sayajualkebaya instagram photo

#

Baju Convo Cantik SALE ‼️ MINI KURUNG SALWANIERM94 FREE POST SEMSS ADD RM5LABEL

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 17:22
  • 0

SALE ‼️ MINI KURUNG SALWANIE RM94 FREE POST SEM SS ADD RM5 LABEL M Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust :32" Sleeve length : 23" Length :26" Skirt : Waist : 26-36" (fully getah) Hips : 36" Length : 40" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 40" Sleeve length : 23.5" Length :27" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 40" Length : 41" -Material stretchable cotton denim with lace - hidden zip di belakang dan tangan - skirt cutting mermaid . ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

Baju Convo Cantik SALE ‼️ PEPLUM LESTARI RM94 FREE POST SEMSS ADD RM5LABEL SMea

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 17:21
  • 0

SALE ‼️ PEPLUM LESTARI RM94 FREE POST SEM SS ADD RM5 LABEL S Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :36" Sleeve length : 23" Length : 24" Skirt : Waist : 25-36" (fully getah) Hips : 36" Length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16" Bust :38" Sleeve length : 23" Length : 24" Skirt : Waist : 32-40" (fully getah) Hips : 40" Length : 42" - Material moss crepe with lace - hidden zip at back and sleeve . ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

Baju Convo Cantik 676# FLORAL FISH TAIL KURUNG MODERN 📌RM83sm/RM88ssTOP:~SHOULDER

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 17:19
  • 0

676# FLORAL FISH TAIL KURUNG MODERN 📌RM83sm/RM88ss TOP:~ SHOULDER : 15'' BUST : 40 '' MAX WAIST : 34 " - 38 '' MAX LENGTH : 65 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 9 " SKIRT:~ WAIST : 32 '' - 38 '' MAX HIP: 36 '' - 40 '' MAX LENGTH : 107 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P676# PLUS SIZE FLORAL FISH TAIL KURUNG MODERN 📌RM87sm/RM92ss TOP:~ SHOULDER : 17'' BUST : 46 '' MAX WAIST : 40 " - 44 '' MAX LENGTH : 67 CM LENGTH(BACK) : 87 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 10.5 " SKIRT:~ WAIST : 36 '' - 42 '' MAX HIP: 40 '' - 44 '' MAX LENGTH : 109 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SP676# SUPER PLUS SIZE FLORAL FISH TAIL KURUNG MODERN 📌RM78sm/RM83ss TOP:~ SHOULDER : 19'' BUST : 54 '' MAX WAIST : 50 " - 54 '' MAX LENGTH : 75 CM LENGTH(BACK) : 91 CM SLEEVE : 23 '' ARMHOLE : 12 " SKIRT:~ WAIST : 40 '' - 46 '' MAX HIP: 45 '' - 49 '' MAX LENGTH : 109 CM 📌AVAILABLE IN FREE SIZE, PLUS SIZE&SUPER PLUS SIZE 📌MATERIAL : PRINTED PREMIUM CREPE 📌Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

aqeelaa_gallery Cantik ke lawa,qisya blouse ni😍just Rm59/pcs,bju yg djahit skli dgn

aqeelaa_gallery

  • 17.11.2018 17:13
  • 0

Cantik ke lawa,qisya blouse ni😍just Rm59/pcs,bju yg djahit skli dgn jaket,mnampakkan kemewahan pada baju 💕💕💕 SIZE: S-XXL TKAN LINK WS DI BIO JIKA BRMINAT 😍 01120907488 #sayajualbaju #sayajual #sayajualkurung #sayajualblouse #sayajualbajukurung #sayajualkebaya #sayajualpeplum #sayajualdollkurung #bajumurah #blousemurah #bajurayahaji2018 #bajuraya #bajucantik #bazaarpaknil #bazaaronline #bajumuslimah #kurungmuslimah #bajulabuh #bajuonline #kurungonline #kurungonline #kurungmalaysia #hijabstyle #bridesmaids #bajutunang #bajuopenhouse #bajudinner #bajukenduri #customerfeedback #trustedseller

