raya instagram photo

#

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE 🎉🎉SALEJUBAH ANNA 💰RM55 SM, RM60 SS free pos 📮t😱murah

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE

  • 25.11.2017 12:18
  • 0

🎉🎉SALE JUBAH ANNA 💰RM55 SM, RM60 SS free pos 📮 t😱murah & berbaloi ..kain dia best je pakai👍 Material : PEACH KOSHIBO Size : XS - 5XL Cutting : A-cut #jubah #jubahlawa #jubahmurah #event #raya #majlis #dinner #patuhsyariah #wanita #remaja #anggun #lawa #cantik #cikguseo #alhamdulillah #jubahplain #clearancestock #simplejer #assalamualaikum #selamatpetang

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE 🌷JUBAH OMBRE LATEST STOCK🌷 💰RM65 SM , RM70 SS free pos 📮

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE

  • 25.11.2017 12:06
  • 4

🌷JUBAH OMBRE LATEST STOCK🌷 💰RM65 SM , RM70 SS free pos 📮 📲wasap nina ~01115261140 #dresslawa #event #raya #majlis #kenduri #pejabat #wanita #gurumalaysia #remaja #anggun #lawa #dinner #dressmuslimah #patuhsyariah #assalamualaikum #cantik #cikguseo

STORI AKU ™ Setuju?Tag someone n repost ✌

STORI AKU ™

  • 25.11.2017 12:01
  • 1

Setuju? Tag someone n repost ✌

Reliving BALH Why so cute !? 💕♥️#karrletubhimohabbat #SakshiTanwar #RamKapoo

Reliving BALH

  • 25.11.2017 11:52
  • 2

Why so cute !? 💕♥️ #karrletubhimohabbat #SakshiTanwar #RamKapoor #RamSakshi #RaYa #AriKa #instapic #instagram #fandom #fandomedit

Purba Sport Sneakers FOOTSTEP COSTAFOR MANSIZE 40-44HARGA BARANG RP.260.000FREE ONGKIR

Purba Sport Sneakers

  • 25.11.2017 11:35
  • 0

FOOTSTEP COSTA FOR MAN SIZE 40-44 HARGA BARANG RP.260.000 FREE ONGKIR CARA ORDER👇 KIRIM GAMBAR DAN UKURAN ALAMAT LENGKAP NO HP AKTIF  BUKTI TRANSFER INFO LEBIH LANJUT 👇 WA : 081260015890 FAST RESPONSE BBM : 547DB4E2 LINE : luisspurba FAST RESPONSE HARGA GAK BOHONG SESUAI DENGAN KUALITAS  100% BARANG SESUAI GAMBAR Pembeli adalah raja kepuasan anda kami utamakan #onlineshopterpercaya #tokosepatu #sepatuonline #sepatumurah #sepatukeren #sepatukece #batak #bataksimalungun #simalungun#simalungunese #simalungunesia #gkps#anaksiantar #raya#tobadream#habonarondobona #simalungunkeren#bataknese #laketoba #danautoba#sumaterautara #visitsumut #horas#medan #komunitasbatak#kumpulananakmedan#kumpulanalanbatak #Bataknesia

UFORA | SUSUMAAEZ | ODARKIE Kenapa UFORA Glowhite Collagen dikatakan collagen paling bagus?.Seba

UFORA | SUSUMAAEZ | ODARKIE

  • 25.11.2017 11:33
  • 0

Kenapa UFORA Glowhite Collagen dikatakan collagen paling bagus? . Sebab bahan dan qualiti yang terkandung di dalam UFORA adalah dari bahan-bahan yang terbaik. Antaranya ialah, . . 1) Collagen - Pure Marine (Adalah Collagen dari Rumpai laut yang diiktirafkan sebagai collagen terbaik di dunia.) . 2) Gluta - (Kualiti gulathione yang paling baik di dunia) . 3) Serbuk Mutiara - (Kualiti serbuk mutiara yang paling baik di dunia) . Ketiga-tiga bahan diatas mempunyai 1,000,000Mg di dalam setiap kotak dimana mampu mencerahkan kulit dan menyihatkan dengan 10X ganda keberkesanan. . Whatsapp kaklin 010-9384363 untuk order. . #ufora#uforaglowhitecollagen#cod#kotabharu#kualalumpur#putihgebu#asettegang#raya#kulitkusam#murah#teamellyyaney#serbukmutiara#vitaminc#gluthathione#puremarinecollagen#cantiksebelumraya#anjal#lembut#lembab#glowing#flawless#awetmuda#kulithalus

HANDBAG PREMIUM BAG [ NEW STOCK 🔥🔥🔥 ]PEDR0.RM180 EXC POSTAGEPostage: RM10 (Se

HANDBAG PREMIUM BAG

  • 25.11.2017 11:03
  • 1

[ NEW STOCK 🔥🔥🔥 ] PEDR0 . RM180 EXC POSTAGE Postage: RM10 (Sem) / RM15 (SS) . Material: Metallic faux leather Size: 19 (Width) x 14 (Height) x 7.5 (Depth) cm Handle type: chain strap . Quality: 💯ORIGINAL direct from PEDRO factory Status: PRE ORDER with FULL PAYMENT ETA: 7 - 14 working days . HOW TO ORDER: Screenshot item & whatsapp +60196916911

soleha cotton  011-33885384 PRE SALE LETOPSSS!![25-30 NOV ONLY]BELI 2 PASANG Zalora /Katerina F

