saizbesar instagram photo

#

Emas 916,999.9,Goldbar & Dinar Wahhh.. NEW JOGGER ni uolss.Nak bersenam sesuai.. nak jogging kelili

Emas 916,999.9,Goldbar & Dinar

  • 12.12.2017 08:33
  • 0

Wahhh.. NEW JOGGER ni uolss. Nak bersenam sesuai.. nak jogging keliling taman pon bole.. nak beriadah petang2 ngn anak2 pon elok juga.. Kali ni plain x bercorak.. Nampak lebih simple.. Available 3 color BLACK, DARKBLUE N DARK GREY DAH ADA YANG BEKENANโ“โ“ PLUSSIZE JOGGER BESOOR CENGGINI.. nak cari mana kanโ“โ“ #RM65 sehelai sahaja syg... *price belum msk kos pos ye๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‚UKURAN BASIC JOGGER๐Ÿ‚ *3XL* Pinggang 38"-50" Punggung 49"-67" Peha 29"-34" Labuh seluar 39" *4XL* Pinggang 40"-58" Punggung 54"-72" Peha 32"-44" Labuh seluar 41" *5XL* Pinggang 41"-60" Punggung 62"-82" Peha 33"-46" Labuh seluar 42" *6xl* Pinggang 42"-61" Punggung 64"- 84" Peha 35"-48" Labuh seluar 43.5" *7xl* Pinggang 44"-64" Punggung 66"- 92" Peha 38"- 49" Labuh seluar 44" *8xl* Pinggang 47"-66" Punggung 68"- 93" Peha 40"- 50" Labuh seluar 44" Klik2 jeeee skrg ni.. lagi cepat lagi mudah๐Ÿค—๐Ÿค— CikNgoh https://wasap.my/60173715475/BASICJOGGER #plussizefashion #plus #plussize #plussize #plussizemodel #plussized #saizbesar #saizbesarmalaysia #joggerpants

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:30
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:30
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:30
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:30
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:30
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 08:29
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

#Plussize #Bigsize #Repost @curvaxtsb (@get_repost)ใƒปใƒปใƒป.Online Purchase: WA 01732

#Plussize #Bigsize

  • 12.12.2017 07:56
  • 1

#Repost @curvaxtsb (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป . Online Purchase: WA 0173290783 . Same size same cutting dengan our QS108 previously. This is the second version. Medium Plus T Shirt ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Mix and Match *New Arrival* Medium Plus Basic Tee Code : QS106 Price RM 39 2pcs RM 70 One set with palazzo RM100 .. . ** Size : Free Bust : 46" - 52" Length : 39" Bahu : 18"-19" Arm Hole : 24" Hip : 54" ** Measurement before stretch. Akan berubah dalam 1/2 inchi disebabkan material bergetah . Material : cotton . . #loveforlove #likeforlike #followforfollow #plussize #mediumplussize #plussizemalaysia #plussize #saizbesar #tshirtplussize #tshirthitam #tshirtcantik #basicteeplussize #basictee #backtobasic

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:29
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 52 Rm39 sehelai. Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:29
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 52 Rm39 sehelai. Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashion

Erza Collection BlouseUkuran refer pictureRm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:28
  • 0

Blouse Ukuran refer picture Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashion

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:27
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashion

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:26
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:26
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:25
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:25
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:24
  • 1

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:24
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 12.12.2017 07:24
  • 1

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Jeans Kepala Kain | Plus Size FuhhhhFuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3. .

Jeans Kepala Kain | Plus Size

  • 12.12.2017 07:06
  • 0

Fuhhhh Fuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3 . . Size (28-60) โ— Original 100% โ— Setanding Butik Terkemuka โ— Warna Biru Gelap โ— Gred Cantik / Kualiti Terbaik โ— Kain Stretch / Bergetah โ— Slim Fit โ— Zip โ— Ready Stock โ— Lelaki punya โ— Kain sangat selesa dipakai . โ— Size : 28 HINGGA 60 . . ( SLIMFIT SAHAJA ) . saiz : 28..29..30..31..32..33..34..36..38..40..42..46..48..50..52..54..56..58..60 . Free POS SEMENANJUNG . SABAH DAN SARAWAK TAMBAH POS RM10... . . Whatsapp 017-9275256 . . . #seasonjeans #saizbesar #jeans #seluarjeans #slimfit #straightcut #seluarlelaki #jangancakapabangtakpayung #plussizefashion #plussize #bigsize #pialamalaysia #seluarjeans #outfit #ootd #bocey #kasutlelaki #selvedgejeans #jeanskepalakain #jeansonline #menswear #shirt #likeforlike #jeanskoyak #harimaumalaya #jeanssobek #slimfitjeans #pakaianlelaki #uitm #akuyangpakaikoyangpanas

Lose Weight From Home NAK PAKAI SAIZ LEBIH KECIL KE? NAK NAIK PELAMIN TAK LAMA LAGI KE? AT

Lose Weight From Home

  • 12.12.2017 06:20
  • 0

NAK PAKAI SAIZ LEBIH KECIL KE? NAK NAIK PELAMIN TAK LAMA LAGI KE? ATAU SUAMI / DOKTOR SUDAH TEGUR? : : Setahun dah hampir tamat.. Jangan tunggu lagi untuk turun berat ke tahap ideal! Anda akan sangat happy bila saiz badan semakin kecil! : : Siapa minat turun 3-8kg sebulan boleh join Program Online Premium Coaching. Pendaftaran Early Bird sekarang dibuka untuk January 2018 intake .Tempat terhad. Klik link di bio atau dm untuk info :) : : #turunberat #shapeup #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #bajudahlonggar #weightlosschallengeonline #bodytransformation #tukarsaizdarirumah #sayangbadan #naikpelamin #azam2017 #countdownto2018 #askcoach_racheltan

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Hai..hai..haiiiiii...YES! YES! YES! YES!Ok harini 12.12.17 hingga 13