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:35
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:34
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:34
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:33
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:33
  • 2

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:32
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:17
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY NINJA SALE 💣(Starting NOW until 2/12/18)..KEBAYA SULAM LUXE| PRE

KEBAYA.PARIO BYHISDAISY

  • 17.11.2018 15:15
  • 0

NINJA SALE 💣 (Starting NOW until 2/12/18). . KEBAYA SULAM LUXE| PREMIUM SERIES TOP | 💞 . . Material : Upgraded Lux Premium Cotton Linen. Material kapas yang breathable. Organdy (full) leaves decoration with IMPROVED extra sleeve di leher (tiada rasa gatal) BF FRIENDLY - Bukaan butang di hadapan. . KEBAYA SHJ ❤️ NORMAL PRICE : RM 159 PROMO : RM 129‼️ . COMBO (KEBAYA + #pariosongketbhd EXCEPT SURI & SATIN SALOMA)❤️. NORMAL PRICE : RM 254 NINJA SALE : RM150 ‼️ . . Send your details; Name : Address : Contact no : Item & Size : . To 0122902637 now 🤗 . #berryliciousluxebhd #bhdapprentice #bhdauthorizedagent #byhisdaisy #ninjasale #sayajualkebaya #kebayamurah

aqeelaa_gallery Design yg dinanti nanti telah release tau💕cpt2 grab uolls,hrge mamp

aqeelaa_gallery

  • 17.11.2018 15:14
  • 0

Design yg dinanti nanti telah release tau💕cpt2 grab uolls,hrge mampu milik,just Rm99/PSG stu set skli ngn tudung lagi,material xprlu gosok,moss crepe yg berkualiti tggi 😍nak tgok je ke?cpt2 sblum hbis stok,mnangis birai katil plak nanti😙😙 SIZE: XS-5XL TKAN LINK WS DI BIO JIKA BERMINAT❤️ 01120907488 #sayajualbaju #sayajual #sayajualkurung #sayajualblouse #sayajualbajukurung #sayajualkebaya #sayajualpeplum #sayajualdollkurung #bajumurah #blousemurah #bajurayahaji2018 #bajuraya #bajucantik #bazaarpaknil #bazaaronline #bajumuslimah #kurungmuslimah #bajulabuh #bajuonline #kurungonline #kurungonline #kurungmalaysia #hijabstyle #bridesmaids #bajutunang #bajuopenhouse #bajudinner #bajukenduri #customerfeedback #bajuumrah

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:27
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:27
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:25
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:25
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:23
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:22
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:22
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:21
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:20
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:19
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:19
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:18
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:18
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:18
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:18
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:17
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:17
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:15
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:15
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:14
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:14
  • 1

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:13
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:13
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO LATEST SALE!!!.#BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12].Pembelian set

BYHISDAISY KEBAYASULAM & PARIO

  • 17.11.2018 11:12
  • 4

LATEST SALE!!! . #BHDNINJASALE [valid from 17/11-2/12] . Pembelian set kebaya & pario hanya RM150 sahaja! . Item yang terlibat 👇🏻 ✔️ kutu baru & kebaya sulam LUXE ✔️kutu baru & kebaya sulam CHITRA ✔️kutu baru & kebaya sulam MAISA ✔️kutu baru FELIA ✔️kebaya sulam LYLA ✔️kutu baru RAISA . Harga loose untuk pembelian pario 👇🏻 . ✔️ Naqya (RM50/pc) ✔️Melur (RM50/pc) ✔️Luna (RM50/pc) ✔️Warda (RM50/pc) . Bila masa lagi nak dapatkan RM150 untuk satu set? Whatsapp 0142137547 @ klik link pada bio untuk order skrg! . Fast action fast reply! 🔥🔥🔥

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:12
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:11
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:10
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:09
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:08
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:07
  • 1

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸 Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE

KEBAYA CANTIK VIRAL MELETOPS😍🌸

  • 17.11.2018 11:03
  • 0

Hi dearies! Bersempena akhir tahun ini kak daisy buat 🎉 NINJA SALE 🎊😚💕 Yayyyy! Potongan sehingga RM 104/SET tau, omg banyak kan! 🎈. - Sila beri perhatian dan baca details di bawah dgn teliti okay 😉: . 🌸 BERMULA dari 17NOV - 2DEC . 🌸 ITEM yg terlibat (RM 150/SET)‼️ : - MAISA - LUXE - RAISA - CHITRA . - FELIA - LYLA . . 🌈 GRAB FAST! SAVE YOUR KEBAYA SAVE YOUR MOOD 🕺🏻✨ - HOW TO ORDER 👇🏻 Just click WS link on my bio or 📲010-211-5949; send with your details for fast deal! 🤗 . . Insert : 🕊 Name - 🕊 Address - 🕊 Phone No - 🕊 Item with size - - Dah selit order ke tu? Meh pakat pakat order reramai, ajak yang lain tu, min order 5set sis kita bagi special price 😉♥️ - #bhdapprentice #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamalaysia #pariosongket #bazaarpaknil #sayajualmurah #prelovedmalaysia #visitmyig

Baju Convo Cantik KURUNG WELMAHARGA:RM105sm/RM110ss 🌸Material moss crepe with excl

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 10:44
  • 1

KURUNG WELMA HARGA: RM105sm/RM110ss 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian 🌸 zip di lengan wudhuk friendly 🌸 Pinggang bergetah UKURAN LABEL S BAHU 14" DADA 34" PANJANG LENGAN 24" LABUH 32" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 34" LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL M BAHU 15" DADA 36" PANJANG LENGAN 24" LABUH 32" SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 36" LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL XL BAHU 16" DADA 42" PANJANG LENGAN 24" LABUH 33" SKIRT PINGGANG 26"-40" PINGGUL 40" LABUH 41" . ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

Baju Convo Cantik 660# MODERN KURUNG 📌RM75sm/RM80ss(FREE FLOWER PIN)TOP:~SHOULDER :

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 10:40
  • 0

660# MODERN KURUNG 📌RM75sm/RM80ss(FREE FLOWER PIN) TOP:~ SHOULDER : 15.5'' BUST : 36'' - 38 '' MAX WAIST : 36 '' - 38'' MAX LENGTH : 68 CM SLEEVE : 22.5'' ARMHOLE : 8.5" SKIRT:~ WAIST : 31 '' - 36 '' MAX HIP: 39 '' - 41 '' MAX LENGTH : 100 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P660# PLUS SIZE MODERN KURUNG 📌RM77sm/RM82ss MATERIAL : POLITY SOFT (FREE FLOWER PIN) TOP:~ SHOULDER : 17.5'' BUST : 45'' - 47 '' MAX WAIST : 43 '' - 45'' MAX LENGTH : 70 CM SLEEVE : 22.5'' ARMHOLE : 10 '' SKIRT:~ WAIST : 35 '' - 40 '' MAX HIP: 43' - 45 '' - '' MAX LENGTH : 100 CM ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

Baju Convo Cantik 9009# DRESS 📌RM87sm/RM82ssMATERIAL :  COMO CREPESHOULDER : 15.5

Baju Convo Cantik

  • 17.11.2018 10:37
  • 0

9009# DRESS 📌RM87sm/RM82ss MATERIAL : COMO CREPE SHOULDER : 15.5 " BUST : 40 '' MAX WAIST : 35 '' MAX HIP : 44" MAX ARMHOLE: 9'' SLEEVE : 22'' LENGTH : 140CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. ____ FOR ORDER : WHATSAPPS 01119704866 #sayajual #sayajualdress #sayajualmurah #dressmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajumalaysia #bajucantik #bajumurah #visitmyig #igshopmalaysia #sayajualbaju #bajupleated #sayajualbajuraya #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #jubahmalaysia #blousemalaysia #sayajualblouse #sayajualpalazo #cardigan #bajubridesmaid #sayajualkebaya #cardiganmurah #bajupeplummalaysia #sayajualbajupeplum #kebayapeplum #sayajualkebayapeplum #palazomalaysia