soleha cotton 011-33885384

  • 25.11.2017 10:54
  • 0

PRE SALE LETOPSSS!! [25-30 NOV ONLY] BELI 2 PASANG Zalora /Katerina FREE !!!! FREE!!! FREE!!! SEPASANG DESIGN Rosemary/ElieSaab Pink /DNG Blue /Luna .... Wowwww!!! Bayar 2 pasang anda dapat 3 pasang kain...Hebat wehhh.. ADA YANG BERMINAT X ?????JOM WHATSAPP Link wsap soleha 😊😊http://www.wasap.my/601133885384 #murah #endsale #promosihujungtahun #free #bridemaids #salegilagila #sedondon #kakisharedotcom #jimat #satin #raya #fattahamin #loffah #titiancinta #redvelvet #superjimat

tumbasvapekopi @tumbasvapekopi turut serta berterimakasih kepada para guru yang sudah

tumbasvapekopi

Tumbas V&K

  • 25.11.2017 10:48
  • 4

@tumbasvapekopi turut serta berterimakasih kepada para guru yang sudah mencerdaskan kehidupan bangsa 🙏terimakasih untuk para guru . . dan untuk memperingati hari guru maka @tumbasvapekopi mengadakan diskon 20% untuk semua LIQUID dan menu KOPI selama seminggu hehehe ,, bukan cuma vapestore tapi kita juga coffeshop ya 😉 . . #purworejo #tumbasvapekopi #tumbas #tumbaskopi #diskon #vaperpurworejo #vape #vapefeed #vapeclouds #vapecheck #vapefam #kopi #kopihitam #coffeshop #cafe #robusta #arabika #cappucino #latte #romansapurworejo2020 #purworejokota #indonesia #raya

Keselek_tipeX⏺️ Seakan mataku tertutup.. Ku ingin cinta ini dapat kau sambut 💃#pan

Keselek_tipeX⏺️

  • 25.11.2017 10:47
  • 0

Seakan mataku tertutup.. Ku ingin cinta ini dapat kau sambut 💃 #panen #raya #tembakausuper

STORI AKU ™ Juh komen kat dibah 👇👇

STORI AKU ™

  • 25.11.2017 10:30
  • 116

Juh komen kat dibah 👇👇

Joaquin Muñoz #macros #eye #eyes #ojos #ocean #raya #dive #diving #sea #seattle #scu

Joaquin Muñoz

Mediterranean Sea

  • 25.11.2017 10:29
  • 2

#macros #eye #eyes #ojos #ocean #raya #dive #diving #sea #seattle #scuba #scubadive #scubadiving #sun #aloha #alone #paradise #padi #mediterranean #photooftheday #photo #photography #positivevibes #followme #followers #follow #art #arte #elegant #elegance

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT(CODE : LILY).PRICE :

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 10:09
  • 0

DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT (CODE : LILY) . PRICE : RM 79 POSTAGE : RM 7 SM / RM 9 SS . FREE SIZE FIT FROM S TO L . MATERIAL : QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX . TOP (Can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (Can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . 🌸 Tidak melekat 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage #bajulebaran

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT(CODE : LILY).PRICE :

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 10:07
  • 0

DOUBLE LAYER PEPLUM KEPUK2 TOP + MERMAID SKIRT (CODE : LILY) . PRICE : RM 79 POSTAGE : RM 7 SM / RM 9 SS . FREE SIZE FIT FROM S TO L . MATERIAL : QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX . TOP (Can strech 1-1.5inch) Shoulder 16.5inch Bust 18inch Length 25inch Sleeve length 23.5inch Armhole 6.2inch Waist 16inch Hips 27inch . BOTTOM (Can strech 1-2inch) Waist 13.2incj (getah) Hips 16.5inch Length 39.9inch . 🌸 Tidak melekat 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage #bajulebaran

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 PREMIUM LACE DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT(CODE : WIWI).PRICE

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 10:04
  • 1

PREMIUM LACE DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT (CODE : WIWI) . PRICE : RM 129 POSTAGE : RM 7 SM / RM 9 SS . Free size Fit from S to L . Material : Strechable cotton spandex & Premium lace . TOP Shoulder 14-16.5inch Bust 19inch Length 28.5inch Sleeve length 23inch Armhole 8inch Waist 20inch Hips 23inch . BOTTOM Waist 14inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . 🌸 Tidak melekat 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage

Al Raya United Gayrimenkul www.alrayauntr.com	مشاريع المواصلات تنال الحص

Al Raya United Gayrimenkul

  • 25.11.2017 09:58
  • 2

www.alrayauntr.com مشاريع المواصلات تنال الحصة الكبرى في ميزانية إسطنبول أعلنت بلدية إسطنبول الكبرى عن ميزانيتها الجديدة لعام 2018، بعد اجتماع مجلس إدارة إسطنبول، لتتم الموافقة بالأغلبية على الميزانية والتي بلغت عشرين ملياراً و100 مليون ليرة تركية (تعادل 5.2 مليار دولار). وأوضح رئيس بلدية إسطنبول الكبرى، مولود أويصال، خلال الاجتماع، أن ميزانية عام 2018 قد زادت بنسبة 8.65 في المئة مقارنة بالعام الماضي، موضحاً أن الحصة الكبرى من الميزانية قد خصصت لمشاريع المواصلات، حيث بلغت 6 مليارات و822 مليون ليرة تركية. #الراية #الراية_العقارية #عقارات #عقارات_في_اسطنبول #عقارات_في_تركيا #استثمر#استثمار #استثمر_في_تركياturkey #istanbul #realestate #investor#invest_in_turkey #kuwait #ksa #suadiarabia #raya #alrayaun #qatar#home #fashion #homedecor #dubai #abudhabi #oneistanbul#turkeyhome #turkeyday