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 12.12.2017 04:59
  • 0

Hai..hai..haiiiiii...YES! YES! YES! YES! Ok harini 12.12.17 hingga 13.12.17 (2hari sahaja) akan bermula #PROMO 3helai RM100 + #FreePostage Valid hanya item dalam gambar sahaja ya. Dan PROMO #FreePost untuk semua item ok. Jom cepat order2 sekarang,promo baekkkk punya ni . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ #plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Hai..hai..haiiiiii...YES! YES! YES! YES!Ok harini 12.12.17 hingga 13

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 12.12.2017 04:59
  • 0

Hai..hai..haiiiiii...YES! YES! YES! YES! Ok harini 12.12.17 hingga 13.12.17 (2hari sahaja) akan bermula #PROMO 3helai RM100 + #FreePostage Valid hanya item dalam gambar sahaja ya. Dan PROMO #FreePost untuk semua item ok. Jom cepat order2 sekarang,promo baekkkk punya ni . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ #plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:39
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:39
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:39
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:39
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:14
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:14
  • 2

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 12.12.2017 03:14
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Lose Weight From Home HIDANGAN DI BAWAH 400 KALORI! ::Kalau nak turun berat,  cuba makan s

Lose Weight From Home

  • 12.12.2017 02:40
  • 3

HIDANGAN DI BAWAH 400 KALORI! : : Kalau nak turun berat, cuba makan setiap hidangan tu tak lebih dari 500 kalori! Selain dari kalori, pilih makanan yang seimbang dan cukup protein, carbohidrat dan lemak baik! : : Boleh tag kawan kawan yang suka tips turun berat :) : : : Siapa yang nak turun 2-5kg sebulan boleh tanya tentang Program Online Turun Berat dari rumah! Klik link di atas atau dm untuk info :) : : #turunberat #shapeup #eatwell #sayangbadan #lowcalorie #macronutrients #makan #losefat #healthylifestyle #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #neolofarhijab #weightlosschallengeonline #askcoach_racheltan

juicyliciousness Premium Tile StickCode : 022 Maroon & Dark GreenSizes & Price : S

juicyliciousness

  • 11.12.2017 19:40
  • 2

Premium Tile Stick Code : 022 Maroon & Dark Green Sizes & Price : S ( Lingkaran Dada : 80-82cm ) : RM290.00 M ( Lingkaran Dada : 86-88cm ) : RM290.00,- L ( Lingkaran Dada : 90-92cm ) : RM290.00 XL ( Lingkaran Dada : 98-100cm ) : RM310.00 XXL ( Lingkaran Dada : 106-109cm ) : RM330.00 XXXL ( Lingkaran Dada : 111-114cm ) : RM350.00 XXXXL ( Lingkaran Dada : 115-117cm ) : RM370.00 XXXXXL ( Lingkaran Dada : 118-120cm ) : RM390.00 Open for orders. Please note all items in this album takes 2 weeks to be sewn. About 2 to 3 weeks for postage to Malaysia. Please note that you can change colours and length of sleeve ( short, 3 quarter & long ) Open for orders. Place order now to avoid disappointments. Free postage to Malaysia, Indonesia & Singapore. Please allow 2 weeks for postage from Bali. Banks : MBB,HSBC, Mandiri, BCA #sayajual #plussize #Christmas #fashionbloggermalaysia #fashionbloggersingapore #wanita #jualmurah #malaysia #onlineshoppingmalaysia #baju #seluarbesar #dressbesar #bazaarpaknil #plussizemalaysia #dress #natal #saizbesar #saizbesarmalaysia #trendbaru #malaysiaboleh #onlineshopping #ootd #fashionblogger #saizbesar #konsert #jualmurah #chubby #gemuk #gongxifacai #chinesenewyear #baju #cantik #bajumalaysia

juicyliciousness Premium Tile StickCode : 006 Long BlackSizes & Price : S ( Lingkar

juicyliciousness

  • 11.12.2017 19:36
  • 1

Premium Tile Stick Code : 006 Long Black Sizes & Price : S ( Lingkaran Dada : 80-82cm ) : RM330.00 M ( Lingkaran Dada : 86-88cm ) : RM330.00,- L ( Lingkaran Dada : 90-92cm ) : RM330.00 XL ( Lingkaran Dada : 98-100cm ) : RM350.00 XXL ( Lingkaran Dada : 106-109cm ) : RM370.00 XXXL ( Lingkaran Dada : 111-114cm ) : RM390.00 XXXXL ( Lingkaran Dada : 115-117cm ) : RM410.00 XXXXXL ( Lingkaran Dada : 118-120cm ) : RM430.00 *sleeve length and colours can be changed Open for orders. Place order now to avoid disappointments. Free postage to Malaysia, Indonesia & Singapore. Please allow 2 weeks for postage from Bali. Banks : MBB,HSBC, Mandiri, BCA #sayajual #plussize #Christmas #fashionbloggermalaysia #fashionbloggersingapore #wanita #jualmurah #malaysia #onlineshoppingmalaysia #baju #seluarbesar #dressbesar #bazaarpaknil #plussizemalaysia #dress #natal #saizbesar #saizbesarmalaysia #trendbaru #malaysiaboleh #onlineshopping #ootd #fashionblogger #saizbesar #konsert #jualmurah #chubby #gemuk #gongxifacai #chinesenewyear #baju #cantik #bajumalaysia

Lose Weight From Home NASI LEMAK QUINOA YANG SIHAT?! :: Selalu orang yang nak turun berat