aqeelaa_gallery NEW DESIGN💕Ssahnye lah nk cari bju nk prgi umrah yg xyah gosok ni

aqeelaa_gallery

  • 17.11.2018 10:20
  • 0

NEW DESIGN💕 Ssahnye lah nk cari bju nk prgi umrah yg xyah gosok ni😍Design yg sgt exclusive dan sgt cantik,rugi xgrab💕 HARGE:RM99 SATU SET BAJU+FREE TUDUNG SIZE: XS-5XL TKAN LINK WS DI BIO JIKA BRMINAT 😍 01120907488 #sayajualbaju #sayajual #sayajualkurung #sayajualblouse #sayajualbajukurung #sayajualkebaya #sayajualpeplum #sayajualdollkurung #bajumurah #blousemurah #bajurayahaji2018 #bajuraya #bajucantik #bazaarpaknil #bazaaronline #bajumuslimah #kurungmuslimah #bajulabuh #bajuonline #kurungonline #kurungonline #kurungmalaysia #hijabstyle #bridesmaids #bajutunang #bajuopenhouse #bajudinner #bajuhaji #customerfeedback #bajuumrah

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:25
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:24
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:23
  • 4

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:23
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:23
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:20
  • 2

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:19
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:19
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕.Siapa yang nak beli untuk b

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 09:17
  • 0

💕 NINJA SALE: 17th Nov - 2nd Dec 💕 . Siapa yang nak beli untuk bridesmaid dialu alukan sebabbb kita ada NINJA SALEE! SAVE UP TO RM104 tau 💯😱 . . SET Kebaya kita RM150 jeeee awakkk. And pario kita RM50 jeeeee. Sooo jimattt! . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY 💕 NINJA SALE 💕.Omg masa yang paling ditunggu tunggu. We are he

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 07:55
  • 0

💕 NINJA SALE 💕 . Omg masa yang paling ditunggu tunggu. We are heading towards the end of year and that means, not only there will be many events such as weddings, convo and many more and most important, SALE SALE SALE SALE and this is the very right time for you to get yourself our best Kebaya and pario in town 😝 Wear our kebaya to your events and surely you’ll look mesmerizing! 😘 . . GUESS WHAT?! RM150 perset! You save RM84-RM104. Omgggggg 😱 GUESS WHAT AGAIN?! Pario RM50 jeeeeee!!!! Gila tak gilaaaa? . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KEBAYA & PARIO BYHISDAY Anda takde masa untuk pening nak pakai baju apa untuk event? @kebaya.k

KEBAYA & PARIO BYHISDAY

  • 17.11.2018 03:44
  • 0

Anda takde masa untuk pening nak pakai baju apa untuk event? @kebaya.kl kan ada 😘 Pilih je mana mana, confirm hilang pening 😌 . . How to order; Whatsapp 018-6630811 📲 Or just click link in bio And send your details - Name: Address: No phone: Items: - Thank you fairies 🧚🏻‍♀️ #sayajual #sayajualkebaya #kebayakl #bhdapprentice

KebayaIndonesiaMurah 🌸Dress🌸RM 95(sm) |  RM105(ss)Material jersey tali boleh lepas

KebayaIndonesiaMurah

  • 17.11.2018 02:11
  • 1

🌸Dress🌸 RM 95(sm) | RM105(ss) Material jersey tali boleh lepas Free saiz S to L Ukuran dada baju: Bahu 15 inci dada 38 inci Labuh 50 inci Cara order: Screenshot gambar & whatsapp nyatakan colour & size ke nombor 0182974427 atau click link in bio for direct whatsapp. Thank you 😊 #sayajual #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamurah #kebayaindonesia #sayajualkebayaindonesia #kebaya #malaysia #malaysiaonline #sayajualbaju #sayajualkain #sayajualkainlace #sayajualdress #dressmurah #sayajualdressmurah #sayajualpeplum #peplumkebaya #kebayapeplum #peplumcheta #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #songket #skirtsongket #songketmurah #songketmalaysia #batik #batikindonesia #dress