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:46
  • 0

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:46
  • 0

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:46
  • 0

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:45
  • 0

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:45
  • 1

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA SET HANA 😍.Harga : RM59FREE POSTAGE Sem.MalaysiaSabah/Sarawak a

BLOUSE|PALAZO|JUBAH|BAJUKEBAYA

  • 25.11.2017 09:44
  • 1

SET HANA 😍 . Harga : RM59 FREE POSTAGE Sem.Malaysia Sabah/Sarawak add RM3 each . Mesurement : FREE SIZE UNTIL L TOP : ✅Blouse Length : 24" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 23" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 34" ✅Chest : Can fit until 42" ✅Hip : Can fit until 48" ✅Tak Jarang ✅Zip Bahagian Dada . PALAZO : ✅Length : 36" from waist ( getah ) ✅Waist : can fit until 34" ✅Hip : can fit until 36" ✅Tight Diameter : can fit until 20" . MATERIAL : HIGH QUALITY SPANDEX . Tinggi model : 160cm . whatsapp 0148306157 . click #SetHanaAs . #raredan#sethana#lofattah #raredanhana#dropship#bajupromosi#Raya#Lazada#Zalora#blouses#blousepanjang#bajumuslimah#palazzomurah#palazo#teamRaredan#blouse#bajupejabat #bajumuslimah#borongmurah#borong

Beauty Secret By Nija Korang decide okay? Which one korg prefer.. Lepas tu Whatsapp sis okay

Beauty Secret By Nija

  • 25.11.2017 09:42
  • 0

Korang decide okay? Which one korg prefer.. Lepas tu Whatsapp sis okayyy.. 😘 #seribellanija #seribellafeedback #seritoksfeedback #seritoks #seribella #bellaammara #bellaammaralovers #raya #viral #thebossgaurus #seribellabeauty #supplements #beauty #perak #perakian #ipoh #murah #vitamin #jerawat #jeragat #detox #ipohcityawesome #simpangpulai #batugajah #lumut #seriiskandar

SALE BAJU KURUNG MURAH DRESS NAZNEENIni cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse deng

SALE BAJU KURUNG MURAH

  • 25.11.2017 09:41
  • 0

DRESS NAZNEEN Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? bukan.. bukan😄 inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai. harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM120. Kos pos kami tanggung beres stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . . whatsapp 0179180650 whatsapp 0179180650 #bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #awaksukasayatak #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah #dudapujaandara #titiancinta #mycoffeeprince

SALE BAJU KURUNG MURAH DRESS NAZNEENIni cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse deng

SALE BAJU KURUNG MURAH

  • 25.11.2017 09:39
  • 0

DRESS NAZNEEN Ini cardigan ke sis? ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis? bukan.. bukan😄 inilah DRESS NAZNEEN dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu 💘 Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus 💘NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. 💘 Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. 💘 POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi 💘 RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu 😉 💘 potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai. harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM120. Kos pos kami tanggung beres stok sangat limited. jom order hari ini 😊 . . whatsapp 0179180650 whatsapp 0179180650 #bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #awaksukasayatak #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah #dudapujaandara #titiancinta #mycoffeeprince

Mishbaahush Shuduur #latepost Habib Miqdad bin Qasim bin Ahmad Baharun mewakili tuan ruma

Mishbaahush Shuduur

  • 25.11.2017 09:36
  • 0

#latepost Habib Miqdad bin Qasim bin Ahmad Baharun mewakili tuan rumah Habib Muhammad bin Soleh AlHabsyi . . . #islam #aqidah #aswaja #ghiroh #majelis #taklim #alhusaini #dpw #fpi #cirebon #raya #kamibersamahrs #habibrizieq #fotografi #panorama #fujifilm #finepix #follow #followme #instagram

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE IMANI DRESSMaterial fabrik - Moda Satin (selesa dipakai, tidak panas

KURUNG, JUBAH, DRESS, BLOUSE

  • 25.11.2017 09:35
  • 0

IMANI DRESS Material fabrik - Moda Satin (selesa dipakai, tidak panas, tidak jarang, tidak melekat di badan, mudah digosok & tidak mudah berkedut selepas digosok) ✔ Wudhu' friendly - zip di kedua2 belah lengan ✔ Loose cutting (umbrella cut) ✔ Nursing friendly – hidden zip di hadapan 💰 RM83 SM, RM86 SS free pos 📮 📲wasap nina ~ 01115261140 #nagent #jubah #imanidress #dresslawa #event #raya #majlis #kenduri #pejabat #wanita #gurumalaysia #remaja #anggun #lawa #dinner #dressmuslimah #patuhsyariah #assalamualaikum #cantik #cikguseo

Женская Одежда Оптом Алматы Платье оптом 4000 тгСтандарт Оптом от 3

Женская Одежда Оптом Алматы

  • 25.11.2017 09:31
  • 0

Платье оптом 4000 тг Стандарт Оптом от 3 х шт Длина выше колена Для заказа пишем ватсап 87781910447 #джинсы #рубашка #платья #мода2017 #мода2018 #оптом #rayashopkz #доставка #повсему #РК #толькооптом #юбка #кофта #джинсыбойфренд #доставка #алматы #астана #моднаяодежда #стильныеджинсы #женские #брюки #raya #shop #магазин #одежда #для #женщин #красивая #одежда #алмате

PwbSince2014 🙏Happy teacher days😁, Terima Kasih Guruku, Bu Fatmawati 😊#ke

PwbSince2014

  • 25.11.2017 09:30
  • 0

🙏Happy teacher days😁, Terima Kasih Guruku, Bu Fatmawati 😊 #kelas6b#jaya#raya#selalu #jatirahayu02#pondokgede#pondokmelati @__rmdhnksdwisptr__ @danihrs18 @zaidane.saiful @candra_wkwkw @m.ridho_2202 @mesar.mesar @deviana3260 @ray.3098 @rayhan8913