Lose Weight From Home

AEON MALL Bandar Dato' Onn

  • 11.12.2017 18:42
  • 0

NASI LEMAK QUINOA YANG SIHAT?! : : Selalu orang yang nak turun berat ni kena cuba elak dari makan nasi lemak sebab lemak dan minyak tinggi dari sambal, ayam, nasi dll.. : : Tapi Nasi Lemak ni ada quinoa (seakan nasi perang), ayam grill (tanpa minyak & lemak), telur rebus, badam hiris, salad hijau dan ikan bilis yang tanpa digoreng. Dan sambal pun tak berminyak! Cukup nutrisi dalam satu hidangan! Sedap juga rasanya :) Kalau teringin sangat nak makan nasi lemak, boleh cuba yang ini! Harga pun berpatutan :) : : #turunberat #nasilemak #slim #shapeup #quinoa #grillchicken #almond #ikanbilis #tabiatsihat #tabiatmakanyangsihat #gayahidupsihat #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #weightlosschallengeonline #onlinecoaching #neolofarhijab #bodytransformation #satumalaysiasihat #azam2017 #askcoach_racheltan

malaysiafitcouple Sebulan 2.2kg, 2 bulan 4.4kg.. 6bulan 13kg !!.Yang penting TERUSKAN

malaysiafitcouple

  • 11.12.2017 17:09
  • 1

Sebulan 2.2kg, 2 bulan 4.4kg.. 6bulan 13kg !! . Yang penting TERUSKAN dan KONSISTEN pasti akan capai ๐Ÿ’ช . PENGAMBILAN PESERTA DECEMBER - KURUS 2018 #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurusย  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

Herbalife Malaysia Fahami macros yg seimbang memudahkan kita turun berat dan kekal berat

Herbalife Malaysia

  • 11.12.2017 16:59
  • 4

Fahami macros yg seimbang memudahkan kita turun berat dan kekal berat secara konsisten dan tanpa berlapar... . Turun berat bukan 100% pasal kalori shj tapi ianya mengenai nutrisi yg kita beri pada badan.. nutrisi yang baik akan melakukan kerja yg baik dalam badan . . Tak gemuk aih makan makanan sihat...janji fokus pd macros dan pengambilan kalori sehari kita #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurusย  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 11.12.2017 16:57
  • 2

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 11.12.2017 16:57
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 11.12.2017 16:57
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 11.12.2017 16:56
  • 3

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 11.12.2017 16:56
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Butik Muslimah Comel NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. ..Baju paling laris desig

Butik Muslimah Comel

  • 11.12.2017 16:09
  • 1

NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. . . Baju paling laris design hot meletup ni rugi tak grab cepat2 tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Baju boleh pakai jalan2 , bersukan, tema majlis, jamuan majlis dan macam2 lagi. ๐Ÿ˜Š Baju menutup aurat, labuh menutup punggung, boleh menyusu untuk ibu2 menyusu, lagi senang mesra wudhu lagi tauu... dan semestinya kain sangat sedap dipakai dan sangat2 selesa wow!! Less iron lagi dan material sangat lembut dan tak panas tau bila pakai. . HARGA Mampu Milik DEWASA: RM39-RM49 ( XS-6XL) . Nak Order keee?? Sebelum melepas design2 cantik ni... terus whatssap ke : . Whatssap/telegram to order? 0165915019 0165915019 #tshirtmuslimah #bajumuslimah #blouse #hargamampumilik #nursing #materialcotton#bajubesar #johor#kotabharu#ipoh#kelantan #saizbesar #banyaksaizbesar #cikgu#pensyarah #seluruhmalaysia #pahang #shahalamresident #sedondonibudananak #family #pakairaya #muslimahkids #muslimahfashion #pakarfashion #johor #selangor #sabah #sarawak #tesco #kfc

SIHAT CERGAS ENJOY NAK KURUS 20% excercise percepatkan lagi proses turun berat.. 80% is pemakanan.

SIHAT CERGAS ENJOY NAK KURUS

  • 11.12.2017 15:16
  • 0

20% excercise percepatkan lagi proses turun berat.. 80% is pemakanan. . Super efektif senaman kardio yang boleh dilakukan di rumah.. senaman kardio & senaman angkat berat sangat penting untuk bantu pembakaran lemak dengan sangat cepat dan efektif. . Jadualkan rutin senaman antara latihan kardio dan latihan bebanan.. bina otot & bakar lemak dengan efektif. . Ikut cara teknik yg betul ye.. Selamat mencuba! ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ . Share dan tag kawan Anda. . . ๐Ÿ”Š CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

SIHAT CERGAS ENJOY NAK KURUS Fat Loss Foods.. Fiber (serat) boleh di dapati dalam buah-buahan, sa

SIHAT CERGAS ENJOY NAK KURUS

  • 11.12.2017 15:00
  • 3

Fat Loss Foods. . Fiber (serat) boleh di dapati dalam buah-buahan, sayur-sayuran, dan bijirin (grains). . Fiber adalah komponen penting dalam proses penurunan berat badan. Di samping mengurangkan โ€˜nafsuโ€™ makan,.. ia memberi kita rasa โ€˜kenyangโ€™ dengan melambatkan transit makanan dalam sistem pencernaan kita. . Mereka yang nak turun berat badan di ingatkan agar jangan sesekali untuk mengabaikan fiber dalam diet.. Cuba untuk menikmati sarapan yang tinggi fiber seperti Oatmeal (bijirin oat), roti gandum penuh dan buah-buahan campuran kerana makanan seperti ini akan membuatkan kenyang lebih lama dan pelawasan. . Pastikan anda minum lebih air ketika anda meningkatkan pengambilan fiber dalam diet. . Share dan tag kawan Anda. . ๐Ÿ”Š CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA. . COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 . #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #pehabesar #viralpost #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #lazada #jubahcantikbesar #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

PLUS SIZE FASHION MURAH ! Memang jadi wanita paling lawa cantik gorgeous kalau pakai ZARA WRAP ๐

PLUS SIZE FASHION MURAH !

