sedap, rasa masam2 manis tu. Kalau bancuh dia dah tak rasa sangat masam manis. . So terpulang dekat awak. Nak bancuh ke nak kemam ke, asalkan makan cara yang betul dan consistant okay ? Ada nak tanya apa2 ? Meh whatsapp k.lynda +601139984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

👒 AUDELA TOP STOKIS !💖 .Sejak makan Hithion ni mummy dh tak risau berjemur tengah panas / ke

👒 AUDELA TOP STOKIS !💖

  • 17.04.2018 04:39
  • 0

. Sejak makan Hithion ni mummy dh tak risau berjemur tengah panas / kena sunburn .. Hehe so bolehlah bawak anak2 bercuti 🏊‍♀️🏊‍♀️ dengan senang hati 💋 . Jommm kitew 🛳 . #holidaypulau #hithion #cutisekolah #produkputihberkesan #produkputih #luluskkm

DOLLYWAX COLOURFULL Kemam Belleza Collagen makin cerah kulit dibuatnya..Nampak kan perbe

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 16.04.2018 16:09
  • 1

Kemam Belleza Collagen makin cerah kulit dibuatnya. . Nampak kan perbezaannya? Kulit yg sblm ni kusam, jadi makin cerah, jerawat pun makin berkurang. Nampak berseri-seri lagi. . Inilah hasilnya konsisten 2box Belleza Collagen nampak kan perubahan kulit sis nih. Jaga pemakanan dan pengambilan air cukup penting jugak yer untuk kesan yang optimum. . Belleza ni mmg mempunyai bahan-bahan yang berfungsi untuk mencerahkan kulit, menganjalkan kulit & menglowingkan kulit. . Nak cuba belleza,meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz

DOLLYWAX COLOURFULL YANG LAWA MAKIN LAWA!.Inilah hasilnya konsisten Belleza Collagen na

DOLLYWAX COLOURFULL

  • 16.04.2018 16:07
  • 2

YANG LAWA MAKIN LAWA! . Inilah hasilnya konsisten Belleza Collagen nampak kan perubahan kulit sis nih. Jaga pemakanan dan pengambilan air cukup penting jugak yer untuk kesan yang optimum. . . Alhamdulillah, ramai pengguna telah buktikan yang Belleza Collagen ni bukan produk yang biasa! Penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setiap hari. . Nak putih gebuss dengan belleza collagen,meh whatsapp k.lynda cepat +6011-3998.4945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#dramamrgrey#dramamonalisa#teamlily#teamtheladiesz