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT(CODE : FINA).PRICE : RM 59POST

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 09:23
  • 0

DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT (CODE : FINA) . PRICE : RM 59 POSTAGE : RM 7 SM / RM 9 SS . FREE SIZE FIT FROM S TO L . MATERIAL : STRECHABLE POLYESTER . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19inch Length 28.5inch Sleeve length 23inch Armhole 8inch Waist 20inch Hips 23inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 14inch (getah) Length 42inch Hips 17inch . 🌸 Tidak melekat 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage #bajulebaran

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT(CODE : FINA).PRICE : RM 59POST

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 09:22
  • 0

DOLLY TOP (kembang) + MERMAID SKIRT (CODE : FINA) . PRICE : RM 59 POSTAGE : RM 7 SM / RM 9 SS . FREE SIZE FIT FROM S TO L . MATERIAL : STRECHABLE POLYESTER . TOP strechable (can strech 1-1.5inch) Shoulder 14-16.5inch Bust 19inch Length 28.5inch Sleeve length 23inch Armhole 8inch Waist 20inch Hips 23inch . BOTTOM(can strech 1-2inch) Waist 14inch (getah) Length 42inch Hips 17inch . 🌸 Tidak melekat 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak jarang . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage #bajulebaran

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻  2017 PREMIUM LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT(CODE : ZAI).PRICE :

🌻KURUNG🌻PEPLUM🌻BLOUSE🌻 2017

  • 25.11.2017 09:16
  • 1

PREMIUM LACE DOLLY TOP(kembang) + MERMAID SKIRT (CODE : ZAI) . PRICE : RM 69 POSTAGE : RM 7 / RM 9 SS . Free size Fit from S to L . Material : Cotton spandex & Premium lace . TOP Shoulder 14-16.5inch Bust 19inch Length 28.5inch Sleeve length 23inch Armhole 8inch Waist 20inch Hips 23inch . BOTTOM Waist 14inch (getah) Length 39.2inch Hips 17inch . 🌸 Tidak jarang 🌸 Tidak panas 🌸 Tidak kedut . 👇👗HOW TO ORDER👗👇 📨Screenshoot this picture📨 📞Whatsapp to📞 011-334-10-302📞 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🌻PLEASE WHATSAPP TO 📞 011-334-10-302 📞🌻 . 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #sayajual #sayajualmurah #shoopingonline #igseller #laeststok #sayajualonline #bazaronline #onlineshopmurah #bajumurah #hotselling #dresswedding #terlajaklaris #dressmurahmalaysia #raya #raya2017 #teacherday #teacher #bajudinnermurah #bajudinner #bajubridesmaid #dresscomel #dresscomeldanmurah #kenduri #tunang #guru #cikgu #student #freepostage

YES SALES TILL 31/12/17 ONLY! NEW DEXANDRA VALERIE. LUCIOUS SERIES.BAU YG INSPIRED DARI BAU VIVA L

YES SALES TILL 31/12/17 ONLY!

  • 25.11.2017 09:16
  • 0

NEW DEXANDRA VALERIE. LUCIOUS SERIES. BAU YG INSPIRED DARI BAU VIVA LA JUICY INSPIRED BY JUICY COUTURE . Bau yang kaya dengan caramel dan vanilla membuatkan si pemakai bertambah manis lagi anggun dan memikat. Rasa lebih ceria dan segar sentiasa. Harga original RM400+ Mampu tengok jerr. Nasib baik ade Dexandra. Bau sebijik macam original. JIMAT dan confirm puas hati👍👍 . . . Nak joint postage Isnin? Whatsapp 013 6075625 . . Cod : Giant Bt Caves . . #dropshipagentwanted #luckydraw #raya #perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

Kambing The Shepherd Superbb .

Kambing The Shepherd Superbb

Medina, Saudi Arabia

  • 25.11.2017 09:06
  • 0

. " ALHAMDULILLAH !! SELESAI PENGHANTARAN HARI NI SEKITAR BANGI / KAJANG DAN CHERAS ". . Terima kasih pelanggan yang menggunakan servis The Shepherd.Lokasi kami di Sg Tangkas Kajang sahaja tuan tuan yang berminat. . Barang tak ada la banyak sangat tapi cukup la nak tampung diri sendiri dan kawan kawan sekitar yang memerlukan. . Serius buyer sila wasap.my/60176665176 ya kalau PM PM ni saya minta maaf kalau lambat jawab. . Bahagian operasi pagi dah selesai.Bahagian delivery juga sudah selesai.Moga perancangan malam berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan. . Hanya perlu click link di bwh utk membuat order :- . www.wasap.my/60176665176/saya+nak+order+kambing+perap www.wasap.my/60176665176 Atau..call /whatsapp/ pm/ dm :- Helmi - 0176665176 . "KOMITED MENGUBAH PERSEPSI ANDA" "KEJUTAN PERTAMA SEMINIT RASA" "TASTE BEYOND EXPECTATION" . P/S : Untuk GOLEK khusus di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Negeri Sembilan sahaja. #TAG , #SHARE & #LIKE kawan kawan dan keluarga yang berminat untuk buat OPEN HOUSE, AKIKAH DAN MAJLIS KORPORAT SERTA PERSENDIRIAN. #kambinggolek #kambinggolekkl #kambinggolekselangor #kambinggolekmurah #kambingbakar #kambingperap #jjcm #iftar #ramadhan #raya #openhouse #aqiqah #kambingaqiqah #kambingbangi #selangor #kl #negerisembilan #kajang #semenyih #putrajaya