  • 11.12.2017 13:42
  • 0

Memang jadi wanita paling lawa cantik gorgeous kalau pakai ZARA WRAP ๐Ÿ’• Dahlah bagi effect kurus , sis sukaaaa ! . . Zara wrap plain top ๐Ÿ’ Material : Kain cotton baldu ( tidak panas ) ( Tidak jarang) Jenis kain tidak memeri Sesuai untuk 48/50/52 Ukuran Bahu 19โ€ Dada 52โ€ Armhole 24โ€ Punggung 55โ€ Labuh tangan 22โ€ Labuh baju 29โ€ Harga : RM 55 EXCLUDE POS . TO ORDER KINDLY , WHATSAPP US - ๐Ÿ“ฒ019-4260394 . ๐Ÿ“ฒ019-4260394 ๐Ÿ“ฒ019-4260394 . #sayajualplussize#bajuplussize#seluarplussize#blouseplussize#blousemurah#seluarmurah#skirtplussize#bazarpaknil#plussizemurah#plussize#saizbesar#seluarbesar#bajubesar#seluarloose#ootdplussize#plussizemalaysia#ootdcurvy#plussizefashion#joggerpantsplussize#pantsplussize#kurtiplussize#palazzoplussize#palazzomurah

Lose Weight From Home HIDANGAN DI BAWAH 400 KALORI! ::Kalau nak turun berat,  cuba makan s

Lose Weight From Home

  • 11.12.2017 13:40
  • 0

HIDANGAN DI BAWAH 400 KALORI! : : Kalau nak turun berat, cuba makan setiap hidangan tu tak lebih dari 500 kalori! Selain dari kalori, pilih makanan yang seimbang dan cukup protein, carbohidrat dan lemak baik! : : Boleh tag kawan kawan yang suka tips turun berat :) : : : Siapa yang nak turun 2-5kg sebulan boleh tanya tentang Program Online Turun Berat dari rumah! Klik link di atas atau dm untuk info :) : : #turunberat #shapeup #eatwell #sayangbadan #lowcalorie #macronutrients #makan #losefat #healthylifestyle #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #neolofarhijab #weightlosschallengeonline #askcoach_racheltan

bhaju_chantiq SERIUS ARR DENGAN RM 99 JE DAH BOLEH DAPAT 2 PCS BLOUSE !ย  SIAP DENGA

bhaju_chantiq

  • 11.12.2017 13:17
  • 0

SERIUS ARR DENGAN RM 99 JE DAH BOLEH DAPAT 2 PCS BLOUSE !ย  SIAP DENGAN POSTAGE KAMI TANGGUNG ! . . Ye awak! Nurul sangat memahami kehendak anda tambah2 dengan ekonomi sekarang yg tak menentu, memang payah nak berbelanja mahal2. . . So special for #NGels Nurul release HOT COMBO blouse 2 pcs RM 99 FREE POSTAGE ! . Boleh mix colors,design and size. . . www.wasap.my/60196753738/BlouseRM99 www.wasap.my/60196753738/BlouseRM99 www.wasap.my/60196753738/BlouseRM99 . #sales #yearendsale #nurulsgalleryagent #nurulsgallery #blousemurah #blousecombo #selesa #sedapdipakai #bazaarpaknil #trustedagent #saizbesar

Jeans Kepala Kain | Plus Size FuhhhhFuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3. .

Jeans Kepala Kain | Plus Size

  • 11.12.2017 12:34
  • 3

Fuhhhh Fuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3 . . Size (28-60) โ— Original 100% โ— Setanding Butik Terkemuka โ— Warna Biru Gelap โ— Gred Cantik / Kualiti Terbaik โ— Kain Stretch / Bergetah โ— Slim Fit โ— Zip โ— Ready Stock โ— Lelaki punya โ— Kain sangat selesa dipakai . โ— Size : 28 HINGGA 60 . . ( SLIMFIT SAHAJA ) . saiz : 28..29..30..31..32..33..34..36..38..40..42..46..48..50..52..54..56..58..60 . Free POS SEMENANJUNG . SABAH DAN SARAWAK TAMBAH POS RM10... . . Whatsapp 017-9275256 . . . #seasonjeans #saizbesar #jeans #seluarjeans #slimfit #straightcut #seluarlelaki #jangancakapabangtakpayung #plussizefashion #plussize #bigsize #pialamalaysia #seluarjeans #outfit #ootd #bocey #kasutlelaki #selvedgejeans #jeanskepalakain #jeansonline #menswear #shirt #likeforlike #jeanskoyak #harimaumalaya #jeanssobek #slimfitjeans #pakaianlelaki #uitm #akuyangpakaikoyangpanas

Butik Bos Check out our HerWay new ladies casual shirt!!! http://www.butikbos.co

Butik Bos

BOS - Branded Outlet Store Taman Shamelin Perkasa Cheras

  • 11.12.2017 10:21
  • 0

Check out our HerWay new ladies casual shirt!!! http://www.butikbos.com.my/categories/Shirts---Blouses/127 #butikbos #bosboutique #plussizefashion #bigandtall #oversizes #SuperBigSize #big #kingsize #ExtraLarge #MamaSize #Fat #Saizbesar #onlineshopping #fashion #newarrival #ladiesshirt

#PLUSSIZEMALAYSIA #Y.E.S Y.E.SRM59 SAHAJA!!!normal price rm79.00SALE SALE SALERM59 SAHAJA