KebayaIndonesiaMurah 🌸Dress🌸RM 95(sm) |  RM105(ss)Material jersey tali boleh lepas

KebayaIndonesiaMurah

  • 17.11.2018 02:10
  • 0

🌸Dress🌸 RM 95(sm) | RM105(ss) Material jersey tali boleh lepas Free saiz S to L Ukuran dada baju: Bahu 15 inci dada 38 inci Labuh 50 inci Cara order: Screenshot gambar & whatsapp nyatakan colour & size ke nombor 0182974427 atau click link in bio for direct whatsapp. Thank you 😊 #sayajual #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamurah #kebayaindonesia #sayajualkebayaindonesia #kebaya #malaysia #malaysiaonline #sayajualbaju #sayajualkain #sayajualkainlace #sayajualdress #dressmurah #sayajualdressmurah #sayajualpeplum #peplumkebaya #kebayapeplum #peplumcheta #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #songket #skirtsongket #songketmurah #songketmalaysia #batik #batikindonesia #dress

KebayaIndonesiaMurah 🌸Dress🌸RM 95(sm) |  RM105(ss)Material jersey tali boleh lepas

KebayaIndonesiaMurah

  • 17.11.2018 02:08
  • 0

🌸Dress🌸 RM 95(sm) | RM105(ss) Material jersey tali boleh lepas Free saiz S to L Ukuran dada baju: Bahu 15 inci dada 38 inci Labuh 50 inci Cara order: Screenshot gambar & whatsapp nyatakan colour & size ke nombor 0182974427 atau click link in bio for direct whatsapp. Thank you 😊 #sayajual #sayajualmurah #sayajualkebaya #kebayamurah #kebayaindonesia #sayajualkebayaindonesia #kebaya #malaysia #malaysiaonline #sayajualbaju #sayajualkain #sayajualkainlace #sayajualdress #dressmurah #sayajualdressmurah #sayajualpeplum #peplumkebaya #kebayapeplum #peplumcheta #bajuraya #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #songket #skirtsongket #songketmurah #songketmalaysia #batik #batikindonesia #dress

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:59
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU BRIDESMAID | BLOUSE MURAH

  • 16.11.2018 19:58
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:57
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:56
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:55
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL ORKED KEBAYA BY INHANNA..RM 159 early bird promoHarga asal : RM 22

BAJU KURUNG | JUBAH | CASUAL

  • 16.11.2018 19:55
  • 0

ORKED KEBAYA BY INHANNA . . RM 159 early bird promo Harga asal : RM 220 Postage : RM 3 . . Material : cotton linen Size : XS S M L XL Colour : refer pic . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio untuk fast respon _________________________ #inhanna #inhannadropship #orkedkebaya #orkedkebayabyinhanna #kebayamoden #kebayalabuh #kebayamalaysia #kebayanyonya #bajukebaya #kebayaviral #bajubridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #bajudinner #bajuglamour #instafamous #ootd #trustedseller #YearEndSales #jombeli #sayajualkebaya

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:50
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:48
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:44
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:43
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:43
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik

momo Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmelaRm210Top = netCorse

momo

  • 16.11.2018 17:43
  • 0

Kebaya exclusive sabrina/shanghai/roxy/carmela Rm210 Top = net Corset Pario = cotton . . Ukuran S Bust 14 Shoulder 13.5 Lenght 25 Sleeve 21 / except kebaya exclusive carmela sleeve 16 . . Ukuran M Bust 14.5 Shoulder 13.5 Lenght 23 Sleeve 21 Kain pario freesize / Kain lepas 1 set including korset and button pario . . #bymissfify #kebayamalaysia #sayajualkebaya #kainpario #kebayacantik