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 09:03
  • 0

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 09:02
  • 0

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 09:01
  • 0

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 09:00
  • 2

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:59
  • 1

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:58
  • 0

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:58
  • 2

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:57
  • 2

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:56
  • 0

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:55
  • 1

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

SALE BAJU KURUNG MURAH 🌸KURUNG BATIK DIRGAHAYU🌸.🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED

SALE BAJU KURUNG MURAH

  • 25.11.2017 08:55
  • 1

🌸KURUNG BATIK DIRGAHAYU🌸 . 🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 🌹 . ✔️ Saiz XS S M L XL XXL ✔️ Exclusive design inspired Batik Kelantan ✔️ Corak yang sangat Up to Date ✔️ Harga MAMPU MILIK ✔️ Material Heavy Soluna Silk ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Design Kurung Modern ✔️ Leher Bulat Berkun ✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang ✔️ Jenis Kain A Cut ✔️ Pinggang Kain Bergetah kiri dan kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 TAK jarang / kecut /berbulu lepas basuh /renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 HARGA LUAR BIASA😱 🔴 RM 110/sm RM 115/ss 🔴 ------------------------ XXL ADD RM10 (HARGA BIASA RM189) 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch BOLEH REQUEST UTK DESIGN 👠 KEBAYA 👠 PEPLUM 👠 JUBAH PROCEED POS 2-5 HARI KERJA‼️ whatsapp 0179180650 whatsapp 0179180650 #bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #awaksukasayatak #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah #dudapujaandara #titiancinta #mycoffeeprince

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:54
  • 1

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

wanshe liang #candi #prambanan #jalan #raya #yogya #solo #km #16 #compreng

wanshe liang

Candi Prambanan

  • 25.11.2017 08:54
  • 0

#candi #prambanan #jalan #raya #yogya #solo #km #16 #compreng

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:52
  • 1

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

SALE BAJU KURUNG MURAH 🌸KURUNG BATIK DIRGAHAYU🌸.🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED

SALE BAJU KURUNG MURAH

  • 25.11.2017 08:51
  • 1

🌸KURUNG BATIK DIRGAHAYU🌸 . 🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 🌹 . ✔️ Saiz XS S M L XL XXL ✔️ Exclusive design inspired Batik Kelantan ✔️ Corak yang sangat Up to Date ✔️ Harga MAMPU MILIK ✔️ Material Heavy Soluna Silk ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Design Kurung Modern ✔️ Leher Bulat Berkun ✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang ✔️ Jenis Kain A Cut ✔️ Pinggang Kain Bergetah kiri dan kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri 🌸 TAK jarang / kecut /berbulu lepas basuh /renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 HARGA LUAR BIASA😱 🔴 RM 110/sm RM 115/ss 🔴 ------------------------ XXL ADD RM10 (HARGA BIASA RM189) 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch BOLEH REQUEST UTK DESIGN 👠 KEBAYA 👠 PEPLUM 👠 JUBAH PROCEED POS 2-5 HARI KERJA‼️ whatsapp 0179180650 whatsapp 0179180650 #bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #awaksukasayatak #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah #dudapujaandara #titiancinta #mycoffeeprince

gkcollection Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal

gkcollection

  • 25.11.2017 08:51
  • 2

Bismilliahirahmannirahim #viral ⏬⏬⏬ Musim kenduri kendara bakal menjelang tiba & baju utk pakai kerja pun nak juga tukar baru kan...jom usha sini kalau berkenan terus wsp ye lawa2 belaka taw 😍 Berminat boleh wsp untuk info www.wasap.my/60195881041 **attach pic #bajukurung #kurungmoden #cantik #plussize #china100 #borong #kasut #handbag #bajukanak2 #pemborong #raya #bajuraya #tudung #hijab #jubah #kebaya #kebayamodern amoden #palazo #joggerpantsmurah #jegging #blousemurah #songketcotton #malaysiamall #bazaarpaknil #singapore #brunei #bazaar

Bandar Seri Putra,Kajang Salam hari minggu, semua! Harini kita menggolek di Bdr Seri Putra Bang

Bandar Seri Putra,Kajang

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

  • 25.11.2017 08:48
  • 0

Salam hari minggu, semua! Harini kita menggolek di Bdr Seri Putra Bangi. Semoga semuanya dipermudahkan. 😊 . #kambinggolek #kambingaqiqah #roastedlamb #grilledlamb #kambingsedap #kambingfrozen #marinatedlamb #bazarpaknil #aqiqah #akikah #bandarbarubangi #bandarseriputra #bukitmahkota #bangi #kajang #putrajaya #kl #selangor #nilai #kualalumpur #kuis #raya #openhouse #kateringkambing #birthdayparty #kambingpadu #padubeb #bajet2018

Erasyl Юбка оптом 3000 тгСтандарт Оптом от 3 х ш

Erasyl

  • 25.11.2017 08:48
  • 0

Юбка оптом 3000 тг Стандарт Оптом от 3 х шт ари Для заказа пишем ватсап 87781910447 #джинсы #рубашка #платья #мода2017 #мода2018 #оптом #rayashopkz #доставка #повсему #РК #толькооптом #юбка #кофта #джинсыбойфренд #доставка #алматы #астана #моднаяодежда #стильныеджинсы #женские #брюки #raya #shop #магазин #одежда #для #женщин #красивая #одежда #алмате

lens_murah_rm15 Beli 2 psg contact lens di @cidlens.co🌸discount 40% price utk 3rd

lens_murah_rm15

  • 25.11.2017 08:41
  • 0

Beli 2 psg contact lens di @cidlens.co 🌸discount 40% price utk 3rd lens 🌸 percuma case lens 🌸free postage 🐥whatsapp utk details 🐏23-30/11/2017 . whatsapp @01136220102 😍 . Harga serendah rm20 and free postage! . #lens #kantalengkap #lenskorea #lensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurahmurah #noblukmurah #promosi #raya #bazarpaknil#makeup #makeuptutorial #eyemakeup #eyemakeuptutorial #pesonapengantin #pengantin #muslimweddingguide #mua #photographer #malaywedding #softlens #photoshoot #sayajuallens #sayajualcontactlensmurah #sayajual #sayajualmurah #makeuplook #makeupartist #promosi