#PLUSSIZEMALAYSIA #Y.E.S

  • 11.12.2017 10:10
  • 0

Y.E.S RM59 SAHAJA!!! normal price rm79.00 SALE SALE SALE RM59 SAHAJA!!! normal price rm79.00 Grab sebelum tamat sale 3/12/2017 .Code Item : Y240 Size : 5xl, 6xl, 7xl, 8XL Bust :50", 52", 54" , 56" Hips: 51", 53", 56 " 58" Length : 34" back 32" front Arm hole : 23" 24", 25", 26" Material : Denim cotton Whatsapp sis www.wasap.my/601133380643 #plussizemlaysia #bigsizemalaysia #sayajualmurah #saizbesar # bfshirt #sale #YES #kemejasaizbesar #bfshirtsizebesar

malaysiafitcouple Ada orang kata ais ni menggemukkan sebab bekukan lemak ? True or false

malaysiafitcouple

  • 11.12.2017 10:04
  • 2

Ada orang kata ais ni menggemukkan sebab bekukan lemak ? True or false ? . sebenarnya ais TIDAK membekukan lemak atau buat kita gemuk...ais membantu meningkatkan metabolisme kita dan ia juga mempunyai 0 kcal sebab di perbuat daripada air kosong. . Badan manusia hebat - bila kita minum air berais atau air sejuk, bdn akan adjust suhu sejuk tu sesuai dgn suhu badan...tiada istilah bekukan lemak sbb lemak tidak boleh di beku..bole je diet minum air sejuk or berias.. takde masalah . #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurusย  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

Herbalife Malaysia Okay...dgrkan sharing tentang LEMAK di #coachaidabebel  instastory...

Herbalife Malaysia

  • 11.12.2017 08:37
  • 1

Okay...dgrkan sharing tentang LEMAK di #coachaidabebel instastory... . Jom buang lemak Dec 2017 !! EAT RIGHT STAY FIT with POWERFIT TEAM โค #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurusย  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

Butik Muslimah Comel NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. ..Baju paling laris desig

Butik Muslimah Comel

  • 11.12.2017 07:37
  • 1

NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. . . Baju paling laris design hot meletup ni rugi tak grab cepat2 tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Baju boleh pakai jalan2 , bersukan, tema majlis, jamuan majlis dan macam2 lagi. ๐Ÿ˜Š Baju menutup aurat, labuh menutup punggung, boleh menyusu untuk ibu2 menyusu, lagi senang mesra wudhu lagi tauu... dan semestinya kain sangat sedap dipakai dan sangat2 selesa wow!! Less iron lagi dan material sangat lembut dan tak panas tau bila pakai. . HARGA Mampu Milik DEWASA: RM39-RM49 ( XS-6XL) . Nak Order keee?? Sebelum melepas design2 cantik ni... terus whatssap ke : . Whatssap/telegram to order? 0165915019 0165915019 #tshirtmuslimah #bajumuslimah #blouse #hargamampumilik #nursing #materialcotton#bajubesar #johor#kotabharu#ipoh#kelantan #saizbesar #banyaksaizbesar #cikgu#pensyarah #seluruhmalaysia #pahang #shahalamresident #sedondonibudananak #family #pakairaya #muslimahkids #muslimahfashion #pakarfashion #johor #selangor #sabah #sarawak #tesco #kfc

Butik Muslimah Comel NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. ..Baju paling laris desig

Butik Muslimah Comel

  • 11.12.2017 07:36
  • 0

NEW DESIGN Tshirt Muslimah jenama #NAFISA. . . Baju paling laris design hot meletup ni rugi tak grab cepat2 tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Baju boleh pakai jalan2 , bersukan, tema majlis, jamuan majlis dan macam2 lagi. ๐Ÿ˜Š Baju menutup aurat, labuh menutup punggung, boleh menyusu untuk ibu2 menyusu, lagi senang mesra wudhu lagi tauu... dan semestinya kain sangat sedap dipakai dan sangat2 selesa wow!! Less iron lagi dan material sangat lembut dan tak panas tau bila pakai. . HARGA Mampu Milik DEWASA: RM39-RM49 ( XS-6XL) . Nak Order keee?? Sebelum melepas design2 cantik ni... terus whatssap ke : . Whatssap/telegram to order? 0165915019 0165915019 #tshirtmuslimah #bajumuslimah #blouse #hargamampumilik #nursing #materialcotton#bajubesar #johor#kotabharu#ipoh#kelantan #saizbesar #banyaksaizbesar #cikgu#pensyarah #seluruhmalaysia #pahang #shahalamresident #sedondonibudananak #family #pakairaya #muslimahkids #muslimahfashion #pakarfashion #johor #selangor #sabah #sarawak #tesco #kfc

#PLUSSIZEMALAYSIA #Y.E.S Y.E.SRM50.00normal price rm69!Sape yg dok text akk design ni????

#PLUSSIZEMALAYSIA #Y.E.S

  • 11.12.2017 07:06
  • 0

Y.E.S RM50.00 normal price rm69! Sape yg dok text akk design ni?????? Meh text akk lagi... Lawa weiiii๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Limited pc ya.. Sape lambt grab.. Rugi...๐Ÿ˜ญ CODE : CF20 Size : Free Bust : 44" - 52" Arm Hole : 24" Length : 29" Material : Cotton - Non Stretch Whatsapp sis utk oder tekan link๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/60113338064 #CF20 #plussizemalaysia #bigsizemalaysia #sayajual #blousebesar #blousecantik #saizbesar

Lose Weight From Home MACAM MANA NAK PILIH SNEK SIHAT? ::Untuk turun berat badan,  kita bo

Lose Weight From Home

  • 11.12.2017 06:36
  • 0

MACAM MANA NAK PILIH SNEK SIHAT? : : Untuk turun berat badan, kita boleh makan snek yang sihat seperti buah buahan segar. Elakkan dari makan buah buahan yang digoreng atau masak sebab kalori lebih tinggi dan vitamin/khasiat kekurangan selepas dimasak! Paling senang makan sebiji pisang segar! : : Tag kawan yang suka makan snek :) : : Siapa yang nak turun 2-5kg sebulan boleh join Program Coaching Turun Berat Online! Sangat banyak ilmu, tips dan pantauan yang akan di bagi dalam program ni. Pendaftaran sekarang dibuka untuk bulan Disember. Tempat terhad.Klik link di bio atau dm untuk info :) : : #turunberat #pisang #cekodok #gorengpisang #banana #snacks #sneksihat #shapeup #countdownto2018 #kalori #exercise #makan #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #weightlosschallengeonline #onlinecoaching #neolofarhijab #bodytransformation #satumalaysiasihat #azam2017 #naikpelamin #askcoach_racheltan