IMAM HANIFZ BIN ROSLI #RAYA 2K16

IMAM HANIFZ BIN ROSLI

  • 25.11.2017 08:34
  • 0

#RAYA 2K16

Agoes Wahyoedi #Raya Malang

Agoes Wahyoedi

  • 25.11.2017 08:24
  • 0

#Raya Malang

Muhammmad Fariz Ramanda sorry🙏 I'm not adept, I'm sorry🙏 but I'm still cool😎 without

Muhammmad Fariz Ramanda

  • 25.11.2017 08:15
  • 2

sorry🙏 I'm not adept, I'm sorry🙏 but I'm still cool😎 without being around 😉 #Balai #karangan #sekayam #raya

Amirina Bridal henna 👰🏻 #henna #hennasg #hennadesign #hennaart #floral #

Amirina

  • 25.11.2017 08:06
  • 0

Bridal henna 👰🏻 #henna #hennasg #hennadesign #hennaart #floral #mehndi #mehendi #inai #inaisg #mandala #mandalaart #mandalahenna #hennartist #raya #hennatattoo #eid #hennagram #wedding #love #picoftheday #art #design #deepavalli #hennainspire #diwali #hennartistsg #hennamandala #singapore #sg

💖RaShiDevi💖 Peehu 😺😽 #BALH #raya #ramkapoor #sakshitanwar #rashi MrMrKapoor

💖RaShiDevi💖

  • 25.11.2017 08:02
  • 0

Peehu 😺😽 #BALH #raya #ramkapoor #sakshitanwar #rashi MrMrKapoor #rockstar

Женская Одежда Оптом Алматы Кофточка оптом 3900 тгСтандарт Оптом от

Женская Одежда Оптом Алматы

  • 25.11.2017 07:59
  • 1

Кофточка оптом 3900 тг Стандарт Оптом от 3 х шт у ж Для заказа пишем ватсап 87781910447 #джинсы #рубашка #платья #мода2017 #мода2018 #оптом #rayashopkz #доставка #повсему #РК #толькооптом #юбка #кофта #джинсыбойфренд #доставка #алматы #астана #моднаяодежда #стильныеджинсы #женские #брюки #raya #shop #магазин #одежда #для #женщин #красивая #одежда #алмате

Kulit Cerah Seawal 14 Hari Thank u sis da beli miraclewhite.RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JE

Kulit Cerah Seawal 14 Hari

  • 25.11.2017 07:57
  • 2

Thank u sis da beli miraclewhite . RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #testimoni #testimonimiraclewhite

GET YOUR MARY KAY HERE Dulu kulit muka Farah Kusam, kering, bila pakai bedak je bercapuk capu

GET YOUR MARY KAY HERE

  • 25.11.2017 07:56
  • 2

Dulu kulit muka Farah Kusam, kering, bila pakai bedak je bercapuk capuk warna putih. Makin lama makin teruk pulak tengok muka ni. . Alhamdulillah dipertemukan dengan Mary Kay, hasil usaha pencarian sendiri tau. Produk timewise miracle set ni lah permulaan skincare Fara.. . Setiap hari muka fresh je.. lembap pun ya juga. Yang paling best, benefit anti penuaan pun dapat. . Timewise Miracle Set, sangat sesuai bagi mereka yang berumur 23 ke atas. Sesiapa yang ada masalah seperti dibawah, sangat digalakkan utk menggunakannya. 🎈Kulit kusam 🎈Berjerawat, Berminyak, Kulit yang kering 🎈Perlukan pencerahan semulajadi 🎈Liang pori besar / whitehead / blackhead . Satu set ni tahan sehingga 6-7 bulan. Sangat JIMAT ! Yang X BEST nya bila la set ni nak habis.. sebab tak sabar nak buka set yang baru 😂😂❣️ . Whatsapp Fara untuk FREE Consultation. www.wasap.my/60136244248 💋 . #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #beautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #gorgeous #cantik #raya #codgambang #pahang #uiagambang #umpgambang #sayajual #jerawat #kulitsensitive #sayabantu #kajang #selangor #nakcantik #skinvigorate #timewisemiracleset #malacep #skincareclass #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaygambang #marykayperlis #marykaymelaka #marykayshahalam #marykaycameron #marykayklang

Rahsia Seputih Salji ! Nak cantik tak susah pun, semua orang mampu mendapat kulit idaman yang

Rahsia Seputih Salji !