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Sophia bubble sleeve blouse. RM59.00 only for retail !!.Material;

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:24
  • 0

Sophia bubble sleeve blouse . RM59.00 only for retail !! . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Get the Sophia blouse and Bootcut Jeans COMBO DEAL at only RM130 with

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:20
  • 0

Get the Sophia blouse and Bootcut Jeans COMBO DEAL at only RM130 with FREE POST to SM. Discount RM12 inc shipping โค๏ธ . Bootcut jeans are still available in ALL 4 colours and ALL sizes! . Sophia bubble sleeve blouse | RM59 . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Close up sleeve detail for our Sophia bubble sleeve blouse โœจโœจโœจ.

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:17
  • 0

Close up sleeve detail for our Sophia bubble sleeve blouse โœจโœจโœจ . Sophia bubble sleeve blouse . RM59.00 only for retail !! . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Sophia bubble sleeve blouse.RM59.00 only for retail !!.Material; M

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:15
  • 0

Sophia bubble sleeve blouse . RM59.00 only for retail !! . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Sophia bubble sleeve blouse.RM59.00 only for retail !!.Material; M

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:15
  • 0

Sophia bubble sleeve blouse . RM59.00 only for retail !! . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME Sophia bubble sleeve blouse.RM59.00 only for retail !!.Material; M

PAKAIAN PLUSSIZE AWESOME

  • 11.12.2017 06:14
  • 0

Sophia bubble sleeve blouse . RM59.00 only for retail !! . Material; Moss Crepe (not see-through for dark colours) . Available in 3 colours Black Emerald Green White . Available in 2XL and 3XL . Measurement . 2XL Bust - 44โ€-48" Shoulder - 18" Top length - 30" Sleeve length - 23" Armhole - 22" Hip - 54" . 3XL Bust - 50โ€-55" Shoulder - 20" Top length - 31" Sleeve length - 24" Armhole - 24" Hip - 60" . . โ–ช How to order ? Whatapps sis 0175753028 or click link bio sis ye ๐Ÿ˜˜ . . #plussizefashion#plussizemalaysiaonline#plussizemalaysia#plussize#sayajualplussize#extraplussizemalaysia#butikplussize#saizbesar#bajuplussize#bajusaizbesar#sbazaarpaknil#villagepeople#dressplussize#dresssaizbesar#joggerpantplussize#saizbesarmalaysia#sleevelessplussize#skirtplussize#bajuplussize#bajusaizbesarmalaysia#seluarsaizbesar#seluarplussize#jeanssaizbesar#jeansplussize#kasutsaizbesar#joggerpantsaizbesar#jubahsaizbesar#skirtsaizbesar#jacketplussize#bfshirtplussize

Jeans Kepala Kain | Plus Size FuhhhhFuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3. .

Jeans Kepala Kain | Plus Size

  • 11.12.2017 05:33
  • 0

Fuhhhh Fuhhh.. Lawaa... NEW ARRIVAL!!!! . . KEPALA KAIN TULANG 3 . . Size (28-60) โ— Original 100% โ— Setanding Butik Terkemuka โ— Warna Biru Gelap โ— Gred Cantik / Kualiti Terbaik โ— Kain Stretch / Bergetah โ— Slim Fit โ— Zip โ— Ready Stock โ— Lelaki punya โ— Kain sangat selesa dipakai . โ— Size : 28 HINGGA 60 . . ( SLIMFIT SAHAJA ) . saiz : 28..29..30..31..32..33..34..36..38..40..42..46..48..50..52..54..56..58..60 . Free POS SEMENANJUNG . SABAH DAN SARAWAK TAMBAH POS RM10... . . Whatsapp 017-9275256 . . . #seasonjeans #saizbesar #jeans #seluarjeans #slimfit #straightcut #seluarlelaki #jangancakapabangtakpayung #plussizefashion #plussize #bigsize #pialamalaysia #seluarjeans #outfit #ootd #bocey #kasutlelaki #selvedgejeans #jeanskepalakain #jeansonline #menswear #shirt #likeforlike #jeanskoyak #harimaumalaya #jeanssobek #slimfitjeans #pakaianlelaki #uitm #akuyangpakaikoyangpanas

#joggerpantsbigsize Dua helai kemeja lengan pendek bersaiz 3XL(pit28.5) & 5XL(pit31.5) unt

#joggerpantsbigsize

Joggerpantsbigsize

  • 11.12.2017 04:03
  • 1

Dua helai kemeja lengan pendek bersaiz 3XL(pit28.5) & 5XL(pit31.5) untuk dilepaskan. wasap 0179450185

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:56
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:56
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:55
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:55
  • 1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:54
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Taman Universiti Parit Raja Batu Pahat Johor

  • 11.12.2017 03:54
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes

Lose Weight From Home NAK TURUN BERAT?  JANGAN SKIP SARAPAN PAGI! ::Brekfes sangat penting

Lose Weight From Home

  • 11.12.2017 02:29
  • 1

NAK TURUN BERAT? JANGAN SKIP SARAPAN PAGI! : : Brekfes sangat penting untuk diambil selepas tidur semalaman. Badan kita kehilangan air hampir selitre dari penafasan dan kegunaan badan masa kita tidur! Kalau kita skip brekfes, kita akan kekurangan tenaga dan selera susah nak di kawal bila makan nanti! Tapi ingat, makan yang sihat dan seimbang untuk brekfes! : :Boleh tag kawan kawan yang suka tips turun berat :) : : : Siapa yang nak turun 2-5kg sebulan boleh tanya tentang Program Online Turun Berat dari rumah! Klik link di atas atau dm untuk info :) : : #queenstown #southisland #newzealand #turunberat #shapeup #eatwell #breakfast #sayangbadan #lowcalorie #macronutrients #makan #losefat #healthylifestyle #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #neolofarhijab #weightlosschallengeonline #azam2017 #askcoach_racheltan

malaysiafitcouple Selamat pagi.....Yes ! Jangan takut jika kita melakukan sesuatu yg b

malaysiafitcouple

  • 11.12.2017 02:07
  • 1

Selamat pagi.... . Yes ! Jangan takut jika kita melakukan sesuatu yg berbeza dgn org lain...jika kita tgh focus dalam diet - teruskan.. jangan rasa terpinggir bila semua org bukan dalam journey yg sama dgn kita. . Ramai yg gagal dalam diet sebab kan tak tahan dgn keadaan - selalu merasa terpinggir sbb ajakan org sekeliling...be focus and focus and focus.. #motivasipagi #aidafahmiteam #coachaidacooking COACH AIDA 0173073463 COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #aydajebat #produkkurusย  #jubahmurah #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #herbalife #shaklee #amway #dietatkins

#SAIZBESAR#PLUSSIZE#SALES Online Purchase: WA 0173290783.Same size same cutting dengan our QS1

#SAIZBESAR#PLUSSIZE#SALES

  • 10.12.2017 20:28
  • 0

Online Purchase: WA 0173290783 . Same size same cutting dengan our QS108 previously. This is the second version. Medium Plus T Shirt ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Mix and Match *New Arrival* Medium Plus Basic Tee Code : QS105 Price RM 39 2pcs RM 70 One set with palazzo RM100 .. . ** Size : Free Bust : 46" - 52" Length : 39" Bahu : 18"-19" Arm Hole : 24" Hip : 54" ** Measurement before stretch. Akan berubah dalam 1/2 inchi disebabkan material bergetah . Material : cotton . . #loveforlove #likeforlike #followforfollow #plussize #mediumplussize #plussizemalaysia #plussize #saizbesar #tshirtplussize #tshirthitam #tshirtcantik #basicteeplussize #basictee #backtobasic

Lose Weight From Home Which are you?!Mana satu anda?!Makan sebab betul lapar atau sebab em

Lose Weight From Home

  • 10.12.2017 18:15
  • 2

Which are you?! Mana satu anda?! Makan sebab betul lapar atau sebab emosi? : : Kalau betul lapar , anda akan berhenti makan bila sudah kenyang. Kalau sebab emosi, anda akan makan keterlaluan dan akan rasa terlalu kenyang! Cuba fikir sebelum makan untuk elakkan terlebih makan kalau dalam mode turun berat! : : Tag kawan yang minat turun berat dan suka tips tips macam ni :) : : Siapa yang nak turun 2-5kg sebulan boleh join Program Coaching Turun Berat Online! Sangat banyak ilmu, tips dan pantauan yang akan di bagi dalam cabaran ini. Pendaftaran sekarang dibuka. Tempat terhad. Klik link di atas atau dm untuk info :) : #turunberat #shapeup #diet #physicalhunger #emotionaleating #nutrition #eathealthy #urgent #tabiatsihat #tabiatmakanyangsihat #gayahidupsihat #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #weightlosschallengeonline #onlinecoaching #neolofarhijab #bodytransformation #satumalaysiasihat #askcoach_racheltan

plussize dress korea xl-5xl .Material : 95% polyster + 5% spandex.please swipe the pic for size

plussize dress korea xl-5xl

  • 10.12.2017 17:25
  • 0

. Material : 95% polyster + 5% spandex . please swipe the pic for size chart RM51 exclude postage rm8sm/rm12ss . Whatsapp me for fast reply 018-2824945 Sila Screenshot and mention nak colour apa , size apa . and sy akan check ade stock atau tidak. . #plussize #gemuk #montel #bajuplussize #bajumurah #baju #bajubesar #bajukoreaplussize #plussizefashion #bajulabuh #bajuislamik #bajulabuhmurah #punjabimurah #besar #plussize #plussizemalaysia #plussizemalaysia #bajukoreamurah #bajukorea #bajuplussizemalaysia #bajumurah #bajusizebesar #plussizefashion #bajulabuh #bajuislamik #bajulabuhmurah #punjabimurah #bajuxxxl #plussizemalaysia #bajumalaysiamurah #saizbesar #chubbysize #bajumuslimah #blousexxl #kemejaxxxlmalaysia #kainplussizemalaysia #kimonowrapplussize #kimonoplussizemalaysia .

plussize dress korea xl-5xl .Material : 95% polyster + 5% spandex.please swipe the pic for size

plussize dress korea xl-5xl

  • 10.12.2017 17:24
  • 2

. Material : 95% polyster + 5% spandex . please swipe the pic for size chart RM51 exclude postage rm8sm/rm12ss . Whatsapp me for fast reply 018-2824945 Sila Screenshot and mention nak colour apa , size apa . and sy akan check ade stock atau tidak. . #plussize #gemuk #montel #bajuplussize #bajumurah #baju #bajubesar #bajukoreaplussize #plussizefashion #bajulabuh #bajuislamik #bajulabuhmurah #punjabimurah #besar #plussize #plussizemalaysia #plussizemalaysia #bajukoreamurah #bajukorea #bajuplussizemalaysia #bajumurah #bajusizebesar #plussizefashion #bajulabuh #bajuislamik #bajulabuhmurah #punjabimurah #bajuxxxl #plussizemalaysia #bajumalaysiamurah #saizbesar #chubbysize #bajumuslimah #blousexxl #kemejaxxxlmalaysia #kainplussizemalaysia #kimonowrapplussize #kimonoplussizemalaysia .