  • 25.11.2017 07:51
  • 1

Nak cantik tak susah pun, semua orang mampu mendapat kulit idaman yang PUTIH dan GEBU dengan hanya mengamalkan UFORA COLLAGEN. bukan hanya kulit je cantik tapi dalaman pun makin sihat dan aset makin mantap tau. .  Fungsi UFORA COLLAGEN adalah:- . 🍊 Memutihkan kulit pada wajah & seluruh badan 🍊 Menghilangkan parut dan jerawat 🍊 Melicinkan kulit wajah & seluruh badan 🍊 Mengatasi masalah kulit wajah kusam 🍊 Membaiki sel kulit mati 🍊 Merawat pigmentasi muka 🍊 Meratakan tona kulit seluruh badan 🍊 Meningkatkan kekuatan tulang 🍊 Menyihat & menguatkan rambut 🍊 Mengatasi masalah keputihan 🍊 Menegangkan aset wanita 🍊 Membantu pertumbuhan gigi yang sihat 🍊 Mengawal masalah ketagihan rokok 🍊 Melangsingkan badan 🍊 Membantu sistem penghadaman 🍊 Menyihatkan kuku 🍊 Merawat penyakit gout 🍊 Mempertingkatkan penglihatan 🍊 Mengawal kesihatan jantung 🍊 Mengawal masalah ekzema Wah! Banyaknya kelebihan & khasiat #uforabeautycollagen ni! Bukan boleh cantik je tau, dalaman pun boleh jadi sihat. Cepat WS Shira 013-4462686 untuk dapatkan UFORA Beauty Collagen ni tau! . #UFORA#UFORAGLOWHITECOLLAGEN#COD#KOTABHARU#KUALALUMPUR#PUTIHGEBU#ASETTEGANG#RAYA#KULITKUSAM#MURAH#TEAMELLYYANEY#SERBUKMUTIARA#VITAMINC#GLUTHATHIONE#PUREMARINECOLLAGEN#CANTIKSEBELUMRAYA#ANJAL#LEMBUT#LEMBAB#GLOWING#FLAWLESS#AWETMUDA#KULITHALUS

Charles & Keith, Pedro, Aldo.. Charles & Keith purse💯ORIGINAL🌸RM100Size(cm) 14.2x9x2.8🌸h

Charles & Keith, Pedro, Aldo..

  • 25.11.2017 07:49
  • 1

Charles & Keith purse 💯ORIGINAL 🌸RM100 Size(cm) 14.2x9x2.8 🌸harga di butik RM1++ 🌸Poslaju + RM10(SM) RM15(SS) 🌸Pre order item (14 days) 🌸Whatsapp +6016 3793953 #propaganda #propagandafest #karnivalmega #karnivalmegasale #karnival #carbootsale #moodrepublik #moodrepubliktour #nyxmalaysia #nyxsoftmattemurah #nyxsoftmattelipcream #nyxmurah #nyxoriginal #nyx #softmatelipcream #charlesandkeith #charlesandkeithmurah #charlesandkeithbag #charlesandkeithmurah #charlesandkeithbag #handbag #zara #zarahandbag #victoriasecrets #original #ootd #raya2017 #raya #sephora

Charles & Keith, Pedro, Aldo.. Charles & Keith purse💯ORIGINAL🌸RM100Size(cm) 19.5x10.3x3.5

Charles & Keith, Pedro, Aldo..

  • 25.11.2017 07:48
  • 5

Charles & Keith purse 💯ORIGINAL 🌸RM100 Size(cm) 19.5x10.3x3.5 🌸harga di butik RM1++ 🌸Poslaju + RM10(SM) RM15(SS) 🌸Pre order item (14 days) 🌸Whatsapp +6016 3793953 #propaganda #propagandafest #karnivalmega #karnivalmegasale #karnival #carbootsale #moodrepublik #moodrepubliktour #nyxmalaysia #nyxsoftmattemurah #nyxsoftmattelipcream #nyxmurah #nyxoriginal #nyx #softmatelipcream #charlesandkeith #charlesandkeithmurah #charlesandkeithbag #charlesandkeithmurah #charlesandkeithbag #handbag #zara #zarahandbag #victoriasecrets #original #ootd #raya2017 #raya #sephora

EXCLUSIVE  CARPET MALAYSIA Anyone looking for exclusive and luxury carpet ? NEW PRICE NOW ONLY :

EXCLUSIVE CARPET MALAYSIA

  • 25.11.2017 07:35
  • 0

Anyone looking for exclusive and luxury carpet ? NEW PRICE NOW ONLY : Size S 120 x 170 Rm299 Size M 160 x 230cm Rm599 Size L 200 x 290cm Rm899 Size Xl 240 x 330cm Rm1550 Wssap amira 013-9936595 #carpet #karpet #permaidani #premiumcarpet #DECO #interiordesign #selangor #raya #promo #MODERNCARPET #PROMOTION #mampumilik #lawa #hargaterbaek #2017 #2k12#rare # exclusive #trending #meletop #interior #onlineshopping #homedecomalaysia #homedesign #interior #decor #scandinaviandesign #scandinavianphotographers #scandilovers

Balh is over, but in ❤ forever 😘Lovely scene 💕 💞🙈 #sakshitanwar #ramkapoor #MrAndMrsKapoo

Balh is over, but in ❤ forever

  • 25.11.2017 07:32
  • 1

😘Lovely scene 💕 💞🙈 #sakshitanwar #ramkapoor #MrAndMrsKapoor #DarlingAndMrKapoor #Priyakapoor #Raya #Rampriya #balhmemories #balh #badeacchelagtehain #relivingmemories #relivingbalh #couplegoals 💕

shawl murah seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍...Harga kami be

shawl murah

  • 25.11.2017 07:28
  • 0

seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍. . . Harga kami berbaloi dengan kualiti. kenapa bayar lebih kalau boleh dapat kualiti yang sama 😍😍😍. . SHAWL HEAVY CHIFFON Material :Heavy Chiffon Gred AAA/high quality Measurement : 1.9x 0.7 .. . .❤️baby seam. .❤️mudah dibentuk .❤️Tidak jarang. .❤️Straight cut. .❤️iron less Price: 1-5 RM10/pcs exc pos 6-10 Rm9.00/pcs exc pos 11-20 Rm8/pcs exc pos 21pcs rm7.50/pcs exc pos. . whatapps : 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 #neelofahijab #bokittahijab #shawlbubble #shawl #shawls #shawlmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlcantik #shawlpastel #shawlprinted #shawlbubble #shawlborong #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudunglabuh #tudungonline #tudungraya #tudungborong #tudungmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #raya #insta #sayajual

shawl murah seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍...Harga kami be

shawl murah

  • 25.11.2017 07:28
  • 0

seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍. . . Harga kami berbaloi dengan kualiti. kenapa bayar lebih kalau boleh dapat kualiti yang sama 😍😍😍. . SHAWL HEAVY CHIFFON Material :Heavy Chiffon Gred AAA/high quality Measurement : 1.9x 0.7 .. . .❤️baby seam. .❤️mudah dibentuk .❤️Tidak jarang. .❤️Straight cut. .❤️iron less Price: 1-5 RM10/pcs exc pos 6-10 Rm9.00/pcs exc pos 11-20 Rm8/pcs exc pos 21pcs rm7.50/pcs exc pos. . whatapps : 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 #neelofahijab #bokittahijab #shawlbubble #shawl #shawls #shawlmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlcantik #shawlpastel #shawlprinted #shawlbubble #shawlborong #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudunglabuh #tudungonline #tudungraya #tudungborong #tudungmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #raya #insta #sayajual

shawl murah seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍...Harga kami be

shawl murah

  • 25.11.2017 07:28
  • 0

seperti awak shawl ni pon sangatt la cantikkkk 😍. . . Harga kami berbaloi dengan kualiti. kenapa bayar lebih kalau boleh dapat kualiti yang sama 😍😍😍. . SHAWL HEAVY CHIFFON Material :Heavy Chiffon Gred AAA/high quality Measurement : 1.9x 0.7 .. . .❤️baby seam. .❤️mudah dibentuk .❤️Tidak jarang. .❤️Straight cut. .❤️iron less Price: 1-5 RM10/pcs exc pos 6-10 Rm9.00/pcs exc pos 11-20 Rm8/pcs exc pos 21pcs rm7.50/pcs exc pos. . whatapps : 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 0194023524 #neelofahijab #bokittahijab #shawlbubble #shawl #shawls #shawlmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlcantik #shawlpastel #shawlprinted #shawlbubble #shawlborong #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudunglabuh #tudungonline #tudungraya #tudungborong #tudungmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #raya #insta #sayajual

EXCLUSIVE  CARPET MALAYSIA END YEAR SALE!!!!Anyone looking for exclusive and luxury carpet ? NE

EXCLUSIVE CARPET MALAYSIA

  • 25.11.2017 07:25
  • 0

END YEAR SALE!!!! Anyone looking for exclusive and luxury carpet ? NEW PRICE NOW ONLY : Size S 120 x 170 Rm299 Size M 160 x 230cm Rm599 Size L 200 x 290cm Rm899 Size Xl 240 x 330cm Rm1550 Wssap 013-9936595 #carpet #karpet #permaidani #premiumcarpet #DECO #interiordesign #selangor #raya #promo #MODERNCARPET #PROMOTION #mampumilik #lawa #hargaterbaek #2017 #2k12#rare # exclusive #trending #meletop #jgnckpabgtakpayung #interior #inlove #scandinaviandesign #scandinavianphotographers #karpetgebu#karpetmoden#karpetmalaysia#interior #jnagancakapadiktakpayong

lens_murah_rm15 Beli 2 psg contact lens di @cidlens.co🌸discount 40% price utk 3rd

lens_murah_rm15

  • 25.11.2017 07:25
  • 1

Beli 2 psg contact lens di @cidlens.co 🌸discount 40% price utk 3rd lens 🌸 percuma case lens 🌸free postage 🐥whatsapp utk details 🐏23-30/11/2017 . whatsapp @01136220102 😍 . Harga serendah rm20 and free postage! . #lens #kantalengkap #lenskorea #lensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurahmurah #noblukmurah #promosi #raya #bazarpaknil#makeup #makeuptutorial #eyemakeup #eyemakeuptutorial #pesonapengantin #pengantin #muslimweddingguide #mua #photographer #malaywedding #softlens #photoshoot #sayajuallens #sayajualcontactlensmurah #sayajual #sayajualmurah #makeuplook #makeupartist #promosi . #cidlenscust

lens_murah_rm15 Haaa.. Kan hakak dh ckp, mmg ada 40% off.. harga yg di atas tu boleh d

lens_murah_rm15

  • 25.11.2017 07:21
  • 2

Haaa.. Kan hakak dh ckp, mmg ada 40% off.. harga yg di atas tu boleh dapat murah lg.. Muraaaaahhh kan? Apa lg.. Rugi haaa xbeli la ni.. 😂😂😂 . Beli 2 psg contact lens di @cidlens.co 🌸discount 40% price utk 3rd lens 🌸 percuma case lens 🌸free postage 🐥whatsapp utk details 🐏23-30/11/2017 . whatsapp @01136220102 😍 . Harga serendah rm20 and free postage! . #lens #kantalengkap #lenskorea #lensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurahmurah #noblukmurah #promosi #raya #bazarpaknil#makeup #makeuptutorial #eyemakeup #eyemakeuptutorial #pesonapengantin #pengantin #muslimweddingguide #mua #photographer #malaywedding #softlens #photoshoot #sayajuallens #sayajualcontactlensmurah #sayajual #sayajualmurah #makeuplook #makeupartist #promosi . #cidlenscust