Kedai Makcik Lawa ๐ŸŒธPLUSSIZE AZALENA BLOUSE๐ŸŒธ============๐Ÿ’ฐHARGA: RM 50(pos 8 s

Kedai Makcik Lawa

  • 10.12.2017 16:49
  • 0

๐ŸŒธPLUSSIZE AZALENA BLOUSE๐ŸŒธ ============ ๐Ÿ’ฐHARGA: RM 50 (pos 8 sm/10 ss) ============ ๐Ÿ‘—MEASUREMENT: Bahu 17 Dada 48 Labuh 29 Labuh tgn 20 ============ ๐Ÿ’ƒ๐ŸปMATERIAL: Moss crepe ============ ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0179492108 Makcik ๐Ÿ’‹ #kedaimakciklawa #bazaarpaknil #blousecantik #saizbesar #ootd

Kedai Makcik Lawa ๐ŸŒธPLUSSIZE AZALENA BLOUSE๐ŸŒธ============๐Ÿ’ฐHARGA: RM 50(pos 8 s

Kedai Makcik Lawa

  • 10.12.2017 16:48
  • 0

๐ŸŒธPLUSSIZE AZALENA BLOUSE๐ŸŒธ ============ ๐Ÿ’ฐHARGA: RM 50 (pos 8 sm/10 ss) ============ ๐Ÿ‘—MEASUREMENT: Bahu 17 Dada 48 Labuh 29 Labuh tgn 20 ============ ๐Ÿ’ƒ๐ŸปMATERIAL: Moss crepe ============ ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0179492108 Makcik ๐Ÿ’‹ #kedaimakciklawa #bazaarpaknil #blousecantik #saizbesar #ootd

Kedai Makcik Lawa ๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ==============๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55(pos 8

Kedai Makcik Lawa

  • 10.12.2017 16:41
  • 0

๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ ============== ๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55 (pos 8 sm/10 ss) ============== ๐Ÿ’ƒ๐ŸปMEASUREMENT: Bahu 17 Dada 44 Labuh 27 Labuh tgn 22 ============== ๐Ÿ‘—MATERIAL: Moss crepe ============== ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0179492108 Makcik ๐Ÿ’‹ ============== #kedaimakciklawa #bazaarpaknil #blousebesar #saizbesar #plussize #blousemurah #blousecantik #ootdblouse

Kedai Makcik Lawa ๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ==============๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55(pos 8

Kedai Makcik Lawa

  • 10.12.2017 16:40
  • 0

๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ ============== ๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55 (pos 8 sm/10 ss) ============== ๐Ÿ’ƒ๐ŸปMEASUREMENT: Bahu 17 Dada 44 Labuh 27 Labuh tgn 22 ============== ๐Ÿ‘—MATERIAL: Moss crepe ============== ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0179492108 Makcik ๐Ÿ’‹ ============== #kedaimakciklawa #bazaarpaknil #blousebesar #saizbesar #plussize #blousemurah #blousecantik #ootdblouse

Makcik Lawa ๐Ÿ’‹ ๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ==============๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55(pos 8

Makcik Lawa ๐Ÿ’‹

  • 10.12.2017 15:48
  • 1

๐ŸŒผPLUSSIZE ZAHEERA BLOUSE๐ŸŒผ ============== ๐Ÿ’ฐHARGA: RM 55 (pos 8 sm/10 ss) ============== ๐Ÿ’ƒ๐ŸปMEASUREMENT: Bahu 17 Dada 44 Labuh 27 Labuh tgn 22 ============== ๐Ÿ‘—MATERIAL: Moss crepe ============== ๐Ÿ“ฒWhatsApp 0179492108 Makcik ๐Ÿ’‹ ============== #kedaimakciklawa #bazaarpaknil #blousebesar #saizbesar #plussize #blousemurah #blousecantik #ootdblouse

Lose Weight From Home SERONOK DAPAT BANTU KAWAN YANG NAK MUAT DALAM  BUCKET SEAT KERETA!!:

Lose Weight From Home

Johor Bahru

  • 10.12.2017 13:48
  • 1

SERONOK DAPAT BANTU KAWAN YANG NAK MUAT DALAM BUCKET SEAT KERETA!! : : Kena slim sedikit kalau nak duduk dalam kereta yang ada bucket seat! Boleh stylo la sikit! : : #turunberat #bucketseats #slim #shapeup #kereta #tabiatsihat #tabiatmakanyangsihat #gayahidupsihat #tipsturunberatbadan #tipsmakansehat #personalcoaching #onlinecoaching #gemukjadikurus #saizbesar #tipskurus #bajudahketat #seluarketat #weightlosschallengeonline #onlinecoaching #neolofarhijab #bodytransformation #satumalaysiasihat #azam2017 #askcoach_racheltan

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 10.12.2017 09:38
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 52 Rm39 sehelai. Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashion

Erza Collection Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau..

Erza Collection

  • 10.12.2017 09:33
  • 0

Stok masuk lg.. Tp sekejap jer sold out.. Stok terhad. Cpt2 grab tau.. Nnt cpt habis warna.. Blouse plussize, saiz 48 Rm35 sehelai. 3 helai rm100 boleh campur2 Klik link www.wasap.my/60109565685 #Blouseplussize #plussizefashion #bigsize #saizbesar #blousemurah2 #blousecantikmalaysia #bazarkarat #bazaron9malaysia #wanita #cantik #plussizefashionista

Gaya Trendy Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengo

Gaya Trendy

Batu Pahat

  • 10.12.2017 08:28
  • 0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ? Jom tengok tshirt muslimah kami, ๐Ÿ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung ๐Ÿ’• detail boleh rujuk di gambar ๐Ÿ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy ๐Ÿ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju ๐Ÿ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND ๐Ÿ’• ---> beminat nak oder? www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 www.wasap.my/60105769594 jom follow page saya @gayatrendy #tshirtmuslimahmurah #bajumuslimah #cotton #blouse #tudung #saizbesar #cutisekolah #riadah #jalanjalan #familyday #balikkampung #selesa #uniform #istiqamah #kuliah #usrah #hijrah #ootd #yes